VENUS SPA Breeze

Vil du skrive en anmeldelse?

Din feedback er blevet sendt. Det vil blive offentliggjort inden for 72 timer.

Hvad er hemmeligheden bag lungen og samtidig en uovertruffen ren barbering? Venus Spa Breeze® "2 i 1" barbermaskine med 3 blade og indbyggede puder med barbergel. Det er nok bare at våd barbermaskinen for en delikat, let såpende og ren barbering. Barbering gel er ikke længere nødvendig. Derudover er gelpadserne fyldt med den friske duft af hvid te, som beroliger sanserne.

 • Afslappende duft af hvid te i pads med barbering gel
 • Våd barbermaskinen for et let skum og en behagelig barbering
 • Blødt, strømlinet håndtag
 • For at opnå de bedste resultater skal du placere holderen i bruseren for at tørre barbermaden mellem brug.
 • Let at bruge aftagelige kassetter

Barberblad Venus Breeze fra Gillette

tilbagekaldelse

Normalt betaler jeg ikke meget opmærksomhed på valg af knive til maskinen, fordi Jeg køber dem meget sjældent, de bliver "forbrugt" langsomt, fordi Jeg foretrækker stadig hårfjerning. Men bare i tilfælde af ild, har jeg altid en barbermaskine.

Jeg tog disse knive i supermarkedskassen uden at gå i detaljer og uden at tænke på deres fordele. Efter min mening er det vigtigste i dette produkt skarpheden af ​​knivene, og pr. Definition kan de nye blade ikke være stumme, så jeg anser det ikke for nødvendigt at studere sådanne varer i lang tid og kedeligt.

Indeholder 4 særskilt blækkede blade:

I klar visning ser det sådan ud:

Ved åbning og visuel undersøgelse af bladene værdsatte jeg ikke hele skalaen af ​​"katastrofen". Jeg værdsatte det, når du bruger. :)

Jeg vil forklare mere detaljeret: Knivens dimensioner på grund af disse glideklodser er bolsjevikker. Faktum er, at hvis jeg bruger en barbermaskine, bruger jeg det kun til intime steder (undskyld de intime detaljer). Fordi hårfjerning ikke altid er bekvemt, hurtigt og undertiden efterlader det en stærk irritation, og det er heller ikke en god mulighed på ferie. Så for intime steder er det absolut ikke egnet! Dimensioner forhindrer forsigtigt deres "arbejde", såvel som at bestemme nøjagtigheden af ​​at ramme bladet. Generelt er dette design beregnet til andre steder. For benene vil det efter min mening passe perfekt, fordi glidende belægning giver dig mulighed for ikke at anvende barberingsprodukter. MEN. der er en stor MEN: Denne opfindelse glæder sig kun første gang, og så begynder det at blive til en stor "sniff" (undskyld, men det er), er der lidt behageligt, rent ud fra et æstetisk synspunkt. I betragtning af det faktum, at barbermaskine ikke ligger i mit vand overhovedet, klarer hun at opsuge i 15 sekunder efter påføring og minimal skylning. At sætte det anbefales ikke, det bliver til en pasta og efterlader spor på badeværelset. Hold kun opad hoved, og liggende, og i limbo. Når det tørrer ud, viser det sig, at dette ikke er et forudindtaget syn, producerer en slags revnet jord.

Alt dette ligger væk fra barbermaden, og ikke jævnt afvaskes under brug. Også små hår holder sig til dette lag og vaskes ikke, det bliver nødvendigt at plukke af med en negle.

Jeg kan ikke sige noget imod knivene selv. Men for at de skal glide på huden, er det nødvendigt at trykke barbermaskinen, fordi puderne stikker ud. Dette pres på barbermaskinen kan føre til nedskæringer.

Generelt er disse blade ikke multifunktionelle og kan kun anvendes på bestemte områder af kroppen. For fremtiden vil jeg overveje dette, og jeg vil ikke købe dem mere. Jeg udelukker ikke det faktum, at de kunne lide nogen. Jeg har lige udtrykt min mening om dette produkt. Overvej al min beskrivelse og afgøre, om det passer dig.

Barbering rake venus spa brise

gave:
Fra 2 prober pr. Bestilling

100% autentisk garanti

Betaling ved modtagelse af ordre

Kumulativ rabatordning

Gratis forsendelse
Moskva og Skt. Petersborg fra 3500 s. RF fra 4500 s.

Det tyske mærke Gillette Venus Spa Breeze barbermaskin har alt for at gøre barbering behagelig og meget effektiv. Designet sørger for tre blade med tre og en halv centimeter i længden, som er arrangeret i rækkefølge efter hinanden.

Ved hjælp af mikrokamme hæves hårene, hvilket øger effektiviteten af ​​barberingen. Takket være gelpadserne glider knivene let over huden uden at beskadige det. Ekstrakterne af lægeplanter indeholdt i gelen tager sig af huden.
Den behagelige duft af hvid te opdateres og giver et godt humør.
Det ergonomiske håndtag giver dig mulighed for nemt at holde maskinen i håndfladen og sikrer procedurens sikkerhed.

Vi værdsætter vores omdømme og tilbyder dig 100% ægte produkter.

Du kan købe noget produkt i vores online butik og være sikker på kvaliteten. Vi arbejder kun med officielle distributører og pålidelige leverandører.

Vi giver dig 100% garanti for retur eller udveksling af alle dine køb, uanset årsagerne til, at de ikke passer til dig.

Retur / udveksling er mulig inden 14 dage efter køb i tilfælde af at produktet ikke blev brugt, dets forbrugsegenskaber, præsentation, originalfabrikemballage, etiketter bevares.

Gillette Venus Spa Breeze gave sæt (2 barberpatroner og hårbørste)

Kuponer og rabatter:

286,21 gnid. Ny brugerkupon

Kuponer og rabatter:

Tilbud til nye brugere

Butik rabat

0? 'Levering:' detailSkuState.shipPriceFormatedAmount: 'Gratis forsendelse' "> Levering: 215.79 rub.

I USA af Tmall

Varerne leveres ikke til det valgte land.

Leveringsmetode

Kan ikke sende din valgte adresse. Du kan sende til dit land.

 • Populære lande
 • USA
 • Den Russiske Føderation
 • Spanien
 • Frankrig
 • Det Forenede Kongerige
 • Brasilien
 • Israel
 • Holland
 • Canada
 • Italien
 • Chile
 • Ukraine
 • Polen
 • Australien
 • Tyskland
 • Belgien
 • <><<#countryList>>
 • <><>

Afsendelse fra

vare! = null).join ('') || 'Afsendelse fra' ">

Afsendelse fra

 • indeks == 0? 'u201336103': vare), skuProperty: detailSkuState.skuProperty.map ((vare, indeks) => index == 0? 'Russiske Føderation': vare), SendGoodsCountryCode: 'RU', skuquantity: 1 >>) "> indeks == 0? 201336103: item)>) "[checket] =" curPropertyIds [0] == 201336103? Ægte: falsk "[deaktiveret] =" skuPropertyIdList.filter (item => cid.map ((PropertyId, PropertyIndex) = > PropertyIndex == 0? 201336103: PropertyId).filter (curPropertyId => item.includes (curPropertyId)). Længde == cid.map ((PropertyId, PropertyIndex) => PropertyIndex == 0? 201336103: PropertyId).filter item => item).length).length? false: true "> Den Russiske Føderation

Antal

0? 'Levering:' detailSkuState.shipPriceFormatedAmount: 'Gratis forsendelse' "> Levering: 215.79 rub.

I USA af Tmall

Varerne leveres ikke til det valgte land.

Feedback (623)

Skibe fra: Den Russiske Føderation

Cool sæt! Levering med kurer, kassen er ikke rynket. Kam er ikke stor, men god. Maskinen er original.

SPA procedure i dit hjem med et 2 i 1 barbersystem VENUS SPA BREEZE /

Hver kvinde er meget vigtigt at forblive smukt og velplejede. Det er dejligt, når selvpleje ikke er en daglig rutine, men skønhedsritualer, der tager dig væk fra byen, og du kan slappe af.

For eksempel SPA procedurer, der hjælper dig med at blive endnu smukkere og slappe af din krop og sjæl.
Nu kan en så kendt procedure som barbering være en af ​​de enkle og behagelige SPA-procedurer, der kan udføres uden at forlade dit hjem. VENUS SPA BREEZE er ikke bare en barberkniv, men et razorsystem på 2 i. Dens største fordel er, at du ikke længere skal bruge et ekstra barberingsværktøj takket være de indbyggede gelpuder. Disse puder gør dit barberglas lettere, fugtiger din hud og forhindrer irritation, og blide toner af hvid te vil berolige dine sanser og løfte dine ånder. Nyd den nye duft og let berøring!
Med VENUS SPA BREEZE barberingssystem ændrer selve konceptet barbering. De tre blade af denne barbermaskine er så tynde og sikre, at deres berøring på din hud er som en let briseånd. De gentager helt alle kurverne i din krop, hvilket gør din hud glat og silkeblød.
Design VENUS SPA BREEZE passer perfekt ind i din lille verden af ​​skønhed på badeværelset. Elegant og feminin, lyserød med perle glans, det bliver en afspejling af din stil og din uundværlige assistent i kampen for perfekt glatte, smukke ben.
Med det 2 i 1 VENUS SPA BREEZE razorsystem vil hårfjerning være et behageligt og afslappende ritual, der ikke kræver ekstra barbering. Nu at være smuk og velplejet, som en rigtig gudinde, er endnu nemmere!

Razor Gillette Venus SPA Breeze + 2 udskiftelige kassetter + Kam

Sæt til kvinder Gillette Venus vil være en behagelig og nyttig gave til veninder og kolleger.

Indtast et sæt: Gillette Venus SPA Breeze razor med 2 udskiftelige patroner og en hårbørste.

Kvindernes Venus SPA Breeze razor er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​et tredobbelt blad og dobbelt gel puder. For en behagelig og glat barbering nok til at våd gelen, indbygget i barbermaden, med varmt vand. En sådan maskine er bekvemt at tage med dig på lange rejser, fordi det tager minimal plads og gør det muligt ikke at bære ekstra flasker med barbergel.

© 2006-2018 Online butik af husholdningsapparater ALL-BT.ru

Oplysningerne på webstedet er ikke et offentligt tilbud.

Gillette Venus Gavesæt SPA Breeze Razor med 2 udskiftelige kassetter + Hårbørste som gave 1 pakke.

Varen er udsolgt

Gillette Venus Gavesæt SPA Breeze Razor med 2 udskiftelige kassetter + Hårbørste som gave 1 stk. Beskrivelse:

Enhedstype

Razor med 2 udskiftelige kassetter + Kam

tid

Sættet består af en barbermaskine med udskiftelige Venus Spa Breeze-kassetter og en hårbørste. Upåklagelig glathed på 3 blade. Denne barbermaskine har et tredobbelt blad og dobbelt gel puder. For en behagelig og glat barbering nok til at våd gelen, indbygget i barbermaden, med varmt vand. En sådan maskine er bekvemt at tage med dig på lange rejser, fordi det tager minimal plads og gør det muligt ikke at bære ekstra flasker med barbergel.

Razor Venus Spa Breeze, med 1 ekstra aftagelig kassette

Venus SPA Breeze razor med integrerede puder med barbering gel gør barbering så nemt! Du behøver ikke bruge barbergel eller sæbe. Det er nok bare at våd barbermaskinen til at danne et let skum, som giver en let glide. Venus Spa Breeze gør din hud glat og giver en behagelig duft af hvid te!

Venus SPA Breeze razor med integrerede puder med barbering gel gør barbering så nemt! Du behøver ikke bruge barbergel eller sæbe. Det er nok bare at våd barbermaskinen til at danne et let skum, som giver en let glide. Venus Spa Breeze gør din hud glat og giver en behagelig duft af hvid te!

Produktfordele:
- Intet behov for barbering gel! Gelpadser udgør et let skum, der giver en bekvem og hurtig barbering

- Indbyggede gelpadser med duft af hvid te, der danner et rig skum, når du barberer

- 3 rene barberblad
- Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse

- Microcrests hæver hår, beskytter huden mod nedskæringer, hvilket giver en mere behagelig barbering

Venus spa brise

VENUS SPA BREEZE

VENUS SPA BREEZE

Hver kvinde er meget vigtigt at forblive smukt og velplejede. Det er dejligt, når selvpleje ikke er en daglig rutine, men skønhedsritualer, der tager dig væk fra byen, og du kan slappe af. For eksempel SPA procedurer, der hjælper dig med at blive endnu smukkere og slappe af din krop og sjæl.

Nu kan en så kendt procedure som barbering være en af ​​de enkle og behagelige SPA-procedurer, der kan udføres uden at forlade dit hjem. VENUS SPA BREEZE er ikke bare en barberkniv, men et razorsystem på 2 i. Den største fordel er, at du ikke længere har brug for et ekstra barberingsværktøj takket være de indbyggede gelpuder. Disse puder gør razor glide lettere, fugter huden og forhindrer irritation, og de fine toner af hvid te vil berolige sanserne og løfte dine ånder. Nyd den nye duft og lette berøring!

Venus barberkniv: beskrivelse, egenskaber og anvendelsesmuligheder

I de senere år bruger kvinder razors så ofte og jævnligt som mænd, fordi omsorg for sig selv indebærer at slippe af med uønsket hår i forskellige dele af kroppen. At vælge en god barbermaskin, hvor kassetterne ændres let, og som du nemt kan tage sig af dig selv, er ikke så svært som det kan virke.

Glatheden af ​​huden vil give en barberkniv Venus - en unik opfindelse af firmaet Gillette, designet specielt til kvinder.

Der er flere typer Venus barbermaskiner, blandt hvilke hver pige vil kunne vælge den mest egnede mulighed for sig selv. For at gøre dette skal du kende deres egenskaber og fordele samt læse brugeranmeldelser, så valget er informeret og afbalanceret, og selvpleje er enkel og effektiv.

Sort og beskrivelse af barbermaskiner

Gillette arbejder konstant på at udvikle nye produkter under hensyntagen til kvinders behov og interesser rundt om i verden, så deres selvplejeproces er så komfortabel og effektiv som mulig. Derfor er der så mange barbermaskiner, at det nogle gange ikke er så nemt at vælge. De mest populære produkter i det tyske selskab er:

 • Gillette Venus SPA Breeze - den ideelle barbermaskine til at forberede din krop til sommersæsonen, fjerner forsigtigt og hurtigt hår uden at forårsage irritation af huden;
 • Gillette Venus Snap Embrace - en lille og kompakt barbermaskine, der indeholder et udskifteligt kassettsæt, og en glat og behagelig barbering er tilvejebragt af to fugtighedsgivende strimler
 • Gillette Venus 2 Satin Care - engangs rejse- og rejsemaskiner, der er nemme at bruge og ændre;
 • Gillette Venus Embrace - en barbermaskine, der har to udskiftelige bånd, hver med 5 skarpe knive og en fugtighedscreme, der blødgør barberingen;
 • Gillette venus Olay - en speciel barbermaskine med en behagelig bæraroma, som sælges med to udskiftelige kassetter og blødgøringspuder giver komfort og glathed til barbering;
 • Gillette Venus Embrace Sensitive Touch of Aloe er en maskine med en udskiftelig kassette designet til at tage sig af følsom og delikat hud, fordi dens pads er fyldt med fugtgivende aloe vera ekstrakt.

De fleste barbermaskiner kan bruges til at fjerne hår på hænder og fødder, såvel som i bikiniområdet, fordi de alle er udstyret med fugtighedsgivende strimler.

Hvordan man vælger en passende barbermaskine

Når man vælger en barbermaskine til regelmæssig brug, er det vigtigt at forstå hovedformålet. Hver ny Gillette-udvikling overgår den forrige i sine funktioner og parametre, så barbering ikke giver kvinder ubehag og har det forventede resultat. Udskiftelige kassetter, som ofte er inkluderet i maskine sæt, kan du til enhver tid ændre kedelige blader og kun bruge en passende enhed. Selvom kvaliteten af ​​maskinerne på maskiner vil gøre det muligt at ændre meget mere bånd end to og bruge det i flere år.

På trods af de eksisterende forskelle i barbermaskiner er der en uundgåelig egenskab, som er indbygget i hver af dem - bladets højstyrke skarpe kant, der sikrer glat glidning og barberingskvalitet. En barberkniv med fem knive er velegnet til tættere og længere hår, mens der for tyndt og svagt hår kan anvendes en trebladet maskine.

En vigtig fordel ved hvert produkt fra det tyske firma Gillette er ergonomien i håndtaget på maskinerne, som let passer ind i hånden, må ikke glide selv med vådt hårfjerning og har gummiindsatser til en god pasform. Derfor er det så svært at vælge den rigtige maskine - de har alle mange fordele, er praktisk og effektive.

Hvordan man bruger en barberkniv

For korrekt og behagelig hårfjerning er det vigtigt ikke kun at vælge en passende barbermaskine, men også at købe den nødvendige kosmetik. I dag er der et stort udvalg af kvinders skum og barberingsgeler samt cremer og olier efter proceduren. Korrekt valgt produkt sikrer let glidning af knivene over huden og beskytter huden mod beskadigelser, nedskæringer, irritation.

Du skal barbere dit hår mod deres vækst, og det er nemt at feje maskinen over huden. Hvis du på nogle steder skal gå til en barbermaskine igen, skal du genopfriske lagets barbering for at beskytte din hud. Når hele proceduren er afsluttet, er det vigtigt at vaske rester af barberingsprodukter med varmt vand. Og påfør en fugtighedscreme. Til hudpleje efter barbering er der specielle værktøjer, der forhindrer hårvækst.

Du skal ændre kassetten hver 7-10 procedurer. For at forstå, at det er tid til at ændre, er det vigtigt at lytte til dine egne følelser. Når glideren ikke længere er behagelig, er det tid til at skifte kassette.

Således er det ikke så svært at vælge en passende Venus barberkniv som at bruge den korrekt med maksimal fordel og komfort til hårfjerning. Bestem hvilken mulighed der er bedst at købe, vil hjælpe anmeldelser af piger, der bruger barbermaskiner i lang tid.

Udtalelser om brugen af ​​Venus-maskiner

I næsten to år brugte jeg Venus Embrace razor, som tjente mig trofast. Og for nylig så jeg en ny Sensitive Touch of Aloe i butikken og kunne ikke modstå. Jeg er tilfreds med hendes bløde berøring på huden og kvaliteten af ​​barberingen, og den friske duft af aloe gør proceduren endnu mere behagelig. Jeg bruger en barbermaskine til håret på arme og ben, såvel som i bikiniområdet. Og jeg anbefaler det til alle.

Anastasia, 29 år gammel

I flere år i træk købte jeg mig en Venus Satin Care engangsbærer uden mulighed for at skifte bånd og var tilfreds med kvaliteten af ​​deres barbering. Men nu besluttede jeg mig ikke for at redde og købte en fuldgyldig Gillette Venus-maskine. Olay. Det lugter som vilde bær og er prisen værd. Jeg skal barbere en gang hver anden dag, men processen er helt behagelig og smertefri.

Jeg begyndte at barbere mine ben ikke for længe siden. Og selvom mine hår er tynde og sjældent vokser, ønskede jeg fuldstændig glathed af huden. Venus SPA Breeze var den perfekte mulighed for mig, hvilket gav det ønskede resultat. Jeg er glad for, at der ikke er irritationer eller nedskæringer på huden, jeg føler mig tryg og sikker.

Facial soda: egenskaber, grundlæggende anvendelser, tips

Depilatory cream: hvordan man handler, hvordan man bruger det