Hvilken kvindelig Venus razor er bedre egnet til ben og intime områder

Den nemmeste måde at slippe af med uønsket vegetation er depilation med en barbermaskine. At vælge en god maskine til bikiniområdet og benene er måske ikke så svært som det ser ud ved første øjekast. Gillette-selskabet repræsenterer Venus-linjen, hvor hver kvinde kan vælge selv en passende mulighed.

arter

Venus linjen blev skabt med hensyn til kvindelige funktioner. Dette gør det muligt at gøre hårfjerningsprocessen så effektiv og komfortabel som muligt. Typer af Venus-maskiner fra Gillette:

SPA Breeze

Trebladet barbermaskine med udskiftelige kassetter og en indbygget fugtgivende strimmel, som giver komfort og omhu under proceduren. Det flydende hoved giver dig mulighed for at håndtere vanskelige at nå områder godt. Inkluderer 2 flytbare kassetter.

Snap omfavnelse

Kompakt 5-bladet razor i en plastik kasse. I et sæt er der en udskiftelig patron (1 stk.). Maskinen indeholder to fugtighedsgivende strimler (øverst og nederst på hovedet), hvilket gør det lettere at glide over huden.

Takket være den gummerede overflade glider håndtaget ikke ud af hænderne. Funktion: plastikhus med huller til ventilation. Snap Embrace er uundværlig på ture og forretningsrejser.

Embrace

Venus Embrace - en barbermaskine med et fembladet system. Der er en fugtighedsgivende gel strimmel og gummeret tape for bedre slip på overfladen. Gentager alle linjer i kroppen. Håndtaget har en silikoneoverflade. Fjerner alle hår fra første gang, det er ikke nødvendigt at genbehandling huden.

Satin pleje

Disposable barbermaskine med to blade. Håndtere prægede. Fugtighedsstrimler indeholder E-vitamin og aloe-ekstrakt. Til salg er der pakker på 2 stk. og 4 stk.

VenusOlay

Maskine med et fembladet system og med indbyggede fugtgivende puder Olay. De er placeret på siderne af bladet, ensartet i type til den sædvanlige pressede sæbe. Når fugtgivende udgør huden danner en delikat tekstur med duften af ​​honning og mælk.

Produktet giver en ideel og behagelig barbering og samtidig forsigtig behandling af det behandlede område uden brug af ekstra midler. Fremmer naturlig hydrering af epidermis. Der er en særlig sucker i sættet.

Sensitive Touch of Aloe

En anden barbermaskine fra Gillette. Den har et plastikgreb uden gummiindsatser. Udstyret med et fembladet system til en behagelig barbering, fugtighedsgivende strimmel med aloe-ekstrakt.

Venus trimmer

Dette er en speciel barberkniv til at eliminere uønsket hår i bikiniområdet. Nøjagtigt saks, der giver lethed, sikkerhed og komfort under proceduren. Designet til tør og våd hårfjerning.

klassisk

Den klassiske version af en engangs maskine. Det har et flydende hoved, der giver hårfjerning på svært tilgængelige steder. Der er en fugtgivende strimmel.

Og her er et overblik over midlerne til at bremse hårvækst efter barbering.

Fordele og ulemper

Blandt fordelene ved Gillette Venus-maskinerne er:

  • Takket være den specielle teknologi til placering af knivene giver en sikker barbering uden nedskæringer;
  • egnet til følsom hud;
  • giver blid hårfjerning uden irritation
  • har et ergonomisk håndtag
  • gør depilationskvaliteten.

En relativ ulempe er den højere omkostning sammenlignet med andre mærker.

Tips til at vælge en maskine til bikiniområdet og benene

Før proceduren skal du beslutte dig for en passende model, der giver et bedre resultat. Hendes valg udføres under hensyntagen til aflejringszonerne, hudens følsomhed og egenskabens egenskaber. En fembladet maskine er velegnet til tykkere og længere hår, og en trebladet er til tynde og svage hår.

For følsomme områder er det bedst at købe et fembladet system. Med det kan du opnå hårfjerning fra den første. Genbehandling af bikiniområdet er ikke påkrævet, hvilket vil reducere hudens invasiveness. Til benene passer 3, 5 og 2 bladmaskiner.

Med normal hud, der ikke er tilbøjelig til irritation, kan du bruge næsten alle de viste modeller. Efter alt er alle maskiner udstyret med en fugtighedscreme. Hvis en kvinde har følsom hud, vil den mest egnede være 5-bladet razors, nemlig Snap Embrace, Sensitive Touch of Aloe, VenusOlay.

På trods af nogle forskelle i Venus-produkter er der et generelt karakteristisk - højstyrket skærpet bladstål. Det er denne kvalitet, der gør proceduren bedre og sikrere, og giver nem glidning.

OBS! Valget afhænger af personlige præferencer og brugervenlighed. På grund af de indbyggede gelpuder i VenusOlay-modeller er depilering på intime steder måske ikke helt behageligt.

anmeldelser

Om produkter brugerne udtrykkes hovedsageligt på en positiv måde. Kvinder i kommentarerne bemærker en blød fjernelse uden irritation, en lang levetid på et bånd, kvalitetsresultatet af depilationen - perfekt glat hud. I de negative anmeldelser af barbermaden Venus indikerede en høj pris. Nogle brugere sagde, at maskinerne ikke adskiller sig fra lignende analoger. Det er værd at bemærke, at alle kommentarer er subjektive.

Svetlana Tarasevich, 40 år gammel, Saratov: "Jeg har meget følsom hud, vi snakker ikke engang om elektriske epilatorer og voksfjerning af hår. Derfor skal du altid vælge en god maskine. Jeg prøvede forskellige barbermaskiner fra Venus, jeg kunne godt lide alt.

Men i dag vil jeg forlade en anmeldelse om VenusOlay - det erobret mig lige. Efter at jeg havde gennemført proceduren var der slet ingen irritation. Ja, og følelsen af ​​at jeg barber mine ben, var slet ikke. Gel puder lugter godt, fugtigt godt. Deres forbrug afhænger af hyppigheden af ​​proceduren. Den bevarer sine kvaliteter efter to måneders brug, selv efter at puderne er slidt af. Min score er fem ud af fem. "

Antonina Fedoseeva, 34, St. Petersborg: "Jeg har brugt Venus-produkter i flere år nu. Over tid har penen mistet sin præsentation. Jeg ønskede at opgradere, så jeg fik mig en Snap Embrace. Jeg kunne virkelig godt lide mini-versionen med en kompakt pen.

Maskinen er behagelig at holde hånden på trods af størrelsen. Barberer meget rent, lader ikke et enkelt hår igennem. Særlig opmærksomhed fortjener en plastikpose, som er meget bekvemt at opbevare Venus. Prisen er selvfølgelig for høj, ikke alle har råd til det. "

Polina Vasilenko, 24, Voronezh: "Jeg købte mig en Bikini Trimmer trimmer. Nu vil jeg fortælle mere detaljeret. Trims pænt og jævnt, forårsager ikke irritation på det mest delikate sted. Brugt både tørt og i bruseren. Resultatet er ikke anderledes. Blandt de fordele, jeg bemærkede for mig selv - sikkerhed, et godt resultat. Blandt manglerne er der ingen mulighed for at udskifte patronen. "

Elena Anatolyevna, 45, Moskva: "En ven roste Venus SPA Breeze så meget, at jeg besluttede at købe. Ærligt, ikke særlig imponeret. Ja, barberer godt. Men det samme resultat kan opnås fra andre maskiner. Og dulled med samme hastighed. Brugt til denne BIC, er forskellen ikke særlig følt mellem dem. Og de er billigere. "

Marina Vasiltsova, 34, Ekaterinburg: "Jeg forsøgte mange maskiner fra Venus-linjen. Fembladet, helt klart, barberer bedre og mere effektivt end trebladet. Jeg kunne godt lide alt, men jeg fremhæver stadig VenusOlay. Fugtgivende gel puder er meget tiltalende, og duften er bare super. Separat vil jeg bemærke bladernes lange levetid. Den høje pris på produkter forvirrer, og kun de bedste indtryk. "

konklusion

Venus-linjen er således repræsenteret af SPA Breeze, Snap Embrace, Embrace, Satin Care, VenusOlay, Sensitive Touch of Aloe, Classic, Bikini Trimmer. Alle er skabt under hensyntagen til kvindens hud. Brugere forlod for det meste positive tilbagemeldinger på de viste modeller. Hvilken slags kvinders barbermaskine Venus er bedre at købe, alle beslutter sig selv.

Værre maskine Gillette Venus Embrace har ikke prøvet.

God dag!

I min anmeldelse vil jeg fortælle dig, hvad der egentlig ikke passede mig i denne barbermaskine og hvilken maskine, efter min mening (og min families mening), er den bedste.

Jeg begynder med baggrunden.

Jeg prøvede mange barbermaskiner (med forskelligt antal blade, både mandlige og kvindelige, og "disponible" og genanvendelige) og konkluderede at den bedste barbermaskine er Gillette Fusion (mænd). . Min mand kom til samme konklusion, så han tog det fra mig, eller handlede det snarere for en Gillette Mach3 turbo (3-ku razor), men hun fungerede ikke for mig. Der var et problem: enten brug en til to (Gillette Fusion), eller køb mig en ny maskine. Det var billigere at købe en ny og jeg stoppede ved Gillette Venus Embrace (et anstændigt udseende, prisen er to gange billigere end fusionen).

Nu om ulemperne ved Gillette Venus Embrace:

- Ægte barberingshår (en gang eller endog to og tre). Måske er det på grund af det store barberhoved (hvor forskellige nye genstande er udstoppet: gel, rezinochki; uden hvilken jeg personligt lider behageligt), så det er meget "klumpet", mere præcist, det er ikke egnet til alle kropsdele, nemlig til ben!

- frygtelig rive huden! Selv engang! Og det er ikke kun min mening, men også mandens mening, som også testede barbermaden. Efter at have brugt det hver dag havde jeg et stort problem i armhulerne (mange sår og rødme). Det kom til det punkt, at jeg måtte gå til epilatoren.

- Materialet og størrelsen af ​​barberhåndtaget.

Det er ekstremt ubelejligt at vende det over i hendes hånd, da hun forsøger at hoppe ud / glide ud. Gillette Fusion har ikke noget sådant problem.

Det eneste plus i Gillette Venus Embrace er prisen, men igen er dette i sammenligning med Gillette Fusion.

konklusion: I måneden med at bruge Gillette Venus Embrace modtog jeg ikke kun negative følelser, men også for første gang - hudirritation! Og jeg kom til den konklusion, at det er bedre at overbetale og købe en normal ting end dette.

Mindst æstetisk fornøjelse

Jeg har altid brugt engangs barbermaskiner. Men da han tjente sin tjeneste og skulle købe en anden, tog min mand i butikken opmærksom på barbermaskiner med udskiftelige kassetter. Han ville have, at jeg hentede præcis en af ​​disse. Han siger, at de er mere behagelige at bruge. Ja, og hvis du læser beskrivelserne, er der dyser og med et ekstra gel fyldstof, som ikke kræver brug af andre midler til barbering og flydende hoveder - generelt mange nydanser, som har deres egne fordele.

Det var det, jeg valgte - Gillette Venus omfavner følsomme med tilsætning af aloe.

Siden er kassetterne ændret, og du kan vælge med et hvilket som helst antal blade, med striber og uden, med tilsætningsstoffer, valgte jeg maskinen i udseende, så det var visuelt glædeligt for mig.

Meget sart farvet turkis, silikone knap med en blød harmonik.

Naturligvis udskiftelige dyser. Der er fem blade i kassetten.

Omkring bladet er gelbeskyttelsesstrimler med tilsætning af aloe. De er designet til at fugtige huden, samt at forbedre glidningen under barberingen. Det er blot at fugte barbermaskinen og behøver ikke yderligere værktøjer til barbering. Dette er praktisk og forenkler i høj grad min opgave. Desuden forbliver de skinnede hudområder, efter jeg forlader brusebadet, godt udseende uden behov for yderligere fugt. Jeg antager, at nok af disse gelstrimler i flere måneder, fordi de ikke føler udgifterne. Jeg barberede denne barbermaskine to gange, men visuelt bemærkede ikke ændringerne på dysen.

Der er også en beskyttende sag til bladet, som jeg sætter kassetten i efter, at barbermaskinen tørrer lidt.

Der er usædvanlige ulemper for mig. For eksempel plejede jeg at føle håret og huden under en barbermaskine, der depilerer aktivt og omhyggeligt. Med den samme barbermaskine er en sådan glidende glide, at det nogle gange ser ud til, at barbermaskinen bare rammer huden og ikke barberer. Men efter at have tjekket, er jeg overbevist om, at alle har barbering :) Denne effekt er tilføjet på grund af det flydende hoved, hvilket uigennemtrængeligt dodges min skarpe presning.

Der er stadig lidt svært ved bikiniområdet. Da hovedet er ret voluminøst, er det ikke særlig bekvemt at barbere effektivt i dunkler.

Men barbermaskinen gør et intimt område perfekt: det er mere behageligt og sikrere end hvis du ville barbere en normal.

Generelt er jeg glad for barbermaden. I det mindste ligner det en dejlig og behagelig Lyalka. Da der ikke er brug for barberingsprodukter, fremskynder processen processen meget. Med dæmperne i bikiniområdet tror jeg, vi vil håndtere det senere, og jeg vil tilpasse.

Hvis der over tid vil være andre nuancer, som jeg anser vigtige, vil jeg skrive en tilføjelse i kommentarerne.

GILLETTE VENUS EMBRACE 2 PKT. AF 3 NYE BOXED

  • Gillette,
  • Gillette Venus Embrace,
  • Barbering produkter
  • af Bim_Sony
  • Visninger: 3252
  • bedømmelse: +26
  • Bim_Sony
  • 30. januar 2013 10:09
  • nautilus7000
  • 30. januar 2013 10:40
  • nautilus7000
  • 30. januar 2013 11:01
  • nautilus7000
  • 30. januar 2013 11:57
  • nautilus7000
  • 30. januar 2013 11:56
  • a16ert
  • 30. januar 2013 12:59
  • Bim_Sony
  • 30. januar 2013, 14:21
  • yaroslavch
  • 30. januar 2013 16:34

Webstedet MYSKU.ru blev oprettet til udveksling af artikler (sku) af varer bestilt i udenlandske online butikker AliExpress, Amazon, Ebay og andre.

Siden hjælper med at finde noget interessant i et stort udvalg af butikker og gøre et vellykket køb.

Hvis du har købt noget nyttigt, så del venligst oplysningerne med andre.

Vi har også et DIY samfund, hvor anmeldelser af håndlavede ting er velkomne.

Et endnu skridt

Udfyld sikkerhedskontrollen for at få adgang til makeup.com.ua

Hvorfor skal jeg udfylde en CAPTCHA?

Afslutningen af ​​CAPTCHA beviser, at du er menneske og giver dig midlertidig adgang til webegenskaben.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Det er ikke inficeret med en virus.

Hvis du er på netværket, kan du bede om enheder, der ikke er forbundet til netværket.

Cloudflare Ray ID: 45687793e3468def • Din IP: 193.124.189.214 • Ydeevne sikkerhed ved Cloudflare

Tilbagemelding fra "OlgaBorisova" på en Gillette Venus Embrace Razor

Navn: OlgaBorisova. Type anmeldelse: neutral
Rating: 2.2 ud af 5 stjerner. 30-10-2017 23:06:27

ikke fastgjort til huden, ulejligheden i brug, for mange blade, bred kassette

Jeg købte en Gillette Venus Embrace maskine til en pris på 560 rubler med to kassetter i sættet. Jeg ville prøve noget nyt, for at behage mig selv, selvom jeg havde brugt mandlige maskiner hele mit liv. Smukt design og behageligt håndtag, helt barberer benene - jeg vil ikke sige noget godt om ham. At barbere dem intime steder er simpelthen umuligt, det er sådan et stort bredt flydende hoved. Selv axilla er svært at barbere. Så jeg måtte købe en tyndere mænds barbermaskine, som jeg ikke ville handle for noget andet, og jeg ville kun bruge Venus til benene. Hvilken lykke var da bladene var forbi, og du kunne kaste denne maskine med en klar samvittighed! Enig at købe knive til to barbermaskiner er meget dyrt. Men hun barberer virkelig benene godt)

Sammenligning af udskiftningskassetter til kvinder: Venus

I alle flytbare Venus-kassetter til stede: Fugtighedsstrimler og Flydende hoved.

Venus omfavner følsom

Prøv forskellige kassetter og find hvad du kan lide. Efter alt er alle Venus-flytbare kassetter egnede til alle Venus-barbermaskiner.

3 knive for tæt barbering.
Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse.

5 knive placeret tættere på hinanden for mindre tryk på huden.
Stor glathed og mindre følelse af irritation.

Fugtighedsstrimler.
Giver en glat glid, fugter og hjælper med at beskytte huden under barberingen.

Nærende beskyttende tape indeholder mere fugtighedsgivende midler.

Giver en utrolig let glide, der skaber et beskyttende lag mellem knivene og huden.

Indbyggede gelpuder, der danner et rig skum, når du barberer.
Intet behov for barbering gel! Gelpadser udgør et let skum, der giver en bekvem og hurtig barbering.

Mikrogrebni.
Hæv håret, beskytt huden mod udskæringer, hvilket giver en mere behagelig barbering.

Bløde beskyttende puder af elastomer.
Glat huden forsigtigt, hvilket giver en renere og mere jævn barbering.

VENUS Embrace Shaver

Vil du skrive en anmeldelse?

Din feedback er blevet sendt. Det vil blive offentliggjort inden for 72 timer.

Vores første barbermaskine til kvinder med 5 blade gentager hver kurve i din krop uden at savne næsten et enkelt hår... selv i bikiniområdet. Resultatet er smukke ben, ultra-ren barbering og uovertruffen Venus glathed.

  • 5 knive gentager hver kurve i din krop og passerer ikke næsten et enkelt hår
  • Glatglidende beskyttelsesstrimmel
  • Blødt greb til total kontrol
  • Holder til opbevaring af barbermaskiner i bruseren
  • Let at bruge aftagelige kassetter

Venus barberkniv: beskrivelse, egenskaber og anvendelsesmuligheder

I de senere år bruger kvinder razors så ofte og jævnligt som mænd, fordi omsorg for sig selv indebærer at slippe af med uønsket hår i forskellige dele af kroppen. At vælge en god barbermaskin, hvor kassetterne ændres let, og som du nemt kan tage sig af dig selv, er ikke så svært som det kan virke.

Glatheden af ​​huden vil give en barberkniv Venus - en unik opfindelse af firmaet Gillette, designet specielt til kvinder.

Der er flere typer Venus barbermaskiner, blandt hvilke hver pige vil kunne vælge den mest egnede mulighed for sig selv. For at gøre dette skal du kende deres egenskaber og fordele samt læse brugeranmeldelser, så valget er informeret og afbalanceret, og selvpleje er enkel og effektiv.

Sort og beskrivelse af barbermaskiner

Gillette arbejder konstant på at udvikle nye produkter under hensyntagen til kvinders behov og interesser rundt om i verden, så deres selvplejeproces er så komfortabel og effektiv som mulig. Derfor er der så mange barbermaskiner, at det nogle gange ikke er så nemt at vælge. De mest populære produkter i det tyske selskab er:

  • Gillette Venus SPA Breeze - den ideelle barbermaskine til at forberede din krop til sommersæsonen, fjerner forsigtigt og hurtigt hår uden at forårsage irritation af huden;
  • Gillette Venus Snap Embrace - en lille og kompakt barbermaskine, der indeholder et udskifteligt kassettsæt, og en glat og behagelig barbering er tilvejebragt af to fugtighedsgivende strimler
  • Gillette Venus 2 Satin Care - engangs rejse- og rejsemaskiner, der er nemme at bruge og ændre;
  • Gillette Venus Embrace - en barbermaskine, der har to udskiftelige bånd, hver med 5 skarpe knive og en fugtighedscreme, der blødgør barberingen;
  • Gillette venus Olay - en speciel barbermaskine med en behagelig bæraroma, som sælges med to udskiftelige kassetter og blødgøringspuder giver komfort og glathed til barbering;
  • Gillette Venus Embrace Sensitive Touch of Aloe er en maskine med en udskiftelig kassette designet til at tage sig af følsom og delikat hud, fordi dens pads er fyldt med fugtgivende aloe vera ekstrakt.

De fleste barbermaskiner kan bruges til at fjerne hår på hænder og fødder, såvel som i bikiniområdet, fordi de alle er udstyret med fugtighedsgivende strimler.

Hvordan man vælger en passende barbermaskine

Når man vælger en barbermaskine til regelmæssig brug, er det vigtigt at forstå hovedformålet. Hver ny Gillette-udvikling overgår den forrige i sine funktioner og parametre, så barbering ikke giver kvinder ubehag og har det forventede resultat. Udskiftelige kassetter, som ofte er inkluderet i maskine sæt, kan du til enhver tid ændre kedelige blader og kun bruge en passende enhed. Selvom kvaliteten af ​​maskinerne på maskiner vil gøre det muligt at ændre meget mere bånd end to og bruge det i flere år.

På trods af de eksisterende forskelle i barbermaskiner er der en uundgåelig egenskab, som er indbygget i hver af dem - bladets højstyrke skarpe kant, der sikrer glat glidning og barberingskvalitet. En barberkniv med fem knive er velegnet til tættere og længere hår, mens der for tyndt og svagt hår kan anvendes en trebladet maskine.

En vigtig fordel ved hvert produkt fra det tyske firma Gillette er ergonomien i håndtaget på maskinerne, som let passer ind i hånden, må ikke glide selv med vådt hårfjerning og har gummiindsatser til en god pasform. Derfor er det så svært at vælge den rigtige maskine - de har alle mange fordele, er praktisk og effektive.

Hvordan man bruger en barberkniv

For korrekt og behagelig hårfjerning er det vigtigt ikke kun at vælge en passende barbermaskine, men også at købe den nødvendige kosmetik. I dag er der et stort udvalg af kvinders skum og barberingsgeler samt cremer og olier efter proceduren. Korrekt valgt produkt sikrer let glidning af knivene over huden og beskytter huden mod beskadigelser, nedskæringer, irritation.

Du skal barbere dit hår mod deres vækst, og det er nemt at feje maskinen over huden. Hvis du på nogle steder skal gå til en barbermaskine igen, skal du genopfriske lagets barbering for at beskytte din hud. Når hele proceduren er afsluttet, er det vigtigt at vaske rester af barberingsprodukter med varmt vand. Og påfør en fugtighedscreme. Til hudpleje efter barbering er der specielle værktøjer, der forhindrer hårvækst.

Du skal ændre kassetten hver 7-10 procedurer. For at forstå, at det er tid til at ændre, er det vigtigt at lytte til dine egne følelser. Når glideren ikke længere er behagelig, er det tid til at skifte kassette.

Således er det ikke så svært at vælge en passende Venus barberkniv som at bruge den korrekt med maksimal fordel og komfort til hårfjerning. Bestem hvilken mulighed der er bedst at købe, vil hjælpe anmeldelser af piger, der bruger barbermaskiner i lang tid.

Udtalelser om brugen af ​​Venus-maskiner

I næsten to år brugte jeg Venus Embrace razor, som tjente mig trofast. Og for nylig så jeg en ny Sensitive Touch of Aloe i butikken og kunne ikke modstå. Jeg er tilfreds med hendes bløde berøring på huden og kvaliteten af ​​barberingen, og den friske duft af aloe gør proceduren endnu mere behagelig. Jeg bruger en barbermaskine til håret på arme og ben, såvel som i bikiniområdet. Og jeg anbefaler det til alle.

Anastasia, 29 år gammel

I flere år i træk købte jeg mig en Venus Satin Care engangsbærer uden mulighed for at skifte bånd og var tilfreds med kvaliteten af ​​deres barbering. Men nu besluttede jeg mig ikke for at redde og købte en fuldgyldig Gillette Venus-maskine. Olay. Det lugter som vilde bær og er prisen værd. Jeg skal barbere en gang hver anden dag, men processen er helt behagelig og smertefri.

Jeg begyndte at barbere mine ben ikke for længe siden. Og selvom mine hår er tynde og sjældent vokser, ønskede jeg fuldstændig glathed af huden. Venus SPA Breeze var den perfekte mulighed for mig, hvilket gav det ønskede resultat. Jeg er glad for, at der ikke er irritationer eller nedskæringer på huden, jeg føler mig tryg og sikker.

Venus omfavne anmeldelser

Jeg ved ikke hvem der har det, men jeg har Gillette Venus forbundet med reklamer, som bogstaveligt taget fangede alle kanalerne på én gang. Så billedet af en smuk, langbenet pige kører langs en smuk strand, som synes næsten en mytisk væsen, flyder i mit hoved, fordi der ikke er et antydning af hår eller mangler på kroppen =)

Og selvfølgelig vil jeg blive sådan en skønhed for mig selv, men som det viste sig, uden Gillette Venus er det næsten umuligt. Men det syntes så nu, nu opdagede mange piger for sig selv alle lækkeriernes fjernelse af laser hårfjerning (hvis midler tillader det) og som en mere budgetmæssig, men ikke mindre effektiv mulighed - shugaring (sukker hårfjerning). Men på trods af den relativt lange periode at holde huden glat (på grund af epilering), er det stadig nej, nej, og du skal ty til depilation - håret flyttede ikke væk, det brød ud, og efter en uge blev det hamovito ud, så blev "gapet" fundet, det har ikke engang de rigtige værktøjer til rettidig fjernelse af håret (kan vi bringe det til havet, til feriestederne). Ja, og for at få en sukkerepilation, skal du gå rundt i shantik i en uge (pigerne vil forstå mig;) Her er barbermaskinen en sparetast, du skal altid have det hjemme (og endnu bedre - som vandreture).

For at være ærlig, hver gang jeg bliver mere og mere overrasket over prispolitikken i offline-punkter. For eksempel koster en standard Gillette Venus Embrace 5-patron omkring 4 (.) Dollars, lidt billigere på internettet (ca. $ 3 for 1 stk.), Men du skal også betale for levering over hele landet (og det er ca. 1,5-2doll ). Generelt, ikke meget lyst billede, er det ikke? Personligt bruger jeg lejlighedsvis nogle gange, og derfor kan jeg ikke sige "Jeg bruger patroner til alle mine 4 bukke", men de forværres på grund af den lange manglende brug. For mig selv fandt jeg en mere rentabel løsning i form af et sæt Gillette Venus, der består af en simpel maskine og fire udskiftelige patroner. Jeg købte fra sælgeren på linket, men på tidspunktet for bestillingen var leveringen i USA til lageret i videresendelsesfirmaet gratis, og maskinen kostede mig kun $ 7,99 + $ 0,6 af levering allerede til mig (luft, tid - 2 uger ). Nu har sælgeren etableret en betalt levering, så jeg råder dig til at se værdifulde i andre lister.

Beskrivelse af Gillette Venus Refillable Disposable Razor med 4 Razor Refills:

Et komplet sæt - maskinen + 4 udskiftelige patroner;

Funktioner - tre blade, et flydende hoved, fugtighedsgivende strimler ved bunden af ​​patronerne.

Faktisk er jeg enig i at skrive en anmeldelse her, og der er intet om det, det ser ud til =) men da hver af os (og hver) vil spare uden at skade sundheden og skønheden, håber jeg min anmeldelse vil være nyttig. Forresten havde jeg eksperimenter med ordrer til kinesiske patroner, enten jeg ikke var heldig, eller det er normen for kinesiske herrer, men alle båndene fløj i papirkurven efter et par skrabere på huden. Derfor anbefaler jeg stærkt dig ikke at gentage mine fejl og bestille blader med Chin

Jeg køber dette sæt for anden gang, den første blev købt på Amazon for en andel, og til en pris var omtrent lig med dette. Derfor har jeg praktisk erfaring med at bruge disse patroner.

Kvaliteten er ret god, der er 4 kassetter i sætet (ved siden af ​​selve maskinen, den femte er bare en tegning =)

Plastet er stramt, håndtaget bøjer ikke, det ribberede overflade af det anatomiske håndtag og overfladen med gummeret materiale (pink) giver ikke kun en behagelig "pasform på armen", men også en stærk (maskinen går ikke ud af våde sæbepalmer)

Patronen er fastgjort på en ret simpel og banal måde (som i næsten alle værktøjsmaskiner) ved at trykke (og indsnævre) maskinens sidevægge. Patronen holdes tæt, spiller ikke, hopper ikke ud under brug

Jeg kan heller ikke sige noget dårligt om patronerne, de er ganske almindelige maskinværktøjer med tre knive, en gelpude på toppen og et ribbet lag på bunden (som løfter hårene)

Og nu, ifølge observationer fra personlig erfaring.

Maskinen er utvivlsomt god og absolut værd at pengene. Det barberer hår perfekt, der er ingen irritation på huden, men det er muligt at skære dig selv som andre barberingstilbehør (alt i det giver ikke et godt system til beskyttelse mod nedskæringer). Da jeg ikke bruger maskinen meget ofte, bruger jeg for det meste en eller tre patroner ca. 3-4 gange, og smider dem derefter "på grund af alder". Nå, jeg kan ikke bruge en patron, der har hængt op i et par måneder i standby-tilstand (ja, vores Galya er forkælet). Efter min mening er denne maskine en ideel løsning for piger, som ligesom jeg bruger det sjældent, men samtidig ønsker de heller ikke at betale for udskiftelige patroner eller bruge penge på to eller tre gange om dagen og yderligere smide det ud. skraldespanden.

Borsyre og hydroponisk for at fjerne overskydende hår

Hand Shugaring Anmeldelser