Depilation creme til intime områder. Hvilket er bedre, hvordan går anæstetika, mand, under graviditet

Bakterier, der lever på hår i ljummen, kan forårsage udslæt og alvorlig infektion. Dermatologer råder dig til at fjerne hår med en engangsbærer eller voks. Depilering af intime områder med en creme er en vej ud for alle med en lav smerte tærskel, og som overvåger deres hygiejne og æstetik.

Depilation creme: fordele og ulemper

Kemikalier for at fjerne håret parallelt og dræbe bakterierne der lever på dem. Cremen kræver ikke forudgående forberedelse af huden, og aflejringsprocessen tager maksimalt 15 minutter.

Cremen fjerner ikke kun den synlige del af håret, men også en millimeter af sin subkutane del. Den øvre ende af håret forbliver afrundet, ikke spids, som når du bruger en barberkniv. Ved genvinding er håret mindre mærkbart og mærkbart, når det berøres. Denne metode medfører ikke udskæringer og sår. Risikoen for irritation er meget lille.

Den største fordel ved depilation creme er smertefri. Ulempen er, at eksperter ikke anbefaler at bruge det nær slimhinderne. Hår vokser hurtigere tilbage end voks efter depilation, men langsommere end med en barbermaskin.

Hvordan gør fløden til depilering af intime zoner

Depilatory cream for intime områder opløser hår med kalium eller calciumthioglycolat. Alkali og emulgatorer hjælper indtrængningen af ​​den destruktive komponent. De blødgør hår og affedt huden.

De første hårfjerningskrem blev oprettet i Centralasien i det 16. århundrede på basis af giftigt arsen og kalk fortyndet i vand. For få år siden begyndte produkter af denne art at omfatte elementer, der er sikre for sundhed, fugtgivende produkter med duftstoffer.

Hvordan gør fløden til depilation af intime områder.

Olier og naturlige ingredienser blødgør huden efter kemisk hårfjerning. Moderne creme ødelægger hårdets struktur, nemlig keratin i hårstangen, og ødelægger ikke huden. Med det rigtige valg af depileringsmidler bør det ikke forårsage rødme og hudirritation.

Kontraindikationer til brug

Depilatory cream for intime områder med udløbbar holdbarhed er forbudt, det vil forårsage irritation eller forbrændinger. Cremen bør også ikke indeholde komponenter, der kan forårsage allergi overfor brugeren. En negativ effekt kan også opstå fra de nyttige komponenter af de midler, som fabrikanten har tilføjet for at berolige og nære huden.

Dermatologer anbefaler en dag før påføring af cremen for at teste hudens interaktion med stoffet:

 • Bearbejd pubsektionen (2-3 cm) med creme;
 • vent 15 minutter;
 • vask af fløden med varmt vand.

Hvis der ikke var nogen ubehag og brændende fornemmelse under testen, og efter rengøring med vand på puben var der ingen spor af irritation, forårsager denne creme ikke en negativ reaktion. Hvis huden begyndte at klemme og brænde, vises det straks at afslutte testen, vaske af fløden og opgive brugen i fremtiden. Det kan være umagen værd at træffe et valg til fordel for en anden producent og produkter med en anden sammensætning.

Selvom produktet ikke forårsagede en allergisk reaktion, er det forbudt at bruge det til voksning.

Brugen af ​​fløde anbefales ikke til mennesker:

 • med usund hud
 • med overtrædelser af huddækslet;
 • ejere af mol, vorter
 • gravide kvinder.

Sådan vælges en creme efter hudtype

Dermatologer anbefaler at købe creme til depilering af intime zoner kun i apoteker og specialiserede kosmetologbutikker. Fabrikanten skal på boksen eller røret angive, at produktet er beregnet til bikiniområdet.

Udviklerne af disse cremer indbefatter i formlen nyttige komponenter, der fugtiger huden i pubic zone. Dette er især vigtigt for brugere med tør hud.

Olier, såvel som vitaminer E og B, skal blot være til stede i produktformlen, hvis det vælges af brugeren med problemhud. Disse produkter har en mindre traumatisk effekt og bidrager til hurtig genopretning af hudoverfladen.

Opilka selskabsprodukt passer til den følsomme hudtype. Den indeholder vitaminerne A, B og E, den har en sparsom sammensætning, der udelukker allergier. Det tilbydes af hudlæger til ejere af følsom hud til hyppig brug. For at mindske risikoen for irritation bør en sådan komponent i sammensætningen, som aloe vera.

Instruktioner til brug af depilatory cream

Før proceduren er det nødvendigt at fjerne døde hudpartikler med en skrubbe. Dette forhindrer dannelsen af ​​indgroet hår.

Instruktioner:

 1. Sørg for at tage et brusebad, og tør derefter tørre kroppen med et håndklæde.
 2. Undgå virkningerne på slimhinden, anvende på pubic og prilobkovuyu zone sammensætning jævnt.
 3. Gnid ikke cremen i huden, det vil sandsynligvis føre til irritation.
 4. Behandl huden i lige så mange minutter som producenten foreskrevet på kassen eller røret.
 5. Rens huden af ​​produktet sammen med håret ved hjælp af en speciel spatel.
 6. Vask forsigtigt den resterende fløde af med varmt vand.
 7. Behandle området rent hår med et plejeprodukt.
 8. Efter 3 dage efter depilation, brug en skrubbe.

Kan jeg bruge creme til depilation under graviditet?

Depilatory creme til intime områder anbefales ikke til gravide kvinder. Risikoen for allergi under graviditeten er øget. Desuden kan en bivirkning hos en kvinde i stillingen forårsage lugten af ​​værktøjet.

Derfor anbefales en særlig cremeaffilering til gravide kvinder i et rum med god ventilation. Sørg for at tage en tur i frisk luft efter hårfjerning.

Når du vælger en hårfjerningscreme, bør en gravid kvinde omhyggeligt læse produktets sammensætning. Det er bedre, hvis produktet er uden aromatiske tilsætningsstoffer, der er lavet af naturlige komponenter, indeholder elementer, der fugter huden.

Før du køber, skal du læse de vedlagte anvisninger fra producenten. Hvis graviditet ikke er angivet i kolonnen "kontraindikationer", kan produktet bruges under overholdelse af alle regler for brug af produktet.

Veet Cream Review

Ejeren af ​​enhver hudtype vil kunne hente en creme til depilation af Veet-mærket. Specielt for forbrugerne udviklede produkter til følsom, normal, tør og kombineret hud, tilbøjelige til tørhed med sheasmør. Spatel til fjernelse af cremen er lukket i pakken.

Cream "Veet" har en høj hastighed handling. På bare 3 minutter han vil fjerne uønsket hår fra intime områder. For produkter fra linjen udviklet til følsom hud er handletiden 5 minutter.

Ud over den sædvanlige creme til depilation findes der en creme-spray og fløde, der kan bruges i brusebadet, uden frygt for, at det bliver vasket af med vand.

Creamspray "Veet". Solgt i dåser på 150 ml. Plast spatel fastgjort. Producenten producerer to typer sprøjter: med aloe vera og shea smør. Spray med aloe vera er beregnet til ejere af følsom hud, og spray med olie vil passe forbrugerne med tør hud. Opbevar den skræmmende creme på huden i 3 til 5 minutter.

Cream "Veet" til sjælen er enestående vandtæt sammensætning. Cremen er præsenteret i 3 modifikationer:

 • til normal hud;
 • til tørre epidermier
 • til den kombinerede type af dæksler.

Sammen med et rør på 150 ml er ikke en spatel og en særlig svamp.

Denne enhed er ikke kun at vaske cremen fra huden, men også at anvende den. Fjern creme stativ mod hårvækst.

Sammensætningen af ​​cremen "Veet" betragtes som meget aggressiv, da den har en kort handlingstid. Den intilante creme i de intime zoner "Veet" er forbudt at holde huden længere end den fabrikant har fastsat i 3-5 minutter.

Velvet

Produktion af fløjlkrem er placeret på Den Russiske Føderations område. Depilation produkter "Velvet" betragtes som allergivenlige, fugtgivende og forhindrer indgroet hår. Cream "Velvet" klæber med groft hår. På samme tid er det ved dets sammensætning mild, aggressive kraftige komponenter i formlen er minimal.

Med dette reducerede producenten sandsynligheden for en allergisk reaktion på næsten ingen, samtidig med at tiden øges, da cremen har brug for resultatet - det tager 20 minutter at opnå effekten.

For at reducere de skadelige virkninger af cremen til et minimum omfatter det kamille og verbena.

Velvet kan sænke hårvæksten. Kemikalierne ødelægger hårsækkenet, og når de genbruges svækker og lyser håret. Frakken begynder at ligne en ned.

Producenter af mærket "Velvet" tilbyder en række cremer 2 i 1:

 • med mynte
 • med tropisk frugtekstrakt
 • med jasmin
 • med perlepulver
 • med vildblomster
 • med aloe.

Hver kasse med creme indeholder en spatel.

batist

Pigerne, der bruger denne creme note, at for at opnå resultatet, er det nødvendigt at holde det på huden længere end den tid fabrikanten siger. På emballagen bemærkede, at varigheden af ​​cremen var 5 minutter. Faktisk fjerner cremen håret i 10-15 minutter. Fordelene ved produktet omfatter kampen mod mørke pletter, som forbliver i intime områder efter barbering.

Regelmæssig brug af cremen "Baptiste" fører til, at væksten i håret er markant reduceret. Som en del af produktet er der et aloe vera-ekstrakt, men eksperter anbefaler at efter proceduren er det nødvendigt at behandle huden med fugtighedsgivende midler.

Evelyn

Produkter af dette mærke distribueres ikke kun i Rusland, men også uden for landet. Linjen skiller ud fløde "8 i 1". Fabrikanten hævder ultra-hurtig handlingstid.

For at fjerne hår er det nok at anvende en creme på lyskeområdet med et tyndt lag i kun 3 minutter. Værktøjet har et stort antal alkaliske komponenter, så hold det på huden i mere end de angivne 3 minutter. er forbudt. Cremen ødelægger ikke kun håret selv, men også dets pære. Derfor falder væksten efter depilation ned.

Cremen indeholder ekstrakter af agurk og meloner for at fugte huden. Det anbefales at bruge dette værktøj ikke mere end 2 gange om måneden.

For at fjerne håret fra intime steder tilbyder Evelyn-linjen en speciel creme. I sammensætning er det mindre aggressivt, men varigheden af ​​det middel, som fabrikanten anbefaler, er kun 3 minutter. Skadelige virkninger på huden minimerer olien i sammensætningen af ​​tahiti og shea smør. Fugtighedsfunktion tildelt ekstraktet af mango.

Faberlik

I fløden "Faberlik" tilføjes:

Disse komponenter giver dig mulighed for sikkert og permanent at slippe af med hår i intime områder. For at forhindre udtørring af huden i bikiniområdet indeholder cremen aloe vera og agurk. Værktøjet er forbudt at bruge et år efter åbning af pakken.

Nogle nuancer af at bruge værktøjet:

 • at have opretholdt produktet i bikinizonen i 5 minutter, skal spatelen fjerne produktet fra et lille rum af huden og behandle stedet med vand;
 • hvis produktet ikke har splittet alt håret, er det nødvendigt at udholde det i yderligere 5 minutter;
 • producenten rådgiver ejere af tykt og groft hår til at anvende cremen tre gange med en fem minutters pause efter at have fjernet produktet 5 minutter efter den sidste ansøgning.

For at fuldføre proceduren er det nødvendigt at bøje bikiniområdet. For at gøre dette er linjen med midler "Faberlik" et specielt produkt. Det produceres i form af en creme-gel og sigter mod at reducere ubehag, nemlig: Allantoin og bisabolol forhindrer hudirritation, og aloe fugtiger huden. Cream-gel er egnet til daglig brug.

Lowa lowa

Denne producent har udviklet et sæt værktøjer, der ikke kun omfatter en depilatory creme, men også en omsorgsagent, der skal anvendes efter proceduren. Hvert rør indeholder 100 ml af midler.

Den utvivlsomme fordel ved produktet er, at den kun indeholder naturlige stoffer:

Med dette produkt kan du slippe af med uønsket kropshår på mindre end 3 uger. For det første vil håret vokse langsommere og forsvinder så helt fra huden. Et depilation kit vil koste kunder 1000 rubler. Fabrikanten understreger, at produkterne er testet af hudlæger og har et certifikat.

Brugstip: Brug kun creme på tør og ren hud. Ellers på grund af fugt vil produktet være problematisk at jævnt fordele over bikiniområdet.

Depilation anæstetika

Nogle depilatory produkter indeholder bedøvelsesmidler. Men for flertallet er det nødvendigt at bruge bedøvelseskomplekser først.

Lidokain i spray

Sprøjte bør påføres på området inden depilering mindst 3 timer. Sørg for at holde huden under filmen.

Lægemidlet "fryser" overfladen af ​​huden. Kan være allergisk overfor lægemidlet.

Cremen indeholder lidokain og prilocain. Stoffer har en virkning ikke kun på overfladen af ​​huden, men også på dens dybe lag. Til behandling af intime områder anbefaler eksperter at købe 2 rør på 5 g hver. Emla falder på huden i et tykt lag og er dækket af en film. Hårfjerningsproceduren kan begynde om en time.

Huden kan midlertidigt blive blege eller rødme fra lægemidlet. Nogle brugere havde brændende og kløe. Lægemidlet kan forårsage anafylaktisk shock.

"Light Dep"

Værktøjet har en creme-gel struktur. Udviklet på vandbase. Anesthoderm er til stede i sammensætningen, hvilket giver god analgesi under depilering.

Effekten opnås en time efter påføring og varer op til 4 timer.

Andre midler

Andre smertestillende midler og deres omkostninger:

 • "Doctor Namb", fra 450 rubler.
 • "Depilflax", fra 700 rubler.
 • "AneStop", fra 1200 rubler.
 • Golden Rose, 1700 gnid.
 • "Menovazin", 18 rubler.
 • "Deep Numb", 550 rubler.

Hjemmet metoder:

 • dampning;
 • wrap;
 • afkøling;
 • hudspænding;
 • lokal massage;
 • afskalning.

Forskelle mellem kvindelig og mandlig depilation creme

Depilatoriske præparater til kvinder er sammensat af færre aktive stoffer, der ødelægger hår, end det er nødvendigt for fjernelse af hanhår. Derfor er den største forskel mellem stoffer til mænd og kvinder koncentrationen af ​​alkaliske komponenter.

Tilbud til mænd i kosmetiske butikker lidt. Cream "Cliven Young" har i lang tid været i salgsledere. Det har et optimalt pris / kvalitet forhold. Som en del af vegetabilske olier, så det irriterer ikke huden. Et værktøj til mænd skabte de samme udviklere "Veet". Cremen bør opbevares på huden i 6 minutter. Det kan bruges i sjælen. Brugere noterer den behagelige lugt af dette middel.

Depilatory cremer priser

Hudpleje efter depilering

Depilation i intime områder af fløden bør ikke ende med et bad. Efter proceduren er det nødvendigt at behandle området fri for hår med et fugtighedsbevarende pleje. Dermatologer anbefaler at gøre dette ikke umiddelbart efter depilation, men efter 15 minutter.

Producenter, der tilbyder hårfjerningsprodukter med en funktion af at bremse hårvækst:

Efter depilering kan du også anvende en maske af gurkemeje. Det skal fortyndes med varmt vand og påføres huden i 20 minutter. Lægemidlet er effektivt mod irritationer.

Som en pleje efter kemisk hårfjerning er en hjemmelavet fløde baseret på olier egnet. Det er nødvendigt at blande det samme beløb (3 spsk) mandelolie med vand og tilsæt sheasmør (7 spsk).

Hvordan man undgår forbrændinger under depilering og deres behandlingsmetoder

Depilation slutter med forbrændinger i følgende tilfælde:

 1. Huden tilhører kategorien mild. Det gør ikke kemisk eksponering. Hårfjerning er kun mulig ved hjælp af en specialist.
 2. Forkert produktvalg. Depilatory cream bør vælges under hensyntagen til funktionerne i huden og det berørte område af kroppen.
 3. Forkert brug af midler. Hold kremen på huden længere end den angivne periode af fabrikanten forbudt.
 4. Hudirritation ved vask af produktet. Brænding, irritation og rødme kan forekomme, hvis cremen vaskes af med en hård vaskeklud.

Forsigtig for forbrændinger:

 1. Det er værd at glemme om scrubs og peelings. Producenter af depilatory cremer anbefaler at fjerne døde hudceller fra huden flere dage efter proceduren. Dette hjælper med at undgå indfødning af håret. Men i tilfælde af forbrændinger skal denne genstand glemmes i mindst en uge. Ellers er der risiko for at forværre tilstanden af ​​beskadiget hud.
 2. Det er nødvendigt at opgive syntetiske stoffer og vælge undertøj af naturlige materialer. Sved og talg forlænger genopretningen af ​​huden efter en kemisk forbrænding.
 3. Det er nødvendigt at opgive turen til badet og fra solbadningen. Varme og ultraviolet forværre tilstanden af ​​beskadiget hud.

Behandling af forbrændinger:

 1. Særlig salve. På apoteket skal du købe "Bepanten" eller "Lifeguard" fra forbrændinger. Regelmæssig brug af produktet hjælper huden med at komme sig over en uge.
 2. Mask. Du skal bruge kold mælk og gurkemeje. Masken er gyldig i 15 minutter.
 3. Aloe. Anvendelse til behandling af forbrændinger er kun en voksen plante og kun de nederste blade.
 4. Havtorn Olieplanter skal behandle den berørte hud to gange om dagen.
 5. Kamille. Et stort antal kamille blomster til at koge på lav varme, tilføje mynte. Det berørte område skal behandles med afkølet bouillon.

Anmeldelser af kvinder om effektivitet og sikkerhed af cremer.

Om depilering af intime områder med flødepiger og mænd reagerer positivt. Det er behageligt, smertefrit og hurtigt.

Proceduren kan udføres hjemme, og prisen vil være meget lavere end hårfjerning i en skønhedssalon.

Artikel design: Oleg Lozinsky

Video om creme til depilering af intime områder

Sådan bruger du depilatory cream korrekt:

Velvet Depilatory Cream - anmeldelse

Natalia
Krasnodar aktiv deltager

Jeg vil fortælle dig om min opdagelse af året! Denne creme til depilation billig russisk mærke Velvet.

Jeg begynder med den imponerende creme til depilering af intime områder med kamille.

En komplet glæde! Jeg anvendte det ganske dybt, men det forårsagede ingen irritationer, forbrændinger eller andre problemer! Du skal holde i 15-20 minutter, fjern med en spatel (den er inkluderet - meget praktisk!). Det fjerner alt perfekt, beroliger huden, håret vokser ikke stikkende, men blødt. Effekten ligner normal barbering, men pluset er manglen på irritation, som jeg personligt holder op til 4 dage (også ved voksepilation), blødgøring og ingen prikker! :) De sletter også fluffen over overlæben. Små bumser ses af voksstrimler og tjære, og de fjernes ikke rent, men alt er fint her. Jeg udfører disse procedurer en gang om ugen. :)

Engang var der en lignende creme Veet - lidt af det flere gange - fjernet på steder og efterladt hamp.

Jeg prøvede også Velvet til følsom hud.

Fjerner også godt uden irritation.

Og fløjl med mynte.

Denne bruges på sine fødder. Det har en køleeffekt. Alt er rent, men forskellen i hårgenvækst med barbering og fløde er ubetydelig, det krymper ikke engang for en dag, men det er for alle individuelt. Jeg vil stadig ikke købe.

Prisen på cremer er ca. 60 g. En pakke til tykk belægning er nok til to gange.

Kommentar Feedback hjælpsom? Ja 57 · Nej 19

Top 5 depilatory cremer

Razor, voks, epilator - hvad er en kvinde klar til at gå for at slippe af med uønsket hår og være smuk? I løbet af perfektionstiden må du ikke glemme depilation cremer - det bedste af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse!

Hvordan vælger man den bedste creme til depilation?

Depilatory cream er et glimrende alternativ til mange "inquisitorial" metoder til fjernelse af uønsket hår. Kun voksstrimler er noget værd - fra omtale af enhver mand klemmer alt inde. Og i tilfælde af cremer er det tilstrækkeligt at jævnt anbringe en depilatory creme med en speciel spatel eller med dine hænder, og fjern den resterende fløde efter en nste gang. Hurtig, smertefri og effektiv!

Universal depilatory cremer eksisterer ikke - det anbefales at bruge en creme, der er foreskrevet af producenten for hvert hudområde. Risikoen for at bruge en fodkrem som en antennepiller over overlæben kan blive irritation. Derfor læser du først og fremmest vejledningen, især inden du anvender cremen for første gang.

Og hvad depilation creme er bedre - vi læser i anmeldelsen!

Fløjl med lavendelolie
den mest populære creme til depilation

Anslået pris: 80 rubler.

Så lad os starte med den mest populære depilation creme. I dag betragter mange kvinder Velvet depilatory creme med lavendelolie for at være den bedste. Det største antal anmeldelser (og positive) tilhører dette særlige kosmetiske produkt. Af fordelene er prisen ret lav, mens udbredt udenlandske kosmetiske produkter koster 2-3-4 gange mere. Cremen er meget tyk, så den første gang du skal anvende den korrekt, skal du justere. Cremen ødelægger hårstrukturen, og effekten af ​​depilation varer i meget lang tid. Sættet indeholder en speciel spatel, hvor det ikke er svært at fjerne rester af fløden. Og ja, fløjlkrem indeholder lavendelolie.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Lugt).

Anmeldelser: "Hvis vi taler om cremer til depilation, så er dette den mest overkommelige, høj kvalitet, blid og med alt dette effektivt. Efter irriterende enhver maskine efter en barbermaskine af et firma, eller hvis virkningen ikke varer længe, ​​anbefaler jeg stærkt dig at prøve fløjlkrem. "

"Jeg tog dyre depilatory cremer og indtrykket var ikke særlig godt, men Velvet. Bare glad for ham! Meget bedre end dyre creme. Det lægges jævnt, det absorberes af fugtgivende huden, beskadiger ikke, fjerner helt hår. ".

Depilatory Cream Sally Hansen Creme Hair Remover Kit
bedst til at fjerne uønsket ansigtshår

Anslået pris: 290 rubler.

Nogle kvinder er "heldige" for at have mindst en lille, men temmelig ubehagelig vegetation på deres ansigt, nemlig antennene over overlæben. Mange af dem plukkes enten med pincet eller med en speciel forår. Men måske skal du prøve Sally Hansen Creme Hair Remover Kit depilation creme?

Cremen indeholder E-vitamin, fugtiger huden og lindrer irritation. Handlingsprincippet er det samme som for andre depilatory cremer - påfør i gennemsnit 5 minutter og fjern derefter cremen med en våd vatpind. Det har ingen ubehagelig lugt, økonomisk. Den perfekte løsning til dem, der søger det bedste ansigtshår fjernelse produkt!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Effekten er elegant! Intet hår! Væk langsomt, genbrug depilationskremmen om en uge (og håret bliver meget tyndere og lettere). Jeg har brugt cremen i 4 måneder nu, og jeg er ikke alene - min mor og bedstemor trækker det på mig, så vi deler det i tre. Jeg anbefaler absolut! ".

Eveline
den bedste ultra hurtig depilatory creme

Anslået pris: 150 rubler.

Cremen er virkelig ultra hurtig! 3 minutter er nok til at fjerne uønsket hår. Ikke forårsager irritation og tør hud. Pakning er nok til 2 depilations. Ansøgningsprincippet: Påfør huden kun i 3 minutter og skyl. Lugten er lidt ejendommelig, men tolerabel. Mange kvinder bemærkede, at cremen nedsætter hårvæksten - sammenlignet med en barbermaskine, er effekten af ​​depilation 2 gange større.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": 5% af kvinderne forventede mere fra depilation med denne creme).

Anmeldelser: "Excellent depilatory cream. Fjerner hårstivhed selv på de mest utilgængelige steder. Det har en behagelig lugt, forårsager ikke irritation og rødme på huden. Efter påføring bliver der ikke noget kløe og skrækker ikke. Det virker hurtigt og effektivt, om fem minutter er der ingen spor af hårene! Efter depilation med fløde vokser håret ikke længe nok. "

Veet Depilation Spray Cream
ny på markedet for depilatory cremer

Anslået pris: 420 gn.

Depilation cream spray er noget nyt! Umiddelbart er det værd at bemærke, at positive tilbagemeldinger blev givet af de kvinder, der lærte at anvende det korrekt: nogle mennesker synd, at cremen er tilstrækkelig til depilation af kun et ben. Faktisk er der en tilstrækkelig mængde creme i beholderen. Anvend cremen bør være i en afstand på højst 5 cm fra foden - "deodorantprincip" er ikke egnet her. Det er rengjort med en speciel spatel, og det er ønskeligt at påføre en hård vaskeklud på depilationsstedet - en ekstra skrubbeffekt er tilvejebragt! Fjerner alt hår, tørrer ikke huden. Et godt alternativ til konventionelle depilatory cremer.

Vores bedømmelse: 8.5 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Anvendelse af en creme spray kræver "fingerfærdighed").

Anmeldelser: "Jeg forsøgte en masse midler til depilation. Endelig fundet det mest effektive for mig selv - Veet creme spray. Det er meget praktisk - det er ikke nødvendigt i modsætning til fløden at vente længe: Det er nok at sprøjte på huden, hvor depilation er påkrævet, og vent et par minutter. Hold forsigtigt spatelen fastgjort til flasken og skyll med varmt vand. Huden efter det er fugtet og uden skrælning. "

"Baptiste" Agurk med Aloe Vera Extract
bedste depilatory creme til følsom hud

Anslået pris: 140 rubler.

Depilatory cream "Baptist" har fuld ret til at være i vores bedømmelse. For det første er den ideel til depilering på følsomme områder af huden, især bikiniområdet. For det andet er denne fløde blandt de top tre bedste husholdningsaffaldsprodukter.

Anvendelsesprincippet er ikke anderledes end andre cremer: Anvend og vent 5 minutter, fjern med en speciel spatel. Mange kvinder berømmer især hende - behagelig, fjerner helt resten af ​​cremen og uønsket hår. Cream "Baptiste" har ikke en ubehagelig lugt, overdriver ikke huden. Effekten af ​​depilation varer ca. 10 dage. En god kombination af pris og kvalitet!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Baptiste creme" Komiteen blev behageligt overrasket, og straks til mange - hårene gik straks væk (uden at genbruge det). Der var ikke nogen ubehagelig følelse på huden, enten i øjeblikket med cremen eller senere. Derudover er det generelt behageligt at bruge denne creme - der er en bekvem spatel i sættet, og den har en let mærkbar duft af frisk agurk, og ikke en slags tung kemi, som andre cremer havde. Og prisen kan ikke, men glæde sig. Så jeg anbefaler det til alle! For bikinilinjen er perfekt. "

Hvad skal man vælge?

Hver af de præsenterede depilation cremer vil tilfredsstille anmodningen fra enhver kvinde, der stræber efter skønhed. Velvet creme, der længe har bevist sig på markedet for kosmetik, er ideel til ben - der er garanteret forsigtig afsmøring og fugtig hud! Sally Hansen Creme Hair Remover Kit er det bedste til ansigtet - det eliminerer ubehagelig vegetation, misfarger håret, der vokser efter depilation og gør det mindre synligt. For hurtig selvpleje anbefaler vi Eveline creme - nu er du ikke sen for en dato! Depilatory cream er effektiv i 3 minutter, i hvilket tidsrum fjerner det alt hår og giver blød hud. Lovers af nye produkter kan anbefale Veet creme spray - smukke glatte ben vil blive misundelig for mange kvinder! Og den mest interessante opdagelse på markedet for kosmetik til depilation er den indenlandske fløde "Baptist" Agurk med Aloe Vera. Billig, egnet til følsom hud og bikini zone, har en behagelig aroma - nu er det blevet lettere at blive smukkere!

Det vigtigste er at finde din egen fløde, som er den bedste til depilation.

Velvet Depilatory Cream

Tusindvis af pigers forsøg på at få perfekt glat og glat hud i de fleste tilfælde har ikke været vellykket. Ak, men de glatte elastiske ben med chokoladebrun forbliver kun i reklamer. Velvet Depilatory Cream er i stand til at blive en frelse og løsning på problemet med hårfjerning.

fordele

Uæstetisk hår på benene, bikiniområdet og armhulerne skal fjernes permanent. De fleste metoder til at håndtere dem er ret smertefulde, og smertegrænsen for mange piger er høj. Hvis apparatet, shugaring og voks fjernelse er ikke for dig, og en barberkniv og derefter efterlade irritation, giver det mening at se på hårfjerning ved hjælp creme.

Depilatory cream er en kemisk sammensætning, der har negativ indflydelse på hårets struktur. Med et langt ophold på kroppen bryder han vægten af ​​vegetationen, så de efter sessionen kan fjernes sikkert med en speciel spatel smerteligt og så enkelt som muligt. Fraværet af smerte - den største fordel ved dette værktøj.

Derudover giver en hårfjerningskrem et kompleks af vitaminer og forskellige nyttige tilsætningsstoffer til huden. Således bruger Velvet mærket olivenolie, der er rig på vitaminerne A og E. Den glatte, bløde, fløjlsagtige hud er det andet plus i depilatorens æske. Du skal acceptere, at en barberkniv ikke kan give en sådan effekt. Det skal være glad og ejere af følsom hud, fordi cremen ikke trænger ind i de øvre lag af epidermis og fjerner kun hår fra overfladen af ​​huden uden at påvirke folliklerne.

Længden af ​​glatheden hos specialisterne i depilatoriske midler betyder 5-7 dage, hvilket er et ret langvarigt resultat af et produkt, der ikke påvirker pærens struktur.

arter

Depilatory cream har sine egne sorter afhængigt af det område, der gennemgår fjernelse af uønskede hår. Så Velvet til følsom hud med oliven, kamille og vitamin E er perfekt til hele kroppen, det kan bruges til armhulerne og intime områder.

For de mest delikate områder, nemlig den dybe bikini, præsenterer virksomheden flødefjerner Velvet Intim med ekstrakter af verbena og kamille. Produktet indeholder ikke aggressive stoffer, og nyttige ekstrakter befugter og beroliger huden i et sådant følsomt område.

En stor sort er repræsenteret af en linje på 2 i 1 produkter. Her kan du finde produkter rig på sådanne ekstrakter som:

 • ekstrakt af mynte, der hjælper med at undgå problemet med hårets indvækst;
 • aloe-ekstrakt, sænker hårvækst og aktivt fugtgivende og beskytter mod irritation;
 • vilde blomster - giver blødhed og blødhed i lang tid.

Den nye linje Velvet "Skin" introducerede depilatoren "Sensitive" til den overfølsomme epidermis. Den indeholder bomuldsfrø ekstrakt, som har en udtalt beroligende effekt. Et sådant værktøj kan være en frelse for tør hud. Men med tørhed skabte Velvet et specielt produkt med rosenolie. Rose ekstrakt på kortest tid eliminerer skrælning, effektivt nærende selv grov hud.

Det er værd at sige, at uanset mangfoldigheden af ​​midler, en fælles funktion forener dem og bliver for mange en grund til ikke at bruge midlerne. Produktet skal opbevares på huden i 10-20 minutter for at få et godt resultat. For piger, der værdsætter deres tid, tilbød "Velvet Skin" en 3 min. Depilator. Han fjerner hår i 3 minutter, hvorved processen med depilation nærmer sig en hurtig barbering med et væv.

struktur

Før brug er det vigtigt at gøre sig bekendt med sammensætningen, for måske vil du måske allerede mærke en allergisk bestanddel inden den.

Det første sted blandt ingredienserne er vand, den anden er calciumsaltet af thioglycolsyre. Denne komponent ødelægger hårstrukturen. Desværre kan det forårsage allergier, hvilket betyder, at selvom det ikke manifesterer sig i ti af de interviewede veninder, skal der laves en følsomhedstest.

Glycerylstearat er et emulgeringsmiddel, der er til stede i den depilatoriske sammensætning. Det udvider holdbarheden af ​​det eftertragtede rør, og gør huden også mere glat og holder fugt i det. En anden Cetearyl Alcohol emulgeringsmiddel er også en hud fugtighedscreme. Det er helt sikkert for menneskekroppen, i modsætning til følgende stof, Octyl Stearate, som har komedogen virkning.

Vaselin er også en del, som ifølge eksperter ikke er meget god, fordi dette stofs natur er olieindustrien. Vaselin er i stand til at tilstoppe porer, ikke at passere ilt og forårsage udslæt. Det er værd at huske at depilatoren skal vaskes væk, hvilket betyder at brug af vaselin er helt acceptabelt. Urea i sammensætningen giver indtrængning af næringsstoffer i de dybe lag, har antimikrobielle og antifungale virkninger. Det er sikkert for epidermis, men er strengt kontraindiceret for irritationer og sår.

Sammensætningen er kaliumhydroxid. Taler om handling er det en stærk alkali. Dens høje koncentrationer fremkalder tørhed og brænding. I Velvet creme er komponenten angivet som en af ​​de sidste, derfor kan det antages, at dets andel er lille og helt acceptabel. Utvivlsomt er sådanne ingredienser som olivenolie og kamille ekstrakt nyttige, hvis vi overvejer sammensætningen af ​​depilatory creme til følsom hud. I andre serier er forskellige ekstrakter også til stede, selvom de udfører listen over komponenter. Nærliggende var vitamin E.

Afslutter ret kompakt og en lille liste over ingredienser parfume. Samtidig bør det ikke indgå i sammensætningen af ​​kosmetik, hvilket betyder, at komponenten er en minus af dette middel. Tæller de nyttige og negative komponenter, vi kan konkludere, at der er flere fordele i dette værktøj, især da det kun påvirker huden i 10-20 minutter.

Hvad er den mest ideelle sammensætning, lad os se på følgende video.

Instruktioner til brug

Ofte afviger en pige fra depilation, idet hun bagud har mindst en frugtløs og skuffende oplevelse. I de fleste tilfælde sker dette fra uvidenhed om, hvordan man korrekt bruger stoffet.

 • Først og fremmest er det nødvendigt at kontrollere den allergiske reaktion, selvom huden ikke er tilbøjelig til allergi. Ekstra forsigtighed i dette tilfælde gør ikke ondt. Cremen påføres i albuens bøjning i 10 minutter. Brænding og kløe er et tydeligt tegn på en upassende creme. Hvis sådanne fornemmelser ikke overholdes, vaskes produktet med varmt vand og fortsættes direkte til hårfjerningen.
 • Før proceduren er det vigtigt at rense huden med sæbe og tørre det godt uden at gnide det med et håndklæde. Nogle anbefaler at bruge en skrubbe til yderligere fjernelse af døde partikler af epidermis og åbningen af ​​hårroten.
 • Dernæst skal du anvende værktøjet med et tyndt lag, der dækker alt håret, med en hånd eller en spatel, der er bundtet med Velvet depilatory cream.

Efter påføring af værktøjet er det vigtigt at være i et hvilestad for ikke at bevæge sammensætningen.

10 minutter er minimumstiden for Velvet, hvorefter det er muligt at kontrollere om produktet har arbejdet på et lille område af huden. Hvis hårene nemt bevæger sig væk, kan du fortsætte med fuldstændig fjernelse af sammensætningen. Med de resterende hår holdes produktet i yderligere 5-10 minutter. Den samlede varighed af sammensætningen på huden må ikke overstige 20 minutter, ellers øges risikoen for at få en forbrænding betydeligt.

Hårfjerning med en spatel bør finde sted mod hårvækst. Resterne af fløden vaskes ud under en strøm af varmt vand. Denne hudpleje kan være færdig, fordi de gavnlige ingredienser fra sammensætningen allerede har mættet huden og gjort den blød og fløjlsagtig.

Jeg vil gerne bemærke forholdsreglerne. Mør til en sikker effekt bør forsegles med en tynd gips, der ikke forstyrrer kvaliteten af ​​depilationen. Irriteret hud er en streng kontraindikation til brug. Det anbefales heller ikke at bruge cremen til gravide under amning, da cremen påvirker kvaliteten af ​​mælken hos en ammende moder, ifølge mange forsikringer.

Depilation creme til bikini zone (intime zoner)

Skønheden og den velplejede udseende af en kvinde indebærer manglen på overskydende vegetation, og i bikiniområdet er det ret svært at opnå et fremragende resultat. Der er ikke noget værre end at stikke hår fast ved at hæfte, og hyppig barbering fører til irritation og betændelse på følsomme områder af huden, der ser grimt og ikke æstetisk glædeligt.

Blandt det store antal forskellige måder at håndtere uønsket vegetation på, er den mest effektive, enkle, smertefri og overkommelige anvendelse af depilationskrem til intime områder.

Depilation creme til intime områder fungerer som følger. Den indeholder aktive kemikalier, der virker på håret og gør det til en blød geléagtig form, hvilket gør det nemt at fjerne dem med en spatel, serviet eller svamp.

Anvendelsen af ​​depilatory creme til bikini

Depilatory cream anvendes som følger: Sæt et tykt lag af creme på det ønskede område med en speciel spatel (det kommer sædvanligvis i kittet), stå i en bestemt tid (normalt 5-10 min), og fjern den derefter med en spatel eller spatel sammen med tabt hår. Resten af ​​fløden skal vaskes af med vand. Bikiniområdet har en særlig følsomhed, derfor bruges de mest sikre stoffer, der har en forsigtig og forsigtig virkning på huden, som en del af produktet.

Hvordan man vælger en creme til depilation bikini område

Blandt de mange forskellige depymercremer, der præsenteres i online-magasiner til bikini-zonen, er det meget svært at vælge den der passer bedst. Det er det, du skal være opmærksom på, når du vælger en creme.

 • For det første skal du omhyggeligt læse emballagen og sørge for, at cremen er designet specielt til dette område, da det kræver en mere blid effekt.
 • Andet er karakteren. Sættet skal indeholde en spatel, hvormed cremen eller skureapparatet påføres og fjernes (hvis cremen er beregnet til brug i brusebadet). Ofte er der i tillæg til cremen en speciel lotion, som bruges til hudpleje efter depilation, sænker hårvæksten.
 • Den tredje, måske mest vigtige, er sammensætningen. Det er nødvendigt at være særlig opmærksom på det. Høje alkaliske stoffer, for eksempel det thioglycoliske salt af natrium eller kalium, har den største ødelæggende virkning på hår.

Hvis der forekommer flydende paraffin i sammensætningen, er det sandsynligt, at hårene vil bryde af i forskellige længder, og cremen virker måske ikke på nogle af dem; det er bedre at have emulsionsvoks i sammensætningen.

Hvis collagenase er til stede i sammensætningen, vil dette muliggøre mere dyb hårfjerning, da creme trænger ind og påvirker hårfollikelens munding. Det er godt, hvis der også er komponenter med antiinflammatorisk virkning (kamilleekstrakt, panthenol), fugtigheds- og afkølingsstoffer, olier, vitaminer samt stoffer, der hjælper med at bremse hårets genvækst efter depilering.

Og mere. Cremen skal passe til din hud, så du bør ikke jage de kendte annoncerede mærker, vælg hvad der passer dig bedst. Følgende typer af cremer skelnes:

Også en vigtig faktor er prisen på fløden. Prisintervallet for cremer til udtømning af intime områder er ret bredt, og effektiviteten af ​​cremen afhænger ofte af prisen.

Sådan bruger du depilatory cream i det intime område

For at få en god effekt fra depilation med en creme og ikke at skade dig selv, skal du følge instruktionerne fra producenten.

Før du begynder at depilere med en creme, skal du sørge for, at du ikke er allergisk over for det. For at gøre dette skal du lægge en lille fløde på hånden indefra på albuens skæl og lade den stå i 1-2 timer. Hvis der ikke er rødme, kløe eller andre ubehagelige reaktioner, så kan du sikkert bruge det.

For at gøre resultatet bedre er det nødvendigt at bruge en skrubbe, før du fjerner det intime område. Denne procedure vil rense huden på døde celler, løfte hår, så vil de vokse mindre. Påfør kun cremen for at rense og tørre huden.

Hvis huden har nedskæringer, skader eller udslæt, er det værd at nægte at bruge cremen, indtil huden er helt sund. En speciel spatelcreme påføres med et jævnt tykt lag på det hudområde, der skal fjernes af overskydende hår. Gnid det ikke i huden.

Efter nogen tid (det er angivet i instruktionerne), er det nødvendigt at fjerne cremen med en spatel, som samtidig fjerner hår. Nogle cremer vaskes ud ved hjælp af en særlig vaskeklud, der fjerner cremerrester bedre, mere omhyggeligt og omhyggeligt. Derefter skal cremen vaskes af med varmt vand. Det er vigtigt at bemærke, at når du bruger depilationskrømen til den dybe bikinizone, er det nødvendigt at desuden sikre beskyttelsen af ​​slimhinderne. Især er det værd at være forsigtig, når de depilerer med en creme til gravide kvinder.

Pas på intime områder efter brug af depilation creme

Efter proceduren skal du grundigt rense huden, så der ikke er kemikalier på den. I de følgende dage skal du passe på din hud med fugtgivende cremer og olier, der giver yderligere næring og hydrering til huden. For at de voksende hår ikke vokser, der danner grimme sorte prikker eller betændelser, på den tredje dag efter depilationen er det nødvendigt at bruge skrubbe igen.

Fordele og ulemper ved depilering af intime områder med fløde

Depilation af intime områder med fløde har sine fordele og ulemper.

Fordelene bør omfatte dets tilgængelighed. Typisk er disse cremer ikke meget dyre, for deres anvendelse behøver ikke specifikt at besøge skønhedssaloner, alt hvad du behøver, kan du gøre dig selv hjemme. Cremer i deres sammensætning har fugtighedsbevarende ingredienser, vitaminer, der fugter huden og forhindrer udseende af irritation og et så ubehageligt øjeblik som indfødning af hår. Hår, selvom det ikke er fjernet fra roden, men stadig efter påføring af cremen vokser lidt langsommere end efter barbering. Desuden kan spatelen til fjernelse af cremen ikke skæres, såsom en barbermaskine. Og en vigtig fordel er en smertefri proces (hvis du følger instruktionerne og bruger det korrekt).

Ulemperne indbefatter for det første det forhold, at virkningen efter påføring af cremen ikke er holdbar. Efter et par dage vil håret igen mærkes. For det andet er disse kemisk aktive ingredienser, der påvirker huden, kan forårsage allergiske reaktioner eller endda forbrændinger, hvis de er forladt i huden for længe. For det tredje opnås den bedste effekt for tyndt blont hår, cremen klæder hårdt mørkt hår ikke så godt.

I dag på markedet er der mange cremer til depilering af intime områder. Her er en liste over de mest populære:

 • Hår gør mere pakke af hudlæger
 • Fløjlkrem til udsmykning af intime områder med kamille
 • Creme til depilation af intime steder Avon Freshness
 • Eveline Depilation Cream Ultrathin Q10 + R9 i 1
 • Velvet Intim
 • Eveline
 • Veet Cream Hair Remover
 • Cream "Baptiste Agurk" til følsomt hud og bikini område

Depilation i spørgsmål og svar

Hvilken længde af hår skal være til depilation?

Hårlængden skal være mindst 6-7 mm - for første gang og 3-4 mm - for efterfølgende.

Er det muligt at gøre depilation i menstruationscyklussen?

Det er muligt, men det er nødvendigt at overholde hygiejnereglerne.

Kan blå mærker forblive fra depilation?

Hvis du kontakter en kvalificeret specialist, truer ingen blå mærker dig. Og hvis du efter blænding har en blå mærke - skift skibsføreren.

Kan der brænde efter depilation?

Med forbehold af alle regler kan der ikke forekomme forbrændinger.

Huden vil være helt glat efter den første depilation?

Efter den første depilering er huden måske ikke helt glat.

depilatory cream

Lara` (24. juli 2017 - 13:02) skrev (a):

Alenka_pelenka (24. juli 2017 - 13:03) skrev (a):

Alenka_pelenka (24. juli 2017 - 13:12) skrev (a):

Cat Murcot (24. juli 2017 - 13:18) skrev (a):

Alenka_pelenka (24. juli 2017 - 13:20) skrev (a):

Cat Murcot (24. juli 2017 - 13:23) skrev (a):

(24. juli 2017 - 13:23) skrev (a):

Julsyk (24. juli 2017 - 13:27) skrev (a):

lallali (24. juli 2017 - 13:34) skrev (a):

Alenka_pelenka (24. juli 2017 - 13:36) skrev (a):

Subpolar (24. juli 2017 - 15:11) skrev (a):

Amaly (24. juli 2017 - 17:15) skrev (a):

lela new (24. juli 2017 - 18:24) skrev (a):

*** MARYKA *** (25. juli 2017 - 09:13) skrev (a):

AlenaErsh (25. juli 2017 - 10:03) skrev (a):

Alenka_pelenka (25. juli 2017 - 10:20) skrev (a):

AlenaErsh (25. juli 2017 - 10:28) skrev (a):

Kosyakova Nadezhda (25. juli 2017 - 11:03) skrev (a):

Depilatory creme til intime steder

Den smukke halvdel af menneskeheden stræber efter perfektion. Ofte går denne vej i kampen mod naturen: Ved hjælp af kostvaner kæmper vi med overskydende vægt og dårlig metabolisme ved hjælp af kosmetiske produkter - vi forynger ved hjælp af forskellige midler forsøger vi at slippe af med unødvendig vegetation. Piger slippe af med hår over hele kroppen eller selektivt (ben, arme, ansigt osv.), Idet der lægges særlig vægt på bikiniområdet.

Hvorfor fjerne hår på et intimt sted

De fleste piger tænker ikke engang om at fjerne hår på et intimt sted. Den ideelle bikini zone er ikke kun udviklingen i den moderne livsstil.

Fjernelse af uønsket hår på intime steder hjælper med at slippe af med bakterier, der akkumuleres på håret, især hvis hygiejnereglerne ikke følges meget omhyggeligt.

Hår, der er synligt fra under tøj eller trusser fra badedragt, giver ikke bikiniområdet noget æstetisk udseende. I intime forhold tilføjer overskydende vegetation heller ikke seksualitet til en kvinde.

Metoder til fjernelse af pubic hair

Der er mange måder, hvorpå du kan slippe af med hår på intime steder. Hver pige skal selv vælge en passende og passende måde for hendes fjernelse af skindhår. Afhugning af intime steder (fjernelse af den synlige del af håret) er mekanisk (ved hjælp af en razor, pincet) og kemisk (forskellige depilatory cremer).

· Brug en barbermaskine. Den nemmeste og smertefri måde at fjerne hår på, herunder skamhår. Ved intim depilering på denne måde anbefales det at bruge engangsmaskiner med en fugtighedsgivende indsats for at undgå infektion. Du bør også bruge specielle cremer, geler, der fremmer en bedre razor slip. Dette vil medvirke til at minimere mulige nedskæringer. Desværre skal denne procedure ofte anvendes, da resultatet er kortvarigt: børsten kan fremstå meget dagen efter barberingen.

· Brug depilatory cream. Denne metode til depilation er den mest smertefri og mest almindelige. Brug blot cremen med et tykt lag på håret, vent et stykke tid, og fjern det sammen med håret med en speciel spatel.
Princippet om depilation cremer er som følger: De særlige kemiske elementer, der udgør sammensætningen, bidrager til opløsningen af ​​keratin og derved blødgør håret. De aktive ingredienser i cremen ødelægger kun det ydre hår og har ingen effekt på pæren. Den største fordel ved denne metode er fraværet af sår og nedskæringer efter depilering. Ulempen er, at det ikke anbefales at anvende en sådan creme til "internt" hår på intime steder, det vil sige ved siden af ​​slimhinden.

Nyttige tips. Alle muligheder for at fjerne tørre lunger på tæerne og på fodsålen.

Depilation Cream Review

Når du bruger cremen til depilering af intime steder, er det værd at tage kun de med en note, at de er beregnet til bikiniområdet. Depilatory cremer til den intime zone er blødere og mere blide, de indeholder mere fugtighedsgivende elementer. Nogle producenter tilføjer forskellige vitaminer, urteekstrakter, vegetabilske olier og andre nyttige ingredienser til sådanne cremer. Det hjælper med at gøre cremen mere blødere, fugtiger huden og reducerer betændelsen.

Det moderne marked for kosmetiske produkter tilbyder et stort antal depilationskremer af forskellige mærker. De adskiller sig både i omkostninger og i oprindelseslandet, såvel som i nogle af de komponenter, der indgår i deres sammensætning. En af de mest populære depilation cremer er Veet, Eveline, Sally Hansen, Velvet, Cliven produkter, nu vil vi forsøge at forstå, hvilke af disse cremer er bedre.

Depilation Cream Veet

Denne depilatory creme er i stor efterspørgsel. I favoritter skyldes det, at det kan påføres i et tyndt lag, og tiden for dens handling er ret hurtig. Veet er velegnet til følsom hud og forårsager ikke irritation. Sætet til depilation i bikiniområdet omfatter: en depilatory creme, en speciel og praktisk spatel til påføring, en beroligende creme efter depilering af intime steder. Den gennemsnitlige pris er 350 rubler.

Depilatory cream "Sally Hansen"

Denne creme til depilation af bikiniområdet er ret dyrt (den omtrentlige pris er 540 rubler), men er populær blandt piger med meget følsom hud. Det er mindre irriterende for huden, da det indeholder et stort antal fugtighedsgivende ingredienser. Ud over cremen leveres Sally Hansen med en speciel applikatorbørste.

Velvet Depilatory Cream

Cream Velvet refererer til budgetmidler til depilation. Den gennemsnitlige markedsværdi af dette produkt er ca. 60 rubler. På trods af omkostningerne er cremen ret effektiv. Cremen har en tyk tekstur og en behagelig lugt. Forårsager ikke irritation. Velvet sælges med en spatel.

Depilatory cream Eveline 9 i 1

Denne creme har 9 tegn på effektivt at slippe af med uønsket hår. Det er effektivt, sikkert, hjælper med at bremse hårvækst, fugter huden, forårsager ikke irritation og giver glat hud. Den gennemsnitlige pris for en sådan depilatory creme er 95 rubler.

Ved at vælge en creme til depilation bør bikini kontaktes med særlig ansvar, da selv den dyreste creme kan forårsage irritation.

Andre former for hårfjerning i et intimt sted

 1. Epilation (hårfjerning med roden) udføres ved hjælp af voks eller sukker (shugaring), samt ved hjælp af professionelle kosmetiske teknikker (laser hårfjerning, fotoepilering og elektrolyse).
 2. voksning (voksning). Uønsket hår fjernes ved at påføre varmt voks på det. Derefter påføres en speciel strimmel på overfladen af ​​huden og glider af med voks og hår. Irriteret hud bør smøres med et særligt lindrende middel. Metoden til voksning er ret smertefuldt.
 3. shugaring. Proceduren er ikke så smertefuld som voksning, men teknikkerne er ens. Betydningen af ​​shugaring er, at overskydende vegetation fjernes ved hjælp af tyk sukker sirup.
 4. epilering ved hjælp af specielt kosmetisk udstyr (fotoepilation, laserepilation, elektrolyse). Sådanne metoder giver mulighed for flere procedurer for at slippe af med uønsket vegetation for evigt. Procedurer udføres ved hjælp af en laser, foto blink eller eksponering for en elektrisk hårpære. Ovennævnte procedurer er dyre, så ikke alle piger har råd til dem.

Alle disse metoder til hårfjerning, herunder brugen af ​​en depilatory creme, er også velegnede til mænd. Lad os fortælle dig en stor hemmelighed - for mænd har håret samme struktur som for kvinder!

Et øjeblik. En simpel opskrift på ansigtsskrælning med calciumchlorid - bedstemors metode er gyldig nu.

Indikationer og kontraindikationer af magnetisk terapi, kosmetologisk procedure med magnetfelt.

Uanset hvilken metode du bliver kvitt hår på et intimt sted, du vælger, bør du se hvordan din hud reagerer på en bestemt procedure. Hvis der ikke er irritation eller tørhed, er huden fløjlsagtig og øm, så er metoden velegnet til dig, og hvis tværtimod - prøv en anden metode til at slippe af med uønsket hår i bikiniområdet.

Hydrogenperoxid: 30 fantastiske anvendelser!

Sådan genoprettes tynde "plukkede" øjenbryn? Reveal hemmeligheden