Trimmer Veet Sensitive Precision. anmeldelser

Noget han interesserede mig. Hvem kan bruge det? Del anmeldelser, om du vil tage?

Nå, generelt, ja! Rigtig god elektrisk trimmer. Lad mig ikke have noget at sammenligne med, da jeg normalt fjernede hårfjerning enten i skønhedssaloner eller med voks eller almindelige maskiner. Men hvis du sammenligner det med voksfjerning, så har du helt sikkert noget at sammenligne med. Trimmer barbering gør slet ikke ondt, selv bikiniområdet. Plus, efter voksing, var der nogle gange irritation, der fortsatte i en hel dag. Efter trimmeren er der ikke sådan noget. Det er også bekvemt for dem at fjerne hår på vanskelige steder, hvilket er vanskeligt at opnå med voksprocedurer. Til prisen en god trimmer. Desuden er det værd at bemærke, at mærket er populært.

Købt i online butik en ny trimmer fra Vit. Jeg har allerede erfaring med at bruge forskellige trimmere. Hvad jeg vil sige, skuffede dette produkt mig ikke. Der er mange fordele: mange vedhæftede filer, hurtigt arbejde, det virker med kun et batteri, det er praktisk, lyst, smukt, designet er meget godt. Jeg tager med på ture, hjælper mig med fjernelse af overskydende hår. Men der er en lille ulempe - det er prisen. Selvom det kan tilgives ham, for i virkeligheden vil du spare på alle slags geler, dyre barbermaskiner, voks, strimler og så videre. Du er velkommen til at prøve, måske vil du også lide det)

Hvis jeg ikke havde en kæreste, ville jeg sandsynligvis ikke have barberet "der" overhovedet. Og manden er og han vil have alt til at være perfekt, så jeg prøver forskellige midler, så alting er pænt. Jeg prøvede epilering, ja det viser sig smukke, men det gør ondt, og så går du som et hår og venter på, at det vokser til den ønskede længde, så jeg nægtede det. Jeg prøvede nogle billige trimmer, jeg kunne heller ikke lide det, jeg barberede ikke det pænt og arbejdede intermitterende. Jeg købte en elektrisk trimmer, Veet Sensitive Precision, til øjenbryn i første omgang, og troede ikke, at det ville fungere for en bikini, men dockingen fandt sted. Trimmeren er virkelig ikke dårlig, barberer omhyggeligt, ingen irritation. For bedre end alle slags skrabere og epilationer. Det vigtigste, min tilfreds :)


Jeg købte og fortryder det ikke, ja det er ikke så dyrt. Så selvom du ikke kan lide det, vil du ikke miste meget. Jeg plejede at barbere med bikinier og armhuler, men der var altid stærk irritation. Det er en helt anden ting, trimmeren rive ikke hår og skærer lige ved roden, så huden er glat og ren, men der opstår ikke rødme eller kløe. Jeg kunne også godt lide at dyserne er komfortable og det er lille, jeg tog det med mig for at hvile. Hvis du sammenligner med en almindelig barbermaskine, så er det absolut bedre.

Piger, jeg købte mig denne trimmer for tre måneder siden. Generelt er indtrykene positive. Prisen for en sådan nyhed er acceptabel, tror jeg. Fire dyser inkluderet. Jeg bruger øjenbrynskorrektion, jeg har lyse og det viser sig meget godt. Specielt kunne lide at bruge dysen til bikiniområdet. Aldrig haft irritation og indgroede hår, kan du endda afskære forskellige former. Dysen til trimning af hårets længde er også meget praktisk, jeg bruger det regelmæssigt. Jeg vasker dyserne under rindende vand, der var ingen problemer med rengøring. Trimmeren er kompakt og let at tage med dig på ferie.

Før købet læste jeg forskellige anmeldelser om Veet Sensitive Precision trimmeren. Så besluttede hun ikke at stole på andres mening og købte det selv. Ærligt, jeg var tilfreds med købet :) Nå, selvfølgelig, hvis han havde bremset hårvæksten, som en elektrisk epilator, ville det være fantastisk. På den anden side gør det ikke ondt at bruge det. Jeg kan bare ikke holde mig ved at plukke mine øjenbryn, og det er meget nemt at fjerne trimning af ekstra hår. Til træning, før øjenbrynene, må vi selvfølgelig øve lidt. Først gjorde jeg kun en bikini zone til dem, ja, da da jeg fik min hånd på øjenbrynet, gik jeg også :)

Et endnu skridt

Udfyld sikkerhedskontrollen for at få adgang til makeup.com.ua

Hvorfor skal jeg udfylde en CAPTCHA?

Afslutningen af ​​CAPTCHA beviser, at du er menneske og giver dig midlertidig adgang til webegenskaben.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Det er ikke inficeret med en virus.

Hvis du er på netværket, kan du bede om enheder, der ikke er forbundet til netværket.

Cloudflare Ray ID: 455afc9e43848f4b • Din IP: 193.124.189.214 • Ydeevne sikkerhed ved Cloudflare

Veet (Vit) - den bedste epilator til intim depilation

Moderne kvinder kan ikke længere forestille sig, hvordan det er at leve i det billede, som naturen har skabt. Og hvis behovet for forskellige plastikkirurgier, skiftende hårfarve, øjenbrynsform er et kontroversielt problem, og en kvinde kun styres af hendes mening for at løse det, så har behovet for at fjerne overskydende hår i det intime område længe været et spørgsmål om ikke skønhed men hygiejne.

Hvad er en enhed

Veet Sensitive Precision trimmer er designet til at bekæmpe overdreven hårvækst i intime kropsområder, såsom bikiniområdet, armhuler.

Det er en hvid AA batteridrevet enhed. Inkluderet med det er en taske til opbevaring, samt tre dyser til forskellige formål:

 • til hårfjerning i bikiniområdet
 • til trimning af hår;
 • for at fjerne ansigtshår (for eksempel under øjenbrynene, over læben).

Dette omfatter også en rengøringsbørste og instruktioner til brug.

Vigtigt at vide! Det skal huskes, at alle barberingsudstyr skal rengøres under rindende vand! Tørkning af sådanne apparater med servietter eller et håndklæde er ikke tilladt!

Hvilke producenter lover

Producenter garanterer hurtig og præcis fjernelse af overskydende hår i områder, der kræver øget delikatesse af behandlingen. Overvej ikke enheden som en epilator.

Veet trimmeren (Wit) er beregnet til intim depilering. Det vil sige, at det ikke vil trække hår ud af roden, men omhyggeligt og omhyggeligt barbere af unødvendig vegetation og fjerne den fra første gang. Samtidig vil processen være uden nedskæringer.

Den lille størrelse af enheden vil gøre det muligt for dig at udføre manipulationer på steder, der er vanskelige for barbermaskiner at arbejde, det vil også fungere godt i øjenbrynernes område og trimme dem til ønsket længde og tykkelse.

Ved hjælp af en trimer er det praktisk at gøre øjenbryn formkorrektion.

Vet trimmeren (Wit) er god til akut korrektion af hår, du kan nemt tage det med dig på en tur

Enheden er lille i størrelse og tager ikke meget plads på hylden på badeværelset eller i en kosmetikpose med rejsetilbehør.

Funktioner af enheden Veet (Wit)

Apparatets skabere antog, at denne trimmer udelukkende ville blive brugt af kvinder, derfor dette hvide og rosa design. Men selv mange repræsentanter for det stærkere køn værdsat denne nyttige og nemme at bruge ting, lejlighedsvis låne det fra deres veninder eller hustruer.

Dette skyldes, at enheden har mange fordele, hvormed det er vanskeligt at overføre indifferent til enhver person, der tager sig af sin egen eksterne attraktivitet og selvfølgelig sundhed. Trimmeren har mange fordele, som vi diskuterer senere.

1. Smertefri håndtering

Veet Sensitive Precision fungerer ikke som en trimmer. Han har et meget lille område af arbejdsknive, derfor kan han ikke udføre en fuld skæring, men den blev oprettet og ikke for det. Tyndt profilarbejde - det er bekymringen for trimmeren. På grund af den meget hurtige, usynlige for arbejdsknivenes øjenbevægelse skærer trimmeren håret uden at forårsage irritation og smerte.

2. Brugervenlighed

Veet Sensitive Precision er designet under hensyntagen til funktionerne i kvindelige hænder, små i størrelse, så dens form er meget ergonomisk og bekvem for kvinder: Enheden passer i håndfladen uden problemer, falder ikke ud, glider ikke - hvilket er meget vigtigt for at arbejde på badeværelset, fordi møblerne der er vådt. Selv under barberingen i bruseren er trimmeren meget svær at falde fra din hånd - dens design er så gennemtænkt.

Enheden er udstyret med en beskytter til komfort og undgå at glide i hånden.

3. Let at bruge

For at kunne begynde at arbejde med enheden er det ikke nødvendigt at studere en flertalsinstruktion, som det er tilfældet med en hjemmepilator, for eksempel. Hvid til intim depilering er nem at vedligeholde, bare indsæt batteriet, læg den ønskede vedhæftning, tænd og start arbejdet i det ønskede område.

Mens hjemmepilatører ikke alene gør ondt, indeholder de ofte ikke ledsagende instruktioner på andre sprog udover sproget i oprindelseslandet og engelsk.

For at forstå deres arbejde kræver der derfor en masse forberedende forberedelser. Trimmer Wit vil ikke skabe sådanne problemer for sin ejer. Det er nemt at bruge, og du kan arbejde med det på et intuitivt niveau.

4. Sikkerhed på arbejdspladsen

Trimmer kan ikke skæres. Faktum er, at hans arbejdsknive fjernes fra huden og er beskyttet af dyser, i modsætning til en barbermaskine, der berører epidermis direkte og kan efterlade en dyb kappe, når den håndteres uforsigtigt.

For at beskytte de påtænkte dyser på bladet

Veet Sensitive Precision-enheden har ingen ledninger, den kører på batterier og ikke på elnettet, så der er ikke noget i vejen, mens du behandler de nødvendige områder af kroppen. Desuden reduceres risikoen for elektrisk stød til nul.

5. Skader ikke huden.

Mange barbermaskiner er ikke designet til at barbere delikat, tynd kvindeskind, især i intime steder. Depilation med en maskine er ofte smertefuld, traumatisk, bladskærer - i værste fald og i bedste fald - røde pletter på steder, hvor hårene fjernes. Epilering er også smertefuld og ledsages af risikoen for indvækst.

Trimmer Wit fjerner håret pænt og hurtigt.

Selv efter gentagelse af enheden på samme sted på den mest følsomme hud er der ingen irritation

Huden forbliver blød, glat, håret er ikke strakt, deres struktur er ikke forstyrret, hvilket efterfølgende ikke medfører risiko for indvækst under det øverste lag af dermis.

6. Multifunktionel enhed

Med trimmeren Hvid kan du rette vegetationen i bikiniområdet, i armhulen, på ansigtet - under øjenbrynene og endda forme skæg og skæg på mænd. Hvad de bruger, men måske skjul disse oplysninger.

Et stort antal dyser gør det muligt for enheden at være multifunktionel.

7. Muligheden for hjemmetablering

Ikke alle kvinder vil være enige om at besøge salonen, så der hendes intime områder blev behandlet af helt uautoriserede mennesker. Til hårfjerning eller udtørring i indretningen af ​​en skønhedssalon kræves der ofte en vis mod, hvilket ikke alle kvinder har.

Wit trimmer løser dette problem, fordi det ikke er nødvendigt at håndtere din egen beskedenhed og forlegenhed. Du arbejder der, hvor ingen ser dig.

8. Autonomi

Fungerer uden brug af ekstra midler i form af skum eller barbergel.

Hvid trimmer skal anvendes, når huden er tør, ikke dampet og soaped.

Vær opmærksom! For den bedste effekt, skal du begynde hygiejne inden badning. Først barberer du overskydende hår, og kun derefter fortsæt til vandprocedurerne. Brug af enheden i badet efter badning og at tage dampbad anbefales ikke!

Som alle ting har trimmer sine ulemper.

Ulempen ved indretningen

 1. Det kan ikke fungere godt på meget hårdt og groft hår. Sommetider er sådant hår (især ofte med sort hår) ikke fjernet første gang. De kan efterlade deres follikler under huden, som skinner gennem epidermierne, forlade følelsen af ​​at vegetationen ikke er helt fjernet. Kun en professionel epilator kan klare dette problem.
  Hvid trimmer til intim depilering er ikke beregnet til at trække hårsække ud, derfor er det ikke muligt at bekæmpe det med disse "slag" på huden.
 2. For at rette øjenbrynens form, kan du nogle gange have brug for en klap, fordi trimmeren Wit virker kun uden problemer med tilstrækkeligt voksede hår på øjenbrynene. Hvis øjenbrynene har en acceptabel hårlængde, kan du få indtryk af, at trimmeren ikke barberer dem. Det er ikke sådan, kun forskellen er mest mærkbar, når du arbejder med buskede og brede pandebuer.

At arbejde på formen af ​​øjenbryn kræver dygtighed

 • Mange kvinder er bange for det umulige at skære knive. Ved korrekt pleje af enheden, som omfatter regelmæssig rengøring efter hver procedure, barbering og smøring, skærer knivene ikke lang tid. Måske bliver du træt af trimmeren, og knivene vil stadig forblive skarpe og effektive.
 • Vær opmærksom! Det er strengt forbudt at smøre kniven med vegetabilsk olie. Til disse formål må man kun bruge speciel olie i ekstreme tilfælde - maskin eller syning.

  Epilator eller depilator?

  For at korrekt bestemme mekanismen for driften af ​​enheden er det nødvendigt at forstå, hvilken hovedforskel der er mellem hårfjerningsprocesser og hårfjerning.

  Epilation er fjernelse af et hår ved dets ødelæggelse med obligatorisk ødelæggelse af hårsækkene. Epilering udføres med laser eller elektrisk strøm.

  Det er bedre at underkaste sig denne procedure i specialiserede saloner, da der altid er fare for at skader dig selv eller forlader ar på huden, når du behandler håret med en uerfaren hånd. Desuden er ekstrem nøjagtighed nødvendig, når man manipulerer på så vanskelige og vanskelige områder som armhuler eller bikini-områder.

  Depilation - slippe af med håret ved at fjerne det uden at skade hårsækken. Hår kan depileres med en barberkniv, shugaring, voks, forskellige cremer med en kemisk effekt på hårrotten og selvfølgelig en trimmer.

  Hvordan Veet Sensitive Precision Trimmer Works

  Trimmeren er drevet af et AA-batteri, som altid kan købes i enhver butik.

  • at starte i intim stort område dyse kræver en forud forkortet crest regrown hår, og derefter erstatte dysen ved en særlig, barbere den resterende del af håret ved roden;
  • så skal du rengøre knivene med en speciel børste, der kommer i sættet;
  • Efter at dysen er fjernet, skylles trimmerhovedet i vand, idet der undgås fugt på enheden.
  • fedtknive med olie;
  • læg en speciel taske til opbevaring.

  Specifikationerne for hårfjerning i intime områder

  For at udføre den smertefri depilation af vegetation i det intime område, skal du kende hårets egenskaber i dette område. Wit trimmer klare succes med sin funktion, fordi dens knive skærpes for disse egenskaber.

  Egenskaber ved hår i det intime område:

  • stiv - dette er nødvendigt for at skabe et luftgab, der beskytter lysken mod hypotermi og overophedning;
  • Krøllet - samme funktion bestemt af naturen. Derudover giver krøllet hår den bedste mulighed for fordampning af sved og feromoner, der tiltrækker det modsatte køn.

  Knive trimmer Veet Sensitive Precision lykkes med at klare fjernelse af krøllet hår for at sikre de bedste hygiejne intime områder

  Depilation detaljer i bikini området:

  • det er bedre at bruge mænds barbermaskiner, der er udstyret med et flydende hoved og et udvalg af knive til mere komfortabel håndtering;
  • depilatory cremer, shugaring kan have konsekvenser i form af irritationer, allergiske reaktioner. Kræver forsigtighed i brug;
  • epilering, især dårligt udført, forlader næsten altid mikroscars og ar, som kan blive betændt og føre til mere omfattende problemer;
  • Hårfjerning med trimmer er næsten altid sikker, da det udelukker nedskæringer og følgelig betændelse, sår og ubehagelige konsekvenser i form af indfødning af hår.

  Hvis hudens krop er blødt og tyndt, og håret tværtimod er stærkt og hårdt, kan der efter trængsel være en trussel om indfødning af håret under huden. For at undgå dette skal du huske de enkle regler for hudpleje efter trimning:

  • en eller to gange om ugen, brug kroppens skrubber til kåt hudpartikler exfoliere og fjern
  • barbermassen skal glides i retning af hårvækst, og trimmeren er imod vækst, ikke omvendt;
  • gøre en lysmassage af huden dagen efter proceduren, så hårene der vokser over natten vil stige over huden og ikke vokse ind i det.

  Hvordan man bruger elektrisk trimmer Veet Sensitive Precision til intim depilation

  Wit trimmer er designet til at fjerne hår på forskellige dele af kroppen, herunder på særligt delikate steder som en bikini eller armhule. Det er vigtigt at vide, hvordan man korrekt bruger epilatoren for en behagelig barbering og maksimal effekt.

  Trin for trin ser processen med at bruge Veet trimmer til epilering af intime områder sådan ud:

  1. Køb på forhånd et bedøvelsesmiddel til smertelindring under epilation på intime steder. Mange kosmetologer anser Emla creme et godt middel. En anden god smertestillende middel er en køleform eller spray med en frysende effekt. Også, for en behagelig barbering, har du brug for et barberingshjælpemiddel og et barberingsprodukt efter barbering.
  2. Sørg også for, at trimmeren fungerer korrekt i forskellige tilstande og ikke kræver udskiftning af batterier.
  3. Hvis håret er langt, skal du klippe det i en længde på ca. 0,5 cm. Det er med denne længde, at trimmeren Vit virker mest effektivt.
  4. Til damphud tag et varmt brusebad eller bad.
  5. For at beskytte dig mod indgroede hår efter depilation skal du forsigtigt gnide huden med en svamp.
  6. Smør de ønskede områder af huden med barberingsmidlet, sæbeskum eller almindelig fløde. Begynd at bruge trimmer Wit i den første applikation med lav hastighed.
  7. Husk - du behøver ikke gøre noget ved barberingen. For at barbere med maksimal effekt, skal du lidt stramme huden og holde veet trimmerhovedet mod hårvækst.
  8. Når håret er fjernet, skal du vaske dem ud af huden. Behandl din hud med en fugtgivende baby creme eller alkohol løsning for at genoprette beskadiget hud hurtigst muligt. Du kan også på dette stadium bruge en speciel creme, der nedsætter hårvæksten.

  Efter flere gange vil barberingen med en Veet trimmer (Wit) blive ret simpel, og du vil være i stand til at udføre nogle intime haircuts til din smag ret hurtigt og smukt.

  Til fjernelse af hår i intime områder tilbyder producenter af forskellige kosmetiske produkter mange muligheder for produkter med mekanisk eller kemisk virkning.

  Brug af Veet Sensitive Precision trimmer er garanteret at beskytte din hud mod skader og allergier, hvilket kun efterlader komfort og det ønskede resultat efter påføring.

  Fra denne video lærer du om de detaljerede instruktioner for brug af elektrisk trimmer Veet Sensitive Precision:

  I denne video vil du se et overblik over den nye Veet Sensitive Precision trimmer:


  For at lære om alle funktioner i brug, pleje og korrektion af øjenbryn, bikini zone og ikke kun ved hjælp af Veet Sensitive Precision trimmer, kan du fra denne video:

  Electric veet sensitive precision trimmer, hvilke anmeldelser? Hvad laver det?

  Den følsomme præcisions trimmer, ifølge kundeanmeldelser, har ingen superkvaliteter.

  Den almindelige trimmer, der er designet til at fjerne uønsket hår i bikiniområdet, underarms, er også velegnet til ansigt og ben.

  Pakken indeholder flere dyser.

  Omtrentlig pris for varen på lageret er ca. 1500 russiske rubler.

  Men mere detaljeret om indtryk af brugen af ​​veet følsom præcision kan findes i anmeldelser af køberne selv.

  Ligegyldigt hvor forsigtig jeg er, vil jeg altid skære mig med en normal barbermaskine, og et ar vil forblive på plads. Af denne grund måtte fuldstændig opgive barbermaskiner. Voks og shugaring er ikke min, det gør ondt og endda rødme og slid, som ikke går væk i lang tid. Her har du alle mine grunde til at købe denne trimmer. Annoncen sagde, at knivene er barberet, men huden rører ikke. Hmmm... det betyder, at det ser ud som om der ikke burde være irritationer og nedskæringer. Og så skete der, som sååå glad, bevidst købt. Hår er ikke, og huden er intakt. Og han er også god, fordi de kan skinnes som de vil, i hvert fald vil han ikke blive skåret. I det mindste havde jeg endelig ikke noget. Helt razor vil helt sikkert ikke erstatte, men godt alternativ.

  Veet Electric trimmer Veet Sensitive Precision for følsomme kropsområder - review

  Jeg troede aldrig, jeg ville købe sådan noget. På en eller anden måde klarte man altid at have traditionelle metoder, indtil jeg så Veet trimmeren på internettet.

  Og så spurgte jeg alvorligt, om jeg skulle prøve. Og så er maskinerne allerede begyndt at genere sig. Efter at have læst og fandt ud af alt om dette mirakel besluttede jeg generelt - jeg tager det.

  4 dyser, en beskyttelseshætte, en rengøringsbørste, et batteri (kun en AA-finger er påkrævet) er fastgjort til selve trimmeren samt en kosmetikpose.

  Jeg prøvede det på bikiniområdet og forresten jeg virkelig kunne lide det. Som det var skrevet, kommer selve bladet ikke i kontakt med huden, men fjerner håret under den rene. Som følge heraf var jeg overbevist om. Forresten kan den vaskes sikkert med vand, hvilket også er et plus.

  Heldigvis sad jeg på internettet, tilfreds med købet.

  Anmeldelser af Veet Sensitive Precision Trimmer

  5 - 0

  4 - 0

  3 - 1

  2 - 0

  1 - 0

  Ikke så længe siden så jeg reklame på internettet. Jeg har længe ønsket at prøve det, men alle hænder nåede ikke. Men den næste dag kom jeg sammen og købte. Han kostede mig næsten to tusind rubler. For aktier 1.800 rubler.
  Denne gadget tiltrak mig først og fremmest ved behagelig hårfjerning, under alle omstændigheder producentens løfter. På pakken er der et mærke designet til følsom hud.
  Enheden har et meget flot design. Det ser stilfuldt, lyst og meget feminint ud, og vigtigst af alt har en kompakt størrelse, der giver dig mulighed for at tage det med dig.
  Sættet med selve apparatet har mange specielle tip.
  Efter at have forstået, fortsatte med at bruge. Faktisk var hun ked af det. Denne enhed skærer kun hår meget lidt. Nogle af dem er stadig synlige på huden og i øvrigt ret stikkende. Denne enhed er mere beregnet til tyndere og lettere hår, så de ikke er så mærkbare på huden.
  Men producenten opfyldte sit løfte, selv om hårene forblev efter epilering, selvom huden ikke var skadet og irritationen ikke syntes.
  Konklusion, for mig er Veet Sensitive Precision trimmeren ikke særlig effektiv, så jeg vil ikke bruge den mere.

  Anmeldelser af Trimmer Veet Sensitive Precision

  • Trimmer Veet Sensitive Precision 1099

  Desuden:

  ACS garanti: 24 måneder.

  Mest populære anmeldelse

  • Værdighed + kompakt
   + Meget delikat
   + Mange dyser = mange anvendelser
   + God pris
   + Drives med batteri (let at tage et sted med en enhed og en forsyning af batterier)
   + Inkluderet er et batteri fra Durasel
   + Fra et batteri virker i lang tid. 4 timer varede og varer stadig, af en eller anden grund forventede jeg mindre.
  • Ulemper - Syntes svag
   - Drives af batterier (du skal købe dem.)
   - Pink farve (Nå, jeg er stadig en skægget fyr, ikke en sød pige)
  • Kommentar Længe valgte noget passende for skæg og overskæg. Mandlige modeller af nogle lavfunktionelle og dyrere. Øjenbryn vedhæftede filer bruges til whiskers. Beard trim er meget flot. Bladene ligger i en kort afstand fra huden: de kan ikke skæres, men forbliver lidt mindre end en millimeter fra håret. Af denne grund vil jeg ikke anbefale det til piger (og ikke kun) for at færdiggøre bikiniområdet.

  Hvis du kan lide en anmeldelse, kan du takke forfatteren ved at give ham 5 af hans ProZaPass-bonusser.

  Du kan annullere gaven inden slutningen af ​​dagen.

  Alle anmeldelser 51

  • Fordele Flere dyser
   Ekstra tilbehør (opbevaringspose, batteri)
   Autonom kraft
   tæthed
   Original design
  • Ulemper Frygdelig barbering: der er "hamp" (mindst 1-2 mm), den fuldstændige mangel på glathed i huden
   Alvorlig hudirritation
   Høj (for en sådan barbering) pris
   Unødvendige ekstra tips (ingen fordel)
  • Kommentar Hvis du er tilfreds med det resterende hår efter barbering, eller hvis du bare ønsker at bringe dit ansigt (øjenbryn, næse og området over læberne) i orden, skal du uden tøven tage denne enhed. Hvis du vil føle hudens fulde glathed, skal du vælge noget andet eller en almindelig barberkniv. På trods af disse fordele er hovedmålet, dvs. fuld barbering, jeg har ikke opnået. Derfor vil de alle sammen ikke kunne oplyse skuffelsen i produktet. Derudover fik jeg alvorlig irritation i følsomme områder. For pengene kunne jeg få en god maskine. Reklame flytte + gode "anmeldelser", ikke mere. Forventet mere!

  Hvis du kan lide en anmeldelse, kan du takke forfatteren ved at give ham 5 af hans ProZaPass-bonusser.

  Elektrisk trimmer Veet Sensitive Precision - anmeldelser

  Altid ved hånden!

  Plusser: Jeg kan godt lide det meget, kompakt.

  Ulemper: Ingen.

  Anmeldelse: Veet trimmer så i butikken, besluttede jeg at prøve det. Jeg har brugt disse produkter i lang tid, jeg har købt voksstrimler i flere år. Jeg læser instruktionerne, du kan bruge den til øjenbrynskorrektion og til bikiniområdet. Der er mange tilbehør inkluderet - dyser, børste, håndtaske til opbevaring. Da min hud er meget følsom, i beskrivelsen er det angivet at prøve det først på mine hænder, jeg prøvede det, det fjerner godt og samtidig ingen rødme. Brug på tør hud, så hårene fjernes bedre. Bra... Læs mere

  God gadget

  Plusser: Fjerner forsigtigt hår, stille, lys.

  Ulemper: Ikke den billigste ting.

  Testimonial: Det plejede at være lettere med bikini linjen end med øjenbrynene, bortset fra mindre nedskæringer og irritationer. Og nu, da jeg fik en elektrisk trimmer, som jeg så med min fætter, og hun roste ham så meget, at jeg besluttede at købe en selv. Hvis du tæller, kostede denne trimmer mig meget mindre end det kostede og videre barbermaskiner og ture til saloner. Til trimmeren vil dyserne, som er alle nødvendige og nyttige, komme til nytte, hvis ikke i dag, så på en anden dag. Dyser monteres på tråden. Læs mere

  Pigen mener

  Plusser: Jeg har glemt maskine.

  Ulemper: Ingen signifikant, bortset fra at lidt støj.

  Anmeldelse: Jeg har modtaget denne trimmer fra min søster på min fødselsdag. Hun var oprindeligt skeptisk til trimmeren, hun var vant til at fjerne hårfjerning på andre måder. Og øjenbryn er altid trimmet med pincet. Men nu er det blevet uundværligt for mig. Browsere, desværre kunne jeg ikke rette op på dem, fordi jeg selv ikke lykkedes, men han klare sig perfekt med bikiniområdet. Det er praktisk at bruge dyser af praktisk størrelse, og du kan nemt lave et bikini design. Dyserne er også nemme at vaske - bare erstatte og... Mere

  Praktisk ting at fjerne overskydende hår

  Fordele: Kompakt, smertefrit, pænt resultat.

  Ulemper: Hvis det blev opkrævet fra netværket, ville det være mere praktisk.

  Anmeldelse: Hej alle, piger, jeg har et ægte emne her. Vi bruger meget tid på os selv, vi kan lide at sidde i timevis, så vi bliver endnu smukkere. Og så vil jeg foreslå en ting, jeg har brugt i temmelig lang tid, dette er Wit trimmer. Takket være ham fjerner jeg de ekstra hår i bikiniområdet, for hvilken særlig pleje er nødvendig, og som kræver stor opmærksomhed, men også rettet mine øjenbryn, hvilket gør dem mest jævne. Inkluderet med trimmeren gik jeg et par små tilføjelser, som du behøver, fordi det ikke kommer... Mere

  Vidunderlig assistent!

  Fordele: Enkel brug, bekvem anvendelse og opbevaring.

  Ulemper: De gør det simpelthen ikke.

  Anmeldelse: Det er godt, at min søster anbefalede mig at købe denne trimmer. Det vigtigste er dets enkelhed og kvalitet. Det er meget bekvemt at bruge til øjenbryn og bikini. Det viser sig nemt at opnå det ønskede resultat. Trods det faktum, at jeg har meget følsom hud, er der ingen irritation eller ubehagelig følelse efter brug af trimmeren. Først var jeg bange for nedskæringer, men jeg tror ikke at bruge denne trimmer. Og hvis du ser hvilken effekt, bare smuk. På øjenbrynerne har jeg allerede reddet et anstændigt beløb.... Næste

  Jeg er glad!

  Plusser: Ingen irritation, nem, effektiv.

  Ulemper: Ikke fundet.

  Anmeldelse: Modtaget som gave til det nye år elektrisk trimmer Veet Sensitive Precision. Min drøm blev til virkelighed. Smukt design, ret lys, følte næsten ikke i hånden. Et stort plus - et meget "rig" udstyr. Double-end vedhæftning til øjenbrynskorrektion, hårfiksering ved øjenbryn, flere vedhæftninger til bikiniområdet. Der er også en børste til rengøring af trimmeren. Hele sættet kan opbevares i den originale taske, som også er inkluderet i sættet. Trimmeren er lavet af plastik af høj kvalitet... Yderligere

  Resultatet er bedre, end du måske tror.

  Fordele: bekvemmelighed. Kompakthed.

  Ulemper: Endnu ikke identificeret.

  Testimonial: Mamma gav mig denne elektriske trimmer, som jeg ikke havde brugt overhovedet i flere måneder. Og så besluttede jeg på en eller anden måde at anvende det på mig selv. Jeg læser de detaljerede instruktioner, hvor alt er beskrevet trin for trin. Det vigtigste er ikke at bruge en trimmer på våd hud, men kun på tørt. Trimmer bruges til øjenbryn og bikini linje. Trimmeren er god, fordi den flader hårene første gang. Det er bekvemt at holde det i hænderne, og det er så lille og let at det passer til i enhver kvindelig kosmetikpose. Time... Læs mere

  Anmeldelser af den elektriske trimmer Veet Sensitive Precision
  Andre.

  Kontakt os

  Varer kan ikke refunderes.

  Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

  • beskrivelse
  • parametre
  • levering

  Elektrisk Veet trimmer til følsomme kropsområder. Med den nye Veet Sensitive Precision trimmer ser du altid perfekt uden nogen særlig indsats. Trimmeren fjerner hurtigt og omhyggeligt uønskede hår på den følsomme hud i ansigtet og i bikiniområdet.

  DEL MED VENNER:

  Regler for spørgsmål og feedback

  Skrive en anmeldelse kræver
  registrering på stedet

  Log ind på din Wildberries konto eller tilmeld dig - det tager ikke mere end to minutter.

  REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

  Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

  Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun på de bestilte og leverede varer.
  For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
  Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

  Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

  • peger på køb af dette produkt i andre butikker
  • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
  • med vederstyggelighed, der tilsidesætter andre kunders eller butiks værdighed
  • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

  Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

  Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

  Anmeldelser af "Veet Sensitive Precision" - elektrisk barbermaskin til kvinder

  Hver pige vil se godt ud, piger tager sig af deres tøj, frisure, make-up og andre detaljer om udseende. For at give udseende til sit udseende er det også nødvendigt at slippe af med overskydende vegetation på kroppen, for i den moderne verden er kampen mod overskydende hår blevet et spørgsmål om grundlæggende hygiejne.

  Nu er det meget nemmere at håndtere dette problem, Veet Sensitive Precision epilatoren hjælper dig med dette. I dag er det ikke svært at købe det, Wit følsomme har en overkommelig pris. Det er nemt at betjene, så enhver kvinde kan håndtere denne enhed.

  Funktioner i brug

  Veet Sensitive Precision review hjælper dig med at forstå, hvordan du bruger enheden korrekt. Med denne enhed vil din hud altid se perfekt ud uden nogen indsats. Det fjerner hurtigt og smertefrit uønskede hår fra overfladen af ​​din hud. Det kan endda bruges i følsomme områder af bikini og underarms, samt at fjerne ansigtshår.

  Alle hår fjernes fra første gang uden irritation og nedskæringer. Brug af forskellige dyser giver dig mulighed for at opnå en god effekt på forskellige områder. Enheden er perfekt til hurtig korrigering, du kan bare sætte den i en kosmetikpose og bære den med dig.

  Denne epilator er udstyret med tynde knive, der skærer hårene i selve basen. I dette tilfælde forårsager din hud ingen skade. Med denne enhed kan du ikke bare slippe af med uønsket vegetation på de rigtige steder, men også lave en smuk, intim haircut eller justere formen på øjenbrynene. Nu, for at bringe din krop i orden, behøver du ikke at gå til salonen, bruge dine penge og tid, udholde smerten i proceduren for epilering. Du behøver ikke længere at bruge maskinen, hvilket fører til nedskæringer, udseende af irritation, tørhed, røde pletter, akne, indvækst i håret.

  Hvad er inkluderet

  Denne epilator har et sæt dyser til behandling af forskellige zoner. I ansigtet kan du bruge et dobbeltsidet tip til pletfjerning af uønsket hår, og dets knive er gode til øjenbrynskorrektion. Øjenbryn kan også trimmes med en kamvedhæftning med to indstillinger på to og seks millimeter i længden. Derudover indeholder kittet en beskyttelseshætte til dobbeltsidet dyse.

  For at fjerne hår fra forskellige områder af huden, kan du bruge en dyse til spot hårfjerning på tyve millimeter. Det er helt sikkert at bruge. Vedhæftet fil i form af en kam til trimning af hår til en længde giver dig mulighed for at lave intime frisurer, der helt sikkert passer til din anden halvdel.

  Pakken indeholder en speciel børste til rengøring af enheden fra håret, samt en praktisk håndtaske til opbevaring af den. I det kan du bære epilatoren med dig. Så prisen på hele dette sæt er ret overkommelig, så at købe det er meget rentabelt.

  Enhedsapplikation

  På Veet Sensitive Precision trimmer er brugsanvisningerne meget enkle, det vil være klart for alle. Før du bruger enheden, skal du gøre dig bekendt med det. Enheden må ikke efterlades i nærheden af ​​de medfølgende varmeapparater, åben ild eller under direkte sollys. Hvis der er opstået skade på dyserne eller knivene, må apparatet ikke bruges.

  Hvis du har følsom hud, er det nødvendigt at teste det på en hvilken som helst del af kroppen, før du bruger enheden. Udfør proceduren på tør hud, det er uønsket at bruge enheden med sæbe eller brusebad. Dyp huset ikke i vand. Trimmeren skal vaskes under rindende vand, må ikke anvendes vaskemidler, varmt vand eller havvand.

  Fordelene ved at bruge denne enhed

  Du vil slippe af med alt uønsket hår uden smerte, i modsætning til barbering eller regelmæssig fjernelse af hår. Denne elektriske Veet Sensitive Precision trimmer skærer forsigtigt håret til selve rotten uden at skade huden. Under operationen oplever du ikke ubehag.

  Enheden er meget effektiv, det fjerner omhyggeligt alt unødvendigt hår. Det er sikkert at bruge, enheden kan ikke forårsage skade på huden. Dens design tillader ikke at skære. Efter at du har brugt det, vil du ikke blive forstyrret af ubehagelige konsekvenser i form af irritation, tørhed, kløe. Risikoen for infektion reduceres til et minimum.

  Den bekvemme form af sagen og mindste vægt gør anordningen bekvem til brug. Dyserne har også en bekvem form, med deres hjælp kan du slippe af med vegetationen, selv på vanskelige steder. På grund af tilstedeværelsen af ​​forskellige dyser er enheden multifunktionel. Proceduren giver dig mulighed for nemt at opretholde hygiejne i intime områder, fordi mange eksperter ikke anbefaler at bruge epilatorer og almindelige barbermaskiner her, du behøver kun at trimme hårene til den ønskede længde.

  Enheden er af høj kvalitet, effektivitet, pålidelighed og lang levetid. Det sammenligner sig positivt med sine modparter, du vil bruge den købte Vit følsomme med stor fornøjelse. Enheden er lavet af materialer og komponenter af høj kvalitet, der er lavet af fugtsikret plast, og enheden er fremstillet af stål.

  Det er meget nemt at passe på knivene, de behøver ikke at blive smurt yderligere. De vil tjene dig i lang tid uden behov for udskiftning. Du behøver ikke en stationær strømkilde, da enheden kører på batterier, kan du bruge den på et hvilket som helst passende sted. Det adskiller sig i de kompakte størrelser og små vægt, forstår let.

  Denne trimmer hjælper dig med at se perfekt ud under alle forhold, med lidt eller ingen indsats. Den elektriske barbermaskine til kvinder Veet Sensitive Precision ikke kun hurtigt, men fjerner også forsigtigt al unødig vegetation i ethvert område, herunder områder med delikat hud.

  Wax Depilflax til depilation: anmeldelser og brugsanvisninger

  "Til tiden" eller "til tiden": enkelt eller adskilt?