Voksstrimler til ansigt

Veet "Suprem 'Essence" voksstrimler er designet til følsomme områder af kroppen (ansigt). Strimlerne er specielt designet til følsomme områder af kroppen. Strimlernes størrelse er ideel til små områder, for eksempel at fjerne hår over overlæben. Langsigtet resultat: Glat hud op til 4 uger. Effektiv på korte hår: Effektiv selv på hår fra 1,5 mm. Sættet består af 18 voksstrimler og 4 servietter til fjernelse af voks.
features:
Stripestørrelse: 6,5 cm x 1,3 cm.
Pakningsstørrelse: 13 cm x 7 cm x 2,5 cm.

Sådan bruges: Gem emballagen og brugsanvisningen. Inden du udfører depilation, skal du være opmærksom på forsigtighedsforanstaltninger og instruksen for anvendelse.
1. Designet til at fjerne hår på ben, arme, underarm og bikini linjer. 2. Ikke beregnet til brug på hoved, ansigt, bryst, lyske og andre følsomme områder af kroppen. 3. Anvend ikke på muldvarp og cicatricial ændringer af huden med acne, hudirritation eller solskoldning, åreknuder samt andre krænkelser af hudens integritet eller tilstedeværelsen af ​​en negativ reaktion på depilering med voks i fortiden.
4. Hvis du tager medicin, der kan påvirke din hud, eller hvis du har hudproblemer, skal du konsultere din læge før depilering.
5.Voksning anbefales ikke til ældre og personer med diabetes. 6. Før du bruger, skal du sørge for, at huden på aflejringsområdet er ren og tør, og at der ikke er sår eller irritationer på det. 7. Før hver brug, følg instruktionerne, lav en test på hudsensibilitet ved hjælp af en strimmel og en serviet på et lille område af huden på det sted, hvor du fjerner håret. Hvis der ikke er sket nogen negativ reaktion inden for 24 timer, kan strimlerne anvendes.
8. I tilfælde af alvorlige smerte symptomer og kløe, fjern straks voks og vask grundigt med huden. Hvis symptomerne vedvarer, kontakt læge.
9. Efter depilering anbefales det at afholde sig fra at besøge stranden og solarium i 24 timer samt brugen af ​​antiperspiranter og parfume.
10.Hvis du er løbet tør for klud for at fuldføre proceduren, fjern den resterende voks med babyolie. Brug ikke vand, sæbe eller alkoholbaserede lotioner til at fjerne voks. 11. OPBEVAR IKKE TILGÆNGELIG FOR BØRN. 12. Ved indtagelse skal du straks konsultere en læge og vise pakken. 13. Undgå øjenkontakt. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles med rigeligt vand og konsulter læge. 14. Anvendelse af voksstrimler under graviditet, men der er risiko for irritation på huden.

Sådan bruges: 1.Stripes er designet til at fjerne hår på ansigtet, i armhulerne og bikinilinjen. 2. Ikke beregnet til brug på hoved, ansigt, bryst og lyske. 3. Anvend ikke på muldvarp og cicatricial ændringer af huden med acne, hudirritation eller solskoldning, åreknuder samt andre krænkelser af hudens integritet eller tilstedeværelsen af ​​en negativ reaktion på depilering med voks i fortiden. 4. Hvis du tager medicin, der kan påvirke din hud, eller hvis du har hudproblemer, skal du konsultere din læge før depilering. 5.Voksning anbefales ikke til ældre og personer med diabetes. 6. Før du bruger, skal du sørge for, at huden på aflejringsområdet er ren og tør, og at der ikke er sår eller irritationer på det. 7. Før hver brug, følg instruktionerne, lav en test på hudsensibilitet ved hjælp af en strimmel og en serviet på et lille område af huden på det sted, hvor du fjerner håret. Hvis der ikke er sket nogen negativ reaktion inden for 24 timer, kan strimlerne anvendes.
I tilfælde af alvorlig smerte og kløe skal du straks fjerne voksen og skyl huden grundigt med vand. Hvis symptomerne vedvarer, kontakt læge.
Efter depilering anbefales det at afholde sig fra at besøge stranden og garvnings senge i 24 timer, samt brugen af ​​antiperspiranter og parfume.
Hvis du løber tør for klud for at afslutte proceduren, skal du fjerne voksrester med babyolie. Brug ikke vand, sæbe eller alkoholbaserede lotioner til at fjerne voks. OPBEVAR IKKE TILGÆNGELIG FOR BØRN. Ved indtagelse skal man straks konsultere en læge og vise pakken. Undgå øjenkontakt. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles med rigeligt vand og konsulter læge.
Brugen af ​​voksstrimler under graviditet er tilladt, men der er fare for hudirritation.

Voksstrimler til ansigt

I dag tilbyder markedet et stort antal voksstrimler til depilation i ansigtet. De varierer i størrelse, tykkelse af vokslaget og papirlaget, såvel som kvalitet. For at vælge det produkt der passer dig bedst muligt, skal du få omfattende information om det. Derfor vil vi fortælle dig om de mest populære mærker af voksstrimler af denne type.

Veet voksstrimler

Veet - voksstrimler til ansigtet, som længe har vundet anerkendelse af mange kvinder. Med deres hjælp kan du nemt og permanent slippe af med antennerne over overlæben, overskydende vegetation nær øjenbrynene eller på hagen. Disse voksstrimler er lavet til forsiden af ​​en lille, behagelig størrelse. Hver af dem er mættet med æteriske olier, som hjælper med at fugtige og nære huden i det behandlede område. Disse fly har også andre fordele, for eksempel er de:

 • ikke forårsage irritation
 • ikke provoker peeling;
 • fjerne hår hurtigt;
 • har en behagelig aroma af fløjlrose.

Voksstrimler Hvid til ansigtet fjerner overskydende hår fra roten. Dette er en garanti for, at huden bliver glat i mindst 2 uger. Desuden svækkes hårsækkene med deres regelmæssige brug, hvilket resulterer i hårdepletion: de bliver meget tyndere og mindre mærkbare.

I veet-sæt til ansigtsudsmidning er der i tillæg til 18 voksstrimler også 4 små klud til fjernelse af voksrester. Dette er meget bekvemt, for efter proceduren kan voks forblive på huden, som kan fjernes smertefrit efter få sekunder.

Byly Wax Strips

Byly fremstiller flere typer voksstrimler. De adskiller sig i forskellige sammensætninger og behagelige dufte, såsom chokolade eller te og mynte. Byly voks strimler til ansigtet er skabt ved hjælp af elastisk voks. Det tager hurtigt og ideelt form af en del af kroppen, for eksempel en nasolabial fold, og fjerner effektivt alle uønskede hår.

Formlen på disse strimler er designet til at imødekomme behovene hos alle hudtyper, beriget med fugtighedsekstrakter og 100% organiske stoffer, der nærer og genopretter huden efter en så aggressiv effekt på den.

Ifølge instruktionerne kan Byly voksstrimler bruges til både ansigt og bikini. Deres største fordel er, at de er små i størrelse, det vil sige, de vil præcist og præcist fjerne håret præcis, hvor det er nødvendigt uden at beskadige huden rundt.

Der er ikke noget særligt middel til at fjerne overskydende voks fra huden i Byly-sæt. Men hvis du har et sådant problem, kan du altid fjerne det med enhver kosmetisk olie: fersken, mandel eller avocado.

Deep Depil Wax Strips

Deep depil - en af ​​de bedste voksstrimler til ansigtet. Deres ubestridelige fordele er det faktum, at de:

 • er billige;
 • forhindre dannelsen af ​​indgroede hår
 • forhindre irritation af følsom hud;
 • reducere intensiteten af ​​hårvæksten.

Desuden indeholder sammensætningen af ​​Deep Depil strimler naturlige komponenter, der blødgør og fugtiger overfladen, der skal behandles, det vil sige, efter at de har brugt dem, er rødhedsrisikoen minimal, selv på sart hud.

Takket være Stretch-elastisk voks på Deep Depil-strimlerne, som tager højde for alle detaljer i hudens relief og helt gentager kroppens form, kan du fjerne hår af forskellig længde, selv de korteste, i en procedure. Og det specielle stof på disse strimler gør det muligt kun at lave en kort og skarp bevægelse til adskillelse, hvilket forhindrer akutte smertefulde fornemmelser.

Hvordan man bruger Veet voksstrimler til depilation?

Blandt alle måder at fjerne uønsket hår på kroppen, er at bruge voks næsten den mest populære. Desværre uden særlige færdigheder vil det være meget svært at klare denne opgave, og proceduren tager meget tid. For at gøre det lettere for forbrugerne og at spare tid, har producenter af depilationskosmetik kommet op med en forenklet version, som mange kvinder kan lide - voksstrimler. I dag er der en bred vifte af sådanne produkter på markedet, men "Vit" voksstrimlerne er i den største efterspørgsel.

Et bekvemt værktøj til depilation

Denne enhed er bekvemt placeret i brugervenlighed. Wit Strips "Vit" er et færdigt værktøj, som du hurtigt og nemt kan slippe af med problemet med overskydende hår på nogen del af kroppen. Små papir- eller stofbånd overtrukket med et lag af speciel sammensætning klæber til kroppen og fjerner uønskede hår, når de rykker, og trækker dem fra roten. Strimlerne med den påførte sammensætning er tilgængelige for forskellige dele af kroppen og hudtyperne, der er forskellige i størrelse:

 • til armhulen
 • intimt område
 • ben og arme;
 • person
 • universelle formål.

Et sådant rigt valg giver hver kvinde mulighed for at finde den mest passende mulighed for sig selv. Hvis det er vigtigt for dig, hvor meget Veet voksstrimler koster, er produkterne i dette mærke repræsenteret af varianter af forskellige priskategorier afhængigt af produktets type og sammensætning.

Hvilken mulighed at vælge?

I dette spørgsmål skal du først stole på dine egne præferencer og smag. Det er værd at prøve produkter fra forskellige virksomheder, og lav derefter en sammenligning og dermed vælge den bedste løsning. I dag blev kvindernes største tillid vandt af Wit Strips "Vit", der repræsenterer produkterne fra et velkendt fransk firma, der producerer midler til at fjerne unødvendig vegetation.

Effektiv på korte hår: Effektiv selv på hår fra 2 mm

Udvalget af færdige baser til dette firma er meget bredt:

 • Aloe vera tape til tør hud, der hjælper med at fugtige kroppen efter en session.
 • Følsomme hudtilskud suppleres med mandelolie og E-vitamin, som beskytter huden mod irritation.
 • normale hud passende midler med tilsætning af shea smør;
 • Til intime og delikate områder (bryst, ansigt) producenter tilbyder specielle bånd af lille bredde.

Hvordan udføres proceduren derhjemme?

For at maksimere effektiviteten af ​​en hjemmelavet hårfjerningsprocedure skal du følge enkle, men obligatoriske regler:

 • anvende båndet kun brug for at rense huden, så at starte er at besøge bruser, tør overflade på kroppen og forårsage ham eller talkum for at forhindre sveden er ikke en proces;
 • Basen, der er dækket af sammensætningen, skal opvarmes ved hjælp af palmer og påføres problemområdet, presser det på kroppen, udglatter og bevæger sig langs hårlinjen;
 • Efter 20 sekunder, med en skarp bevægelse af hånden, rives stripen væk med bevægelse mod vækst og samtidig holder huden med den anden hånd. Dette bør gøres for at forhindre blå mærker og blå mærker;
 • Efter at vegetationen er fjernet på alle problemområder, skal du tørre huden med en særlig klud (der er i sæt) for at fjerne voksrester.

Nuancer af ansøgning

Veet strips fungerer bedst på store åbne områder, men de giver også et positivt resultat, når de anvendes i vanskelige områder (bikinier, armhuler). Desværre har denne metode en stor minus - ved hjælp af en voksbase er det svært at fjerne tyk og hård vegetation, men med fine hår klipper det godt.

Den første hårfjerning ved hjælp voks bånd anbefales at starte med fødderne, og hvis en masse af vegetation, er det bedre at barbere og vente indtil håret ikke har nået den ønskede længde (mindst 5 mm).

Fjernelse af overskydende vegetation i de mest følsomme områder ledsages af alvorlige smerter. For at lindre smerte kan du bruge smertestillende midler i form af en opløsning af lidokain (tør ud af problemområdet før en session). Yderligere bedøvelsesforanstaltninger kan være:

 • hud dampende;
 • skrubning af problemområdet
 • udfører proceduren umiddelbart efter menstruation.

Det er bedre at skære strimlen for at holde fast i ansigtszoner i små sektioner, så det bliver meget lettere at arbejde.

Fjern ikke strimlen i retning af hårvækst, da dette kun krænker hårets integritet.

Efter proceduren skal den irriterede overflade behandles med cremen "Panthenol" eller "Lifeguard", eller brug vegetabilsk olie.

Kontraindikationer

Depilation med voksstrimler kan ikke gøres for alle. Denne metode er kontraindiceret i tilfælde af:

 • Tilstedeværelsen af ​​hudsygdomme;
 • skader på huden
 • catarrale eller smitsomme sygdomme;
 • lille hårlængde.

For at besvare spørgsmålet, hvor meget Veet voksstrimler koster, er det absolut ikke muligt. Det hele afhænger af antallet af bånd i pakken og de ingredienser, der udgør voks, for eksempel æteriske olier. Omkostningerne ved salonproceduren består også af området af depileringsområdet, hårets stivhed og længde.

Fordele og ulemper ved strimler

Ethvert middel til depilation, herunder voksbånd, har en række positive og negative aspekter. Blandt fordelene værd at bemærke følgende:

 • evnen til at bruge base for depilation gentagne gange - et stort plus, hvilket er vigtigt for alle kvinder, der har valgt dette værktøj;
Du behøver ikke bruge tid på at forberede - Veet voksstrimler er klar til brug
 • brugervenlighed - aflejringsprocessen giver dig mulighed for at udføre proceduren på ethvert sted, der ikke er bundet til huset og til enhver passende tid;
 • virkningen af ​​glat hud fortsætter efter en session i 3-4 uger (afhænger af organismernes individuelle egenskaber);
 • rimelig pris.

Blandt manglerne kan identificeres:

 • hud klæbrighed efter sessionen;
 • smertefuldt syndrom
 • dårlig hårfjerning;
 • risikoen for blå mærker og slid ved brugen af ​​ukorrekt basics
 • allergisk reaktion på ingredienserne i sammensætningen;
 • sandsynlighed for at bryde håret
 • risikoen for hårdt hår på ansigtet.

Anbefalinger til hudpleje efter depilering

Efter fjernelse af overskydende vegetation ved hjælp af denne metode er det vigtigt at afholde sig fra nogle få dage fra:

 • besøge stranden eller solbadning - garvning i denne periode er kontraindiceret;
 • termiske procedurer i form af bade, besøg i saunaen eller badet;
 • Spille sport - sved vil irritere den skadede kropsoverflade.

Efter anbefales hårfjerning session til behandle huden med særlige karakteristika, der vil genoprette udseende og eliminere irritation spray "Panthenol", "Solkoseril", hydrogenperoxid, chlorhexidin, tea tree olie, enhver fugtighedscreme.

I dag vælger flere og flere kvinder voksbånd til depilation, styret af brugervenligheden og effektiviteten af ​​procedurerne.

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-kategorier

 • Pleje (10697)
 • bag ansigtet (4803)
 • hårpleje (3700)
 • til kroppen (2700)
 • hænder, negle (1205)
 • til benene (321)
 • Pris kategori (9724)
 • Massemarked (3930)
 • Suite (2578)
 • Mellemmarked (1786)
 • Professionel makeup (1327)
 • Kosmetik til apotek (942)
 • Husholdnings Kosmetik (672)
 • Netværkskosmetik (392)
 • Økologiske kosmetik (138)
 • Folkemedicin (675)
 • Hudtype (3083)
 • Problem (1561)
 • Kombineret (1182)
 • Olieagtig (633)
 • Følsom (457)
 • Tørre (291)
 • Normal (246)
 • Anti-aging retsmidler (61)
 • Makeup (6189)
 • Ansigt (tone, fundament, korrigatorer, skjulere) (2708)
 • Øjne og øjenbryn (2702)
 • Læber (1772)
 • Makeup tricks (397)
 • Hår (1818)
 • Frisurer, stylingprodukter (717)
 • Hårfarver (605)
 • Hårfjerning (390)
 • Nyttig information (11309)
 • Spørgsmål (10571)
 • Butikker og priser / hvor man kan købe (587)
 • Nyttige artikler (312)
 • Kampagner / Salg (238)
 • Online rådgivning (17)
 • Nye kosmetik og parfume (132)
 • Solbrændingssalon, garvning (805)
 • Kabinebehandlinger (426)
 • Ufektioner af kroppen (433)
 • Begrænset produktanmeldelser (33)
 • Aromaer (988)
 • For ham (116)
 • Tilbehør / børster (218)
 • Swatch (369)
 • Afstemning for det bedste produkt (44)
 • Moderator ratings (0)
 • Moderator (44)
 • Online Shopping (91)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-venner

-statistik

Veet Suprem 'Essence Wax Strips

Voksstrimler til ansigt Veet Suprem Essence

I pakning: 18 strimler og 4 servietter

Hvad skriver de: Uønskede hår på ansigtet giver en masse ulejlighed?

Fjern dem med de nye Veet Suprem 'Essence voksstrimler, der er specielt designet til følsomme områder af kroppen. Strimlernes størrelse er ideel til små områder, for eksempel at fjerne hår over overlæben.

Hvad synes jeg: Jeg plejede at slippe af med hårene på min overlæbe med pincet, men med striberne viser alt meget hurtigere - jeg lægger bare en strimmel på det, glat det godt og træk det hårdt af og hold huden. Alt under strimlen fjernes, og rester af voks fjernes med et serviet fra sættet. Den eneste ulempe er, at straks efter epilering forbliver en lysstrimmel over læben, men jeg løser dette problem med en tonefløde. En mærkbar plus - en strimmel og et serviet kan sættes i en håndtaske og fjerne alt unødvendigt, selv udenfor hjemmet i et par sekunder.

Veet strimler til depilation

Uønsket kropshår bortskaffes på forskellige måder, men måske den mest populære kan man kalde deres fjernelse med brug af voks. For at udføre denne procedure skal du have særlige færdigheder, fordi det ikke er enkelt og vil tage meget tid.

For at lette opgaven og gøre det ikke så længe, ​​blev fabrikanter af kosmetiske produkter til depilation opfundet en mere acceptabel mulighed, som mange kvinder villigt begyndte at bruge. Nu kan du ikke røre rundt med voks, men brug simpelthen færdige strimler med voks sammensætning for at slippe af med vegetationen. Det moderne marked er fyldt med lignende produkter, men de mest populære blandt dem er strimler til Veet depilation.

Brugervenlighed

Denne enhed er meget nem at bruge. Disse er færdige strimler, med hvilke hår kan fjernes overalt på huden. Veet strimler har form af små strimler af papir eller stof, som fabrikanterne anvender en særlig sammensætning, som kan klæbe til huden, og hvis så brat ryk i en bestemt retning, og træk al unødig vegetation, sammen med roden.

Størrelsen af ​​de producerede strimler afhænger af hvilken del af kroppen du har brug for at slippe af med vegetationen og typen af ​​hud hos en bestemt person:

 • for at slippe af med underarm hår;
 • designet til bikini område;
 • til ben og arme
 • gelplader for at bekæmpe overskæg og andre lignende problemer på ansigtet;
 • universelle.

En sådan række valg gør det muligt at løse problemet med at fjerne ekstra hår til enhver kvinde.

Hvad angår prisen på Veet voksstrimler, skal det bemærkes, at mulighederne kan være forskellige - alt efter hvilken type materiale og sammensætning der anvendes. Emballage betyder også, og hvor mange bånd det indeholder. I salonen koster sådanne procedurer forskelligt, og dette afhænger af størrelsen af ​​de depilerede zoner, og hvor hårdt og langt hår vil blive fjernet.

Hvad skal man vælge?

I øjeblikket bruger de mest pålidelige kvinder depileringsprodukterne fra firmaet Veet - et fransk selskab, en førende inden for produktion af kosmetiske produkter.

Det færdige grundlæggende i dette firma er præsenteret i en bred vifte:

 1. for kvinder med tør hud et fremragende valg ville være et bånd, hvorpå voks påføres med aloe vera ekstrakt, der fugter huden efter en session;
 2. følsom hud vil føles bedst med bånd, som omfatter mandelolie og vitamin E, som vil beskytte det mod irritation;
 3. hvis huden er normal, strimler er bedre at vælge med shea smør;
 4. hvis hårene skal fjernes fra ansigtet, er det bedre at bruge specielt lavet til dette formål bånd af lille størrelse i bredden.

Hvordan tilbringer du hjemme?

Fremgangsmåden til fjernelse af uønskede hår udføres hjemme, vil være så effektivt som muligt, hvis det er enkelt, men sådanne vigtige instruktioner følges:

 1. den hud, på hvilken båndet skal påføres, skal nødvendigvis rengøres. Det er bedst at tage et brusebad, tør derefter af med en håndklæde og smør lidt talkum eller pulver på de ønskede områder. Så sveden kan ikke forstyrre proceduren;
 2. tape med sammensætningen skal nødvendigvis forvarmes. For at gøre dette skal du bare placere det mellem dine palmer og holde det et stykke tid. Derefter anbringer vi det på det nødvendige hudsted, og vi presser på det, rettet mod hårets vækst.
 3. båndet skal være på kroppen i mindst 20 sekunder, hvorefter det skal være skarpt flået i modsat retning til hårets vækst. Den anden side på dette tidspunkt skal holde huden, ellers kan blå mærker og blå mærker forekomme;
 4. Når alle problemområder behandles, skal huden ryddes af voksrester ved hjælp af et specielt serviet, der leveres med et sæt Veet strips.

Nogle funktioner i brug

Den bedste virkning af at bruge Veet strimler med gelen tekstur opnået i et åbent område af kroppen, selv om resultatet vil være positiv og når der arbejdes med svært tilgængelige områder, såsom hårfjerning i bikini og under armene, som det fremgår af svarene fra købere.

Denne type hårfjerning har en betydelig ulempe - den kan ikke klare de hårde, det kan kun fjerne tynde hår. Det anbefales at starte proceduren for deres fjernelse fra fødderne. Hvis der er meget hår der, er det bedre at barbere dem først og derefter vente til de vokser til mindst 5 mm, og først derefter begynde at bruge voksstrimler.

Der, hvor der er særligt følsomme steder, at udføre en depilation session er en temmelig smertefuld procedure. Lidt lavere smerte vil tillade en opløsning af lidokain (det gnides ind i det behandlede område før proceduren). Som en yderligere bedøvelse kan vi anbefale følgende:

 1. Forvarm huden;
 2. fornærme problemområdet;
 3. Hold sessionen, så snart den månedlige periode er overstået.

Når behandlingen af ​​alle problemområder er afsluttet, skal du sørge for at behandle dem ved hjælp af "Panthenol" eller "Rescuer".

Hvis denne fløde ikke er hjemme, kan du bruge vegetabilsk olie.

Kontraindikationer

Depilation med voksbånd er ikke egnet for alle. Kontraindikationer til det kan være flere grunde:

 • hudsygdomme;
 • enhver overtrædelse af hudens integritet
 • en usund generel tilstand forbundet med en forkølelse eller for eksempel en infektion;
 • for korte hår.

Styrker og svagheder

Uanset hvilken hårfjerning du vælger, herunder strimler af voks, vil det altid have både positive kvaliteter og negative.

Fordelene ved denne metode omfatter følgende punkter:

 1. grundlaget for depilation kan anvendes gentagne gange;
 2. Praktisk at bruge - du kan ikke gøre denne procedure hjemme, men på et hvilket som helst andet sted, hvor der er passende betingelser for dette;
 3. huden efter sessionen vil bevare sin glathed i omkring en anden måned (varigheden er forskellig for alle og afhænger af stivheden og antallet af hår);
 4. prisen på voksstrimler er ret demokratisk.

ulemper:

 1. huden på behandlingsstedet med voksstrimler forbliver klæbrig, uanset hvordan du gnider det;
 2. du kan ikke komme væk fra smertefulde fornemmelser;
 3. hår er ikke meget godt fjernet;
 4. hvis basen påføres ukorrekt, er blå mærker og endda slidninger mulige;
 5. mulige allergier for gelen eller en af ​​komponenterne indeholdt i sammensætningen af ​​kosmetisk voks;
 6. hår kan bryde af;
 7. i stedet for tyndt hår efter en session på ansigtet kan begynde at vokse ganske hårdt.

efterbehandling

Der er visse regler, som du skal følge, hvis du vil opnå maksimal effektivitet og bygge videre på procedurens succes:

 1. strand og solarium i flere dage efter at proceduren er forbudt
 2. et bad, en sauna eller et andet bad er midlertidigt forbudt for dig;
 3. sport øvelser vil også ikke være for dig hidtil - du absolut ikke behøver hudirritation fra sved;
 4. i nogen tid anbefales det at behandle de hårfrie områder med et af reduktionsmidlerne såsom panthenol, solkoseryl, hydrogenperoxid, chlorhexidin, tea tree olie eller andre fugtighedsgivende stoffer.

Alligevel vokser populariteten af ​​Veet striber til hårfjerning hver dag, fordi de er meget nemme at bruge og viser helt effektive resultater.

Overvej disse kosmetiske produkter og reglerne for dens anvendelse på et specifikt eksempel på Veet voksstrimler designet til meget følsom hud "Easy Gel-voks".

Produkterne er duftende, som en duftende fløjlrose og indeholder æteriske olier i deres sammensætning. Pakke med tyve plader. Pakken vejer 55 gram, har en højde på 26 mm, en bredde på 68 og en dybde på 170. Bruges til at fjerne hår i bikiniområdet og på ansigtet. Dette produkt er et ideelt middel til at behandle små områder på kroppen. Du kan fjerne uønsket vegetation fra overlæben, kinderne, hagen. Produkterne er certificeret.

Efter at have anvendt sådanne voksstrimler kan du nyde glatheden og ømheden af ​​din hud i omkring en måned. Kompositionens formel er designet på en sådan måde, at hårene kan fjernes ved kun at lave en skarp bevægelse med hånden, mens huden takket være de æteriske olier beholder både fugt og ømhed.

Værktøjet skal opbevares på et sted, der ikke er tilgængeligt for børn. Temperaturen skal opretholdes ved rumgrænser.

Pakningsinstruktioner bør ikke smides væk - måske mere end en eller to gange skal du gøre dig bekendt med alle tilgængelige oplysninger.

Hvis en kvinde har et problem som åreknuder, ar eller muldvarp, eller hvis huden af ​​en eller anden grund er betændt, revnet, irriteret, du brændte det i solen eller tidligere har haft en allergisk reaktion på voks, betyder det at Veet voksplader du skal give op.

Proceduren kan gentages ikke mindre end 72 timer. Hvis der er noget galt med huden, og du tvivler på, om Veet strips kan bruges i dette tilfælde, er det bedre at konsultere din læge om dette problem, ellers kan du såre dig selv og få et andet problem i stedet for den forventede skønhed.

Denne kosmetiske procedure er ikke egnet til ældre kvinder, såvel som for dem, der har fået diagnosticeret diabetes eller tager retinoider. Sørg altid for at sikre, at den hud, du behandler, er ren og tør, uden ridser og rødme, før du fortsætter med aflejringsproceduren.

Hver ny brug af pladerne skal i henhold til instruktionerne begynde med en test for følsomheden af ​​din hud. For at gøre dette anbringes strimlen på et lille område på det sted, hvor hårfjerningsproceduren vil blive udført. Prøven skal udføres på forhånd - en dag før depileringens start. Den mindste negative reaktion i løbet af denne tid skal fortælle dig, at proceduren ikke bør udføres.

Hvis der opstår ubehagelige fornemmelser tidligere end på en dag, skal pladen straks fjernes, og huden skal efter vask af vasken vaskes grundigt med vand. Ubehag passerer ikke - gå til lægen og beskriv den situation, der førte til dem.

På samme sted kan pladen kun påføres en gang.

Glem ikke, at huden for første gang efter depilering er meget følsom, så den ikke kan gnides, du kan ikke bruge antiperspiranter og anden parfume i ca. 24 timer, bade, solbade i solariumet eller især på stranden.

Hvis du ikke længere har servietter til at fjerne voksrester, skal du bruge babyolie eller i ekstreme tilfælde vegetabilsk olie. Voks fjernes ikke med vand, sæbe eller alkohol. Sørg for, at han ikke kommer ind i dine øjne, og hvis det skete, vask dem under rindende vand og gå til en optiker.

Forventende mødre kan bruge voksstrimler til at bekæmpe overskydende vegetation, men de er mere tilbøjelige til hudirritation end andre kvinder.

En detaljeret sammenligning af Veet voksstrimler med epilatoren findes i følgende video.

Afhaling af ansigtet med voksstrimler

Voksstrimler til ansigtet er en ret simpel og sikker måde at fjerne en lyspistol over læben. Også med deres hjælp kan du klare overskydende hår i øjenbrynene eller på hagen. Det er meget vigtigt at følge instruktionerne for brug af denne kosmetiske.

Fordelene ved voks voksning

I dag er der en hel del voksstrimler. Alle er forskellige i tykkelse af voks og papir. Disse værktøjer kan også indeholde forskellige plejemidler. For eksempel kan du finde produkter til tør eller følsom hud. De har stærke fugtighedsgivende og nærende egenskaber. Gennem brugen af ​​sådanne værktøjer kan man forhindre udseende af irritation.

Det er også muligt at købe produkter til olieagtig eller normal hud. Sammensætningen af ​​mange strimler indeholder æteriske olier. Med denne komponent vil det være muligt at blødgøre proceduren.

De vigtigste fordele ved at bruge voksstrimler omfatter følgende:

 1. Dette værktøj kan bruges flere gange. Det vigtigste er at bevare lagets klæbeevne og evnen til at opfange hår.
 2. Efter denne procedure fortsætter effekten i en måned. Anvendelse af klæbebånd hjælper med at fjerne hår med en pære. På grund af dette forbliver huden lænken og smuk i lang tid.
 3. Der er ikke behov for at besøge skønhedssalonen, da denne procedure kan udføres uafhængigt.
 4. Langvarig brug af denne enhed fører til ødelæggelsen af ​​hårstrukturen. Nogle gange stopper de helt med at vokse.
 5. For at smelte voks, er der ikke behov for yderligere opvarmning.
 6. Voksstrimler optager meget lidt plads i en kosmetikpose, så du kan tage dem med på forretningsrejse eller på ferie.

Hvad er de bedste voksstrimler: en mærkeanmeldelse

Der er et stort antal voksstrimler, der hjælper med at håndtere overskydende ansigtshår og gøre dit udseende mere attraktivt.

Veet (Wit) fra antennerne og øjenbrynene

Ansigtsstrimler fra Veet varemærket indeholder shea smør og kan bruges til overlapning. Også med deres hjælp kan du klare uønsket vegetation i kinnene, hagen, øjenbrynene.

Virkningen af ​​brugen af ​​dette værktøj kan opretholdes i en måned. Takket være en specielt designet form af strimler er det muligt hurtigt og smerteligt at klare hårene i kun en håndbevægelse. På grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​shea smør, giver denne enhed perfekt og fugtiger huden og har også fugtighedsgivende egenskaber.

Floresan dyb depil

Voksstrimler, der indeholder aloe vera, er gode til bekæmpelse af overskydende vegetation. Derudover er de meget nemme at bruge. På grund af indholdet af voks stretch elastik, som perfekt gentager hudens relief, kan du hurtigt klare hår med forskellige længder. Ved hjælp af sådanne strimler vil kunne fjerne de korteste af dem.

Til fremstilling af dette værktøj anvendes et specielt uelastisk stof, der gør det muligt at klare vegetationens skarpe og korte bevægelser. Takket være dette er det muligt at forhindre udseende af smerte. Og på grund af tilstedeværelsen i aloe-ekstraktets sammensætning bliver huden blødere og mere øm.

Byly depil

Sådanne strimler giver dig mulighed for at fange hår på selve rodmen, så du kan klare selv de korteste. Virkningen af ​​proceduren varer i 3-4 uger. Det skal tages i betragtning, at dette værktøj anbefales at blive brugt kølet.

Takket være den dermoelastiske voksformel gentager den perfekt kurverne i kroppen og gør et fremragende arbejde med sin opgave. Voksstrimler må anvendes mere end én gang.

Oriflame / Oriflame "Silke Orchid"

Dette svenske kosmetiske mærke tilbyder kvinder at vælge strimler til depilation, der kaldes "Silke Orchid". Sættet indeholder strimler indeholdende mandelolie, såvel som naturlig voks.

Sammensætningen af ​​servietter er en speciel sammensætning med udtalt beroligende egenskaber. Derudover hjælper det til at bremse processen med hårvækst.

Øjenbryn ardell

Øjenbryn depilation med Ardell Brow Shapers strimler er en ret hurtig proces, der ikke forårsager nogen smerte overhovedet. Effekten af ​​brugen af ​​dette værktøj vil vare lang tid.

Midler til at håndtere hår har et universelt mønster, og kan derfor bruges til øjenbryn af forskellige former. Desuden er Ardell kosmetik helt sikkert. Det er meget nemt at anvende, så der er ikke behov for særlige færdigheder.

På grund af brugen af ​​specielle øjenbryn voks kan du undgå hårfjerningsfejl. Desuden fjerner dette værktøj ikke kun stort hår, men også det mindste, som ikke kan plukkes med pincet.

Sådan bruger du strimler derhjemme

Typisk indeholder pakken 8-16 voksstrimler, instruktioner og specialservietter. For at klare unødvendig vegetation anbefales det at udføre følgende handlinger:

 1. Et lille talkumpulver skal anvendes på tør og forrenset hud. Tag derefter 2 strimler og varm dem med dine palmer.
 2. Strimlerne kan opdeles og limes til huden i retning af hårvækst.
 3. Glat produktet til huden, grundigt trykke hele håndfladen.
 4. At rette huden lige under strimlen med den ene hånd og den anden - at rive agenten mod hårvækst.
 5. Hvis der er overskydende hår, skal huden behandles igen med talkumpulver og gentag proceduren igen.
 6. Det er bedre at fjerne enkelthår med pincet.

Video: Fjernelse af antenner med voksstrimler

For at udføre antennens udhulning ved hjælp af voksstrimler alene, er det nødvendigt at opvarme dette værktøj i palmerne og presse det tæt på huden. Derefter skal en skarp bevægelse fjernes strimler mod hårvækst. Flere detaljerede instruktioner findes på video:

Sådan fjerner du klæbrighed og fjerner irritation efter proceduren

For at slippe af med stykker voks på huden, kan du bruge specielle olieservietter. Det er også helt muligt at gøre det med en blød klud, der skal forsmøres i vegetabilsk olie.

Nogle gange i steder med hårfjerning er der en ubehagelig irritation. For at klare denne reaktion i kroppen kan du bruge disse værktøjer:

 • tea tree olie;
 • baby creme med aloe eller kamille;
 • aloe juice;
 • klorhexidin;
 • hydrogenperoxid;
 • solkoseril.

Da medicin har en tørreffekt, er det efter deres anvendelse værd at anvende en fugtighedscreme.

Det er også ønskeligt at udføre forebyggelse før proceduren. For at gøre dette skal du bruge en fugtighedscreme, ikke dampe ud efter huden, skal du ikke gnide den med et håndklæde og forsøge ikke at koge.

anmeldelser

Svetlana: Jeg havde altid en ret mærkbar ned på min overlæbe, hvilket gav mig en masse ulejlighed. Som følge heraf rådede en ven Wit til at bruge voksstrimler for at fjerne det. Jeg kan sige, at jeg var tilfreds med resultatet. Proceduren er helt simpel og praktisk talt smertefri.

Irina: Jeg bruger altid Ardell til øjenbrynskorrektion. Dette værktøj har et universelt billede, der perfekt opfylder mine behov. Takket være sådanne strimler kan jeg gøre øjenbrynskorrigering om få minutter uden at bruge meget tid og penge.

Elena: Og jeg kan lide voksstrimler fra Oriflame. Med deres hjælp klare jeg hurtigt at fjerne ekstra hår over overlæben. Efter påføring af dette værktøj bliver huden overraskende glat og delikat. Derudover forårsager det ikke irritation.

Voksstrimler til depilation

Voksstrimler til depilation er et fuldstændigt klar kosmetisk produkt til fjernelse af uønsket hår på ansigt og krop. Kan bruges hjemme uden forudgående forberedelse.

Principen for drift af alle strimlerne er enkel: de påføres et udvalgt hudområde, og efter et stykke tid bliver de skarpt slået af. Det er bemærkelsesværdigt, at en voksstrimmel kan bruges flere gange. Værktøjet i sig selv er et stof eller en papirbase på den ene side, hvor voks påføres, beskyttet af papir. Umiddelbart inden brug fjernes papiret, og der påføres en strimmel til udtørring.

Egenskaber af alle voksstrimler

Voksstrimler har deres fordele og ulemper. De vigtigste fordele:

 • Relativt langtidsholdbart resultat (op til 4 uger).
 • Effektiviteten af ​​proceduren (med korrekt brug af voksstrimler fjerner op til 99% hår).
 • Tilgængelighed (kan bruges overalt: hjemme eller på ferie).
 • Rentabilitet (det er muligt at anvende den samme stribe flere gange).
 • Langsom hårvækst med regelmæssig brug.
 • Alsidighed (du kan fjerne både korte og lange hår).

Ulemperne er følgende:

 • Sårhed i proceduren (smertelindring under udtørring og epilering)
 • Mulig irritation efter depilation, hvilket varer op til en dag.
 • Umiddelbart efter proceduren forbliver overskydende voks på huden, som stikker.
 • Behovet for at gentage proceduren, fordi ikke alle hårene er fanget fra første gang eller rengør resterne med pincet.
 • Allergisk for voks.
 • Hvis instruktionerne ikke følges, kan blødninger og slid forblive.
 • Efter fjernelse af fluffhår kan grovere dem forekomme, især for ansigtet.

Hvilke voksstrimler at vælge

Foto: Veet voksstrimler til følsom hud

1. Veet (Wit) er en fransk producent, der producerer strimler af følgende typer:

 • Veet for følsom hud.
 • Veet for tør hud.
 • Veet for normal hud.
 • Veet Suprem'Essence med æteriske olier og fløjlrose duft (til normal og tør hud).

Disse strimler er velegnede til depilation af ben, bikini linje, underarm og arm område.

 • Veet Naturals med Shea Butter - designet specielt til aflejring af benene (med normal og tør hud).

2. Karamel (karamel) - voksstrimler med forskellig aroma (vanilje, jordbær osv.)

3. Shary (Sheri) - Kinesiske voksstrimler til:

Foto: Shary voksstrimler til ansigt

 • Ansigter med aloe.
 • Til normal hud med rosenolie.
 • Til følsom hud med avocado.
 • Til tør hud med kokosnød.

Separat værd at bemærke:

 • Voks striber til hårdt hår med mandler.
 • Voksstrimler til sarte sæder med bomuld.

4. Byly (Bili) - voksstrimler fremstillet i Spanien.

 • Med termisk vand.
 • Med guld.
 • Til ung hud
 • Til tør hud (fersken-papaya).
 • Med grøn te og mynte.
 • Med chokolade.

5. Depiflax - sælges i 10 og 100 stykker. Du kan bruge en stribe op til 8 gange. De opvarmer sig mellem palmerne.

6. Cliven (Cliven) - voksstrimler til ansigt, krop og bikini.

7. Deep Depil (Deep Depil) - producerer firmaet Floresan. Inkluderer klud og en speciel fugtgivende gel til huden.

 • Strimler "Unisex" med mynte.
 • Ansigtsstrimler med aloe vera.
 • Til normal hud.
 • Til depilation bikini område.
 • Til tør hud.
 • Til følsom hud.

8. Markell (Markel) - fås i to serier: Delikat og Luksus mini.

9. Særligt populære blandt kunder er voksstrimler firmaer Oriflame og Avon. I deres serie er der midler både til kroppen (ben, hænder, underarm) og til ansigtet og bikinizonerne.

Negative anmeldelser af disse eller andre voksstrimler er forbundet med enten forkert valgt hudtype (årsag til irritation) eller med forkert brug. Læs omhyggeligt de instruktioner, der følger med i sættet.

Det gennemsnitlige prisklasse for et sæt af 20 strimler og 16 servietter er 170-500 rubler. Det er værd at bemærke, at voksstrimler til følsom hud er noget dyrere, da deres sammensætning er mere kompliceret. Det indeholder forskellige olier og sporstoffer, der blødgør og fugtiger huden efter proceduren, omhyggeligt pleje det.

Hvordan man laver voks voks

Kosmetik er valgt efter flere kriterier:

 • Ved anvendelse: ben, bikini område, armhuler, ansigt, hænder.
 • Ved hudtype: følsom, tør, normal.

Resultatet afhænger af, hvor korrekt midlerne blev brugt. Der er dog nogle forskelle i anvendelsesområdet.

Axillære huler

For det første skal huden rengøres grundigt med deodoranter og sprøjter, blottet med et håndklæde, så det er tørt. Voksstrimlen opvarmes i hænderne i et stykke tid, derefter adskilles fra beskyttelsespapiret, presset mod armhulen ved vækst af hår. Efter et par sekunder kommer hun ud mod hårvækst. Om nødvendigt gentages proceduren.

Det er ønskeligt, at en anden person er involveret, hvem vil holde huden og samtidig trække strimlen.

Ansigtet

Make-up vaskes med vand eller lotion, huden tørres. Det anbefales at pre-dampe ansigtet for at åbne porerne. Voksstrimlen påføres på samme måde som på armhulerne, fjernet på samme måde. Facial depilation produkter bør være specielle, da de behandles med en særlig sammensætning, der bremser hårvæksten, lette dem. Dette hjælper med at håndtere et sådant problem som væksten af ​​mørke og hårde hår efter proceduren.

Bikini område

Voksstrimler i bikiniområdet derhjemme bruges normalt kun i den øverste del af pubis uden at påvirke kønsorganerne, fordi processen er meget smertefuld og ubehagelig.

Huden er forrenset af urenheder, dampet. Hvis en speciel gel er inkluderet med depileringsmiddelet, anvendes den også. Voksstrimlerne opvarmes omhyggeligt i hænder eller på batteriet og påføres derefter på huden, omhyggeligt udglatteres over hårvæksten. Fjern penge straks efter at de passer godt ind.

Depilation bikini zone, vi anbefaler at gøre i skønhedssaloner, mere.

Hænder og fødder

Du kan selv gøre det.

mave

Depilation af abdominal hår er en ret smertefuld procedure.

Video instruktion på eksemplet med Veet voksstrimler

 1. Sørg for, at huden er tør og ren. Påfør et tyndt lag af talkum eller babypulver.
 2. Spred strimlen mellem palmerne (tiden kan ses i instruktionerne, for Veet er 5 sekunder).
 3. Sæt langsomt strimlerne fra hinanden.
 4. Påfør strimlen på huden med en afrundet spids til den side, hvor håret vokser.
 5. Spred strimlen med din hånd i retning af hårvækst.
 6. Fjern strimlen forsigtigt og hold den afrundede kant. Hold huden med din brugte hånd.
 7. Hvis du har hår tilbage, kan du gentage proceduren ved at anvende talkumpulver på forhånd. Men pas på, hvis huden er følsom, kan du forårsage skade. Derfor er rester af håret bedre at fjerne med pincet.
 8. I løbet af dagen efter påføring af voksstrimler anbefales det ikke at påføre huden noget andet middel end specielt - en skrubbe eller lotion mod indfødning af hår. Det er nødvendigt at undgå direkte sollys på huden i flere dage (ikke solbade i solarium eller sol). Tilladt at bruge oliebaseret efter barbering.

Voksstrimler har deres egne kontraindikationer. De bør ikke anvendes på beskadiget hud. Hvis der er mol, vorter eller fødselsmærker i depileringszonen, skal proceduren udføres med stor forsigtighed og omhu. Voksstrimler på benene anbefales ikke til brug, hvis der er et problem med åreknuder.

Sådan fjerner du voks

Efter proceduren forbliver stykker voks på huden. De kan fjernes ved hjælp af olieservietter, som normalt kommer med bundtet med værktøjet. Hvis de ikke er der eller de er færdige, kan du erstatte dem med en blød klud dyppet i vegetabilsk olie. Vask af voks med vand - en ubrugelig og utaknemlig opgave, fordi selv et stærkt tryk ikke er i stand til at klare resten. Vask overskydende olie af med varmt rindende vand uden sæbe.

Hvis kludene er forbi, prøv følgende metoder:

 • Tag en bomuldsklud og fastgør til huden, og opvar derefter håret.
 • Brug specielle lotioner, der bruges til voksning.
 • Fugt en klud i olivenolie eller almindelig olie og aftør huden.

Hvordan og hvad der skal fjernes irritation efter depilation

Irritation på huden, hvor depilationen blev udført, er en normal reaktion. Du kan vælge et hvilket som helst værktøj nedenfor:

 • Baby creme med kamille, calendula eller aloe.
 • Tea tree olie eller aloe juice. Kun ikke i sin rene form (kan forårsage endnu mere irritation).
 • Solcoseryl, hydrogenperoxid, alkohol, Actovegin, chlorhexidin. Alle disse produkter tørrer huden, så efter brug af en fugtighedscreme.
 • Panthenol spray.

Derudover er det nødvendigt at udføre forebyggelse før proceduren:

 • Brug fugtighedscreme og aftershave og depilation lotion.
 • Gnid ikke huden på depileringsstedet med et håndklæde.
 • Skrab ikke.
 • Damp ikke huden efter proceduren.

Veet Suprem'Essence voksstrimler med velour rose duft og æteriske olier til bikini og underarms i Zelenograd

Under ordren. Levering fra St. Petersborg

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra St. Petersborg

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Priser for veet suprem'essence voks strimler med fløjl rose duft og æteriske olier til bikini linje og underarm område i Zelenograd butikker

På stedet kan du vælge veet supremence wax strips med fløjl rose aroma og æteriske olier til bikini linje og underarm område ved egenskaber, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd onlinebutikker. Det er nemt at købe veet supremence wax strips med duften af ​​fløjl rose og æteriske olier til bikini linje og underarm område! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

Lynhår med hydrogenperoxid: radikalblegning derhjemme

Effektive midler til indgroet hår