Voksstrimmel til udtørring fra Veet

Veet voksstrimler kan effektivt fjerne hår fra forskellige områder af kroppen derhjemme uden meget smerte.

Anmeldelser af "Veet Wax Strips"

Jeg var ikke imponeret over Veet voksstrimler, de er praktisk talt ubrugelige, mit hår er hårdt fjernet. For at de skal arbejde på en eller anden måde, skal de være meget godt opvarmede i palmerne. Derudover er de ikke økonomiske. Mere rentabelt at købe kassette voks og bruge den.

ikke økonomisk, dårlig hårfjerning

Ikke helt effektiv, hår forbliver. En kæreste med hårdt hår virker slet ikke, dvs. fjerner en lille del.

fjern tyndt hår

forlade en del af håret, høj pris

Den rigtige ting. Næsten ingen smerte. Jeg købte disse strimler i en anden butik, nu vil jeg forsøge at bestille her.

Jeg plejede at bruge en epilator til hårfjerning. Dette er for det første meget lang, og for det andet er der irritation på huden. Da hun klagede over for sin søster af sin pine, gav hun mig en prøve af en pakke Veet voksstrimler, 8 stykker. Hun sagde, at der også er 16 ting. Hele anmeldelsen

Jeg prøvede det hjemme og i princippet kunne jeg lide det. Let at bruge, hurtig proces, hår vokser langsommere. Det gør ondt lidt, men det er ikke afgørende. Generelt var jeg meget glad, nu får jeg altid Veet til mig selv.

Jeg elsker voksstrimler Veet. Jeg har brugt dem i lang tid, og har stadig aldrig haft lyst til at prøve noget andet. Veet voks striber overholder helt deres formål. Strimlerne i dette selskab, jeg køber hele tiden anderledes, alt godt. Store, der meget ofte vises Alle gennemgang

nye varer. Efter at have brugt disse strimler begyndte håret på mine ben at vokse meget langsommere, og hårene selv blev bløde og tynde, hver gang det bliver lettere at fjerne dem. Proceduren er helt smertefri, efter min mening, selv behagelig. Det tager et minimum af tid. Efter brug er der aldrig nogen irritation på huden, men tværtimod bliver huden blød og fløjlsagtig. Jeg råder alle til at eksperimentere og købe disse striber, jeg er sikker på at du vil blive tilfreds.

Det bedste redskab til udtørring.

Jeg er en smertetolerant person. Den elektriske epilator har erhvervet for længe siden... Men jeg må sige, at jeg ikke rigtig brugte den. Den smertefulde trækker ud af et hår - ikke for mig, men også ikke lyst til at gå med tornede ben. Mange gange så jeg en annonce til Veet voksstrimler. Brand er allerede promoveret Fuld anmeldelse

og anmeldelser af produktkvalitet i en højde. Jeg besluttede at prøve på mine fødder strimlerne i denne særlige virksomhed. Jeg købte en kasse, der er 8 af dem (der er et komplet sæt af 16) plus specielle olierede servietter er fastgjort for at fjerne voksrester og instruktioner. Generelt er det behageligt at købe produkterne i dette firma - alt er så smukt og godt pakket. Servietter i en separat forseglet taske, lugter så godt. Det er ret nemt at bruge: Du tager en strimmel, varm det op mellem dine hænder i et eller to minutter og sæt det på benet. Det er vigtigt at klæbe i retning af hårvækst, og det er bedre at glatte det nogle få gange, så hårene sidder fast i voksen så godt som muligt. Vittigheden er, at hårene jeg havde omkring en og en halv millimeter (en dag ikke barberede mine ben) - de stak og brød. Det er vigtigt at rive en strimmel mod hårets vækst og holde huden med den anden hånd. Hårene brød ud næsten alt, lige rundt om kanterne, hvor det var meget glat, lidt tilbage. Hele proceduren tog mig to fod tredive minutter. Fornemmelserne er meget mindre smertefulde end ved brug af en elektrisk epilator. Viskestykker fjernede perfekt rester af voks. Meget praktisk ting. Epilation går meget hurtigere, men jeg skrev allerede om smerten! Super! Piger, jeg råder alle sammen, prøv det! Og kast ud elektriske epilatorer eller donere til nogen som mig.))

Depilation voksstrimler Veet

For mange kvinder, der beslutter at stoppe på voksstrimler som depileringsmiddel, er det ofte svært at bestemme hvilken strimmel der skal vælges blandt en bred vifte af dette produkt. Men et stigende antal positive anmeldelser modtager franske voksstrimler Veet, der giver præcis det resultat, der forventes af det retlige køn.

Hvide striber, der allerede er klar til brug, garanterer hurtig og høj kvalitet af hårfjerning efter depilering i et hvilket som helst område, samt den gradvise udtynding af vegetationen og hæmning af vækstraten flere gange (bevist klinisk). Derudover er Wit tilgængelig, de kan altid nemt findes i butikker, der er ikke behov for at bestille dem via internettet og vente på levering (selv om man formentlig foretrækker at købe varer på denne måde).

Sortimentet af disse strimler til depilation er ret bredt repræsenteret: forskellige ekstrakter, duftstoffer, olier i sammensætning - alt kan vælges efter din smag. Det er også praktisk, at der er mulighed for at købe Veet efter din hudtype:

 • til normal - med shea smør og bær ekstrakt;
 • for følsomme - med mandelolie og E-vitamin;
 • til tør - med lotusmælk og aloe vera;
 • til tør og normal - med æteriske olier mv.

Strimlerne håndterer perfekt hår med 2-5 mm. Effekten varer i 3-4 uger, afhængigt af den enkelte hårvækst.

Strimler Wit til forskellige zoner

Det er muligt at finde Veet voksstrimler specielt til bestemte zoner, for hvilke depilation er planlagt (ben, underarms, bikinier osv.). For at vælge den rigtige mulighed i butikken, vil det være nyttigt at læse en kort beskrivelse af strimlerne.

Til ansigt (Veet Naturals)

For at fjerne hår på ansigtet (over øjenbrynene, læben og hagen) blev der skabt særlige små striber med et tyndt lag af voks. I deres sammensætning indeholder komponenter, beroliger huden, blødgør og helbreder det. Den vigtigste ernæringsmæssige og sunde ingrediens er sheasmør.

Fabrikanten garanterer glat hud uden hår i op til 4 uger efter depilering.

Til bikini og underarms (Veet Suprem Essence)

Huden på disse områder er meget følsom, og sådan manipulation som hårfjerning kan være meget smertefuld her. Efterfølgende irritationer og rødme efter voksning er heller ikke udelukket. Hvide strimler til disse områder indeholder imidlertid æteriske olier, der forhindrer forekomsten af ​​sådanne bivirkninger. Rosens behagelige duft gør aflejringsproceduren behagelig og efterlader duften på huden i længere tid.

Disse strimler er også små, især for små områder (hår i armhulerne vokser i forskellige retninger, så du kan ikke fjerne dem med en sammenhængende bred strimmel).

I en lilla pakke er der 14 Veet strips (7 par + 4 servietter), og for underarms og bikinier kan de være nok til 2-3 anvendelser. Ved fjernelse af hår på 2-5 mm er effekten til 4 uger lovet.

Til ben og krop

Til skind og for tør hud i kroppen, er Vit med lotusmælk og aloe vera bedst egnet. Disse naturlige ekstrakter vil give huden glathed og silke, vil give den den rette pleje. Strimlerne kan forstå og fjerne lige lange hår på 5-10 mm. Det vigtigste er at omhyggeligt skrubbe det område, der bliver forberedt til behandling før processen, for at fjerne overskydende keliness fra hudoverfladen.

Hvis hudens hud er følsom, er det muligt at skille med Veet striber til bikini og underarms med ros aroma og æteriske olier. Dette vil medvirke til at udsætte proceduren og undgå irritation. Ansigtsstrimler er også usandsynlige for at provokere negative reaktioner på kroppen, men deres lille størrelse forsinker depileringsproceduren for længe.

Vigtigt: I takt med voksestriber kan nogle mennesker have en brændende fornemmelse. I dette tilfælde skal proceduren straks stoppe, vaske af voks og søge efter et andet middel til at fjerne hår.

Hvordan man vælger

Et bredt sortiment i butikkerne forpligter dig til at vide, hvad du skal gøre, når du vælger voksstrimler for at få en rigtig god mulighed. Og hvis en utvetydig beslutning er truffet til fordel for Vit, er der næppe nogen væsentlige forskelle fra valget af andre mærker. Du skal bare overveje følgende punkter:

 • Det område, hvor depilationen vil blive udført (du kan vælge Veet for hver specifik zone);
 • hudtype (det pågældende mærke har taget hånd om hver);
 • pris (Veet voks strimler er ikke billige, men i sammenligning med mange andre mærker vil disse penge retfærdiggøre sig med kvaliteten og holdbarheden af ​​resultatet).

Interessant: mange kvinder har tilpasset sig til at købe større strimler og skære dem i mindre til depilation i et lille område (ansigt, underarm eller bikini). Så selvfølgelig kan du spare, men du skal også tage højde for, at den opvarmede voks kan strømme i klippens sted.

Sådan bruges

Før du fjerner hår med voksstrimler (herunder hvid), er det nødvendigt at foretage passende forberedelser. For at gøre dette, et par dage før depilation, behandle problemområdet med en skrubbe for at fjerne døde hudceller. Før proceduren er det nødvendigt at tage et bad eller et bad for at grundigt dampe huden. Derefter behandles området med desinfektions lotion og lades tørre. Derefter gnides talkum ind i huden, så voksen omslutter kun hårene og holder sig ikke til kroppen (så det bliver mindre smertefuldt). Nu kan du fortsætte til depilation.

Depilation med Veet stripes

For at behandle problemområdet med voksstrimler skal du følge trinene:

 1. gnid striperne i palmerne intensivt (men det er bedre at opvarme dem i mikrobølgeovnen i 10 sekunder);
 2. divider den parrede strimmel med 2;
 3. Hold en strimmel på plottet med en afrundet (oval) kant nedad;
 4. glat hårvækst måde flere gange (så voksen klæber godt til håret);
 5. stærkt modvirker mod vækst, holder huden på det sted, hvor tårer begynder;
 6. du kan genbruge strimlen så mange gange som den vil klæbe tæt og fjerne hår;
 7. Brug vådservietter til at fjerne eventuelle voksrester.

Efter at depilationen er forbi, behandle området med mælk, creme eller lotion for at berolige og fugtiggøre.

I løbet af dagen efter hårfjerning kan du ikke solbade (i solen og i et solarium), svømme (i poolen og det åbne vand), bære stramt syntetisk undertøj og tøj, sved (i badet, saunaen, i løbet af sport og andre fysiske aktiviteter).

Næste dag, lav en let peeling for at undgå indgroet hår.

Kontraindikationer

Depilation med voksstrimler er forbudt, hvis:

 • har en allergi over for ingredienser
 • hudformationer (fødselsmærker, vorter, papillomer osv.);
 • hudsygdomme eller skader;
 • åreknuder
 • under graviditet - med forsigtighed (i denne periode er kroppen meget modtagelig for mange eksterne stimuli, hvilket kan føre til rødme eller en allergisk reaktion på komponenterne).

På internettet og blandt venner kan du finde meget forskellige anmeldelser om veet strips, både positive og negative. Men mange kvinder ved forsøg og fejl valgte stadig disse strimler, som allerede vidner kun for produkterne af dette mærke. Det negative kan skyldes, at nogle punkter i depileringsprocessen blev savnet eller ignoreret, såvel som ved den individuelle reaktion af organismen, som er forskellig for alle.

anmeldelser

Alla Kravtsova, 29 år gammel. Hvor mange jeg husker, plager mig altid med barberknive. Resultatet - selv græde næste dag igen, de hår, der havde spikede, blev følt. Og så besluttede jeg på voksstrimler (mit valg faldt på hvidt). Ja, det var noget... det gjorde ondt meget, men jeg modtog modigt og som det viste sig med god grund: Benene blev glatte, og for den anden uge forbliver de så. De siger, at smerten over tid vil være mindre, vi ses. Men for at bruge dem alligevel nu vil jeg ikke stoppe!

Olesya Ivannikova, 36 år gammel. Jeg gjorde alt efter instruktionerne (jeg brugte voksstrimler for første gang), men voksen klæbte ikke sikkert nok, og der var hår på mine ben. Ikke kunne lide det. Men takket være min ven rådede jeg mig til ikke at tage bogstavelig talt varen på pakken, som siger, at strimlen skal gnides i hænderne. Hun sagde, at i mikrobølgeovnen vil blive bedre. Jeg fulgte hendes råd, resultatet var den måde, jeg ønskede. Mine score striber Wit - hard "5"!

Natalia Berezina, 40 år gammel. Antenne over læben - mit problem siden min ungdom. Og alle disse år lider jeg og trækker dem ud med pincet og tænker ikke på at prøve at bare trække dem ud i et fald med hjælp af voks! Absolut tilfældigt valgte jeg Veet voksstrimler (dem til ansigtet), og nu vil jeg ikke have andre. Effekten af ​​dem varer i 3 uger, det er utroligt! Nu er pincet kun til øjenbryn (jeg vil ikke risikere at fjerne mit hår med strimler endnu, men tiden vil fortælle, da jeg opdagede denne måde at slippe af med hår i ansigtet). Og hvorfor har jeg ikke tænkt på det på den måde før? Jeg råder alle!

Veet strimler til depilation

Uønsket kropshår bortskaffes på forskellige måder, men måske den mest populære kan man kalde deres fjernelse med brug af voks. For at udføre denne procedure skal du have særlige færdigheder, fordi det ikke er enkelt og vil tage meget tid.

For at lette opgaven og gøre det ikke så længe, ​​blev fabrikanter af kosmetiske produkter til depilation opfundet en mere acceptabel mulighed, som mange kvinder villigt begyndte at bruge. Nu kan du ikke røre rundt med voks, men brug simpelthen færdige strimler med voks sammensætning for at slippe af med vegetationen. Det moderne marked er fyldt med lignende produkter, men de mest populære blandt dem er strimler til Veet depilation.

Brugervenlighed

Denne enhed er meget nem at bruge. Disse er færdige strimler, med hvilke hår kan fjernes overalt på huden. Veet strimler har form af små strimler af papir eller stof, som fabrikanterne anvender en særlig sammensætning, som kan klæbe til huden, og hvis så brat ryk i en bestemt retning, og træk al unødig vegetation, sammen med roden.

Størrelsen af ​​de producerede strimler afhænger af hvilken del af kroppen du har brug for at slippe af med vegetationen og typen af ​​hud hos en bestemt person:

 • for at slippe af med underarm hår;
 • designet til bikini område;
 • til ben og arme
 • gelplader for at bekæmpe overskæg og andre lignende problemer på ansigtet;
 • universelle.

En sådan række valg gør det muligt at løse problemet med at fjerne ekstra hår til enhver kvinde.

Hvad angår prisen på Veet voksstrimler, skal det bemærkes, at mulighederne kan være forskellige - alt efter hvilken type materiale og sammensætning der anvendes. Emballage betyder også, og hvor mange bånd det indeholder. I salonen koster sådanne procedurer forskelligt, og dette afhænger af størrelsen af ​​de depilerede zoner, og hvor hårdt og langt hår vil blive fjernet.

Hvad skal man vælge?

I øjeblikket bruger de mest pålidelige kvinder depileringsprodukterne fra firmaet Veet - et fransk selskab, en førende inden for produktion af kosmetiske produkter.

Det færdige grundlæggende i dette firma er præsenteret i en bred vifte:

 1. for kvinder med tør hud et fremragende valg ville være et bånd, hvorpå voks påføres med aloe vera ekstrakt, der fugter huden efter en session;
 2. følsom hud vil føles bedst med bånd, som omfatter mandelolie og vitamin E, som vil beskytte det mod irritation;
 3. hvis huden er normal, strimler er bedre at vælge med shea smør;
 4. hvis hårene skal fjernes fra ansigtet, er det bedre at bruge specielt lavet til dette formål bånd af lille størrelse i bredden.

Hvordan tilbringer du hjemme?

Fremgangsmåden til fjernelse af uønskede hår udføres hjemme, vil være så effektivt som muligt, hvis det er enkelt, men sådanne vigtige instruktioner følges:

 1. den hud, på hvilken båndet skal påføres, skal nødvendigvis rengøres. Det er bedst at tage et brusebad, tør derefter af med en håndklæde og smør lidt talkum eller pulver på de ønskede områder. Så sveden kan ikke forstyrre proceduren;
 2. tape med sammensætningen skal nødvendigvis forvarmes. For at gøre dette skal du bare placere det mellem dine palmer og holde det et stykke tid. Derefter anbringer vi det på det nødvendige hudsted, og vi presser på det, rettet mod hårets vækst.
 3. båndet skal være på kroppen i mindst 20 sekunder, hvorefter det skal være skarpt flået i modsat retning til hårets vækst. Den anden side på dette tidspunkt skal holde huden, ellers kan blå mærker og blå mærker forekomme;
 4. Når alle problemområder behandles, skal huden ryddes af voksrester ved hjælp af et specielt serviet, der leveres med et sæt Veet strips.

Nogle funktioner i brug

Den bedste virkning af at bruge Veet strimler med gelen tekstur opnået i et åbent område af kroppen, selv om resultatet vil være positiv og når der arbejdes med svært tilgængelige områder, såsom hårfjerning i bikini og under armene, som det fremgår af svarene fra købere.

Denne type hårfjerning har en betydelig ulempe - den kan ikke klare de hårde, det kan kun fjerne tynde hår. Det anbefales at starte proceduren for deres fjernelse fra fødderne. Hvis der er meget hår der, er det bedre at barbere dem først og derefter vente til de vokser til mindst 5 mm, og først derefter begynde at bruge voksstrimler.

Der, hvor der er særligt følsomme steder, at udføre en depilation session er en temmelig smertefuld procedure. Lidt lavere smerte vil tillade en opløsning af lidokain (det gnides ind i det behandlede område før proceduren). Som en yderligere bedøvelse kan vi anbefale følgende:

 1. Forvarm huden;
 2. fornærme problemområdet;
 3. Hold sessionen, så snart den månedlige periode er overstået.

Når behandlingen af ​​alle problemområder er afsluttet, skal du sørge for at behandle dem ved hjælp af "Panthenol" eller "Rescuer".

Hvis denne fløde ikke er hjemme, kan du bruge vegetabilsk olie.

Kontraindikationer

Depilation med voksbånd er ikke egnet for alle. Kontraindikationer til det kan være flere grunde:

 • hudsygdomme;
 • enhver overtrædelse af hudens integritet
 • en usund generel tilstand forbundet med en forkølelse eller for eksempel en infektion;
 • for korte hår.

Styrker og svagheder

Uanset hvilken hårfjerning du vælger, herunder strimler af voks, vil det altid have både positive kvaliteter og negative.

Fordelene ved denne metode omfatter følgende punkter:

 1. grundlaget for depilation kan anvendes gentagne gange;
 2. Praktisk at bruge - du kan ikke gøre denne procedure hjemme, men på et hvilket som helst andet sted, hvor der er passende betingelser for dette;
 3. huden efter sessionen vil bevare sin glathed i omkring en anden måned (varigheden er forskellig for alle og afhænger af stivheden og antallet af hår);
 4. prisen på voksstrimler er ret demokratisk.

ulemper:

 1. huden på behandlingsstedet med voksstrimler forbliver klæbrig, uanset hvordan du gnider det;
 2. du kan ikke komme væk fra smertefulde fornemmelser;
 3. hår er ikke meget godt fjernet;
 4. hvis basen påføres ukorrekt, er blå mærker og endda slidninger mulige;
 5. mulige allergier for gelen eller en af ​​komponenterne indeholdt i sammensætningen af ​​kosmetisk voks;
 6. hår kan bryde af;
 7. i stedet for tyndt hår efter en session på ansigtet kan begynde at vokse ganske hårdt.

efterbehandling

Der er visse regler, som du skal følge, hvis du vil opnå maksimal effektivitet og bygge videre på procedurens succes:

 1. strand og solarium i flere dage efter at proceduren er forbudt
 2. et bad, en sauna eller et andet bad er midlertidigt forbudt for dig;
 3. sport øvelser vil også ikke være for dig hidtil - du absolut ikke behøver hudirritation fra sved;
 4. i nogen tid anbefales det at behandle de hårfrie områder med et af reduktionsmidlerne såsom panthenol, solkoseryl, hydrogenperoxid, chlorhexidin, tea tree olie eller andre fugtighedsgivende stoffer.

Alligevel vokser populariteten af ​​Veet striber til hårfjerning hver dag, fordi de er meget nemme at bruge og viser helt effektive resultater.

Overvej disse kosmetiske produkter og reglerne for dens anvendelse på et specifikt eksempel på Veet voksstrimler designet til meget følsom hud "Easy Gel-voks".

Produkterne er duftende, som en duftende fløjlrose og indeholder æteriske olier i deres sammensætning. Pakke med tyve plader. Pakken vejer 55 gram, har en højde på 26 mm, en bredde på 68 og en dybde på 170. Bruges til at fjerne hår i bikiniområdet og på ansigtet. Dette produkt er et ideelt middel til at behandle små områder på kroppen. Du kan fjerne uønsket vegetation fra overlæben, kinderne, hagen. Produkterne er certificeret.

Efter at have anvendt sådanne voksstrimler kan du nyde glatheden og ømheden af ​​din hud i omkring en måned. Kompositionens formel er designet på en sådan måde, at hårene kan fjernes ved kun at lave en skarp bevægelse med hånden, mens huden takket være de æteriske olier beholder både fugt og ømhed.

Værktøjet skal opbevares på et sted, der ikke er tilgængeligt for børn. Temperaturen skal opretholdes ved rumgrænser.

Pakningsinstruktioner bør ikke smides væk - måske mere end en eller to gange skal du gøre dig bekendt med alle tilgængelige oplysninger.

Hvis en kvinde har et problem som åreknuder, ar eller muldvarp, eller hvis huden af ​​en eller anden grund er betændt, revnet, irriteret, du brændte det i solen eller tidligere har haft en allergisk reaktion på voks, betyder det at Veet voksplader du skal give op.

Proceduren kan gentages ikke mindre end 72 timer. Hvis der er noget galt med huden, og du tvivler på, om Veet strips kan bruges i dette tilfælde, er det bedre at konsultere din læge om dette problem, ellers kan du såre dig selv og få et andet problem i stedet for den forventede skønhed.

Denne kosmetiske procedure er ikke egnet til ældre kvinder, såvel som for dem, der har fået diagnosticeret diabetes eller tager retinoider. Sørg altid for at sikre, at den hud, du behandler, er ren og tør, uden ridser og rødme, før du fortsætter med aflejringsproceduren.

Hver ny brug af pladerne skal i henhold til instruktionerne begynde med en test for følsomheden af ​​din hud. For at gøre dette anbringes strimlen på et lille område på det sted, hvor hårfjerningsproceduren vil blive udført. Prøven skal udføres på forhånd - en dag før depileringens start. Den mindste negative reaktion i løbet af denne tid skal fortælle dig, at proceduren ikke bør udføres.

Hvis der opstår ubehagelige fornemmelser tidligere end på en dag, skal pladen straks fjernes, og huden skal efter vask af vasken vaskes grundigt med vand. Ubehag passerer ikke - gå til lægen og beskriv den situation, der førte til dem.

På samme sted kan pladen kun påføres en gang.

Glem ikke, at huden for første gang efter depilering er meget følsom, så den ikke kan gnides, du kan ikke bruge antiperspiranter og anden parfume i ca. 24 timer, bade, solbade i solariumet eller især på stranden.

Hvis du ikke længere har servietter til at fjerne voksrester, skal du bruge babyolie eller i ekstreme tilfælde vegetabilsk olie. Voks fjernes ikke med vand, sæbe eller alkohol. Sørg for, at han ikke kommer ind i dine øjne, og hvis det skete, vask dem under rindende vand og gå til en optiker.

Forventende mødre kan bruge voksstrimler til at bekæmpe overskydende vegetation, men de er mere tilbøjelige til hudirritation end andre kvinder.

En detaljeret sammenligning af Veet voksstrimler med epilatoren findes i følgende video.

Veet voksstrimler - anmeldelser

Testimonial: Veet voksstrimler kan hjælpe med at slippe af med vegetation på benene og andre steder i lang tid, men for dette skal du først udholde svær smerte. Generelt er dette værktøj ikke for svagt af hjertet.

Ay, yay.

Fordele: Nej.

Ulemper: Det gør ondt, få stykker i pakken.

Feedback: Disse strimler er ikke så gode som annonceret. Det var meget smertefuldt for mig at rive strimlen fra benet, jeg vil aldrig igen slippe af med håret på mine ben. Ja, og strimlerne i kassen er meget små, og de står anstændigt.

Skal bruge

Anmeldelse: Intet andet kunne ikke finde eller snarere fandt ikke. Barbering - ikke for lang tid, jeg vil ikke bruge epilatoren - det er skræmmende at bringe denne "motorsav" til min krop, jeg prøvede shugaring - jeg fungerede slet ikke - det brænder. Så du skal give store penge til disse strimler. Ikke alle hår er fjernet, det er også nødvendigt at få det til at vokse til optimal længde - ellers vil de ikke fange. Nå, i det mindste noget.

Du vil ikke ønske fjenden

Testimonial: Nu vil jeg bestemt bruge enten en barbermaskine eller en epilator, da min erfaring med voksstrimler var meget dårlig. Jeg gjorde alt i overensstemmelse med instruktionerne, opvarmede strimlerne på huden, men hvor meget jeg ikke ventede, ønskede ikke voksen at tørre. Jeg var nødt til at skyde. Jeg kunne høre min hylende i hele lejligheden, da jeg fjernede eller strippede disse strimler, ikke kun med hårene, men også med min hud. Nu vil jeg undgå dem.

Se ikke annoncen!

Plusser: God reklame, behagelig lugt.

Ulemper: En masse af dem.

Anmeldelse: En masse reklame, siger alle, godt, jeg forsøgte! Det ville være bedre, hvis jeg ikke gjorde det, at det ville gøre ondt, jeg ville have tavet, men det vil jeg ikke. Den smerte, som disse strimler leverer, kan tolereres, hvis det var det værd, men resultatet er ikke opmuntrende. Hårene er næsten ikke fjernet, de brækker sig snarere, voksen forbliver på benene, de servietter, der er fastgjort i kittet, renses naturligvis godt, men ikke for langsomt som følge heraf skal voksen fjernes ved hjælp af olivenolie. Det eneste, der var tilfreds med mig, var lugten, duften... Yderligere

Det gør ondt!

Fordele: Nej.

Ulemper: Det gør ondt meget.

Anmeldelse: Jeg kan virkelig ikke lide disse strimler, fordi det forekommer mig meget smertefuldt! Men mange roste varigheden af ​​effekten - så hun tog en prøve. Desværre var jeg kun i stand til at rive stripen kun én gang - smerten er simpelthen forfærdelig. og alle ben har sandsynligvis brug for mange af dem - små i størrelse.

Dumt spild af penge

Anmeldelse: Voksstrimler er unødvendige opfindelser. For hovedmålet - at fjerne hår - er ikke opfyldt. Håret forbliver det samme på benene, det er nødvendigt at rive smertefuldt flere gange, og så forbliver hele håret, og de, der er revet ud, vokser snart, selv i en uge var effekten ikke nok. Vådservietter for at fjerne voks i kassen lidt, jeg spørger hvorfor? Det er bedre ikke at bruge penge og ikke at købe. Ja, og det gør ondt meget.

ulækkert

Anmeldelse: Dette mærke er så populært, at jeg ikke tvivlede på dens effektivitet, men kvaliteten af ​​disse strimler er forfærdelig. De fjerner håret meget dårligt, men de beskadiger huden perfekt. Smerten er uudholdelig, resultatet er nul, jeg ser ingen grund til at bruge mine penge og nerver på det.

Arv fra den middelalderlige inkvisition

Fordele: Nej.

Ulemper: Kvalitet.

Anmeldelse: Disse strimler er af skræmmende kvalitet. For det første forårsager de utrolige smerter. For det andet vokser hårene meget hurtigt. For det tredje er de ret dyre. Ikke et eneste løfte om reklame var legemliggjort i det virkelige liv. Jeg anbefaler ikke at købe disse strimler til dig selv.

Jeg råder ikke nogen om disse strimler

Fordele: Nej.

Ulemper: Det er svært at slippe af med voks, der er intet resultat.

Tilbagemelding: Jeg så en annonce på VEET voksstrimler på tv. Jeg tror, ​​lad mig prøve, hvad er det, og hvad bliver resultatet. Okay, jeg købte disse strimler med shea smør og bær ekstrakt til normal hud. Jeg ser på pakken er der skrevet, der fjerner hår fra 1,5 mm., og at glatheden holdes op til 4 uger. Startede det såkaldte arbejde, læg den første strimmel som skrevet i henhold til brugsanvisningen. Jeg fjernede båndet, okay, jeg ser ikke noget resultat, da hårene på mine ben forblev.... Næste

Mulig udskiftning af barbermaskinen

Anmeldelse: Før jeg prøvede dette mirakel i skønhedsbranchen, blev jeg bekendt med en anstændig mængde af modstridende anmeldelser, men jeg tog stadig risikoen og tog den rigtige beslutning. Selvfølgelig passer strimlerne i dette tilfælde såvel som i alle andre individuelt i mit hår godt. Sandt jeg opvarmer dem ikke med mine palmer, men i mikrobølgeovnen i ca. 20 sekunder og hurtigt skulpterer på benene. Hår 3-5 mm lang fangst meget godt, med dem der er længere, og de kortere ting er værre. Hvad angår smerten, så m... Mere

Værste erhvervelse

Plusser: Ikke opdaget.

Ulemper: Spild af penge.

Anmeldelse: Disse strimler er nok min værste køb. B0-Først - forfærdeligt ubehageligt at gnide dem, hænder begynder at gøre ondt. For det andet, når du allerede tror, ​​at du har opvarmet dem godt nok (fordi det var muligt at tænde ild med stænger i løbet af denne tid) og du begynder at skrælle dem ud, viser det sig, at voksen ikke er tilstrækkeligt opvarmet og strimlerne er dårligt adskilte. For det tredje fjerner de håret meget dårligt, et stort antal hår forbliver på plads.

Ikke meget

Anmeldelse: Købt en gang og ikke længere ønsker. Jeg besluttede at bruge disse strimler først på benene. Strimlerne er selvfølgelig komfortable, men bestemt ikke nok til prisen. Smerten ved sådan hårfjerning kan tolereres, men effekten er ikke ramt. Nye hår er vokset bogstaveligt om en uge, og ikke i den måde lovet i reklame - EFFEKT til 4 uger. Tilsyneladende er det nødvendigt at bruge konstant, så hårene vil vokse meget langsommere. Til en sådan pris tror jeg, du kan finde en masse andre muligheder for fjernelse af hårfjerning. Og fra disse bands... Læs mere

ulækkert

Fordele: Ingen sådan.

Ulemper: Det gør ondt, dårlig kvalitet, dyrt.

Feedback: Absolut ikke i overensstemmelse med den beskrevne virkning. Jeg forsøgte ikke noget værre, hårene vokser tilbage efter 3 dage, du skal fjerne pladerne før du bringer dig til en tilstand af sindssygdom, ellers ser det ud til at de fjernes sammen med huden. Efter deres brug er der en stærk irritation. Modbydeligt produkt, men ikke fra den nye serie. Absolut høj pris for et sådant produkt. Skam hele mærket!

Anmeldelser om Veet Wax Strips
Kosmetik og parfume.

Hvordan man bruger Veet voksstrimler til depilation?

Blandt alle måder at fjerne uønsket hår på kroppen, er at bruge voks næsten den mest populære. Desværre uden særlige færdigheder vil det være meget svært at klare denne opgave, og proceduren tager meget tid. For at gøre det lettere for forbrugerne og at spare tid, har producenter af depilationskosmetik kommet op med en forenklet version, som mange kvinder kan lide - voksstrimler. I dag er der en bred vifte af sådanne produkter på markedet, men "Vit" voksstrimlerne er i den største efterspørgsel.

Et bekvemt værktøj til depilation

Denne enhed er bekvemt placeret i brugervenlighed. Wit Strips "Vit" er et færdigt værktøj, som du hurtigt og nemt kan slippe af med problemet med overskydende hår på nogen del af kroppen. Små papir- eller stofbånd overtrukket med et lag af speciel sammensætning klæber til kroppen og fjerner uønskede hår, når de rykker, og trækker dem fra roten. Strimlerne med den påførte sammensætning er tilgængelige for forskellige dele af kroppen og hudtyperne, der er forskellige i størrelse:

 • til armhulen
 • intimt område
 • ben og arme;
 • person
 • universelle formål.

Et sådant rigt valg giver hver kvinde mulighed for at finde den mest passende mulighed for sig selv. Hvis det er vigtigt for dig, hvor meget Veet voksstrimler koster, er produkterne i dette mærke repræsenteret af varianter af forskellige priskategorier afhængigt af produktets type og sammensætning.

Hvilken mulighed at vælge?

I dette spørgsmål skal du først stole på dine egne præferencer og smag. Det er værd at prøve produkter fra forskellige virksomheder, og lav derefter en sammenligning og dermed vælge den bedste løsning. I dag blev kvindernes største tillid vandt af Wit Strips "Vit", der repræsenterer produkterne fra et velkendt fransk firma, der producerer midler til at fjerne unødvendig vegetation.

Effektiv på korte hår: Effektiv selv på hår fra 2 mm

Udvalget af færdige baser til dette firma er meget bredt:

 • Aloe vera tape til tør hud, der hjælper med at fugtige kroppen efter en session.
 • Følsomme hudtilskud suppleres med mandelolie og E-vitamin, som beskytter huden mod irritation.
 • normale hud passende midler med tilsætning af shea smør;
 • Til intime og delikate områder (bryst, ansigt) producenter tilbyder specielle bånd af lille bredde.

Hvordan udføres proceduren derhjemme?

For at maksimere effektiviteten af ​​en hjemmelavet hårfjerningsprocedure skal du følge enkle, men obligatoriske regler:

 • anvende båndet kun brug for at rense huden, så at starte er at besøge bruser, tør overflade på kroppen og forårsage ham eller talkum for at forhindre sveden er ikke en proces;
 • Basen, der er dækket af sammensætningen, skal opvarmes ved hjælp af palmer og påføres problemområdet, presser det på kroppen, udglatter og bevæger sig langs hårlinjen;
 • Efter 20 sekunder, med en skarp bevægelse af hånden, rives stripen væk med bevægelse mod vækst og samtidig holder huden med den anden hånd. Dette bør gøres for at forhindre blå mærker og blå mærker;
 • Efter at vegetationen er fjernet på alle problemområder, skal du tørre huden med en særlig klud (der er i sæt) for at fjerne voksrester.

Nuancer af ansøgning

Veet strips fungerer bedst på store åbne områder, men de giver også et positivt resultat, når de anvendes i vanskelige områder (bikinier, armhuler). Desværre har denne metode en stor minus - ved hjælp af en voksbase er det svært at fjerne tyk og hård vegetation, men med fine hår klipper det godt.

Den første hårfjerning ved hjælp voks bånd anbefales at starte med fødderne, og hvis en masse af vegetation, er det bedre at barbere og vente indtil håret ikke har nået den ønskede længde (mindst 5 mm).

Fjernelse af overskydende vegetation i de mest følsomme områder ledsages af alvorlige smerter. For at lindre smerte kan du bruge smertestillende midler i form af en opløsning af lidokain (tør ud af problemområdet før en session). Yderligere bedøvelsesforanstaltninger kan være:

 • hud dampende;
 • skrubning af problemområdet
 • udfører proceduren umiddelbart efter menstruation.

Det er bedre at skære strimlen for at holde fast i ansigtszoner i små sektioner, så det bliver meget lettere at arbejde.

Fjern ikke strimlen i retning af hårvækst, da dette kun krænker hårets integritet.

Efter proceduren skal den irriterede overflade behandles med cremen "Panthenol" eller "Lifeguard", eller brug vegetabilsk olie.

Kontraindikationer

Depilation med voksstrimler kan ikke gøres for alle. Denne metode er kontraindiceret i tilfælde af:

 • Tilstedeværelsen af ​​hudsygdomme;
 • skader på huden
 • catarrale eller smitsomme sygdomme;
 • lille hårlængde.

For at besvare spørgsmålet, hvor meget Veet voksstrimler koster, er det absolut ikke muligt. Det hele afhænger af antallet af bånd i pakken og de ingredienser, der udgør voks, for eksempel æteriske olier. Omkostningerne ved salonproceduren består også af området af depileringsområdet, hårets stivhed og længde.

Fordele og ulemper ved strimler

Ethvert middel til depilation, herunder voksbånd, har en række positive og negative aspekter. Blandt fordelene værd at bemærke følgende:

 • evnen til at bruge base for depilation gentagne gange - et stort plus, hvilket er vigtigt for alle kvinder, der har valgt dette værktøj;
Du behøver ikke bruge tid på at forberede - Veet voksstrimler er klar til brug
 • brugervenlighed - aflejringsprocessen giver dig mulighed for at udføre proceduren på ethvert sted, der ikke er bundet til huset og til enhver passende tid;
 • virkningen af ​​glat hud fortsætter efter en session i 3-4 uger (afhænger af organismernes individuelle egenskaber);
 • rimelig pris.

Blandt manglerne kan identificeres:

 • hud klæbrighed efter sessionen;
 • smertefuldt syndrom
 • dårlig hårfjerning;
 • risikoen for blå mærker og slid ved brugen af ​​ukorrekt basics
 • allergisk reaktion på ingredienserne i sammensætningen;
 • sandsynlighed for at bryde håret
 • risikoen for hårdt hår på ansigtet.

Anbefalinger til hudpleje efter depilering

Efter fjernelse af overskydende vegetation ved hjælp af denne metode er det vigtigt at afholde sig fra nogle få dage fra:

 • besøge stranden eller solbadning - garvning i denne periode er kontraindiceret;
 • termiske procedurer i form af bade, besøg i saunaen eller badet;
 • Spille sport - sved vil irritere den skadede kropsoverflade.

Efter anbefales hårfjerning session til behandle huden med særlige karakteristika, der vil genoprette udseende og eliminere irritation spray "Panthenol", "Solkoseril", hydrogenperoxid, chlorhexidin, tea tree olie, enhver fugtighedscreme.

I dag vælger flere og flere kvinder voksbånd til depilation, styret af brugervenligheden og effektiviteten af ​​procedurerne.

Hårfjerning i bikiniområdet strimler Vit. Feedback og meninger

Epilering ved hjælp af voks bliver kvitt uønsket kropshår, der ikke påvirker hårsækkene.

Dette er en af ​​de typer af hårfjerning, hvor tyk cremet voks påføres huden ved hjælp af en speciel spatel eller rulle og fjernes med papirtape.

Hvorfor hvide striber Wit bedre andre hårfjerningsprodukter

Huden i det intime område er meget tynd og følsom, så du bør vælge denne metode til hårfjerningsprocedure, der ikke ville skade den. Og med det maksimale indhold af naturlige ingredienser. Alle Vitens produkter har nøjagtigt sådanne egenskaber.

Derfor er mange af de moderne piger til dato meget populære Wit Strips Wit til hårfjerning i bikiniområdet. Feedback om dem er kun positivt.

I producentens linje Vit findes der flere typer værktøjer:

 1. Til følsom hud.
 2. Til tør hud.
 3. Til normal hud.
 4. Med aroma af fløjlrose og æteriske olier.
Hvid Strips Best Fit til Bikini Area

Med hvide voksstrimler til bikinizonen kan du være sikker på den glatte og velplejede hud i en ret lang periode. Hairs vil ikke være synlige indtil fire uger.

Med dette værktøj kan du nemt fjerne uønsket hår med kun en håndbevægelse. Selv de korteste forbliver på klæbematerialet, og de nye vokser mærkbart tyndere og blødere.

Ifølge anmeldelser eliminerer brugen af ​​voksstrimler, hvide til bikiniområdet, indgroede hår. Også mange piger hævder, at de aldrig vil vende tilbage til barbermaskiner og andre hårfjerningsprocedurer på steder, hvor huden er meget øm.

Nogle træk af strimlerne Wit

Hvert kropspleje produkt har som regel sine egne kosttilskud, hvorved huden bliver blød og fugtig.

Hver pakke indeholder 12 strimler, 2 rengøringsservietter og instruktioner til brug

Hvilke tilsætningsstoffer indeholder strimler med:

 • For følsomt hudmiddel indeholder mandelolie og vitamin E.
 • Til tør-aloe vera ekstrakt.
 • Til normal hud - Shea smør.
 • Strimler med duft af fløjlroser - æteriske olier.

Hver pakke indeholder 12 strimler, 2 rengøringsservietter og instruktioner til brug.

Hvordan voksstrimler virker

På trods af at proceduren ved hjælp af voks er ret smertefuld, betragtes den som en af ​​de mest succesfulde og sikre til brug derhjemme. Wit Strips Wit til bikiniområdet er meget enkle og effektive i deres handling.

Værktøjet "fanger" hårene og hærder sammen med dem, efter en vis tid bliver båndene fjernet, og huden forbliver ren og glat.

Instruktioner: Sådan bruger du strimler korrekt

Brug af strimler Wit er meget simpelt. Selv dem, der aldrig har gjort sådanne procedurer derhjemme, kan nemt opnå det ønskede resultat første gang. Også i boksen kan du altid finde instruktioner.

Instruktioner vedrørende brug af strimler

Hårfjerningsprocessen i starten kan tage op til 12 minutter, men med fremkomsten af ​​erfaring vil den blive reduceret.

Hårfjerningsproceduren består af flere faser:

forberedelse:

For at vokse "fanget" alle hårene, er det værd at anvende værktøjet kun på vegetation 3-5 centimeter. Hvis længden er mindre, er det værd at vente et par dage, hvis mere, så kan du trimme det forsigtigt med en saks eller en trimmer.

 1. Forberedelse til hårfjerning. Det er nødvendigt at gå i badet og dampe bikiniområdet godt. Skyll derefter med et håndklæde og tør det med alkoholholdigt middel.
 2. For større effekt kan du behandle problemområdet med kosmetisk talkumpulver. Børns pulver bør ikke anvendes, da det indeholder et stort antal store partikler.
Brusebad - forberedelsesprocedure før epilering

Ansøgning og hårfjerning:

 1. Tag en stribe og varm det med dine palmer til omkring en persons temperatur. For at gøre dette tager det cirka ti til tolv minutter at gnide hænder med værktøjet. Wit bruger kold voks, hvilket signifikant forbedrer selve applikationsprocessen.
 2. Efter opvarmning splittes og fastgøres strimlen til bikiniområdet. Du bør helt sikkert glatte ud i strimlen i retning af hårvækst, så gelen er helt jævnt fordelt over huden. Derefter adskilles strimlen mod hårets vækst med en håndbevægelse.

Det er umagen værd at handle meget hurtigt for at give dig så lidt smerte som muligt. Det samme skal ske med den resterende overflade af huden, hvis der er behov. Hvad skal man gøre, hvis indgroet hår er optrådt i bikiniområdet, lær fra denne artikel.

Rensning og fugtgivende:

 1. I pakken kan du finde klud, der hjælper med at klare den resterende voks på huden efter epilering. Dette værktøj er meget vanskeligt at fjerne med vand, derfor skal kun en olietørre tørre bikiniområdet.
 2. Tør igen hele problemområdet med en alkoholbaseret løsning for at undgå bakterier og infektion.
 3. For at undgå konsekvenserne efter påføring af voksstrimler er det nødvendigt at påføre en fed creme på hele overfladen af ​​bikinizonen.

Rådgivning af eksperter om, hvordan man reducerer smerte

Strimlerne er strengt forbudt at anvende på steder, hvor der er muld, ar og ar, acne og allergiske udslæt, solskoldning, kemiske og andre forbrændinger, åreknuder og andre hud- og subkutane patologier.

Og det er også værd at være meget forsigtig, hvis du tidligere har haft en allergisk reaktion på voks. For at forhindre disse ubehagelige konsekvenser er det værd at forsøge at gøre proceduren på et lille hudområde en dag før epilering.

Hvis der ikke opstod nogen irritation inden for 24 timer, kan du på en sikker måde anvende voksstrimler på hele den problematiske overflade.

Hvis der ikke var nogen irritation inden for 24 timer, kan du på en sikker måde anvende voksstrimler på hele den problematiske overflade.

Når voksstrimler fuldstændig smerte ikke kan undgås, men forsøg at reducere det til et minimum - det er helt muligt. Du kan også undgå ubehagelige konsekvenser efter proceduren.

Det første skridt er at forberede kroppen til hårfjerningsproceduren. For at gøre dette er det nødvendigt 2-3 dage før epilering at rense huden på epidermis døde hudceller. Dette gør det lettere for huden at dele med hårene. Den nemmeste måde at gøre dette på er at bruge en body scrub og en vaskeklud med en hård overflade.

Bast med en hård overflade, der er egnet til at rense huden fra døde celler

En interessant kendsgerning er, at efter nogen form for epilation forbliver en del af håret under huden. Da huden bliver grovere efter fjernelsesproceduren, tillader det ikke det nye hår at bryde igennem. Men glæd dig ikke over dette og håber på et mirakel, at håret vil stoppe med at vokse overhovedet.

Naturen bedrager ikke, og håret skal vokse. Derfor vil den vokse inde i pæren under hudlaget. Dermed skabes et uæstetisk udseende på overfladen. Virkningerne kan være forskellige: kløe, udslæt, betændelse og rødme. Med sådan en gener kan du kun klare med hjælp fra lægemidler og konsultere en hudlæge.

Derfor, hvis det er muligt, før du vokser, skal du altid skrælle huden. Således vil scrub og bast reducere de ubehagelige konsekvenser til et minimum.

Sikkert så alle, at eksperterne er meget skarpe rivebånd. Pigen har ikke engang tid til at forstå, hvad der skete. Ifølge regelmæssigheden afhænger effekten af ​​at slippe af med håret af intensiteten af ​​fjernelsen, og vigtigst af alt falder smerten.

Der er en bevist kendsgerning, at syv dage før menstruation og efter det i ugen er perioder, hvor kroppen og huden er for følsomme overfor smerte. Derfor bør du prøve at ikke fjerne hårfjerning på sådanne dage for at undgå ubehagelige smertefulde fornemmelser.

Egenskaber ved anvendelse. Dyb bikini

Voksstrimler er tilgængelige lidt bredere end nødvendigt for bikiniområdet. Derfor skal du skære dem i flere stykker. Så det vil være meget mere bekvemt at lave din egen hårfjerning, og følelsen af ​​smerte vil falde flere gange på grund af det lille anvendelsesområde.

Bikiniområdet er meget følsomt og tyndt, og en dyb bikini er endnu mere "bange" for smerte. Derfor, før processen kan anvendes lokalbedøvelsescreme.

Vær opmærksom! Trods brugervenlighed og sikkerhed har voksprodukter til fjernelse af hår kontra kontraindikationer.

Kontraindikationer omfatter:

 • Graviditet. Stærkt ubehag kan provokere livmoderkontraktioner, og i den senere tid føre til for tidlig arbejdskraft.
 • Patologisk koagulerbarhed af blod.
 • Epilepsi.
 • Onkologisk sygdom.
 • Kardiovaskulær sygdom.
 • Svampe eller sår.

Hvordan vælger du et produkt efter hudtype

I produktlinjen Wit er der voksstrimler til 3 typer hud: følsom, tør og normal. For at vælge et produkt, der er individuelt egnet, er det nødvendigt at bestemme udseendet af huden i den intime zone.

Før du vælger et produkt, er det nødvendigt at bestemme typen af ​​hud.

Følsom hud overvejes, når kropsdækslet reagerer på forskellige ydre og indre stimuli ved udslæt, rødme, skrælning, kløe, brændende, prikkende og endda hævelse.

Tør hud er ofte forvekslet med normal. Faktisk er der mange almindelige tegn: huden er tynd og delikat, selv farve, ingen irritation. Men der er en forskel. Når du bruger sæbe, begynder forskellige produkter, der indeholder alkohol, pulver, talkum og kosmetik designet til fedtet hud, irritation og skrælning.

For at vælge et produkt, der er individuelt egnet, er det nødvendigt at bestemme udseendet af huden i den intime zone.

Som det allerede var skrevet ovenfor, er normal hud altid glat, sund, elastisk og elastisk. Den indeholder den optimale mængde fugt og fedt. Folk med denne type hud er mest heldige og har ingen allergi, kløe og overdreven tørhed.

På grund af dets effektivitet, brugervenlighed og sikkerhed er denne hårfjerningsprodukt ved at blive populær blandt piger, der gerne vil forblive smukke.

Epilation i bikiniområdet er for nylig blevet meget populært. Amerikanske forskere har fastslået, at ren hud af de intime organer giver en kvinde større selvtillid. Endnu mere end smukke og erotiske undertøj.

Efter at have læst de mange anmeldelser af de hvide striber på forskellige kvinders ressourcer på internettet, kan du sikre dig, at de er pålidelige, sikre og effektive, hvis du anvender dem til bikiniområdet. Og alle de mindre ulemper er ubetydelige foran et stort antal plusser.

Så hvad er bedre: voksstrimler eller epilator? Forbrugerens svar findes her:

Bloggere rådes til at bruge voksstrimler Wit:

Erfaring med voksstrimler Wit fra brugeren findes her:

Anbefalinger til hårfjerning med kaliumpermanganat

Midler til at bremse hårvæksten