Depilation creme til intime zoner (bikini) Veet


Hårfjerning i det intime område ledsages ofte af smerte. I modsætning hertil søger mange kvinder mere gunstige metoder. En af disse metoder kan kaldes depilation med en creme. Veet creme, som hjælper med at fjerne vegetationen på dette område sikkert, er det førende middel i sin kategori.

Dette produkt er udviklet af Rekitt Benkizer specielt til behandling af intime områder, der kræver øget opmærksomhed. Huden i bikiniområdet er mere følsomt og ømt end i andre områder, så det kræver ekstra pleje. Kosmetiske creme betyder Veet, der er beregnet til bikini depilation, er bedst egnet til dette formål.

Vit formel indeholder kemiske forbindelser, der virker på hårseksenet under aflejringsprocessen. Det ødelægger sin struktur, og håret fjernes let fra overfladen af ​​huden. Derudover virker Veet creme på follikelet og aktiverer destruktive processer i den.

Hvis du udfører sådanne procedurer regelmæssigt som følge af konstant kemisk eksponering, bliver hårene i det intime område tyndere og svagere. Gradvis er hårsækken ødelagt, og vegetationen fremstår meget sjældnere, og væksten går langsommere. Dette giver dig mulighed for at udføre proceduren for depilering i det intime område er ikke så ofte, hvilket reducerer risikoen for irritation.

Derudover indeholder Veet cremen til behandling af bikiniområdet forskellige plejemidler, der hjælper den delikate hud til at tolerere proceduren bedre. Dette er et vitaminkompleks, urte ingredienser, olier, der fugter og lindrer irriteret dermis. Ud over dem indeholder formlen specielle køleelementer, der bidrager til bedøvelse. Efter proceduren bliver hudoverfladen blød og øm.

Instruktioner til brug

Inden du anvender cremen Vit til intim depilering på huden, læs omhyggeligt instruktionerne!

 1. Selv i nærvær af for hård vegetation er det umuligt at forlade cremen i lang tid (mere end 10 minutter) - det kan forårsage alvorlig kløe eller brænding.
 2. Påfør cremen skal være jævnt, undtagen dens kontakt med slimhinden.
 3. Efter proceduren skal du fjerne værktøjet med en spatel eller en speciel spatel og vask huden med rigeligt varmt vand (ikke varmt).

Vegetation vises ikke inden for 1,5-2 uger. Udtrykket afhænger af dine individuelle karakteristika.

Sikkerhedsforanstaltninger

 • Brug ikke værktøjet i det dybe bikiniområde. Huden og slimhinden i dette område er meget følsom. Komponenter har en egenskab for irritation af den delikate epidermis. Hvis huden i underbenet eller i hænderne bliver endnu bedre efter påføring af et sådant middel, kan der forekomme en allergisk reaktion og endda en forbrænding på denne delikate epidermis.
 • Følg instruktionerne nøje.
 • Vedligehold en bestemt tid, hvis det er nødvendigt, er det bedre at vaske det af inden overeksponering.
 • Sørg for at lave en følsomhedstest.

Det er vigtigt! Hvis der under forbrændingen af ​​det intime område har veetcreme en brændende fornemmelse eller smertefulde og ubehagelige følelser, bør du ikke tolerere den angivne tid. Vask straks af med vand.

Sådan bruger du Veet Depilatory Cream til intime områder

Fjernelse af uønsket vegetation i det intime område med cremer er den mest blide metode. Da dette område er ret følsomt, er de fleste af de eksisterende metoder ikke egnede til disse formål.

Veet mærkeprodukter giver absolut smertefrihed af den procedure, der udføres, dens hastighed og høj kvalitet. Du bør dog først fortælle dig hvordan du bruger Veet Depilation Cream til intime områder.

Beskrivelse af cremer til depilation Veet

Veet Depilatory Cream er specielt designet til følsomme intime områder og er produceret i fire typer, der er designet til forskellige hudtyper. Der er:

 1. En tør hudcreme indeholdende liljeekstrakter og sheasmør.
 2. Til følsom, med aloe vera ekstrakt og vitamin E.
 3. Veet depilation creme til normal hud, der indeholder jasmin og lotus lotion.
 4. Kombineret, til tør og normal hudtype, der indeholder æteriske olier og rosenkstrakt.

Ud over disse cremer er der tre sorter designet til depilation mens du tager et bad. Sættet indeholder selve cremen og en dobbeltsidig svamp selv.

Sammensætningen omfatter vandbestandige stoffer, som opløses langsomt og har en virkning på hårene, selv når de er i kontakt med vand. Den maksimale varighed af effekten af ​​Veet creme til depilation i brusebadet for følsom hud er 10 minutter, i tørt - 6 minutter.

Fabrikanten tilbyder også tre muligheder for Veet depilation spray creme. De pakkes i dåser med en sprøjtedyse.

Valget af det mest hensigtsmæssige produkt skal først laves på baggrund af personlige præferencer og hudens individuelle egenskaber. Du bør også tage højde for årstiden, da selv normal hud i vinterperioden kan blive helt tør, og om sommeren kan det blive mere følsomt.

Hvordan man vælger

Når du vælger, skal du overveje følgende kriterier:

 1. Producent. Præference bør kun gives til et dokumenteret og kvalitetsprodukt.
 2. Instruktion - en vigtig del af midlerne, der indikerer en seriøs holdning fra producenten til forbrugerne.
 3. Indstillinger. Ud over instruktionerne bør kittet indeholde: en scapula for at fjerne cremen, lotion eller olie for at fugte huden efter proceduren.
 4. Hudtype Det vigtigste er at vælge et værktøj, der passer til en bestemt hudtype.
 5. Pris.
 6. Formål. Det er vigtigt, hvilket område produktet skal bruges til: til ben, bikiniområder, ansigter. De komponenter, der udgør opblussen af ​​benene, er mere aggressive og er designet til at fjerne hårdt hår, bikiniområdet kræver omhyggelig handling.
 7. Komposition. Naturlige ingredienser er mindre tilbøjelige til at forårsage allergiske reaktioner.
 8. Udløbsdato. Før du køber, skal du kontrollere udløbsdatoen, ellers kan du få et negativt resultat.

Anmeldelser af Veet creme til intim depilation er for det meste positive, hvilket indikerer den høje effektivitet af dette mærke af produkter.

Egenskaber af depilation cremer

Grundlaget for alle cremer er kaliumthioglycolat på grund af den virkning, hvormed keratinkappen er opløst, og hårets struktur er blødgjort. Håret på samme tid fjernet næsten ved roden, hvilket efter efterhugning giver en følelse af ekstraordinær glathed. På samme tid varer den opnåede effekt lidt længere i forhold til brugen af ​​barbermaskiner.

Hjælp! Kemiske komponenter i produktets sammensætning med regelmæssig brug bidrager til at tynde håret, løsne dem og bremse væksten.

Derudover indeholder produktet omsorgsfulde midler, som hjælper med at blødgøre, fugte huden og lindre irritation. Særlige kølekomponenter har en smertestillende effekt.

Sådan ansøger du

Før du bruger Vit creme til afhugning af intime områder, er det vigtigt at læse instruktionerne. Ved påføring bør det undgå kontakt med slimhinder. Til brugervenlighed i den indstillede specielle padle.

Det påførte middel forlades i 5-7 minutter, hvorefter det fjernes med en spatel og vaskes af med rigelige mængder varmt vand.

Forsigtig! Forlad ikke cremen over den anbefalede tid, da det kan forårsage forbrændinger.

Resultatet af proceduren varer i 1,5-2 uger, mens nye hår vokser tyndere og mindre mærkbare.

Creme beregnet til brug i brusebadet bør påføres med en særlig svamp lige før vandprocedurer. Det anbefales at stå i et minut, før du tænder for vandet.

De første minutter, der står i brusebadet, bør ikke lede strålen til området med den anvendte creme. Den samlede varighed af proceduren er 5-6 minutter. Derefter fjerner den hårde, farveløse side af svampen håret med restene af fløden.

Depilatory cream i brusebadet Veet har modtaget et stort antal anerkendelser. Kvinder noterer sig dens højeffektivitet, brugervenlighed, evnen til at kombinere et brusebad med fjernelse af uønsket vegetation.

Spray er det nemmeste at anvende. Det er nødvendigt at sprøjte det med en tynd strøm på det behandlede område af huden. For at fjerne hår i det intime område anbefales det ikke at anvende det direkte på huden. Først skal produktet sprøjtes på håndfladen. Varigheden af ​​udsættelse for sprayen må ikke overstige 10 minutter. Derefter fjernes unødvendige hår og rester ved anvendelse af scapulaen.

Forholdsregler og kontraindikationer

Rækken af ​​cremer til depilering af intime zoner Veet har en allergivenlig sammensætning, der ikke forårsager irritation. Men før proceduren skal alt det samme være bekendt med kontraindikationerne. Brug værktøjet kan ikke:

 1. Hvis der er skader på huden (ridser, udskæringer, revner osv.).
 2. Med svampeinfektioner.
 3. Med individuel følsomhed overfor nogle komponenter.

Værktøjet kan ikke anvendes tidligere end tre dage efter den foregående procedure.

I tilfælde af ubehagelige fornemmelser i form af kløe og brænding ved påføring af cremen anbefales det at vaske det straks af med vand. Med samme re-reaktion bør opgive brugen af ​​dette værktøj.

Brugen af ​​cremen er tilladt for gravide og ammende mødre, men i dette tilfælde bør du konsultere en specialist inden udførelsen af ​​proceduren.

Foreløbigt er det vigtigt at udføre en test for at bestemme følsomheden og udelukkelsen af ​​allergiske reaktioner. Til dette påføres en lille mængde af stoffet på huden, og efter en vis tidsperiode vurderes reaktionen.

Sådan plejer du din hud efter påføring af cremen

Efter brug af Veet Depilatory Cream anbefales det at anvende fugtighedsolie eller lotion på huden. Dette vil undgå irritation, indvækst af hår.

Efter at proceduren i løbet af dagen ikke kan solbade, brug antiperspiranter og andre parfumer midler.

konklusion

Veet varemærket tilbyder mange specielt udviklede midler til fjernelse af uønsket vegetation i det intime område. Deres sammensætning har en mild effekt, forårsager ikke allergiske reaktioner.

En omhyggelig undersøgelse af instruktionerne og gennemførelsen af ​​alle instruktioner vil undgå uønskede reaktioner og opnå det forventede resultat.

Veet for intim depilation

Veet Hvis du søger efter en enkel og effektiv måde at slippe af med uønskede hår i lang tid, skal du opdage Veet-produkter.

Pas på skønheden i din hud med Veet depilation cremer

Pas på skønheden i din hud med Veet depilation cremer. Glat og silkeagtig hud op til 2 gange længere end efter barbering.

Opdag Veet voksstrimler.

Få en fornemmelse af glat hud i op til 4 uger.

Vil du altid være perfekt?

Opdag Veet Naturals Depilation Line med Shea Butter.

Vi kæmper med overskydende vegetation på kroppen med en creme til depilation af de intime zoner Veet

Depilation af intime områder - en procedure, der hjælper med at opretholde skønhed, charme og appel. Fjernelse af overskydende hår er også vigtigt for hygiejniske standarder. I dag er depilation i efterspørgsel ikke kun blandt kvinder, men også blandt mænd. Fremgangsmåden kan udføres mekanisk ved hjælp af voksstrimler, elektrisk epilator. En alternativ løsning, der ikke ledsages af smerte, nedskæringer og betændelse, har høj effektivitet, er kemisk depilering. Af de mange værktøjer, der bruges til at slippe af med overskydende hår på denne måde, er den mest populære creme til depilation i de intime områder af Veet.

Forskellige produkter

"Vit" produktlinjen repræsenterer ikke kun creme og spray, men også voks, strimler baseret på den. Men cremer og spray er efterspurgt efter dem, der er bange for smerte eller ikke har mulighed for at bruge meget tid på depilation. Produkterne er nemme at vælge efter hudtype:

 • Til følsom hud - en løsning til mennesker, der ofte bliver irriteret. Fugtning af overfladen, der er genstand for depilation, udføres på bekostning af bestanddelene af E-vitamin, aloe vera-ekstrakt. Disse komponenter opretholder blødheden og glatheden i huden i to uger efter depilering. Også deres tilstedeværelse er vigtig, når cremen påføres langs bikinilinjen.
 • Ved normal hud - anbefales det at bruge, hvis dækningen ikke er tilbøjelig til irritation. Lotus-lotionen, der er inkluderet i sammensætningen, hjælper med at undgå udtørring.
 • Til tør hud - indeholder shea smør, som er uundværlig til blødgøring og fugtgivende tilbøjelige til tør hud. Tilstedeværelsen af ​​denne komponent i "hvide naturaler" eliminerer sandsynligheden for peeling, kløe, holder huden glat.
 • "Hvid" med shea smør - fjerner effektivt håret, samtidig med at man plejer hudfladen. Bedst egnet til bikini applikationer.
 • Veet Suprem Essence - egnet til normal såvel som tør hud. Sammensætningen indeholder æteriske olier, som har en kompleks virkning på huden. Det fugter, desinficerer, blødgør, beroliger.

Enhver af de angivne produkter anbefales at bruge på bikinilinjen, såvel som på overfladen af ​​de øvre og nedre ekstremiteter i armhulerne. Det skal huskes, at det ikke anbefales at bruge i lyskeområdet, til barbering af hår i brystet og på ansigtet. Det er også umuligt at tillade, at der er ramt midler på eventuelle slimhinder. Derfor bør det være særlig forsigtigt at anvende langs bikinolinjen.

Korrekt brug af cremen "Vit"

Instruktioner til brug af "Vit" -brænderen er ret enkle.

På trods af den tilsyneladende enkelhed bør instruktionerne for cremen "Vit" læses omhyggeligt og følge alle ovenstående punkter nøje. Ellers er irritation og kemiske forbrændinger ikke udelukket. Sådanne konsekvenser er især farlige for bikiniområdet.

Nøgleanbefalinger til brug af cremen:

 • Før du begynder at bruge værktøjet, skal du sørge for en lille test for allergier. Den består af følgende - en lille mængde "Vit" påføres hudområdet og forlades for den tid, der er angivet i instruktionerne. Hvis der inden for udløbet af det anbefalede interval ikke mærkes en brændende fornemmelse, forårsager cremen ingen allergi.
 • Anvendelse af cremen "Vit" skal foregå med et varmt brusebad. Områder, der vil blive udsat for affilering, rengjort af kosmetik og snavs. Du kan bruge sæbe til intim hygiejne, hvis du planlægger at fjerne hår i dette område.
 • Det er bedre at anvende cremen med en speciel spatel.
 • Efter proceduren for de behandlede områder anbefales at bruge en creme, der vil bremse hårvæksten.
 • I 24 timer efter depilering må det behandlede område ikke komme i kontakt med deodoranter, kosmetik, parfume. Undgå også langvarig kontakt med solen og vandet.

Spray til hårfjerning "Vit"

Produktlinjen omfatter, ud over de tidligere nævnte cremer, spray. Deres handling er ens, forskellen vedrører kun anvendelsesmåden på huden. Produktet sprøjtes let, hvilket sparer tid og letter applikationen i svært tilgængelige områder.

Spray "Vit" er af to typer:

 • til følsom hud - indeholder vitamin E, aloe vera ekstrakt;
 • til tør hud - sheasmør og sød mandel fugtes overfladen efter depilering.

Hver spray er udstyret med en spatel, som er praktisk at fjerne hårrester. Værktøjet på grund af anvendelsesmåden er praktisk at bruge i bikiniområdet.

Depilation i brusebadet

Tempoet i det moderne liv er meget hurtigt. Ofte er tiden for depilering ikke nok. Men hvad hvis omstændigheder kræver det perfekte udseende af intime områder? I produktlinjen "Vit" er der en creme til depilation i bruseren.

Forskellen betyder i anvendelsesmetoden. En lille mængde creme appliceres på tør hud, efter to minutter kan du sikkert tage et bad. Pakken indeholder en dobbeltsidig svamp. Den bløde del er designet til at påføre cremen. Hårdt, malet hvidt - til fjernelse. Svampens lille størrelse letter brugen i bikiniområdet. Det skal huskes, at brusekrømen har en vandafvisende struktur, dvs. simpel spyling er ikke nok til helt at fjerne produktet. En anden note - depilatoren bør ikke opbevares på overfladen af ​​det behandlede område i mere end fem til seks minutter. Ellers vil det ikke lykkes at undgå udseende af forbrændinger i den følsomme zone af intime steder.

Som en traditionel depilator er brusekrømen opdelt i tre muligheder afhængigt af hudtype. Værktøjet anbefales til brug i bikinilinjen samt armhuler og hænder.

Depilation for mænd

Det antages, at hårfjerning i det intime område kun er prærogativ for kvinder. Men for nylig søger flere og flere mænd også æstetik. Veet for mænd er et specielt produkt designet specielt til medlemmer af den stærke halvdel af menneskeheden.

Værktøjet adskiller sig fra den kvindelige modstykkesammensætning - det omfatter et større antal aktive stoffer. Som du ved, er mænds hår tættere, stivt og tykt, hvilket gør det sværere at fjerne dem kemisk.

Veet til mænd anbefales at blive brugt ikke mere end en gang hver anden uge. Så du kan undgå udseende af irritation.

Cream Veet til depilation af intime områder

Den mest blide metode til at fjerne uønsket hår i bikiniområdet er depilation ved hjælp af specielle midler: cremer, skum, spray. Huden i dette område er så følsom og øm, at ethvert middel eller metoder til at håndtere uønsket vegetation ikke vil fungere her. Brug af barbermaskine er ikke den bedste løsning til bikiniområdet, da irritation, indgroede hår og lige så små stykker ikke overhovedet er det, vi ønsker for det intime område. For problemet med at fjerne uønsket vegetation kan du bruge et fremragende værktøj - depilatory cream til bikiniområdet.

Funktionsprincippet er simpelt: en specielt udviklet sammensætning baseret på milde alkalier, der falder på hårakslen, opløser keratin (hovedkomponenten i håret).

Depilatory Cream Veet Naturals med Shea Butter

Mange produkter trænger ikke dybt ind i huden, men påvirker kun selve håret, men nogle, herunder Veet-depilationskremmen, påvirker selve pæren. Efter regelmæssig brug vokser håret i bikiniområdet langsommere, og hudens glathed varer længere.

Veet Media Oversigt

Huden i de intime zoner er et særligt, delikat sted. Det er her, der har sin egen specificitet: huden har mange nerveender og svedkirtler, næsten intet subkutant fedt. Også i den inguinale zone er en stor samling af lymfeknuder. Alt dette gør valget af midler til kvindelig intim depilering ret vanskelig. For eksempel vil den høje følsomhed i dette område forstyrre voks- eller sukkerhårfjerning. Enig: følsomheden på benene og i lysken er meget anderledes. Det er vigtigt at vælge en creme, ikke kun for effektiv fjernelse af håret, men også med en blød, beroligende effekt på en sådan delikat hud.

Ubehagelige fornemmelser af brændende, tør hud efter anvendelse af depilatory cremer fra den gamle generation i fortiden. Og mange brugere kan kun gætte eller lytte til den specifikke kemiske duft af sådanne retsmidler fra historierne om moms. Midler "Vit" til fjernelse af hår er cremer, skum og spray. Men samtidig er de forenet af en ting: høj effektivitet på grund af sammensætning af høj klasse. Korrekt udvalgte ingredienser - nøglen til vellykket depilation og skønhed i huden på intime områder. Veet-linjen til hårfjerning i disse områder takket være komponenter som plantekomponenter (aloe vera, kamille, calendula), æteriske olier (shea, oliven, lavendel), kølekomponenter (mentol, te-træ) giver ikke kun glat hud uden overskydende hår men også tage sig af tilstanden af ​​huden efter proceduren. Midler til depilation i brusebadet har sådan en fordel: Du kan ikke bruge tid særskilt på at målrette skønhed, men kombinerer helt en behagelig procedure med at tage et brusebad med løsningen af ​​en æstetisk opgave - fjernelse af uønsket hår. Talrige anmeldelser af taknemmelige kunder om cremerne i den "nye generation" - bekræftelse af dette.

Værktøj Anmeldelser

Cream "Vit" har fået fortjent popularitet hos kunderne. Bikini hårfjerning har aldrig været så let og produktiv:

Depilation cream Hvid - i brusebadet, for følsom hud,

Inna, Moskva: Jeg forsøgte Veet at fjerne hår i brusebadet. Nu behøver du ikke allokere tid til denne procedure. Moderne, hurtig, høj kvalitet. Ja, og aromaen "Vit" tilfreds.

Anna, Perm: Efter elektroforstærkeren, voks- og sukkerfjerningen troede jeg, at det var umuligt at fjerne uønsket hår uden smerte. Men hvad var min overraskelse da jeg prøvede cremen "Vit"! Huden er glat i lang tid, og ingen smerter. Og til hårfjerning i bikini zone - et eventyr. Jeg er meget glad, jeg vil prøve hele linjen "Vit".

Olya, Kiev: Jeg bruger konstant depilatory cremer og har allerede vænnet sig til det fremragende resultat og den specifikke lugt, de har. Men cremen "Vit" var glad: duften er uskarpe og ret behagelige. Jeg anbefaler.

Galina, Kharkov: Intim depilation har altid været et ømt emne for mig. Evige nedskæringer, irritation. Og den stikkende pindsvin på den anden dag... og alt er i en cirkel. Men når jeg prøvede Veet, ville jeg ikke handle det for et enkelt hårfjerningsprodukt. Tross alt er huden i de intime zoner ikke stedet at eksperimentere.

Fordele og ulemper ved at bruge hårfjerningskrem

Talrige anmeldelser af dem, der allerede har brugt denne metode til fjernelse af hår, er meget veltalende. I nogle nuancer overgår cremen "Vit" de voks- og sukkerepilationer, der har været så populære i det seneste. Her er nogle af fordelene ved dette værktøj:

 • blød og blid effekt. Og hvis det er så følsomt over for et så følsomt område som en bikini, kan du sikkert bruge den på andre dele af kroppen. Men ikke omvendt: cremer til fjernelse af hår på benene har en mere aggressiv sammensætning;
 • absolut mangel på smerte, hvilket ikke altid er muligt at sige om voks- eller sukkerepilation
 • garanti mod nedskæringer og mikrotraumas i huden
Hårfjerning resultat med Veet depilatory creme
 • bekvemmelighed og hastighed. Bare et par minutter - og Veet for sarte områder vil forsigtigt rense din hud af uønsket hår derhjemme;
 • evnen til at købe på et apotek eller en kosmetisk butik. Depilation har aldrig været så let og overkommelig;
 • effektvarighed op til 7-10 dage;
 • Ved regelmæssig brug af depilationskremer i intime områder bliver håret tyndere og langsommere.

Desværre har denne metode til hårfjerning nogle ulemper:

 • særlig lugt - Kremens sammensætning indeholder alkali og dets forbindelser. Men produkter fra Veet-sortimentet har en let aromatisering, hvilket gør proceduren mere behagelig;
 • risikoen for allergiske reaktioner (irritation, udslæt, kløe, rødme);
 • Hårfjerner i intime områder (især dyb bikini) anbefales ikke til brug under graviditet og amning.
Kosmetikere og dermatologer forbedrer konstant depilatory cremer.

Moderne kosmetologi holder trit med tiderne. Kosmetikere og dermatologer forbedrer konstant depilatory cremer. Snart vil de overvinde ulemperne ved denne metode. Og vi har allerede mulighed for at nyde resultatet af simpel depilering hjemme takket være "Vit" produktlinjen.

Veet (Vit) - den bedste epilator til intim depilation

Moderne kvinder kan ikke længere forestille sig, hvordan det er at leve i det billede, som naturen har skabt. Og hvis behovet for forskellige plastikkirurgier, skiftende hårfarve, øjenbrynsform er et kontroversielt problem, og en kvinde kun styres af hendes mening for at løse det, så har behovet for at fjerne overskydende hår i det intime område længe været et spørgsmål om ikke skønhed men hygiejne.

Hvad er en enhed

Veet Sensitive Precision trimmer er designet til at bekæmpe overdreven hårvækst i intime kropsområder, såsom bikiniområdet, armhuler.

Det er en hvid AA batteridrevet enhed. Inkluderet med det er en taske til opbevaring, samt tre dyser til forskellige formål:

 • til hårfjerning i bikiniområdet
 • til trimning af hår;
 • for at fjerne ansigtshår (for eksempel under øjenbrynene, over læben).

Dette omfatter også en rengøringsbørste og instruktioner til brug.

Vigtigt at vide! Det skal huskes, at alle barberingsudstyr skal rengøres under rindende vand! Tørkning af sådanne apparater med servietter eller et håndklæde er ikke tilladt!

Hvilke producenter lover

Producenter garanterer hurtig og præcis fjernelse af overskydende hår i områder, der kræver øget delikatesse af behandlingen. Overvej ikke enheden som en epilator.

Veet trimmeren (Wit) er beregnet til intim depilering. Det vil sige, at det ikke vil trække hår ud af roden, men omhyggeligt og omhyggeligt barbere af unødvendig vegetation og fjerne den fra første gang. Samtidig vil processen være uden nedskæringer.

Den lille størrelse af enheden vil gøre det muligt for dig at udføre manipulationer på steder, der er vanskelige for barbermaskiner at arbejde, det vil også fungere godt i øjenbrynernes område og trimme dem til ønsket længde og tykkelse.

Ved hjælp af en trimer er det praktisk at gøre øjenbryn formkorrektion.

Vet trimmeren (Wit) er god til akut korrektion af hår, du kan nemt tage det med dig på en tur

Enheden er lille i størrelse og tager ikke meget plads på hylden på badeværelset eller i en kosmetikpose med rejsetilbehør.

Funktioner af enheden Veet (Wit)

Apparatets skabere antog, at denne trimmer udelukkende ville blive brugt af kvinder, derfor dette hvide og rosa design. Men selv mange repræsentanter for det stærkere køn værdsat denne nyttige og nemme at bruge ting, lejlighedsvis låne det fra deres veninder eller hustruer.

Dette skyldes, at enheden har mange fordele, hvormed det er vanskeligt at overføre indifferent til enhver person, der tager sig af sin egen eksterne attraktivitet og selvfølgelig sundhed. Trimmeren har mange fordele, som vi diskuterer senere.

1. Smertefri håndtering

Veet Sensitive Precision fungerer ikke som en trimmer. Han har et meget lille område af arbejdsknive, derfor kan han ikke udføre en fuld skæring, men den blev oprettet og ikke for det. Tyndt profilarbejde - det er bekymringen for trimmeren. På grund af den meget hurtige, usynlige for arbejdsknivenes øjenbevægelse skærer trimmeren håret uden at forårsage irritation og smerte.

2. Brugervenlighed

Veet Sensitive Precision er designet under hensyntagen til funktionerne i kvindelige hænder, små i størrelse, så dens form er meget ergonomisk og bekvem for kvinder: Enheden passer i håndfladen uden problemer, falder ikke ud, glider ikke - hvilket er meget vigtigt for at arbejde på badeværelset, fordi møblerne der er vådt. Selv under barberingen i bruseren er trimmeren meget svær at falde fra din hånd - dens design er så gennemtænkt.

Enheden er udstyret med en beskytter til komfort og undgå at glide i hånden.

3. Let at bruge

For at kunne begynde at arbejde med enheden er det ikke nødvendigt at studere en flertalsinstruktion, som det er tilfældet med en hjemmepilator, for eksempel. Hvid til intim depilering er nem at vedligeholde, bare indsæt batteriet, læg den ønskede vedhæftning, tænd og start arbejdet i det ønskede område.

Mens hjemmepilatører ikke alene gør ondt, indeholder de ofte ikke ledsagende instruktioner på andre sprog udover sproget i oprindelseslandet og engelsk.

For at forstå deres arbejde kræver der derfor en masse forberedende forberedelser. Trimmer Wit vil ikke skabe sådanne problemer for sin ejer. Det er nemt at bruge, og du kan arbejde med det på et intuitivt niveau.

4. Sikkerhed på arbejdspladsen

Trimmer kan ikke skæres. Faktum er, at hans arbejdsknive fjernes fra huden og er beskyttet af dyser, i modsætning til en barbermaskine, der berører epidermis direkte og kan efterlade en dyb kappe, når den håndteres uforsigtigt.

For at beskytte de påtænkte dyser på bladet

Veet Sensitive Precision-enheden har ingen ledninger, den kører på batterier og ikke på elnettet, så der er ikke noget i vejen, mens du behandler de nødvendige områder af kroppen. Desuden reduceres risikoen for elektrisk stød til nul.

5. Skader ikke huden.

Mange barbermaskiner er ikke designet til at barbere delikat, tynd kvindeskind, især i intime steder. Depilation med en maskine er ofte smertefuld, traumatisk, bladskærer - i værste fald og i bedste fald - røde pletter på steder, hvor hårene fjernes. Epilering er også smertefuld og ledsages af risikoen for indvækst.

Trimmer Wit fjerner håret pænt og hurtigt.

Selv efter gentagelse af enheden på samme sted på den mest følsomme hud er der ingen irritation

Huden forbliver blød, glat, håret er ikke strakt, deres struktur er ikke forstyrret, hvilket efterfølgende ikke medfører risiko for indvækst under det øverste lag af dermis.

6. Multifunktionel enhed

Med trimmeren Hvid kan du rette vegetationen i bikiniområdet, i armhulen, på ansigtet - under øjenbrynene og endda forme skæg og skæg på mænd. Hvad de bruger, men måske skjul disse oplysninger.

Et stort antal dyser gør det muligt for enheden at være multifunktionel.

7. Muligheden for hjemmetablering

Ikke alle kvinder vil være enige om at besøge salonen, så der hendes intime områder blev behandlet af helt uautoriserede mennesker. Til hårfjerning eller udtørring i indretningen af ​​en skønhedssalon kræves der ofte en vis mod, hvilket ikke alle kvinder har.

Wit trimmer løser dette problem, fordi det ikke er nødvendigt at håndtere din egen beskedenhed og forlegenhed. Du arbejder der, hvor ingen ser dig.

8. Autonomi

Fungerer uden brug af ekstra midler i form af skum eller barbergel.

Hvid trimmer skal anvendes, når huden er tør, ikke dampet og soaped.

Vær opmærksom! For den bedste effekt, skal du begynde hygiejne inden badning. Først barberer du overskydende hår, og kun derefter fortsæt til vandprocedurerne. Brug af enheden i badet efter badning og at tage dampbad anbefales ikke!

Som alle ting har trimmer sine ulemper.

Ulempen ved indretningen

 1. Det kan ikke fungere godt på meget hårdt og groft hår. Sommetider er sådant hår (især ofte med sort hår) ikke fjernet første gang. De kan efterlade deres follikler under huden, som skinner gennem epidermierne, forlade følelsen af ​​at vegetationen ikke er helt fjernet. Kun en professionel epilator kan klare dette problem.
  Hvid trimmer til intim depilering er ikke beregnet til at trække hårsække ud, derfor er det ikke muligt at bekæmpe det med disse "slag" på huden.
 2. For at rette øjenbrynens form, kan du nogle gange have brug for en klap, fordi trimmeren Wit virker kun uden problemer med tilstrækkeligt voksede hår på øjenbrynene. Hvis øjenbrynene har en acceptabel hårlængde, kan du få indtryk af, at trimmeren ikke barberer dem. Det er ikke sådan, kun forskellen er mest mærkbar, når du arbejder med buskede og brede pandebuer.

At arbejde på formen af ​​øjenbryn kræver dygtighed

 • Mange kvinder er bange for det umulige at skære knive. Ved korrekt pleje af enheden, som omfatter regelmæssig rengøring efter hver procedure, barbering og smøring, skærer knivene ikke lang tid. Måske bliver du træt af trimmeren, og knivene vil stadig forblive skarpe og effektive.
 • Vær opmærksom! Det er strengt forbudt at smøre kniven med vegetabilsk olie. Til disse formål må man kun bruge speciel olie i ekstreme tilfælde - maskin eller syning.

  Epilator eller depilator?

  For at korrekt bestemme mekanismen for driften af ​​enheden er det nødvendigt at forstå, hvilken hovedforskel der er mellem hårfjerningsprocesser og hårfjerning.

  Epilation er fjernelse af et hår ved dets ødelæggelse med obligatorisk ødelæggelse af hårsækkene. Epilering udføres med laser eller elektrisk strøm.

  Det er bedre at underkaste sig denne procedure i specialiserede saloner, da der altid er fare for at skader dig selv eller forlader ar på huden, når du behandler håret med en uerfaren hånd. Desuden er ekstrem nøjagtighed nødvendig, når man manipulerer på så vanskelige og vanskelige områder som armhuler eller bikini-områder.

  Depilation - slippe af med håret ved at fjerne det uden at skade hårsækken. Hår kan depileres med en barberkniv, shugaring, voks, forskellige cremer med en kemisk effekt på hårrotten og selvfølgelig en trimmer.

  Hvordan Veet Sensitive Precision Trimmer Works

  Trimmeren er drevet af et AA-batteri, som altid kan købes i enhver butik.

  • at starte i intim stort område dyse kræver en forud forkortet crest regrown hår, og derefter erstatte dysen ved en særlig, barbere den resterende del af håret ved roden;
  • så skal du rengøre knivene med en speciel børste, der kommer i sættet;
  • Efter at dysen er fjernet, skylles trimmerhovedet i vand, idet der undgås fugt på enheden.
  • fedtknive med olie;
  • læg en speciel taske til opbevaring.

  Specifikationerne for hårfjerning i intime områder

  For at udføre den smertefri depilation af vegetation i det intime område, skal du kende hårets egenskaber i dette område. Wit trimmer klare succes med sin funktion, fordi dens knive skærpes for disse egenskaber.

  Egenskaber ved hår i det intime område:

  • stiv - dette er nødvendigt for at skabe et luftgab, der beskytter lysken mod hypotermi og overophedning;
  • Krøllet - samme funktion bestemt af naturen. Derudover giver krøllet hår den bedste mulighed for fordampning af sved og feromoner, der tiltrækker det modsatte køn.

  Knive trimmer Veet Sensitive Precision lykkes med at klare fjernelse af krøllet hår for at sikre de bedste hygiejne intime områder

  Depilation detaljer i bikini området:

  • det er bedre at bruge mænds barbermaskiner, der er udstyret med et flydende hoved og et udvalg af knive til mere komfortabel håndtering;
  • depilatory cremer, shugaring kan have konsekvenser i form af irritationer, allergiske reaktioner. Kræver forsigtighed i brug;
  • epilering, især dårligt udført, forlader næsten altid mikroscars og ar, som kan blive betændt og føre til mere omfattende problemer;
  • Hårfjerning med trimmer er næsten altid sikker, da det udelukker nedskæringer og følgelig betændelse, sår og ubehagelige konsekvenser i form af indfødning af hår.

  Hvis hudens krop er blødt og tyndt, og håret tværtimod er stærkt og hårdt, kan der efter trængsel være en trussel om indfødning af håret under huden. For at undgå dette skal du huske de enkle regler for hudpleje efter trimning:

  • en eller to gange om ugen, brug kroppens skrubber til kåt hudpartikler exfoliere og fjern
  • barbermassen skal glides i retning af hårvækst, og trimmeren er imod vækst, ikke omvendt;
  • gøre en lysmassage af huden dagen efter proceduren, så hårene der vokser over natten vil stige over huden og ikke vokse ind i det.

  Hvordan man bruger elektrisk trimmer Veet Sensitive Precision til intim depilation

  Wit trimmer er designet til at fjerne hår på forskellige dele af kroppen, herunder på særligt delikate steder som en bikini eller armhule. Det er vigtigt at vide, hvordan man korrekt bruger epilatoren for en behagelig barbering og maksimal effekt.

  Trin for trin ser processen med at bruge Veet trimmer til epilering af intime områder sådan ud:

  1. Køb på forhånd et bedøvelsesmiddel til smertelindring under epilation på intime steder. Mange kosmetologer anser Emla creme et godt middel. En anden god smertestillende middel er en køleform eller spray med en frysende effekt. Også, for en behagelig barbering, har du brug for et barberingshjælpemiddel og et barberingsprodukt efter barbering.
  2. Sørg også for, at trimmeren fungerer korrekt i forskellige tilstande og ikke kræver udskiftning af batterier.
  3. Hvis håret er langt, skal du klippe det i en længde på ca. 0,5 cm. Det er med denne længde, at trimmeren Vit virker mest effektivt.
  4. Til damphud tag et varmt brusebad eller bad.
  5. For at beskytte dig mod indgroede hår efter depilation skal du forsigtigt gnide huden med en svamp.
  6. Smør de ønskede områder af huden med barberingsmidlet, sæbeskum eller almindelig fløde. Begynd at bruge trimmer Wit i den første applikation med lav hastighed.
  7. Husk - du behøver ikke gøre noget ved barberingen. For at barbere med maksimal effekt, skal du lidt stramme huden og holde veet trimmerhovedet mod hårvækst.
  8. Når håret er fjernet, skal du vaske dem ud af huden. Behandl din hud med en fugtgivende baby creme eller alkohol løsning for at genoprette beskadiget hud hurtigst muligt. Du kan også på dette stadium bruge en speciel creme, der nedsætter hårvæksten.

  Efter flere gange vil barberingen med en Veet trimmer (Wit) blive ret simpel, og du vil være i stand til at udføre nogle intime haircuts til din smag ret hurtigt og smukt.

  Til fjernelse af hår i intime områder tilbyder producenter af forskellige kosmetiske produkter mange muligheder for produkter med mekanisk eller kemisk virkning.

  Brug af Veet Sensitive Precision trimmer er garanteret at beskytte din hud mod skader og allergier, hvilket kun efterlader komfort og det ønskede resultat efter påføring.

  Fra denne video lærer du om de detaljerede instruktioner for brug af elektrisk trimmer Veet Sensitive Precision:

  I denne video vil du se et overblik over den nye Veet Sensitive Precision trimmer:


  For at lære om alle funktioner i brug, pleje og korrektion af øjenbryn, bikini zone og ikke kun ved hjælp af Veet Sensitive Precision trimmer, kan du fra denne video:

  Depilation cream Veet Suprem`Essense - anmeldelse

  Blød og delikat creme! En af de bedste fra Veet! Plus råd om hvordan man laver en dyb bikini uden skader!

  ههه * ه * ه * ه * ه * ههه Hej kære piger! ههه * ه * ه * ه * ه * ههه

  For mig er en skræmmende creme i en bikini linje den bedste mulighed! Voks strips og shugaring forlader straks - jeg kan ikke stå smerten. Og på andre procedurer, ligesom laser, har jeg simpelthen ingen penge.

  Jeg ved, at linjen fra Veet betragtes som den dyreste og mest annoncerede. Hun forlod hende flere gange, men hun kom stadig tilbage - hun giver den mindste irritation.

  I denne anmeldelse vil jeg fortælle dig, hvordan du laver en dyb bikini, hvorefter du ikke behøver at gå til en rattler i en uge))). Men først om cremen selv!

  Køb - karruselhypermarked

  Pris - omkring 280 rubler.

  Silkeagtig hud og udsøgt duft takket være den innovative Silk-teknologi Fresh ™. Effektiv fjernelse af hår holder den nye Veet creme ikke kun huden hydreret i op til 24 timer *, men efterlader også en behagelig aroma. Endelig er depileringsproceduren blevet mere behagelig!

  De har også et mærke til højre for webstedet, for hvilke zoner det er beregnet til. Alle oplysninger er kopieret på boksen og røret.

  I sættet går som standard spatelen og røret selv.

  Spatel ubelejligt at anvende cremen. Derfor sætter jeg det i pennerne. Men for at fjerne mest. Men for benene eller hænderne passer det helt sikkert! Plastik er godt, og selv i mine hænder bryde ikke.

  Røret med en beskyttende membran. Bag dig, hvis du ignorerer alle indskrifterne, bliver du endnu en gang informeret om værktøjet.

  Duften af ​​cremen Aloe Vera. Uanset hvordan jeg lugter det, er der ingen fløjlrose der. Fordelen er, at der ikke er nogen kemisk lugt, som er til stede i alle cremer d / d. Selvfølgelig vil jeg ikke kalde det naturligt, men samtidig er det meget sart. Og det er fængslende!

  Creme af mellemtykkelse, på huden bliver mere flydende. Men ikke flyder.

  Farve hvid, uden pletter. Homogen blanding, ingen blodpropper eller vand.

  +hurtig handling, ca. 5 minutter;

  + har en behagelig lugt;

  + forlader ikke irritation

  + fjerner 95% af hårene.

  Af minuserne kan jeg sige, at hvis du løber ind og efterlader det i mere end 6 minutter, vil du få kemisk forbrænding! Men vi forstår alle, at det er et stærkt kemisk middel. Og det er bedre at undereksponere end at overdrive det.

  ₪₪₪₪₪₪ Og nu om hvordan man laver en bikini. ₪₪₪₪₪₪

  Til dette skal du:

  * betyder for sex sundhed

  * creme med spatel

  * Nærende creme (jeg har spermaceti)

  * Phenystyle - til følsom hud.

  Når du har brugt det første emne, skal du tage et par bomuldsdiske og lukke slimhinden med dem. Cremen bør ikke komme på de intime dele af kroppen. Du kan bruge thong.

  Påfør cremen i 5 minutter. Ikke længere. Det er bedre at fjerne overskydende barberkniv.

  Derefter fjerner vi cremen med hårene ved hjælp af en spatel og et brusebad. Og igen behandler området med en blid gel.

  Påfør nærende creme til tør, ren hud. Hvis du ser rødmen af ​​huden, betyder først Fenistil eller lignende i handling. Efter 1 - 1,5 timer fløde oven på den.

  Han påførte Levomekol på slimhinden. Det hjælper meget, hvis der pludselig kommer noget irriterende ind i det. Må ikke overdrive og fjerne brændende fornemmelser.

  Jeg føler ikke noget ubehag efter disse procedurer. Og jeg har meget følsom hud.

  Jeg råder dig til at prøve cremen, det er godt og sart!

  Alt godt humør, og tak for læsning til slutningen))).

  Veet depilatory cream

  Indhold [skjul]

  Veet Depilatory Cream er et kosmetisk produkt, der hjælper med at fjerne uønsket hår på huden af ​​hænder, fødder, krop, herunder det intime område.

  Længe siden fjernelse af uønsket hårdhed på forskellige steder er blevet et reelt problem ikke kun for kvinder, men også for mænd. Den mest populære måde at fjerne det på er at barbere, men denne metode er ikke særlig behagelig, og håret vokser også ret hurtigt. Vit depilatory cream er et værktøj, der hjælper med at fjerne dette problem hurtigt og uden problemer med at holde huden glat i lang tid.

  Nyttige egenskaber og kontraindikationer

  Veet Depilatory Cream har mange fordele i forhold til andre metoder til depilering i intime områder eller andre problemområder.

  Nyttige egenskaber ved dette værktøj:

  • Proceduren for anvendelse af dette værktøj er smertefri. Du vil ikke opleve sådanne ubehagelige og undertiden meget ubehagelige fornemmelser, som når du bruger voks eller epilator.
  • Produktet påvirker forsigtigt huden. Brugen af ​​en barbermaskine til hårfjerning slutter meget ofte med nedskæringer, irritation eller skrælning på huden. Brugen af ​​dette værktøj er sikkert, hvis du følger instruktionerne til brug.
  • Ingen bivirkninger. Meget ofte kan du finde negative anmeldelser om dette produkt, når piger klager over irritation, allergier og endda forbrændinger. I højere grad er disse fænomener forbundet med enten ukorrekt brug eller ved køb af en dårlig kvalitet eller udgået produkt. Hvis du tjekker huden for følsomhed og vælger et kvalitetsværktøj, vil du ikke se bivirkninger.
  • Minimale tidsomkostninger, måske er dette en af ​​de vigtigste fordele ved depilatoren Vit. At fjerne uønskede hår med epilator, barberkniv eller på anden måde, det tager ofte tid. Anvendelsen af ​​emulsionen - selve proceduren er kort, og ventetiden er i gennemsnit 3-6 minutter afhængig af de enkelte karakteristika.
  • Ansøgningen kræver ikke særlige færdigheder og fingerfærdighed. Alt hvad der kræves af dig, er at påføre en del af produktet på den hårede hud og distribuere den. Så tager du det bare af med en speciel spatel, hvorved håret fjernes.
  • Økonomi. Naturligvis vil depilation af et stort område af huden kræve mange penge. Den relativt høje pris på Veet-depilationskremer sammenligner imidlertid ikke med de høje omkostninger ved salonprocedurer, og effekten er næsten den samme, kun den varer ikke så lang tid.

  Kontraindikationer for brugen af ​​Veet creme til depilation:

  1. Depilatorer af denne type bruges IKKE til at fjerne hår på hovedet, ansigtet og i brystet og lyskeområdet. (På ansigtet depilation cremer).
  2. Værktøjet anvendes ikke på beskadiget hud (sår, ar, forbrændinger), såvel som hudsygdomme og acne.
  3. Brug ikke depilatoren tidligere end 3 dage efter barberingen.
  4. Kontraindiceret i det udtrykte udseende af bivirkninger med tidligere anvendte depilatories.
  5. Tjek med din læge, hvis du bruger lokale lægemidler.
  6. Individuel intolerance over for komponenter.

  struktur

  Lad os analysere hovedkompositionen af ​​enhver Veet depilation creme:

  • Urea er en naturlig fugtighedscreme, der kan trænge ind i de dybe lag af huden og mætte cellerne med fugt. Det blødgør huden perfekt og forbedrer dets beskyttende egenskaber.
  • Kaliumthioglycolat er det vigtigste aktiv i dette produkt. Det ødelægger hårproteiner, blødgør dets struktur. Håret dør og falder ud.
  • Calciumhydroxid er en alkalisk komponent der regulerer produktets pH og er også et konserveringsmiddel.
  • Talc anvendes i dette produkt som en blødgørende komponent. Det absorberer fugt og forhindrer irritation af epidermis.
  • Glycerin er en fugtighedscreme, der ofte bruges i kosmetik.
  • Sorbitol er en anden fugtgivende ingrediens.
  • Desuden indeholder sammensætningen konserveringsmidler, emulgeringsmidler, fortykningsmidler og duftstoffer.

  Hver veetcreme har en speciel ekstra komponent, som er egnet til en eller anden hudtype eller udfører en hjælpefunktion:

  1. Til følsom hud - aloe og vitamin E. De fugtiger huden, forhindrer irritation og beroliger epidermis. Disse stoffer øger hudens beskyttende egenskaber.
  2. Til tør hud - liljeekstrakt og shea smør. De nærer og fugter epidermis, forhindrer tørhed og afskalning, som kan forekomme efter proceduren.
  3. Til normal epidermis anvendes lotus lotion og jasmin ekstrakt.

  Cream Veet til depilation af intime områder

  Alle piger ved, hvor problematisk fjernelsen af ​​uønsket hår i bikiniområdet er. Brug af hvid creme til intim depilation er måske en af ​​de mest behagelige og blide måder.

  Produkterne fra denne producent er velegnede til hårfjerning selv i de mest følsomme områder - bikini og armhule. For at proceduren skal være smertefri og sikker, og heller ikke forårsage irritation og allergi, er det nødvendigt at nøje følge instruktionerne for brug, som er angivet på hver pakke.

  Hvad du behøver at vide for depilation i det intime område:

  • Brug ikke værktøjet i det dybe bikiniområde. Huden og slimhinden i dette område er meget følsom. Komponenter har en egenskab for irritation af den delikate epidermis. Hvis huden i underbenet eller i hænderne bliver endnu bedre efter påføring af et sådant middel, kan der forekomme en allergisk reaktion og endda en forbrænding på denne delikate epidermis.
  • Følg instruktionerne nøje.
  • Vedligehold en bestemt tid, hvis det er nødvendigt, er det bedre at vaske det af inden overeksponering.
  • Sørg for at lave en følsomhedstest.

  konklusion

  Veet Depilatory Cream er egnet til at fjerne uønskede hår fra kroppen, hænderne, fødderne og det intime område. Cremen har en mild effekt, gør huden glat og øm, og effekten varer to gange længere end ved brug af en barbermaskine.

  Instruktioner til brug

  Overholdelse af særlige regler hjælper dig med at undgå ubehagelige situationer og uforudsigelige konsekvenser.

  Instruktioner til brug creme Vit:

  1. Før du anvender værktøjet, skal du rense og tørre huden.
  2. Påfør produktet er ikke et tykt lag på det ønskede område af huden. Først skal du klemme en del af røret, og fordel det jævnt ud med den padle, der kommer i sættet. Det anbefales at udføre proceduren i badeværelset.
  3. Det er meget vigtigt at udholde en vis tid for ikke at blive brændt. I gennemsnit er et godt resultat 3-6 minutter. Den maksimale tid, hvor emulsionen kan være på huden, 10 minutter.
  4. Hårfjerning bør også udføres ved hjælp af en scapula. Værktøjet er skrabet af med en gummeret side af en ske. Dette bør gøres ret hurtigt, fordi emulsionen, der ikke fjernes, fortsætter med at virke.
  5. Derefter skal du grundigt vaske rester af rigeligt vand og blanke huden med et håndklæde.

  Ant olie til hårfjerning

  Top elektriske barbermaskiner til mænd - TOP-10 rating