Pleje af en lige barbermaskine

Farlig barberkniv - et værktøj, der kræver særlig behandling. For at den skal forblive i god stand og holde skarphed på arbejdspladsen, skal den lige razors pleje være korrekt: den skal omhyggeligt opbevares og omhyggeligt vedligeholdes.

Hovedreglen for ejeren af ​​frygten er så lidt som muligt. Barbermaskinen skal komme i kontakt med vand og fugtig luft så lidt som muligt: ​​under deres indflydelse ruster kniven (afhængigt af metalet) eller oxiderer. Af denne årsag er det bedst at skylle kniven på en blød, fnugfri klud vertikalt (villi kan røre ved, hvilket ikke er godt for det) for at fjerne børster og skumrester under barberingen. En vaffelhåndklæde er bedst egnet til dette formål - hæng det på din fri hånd og forsigtigt gnide en barberkniv på den i processen.

Du må ikke skylle værktøjet, for det første forhindrer vandet, at det glider, tvinger det til at "holde fast" til huden, og for det andet kan du ved et uheld trykke en tynd kant på vandhanen og beskadige den. Det er nødvendigt at undgå strejker og endda berøre bladet mod hårde genstande. Det anbefales dog ikke at slippe barbermaskinen, men hvis den glider ud af dine hænder, skal du ikke forsøge at fange den - den er meget skarp og kan forårsage alvorlig skade. Til sidst, selv efter at en barbermaskine falder, sker det, at det bliver restaureret.

Når der opbevares i fare, bør der ikke være fugt, det skal være helt tørt. Tør forsigtigt instrumentet af med en blød, fnugfri klud efter hver brug. Åbn barbermaskinen og tør klingen, håndtaget og især inde i det - en forræderisk dråbe vand kan lure mellem halverne af håndtaget, hvilket vil efterlade et mørkt sted på bladet. Generelt er dannelsen af ​​mørke pletter under påvirkning af fugt på metallet normalt. Ved korrekt opbevaring forekommer hyppig brug og regelmæssig redigering på bælteflader sjældnere.


De mørkeste pletter på bladet forårsaget af ukorrekt opbevaring af barbermaden

Hold barbermaskinen på et tørt ventileret sted (det vil sige ikke i badeværelset, hvor luftfugtigheden er høj). Og hvis værktøjet er en arbejdstager, er det ekstremt uønsket at holde det i et lukket tilfælde, det skal "trække vejret".

Ved langvarig opbevaring (flere måneder eller mere) smøres bladet let med speciel olie til metalbeskyttelse. Det vil spare metallet mod skader, fordi det vil blokere adgangen til det fra fugt og luft.

Sådan tilberedes en barbermaskine til første gang? Hvis faren lige er kommet fra butikken, er det nok at vaske det med sæbevand (alle nye barbermaskiner er dækket af olie for sikkerheden). Hvis instrumentet bruges, skal du også vaske det med sæbe og derefter forsigtigt tørre det med en blød klud med alkohol. Brug ikke kogende vand og syre til at desinficere barbermøllen og udsæt det ikke for temperaturændringer.

Og endelig - brug kun værktøjet til det tilsigtede formål - at barbere dit hår og være forsigtig: barbermaskinen er meget skarp!

Pleje og skærpe barbermaskiner

I dag er moderne, multi-blade, elektriske og lige elektroniske (smart) barbermaskiner, mode til et sådant værktøj som en farlig barberkniv tilbage.

Efter købet er der for dem, der for første gang ønsker at begynde at bruge dette fremragende barberingsværktøj, et problem med at opretholde og passe på dette sarte og lurvede værktøj. Og det er en vanskelig og besværlig ting, der kræver konstant opmærksomhed. Barbermassen skal konstant smøres med speciel olie. Metalet, som razeren er lavet af, har en ubehagelig tendens til at mørkne, og når det kommer i lange perioder vil det ruste overhovedet! Fra et hvilket som helst andet metal, andre legeringer, vil en god barberkniv ikke fungere. Ud over besværet vil det være meget kostbart at pleje en lige barbermaskine, da specielle, licenserede produkter til pleje koster mange penge. Dette omfatter en række slibemidler, olier, rengøringsvæsker og lignende tilbehør. Derfor foreslår jeg at finde dem en billigere, men samtidig lige så effektiv erstatning, som jeg personligt har brugt med succes i flere år nu, og min barberkniv lider ikke og forringes slet ikke. Så lad os begynde med slibemidler.

 • Et slibemiddel til at rette knivens skærekant kan udskiftes med almindeligt talkumspulver købt på apotek.
 • Slibemiddel til slibning. Enkel, klerskelig kridt, pundet i støv.
 • Slibemiddel til kapitalspaltning, som holdes mindst en gang om måneden, goi pasta er meget velegnet.
 • Bladrenseren efter brug, udskift med medicinsk alkohol.
 • Antikorrosionsolie til en barbermaskine, udskift med babyolie, også købt på apoteket.

Skærende barbermaskine

En ny barbermaskine, der købes i en butik, er ikke helt skærpet og er ikke egnet til barbering, så du skal først skærpe den. For at gøre dette placerer vi et ark med P 400 sandpapir (nul) på en helt glat kant af bordet (DET ER VIGTIGT!), Sæt et barberblad på pladen med et helt plan og i en cirkelbevægelse med uret, skær skærmen. Bladet er formet således, at det sætter det på en flad overflade med hele planet, og overfladen berører kun knivens skære og skærekniven i en vis vinkel, således at fejl under en sådan skarphed udelukkes. Skær på den ene side for at fortsætte kontinuerligt i fem til syv minutter. Så gentager vi den samme procedure med den anden side af bladet. Efter skarphed regerer vi bladet på baren med huden og pastaen af ​​goyim, holder knivskarven med bladet mod os, mindst halvtreds bevægelser fra den ene side til den anden.

Herefter gentages proceduren på den anden side af stangen, hvor hb-stoffet er placeret med talkumpulver sprinklet på den.

Nedenfor vil jeg give, hvordan man laver en sådan bar. Nu er der en endelig berøring: vi sprinkler kridt på støvet, der bæres på støvet, og forsigtigt, uden at berøre skæret, tørre bladet.

Derefter, hvis du ikke vil anvende det med det samme, skal du forsigtigt tørre bladet med olie og fjerne det på et tørt sted. Til dette formål bruger jeg en kasse med små poser salt, der absorberer fugt fra omgivende luft.
Og nu vil vi lave en bar for at redigere en barberkniv før barberingen. For dens fremstilling vil have brug for:

 • Træbjælke (ca. 30 × 5 × 2 cm)
 • Ægte læder. Bedre fra det gamle bælte.
 • Blødt, men tykt HB-stof.
 • PVA lim.

Til at begynde med behandler vi stangen med sandpapir på et træ eller et fly. Så det bliver glat. Derefter vedhæfter vi noget håndtag til linjen, så det er mere bekvemt at holde det under redigering. Jeg tog håndtaget fra spatelen. Nu, har vi tidligere brugt lim til baren, vi pakker det med et tykt bomuldsstof. Skær og fold hjørnerne, så der ikke stikker noget ud. Og straks, uden at vente på, at limen tørrer, limer vi en læderklap over hele længden af ​​den ene side. Vi lægger alt under pressen. Du kan presse tunge bøger. Vi venter på den angivne tid på klistermærket, indtil det tørrer helt. Nu kan du nyde.

Razor barbermaskinen ikke kun før slår, men også efter. Og mindst en gang om måneden tilbringer kapitalspaltning på et nul sandpapir P 400. Glem ikke at tørre med kridt og olie. Når du overholder alle disse enkle regler, vil din farlige barberkniv trofast tjene dig i mange år.

Alt om barbermaden

Anlagt til fjernelse af overskydende vegetation af mennesker af forskellig sex og alder. Alle søger et praktisk og praktisk værktøj, der opfylder hans krav. Og markedet er virkelig en masse forslag og muligheder, der vil hjælpe med at klare uønsket hår. Men ofte har brugen af ​​sådanne midler negativ indflydelse på huden. Hvis du nødt til at ty til proceduren i barbering hver dag, bør du sætte dig ind i instrumentet som en barbermaskine, samt brugen af ​​de regler, procedurer omsorgsfulde for hendes udsigt over skarphed maskine.

Typer af barbermaskiner

Stadig populære blandt mænd får såkaldte barbermaskiner. Dette værktøj har mange fordele: det irriterer ikke huden, barberingen er af høj kvalitet, selve processen er interessant og underholdende for den mandlige køn. Farlig barbermaskine kan godt konkurrere med T-formede maskiner og elektriske barbermaskiner.

Farlige barbermaskiner kommer i to former:

 • klassisk lige barbermaskine;
 • barberkniv med udskifteligt blad.

Klassisk lige barbermaskine

Den klassiske lige barbermaskine har to hoveddele - klinge og håndtag. De er forbundet med hinanden af ​​en lille nitte. Håndtaget har en plads til bladet, som giver dig mulighed for at folde barbermaskinen i halvdelen, hvilket er meget bekvemt - under transport bliver bladet beskyttet. Plast eller træ bruges som regel til at lave håndtaget, men der er undtagelser. I skræddersyede skrabere kan håndtaget laves af elfenben eller andet dyrere materiale. Bladet består i sin tur af følgende elementer:

 • arbejdende lærred (1);
 • tungen (2);
 • nakke (3);
 • blad (4);
 • ryggen (5);
 • hoved (6);
 • hæl (7).
Razorblad består af klud, tunge, nakke, kniv, ryg, hoved og hæl

Shavetka

Farlig barberkniv med udskiftelig blad (shavetka) har en lignende struktur som den klassiske farlige barberkniv. Den eneste forskel er, at denne art har evnen til at erstatte bladet. Mange finder denne mulighed mere bekvem, fordi der ikke er behov for at skærpe bladet. For sådan en barberkniv er ret egnede, som anvendes i konventionelle maskiner. Undtagelsen kan kun foretages af nogle modeller, men deres reservedele leveres allerede i kittet.

Shavetka hedder en farlig barberkniv, hvis kniv kan udskiftes

Tabel: Bladplacering for den lige barbermaskine

Fotogalleri: barberblad

Sådan vælges en lige barberkniv

Hvis du er ny til at arbejde med en lige barbermaskine, så er det bedre at følge nogle tips, der kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Tabel: farlige razor parametre

Hvordan man bruger en lige barberkniv

Hovedregelen - barbermaskinen skal være skarp nok, ellers risikerer du at skade huden. Før du begynder processen, er det værd at øve "forsigtighed" korrekt.

Der er 3 måder at holde maskinen på:

 1. Vi sætter tommelfingeren på nakken, sætter lillefingeren på tungen og efterlader alle de andre fingre på bagsiden af ​​barbermaden.
 2. Lillefingeren på tungen, tommelfingeren er tilbage på bagsiden indefra og de andre fingre på bagsiden udefra.
 3. Indekset og midterfingrene placeres på bagsiden indefra, ringfingeren og lillefingeren placeres på tungen, med tommelfingeren holder vi det sted, hvor tungen er forbundet med lærredet.
Før du begynder at bruge, lær hvordan du holder en farlig barberkniv korrekt.

Regler for razor barbering

Så hvis du har lært at holde en barbermaskine korrekt i dine hænder, så kan du gå videre til scenen for at fjerne uønsket vegetation. Der er tips til at hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat:

 1. Rør dit ansigt op. Du kan tage et varmt brusebad eller læg et håndklæde, der tidligere er gennemblødt i varmt vand.
 2. Sug din barberbørste i et krus varmt vand.
 3. Skold dit ansigt med almindelig sæbe, med en børste, tørre de områder, du skal arbejde med. Geler og skum til barbering er ikke egnede, hvis du bruger en farlig barbermaskine.
 4. Under barberingen skal du strække huden med dine midter- og indeksfingre. For at strække er det nødvendigt før hver bevægelse af barbermaden. Sørg for, at fingrene er 2-3 cm fra bladet.
 5. Spænding forekommer i retningen modsat bladets bevægelse.
 6. Vinklen mellem huden og den lige barber skal være ca. 30 °.
 7. Skub ikke bladet! Dette vil forårsage hudirritation eller udskæring.
 8. Under barberingen bør kun hånden være mobil.
 9. Barbering prøv den centrale del af bladet, fordi det er den mest kontrollerede.
 10. For at gøre dit ansigt perfekt glat, skal du lave mindst 3 passager med et blad. Den første passerer gennem håret, først med korte og rykkede bevægelser, så med længere slag. Den anden og tredje - mod hårvækst. Glem ikke at anvende en sæbeopløsning mellem gangene.
 11. I området under næsen skal du være særlig forsigtig, fordi en skarp opadgående bevægelse kan føre til en alvorlig snit.
 12. Når du er færdig med barberingen, skyl skummet af med rent vand.
 13. Brug fugtgivende eftershave.

Video: Sådan barberes en lige barberkniv

Interessant, i 90'erne af det 20. århundrede, blev den lige razor betragtet som en retrotool, en reel eksotisk. Men i XXI århundrede er interessen for denne enhed steget igen, og flere og flere virksomheder begyndte at producere barbermaskiner.

Er der aldersgrænser

Ansigtshår begynder at forekomme hos drenge i en ret tidlig alder. I gennemsnit 12-16 år. Så snart et øjeblik kommer, undskylder de unge, hvad der er den bedste måde at slippe af med uønsket hår. Den mest almindelige løsning er en regelmæssig barbering. Men det forårsager irritation og udslæt på den ømme ungdommelige hud. Kan en barberkniv bruges som teenager? Selvfølgelig gør det ondt i huden meget mindre, men du skal vide, hvordan du håndterer det. En ung mand, hvis erfaring med barbering ikke er så stor, anbefales ikke at bruge en lige barberkniv alene.

Sikkerhedsreglerne ved barbering med en lige barbermaskine

For at opnå et kvalitetsresultat uden konsekvenser er det værd at huske om sikkerhedsforanstaltninger ved brug af barbermaskine. Tværtimod taler navnet på denne maskine for sig selv, og hvis du ignorerer reglerne, kan du medføre alvorlig sundhedsskader.

Sådan beskytter du dig selv:

 • Anvend ikke sæbe suds på acne og bulende mol for at undgå deres skade under barbering;
 • Pas på din barbermaskine, ellers kan den blive kedelig eller rusten;
 • Brug ikke den lige barberkniv, hvis der er en defekt på bladet;
 • Barber ikke dit ansigt med en lige barbermaskine i et støjende miljø, fordi enhver rykk eller pludselig bevægelse kan forårsage skade;
 • i hvert fald ikke smide og ikke vride din barberkniv uden behov
 • Hold altid et hæmostatisk pulver, det sælges i apoteker.

Pleje af en lige barbermaskine

Hvis du vil "frygte" tjente dig så længe som muligt, så omhyggeligt pleje hende. Der er intet svært i dette, hovedregelen er at minimere indtræk af fugt på bladet. Under barberingen bør du ikke vaske barbermaskinen under rindende vand, det er bedre at fjerne skummet med et håndklæde. Og udelukker også mekaniske skader. Hvis den kommer i kontakt med en hård overflade, kan shaveren modtage defekter, der ikke kan repareres. Hvis du vil sanere bladet, skal du bruge alkohol eller sæbevand. Sæt aldrig syre på barbermaskinen eller skyll det med varmt vand! Farlig barberkniv tolererer ikke pludselige temperaturændringer. Hold et sådant værktøj skal være tørt og på plads. Badeværelse til disse formål vil ikke fungere. Skjul ikke den lige barber i dæksler og tilfælde, det skal "trække vejret". Hvis det ønskes, kan du behandle bladet med en speciel olie til konserveringsmetal.

Sådan skærpe du en lige barbermaskine derhjemme

Farlig barberkniv har tendens til at stumpe. For at returnere den til sin oprindelige tilstand kan du kontakte en slibepersonale. Og du kan skærpe bladet derhjemme. Der er to vigtigste måder at skærpe en farlig barberkniv på:

 • ved hjælp af et bælte
 • med en sten.

Sådan skærper du et lige barberbælte

Hvis du er ejer af en barbermaskine, er tilstedeværelsen af ​​et bælte til slibning en nødvendighed. Bæltet skal være så bredt som dit blad, i hvilket tilfælde overfladen bliver glattere. Redigering af en barbermaskine med et bælte har sine egne nuancer:

 • for hvert 50. barberkniv passerer i læderdelen af ​​bæltet er der 15 bevægelser i stofdelen;
 • bæltet skal være helt fladt, uden bøjninger og knopper;
 • Se bæltspændingen, den skal være stærk.
 1. Placer bladet fladt på bæltet.
 2. Træk bladet bagud langs bæltet.
 3. Tryk let på bladet, når du arbejder.
 4. Når du har nået en kant af bæltet, skal du dreje barbermaskinen gennem ryggen og begynde at bevæge dig i modsat retning.
 5. Tag din tid i processen.

Video: Redigering Straight Razor

Sådan skærper du en barberkniv med en sten

At skærpe en barberkniv med en sten udføres i tilfælde af alvorlig skade på bladet, du bør ofte ikke udføre denne procedure. Arbejdsalgoritmen er som følger:

 1. Brug gummihandsker til at beskytte dine hænder.
 2. Våd din sten lidt før arbejde.
 3. Placer bladet fladt på stenen og tryk det på overfladen med fingrene.
 4. Bevægelsen skal finde sted langs stenen.
 5. Efter at have nået kanten af ​​stenen, skal du bladde barberkniven over ryggen og begynde at bevæge sig i modsat retning.
 6. Tryk stærkt på bladet, det er ikke det værd.

Video: Sådan skærper du en barberkniv på en sten

Anmeldelser om brugen af ​​farlige barbermaskiner

Barbering irritation er et direkte resultat af... en kedelig barbermaskine. Selv med en vest kan du rake forholdsvis godt ud, men kun den første gang kassetten er ændret, de andre gange er ren masochisme. Jeg er bevæget af reklamer for aftershave lotion, de siger alle, at lotion er en kur mod irritation. Sludder. Lægemidlet, næsten et universalmiddel, er den rigtig godt skærpet lige barbermaskine. Efter overgangen til en normal (farlig) barberkniv glædede jeg mig om irritation og husker ikke længere, selv der er ikke brug for lotioner.

Tras krom

forum.guns.ru

For folk med problemfri hud og en blød, blød ned på ansigtet - der er virkelig ingen forskel hvad og hvordan man barberer, selvom det er med en trælinje. For mennesker med stærke børster er en lige barbering en skæbnesgave. Jeg kan godt lide kraz med en sådan stub og for min hukommelse af T-maskiner, giletter, for ikke at nævne elektriske barbermaskiner - en forfærdelig drøm, det er ikke barbermaskiner, men en parodi af en barbermaskine, noget, der bør barberes, hverken i glathed eller i hastighed, hverken i komfort eller i hygiejne vinder alle disse parodier af barbermanden ikke mod den farlige, men med nederlag taber de det.

Den sidste

forum.guns.ru

Ærligt kan jeg ikke glæde mig, jeg er meget glad for, at jeg på en eller anden måde kom over et websted om farlige barbermaskiner. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at barbere og udvikle flere og flere færdigheder til yderligere behagelig barbering med en lige barbermaskine!

DKA

http://britva.ru/forum/

Barbering med en lige barberkniv er ikke en meget kompliceret proces. Men han kræver helt sikkert uddannelse og viden. Hvis dit mål er glat hud uden udslæt, så vælger du, når du vælger, en farlig barberkniv.

Redigering, skarphed og vedligeholdelse af en lige barberkniv: instruktioner til brugeren

Farlig barbermaskine - det eneste for mænd at barbere, som blev brugt i starten til i dag. Hvis maskiner, barbermaskiner og andre afstivningsmetoder fremkalder stærk irritation af huden, så er risikoen ved sådanne konsekvenser praktisk taget nul efter påføring af en farlig barbermaskine. Derfor er dette værktøj populært blandt erfarne frisører og frisører, såvel som blandt mændene selv.

Farlige barbermaskiner kræver visse normer og regler for vedligeholdelse samt regelmæssig slibning, da barberbladene skal være så skarpe som muligt. Få mænd ved, hvordan man skærper en barbermaskine og med hvilke redskaber der skal gøres. Derfor, inden du begynder at bruge et sådant værktøj til barbering, er det tilrådeligt at gøre dig bekendt med reglerne for skarphed, redigering og pleje af en lige barbermaskine.

Hvad skal man bruge til at skærpe barbermaskiner og hvordan man bruger det?

Redigering og skarphed af en farlig barbermaskine er to forskellige processer, som i tilfælde af skærpning fjernes et lag af metal på knivene, og ved redigering bliver zonen poleret ud fra tilstedeværelsen af ​​uregelmæssigheder på metalet og spidsen af ​​spidsen. Farlig barberkniv indeholder under de nødvendige forhold, forudsat brugen af ​​slibebånd, sten, sandpapir eller specialskind. På hvordan man kan skærpe en barbermaskine, kan en mand lære teoretisk eller visuelt på videoanmeldelser.

Bæltet

Til slibning af en barberhøvel bruger jeg to typer bælter - ophængsbånd eller med træhåndtag. Men den første mulighed er mere efterspørgsel, da det giver dig mulighed for uafhængigt at justere spændingen. Det er nødvendigt at samle et bælte således, at dets bredde helt dækker bladet, og at efterlade lidt mere reserve. Med træhåndtag er bælter populære blandt begyndere, da de allerede er faste og har et niveau af spænding.

Ved hjælp af et bælte kan en mand lære at redigere en lige barberkniv. Sådanne bælter har som regel hud på den ene side og fint kornet stof på den anden side. Redigering med et bælte udføres under nøjagtig styring af en spænding og et hjørne af en funktionel overflade.

Brug ridsen til rakapparatet som følger:

 1. Først skal du sætte knivbladet bred side til overfladen;
 2. Ved siden af ​​ryggen skal bladet være placeret fremad;
 3. Det er forbudt at trykke på bladet, da dette kan føre til bøjning af kanten;
 4. Når redigering når det ekstreme punkt, er det nødvendigt at gøre de samme manipulationer som i andet afsnit af instruktionen, men i modsat retning.
 5. Alle bevægelser bør være magt, så bladet ikke gør sig til skade og ikke beskadiger læderremmens integritet.

sten

Kun eksperter ved med sikkerhed, hvordan man skærper knivblader med en sten. Derudover skærpes de fleste farlige ansigtsrensemidler under produktionen. Hvis bladene bliver kedelige, er brugen af ​​et bælte normalt underforstået. Men hvis barberbladet blev beskadiget og beskadiget under brug, kan en skarphed stadig være nyttig.

Mange virksomheder sælger sten, de er forskellige i form af fremstillingsmateriale og driftsprincip. De mest populære i dag er syntetiske sten med en acceptabel pris og fremragende arbejdskvalitet. Ved brug af sten er det vigtigt at huske på, at barberbladene er meget følsomme overfor ujævne mekaniske effekter, den forkerte bevægelsesvektor og skæringsvinklen med en sten kan forårsage dannelse af ridser, ridser og uregelmæssigheder.

Restaureringen af ​​skarphed og niveau overflade af bladene ved hjælp af en sten udføres som følger:

 • Først skal du fugtige sten med vand.
 • Du skal holde barbermaden med din tommelfinger og pegefinger.
 • Fingre skal samtidig klemme kammen og enden af ​​bladet.
 • Til skarphed er det nødvendigt at bruge en barbermaskine langs selve sten.
 • I slutningen af ​​stenen skal barberkniven vendes om, presses i henhold til andet afsnit i instruktionen af ​​den anden side og gentage bevægelserne i henhold til fjerde afsnit.

At dreje barberbladet under stenskæring er kun nødvendigt gennem kammen for ikke at beskadige det.

Skæringsvinklen under arbejdet skal være stabil og konstant for ikke at skade metalets integritet. Hvis der anvendes vandsten, foreslår instruktionen til slibning af en barbermaskine følgende regler:

 • Trykkraften skal være lille;
 • hele barberpladen skal være i kontakt med stenens overflade;
 • flytte barberbladet langs stenen, graden af ​​depression bør være stabil;
 • kæm bladet er viklet med tape for ikke at beskadige det med en sten.

Der er lidt at lykkes med at anvende den til at barbere en barbermaskine med en sten første gang, det tager tid at bringe anstrengelsen til perfektion. En god sten til slibning bør holde sin form, ikke tildele et stort volumen suspension, har en homogen struktur med fint korn og uden klumper. Størrelsen af ​​stenen før selvskæring bør ideelt set være 50x150.

Andre materialer

Bladene kan redigeres og skærpes ved hjælp af andre værktøjer, såsom sandpapir eller sandpapir. Disse er de mest populære materialer, der anvendes af begyndere i sådanne spørgsmål. Metoden til brug af papir til slibning svarer til princippet om at bruge et bælte, da det er ret problematisk at finde det rigtige papirpapir. Arsenal til brug for sådanne anordninger er simpel - vand, sandpapir eller sandpapir, glat overflade.

Overdragelse til skarphed eller skarphed selv: alle fordele og ulemper

Kun en erfaren specialist ved sikkert, hvordan man skal skærpe en farlig barberkniv og hvordan man gør det korrekt, så knivene er skarpe og bevarer deres oprindelige udseende. Hvis en mand ikke har færdigheder til at arbejde med slibemidler, er det bedre at søge hjælp fra en specialist. Oftest anvendes en sådan løsning i tilfælde af, at bøjningen ikke giver sine resultater.

Ikke alle mennesker kan skærpe og redigere barberbladet med en sten. Derfor er det bedre at kontakte en specialist, hvis der mangler færdigheder og viden om, hvordan man kan genoprette bladets gamle udseende og skarphed med en sten. Uafhængige indsatser er meget nemmere at rette barberknivens skarphed med et bælte samt andre materialer, såsom sandpapir. Sådan arbejde er mindre risikabelt i graden af ​​traumer for en barbermaskine.

Sådan opbevares en lige barbermaskine?

Kun med ordentlig pleje kan en mand være i stand til at beskytte sin farlige barberkniv mod rust, knivslidhed og et fald i funktionaliteten. En lige barbermaskine er et meget sofistikeret emne, der kræver særlig pleje. Efter håndtering af barbermaskine skal du skylle det under rindende vand, blut det med en klud eller et håndklæde for at fjerne resterende fugt.

Hold barbermaskinen i et ventileret og tørt rum, så metallet kan hvile. Hvis en barberkniv bliver brugt ekstremt sjældent, skal paraffinolie påføres sin kniv for at beskytte den mod rust. Til daglig barbering med et sådant værktøj anbefaler eksperter at have flere sæt, så man ikke bærer en barberkniv med konstant manipulation.

Hvorfor er barberpleje vigtigt?

Som nævnt tidligere er en barberkniv en sårbar og følsom enhed, der kan lide af enhver mekanisk påvirkning. Rakemaskinen har derfor brug for særlig pleje og omhyggelig anvendelse, så bladene forbliver skarpe og effektive så længe som muligt. En god lige barberkniv vil vare en mand et dusin år, hvorunder barbermassen skal smøres, slibes og styres.

Eksperter bemærker, at metal barbermaskine har brug for hvile. Derfor anbefales det ikke at bruge en barbermaskine dagligt. Du skal opbevare metallet på et sted med en lav luftfugtighed, badeværelset er absolut ikke egnet til dette. Fugtig luft og hyppig kontakt med vand fører til metaloxidation og rust. Det anbefales ikke at slippe barbermaskinen, da den bryder knivets integritet.

konklusion

Ikke alle mennesker vil være i stand til at skarpe en farlig barberkniv med egne hænder, derfor er et værdifuldt værktøj til barbering ofte udlejet til mestere til slibning og dressing. De ved sikkert hvad slags bælte og sten for at genoprette knivets skarphed, hvilken side af bæltet der skal køre barbermaskinen, og hvordan man justerer og justerer barbermaskinens udseende. Den gennemsnitlige mand kan også vænne sig til sådanne opgaver, hvis han nøje følger instruktionerne.

Slibning og barbering din barbermaskine: rediger

Efter honing er afsluttet, kommer tiden til redigering. Hovedprocessen i processen er ikke at skærpe bladet, men at skære den skarpe kant.

Udgivet 19. marts 2009
i afsnit: Razors

 • ny
 • Populære

Redigering skærper ikke barbermaskinen, men justerer bare kanterne af metallet på spidsens spids. Dornen består normalt af to dele - læder (bælte) og stof eller hør. Krit er påført hør som et fint slibemiddel, og GOI pasta sættes på huden.

Det er vigtigt at vælge et bælte af den rigtige bredde - det er ønskeligt, at det er lidt bredere eller lig med længden af ​​barberbladet. I dette tilfælde kan du lige jævnt rette spidsen, da hele bladet passer på bæltet. Ellers er det nødvendigt at lave en lille forskydning, når den bevæger sig, fordi bladet skal være jævnt skarpt.

Ofte ignoreres tekstilområdet, og kun hud er styret. Generelt er der en regel 15 i 50 - 15 gange for at holde stoffet og 50 gange på huden. Processen her er vendt om til honing: Hold barberkniven med "shin" på den ene side og hold den med to eller tre fingre, på den anden side er bladet placeret fladt på bæltet og strækker sig langs "kammen" fremad. Igen er det vigtigt at trykke let på barbermaskinen og sikre kontakt over hele overfladen - fra "højderyggen" til kanten af ​​bladet, ellers kan du bøje kanten og ødelægge barbermaskinen.

Bæltet skal spændes, ellers vil det tage en bølgeform, hvilket vil medføre bøjning af kanten. En skarp barberkniv vil gøre en tydelig lyd, når den rettes.

Bladretning

Ved afslutningen af ​​bevægelsen, når barbermaskinen når det yderste punkt, skal det vendes om for at fortsætte med at bevæge sig - det gøres af en bevægelse som at rulle en blyant. Du bør ikke gøre en stor indsats eller gøre det hurtigt som en barberer i en film - det fører ofte til mindre kontrol over barbermaden og unødvendig risiko for fingrene og bæltet.

Redigerer en lige barbermaskine

Mellem skærpning behøver du bare at rette kniven på bæltet efter flere sessioner af barbering. Pasta er at afhente på barbermanden og bæltet - diamantpasta, pasta på kromoxid, hæmatit.

På dette tidspunkt er slibeprocessen afsluttet. Måske er det ikke sådan en dårlig ide at starte med en barbermaskine, der allerede er skærpet, for hvis du bliver væk med honing og redigering, kan du ikke komme til den mest spændende aktivitet - barbering.

Ud over skarphed, i pleje af en barbermaskine, skal du håndtere korrosion. Hvis man forlader barbermaden i lang tid, er det værd at smøre den med lette olier. Og hver gang efter barbering - vaskes med varmt vand og tørres tørt, opbevares på et tørt sted, der er utilgængeligt for børn.

barbermaskiner

Dagens barbermaskiner betragtes som en retro-anakronisme. Sådanne blade er præsenteret som en ekstraordinær fødselsdagsgave, og kun få af dem bruger det konstant. Moderne mænd til barbering foretrækker at bruge sikre maskiner, der ikke kræver omhyggelig vedligeholdelse. Men mode til skæg og overskæg og provokerer det gamle ønske om koldt stål, som er i alles mands blod.

Indhold:

Der er ingen grund til at undertrykke dette trang i dig selv, men det er værd at afklare en række spørgsmål relateret til reglerne for at bruge barbermaskiner i hverdagen. Lad os overveje alt: fra den filosofiske "hvorfor?" Til det almindelige "hvordan man gemmer?".

Barbers videnskab er så subtil at nogle af dem udførte kirurgiske procedurer i det victorianske Europa.

Fra barberingsenhedens historie

Spørgsmålet om at genoprette orden på en mands ansigt opstod tilbage i oldtiden, da slid på et busk skæg på hans ansigt gik ind i kategorien "uanstændigt" i det høje samfund. Vegetationen på hagen blev udelukkende båret af "barbarer", med hvem den civiliserede verden (Egypten, Rom, Etruskan, Alba og andre) ikke ønskede at forbinde sig.

Barberingsproceduren var en meget farlig virksomhed. Self-rydde dig selv med et lige blad instrument var virkelig selvmord. Det er ikke tilfældigt, at barbererhvervet har eksisteret i næsten hundreder af hundrede år, hvor barberer i Europa ofte udfører visse medicinske procedurer. Barbers er som hvide hajer, deres færdigheder er så subtile og perfekte, at de simpelthen ikke behøver at udvikle sig.

Fra barberingskvaliteten har "frygt" mange fordele i forhold til værktøjsmaskiner.

Interessant nok viste de bueformede blade til barbering sig så tidligt som 1 årtusinde f.Kr., som det fremgår af arkæologiske fund. Næsten uændret kileformet razor eksisterede indtil begyndelsen af ​​XX århundrede. Alt har ændret udseendet af Gillette T-formet maskine, hvilket garanterede sikkerhed, komfort og... nedbrydning af sakral proces til barbering til noget uudholdeligt almindeligt.

I det 20. århundrede blev "frygt" et emne fra den retro verden. En sådan anordning ophørte næsten til at blive brugt i hverdagen. I grund og grund blev det købt af frisører, da det er meget bekvemt at fastsætte skæg, templer og bagsiden af ​​hovedet med et blad.

Fordele ved en lige barbermaskine

De uindviede kan stille et retfærdigt spørgsmål: "Hvorfor bruge en sådan artefakt til barbering, hvis der er engangsmaskiner og endda elektriske apparater?". Her er fem modargumenter på én gang:

 1. Raket barberer hårene på hagen og halsen bedre på grund af den store barberoverflade.
 2. "Fare" forhindrer problemet med indgroede hår, som ofte findes mænd med tykke børster, ved brug af engangsmaskiner.
 3. Farlig barbermaskine forårsager ikke hudirritation, og kræver heller ikke gentagen passage gennem samme område af ansigt eller hals.
 4. Denne razor er bedre egnet til barbering af hårde børster, da skarpheden og længden af ​​bladet fjerner forsigtigt grove og tæt voksende hår.
 5. Endelig den banale prestige og holdbarhed af sådanne enheder. Hvis andre maskiner skal skiftes regelmæssigt, så kan en kvalitet lige barberkniv endda blive arvet.

Den eneste minus af "frygten", som dog i sidste ende kan udelukkes, kræver visse barberingsevner. Men som PRO demonstranter forsikrer: "Man har kun at få styrken i hånden, hvordan denne proces bliver behageligt."

Forskellige barbermaskiner

I dag er der i butikkerne både "farer" med stationære knive og shavetki. Sidstnævnte er kendetegnet ved, at i stedet for en tyk skæreknivplade anvendes udskiftelige plader i den, herunder til den T-formede maskine. Shavetki - det kræver ikke steriliseringsenheder, der er skabt specielt til frisørprocedurer. Efter barberingen fjernes knivbladet og bortskaffes som husholdningsaffald.

Der er mange former for barberblad. For de uindviede er de opdelt i kun to hovedtyper - med en lige og konkav (kileformet) barberkniv. Professionelle, der har fyldt deres hænder, vil klare enhver enhed, for kun to kriterier spiller en afgørende rolle: stålets kvalitet og skærmens grad af skærpning. For begyndere, anbefales barberer at bruge en barbermaskine med en helt konkav overflade for bedre resultater. Denne type kniv giver dig mulighed for at fjerne hår, selv på fjerne steder.

Lige så vigtigt i forskellige razorer er tykkelsen af ​​knivskarven. Fabrikanter fremstiller maskiner med en knivbredde på 2/8 til 8/8 tommer. Derfor varierer vægten af ​​barbermaskiner. Professionelle barbermaskiner til traditionelt arbejde bruger traditionelt tunge barbermaskiner, og for følsomme steder bruger de lettere. Denne regel kan efterfølges af nybegyndere, selv om det vil være dyrt at købe to "frygt" på en gang. Du kan se på noget medium i vægt og er velkommen til at bruge til forskellige dele af ansigt og nakke.

Grundlæggende regler for barbering "ængstelige"

Først og fremmest skal barbermassen tages korrekt i hånden. Som en skrivepenne er det almindeligt at holde en lige barberkniv med tre fingre. Den optimale hældningsvinkel på bladet er 30 °. Det er i denne retning, at hår vokser på kinderne.

Når du barberer med en sådan enhed, skal du sørge for at stramme huden i modsat retning fra bladets bevægelse. Du skal gøre dette med dine fingre og placere dem i en afstand på 3 centimeter fra en knivskarv. Før du barberer et nyt område af ansigtet, skal du stramme huden igen.

Hele hemmeligheden med barbering "forsigtighed" er behovet for at forsinke huden foran bladet.

Bladene skal fungere glat uden tryk. Kun den hånd, der klemmer barbermaskinen, bør være involveret i barbering, ellers øges risikoen for nedskæringer. At starte proceduren er bedre med templerne, der gradvist bevæger sig til hagen. Nakken er den sidste til barbering. For ikke at beskadige Adams æble er huden i "Adams æble" -området trukket til side, hvorefter den passerer med et blad i retning af børstehovedvæksten.

Før du barberer huden på kinderne og halsen, kan du skumme med en børste, og selve bladet "fare" i et par minutter for at dyppe i varmt vand. Disse manipulationer er designet til at reducere procedurens traume for at give det en behagelig følelse. Apparatet selvfølgelig skal naturligvis grundes, da det er meget lettere at skære med et stumt blad.

Regler for skarphed, redigering og opbevaring af barbermaskiner

Skarphed og redigering af "frygt" er uden overdrivelse et magisk ritual, der gør det muligt for dit blad at opfylde sin mission "glat". Før slibning er det vigtigt at evaluere formen (geometrien) og hældningen af ​​bladet. For at udføre denne procedure effektivt skal shaveren i den åbne form anbringes på en gennemsigtig overflade (et stykke glas eller plastik). Dette vil nøjagtigt estimere hældningsvinklen. Det er også vigtigt at undersøge bladet for tilstedeværelse af dybe chips og chipping, da sådanne skader kræver professionel indblanding.

Til skarphed "fare" egnet hjul med kornstørrelse på 800-1000 gryn

skarphed

Til slibning af barbermaskiner anvendes æsel (sten) med en anden slibende overflade. Kun til slibning 800-1000 gry kan bruges. Rakknivstykket på barbermaskinen skal ligge på akslen, og skærekanten skal være i samme plan med den. Derefter føres barbermaskinen frem langs stenen. Skru barberingsapparatet kun op gennem valg.

Undersøg ikke papirets skarphed, det er en meningsløs blunting af forkant.

Det antages, at en velskåret enhed nemt skærer håret i vægt. Det anbefales ikke at kontrollere knivets skarphed, når der skæres papirark, da et sådant eksperiment vil føre til en sløret forkant. I gennemsnit er det nødvendigt at skærpe en barberkniv ikke mere end en gang hver 2-3 måneder. Nogle gange kan denne procedure kun udføres en gang hvert halve år, alt afhænger af hyppigheden af ​​brugen.

korrektion

Redigering af en lige barbermaskin udføres regelmæssigt før hver brug af maskinen. Til denne procedure har du brug for et specielt læder (linned) bælte, samt pasta, som påføres overbelægningens overflade. Nøglen her er et velvalgt bælte, som skal være lig med eller lidt større end skærbladets længde.

Rettestroppen skal være lig med eller lidt større end bladlængden.

Når du redigerer en barberkniv, er det vigtigt at stramme læderstrimlen stærkt. Samtidig trækkes bladet tæt på banen, fremadrettet mindst 50 gange ved kammen. Ved redigering er det nødvendigt at sikre, at der opstår kontakt med hele bladets overflade. Ellers kan barbermaskinen ødelægges. Redigering af en barbermaskine skærer ikke, men holder kun skærefladen i den ønskede tilstand. Derfor bør denne procedure udføres regelmæssigt i modsætning til skærpning.

opbevaring

Hvis der er behov for at sætte barbermaskinen "i kassen" i et stykke tid, er det før det nødvendigt at smøre det med "blød" olie, hvilket forhindrer metalkorrosion. Efter hver brug skal klinget skylles i varmt vand og tørres tørt, og kun derefter rengøres på et tørt sted indtil næste applikation.

Det er vigtigt at holde barbermaskinen tør og på et tørt sted, og inden en lang "idle tid" smøres med "blød" olie

konklusion

Farlige barbermaskiner er en elite enhed til rigtige mænd, der kræver ikke kun håndteringsfærdigheder, men også en lang række ekstra lotioner (bælte, trillebør, pasta dressing). Men efter at have købt en lignende barberingsenhed én gang vil en mand være i stand til at oversætte den rutinemæssige procedure til barbering i et hellig ritual, der kun er tilgængelig for en smal cirkel af elskere af vitaj perfektion i alle detaljer.

Razor Care Tips

For en lige barberkniv er der behov for regelmæssig, ordentlig pleje. For at "frygten" kan tjene trofast i mange år og bevare sine skæreegenskaber, skal den omhyggeligt tages i betragtning.

Den grundlæggende lov af indehaveren af ​​en barbermaskine er at begrænse fugtighedsindgangen til bladet så meget som muligt. Giv barbermaskinen et "tørt" job med det mindste samspil med vand og fugt: På grund af deres indflydelse på det farlige blad (materialet spiller også en rolle) kan der påbegyndes korrosion. Derfor er det meget bedre at tørre rester af hår eller skum med en blød klud lodret nedad (for ikke at skade kanten) i stedet for den traditionelle skylning med vand.

Et vaffelhåndklæde er et glimrende valg til dette, hold det i hånden eller hæng ved siden af ​​dig, og tørt bladet roligt mod det i barberingsprocessen.

Det er umuligt at interagere med barberknivets vand, da fugtigheden forhindrer bladet i at glide korrekt, og barbermassen vil "holde fast" i ansigtet. Derudover er det muligt i barberingsproceduren, at du ved et uheld berører tappekranen eller en stærk jetstrøm med en tynd kant og forårsager skade på den. Det er også nødvendigt at udelukke muligheden for beskadigelse af bladet og endda at berøre hårde genstande med det. Forresten, hvis "frygten" stadig falder, må du ikke smide på gulvet, bare for at fange det: glem ikke at dette er en meget skarp genstand. Nogle gange selv efter et fald er der en chance for at genoprette den.

Det er kun nødvendigt at holde forsigtighed helt tør og på et tørt sted (ikke i badeværelset er det meget vådt der). Derudover kan den ikke opbevares i forskellige "tilfælde", "dækker". Hun skal "trække vejret". Rens barbermaskinen med en blød klud efter barberingen. Tør bladets sider, håndtaget og indersiden, på dette sted er der ofte fugt, hvilket i næsten alle tilfælde viser en sort spejl. I princippet er forekomsten af ​​sorte pletter fra fugt på en barbermaskine (og metal generelt) almindeligt. I overensstemmelse med lagerets normer forekommer regelmæssig brug og hyppige ændringer på læderbælte sorte pletter sjældnere.

Ved længerevarende opbevaring (fra flere måneder), brug en speciel olie til bevaring af metal, som påføres på en farlig barberknivs blad. Takket være ham vil barbermaden ikke forringes med en simpel stilstand.

Hvad skal man gøre med barbermaskine på "første date"? Hvis en barbermaskine lige er købt, skal du vaske det med sæbevand (fremstillede barbermaskiner er altid dækket med olie til længerevarende opbevaring før køb). Hvis du allerede har en barberkniv "brugt" af nogen, skal du vaske den med hygiejne og tørre bladet forsigtigt med alkohol. I intet tilfælde må du ikke bruge varmt vand eller syre til desinfektion og tillade ikke pludselige temperaturændringer.

Sådan sørger du for en barbermaskine forsigtigt: skarphed en farlig barbermaskine

Under drift bliver barbermassen stump, nogle gange bøjet og skal redigeres eller skærpes. Før hver brug skal et sådant værktøj rettes på et bælte. Redigering skærper ikke skærens kant, men justerer kun metalkanterne og mindre defekter på den, derfor er det i nogle tilfælde ikke nok. For eksempel, efter at du har ramt, slipper eller rører et blad med en hård overflade, skal du rette et sådant værktøj ved hjælp af slibesten.

For at kontrollere, om barbermaskinen er skarp nok, skal du installere værktøjet med bladet opad og bringe håret ovenpå (vinkelret på forkant). Hvis det falder fra hinanden i to, knap rører bladet, er værktøjet skarpt nok og klar til at gå.

Hvis for at forny skarpheden af ​​frygten for at redigere bæltet ikke er nok, skal hun skærpe om stenen. Den er lavet anderledes end at skære en kniv eller en saks. Denne proces er ret kompleks og specifik, og dens ydeevne afhænger af effektiviteten, kvaliteten af ​​barberingen og enhedens levetid. Derfor bør mesteren være i stand til at skærpe en barbermaskine, da han har passende viden, færdigheder og erfaring.

Hvad du har brug for til slibning og redigering af en farlig barberkniv

Blade razor er skærpet på fabrikken og i fremtiden behøver kun regelmæssig dressing - slibning fra grøder og kant uregelmæssigheder. Men hvis bladet er beskadiget, skal det skæres ved hjælp af sten. Denne fremgangsmåde indebærer fjernelse af en del af metalstrukturen.

De vigtigste krav til slibesten af ​​frygt:

 • homogen finkornet overflade - 4000/8000 gryn;
 • vedvarende formretention
 • mangel på stramme klumper
 • minimal frigivelse af suspensionen.

For at redigere knivskarberen har du brug for et specielt bæltehængende eller med træhåndtag. Dens bredde er valgt ikke mindre end bladets længde. Dette giver dig mulighed for jævnt at behandle hele overfladen af ​​værktøjet. Redigering udføres på et læder- og / eller stofrem, uden at der påføres et slibemiddel.

Behandling af værktøjet på et bælte med pasta er allerede finjustering eller skarphed, og det anbefales kun at udføre det, når det er nødvendigt, når almindelig redigering ikke giver de nødvendige resultater. Pastaen kan påføres selv, og nogle bælter har en overflade, der er blevet indsat på fabrikken.

Sådan redigeres en lige barberkniv på et bælte

Handlingsalgoritmen er som følger:

 1. Pas på "skinne" på den ene side og hold den med 2-3 fingre på den modsatte side.
 2. Tag et rent og glat bælte med rene hudoverflader (ingen pasta) og stoffer med minimal grus. Det er nødvendigt at rengøre pletterne på det og at rengøre defekterne. Før brugen gnides bæltet med din hånd - indtil da, når du føler varmen og glatheden. Fastgør det sikkert og hold det under spænding, helst i en position parallelt med gulvet.
 3. Placer bladet fladt på bæltet og stræk "kammen" langs det, forsigtigt at røre uden stærkt tryk. Sørg for kontakt over hele overfladen, fra "højderyg" til forkant. Uden indsats og pres! Det medfører kun, at kniven bøjer og forhindrer bæltet i at komme i kontakt med enden af ​​hylstret.
 4. Når du har nået slutpunktet, skal du dreje barbermaskinen i en bevægelse, som ligner at rulle en blyant langsomt og forsigtigt, så instrumentet styres helt. Vend den over rumpen og ikke gennem spidsen, ellers er der risiko for at skære bæltet, bøje forkant og ødelægge barbermaskinen. Lad ikke værktøjet standse ved kanterne: Før du drejer bladet, skal du rive af kanten, og når du har drejet bladet, skal du trykke på bladets overflade med det under bevægelse.
 5. Hvis instrumentet er i orden, er 15-40 passager i begge retninger tilstrækkelige. For hver 50 udskrifter på huden er der 15 passerer gennem stoffet. Efterfølgende redigering er meningsløs, da kvaliteten af ​​skæringen vil forblive på omtrent det samme niveau.
 6. Hvis den opnåede knivskarphed ikke imponerer på dig, skær du enheden på et bælte med pasta - det er nok til at holde det 1-2 gange. Hvis skærekvaliteten ikke er forbedret, går 6-8 gennem bæltet med pasta, det er ubrugeligt at fortsætte forsøgene - i sådanne tilfælde er det nødvendigt at skærpe produktet på stenene.

Bælte opbevaring regler

Rene og indsatte bælter skal opbevares separat. Slå ikke på et rent slibebånd og bland pastaer med forskellige kornstørrelser. Ved transport og opbevaring er det vigtigt at beskytte sådanne produkter mod deformation - deres vridning eller foldning fører uundgåeligt til folder og rynker, som praktisk talt ikke kan fjernes. Disse enheder skal opbevares i dæksler eller lukkede skabe for at minimere sandsynligheden for støv. Opbevaring af sådanne produkter på våde områder er uacceptabelt.

Forberedelse til slibning på sten

For at forstå, hvordan en barbermaskine skal skærpes, og hvilken sten der bedst kan bruges i et bestemt tilfælde, er det nødvendigt at analysere enhedens geometriske parametre. For at gøre dette skal du placere det på en plan overflade og placere pluk og indløb på den. Overvej siden af ​​hæmmen og stumpen. Kontroller, om der er huller i dette område mellem enheden og bunden, den ligger på. Hvis pasformen er løs, skal du bruge et stort slibemiddel.

Undersøg enheden fra to sider. Kontrollér desuden kanten på det "rigtige smil". Hvis der er problemer med det, skal du korrigere det omvendte smil, inden du skærer forkantet, ved hjælp af et groft slibemiddel, der er placeret på flyet, med strækbevægelser.

Sådan skærpe du en lige barbermaskine derhjemme

Når du begynder at skarpe en knivskarber på sten, skal du huske at kniven på denne enhed er meget følsom, og med forkerte bevægelser kan det medføre forskellige fejl. At beherske færdighederne ved at skærpe faren på sten, tid, tålmodighed og streng overholdelse af teknologi er nødvendige. At skærpe et sådant værktøj på en bar er nødvendigt i ekstreme tilfælde - hvis bladet er alvorligt beskadiget, og redigering på bæltet ikke giver de ønskede resultater.

For at returnere barbermaskinen til en skarp tilstand har du brug for:

 1. Fugt baren med vand.
 2. Mens du holder barbermaden med pegefingeren og tommelfingeren, skal du samtidigt klemme kammen og kanten af ​​bladet. Forkam, det er ønskeligt at klæbe tape for at beskytte det mod ridser. Trykket skal være ubetydeligt. Det er vigtigt at sikre konstant kontakt mellem apparatets plan med barens overflade.
 3. Hold værktøjet langs stenen med samme trykstyrke - til ensartet slibning. Det er vigtigt at holde bladet i kontakt med baren og holde vinklen.
 4. I det yderste punkt skal du dreje enheden over ryggen, trykke den med den anden side og ligeledes holde den i modsat retning.
 5. Gentag proceduren indtil den ønskede effekt.

Skarphed på sten er en effektiv, men vanskelig og dyr teknologi. For fuldstændig at skærpe en dum barberkniv, skal du bruge ikke en universel bar, men flere sten. Det er bedst at udføre denne procedure i værkstedet.

Hvordan man plejer en lige barbermaskine

For at være frygtsom og langvarig service til dig, skal den omhyggeligt anvendes og omhyggeligt holdes. Hovedkravet er mindst kontakt med vand og et fugtigt miljø for at undgå korrosion eller oxidation af metalet. Før du bruger for første gang, er det nok at vaske vasken med en sæbeopløsning, og at tørre det brugte instrument med en ekstra blød klud fugtet med alkohol. Brug ikke syre eller kogende vand til desinfektion, og udsæt ikke instrumentet for pludselige temperaturspring. Brug knivskarberen strengt til det tilsigtede formål, vær forsigtig og forsigtig.

Det er vigtigt at beskytte sådanne enheder mod at falde, beskadige og endda røre ved forkant til hårde genstande. De skal opbevares i tørre, velventilerede områder uden for børns rækkevidde. Før længerevarende opbevaring skal instrumentet behandles med paraffin eller anden let olie. Efter hver brug skal skiven renses grundigt med varmt vand og tørres helt med et håndklæde eller serviet (selvfølgelig fra den sikre side).

Husk, at effektivitet, brugervenlighed og levetid for en lige barberhøvel direkte afhænger af, hvordan det håndteres. Giv dine værktøjer med korrekt opbevaring og pleje, og barber med glæde!

Og for at købe højkvalitetsfarer er stropper til deres redigering og andre nyttige tilbehør til barbering gavnlige og bekvemme i onlinebutikken BeardBoard.

14 tips til en blød barbering

De bedste måder at fjerne hår over overlæben for evigt