Slipp maskinen eller lær at barbere med en elektrisk barbermaskine

For nogle få år siden spurgte en af ​​mine venner mig, hvordan man barberede med en elektrisk barbermaskine, næsten ingen kunne høre som noget sane og sane. Det forekommer sådan et simpelt og banalt emne. Men jeg selv vidste ikke rigtigt svaret på spørgsmålet: "Sådan bruger du?" Der er ingen erfaring - der er intet at videregive til andre. En teori i en tæt venlig cirkel er værd at ingenting. "En mand ved ikke, hvordan man bruger en barberkniv" - ordlyden lyder mærkeligt. Du finder ikke? Så jeg tænkte på, at den aktuelle situation måtte ændres. I en klemme kan du forstå, om vi taler om forsigtighed... Men den elektriske barbermaskine?

Efter min mening er barbermanden til en mand et af de første tilbehør blandt hans toiletartikler. Og i denne sag også, hvad man må sige, men man skal regne ud før eller senere, men stadig. Mere præcist havde jeg det første af vores mandlige selskab. Laggards kan ikke lide. Skal indhente.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Vælge en elektrisk barbermaskin

Du bør altid starte med det vigtigste, nemlig med valget af typen af ​​enhed, som vil tjene trofast i lang tid. Elektriske barbermaskiner er opdelt i to klasser, afhængigt af knivens bevægelsesretning i dem. I den roterende roterer de i masken - gør translationelle bevægelser. Som følge heraf skal alle først afgøre, hvilken slags elektrisk barbermaskine der passer bedst til hans hudtype. Og efter det, regne ud, hvordan man barberer en elektrisk barbermaskine.

Ideelt set kan du have begge typer "i service" - som min. Jeg købte specifikt to forskellige, med det "mål" for at holde mig alene. Men som følge heraf forblev begge to: det var en skam at dele med gode ting og kunne ikke vælge det bedste. Nu bruger jeg aktivt begge afhængigt af mine behov og situationer. Men første ting først.

Fordele og ulemper ved rotorsystemet:

 • Det flydende hoved følger perfekt ansigtets konturer.
 • Passer godt sammen med stive børster.
 • Barbering tager mindre tid.
 • Fremgangsmåden er meget behagelig.
 • Frakken er barberet perfekt - du kan gentage denne procedure mindre ofte. For eksempel en gang hver 2-3 dage.
 • Kan forårsage irritation på mere følsom hud.

Geler eller cremer bruges almindeligvis før og efter barbering.

"Fordele" og "ulemper" af nettotypen

Afhængigt af situationen og præferencerne er det muligt at tørre og våde barbering med en elektrisk barbermaskine.

 • Blød og forsigtig barbering uden hudirritation.
 • Det tager meget mere tid (sammenlignet med en roterende barbermaskine).
 • Har dyser designet til haircuts (nyttig bonus, fortæller jeg dig!).
 • Ideel til kort og hårdt hår.
 • Stadig barbering er ikke så ren. Derfor er behovet for at gentage proceduren meget oftere.

Der er ikke behov for yderligere hudplejemidler enten under eller efter barberingen.

Funktioner tør og våd barbering

Den slags barbering afhænger af, om der anvendes et specielt smøremiddel. Vådskæring karakteriseres af følgende positive egenskaber:

 • Bladene glider glat og smertefrit.
 • Det tager mindre tid at opnå en glat hudeffekt.
 • Huden er ikke beskadiget.

Tør barbering er mindre krævende på sine forhold. Det kan bruges til i ethvert rum. Intet behov for vand, geler og skum. Med mangel på fritid eller opretholdelse af en aktiv livsstil, er denne metode til barbering den mest bekvemme og populære.

Komfortabel og høj kvalitet barbering: tre hovedfaser

Sikring af komfort og den bedste ydeevne til barberingsprocessen kan opnås ved at følge tre enkle trin:

 • Først og fremmest bør du fugte ansigtets hud, så børsterne får en mere slank og velordnet form. Efterfølgende barbering bliver mange gange hurtigere og lettere.
 • Fjern stubben. Den tørre metode giver ikke mulighed for brug af gel og skum, og når det er vådt, er det tværtimod nødvendigt. For følsom og allergisk hud er gel bedst. Det barberede hår fjernes, huden skylles med køligt vand.
 • Derefter påføres en særlig creme på den berørte hud for at berolige og opretholde sin helbred. Det anbefales også at bruge barberskum med en elektrisk barbermaskine.

Som følge heraf vil din hud opleve et minimum af chok.

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv


Tørre og våde barbering med en elektrisk barberkniv er forskellig fra barbering med en maskine, der ikke indebærer hyppige og hurtige fejende bevægelser. Tværtimod - det er en langsom procedure. Den elektriske barbermaskine bør være tæt, men ikke for tæt mod ansigtet. Ellers kan det være skadeligt for huden.

Sådan barberes en roterende elektriske barbermaskine? Bevægelsen skal være glat og uheldig. Stort tryk giver ikke mening, skal bare rulle hovedet og overvåge graden af ​​kontakt med huden. For at opnå effekten af ​​maksimal glat barbering, er kinderne oppustet, og hagen stikker ud. For at forhindre hudirritation under og efter barbering anbefales brug af specielt skum, geler, cremer.

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv, hvis det er en maske type? Disse vil ikke være cirkulære, men progressive bevægelser op og ned. Retningen af ​​dens bevægelse skal være imod væksten af ​​hår med en lille hudspænding. I min erfaring, hvis du barberer med en net barberkniv før du vasker om morgenen, kan du gøre uden brug af geler. Og efter fugtning huden vaskes. Efter vask bliver barbermaskine ikke glidende på ansigtets hud, og kun skummet kan derfor rette op på situationen. Hvis barbermaskinen tillader en våd barbering, skylles den med vand. Så skal du løsne hovedet og vaske resten.

Nærmere detaljer

Alt er meget individuelt. Et bredt udvalg af modeller af elektriske barbermaskiner og en række forskellige teknikker til deres brug - den bedste bekræftelse af dette. For en nybegynder, denne kunst, som fra de første trin endnu ikke har været til nogen. Så hvad er nuancerne? Længden af ​​barberingshår, dens stivhed, væksttæthed kræver varierende tilgange til barbering. Det kan mærkes og den forskellige stresstolerance for de enkelte områder af huden.

Det ser ud til en lille smule...

Husk at hudens helbred ikke er en konstant mængde. Det kan ændre sig selv på hvordan du sov, for ikke at nævne mere: ernæring, stress, årstid osv. Generelt er dette det første - om ikke det vigtigste. Det vil sige, vi ser nøje på hendes reaktioner og lærer at "forstå" hende. Og så vil du ikke skade sundheden for ethvert elektrisk razorsystem.

Formildende omstændigheder

Før du barberer med en elektrisk barbermaskine, skal du først fugtige huden - en simpel procedure til vask med varmt vand. Lys massage bevægelser og særlige fugtighedscreme vil kun gavne. Og glem ikke om nakken!

Vi begynder at barbere... nej, ikke mod hårets vækst, nemlig i dens retning! Ellers gives der irritation. Vækstretningen bestemmes, enten visuelt foran et spejl eller ved at føre en hånd over ansigtet. Vi vælger den retning, vi ikke opfylder modstanden i hovedbunden. Over tid vil "map" af stubbens vækst blive trykt i hukommelsen. Når bevægelsen på hårets vækst er gået, ændrer vi retningen for afkastet, og vi veksler. Denne strategi gælder især for et rakhyvletype net.

Med fremadgående bevægelser (op og ned) i første fase, barberer vi kinderne og derefter halsen. Området over overlæben og hakeområdet behandles sidst. De kræver mere opmærksomhed for sig selv og mere tid. Disse områder kan kræve genpåføring af gelen. Et tip - skynd dig ikke og spar ikke. Skyl dit ansigt og gør dit bedste arbejde igen på de barberede dele.

Måske, i begyndelsen af ​​øvelsen, med en ny elektrisk barbermaskine, vil nogle dele af ansigtet blive barberet lidt værre end resten. Jeg foreslår at udsætte afgørelsen om dette spørgsmål i nogen tid. Og der vil det være klart, om det var nødvendigt at bare øve eller visse områder er barberet som dette (og der kan ikke gøres noget). Under alle omstændigheder er det bedre end at gå med et rødt, irriteret ansigt.

En vigtig vægt, især for nybegyndere, er at koncentrere sig om ikke at gøre for store anstrengelser og ikke stærkt presser barbermassen til ansigtet. Hvis du har en roterende type elektrisk barbermaskin, skal den glide over ansigtet, bøjes jævnt rundt om sine konturer. Svært at holde styr på flere hoveder? Skynd dig ikke, over tid vil alt vise sig. Sommetider skal du hjælpe den elektriske barbermaskine med din fri hånd og trække på dit ansigt.

Det er umuligt at gå ud straks efter barberingen, hvis det er meget vådt eller koldt. Det kan trods alt være en anden belastning for huden.

 • Overvågning af hudforhold, overvågningsreaktioner.
 • Først fugtgivende, så lys massage. Glem ikke for nakkeområdet.
 • På hvert barberside begynder vi med retningen af ​​hårvækst.
 • Vi begynder med kinder og nakke, der slutter med overskæg og hages område. Sidste være mere opmærksom.
 • Forsøg ikke at få et perfekt barberet ansigt "fra de første trin" af øvelsen. Skrivning af problemet løst over tid.
 • Undgå pludselige tryk af elektrisk barbermaskine på ansigtets hud.
 • I nogle tilfælde er hjælp fra en fri hånd nødvendig for en lille hudspænding.
 • Hvis det er fugtigt eller koldt udenfor, lad din hud hvile i et stykke tid efter barberingen.

Barbering vil altid være en behagelig procedure, hvis du kun giver det nok tid og opmærksomhed. Og fremskridt i denne retning er ikke et spørgsmål om dage eller endda uger.

fund

Hvis du følger alle regler for pleje og bruger barbermaskinen i overensstemmelse med alle anbefalinger, vil resultatet ikke vare lang tid. Du får maksimal komfort fra at bruge en elektrisk barbermaskine, og du vil også have et perfekt barberet ansigt. Forhåbentlig blev spørgsmålet om hvordan man barberer en elektrisk barberkniv stavet ud i detaljer. Praksis, som det normalt er tilfældet, dot senere.

Faktisk stillede mine venner mig spørgsmålet "hvordan man barberer med en elektrisk barbermaskine". Men på det tidspunkt var jeg allerede forberedt på det. Og de lignede bare, at de selv var klar over, men ønskede at give mig en chance for angiveligt at "oplyse" dem. Senere, jeg husker min far, jeg kunne med stor sikkerhed sige, at spørgsmålet om, hvordan man barberer ordentligt med en elektrisk barbermaskin, hvis jeg stod foran ham, var det kun i hans tidlige ungdom. Rakemaskinen, som han kaldte det, var kendt i sine hænder. Og jeg har hendes monotone buzz stadig forbundet med noget velkendt og kendt - at sige det simpelthen med atmosfæren i huset.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Pas på en barbermaskine eller hvordan man forlænger levetiden?

Statistik bekræfter det faktum, at det for de fleste mænd kun kræver en barbering at leve i ca. 3 måneder, så efterspørgslen efter barbermaskiner og tilbehør er fuldt berettiget. I den henseende vises nye produkter konstant på markedet for sådanne produkter, og klassiske enheder mister ikke deres relevans. For at maskiner og barbermaskiner skal opretholde deres levetid og ikke blive kedelige, er det vigtigt at følge reglerne om pleje og vedligeholdelse.

Eksperter snakker om, hvordan man plejer en barbermaskine, såvel som mænd med erfaring. Ofte tilbyder producenterne af værktøjsmaskiner og elapparater selv detaljerede instruktioner for deres brugs- og lagringsregler. Under begrebet pleje skal du forstå to regler - det er rengøring og opbevaring af maskinen eller barbermaskinen uden for barberingsprocedurerne. Med forbehold for overholdelse kan du forlænge levetiden og opretholde kvaliteten af ​​barberingen.

Hvor ofte renser du barbermaskinen?

Således, som nævnt tidligere, omfatter pleje af barberingstilbehør rengøring og opbevaring af dem. I det første tilfælde anbefaler eksperter at rense barbermaskinerne så ofte som muligt, især for mænd, der har et hurtigt og tæt voksende skæg, og barberingsprocedurer sker hver anden dag eller hver dag. Jo hyppigere rengøringen er, desto bedre vil bladene klare deres opgaver.

Når det kommer til elektriske apparater, involverer mange af dem et selvrensende system, hvilket i høj grad forenkler mænds opgave. Skærberør skal rengøres afhængigt af antallet af knive, for eksempel vil rengøring med et blad være meget mindre nødvendigt end for barbermaskiner med flere knive i en patron. Hvis maskinen er adskilt, forenkler det i høj grad processen med rengøring af knivkassetten.

De mest almindelige fejl ved rengøring

Rengøring af en barbermaskine ser ud som en ret simpel opgave, der ikke kræver færdigheder. Men mange mænd gør mange fejl, der krænker funktionaliteten af ​​værktøjet. For eksempel:

 1. Det er forbudt at skylle hele maskinen, hvis det er muligt at fjerne særskilt hovedet med udskiftelige kassetter. Dette vil føre til, at overskydende fugt kommer ind i maskinen og beskadiger dets integritet. Klassiske maskiner og barbermaskiner skal først demonteres i dele, derefter rengøres og skylles.
 2. Det er forbudt at rengøre og anvende engangsmaskiner gentagne gange, da selv om hårene skrubbes, bliver knivene stumpe. Barbering med dette værktøj vil forårsage hudirritation og udslæt.
 3. Maskinen skal rengøres straks under barberingen ved at skylle den under varmt vand. Ellers hærder skummet sammen med hårene, strammer sig fast til maskinbladene og maskinen.
 4. Vask barbermaskinen umiddelbart efter proceduren er afsluttet for nemt at fjerne eventuelle rester og børster.
 5. Efter vask af knivene er det forbudt at placere maskinen straks i en flaske eller et tilfælde, da maskinen skal have mulighed for at tørre.

T-formede barbermaskiner med metaldele er som regel underlagt demontering, og genanvendelige maskiner kan vaskes helt under varmt vand. Efter vandprocedurer anbringes maskinen på stativet med hovedet ned for at lade den resterende fugt afløb.

Lær mere om, hvordan man skærer knive af T-formede barbermaskiner og elektriske barbermaskiner.

Barbering afhængig af barbermaskinen

Mange af nuancerne ved at rense en barbermaskine afhænger primært af dens type og model. Tidligere beskrev reglerne for rengøring af mekaniske værktøjer, men for elektriske barbermaskiner, fremsatte eksperter andre krav. For mange mænd er spørgsmålet om, hvordan man skal rense barberingen af ​​hår og hår, især når det kommer til en elektrisk enhed, at forblive uløst.

elektro

Hvis vi overvejer en elektrisk barbermaskin til våd barbering, er rengøringsprocedurerne baseret på at vaske enheden under en varm vandstrøm samt tørre det grundigt. Gør dette som følger:

 • enheden er afbrudt fra netværket
 • læg en lille flydende sæbe på barbernettet
 • så skal enheden tændes, så den kører på batteristrøm;
 • skyll kun barberhovedets hoved under rindende vand;
 • så skal du fjerne barberingsdelen af ​​barbermaden og skylles under vand for at fjerne resterende fedt og hår;
 • Enheden er slukket, beskyttelsesgitteret og barberingsenheden fjernes fra det, så shaveren er korrekt demonteret til tørring;
 • efter tørring opsamles indretningen.

Men for en elektrisk barbermaskin med tørtype indbefatter rengøringsinstruktionerne følgende trin:

 • enheden er afbrudt fra netværket
 • Fjern beskyttelsesnet og klippeaggregat;
 • Brug børsten, der kommer i sættet, fjern hårrester;
 • Yderligere indsamles anordningen.

Maskinværktøj

For mange modeller og typer af maskiner har producenter udviklet specielle rengøringssprayer, der letter rengøringsprocessen. På hvordan man renser en T-formet barbermaskine eller med en patronpatron deler eksperter flere regler:

 • Under barbering og efter barbering hver gang skal maskinen skylles under varmt vand for at fjerne hår og kosmetik.
 • Razor skal tørres naturligt eller med en hårtørrer, men i hvert fald ikke at tørre med et håndklæde. Med jævne mellemrum kan du rive barbermaskinen med cologne, da alkohol ikke kun desinficerer, men også fortrænger vand.
 • Mindst en gang hver 2-3 måneder skal barbermaskinen være helt adskilt, gennemblødt i varmt vand i 20-30 minutter og derefter vasket med en børste. Der skal lægges særlig vægt på maskinens huller og aflastningssteder. Du kan bruge hjælp fra tandpasta til at rengøre maskinen.

Desuden anbefaler eksperter at periodisk smøre skærefladerne af enhver slags barbermaskine med specielle olier for at beskytte mod ætsende processer. I kassette barbermaskiner er det vigtigt at skifte blækpatroner i tide, da kedelige blade skraber af hudlaget og trækker hårene ud.

Sådan opbevares en barbermaskine?

Enhver barberingsværktøj bør ikke opbevares i badeværelset, da der er høj luftfugtighed. Dette kan påvirke skarpheden af ​​knivene og maskinens metaldele negativt. Elektriske apparater anbefaler også at holde sig væk fra fugt, rummet skal ventileres. Der er en kasse eller et tilfælde til elektriske apparater, til barbermaskiner, eksperter anbefaler coasters.

Opbevaring myter

Mange mænd ved, at det er bedre at holde en barbermaskine ved hjælp af et stativ eller en særlig sag. Faktisk er dette en valgfri betingelse, men snarere en tilføjelse fra producenter af barberingstilbehør. Rakemaskinen kan ligge helt overalt, så længe det ikke er vådt, og kondensat ophobes ikke. En anden misforståelse siger, at barbermaden skal opbevares uassemblet. Faktisk påvirker montering eller demontering af maskinen ikke kvaliteten af ​​dens sikkerhed og funktionalitet.

konklusion

Uanset hvad en mand barberer, en T-formet maskine, en genanvendelig barbermaskine eller et elektrisk apparat til depilation, kræver hver ting ordentlig opmærksomhed, omhu og opmærksomhed. Maskiner er traumatiske ting, så de skal holdes rene og sterile. Ud over standard hygiejneprocedurer skal de periodisk desinficeres med specielle produkter.

Elektrisk shaverpleje

Komfort under daglig barbering er meget vigtig for ansigts følsomme hud. Enhver elektriske barbermaskin kræver vedligeholdelse for at sikre en jævn drift. For at gøre din enhed langt længere, er det nok at udføre flere enkle manipulationer efter hver barbering.

Sådan rengøres en elektrisk barbermaskin: instruktioner om korrekt rengøring

Hvis dit apparat arbejder på en våde barberingsmetode, er det efter skylningens afslutning tilstrækkeligt at skylle apparatet under rindende varmt vand og tørre det grundigt. Til dette har du brug for:

 • frakobl enheden fra lysnettet;
 • Påfør en lille flydende sæbe på nettet.
 • tænd enheden - den kører på batteriet;
 • skyl barberhoved under rindende vand;
 • fjern selve barberingsdelen og vask den separat med en strøm af varmt vand for at fjerne ikke kun børstehårene, men også rester af skrællet hud og fedt;
 • Sluk for enheden, fjern beskyttelsesgitteret og barberingsenheden, lad alle dele af barbermaskinen tørre godt.
 • monter barbermaskinerne og installer dem.

Hvis din barbermaskine understøtter den tørre metode, er det nok at rengøre enheden med en speciel børste, som følger med i kittet, efter at du har brugt den.

 • sluk for enheden og tag stikket ud
 • Fjern beskyttelsesnet og klippeaggregat, fjern omhyggeligt de resterende børster fra indendørsenheden med en børste;
 • Vigtigt: brug ikke børsten, når du rengør skæredelen, det kan beskadige det;
 • Geninstaller alle dele.

Korrekt pleje af elektriske barbermaskine

Mange mænd ignorerer reglerne for rengøring af deres apparater. Dyrere modeller er udstyret med et selvrensende system eller har en sensor, der angiver behovet for at rense barbermaskinen. Dyrere modeller kræver rengøring efter hver brug. På den måde kan du maksimere enhedens levetid. 5 - 10 minutter af din tid vil i høj grad lette, men vil ikke medføre omkostningerne ved nye knivplader. Også regelmæssigt at smøre knivdelene.

 • Efter hver brug af barbermaskinen skal du slukke for strømmen;
 • Rengør i overensstemmelse med hvordan din enhed fungerer (afhængig af tør eller våd barbering);
 • udskift knivdele regelmæssigt og smør dem (ca. en gang hver 6. måned);
 • omkring en gang hvert halve år, lad batteriet helt ud og lad det også op, det vil sikre den lange levetid.
 • forsøge at holde enheden væk fra fugt;

Vigtigt: Brug ikke enheden, når ledningen ikke er isoleret, hvis der ikke er nogen karakteristiske lyde eller der er en brændende lugt.

Smøring, rengøring og vedligeholdelse af barbermaskinen

Smøremiddel er kommercielt tilgængeligt, og du kan nemt købe det. Smøring er nødvendig for at bevare knivens skarphed og reducere den negative virkning på barberingsdele. Hvis du renser barbermaskinen med en varmt vandstråle, er det bedre at anvende smøremidlet hver gang eller efter 1-2 shaver applikationer. For at smøre barberen er det nødvendigt:

 • sæt et par fedtdråber på barberhovedet;
 • tænd barbermaskinen og lad smøremidlet trænge ind i skæredelens inderside i 1 til 2 minutter;
 • sluk for enheden;
 • Brug en tør, ren klud til at fjerne fedtrester, hvis de er faldet på barbermaskinens krop.

Vigtigt: Berør ikke overfladen af ​​barberhovedet med en klud, sørg for, at der ikke er for meget fedt, og det lækker ikke ud af skæreelementerne.

Philips Razor Care

Mange nye generationens barbermaskiner har en selvrensende funktion, og kan også bede dig om, når barbermaskinen er snavset og skal rengøres. Hver producent forsøger at forbedre deres produkt, barbermaskiner er ingen undtagelse. Producenten Philips tilbyder således specielle selvrensende patroner, specielle barberplejeprodukter til at lette pleje af elektriske barbermaskiner, og der er udviklet et særligt rengørings- og opladningssystem til elektriske barbermaskiner af dette mærke.

Ligesom Philips er Panasonic også bekymret for, at deres enheder arbejder så længe som muligt, så en hel serie af plejeprodukter fra små ting som børster til udskiftelige dele af barbermaden er udviklet specielt til barbermaskinerne i dette firma. For din barbermaskine at tjene dig i lang tid, bør du passe på sin renlighed. Bare få minutter om dagen garanterer en god barbering og lang levetid.

Elektrisk shaverpleje

Den elektriske barbermaskin er en temmelig dyr og kompliceret enhed. Da mange mænd bruger det regelmæssigt, er belastningen på alle detaljer ret alvorlig. Korrekt og regelmæssig pleje af el-barbermaskinen sikrer, at det vil vare dig længe, ​​og din hud bliver glat uden irritation.

Hvorfor passe på?

Der er ikke noget ved at passe på et apparat, men meget afhænger af hvilken model du har, om det har et automatisk rengøringssystem eller ej.

Mange mænd er ikke opmærksomme på, at du bør tage hånd om en barberkniv regelmæssigt, kun rensende hovedet, når knivskæregruppen simpelthen ikke kan bevæge sig på grund af snavs. Denne tilgang er meget forkert, så du kan grøfte skæreelementerne. Men hvis vedligeholdelsen af ​​enheden bliver regelmæssig, skal de ændres meget sjældnere, og knivene bevarer deres skarphed i længere tid.

Nogle mænd, der aldrig har brugt en elektrisk barberkniv, ved simpelthen ikke, hvordan man skal rense barbermaskinen, men der er ikke noget kompliceret om det. Det kræver kun rengøring og periodisk smøring af knivgruppen.

Det er vigtigt! Der er barbermaskiner, der omfatter et automatisk rengøringssystem i deres sæt af funktioner. Derfor, hvis du er for doven til at gøre dette alene, er det bedre ikke at gemme og købe bare en sådan model. Ellers er det nødvendigt at tage sig af det for at forbedre kvaliteten af ​​barberingen og forlænge apparatets levetid.

Sådan rengøres?

Mange moderne enheder behøver ikke sådan rengøring hver gang. De har en speciel sensor, der på det rigtige tidspunkt vil underrette om tilstopning, og først vil det være nødvendigt at rengøre knivgruppen. Men modellerne er lettere at rengøre efter hver barbering. Det tager lidt tid, og selve processen er enkel.

Sådan rengøres den elektriske barbermaskin?

 • Mange modeller har specielle børster i sættet, og enhedernes hoveder åbner sig selv og giver mulighed for at udføre rengøring.
 • Det er nødvendigt at sørge for, at shaveren selv er slukket for ikke at ødelægge børsten og ikke skære.

Det er vigtigt! I nogle barbermaskiner er der specielle låse, der ikke tillader dem at tænde, når arbejdshovedet er åbent.

Rengøring af elektriske barbermaskiner

For at enheden skal fungere glat i lang tid, skal du vide, hvordan du passer til en elektrisk barbermaskine:

Vedligeholdelse af en våde barberingsenhed:

 1. Træk stikket ud af stikkontakten.
 2. Anvend en særlig løsning på apparatets barberoverflade.
 3. Tænd barbermaskinen for at trænge igennem alle ubesvarede genstande.
 4. Skyl hovedet under koldt vand.
 5. Tør alle dele og geninstaller dem.

Det er vigtigt! Selv når du bruger en elektrisk enhed, kan der forekomme røde pletter og betændelse på huden efter hårfjerning. Hvis din hud er tilbøjelig til sådanne fænomener og giver dig en masse problemer, lær hvordan du fjerner irritationen efter barbering.

Enhed vedligeholdelse med tør metode støtte:

 • Sluk shaveren og tag skæreenheden ud.
 • Ryst forsigtigt alle hårene ud af nettet, forsigtigt at trykke det på en slags hård overflade.

Det er vigtigt! Rengøring af blokken og gitteret med en børste anbefales ikke.

 • Rengør de indre mekanismer i alle partikler med en speciel børste med hårde hår.
 • Saml detaljerne sammen.

Elektrisk barbermaskine fedt

Efter rengøring af enheden skal den olieres. For at gøre dette er det bedre at bruge et specielt designet værktøj, som som regel kommer med en ny elektrisk barbermaskine. Og når det slutter, kan det også bestilles på internettet såvel som en renere.

Smøring er nødvendig for at reducere den negative virkning af friktion samt at bevare knivens skarphed. Hvis du renser barbermaskinen under rindende varmt vand, bør smøring altid foretages hver gang for at forhindre affedtning af arbejdsartikler.

Det er vigtigt! Hvis du er for doven til at gøre dette alene, og byen har et firmacenter for det firma, der producerede denne enhed, så kan du bede om hjælp der.

Hvis du selv udfører smøring, skal du slippe en lille smule olie på arbejdshovedet og tænde den elektriske barbermaskine i et par sekunder, så olien kan nå klippeelementerne. Denne procedure tager som regel ikke mere end et minut.

Det er vigtigt! Det anbefales også at skifte hovedraveren omkring en gang hvert halve år.

Videooptagelser

Så følelsen efter barberingsprocessen var altid kun behagelig, og din enhed tjente dig så længe som muligt, bør du regelmæssigt tage sig af el-barbermaskinen.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv: hvordan man bruger den ordentligt, våd barbering, hvad det er, en elektrisk barbermaskine

Sådan barberes med en elektrisk barberkniv: 5 klare tips

Før du bruger en elektrisk barbermaskin, skal du omhyggeligt læse instruktionerne. Hvad er en elektrisk barbermaskin, som alle ved. Men ikke alle vælger det til hyppig barbering, herunder af frygt for, at enheden er kompleks, og du skal stadig finde ud af det. Det er dog værd at starte som du bliver trukket ind i processen, og det gamle barberingsritual virker kompliceret og langt. Bedre, selvfølgelig, inden du køber en elektrisk barbermaskine, gør dig fortrolig med alle nuancer af sit arbejde.

Det vigtigste: hvordan man barberer elektriske barbermaskiner

Hvordan man bruger en elektrisk barbermaskine, repræsenterer sandsynligvis alle. Men mange er bange for smerte, nedskæringer, ubehag. Derfor forekommer det, at denne hudpleje vil forårsage irritation, hvilket betyder at du ikke bør bruge det hele tiden. Men denne opfattelse er fra uvidenhed.

For at rette barberingen skal du lave en blød cirkelbevægelse.

Der er ingen særlige problemer med at bruge en elektrisk barbermaskin:

 • Det er nødvendigt at lave cirkulære bløde bevægelser, forsøger at undgå jerks, ingen fart - det bidrager til at fange alle hårene;
 • Det er nødvendigt at trykke en lille smule for at mærke bladet - men overdriv det ikke, ellers vil der være nedskæringer;
 • Den elektriske barbermaskine skal flyttes langs børsternes vækstretning - mod hårets vækst er det både ubrugeligt og ubehageligt at barbere.

Efter barbering er det nødvendigt at vaske med vand og smøre huden med et egnet middel. For eksempel, lotion. Dette er en god mulighed for olieagtig hud. Lotion hjælper ikke tør hud, du skal passe på det efter barbering med en creme. I denne omsorg er der intet overskud, det er hudens helbred, hvilket også er nødvendigt for en mand.

Forberedende fase: hvordan man barberer med en elektrisk barbermaskine

Ja, uden forberedelse er barbering lidt farlig. For hud mener jeg. Faktum er, at irriteret hud ikke kun er grim, ubehagelig, smertefuld. Det er også gavnligt for mikrober og andre patogene organismer, alting kan startes op til en alvorlig inflammatorisk proces.

Hvis du barberer med en elektrisk barberkniv, skal du i dette tilfælde fugtige huden.

Derfor skal du først fugtige huden. Tag et simpelt frottéhåndklæde, blød det i varmt vand, vri det lidt ud, og tør det med dit ansigt og tryk det lidt. Så giv tid til at tørre huden, det er nødvendigt, at barbermøllen bedre får fat i håret. Det er alt forberedelsen, som du kan se, er ikke noget kompliceret, men barbering selv vil blive bedre.

Hvad det er: våde barbering med en elektrisk barbermaskine

Hvis vi taler om en våd barbering, bør du lære mere om denne metode. Før du begynder en barbersession, påføres en speciel gel eller skum på huden. Men husk på, at barbermaden skal være egnet, designet til våde barbering.

Mange foretrækker våd barbering som en elektrisk barbermaskine, da det er meget bekvemt og sikkert.

Hvad er fordelene ved denne metode:

 • Bladene glider mere glat, processen med barbering på denne måde kan gøres så delikat som muligt;
 • Barberer bladet, så muligheden "konstant skåret" vil blive minimeret;
 • Barberingshastigheden øges, og processen går generelt mere effektivt;
 • Endelig kan barbering forekomme lige i bruseprocessen.

Og så hvad er en tør barbering? Det udføres på den tørrede hud i ansigtet. Først skal huden rengøres grundigt og dampes. Dette gør barberingsprocessen mere behagelig, og hudirritation vil være minimal. Men selv i denne metode er lotion påført ansigtet, og hvis huden er olieagtig, er denne betingelse obligatorisk. Lad derefter huden tørre.

Sådan barberes: roterende eller net barberkniv

Du kan vælge mellem en roterende eller net barbermaskin. Rotary (rotationsbevægelse) har to eller tre roterende kanter. Gearene i rotationshøvlen passer nøjagtigt under hinanden, og de roterer i samme retning med stor hastighed. Det viser sig, at håret er skåret i knudepunktet og gitteret. Klippet hår forbliver inde i knivhovedets knivhoved. Derfor bør rengøring og smøring være permanent.

Populære i dag er både roterende og net barbermaskiner

Net razors betragtes som relativt blid. Kun lidt pressede nettet, da enheden mislykkedes, og derefter rette det meget svært. Men moderne net barbermaskiner er mere perfekte end dem, som mænd, der ikke har ændret deres enhed i lang tid, er vant til. De har ikke kun et sæt flere net, hvilket fremskynder barberingsprocessen, og i nogle barbermaskiner sænker nettet endog i form af et ansigt. Det viser sig, at du skal vælge en enhed, der har det nødvendige sæt af muligheder, og du har råd til det, og fysisk mere behageligt.

Vedligeholdelse af enheden: Sådan smøres det elektriske barbermaskine

For det første må du ikke glemme, at det efter hver barbering giver mening at rengøre enheden. Det er nødvendigt at rengøre det, så apparatet ikke bliver tilstoppet. Moderne barbermaskiner, forresten, har en sensor, der advarer om tilstopning. Meget behagelig, selvfølgelig. Knivens arbejdshoved kan vaskes under rindende vand og varmt. Og efter rengøring skal barbermassen smøres.

Smør den elektriske barbermaskine med speciel olie.

Nå, hvis smøremålet vil være en særlig olie. Hvis den elektriske barbermaskine er ny, moderne, så er olien ofte inkluderet. Egnet olie kan også bestilles online. Nogle gange er der en sådan service center service - fedt barbermaskiner, der solgte dette mærke. Dette gøres selvfølgelig i henhold til visse standarder, for eksempel 2 gange om året.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv (video)

Det er også nødvendigt at rense moderne barbermaskiner Braun, Philips og billigere apparater. Pleje er simpelthen nødvendigt, så barbermaskinen ikke bliver tilstoppet eller rustet. Samt udskiftelige blade skal ændres i tide, så der ikke er nogen problemer bogstaveligt på hele hovedet.

Fordele og ulemper ved mænds elektriske barbermaskiner til våde barbering

For de fleste mænd er måden at fjerne hår fra ansigtet og det mest egnede værktøj til dette bestemmes i en ung alder. Derfor forsøger de at anvende en metode, der er kendt og praktisk. Men over tid kan der forekomme hudirritation eller indgroede hår. I dette tilfælde anbefales det at ændre metoden. En fremragende løsning er en våd barbering med en elektrisk barbermaskine, der garanterer den mest glatte hud, ingen irritation og udslæt. I dette tilfælde anbefales det at bruge specielle barbermaskiner samt særlige hudplejeprodukter.

Hvad er en våd barbering

Våd barbering er en hårfjerningsproces ved hjælp af forskellige fugtighedsgivende midler for at øge bladernes glidning og reducere irritation. I dette tilfælde kan geler, skum, cremer og balsam anvendes. Denne metode til fjernelse af hår fra ansigtet har altid været populært, men tidligere blev der kun brugt engangsbrug og genanvendelige vægge til dette. Maskiner kan udstyres med flere flydende knive, der sikrer maksimal renhed på huden.

Våd barbering med en elektrisk barbermaskine

I dag er der en moderne elektrisk barbermaskin med en våde barberingsfunktion. Fordelen ved denne barbering er fraværet af irritation og en mere behagelig barbering. Derudover kan du bruge den elektriske barbermaskine med skum, der hældes i en speciel beholder og fodres til huden.

Populære og vandtætte elektriske barbermaskiner, som kan bruges i et vådt rum. Producenter kan endda bruge enheden i brusebadet, men med langvarig udsættelse for fugt øger risikoen for nedtrykning af kroppen.

Anvendelse af en elektrisk barbermaskin egnet til våde barbering reducerer irritation og antallet af indgroede hår. Tilstedeværelsen af ​​en særlig afdeling for levering af balsam til barbering gør det muligt at forenkle og fremskynde processen. Til sådanne anordninger anvendes specielle balsamfugter, som kan købes hos kosmetiske butikker.

Moderne enheder er udstyret med et display, der giver dig mulighed for at kontrollere patronens påfyldningsniveau med aircondition. For våde barbering er det bedst at bruge enheden og digitale eller lineære motorer.

Speciel balsam til elektriske barbermaskiner

For proceduren kan du bruge universelle barbermaskiner til normal tør og våd barbering, som ikke har en patron til klimaanlægget eller displayet. Klassiske roterende enheder kan også bruges til at fjerne hår med vand og gel. Men de skal have en vandtæt sag. I dette tilfælde skal du påføre gelen eller skummet og derefter barbere dit ansigt på den sædvanlige måde.

Fordele og ulemper ved mænds elektriske barbermaskiner til våde barbering

En funktion af enheden til våde barbering er brugen af ​​vand. Dette er deres eneste forskel fra konventionelle elektriske apparater. Imidlertid kombinerer nogle modeller funktionerne i både tørre og våde metoder. Visse modeller har en indtrækbar trimmer, flydende hoveder og en ekstra beholder, hvor du kan hælde aircondition for glat glidning af knivene. Denne elektriske barbermaskin har sine fordele og ulemper.

fordele

De vigtigste fordele ved våde barbering er dens alsidighed. Du kan barbere lige i brusebadet uden risiko for at beskadige enheden med fugt. Desuden er denne proces meget hurtig og effektiv, og giver dig mulighed for at fjerne hårrester under rindende vand.

I barberingsprocessen kan du bruge geler, skum og balsam. Brug af specialværktøjer til barbering og varmt vand fremmer glat glidning af knivene og sikrer minimal skade på huden. Når blødt hår bliver blødere og retret. Dette forenkler skæreprocessen og reducerer antallet af hår, der forbliver efter proceduren.

Sådanne barbermaskiner virker på batterier, hvilket eliminerer risikoen for elektrisk stød. Derudover har sagen ingen metaldele, som over tid kan blive beskadiget på grund af den konstante udsættelse for fugt.

Fordelene bør også omfatte nem omhu for enheden. Det er nok at vaske det under rindende vand for at fjerne hår.

mangler

Den største ulempe ved denne metode påvirker det øvre lag af huden, hvilket forårsager irritation og endda nedskæringer. Tør barbering er sikrere. Dette skyldes det faktum, at knivene er inde i hovedet, så de ikke rører ved huden. Imidlertid søger producenter af moderne elektriske barbermaskiner at introducere nye teknologier, der forbedrer kvaliteten og sikkerheden i processen.

Der er to typer enheder - med oscillerende og rotorsystem. Den første type enhed har blader, der vibrerer og adskilles fra huden med et net, som forhindrer risikoen for nedskæringer. Rotorsystemet er knive og afskærer hår af enhver længde. Til våde barbering kan begge typer enheder bruges.

Hvilke elektriske barbermaskiner er designet til våde barbering, deres vigtigste fordele og ulemper

Elektroniske apparater til våde barbering er meget populære. Deres brug giver dig mulighed for at få alle fordelene ved våde barbering og brugen af ​​elektriske apparater. Imidlertid er ikke alle enheder designet til at barbere sig ved brug af vand og specialværktøj. Overvej de bedste enheder af denne type.

Philips S9151

Denne enhed har høj kvalitet, professionel samling og lang levetid. Velegnet til både tør og våd barbering. Det har et stilfuldt og elegant design, har flere tilstande og tre hoveder.

Funktionerne og fordele ved enheden omfatter:

 • minimum støjniveau
 • roterende type enhed;
 • batteri med høj kapacitet, som giver dig mulighed for at bruge flere gange uden behov for genopladning;
 • Tilstedeværelsen af ​​indikatorer, der angiver behovet for at oplade enheden eller udskifte knive.

Den største ulempe ved indretningen er ganske høj pris.

Hvad slags elektrisk barbermaskine at tage på vejen, læs her.

Braun 9240s Serie 9

Elektrisk barbermaskin med gitterkonstruktion. Kan bruges til våd og tør barbering. Den største fordel ved modellen er en høj byggekvalitet og tilstedeværelsen af ​​yderligere funktioner. Andre funktioner i modellen inkluderer:

 • SyncroSonic teknologi, der regulerer strøm, motor ydeevne og bevægelse af flydende hoveder;
 • trimmer lavet af holdbar titanium herlighed, hvilket garanterer en høj holdbarhed og fravær af korrosion;
 • Unikt Opti Foliegarn, der giver ren og glat hud;
 • hjælper med at fjerne børster, der vokser i forskellige retninger;
 • originalt og stilfuldt design;
 • Vandtæt taske, der giver dig mulighed for at bruge enheden selv i brusebadet.

Braun 9240s Serie 9

En moderne enhed med automatisk justering giver dig mulighed for at nyde barberingsprocessen uden besværet. Og for at fjerne de skårne hår skal du blot skylle hovedet under rindende vand.

Philips S5620

En af de mest kvalitative og samtidig overkommelige Philips-modeller. Kan bruges til våd og tør barbering. Sikrer sikkerhed, høj hastighed og renlighed af enhver form for barbering.

Andre fordele er:

 • de afrundede kanter på hovedet og blades unikke teknologi sikrer en sikker barbering med fremragende slip;
 • roterende arbejdssystem;
 • lavt lydniveau
 • Tilstedeværelsen af ​​Turbo-tilstanden for at bekæmpe de hårdeste hår;
 • kraftigt batteri til langvarig drift uden genopladning;
 • Hoveder bevæger sig i fem retninger, hvilket sikrer høj renhed af huden, især når den er våd.

En anden fordel ved enheden er evnen til at rense den under rindende vand. Desuden har denne model en lav pris.

Panasonic ES-RF31

Denne model giver fremragende kvalitet våd barbering uden nedskæringer og irritationer, og samtidig har en overkommelig pris. Ulempen er ubelejligt at anvende en trimmer.

Egenskaber og fordele ved modellen:

 • Vandtæt taske, der giver mulighed for barbering lige i brusebadet;
 • afrundede hoveder på siderne garanterer sikkerhed og minimal irritation;
 • hurtig opladning og stor batterikapacitet.
 • stor størrelse af enheden
 • forældet og simpelt design;
 • usikker strømledning
 • høje omkostninger til net og blade.

Men den overkommelige pris og tilgængelighed af alle nødvendige funktioner gør denne model til en af ​​de mest populære på markedet.

Philips S7510

En anden højkvalitets barbermaskin, der er kendetegnet ved høj byggekvalitet, tilgængelighed af nødvendige funktioner og holdbarhed. Andre fordele ved indretningen omfatter:

 • Enheden er udstyret med Comfort ringe, der sikrer maksimal sikkerhed og renlighed af huden;
 • tilgængelighed af opladnings- og blokerende indikatorer;
 • tre hoveder, der bevæger sig i fem retninger, så du kan gentage konturerne i ansigtet;
 • Tilstedeværelsen af ​​en styler til skæg trimning;
 • kraftigt batteri, der giver dig mulighed for at udføre flere procedurer uden genopladning.

På trods af de indlysende fordele har anordningen ulemper. Den primære er manglen på et rengøringssystem.

Sådan renser du barbermaskinen fra håret, læs vores artikel.

Panasonic ES-RT37

En af de mest overkommelige enheder er Panasonic ES-RT37 elektriske barbermaskin. Det har en overkommelig pris, høj byggekvalitet og alle nødvendige funktioner. Andre funktioner i enheden omfatter:

 • kraftigt batteri, som ikke kræver mere end en time at oplade
 • Tilstedeværelsen af ​​tre net af høj kvalitet, der garanterer højkvalitets barbering i lang tid uden udskiftning;
 • flydende hoved, garanterer højkvalitets barbering;
 • stramt og stilfuldt design;
 • Designfunktionen minimerer risikoen for irritation.

Denne model er den bedste løsning blandt enheder af et billigt segment.

Braun 5040s Serie 5

Modellen har tysk kvalitet og det nødvendige minimum af funktioner. De vigtigste fordele og træk ved modellen er:

 • tilgængelighed af klingehøjdejusteringssystem;
 • leveres med trimmer til udskæring af overskæg, skæg og sideburn;
 • maksimal tæt kontakt af de flydende hoveder med huden, hvilket sikrer en tæt barbering;
 • stilfuldt og ergonomisk design.

Braun 5040s Serie 5

Den eneste ulempe ved modellen er ret højt arbejde.

Braun 720s-7 Series 7

Modellen passer bedst til følsom hud. Det kan bruges til både tør og våd barbering. Andre fordele ved indretningen omfatter:

 • stilfuldt og ergonomisk design;
 • hurtig opladning og høj batteristrøm;
 • net af materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer en lang levetid;
 • brugervenlighed og alsidighed.

Braun 720s-7 Series 7

Ulempen ved indretningen er den dyre udskiftning af gitter samt de høje omkostninger ved indretningen.

Den våde barbermaskin barbermaskinen er et praktisk mænds selvplejeværktøj. Når du vælger, bør du overveje tilstedeværelsen af ​​visse funktioner, omkostninger og bygge kvalitet.

Elektrisk shaverpleje

Vedligeholdelse af enheden vil forlænge sit liv. Derfor anbefales det at rense det efter hver barbering. Dette forhindrer tilstopning af enheden. Moderne modeller har en sensor, der advarer brugeren om behovet for at rengøre. Våd barbermaskine har et vandtæt hus, så det er nok at skylle det under rindende vand.

Sådan skærper du din elektriske barbermaskine selv, læs her.

Glem ikke om den obligatoriske smøreanordning. Det udføres ved hjælp af en speciel olie, der kommer i sættet. Det anbefales at udføre proceduren ca. to gange om året. Udskiftning af knive, knive og mesh udføres som de bliver ubrugelige. Mange modeller har indikatorer til at erstatte dem.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv korrekt - funktioner, metoder, anbefalinger

Hver mand er helt sikkert bekendt med barberingsprocessen. Der er ingen enstemmig udtalelse om bedre og mere bekvem barbering. Brutal machos foretrækker at bruge et barberblad.

På vores hjemmeside finder du oplysninger om, hvordan man barberer barbermaskiner. Nogen vælger en traditionel maskine. Hvis du tror at den mest komfortable og moderne måde at slippe af med uønskede børster er en elektrisk barbermaskine, har vi forberedt materialet specielt til dig.

I artiklen vil vi finde ud af, hvordan du skal barberer en roterende og gitter elektrisk barbermaskine og overveje funktionerne ved brugen af ​​barbermaskiner af de mest kendte mærker.

Hvad er elektriske barbermaskiner

1. Funktioner og hvordan man barberer et gitter elektrisk barbermaskine.

Mange mænd foretrækker netop netmodellerne, på trods af at resultatet af barbering ikke kan kaldes ideelt - hår af ubetydelig længde forbliver på ansigtet. Hemmeligheden om popularitet er enkel - moderne mode antyder tilstedeværelsen af ​​lysstubbe på ansigtet.

Net rakerenhed:

 • fast kniv med et stort antal huller, som et gitter;
 • bevægelig kniv - bevægelseshastighed - 2-3 gange pr. sekund.

Enheden af ​​nettet barbermaskine på eksemplet på Panasonic modellen og hvordan man barberer korrekt med en elektrisk barbermaskine vises i videoen.

Den største fordel ved gittermodellen er fraværet af irritation, da effekten af ​​barberkniven på huden er minimal. Denne type enhed bruges oftest til tør barbering uden kosmetik.

2. Funktioner af roterende modeller.

Enheden af ​​sådanne modeller gør det muligt at opnå en perfekt glat barbering, som kan sammenlignes med traditionel ansigtspleje ved hjælp af barbermaskiner med knive.

Rotationsindretningens konstruktion:

 • skiveformede faste knive;
 • bevægelige knive, der roterer i en cirkel.

Bevægelige dele er i tæt kontakt med huden og forårsager irritation på det, så roterende barbermaskiner bruges oftest til våd barbering med kosmetik.

Hvilken slags barbermaskine at vælge

Det hele afhænger af flere faktorer:

 1. hudtype og grad af følsomhed over for ydre stimuli;
 2. Ønsker om at bruge yderligere kosmetik;
 3. individuelle præferencer - lyse børster eller et glat barberet ansigt.

Sådan barberes med en Braun og Panasonic elektrisk barbermaskin

Razor bevægelse skal være progressiv, det vil sige op og ned. Du er nødt til at bevæge sig langs kæbebenet og gradvist behandle ansigtet. Tryk ikke barbermaskinen tæt på dit ansigt.

Funktioner af gitter modeller:

 • blidt påvirker huden
 • fjern hår på vanskelige steder
 • ingen irritation er mulig.

Ved afslutningen af ​​proceduren skal modeller til våde barbering vaskes med rent vand. For at gøre dette skal du afbryde enhedens hoved.

Dette er vigtigt! Netto barbermaskiner er velegnede til mænd med følsom og irriteret hud.

Sådan barberes en Philips roterende barbermaskin

Hvis du bruger en roterende type barbermaskine, skal bevægelserne være cirkulære, glatte. For at maksimere glat hud anbefales det at puste kinderne og stikke kinderne fremad. Også, ikke over-nidkær og tryk barberhåret i dit ansigt, det kan beskadige epidermis.

Se videoen om, hvordan man barberer en roterende elektriske barbermaskine.

Vigtige nuancer ved at bruge en elektrisk barbermaskin

1. Spørgsmålet om sikkerhed.

Mest moderne modeller af barbermaskiner designet til brug i et vådt rum. Sådanne anordninger er udstyret med en vandtæt sag og en lille indtrængning af vand, de er ikke bange for. Desuden anbefales det at vaske det aftagelige hoved på enheden efter hver brug.

2. Husk at oplade batteriet.

Før hver brug skal du oplade barberbatteriet, 5 minutter er nok - denne opladning er nok til en procedure. I slutningen kan du lade enheden oplade i 1-1,5 timer. Dette er nok til en kontinuerlig drift af enheden i 45-60 minutter.

3. Brug af kosmetik.

Som regel, i instruktionerne for hver razor liste over kosmetik, som er mest foretrukne. Ethvert kosmetisk præparat skal påføres med et tyndt, jævnt lag og gradvist rengøres med et barberhoved.

Ved afslutningen af ​​proceduren skal personen nødvendigvis behandle lotionen, som giver huden en blød og behagelig aroma, har en beroligende virkning og neutraliserer irritation.

4. Hvornår skal du barbere

Det er bedst at barbere om morgenen, fordi huden efter en nats hvile er mest modstandsdygtig over for testen. Med hensyn til hyppigheden af ​​proceduren anbefaler kosmetologer barbering 1 gang om 2-3 dage.

5. Hone teknik.

Du kan læse tusindvis af artikler om, hvordan du barberer en Philips razor ordentligt, se en million videoer, men lær kun at bruge en elektrisk barbermaskin alene efter din egen oplevelse. Hovedhemmeligheden med kvalitets skæg og ansigtspleje er de rigtige bevægelser og det rigtige pres. Du kan mestre dem kun gennem mange træninger.

Dette er vigtigt! Den mindste overdreven indsats og mikro-udskæringer vises på huden, der ikke er synlige for øjet, men snart vil de provokere inflammatoriske processer.

For at fjerne hudskade skal du følge disse enkle retningslinjer:

 • bevægelser skal være glatte, langsomme, uden jerks;
 • barbermaskinen bevæger sig altid kun i retning af hårvækst;
 • juster trykket - denne parameter er individuel for hver mand;
 • Brug barbermaskinen med minimumshastighed.

6. Forberedende fase.

Hovedforberedelsen er at fugte huden så meget som muligt. For at gøre dette skal du bruge et frottéhåndklæde, det fugtes i varmt vand og påføres ansigtet og gnider huden med lidt pres. Når huden er tør, påføres en kosmetik på huden.

Lad os nu tale mere detaljeret om hver kosmetik.

Gelprodukter beskytter huden mod skader og fremmer glat svæveflyvning. Størstedelen af ​​gelerne er hypoallergeniske, forårsager ikke allergiske reaktioner, så de anbefales at blive brugt til følsom og problematisk hud.

Dette er vigtigt! For følsom hud, der er tilbøjelig til irritation og allergi, foretrækker produkter, der omfatter kamille, aloe, vitaminer, silikone.

Mange eksperter anbefaler ikke brug af skummet, da denne sammensætning ikke strammer porer og skægstubbe elevatorer til nemmere og mere behagelig barbering. Desuden er irritation efter behandling af ansigtet med skum sandsynligvis fremkommet.

Hvis det for en normal og olieagtig hud er bedre at vælge en sammensætning baseret på alkohol (lotion), så er tørre og følsomme hudcremer mest foretrukne, det har en fugtigheds- og blødgørende effekt. Hvis cremen indeholder mynteekstrakt, har dette middel en beroligende og tonisk effekt.

Ikke altid til stede er effektiv makeup, så nogle gange må du bruge midlerne ved hånden.

En frisk agurk er et glimrende værktøj, ikke kun for kvindelige masker, men mænd kan bruge det med lige effektivitet. Grøntsagen, sammen med skrællen, knuses i en mush, indpakket i et tørklæde eller serviet og påføres ansigtet, hvor irritationen er mest udtalt.

Aloe er et fremragende lægemiddelplante, der fremmer hurtig healing af slid og ridser. Det er nok at fjerne den øverste skræl fra pladen og gnide ansigtet med massen. Proceduren kan suppleres med en maske på 1 æggehvide og 10 dråber citronsaft. Blandingen påføres i 5 minutter efter barberingen. Derefter vaskes masken af ​​med rent vand.

Hvis du vil hurtigt og effektivt lindre irritation, skal du bruge en blanding af 100 g puree, 2 spsk. skeer af mælk og 0,5 spsk. skeer af glycerin. Påfør blandingen i en kvart time på dit ansigt og skyll derefter med varmt vand.

Måder at barbere

Ansigt barbering behandling er af to typer:

Den specifikke metode til barbering vælges afhængigt af en række faktorer:

 • individuelle præferencer
 • hudtype;
 • anbefalinger fra specialister - hudlæge og kosmetolog.

Nogle moderne modeller af enheder giver dig mulighed for at behandle ansigtet på to måder. Dette valg er mest foretrukket, fordi du afhængigt af situationen kan vælge den rigtige type barbering.

Før du bruger shaveren for første gang, skal du læse instruktionerne og sørge for, at enheden svarer til den type barbering, du vælger.

Med en tør ansigtsbehandling skal du være forberedt på den aktive påvirkning af enheden på huden. Først og fremmest vedrører det roterende barbermaskiner. Derfor anbefaler dermatologer, at mænd, der udøver tør barbering, altid bruger en beroligende lotion. Det skal bruges hver gang efter ansigtsbehandling, vil det fremskynde helingsprocessen af ​​mikrokaster og mikro-udskæringer på huden.

Våd barbering indebærer brug af ethvert kosmetisk produkt - skum, gel, fløde eller balsam. Det er nødvendigt at behandle valget af midler ikke mindre opmærksomt end at købe barbermaskinen. Overvej hudtype, individuelle præferencer og naturligvis anbefalinger fra eksperter.

Dette er vigtigt! Sørg for at læse reglerne for anvendelse og anvendelse af kosmetik. Faktum er, at nogle produkter anvendes bedre med hånden, og med andre er det bedre at bruge en speciel børste.

Processen med barbering fra et teknisk synspunkt

Hver mand er utvivlsomt bekendt med barberingsprocessen. Men vi taler om brugen af ​​elektriske barbermaskiner, så nogle af nuancerne skal stadig overvejes.

Mange faktorer påvirker barberingsteknik:

 • hvor lang tid ansigtshår er
 • hvilken del af ansigtet skal behandles
 • individuelle karakteristika ved vegetation - farve, densitet, hårdhedsgrad.

Sådan barberes elektriske barbermaskiner - net og roterende

 1. I første fase behandles kinderne. Bevægelse, først fra top til bund, til hagen og derefter i modsat retning.
 2. I anden fase behandles halsen. Bevægelse fra halsen til hagen og i modsat retning.
 3. I sidste fase behandles whisker-zonen. Ved våde barbering påføres dette område en ekstra mængde kosmetiske produkter. Hvis du bruger den tørre metode, skal bevægelserne være så langsomt som muligt.
 4. Når du arbejder med en barbermaskine, skal du udføre op og ned bevægelser. Hvis barbermaskinen er roterende, den mest effektive behandling af ansigtet i cirkulære bevægelser. Men ikke alle mænd følger disse anbefalinger. Behandlingsprocessen er en individuel procedure, og alle vælger de mest behagelige bevægelser og graden af ​​tryk.
 5. Tryk ikke hårdt på huden under barberingen. Ved brug af gittermodellen øges effektiviteten af ​​overdreven tryk ikke. Når der anvendes en roterende enhed, vil der forekomme irritation på huden.
 6. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du skylle dit ansigt og omarbejde områder, der ikke er barberet nok. Derefter påføres en speciel kosmetik på huden, oftest er det en desinficerende lotion.
 7. Det anbefales ikke at gå udenfor umiddelbart efter en barbering i et regnfuldt efterår og i en kold vinter, da de fleste kosmetik ikke er beregnet til brug under skarpe temperaturændringer. Hvert kosmetisk produkt har en instruktion, hvor alle funktionerne i ansøgningen er angivet.

Dette er vigtigt! For ejere af skæg og sideburns er razors med trimmere mest foretrukne. Med disse enheder kan du trimme vegetationen på ansigtet.

Holde og tage sig af elektriske barbermaskine

For enheden at tjene i lang tid og korrekt, er det ikke nok at lære at skrabe ordentligt med barbermaskinen i Braun Series 3 eller et andet mærke. Det er vigtigt at ordentligt pleje apparater og opbevare ordentligt.

1. Vedligeholdelsesanordning til våde barbering.

For det første afbrydes enheden fra netværket. Barberhovedet fjernes og behandles af et specielt værktøj, der købes med enheden. Barbermaskinen tændes, så værktøjet spredes over hele overfladen. Alle aftagelige dele af enheden vaskes med rent vand. Når delene er tørre, opsamles de.

2. Pas på en tør barberingsenhed.

Enheden er afbrudt fra lysnettet, og skærenheden fjernes. Håret skal fjernes forsigtigt, da det er let nok at slå på en hård overflade. For pleje af interne detaljer anvendes den specielle børste. Derefter indsamles alle detaljer.

Enheden opbevares på et tørt sted - i skabet. Hvis modellen er genopladelig, behøver du ikke oplade den til fremtidig brug, da opladningen i løbet af tomgang vil falde, og shaveren skal oplades igen før brug. Husk at et batteri kun kan oplades og aflades et bestemt antal gange.

Nu ved du alt om, hvordan man barberer med en elektrisk barbermaskine. Del information om sociale netværk og fortæl os hvilken metode til barbering, der passer dig bedst.

LiveInternetLiveInternet

Måder at lette ansigts- og kropshår