Pleje af permanent øjenlågs makeup

Succesen med at anvende permanent eyelid makeup på 50% afhænger af kvaliteten af ​​teknikken for dens gennemførelse af master og 50% på pleje efter proceduren direkte af kunden. Derfor skal du i tilfælde af et mislykket resultat ikke bebrejde specialisten for alt, men først skal du analysere, hvordan du kompetent tog dig af tilbudsområdet efter tatoveringen.

I en specialiseret permanent makeupstudio skal alle spørgsmål vedrørende procedurens rækkefølge og dine yderligere handlinger efter det rådes til dig af en personlig mester. Og for alle, der ønsker at være i den viden lige nu, tilbyder vi dig at gøre dig fortrolig med hemmelighederne ved yderligere at rette op på plejen af ​​permanent makeup af øjenlågene, som er beskrevet nedenfor.

Funktioner i genopretningsperioden efter permanent øjenlågs makeup

For det første vil vi fokusere på helingsprocessen, så du får en klarere ide om, hvad du kan forvente, når du forlader mesterkontoret.

Med hensyn til skade kan permanent øjenlågs makeup sammenlignes med den sædvanlige ridse.

Afhængigt af hudens aktivitet tager processen med regenerering normalt fra 3 til 7 dage.

I de første 2 dage ser øjnene sminke ud, fordi pigmentet injiceret under huden blander sig med lymfeen og kan blive mørkbrun. På grund af den grundige indføring af farvestofpigmentet afviser huden først det og derved danner en lille skorpe på øjenlågsområdet. Huden under det heler, blødgør det afviste pigment.

Med en stærk opløsning af skorstenen eller dens fjernelse inden fristen, kan der opstå et hul på plads, fordi huden ikke har noget at absorbere. Derfor er det under helingen vigtigt at minimere øjenlågs hudkontakt med vand. Efter et par dage begynder skorpen at skrælle og til sidst forsvinder fuldstændigt, og under det forbliver pilene i form og farve, der vil glæde dig i flere år.

Anbefalinger fra kosmetologer til pleje af permanent øjenlågs makeup

Uanset implementeringsområdet er der generelle retningslinjer for pleje af permanent makeup, der skal udføres på forskellige stadier af rehabiliteringsperioden efter proceduren:

 1. På den første dag - blød ikke øjenlågsområdet.
 2. I den første uge - for at undgå sport og aktiv fysisk anstrengelse; opgive brugen af ​​dekorative kosmetik på århundredet, for ikke at bringe infektion.
 3. I de første 3 uger - du kan ikke solbade og besøge solariumet.
 4. I den første måned - at nægte at besøge poolerne, saunaer for at undgå pigment "forlader" gennem de udvidede porer af huden.
Og i intet tilfælde kan du ridse, gnide eller tvang fjerne de skorper, der er dannet på stedet for lymfekresion fra permanent øjenlågs makeup!

For at fjerne mulig ubehag efter permanent øjenlågsopbygning skal du høre følgende tips fra professionelle kosmetologer:

 • Frisk permanent makeup er meget forsigtigt blød tør med et serviet, så at skorpen dannet i stedet ikke er for tyk og ikke knækker.
 • På samme tid, to gange om dagen, behandl øjenlågsområdet med en vatpind dyppet i chlorhexidinopløsning. Dette lægemiddel er en fremragende antiseptisk og godt desinficerer huden.
 • Efter påføring af chlorhexidin smøres tatoveringen på øjenlågene med et tyndt lag kosmetisk vaseline for at beskytte skorpe mod raseri.
 • Hvis du føler stærk tørhed to gange om dagen, kan du anvende et tyndt lag nærende creme (til børn eller med E-vitamin i sammensætningen) eller en lille smule kosmetisk olie på øjenlågens hud. Dog må du ikke overdrive det med fugtighedscreme, ellers er der risiko for at suge permanent makeup og dermed miste noget af pigmentet.

Glem ikke at udføre de enkle trin beskrevet ovenfor - og du vil være tilfreds med det fremragende resultat af permanent sminke af øjenlågene første gang uden behov for yderligere korrektion.

Hvordan man plejer øjen tatovering efter proceduren

Pleje efter dermopigmentering af øjenlågene er meget nemmere end efter permanent sminke på læber eller øjenbryn, men det betyder ikke, at det egentlig ikke burde være.

Alle damer er smukke, men det kan understreges. Tatovering vil gøre ethvert udseende lysere, det forynger visuelt og lindrer fra permanent applikationsskylning af krigsmaling om morgenen og aftenen. Sådan er sparer tid og kosmetik, og huden er mindre forkælet. Men tatoveringen af ​​øjenlågene er ikke kun en undtagelse fra den daglige tegning af pile, men også evnen til at ændre øjnene og gøre øjenvipper visuelt tykkere.

Mikropigmentering kan udføres i form af at fylde rummet mellem øjenvipper, i form af en pil, der kan gøre øjet både åbent og mandelformet. Men kvaliteten og skønheden i tatoveringen om 8/10 afhænger af, hvad øjet eller øjenbrynpleje var efter selve proceduren.

Generelle regler

Mikropigmentering heler ikke straks og gradvist. Det første trin er dannelsen af ​​en skorpe. Så skal hun slippe af sig selv.

Konvergensperioden afhænger af, hvilken del af proceduren der blev udført.

Men disse tal er almindelige og afhænger af våd hud, udsat for fedt eller tør, i alder, hormonniveauer, immunitet, stofskifte og endog i månens fase og humør.

Den endelige dannelse af farve og linje af tatoveringen vil ske i slutningen af ​​nedstigningen af ​​skorsterne inden for to til tre uger. Hele denne gang er det værd at smøre området omkring øjnene med et kraftigt solstik. Også på dette tidspunkt er det nødvendigt at vaske meget omhyggeligt. De første par dage er det bedst kun at bruge kosmetisk mælk til dette formål, og at tørre hud og øjne med bomuldspuder, men ikke et håndklæde. Også på dette tidspunkt skal du smøre procedurens sted med bepantenom, chlorhexidin eller andre midler, som mesteren vil rådgive. Nogle gange kan "salon" tilbyde salonen selv, men det anbefales ofte at gå til apoteket.

Kontraindikationer og regler

Der er flere tabuer, der efter denne procedure skal overholdes nøje:

 • Køb en bronzebrunt afsat til en halv måned: efter det kan farven ændre sig eller bare falme. Det er allerede muligt at solbade om et par uger, men læbernes og øjenlågens hud skal olies med stærk solcreme;
 • Gentag ikke pleje af veninder eller søster, fordi deres hud er anderledes;
 • Ingen grund til at bruge vaselin. Sådan pleje er langt væk;
 • Stej ikke skorpeene og afbrænder generelt dampprocedurer til senere, uanset om de er saunaer eller bad af nogen art. Det samme gælder for fysisk træning med en stor svedproduktion;
 • Du kan ikke skrælle, skrue af, knuse skorpen og generelt røre den med dine hænder - i stedet for smukke linjer kan du få ar eller tårer.
 • Glem på tidspunktet for helbredelse og om skræl og dekorative kosmetik, skab ikke problemer for mesteren!
 • Brug ikke tvivlsomme cremer og salver og endda salver indeholdende antibiotika, hormoner og elementer der forårsager allergier.
 • Lim ikke noget med en gips!
 • Gnid ikke øjenområdet med peroxid, alkohol, tinktur af urter eller lotion.

Rådet. Salve til pleje kan rådgive enhver, alt afhænger af hudens, pigmentets, maskineens, mesterens præferencer, funktionerne i proceduren i salonen mv. Men oftest er det bepanten eller en anden creme indeholdende panthenol.

De skal smøre huden efter vask eller spisning. Det gøres på denne måde: Med klorhexidin fugter vi et stykke bomuld, blødgør øjenlågene. Sørg for at lade tørre og kun nu anvende produktet med panthenol.

Omsorg for pile eller fjerning

Øjenlågsområdet, hvor sminken er lavet, hvad enten det er fjerning, mellemrum eller pile, kræver mindre opmærksomhed end de samme øjenbryn eller læber, og det er meget lettere at passe på det. Så det er ikke nødvendigt at smøre pilene med bepantenom. Men der er nogle vanskeligheder og træk. Ofte forårsager denne procedure hævelse omkring øjnene eller allergierne. Hvis dette sker, skal du tage et diuretikum (veroshpiron eller furosemid), men med stor forsigtighed og i selskab med asparkam.

Hvis hævelsen er for udtalt (dette sker sjældent selv med allergier), bør du helt sikkert tage en antihistamin. Dette kan være Erius eller Edem.

Det er vigtigt at bruge medicinsk salve til øjenlågene og øjnene (sædvanligvis anbefalet tetracyklin), og når tatoveringen blev lavet - drypp straks vizin, som ikke tillader øjnene at blive røde og vil ikke lade nogen infektion. Forhindre hævelse ved at bruge kompresser af borsyre. Om sommeren er det bedre at beskytte dit ansigt med solbriller og hatte, og sørg for, at bakterier, sved eller støv ikke kommer på huden beskadiget af mikropigmenteringsmaskinen. Om vinteren er det nødvendigt at sikre, at skorpen ikke klæber på hætter, tørklæder og trøjer. Sådan pleje vil medvirke til at spare pile meget længere og undgå negative konsekvenser.

For piger iført linser, bør dette mirakel opgives i et par dage.

Pleje af øjenlågene efter tatovering

Tatovering af øjenlågene giver dig mulighed for at gøre udseendet mere levende og ekspressivt. Med denne enkle procedure er det muligt at undgå behovet for at anvende dekorative kosmetik hver dag. For at få en virkelig fejlfri makeup skal du sørge for komplet hudpleje i helingsprocessen. For at gøre dette skal du følge alle anbefalinger fra kosmetologen og overvåge kroppens reaktioner.

Generelle anbefalinger

 1. Du bør ikke solbade på stranden eller gå til solarium. Generelt bør du undgå direkte sollys på huden. Dette medfører en risiko for ødelæggelse af pigmentet, hvilket vil medføre en ændring i skyggen af ​​tatoveringen.
 2. Fra vandprocedurer er det bedre at give præference til sjælen. Tag ikke et bad. Også i denne periode anbefales det ikke at gå til poolen for at besøge saunaer eller bade. Det er strengt forbudt at svømme i åbent vand.
 3. I løbet af genoprettelsesperioden kan du ikke forsøge at forsegle tatoveringen med en patch.
 4. De første 2-3 dage er bedre at opgive vask. For at rense huden kan du bruge kosmetisk mælk. Sådan pleje udføres ikke med dine fingre, men med bomuldsknopper.
 5. Efter skorpenes udseende bør det ikke forsøges at rive det af eller bløde. Hun skulle skrælle sig selv. Hvis du bryder denne regel, vil der være ikke-pigmenterede områder under skorstenen, som kun vil forkæle permanent makeup.
 6. I 3 uger er det forbudt at skrælle. Det anbefales heller ikke at bruge salver indeholdende hormoner og antibakterielle lægemidler.
 7. Indtil skorsterne kommer ud, bør du ikke anvende dekorative kosmetik på tatoveringsområdet.
 8. Det anbefales ikke at tørre øjenlågsområdet med tonika eller lotioner indeholdende alkohol.

Funktioner genopretning af øjenlågshuden

Efter tatoveringen udvikler øjenlågene normalt en svag hævelse. Dette er en helt normal reaktion på denne procedure. Hvis der opstår hævelse af øjnene, kan der anvendes en kold, tør komprimering. For at gøre dette skal du sætte isen i en pose og pakke den med et håndklæde. Den resulterende komprimering skal påføres den betændte hud på øjenlågene.

Hvor lang tid tager regenerationen? Det tager 3-5 dage at genoprette de ramte væv. Sørg for at give i denne periode en komplet hudpleje.

Det er meget vigtigt at opretholde tørheden af ​​de områder, der er blevet anvendt på farvestoffet.

Til vask skal du bruge køligt vand. Disse områder anbefales ikke at gnide - de kan blidt blottet. Efter vask skal du anvende en speciel creme til at passe på beskadigede områder. Hvor meget koster det at gøre? Normalt rådgiver eksperter at vente 5 minutter. Lad ikke huden tørre ud eller revne.

Når skorsterne forsvinder, kan permanent sminke i øjenområdet blive lettere. Nogle piger er interesserede i, hvor lang tid det tager at løse resultatet. I løbet af få dage vises pigmentet, hvilket fører til restaurering af farve.

Hvor meget tid er det nødvendigt for at opnå det endelige resultat? Professionelle mestre anbefaler at evaluere resultatet i omkring en måned.

Også piger er ofte interesserede i, hvor længe resultatet vil vare. I unge kvinder varer permanent makeup i ca. 1-3 år. Efter 40 år er det muligt at opnå et mere stabilt resultat.

Hvad skal man gøre med tendensen til allergi

Sådanne piger bliver nødt til at give mere grundig pleje af århundrederne. Ud over de generelle regler skal du følge disse anbefalinger, når du udfører en tatovering:

 1. I løbet af dagen er det nødvendigt at forsigtigt tørre øjenlågshuden med en vatpind, der skal fugtes med chlorhexidinopløsning. Efter hvor meget anbefales det at gøre? Læger anbefaler at udføre denne procedure hver anden time.
 2. Lad ikke huden tørre rundt om øjnene. I dette tilfælde skal fløden ikke falde på tatoveringsområdet.
 3. Hvis du har brug for at bruge kontaktlinser, er det bedre at holde op med at bruge dem i 2-3 dage efter proceduren.
 4. Gnid ikke øjenområdet.
 5. Solbriller bør bæres på gaden.
 6. Det er meget vigtigt at anvende et middel med antiinflammatoriske og helbredende egenskaber. Hvor meget anbefales det at gøre? Læger anbefaler at sørge for sådan pleje inden for 2 uger. Takket være denne enkle procedure er det muligt at øge hastigheden af ​​helingsprocessen betydeligt, og fastgør pigmentet ordentligt.

Sådan undgår du komplikationer

For at forhindre negative sundhedsvirkninger og få et godt resultat, skal du gøre dig bekendt med kontraindikationerne før proceduren. Så, permanent makeup i øjenlågsområdet bør ikke gøres for kvinder, der har problemer med blodpropper. Proceduren er kontraindiceret til dem, der har tendens til at forekomme ar.

Gør ikke denne manipulation til kvinder under menstruation. Du kan ikke udføre denne makeup og 5 dage før menstruation. Under genopretningen bør der ikke anvendes dekorative kosmetik i det behandlede område.

Denne manipulation er forbudt for personer, der lider af komplekse sygdomme. Disse omfatter HIV, hudsygdomme, kræft og diabetes. Gør ikke sådan øjenmakeup under graviditet og amning.

Kontraindikationer omfatter akut inflammation, modtagelighed for allergi, alvorlig hjertesygdom, højt blodtryk.

Du kan ikke gøre proceduren for kvinder, der lider af betændelse i trigeminusnerven og epileptiske anfald.

Problemer efter udførelse af denne manipulation kan skyldes den dybe injektion af farvestoffet. Som følge heraf er der risiko for ardannelse omkring øjnene og en uønsket farve. Da under huden er bruddet ødelagt, er det meget vigtigt at overholde betingelserne for sterilitet.

Korrekt pleje efter at have udført en sådan indgreb i huden hjælper med at forhindre uønskede virkninger og opnå et glimrende resultat. Det er meget vigtigt at nøje følge alle anbefalinger fra en specialist og tage hensyn til kontraindikationer.

Permanent makeup århundrede. Pas efter proceduren, hvordan du fjerner øjenlågs hævelse

Moderne kosmetiske procedurer indebærer brug af en bred vifte af materialer. Særligt populært i dag er øjenlågsmakeup, lavet ved hjælp af farvepigmenter.

Proceduren kræver ikke kun kompetent udførelse, men også passende pleje, så resultatet vil glæde i de næste 3 år.

Permanent sminke af øjenlågene: Pas efter proceduren

I betragtning af et sådant emne som permanent sminke af øjenlågene, pas efter proceduren, skal det bemærkes, at tatoveringen er af flere typer:

 1. Makeup i form af pile repræsenterer en klar linje, der er designet til at fremhæve øjnernes skønhed og gøre dem mere udtryksfulde. Denne type betragtes som den enkleste i udførelse, og det er minimal.
 2. Større erfaring fra mesteren kræver blanding af øjenlågene, hvilket skaber effekten af ​​en blød overgang. Der er heller ikke nogen problemer med tatoveringen.
 3. Langsigtet make-up i interresiceområdet lover at skabe en visuel effekt af tætheden af ​​øjenvipper, som påføres langs øjets naturlige kontur. Denne art danner ikke en skorpe og giver ikke en følelse af øjnethed.
 4. Den mest sofistikerede teknik er tatoveringen imiterende skygger. Denne type makeup kræver harmonisk overholdelse af normen, så ansigtet har et velplejet udseende uden overskydende. Pleje vil være mere grundig end i andre typer tatovering.

Under proceduren bliver øjenlågets ømme hud (øvre og nedre del) underkastet talrige injektioner med en særlig nål, hvorfor der dannes mikrotraumas, som skal passe på.

Hvis permanent øjenlågsopbygning blev udført i mellemrummet, er brugen af ​​salve under plejen efter proceduren upraktisk.

Imidlertid er den tynde og delikate hud på øjenlågene skadet mindre end øjenbrynets eller læbernes område, så helingsprocessen kræver simpel pleje og varer hurtigere.

Hvad skal man gøre i de første dage efter proceduren

I første fase, efter at pigmentet er indført i øjenlågene, vil kløe, hævelse og svag smerte blive observeret. Hele helingsprocessen tager omkring 28 dage, men det særlige ubehag ses i de første par dage. Samtidig vil øjenlågene blive dækket af en mikroskal, som efter 7-10 dage vil afskrække sikkert.

Permanent sminke af øjenlågene: Efterladning efter proceduren for første gang består i at tørre med våde diske / øjenlåg.

Pleje af øjenlågene for første gang efter en session består af følgende handlinger:

 1. Tør af med våde bomuldspuder eller øjenlågsservietter i de første 30 minutter en gang i minuttet.
 2. Gnider 1 gang i timen med en fugtig klud (uden alkohol).
 3. På den anden dag er det ikke nødvendigt at tørre øjenlågene, kun med en følelse af tæthed i huden. Hydrocortison kan påføres (med et tyndt lag af en bomuldspinne).
 4. Under forbuddet mekanisk indvirkning på skorpe (carding, plukning, fugtgivende).

Det er vigtigt at huske! For at have en lang og høj kvalitet permanent sminke af øjenlågene, pas på, at proceduren skal omfatte overholdelse af alle anbefalinger til rehabilitering af skadet hud.

Hvilke lægemidler kan bruges til at helbrede øjenlågene

Ud over Hydrocortison er det tilladt at anvende ekstremt Bepanten salven, der er kendt for sin antiinflammatoriske og helbredende virkning. Også for tørre sår er anvendelsen af ​​Solcoseryl salve indicativ, som sammen med Hydrocortison-salve bruges som nødvendigt, men ikke mindre end 3 gange om dagen.

Hvis tatoveringen blev holdt i mellemrummet, er brugen af ​​salve upraktisk.

Den første dag efter tatoveringen anbefales det at anvende antiseptika "Miramistim", "Chlorhexidin". Efter dypning af en vatpind i opløsningen, gnid øjenlågsområdet, der blev tørret under mikrotrauma.

Nogle herrer anbefaler en enkel og effektiv i dette tilfælde betyder - befæstet "vaseline", som påføres tørreoverfladen 4 gange om dagen i den første uge efter sessionen.

Under forbuddet er hormonlægemidler.

Sådan fjerner du øjnene hævelse efter permanent makeup

Ofte, efter at pigmentet er blevet indført i øjenlågene, dannes puffiness og rødhed i det forstyrrede område. Ca. 60 minutter efter sessionen passerer hævelsen, men næste morgen vender hun igen.

Udseende af rødme og hævelse afhænger af de individuelle egenskaber og højpræcisionsudstyr, som mesteren bruger.

For at afhjælpe tilstanden kan du anvende øje tetracyclin salve (1%) eller specielle dråber, der efterligner sammensætningen af ​​en tåre (Vizin, hætteglas, Vigamoks, Sistain Ultra).

Hvis puffiness ikke passerer inden for den første dag, anbefales det at bruge medicin.

antihistaminer

Med øjenlågsødemet, efter proceduren for anvendelse af permanente pile, er det muligt at kæmpe ved hjælp af antiallergiske lægemidler.

Hvis puffiness ikke passerer inden for den første dag, anbefales det at bruge medicin.

Blandt denne lægemiddelgruppe er Tavegil, Fenistil, Suprastin, Cetrin, Claritin, Ketotifen. Drikkevarer bør kun være ved de angivne doser i instruktionerne (som regel er 1 tablet dagligt nok).

Dyrehæmmende stoffer

Slap af overskydende væske i kroppen tillader diuretika. Når du har drukket en tablet af Veroshpiron, Furosemide, Trifas, kan du opnå det ønskede resultat.

På tærsklen til en skønhedssession skal sort te, alkohol, kaffe og andre drikkevarer, der kan øge blodtrykket, udelukkes fra kosten. Også forbudt salt, krydret og andre retter, der vil tvinge overdrevent drikke.

Vigtigt at vide! Diuretika som furasemid kan anvendes sporadisk, da de er meget effektive stoffer og kan forårsage en mineralmangel i kroppen.

Brug tøris

Hævelse og svag rødhed efter påføring af permanent øjenlågs makeup er en normal reaktion af kroppen. Ved at yde den nødvendige pleje, vil dette ubehagelige symptom passere.

Du kan slippe af med den slags tårefargede øjne på den anden dag ved hjælp af kølekompresser og påføring af tøris. Lavtemperaturer får skibe til at falde, hvilket reducerer puffiness.

Redningskrystaller skal placeres i vævet og påføres til de betændte øjenlåg i 10-15 minutter. I dette tilfælde er det vigtigt ikke at overdrive det, for ikke at provokere dannelsen af ​​byg.

Vær opmærksom! Korrekt pleje sikrer, at hævelsen og hævelsen af ​​øjenlågene forsvinder den anden dag efter den permanente øjenlågsminningsprocedure.

Når det er nødvendigt at tage Dexamethason eller Prednisolon

Hvis hævelsen fortsætter i mere end 3 dage, underlagt anbefalingerne om pleje og medicin, bør du konsultere en læge.

Nødhjælp lover et kraftigt syntetisk stof Dexamethason, som er en glucocorticoidforbindelse, der regulerer mineral-, kulhydrat- og proteinbalancen i kroppen.

Dette lægemiddel anvendes aktivt i oftalmisk praksis. Lægemidlets varighed afhænger af det kliniske billede, fra 3 til 30 dage.

En lignende virkning lover Prednisolon. Det er antiallergisk, immunosuppressivt og antiinflammatorisk stof, der anvendes i oftalmologi (øjendråber 0,5%). Prednisolon indstilling tilbringer 2 dråber 3 p. pr. dag.

I tilfælde af øjensygdomme er det tilladt at øge dosishastigheden (hver 2-4 timer).

Er pleje af øjenlågene efter permanent makeup afhængig af sæsonen

Kosmetiske procedurer i den første dag efter udførelse af en permanent sminke af øjenlågene kræver ordentlig pleje afhængigt af årstiden.

Overdreven UV stråler kan betydeligt forringe det forventede resultat. Tilstedeværelsen af ​​hævelse og kortvarig ændring i udseende er en naturlig reaktion af organismen, så du skal podgadat session, så i den nærmeste fremtid var der ikke behov for at besøge offentlige steder.

Hvis du skal gå udenfor, skal du sørge for at have solbriller, en hat eller en hætte for at undgå forbrændinger.

tøris krystaller skal anbringes i et væv og påføres til de betændte øjenlåg i 10-15 minutter.

Om vinteren kræves antivirale lægemidler. Vinterpleje til øjenlågens permanente makeupområde indebærer beskyttelse mod hypotermi (sne, frost, regn). Pludselige temperaturændringer skal også undgås.

Spørgsmålet om sessionens sæsonmæssighed er et formelt emne for overholdelsen af ​​anbefalingerne om pleje.

Hvad du ikke kan gøre under helingen af ​​øjenlågene efter permanent makeup

Permanent sminke af øjenlågene (pleje efter proceduren) indebærer overholdelse af forbud:

 • at besøge solarium, bad, svømmebassiner og svømning i forskellige reservoirer;
 • holde øjenlågsområdet i tør tilstand og tillade krakning af mikrocortex;
 • det er uacceptabelt at bremse skorpe, før de skrider af sig selv;
 • brugen af ​​dekorative kosmetik er også forbudt (især indeholdende alkohol, syrer og hormoner);
 • eksponering for intens ultraviolet stråling uden beskyttelse (briller, panama, creme);
 • alkoholforbrug, væsentlig fysisk anstrengelse udelukket
 • brug fingre til lægemiddelanvendelse i stedet for bomuldsbud
 • besøge kosmetik rummet;
 • gå til tandlægen;
 • beundrere af kontaktlinser i nogen tid bør nægte at bære dem.

Beslutningen om at få permanent makeup bør ikke være spontan. Ansvarligt skal du nærme dig valg af mesteren, ellers skal den mislykkede tatovering fjernes af en laser. Forsinkelse af mesteren til desinfektion kan medføre alvorlige konsekvenser (infektion ved sygdom).

Lad dig ikke blive skuffet som følge af permanent makeup efter 3 uger og have et velplejet udseende i 2,5-3 år. Du kan, forudsat at du kontakter en erfaren tatoveringsmester med en medicinsk grad, bruger pigment af høj kvalitet og følg alle anbefalinger til pleje.

Nyttige videoer, hvordan man plejer huden efter permanent øjenlågs makeup

Du kan finde ud af, hvilken permanent sminke af øjenlågene er her:

Hvilken omhu er nødvendig efter permanent eyelid makeup i denne video:

Pleje efter øjet tatovering

Øjne, et af de mest følsomme områder af permanent makeup. Pleje skal være fuldstændig, omhyggelig og rettidig. For at resultatet skal være lang og glædeligt, er det vigtigt at overholde anbefalinger fra en specialist. Hvis du ikke giver den nødvendige pleje efter proceduren for tatovering af øjnene, kan pigmentet blive ujævnt fast, og i nogle tilfælde kan det tage en fuld vask. Hvis du ikke følger henstillingerne om pleje eller på grund af uforudsete reaktioner, kan du også forårsage øjenkomplikationer.

Hvad omfatter fuld pleje?

Hvad begynder at helbrede og hvordan man skal ordentligt pleje øjetatovering? På den første dag efter tatovering af øjnene er dannelsen af ​​hævelse og rødme en normal reaktion af kroppen. Efter sessionen vil mesteren anvende en speciel salve på øjnene og anvende en film. Desuden bruger nogle eksperter dråber, der hjælper med at minimere puffiness. Men en lille rødme vil stadig være. Hvis rødheden varer mere end en dag, og hævelsen vedvarer, kan kølekompresser anvendes. De beroliger receptorerne og blødgør følelsen af ​​"tårefarvede øjne". I mere end 3 dage er ikke-tilfældig rødme en grund til at kontakte den specialist, der udførte proceduren. Den oprindelige pleje efter tatoverings øjne omfatter:

 • Opvarmning Du kan kun vaske dine øjne med varmt kogt vand for at forhindre infektioner i at komme ind i såret.
 • Sårhelende salve. Specialisten selv vil anbefale den nødvendige salve til den hurtigste helbredelse. Anvend det skal være 2-3 gange om dagen.
 • Øjenvask med kamille eller grøn teinfusion.
 • Påfør kolde kompresser for at lindre hævelse.
 • Naturlig udledning af skorper. Dette er en forudsætning for tatovering af læber eller tatovering øjenbryn.
 • Brug briller med stærk ultraviolet stråling.

Som med andre former for permanent sminke omfatter omsorg for en tatovering af øjnene en omhyggelig holdning til de dannede skorper. Deres naturlige konvergens sikrer ensartet pigment og langsigtet tatovering.

Hvad ikke at gøre med en permanent

I løbet af genopretningsperioden er der strenge restriktioner, der ikke kan overtrædes for ikke at skade resultatet og sundheden. Hvad kan ikke gøres efter tatovering af øjnene i helbredelsesperioden:

 • At besøge solarium, sauna, bad og ethvert sted med stærke temperaturændringer.
 • Du kan ikke svømme i åbne damme, søer og svømmehaller.
 • Våd ikke dine øjne på den første dag.
 • Brugen af ​​dekorative kosmetik og produkter der indeholder alkohol er forbudt.
 • Hvad der ikke kan gøres med skorpe: drenk, skrabe, ridse.
 • Påfør specielle rensemidler. Dette kan forårsage øjenirritation.

Alle disse anbefalinger til pleje af en tatovering af øjnene skal overholdes i streng form i ca. en uge, indtil fuldstændig adskillelse af skorstenen. Afhængig af organismens egenskaber kan der endvidere udelukkes noget. Sørg for at rådføre dig med mesteren. Den endelige farve og resultatet vil ses efter 3-4 uger.

Du kan få brug for en korrektion, hvis du ikke er tilfreds med formen, tykkelsen eller øjenlåget bliver fyldt ujævnt. I de fleste tilfælde koster den første korrektion umiddelbart efter proceduren 50% af omkostningerne ved proceduren, men nogle saloner udfører det gratis.

Eye tatovering - anmeldelse

Jeg vågner op smukke. Sådan hurtigt slippe af med ødem, pleje tips efter tatovering (foto efter proceduren og efter korrektion)

Jeg vil debunk myterne, at det er sindssyget smertefuldt, at pilene bliver grå, grønne og andre rædselshistorier om øjenmakeup.

For en måned siden besluttede man at lave pile. Tortureret for at tegne dem selv hver dag. Det viser sig, at dette er en tidsbesparelse om morgenen.

I rækkefølge: Jeg tilmeldte mig en mester, i hvem jeg lavede øjenbryn efter at have fortrolig mig med de billeder af tatoveringen, hun gjorde for andre kunder, og efter at have lyttet til rave reviews om hendes værker. På dagen før proceduren (jeg gjorde det om aftenen) forsøgte jeg at drikke mindre væske for ikke at svulme meget.

Prisudstedelse. Arbejdet kostede mig 3500 rubler. Korrigeringen koster 2000, men der er et trick. Føreren gav mig nålen med hvilken hun satte pilene og sagde, at hvis hun ikke tabte, vil jeg medtage en rettelse, det koster alt i tusind, da den nye nål øger omkostningerne ved proceduren betydeligt. Jeg forstod ikke rigtigt hvad min herre talte om, men hun forklarede, at hun havde god maling ikke på alkohol, en god tynd nål og et specielt apparat, som hun ville lave pile. Jeg kender ikke nogen forskelle fra andre typer tatoveringer, fordi jeg ikke gjorde noget sådan, men jeg kan lide resultatet.

Procedurens varighed. Hun tilbragte om en og en halv time i kabinen, selvom hun også lavede øjenbrynskorrektion. 15 minutter er nødvendigt for at anæstesi kan virke, pilene trækkes videre, og der afhænger det af mesteren. Jeg hentede min ønskede form i 5 minutter. Desuden har jeg aldrig gjort det i mit liv, og jeg ville ikke have tænkt på at gøre det. Og så ca. 20 minutter for hvert øje.

Ømhed. Jeg vil ikke sige, at proceduren er behagelig. Føreren påførte en særlig bedøvelsesgel, som i sig selv prikkede let på huden. Så gik det, øjenlågene følte. Først følte jeg slet ikke noget, kun det blev kittende tættere på det indre hjørne af mit øje, og jeg ønskede at nå ud og ridse. Efter 10 minutter blev det følsomt. Men tolerabel. Et øje bevægede sig med lethed. På den anden side begyndte anæstesien at bevæge sig væk, så da jeg følte at det allerede var ondt, bad jeg igen om at påføre gelen. Og proceduren sluttede med et bang. Generelt tøv ikke med og tolerer ikke, du kan bedøve igen, så du kan slet ikke føle proceduren.

Pas efter tatovering. Master rådes til at købe klorhexidin - tørre dine øjne med en bomuldsstynge om morgenen og aftenen, hydrokortison salve - Påfør med en bomuldspinne to gange om dagen. Våd ikke dine øjne i mindst 5 dage. Anvend ikke mascara og skygger, helst en uge eller mere.

Jeg købte hydrokortison salve på apoteket, der var ingen chlorhexidin, jeg købte miramistin, stort set det samme. I en af ​​anmeldelserne på min yndlingsside, læser jeg, at hævelsen fjerner dråber godt dexamethason. Jeg købte flere dråber - og det er virkelig et mirakel.

Jeg kom hjem kun et par timer efter proceduren. Øjne svulmede selvfølgelig, men ikke så meget som jeg var bange for. Kun i hjørnet af det ene øje dannede forfærdelige røde hævelser.

Øjenpleje efter tatovering af øjenlåg

Korrekt pleje efter tatovering af øjenlågene er nøglen til vellykket sårheling og opnåelse af det ønskede slutresultat. Hvis vi forsømmer denne betingelse, så vil en kvinde i stedet for udtryksfulde øjne og manglen på behovet for at anvende makeup stå over for problemet med at skjule fejl. Ud over ujævn skygge kan der være mere alvorlige komplikationer, såsom konjunktivitis. Hvad der skal gøres efter proceduren for anvendelse af permanent makeup blev udført, skal klienten underrette mesteren.

Generelle anbefalinger

Øjenpleje i helbredelsesprocessen begynder først og fremmest med aktiviteter, der har til formål at forhindre adherence af infektioner. Tillad heller ikke direkte sollys og undgå mekanisk skade. Inden for få uger efter at pigmentet blev injiceret under huden, skulle kvinden følge følgende regler:

 1. Det anbefales ikke at solbade på stranden eller gå til solarium. Ultraviolette stråler har en skadelig effekt på pigmentet, hvilket kan medføre en ændring i farvekvaliteten af ​​malingen.
 2. Vandbehandlinger. I genopretningsperioden anbefales det at give sjælen præference. Besøg af bad, saunaer, svømmebassiner og svømning i åbent vand er kontraindiceret.
 3. Tattoo er ikke dækket af gips.
 4. I de første dage anbefales det at nægte at vaske. For at rense øjnene anvendes kosmetisk mælk, som bruges til at behandle øjnene med vatpind.
 5. Den resulterende skorpe kan ikke fjernes, den skal afskalning uafhængigt. Ellers kan ikke-pigmenterede områder dannes.
 6. I de første 3 uger anbefales det ikke at skrælle og bruge hormonholdige salver samt antibakterielle lægemidler.
 7. Brugen af ​​dekorative kosmetik i forbindelse med anvendelse af tatovering er forbudt, indtil sårene heler helt, det vil sige, skrællen ikke skaler af.
 8. Tattoo kan ikke behandles med lotioner, som indeholder alkohol i sammensætningen.

Restaurering af epidermis

Restaureringen efter påføring af tatoveringen af ​​øjenlågdet vil tage omkring 5 dage. I de første 3 dage er det nødvendigt at sørge for korrekt pleje af det skadede sted, da det er på nuværende tidspunkt, at epidermis er mest sårbare. I den første uge er der en regenerering af væv, men ikke fuld.

En vigtig forudsætning for at opnå et godt slutresultat er at bevare tørheden i den permanente makeup zone. Men denne regel har sine egne egenskaber. Du kan vaske dit ansigt med køligt vand. Tør det ikke værd, du skal vente, indtil huden tørrer sig selv. I ekstreme tilfælde må man forsigtigt blæse øjnene med et blødt håndklæde. Efter rengøring af huden fra dagligdags støv behandles tatoveringen på øjenlågene med en særlig creme eller salve, som mesteren vil rådgive.

Heling af øjet efter øjenlåg tatovering

På trods af at du ikke kan sænke skorpe med vand, må såret ikke tørre ud. Ellers vil det føre til deres revner. Gennem de dannede sår vil der opstå et pigment, og der er en risiko for infektion.

Hævelse af øjenlågene efter tatovering anses for normal. For at lindre betændelse kan du bruge en kold tør komprimering. For at gøre det skal du sætte is i en hel pakke og pakke den i et rent, blødt håndklæde.

For at fjerne ødemet kan du bruge Dexamethason. Disse lægemidler begraver kun øjne, hvis der ikke er kontraindikationer for brugen af ​​kortikosteroider. At bruge midlerne til traditionel medicin i kampen mod hævelse bør ikke være.

I tilfælde af alvorlig hævelse eller andre symptomer på komplikationer, bør du konsultere en læge.

Når skorsterne er væk, bør vi forvente, at tatoveringen af ​​øjenlågene bliver lysere end oprindeligt planlagt. Vær ikke ked af det. Hvis arbejdet blev udført af en ansvarlig mester (højkvalitetspigment af den ønskede palette blev brugt), så vil pigmentet om nogle dage blive lysere. Det endelige resultat kan kun anslås om en måned. Det tager så lang tid for vævene at komme fuldt ud.

Når du tager vare på tatoveringsområdet, skal du huske, at det endelige resultat afhænger af genopretningsperioden, som varer 1-3 år. Hos kvinder over fyrre, er permanent makeup forsinket længere.

Allergiske reaktioner

Ødem efter tatovering må ikke forsvinde på grund af udviklingen af ​​en allergisk reaktion. Derfor, før du beslutter dig for at anvende permanent makeup, skal du sørge for, at farvepigmentets komponenter ikke medfører negative virkninger. Hypoallergen pigmenter kan anbefales til piger, der er tilbøjelige til allergi. Udover de grundlæggende regler for pleje skal de udføre yderligere aktiviteter, der vil fremme hurtig genopretning af væv:

 1. I de første 24 timer skal hævelse behandles med en chlorhexidinopløsning. For at gøre dette skal du bruge bomuldssnopper. Intervallet mellem hver behandling bør være 2 timer.
 2. Hvis klienten har synsproblemer og bærer kontaktlinser, skal de opgives i perioden med reparation af væv. Brug solbriller, når du går udenfor.
 3. Det bør bruge stoffer, der har helbredende og antiinflammatoriske egenskaber. Dette vil gøre det muligt at reducere sandsynligheden for komplikationer. De bruges i 2 uger, selv når området med permanent makeup har helet.

Kvinder, der gerne vil se attraktive på ethvert tidspunkt på dagen og beslutte sig for proceduren for permanent makeup, skal du være fortrolig med listen over kontraindikationer, inden de gennemføres. Hvis vi forsømmer denne regel, så i stedet for attraktive pile på øjnene kan du komme i problemer.

Hvordan pleje øjnene efter tatovering af øjenlågene?

Ca. 80% af de fremragende resultater af tatoveringen på øjenlågene er den rette øjenpleje efter proceduren. Det påvirker dit udseende, helbredelsesrate og endog permanentets holdbarhed.

Hud helbredelse

Dette område af ansigtet er karakteriseret ved puffiness. Det opstår som en naturlig reaktion på virkningen af ​​en nål og indførelsen af ​​pigment under huden. Ødem varer normalt ikke mere end 1 dag, og derefter gradvist sænker.

Øjenpleje efter påføring af permanent makeup på øjenlågene

Umiddelbart efter proceduren påføres en beskyttende salve. Omkring to hviler huden. Så skal du vaske din hud med koldt vand med antibakteriel sæbe. Efter tørring - efter 5 minutter - påfør Depantenol eller Bepanten salve med et tyndt lag.

Forløbet af brugen af ​​salve - 7-10 dage. I de første 3-4 dage skal det anvendes hver 2-3 timer. For at gøre dette gnides huden med et antiseptisk middel ("chlorhexidin"), og efter 10-15 minutter påføres salve.

Det er vigtigt! Brug ikke alkoholforbindelser og hydrogenperoxid.

Fra den femte dag bruges salve 3-4 gange om dagen. Det anbefales at skylle øjnene med køligt vand om morgenen og aftenen. Du kan bruge antibakteriel sæbe.

For at fjerne øjenlågs hævelse skal du bruge en tørkold komprimering. Sæt is i en stram taske og læg i et blødt håndklæde. Påfør på hævede øjenlåg i 10 minutter.

Ved alvorlig kløe skal du tage et anti-allergisk lægemiddel. Hvis der er smerte, skal anæstesi tages.

Grundlæggende regler

Permanent makeup århundrede kan holde i flere år, for at pleje ham efter helbredelse er ikke nødvendig, men der er foranstaltninger, der positivt påvirker kvaliteten af ​​tatoveringen.

 • For de første 10 dage, ekskluder bad, saunaer, dampbehandlinger, badning (søer, floder, swimmingpool), solbrænding i solarium og i solen.
 • Øvelse er forbudt i 2 uger, hvilket forårsager svær svedtendens. Makeup kan skade sved falder på den.
 • Det er umuligt at mekanisk påvirke huden i løbet af genoprettelsesperioden - ridser, gnides med et håndklæde mv.
 • Vask - med køligt vand.
 • Huden skal ikke tørre ud og knække. Hvis du om morgenen bemærker, at din hud er tør, skal du anvende vaselin i 30 minutter.
 • Om sommeren skal du bruge solcreme med en beskyttelsesfaktor på 40.
 • I 10-14 dage kan du ikke anvende dekorative kosmetik.
 • Du kan ikke afvige fra guidenes anbefalinger. Brug kun ordineret salve. Ethvert middel, der fremskynder helingsprocessen (baseret på antibiotika, hormoner, kortikosteroider) er kontraindiceret.

Kontraindikationer

Du kan ikke udføre proceduren, hvis du tager stoffer baseret på acetylsalicylsyre og andre midler, der påvirker blodkoagulation. Tattoo gør også ikke under menstruation og fem dage før det.

 • blødningsforstyrrelser
 • diabetes mellitus
 • dermatologiske sygdomme;
 • lokale betændelser;
 • onkologi;
 • graviditeten og laktationen
 • højt blodtryk
 • HIV;
 • hudens tendens til at danne keloid ar
 • flere allergiske reaktioner;
 • alder op til 18 år.

Omsorg for pile eller fjerning

I skytterens område opstår der ofte ødem, men ikke for længe. Udover den kolde komprimering kan du tage et diuretisk lægemiddel i 5-7 dage. Optimalt - Veroshpiron (1 kapsel 50 mg om morgenen), hypothiazid (12,5-25 mg om morgenen). Brug ikke "Furosemid", fordi det er for stærkt.

Det er vigtigt! Diuretiske stoffer bryder balancen mellem kalium og magnesium. Sammen med dem skal du tage "Aspark" (2 tabletter 3 gange om dagen) eller "Panangin" (1-2 tabletter 3 gange om dagen).

Hvis der opstår en allergisk reaktion, som ikke er usædvanlig i skytterens område, skal du tage en antihistamin. Forårsager ikke døsighed "Zodak."

Føreren vil anbefale en salve til øjenlågene. Angiv brugsformen, da den adskiller sig fra standardværdien.

Efter proceduren indlægges øjendråber nødvendigvis mod rødme og infektion. Det kan være "Albucidus", "Vizin" osv. I helbredelsesperioden anvendes briller i stedet for linser.

Korrekt pleje af tatoveringen efter proceduren

Permanent make-up er et spektakulært udseende til enhver tid, fraværet af angst på grund af løs mascara og slettet læbestift, hvilket sparer tid for at skabe sminke om morgenen. Udseendet af øjenbryn eller læber umiddelbart efter at have besøgt salonen forårsager ofte forvirring eller endda chok for en uforberedt klient.

En mørkere farve, let rødme eller hævelse er ikke en grund til at være bange og lave en skandale. Disse bivirkninger er en normal reaktion i kroppen. I de fleste tilfælde passerer de om et par dage. Det vigtigste er at følge anbefalingerne i kabinen.

Et par pleje tips

For at rehabilitering skal gå godt, og resultatet for at opfylde forventningerne, skal du følge enkle regler:

 • brug ikke makeup;
 • Det anbefales ikke at vaske med vand, indtil skorpe vises (ansigt rengøres med vådservietter);
 • Du bør ikke specifikt rive de dannede skorper, så du kan provokere betændelse, de skal flytte væk;
 • farvede områder behandlet med salver med en beroligende og antiviral virkning;
 • I de første dage bliver du nødt til at afstå fra at besøge saunaen, badet, solariumet.

Efter tatovering af læberne er det bedre at nægte at tage for sur, salt eller varm mad. Det er ønskeligt at drikke gennem et halm. Du skal børste dine tænder meget omhyggeligt efter at have behandlet dine læber med et antiseptisk middel. Det er også ønskeligt at undlade at kysse.

Efter permanent øjenmakeup kan du ikke behandle øjenlåg med hydrogenperoxid, alkoholkrem eller urteinfusioner. I forvejen kan du besøge en øjenlæge, hvem vil hjælpe dig med at afhente antibakterielle øjendråber. Går ud i de første dage efter proceduren, skal du beskytte den delikate hud på øjenlågene fra den lyse sol eller støv ved hjælp af solbriller.

Efter tatovering øjenbryn bør overholde grundlæggende tips til pleje. I 7-10 dage er det bedre at afstå fra at fjerne hår med pincet eller andre midler. Og uden den irriterede hud skadede endnu mere. Risikoen for infektion i uhærdede væv øges.

Bivirkninger: Hvad anses for normalt

En erfaren mester vil altid finde ud af før proceduren, om der er kontraindikationer, eller hvis klienten lider af allergier. Han vil fortælle dig, hvor længe genopretningsperioden vil vare, og hvordan man skal passe på dit ansigt i de første dage. Først efter det er det muligt at diskutere form, farve og andre nuancer for at skabe permanent makeup.

Bivirkninger, der betragtes som normale, omfatter:

 1. Mindre smerte. Hver person har en anden tærskel for smertefølsomhed. For nogle vil proceduren virke fuldstændig smertefri. En anden vil medføre ubehag. Under alle omstændigheder indebærer øjenbrynfarver mindre ubehag end tatovering af læber eller øjenlåg.
 2. En lille rødme eller prikken er resultatet af farve pigmentets interaktion med huden.
 3. Ødem er en konsekvens af vævsskade. Mere udtalt efter tatovering af læber og øjenlåg. Passer normalt om 1-2 dage.
 4. Blødning eller hæmatom - forekommer ofte ved udførelse af permanent lip makeup. Årsagen - dårlig udstyr eller skader på kapillærerne.
 5. Skorpen - et vigtigt stadium i rehabiliteringstiden, indikerer den normale helbredelse af huden. Først giver de ulejligheden. Du kan ikke fjerne skorpe selv, ellers er der risiko for infektion. Vi bliver nødt til at acceptere og lide 5-10 dage.

Desværre kan disse ubehagelige konsekvenser ikke undgås af nogen. Men på betingelse af mesterens kompetente arbejde og den rette pleje efter at have besøgt salonen, forsvinder bivirkningerne inden for få dage. Det endelige resultat bliver mærkbart efter ca. 3-4 uger.

Når du skal lyde alarmen

I de fleste tilfælde er hævelse, følelse af stramhed og kløe, små hæmatomer ikke en grund til bekymring. Du kan slippe af med ubehagelige fornemmelser ved hjælp af enkle forberedelser:

 • "Panthenol" eller "Bepanten" vil bidrage til at fremskynde helingsprocessen, lindre kløe og rødme;
 • fjern udtalt hævelse - antihistaminer ("Suprastin", "Tavegil", "Claritin");
 • smertestillende midler reducerer smerte og ubehag.

Det er nødvendigt at konsultere en læge, hvis bivirkningerne ikke forsvinder, men kun øges. For eksempel falder hævelse af øjenlågene eller læberne ikke i 2 eller 3 dage.

Nogle gange efter tatoveringen kan herpes forekomme. Denne reaktion er ikke helt normal. Du kan undgå det ved at anvende anti-herpespræparater før du besøger salonen.

Alvorlige komplikationer omfatter:

 • allergisk reaktion;
 • betændelse og pustler
 • post-traumatisk conjunctivitis - ledsaget af brændende fornemmelse, fremmedlegemsfornemmelse og udledning fra øjnene;
 • granulom - hævelse af læber og øjenlåg, er en følge af brugen af ​​lavkvalitets farvepigmenter.

Med sådanne bivirkninger bør du ikke udsætte besøget til lægen.

Det er nødvendigt at vide

På trods af at tatovering er en fælles procedure, der udføres i næsten alle saloner og endda private herrer hjemme, er det værd at vide, at der er en række kontraindikationer for det:

 • forværring af kroniske sygdomme
 • tendens til dannelse af keloid (tumor) ar;
 • reduceret blodkoagulation
 • epilepsi og psykiske lidelser;
 • diabetes mellitus.

Et besøg på skønhedssalonen vil blive udskudt for enhver forkølelse, dårlig sundhed, behandling med potente stoffer som antibiotika.

Hudpleje efter tatovering

Grundlæggende anbefalinger til hudpleje efter tatovering

Inden for 2-7 dage efter proceduren med tatovering eller permanent makeup (processen med primær heling, udledning af skorper), skal du overholde nogle regler for hudpleje efter tatovering. Faktisk, selv før tatoveringsproceduren, bør du tænke, at efter det skal du iagttage nogle begrænsninger og være forberedt på dem, og vi vil forsøge at udstyre dig med enkle tips til hudpleje efter tatovering.

Generelt (for alle zoner) anbefalinger til pleje efter tatovering er:

 • Tør ikke skorpen, lad ikke ridser tatoveringsområdet.
 • Giv ikke tatoveringsområdet ud til at dampe ud og blive meget vådt: brug ikke sauna, solarium og swimmingpool. Ved vask skal du bruge bomuldspuder, ikke meget vådt.
 • Begræns brugen af ​​dekorative kosmetik, cremer, afstå kategorisk fra peeling.

Yderligere tip til læbepleje efter tatovering:

 • Efter tatovering på læberne skal du være forsigtig med ansigtsudtryk, børste tænderne, spise, drikke varmt
 • Den obligatoriske anbefaling til pleje efter tatovering læber, omfatter antivirale lægemidler.
  Herpes er den mest almindelige komplikation efter læbe tatovering. Herpes forekommer hos mennesker, der er udsat for det. Normalt forekommer herpes som en forværring af en virusinfektion, der allerede eksisterer. Herpes er en virussygdom og er praktisk talt uhelbredelig. Når den er kommet ind i din krop, kan den i lang tid "sove" og "vågne op" fra enhver provokatør udefra, hvilket inkluderer: nedsat immunitet, forkølelse, følelsesmæssig nød og stress, traume som i permanent lip makeup.
  Til forebyggelse af herpes pr. Dag læber og en anbefaling om pleje efter tatovering, anbefaler vi i de næste 5-7 dage at bruge antivirale lægemidler i form af tabletter, såsom Acyclovir, Valtrex osv. Brug ikke antivirale salver, såsom Zovirax osv. salver bidrager til fjernelse af pigmentet fra huden og udseendet af tomme områder.

Husk! Målet med herpes for læsioner er kun læber! Permanente øjenbryn og øjne fremkalder ikke forekomsten af ​​herpes!

 • I løbet af de første 2-3 dage er det tilrådeligt ikke at spise varme eller brændende drikkevarer, undtagen krydret mad (med peber, krydderier osv.).
 • At udelukke kontakter med slimede partnere, med kosmetik.
 • Kontakt kun overfladen af ​​permanent makeup med vaskede hænder.
 • Efter behandling efter tatoveringen skal du indtaste overfladen af ​​tatoveringen om morgenen og aftenen med chlorhexidin.

Efter proceduren tager helingsprocessen fra 2 til 7 dage. Efter et par dør, efter tatovering, dannes en lille skorpe på overfladen af ​​permanent makeup, som kan vare i flere dage, og så begynder at skrille af. Specielt er det strengt forbudt at fjerne skorpe, da der på stedet for fjernelse af denne skorpe vil der være et hul i farven på pigment og ar på huden. Efter at skorpen har skrællet ud, ser læberne lysere ud. Et par dage efter det synes læberne at læse gråt hår - dette er en sekundær skorpe. Når det kommer ud, efter 9-12 dage vil du se den farve og form, der vedvarer i de næste 2-5 år.

Udskriv Pleje efter tatovering

Sådan barberer du en mand: alt hvad du skal overveje

Hvordan fjerner du antennerne over din overlæbe en gang for alle hjemme?