Henna øjenbryn biotatuage - anmeldelse

Ikke alle er heldige af naturen for at få den perfekte form af øjenbrynene. Tegning øjenbryn om morgenen tager meget tid og bliver hurtigt kedeligt. Derudover er der risiko for, at man ved et uheld taber halvdelen af ​​øjenbryn om dagen. Det er for at forenkle plejen af ​​øjenbryn er der en permanent makeup. Så at tatoveringsmesterens arbejde ikke går ned i afløbet og udseendet af permanent makeup er blevet bevaret i lang tid - du skal vide reglerne for øjenbrynspleje efter proceduren.

Tattoo og microblading procedure

Først og fremmest stoler du kun på dine browsere til fagfolk. På internettet er der mange eksempler på, hvordan en dårlig specialist kan ødelægge øjenbrynens udseende og dermed hele ansigtet.

Permanent makeup er en procedure til farvning af det øverste lag af huden til en dybde på ikke mere end en millimeter. Effekten varer op til flere år, så er der brug for korrektion.

De vigtigste metoder til tatovering er:

Feathering bruges, når der er behov for at male hullerne mellem hårene, justere formen på øjenbryn. Ved hjælp af fjerning får øjenbryn en klarere form og bliver lysere.

Microblading består i at tegne individuelle hår. Denne procedure er en undertype af tatovering, men anvendes med en speciel spatel med et pigment, mens hårtatovering sker med en enhed. Der er en 3D og 6D effektprocedure. Tatoveringschefen maler hvert hår for hånd, hvilket er grunden til, at der er en naturlig øjenbrynseffekt. Ved hjælp af denne teknik kan du skabe enhver form, give dine pande nogen form for tykkelse. Selv i områder hvor håret ikke vokser overhovedet, vil tatoveringsartisten slutte at tegne dem på en sådan måde, at de vil se meget naturligt ud.

Øjenbryn pleje efter tatovering og microblading

Korrekt pleje efter proceduren er en garanti for et ideelt resultat. Hvis du ikke følger reglerne om pleje, kan du ødelægge resultatet.

Under alle omstændigheder er tatovering hudskader. Umiddelbart efter proceduren kan der være hævelse og rødme. Vær ikke bange for, hvis øjenbrynene er for mørke, farven umiddelbart efter proceduren er rigere end den bliver senere.

Omkring den anden dag begynder skorperne at danne sig. Det er en blanding af blod og pigment, der frigives til overfladen og tørrer ud. Det er umuligt at beskadige skorsterne. De skal slippe af i 5-10 dage efter proceduren. Hvis der i denne tid stadig er skorpe - spørg efter råd fra en tatoveringslærer, der har lavet en tatovering eller en hudlæge.

Du kan ikke dampe og våde øjenbryn, anvende makeup på dem, indtil skorsterne forsvinder. Også forbudt scrubs, peels, bade og saunaer samt fysisk anstrengelse, hvor sved vil danne på panden. Solbrændinger (både naturlige og i en garvningslokale) bør også udskydes. Brugen af ​​alkoholholdige stoffer, olier, hormonelle og antibakterielle salver samt hydrogenperoxid påvirker øjenbrynene negativt.

Inden for to dage efter proceduren er det nødvendigt at forsigtigt behandle øjenbrynene flere gange om dagen med en bomuldsstynde fugtet med chlorhexidinopløsning, så meget ichorum ikke skiller sig ud, hvilket kan fjerne pigmentet fra huden med det.

Efter øjenbryn behandling med chlorhexidin opløsning, kan tørhed mærkes, derfor er det nødvendigt at bruge en regenererende creme, som specialisten vil rådgive. Påfør cremen til et meget tyndt lag, og fjern overskyddet med en serviet.

Sådanne præparater som Bepanten eller Panthenol bidrager til helingen af ​​spor fra skorper, som allerede er forsvundet.

Det betragtes som normalt, hvis mindst 35% af pigmentet efter lægen forbliver i huden. Mikrobladningsproceduren kræver korrektion, som er udført 35-40 dage efter den første procedure. Efter korrektion forbliver allerede 95% af pigmentet i huden.

Meget sjældent er der tilfælde, hvor pigmentet ikke linger i huden overhovedet. Hvis du er tilbøjelig til sådan afvisning - forsøger igen og igen at gøre en tatovering er ubrugelig. Maksimalt 2-3 korrektioner er acceptabelt, hvis øjenbryn helingsprocessen er svækket.

Pas på øjenbryn efter biotatuazha

Henna øjenbryn farvning - en af ​​de mest foretrukne måder at passe på øjenbryn. Fremgangsmåden er helt smertefri og beskadiger ikke huden, da der forekommer farvning af hudoverfladen.

Resultatet varer i 4-5 uger. For at gøre dette bør farvestoffet holdes på øjenbrynene i ca. 40-60 minutter. Denne procedure er helt sikker for helbredet, men efter det kan huden tørres ud.

Efter proceduren skal du overholde følgende anbefalinger:

 • De første 24 timer efter farvning må ikke vågte øjenbryn.
 • Undgå kontakt med øjenbryn med andre overflader, må ikke gnide med et håndklæde og ikke ridse øjenbrynens hud første gang efter proceduren.
 • Dagligt smøre øjenbryn med olier, især godt at bruge ricinusolie.
 • Det er nødvendigt at undgå udsættelse for øjenbryn af aggressive stoffer (skrubber, skræl, alkoholholdige stoffer).
 • Brug ikke saunaer, bade. Solen og havvand påvirker også biotatuagens "holdbarhed", men ikke katastrofal.

Umiddelbart før proceduren biotatuazha, skal du rengøre huden med en skrubbe eller gøre en skrælning. Således falder pigmentet bedre og holder længere.

Permanent makeup giver perfekte øjenbryn i en tilstrækkelig lang periode. De første par dage eller et par uger af arbejde, for ikke at ødelægge mesterens arbejde, er det værd, så til tider at glemme eventuelle problemer med øjenbryn.

Øjenbryn biatuazh - spild af penge eller en praktisk løsning?

Brovki-strings er noget, der hurtigt går ud af mode, og de erstattes af tykke og elegante øjenbryn.

Derfor mister den relevans og standard tatovering, fordi det med sin hjælp er svært at opnå effekten af ​​naturlighed.

Det erstatter gradvis den nye procedure, kaldet biotatuazhem.

Biotatuazh - er henna farve øjenbryn.

Proceduren for proceduren er udvælgelsen af ​​en passende skygge af henna og dens anvendelse på øjenbrynområdet.

Med det kan du ikke kun understrege den oprindelige form for øjenbrynene, men også rette den.

Proceduren udføres i flere faser:

 1. Forberedelse. Det er nødvendigt at rengøre øjenbrynene med ikke-olieholdig kosmetik og tør.
 2. Valget af farve. Det er muligt at farve øjenbryn med henna ikke kun i en kobberrød farve. Du skal vælge den skygge, der vil være i harmoni med de øvrige detaljer i dit udseende.
 3. Valget af formular. Før du begynder at tegne den med henna, skal du beslutte dig for det. Enten vælger mesteren den rigtige form selv, eller du erklærer dine præferencer.
 4. Farvning. En biotatuage master fortynder henna med væske og anvender blandingen med en pensel.
 5. Venter. Til hud og hårfarve skal du vente i en time. Hvis du har brug for en lys skygge, vil 40 minutter være nok.
 6. Fjern resterende henna. Resterne af farvestoffet vaskes af med almindeligt vand.

Hvad koster proceduren til behandling af calciumchloridskrælning i vores artikel.

Anmeldelser om brugen af ​​laser ansigtsskrælning læs i vores materiale.

Anbefalinger og kontraindikationer

Der er tilfælde, hvor denne type tatovering vil være meget nyttig til at opretholde skønhed:

 • Øjenbryn restaurering. Hvis du pludselig plukkede øjenbrynene eller fjernet den irriterende almindelige tatovering, kan du bruge denne procedure til at skjule manglen på hår.
 • Medfødte øjenbryn defekter. Ikke alle damer fra fødslen har smukke øjenbryn. Hvis du har store huller mellem hårene eller en ikke særlig god form, vil biotatuage bidrage til at rette op på dette.
 • Crazy rytme af livet. Det tager tid at dekorere øjenbryn med dekorative kosmetik. I tilfælde hvor du ikke har for meget, skal du bruge proceduren.
 • Utilfredshed med øjenbryn farve. Dem, der ikke kan lide den naturlige farve, og dem, der ikke er tilfredse med den resulterende lysfarve, kan du rette det med henna.
 • Tør for eksperimenter. På grund af evnen til at vaske af i en relativt kort periode vil biotatuzh passe dem, der elsker ændringer i udseende.

Henna er et naturprodukt, så dets brug ikke forårsager skade.

Den eneste kontraindikation for brugen af ​​øjenbryn biotatuage med henna er muligheden for en allergisk reaktion. For at kontrollere, om den er til stede, skal du lave en simpel test. Anvend henna fortyndet med vand til et lille område og se på hudens reaktion.

Fordele og ulemper ved øjenbryn biotatuage

Biotatuaz har mange fordele:

 • Muligheden for problemfri fjernelse i tilfælde af skuffelse. Med en mislykket valgt farve eller form, skal du ikke bekymre dig. Det uheldige resultat vil vaske sig selv, ingen grund til at træffe særlige foranstaltninger for at fjerne det.
 • Sikkerhed. Henna beskadiger ikke huden og påvirker ikke dårligt det og kroppen som helhed.
 • Æstetisk appel. Med henna kan du med succes fremhæve skønheden i øjenbrynene. Desuden ser det ud til at være meget naturligt.
 • Intet behov for særlig pleje. Efter biotatuaza behøver du ikke at afhente særlige midler til at passe på ham og foretage alvorlige tilpasninger af livsstilen for at redde det.

Den eneste ulempe ved biotatuage er den korte varighed af effekten.

Det vil ikke holde på i årevis, selvom det er farvet i flere timer. Men om dette er en ulempe er et kontroversielt problem. For mange vil det vise sig at være en dyd.

Øjenbryn biotatuage priser

Den gennemsnitlige pris for biotatuaz ligger i området fra 500 til 1500 rubler. Men på grund af det enorme antal nybegyndere, der mester denne procedure, kan du finde lavere priser, som de kan tilbyde.

Hvor meget er resultatet

Tre uger er den maksimale tidsbegrænsning. Normalt holder biotatuzh et par uger. Efter den første uge begynder den gradvist at bevæge sig væk og skifte skygge til en lysere.

Pas efter proceduren

Den første dag efter, at øjenbryn farvning med henna, bør du ikke suge dem. Det anbefales ikke at lægge nogen kosmetik på dem.

Pleje af biotatuazem ​​behøver konstant. Anvend ikke skrubber, alkoholkrem og skræl på det malede område. Enhver fløde har også en dårlig virkning på malingen.

Et godt plejeprodukt er ricinus, burdock eller eucalyptusolie. Alle disse olier bidrager til bevarelsen af ​​farvestoffet.

Det anbefales at undgå vandbehandling ved høje temperaturer. Et besøg på en sauna eller et bad vil have en dårlig effekt på biotatuage. Ikke mindre dårligt påvirket af havvand.

Anmeldelser biotatuazhe øjenbryn

Anastasia, 19 år gammel

Jeg har for nylig farvet mit hår mørkt og meget godt. Så bemærkede jeg, at mine lyse øjenbryn ikke var i harmoni med trådene. Jeg malede dem med blyant, specielle skygger, men resultatet var unaturligt.

En ven rådede mig til at lave en bio-tatovering, som jeg er meget taknemmelig for. Henna har perfekt indrettet mine øjenbryn! Nu er de mørke og meget smukke. De ligner jeg var født med en sådan farve.

Lily, 25 år

Gjorde biotatuazh efter fjernelse af den sædvanlige tatovering og var glad! Efter fjernelse af tatoveringen med en laser var mine øjenbryn i en frygtelig tilstand. Indtil deres fulde opsving blev jeg reddet af en bio-tatovering. Men jeg fortsætter med at gøre det, fordi det ser godt ud!

Inga, 38 år gammel

At sige, at jeg ikke var heldig at blive født med misundelsesværdige øjenbryn - for ikke at sige noget. Frygtelig form, mellemrum, kedelig farve - alt dette kan siges om dem. Først tænkte jeg på den sædvanlige tatovering, men anmeldelserne om ham skræmte mig.

Ikke så længe siden lærte jeg om biotatuazha, og jeg overbeviste om hans sikkerhed, jeg besluttede. Nu vil jeg altid gøre det. Det er synd, at han ikke holder for længe.

Fremgangsmåden for biotatuage øjenbryn henna i kabinen, se på videoen

Regler for pleje af øjenbryn efter henna farvning

Henna er et farvestof lavet af blade af henna eller nekoluchey lavsony. Metoden til at farve hendes øjenbryn er et blid alternativ til andre typer tatovering. For at nyde resultatet af biotatuazha så længe som muligt, skal du vide, hvordan du plejer øjenbrynene efter hennafarvning.

Velplejede øjenbryn derhjemme

Smukke, klare øjenbryn spiller en central rolle for at skabe et komplet billede. Det perfekte øjenbryn skal være klart defineret og ekspressivt. For at bevare skønheden i øjenbryn er det nok at give dem ca. 10 minutter dagligt. Et positivt resultat vises meget snart.

Nogle damer mener, at omsorg for øjenbryn reduceres til deres korrektion og periodiske farvning. Men der er mange yderligere procedurer til forbedring af udseendet. For at øjenbrynene var velplejede og smukke, skal du vide, hvordan man plejer øjenbryn derhjemme.

Nødvendig aften makeup

Det er muligt at vaske snavs og rester af dekorative kosmetik ved hjælp af specielle midler. Faktisk brug af forskellige olier. For at gøre dette dyppes en fugtig bomuldsdyne ned i oliefasen, og produktet påføres i retning af øjenbrynens vækst. Dette fjerner ikke kun makeup, men føder også hår. Du kan bruge oliven, fersken, sandeltræ og andre olier.

Kæmper hår med en speciel børste

Værktøjet til denne procedure skal have en hård lur. Ved hjælp af specielle anordninger kan ikke kun øjenbrynene kæmes, men også hver øjenvipper individuelt. Komben øjenbryn har brug for to gange om dagen i retning af templerne. Morgenproceduren vil give dine øjenbryn et pænt udseende. Aftenkamre hjælper også med at massage pandebuer.

Øjenbrynsmassage

Det er nok at bruge det to gange om ugen. Stroking, klappende, cirkulære og vibrerende bevægelser - du kan give fantasien fri bevægelse. En forudsætning - alle bevægelser skal udføres strengt efter hårvækst.

Anvendelse af masker

De anbefales at blive brugt en gang, maksimalt to gange om ugen. Sammensætningen af ​​maskerne kan omfatte basisolier, urteinfusioner og vitamincocktails. Ansøg hjemmehjælpemidler, der er nødvendige for hele hårets længde.

Sådan justerer du øjenbrynene hjemme

Begrebet "korrektion" indebærer fjernelse af overskydende hår og giver øjenbrynene den ønskede form. Den bedste løsning ville være et månedligt besøg hos en specialist til professionel korrektion. I mellem salonprocedurer skal du fjerne ekstra hår. Dette skal gøres hver 2-3 dage.

For at gøre hårfjerning nem og effektiv, har du brug for følgende:

 • Køb pincet med flade, spidse kanter;
 • fjerne hår lige før sengetid eller et par timer før du går ud;
 • korrigere i dagslys eller bruge andre kilder til stærkt lys.

Brugen af ​​værktøjer af høj kvalitet fjerner selv de korteste hår. Fuld dækning, der er rettet mod ansigtet, vil give mulighed for at se hele forsiden af ​​arbejdet og ikke gå glip af et enkelt hår.

Sådan vælger du den rigtige øjenbryn form

Valget af øjenbrynsform afhænger af mange faktorer: individuelle præferencer, ansigtsform og så videre. For at lette tilpasningsprocessen hjælper blyanten. Den består af følgende:

 1. En blyant (pen, feltpidspen) anbringes lodret på næsevingen.
 2. Kryds og næse skæres i begyndelsen af ​​øjenbrynbue.
 3. Overskydende hår op til dette punkt kan fjernes sikkert.

Toppen af ​​øjenbrynens bøjning bestemmes også ved hjælp af en blyant. Det påføres på næseboret og tegner visuelt en linje gennem elevens midte. Enden af ​​denne linje på et bestemt punkt er øjenbrynens top.

Øjenbrynets eller haleens afslutning bestemmes ved at anvende en blyant på næseboret. Linjen, der løber fra næseboret til ydersiden af ​​øjet, vil indikere punktet for øjenbrynens ende.

For at øjenbrynet får det ønskede udseende, skal du tegne dem og male dem med en mørk blyant. Derefter tilpasses hårene til den tilsigtede linje.

Et par tips om øjenbrynskorrektion

Begyndelsen af ​​øjenbryn og dens ende bør være på samme linje. Ellers er der risiko for at give personen et trist og ubehageligt udtryk.

Behandlingen af ​​hårfjerning kan lettes. Da denne fremgangsmåde ikke er behageligt, anbefales det at forberede et dampbad. En alternativ måde er at anvende bomuldsstynder gennemblødt med varm kamille infusion til øjenbrynene. Sådanne metoder vil signifikant reducere smerte ved plukning.

For at fuldføre korrektionsprocessen skal du tynde øjenbrynene. Til dette passer blyanter passende skygge. Det er nødvendigt at plette med hårvækst og være særlig opmærksom på øjenbrynene. Begyndelse og afslutning af øjenbryn med en blyant er ikke det værd.

Henna-farvningsprocedurer

Når øjenbryn er justeret og korrekt forberedt, kan du sikkert farve dem med henna. Med hensyn til sikkerhed kan den sammenlignes med en kosmetisk blyant. Dette maleri passer til damerne i stillingen.

Denne type farvning er relevant i følgende tilfælde:

 • når øjenbrynene er tynde, upræcise
 • der er behov for at maskere grå hår;
 • der er et ønske om at få et langt og varigt resultat af farvning.

Sådan farvning kan vare fra en til seks uger.

Sådan vasker henna fra øjenbryn

Nogle kvinder foretrækker at udføre en sådan procedure som biotatuzh, hjemme og helt lykkes i dette. Moderne kosmetiske industri tilbyder mange typer henna fra forskellige producenter.

Uanset om farvningen foregår hjemme eller i salonen, skal henna fra hårene vaskes af. Dette kan gøres ved hjælp af sådanne værktøjer:

 • professionel væske til fjernelse af maling fra hår;
 • kosmetiske olier;
 • citronsaft;
 • hydrogenperoxid;
 • sæbe.

Den bedste løsning er selvfølgelig et professionelt værktøj. Du kan købe det i specialbutikker. Hvis du ikke har en til rådighed, vil enhver vegetabilsk olie gøre. Du kan bruge oliven, hørfrø, mandel og andre.

Hydrogenperoxid og citronsaft anvendes i tilfælde, hvor resultatet var for lyst. Disse midler afhjælper malingen perfekt, hvilket gør det malede sted mere blege. Du kan anvende dem i tilfælde, hvor henna blev rørt af ansigtets hud. Hvis ingen af ​​ovenstående ikke var til stede, kan henna vaskes med almindelig toiletsæbe.

Advarsel! Under ingen omstændigheder bør acetonholdige produkter anvendes. De vasker ikke kun pigmentet ud, men kan også efterlade forbrændinger på huden omkring øjenbrynene.

Hvordan man plejer øjenbryn efter farvning

Nogle gange glemmer ejere af naturlige farvede øjenbryn reglerne om at passe dem. Men maler øjenbryn - dette er ikke det sidste stadium i at pege på skønheden. Vedligeholdelse af hår efter farvning er en sikker måde at forlænge pigmentets lysstyrke på øjenbrynene. Iagttagelse af enkle regler er der en chance for at flaunt smukke, velplejede øjenbryn i lang tid.

Regler for pleje af øjenbryn efter naturlig farve:

 • Undgå direkte sollys på ansigtet;
 • du kan ikke gnide malede øjenbryn med et hårdt håndklæde eller bomuldsstynder;
 • den første dag efter proceduren er at afholde sig fra kontakt med vand
 • daglig smøre øjenbryn med kosmetisk olie;
 • Brug ikke produkter til aggressive personer.

De første dage efter farve til øjenbryn skal behandles med særlig ærbødighed. Spabehandlinger, udsættelse for ultraviolet, vask med vand bør minimeres.

Regelmæssig påføring af olier på de farvede områder vil gøre hårene lysere og mere ekspressive. Olier kan også bruges før du besøger badet, saunaen, swimmingpoolen eller en tur til havet. Komponenter af olier beskytter helt hår mod tab af pigment.

Ved påføring af ansigtsskum, gel eller andre plejeprodukter skal du undgå farvede områder.

Henna bruges til at farve øjenbryn gør det muligt at opnå fantastiske resultater uden sundhedsskader. Denne metode er den gyldne middel mellem rutinen for øjenbrynspennerne og stivheden ved at anvende permanent tatovering. Fordelen ved sådan farvning er muligheden for at holde både i salonen og i hjemmet. Hvis du passer godt til øjenbrynene efter hennafarvning, vil deres udseende stadig være pletfri og velplejede i lang tid.

Øjenbryn biotatuage: hvad det er og hvor meget det holder

Hvis du vil vide om øjenbrynens biatatuage, hvad det er og hvordan det udføres - vær opmærksom på det fremlagte materiale. Vi vil fortælle dig om alle nuancer af en populær kosmetisk procedure. Du vil være i stand til at danne et komplet billede af hende, samt forstå hvad der er forbundet med den hidtil usete spænding omkring hende.

Hvad er øjenbryn biotatuage?

Biotatuage er et betinget begreb, der ikke har noget at gøre med tatoveringen. Fremgangsmåden kaldes så på grund af den visuelle effekt, den skaber.

Malingen påføres direkte på huden uden at trænge ind i de dybere lag. Ingen skade på epidermis opstår. Faktisk er biotatuazh en simpel farve, men den adskiller sig fra farvenes sædvanlige sammensætning og form.

Til biotatuage øjenbryn anvendes henna-baseret maling. Dette er ikke den sammensætning, der bruges til hårfarvning. Afhængigt af slibemetoden og metoden til tørring af planten kan henna producere helt forskellige nuancer.

På paletten af ​​enhver fabrikant, der producerer produkter til biotatuage, er der som regel mindst fire toner - fra lysebrun til sort. Føreren, der vælger farven, styres af klientens lystype. Den mest naturlige effekt opnås ved at blande flere nuancer.

Hennafarvede øjenbryn ser naturligt ud. Det viser sig en rig tyk tone. Som følge af proceduren er ikke kun hårene pigmenteret, men også huden omkring dem, hvilket giver et mere varigt resultat.

Da henna er et helt naturligt middel, er det ikke skadeligt for huden og håret. Tværtimod, med sin hjælp kan du styrke pærerne og hurtigt vokse tykke, smukke øjenbryn.

Biotatuazh næsten ingen kontraindikationer. Det kan gøres, herunder gravide og ammende mødre. Men som noget naturligt middel kan henna forårsage allergier. Derfor er det i nærvær af visse tendenser anbefalet at foretage en allergitest før proceduren.

For at gøre dette skal du anvende lidt af sammensætningen på indersiden af ​​albuen, vent indtil den tørrer. Fjern og observer reaktionen i løbet af dagen. Hvis der i løbet af denne tid på applikationsstedet ikke er kløe og rødme, kan du sikkert udføre proceduren biotatuazha.

Hvordan er øjenbryn biotatuaza procedure

Masters anbefaler deres kunder at skrælle øjenbryn lige før proceduren, natten før. For at gøre dette kan du bruge en lille mængde af enhver ansigtsskrubbe. Peeling hjælper med at slippe af med døde hudpartikler og forberede det til opfattelsen af ​​pigment.

Når man besøger salonen afgør mesteren klientens lystype. Gør opmærksom på hårets farve både ved rødderne og på spidserne. Ser på den oprindelige farve og tykkelse af øjenbryn, tilstedeværelsen af ​​fluffy hår. Også tager hensyn til typen af ​​hud. Afhængig af en kombination af faktorer vælges en passende farvefarve eller blander flere toner (som regel 2-3).

Føreren renser klientens hud med en kosmetisk lotion eller micellært vand. Fjerner makeuprester og eventuelle urenheder, som er ophobet i løbet af dagen.

Ren hud skal være fedtet. For at gøre dette skal du bruge alkoholens sammensætning. Skiver eller servietter renses omhyggeligt med øjenbrynene langs hele længden.

Det følgende er fremgangsmåden til fremstilling af farvestoffet.

Producenter producerer tre typer af produkter:

 • dem der dampede kogende vand
 • Produkter, der kan fortyndes med koldt vand
 • flydende emulsioner, klar til brug.

Føreren udarbejder værktøjet i overensstemmelse med producentens anbefalinger.

Nogle gange før du påfører malingkontur øjenbryn kontur kosmetiske blyant. Det hele afhænger af en bestemt mesters stil. Nogle sætter farvestoffer uden markering, gentagelse af naturlige former.

Farvning er lavet af en skrå børste. Oftere anvendte produkter baseret på nylon med hårde hår. Dette værktøj er praktisk at justere formen og behandle hvert hår samtidigt.

Farvestoffet påføres i retning fra øjenbrynens kant til næsen. På de steder hvor håret mere farve opnås mere intens. Derfor er områder, hvor hårene er mindre, først trukket.

Malingen påføres i flere lag, normalt i 2-3. Piger med mørk hud og mørkt hår kan have brug for 4-5 applikationer. Jo flere lag, effekten vil være mere udtalt og vedholdende.

Hvert lag er alderen for at afslutte tørringen. Det tager som regel fra 10 til 15 minutter. Efter du kan anvende det næste lag.

Henna manifesteres kun i kontakt med vand. Hvis værktøjet allerede er tørt, vil det ikke give større effekt. Derfor giver det ingen mening at holde malingen i lang tid. Når den tørrer helt, kan den fjernes.

Farvestoffet er fjernet fugtede bomuldspuder, bevægelser i retning af hårvækst. Efter fjernelse af henna øjenbrynene koges omhyggeligt. Som pleje lys anvendes kosmetisk olie. Det fjerner følelsen af ​​tæthed i huden og i nogen tid holder farvestoffet i en aktiv tilstand, så skyggen får intensitet.

Henna øjenbryn biotatuage: fordele og ulemper

Overvej fordele og ulemper ved denne metode til øjenbrynformning kan kun sammenlignes med andre lignende procedurer. Så for eksempel er henna-farvning naturligvis ringere end almindelig tatoveringsmodstand. Malingen påføres kun på overfladen af ​​huden, så det er helt naturligt, at det hurtigt vaskes af.

Men det faktum, at farvestoffet ikke trænger ind i de dybere lag af epidermis, har sine fordele.

Biotatuazha-proceduren kan betragtes som sikrere. Der er næsten ingen risiko for infektion.

Desuden, hvis slutresultatet ikke er behageligt, er det meget nemmere at ordne det. Over tid forsvinder effekten helt.

Sammenlignet med enkel farvning har biotatuage ubestridelige fordele:

 • henna er et sparsomt farvestof, det ødelægger ikke hårene, men tværtimod styrker dem;
 • Naturligt farvestof på overfladen af ​​huden varer meget længere, hvis det sædvanlige farvestof vaskes allerede på den anden dag, kan henna være til stede som pigment i op til 5-7 dage;
 • På grund af farvning af hud og hår samtidig opnås en volumen effekt, som varer længere end ved anvendelse af øjenbryn med kemiske midler.

Naturligt farvestof har en anden struktur. Dette pulver, fortyndet i vand. Derfor ligger det noget anderledes, hvilket kræver visse færdigheder og evner fra mesteren. Derfor er biotatuazha-proceduren dyrere i saloner end simpel farvning. For nogle er denne forskel ikke signifikant, men nogen kan overveje det for manglen på en metode.

Hvor lang tid har biotatuaza effekten

Det er umuligt at utvivlsomt besvare spørgsmålet om, hvor meget øjenbryn biotatage holder. Det hele afhænger af en kombination af faktorer.

Effekt persistens påvirkes af:

 • kvaliteten af ​​det oprindelige produkt
 • type farvestof (det bemærkes, at farverne, der dampes med kogende vand, holder længere);
 • klientens hudtype: ethvert farvestof vaskes hurtigere af olieagtig hud, det holder længere for tørt;
 • Hårets tykkelse: pigmentet vaskes først af huden, så fra håret, jo tykkere øjenbrynene, jo længere bliver effekten mærkbar;
 • mængden af ​​fluffhår: fluffhår er tynde hår omkring hovedhårene, de holder også pigmentet, takket være dem er malingen beholdt på de steder, hvor der ikke er nogen hovedpærer.

I tilstedeværelsen af ​​bortskaffelsesfaktorer kan effekten vare op til 3 uger. Hvis klientens hud er ret olieagtig, og øjenbrynene selv ikke er tyk, kan resultatet af biotatuage falme betydeligt efter 10 dage.

Hvordan gemmer jeg biotatuzh længere?

Hvis det er næsten umuligt at påvirke resultatets maksimale modstand, er det inden for nogen klients magt at ødelægge effekten om få dage. At vandre salonen blev ikke en meningsløs procedure, det skal huskes, at henna er et farvestof, der vaskes af med vand. Jo oftere bliver øjenbrynene fugtede, jo hurtigere kommer effekten ned.

På den første dag er det generelt værd at nægte noget vand, især deparauriseringsprocedurer. Ingen grund til at besøge poolen, saunaen, dampbadet, ikke engang anbefales at gå til gymnastiksalen. Desuden vil ejeren af ​​de nye øjenbryn eksponere sig for lignende procedurer, jo hurtigere vil hun deltage i den nyfundne skønhed.

Pas på øjenbryn efter henna biotatuage

Biotatuazha-proceduren indebærer ikke nogen kompleks behandling. Her er det vigtigste at handle tvert imod, ingen skade. Brug mindre aggressiv makeup remover og lægge mindre øjenbryn i kontakt med vand.

Før vask natten over anbefales det at anvende en let kosmetisk olie, såsom fersken eller mandel. Det vil dække hud og hår med en tynd film og beskytte farvningen fra virkningerne af makeup remover.

Servicepriser i Rusland

Priserne for biotatuazh på tværs af Rusland varierer betydeligt afhængigt af regionen til regionen. For eksempel i små byer kan servicen opnås for 300-450 rubler. I samme pris kan være mesterens afgang hjemme.

Men i hovedstadsregionen og St. Petersborg vil henna øjenbryn forme i salonen koste 750-800 rubler.

Prisniveauet afhænger også af "star" -institutionen. I højklassesaloner vil topmasters udføre en lignende service for mindst 1000 rubler.

Biotatuazh derhjemme

En lignende effekt kan opnås uden at gå hjem. Der er specialbutikker, der sælger naturlige farvestoffer til øjenbryn. Hvis du har evnen til at anvende makeup, så virker proceduren ikke for tung.

På internettet er der mange video tutorials, hvorfra du kan samle information om, hvordan du laver en biotatuage af øjenbryn. Hvis du ved, hvordan man selvstændigt tilpasser formen og omhyggeligt anvender farvestoffet, så bliver du ikke nødt til at ty til salonservice.

Vælg det rigtige værktøj - en hård flad børste af høj kvalitet. Påfør maling fra kanten af ​​panden til bunden, grundigt sug hårene. Fjern straks overskydende henna fra huden, indtil det har dukket op. Dette kan gøres med en vatpind dyppet i vand.

Fjern tørret maling med våde bomuldspuder. Våd ikke dine øjenbryn i den første dag. Derudover skal du vaske dem med vand så sjældent som muligt, og dit hjem biotatuage vil glæde med dens virkning i lang tid.

Før og efter billeder

Virkningen af ​​biotatuazha meget tydeligt synlig på billedet. Det ses, at øjenbrynerne har opnået en klar korrekt form. Det ser ud til, at de er blevet tykkere. Udseendet får større udtryksevne.

Henna øjenbryn farvning er nu meget populær. Sådan opmærksomhed gives til proceduren af ​​en grund. Det kan betragtes som helt sikkert og miljøvenligt, da det bruger et naturligt farvestof. Han er ikke alene i stand til at give øjenbrynene en charmerende form, men også for at stimulere hårets vækst. Biotatuazh meget velegnet til dem, der søger at vokse tykke smukke øjenbryn.

Øjenbryn biotatuage: funktioner og teknik

For nylig nægter kvinder alle ikke-naturlige, foretrukne naturlighed. Så den sædvanlige tatovering blev erstattet af biotatuazh, som udføres i en helt anden teknik.

Hvad er det?

Biotatuazh er en farvning af øjenbryn ved hjælp af iransk henna. Med sin hjælp kan du ikke kun øge intensiteten af ​​hårfarve, men også helt ændre deres skygge, samt rette formen på øjenbrynene. Generelt er henna-farvning ikke meget forskellig fra den sædvanlige farvemaling, med undtagelse af formkorrektion. Malingen, i modsætning til henna, holder ikke godt på huden.

I det store og hele er det fælles mellem biotatuazhem og klassisk tatovering - navnet.

Også den effekt, der opnås efter farvning med henna, ligner tatoveringen. Teknologier anvendes helt anderledes. Hvis den klassiske tatovering tatovering maling er injiceret under huden, så når biotatuazh hud struktur ikke påvirkes overhovedet, er epidermis ikke skadet.

Biotatuage adskiller sig fra almindelig farve efter farve. Hvis der i det første tilfælde anvendes specialiserede malinger, så i den anden henna-baserede farvestof. Det behøver ikke at være henna i sin reneste form. Ikke desto mindre er naturens naturlige sammensætning bevaret.

Henna er lavet af lustonia busk blade. De tørres og knuses. Laustonia vokser i forskellige østlige lande såvel som i Afrika, i Indien. Det er vigtigt, at mesteren ved, hvor hans henna kommer fra, da prøverne ikke altid viser sig at være af høj kvalitet. De fleste bruger henna af iransk oprindelse, da farvestoffer fra Iran er resistente, ligger fladt og jævnt pletter hele overfladen.

Skygger kan være helt forskellige, lige fra lysebrun til sort. En bestemt farve afhænger af metoden til fremstilling af henna, om hvordan den blev knust og tørret. Man bør huske på, at de mest naturlige toner kan opnås ved at blande farvestoffer af flere nuancer. Masters har som regel kun fire grundlæggende farver.

Hvis proceduren blev udført korrekt, opnås den maksimale naturlige effekt. En læge kan ikke forstå, om dine øjenbryn er farvet eller det er deres naturlige farve. Takket være applikationen ikke kun på hårene, men også på huden, vil resultatet vare i lang tid. Samtidig vaskes henna af huden jævnt, samtidig med at hårene holder farvning i længere tid.

Henna-farvning anvendes dog ikke kun til æstetiske formål, men også til medicinske formål, da det har en gavnlig effekt på hårets vækst. Pærerne bliver stærkere og hårene tykkere og tykkere. Samtidig begynder hårene selv at skinne og blive velplejede.

Så hvis vi taler om forskellene i farvning med henna fra farvning med maling, kan vi skelne mellem følgende:

 • henna farvestof er helt naturligt;
 • efter biotatuage skinner hårene og ser generelt sundere ud;
 • der er ingen risiko for, at betændelse vil opstå, hvilket normalt skyldes almindelig maling;
 • biotatuazha omkostninger er lavere end ved maling med maling.

Det positive er, at du selv kan lave en biotatu øjenbryn hjemme, og effekten bliver ikke værre end efter salonproceduren.

Det samme gælder for korrektionen. Hvis du ønsker at forlænge effekten efter at have besøgt salonen, skal du købe høj kvalitet henna og derefter bare tynde dine øjenbryn som farvestoffet er vasket af.

Du kan ændre formularen umiddelbart efter proceduren, hvis det er nødvendigt. Du kan reducere eller øge farveintensiteten. I tilfælde af den klassiske permanente makeup er denne luksus ikke tilgængelig: korrigeringsproceduren kan udføres i mindst en måned, og der kan ikke opnås væsentlige ændringer. Også efter biotatuage vil der ikke være nogen "skorper", der er sædvanlige efter en permanent procedure. Du kan sole dig straks efter henna farvning dine pande.

Fordele og ulemper

Som enhver kosmetisk procedure har biotatuazh sine fordele og ulemper. Start med en behagelig en. Så fordelene ved øjenbryn biotatuage er som følger:

 • Dette er en helt sikker procedure. Da naturlige farvestoffer anvendes til farvning, er de meget mindre skadelige end kemikalier. Alt dette giver dig mulighed for at male pigernes øjenbryn af enhver alder, undtagen graviditet og ungdomsår. Og i virkeligheden, og i et andet tilfælde, er effekten af ​​proceduren umulig at forudsige, fordi den på grund af den ustabile hormonelle baggrund kan være både meget succesfuld og meget dårlig.
 • Ingen bivirkninger. Efter farvning med henna er der hverken skorper eller rødme, og under proceduren er der ingen smertefulde fornemmelser. I den henseende tager det ikke tid til at komme sig fra biotatuazha. Du kan straks solbade, våd dine øjenbryn med vand eller trække ud.
 • En stor palade af nuancer. Du kan altid vælge nøjagtigt den farve, der er nødvendig. Bemærk venligst, at hvis du har farvet hår, skal pandefarven være en tone mørkere end den største hårfarve for blondiner og to toner lysere til brunetter. Hvis du kun ønsker at uddybe farven lidt, så spørg mesteren om at blande dig henna, så farven passer til din naturlige. På hårene vil det se mørkere ud.
 • Muligheden for øjeblikkelig korrektion. Hvis proceduren blev udført, men resultatet ikke tilfredsstillede dig, kan du straks justere udseendet af øjenbrynene. Dette vedrører ikke kun formen, men også intensiteten af ​​farve og skygge. Hvis du ikke kan lide noget, kan du altid skrubbe malingen fra huden og "trække" øjenbrynene igen.

Hvis du har brug for at justere farven, kan mesteren simpelthen skrubbe øjenbrynene, blande farvestofferne og male igen.

 • Fordelene ved proceduren. Henna betragtes som et fremragende næringsstof ikke kun for hår på hovedet, men også for øjenbryn. Det styrker pærerne og nærer håret, hvilket gør dem skinnende, stigende tykkelse og mætning. Det anbefales at gøre biotatuage selv for dem, hvis øjenbryn er beskadiget (for eksempel hvis du plukker ud dine øjenbryn i lang tid, og så ønskede du at ændre deres form, men hårene vokser ikke nogle steder).
 • Æstetisk appel. Øjenbryn, malet med henna, ser naturligt og volumen ud, som ikke kan opnås med en klassisk permanent tatovering. På grund af at henna vaskes jævnt, har du ikke problemer med skaldede pletter og lyse pletter på øjenbrynene. Det skal dog tages i betragtning, at det naturlige farvestof på håret varer længere end på huden, så det anbefales at foretage en rettelse rettidigt.

Ulemperne ved denne metode er også ganske få:

 • Biotatuazh - en procedure, der varer en betydelig periode, så du skal være klar til at bruge 2-3 timer på det. Bortset fra det faktum, at mesteren har brug for at skabe øjenbrynens arkitektur og forberede dem til farvning, skal malingen selv holdes fra fyrre minutter til en time afhængigt af hvilken intensitet du vil have farven.
 • Effekten af ​​biotatuazh midlertidig og varer ikke meget lang tid, sammenlignet med permanent tatovering. Til beskyttelse af biotatuage må det siges, at henna holdes ikke mindre end almindelig maling og har mange flere nyttige egenskaber.
 • Øjenbryn biotatuzh skylles hurtigere af huden end hår. Dette er især vigtigt for dem, der har asymmetriske øjenbryn og mesteren måtte ændre deres form for at gøre dem ens. Desværre for at forhindre dette øjeblik vil det ikke fungere, og det eneste middel - rettidig korrektion.
 • For at bio-tatoveringen skal vare længere, skal den nøje overvåges. All pleje er dog begrænset til at anvende olie før sengetid. Dette fremmer hårene yderligere og gør dem stærkere. Denne procedure kan forsømmes, hvis det ikke er dit mål at bevare intensiteten af ​​farven, og du tværtimod vil have dine øjenbryn til at falme.
 • For at forhindre udvaskning og hurtigt tab af farve kan du ikke bruge skrubber, rige cremer, gå til bade og saunaer eller udsætte dit ansigt for det åbne solskin. Dette er ikke en obligatorisk anbefaling.

Helt enkelt accelererer hver af disse handlinger udvaskningen og fading af pigmentet.

Kontraindikationer

Som med ethvert naturligt middel er der kontraindikationer for henna. Heldigvis er de få. Biotatuazh - proceduren er mild, og der er ingen særlige begrænsninger for det.

allergi

Hvis du er naturligt tilbøjelig til allergiske reaktioner, især hud, så er der stor sandsynlighed for, at du vil være allergisk overfor henna. Da det påføres ansigtet - et af de mest følsomme områder, skal du først udføre en test for at finde ud af, om du tolererer dette naturlige farvestof godt eller ej.

Prøven skal udføres på armen, tættere på albuen. Det er nødvendigt at påføre henna på indersiden af ​​albuebøjningen på tynd hud med en overflod af vener. Du skal anvende et tykt lag. Derefter skal du vente til henna er helt tør, hvorefter sammensætningen fjernes forsigtigt fra huden. Vær opmærksom på, at du i intet tilfælde skal skrabe tør henna. Det er bedst at bruge en bomuldspude og micellært vand.

Fordele og teknologi af biotatuazha

Er din øjenbryn form langt fra perfekt? Er du træt af at bruge tid på daglig sminke? Henna biotatuage øjenbryn - dette er den procedure, der vil gøre dig smuk og velplejet med næsten ingen indsats!

Hvad er det?

Biotatuazh - hvad er det? Dette er en af ​​de typer af vedvarende farvning af øjenbryn med specielle farvestoffer skabt på basis af naturlig henna. I modsætning til permanent makeup, hvor pigmentet trænger ind i de epidermis dybe lag, anvendes maling i biotatuage kun på huden. På grund af dette er proceduren helt sikker og smertefri. Og resultatet af arbejdet kan vurderes med det samme.

Afhængig af typen af ​​hår og den valgte skygge tager en session 40-60 minutter. Hvor meget effekt er nok? Med passende pleje varer biotatuage omkring 4-5 uger. Hvis du begynder at besøge badet aktivt og fortsætter med at vaske med aggressivt skum / gel, bliver perioden halveret, hvorefter øjenbrynene skal justeres.

Henna øjenbryn farvning teknik udføres ved hjælp af to forskellige metoder:

 • Skyggefjedring - giver en grundig fjerning af maling (som når man maler med skygger eller blyant).
 • Hår til hår - består i at anvende fine streger af forskellig længde, efterligner effekten af ​​naturlige øjenbryn, giver dem det ønskede volumen, tykkelse og bredde.

Tip! At lave øjenbryn med henna er ikke kun tilgængelig i salonen, men også hjemme. Erfaring er imidlertid nødvendig her! Hvis du aldrig har farvet dine øjenbryn selv med almindelig maling, er det bedre at kontakte salonen. Hertil kommer, at sammensætningen af ​​henna har en granulær konsistens, hvilket i høj grad komplicerer dets anvendelse.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Øjenbryn biotatuage har både fordele og ulemper. Overvej alle mulighederne.

 • Sikkerhed sikret ved brug af naturlige materialer og fravær af punkteringer. Dette er den eneste type tatovering, hvor der ikke er nogen risiko for infektion. Af denne grund kan det udføres under graviditet og under amning;
 • Varige resultater. Hvor lang tid holder henna på øjenbrynene? Som du allerede har forstået, forbliver farven lys og mættet meget længere end med andre farvestoffer;
 • Acceptabel pris er en anden vigtig faktor;
 • Evnen til at ændre formen af ​​asymmetriske eller for smalle buer. Du kan trygt eksperimentere med hvert besøg til mesteren, fordi sporene i det sidste maleri vil være helt usynlige;
 • Rigtig udseende. På grund af den klart spores kontur, vil de voksende hår ikke være tydelige. Dette giver dig mulighed for at ændre formen på øjenbrynene (tykkelse og bredde);
 • Tillader dig at skjule fejl - ar, ar, skaldede pletter mv.
 • Positive effekt. Henna beskadiger ikke kun øjenbryns fine hår, men gør dem også stærkere.
 • Spar tid. Maleri vil spare dig for det daglige behov for at bruge en skygge og en blyant;
 • Hvis du ikke kan lide resultatet, kan du vaske det af med et af hjemmet - citronsyre, citronsaft, hydrogenperoxid eller vaskesæbe. I ekstreme tilfælde kan du vente et stykke tid, indtil pigmentet går væk i sig selv, eller du kan bare bryde omsorgsreglerne;
 • Hypoallergenic - urtekomponent forårsager sjældent rødme og udslæt. For igen at sikre, at der ikke er nogen allergisk reaktion, kan du foretage en foreløbig test. For at gøre dette anbringes en lille mængde af sammensætningen på bøjningen af ​​albuen eller på indersiden af ​​håndleddet og vent i 15 minutter. Hvis der i denne periode ikke var nogen problemer i den behandlede zone, fortsæt du sikkert
 • Bred farvepalet. I modsætning til folkelig tro er henna ikke kun rød, men også brun. Alle paletter af lyse og mørke toner er tilgængelige for dig.
 • Behovet for pleje - rigtigt og konstant. Hvis dette ikke er gjort, vil pigmentet afvaskes hurtigere;
 • Forbuddet mod adgang til sauna, bad, pool og hav. Ignorerer denne betingelse, du smider bare penge væk.
 • Varighed af maleri. Hvis almindelig maling holdes i 15 minutter, så med biotatuage tager det mindst en time. Det er svært for mange at sidde!

At kende alle fordele og ulemper ved denne procedure, vil du være i stand til at træffe det rigtige valg! Du kan også hjælpe disse billeder før og efter.

Tips til at hjælpe dig med at vælge den rigtige farve og farve dine øjenbryn med henna selv:

Materialer der er nødvendige til farvning

Hvad har du brug for til biotatuazha? For proceduren skal du bruge følgende materialer:

 • Certificeret henna pulver;
 • Ikke-metallisk kapacitet i hvid farve - det giver dig mulighed for bedre at navigere i at opnå den ønskede skygge;
 • Træpind;
 • Pensel til anvendelse;
 • krat;
 • Cellofan stykker;
 • Bomuldspindler og svampe;
 • Hvid kosmetisk blyant;
 • Varmt vand
 • Salicylalkohol eller et hvilket som helst andet desinfektionsmiddel;
 • Olie - kosmetisk (ricinus, mandel, fersken, sesam) eller grøntsag (olivenolie, solsikke).

Hvordan ser proceduren ud?

Hvordan har biotatuzh øjenbryn? Hvis du vil udføre det hjemme, skal du følge disse instruktioner:

 • Rens huden med en skrubbe - den åbner porerne og fjerner snavs fra dem. Henna vil vare længere, og det vil ligge jævnt.
 • Fjern sminke med crema, gel eller fløde.
 • Tør øjenbrynsområdet med enhver alkoholkrem eller desinfektionsmiddel - de beskytter huden.
 • Vælg formen på de øjenbryn, der passer dig, og træk den med en hvid kosmetisk blyant.
 • Alle overskydende hår skal fjernes med pincet.
 • Vælg den ønskede farve og forbered sammensætningen. For at gøre dette blandes hennapulver med en lille mængde vand. Sammensætningen af ​​sammensætningen skal være tyk nok - ikke strømme over ansigtet og forblive på øjenbrynene.
 • Brug en tynd børste på henna på øjenbrynene uden at gå ud over "skitsen", der er skitseret med en blyant. Hjælp dig med en vatpind eller en ren vatpind. Husk, linjerne skal være klare, og formen på øjenbrynene - det samme.
 • Dæk de malede områder med stykker af cellofan.
 • Vent til den rigtige tid. For en rig mørk farve vil det tage cirka en time, for en lysere nuance - op til 40 minutter.
 • Fjern de resterende henna med en svamp gennemblødt i varmt vand. Dette bør gøres langs linjen for hårvækst.
 • Hvis du vil have en rig mørk farve, tilbringer korrektionen af ​​øjenbryn med henna - påfør et andet lag maling og vent yderligere 10 minutter.
 • For at konsolidere effekten smør øjenbrynene med enhver olie.

Det er vigtigt! Bio permanente øjenbryn kan ikke udføres med individuel intolerance over bestanddelene i sammensætningen og forekomsten af ​​revner eller nedskæringer på huden. Indtræden af ​​henna i et åbent sår kan forårsage ubehag. I dette tilfælde skal proceduren udskydes, indtil epidermis er helt helet.

Hvordan vælger du den rigtige farve?

Når du udfører øjenbryn biotatuage med henna, er det meget vigtigt at vælge den rigtige farvefarve. Det skal matche hårets tone. Enig, sorte øjenbryn i kombination med lys krøller vil se latterligt ud. Og de lyse snor af buer vil bestemt ikke udsmykke en brunette eller en brunhåret kvinde. For ikke at forveksle med valget, brug vores tips:

 • Kastanje - henna + basma (3: 1);
 • Chokolade - henna (1 tsk) + infusion af valnødblade;
 • Sort - henna + basma (1: 1);
 • Mahogany nuance - henna + kakao (3 tsk.) + Varmt vand;
 • Kastanje med en rød undertone - henna + kaffe (1: 1).

Lysebrune eller brune-røde øjenbryn anbefales til ejere af et retfærdigt hår. Brownies kan vælge mellem nuancer lidt lysere eller lidt mørkere end den naturlige farve af trådene. Det er ikke nødvendigt at male øjenbrynene i tone - de vil simpelthen fusionere med håret og gå tabt i ansigtet. Hvad angår brunetter passer hele paletten fra mørkebrun til sort perfekt til dem.

Det er vigtigt! Hvis det ser ud til dig, at øjenbrynene viste sig for at være for lyse, skal du ikke skynde dig for panik - om 2-3 dage vil hennaens farve blive lidt kedelig og blive mere naturlig.

Hvordan forlænges effekten?

Hvor længe varer henna? Det afhænger ikke kun af kvaliteten af ​​det udførte arbejde, sammensætningens varighed og den egentlige pleje, men også om hudtype. For eksempel varer pigmentet på tør hud op til 4-5 uger, mens den er på fedtet hud - kun op til 2,5. For at udvide disse vilkår skal du udføre henna øjenbryn farve fra gode mestere. Selvfølgelig kan du prøve at gentage det selv, men alle subtiliteter og nuancer af denne procedure er kun kendt for brovist. Den anden vigtige betingelse er brugen af ​​professionel henna. Til farve har du brug for et særligt brunt pulver. Henna for hår passer ikke - det giver en rød farve. Og den sidste - så farvningen var stabil, forbered øjenbrynsområdet. For at gøre dette skal du på dagen for maleriet rense huden med en skrubbe (butik eller hjemme).

Hvordan pleje øjenbryn efter biotatuazha?

For at sikre øjenbrynens ordentlig pleje skal du høre råd fra eksperter:

 • Umiddelbart efter proceduren (24 timer) må du ikke vågte dine øjenbryn med vand;
 • Under vask med aggressive tonikere skal geler, lotioner og skrubber være forsigtige med, at de ikke falder på det malede område;
 • Flere gange om ugen anbringes en nærende maske voks, linolie og vaselin, taget i lige store mængder. Hvor længe skal du holde hende? 10 minutter er nok;
 • Afvise brugen af ​​øjenbryn kosmetik;
 • Om morgenen og inden du går i seng, smør hårene med enhver olie, du kan bruge - solsikke, oliven, ricinus osv. Det er mere bekvemt at påføre det med en tynd børste eller børste fra slagtekroppen;
 • Men fra fedtfløde og sminkefjerner skal du give op - de beskadiger pigmentet.

At vide, hvordan man plejer øjenbryn efter hennafarvning, vil du være i stand til at opretholde lysstyrken af ​​pigmentet i lang tid.
Nu ved du, hvordan du laver et biotatu øjenbryn, og du kan selv prøve denne vidunderlige teknik.

Se også: Sådan laver du øjenbryn biatatuktion korrekt med henna (video)

Skarp laser razor skandale: projekt fjernet fra Kickstarter (opdateret)

Sådan fjerner du armhulen med en epilator