Korrekt hudpleje efter shugaring

For at holde huden jævn efter en shugaring så længe som muligt, er det nødvendigt at vælge den rigtige pleje efter den efter denne procedure.

Til dette formål råder Alliance Cosmetics sammen med Arabia dig til at følge nogle enkle anbefalinger.

Hudpleje efter sukkeraflejring

I de første dage af pleje efter proceduren med shugaring betyder:

 • afholder sig fra brugen af ​​deodorant (hvis det er nødvendigt, er det tilladt at erstatte det med talkum)
 • afvisning af at besøge saunaen, besøge badet eller solariumet
 • udelukkelse af aktiv fysisk aktivitet.

På den anden dag efter depilation med sukkerpasta skal du:

 • Begynd at bruge lotioner eller tonics fra indgroede hår. For eksempel, lotion til indgroet hår 2 i 1 med frugtsyrer fra ARAVIA Professional;
 • Fugtiggør huden grundigt flere gange om dagen
 • Lav en let mekanisk peeling ved hjælp af en skrubbe eller hård vaskeklud.


Memo til fodpleje efter shugaring

Fodpleje efter sukkeraflejring, primært rettet mod hurtig genopretning af huden efter proceduren.

Professionelle cremer og lotioner efter sukkerafsmøring af Arabia-mærket med mynte, lavendel, ylang-ylang-ekstrakt giver en vidunderlig effekt. Disse kosmetiske produkter lindrer huden og nedsætter hårvæksten.

For at forhindre indgroet hår kan du behandle din hud med en mild skrubbe i 3-4 dage efter fjernelse af uønsket hår og derefter påføre en fugtighedscreme. Lignende pleje kan anvendes på hænder, ryg og skælområde.

Pas på bikiniområdet efter shugaring

Efter intim sukkerudslip bør:

 • Kassér trange syntetiske undertøj. Det kan forårsage irritation. Det er bedre at foretrække at frigøre ting fra naturlige stoffer;
 • Gnid ikke huden på den første dag på de nyligt depilerede områder;
 • Tag ikke et varmt bad. Dette vil forstørre porerne og påvirke processen med at genoprette huden.

Hvordan forbereder man sig på den næste shugaring session?

Inden genregistrering for sukkeraflejring, vent indtil hårene i det depilerede område vokser til 5-7 mm. Hvis du kun fjerner dem ved hjælp af en shugaring, om et par måneder bliver de tyndere og mindre mærkbare.

Undgå at slippe af med særskilt voksede hår med pincet. Det er bedre, hvis de vokser jævnt, så i løbet af den næste shugaring-procedure vil du samtidig slippe af med al uønsket vegetation på din krop.

Hudpleje efter shugaring

Den moderne skønhedsindustri tilbyder en bred vifte af metoder til fjernelse af uønsket hår. En af de mest populære er shugaring - fjernelse af overskydende vegetation med sukkerpasta. Men efter sådan depilation er det meget vigtigt at ordentligt passe på huden, korrekt anvende købet eller hjemmelavet kosmetik.

Sammensætningen og nyttige egenskaber ved værktøjer efter shugaring

Som en del af de fleste værktøjer, der anvendes efter shugaring, er der olier (kokosnød, valnød, te og andre). Disse produkter giver næring til huden og bidrager til hurtig regenerering. Desuden indeholder sådanne kosmetiske stoffer stoffer, der nedsætter væksten af ​​nyt hår (for eksempel salicylsyre).

Skønhedseksperter rådes til at vælge disse lotioner, som omfatter glycerin eller mentol. Disse stoffer fastholder fugtbrønd, eliminerer kløe og forhindrer hudirritation efter proceduren.

Moderne hudplejeprodukter efter sukkeraflejring er designet til regelmæssig brug.

Brug af stoffer

Hvert kosmetisk produkt ledsages af detaljerede instruktioner, som beskriver alle funktionerne ved brugen af ​​et bestemt lægemiddel. De fleste lotioner og cremer til hudpleje efter sukkeraflejring er fuldstændig harmløse og kan kun forbedre tilstanden af ​​epidermis, men nogle gange kan de forårsage en allergisk reaktion.

Følsomhedstest

Undersøg sammensætningen af ​​dit valgte hudplejeprodukt og test for den individuelle tolerance af dets komponenter:

 1. En time før depilationen anbringes en lille mængde af stoffet på albuens bagside.
 2. Vent til produktet er absorberet.
 3. Hvis rødme, irritation eller andre plager forekommer, vask det behandlede område med rigeligt vand og brug ikke mere kosmetiske midler. Husk at reaktionen ikke kan forekomme straks, men inden for en time efter påføring.
Prøven er kun egnet til test af kosmetik (hvad der påføres huden), det registrerer ikke mad og andre former for allergi

Instruktioner til brug

Efter testen for følsomhed over for komponenterne i produktet bør der begynde behandling af huden. Den første påføring af lægemidlet bør udføres straks efter afslutningen af ​​proceduren for sukkeraflejring. Dette vil gøre det muligt at desinficere huden og fremskynde processen med helbredelsen. Anvendelsen af ​​sådanne midler er beregnet til daglig pleje i to til tre uger. Producenter af kosmetik til shugaring producerer også produkter, der anvendes en eller to gange om ugen for at forhindre indvækst af hår efter deres fjernelse.

Læs om indgroede hår efter shugaring i artiklen - Sådan elimineres indgroede hår efter søde depilation.

I instruktionerne for hvert værktøj efter depilering skal være en detaljeret beskrivelse af, hvordan man bruger den

Næsten alle kosmetik, der anvendes efter shugaring, sælges i specielle flasker med dispenser eller dispenser. Derfor er anvendelsen ganske enkelt: Du skal blot distribuere indholdet af flasken over det valgte område af huden og vente lidt, indtil sammensætningen absorberes. For fuldstændig tørring af lægemidlet tager normalt 10 til 15 minutter.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at gnide indretningen med lysmassagebevægelser, men denne mulighed er ikke tilladt umiddelbart efter proceduren.

Årsager til brugen af ​​specialværktøjer efter depilering sukker virkelig meget. Hvis de i første omgang er vant til at rense og desinficere det valgte område, så kan daglig pleje reducere risikoen for irritation eller indgroet hår i fremtiden. Efter afhjælpning foder hver fugt og foder huden.

Tabel: Gennemgang af stoffer efter shugaring

 1. Sprøjt indholdet af flasken over det valgte område.
 2. Vent nogle få minutter, indtil sammensætningen absorberes i huden.

Som regel er alle lotioner designet til daglig pleje (1 gang om dagen).

 1. Påfør en lille mængde gelskrubbe til den dampede epidermis.
 2. Gnid kompositionen med lette massearbejder.
 3. Skyl efter 2-3 minutter med varmt vand.

Skrub huden ikke mere end 1-2 gange om ugen. Hyppig brug af rensemidler kan føre til udtømning af huden, hvorefter de vil blive udsat for eventuelle eksterne stimuli.

 1. Påfør en lille mængde af lægemidlet til det valgte område (de penge, der opnås ved en presning, er nok til at distribuere over et stort hudområde).
 2. Lys masserende bevægelser gnider sammensætningen.

Brug betyder en gang om dagen.

 1. Påfør et tyndt lag fløde til det berørte område;
 2. Vent, indtil produktet absorberes i huden (du kan gnide det lidt).

Cremen skal påføres 1-2 gange om dagen.

 1. Fordel stoffet over det valgte hudområde.
 2. Vask ikke af sammensætningen, da det absorberes meget hurtigt og efterlader ingen rester på tøjet.
 1. Behandl din hud med Miramistin, Chlorhexidin eller 3% Hydrogenperoxid.
 2. Fordel Baneocin på markedet.

Brug 3 gange om dagen, indtil skaden er forlænget.

 1. Påfør en lille mængde olie på det ønskede område af huden.
 2. Gnid langsomt produktet.
 3. Vent et par minutter, indtil den er helt absorberet.

Brug som daglig hudpleje.

Fotogalleri: regelmæssige hudplejeprodukter

Shugaring og graviditet

Shugaring under graviditet er mulig (med undtagelse af første trimester), men kun efter høring af en læge. Det er ønskeligt, at en kvinde allerede inden denne delikate periode har gjort sukkerindhold. I dette tilfælde vil proceduren være mindre smertefuld. Derudover er faren minimeret, hvis pigen i forvejen ved, om de midler, der forårsager hendes bivirkninger.

Video: Er det muligt at udføre proceduren under graviditet

Ja, shugaring er en lang række handlinger, der har til formål at forbedre hudens udseende og helbredelse, men jeg som læge vil ikke rådgive udføre denne procedure, mens du bærer en baby. Faktum er, at mange kvinder under graviditeten har en lavere smertegrænse. Smertefulde fornemmelser under fjernelse af hår med sukkerpasta kan skade moderens sundhed og som følge heraf fostrets tilstand.

Sådan forebygges hudirritation efter shugaring

For at undgå irritation er det nødvendigt at behandle de svækkede steder umiddelbart efter den øjeblikkelige fjernelse af hår. For at gøre dette skal du bruge en speciel lotion efter shugaring eller antiseptika (for eksempel Miramistin eller Chlorhexidin). Hvis huden opstår alvorlig rødme, ledsaget af kløe, skal du straks anvende antiseptiske eller antibakterielle lægemidler. Som regel skal du bruge Solcoseryl eller behandle huden med salvesalve.

Den vigtigste betingelse for regenerering af epidermis efter fjernelse af overskydende vegetation med sukker er dens regelmæssige fugtighed. Ellers bliver huden tør og begynder at skrælle, irritation og indgroet hår fremkommer.

Der er regler, der skal følges efter proceduren:

 • I løbet af de første 24 timer kan du ikke solbade i solen eller i solariumet. Ultraviolette stråler kan provokere pigmenteringen af ​​den endnu ikke restaurerede epidermis.
 • I løbet af dagen er det også forbudt at besøge badet eller saunaen. Temperaturen på vand og luft over 38 ° C påvirker huden med åbne porer negativt - hudbetændelse kan forekomme.
 • Du kan ikke besøge poolen i de næste tre til fire dage efter proceduren. På et sådant offentligt sted kan du nemt afhente infektionen. Glem ikke, at huden er fuldt restaureret kun efter 5-7 dage efter hårfjerning.
 • Det er strengt forbudt at spille sport i de første 24 timer efter proceduren. Sved er den stærkeste irriterende og bidrager til "kolonisering" af mikrober i de åbne porer.
 • Det anbefales ikke at tage et bad i de første to dage efter shugaring. Brug et varmt brusebad. Det minimerer kontakt med vand med skrøbelige områder af huden.
 • Den første dag efter dyb depilation i bikiniområdet er det bedre at opgive intim intimitet. Under køn opstår direkte kontakt med den færdige hud, hvilket kan forårsage kløe og irritation.

Video: Sådan forhindrer du den forkerte hårvækst

Brug af folkemæssige retsmidler efter shugaring

For komplekse hudpleje skal man være opmærksom på de mange folkemidletlige midler, der anvendes efter shugaring som et supplement til specialiseret kosmetik.

For at forberede et helbredende kosmetisk produkt mod rødme og betændelse i huden i hårfjerningsområdet anbefales det at blande et par dråber ether med havtornsolie

Et afkog af barken af ​​eg, calendula og kamille apotek perfekt lindrer irritation på huden. For at forberede værktøjet er meget enkelt:

 1. Vi blander lige dele af blomster af to planter (for eksempel calendula og kemikerens kamille).
 2. Hæld 2 spiseskefulde phyto mix med en liter vand og sæt i brand.
 3. Efter kogning reduceres ilden til et minimum, dækkes sammensætningen med et låg og koges i yderligere 15 minutter.
 4. Hæld bouillon i en separat beholder og lad den stå i 40-50 minutter.
 5. Sæt sammensætningen gennem en hyppig sigte eller flere lag gasbind.
 6. Vi fugter et serviet i den resulterende bouillon og påføres det berørte hudområde i 30 minutter 3 gange om dagen.
Aloe eller Kalanchoe juice har også antiinflammatoriske virkninger.

Kosmetiske olier har længe været brugt til at fugt og nære epidermis. Du kan mætte huden med eucalyptus og tea tree ethers, som er kendt for deres beroligende effekt. Det skal huskes, at koncentraterne kun anvendes på et punkt.

Jeg bruger kokos og jojoba olier daglig til hudpleje efter at have fjernet overskydende hår med sukkerpasta. Jeg gnider dem i epidermis efter et brusebad to gange om dagen. De nydes godt og fugter de behandlede områder. Allerede på dag 4 ser huden ud frisk og velplejet. Og hvis irritationen stadig optrådte, brug alkohol tinktur af calendula. Det sælges i næsten alle apoteker og er meget billigt. Det er nok at tørre det betændte område to eller tre gange inden for to dage.

anmeldelser

Senest begyndte jeg selvstændigt at udføre proceduren "shugaring" hjemme. Kun her og efter shugaring er det nødvendigt at behandle huden (nødvendigvis!) For at undgå irritation og indgroet hår. Og i dette tilfælde hjælpes jeg med lotion 2 i 1 med valnødolie og te-træekstrakt fra Aravia. Lotionen er pakket i en hvid, 160 ml plastflaske. Lotionen har en fremragende forstøver, der ikke "spytter" men sprøjter indholdet af flasken med en sky. Emballeringsetiketten indeholder alle de nødvendige oplysninger (herunder sammensætning). Konsistens: almindeligt vand, gennemsigtig farve. Lugt: utrolig behageligt! Selvfølgelig er der parfume, men det er så sødt og "velsmagende", selv nutty, jeg vil sige, at det ikke generer dig overhovedet. Jeg gjorde præcis som angivet på emballagen. Men jeg har nok ikke 10-15 dage, men omkring 7. Fornemmelsen efter brug er fantastisk! Det sker, at enhver creme / lotion efter tørring stadig får dit tøj snavset eller giver dig ubehagelige fornemmelser, som om du smurt din hud med lidt olie. Og denne på tøj forlader ikke fedtede pletter. Det absorberes straks og behøver ikke at vente længe, ​​normalt tager det cirka 3 minutter. Efter brug er der ingen følelse af klæbrighed, huden er mere fugtig og glat. Klarer med irritation. Økonomisk forbruget vil lotion vare i flere måneder. Med hensyn til hårets indvækst kæmper lotion virkelig med dette problem. Men jeg kan ikke sige, om han vil beslutte det alene. Jeg skrubber normalt huden før depilation, men hårvæksten var den samme. Og skrubbe + lotion = løsning på problemet med indfødning af hår. Jeg anbefaler denne lotion til alle piger! Jeg håber du vil lide det så meget som jeg gør.

ValeryChadova

http://irecommend.ru/content/moe-super-spasenie-posle-depilyatsii-ni-tebe-razdrazheniya-ni-vrosshikh-volos

Efter shugaring tager jeg en lille smule kokosolie og smører den. Rødme passerer Kokosolie er kendt for sine fremragende fugtighedsgivende egenskaber og hjælper med at regenerere og helbrede huden.

Amelliie

https://www.liveinternet.ru/community/make_up/post130460018/#comment558649916

Lotionen efter shugaring Cannaan er meget god, jeg råder altid sine klienter og bruger dem selv. Det beroliger huden efter epilering, fjerner lille rødme og beskytter også den åbne mund af follikelen fra indkomsten af ​​bakterier og mikrober.

Olya

http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4418955/1/#m47552660

Jeg lærte om Start Epil "2 i 1" lotion mod indgroede hår og langsom vækst med valnødolie og tea tree ekstrakt fra en ven. Efter brug af absolut ingen irritation. Huden er glat, sund, silkeagtig. Meget behagelig at røre ved. Lotion virkelig bremser processen med hårvækst. Nu, efter depilation i fjerde uge, er hårene næsten usynlige. De er blevet så tynde og lyse som ned. Nu bemærker jeg dem næppe til næste depilation. Ikke et indgroet hår! De er slet ikke. Jeg er glad! Depilation som sådan er blevet en behagelig procedure. Der er ingen smerte. En sådan følelse af, at hårene til tider svagere "fastgøres" til huden og kommer ud næsten umærkeligt.

kashmir

http://irecommend.ru/content/ya-v-vostorge-posle-depilyatsii-tolko-i-zabyvaem-raz-i-navsegda-o-lyubom-diskomforte-svyazan

Anvendelsen af ​​enhver metode til fjernelse af uønsket vegetation, herunder shugaring, kan medføre visse ulemper. Vær styret af regler og kontraindikationer til brug af kosmetik og køb kun produkter af høj kvalitet. I dette tilfælde kan du minimere sandsynligheden for ubehag og irritation af huden efter sukkeraflejring.

Hudpleje efter shugaring

I begyndelsen vil jeg gerne minde om, hvem der har glemt hvad en shugaring er. Generelt anses det for at være en af ​​de mest komfortable måder at fjerne hår på. Ud over dets hovedfunktion, som fjernelse, pasta, opretholder huden i en sund tilstand. Det giver dig mulighed for at opnå en lille effekt af peeling, det vil sige nederlaget for døde celler. Og under hensyntagen til brugen af ​​specialiserede produkter får huden en ekstra toning og fugtgivende. På grund af dette forbliver overfladen ikke kun glat, men også blid, ren, fløjlsagtig. Forresten, foruden hjemmepleje produkter, fugtgivende huden efter proceduren kan laves et særligt værktøj, her http://gloria-sweet.ru/catalog/kremy-dlya-shugaringa/ du kan købe en creme efter shugaring. Med det bliver fugtgivende en ekstra procedure, der vil understøtte din hudtone.

Hudpleje efter shugaring

I grund og grund, efter en velindrettet procedure har pigerne nok til at bruge den sædvanlige lotion, som kan være alkoholbaseret. Normalt efter dette arbejde er der ingen hudproblemer. Men det sker, at huden begynder at skrælle, så skal man lære en lang række forskellige procedurer. En lille liste over hvad du skal gøre:

 • følg daglig hygiejne omhyggeligt;
 • tid til at desinficere
 • gøre en afslappende massage eller anden behandling;
 • brug terapeutiske midler
 • nægte solarium
 • fugtigt overfladen korrekt.

På trods af at selve proceduren sigter mod at bevare sund hud, er det ikke altid muligt at få et imponerende resultat. Og generelt er det nødvendigt at forstå, at pærerne fjernes, hvorefter porerne forbliver. De er åbne, så du skal rense dem og slippe af med inflammatoriske processer.

Sådan behandles huden efter shugaring

Til at begynde med vil jeg gerne dvæle på, at de bliver brugt i professionelle plejehjem. Hvis du har tillid til tjenesteudbyderne, bør du vide, hvad der normalt er inkluderet i udbuddet af tjenester. Afhængigt af shugaringområdet er det almindeligt at anvende forskellige midler. Og så sondringen:

 1. For at genoprette omslaget i bikini, ben, har du brug for et særligt lægemiddel - Chlohexidin, samt tilsætning af det, Miramistin-opløsning.
 2. Zoner, hvor irritation er til stede, behandles kun med pålidelige antiseptiske midler Malavit, Boroplus, den mest effektive.
 3. Hvis de efter proceduren de glemte, gik hen til solariumet eller til stranden, og der begyndte at blive forbrændinger, blev de behandlet ved hjælp af det beviste Panthenol.
 4. Til fugtgivende i dyre repræsentative saloner bruger jeg ofte naturlig mælkekrem med unikke muligheder.
 5. Husk selv, at der er et stort udvalg af forskellige værktøjer, men ikke alle kan klare sig selv. Og prisen er normalt helt anderledes.

Sådan fugter du huden efter shugaring

Trods populariteten af ​​prof. pleje, blandt folk er almindeligt kendt folkemedicin retsmidler. De er ret effektive, stand uden konsekvenser for at redde dig fra alle mulige irritationer, bumser dukkede op, rødme. En række urteinfusioner overholder pålideligt de ubehagelige virkninger af proceduren. Hudpleje efter shikaring bikini er også mulig ved hjælp af hjemmemekanismer, mere her lidt nedenfor.

Opskrift 1

For at lindre betændelse er sådanne infusioner af opløsningen baseret på fremragende:

I panden skal lægges på 3 skeer, samling, alt dette hæld stærkt kogende vand. Dæk og stå i ca. en time, og tør derefter med den resulterende opløsning.

Opskrift 2

For at slippe af med virkningerne af shugaring i bikiniområderne, skal underarmene opbevare så mange ingredienser:

Af alle løsningerne anses denne for at være den mest effektive. Nok et lille stykke papir for at klemme ud en tilstrækkelig mængde juice og gøre med det lotion på problemområder. Forresten, mange forsøger endda at lave lotioner med hele planter.

Opskrift 3

Hvis huden er tør, og efter depilering begyndte betændelser og irritationer, skal du bruge olier på ether. Disse omfatter:

For at opnå den ønskede løsning skal der tages en dråbe af hvert produkt, blandes og anvendes til områder, hvor der er problemer. Dette middel er mest effektivt for de kvinder og piger, der lider af tør hud.

Shugaring hudpleje

Glem ikke, at i de første timer efter operationen skal følge visse anbefalinger.

 • forsøge at udelukke fra fritid bad, saunaer, swimming pools;
 • badning er forbudt, den eneste frelse er et varmt brusebad;
 • annullere din træning
 • Det er ikke tilrådeligt at komme under den brændende sol og besøge solariumet;
 • Behandle ikke områder, der har været shugared med produkter, der lukker porerne.

Efter cirka en uge kan du begynde en hverdag.

Hvis du har gået glip af noget nuance eller en specialist ikke har været tæt på sit arbejde, vil brugen af ​​sådanne præparater hjælpe med at klare de hår, der vises:

 • Lotion skal bruges sammen med citronpartikler i sammensætningen, samt med en mærkbar tør hud.
 • pleje efter depilation med en skrubbe hjælper med at stimulere blodcirkulationen. Du kan lave en simpel skrubbe selv, du skal blande malet kaffe og gel.
 • Til alle overraskelser kan havsalt aktivt bekæmpe voksende hår. Hjemmelavet blanding kan laves på basis af 100 g salt og olie, oliven eller traditionel grøntsag.

Som regel, efter disse procedurer, som signifikant reducerer betændelse i huden, er et besøg i garvningen tilladt. Lotion og skrubbe kan bruges overalt på kroppen.

Det er vigtigt, at du laver alle disse anbefalinger, og så bliver du uimodståelig. Om sommeren vil du tiltrække skarer med din smukke udsigt. Og besøger puljer eller solterrasser, du vil forbløffe med din perfekt velplejede krop.

Vilkår for hudpleje efter shugaring

For at eliminere sandsynligheden for problemer, skal du udføre hudpleje efter shugaring korrekt. Det er vigtigt at forstå, hvordan man opfører sig efter proceduren, så hudens tilstand er i orden, og mange problemer følger.

En af de mest almindelige metoder til fjernelse af uønsket hår er shugaring. Som enhver anden form for hårfjerning kan denne metode medføre mange bivirkninger (irritation, pigmentering, allergier, inflammationer), men det er kun, hvis en ikke-professionel tager op med jobbet.

Generelle anbefalinger

Pleje efter shugaring er et vigtigt skridt. Det afhænger af ham, om ubehag vil blive observeret i hårfjerningszonen, og om negative bivirkninger vil opstå. Herved afhænger af beredskab til yderligere procedurer. Negative følelser opnået ved at fjerne hår med en lignende metode kan manifestere sig i fremtiden, og frygten for depilation med sukker vil opstå.

Alle ved, at enhver form for epilering er en reel stress for huden. Efter at have trukket hårene ud, forbliver folliklerne åbne, hvilket betyder, at enhver smitte kan komme ind i kroppen og forårsage irritation eller betændelse.

Fuld opsving af dermis forekommer i ca. 5-7 dage. Det er i denne periode, at du især skal passe på din hud. Hvis du har gjort en depilation på et bestemt område af kroppen, skal du behandle det med fugtighedscreme. Det kan være cremer, lotioner, tonics. For eksempel, Grøn Mama, Epilex, Kapous, Karamel.

3-4 dage efter depilation med sukker, skal de berørte dele af kroppen behandles med en skrubbe. Denne enkle procedure eliminerer risikoen for indfødning af håret i de øverste lag af dermis. Behandl huden på en sådan måde en gang om ugen. Nogle fagfolk anbefaler at efter shugaring brug specialplejeprodukter, der stopper hårvæksten.

Hudens områder de første dage efter shugaring bør ikke udsættes for friktion og anden mekanisk belastning. Dette er især vigtigt for bikini og underarms.

I de tidlige dage bør brug af en hård vaskeklud udelukkes. 2-3 dage før og efter shugaring udført på det intime område, må kun løst tøj bæres, hvilket ikke er tæt på huden. Det er vigtigt, at det kun er fremstillet af naturlige materialer.

Det er værd at bruge armhulerne i nogle få dage til at opgive deodorant, ellers kan det forårsage betændelse. Som et alternativ anvendes kosmetisk talkum eller babypulver.

Reglerne for hudpleje i de første dage

Hvordan man behandler huden de første dage efter sukkerfjerning, selvfølgelig. At eliminere de negative konsekvenser af blot disse handlinger er ikke nok. Eksperter anbefaler at overholde en række regler:

 1. I løbet af de første 2-3 dage efter proceduren er det forbudt at solbade i solarium eller i solen. Med åbne områder af huden efter depilation kan det bare ikke falde i solen. Konsekvenserne kan være uforudsigelige, selv til onkologi.
 2. Ultraviolette stråler kan forårsage udseelse af alderspletter, som kun kan fjernes med en laser. Ofte i den zone, hvor shugaring blev udført, forekommer allergiske udslæt under solens eksponering. Derfor anbefaler fagfolk ikke de første dage til at dukke op i solen.
 3. På den første dag efter proceduren er det forbudt at besøge saunaen eller badet. For høje temperaturer påvirker tilstanden af ​​huden negativt og åbner porerne endnu mere, fremkalder forekomsten af ​​betændelse og udslæt.
 4. Ofte anbefaler mestere i de første dage ikke at besøge offentlige steder til svømning (pools, floder, søer). Der om få minutter kan du fange en alvorlig infektion, der bliver svært at håndtere i fremtiden. Det sparer ikke behandlingsområdet med et stærkt antiseptisk middel.
 5. I de første 2 dage efter sukkeraflejring kan du ikke spille sport. Sved er en endnu mere aggressiv irritation end vand. Sammen med ham trænger bakterier ind i porerne. På trods af alle fordelene ved fysisk aktivitet i de første dage er det bedre ikke at presse. Komplet afslapning hjælper dig med at gendanne fra proceduren.
 6. Efter proceduren skal du meget omhyggeligt have sex. Det er vigtigt, at nærheden ikke involverer direkte kontakt med huden, hvor depilationen blev udført. Det er derfor, at sex skal fjernes, hvis du havde en shugaring dyb bikini.

Funktionspleje til forskellige dele af kroppen

På forskellige dele af dermis dens tykkelse. Dette er hvad der afgør følsomheden af ​​huden. Det er vigtigt at vide, hvilke områder der skal fugtes, og hvilke områder kan ikke tolerere kosmetisk eksponering.

Shugaring af benene er en fælles procedure, der ikke kræver nogen bestemt hårfjerning metoder. Alle handlinger udført efter shugaring er rettet mod hurtigt at genoprette hudens integritet.

God effekt har specielle kosmetik fra selskabet Arabien. Alle produkter er baseret på naturlige ingredienser med ekstrakter af mynte, kamille, salvie, lavendel og andre nyttige medicinske planter. Alle stoffer er i stand til at fugtige huden, gøre den blød og blød, bidrager til den hurtige helbredelse. De sænker hårvæksten i problemområdet.

På 3-4 dage efter proceduren er det værd at udføre en let skrælning af benene ved hjælp af en skrubbe, og benene skal behandles med en fugtighedscreme. Der er en lignende behandling for hænder, ryg og skinker.

Særlige skal være opmærksom på bikiniområdet. De første dage efter proceduren skal være fuldstændig forladt trange syntetiske og ubehagelige undertøj. Det er strengt forbudt at bære tænger i disse dage, især hvis du shugaring en dyb bikini. I dette tilfælde er det bedre at foretrække ikke meget attraktivt, men nyttigt linned fra naturlige stoffer.

Det er umuligt at tage et varmt bad og brusebad i lang tid, da de behandlede områder lider under de negative virkninger af høje temperaturer. Fugtighedscreme kan ikke bruges, men skrælning gør ikke ondt.

Særlige er pleje af armhulerne. I 3-4 dage efter proceduren bør antiperspiranter ikke anvendes, især de der indeholder alkohol. Det bør kun bæres bløde produkter, der ikke forårsager friktion af huden på stoffet.

Hudpleje efter depilering af sukker afhænger kun af det behandlede område. Følgende anbefalinger vil give fremragende resultater efter proceduren.

Plejeomkostninger efter shugaring, mulige problemer og hvordan man fjerner dem

Shugaring, som enhver form for hårfjerning, kan forårsage ubehagelige konsekvenser i form af irritation, inflammation, pigmentering og andre problemer. For at undgå dette skal du nøje følge reglerne for forberedelse, procedure og efterplejning. Artiklen indeholder detaljerede anbefalinger om, hvordan man tager sig af huden efter proceduren, og diskuterer forskellige komplikationer og hvordan man fjerner dem.

Shugaring pleje er en vigtig komponent i en sukker hårfjerning procedure. For at undgå ubehag og bivirkninger skal du lytte til råd fra eksperter.

Denne artikel diskuterer betingelserne ved tilstanden efter shugaring-proceduren og giver detaljerede anbefalinger om, hvordan man tager sig af de behandlede områder, og hvilke foranstaltninger der bør undgås i de første dage efter sukkerepilation.

Generelle anbefalinger efter sukkerfjerning

Enhver form for epilering er et stress for huden. Efter håret er trukket ud, åbner folliklerne, og enhver infektion kan let trænge indad.

Ignorering af anbefalinger og regler efter shugaring procedure kan fyldes med udseende af inflammatoriske processer, irritationer og udslæt i huden, sammen med ubehagelige og smertefulde fornemmelser.

På dette tidspunkt kræver den berørte hud omhyggelig omhu.

Husk at du ikke kan gøre efter shugaring i de første par dage, og hvilke procedurer er nødvendige - og de negative konsekvenser vil omgå dig:

 • Mindst tre gange om dagen bør fugtes epilerede områder med en særlig beroligende creme.
 • Efter 3-4 dage i slutningen af ​​hårfjerningen anbefaler eksperter, at du rengør huden med en skrubbe for at forhindre indgroet hår (peeling procedure kan bruges regelmæssigt en gang om ugen).
 • Efter shugaring kan du aktivere brug af specialmidler mod hårvækst.
 • Forseglede zoner må ikke udsættes for friktion og anden mekanisk skade (dette gælder især for det følsomme bikiniområde).
 • Undgå hårde vaskeklude i de tidlige dage efter pleje efter epilering.
 • Efter at have fjernet vegetationen i de intime områder i et par dage, skal man vælge et valg for gratis linned fra naturlige stoffer.
 • En negativ effekt på sukkerbehandlet hud og forskellige kosmetiske midler.
 • Efter epilation af armhuler, stop med at bruge deodorant i nogle dage (dens fremragende alternativ er talkum eller babypulver).
 • Den rigtige opskrift på shugaringpasta derhjemme. Sørg for en sikker og billig procedure.
 • Overvej færdige shuffaring pasta fra kendte mærker. Alle oplysninger om linket.

Mulige og forbudte handlinger efter persisk epilering

Efter sukker bør hårfjerning overholde mange restriktioner.

Solskoldning (i solen, i solarium)

I de første dage efter shugaring er det strengt forbudt at solbade i salyaria. Også, du kan ikke vises i solen med åbne proepilirovannymi områder.

Ultraviolet kan forårsage udseendet af pigmentpletter, hvorfra det vil være yderst vanskeligt at slippe af med i fremtiden. Hertil kommer, at huden svækkes efter epilering under virkningen af ​​ultraviolet stråling, kan irritation forekomme.

Af disse grunde anbefales det at gå under den brændende sol efter at have smurt de sårbare pletter med en særlig creme med en høj grad af beskyttelse.

Bade og saunaer

Også efter shugaring kan du ikke besøge badet eller saunaen. Besøg sådanne steder, at tage et varmt bad eller brusebad er forbudte aktiviteter i de første 24 timer.

Høj temperatur påvirker huden med åbne porer - det kan blive rødt og betændt.

Pool og vandbehandlinger

Det anbefales heller ikke at besøge poolen umiddelbart efter shugaring - på dette offentlige sted er der risiko for at fange en infektion. Mikrober og bakterier, der kommer ind i folliklernes åbne mund kan forårsage forskellige udslæt, kløe og udseende af purulent acne.

Mange kosmetologer er enige om, at almindeligt vand er irriterende for forstyrret hud, så det anbefales ikke at vådte de epilerede områder i de første to eller tre timer (hvis epilering er lavet om aftenen, er det bedre at overføre vandprocedurer til morgenen).

Fugt, der trænger ind i åbne porer, kan forårsage irritation af følsom hud i det intime område og i andre områder efter shugaring.

Sportsaktiviteter

Der er en farligere irritation, end vandet er svedt. Det bringer ikke kun ubehag, men kan også "kolonisere" porerne med mikrober.

For at holde huden mod sved skal du undgå aktiv sport i de første 24 timer efter sukkerepilation.

Det eneste tilfælde, hvor du kan og selv skal vaske efter shugaring er, når du stadig ikke har formået at beskytte dig mod sved; at tage et bad er uønsket - ved et brusebad minimeres virkningerne af følsomme områder med vand.

Sex efter proceduren

Det er muligt at engagere sig i sex efter shugaring, hvis intim intimitet ikke indebærer direkte kontakt med de behandlede hudområder.

Det eneste tilfælde, hvor du skal afstå fra at elske, er i de første dage efter fjernelse af vegetation i området med dyb bikini.

Tilstand efter sukkerepilation

Dem, der tvivler på at vælge sukkermetoden til hårfjerning, kan du allerede sammenligne tilstanden af ​​arme, ben, dybe bikiniområder og andre hudområder før og efter shugaringproceduren efter den første session.

Især mange spørgsmål skyldes sukkerfjerning af den intime zone. Hvis hårfjerningen af ​​intime områder ved hjælp af en maskine kan ledsage kløe og brænding, forsvinder ubehag efter brug af sukkerpasta.

For at opnå maksimal komfort skal du selvfølgelig bruge den rigtige kosmetik før og efter shugaring.

Hudtilstand efter sukkerepilation

Imidlertid kan for høj følsomhed af huden eller fejl under proceduren forårsage uønskede virkninger.

Behandlede områder kan blive røde, blive betændt eller begynde at skrælle. For første gang efter shugaring er udseendet af små røde prikker på steder at trække hår ud.
Dette gælder især for underarm og bikini område - steder med det hårdeste hår. Dette er en normal hudreaktion på oplevet stress. Denne rødme er ikke allergisk udslæt eller anden bivirkning.
Som regel forsvinder de røde prikker efter shugaring, når huden "beroliger" - om 1-2 dage.

Hårvækst efter proceduren

Hastigheden af ​​hårvækst efter shugaring afhænger af det behandlede område.

Eksperter bemærker, at vegetationen gentager sig hurtigst i armhulerne - efter 7 dage bliver det mærkbart, hvordan hår fremstår og begynder at vokse.

I den intime zone begynder denne proces i gennemsnit om to uger.

Hænder og ben efter sukkerfjerning forbliver glat længere - fra 3 til 4 uger. Hårene begynder at vokse langsommere, efter den første procedure bliver de meget tyndere og lettere.

Hårvækst efter proceduren

På trods af at sukkermetodefans er mindre modtagelige for indfødning af håret, kan dette problem opstå.

Problemet med hårindvækst efter shugaring afhænger ikke direkte af denne type epilering og kan forekomme uanset hvilken type procedure det er - som om det er en sygdom, og du skal vide reglerne for hudpleje, fordi indgroet hår i bikini eller andre områder kan forårsage pustler og acne.

Mulige problemer efter shugaring

Perfekt glat hud er ikke det eneste resultat af persisk epilering. Sukkerteknik, som enhver anden metode til hårfjerning, har sine bivirkninger, men med den korrekte udførelse af proceduren er de ubetydelige og giver ikke ubehag.

I løbet af proceduren er hårsækkene beskadiget, så rødme efter shugaring, små pletter, pimples, tæthed eller skrælning af huden er en normal reaktion, der går væk efter et par timer (i sjældne tilfælde, hvor huden er meget følsom, kan det vare op til tre dage).

Rødme og udslæt

Rødmen og udslæt opstår oftest efter den første shugaring procedure - huden har endnu ikke tilpasset sig stress; med hver efterfølgende session bliver bivirkningerne mindre og mindre udtalt.

Der er fire hovedårsager til irritation, betændelse, udslæt og andre ubehagelige virkninger af sukkerepilation:

 • Funktioner af sundhed.
 • Fejl ved brugen af ​​sukkermasse.
 • Manglende overholdelse af hygiejnebestemmelser.
 • Flere behandling af en zone.

peeling

Individuelle træk ved huden og kroppens tilstand kan medføre skadelige virkninger. Tør hud kan forårsage irritation eller skrælning, så dagen før den foreslåede epileringsprocedure bør du fugtige huden.
Hvis du har skyllet huden, skal du behandle den med en nærende eller fugtgivende creme så ofte som muligt (mindst fem gange om dagen).

Svag immunitet kan udløse udslæt. Disse udslæt er som regel forbundet med den resulterende hudspænding og er herpetiske i naturen. De elimineres hurtigt, forudsat at de regelmæssigt behandles med antiseptiske præparater.

Pustler og hvid akne

Nogle mennesker har en tendens til at forekomme purulente udslæt og hvid akne efter shugaring, herunder i bikiniområdet. Tegn på furunkulose kan forekomme på de epilerede steder, selvom alle procedurereglerne blev fulgt.

Abdominale abscesser i bikiniområdet eller i andre områder bør behandles med salicylsyre eller borsyre hver tredje time. Hvis acne forekommer, hjælper antiseptiske salver eller opløsninger også med at slippe af med inflammatoriske processer (dette problem opstår oftest i bikiniområdet).

blå mærker

Bruising efter shugaring er et andet muligt problem. Lidt blå mærkning kan forekomme selv med korrekt udførelse af proceduren. Oftest forekommer de på grund af blodkarrene, der er tæt anbragt på overfladen af ​​huden.

Et andet tilfælde, hvorfor efter proceduren var der blå mærker - fejl i mesterens arbejde: Hvis pastaen går i den forkerte retning eller langsomt, med usikre bevægelser, kan det ikke andet end skade huden.

Hvis der opstår blå mærker, er det nødvendigt at anvende is eller en kold komprimering til problemområdet umiddelbart efter proceduren. En god effekt er givet ved specielle salver, hvis absorberende virkning normaliserer skibets arbejde (for eksempel kan du bruge Heparin salve eller Redningsmand).
De bør anvendes med massagebevægelser efter en kold kompress, som skal holdes i mindst 5-7 minutter.

Pigment pletter

Pigmenterede pletter efter shugaring kan forekomme på grund af manglende overholdelse af reglerne for post-epilation pleje.

Årsagen til pigmentering er udsættelse for svækket hud med ultraviolette stråler, så i de første 24 timer skal åbne udsatte områder smøres med en beskyttende creme, hvis du beslutter dig for at komme hjem på en solskinsdag.

Hvis røde pletter efter shugaring ikke kunne undgås, skal du bruge specielle depigmenteringsmasker og cremer.

Kløe efter shugaring i en bikini eller et andet område er sjældent. Hvis proceduren udføres kvalitativt, er der intet ubehag efter det.

Hovedårsagen til, at kløende ben eller andre områder af huden efter shugaring er en allergisk reaktion på nogen del af sukkerpastaen. Antihistaminer hjælper med at fjerne kløe og brænding.

Hår indvækst

En anden bivirkning efter shugaring er hårindvækst. Ved korrekt udførelse af proceduren opstår der som regel ikke dette problem.
Men hvis du anvender sukkerpasta eller fjerner hår i strid med reglerne for teknologi, kan hårene bryde af og derefter vokse under huden.

Hvis der efter voksende bikini og andre zoner vokser hår, kan der være pustler eller purulente humle (det intime område er særligt modtageligt for indfødning af hår).

Hvis der ikke er nogen betændelse, så kan du slippe af med de ubehagelige virkninger af hårindvækst ved at rense huden ved at rense huden. I tilfælde af inflammatoriske processer før peeling behandles problemområder med et antiseptisk middel, indtil deres tilstand er normaliseret.

Smertefornemmelse efter proceduren

Persisk hårfjerning betragtes som den mindst smertefulde procedure for alle metoder til hårfjerning, men det fuldstændige mangel på smerte her observeres ikke. For at reducere smerte efter shugaring, med hver fjernelse af sukkerpasta, skal du røre det forstyrrede sted med din hånd - det lindrer øjeblikkeligt smerten.

Den mest håndgribelige er smerte i følsomme områder - axilla og dyb bikini. Hvis der efter proceduren armpits eller andre dele af kroppen er skadet, skal du sætte en forkølelse på problemområderne.

Det er kategorisk umuligt at bruge kolde kompresser til slutningen af ​​proceduren, da de strammer porerne, og dette forhindrer hurtig og effektiv fjernelse af håret.

forbrændinger

En bivirkning, der ikke er kendt for kvinder, der foretrækker sukkerfjerning, er en hudbrænding efter shugaring. Når det er korrekt brugt, er kosmetikkens temperatur identisk med kroppens temperatur, så det er umuligt at forbrænde dem.

Men du skal være forsigtig - selvkogt karamel skal afkøles til en næsten varm temperatur, ellers kan alvorlige forbrændinger ikke undgås. Graden af ​​afkøling af sukkerpastaen kontrolleres ved at påføre dens dråber på huden - følelserne skal være behagelige.

På grund af manglende forbrændinger vælger mange mennesker den persiske metode til fjernelse af håret, på trods af nogle finesser af proceduren og mulige negative konsekvenser.

Behandling efter proceduren

For at opleve alle de glædesager, der er forbundet med sukkerfjerning, skal du vide, hvordan du plejer dig efter shugaring til et dybt bikiniområde og andre behandlede områder, fordi følsom hud behøver korrekt pleje efter denne stressfulde procedure.

Efter-epileringsforanstaltninger omfatter to komponenter:

 • håndtering af forstyrrede områder for at forhindre deres infektion
 • hud reparation.

Behandling af epilerede zoner

Kosmetiske præparater

Følgende er tips fra eksperter om, hvordan man plejer din hud efter shugaring bikini og andre epilerede steder:

 • Umiddelbart efter afslutningen af ​​proceduren er det nødvendigt at behandle huden med bakteriedræbende præparater (for eksempel Miramistin eller Chlorhexidin). Denne rolle kan udføres af en lotion, der har en beroligende og desinficerende virkning.
 • Hvis der er tegn på irritation på den epilerede hud, kløe eller svær rødhed, skal du vende sig til antiseptiske salver (for eksempel kan du fjerne irritationen med Solkoseril eller Livredder).
 • Eliminer problemet med peeling og overdreven tørhed, reducer nærende cremer på basis af panthenol eller andre regenererende stoffer for at reducere hudirritation i bikiniområdet, i ansigtet og i andre områder. En af de højeste kvalitetsprodukter, der har fået stor popularitet, er Gloria creme.
 • En forudsætning for genopretning af områderne efter hårfjerning er regelmæssig brug af fugtighedscreme - mindst tre gange om dagen.

Blandt de mange hjemmepleje produkter bør du være opmærksom på en speciel gel, der er ideel til følsomme områder - bikini og underarm hud.
Som regel har dette værktøj en kompleks virkning på huden: eliminerer ikke kun rødme og irritation, men køler også de epilerede områder, lindrer kløe og brændende.

Folkelige retsmidler

Foruden cremer, geler og lotioner er en god genopretnings effekt givet af æteriske olier og nogle traditionelle hudplejeprodukter efter shugaring:

 • Hvis irritation fremkommer efter shugaring, kan du bruge infusioner lavet af bark af eg, kamille, calendula, salvie. De har en udtalt antiinflammatorisk effekt. De bør tørre huden en gang om dagen. Derudover fugter en afkogning af kamille helt huden.
 • For at helbrede sår og fugte huden, kan du bruge den æteriske olie af eukalyptus eller teetræ. Til forberedelse af helbredelse anbefales kosmetiske produkter at blande et par dråber æterisk olie med havtorn.
 • Irritation og betændelse efter shugaring er god at tage af med aloe eller kalanchoe juice. Det kan presses ud af bladet og smøres med problemvæske med helbredende væske. Du kan også skære et blad i flere dele og tørre beskadiget hud med det.

Hudreparation

pilling

Peeling efter shugaring er et godt værktøj til hudfornyelse. Udover købte kosmetiske produkter kan du forberede en skrubbe derhjemme. Eksfolierende døde celler hjælper ikke kun den hurtige restaurering af beskadiget hud, men forhindrer også hårets indvækst.

Efter hårfjerning anvendes skrubben ikke tidligere end i 3-5 dage. I fremtiden skal skrubben anvendes til de pro-epilerede områder en gang om ugen.
Der er mange sorter af lignende kosmetiske produkter, men den bedste skrubbe til huden efter shugaring et bikini-sted eller andre zoner er et middel med udtalt fugtgivende og nærende egenskaber.

 • Hvordan udføres bikini hårfjerning hjemme? Efter vores instruktioner bliver din hud silkeagtig og strålende!
 • Vi tilbyder til din opmærksomhed instruktionerne for vedtagelse af hørfrøolie til vægttab. Bevistede metoder. Artiklen er her.

Hårfjerning før og efter shugaring

Aftershave shugaring procedure

Hvis du beslutter at skifte til shugaring efter barbering, skal du vente til håret vokser mindst 5 mm. Det tager normalt fra 7 til 12 dage. Mange salongmestere råder nybegyndere til at vokse hår op til 1 cm.

Ved hjælp af en barberhår gør håret stift og ufleksibelt, så sukkerpasta bliver svært at gribe og trække ud af roden uden at bryde den.

På debutproceduren for persisk hårfjerning er det bedre at komme til en specialist - han vil gøre sit arbejde effektivt og hurtigt, hvilket giver dig en perfekt glat hud og ingen ubehagelige konsekvenser.

Hver efterfølgende session finder sted lettere og hurtigere: huden er allerede tilpasset den resulterende stress, og hårene efter shugaring bliver gradvist lysere og bliver tyndere.

Hvad skal man gøre med hår mellem behandlinger

Sukkerteknik gælder ikke for nødmetoden til fjernelse af håret - for at begivenheden skal gå glat, skal du vokse håret i en vis længde, og efter hårbøjning vokser håret ikke meget hurtigt.
Mellem to procedurer for sukker hårfjerning tager i gennemsnit en og en halv til to måneder: i 3-4 uger vil huden være helt glat, og den resterende tid hårene vil vokse.

For nogen giver det visse ulemper, og hvordan det er nødvendigt at fjerne håret mellem sessioner af sukkerfjerning.

Du kan gå for et lille trick: at fjerne håret, så deres regrowth fanger menstruationsperioden. Dette vil lindre nogle ulemper, for i kritiske dage går sjældent nogen til stranden eller har intim intimitet.

Barbermanden

Ved at bruge en barbermaskine efter sukker er hårfjerning ikke den bedste løsning. Efter shugaring bliver håret mindre, og en barbermaskine vil fremskynde denne proces. Hårene vil vokse hurtigere igen og blive stive igen, og udseendet af stubbe, hamp, tornede ben og andre steder med hårdt hår efter shugaring er nye udfordringer med at fjerne vegetation.

Det er bedre ikke at barbere, men at lide, indtil håret er let og fluffy - så vil de ikke være så mærkbare på huden, og for at fjerne sukkerpasta nok til at vokse med 3-4 mm.

pincet

Det sker, at nogle hår bryder af i løbet af sessionen, de vil vokse hurtigere og vil ikke miste deres stivhed mod baggrunden for resten af ​​vegetationen. Hvis håret forbliver efter shugaring eller det enkelte hår begynder at vokse hurtigere, er det bedre at fjerne det med pincet.

Overgang til andre metoder til hårfjerning

Som regel, når man først har forsøgt en sukkerteknik, ønsker mange at lade den være den eneste måde at slippe af med vegetationen. Dette er den perfekte balance mellem pris og kvalitet. Men hvis du vil eksperimentere yderligere, kan du vælge enhver form for hårfjerning efter shugaring: laser, voks, fotoepilation.

Husk dog, at hårfjerningen efter den sidste procedure skal tage mindst en måned, indtil den forstyrrede hud helt vender tilbage til normal. Enhver form for hårfjerning er en stress for huden og en øvelse, der kræver speciel forberedelse.

Den persiske metode har mange subtiliteter og hemmeligheder. For at sukkerhårfjerningen skal lykkes, skal du kende funktionerne til forberedelse til arrangementet og hudpleje efter shugaring samt mesterlig teknologien til udførelse af epilering.

Kendskab til mulige komplikationer efter sukkereteknikken og måder at fjerne dem på, hjælper med hurtigt at beherske denne vanskelige, men meget effektive metode.

Video: hudpleje og fejlfinding efter shugaring

Shugaring - sukker hårfjerning, hvorefter komplikationerne kan forekomme. Om den korrekte forberedelse af huden før proceduren og om plejen efter, samt kampen mod indgroet hår i dagens videoer.

Sådan barberer du en lyskes lyske

Midler efter depilering og epilering