Depilation og epilering af benene

For at opretholde det perfekte billede af kvinder er nødt til at ty til forskellige metoder til hårfjerning. Du kan slippe af med hår på dine ben midlertidigt eller permanent ved hjælp af hjemme og salon metoder.

 • 1. Hvorfor har vi brug for hår
 • 2. TOP - 5 måder at depilere benene derhjemme
 • 2.1. epilator
 • 2.2. creme
 • 2.3. Voks (blanksværte)
 • 2.4. Shugaring
 • 2.5. Barbermanden
 • 3. TOP - 5 folkemetoder til at fjerne benene
 • 3.1. peroxid
 • 3.2. valnødder
 • 3.3. Castorolie og ammoniak
 • 3.4. Kaliumpermanganat
 • 3.5. sodavand
 • 4. TOP - 5 salon metoder til hårfjerning
 • 4.1. elektrolyse
 • 4.2. Laser hårfjerning
 • 4.3. Elos Motif HR
 • 4.4. photoepilation
 • 4.5. Enzym hårfjerning
 • 5. Generelle kontraindikationer
 • 6. Hvordan man tager sig af benene efter depilering og epilering

Hvorfor har vi brug for hår

I oldtiden har naturen sørget for, at hårjakken beskytter føttens hud mod kulde og bid af små insekter. Kroppen hos en moderne person behøver ikke en sådan beskyttelse, men genetiske oplysninger fra forfædre opbevares stadig i os, og håret fortsætter med at vokse.

Et lille hårlag på benene er et normalt fænomen. Men nogle kvinder står over for hypertrichose. Hypertrichose udvikler sig af forskellige årsager, hvoraf de mest almindelige er hormonelle lidelser.

For at forblive feminin og attraktiv, er damen tvunget til at gøre depilation af benene - sådan er kravet til nutidens ideer om skønhed.

TOP - 5 måder at depilere benene derhjemme

At gøre hårfjerning alene betyder at spare tid og penge. Følgende er de mest populære metoder til at opretholde glat hud derhjemme.

epilator

Epilator maskine er et praktisk, praktisk husholdningsapparat. Ved hjælp af en mekanisk depilator er det nok at gøre proceduren en gang hver 2-3 uger. Maskinen trækker hår fra roden, så de vokser ikke længe. Men der er et par minuser - ømhed og indgroet hår. Smerten over tid bliver mindre, da håret bliver tyndere. Problemet med indgroing er løst ved regelmæssig hudrensning.

Effektiv depilering af benene er mulig ved hjælp af en kemisk creme. Det er meget nemt at bruge det - produktet påføres med et tyndt lag på huden, den tid, der er angivet i instruktionerne, opbevares og vaskes af. Den kemiske sammensætning brænder hår, og de forsvinder. Efter cremen er ekstremt sjælden irritation og andre uønskede konsekvenser.

Desværre varer handlingen kort tid - i 3-5 dage. Så begynder benene at stikke fra voksende hår.

Voks (blanksværte)

Voks anvendes meget i saloner, men du kan lære at fjerne håret på deres fødder og hjemme. Materialet har en anden densitet: tykt, medium, blødt. Det er vigtigt at vælge den bedste voks på basis af hårets struktur: Jo sværere de er, jo strammere voks skal være.

Voksen påføres huden med et tyndt lag, limet til det et bånd (de kan klippes ud af bomuld) og rive en strimmel mod hårets vækst. Det gør ondt, fordi håret trækkes ud af roten, og voksen sættes fast i huden og trækker det. Men efter epilering af denne metode kan du nyde glatte ben i op til 4 uger.

En ubehagelig faktor - hår kan vokse ind, og irritation vises på huden.

Shugaring

Sukkerpasta anvendes som depilator. Bragt i færd med at lave mad til en tyk, viskøs konsistens, det fanger perfekt håret og trækker det ud. Pasta er fordelt over huden mod hårets vækst og en skarp bevægelse for at rive væksten. Shugaring epilation på benene er mindre smertefuld end voksning, mindre tilbøjelige til at forårsage irritation og efter det mindre indgroede hår. Resultatet varer op til 25-30 dage.

Barbermanden

Den hurtigste og nemmeste måde at gøre dine ben glatte. Men barbermaskinen har mange ulemper: huden kan blive ridset, skåret; resultatet varer ikke længe - kun 1-2 dage; knivhår coarsens, bliver hårdere, injicere.

TOP - 5 populære metoder til at fjerne benene

Epilering af benene i hjemmet ved folkemetoder er et spørgsmål for patienten. Ikke alle metoder giver hurtige resultater.

peroxid

Hydrogenperoxid 3-6% er egnet til let hår, 6-12% for mørkt hår. 3 spsk. l. peroxid blandes med samme mængde flydende sæbe og tilsættes 10 dråber ammoniak. Blandingen påføres håret og inkuberes i 30 minutter, så skylles fødderne under vand. Som et resultat vil håret lyse, og over tid vil begynde at falde af. Regelmæssigheden af ​​proceduren hver 2-3 uger, hvis det sker systematisk, vil effekten vare længere.

valnødder

Valnød til fjernelse af hår på benene, der er brugt siden oldtiden. Denne frugt indeholder et stof, der ødelægger hårsækken.

Det er bedre at bruge unge nødder i en grøn skal. Skal og skillevægge på 12 nødder vaskes og hældes med alkohol (100 ml). Tilsæt væske i 2-3 uger. Den resulterende tinktur tørrer hårene på benene 2-3 gange om dagen, indtil det øjeblik, de begynder at falde ud. Hvis du bruger tinkturen regelmæssigt, vil håret ikke vokse i meget lang tid - 2-3 måneder.

Castorolie og ammoniak

100 ml medicinsk og 30 ml ammoniak, 20 dråber jod og den samme mængde ricinusolie blandes sammen. Blandingen påføres håret 2 gange om dagen i 7 dage, hvorefter de begynder at falde af. Resultatet varer op til 3 uger.

Kaliumpermanganat

Mangan opløses i varmt vand til pink. Væske gnider dine fødder et par gange om dagen i 2-3 dage. Efter lidt tid begynder håret at falde af. Effekten varer op til 20 dage. Hvis du gør proceduren regelmæssigt en gang om ugen, kan du i et år permanent slippe af med uønsket vegetation. Minus - depilation af benet, kalve, fødder og andre dele af kroppen med kaliumpermanganat er fyldt med mørkfarvning af huden, som forsvinder med tiden.

Håret på benene af kvinder vil ikke vokse op til 4 uger, hvis du laver en komprimere: bagepulver blandet med varmt vand for at danne en opslæmning påføres foden og omviklet med plastfolie. Vedligehold en komprimering i 3-4 timer, vask derefter af. Proceduren gentages hver dag i 4-5 dage, hvorefter håret falder ud.

TOP - 5 salon metoder til hårfjerning ben

Ikke alle piger kan lide at følge hudens glathed alene. Kosmetologiske saloner er altid klar til at hjælpe.

elektrolyse

Nålelektroden styres af et hår og en elektrisk impuls lanceres, som trænger ind i folliklen og ødelægger den. Hår forsvinder, og folliklen dør. Elektrisk depilering af benene og andre områder af kroppen er en lang, ubehagelig proces og kan efterlade mikrobrændinger. Denne teknik bruges mindre og mindre, selv om det eliminerer vegetationen for evigt.

Laser hårfjerning

Laser blinker er en smertefri metode, men dyr og fuldstændig ineffektiv til blondt hår. Laseren virker kun på folliklerne rig på melanin. For at holde benene glatte for evigt, skal du besøge op til 10 procedurer med intervaller på 1,5-2 måneder.

Elos Motif HR

Elos-apparatet kombinerer lyse og elektriske impulser. Det virker på ethvert hår og fjerner det sammen med roddelen. Proceduren er næppe synlig, risikoen for irritation er minimal. Dette er en af ​​de avancerede teknikker til dato. For at opnå permanent glat hud skal du lave 8-10 procedurer.

photoepilation

Teknikken ligner meget laser depilation. Det kan være ineffektivt for let hår og mørk hud. Selvom i dag er der enheder, der perfekt brænder folliklerne med en lille mængde melanin. For at slippe af med irriterende hår på mine ben i lang tid, skal du også besøge 8-10 sessioner. Som følge heraf kan de ikke vokse for livet.

Enzym hårfjerning

Før enzymeteknikken anvendes, fjernes håret med voks eller shugarnigom. Et lægemiddel med enzymer påføres ren hud, en særlig bandage sættes på kroppen og det epilerede område påvirkes af infrarød stråling. Værktøjet trænger ind i folliklerne og ødelægger dem.

Metoden er smertefri, men er fyldt med irritationer, allergiske reaktioner. Således kan du permanent slippe af med hårene på benene. Men en procedure er ikke nok, mindst 7-8 sessioner anbefales. Kostnad enzymatisk epilering af benet er ikke billigt.

Generelle kontraindikationer

Det er umuligt at epilere benene på en af ​​følgende måder med:

 • diabetes;
 • dermatologiske sygdomme;
 • onkologi;
 • en stor ophobning af mol, papillomer, nevi og andre strukturer på benene;
 • infektiøse og inflammatoriske processer.

Apparat hårfjerning er kontraindiceret under graviditet. Du kan slippe af med vegetationen i en "interessant position" ved hjælp af et værktøjsmaskiner, en skrivemaskine (hvis du brugte det før), voks og en shugarnig. Hårfjerningskrem er ikke forbudt, men med omhu.

Hvordan man tager sig af benene efter depilering og epilering

Selvom det er korrekt at gøre depilationen, kan huden stadig reagere med betændelse, irritation, allergi.

Efter proceduren skal huden behandles med antiseptisk middel. Efter 30 minutter påføres en beroligende creme eller salve (Radevit, Bepanten, Dexpanthenol). Midler med panthenol fjern rødhedsbrønd. Hvis huden slet ikke er irriteret, kan du gøre med en simpel baby creme.

Mange former for depilation tørre dermis, den skal fugtes ved hjælp af specielle kosmetik - lotioner, cremer eller olier.

Efter shugarnika, voksning, skrivemaskine, efter 5-7 dage er det nødvendigt at skrubbe benene, så der ikke er indgroede hår. Det anbefales at bruge skrubbe regelmæssigt - 2 gange om ugen.

Efter hårdvareteknikken skal benene tages i betragtning i overensstemmelse med skønhedsekspertens anbefalinger, de kan variere afhængigt af hver enkelt kvinders individuelle kendetegn.

For at reducere risikoen for betændelse er det vigtigt at følge forskrifterne for depilation. Til pleje af stærkt betændt hud kræves der antiseptiske salver: Levomekol, Betadin, Miramistin, Resorcin.

Hver pige kan selv vælge en acceptabel måde at fjerne hår på benene på, prøv at eksperimentere. Du bør være forsigtig med populære opskrifter, de kan give uventede resultater.

Vælg en måde at fjerne hår til helt glatte ben


Leg hårfjerning er en regelmæssig procedure for hver moderne kvinde. Nogle foretrækker tjenesteydelser af skønhedssaloner, gør voksepilation og epilator i håb om at slippe af med problemet for evigt. Og mange bruger til dette formål bevist folkemetoder, der er tilgængelige i hjemmet.

Laser hårfjerning

En måde, der sikrer, at håret aldrig vil vokse tilbage, indtil det eksisterer. Meget afhænger af den enkelte krops egenskaber. Nogen uønsket vegetation er meget lille, den er tynd og usynlig. Det er lettere for sådanne piger at gøre benene glatte, selvom de ikke er for evigt, men i lang tid. Andre har hår på deres ben tyk, tæt og slippe af med det kræver konstant indsats.

En af de mest effektive metoder til dato - laser hårfjerning.

 • Fremgangsmåden udføres med et specielt apparat, som ved hjælp af en laserstråle ødelægger hårsækkene.
 • Behandlet vegetation falder ud og vokser ikke i lang tid. Hvis laser hårfjerning sker regelmæssigt med et interval på 2-3 måneder, vil det meste af håret holde op med at vokse for evigt.
 • Efter 2-3 år begynder nye tynde hår at luge. De er nemme at rengøre i skønhedssalonen igen.

Processen er lidt ubehagelig, så en anæstetisk creme eller gel med lidokain anvendes til alle på det behandlede område.

Af procedurens minuser skal du kalde det høje omkostninger og det faktum, at laseren ikke virker godt på grå og lyse hår. Af fordelene - glatte ben i lang tid og fraværet af indgroede hår, der forårsager mange problemer for kvinder.

De nemmeste måder at fjerne hår på benene på

Et simpelt, men ikke effektivt middel er en skarp barberkniv. Maskinen skærer hårets overflade, og fra dette begynder de at vokse hurtigere. Mange kvinder er nødt til at barbere deres ben hver dag og sikrer en glat hud derhjemme.

 • At barbering forårsagede ikke irritation og blev ikke årsagen til indgroet hår. Du skal grundigt vaske og dampe ud i benene.
 • Næste - påfør barberkrem og gå forsigtigt bladet i retning af hårets vækst.

Efter proceduren skal du sørge for at fugtige huden. Påfør en beroligende creme eller en speciel kosmetisk mælk på den. Glem ikke, at en kedelig barberhøvler fører til skader på huden og til udseendet af mange indgroede hår.

At fjerne hår på dine ben derhjemme er nemt, ved hjælp af en depilatory cream.

 1. Det ødelægger keratin i hårstrukturen, hårene bliver bløde og nemme at fjerne med en spatel.
 2. Benene bliver glatte og ømme, men effekten varer ikke længe.
 3. For at forhindre vegetationen i at forekomme i mere end en uge efter proceduren, applicer en creme, der stopper intens hårvækst.

Hvis der er lille hår, men de er mørke, er det bedre at lette dem med peroxid. Rør 1 el. l. peroxid (6%) fra 1 el. l. flydende sæbe. Dråbe 10 dråber ammoniak. Rør og spred den resulterende masse hår på benene. Forlade en kvart time. Hvis vegetationen ikke har lyst, gentag proceduren næste dag.

Gamle folkemægler

Nogle mener, at folkemetoder kan fjerne hår hjemme for altid. Forvent ikke at opnå dette. Men det er helt muligt at forsinke vækstprocessen og stoppe det i lang tid.

Til opløsningen forberede:

 • jod - 1,5 g;
 • ethylalkohol - 40 g;
 • ammoniak - 2 g;
 • ricinusolie - 5 g

Tilslut komponenterne sammen og sæt til side i et par timer. Når produktet bliver lys, blød bomuldsuld i det og applicer det rigeligt på huden. Vent, indtil sammensætningen tørrer, vask den af ​​med varmt vand og gnid ind i benets nærende creme. Gør proceduren regelmæssigt i 2 uger. Håret falder ud og vises ikke i lang tid.

I gamle dage brugte de folkemetoder baseret på grønne valnødder og hævdede, at de hjælper med at slippe af med håret permanent. Saml 10 mejerødder, finhak og sæt 1 spsk. l. tjære. Forsegle blandingen stærkt i en glasburk og læg i en kælder i 2 uger. Fjern og gnid systematisk ind i rødderne af uønsket hår, indtil det falder ud.

Voksende depilation

For at udføre proceduren for fjernelse af vegetation med voks derhjemme skal du have et hår på mindst 4 mm. Tag et varmt brusebad, påfør en skrubbe af kaffegrunde på huden og fjern eventuelle hornede partikler. Hår kan rengøres med varm og kold voks.

 1. I det første tilfælde skal du købe produktet på et apotek, opvarme det til 60 ° C og anvende det hurtigt på benene med en speciel spatel.
 2. Ovenfor, tryk på de tidligere forberedte strimler af stof og vent lidt.
 3. Med en skarp bevægelse skal man rive en strimmel voks mod hårets vækst og gribe den ved stoffets kant.
 4. Desinficerer huden straks med et antiseptisk middel og roligt problemområderne.
 5. For at gøre dette, er de bedste pasformede terninger af græsis, som skal behandle benene. I slutningen gnider du cremen i huden.

Kold voksaflejring er meget lettere. Du skal købe specielle strimler og forberede benene til proceduren. Hver strimmel med voks skal være lidt opvarmet i hænderne og anvendes til akkumulering af vegetation. Vent et par minutter og rip strimlerne sammen med hårene.

Efter depilation skal du ikke besøge stranden i 2 dage og efter 3 dage sørg for at skrælle. Dette vil fjerne udseendet af indgroet hår.

Epilator hårfjerning

En lille enhed er let at slippe af med vegetation derhjemme. Epilator er bedre at trække hårene ud på benene, når de er cirka 5 mm lange. Derefter kan et maskinens hjul nemt tage fat i dem og kaste op.

Barbering af epilatoren i lang tid løser problemet med uønskede hår. Proceduren skal gentages en gang hver 1-2 uge, og efterhånden bliver vegetationen blødere, tyndere og mindre mærkbar. Minus hårfjerning epilator - overdreven smerte, som ikke alle kan blive vant til. Det hele afhænger af individuel følsomhed. Efter ukorrekt brug af epilatoren opstår der mange indgroede hår, men dette problem kan løses med passende pleje.

 1. Rengør huden grundigt på benene. Tør det med et håndklæde og fortsæt med proceduren.
 2. For at reducere smerte skal du straks stramme huden med din fri hånd og vælge minimumshastigheden.
 3. Tilbring epilator langsomt mod hårvækst. Tag din tid, ellers vil hårene blive brudt, og roden forbliver inde.
 4. Gnid ikke, tryk ikke på huden for ikke at skade den. Hold hånden med epilatoren vinkelret på huden.

Ved at overholde disse små regler kan du minimere ubehag.

Vi løser problemet med indgroet hår derhjemme

Ingen piger er forsikret mod indgroede hår. Ved permanent depilation med voks og andre midler er huden lidt grov. Og når et nyt hår begynder at spire fra roden, kan det ikke bryde igennem, men forblive inde i huden. Dette fremkalder betændelse, hvilket forårsager smertefuld purulent acne. Kun omhyggelig hygiejne og omhyggelig pleje kan lette dette fænomen for evigt.

Hvis du bemærker et par indgroede hår på dine ben, er det bedst at bruge aspirin. Pund en pille i pulver, fortynd det med 1 tsk. vand og smøre stedet for inflammation. Hold mindst 30 minutter, så stoffet er lettere at klare bakterier.

For at slippe af med indgroede hår efter depilation med en voks eller epilator derhjemme, prøv et folkemøde.

 1. Våd en terry håndklæde med varmt vand og wrap et problem mund på det. Hold, indtil stoffet er køligt.
 2. Undersøg den dampede hud, og du vil bemærke små løkker af hår.
 3. Forsigtigt pry dem med desinficeret pincet og trække ud.
 4. Behandl stedet med peroxid og påfør cremen.

En række måder giver hver kvinde mulighed for at finde en passende måde at fjerne hår på benene så hurtigt som muligt, smertefrit og, hvis ikke for altid, men i lang tid.

Sådan fjerner du hår på benene

"Sådan fjerner du hår på ben?" Er et meget vigtigt spørgsmål, der er relevant i vores tid. Og faktisk drømmer mange kvinder om glatte ben. Og det er ikke altid muligt at gøre denne drøm til virkelighed. Dette skyldes allergiske reaktioner på forskellige procedurer eller den høje pris ved nogle metoder til fjernelse af hår.

Grundlæggende hårfjerningsmetoder

Mange kvinder, selv i den moderne verden, ved ikke, hvad de skal gøre med hår på deres ben. Og det er ikke overraskende, fordi der er mange metoder, og det er ikke let at træffe det rigtige valg.

Overvej alle de vigtigste muligheder.

Først og fremmest om de mest traditionelle og billige muligheder, der kan udføres selv hjemme:

 1. Brug en barbermaskine.
 2. Depilatory cream ansøgning.

Disse er de enkleste muligheder, der udføres smertefrit og hurtigt.

Der er måder, der hjælper med at fjerne hår i længere tid:

 • elektrisk epilator;
 • voks;
 • holde shugaring.

Det er vigtigt at bemærke, at en sådan procedure ledsages af smertefulde fornemmelser, nogle gange meget stærke.

For at fjerne hår på benene er der tre hovedmetoder:

 1. Elektrolyse.
 2. Laser hårfjerning.
 3. Epilering.

Lad os tale mere om proceduren for hver af metoderne.

Barbermanden

Denne metode er den nemmeste og billigste. Og på grund af dette er det den mest populære. Den negative egenskab ved en sådan procedure er en kort varighed.

De vigtigste stadier af hårfjerning:

 1. Forberedelse af det behandlede område er at blødgøre huden og mere præcist i dampen. Takket være denne fase bliver huden og hårlinjen blødere. Du kan også anvende og kropscrub, som hjælper med at fjerne eksfolierede hudpartikler.
 2. Brug et specielt barberingshjælpemiddel. Det kan være skum, mousse, gel. Det er endda muligt at anvende et mandligt middel. Efter ansøgning skal du vente et par minutter.
 3. Direkte barbering skal udføres glat, langsomt og i retning af hårvækst. Hvis disse anbefalinger ikke følges, kan du nemt få nedskæringer i processen.
 4. Anvendelse af en blødgøring til en våd krop. Du kan endda bruge almindelig kropscreme.

Depilatory cream

Du kan slippe af med benhår hjemme og uden barbermaskine. Til dette passer speciel depilatory creme.

Men deres anvendelse skal udføres med yderste omhu, fordi kvinder ofte udviser en allergisk reaktion på de kemiske komponenter, der findes i cremer.

Hele proceduren består af flere faser:

 1. Først og fremmest udføres en test for tilstedeværelsen af ​​en allergisk reaktion. I fraværet kan du fortsætte med proceduren.
 2. Fødderne rengøres fra snavs og fedtede komponenter. For at gøre dette skal du bruge en brusegel, vaskeklud og varmt vand.
 3. Tør forsigtigt kroppen af ​​med et tørt og rent håndklæde.
 4. Påfør produktet til huden med et lille jævnt lag og lad det gå i et par minutter. Den nøjagtige tid er normalt angivet i instruktionerne, der er vedhæftet til opstilleren.
 5. Fjern produktet fra huden ved hjælp af en speciel spatel.
 6. Vask af rester med varmt vand.

Brugen af ​​elektrisk epilator

Dette er en ganske smertefuld procedure, men takket være dette er det muligt at fjerne hår i længere tid end tidligere metoder. En anden ulempe ved denne metode er, at håret først skal dyrkes til en vis længde.

Brug af epilatoren foregår i flere faser:

 1. Forberedelse af huden. Det er nødvendigt at dampe huden og derefter affedt den med en alkoholbaseret lotion.
 2. Forbereder epilatoren. Dette vil kræve hastighedsregulering. For hår grov struktur kan ikke bruge den største hastighed.
 3. Smooth bevægelser af enheden skal flyttes i retning mod hårets vækst. Samtidig skal huden strækkes lidt for hånd for større effektivitet og reduktion af smerte.

Shugaring

Sugaring er en procedure, hvor der anvendes en særlig pasta baseret på sukker. I processen kan du også mærke smerten.

Før du slipper håret i lang tid ved hjælp af denne metode, bør du gøre dig bekendt med de grundlæggende regler i proceduren:

 1. Rensning af føttens hud med en speciel lotion, der har en affedtningsvirkning.
 2. Varm pasta og knead godt.
 3. Påfør huden i retning af hårvækst.
 4. Efter et par minutter skal du tørre det tørrede stof ud af huden. Bevægelsen skal være meget skarp.
 5. Påfør den behandlede hud med et særligt middel med en beroligende effekt.

Den største fordel ved denne metode er, at i processen med at påføre en flydende pasta, er hvert hår omsluttet, hvilket hjælper med at fjerne hele hårlinjen.

Depilation med voks er en ret effektiv og god mulighed.

Lad os se nærmere på hvordan man kan slippe af håret på benene med denne metode:

 1. Der er tre hovedtyper af voksaflejring: koldt, varmt og varmt. Det er nødvendigt at vælge den mest egnede.
 2. Vælg et kvalitetsværktøj: jo bedre voksen bliver, desto bedre bliver fjernelsen af ​​hår.
 3. Damphud ved at tage et varmt bad.
 4. Skrub huden yderligere.
 5. Varm voks. Til dette anvendes en termostat.
 6. Anvend en speciel spatel til påføring.
 7. Sæt en strimmel specielt stof på voks og lad lidt tid for produktet størkne. Dernæst med en skarp bevægelse trække stoffet og fjerne voksen sammen med håret fra kroppen.
 8. Behandl området med et desinfektionsmiddel og beroligende middel.

elektrolyse

Før du fjerner håret på dine ben for evigt, skal du omhyggeligt gøre dig bekendt med alle måder at gøre dette på. Ofte anvendes til denne elektrolyse. Hele processen består i at anvende aktuelle udledninger direkte til follikelet. For en person er en sådan procedure ikke farlig, fordi udladningsenergien er lille. Men for hårpæren er temperaturen skabt ganske høj, og det smelter takket være dette. Sådan kan du fjerne hår for evigt. Kun for dette vil det være nødvendigt at gennemføre flere sessioner.

Fremskridtet med elektrolyse:

 1. Nålen med den mindste tykkelse indsættes i folliklen.
 2. Derefter gennemføres en strøm med en lille kraft.

Dette er en meget god måde at fjerne uønsket hår på. Du kan bruge den i ethvert område undtagen den aksillære. Dette skyldes den store ophobning af lymfeknuder der.

Laser hårfjerning

Laser hårfjerning er en fantastisk måde at fjerne hår på. Men før du slippe af med hår på dine ben, skal du passe på din sikkerhed, fordi der er nogle kontraindikationer for denne procedure. Overvej mere:

 1. Undersøgelse ved afdelingen for endokrinologi vil blive påkrævet.
 2. Den mest gunstige tid for proceduren er vinterhøst, da der i høj vejr er en høj sandsynlighed for allergiske reaktioner.
 3. Før proceduren kan ikke solbade i to dage.
 4. I to måneder før proceduren kan du ikke bruge alle former for hårfjerning, undtagen barbermaskinen. Anvendelsen af ​​voks er særligt forbudt.
 5. To uger før epilering er antibiotika forbudt.

Når laser hårfjerning bruger specielle lasere, som har en meget høj pris. Varmestrømmen er rettet mod follikelen og ødelægger hår. Fremgangsmåden foregår uden smerte.

photoepilation

Når photoepilation bruges højpuls blinker. Takket være denne metode kan du nemt fjerne kroppen af ​​uønsket hår i lang tid. Ved udførelsen af ​​proceduren anvendes termisk energi også, hvilket ødelægger hårstrukturen.

konklusion

Alle metoder til hårfjerning på benene har deres fordele og ulemper. Valget af hver kvinde afhænger ikke kun af hendes fysiologiske egenskaber, men også om tilgængeligheden af ​​midler.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Sådan fjerner du hår på ben uden en barbermaskine derhjemme

Hvad er hårfjerningsmetoder?

Spørgsmålet om, hvordan man slippe af med uønskede hår på benene står over for størstedelen af ​​kvinderne. Skønhedssaloner tilbyder en række behandlinger, der hjælper med at slippe af med håret i lang tid eller endda for evigt. Blandt hjemmelavede metoder til fjernelse af overskydende hår er barberingen benene det mest populære. Denne metode er imidlertid ikke den mest effektive og langvarige, du skal barbere dine ben hver dag. Selvom du ikke har tid til at besøge en skønhedssalon, kan du i lang tid og i hjemmet slippe af med uønsket hår på dine ben. Og at afhente en barberkniv til dette er ikke nødvendigt.

Depilation og epilering

Hårfjerning kan være metoder til fjernelse eller fjernelse af hår.

 1. Depilation er en proces, der fjerner kun den synlige, perkutane del af håret. Metoderne til depilering omfatter barbering og kemisk depilation med en speciel creme. Effekten af ​​depilation er midlertidig og varer ikke længe.
 2. Hårfjerning fjernes sammen med follikelet. I hjemmet kan epilering udføres med sukkerpasta (shugaring) eller voks. Effekten af ​​epilering er længere, men også midlertidig: Udseendet af nye hår kan ikke stoppes.

voks

Hårfjerning med voks forbliver den mest populære metode til hårfjerning hjemme, på trods af smerten ved denne procedure. Der er tre metoder til voksning: varmt, varmt og koldt. Hot - den mest smertefulde.

Køb voks til hårfjerning kan være i butikkerne. Ofte kommer i form af doseringspatroner.

Når man vokser hjemme, er det vigtigt at overveje følgende punkter.

 1. Wax klare kun med hår fra 5 mm i længden.
 2. Før voksning, brug en skrubbe for at exfoliere huden på dine ben. Dette forhindrer irritation.
 3. Straks inden du anvender voks på dine fødder, pulver din hud med talkumpulver. Dette fjerner overskydende fedt, hvilket gør voks lettere at "hente" hår.
 4. Vassen skal opvarmes i overensstemmelse med instruktionerne. Det er vigtigt ikke at overdrive det: for varmt voks vil forårsage hudforbrændinger.
 5. Vassen påføres med en speciel applikator i et tyndt, jævnt lag. Applikatoren skal holdes i en vinkel på 90 grader, voksen påføres i retning af hårvækst.
 6. Lim stripen til voks. Du skal fjerne den mod hårets vækst. Da denne proces er smertefuld, er det bedre at rive stripen ud med en skarp bevægelse. På denne måde skitser alle steder med uønskede hår.
 7. Når det sidste hår er fjernet fra dine fødder, fjern voksresteret og gnid huden med lotion eller olie.
 8. Det vil være nyttigt at anvende et antiseptisk middel til huden for at desinficere og reducere irritation.

Depilation creme (kemisk depilation)

Denne metode er smertefri, overkommelig (depilatory cream kan købes ret billigt) og er enkel. Men der er ulemper ved sådanne metoder: Håret vil hurtigt vokse tilbage, det bliver nødvendigt at gentage proceduren om et par dage.

En fælles komponent til alle cremer er dimethylsulfoxid.

Depilation creme hjemme er let, men du skal huske følgende nuancer.

 1. Det anbefales ikke at bruge depilatory cream i områder med hudlæsioner. Dette kan forårsage irritation.
 2. Før aflejring skal du grundigt rengøre benets hud med en brusegel og en hård vaskeklud.
 3. Påfør cremen bør være rigeligt på hele overfladen af ​​huden, som du skal fjerne hår. Det er ikke nødvendigt at gnide det i huden.
 4. Instruktionerne skal angive, hvor lang tid du vil forlade cremen på huden. Hold kremen længere anbefales ikke, det kan forårsage hudirritation. Hvis du føler en brændende fornemmelse, er det bedre at fjerne cremen straks.
 5. Fjern cremen med en speciel spatel fastgjort til cremen.
 6. Fjern resten af ​​cremen med en fugtig klud.

Shugaring

Shugaring-proceduren giver mindre smerte end voksning, samtidig med at den giver den samme varige effekt. Hårfjerning sker med sukkerpasta, som kan købes eller tilberedes hjemme. Denne pasta består af sukker, citronsaft og vand. Det påføres mod hårvækst og fjernes langs vækstlinjen.

Shugaring er inkluderet i listen over tjenester af skønhedssaloner, men det er muligt at udføre denne procedure derhjemme. Det er vigtigt at huske følgende nuancer.

 1. I tilfælde af hudsygdomme, papillomer, slid og sår, anbefales ikke shugaring.
 2. Før du epilerer benene, skal du forberede huden: Rens og affedt den, gnid den med lotion.
 3. Tør hud anbefales at drysses med talkumpulver: det hjælper pastaen til bedre at få fat i hår.
 4. Pastaen skal være plastisk og nem at påføre på huden, men ikke-viskøs. Du kan gøre det hjemme ved hjælp af 10 Art. skeer af sukker, 3 spsk. skeer af citronsaft og 1 spsk. en skefuld vand. Denne blanding skal koges over lav varme, indtil den når den ønskede konsistens.
 5. Varm pastaen i dine hænder, rul det op med en kugle, læg det på dine fødder mod håret og fjern derefter med en skarp bevægelse langs vækstlinjen.
 6. Efter afslutningen af ​​proceduren skal du fjerne rester af pastaen med vand, tørre huden med lotion.

Folkemetoder til fjernelse af hår på benene

Uanset om man skal bruge folkemetoder til fjernelse og fjernelse med et stort udvalg af specialværktøjer, der er tilgængelige og nemme at bruge, er det op til dig. Men husk at mange komponenter af folkemidlet kan føre til alvorlig irritation og endda hudforbrændinger, så inden du starter sådanne procedurer, er det bedre at konsultere en hudlæge.

 1. Bland 40 g ethylalkohol, 5 g ricinusolie, 2 g ammoniak, 1,5 g jod. Lad den resulterende opløsning være mørkt i flere timer. Påfør en bomuldspinne på huden. En sådan procedure kræver meget tid: den skal udføres 2 gange om dagen i 2-3 uger.
 2. Det menes at valnødsaft hjælper med at slippe af med hår på benene. For at gøre dette skal du blot tørre dine fødder med saften af ​​en grønnød.
 3. Nissefrø vil hjælpe med at fjerne hår på benene. For at gøre dette kan du selv bruge deres infusion eller pounded frø. De skal male og blande med vegetabilsk olie. Denne blanding er infunderet i ca. en måned, og effekten bliver kun synlig efter nogle få uger med regelmæssige procedurer.

Depilation og hårfjerning derhjemme. Hvilket er bedre?

Glatte slanke ben er altid smukke. Moderne marked tilbyder piger 1000 og 1 betyder at opnå det bedste resultat. Hvordan ikke at gå vild i denne sort og vælge den mest effektive? Vi vil forsøge at finde ud af det.

Depilation og epilation - hvad er forskellen?

Depilation er fjernelsen af ​​den øvre del af håret synlig for øjet. Metoderne til depilering omfatter barbering og kemisk depilering ved hjælp af specielle cremer.

Epilation er fjernelse af hår med en rod (vaskning, shugaring, epilering med en elektrisk epilator). Der er også måder at fjerne uønsket hår permanent. Disse omfatter foto epilation, laser hårfjerning og elektrolyse. Alle involverer ikke kun fjernelse af hår fra roden, men også ødelæggelsen af ​​hårsækken, som gør det muligt for dig at stoppe hårvækst permanent. Disse procedurer er kun tilgængelige i saloner, så vi vil ikke tale om dem.

Depilation metoder er de mest enkle og tilgængelige. Alle jer brugte dem sikkert i håb om at opnå perfekt glathed i benene. Dens største ulempe er, at efter et par dage bliver benene til spiny pindsvin, og proceduren skal gentages igen.

Epilering af ben derhjemme er at foretrække med hensyn til varigheden af ​​at opretholde glatheden. Du kan glemme hårfjerning i et par uger, eller endnu mere. Epilering er imidlertid en smertefuld proces, da det indebærer at trække hår ud af roden.

Depilation metoder. Fordele og ulemper

De fleste piger vælger en barbermaskine til at fjerne hår på deres ben. Det kan til enhver tid bruges, let at tage med dig til hvile. Resultatet afhænger af maskinens kvalitet og antallet af knive. Du kan selvfølgelig bruge engangsmaskiner, men genanvendelige maskiner med flere knive er mere effektive.

Ved barbering skal du huske følgende regler:

1. Før depilation skal du lidt dampe dine fødder i badeværelset. Så hudirritation vil være minimal, og huden selv glattere.

2. For at udføre maskinen skal du i løbet af hårvækst og ikke mod, som mange gør. Dette undgår beskadigelse af det øverste lag af huden og indgroede hår.

3. Efter afhugning med en barbermaskine holdes glatheden i et par dage, og processen skal gentages igen. Hyppig eksponering medfører irritation og tørhed i huden, så efter proceduren er det nødvendigt at påføre en fugtighedscreme på føttens hud.

Blandt de vigtigste fordele ved fjernelse med barberkniv er: tilgængelighed, hastighed (det tager kun 10 minutter), enkelhed.

En alternativ metode er kemisk depilation med en creme. Cremen påføres huden, lades i 10 minutter og fjernes derefter med en speciel spatel sammen med hår.

Cremen virker på håret, fortynder og blødgør det. Hvis du bruger det hele tiden, begynder håret at vokse langsommere og bliver tyndere. Resultatet varer ca. 4 dage. Brug af depilatory cream på beskadiget hud er strengt forbudt.

Voksning af benene derhjemme

Epilering med voks kan være kold (voksstrimler) og varm (varm smeltet voks). Hver pige ved om voksstrimler. Denne måde er enkel. Du er nødt til at holde en voksstrimmel på benet, vent lidt og rive det hårdt væk fra hårvæksten. Voksstrimler giver dig mulighed for hurtigt at fjerne uønsket hår, et middel, der er annonceret og almindeligt. Ikke desto mindre er det ret svært at opnå perfekt renhed med det.

For det første bryder mange hår ikke ud af rødderne, men bryder kun af. Derfor vil der efter nogle få dage ikke være nogen indledende glathed. For det andet er korte hår ikke overhovedet taget, de skal fjernes med pincet. For det tredje, at fjerne håret fra begge ben helt (og ikke kun til knæet), vil en pakke ikke være nok.

Taler om manglerne, er det umuligt at ikke nævne, at trække en stor mængde hår er smertefuldt og kan forårsage irritation på huden.

Epilering med varm voks eller vask giver perfekt glathed i 1,5-2 uger. Varm voks påføres i huden i smeltet tilstand. Hærdning, det fanger alle hårene, selv den korteste og tyndeste. Det frosne lag af voks skal afhentes og skubbes kraftigt som en voksstrimmel. Proceduren er også smertefuld, men det giver mulighed for at opnå et bedre resultat sammenlignet med voksstrimler.

Efter 1-1,5 uger efter proceduren begynder de enkelte hår. De er ret tynde og næsten usynlige. Gentagen procedure kræves kun efter 2-2,5 uger, når håret bliver synligt på huden. Konstant hårfjerning af benene med varm voks vil øge tiden mellem behandlinger op til 3-4 uger.

Ulemperne ved Vasking inkluderer det faktum, at det kræver visse træning og færdigheder. I salonerne til opvarmning af voks skal du bruge en speciel enhed. I hjemmet kan du bruge en mikrobølgeovn eller opvarme voksen i et vandbad. Du skal være meget forsigtig, fordi det er let at overophede og brænde huden. Vassen skal opvarmes til en temperatur på 45-50 grader. Ved denne temperatur vil det ligne konsistensen af ​​tyk honning.

Shugaring

Som hjemmehjælp til epilerende ben er shugaring meget populær. For det første kan shugaring pasta nemt laves hjemme. Alt du behøver er sukker, vand og citron. For det andet kan du som at vaske det helt slippe af med hår i 1,5-2 uger.

Shugaring er den ældste metode til epilering. For hundreder af år har persiske skønheder fjernet deres hår på denne måde. Fra Persien migrerede sukkerepilationsreceptet til Europa og blev hurtigt populær og dermed sit andet navn - "Persisk epilering".

Opskriften til hjemmelavet pasta til shugaring

Det antages, at der i den oprindelige opskrift, der blev opfundet i Persien, blev brugt honning. I dag anvendes sukker som hovedkomponent som hovedregel.

For at lave pasta hjemme skal du:

 • ¼ glas vand
 • Kop citronsaft,
 • 1 kop sukker.

Hæld sukker i en emaljepande, tilsæt vand, tilsæt citronsaft og bland godt. Put potten på ilden. Så snart blandingen koger, skal du reducere varmen til et minimum og opvarme i ca. 5-10 minutter, omrør hele tiden. Pastaen begynder at ændre farve gradvist. Pas på, fjern pastaen fra ilden, så snart farven er blevet tæt på rav.

Epilator epilator

Måske er den mest almindelige metode til hårfjerning hjemme at bruge en epilator. Dette er en elektrisk enhed, der arbejder på princippet om pincet. Med det er det let at opnå perfekt glathed, ikke nødvendigt at bruge tid på at forberede specielle pastaer eller smeltende voks. Brug af det er lige så nemt som at bruge en almindelig barberkniv.

Efter epilatoren forbliver huden helt glat i 1,5-2 uger. Moderne epilatorer giver dig mulighed for at fange selv meget korte og tynde hår. Hvis du bruger enheden regelmæssigt, vil afstanden mellem procedurerne øges til 3-4 uger, da håret bliver tyndere og mindre mærkbart.

De største ulemper er ømhed og irritation af huden. Konstant brug af epilatoren fører til udtynding af hår, hvilket i fremtiden vil reducere smerte under epilering. Ved at justere enhedens hastighed kan du også reducere ubehag.

resultater

Hvad betyder at hårfjerning hjemme for at vælge, bestemmer du. Vi vil forsøge at lette udvælgelsen ved at sætte alle fordele og ulemper i en tabel.

Hvad er epilation ben

Epilering af benene er fjernelse af hår fra huden. I den moderne verden er enhver fashionista bekendt med denne proces. Piger udvej til fjernelse for at se smukke ud, foruden velplejede hud øger selvværd, giver tillid.

I dag er der mange metoder til at fjerne uønsket hår fra bestemte dele af kroppen. Nogle af dem kan bruges hjemme, andre - kun i skønhedssaloner. Hver pige vælger selv en passende måde, der passer til hendes bedste og kan lide.

Forskellen mellem hårfjerning og udtørring

Mange repræsentanter for det retfærdige køn forstår ikke forskellen mellem depilation og depilation, derfor falder de alle i én procedure. Dette er dog ikke tilfældet.

Depilation er en procedure, hvor kun den øverste del af håret fjernes, og pæren påvirkes ikke. Efter denne procedure vokser hårene tilbage på huden efter en vis tid.

Epilering er en procedure, hvor hårpære er fjernet (eller beskadiget). Resultatet er, at hårene holder op med at vokse for evigt.

Forveks ikke disse to procedurer, fordi forskellen mellem dem er enorm. I løbet af depilation bliver pigen kørt af hårdelen i en kort tid, efter en tid skal proceduren gentages. Og epilationen tværtimod tillader det retfærdige køn at glemme uønskede problemer for evigt.

Razor hjælp

Barbering er en ret almindelig og billig metode til at fjerne uønsket hår. Efter proceduren forbliver huden glat i flere dage, hvorefter processen skal gentages. Barbering aktiverer hårvækst, de vokser tættere og tykkere. Ofte bør du ikke barberes, indgroede hår kan forekomme på huden eller irritation kan forekomme.

For proceduren er det vigtigt at følge visse regler:

 • det er nødvendigt at blødgøre huden før barberingen, for at dette skal stå i 2-3 minutter under et varmt brusebad;
 • Påfør en speciel barbergel før proceduren
 • efter barbering blødgør huden fugtighedscreme.

Korrekt procedure vil holde huden smuk og silkeagtig, for at undgå udseendet af uønskede irritationer.

voksning

Hårfjerning ved hjælp af voks er den ældste metode. Til proceduren ved brug af varm og kold voks. Voksning af benene udføres kun på ren og tør hud.

Koldvoksning

Kold voks anvendes på strimler af papir eller klud. Før brug opvarmes de med hånden og påføres huden. Bryde strimler mod vækstretningen. Fremgangsmåden er smertefuld, men ret effektiv. Voksens sammensætning kan indeholde smertestillende midler, der reducerer smerte.

Varm fjernelse af voks

Den varme voksprocedure er ikke så smertefuld som med en kold. Det varme stof opvarmer huden, udvider porerne. Fjernelse er lettere. Før og efter processen skal huden behandles med alkoholholdige præparater. Efter fjernelse læg fugtighedscreme.

Depilation ved brug af voks giver dig mulighed for at slippe af med hårproblemer i flere uger, hvorefter proceduren skal gentages. Første gang voksaflejring sker bedst i salonen, vil en specialist rådgive og give nyttige tips.

Hvad andet er anvendeligt?

Shugaring procedure

Shugaring refererer til bioepilation, giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår i flere uger. Gennemført med en særlig sukkerpasta, som har en positiv indflydelse på huden. I modsætning hertil er voks ikke skadet for huden, forårsager ikke irritation.

Sammensætningen af ​​sukkerpasta indeholder kun naturlige og sikre ingredienser. Lægemidlet opvarmes til en bestemt temperatur på huden. Fjernet med specielle papir- eller kludstrimler. Efter shugaring skal du behandle huden med alkoholholdige stoffer. Solbadning og badprocedurer i 2 dage kan ikke være.

Shugaring er en mild procedure, der passer til piger med følsom hud.

Fjernelse ved brug af apparatet

Epilering kan ske med en speciel enhed. Dets handling er baseret på en bevægende rulle, der trækker hår ud. Nogle modeller har en køleeffekt og forskellige dyser.

Det er bedre at bruge epilatoren kun op til knæet, da huden ovenfor er følsom nok, kan der opstå alvorlige irritationer. I nogle tilfælde er benene meget hævede. Efter depilation forbliver benene glatte i ca. 2 måneder.

Ulempen ved denne metode er, at indgroede hår kan danne sig. Efter proceduren skal du sørge for at fugtige huden med en creme.

Depilation cremer

Depilatory cream er et værdifuldt alternativ til barbering. Den kan kun anvendes på intakte ben, hvis der ikke er sår eller ridser.

Før det påføres, er det bedre at kontrollere stoffet, der vurderer bærbarheden af ​​hudkomponenterne, dette kan gøres på et lille hudområde. Hvis alt er i orden, så fortsæt til proceduren.

Før du anvender depilatory cream, skal fødderne vaskes under et varmt brusebad, tørres tørt med et håndklæde. Det er vigtigt, at huden ikke forbliver fedtede mærker, ellers vil cremen ligge ujævnt. Når produktet er påført med en spatel (det er inkluderet i kittet), skal det omhyggeligt fjernes. Derefter vaskes huden med sæbe og vaskeklud.

Hvis der er startet en brændende fornemmelse efter påføring af cremen, er det nødvendigt at vaske produktet, da det ellers kan skade huden.

Laser hårfjerning

Epilation udføres ved hjælp af en særlig laserstråle. Det trænger ind i hudcellerne, ødelægger pærens follikler, takket være denne vækststop. Under proceduren påvirkes kun pæren, de resterende dele er ikke beskadiget.

Laser hårfjerning er fantastisk til mennesker med mørkt hår, som indeholder en stor mængde melanin. Lys og grå værre at fjerne denne metode. Derudover er der under huden et stort antal sovende hår, du skal vente til de vokser. Derfor kan løbet af laser hårfjerning vare omkring et år. Samtidig bør du besøge kosmetologen en gang i 1,5 måneder.

Laserepilation kan være ineffektiv med øget vækst eller hormonal svigt. Efter fjernelse kan du ikke være i solen, og huden skal behandles med en særlig beskyttende creme. Det bør ikke udføres under graviditet, virale infektioner og hudirritationer.

photoepilation

Photoepilation er en af ​​de nyeste metoder til at fjerne hår fra huden. Processen udføres ved hjælp af lyspulser med høj effekt. Lysstrålen påvirker melanin, mens rødderne opvarmes og dør. Photoepilation ødelægger ikke pærerne, de er i ro. Derfor anbefales op til seks procedurer til gode resultater.

Photoepilation stopper hårvæksten i flere år. Efter denne procedure kan du ikke solbade og besøge saunaen. Udføres ikke med smitsomme sygdomme, problemer med det kardiovaskulære system.

Ultralyd Hårfjerning

Processen udføres ved hjælp af ultralyd og en speciel gel. Det er nødvendigt at påføre gelen på huden og derefter handle på dem med en speciel enhed. Ultralydbølger vil gøre det muligt for gelens partikler at trænge længere ind i løgens follikler, de ødelægger dem, hvilket reducerer væksten betydeligt.

Proceduren skal gentages flere gange. Perfekt til blondt hår. Resultatet bliver mærkbart først efter 12 måneder. Ulempen ved proceduren er, at hvis pæren falder sammen, kan skader på huden forblive. I dette tilfælde håret er ikke fjernet permanent, men kun bremser deres vækst.

Ben efter epilering

Benens hud er ikke så følsom som hænderne. Men på trods af dette kræver det også pleje, især efter fjernelsesproceduren. Hvis benet er blevet fuldstændigt depileret, skal du passe efter at processen er som følger:

 1. Efter epilering på ingen måde bør du ikke udsætte huden for mekanisk stress. Det er bedst at behandle huden med et antiseptisk middel.
 2. Efter proceduren skal huden være fugtet, hvilket vil forhindre tørhed og skrælning. Bloker ikke porerne, så fugtgivende olier bør slukkes indtil senere.
 3. Våd ikke dine fødder efter proceduren i 2 dage. Det er bedre at afstå fra badprocedurer, minimere kontakt med vand.
 4. Efter 2-3 dage skal du bruge en skrubbe, det vil tillade at fjerne de indgroede hår. De er dannet som følger: pæren svækker, hårene kan ikke spire gennem epidermierne og forbliver derfor på overfladen.

Pleje efter epilering er meget vigtig for skønheden. Med ordentlig procedure bliver huden silkeagtig, tiltrækker andres synspunkter.

Ansigtsbehov fjernelse derhjemme

Braun Series 5 5040s Electric Shaver