Sådan fjerner du hårolie dope: instruktioner og anmeldelser

På trods af eksistensen af ​​en lang række måder at fjerne uønsket vegetation, bliver piger ofte til folkemetoder. En af disse er dope-olien, hvoraf de vurderinger angiver den høje effektivitet af fjernelse af hårfjerningsprodukter. Men før påføring af græsset skal man være bekendt med dets virkning på huden og funktionerne i applikationen.

Hvilken slags græs dope og hvor kan jeg få det

Datura - en urt, der tilhører nerdens familie. Planten er meget giftig på grund af det høje indhold af alkaloider.

Alle dele af planten indeholder stoffer, der kan have negative virkninger på den menneskelige krop - give hallucinationer, hjertebanken, nedsat koordination af bevægelser, hukommelsestab, svimmelhed. Ved alvorlig forgiftning er døden mulig.

Datura vokser hovedsagelig buske, lejlighedsvis er der enkelte planter. Det forekommer hovedsagelig langs veje, i øer, langs floder, i lossepladser, i grøntsagshave. Distrikteret overalt er den oprindelige fødested for oprindelse ukendt.

Denne urt til hårfjerning høstes for det meste i Tadsjikistan.

I hvilken form er urten brugt til at fjerne hår

For at slippe af med unødvendig vegetation er der flere måder at bruge dope på. Der er 3 vigtigste:

 • i form af afkog;
 • olie;
 • alkohol eller olietinkturer.

Bøtter og ånd tinkturer er nemme at forberede derhjemme. Det er bedst at købe olie i færdig form på apoteket, da fremstillingsprocessen er meget besværlig (produktet opnås ved at klemme planter fra frø og urter).

Værktøjet anbefales kun at bruge til fødderne i det intime område på grund af hudens høje følsomhed i dette område. Brugen er kontraindiceret.

Som følge af regelmæssig anvendelse af produktet er hårfollikernes funktion nedsat. Over tid mister hårene farve, slår af og falder derefter ud.

Ved overholdelse af forskrifterne for brugen af ​​græs er hårsækkene mættet med toksiner, de dør og ophører med at fungere. Dope er således et effektivt middel til at fjerne hår permanent.

Opnåelse af den ønskede effekt observeres efter en lang anvendelse af værktøjet, de første resultater observeres kun efter flere måneders brug og suspensionen af ​​hårvækst - efter et år. På grund af plantens høje toksicitet er det vigtigt at tage pauser mellem kurser.

Hvordan man laver tinktur

Ifølge mange anmeldelser er olietankningen af ​​dope mest effektiv til at fjerne hår. Det bidrager ikke kun til at slippe af med unødvendig vegetation, men har en blødgørende effekt på epidermis. Det er dog svært at forberede det hjemme, da der kræves særligt udstyr til at få hætte.

Situationen er anderledes med alkoholtinktur. Til tilberedning er jordfrø af dope og et halvt glas alkohol eller vodka påkrævet. Alle ingredienser er blandet og tæt lukket i en flaske med mørkt glas.

Værktøjet efterlades for at infuse over en 3-ugers periode. Efter anstrengelse er den klar til brug.

Brug af alkoholtinkturer anbefales ikke til tør hudtype på grund af alkoholindholdet, som har en tørreffekt.

Til fremstilling af olietinning er påkrævet for at tage de knuste frø af dope og hæld dem med solsikkeolie, og kog derefter på lav varme i mindst en time. Foruden solsikke kan du bruge andre olier.

Forberedelse af tinkturer til hårfjerning kan baseres på roddoppen, hvilket ikke er mindre effektivt.

Forsigtig! På grund af at planten er meget giftig, skal du undgå kontakt med slimhinde og åndedrætsorganer, når du forbereder tinkturen.

Advarsler og kontraindikationer

Ved brug af produkter baseret på datura er det vigtigt at følge forsigtighedsforanstaltningerne, følg vejledningen - det vil give dig mulighed for at opnå det ønskede resultat uden at skade dit eget helbred.

Lægemidlet er kontraindiceret i:

 • Tilstedeværelsen af ​​hudsygdomme;
 • eksisterende patologier i centralnervesystemet, epilepsi, nyresygdomme, lever, diabetes mellitus;
 • graviditet og amning
 • individuel følsomhed.

Det anbefales at afholde sig fra brugen af ​​dope olie ekstrakt til at fjerne uønsket hår i nærvær af sår, skader, piger under 20 år.

Ved anvendelse af tinkturer kan følgende bivirkninger forekomme:

 • bevidsthedsklarhed
 • hovedpine;
 • hjertebanken.

I tilfælde af de angivne symptomer, bør du nægte at bruge dette middel og søge hjælp fra en specialist.

Olie anbefales at opbevares på et mørkt, køligt sted. Udløbsdatoen for hætteglasset er 3 år, og den åbnede bør ikke anvendes i mere end to måneder.

Instruktioner til brug

Brug af lægemidler baseret på dope bør tages ansvarligt. Procedurer udføres bedst om aftenen, før sengetid.

Før du bruger værktøjet anbefales det at foretage en følsomhedstest. For at gøre dette påføres en lille mængde af produktet på huden, og reaktionen overvåges. Hvis du oplever ubehagelige symptomer, bør du opgive denne metode til fjernelse af hår.

Hyppigheden af ​​brugen af ​​midler bør ikke overstige en gang om dagen. Procedurerne for at opnå det ønskede resultat skal være systematiske.

Olien

En fremgangsmåde til påføring af dopeolie til fjernelse af hår er at følge sekvensen af ​​de følgende trin:

 1. Et par dråber olie påføres på en bomuldsstuds eller bomuldsuld.
 2. Stoffet gnides i huden med uønskede hår.
 3. Venstre i en time, indtil den er fuldt absorberet.
 4. Vask af.

Olieansøgningens forløb er 2 måneder med yderligere en månedspause. Værktøjet i denne form anbefales til brug med tør hudtype. Desuden indbefatter sammensætningen af ​​olietinkturen hjælpekomponenter, som har en plejende virkning på huden, fugter og nærer det.

Advarsel! For bedre penetration af stoffet til hårsækkenet kan hår fjernes ved hjælp af en hvilken som helst af de foretrukne fremgangsmåder.

Tilsvarende anvendes olietinkturen og alkohol.

afkog

Ved påføring af afkog baseret på dope udføres følgende trin:

 1. Gaze eller blød klud fugtes i bouillon og presses.
 2. Vedhæftet til det ønskede område.
 3. Indpakket med en plastikpose.
 4. Modnes i mindst 2-3 timer før tørring af gaze eller serviet.

Kursets varighed er en måned efterfulgt af en 2-3 ugers pause.

Den dobne salve til permanent fjernelse af uønsket hår baseret på olieekstrakten fra planten og bivoksen er også effektiv.

Dette værktøj bruges ganske enkelt - salven påføres med et lille lag af lysmassagebevægelser, indtil det absorberes fuldt ud i 1-3 måneder efterfulgt af en pause.

anmeldelser

Anmeldelser af værktøjer baseret på dope hårfjerning kan findes tvetydigt. Da procedurernes varighed for at opnå det krævede resultat ikke er mindre end et år, har mange simpelthen ikke nok tålmodighed, og de taler om metodenes ineffektive virkning.

Her er eksempler på, hvad kvinder skriver om stoffer baseret på dope:

Maria: "Jeg udførte procedurerne ved hjælp af olietanken i dope i seks måneder. Der er en markant ophør af hårvækst på benene. I den intime zone lyste vegetationen lidt, men fortsætter med at vokse som før. "

Tatyana: "Jeg kan aldrig tolerere, før jeg får et resultat efter at have brugt en olie baseret på en dope, jeg begynder altid at bruge andre midler. Efter procedurerne med brug af olie bemærker jeg altid, at huden er forvandlet, og måske vil resultatet blive synligt på hårene over tid. "

konklusion

Datura - en plante der anvendes til hårfjerning, hvis egenskaber til at fjerne uønskede hår har været kendt siden oldtiden. Planten er meget giftig, så når du bruger den, er det vigtigt at gøre dig bekendt med alle advarsler og funktioner i applikationen. Procedurer anbefales til at udføre kurser. For at opnå det ønskede resultat kræves en længere periode.

Datura-græs: slippe af med håret for evigt

Nu er butikshylderne fyldt med forskellige midler til at fjerne uønsket hår, og det er ikke noget problem at finde noget passende. Men det var ikke altid tilfældet: I de nuværende bedstemøders dage var kun populære metoder brugt til at styre og opretholde ungdom og skønhed, herunder at slippe af med overskydende vegetation på kroppen.

En af de mest populære planter, der fremmer hårfjerning i disse dage var en dope. Men nu nyder han ikke mindre succes blandt kvinder, der ønsker at få glat hud for evigt og ikke at ty til købte midler til epilering.

Kort beskrivelse af anlægget

Datura er medlem af familien af ​​Solanaceae og er en af ​​de mest giftige blomstrende planter. Dens højde kan nå en og en halv meter. Rotsystemet er drejeligt, stilken er tykt, hul, glat. Bladene er store, tandede og udsender en ubehagelig lugt, når de gnides. Blomsterne ligner lilla, store, hvide eller lilla, 5-kronblad, blomstrer om aftenen og har en stærk aroma.

Datura frugter - runde frø kasser dækket med pigge og opdelt i 4 rum inde. Fra korn og urter få den æteriske olie. Frugter modner i midten af ​​efteråret. Frø og blomster er især giftige dele af planten.

Datura vokser oftere på flere buske i nærheden, alene - meget sjældent. Du kan finde den på vejkanter, dumper, øer, i grøntsager, langs floderne. Distrikteret i næsten alle lande, er hjemlandet ikke ligefrem kendt.

Navnegenskaber

Planten har mange navne blandt folket: henbane, svindelgræs, ildelugtende agurk, dumt potion, creeper, dumt græs, sorcerergræs, stinkende osv. De fleste af dem bekræfter kun den stærke giftighed af dope, hvis duft i store mængder kan forårsage hallucinationer, fotofobi, delirium, tør mund, bevidsthedsklarhed, nedsat koordination, følelsesmæssigt ubehag osv. Alvorlig forgiftning er fyldt med døden. Ved visse (meget moderate) mængder er planten medicinsk.

Princippet om drift

Efter systematisk påføring på huden virker dopet gradvist på folliklerne og hæmmer deres arbejde. Som følge heraf misfarver hårene over tid, bliver tørre, skøre, begynder at falde af. Med overholdelse af brugen af ​​datura-græs til hårfjerning bliver folliklerne mættet med toksiner, dør og ophører med at udføre deres funktioner. Bundlinjen: væksten af ​​hår på det behandlede område af huden standser for evigt.

Resultatet af ansøgningen opnås på grund af indholdet af alkaloider i sammensætningen af ​​dope: scopolamin, atropin og hyoscyamin. Det er dem der hæmmer hårfollikernes arbejde, der efterhånden fører til et fuldstændigt tab af deres funktioner.

Brugen af ​​dope giver ingen hurtig virkning: De første resultater vil først være oplagte efter en måned med at bruge græsset, og ophør af hårvækst vil komme omkring et år efter epilationens begyndelse. I løbet af denne tid er det nødvendigt at tage pauser mellem kurser, da planten er meget giftig.

Sådan bruges

For at fjerne overskydende hår dope påført 3 måder:

En afkogning af tør dope og alkohol tinktur kan nemt fremstilles af dig selv. Daturaolie skal købes på apoteket, da præparatet derhjemme er for besværligt (produktet opnås ved arbejde ved at klemme urter og frø).

afkog

Deadwood dope (200 g) hæld 1 liter vand, lad kog og reducer varmen og kog, indtil vandet er reduceret 4 gange (250 ml væske skal forblive). Den resulterende bouillon hældes i en glasbeholder, tæt korket og opbevares i køleskabet. Fremgangsmåden til fjernelse af hårfjerning ved hjælp af dette værktøj er som følger:

 • fugt en tørring af blød klud i bouillon, klemme;
 • føj til området med unødvendigt hår;
 • Indpakning med polyethylen (ikke helt, lad åbne rum);
 • Hold indtil stoffet er helt tørt (2-3 timer).

Proceduren kan udføres om morgenen og aftenen hver dag i en måned, så tag en pause i 2-3 uger og gentag alt igen.

Alkoholtinktur

Tør dop (100 g) hæld en flaske vodka (0,5 l) eller den samme mængde alkohol i en glaspotte og lad i 2 uger i mørket med daglig omrystning. Proceduren er meget hurtigere og lettere end at bruge bouillon:

 • fugtig bomuldsuld i tinktur
 • smør den ønskede del af kroppen;
 • lad det tørre uden at tørre
 • Efter en time skylles med varmt vand.

Denne metode anbefales ikke til tør hud, fordi alkohol tørrer det endnu mere. Påfør 1-2 måneder efterfulgt af en pause på 4 uger.

Olien

Olie tinkturen af ​​en dope købt i et apotek eller online butik anvendes som følger:

 • Påfør et par dråber olie på en fleece;
 • gnid ind i det overgroede område
 • give midler til at blive absorberet;
 • vaske af i en time.

Proceduren gentages 2 gange om dagen i en måned efterfulgt af en 2 ugers pause eller 2 måneder med en pause på 30 dage.

Olie tinktur af dope er nyttig til tør hud: Normalt sælges produktet ikke i ren form, men i en blanding med æterisk olie af druemrø, som har en gavnlig effekt på epidermis, blødgør og nærer det i hårfjerningsprocessen.

Bemærk: Før påføring af dope i enhver form skal testes for allergi. For at gøre dette skal du anvende en dråbe penge på et ømt hudområde og se reaktionen i 20-30 minutter. I mangel af negative manifestationer i form af rødme, brændende eller kløe, kan du fortsætte med procedurerne.

For mere effektiv penetration af dope til folliklerne, kan du fjerne håret på en bekvem måde.

Mulige risici og forholdsregler

Datura er en effektiv, billig og overkommelig måde at slippe af med kropshår. Det giver meget gode resultater med korrekt brug og streng overholdelse af doser. Ellers kan der være bivirkninger:

 • nervøs irritabilitet
 • kvalme;
 • takykardi;
 • hovedpine;
 • tør mund
 • usammenhængende tale;
 • hallucinationer og vrangforestillinger;
 • bevidsthedskoldhed osv.

Hvis nogen af ​​disse tegn er fundet, stop hårfjerningsproceduren, vask straks af agenten, konsulter en læge og find en anden epileringsmetode.

Kontraindikationer

Forbud mod brug af dope i enhver form:

 • ungdomsårene;
 • graviditet og amning
 • sygdomme i nervesystemet, kardiovaskulære systemer, lever og nyrer;
 • glaukom;
 • allergier;
 • diabetes mellitus
 • eventuelle sygdomme og skader på huden
 • periode med forværring af kroniske sygdomme

Sådan beskytter du dig selv

Ved overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger under fjernelse af vegetation, dope-græs i enhver form, kan risikoen for bivirkninger reduceres væsentligt:

 • at forberede afkog på basis af denne plante i en bomuldsgas-bandage og ved luftning for at undgå forgiftning med par;
 • ikke at øge uden tilladelse dosis, tid og hyppighed af proceduren
 • må ikke indtages (det er farligt og vil ikke stoppe hårvæksten);
 • test for allergier før brug
 • tage hensyn til kontraindikationer
 • Straks afbryd brugen af ​​lægemidler på basis af en dope, når bivirkninger vises.

Alt er godt i moderation og ikke mindst et spørgsmål om planter, der er giftige og helbredende på samme tid. Med den rigtige tilgang og fraværet af kontraindikationer vil dope-græs virkelig give hudens glathed og silke uden overskydende vegetation for evigt.

Datura-herb hårfjerning

Hvem ville have troet, at et sådant græsgræs som en dope, vil tjene de smukke damer på vagt for glat hud, kæmper med uønsket vegetation på kroppen. Denne ret giftige plante har længe været ret effektivt anvendt til hårfjerning.

Og opskriften til forberedelse af midler er meget enkel. Olie eller alkohol tinktur af denne plante med langvarig brug kan betydeligt bremse væksten eller stoppe det for evigt.

Hemmeligheden om populariteten af ​​depilation baseret på dope derhjemme

Anmeldelser om brugen af ​​dope til depilation derhjemme er meget veltalende. Hvorfor bliver olie eller ånd tinktur så populær? Dette værktøj tiltrækker med dets lave omkostninger, evnen til at købe på et apotek eller lave mad selv hjemme. Sandt nok er lugten, især olie og afkog, temmelig specifik, ubehagelig. Denne hårde aroma er imidlertid til stede i mange vegetabilske olier. Tinktur indeholder olie ekstrakt dope almindelig.

Det skal bemærkes et andet ubetinget plus på dette værktøj. Dens vigtigste ingrediens er urt. Vi får et helt naturligt produkt uden duftstoffer og andre kemiske komponenter, hvorved hårfjerning er let og billigt.

Du må indrømme, at i moderne kosmetologi er det ret sjældent at finde produkter uden nogen kemisk komponent. I vores forberedelse er der kun græs og olie (eller alkohol, hvis tinkturen er alkoholisk). Ja, og opskriften til forberedelse af hårfjerning er enkel, hvilket gør det muligt at forberede det hjemme.

Virkning af stoffet: er resultatet af glathed for evigt muligt?

Forskere, dermatologer og trichologer (dem, der beskæftiger sig med hårproblemer) har fundet ud af hemmeligheden bag dette middel. Det viser sig, at stoffet dope (alkoholekstrakt eller olie, afkogning) påvirker hårets rod selv (hårfollikel).

Med aktiv vækst dræbes det betydeligt væksten i aktiv vækst, og for dem som sover (hvoraf 1/3 er fra alle hårets hår) tillader det ikke en vej ud af søvn. Hår, der allerede er vokset, er misfarvet, det bliver skørt, tørt, uigennemtrængeligt. På denne måde kan du ved hjælp af værktøjet opnå en jævn hud for evigt, og selve hårfjerningen er lavet så simpelt som muligt.

Tinktur Datura - urter

Tilberedningsmetode

Tinktur til hårfjerning er nemt at lave hjemme, godt, dope frø kan købes på ethvert apotek eller en specialiseret traditionel medicin butik, og opskriften er ret simpel.

Til dette har du brug for:

 • en halv kop jordfrø dope;
 • et glas alkohol (96%).

Alle ingredienser skal blandes og efterlades i en lukket glasbeholder i 21 dage.

Opskriften til dopingolie er også meget kort. For at gøre det skal du have enten oliven eller raffineret solsikkeolie. Afhængigt af din hudtype kan du bruge alkohol- eller oliebaserede produkter. Tør hud - Olie udsat for fedt - Alkohol tinktur.

Hemmeligheder og subtiliteter i brugen af ​​værktøjet

Daglige procedurer udføres bedst af kurset. De kan kombineres med permanente hårfjerningsmetoder, der er bekendt med dig, afhængigt af tilstanden og det endelige resultat, du ønsker at få.

Et par dråber af lægemidlet påføres et bestemt område og gnider det. Den bedste anvendelsesmåde anses for at være to gange dagligt: ​​om morgenen og om aftenen (i sidstnævnte tilfælde - mindst 2 timer før sengetid). Webstedet er ikke vådt en time. Det anbefales at tage en pause i procedurerne hver 2-3 måneder i en måned. Synlige resultater (svækket, bleget, skørt hår, sænker deres vækst) vil ses om en måned. Anmeldelser viser, at et afkog af urter har lignende egenskaber.

I betragtning af at dope er en giftig plante, når man arbejder med det, er det nødvendigt at følge elementære sikkerhedsregler. Lægemidlet fra denne plante kan ikke bruges til:

 • graviditet og amning
 • hudsygdomme;
 • modtagelighed for allergiske reaktioner
 • stærkt garvet eller beskadiget hud;
 • lidelser i nervesystemet.
Under graviditeten kan du ikke bruge Datura græs til at fjerne hår

Reglen om succesfuld fjernelse af hårfjerning er overholdelse af alle sikkerhedsregler for at arbejde med dette lægemiddel under hensyntagen til alle nyanser og anvendelsesmuligheder. Derefter kan du opnå fantastiske resultater. Glat og følsom hud uden uønsket hår er muligt. Brug olie, afkog eller tinktur af dope - valget er dit. Men denne enkle urt vil hjælpe med at løse problemet med uønsket hår for evigt.

Hvordan man bruger dope til at fjerne hår?

Dope er en plante fra nattehades familie, som har en ikke for behagelig og stupefying lugt. På trods af at det er meget giftigt, bruges Datura meget i traditionel medicin til helbredelse af mange lidelser (migræne, gigt, hoste, forkølelse osv.). Datura bruges også til hårfjerning. I denne artikel vil du lære at slippe af med uønsket ansigts- og kropshår med denne plante.

For at fjerne uønskede hår på benene eller i den intime zone, anvendes dope almindeligt i form af afkog eller olieekstrakt med succes. Denne plante er en naturlig epilator, hvor den langsigtede brug gør det muligt for dig at slippe af med uønsket hår for evigt.

Midler fra dope bidrager til ødelæggelsen af ​​hårrødderne, forhindrer deres vækst og reducerer smertens tærskel ved fjernelse af hår.

Olieekstrakt af planten er især effektiv til fjernelse af uønskede hår på benene. Om 2-3 måneder efter at du har brugt olieekstraktet af dope bliver huden på benene attraktiv, glat og elastisk, og hårene forsvinder for evigt.

Selv om der på nogle steder er hår, bliver de lette og ikke så hårde som de var før. I dag produceres dope olie industrielt og kan købes på ethvert apotek.

Påfør olien, skal være som denne: På problemområdet af huden til påføring, gnidning, et par dråber. Proceduren skal udføres en gang om dagen (helst om aftenen). Brug af værktøjer skal kombineres med hårfjerningsproceduren.

Hårfjerning dope kan gøres ved hjælp af en afkogning af planten. 200 g tørre råvarer brygger en liter vand, kog på lav varme til kogende væske (den skal være ca. 250 ml). Efter afkøling spændes buljonen og hældes i en tætsluttende beholder. Du kan gemme bouillon i meget lang tid.

Det bruges på denne måde: serviet fugtes i bouillon og påføres problemområder, det er pakket med en film på toppen (men ikke for tæt, så der er en lille mængde luft). Proceduren udføres 2-3 gange om dagen. Serviet bør opbevares indtil det er tørt. Fra denne procedure begynder hårene at falde ud selv.

Før du anvender olie eller afkogning af dope til store hudområder, skal du tage en følsomhedstest: Anvend et par dråber på armbøjningen og vente 4-6 timer. Rødhed eller brænding forekom ikke - du kan fortsætte med procedurerne.

Ved hjælp af dope kan du virkelig slippe af med uønsket vegetation. Kun for at opnå det ønskede resultat er værd tålmodighed.

Urter til hårfjerning

Urter er ikke i stand til at fjerne hår i en session, men kan betydeligt reducere follikelets aktivitet og dermed væksten af ​​hårstangen. Der er mange plantehæmmere, men som regel er urter til hårfjerning meget giftige.

Vi opregner de mest populære planter:

 • Nitelfrø, der omfatter histamin og myresyre. Fra frøene laves olieekstrakt eller hugge friske frø.
 • Datura, som tilhører de giftige planter på grund af de alkaloider, der udgøres. Fra dopa forbereder de både alkoholtinktur og olieekstrakt. Disse midler bidrager til den gradvise ødelæggelse af hårsækkene og ophør af hårvækst.
 • Pink periwinkle, en plante, hvorfra kræftmidler er lavet. Indolske alkaloider indeholdt i periwinkle rødderne, påvirker hårfolliklerne aggressivt og bidrager til deres fading. Anlægget er meget giftigt, på det frie marked er det yderst vanskeligt at møde.
 • Mac cay, en velkendt plante, der indeholder mange komponenter, der er værdifulde i farmakologisk forstand. På området for hæmning af hårvækst er valmue interessant på grund af kodein og papaverin, som findes både i blade og frø. For at forhindre væksten af ​​hårakslen anvendes en blanding af aske af brændt tørrøve og vegetabilsk olie.
 • Saffron, en iris familie plante. Efter epilation anvendes saffrontinktur, som gradvist reducerer hårvækstaktiviteten på grund af tyggegummi og glycosider. Værktøjet blødgør huden hårdt, så det bruges sjældent.
 • Gurkemeje (gurkemeje) er en plante af ingefær familien, som ofte fejlagtigt identificeres af folk som safran, selv om det er mere som ingefær. Gurkemeje kan virke som en hårvæksthæmmer på grund af jod og fosfor indeholdt i det.
 • Rødderne (løg) af hyacint hjælper også med at bremse væksten af ​​hårets aksel på grund af undertrykkelsen af ​​follikelaktiviteten.

Generelt skal eventuelle urter til hårfjerning mere præcist for at stoppe deres vækst indeholde alkaloider, glycosider, syrer, æteriske olier eller flavonoider.

Datura til hårfjerning

Datura - en giftig plante, der indeholder en meget stor koncentration af alkaloider. De bidrager til inhiberingen af ​​hårsækkets aktivitet, hæmmer væksten af ​​hår. Ved regelmæssig brug af produktet bliver håret tyndt, deres struktur ødelægges, follikel papilla dør, og væksten stopper fuldstændigt. I gennemsnit tager processen med "død" af folliklen omkring et år, og det er den optimale, relativt sikre periode for kroppen at bruge en sådan giftig opskrift. At tro på den øjeblikkelige handling af dope er ikke det værd, medmindre du tager det inde, og det er allerede en risiko for livet generelt.

Datura til hårfjerning kan være i form af tinkturer og oliebaseret. Hvilken type produkter man vælger, bestemmer kvinden sig selv under hensyntagen til struktur og hudtype. Det er indlysende, at alkoholisk tinktur er egnet til fedtet hud, til en tørrere en - olie med dope. Proceduren for at stoppe hårvækst udføres bedst ved sengetid, ikke mere end en gang om dagen, men regelmæssigt. Før du anvender "dopey" lægemidlet, bør håret fjernes på enhver tilgængelig måde, så stoffet vil bedre trænge ind i det ønskede område - follikelet.

Da hårfjerningen ikke er en harmløs måde, bør du overveje de strenge kontraindikationer:

 • Graviditet.
 • Amningstiden, amning.
 • Alder op til 20 år.
 • Allergi.
 • Sygdomme i nervesystemet.
 • Diabetes mellitus.
 • Nyresygdom.
 • Epilepsi.
 • Acne.
 • Purulente hududslæt, sår og ridser.
 • Periode med forværring af kroniske sygdomme.
 • Dermatitis og eventuelle systemiske hudsygdomme.

Dop tinktur til hårfjerning

Mange giftige planter anvendes i medicinalindustrien og i kosmetologi. Bliv ikke en undtagelse og dope, som var kendt for vores forfædre. Hvad er hans navne - sorcerer-græs, ustabilt græs, dunnopian og lignende. Sådanne figurative navne taler for sig selv, dope har virkelig en stærk berusende, hallucinogen egenskab. Og det er absolut ikke nødvendigt at tage det inde, lige nok til at blive ved siden af ​​en blomstrende plante i 5-10 minutter.

Ud over sine giftige egenskaber er dope også berømt for sin smertestillende, antispasmodiske effekt, det vigtigste er at finde den rigtige dosis. Denne regel gælder for proceduren for hårfjerning, når den anvendes tinktur Datura til hårfjerning. Du kan købe den færdige tinktur, men hvis du har mulighed for at høste græsset selv, er værktøjet tilberedt hjemme.

 • 0,5 kopper fræsede frø dope.
 • Et glas alkohol eller vodka.
 • Bland alt og luk i en glasburk i 21 dage.
 • Før du påfører tinkturen, er det bedre at fjerne håret på en hvilken som helst acceptabel måde, fordi værktøjet virker hurtigere på hårsækkene.
 • Smør huden med infusion, hvor uønsket hår vokser en gang dagligt.
 • Efter påføring af produktet vaskes ikke af i en time, så vaskes huden med varmt vand.
 • Procedurer gentages regelmæssigt i 2-3 måneder, hvorefter en pause er taget i en måned, og kurset gentages.
 • De første resultater i form af svagt, tyndt hår vil være om en måned. Desuden går hårvæksten væsentligt langsommere.

Tinktur kan ikke anvendes under graviditet, laktation og sygdomme i nervesystemet. Hvis irritation viser tegn på allergi, bør dop stoppes straks og anvendes på en mere sikker måde.

Nisse hårfjerning

Nisse brænder ikke kun, men også meget nyttig plante. Paradoksalt nok er der mange opskrifter med nål til at styrke og vokse hår, der er også måder at fjerne hår med nål. Hvad er hemmeligheden i denne fantastiske plante?

Nyren indeholder mange vitaminer, caroten, svovl, proteinforbindelser, kalium, calcium og jernsalte. Forresten forbedrer svovl hårvækst, men netsegenskaberne for at forbedre blodproppens funktion kan hjælpe med at lette hårvæksten. Alt afhænger af, hvilke dele af nettet der bruges til et eller andet formål, selvfølgelig er teknologien til fremstilling af produktet, dens proportioner og anvendelsesmåden også vigtig. Der er en anden interessant egenskab af nælde, det kan være et meget godt konserveringsmiddel, stabilisator. Ved hjælp af brændenød har elskerinde siden længe haft mange produkter uden at have de moderne fordele ved civilisationen, især - et køleskab. De produkter, der indeholder protein, blev specielt godt lagret med netnet. Denne evne og brugte dygtige damer, der anvender nældetinkturer for at fjerne hår.

Nettle i færd med hårfjerning bruges som en hæmmer, det vil sige en måde at hjælpe med at stoppe hårvæksten. Der er mange opskrifter, såsom gnidning af hud med friske nældeblad. Men dette er for ekstreme en metode, der er fyldt med alvorlige forbrændinger og irritation. En mere korrekt opskrift indebærer afkogning af nældefrø eller deres olietinktur. Alkoholbaserede agenser er også gode, men kan tørre ud i huden.

Urtefrø til hårfjerning

En af de mest populære folkeveje til bekæmpelse af kropshår er olietinning af nældefrø. Urtefrø til hårfjerning blev brugt i antikken, der er oplysninger om deres anvendelse selv i kongelige familier. Vi tilbyder en relativt sikker metode, som indebærer regelmæssig brug inden for 2-3 måneder. Du bør ikke forvente et hurtigt resultat, olietinkturen virker langsomt, men ret effektivt.

 • 40 gram nudelfrø er jordet i en mørtel (bundet). Slibemaskinen virker ikke, da frøpartiklerne ikke behøver pulverkonsistensen.
 • 100 gram ricinus eller raffineret vegetabilsk olie. Det er bedre at bruge enten ricinusolie eller druemostolie, denne base er mere neutral og absorberes bedre i huden.
 • Knuste frø hældes i olien, produktet er infunderet i et mørkt, køligt sted (ikke i køleskabet) i ca. 2 måneder.
 • Olieinfusion kan filtreres, men kan bruges i sin oprindelige form.
 • Huden skal først rengøres, den skal være tør.
 • De nødvendige steder bliver smurt dagligt, agenten er efterladt på huden i ca. 1 time og derefter tørret med bomuldsklud.
 • Hvis tinkturen er tilberedt korrekt, bør den absorberes fuldstændigt.
 • De første resultater vil ses i 1,5-2 måneder. Håret bliver tyndere, det er nemt at fjerne dem enten med pincet eller på en anden passende måde. Da brugen af ​​olieinfusion af nældefrøhår stopper væksten.
 • Hele processen skal overvåges for mulig hudirritation. Hvis et udslæt forekommer, er det værd at lede efter en anden måde at fjerne uønsket hår på.

Hårfjerning med hvidløg

Det er klart, at kvinder på vej efter den perfekte opskrift på hårfjerning er klar til at gå ind i utænkelige afstande og gå til eksperimenter. Sådanne ekstreme metoder, ifølge mange eksperter, omfatter hårfjerning med hvidløg.

Hvidløg er i princippet et lagerhus med meget sunde ingredienser. Den er rig på flavonoider, den indeholder en stor koncentration af sennepolie, en æterisk olie med en duft af svovl, en masse phytoncider, calcium, fosfor, magnesium. Der er i hvidløg og iod, og jern, samt zink, kobber og mange andre værdifulde stoffer. Hvidløg, på trods af sin særlige smag, blev rost af vores forfædre. I øst blev han æret som en universel medicin ikke kun for sygdomme, men også for onde ånder. Desuden troede mange, at hvidløgsklyven er tænderne på et mytisk, guddommeligt væsen - en drage, som både kunne forsvare og straffe forseelser. På den måde kan hvidløgs hårfjerning også medføre begge fordele (hvilke skønhedseksperter stærkt tvivler) og skade i form af alvorlige forbrændinger og irritationer på huden.

Hvordan kan hvidløg hjælpe med at fjerne hår? Ud over irriterende og stimulerende blodcirkulationsegenskaber har hvidløg en astringent og vasokonstriktiv effekt. Denne evne hjælper naturligvis hvidløg til at stoppe follikelens arbejde for at stoppe hårets vækst. På kvinders fora kan du finde råd om brugen af ​​hvidløgssaft til epilering af ansigtshår. Som om gnide området over overlæben eller hagen, kan selv de grove hår elimineres. Forfatteren af ​​disse linjer mødte ikke i virkeligheden sådanne dristige kvinder, og mener, at det er bedre at bruge hvidløg til det tilsigtede formål - i madlavning, muligvis som en forebyggende foranstaltning i perioden med massive sygdomme af ARVI og influenza. Og for ansigtets udtørring er det bedre at bruge sikre og korrekte metoder.

Hvid henna til hårfjerning

I nogle kilder findes der information om, at hvid henna er fremstillet af finkornede valnødspartitioner. Faktisk er det ikke sandt, enhver henna, uanset farve, er lavet af lawsonium, en plante, der lever overalt i afrikanske lande, i Indien og i nogle dele af Asien. Faktisk er der et værktøj, der indeholder hvid henna til hårfjerning, samt aske, sodavand og andre komponenter. Men et sådant lægemiddel er mere tilbøjelig til at bremse hårvæksten ved at undertrykke hårpærens aktivitet, skrubningseffekten på huden og syre-base-effekten på den voksende håraksel. Hvid henna er et fremragende antiseptisk middel, som en komponent i hårvæksthæmmeren, det kan anvendes i post-epileringsprocedurer. Separat er hvid henna til hårfjerning ikke brugt, da alle typer henna tværtimod bidrager til styrkelse og vækst af hår.

Du kan selvstændigt forberede en sådan sammensætning:

 • En pakke af hvid henna.
 • Sæbespåner (rist halvt stykke babysæbe på en fin rist).
 • 2 spsk bagepulver.
 • 3-5 dråber æterisk olie (et valg af citron, mynte, lavendel).
 • 0, 5 glas (det er muligt mindre) det rensede vand.

Rør hennaen med sæbe spåner, tilsæt sodavand, hæld i vand, omrør sammensætningen indtil tykk konsistens, og tilsæt derefter æterisk olie. Blandingen påføres med en spatel til området tør hud, hvor håret allerede er fjernet. Handlingstid fra 15 til 30 minutter, så blandes forsigtigt med en spatel, skylles med varmt vand. Denne sammensætning fjernes godt på grund af tilstedeværelsen af ​​sæbe, der virker som et emulgeringsmiddel.

Nuri hårfjerner

Nuri til hårfjerning er et pulver lavet af naturmateriale. Producenten af ​​pulver Nuri hævder, at dens komponenter leveres fra helbredelse af persiske kilder, ud over at sammensætningen af ​​produktet indeholder sporstoffer, ekstrakter af urter og mineraler. Legenden har det, at knust sten til hårfjerning blev brugt i antikken, var pulveret særligt populært blandt tyrkiske kvinder, der bor i den østlige del af landet. Det er dette område, som forskere er interesseret i, studerede klipperne og fandt ud af, at stenene er rige på bariumsulfat. Bariumsulfat anvendes igen i vid udstrækning i røntgenkontrastprocedurer, har en kraftig indhyllende virkning, som de begyndte at bruge til at stoppe hårvæksten.

I dag er Nuri for hårfjerning ikke længere betragtet som en nyhed, stoffet blev udgivet i slutningen af ​​forrige århundrede, og dets popularitet forklares af gode resultater og en næsten tyve års historie med positive anmeldelser. Nuri er et godt alternativ til smertefulde procedurer som voksning eller plukning af hår med pincet. Ud over bariumsulfat, henna, calcium, parfume præparater, talkum er inkluderet i præparatet. Operationsprincippet er ret simpelt - sparsommeligt skrælning, gradvis ødelæggelse af hårstrukturen og armering af follikelaktivitet.

Hvordan bruges Nuri til at fjerne hår?

Pulveret opløses i 50 ml vand, omrøres og påføres med en spatel til ren, fedtet hud. Værktøjet varer ca. 5 minutter og fjernes derefter med samme spatel og sammen med de opløste hårstænger. Huden vaskes med varmt vand og fugtes med en regelmæssig lyscreme. Det mest effektive pulver Nuri, når det påføres efter dampning af huden i badet, saunaen. Resultatet afhænger af graden af ​​kropshår, hudtype og regelmæssig brug. Men i hvert fald er Nuri et naturligt produkt, der ikke kun virker korrekt på de mest følsomme områder (armhuler, bikinier), men har også en god effekt på huden i princippet - renser, toner og fjerner det døde hudlag.

Gurkemeje Hårfjerner

Gurkemeje er længe blevet anvendt ikke kun som et tilsætningsstof eller et farvestof, men også til epilering, mere præcist efter det som en hårvæksthæmmer. Gurkemeje er populær i vores tid, og opskriften, som tilbydes nedenfor, er enkel og tilgængelig til madlavning derhjemme:

 • 3 spiseskefulde gurkemeje pulver.
 • 1 spiseskefulde kogt vand.
 • Alle blander til en pasty konsistens.
 • Blandingen påføres de allerede depilerede områder og efterlades i 10-20 minutter.
 • Huden vaskes med varmt vand, mest effektivt gnides med sur mælk eller valle, da gurkemeje kan give huden en gullig farvetone.

Hvorfor er gurkemeje effektiv til hårfjerning? Den første ting, der gør en blanding med gurkemeje, er en antiseptisk virkning, og hjælper desuden med at reducere hårsækkets aktivitet, og forlænger derfor effektiviteten af ​​hårfjerning generelt. Regelmæssig påføring af gruel kan betydeligt sænke væksten af ​​nyt hår, det eneste negative er farvningen af ​​huden. Af denne grund gælder gurkemeje ikke for ansigtet og åbne, synlige områder af kroppen.

Medicinsk ekspertredaktør

Portnov Alexey Alexandrovich

Uddannelse: Kiev National Medical University. AA Bogomoleter, specialitet - "Medicine"

Olie dope for at fjerne uønsket hår - alle fordele og ulemper

Nu for at slippe af med uønsket vegetation på kroppen, går piger til mange måder: epilering med voksstrimler, depilation, shugaring, foto og laser hårfjerning. I alt ikke at liste.

Men i det seneste er det blevet fashionabelt at vende sig til folkemæssige retsmidler, der blev brugt selv af vores bedstemødre. Det er ikke overraskende, fordi der i sammensætningen af ​​naturlige lotioner og tinkturer ikke findes kemikalier og andre stoffer, som har en skadelig virkning på huden.

Dope græs

Det antages, at almindelig dope er en forholdsvis effektiv måde at fjerne kropshår, som kvinder har brugt i århundreder.

Folket i denne plante har mange navne: Duropian, skøre græs, Cooper, divderevo og mange andre. Tilhører familien Solanaceae og vokser hovedsagelig i den europæiske del af Rusland.

De første nævninger af planter blev fundet blandt aztekerne, der beskrev ham som dumme sindet og overvældende ønsker. I Europa blev dope brugt til medicinske formål. Dens blade og frø har en beroligende effekt.

Datura er giftigt nok, så det må under ingen omstændigheder tillade det at falde ind i fordøjelseskanalerne. Men for kosmetiske formål er dope blevet brugt i meget lang tid siden middelalderen.

Olie dope til hårfjerning

Til kosmetiske procedurer ved brug af færdige olier eller olietinkturer. Selvom du kan prøve at lave mad selv.

Hvordan virker olie?

Med daglig brug af olie i mindst seks måneder kan du se et positivt resultat. Hår bliver gradvist tyndere og svagere, vil være lettere at fjerne. Og hvis der er nok tålmodighed til at udføre procedurerne regelmæssigt, så vil de helt forsvinde.

Korrekt brug af dopolie til fjernelse af hår bør ikke forårsage bivirkninger (kun hvis der ikke er nogen individuel intolerance). Ifølge forskningsresultater påvirker olien eller afkogningen af ​​dope direkte hårsækken. Dette er hemmeligheden om effektiviteten af ​​lægemidlet.

Naturlige ingredienser (græs og olie) svækker hårvæksten betydeligt. Og hår, der endnu ikke er gået i en aktiv vækstperiode, er normalt ikke tilladt at nå denne tilstand.

Efter regelmæssig påføring på huden af ​​dopolie bliver håret skørt og ikke-levedygtigt. Det vigtigste er ikke at tage pauser. Så glat smuk hud vil ikke være en drøm, men en realitet.

Hvordan man ansøger olietinktur?

For at slippe af med håret permanent anbefales en olietinktur i mindst tre måneder. Det er gennem denne periode, at den første effekt vil være mærkbar. Lidt mere end seks måneder kan du helt glemme hårfjerning.

Før du anvender olien, skal du kontrollere, om der er en allergisk reaktion. For at gøre dette gnides nogle få dråber på et lille hudområde. Hvis den næste dag ikke er rødme og irritation, så kan stoffet sikkert anvendes.

For større effekt skal olietinningen fra dope frø anvendes efter et varmt brusebad om aftenen. Gennem forstørrede porer er det meget lettere for stoffet at trænge ind i hårsækken. Det anbefales ikke at vådte huden efter gnidning af olien i en time.

Værktøjer baseret på olie eller alkohol efter en time skal vaskes af med varmt vand. En afkogning af vand skal ikke vaskes længere væk, cirka to eller tre timer.

Påfør et par dråber olie til huden, tør og rent, og begynd at gnide ind med lette massager. Det vigtigste er ikke at glemme at udføre denne procedure hver dag.

Selvfølgelig vil i første fase ikke alene være nok til at slippe af med uønsket hår. Vokset hår er bedst barbering. Hvis epilatoren eller voks er olietinkturen ønskelig at påføres efter et par dage. De beskadigede områder vil roe ned, og mulige mikrotraumer vil helbrede på det tidspunkt.

Hvad skal man være klar til?

Som tidligere nævnt kan den øjeblikkelige virkning ikke ses. Gør dig klar til det faktum at slippe af med uønsket hår for altid tage mange måneder. Af den måde anbefales proceduren at gennemføre kurser: to eller tre måneders anvendelse af midlerne, en måned pause.

Hvis olien er tilberedt på egen hånd, så skal du vide, at det lugter ret specifikt og ikke meget behageligt. Men af ​​hensyn til perfekt glat hud kan du være tålmodig. Smagsstoffer og stabilisatorer tilsættes ofte til sammensætningen af ​​indkøbte produkter, så smagen af ​​sådanne produkter vil være meget mere behagelig.

Udvikle ikke til tvivlsomme anmeldelser på foraene og tag ikke tinkturen eller afkogningen af ​​dope inde. Alligevel er det et ganske kraftfuldt værktøj, som påvirker centralnervesystemet. Hertil kommer, at indtagelse ikke hjælper i kampen med hårene på hænder og fødder.

Opskrifter tinkturer til hårfjerning

At fjerne håret ved hjælp af dope-græs er normalt brugt afkogning af frø, olie eller alkohol tinktur. Det er bedre at vælge en af ​​disse metoder og kun bruge dem.

Olietinktur betragtes som det bedste middel, fordi det ikke kun stopper hårvækst, men har også en blødgørende effekt på huden. Det eneste negative er, at det er næsten umuligt at forberede et sådant middel hjemme.

Faktum er, at der til fremstilling af en olietinktur baseret på dope anvendes et ekstrakt fra plantens blade og frø, som kun kan opnås ved hjælp af specialudstyr. Så du skal bruge lidt tid og penge til at finde og bestille værktøjet i onlinebutikken.

Men for at forberede en alkoholisk tinktur eller afkog uafhængigt under hver enkelt kraft. Selvom disse værktøjer også kan findes i salg. Ifølge vurderinger virker vandafkogning ikke så effektivt som andre midler. Men det er nemmest at lave mad.

Alkoholtinktur

For at forberede hjemme et middel til at fjerne hår på basis af en dope, skal du tage 100 g frø af en plante, du kan købe dem i et apotek og male dem godt. Husk at planten er ret giftig, så undgå kontakt med øjne og luftveje.

Jordfrøene hældes med alkohol eller vodka (et halvt glas er nok). Hvis alkohol anvendes, skal den først fortyndes med vand. Den resulterende opløsning hældes i en flaske eller krukke af mørkt glas og tæt lukket.

Derefter placeres opløsningen på et mørkt og køligt sted. Efter tre uger er tinkturen klar. Før brug skal den filtreres. Dette værktøj anbefales til dem, der har fedtet hud. Alkoholbaserede produkter har trods alt en tørreffekt.

afkog

Fordelen med vandafkog er, at den er velegnet til absolut enhver form for hud. Ja, og det er forberedt meget hurtigere end et alkoholbaseret produkt.

Et hundrede gram tørre og forkrossede blade skal dobbe et glas varmt vand. Kog derefter en emalje skål i 25-30 minutter.

Lad afkøle. Rens derefter for en dag på et mørkt, køligt sted. Klar bouillon filtreres, og den er klar til brug.

Olietinktur

Milled frø dope hældte solsikke eller olivenolie. Du kan tilføje tørre blade eller rødder af planten. Olieblandingen koges over lav varme i en time. Lad afkøle og skifte til en skål af mørkt glas. Opbevar værktøjet skal være på et køligt sted og ikke udsættes for direkte sollys.

Datura olie: kontraindikationer

Beslutter at bruge dope olie til hårfjerning, skal du følge de sædvanlige forholdsregler for ikke at skade dig selv. Stram overholdelse af dosering og regelmæssighed kan gøre huden glat uden at skade sundheden.

Ingen er immun fra den individuelle intolerance over for midler, der er fremstillet af dope. Derfor testes olien først på et lille hudområde for at undgå udseendet af allergiske reaktioner.

Vær opmærksom på, at det er strengt forbudt at bruge medicin baseret på en dope:

 • i nærvær af nogen hudsygdomme;
 • mennesker med nyrer eller sygdomme i centralnervesystemet
 • alle, der lider af epilepsi eller diabetes
 • gravide og ammende kvinder
 • med tendens til allergi
 • piger op til 20 år.

I nogen tid er det bedre at afstå fra at anvende olien til dem, der har små sår eller purulente udslæt på huden.

For evigt brug af dop tinktur bør opgives, når bivirkninger vises, såsom:

 • hovedpine;
 • bevidsthedsklarhed
 • takykardi.

Forresten er olietankningen af ​​dope brugt til at slippe af med håret kun på hænder og fødder. I bikiniområdet er armhulen, på ansigtet, huden meget følsom og følsom. Stoffet kan forårsage alvorlig irritation og forbrændinger.

Daturaolie skal opbevares korrekt: i mørke og kølige. Holdbarheden er 3 år, men en åben flaske efter 2 måneder skal smides ud. Selvom der stadig er nok olie.

Resultater ved hjælp af dope olie

Alle mennesker har deres egne individuelle egenskaber. Det er ikke overraskende, at helt modsatte anmeldelser findes på olietinkturen baseret på dope.

I de fleste af dem, der har haft tålmodigheden til at bruge lægemidlet i mere end et år, skal man bemærke, at håret på arme og ben, hvis det ikke er helt forsvundet, er blevet meget mere ubemærket og tyndere, vokser langsommere.

På trods af alle advarsler beslutter nogle at bruge dopens olie og fjerne hår i bikinizonen. Og næsten alle siger, at hårfjerning er helt umuligt. Så det er bedre ikke at risikere det.

Broth dope almindeligt at fjerne hår

Den mest modbydelige i folkemedicin er, at den er fuld af overtro. Depilding af hår med fuldmåne i venstre hjørne af rummet, efter at have drukket sin egen urin. Nå, dumhed! Det værste i folkemedicin er, at det nogle gange virker. Som et resultat forbliver opskrifter i folks hukommelse som "en magisk måde at slippe af med overskydende vegetation for evigt", men ingen bekymrer sig over, hvorfor de arbejdede, hvem de kunne arbejde overhovedet (hvad er hans sygdomshistorie, hvis du vil), og hvor længe denne person levede.

Jeg skrev et stort antal af sådanne opskrifter fra tidsskriftet "HLS". Nogle mennesker flytter deres hår på det sted, hvor jeg gerne vil have det ikke at vokse:

For at bekæmpe uønsket hår, bage 150 g dope almindelig (hel plante med rod) i 1 liter vand for at opnå en stærk bouillon. Denne bouillon smører problemområder af huden.

Påstået snart vil håret falde ud. Lad os starte med det faktum, at dope (aka Vodyan, en gale drik, dumt græs, uhyggeligt græs, datura græs, durzely, dumt, rygsøjler, blod appelsiner, kropsdug) er meget giftigt. Tegn på forgiftning omfatter tør mund, diarré med blod, dilaterede elever og nedsat hukommelse. Så han handler (hvis i det hele taget) - dræber dine follikler. For folliklerne er dosen stor, og for dig er den lille - så håret er dødt, og du går stadig. Huden er ikke en fuldstændig uigennemtrængelig barriere, så alt, hvad du smeder i små koncentrationer, falder ind. Nå, så afhænger det af hvor meget du har salvet, hvad du har der med dine nyrer, hvor meget vand har du drukket osv. På samme måde blev håret ødelagt i midten af ​​det 19. århundrede ved anvendelse af thalliumacetat. Om konsekvenserne læses et særskilt materiale.

Relaterede materialer

Selektivt at citere materialer fra webstedet, glem ikke at markere kilden. Det bemærkes, at folk, der ikke gør dette, begynder at overgive med dyrepels. Fuld kopiering af artikler er forbudt.

Det "hårede spørgsmål" erstatter ikke din læge, så tag mit råd og min erfaring med en hel del skepsis: din krop er dine genetiske egenskaber og en kombination af erhvervede sygdomme.

Barber eller ikke barbere det intime område af en kvinde

Typer af lasere til hårfjerning - hvilken laser er bedre?