Shaving Soaps: Top Producenter

For at barberingsprocessen skal være minimalt traumatisk og så produktiv som muligt, skal en mand udstyres med barbermaskiner med skarpe knive og kosmetik til barbering. Halvdelen af ​​succes afhænger af det rigtige valg af kosmetik, så en mand skal være i stand til at forstå sine typer og for hvilke hudtyper hvert middel er egnet.

For eksempel er barbersæbe ideel til mænd med normal og olieagtig hud. Sæbe adskiller sig fra andre midler ved to fordelagtige indikatorer - økonomi og effektivitet. Og enhver ved, at historien om barbering som helhed begyndte med sæbe. Derfor er det tilrådeligt at dykke ind i de spørgsmål, hvor sæbe er egnet til barbering fra mange mærker og mærker, samt hvordan man bruger barbersæbe.

Barbering sæbe. Populære arter

Barbersæbe er ideel primært fordi den skummes godt og i lang tid bevarer et varigt skumblødgørende skum. Sæbe kan være i form af pinde, fast i krukker eller i den oprindelige form af skiver. Den mest hensigtsmæssige løsning anses for at være sæbe i krukker, da den er af medium koncentration og giver dig mulighed for hurtigt at lave skum og fra krukken for straks at udføre et hegn med en lille børste til påføring på huden. Specialister lavede en vurdering af de bedste mærker til fremstilling af sæbe til barbering.

Lea klassiker

For at en mand kan nyde en klassisk barbering, tilbyder producenter af Lea classic fra Frankrig højkvalitets barbersæbe. Sæbe er blevet produceret i mange årtier, det skelnes af den dyre aroma af sandeltræ og tærte duften af ​​mos. Sharp i første omgang begynder duften at glæde manden, ligesom det resistente skum, der giver dig mulighed for at udføre en højkvalitets barberhud. Men for at få skummet skal fast sæbe forsigtigt piskes med en lille børste.

L occitane

Et andet fransk mærke af mænds kosmetik L occitane tilbyder mænd Marseille sæbe af fremragende kvalitet. Produktet er pakket i polyethylen med en firmapost, som indeholder alle oplysninger om sæbe. Der er en anden sæbe, der sælges straks i en metalskål til behagelig brug. Såpen har en behagelig, diskret aroma af enebær og sandeltræ. Der er også mulighed for mild sæbe til elskere af hurtige resultater. Alle produkter giver en høj slip på maskinen og blødgør huden.

Cella

Det italienske mærke Cella tilbyder også kosmetik til barbering, men kun fra naturlige ingredienser. Sammensætningen af ​​barbersæbe involverer kun vegetabilske og animalske fedtstoffer, og den formel, der er udviklet af virksomheden, har været uændret i mange år. Sæbe kan købes i en krukke til en behagelig piskning, og senere genkøbes ekstra briketter.

Tabac original

Tyskland har altid været kendt for højkvalitets mænds kosmetik og barberingstilbehør, så Tabac original gav ikke til tradition. Til denne dag er denne sæbe en førende på markedet. Fabrikanten tilbyder straks en klud af sæbe til barbering samt en ekstra enhed til staven og for skålen. Basen af ​​sæbe er animalsk fedt, det behøver ikke at blive gennemblødt i vand, da det er glimrende og skum nemt.

TRIUS

Den russisk fremstillede TRIUS sæbe er ikke ringere end importerede mærker med hensyn til kvalitet, men det koster meget mindre, hvilket har forårsaget efterspørgslen efter produktet. Foruden sæbebasen indeholder sæbe essentielle olier af eucalyptus, appelsin, mynte og citron, og ud over den behagelige duft toner og opfrisker ansigtets hud. Ideel til normale og olieagtige hudtyper, da det renser porerne og tørrer huden.

forretning

Fra husholdningssæbe er det også muligt at udføre barberingsprocedurer, for mange mænd er det generelt den bedste sæbe til ansigtets hud. Alkalis i sammensætningen retter håret perfekt til barbering, tør olieagtig hud og desinficerer fra patogen flora. Du kan bare skumpe sæbe med en lille børste, eller du kan lave hjemmelavet sæbe til skæget. Til dette har du brug for:

 • gnid den revet sæbe;
 • Tilføj 50 gr. vand;
 • sæt blandingen i et vandbad
 • tilsæt sukker og bland sammensætningen
 • når sæbe erhverver en væskestruktur, fjernes den fra varmen;
 • 8 gram tilsættes til blandingen. laurbærolie, 10 g. talkum og 5 gr. dimethicon;
 • massen omrøres indtil homogene og æteriske olier kan tilsættes til den afkølede sammensætning.

Såpen hældes i forme og får lov til at fryse i flere dage. Og først efter det kan vaskesæbe med tilsætningsstoffer anvendes til det tilsigtede formål.

Fra Kina

Særligt bemærkelsesværdig sæbe fra gedefedt, leveret fra Kina. Sæbe kan kun købes via ressourcer på internettet, prisen er forholdsvis rimelig. Anmeldelser siger, at sæbe skummes let, og det resulterende skum hjælper let og endda barberer selv de hårdeste børster. Sæbe består af naturlige ingredienser, det skummes godt og indebærer minimal forbrug.

fede

Supplerende bedømmelse fra eksperterne kan fedt barbering sæbe, som adskiller sig fra den sædvanlige sæbe sammensætning. Fedt sæbe er et produkt, der indeholder animalske fedtstoffer. I dag kan mange producenter falde ind under denne kategori, for eksempel British Mitchell's sæbe med et lanolinindhold af fedt udvundet af får uld.

Et andet eksempel på en fedt barbersæbe er et østrigsk fremstillet Haslinger produkt, da det også indeholder lanolin. Hvis vi taler om ikke-fedtet sæbe, betyder det, at kun vegetabilske olier antages i dens sammensætning (oliemærke på sæbe). Princippet om anvendelse af sæbe af fedtstof eller ikke-fedtsammensætning er ikke fundamentalt forskelligt, såvel som skumets kvalitet under barberingen ved sådanne midler.

Proraso

Det italienske mærke er i dag på toppen af ​​popularitet, og selskabet har produceret produkter siden begyndelsen af ​​forrige århundrede. Sæbe fra mærket er ikke fedtet, da det udelukkende er fremstillet på vegetabilske olier. Fabrikanten tilbyder flere typer sæber, for eksempel Menthol og Eucalyptus og Grøn te og Havre. Kosmetik ideel til tør og følsom hud.

Tyrkiske mænds mærke af kosmetik til barbering og andet tilbehør, der også producerer sæbe til barbering. Såber er ideelle til deres høj kvalitet og overkommelige priser. Ofte sælges sæbe i sticks eller specielle kopper, hvor du kan suge det til procedurer. Men sæberne fra Arco i dag er begrænsede produkter, der sjældent sælges i butikkerne.

Wilkinson sværd

Det tyske firma Wilkinson producerer en række shavingprodukter og tilbehør, herunder barbersæbe. Dette kan være en rejsestang til udendørs brug, samt sæbe i en krukke til komfortabel brug derhjemme. Sæber er værdige til deres skummende egenskaber og fremragende hud fugtgivende.

Muehle

Et vellykket tysk mærke af mænds kosmetik og barberingsværktøjer, der producerer barbersæber. Det er baseret på udelukkende urte ingredienser, som følge af, at sæbe passer til alle hudtyper. De bedste typer sæber er "Havtornet", "Sandeltræ" og "Aloe Vera" med blødgørende, helbredende og fugtgivende funktioner.

Det franske barberskønhedsselskab Martin de Candre tilbyder flere former for barbersæbe med forskellige sammensætninger og dufte. Bølgepapeskåle med sæber ligner raffineret fransk dessert. Sæber kan sælges i håndlavede træskåle til kendskab til klassikerne. Fordelen ved denne sæbe - højhastighedskumning.

Kold Retro

En anden russisk barbersæbe baseret på vegetabilske olier, såsom kokosolie, ædle laurbær og citrongræs. Sammensætningen er suppleret med mentol, takket være, såpe toner, opfrisker og slapper af ansigtets hud, så du kan udføre en ufarlig barbering uden konsekvenser. Såpen sælges i en krukke, hvor du straks kan skumme det op til ansigt på dit ansigt.

Hvordan man bruger?

Hver voksen mand ved, hvordan man bruger barbersæbe korrekt, men de nuværende mænds unge mænd bør stadig lære teknikken til barbering med et sådant værktøj. Inden proceduren skal du vaske skæg og overskæg med en beroligende shampoo, tør og kam. Dernæst skal du gøre dig fortrolig med hårdhedsgraden af ​​den valgte sæbe og dens sammensætning for at bestemme reglerne for dens skumdannelse.

Nogle typer af produkter kræver ikke skumdannelse med pensel, andre kræver forudblødning i varmt vand. Hvis skummet tørrer under barberingen, kan barberingsbørsten fugtes lidt med vand og påføres ansigtets hud. Før du kører ind, er barberingsbørsten gennemblødt i vand, hvorefter agenten vaskes med cirkulære bevægelser i en cirkelbevægelse. Når skummet vil være stabilt og ikke dræner på skålens vægge, kan du påføre ansigtet og udføre barberingsproceduren.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg vælger?

For at en mand skal vælge den rigtige barbersæbe, bør du gøre sig bekendt med anbefalingerne fra eksperter og anmeldelser fra andre mænd. Det kan være russisk lavet sæbe til en lav pris eller importeret fra verdensmærker. Du skal være opmærksom på sammensætningen, hudtype og egenskaber ved hudens reaktion på barbering, personlige præferencer og behov samt fabrikantens pålidelighed.

Russisk sæbe "Fordele og ulemper"

Forskellen mellem importeret og indenlandsk sæbe er primært i sammensætningen og produktionsteknologien. Tyske, italienske eller franske producenter er oftest udstyret med moderne innovationer og udstyr i produktionen, mens russiske mærker ligger lidt bagud i moderniseringen. Kvaliteten af ​​produkter fra Rusland og i udlandet kan variere, men i mange henseender er det indenlandske barbersæbe konkurrencedygtig. Den største forskel er prisen, da importerede produkter vil koste flere gange dyrere.

Har huden tørret sæbe og hvordan man vælger?

Først og fremmest bør en mand vælge en barbersæbe ifølge hans hudtype. Nogle mærker producerer sæbe universal til alle hudtyper, mens andre kun for bestemte funktioner i ansigtshuden. Du skal vælge som følger:

 1. For olieagtig hudtype er det bedre at vælge en fed sæbe, hvis basis vil være olier af animalsk oprindelse.
 2. Til tør og følsom hud egnede ikke-fede typer sæbe, der udelukkende er baseret på vegetabilske olier.
 3. Til normal hudtype kan alle typer produkter anvendes.

For at tørre ansigtets hud kan kun sæbe, hvis koncentration af alkali og animalske fedtstoffer er så høj som muligt. Men moderne producenter tager højde for de særlige egenskaber ved hudreaktion på sæbe og skaber uskadelige produkter, der gør det muligt at fugte og blødgøre huden under barberingen. Indehavere af tør hud undrer sig over, om det er bedre at bruge sæbe eller barberkrem. Cremen skummes hurtigere, og sæbet vil være flere gange billigere til en pris, henholdsvis valget er indlysende.

Dermatologiske anbefalinger

Den bedste sæbe er ifølge dermatologers mening sæbe, som en del der ikke er aggressive komponenter og kemiske tilsætningsstoffer. Til fedtet hud med tendens til udslæt og betændelse er alkaliske sæbe eller fede sæbe indeholdende antibakterielle komponenter egnede. Følsom hud kræver de mest neutrale sæber uden duftstoffer, æteriske olier og farvestoffer. Tør hud egnet sæbe med urte kosttilskud, såsom aloe vera eller kamille.

konklusion

De mest pålidelige og tidstestede sæbearter, som i dag indtager ledende stillinger i rangordningen af ​​efterspørgsel og kvalitet, omfatter sæbe fra Cella, Muehle, Proraso og Tabac originale. På hjemmemarkedet er TRIUS-mærket anerkendt som den klare leder. Du skal vælge sæbe i henhold til din hudtype og sammensætning samt i henhold til instruktionerne for produktet fra producenten. Prisen bør ikke være afgørende, da det ikke er hensigtsmæssigt at spare på kosmetik til barbering.

Hvad er fordelene ved fast barbersæbe? Egenskaber og anvendelsesmuligheder

For at huden altid skal se frisk ud, skal man overholde personlig hygiejne og bruge speciel kosmetik. Mænd såvel som kvinder, er det vigtigt at overvåge deres sundhed og skønhed, det er nødvendigt at vælge imod naturlige produkter, f.eks. Brug fast sæbe til barbering. Dette er et glimrende alternativ til forskellige geler og skum, der tørrer huden, gør den sårbar mod infektioner, fremkalder udviklingen af ​​acne og betændelse. Du skal dog vide, hvordan du vælger den rette sæbe, hvad der skal indgå i sammensætningen og at gøre dig bekendt med brugen af ​​brugen.

Historien om

Det vides, at araberne opfandt den første sæbe. Så bestod det af:

 • olivenolie;
 • alkaliske komponenter;
 • ether, som blev udført timianolie.

Denne opskrift har bevaret sin betydning til denne dag. I dette tilfælde foreslog den arabiske opskrift anvendelse af sæbe i både flydende og fast tilstand. For at forbedre de æstetiske kvaliteter blev naturlige farvestoffer og lugtstoffer tilsat til en unik lugt. Et sådant værktøj kunne kun give råd til de rigeste repræsentanter for adelen.

I manuskripterne lykkedes det at finde en anden konserveret opskrift, som indeholdt:

Disse komponenter blev blandet sammen og kogt over en åben ild. Beauticians siger, at denne opskrift er absolut ikke egnet til ansigt til ansigt. Dette skyldes, at kalk indeholder alle syrer, de kan forårsage irritation. Moderne sæbe er lavet med alle normer og krav, så fantastisk til ansigtet.

Sammensætningen og sorterne af fast sæbe

Ikke alene effektivitet, men også sikkerhed afhænger af sammensætningen af ​​forskellige kosmetiske midler. Dette er især vigtigt, når det gælder ansigtshygiejne. Sammensætningen bør kun omfatte sådanne stoffer, der ikke er tilbøjelige til allergiske reaktioner og ikke forårsager irritation. Hvis vi overvejer sæbe fra kendte producenter, kan vi skelne mellem flere hovedvarianter:

Den mest populære er en sæbepind. Et sådant produkt har som regel en aflang form, den forreste overflade er flad eller ribbet med tilstedeværelsen af ​​udtalt uregelmæssigheder. Sammensætningen af ​​sæbepinden indeholder sådanne komponenter, der ikke findes i almindelig sæbe:

 • kokosolie;
 • en lille mængde lysfarvet kolofonium;
 • stearin, der ofte anvendes i kosmetik;
 • høj kvalitet oksekød talg.

Derudover tilsættes forskellige komponenter for at gøre produktet hårdere. Processen med at gøre sådan sæbe har en streng opskrift, som velrenommerede producenter holder i streng tillid. Selvom den generelle teknik uden indrykning i særdeleshed og subtilitet er kendt af alle. Gennem alkalisk (natrium eller kalium) vasket fedtbasis. Denne proces ledsages af tilsætning af glycerol. På grund af dette stof og kalium urenheder vil virkningen af ​​denne sæbe være blødere og mere ømme end for almindelige analoger. Når du bruger en stav til at fugtiggøre huden, forbliver et lille lag på overfladen, med aktive bevægelser, der skummes.

Den næste sort er pulver. Produktet indeholder forskellige komponenter, men den kendetegnende egenskab er tilstedeværelsen af:

 • lille og tørt grundlag
 • forskellige parfumerstoffer;
 • kartoffel eller majsstivelse.

Den sidste ingrediens er nødvendig for at få et let, fluffet og stabilt skum. Den sidste slags creme er lavet på basis af sæbe. De er almindelige kosmetik, herunder natrium- og kaliumelementer af høj kvalitet. Foropløses i en blanding med glycerin. Der er cremer, der ikke danner et skum, men der er skummende, de adskiller sig i formål og anvendelsesmuligheder. Det er svært at besvare spørgsmålet, hvilket er bedre - fløde eller sæbe, fordi hver af disse sorter har sine fordele.

Sådan bruges fast sæbe til barbering

Før du bruger sæbe på ansigtets hud, skal du finde ud af, hvordan du bruger værktøjet for at opnå maksimal effekt og ikke skade huden. Det er nødvendigt at tage et lille stykke og opløses i et kar med vand, for det vil en stor kop passe perfekt. Brug en pensel, bland opløsningen grundigt, indtil der kommer et skum op. For at øge dannelsen af ​​skum kan du tilføje en vis mængde glycerin. Derefter skal du dyppe barberingsbørsten i sæbeblandingen og anvende et ensartet og tæt lag skum på ansigtet.

Næste ting er lille, for at fjerne børsterne har brug for en maskine. Når sæbelaget er vasket af, skal du anvende en anden og gentage cyklussen, indtil huden er glat og ren af ​​hår. Processen ender med vask med varmt vand, og i sidste ende skal du tørre dit ansigt med et blødt håndklæde.

Sæbe fra populære mærker

Når man vælger sæbe, er mange vant til at stole på mærker. Og det er ikke overraskende, fordi kendte og velrenommerede virksomheder konstant udvikler nye kompositioner, forbedrer deres produkter, gennemfører en lang række undersøgelser for at finde de ideelle proportioner og kombinationer. Nogle virksomheder gør produktionen af ​​kosmetisk sæbe til ægte kunst. Lad os se på nogle få repræsentanter for den dyre klasse.

Proraso

Dette er et globalt mærke af italiensk produktion, udover kosmetik, er virksomheden engageret i produktion af forskellige tilbehør, som mænd fra hele verden bruger til barbering. Fondens sammensætning omfatter æterisk olie, som regel eukalyptus eller mentol samt glycerin. En sådan løsning blødgør bemærkelsesværdigt ikke bare huden, men også stive børster. Brug af værktøjet minimerer chancen for nedskæringer og andre barberingsskader. Selv om udskæringen sker, vil såret øjeblikkeligt desinficere sæbebestanddelene. Den store ulempe ved produktet er dens omkostninger.

Col conk

Denne sæbe er fra et populært amerikansk mærke. Virksomheden har eksisteret i over hundrede år, hemmelige opskrifter er ikke ændret i årtier. Fremstillet på basis af glycerinbaseret, derfor karakteriseret ved dannelsen af ​​tykt og let skum. I sammensætningen er der komponenter, som ikke blot letter barberingsprocessen, men også overvåger hudens sundhed, for eksempel avocado, har en blødgørende effekt. Derudover er vitamin E inkluderet i sæbe. Produktet har et fremragende pris / ydelsesforhold, hvilket bekræftes af anmeldelser fra tilfredse kunder fra hele verden.

Edwin Jagger

Længe eksisterer varemærket i Storbritannien, i hvilket tidsrum selskabet har etableret sig som en pålidelig og velrenommeret producent. Sæbe består af unikke komponenter, hvoraf nogle stadig er hemmelige fra alle, men det er kendt, at kun naturlige stoffer er inkluderet. Forskellige æteriske olier er gode til følsom hud. Hovedkomponenten er en olie afledt af Sandeltræ, dette stof betragtes som et stærkt antiseptisk middel, og dets antiinflammatoriske virkninger er blevet brugt siden oldtiden. Sæbe er vant til at barbere hår på ansigtet og andre dele af kroppen, selv på de mest følsomme. Edwin Jagger, ud over den praktiske funktion, har også en æstetisk, fordi den formidler en behagelig og delikat lugt.

Fast sæbe til barbering er et produkt, der skal finde sted på hver enkelt hylde. Plus, dette værktøj kan bruges til daglig vask. Kostprisen for sæbe fra kendte mærker er på et højt niveau, så ikke alle har råd til sådanne produkter. Du kan dog selv lave produktet, der er et stort antal forskellige opskrifter, det færdige produkt bliver ikke værre end butikken.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Barbersæbe

I dag kan du finde mange produkter til våde barbering, fås med forskellige smag, i forskellige former og med forskellige egenskaber. Disse produkter omfatter: barbering sæbe, barbering creme, skum og barbering gel.

I dag vil vi tale om den ældste af menneskets barberingsprodukter, nemlig lad os overveje barbering af sæbe, dens historie, egenskaber og hvordan man barberer dem.

Indhold:

Barbering sæbe historie

Den ældste opskrift på sæbe, som forskere kunne genkende - en blanding af olie og aske, som blev brugt af sumererne. I mere end 5000 år er det grundlæggende princip om sæbefremstilling i det væsentlige forblevet det samme. Blandingen af ​​olier og fedtstoffer blandes med alkali for at skabe en sæbe base, der skummes godt.

Barbersæbe første gang dukkede op i XIV århundrede og var ekstremt populær indtil begyndelsen af ​​første verdenskrig. På det tidspunkt blev barbercreme ekstremt populær. Men indtil i dag er brugen af ​​sæbe til barbering betragtes som traditionel til våde barbering. Enhver selvrespektiv barbershop vil bruge sæbe til barbering, når du skal barbere med dem.

I barbershop foretrækker barbersæbe til alle andre barberingsprodukter.

Barbersæbe

Nå, vi forlader uhørlig, at barbersæbe er den bedste traditionelle barbering, men hvad gør den til kvalitet?

Kvalitetsbearbejdningssæbe indeholder et højt fedtindhold (vegetabilsk eller animalsk) og glycerin. Sidstnævnte, der er afledt af vegetabilsk olie, er vigtig, fordi glycerin tjener som en fugtighedscreme, der bevares på ansigtets hud og fugter det. Glycerin har også en effektiv blødgørende effekt, fordi det blødgør ansigtets hud og gør det glat og klar til at barbere sig. Til gengæld er fedtindholdet også vigtigt. Det giver den nødvendige smøring og beskyttelse af huden, når du barberer, så bladet glider over overfladen af ​​huden uden at irritere det.

Gedemælk barbering sæbe

Under hensyntagen til alt ovenfor, skal du være opmærksom på sæbe, der har et højt fedtindhold (fra 30% til 50% af den samlede masse), når du vælger en såpe til barbering. Vær opmærksom på sammensætningen, ikke emballagen. Ofte producerer producenter regelmæssigt brusebad sæbe i samme emballage og form som traditionel barbersæbe. Brusebad sæbe giver ikke beskyttelse under barberingen og kan efterlade din hud irriteret.

En god barbersæbe er ofte tredobbeltmalet, hvilket øger overflødigheden af ​​sæbeudsyr og producerer højkvalitets tæt skum, hvilket giver huden ekstremt glat. For eksempel barbersæbe fra det engelske selskab D.R. Harris, bare tredobbelt slibning. Det er usædvanligt godt skummet og kan med rette betragtes som en reference klassiker.

Klar, den ældste tyske producent af barbersæbe, gik endnu længere. Sæbe denne familievirksomhed grind 5 gange! Resultatet er, at sæbe bliver endnu mere tæt og koncentreret, hvilket gør det muligt at lave fremragende skum.

Hvordan man bruger barbersæbe

For at lave skum fra barbersæbe skal du: barbering sæbe, barbering børste og en kop. Det er nok at lægge sæbe i skålen og slå skummet på ansigtet ved hjælp af en befugtet barberingsbørste. For at forberede et godt barberskum skal du følge disse trin:

 1. Forsvør barberbørsten med en strøm af moderat varmt vand eller læg det i en fyldt vask med vand i 1 minut. Det anbefales at bruge en barbering børste lavet af naturlig lur, helst en badger. I modsætning til syntetisk lint blødgør barberingsbørsten naturligt og absorberer vand som en svamp.
 2. Sørg for, at barberingsbørsten absorberer nok varmt vand. Faktum er, at det varme skum og barberingsbørsten vil berøre dine børster og ansigt direkte. Derfor kan en dårligt fugtet eller kold barbering forårsage irritation.
 3. Sæt sæbe i skålen og pisk den i en cirkulær bevægelse. Store bobler vises først, men de vil gradvist falde, indtil de forsvinder fra visning. Efter 25-35 sekunder skal du få et tykt og varmt barberskum.

Korrekt forberedt skum bør ikke drænes.

 • Påfør et varmt skum på ansigtet med en børste og fordel jævnt i en cirkulær bevægelse, der masserer ansigtets hud. Sådanne handlinger vil bløde børsterne og hæve det, så du kan barbere håret tæt på hårets bund. Jo længere du barberer en barbersæbe, jo glattere og mere behagelige barberingen bliver.
 • Hvis skummet syntes at du også "tør" våd en lille barberbørste og fortsæt med at anvende skummet på ansigtet.
 • Efter barberingsprocessen, lad sæbe tørre i fri luft.
 • Forskellen mellem barbersæbe og fløde

  Hvis du undrer dig over, hvad forskellen er mellem barbersæbe og fløde, så er der et par betydelige forskelle. Ved at bruge barberkrem, vil du bruge lidt mindre tid til at skabe skum. Samtidig forbruges barberkrem hurtigere end sæbe, hvilket betyder at du vil købe det oftere. Det viser sig, at brug af sæbe til barbering er billigere med andre ting lige meget.

  Forresten kan barberkrem laves derhjemme

  Hvad barberer sæbe at købe

  I dag på markedet (i global forstand) er der et stort antal forslag, både indenlandske og importerede producenter af barbersæbe. Ifølge sine egenskaber er sæber lavet til forskellige hudtyper og med forskellige yderligere egenskaber. For eksempel er Proraso barbersæbe med grøn te og havre ideel til følsom hud. Barbersæbe fra det russiske firma TRIUS er beriget med olier af appelsin, citron, mynte og eukalyptus for at nære ansigtets hud og dets pleje.

  Bestem din hudtype og afhent en barbersæbe, der ikke forårsager irritation og stingning af huden efter barberingen. De resterende komponenter påvirker kun indirekte barbering og kan forsømmes.

  SHAVING SOAP I BOWANDTIE ONLINE BUTIK

  Afslutningsvis

  Dette er den første artikel i en række oplysninger om mænds barbering og kulturen i klassisk våde barbering. Næste skal vi se på andre barberingsprodukter, sammenligne kvaliteten af ​​barbering med en T-formet barbermaskine og moderne barbermaskiner med 3 eller endda 5 knive. Vi finder ud af forskellen mellem barberbørster og hvorfor nogle af dem kan koste mere end hundrede dollars. Vi ses igen Som altid velkommen dine kommentarer.

  Solid Shaving Soap Muehle
  Kode: RS AV

  Aloe Vera, 65 gr

  beskrivelse

  Massiv barbersæbe MUEHLE med en blid og delikat aroma af aloe vera. Berøringssæbe bedst forbereder hud og ansigtshår til en mild barbering, har en beroligende og dyb fugtgivende effekt.

  Anvendelse: fugt barberingsborsten og pisk skumringen. Påfør skummet til det påtænkte barberingsområde i en cirkulær bevægelse. Jo hårdere og tykkere facial vegetationen, jo længere er det nødvendigt at massere huden. En lille børste med sæbevand bløder og løfter børsterne, damper ud huden og forbereder den til barbering. Efter massageen skal du forsigtigt barbere stubben med et skarpt blad. Vi anbefaler at supplere proceduren med den beroligende efter barberingsbalsam MUEHLE i "Aloe Vera" serien.

  Soppens diameter er 6,5 cm, højden 2,5 cm.

  Ingredienser: Kalium Palmat, Natrium Palmat, Kaliumstearat, Kalium Palm Kernelat, Natriumstearat, Natrium Palm Kernelat, Glycerin, Aqua, Palm Kernelsyre Etidronat, Hydroxyisohexyl-3-cyclohexencarboxaldehyd.

  Siden mænd begyndte at barbere deres overskæg og skæg, er der intet bedre til våd barbering end sæbe. Hans første opskrifter blev dateret til det tredje årtusinde f.Kr. og bestod af olier og aske. Nu er princippet om fremstilling af dette vaskemiddel ikke meget forskelligt fra originalen. Naturlige eller vegetabilske fedtstoffer og olier er taget som basis og kombineres med alkali for at danne en sæbebase, der skaber et rigeligt skum.

  Fra det fjortende århundrede var barbersæbe i fem hundrede år det eneste skummiddel, der blev brugt til at fjerne overskæg og skæg. I begyndelsen af ​​det 20. århundrede optrådte barberkrem på tællerne i butikker og butikker, senere - skum, mousses, geler. Hver repræsentant for det stærkere køn er den bedste løsning, men i salonerne til barbering fortsætter stylisterne kun med at bruge sæbe.

  Efter en lang tradition og omsorg for en god barbering tilbyder butikken "Meget skarp" overfor metrostationen Chertanovskaya et stort udvalg af branded barbermaskiner. Her kan du finde mange stilfulde tilbehør, herunder børster med skåle, uden som du ikke kan gøre, når du bruger sæbe.

  Typer af barbersæber

  At købe et sådant værktøj i dag vil ikke være svært. Du kan gøre det selv (hvilket vil tage en vis tid), du kan købe det i en butik eller på markedet (hvor der er risiko for at løbe ind i samvittighedsløse producenter), eller du kan bestille det via internettet fra et stort firma til rimelige priser. Mere end 1.500 produkter til barbering er tilgængelige dagligt i vores butik, som gør det muligt for os at tilfredsstille de mest sofistikerede og krævende kundeforespørgsler.

  Kendte producenter af sæbe til barbering stopper ikke ved fremstillingen af ​​den klassiske klumpform og tilbyder en sæbeform i form af pinde, pulver og fløde.

  En farvet eller umalet pind har en glat eller ujævn overflade og er en slags savet sæbe. Den består af sådanne komponenter som:

  l kokosolie;

  l lys kolofonium;

  l Stearin anvendt i kosmetik;

  Specialiserede madlavningsmetoder omfatter forsæbning af fedtbaser med alkalisk kalium og natrium. På grund af glycerin indeholdt i sammensætningen har denne sæbe en blødere og mere blid effekt på huden end alle de andre. Skum fra det luft og rigeligt.

  Pulversæbe indeholder stivelse, som gør det muligt at danne et stærkt og fluffet skum. Det omfatter:

  l majs eller kartoffelstivelse

  l tør, jordbaseret.

  Pulveret under brug skal fortyndes med varmt vand.

  Creamy produkter er sammensat af ingredienserne i kalium og natrium af den bedste kvalitet, opløst i vand og glycerin. De kan have øget skumdannelse og må ikke være sløret.

  Sammensætningen af ​​sæbe

  Alle komponenter inkluderet i barbersæbe skal følge to enkle regler:

  Fabrikanterne, der konkurrerer med hinanden, introducerer alle nye omsorgsdele i kompositionerne og forsøger at anvende mere naturlige lægemidler. Det er et ære for et seriøst firma at tilbyde sine kunder et kvalitetsprodukt til omsorgspris!

  De mest nyttige og harmløse produkter fra europæiske leverandører er tilberedt for hånden. Dette giver dig mulighed for at fjerne fra sammensætningen af ​​aggressive kemiske komponenter og indføre vegetabilske olier: oliven, eukalyptus, hvedekim, cedertræ og andre. Væsentlige mintolier samt lavendel og rosmarin giver sæbe en delikat og varig duft. Voks og stearin i sammensætningen opnår hårdhed, alkaliske opløsninger anvendes til at forøge skumningen.

  Fabrikanter har deres egne hemmeligheder ved at tilføje lægemidler urter. Som en følge heraf er prisen på sæbe højere end budgettet, men det er absolut allergivenligt, sikkert og vil ikke kræve yderligere brug af efterbehandlingsprodukter.

  For ikke at gå tabt i "soapy" sorten, skal du huske:

  1. Naturlig sæbe har en plante- eller dyrebase.

  2. Den vegetabilske base er helt sammensat af æteriske olier.

  3. Animal base æteriske olier fortyndet lidt.

  4. Syntetisk sæbe er billigere, men indeholder ikke naturlige ingredienser.

  Når du vælger din sæbe, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​glycerin i sammensætningen. Det fugtiger helt, blødgør, glatter ansigtets hud. Fedtindhold (vegetabilsk eller dyr) fra 25% til 55% er nødvendig for god smøring og hudbeskyttelse. Desuden angiver nogle gange på emballagen den type hud, som produktet er beregnet på. Værktøjet kan fugtgøre, nære, beskytte, rengøre.

  Korrekt udvalgte sæbe komponenter og højkvalitets barbermaskiner, som tilbydes af Sharp Very-butikken overfor metrostationen Chertanovskaya, vil give en let, ikke-irriterende glide.

  Mængden af ​​slibning påvirker tætheden og overfladen af ​​skummet. Triple slip er en klassisk reference, nogle producenter øger slipningen op til 5 gange. Eksceptionelt genopfyldeligt sæbe skum gør huden utrolig luksuriøs og glat.

  Hvorfor hud er irriteret efter barbering?

  Huden på ansigtet er meget følsom, og naturen har beskyttet det med hår. Barbering er en unaturlig proces for en person. Ved mekanisk fjernelse af overskydende hår fra overfladen af ​​epidermis ødelægger en person sin naturlige mikroflora, mens hudens beskyttende funktioner falder og noget af fugtet går tabt. Du kan ikke undvære disse konsekvenser når du barberer, men du kan glatte ud deres manifestation.

  Permanent hudpleje og valg af blide barberingsprodukter kan i høj grad lette opgaven. Det anbefales kun at købe naturlige kosmetik fra anerkendte, velrenommerede producenter. I vores butik kan du hente et produkt til en daglig blid barbering for enhver hudtype, da der er mere end 1.500 barberingsprodukter til rådighed dagligt.

  Følsom hud er mest udsat for ekstern eksponering. Fjernelse af det øverste lag af dermis kan ikke have en positiv effekt på det. Under og efter barberingen behøver hun god beskyttelse, huden skal lindres, lindres og fugtes.

  Brugen af ​​skum på grund af indholdet af syntetiske stoffer i det er ikke velkommen. Lotioner på alkohol virker ikke på grund af tilstedeværelsen af ​​en alkoholbase i dem, som vil tørre og irritere huden endnu mere. De bedste midler vil være specielle fugtgivende og nærende cremer, helbredende olier og geler efter barbering.

  Undgå irritation efter barbering, du kan bruge en god barbermaskine og et middel til at fjerne ansigtshår.

  Hvad er fordelene ved sæbe over fløden

  Tilhængere af ballon barbering cremer vil bringe et par af deres ubestridelige fordele: de sparer tid og er nemme at bruge. Måske alle.

  I skind kun komponenter af kemi og syntetiske produkter, olieprodukter, skumdannende og alkoholadditiver. En sådan cocktail, der opløses i porerne i ansigtets hud, har en ekstremt negativ virkning på tilstanden af ​​dermis. Ved påføring varer skummet fra ballonen ikke længere og kan ikke dække hele dermallaget jævnt.

  Propylenglycol, som er en del af ballonskum og er designet til at fugte huden, er også inkluderet i sammensætningen af ​​væsker til motorkøling. Natriumbenzoat bevarer bestanddele og forlænger holdbarheden. En bivirkning ved dens anvendelse er tørheden af ​​dermis. Isobutan - et hjælpemiddel, der skubber skummet fra cylinderen. Det er praktisk at bruge, fordi det sparer tid, men på huden kan stoffet forårsage alvorlig irritation.

  Mineralolie er et biprodukt af olieraffinering. Indført i sammensætningen for at blødgøre epidermis, ødelægge fedt og rene porer. Sammensætningen af ​​nogle skumfabrikanter omfatter menthol. Det virker som en bedøvelse, beroligende smerten ved nedskæringer og ubehag for irritation. Men fjerner ikke problemet. De kemikalier, der akkumuleres i huden, resulterer gradvist i udviklingen af ​​allergier.

  Men! En god barbersæbe, på trods af den høje pris, er meget mere økonomisk og mere nyttig end noget skum. Det vil tjene ti gange længere end cylinderen. Sammensætningen af ​​razorsæbe store producenter forårsager ikke klager - ingredienserne er enkle, forståelige, naturlige og harmløse. Dens skum virker forsigtigt, blødgør ikke kun det øverste lag af huden, men også hårene selv. Brug af sæbe reducerer til nul chancerne for at få skåret og få mikroskader i epidermis. Ved lejlighedsvis små ridser sæbe suds vil virke helbredende.

  Efter lidt øvelse viser sæbe at slå skummet, ideelt til barbering: moderat klæbrig, temmelig tyk, glider ikke fra ansigtet og tørrer ikke ud i lang tid. Raketbladet glider tydeligt og jævnt over dette skum, når det er nødvendigt, hvilket kun efterlader behagelige og behagelige fornemmelser efter barberingen.

  The "Very Sharp" butik præsenterer kosmetik af sådanne kendte producenter som Muehle, D. R. Harris, Proraso, i store mængder til rimelige priser.

  Sådan appliceres barbersæbe

  Først skal du forberede alle de nødvendige værktøjer. Det vil tage: sæbe, skumskål, barberbørste, barbermaskine.

  Den lille børste er valgt fra naturlige børstehår, bløde, med professionel fyldning. Kunstig lur er tilgængelig til priser, men kvaliteten efterlader meget at ønske. Det er hårdt og ikke egnet til følsom hud. De behandlede svinekødsbørster er lidt blødere, men badgerbunken anses for at være den mest gunstige for huden. Det er fleksibelt, fleksibelt, holder perfekt vand og skum.

  Barberingsskålen passer til barberbørstens størrelse, den skal være stor nok, den kan være lavet af rustfrit stål, træ, keramik, andre materialer.

  Razor er at foretrække at vælge en T-formet, den er effektiv og mindre irriterende for huden.

  1. En børste i et par minutter skal gennemblødes i varmt kogende vand, så det svulmer ordentligt og absorberer mere fugt. Fjern fra vand, ryst overskydende.

  2. Hæld også over skålen med varmt kogende vand, så skummet i det er varmt. Det er tilrådeligt at placere det i et andet fartøj med varmt vand, hvilket skaber effekten af ​​et dampbad. Koldbørster og barberingsprodukter kan forårsage irritation. Den varme løsning klare succes med blødgøring af hår og hud, hvilket letter glidningen af ​​barbermaskine på ansigtet og forhindrer dens dræning.

  3. Sæt sæbe i skålen. Hurtigt pisk i en cirkulær bevægelse, børstning toppen af ​​sæbe. Hvis processen ikke går godt, kan du tilføje lidt vand og et par dråber glycerin. For det første vises store bobler og gennemsigtigt skum. Efter 1-2 minutter vil sammensætningen være ensartet, løs, hvid og tyk. Korrekt forberedt skum bør holdes godt på børsten og ikke afløb fra ansigtet.

  4. Påfør det varme skum med ensartede cirkulære bevægelser på det tidligere dampede ansigt. Før det kan du vaske det med varmt vand eller holde det over damp. Påfør den samme børste som skummet er pisket. Ved påføring af bevægelsen udført i en cirkel, med uret, startende fra hagen, flytter til kinden. Masser derefter læbeområdet igen og flyt til den anden kind.

  Børsterne over og under hendes læber betragtes som de hårdeste i ansigtet; hun har brug for mere tid til at suge i en sæbeopløsning. Skum bløder godt hår, omslutter dem og hæver lidt for en mere behagelig barbering.

  1. Nu kan du begynde at barbere. Fjern stubben skal forsigtigt bevæge sig i retning af hårvækst. For det første er kinderne barbert, så området omkring læberne. Hvis skummet bliver skyllet i processen, skal du påføre det igen.

  2. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du skylle dit ansigt med varmt vand og blanke med et håndklæde. Hvis du ønsker det, kan du smøre ansigtet med en fugtighedscreme. Det er bedre at bruge kosmetik af samme mærke med sæbe for at undgå allergier og overdreven irritation.

  Efter barbering bør sæbe efterlades for at tørre i fri luft. Vask og børster børsterne ned. Opbevar ikke våde værktøjer i forseglet emballage, hvilket vil reducere levetiden. Vask barbermaden, skald den med kogende vand, desinficere med alkohol.

  Butikken "Very Sharp" - modsat Metro Chertanovskaya vil ikke kun give et stort udvalg, men hjælper dig også med at navigere i et udvalg af barberingstilbehør, lave rabatter for selvoptagelse og give garanti for gode indtryk fra købet.

  Fast sæbe til barbering

  Muehles runde massive barbersæbe er en god måde at få frodigt skum på. Sandeltræolie i sammensætningen har en meget behagelig, delikat aroma og indeholder desuden substansen Santalol, som har en antiinflammatorisk, nærende og beskyttende virkning på huden, aktiverer sin immunitet.

  Arbejder med en børste i ansigtet, du bedst forbereder din hud til at barbere, blødgøre og løfte børstehårene.

  Diameteren af ​​skiven - 60 mm, med denne størrelse rundt passer perfekt til enhver mule barberskål.

  Ved barbering er det vigtigste for en kvalitetsproces skum. Og det bedste skum på konsistensen, aromaen og kvaliteten af ​​glideren er opnået fra fast sæbe med en børste. Alle kender skummet og gelen fra en dåse, tro vores oplevelse, giver denne effekt slet ikke.

  Der er ikke noget bedre end at lægge en lille sæbe i børsten, slå den godt i den opvarmede skål med en våd børste og få et tykt luftskum, der giver en perfekt razor-slip, blødgør børsterne, beskyt og fugt huden.


  Fabrikanten forbeholder sig ret til at ændre produktets egenskaber, dets udseende og fuldstændighed uden forudgående varsel til sælgeren.

  MagicSoap.ru Hjem.

  "Old school" - sæbe fra bunden til barbering (på natriumhydroxid og kaliumhydroxid)

  Dagens artikel på tærsklen til mænds ferie er dedikeret til barbering!

  Næsten hver mand bruger værdifulde morgenminutter til denne proces. Ifølge statistikker bruger en mand i gennemsnit 140 dage i barbering!

  Nogle mennesker hader barbering, men for andre er barbering en speciel filosofi, sakrament, sakral proces, der kan være sjovt (og leverer)!

  Ofte foretrækker sidstnævnte ikke hurtige nye opfindelser af typen af ​​skum og barberingsgeler, sikre 3 og 4 bladmaskiner, men specielle "gamle skole" børster, barbermaskiner og. barbersæbe, hvorfra du kan slå et godt skum.

  For de samme mænd, der finder glæde i ritualet om barbering, vil vi i dag lave en særlig sæbe med et stærkt, ikke-faldende skum.

  Det vil være en sæbe fra bunden til barbering, tilberedt samtidigt på natriumhydroxid og kaliumhydroxid (til et stabilt, ikke-affaldende skum) med en let mentol chill, cedertræ og enebæraroma og skumfulde og omsorgsfulde olier i sammensætningen.

  For at lave barbersæbe skal du:

  5% babassuolie

  5% ricinusolie

  16% kokosolie

  26% olivenolie

  43% stearinsyre

  vand (til olier) 33%

  80% NaOH (fra 100% alkali)

  KOH 20% (fra 100% alkali)

  Glycerin 5% (efter vægt af olier)

  Sorbitol 1,6% (efter vægt af olier)

  Menthol 1% (efter vægt af olier)

  Kaolin (hvid ler) 6,5% (til ECU af olier)

  Parfumer eller æteriske olier valgfri

  Du kan selv beregne din egen sæbe ved hjælp af en regnemaskine, der kan tegne sig for både alkalier - NaOH og KOH.

  Vi tog babassu, kokosnød og ricinusolie til deres fremragende skumdannende egenskaber, stearinsyre for evnen til at skabe et stabilt cremet skum (som i fløde sæbe), sheasmør og oliven til omsorgsegenskaber, mentol for en let forfriskende effekt, kaolin til bedre glidning.

  Vi gør sæbe på den varme måde - med stearinsyre virker det ikke anderledes.

  Vi vejer først olierne (undtagen stearinsyre) og smelter dem til en flydende tilstand.

  Vi vejer stearinsyre separat, tilsæt glycerin

  Og smelter i et vandbad til en flydende (helt gennemsigtig) tilstand.

  Smeltepunkt stearinki - ca. 70 grader C

  Vi blander hvid ler (kaolin) i smeltede andre olier.

  Du kan klemme et par gange med en blender, så der ikke er nogen klumper tilbage

  Hæld varm olie med kaolin i smeltet stearinsyre

  Jeg er interesseret i temperatur

  Væg alkalien - separat NaOH og KOH

  Væg vandet (alle)

  Alternativt tilsættes alkali til vand

  Du behøver ikke at forkøle vandet - vi har brug for en høj temperatur!

  Vi hælder i varm alkalisk opløsning i olier med stearinka (de er stadig i vores vandbad, ellers vil stearink hærde)

  Massen fortærker tykt på trods af den høje temperatur

  Bages det stadig et par gange med en blender for ensartethed

  Og lad være med at forberede i vandbadet i en halvanden time under låget (vigtigt!)

  Efter en og en halv time ved en tilstrækkelig temperatur (ca. 80 grader) bliver sæbet forberedt og vil se sådan ud:

  Det er på tide at tilføje tilsætningsstoffer: sorbitol til et stabilt skum

  Menthol, foropløst i kogende vand (1 ske)

  Æteriske olier - Jeg har denne cypress og enebær.

  Næsten alle ælte (uden at slukke for badet)

  Og lagt ud i former. Lad det være bedre at have kopper, skåle, skåle, krukker - noget, hvor du kan rengøre med en børste :)

  Sæbe fryser øjeblikkeligt!

  Forsøger at slå skummet

  Fremragende! :) Skummet er frodigt og falder ikke i lang tid :)

  Og slå det tager ikke mere end 1 minut :)

  Sandsynligvis med en ægte penselstrækning bliver effekten endnu bedre (jeg brugte en rød børste (blondiner kan være :))))

  P. S. Bemærk venligst at sammensætningen er valgt på en sådan måde, at skummet piskes og ikke falder i lang tid. Det er umuligt at bruge sådan sæbe i brusebadet eller til at vaske hænder, fordi det skal være sløret.

  Samtidig vil jeg dele en video af, hvordan du hurtigt kan slå barberskummet ud af sæbe:

  Jeg håber, at dine venner vil sætte pris på barberingen, og du vil nyde processen med sæbefremstilling :)

  Om forskellen mellem sæbe og barbercreme

  Ikke så længe siden lavede vi en generel gennemgang af barberingsprodukter, denne gang besluttede vi at uddybe forskellene mellem creme og sæbeprodukter, der arbejder sammen med en pensel.

  Som vi allerede har skrevet, er der ingen grundlæggende forskel i skummet fremstillet af creme og sæbe. Derfor er det bare et spørgsmål om bekvemmelighed at vælge hvad der skal vælges. Begge værktøjer har deres egen karakteristika, det er det, diskussionen skal foregå på.

  Grundlaget for barberkrem er vand, sæbe og forskellige tilsætningsstoffer. Det bedste skum opnås, hvis du slår det med en barberbørste i skålen. Midler på samme tid har brug for lidt, bolden er størrelsen af ​​en bønne. Klem det (hvis cremen i røret) på bunden af ​​skålen eller på en våd børste og visp.

  Det er værd at foretage en reservation her, at ikke alle kremer kræver en barberingsbørste - pas på hvad der er angivet i instruktionerne. For eksempel, selvom Bolin Webb barberkrem kaldes en creme, ser den mere ud som mælk på dens konsistens. Det skal anvendes på ansigtet og uden at slå den begynder straks at barbere sig.

  Fast sæbe er mere økonomisk sammenlignet med cremen. Det indeholder ikke vand, men det kan indeholde forskellige "nyttige" kosttilskud, som har en positiv virkning på huden. Den presses som regel til en vaskemaskine og bekvemt med dens kompakteitet. Kan leveres i en krukke eller umiddelbart i skålen.

  Når du bruger sæbe, er der nuancer. Før du slår skummet, skal det gennemblødes i varmt vand i et par minutter, så det blødgør. Nogle sorter (som American Williams) uden en sådan manipulation af skummet giver slet ikke.

  Du skal arbejde med sæbe i skålen - vi laver barberingsbørsten (børste produktet), og derefter slå den. Men dette princip er ikke altid effektivt: For eksempel opfører de britiske D. R. Harris og Taylor of Old Bond Street sig bedre, hvis de slås straks op på ansigtet. Pointen her er ikke i overflod af skum, men i konsistens, opacitet og glidning ved barbering. Teknikken er som følger: Læg barberingsbørsten, indtil børstespidsen klæber og påføres på et vådt ansigt.

  Generelt er dette et godt råd - at prøve forskellige måder at slå på, fordi hvis skummet viste sig at være ikke-idealt (hurtigt afregner, for flydende, giver ikke den nødvendige slip osv.), Er sæbe eller fløde ikke altid skyldig. Måske er årsagen overskud / mangel på vand, penslen (værktøjet har ikke fået venner med denne særlige lur) eller skålen skal fjernes.

  Massiv barbersæbe Muehle i en porcelænskål, Aloe Vera, 65 g

  Artikel: RN 2 AV

  Levering i hele Rusland og i Toldunionens lande.

  Showroom i Skt. Petersborg

  Den højeste kvalitet af barberbørster og det fremragende design af barbermaskiner i de seneste årtier har gjort MUEHLE til et af verdens førende globale mærker inden for barbering.

  MUHLEs visitkort betragtes som en elegant og fejlfri håndlavet børste lavet af naturligt badgerhår med en mørk strimmel og en silvertæt Silvertip-spids på børsten.

  MUEHLE kombinerer perfekt det traditionelle håndværk af håndværkere og moderne design. Ved fremstilling af barbermaskiner og barberingsbørster anvendes specielt udvalgte typer træ, metaller, højkvalitets syntetiske harpikser og jævnt kulstof. Duftende sæbe, lotioner og cremer sammen med andre udsøgte tilbehør er designet til at gøre barberingsprocessen en behagelig og meget æstetisk proces. Barbersæt, væve, barberingsbørster, pølse skumpiskeskåle, håndklæder til varme kompresser, der foregriber en klassisk barbering, rejsesæt, der er bekvemme at tage på tur - alt dette er præsenteret i vores butik.

  Hvad du behøver at vide om sæbe til barbering

  Barbersæbe er en speciel sæbe, der er beregnet til ansigtets hud inden barberingen. Det giver en bekvem og nem barberingsprocedure på grund af dets unikke komponenter. Den sæbe, der anvendes til barbering, giver yderst omhu for din hud: den nærer det med næringsstoffer, fugter og beskytter. Når der påføres, skum denne sæbe og skaber en beskyttende kugle på overfladen af ​​huden, hvilket gør bladet let og sikkert glider over overfladen og hjælper med at udføre barberingsprocessen komfortabelt og uden skade.

  Hvorfor brug barbersæbe

  Det skal bemærkes, at for en god barbering ville det være meget bedre at bruge sæbe end cremer eller lotioner. Faktum er, at der i sammensætningen af ​​cremer og lotioner normalt anvendes farlige kemiske komponenter, herunder derivater af olie og alkohol, som dehydrerer ansigtets hud og forårsager kløe. Du bør også vide, at sæbe kan erstatte dig med op til ti rør af creme eller lotion, som det varer i lang tid. Derfor forglemmer du altid om geler og lotioner, vil du spare sundhed og spare penge.

  Typer af barbersæber

  Barbersæbe er af forskellig art. Oftest bruger mænd naturlige sæbearter på plantebasis eller på basis af dyrefedt. Vegetabilsk sæbe består af forskellige æteriske olier, og i sæbe baseret på animalske fedtstoffer tilsættes æteriske olier simpelt i små mængder. Der er også en syntetisk sæbe, det er normalt billigt, men de fleste mænd ved om dens skade, så de køber det ikke ofte.

  Sådan vælges en barbersæbe

  Vælge sæbe, være opmærksom på dens sammensætning. Sæbe skal nødvendigvis indeholde naturlige ingredienser. Vi anbefaler stærkt dig at købe sæbe baseret på æteriske olier. Det kan være eukalyptus, cedertræ, mynte og andre olier.

  Hvordan man bruger barbersæbe

  Før barberingsprocessen skal du tage et lille stykke sæbe og opløse det i en beholder med vand. Fantastisk til en stor kop. Brug en pensel, bland opløsningen så meget som muligt, indtil der er et fast skum. Hvis der er hårdt omrørt, tilsæt vand til koppen. Du kan også tilføje et par dråber glycerin til koppen for at hjælpe skumdannelse. Dernæst sænk børsten i opløsningen og anbring forsigtigt skummet på ansigtet. Det er nødvendigt at behandle ansigtets hud fuldstændigt, så det er dækket af et tyndt, men tæt lag af opløsningen. Så tager vi maskinen og fjerner børsterne forsigtigt. I forbindelse med barbering er det vigtigt at anvende det igen på huden, hvis sæbelaget er vasket af. Efter proceduren skal du vaske dit ansigt med varmt vand og tørre med et håndklæde.

  Sådan laver du barbersæbe derhjemme

  Nogle mænd stoler ikke på sæbeproducenter og foretrækker at bruge hjemmelavet sæbe. I dag vil vi fortælle dig, hvordan du laver fremragende barbersæbe, som er miljøvenlig og hudvenlig, derhjemme. Vi tilbyder en standard opskrift, og du kan tænde din fantasi og erstatte de æteriske olier, som normalt er inkluderet i din sæbe. Det vigtigste ved at observere proportionerne af æteriske olier og fyldstoffer. Som det vigtigste fyldstof tager vi Bentonit ler. Det hjælper perfekt bladbladet og vil helt sikkert blødgøre ansigtets hud. Det er kendt, at denne ler ved sin natur kan fjerne fra de hudgifte stoffer, indholdet i talgkirtlen. Hun har også antiinflammatorisk, absorberbar og regenererende kraft. I stedet for bentonit ler er det tilladt at tage kaolinmasse.

  Madlavning opskrift

  For hver 900 gram olie skal du tage 2 spiseskefulde ler. Tag 360 gr. olivenolie, 270 gr. kokosnød, 188 gr. palme og 72 gr. castor. Alle olier skal blandes. Derefter hælder vi ler i en kop, tilsæt olie, 270 gr. vand og 130 gram. alkali (NaOH). Bland og send ovnen i 30 minutter. Hjemmelavet sæbe er klar.

  Populære mærker af sæbe til barbering

  Proraso

  Proraso er et internationalt anerkendt italiensk mærke, der gør barbering forsyninger. Proraso skum var udelukkende baseret på urte ingredienser. I sammensætningen anvendes der sædvanligvis eucalyptus eller mentol æterisk olie og glycerin, hvilket hjælper godt dette. lige såpe blødgør ikke bare huden, men også børsterne. Når du bruger det, er chancen for mikrotraumas i huden næsten en mikroskopisk nul. Men hvis Col Conk skete, læber sæbeformlen det straks. Naturligvis er denne sæbe ret dyr, men det er værd.

  Col conk

  Col Conk er en barbersæbe, der er fremstillet i over hundrede år i USA. Denne sæbe er lavet på glycerinbasis og danner derfor en stor mængde tykt skum. Avocado olie i sin sammensætning giver fremragende hudpleje. Sæbe indeholder også vitamin E. Dette er et fremragende pris / ydelsesforhold. Derfor er det meget populært blandt mænd over hele verden.

  Edwin Jagger

  Edwin Jagger barbersæbe er blevet fremstillet i Storbritannien i mange år. Dette er et fantastisk, unikt produkt, som er hundrede procent fuld af naturlige ingredienser. Sammensætningen af ​​sæbe indeholder forskellige æteriske olier, der passer perfekt til huden. En obligatorisk komponent i Edwin Jagger sæbe er sandeltræolie, som er et stærkt antiseptisk og antiinflammatorisk middel. Og stadig har Edwin Jagger sæbe meget behagelig frugt lugt.

  Vi kigget på de bedste producenter af sæbe til barbering og lærte også at gøre det hjemme. Vælg selv den bedste sæbe, der passer dig, og giv en behagelig og let barbering til dit ansigt. Husk at barberingsproceduren skal være behagelig og hurtig. Hold dig til denne regel, for kun du kan tage sig af dig selv.

  Kamillehårbelysning

  gidroperit