Venus trimmer til bikini: fordele og egenskaber ved brug

Selvpleje derhjemme kan være så effektiv og sikker som med hjælp fra en professionel, men kun hvis det gøres med gode værktøjer og værktøjer. Venus trimmeren til en bikini er ikke bare en barbermaskine, det er en maskine, som du nemt og hurtigt kan sætte de mest delikate dele af huden i orden. Brug af en elektronisk trimmer er vanskeligere og besværlig end en hurtig og forsigtig barbering.

Gillett har passet på, at det ikke kun er nemt for enhver kvinde at tage sig af sig selv, men også til glæde. Derfor har Venus trimmeren til bikiniområdet mange fordele og er tilgængelig for næsten alle kvinder. Mænds barbermaskiner har nået perfektion for længe siden, så barberingsprocessen ikke forårsager negative følelser og efterlader ingen irritation. Endelig er der sket en lignende revolution på markedet for kvinders væve.

Beskrivelse og karakteristika af barbermaskine

Venus bikini trimmer er et lille, bekvemt liggende plastikhåndtag i hånden med en gummibeslag, en dråbe på den ene side og et flydende hoved på den anden. En sådan ergonomisk form vil aldrig glide ud af din hånd, så sandsynligheden for et snit er minimal. Derudover giver bekvemmeligheden med et sådant håndtag dig mulighed for at slippe af med håret i zonen af ​​en dyb bikini for at føle sig tryg og sikker i enhver situation.

Hovedet er udstyret med 3 knive af høj kvalitet, holdbart stål til en jævn og sikker barbering, der ikke gør ondt eller irriterer følsom hud. Dette hoved har flere vigtige fordele:

 • barberingsproces hastighed;
 • brugervenlighed af det flydende hoved ved bøjningerne og hulerne i huden;
 • effektiviteten af ​​hårfjerning, de er skåret af under roden, efterlader en følelse af glathed og blødhed;
 • sikkerhed.

Kvaliteten af ​​produktionen af ​​den kvindelige Venus-maskine giver dig mulighed for at bruge den i mange år, mens du kun skal ændre båndet. Du kan købe dem i enhver kosmetisk butik, hvor de sælger og trimmerer selv.

Hvordan man vælger og bruger Venus razor korrekt

Blandt de forskellige maskiner til kvindelig barbering er bikiniområdet let at blive forvirret og begynder at tvivle på, hvad der kræves til personlig pleje. Men når du har fundet ud af fordelene og funktionerne i Venus trimmeren, kan du ikke gå gennem butikshylderne og læse beskrivelserne af andre produkter. Det er nemt at købe en Gillett shaver, og prisen overstiger ikke det gennemsnitlige niveau i dette markedssegment.

Når du køber en trimmer, skal du straks tage 1-2 pakker udskiftelige kassetter til det flydende hoved. Dette vil gøre det muligt for dig at være sikker på, at når som helst, når du skal skifte arbejdskassette, er en reserve en tilgængelig. Hvis du forlader dette spørgsmål til senere, kan du glemme købet, og i nogen tid vil du helt sikkert være nødt til at barbere med lidt dårlige knive, og dette vil påvirke kvaliteten af ​​proceduren.

For en barbermaskine til at vare længe, ​​er det vigtigt at tørre det efter brug. De resterende dråber på bladene vil føre til hurtig rustning af stålet. Og dette påvirker igen også kvaliteten af ​​barberingen. Gillett selskabets tilbud står for deres maskiner, hvilket er praktisk at gemme trimmeren og reservedelebåndene.

Hvis der sker barbering af et bikiniområde over brusebadet med våde hænder, kan du ikke bekymre dig om, at trimmerhåndtaget vil glide. Tross alt er gummiindsatsen med ribben og ergonomien af ​​enheden designet til en sådan situation. Dette er en betydelig Venus fordel i forhold til andre barbermaskiner.

Venus trimmer anmeldelser

I mange år i træk brugte jeg engangsmaskiner til at barbere et bikiniområde. Så købte hun en separat kassette til sin mands maskine og så efter hende sådan. Indtil jeg så et produkt designet og skabt specielt til kvinder. Hurra! Venus trimmeren er komfortabel og effektiv, hurtigt og nemt at fjerne alle hår. Jeg kan godt lide sin ægte feminine farve og bekvemmelighed i hånden. Jeg har brugt det i mere end et år, jeg installerede en flytbar kassette én gang.

Elizabeth, 22 år

Trimmer Venus så en ven, hun delte sit indtryk af brug. Og jeg besluttede at købe mig det samme. Omsorg for et bikiniområde er blevet en nem og hurtig procedure, hvilket giver det resultat, jeg vil have. Jeg er glad for det. Maskinen ligger komfortabelt i hånden, glider ikke ud, gør ikke ondt i huden, barberer alle hårene glat og rent, selv på vanskelige steder.

GILLETTE VENUS BIKINI TRIMMER

 • ny
 • Gillette
 • Maszynki
 • Produkt pełnowymiarowy
 • Ja

GILLETTE VENUS BIKINI

Modelowanie owłosienia bikini w dowolny sposób. Poczuj się czysto, seksownie i kobieco - trymer Venus gør okolic bikini jest łatwy i bezpieczny w użyciu. Nożyczki i golarki na baterie til już przeszłość - teraz wystarczy za pomocą trymera, ruchem jak przy goleniu, przyciąć w dowolny sposób owłosienie, en następnie usunąć zbędne owłosienie maszynką.Dzięki ochronnemu grzebieniowi można bezpiecznie przycinać owłosienie na równą długośćObrotowe pojedyncze ostrze jest wygodniejsze od nożyczek. Śatwość zabiegu - ruch identyczny jak przy goleniu Specjalnie zaprojektowana rączka umożliwia precyzyjny chwyt.

Vi leverer pakker til Kaliningrad og skib i hele Rusland

Varerne leveres fra sælger til vores lager i Polen. Sporingsnummer er ikke tilgængeligt.

Efter varerne kommer til vores lager, arrangerer vi levering til Kaliningrad.

Ordren sendes af EMS kurer eller russisk post. Du modtager en besked med et spornummer pr. SMS og via e-mail.

Garanti og Retur

sikkerhedsforanstaltninger
Vi arbejder under en tilbudskontrakt, som er en juridisk garanti for, at vi vil opfylde vores forpligtelser.

Returvarer
Hvis varen ikke passer til dig, eller passer ikke til beskrivelsen, kan du returnere den ved at betale returforsendelsesomkostninger.

Trimmer venus bikini

Fulde navn: Gillett trimmer Venus d / bikini område

Beskrivelse, brugsanvisning:

Brugsanvisning Gillett
Køb Gillett trimmer Venus d / bikini område

producenter
Gillette (USA)
gruppe
Hudpleje og depilation produkter

Tilgængelighed og priser i Stolichki Pharmacies:

Produkter, der ikke findes i Stolichki apoteker. Du bør dog prøve at kontakte via telefon. 8 (495) 215-5-215 for mere information om tilgængeligheden af ​​varer i apoteker i Moskva. Oplysninger på webstedet kunne simpelthen ikke have tid til at opdatere.

Venus Embrace razor + 1 kassette + Bikini trimer + barbering gel 75 ml

Kuponer og rabatter:

286,21 gnid. Ny brugerkupon

Kuponer og rabatter:

Tilbud til nye brugere

Butik rabat

0? 'Levering:' + detailSkuState.shipPriceFormatedAmount: 'Free Shipping' "> Gratis forsendelse

I USA af dpd-Russia-City

Varerne leveres ikke til det valgte land.

Leveringsmetode

Kan ikke sende din valgte adresse. Du kan sende til dit land.

 • Populære lande
 • USA
 • Den Russiske Føderation
 • Spanien
 • Frankrig
 • Det Forenede Kongerige
 • Brasilien
 • Israel
 • Holland
 • Canada
 • Italien
 • Chile
 • Ukraine
 • Polen
 • Australien
 • Tyskland
 • Belgien
 • <><<#countryList>>
 • <><>

Afsendelse fra

vare! = null).join ('') || 'Afsendelse fra' ">

Afsendelse fra

 • indeks == 0? 'u201336103': vare), skuProperty: detailSkuState.skuProperty.map ((vare, indeks) => index == 0? 'Russiske Føderation': vare), SendGoodsCountryCode: 'RU', skuquantity: 1 >>) "> indeks == 0? 201336103: item)>) "[checket] =" curPropertyIds [0] == 201336103? Ægte: falsk "[deaktiveret] =" skuPropertyIdList.filter (item => cid.map ((PropertyId, PropertyIndex) = > PropertyIndex == 0? 201336103: PropertyId).filter (curPropertyId => item.includes (curPropertyId)). Længde == cid.map ((PropertyId, PropertyIndex) => PropertyIndex == 0? 201336103: PropertyId).filter item => item).length).length? false: true "> Den Russiske Føderation

Antal

0? 'Levering:' + detailSkuState.shipPriceFormatedAmount: 'Free Shipping' "> Gratis forsendelse

I USA af dpd-Russia-City

Varerne leveres ikke til det valgte land.

Beklager, denne genstand er i øjeblikket ikke tilgængelig.

Feedback (2)

Skibe fra: Den Russiske Føderation

God dag! Ordren kom hurtigt, på mindre end en uge tog sælgeren mere tid til at godkende det. Alt var nøjagtigt det samme som i beskrivelsen uden klager, kureren ringede på forhånd og bragte ordren direkte til huset! Tak, jeg anbefaler sælgeren)

Tid til at skinne: Vælg en kvindelig trimmer til bikiniområdet

Sommer, sol, hav, strand... Jeg vil gerne føle Aphrodite, kommer ud af skummet og ikke bashfully indpakket i en pareo. Coco Chanel sagde: "Luksus er, når den forkerte side er så smuk som ansigtet." Og lad Madame tale om tøj spiller skønheden i huden en vigtig rolle i dette. Ujævnheder er også en del af stilen, selv i sådanne afsondrede steder, som ingen ser. Det fylder med indre styrke, tillid til dens uimodståelige. Intet som salongmesteren er tilgængelig for hver enkelt af os. At bringe dig selv i orden, du kan gøre uden endda et spejl, sæbe og vand. Du skal bare bruge en kvindelig trimmer til bikiniområdet.

Specificitet af bikini trimmer

Hvis du skal købe en trimmer til den intime zone, skal du forstå: dette er ikke en barbermaskine, ikke et maskinværktøj eller en epilator. Dette er et andet hårfjerningsværktøj. Frisør og maskine vil skære hårene i kanten af ​​huden, epilatoren vil simpelthen trække af roden. Det lader til, hvad vil du ellers have? Den ideelle glathed opnås, resultatet på det rigtige sted, som de siger, er indlysende. Alt ville være godt, men for huden er det et rigtigt chok. Husk reklamen "Det er mig, din mave, og jeg er irriteret"? Hun er også irriteret og sender et signal i form af smerter, kløe og ubehagelige røde prikker. Derudover kan du skære dig selv ved at åbne porten for infektion.

Med en trimmer sker det ikke. Bladene i denne lille klipper berører ikke huden, så de skærer hårene med en lille rest på 0,2-0,8 mm. Ja, perfekt glathed i dette tilfælde virker ikke. Men smerte, irritation og indvækst af hår er helt udelukket, hvilket er en rigtig gave til den følsomme delikate zone. Fremgangsmåden er let og behageligt. Den kvindelige bikini trimmer er designet til at gøre personlig pleje på svært tilgængelige steder sikkert og komfortabelt. Derfor er bredden af ​​den skærende del af den kun 20-35 mm, og håndtaget er bøjet i en lille vinkel for maksimal bevægelsesnøjagtighed. Og tro mig, huden med resterende hår på 0,2-0,5 mm ser æstetisk glædeligt ud.

Bikini-trimmeren forårsager ikke hudirritation

Brugervenlighed og hurtige resultater - Sloganet på enhver trimmer. Med det, tilbringe:

Operationsprincippet er simpelt. På det grundlæggende barberhoved bæres en dyse - en trimmer til bikini-linjen. Hun trimmer hår til den angivne minimumslængde. Hvis kittet indeholder udskiftelige dyser - kamme, sættes de over trimmerdysen og får andre længder, for eksempel 3 mm og 5 mm. "Kirsebær på kagen" bliver det sidste stadium, når spidserne fjernes, og barberhovedet "under nul" passerer langs konturerne.

Dyse - trimmer kam klæber ikke huden

Enheder er kendetegnet ved den type pleje:

 • tør. Det bør ikke bruges på våd hud;
 • våd, når proceduren må udføres på våd hud.

Ofte producerer kvinders trimmere med batteri. De er inkluderet i netværket i 12-16 timer, flere detaljer er angivet i instruktionerne. Opladning varer i gennemsnit 30 minutter, dette er nok til en haircut. Nogle modeller arbejder uden opladning i 45-60 minutter. Ifølge vurderinger, klipper trimmeren i 10-15 minutter med hyppig brug. Især hvis det er designet til en våd barbering, når proceduren finder sted i brusebadet. Dampede og bøjelige hår er meget lettere at fjerne.

Batteriet trimmer virker uden genopladning i mindst 30 minutter

Før første brug oplades trimmeren i 24 timer. Ved efterfølgende opkrævninger skal du opretholde den af ​​producenten fastsatte tid.

En anden mulighed - enheden på batteriet, oftere AA (R06, sådan kaldes fingertype). Størrelsen af ​​skæremassen er som regel ikke mere end 20 mm, hvorfor det tager længere tid at barbere. Dette påvirker ikke kvaliteten, der er ingen irritation. Sådanne modeller passer let i en kosmetikpose, og på det rigtige tidspunkt er det altid til stede. Et eksempel er en Veet Sensitive Precision trimmer til brug på tør hud. Eller en række modeller Philips BikiniGenie, som kun adskiller sig i et komplet sæt. I modsætning til Veet opretholder de en tør og våd barbering.

Batteridrevne trimmere passer nemt i en pung

Batteridrevne trimmere er bekvemme for rejselivere. Der er ingen vedhæftning til stikkontakten, så det er nemt at passe dig selv overalt. Disse trimmere er udstyret med dobbeltsidet dyse til punkt fjernelse af ansigtshår. I bikinizonen er det godt at bruge på folderne af huden.

Ingen trimmer dyse vil skade huden. Derfor bruges enheden uden yderligere cremer, geler eller lotioner.

Valg af en kvindelig enhed til modellering af den intime zone

Før de køber en trimmer, bestemmer de hvilke opgaver de skal løse. Selv om nogen vælger en skrivemaskine, fordi de kunne lide boksen eller udseendet af enheden. Det ser altid meget smukt ud, som en kvinde. Men det er bedre at nærme sig som en mand: Overvej i detaljer den type mad og udstyr.

Vær opmærksom på om trimmeren har en batteriladningsindikator ved køb. Det vil vise, når enheden er klar til brug.

Trimmer Typer

At dømme efter anmeldelser vælger de fleste af os trådløse trimmere til bikiniområdet. Først og fremmest på grund af barberingsdelen 25-35 mm bred. Bikini område er stort. Trimmeren er allerede ret tidskrævende, og med et smalt blad på op til 20 mm er proceduren endnu mere forsinket. En batterimodel bruges også til at fjerne vegetation på ben og armhuler. Derudover er der en betydelig forskel i omkostningerne. I starten er en sådan trimmer naturligvis dyrere. Men trods alt bliver det tændt hver 2-3 dage. Batterienhedens omkostninger ændres ikke, og enheden med et batteri kræver konstant investering. Det er en ting at tænde for i 5 minutter for at rette kanten eller barbere overskæget. En anden er behandlingen af ​​den intime zone, hvilket vil tage ca. 30 minutter. Da der ikke er brug for billige alkaliske batterier, er det sandsynligt, at trimmeren snart vil tage en simpel maskine. Og så - hej, røde pletter!

Trådløs trimmer med et sæt dyser til at klare alle opgaver i bikiniområdet

For eksempel modtog Remington WPG 4035 Ultimate modellen fremragende anmeldelser. Dette luksusværktøj med gummieret håndtag anvendes i brusebadet, det er tilladt selv med skum. En række dyser til at klare enhver opgave i det delikate område. Barbermaden er særligt interessant - den har meget skarpe knive med en antibakteriel nanosilvercoating. Enheden, der vejer 120 gram, er klar til at arbejde i 30 minutter uden at stoppe for at tilfredsstille resultatet. Og alt uden smerte, forsigtigt og med absolut komfort.

Det er ønskeligt, at trimmeren til hygiejne har antibakteriel belægning af knive.

Hvis du stadig er på den kompakte version af batteriet, er det værd at overveje forslagene til seriøse mærker. I deres modeller er skarpheden af ​​bladene en del af virksomhedens omdømme, så skæringsprocessen er hurtigere. For eksempel, Braun til at skabe en pæn og attraktiv bikini zone frigivet styler Silk-epil FG 1100 størrelsen af ​​en kuglepen. Kontinuerligt arbejde fra et standard AAA batteri (R03, også kaldet en lille Mizinchikov) er 120 minutter. En speciel T-formet dyse hjælper med at skabe klare konturer i bikiniområdet. Der er også et specielt ultrapræcisionshoved til fjernelse af punkter og 2 kamme til hårlængder på 5 og 8 mm. Designet til at fjerne hår på tør hud, forårsager ikke irritation og efterfølgende hårindvækst. Og ja, derudover er der 10 klistermærker til at skabe et pikant mønster.

Når man vælger en model, er det bedre at stole på et velprøvet mærke.

Billige enheder fra batterier køber overvejende for at fjerne ansigtshår. Feedback entusiastisk, fordi du kan lave smukke øjenbryn med et par bevægelser. Proceduren i bikiniområdet kritiseres ofte. Det bemærkes, at hårklippet er lang og dårlig kvalitet. Sandt nok forventer mange trimmer-effekten, som efter epilatoren, men til en meget lavere pris. At skifte til sådanne enheder fra andre metoder til depilation kommer ikke til, men de indrømmer, at der er en win-win mulighed for ferie. På samme tid, og hendes mand kan være tilfreds med at trimme hårklippet på halsen og templerne.

Dyser forskellige behov

Afslutning påvirker prisen, så du bør være opmærksom på det.

 • For eksempel, hvis kun en dyse er interesseret i en trimmer, er der ikke behov for at betale for en model med avanceret funktionalitet. Men ikke alle kvinder (hemmeligt mænd også) elsker et helt glat bikiniområde. Vælg derefter indstillingen med udskiftelige dyser - højder. De er nemme at forbinde, og vigtigst af alt skal du ændre hårets længde, f.eks. 2-4 mm eller 3-5 mm. Praktisk når en sådan dyse en, men med justeringen. I dette tilfælde ændres længden under proceduren, blot at udsætte det ønskede niveau. Trim trim bestemmer hvilke omsorgsopgaver der kan løses
 • Lovers af brugerdefineret design i bikiniområdet kan ikke undvære dysen - barbermaskinen. Med hende opnår perfekt ren barbering og et komplet billede. Stencils til bikini-kunst vil være en flot tilføjelse, hvis du vil oprette en original, intim haircut selv. Nogle gange er dette en seriøs præstation i form af plastiske skabeloner af forskellige former. For eksempel har Remington WPG4010C trimmer tre sådanne mønstre: et hjerte, en trekant og et rektangel. Det er bedre at trimme mønsteret i tør shave mode, ellers vil hårene holde fast i den våde hud og gøre det vanskeligt at arbejde. Fjernelse "under nul" er lettere ved vådberøring. Med specielle mønstre er det nemt at lave en intim haircut selv.
 • For at passe hårene på modersiden af ​​batterierne er udstyret med en lodret tynd dyse eller dobbeltsidet med indstillinger af forskellig længde. Det er også bekvemt for hende at trimme konturerne i bikini-zonen eller bruge, når man opretter et intimt hårklipp. Ikke alle bikini trimmere kommer med denne vedhæftning. Med en tynd lodret dyse er det praktisk at afgrænse de nøjagtige konturer, når du opretter et intimt hårklipp
 • Behagelige fornemmelser giver dysen til peeling. Dens opgave er at hæve hår i det behandlede område for at forhindre indvækst. Men det kan kun anvendes på våd hud. Den bløde, delikate børste roterer jævnt, så den bruges ofte med en skrubbe.

Købere bemærker, at det er meget ønskeligt at have en opbevaringsboks i pakken. Omgående lægger det ikke vægt på det. Så viser det sig, at det er lettere at folde trimmeren med dyserne ind i en smuk taske og hænge den over løkken på krogen, end at kæmpe med hvor man skal lægge alt dette. Hertil kommer, at det er bekvemt at bære en trimmer med dig, uanset hvor du går.

Det er bekvemt at opbevare trimmeren med udskiftelige dyser i et specielt dæksel

Der er modeller med belysning af arbejdsområdet, men dette er mere bekymrende med punktet fjernelse af hår på ansigtet. For bikini-zonen er funktionen ubetydelig.

Før du køber skal du holde enheden i hånden. Han bør give en behagelig følelse, fordi du skal bruge jævnligt. Modeller til våde barbering er ofte tilgængelige med silikoneindsatser på håndtaget. Sådanne puder er behagelige at røre ved og forhindre enheden i at glide under proceduren.

Med hensyn til valg af virksomhedens producent, er kendte mærker stadig betragtes som pålidelige. De fortsætter med at forbedre deres produkter og producere nye modeller. For eksempel introducerede Remington WPG4020C modellen drevet af et finger-type batteri og kan rengøres under vand. Panasonic frigjorde ES246AC trimmeren i 2017, hvis batteri holder opladning i 45 minutter. Mens du kun kan købe nye varer fra oversøiske sælgere. Kvalitetsprodukter hører under mærket Veet. Desværre har hun mange forfalskninger. Derfor er anmeldelserne enten meget gode (om de oprindelige modeller), eller meget dårlige. Købere bemærker, at køb af ny reklame er bedre i de første måneder af salget, helst i certificerede centre. Kvalitet og sikkerhed i nært forretning er vigtig, det er bedre at bruge originale produkter af dokumenterede mærker. Desuden er sådanne køb underlagt producentens officielle garanti med mulighed for at kontakte servicecenteret.

Anmeldelser af populære modeller

Remington WPG 4035 Ultimate... Den store fordel er, at denne enhed kan bruges i brusebadet, da vandet ikke er bange for det... Trimmeren er meget kompakt og let. Praktisk i hånden, når du bruger. Hele proceduren tager bogstaveligt talt 10-15 minutter, fordi enheden løser opgaven. Jeg kan sige, at denne trimmer er meget bedre end en almindelig barbermaskine. Det forårsager ikke irritation, i form af røde prikker, er antallet af indgroede hår signifikant faldet. Dette apparat er stolt af plads i mit badeværelse.

Amyr04ka

http://irecommend.ru/content/teper-mozhno-ne-boyatsya-otkrovennykh-kupalnikov-trimmer-vernet-vam-uverennost-s-svoem-prevo

Braun Silke-Epil FG 1100... Først troede jeg, det var en ubrugelig ting. Jeg brugte en barbermaskine med gelpadser, og alt passede mig. Jeg besluttede at prøve en trimmer, til sidst jeg kunne lide det. Generelt vil jeg sige, at brug af en trimmer er meget mere økonomisk end at købe kassetter til maskiner, og kvaliteten af ​​barberingen Braun er ikke langt bagud. Jeg bruger det ikke hver dag, men jeg tager det altid på ture. De kan altid fjerne det pludselig optrådte hår, justere formen på øjenbrynene med en lille dyse. Forresten fjerner hun også hår på ansigtet, helt smertefrit... Hun tog en trimmer med hende til havet, at rejse til familie, til hospitalet, til landet, til toget. Han har altid reddet mig... Kittet har også en taske til opbevaring af enheden, den er meget kompakt og alt passer der, så jeg bærer næsten altid en trimmer i min pung...

hrjunasja

http://irecommend.ru/content/druzhba-dlinnoyu-v-2-godaWhat's better - trimmer eller epilator

Veet Sensitive Precision. Jeg kunne godt lide trimmeren meget - på trods af at jeg har meget følsom hud (jeg erkender, at jeg var bekymret for dette, da jeg brugte det for første gang), er der ingen irritationer, rødme. God ting!

Tatiana

http://www.ozon.ru/context/client_opinion/ClientGuid/a6c838f6-72be-4120-aa3c-885536483fab/

Philips BRT 381/15... Først forstod jeg ikke, hvorfor jeg havde brug for denne mirakelteknik, men jeg havde kendskab til ham bedre, jeg værdsatte ham... Håret er helt smertefrit, trimmeren kan ikke skæres, så den er ideel til dyb hårfjerning. Et andet plus ved denne metode er, at det giver absolut ingen smerte for dig...

Malya_91

http://irecommend.ru/content/epilyatsiya-bez-boli-i-porezov

Uanset kvaliteten har trimmere en fælles ulempe, desværre uundgåelig - med tiden blades bliver blunt og masken slides ud og bryder. Signalet til udskiftning er hudirritation eller hårdrækker. Fabrikanter i instruktionerne anbefaler regelmæssigt at ændre masker og knive, men det er faktisk næsten umuligt at købe dem. Forbrugerne siger, at i sådanne tilfælde er enheden simpelthen ændret til en ny.

Sammenlign: trimmer eller epilator

Hvis en fan af epilatoren foreslås at erstatte den med en trimmer, vil hun højst sandsynligt nægte det. Og føre hovedargumenterne:

 • Trimmeren barberer ikke rent. Epilatoren trækker hår fra roden og efterlader en helt glat hud. Derfor frygter de små rester af hår, der er 0,5 mm lange, og med figuren 0,8 mm tegner hjernen et billede af et overgroet felt med en tyk barbedstubbe;
 • trimmeren skal konstant barbere. Med en epilator kan du glemme proceduren i 2-4 uger, efter gentagen brug bliver håret mindre. Med trimmeren virker det ikke, du skal holde form hver anden dag.

Selvfølgelig er det sandt. Men hvis du spørger lægerne, hvad der er bedre, vil valget helt sikkert være til fordel for trimmeren. Følgerne af epilatoren - irritation, indgroede hår og helvede smerter under proceduren. Med en trimmer er alt blødt, behageligt og absolut smertefrit. Derudover gav naturen bevidst os vegetation på et sådant sted - det er et skjold fra infektioner i det hellige helvede. Indgroede hår bliver til bumser og truer med at forårsage problemer. Minimal hårdækning efter trimmer vil forlade huden rolig, sund og beskyttet. Hvad angår længden - Remington BKT4000, for eksempel, forlader kun 0,2 mm, som næsten er umærkelig.

Nogen vælger et kompromis valg: en epilator med en barberings vedhæftning - en trimmer. Men det vil være svært at gøre dig selv til et intimt hårklipp. Epilatorens dimensioner tillader ikke at manøvrere med juvelerpræcision. Og med en trimmer er det nemt.

Ledende producenter ved, at disse to enheder perfekt kan udfylde hinanden. For eksempel tilføjede Braun Silk-épil 7 7-561 til en vandtæt epilator med forskellige dyser og tilføjet en styler til bikiniområdet. Ejere af epilatoren kan gøre det samme - at genopbygge deres arsenal til skønhed med et lille mobilværktøj.

Epilator og trimmer til bikiniområdet passer perfekt til hinanden

Vi bruger og plejer

Der er ingen problemer med at bruge trimmeren. For eksempel i Veet modellerne på et batteri:

 1. Drej den nederste del mod uret, fjern hætten.
 2. Indsæt batteriet og luk ved at dreje hætten med uret, indtil den klikker.
 3. Hvis kittet kommer med flere dyser, bruges bikini-zonen mest muligt. På toppen af ​​det sætter de en dyse - en kam til at trimme håret til den ønskede længde.
 4. Drejning af kroppen omfatter en trimmer. Der er andre muligheder for optagelse, for eksempel på Philips. Sæt derefter knappen på sagen i "On" -positionen. Ligesom alle batteridrevne enheder bliver det støjende.
 5. Påfør fastgørelsen på huden og bevæg trimmeren mod hårets retning, trække lidt på huden. Herefter, for bedre resultater, bliver de passeret i forskellige retninger, fordi hårene vokser på forskellige måder.
 6. Fjern derefter kammen for endelig at fjerne de resterende hår med en dyse-trimmer.
Trimmerbevægelser rettet mod hårvækst

I batterimodellen gør det samme, skal du bare ikke sætte batteriet i sættet. Hvis der er en barberkniv ved plukningen, passeres den omhyggeligt over huden efter brug af trimmeren for maksimal glathed.

Hvis bikiniområdet har brug for korrektion i lang tid, anbefales det først at bruge dysen med den længste hårlængde.

Video: Sådan bruger du enheden

Rengøringsregler er enkle og skal specificeres i brugsanvisningen. Det hele afhænger af, hvor loyal enheden er til vandet. Konventionelt er der tre typer:

 • til kemisk rensning. Du kan kun barbere tør hud. Leveres med en lille børste for at fjerne hår fra knivene. Den har stive børster for at gøre det hurtigt og nemt;
 • til våd rengøring. Tilladt til brug på fugtig hud. Efter rengøring skal skærehovedet fjernes med en børste og skylles med varmt vand. Efter tørring sættes en dråbe smøreolie til bladene. I dette tilfælde er det umuligt at sænke kroppen i vandet;
 • Vandtæt. Du kan bruge i brusebadet med brug af skum, og derefter nok til at skylle under rindende vand og tørre godt. Ideel, men til prisen for den dyreste.

Plastdyser - kammen vaskes med varmt vand og tørres. Til hygiejne, behandlet med antiseptisk. Det er nødvendigt at gøre rengøringsproceduren efter hver brug af enheden.

Plastdyser - kamme vasket godt med varmt vand

Sikkerhedsforanstaltninger for modeller med batteri

Ved brug af trådløse trimmere er der en række små sikkerhedskrav:

 • Når du tilslutter netværket til opladning, skal hænderne, trimmeren og strømforsyningen være tør;
 • Tilslutning er tilladt i lysnettet med en spænding på 220-240 V, medmindre andet er angivet i instruktionerne.
 • oplad ikke trimmeren i nærheden af ​​vand
 • sluk for enheden, før du tilslutter netværksadapteren
 • Brug kun trimmeren, når strømledningen er afbrudt. Undlad at gøre dette under opladning af batteriet;
 • vrid ikke, bøj ​​ikke ledningen, drej den ikke om enheden;
 • Lad ikke trimmeren være tilsluttet uden opsyn.

Faktisk er de vigtigste fordele ved trimmere over andre midler til depilering fraværet af irritation og mobilitet. Det er vigtigt og behageligt for en kvinde at indse, at hun er velplejet på alle steder. Altid. Og hvis der opstår en nødsituation, er der oprettet en enhed til det, som gør det muligt at bringe sig til en perfekt tilstand i løbet af få minutter. En ægte dame sætter det altid i sin pung. Bare i tilfælde af...

Gillette Venus Bikini Trimmer

Bikini trimmer

Gillette Venus Bikini Trimmer - Bikiniområdet er den måde jeg vil have det på - nemt!

Føl dig velplejet, sexet og feminint takket være Venus bikini trimmeren - enkel og sikker at bruge. Glem saks og enheder på batterier - bare skub trimmeren gennem hårene i bikiniområdet med den sædvanlige barberingsbevægelse for at få en pæn hårklippning. Tilføj derefter et færdigt look med Venus Embrace® razor, som giver en mere behagelig barbering selv i bikiniområdet.

Beskyttende kam hjælper med sikkert at trimme hårene til den ønskede længde.

En flydende kniv med 1 blad er bedre end nogen saks.

Nemt skærer hår i bikiniområdet med en velkendt barberingsbevægelse.

Specielt designet håndtag til fuld kontrol.

Barberingsværktøj Gillette Trimmer Venus Bikini, 1 stk

 • fælles
 • Brand Venus
 • Artikel 1544379
 • Certifikat Ikke underlagt certificering
 • Land USA
 • Pakning og emballering
 • 36 bokse i boks
 • Pakning 1 stk
 • Emballage størrelse 19,9 cm × 6,8 cm × 19,8 cm
 • Dimensioner og vægt
 • Størrelse 9,8 cm × 3,2 cm × 19,5 cm
 • Vægt 27 g
 • Særlige egenskaber
 • Sæt nr
 • Se genanvendelige maskiner

Gillette Trimmer Venus Bikini razor, 1 stk. Gør barberingsprocessen mere behagelig, hurtigere og sikrere og giver dig mulighed for at føle, hvordan huden kan være glat og delikat.

Pålidelig maskine vil altid få dig til at føle dig selvsikker.

Simaland har ret til at vælge spørgsmål til offentliggørelse uafhængigt og uden at underrette brugere. Vi stiller ikke spørgsmål, der:

 • ikke relaterer til emnet i butikken, shopping i det;
 • indeholder profanitet, udsagn offensiv karakter
 • indeholder links til andre hjemmesider.

Vi offentliggør ikke spørgsmål, der indeholder:

 • links til andre hjemmesider samt referencer til specifikke sælgere og importører af varer;
 • erklæringer, der tilsidesætter tredjemands ærlighed, værdighed og forretningsmæssige omdømme (herunder butikker, producenter og importører af varer)
 • materialer (herunder i form af tekst, video, grafiske billeder, kode), der krænker tredjeparters rettigheder, herunder rettigheder til resultaterne af intellektuel aktivitet og individualiseringsmetoder.

Sima-land forbeholder sig ret til at fjerne et offentliggjort spørgsmål til enhver tid samt uafhængigt afgøre den periode, hvor spørgsmål anses for relevante og for hvilke de offentliggøres på Sima-Lend-webstedet.

Vi forpligter os ikke til at informere brugere om årsagerne til at afvise spørgsmål og slette tidligere offentliggjorte spørgsmål.

Hvis en bruger stiller et spørgsmål, accepterer han at modtage underretninger fra Simalands websted om nye svar på hans spørgsmål.

Simaland har ret til uafhængigt og uden varsel at brugerne vælger anmeldelser til offentliggørelse. Vi lægger ikke anmeldelser, som:

 • ikke relaterer til emnet i butikken, shopping i det;
 • ikke relaterer til den faktiske erfaring med at bruge dette produkt;
 • indeholder ikke nyttige oplysninger til andre brugere
 • indeholder profanitet, udsagn offensiv karakter
 • indeholder links til andre hjemmesider.

Vi offentliggør ikke samlinger og anmeldelser af produkter, der indeholder:

 • links til andre hjemmesider i teksten til indsamling og revision samt referencer til specifikke sælgere og importører af varer;
 • erklæringer, der tilsidesætter tredjemands ærlighed, værdighed og forretningsmæssige omdømme (herunder butikker, producenter og importører af varer)
 • materialer (herunder i form af tekst, video, grafiske billeder, kode), der krænker tredjeparters rettigheder, herunder rettigheder til resultaterne af intellektuel aktivitet og individualiseringsmetoder.

Sima-Lend forbeholder sig ret til at fjerne en offentliggjort anmeldelse, udvælgelse og gennemgang af varer til enhver tid samt uafhængigt afgøre den periode, hvor vurderinger anses for relevante og for hvilke de offentliggøres på Sima-Lend-webstedet.

Vi forpligter os ikke til at informere brugere om årsagerne til afvisningen af ​​offentliggørelsen og sletningen af ​​tidligere offentliggjorte anmeldelser, vurderinger, samlinger og anmeldelser af produkter.

Hvis brugeren reagerer på en anmeldelse eller et spørgsmål til ham, accepterer han at modtage underretninger fra Sima Land-webstedet om nye svar på sine kommentarer.

Du kan dele produktet i sociale netværk

Shaving Trio: Gillette Venus Olay SugarBerry, Gillette Venus Original og Gillette Venus Bikini Trimmer

Julia Petkevich-Sochnova

Transformation fra Caterpillar til Butterfly

Du kan også lide

21 udsagn om dette emne

Jeg har en sædvanlig blå venusmaskine, en god arbejdshest, en ung mand "stjæler" sin gillette fusion razor - det er meget mere manøvrering og så pænt tung) for låret, hvor benet er bøjet (jeg håber jeg forstår det))))

Og jeg henter det, når båndene er nye-nye =) Han vibrerer med ham - han kan lide mig meget!

Wow!
Jeg ville forsøge med aromaen af ​​bær razor))
Enhver barbermaskine lever normalt med mig i lang tid, fordi Jeg går ikke sammen uden en epilator, men jeg bruger en barbermaskine, når jeg skal "hurtigst muligt, men mindre end 15 minutter"

Gillette Venus Jeg har brugt sååå for længe siden, senozhestva. I starten havde jeg en klassisk version af maskinen, så for cirka 5 år siden købte jeg den nye Gillette Venus Vibrance på et batteri (det har stadig ikke sat sig overraskende, selvom jeg ikke tænder vibrationsfunktionen, fordi jeg ikke ser betyder). Jeg ændrer kun bånd, godt, de er alle sammenfaldende med hensyn til fastgørelseselementer.

Jeg ville selvfølgelig prøve trimmeren, meget interessant. Jeg brugte den klassiske version siden omkring 2001, men på en eller anden måde forsøger jeg at flytte væk fra barbermaskinen. Selvfølgelig er dette meget hurtigt, men resultatet er allerede meget kort.

Og jeg bor i lang tid, jeg ved ikke hvorfor =)
Men jeg kan ikke bruge en epilator - det er syg, jeg har mere eller mindre vænnet sig til shugaring, men det er sådan en gensidighed.

Og hvilke kassetter køber du? Jeg tænkte også på bekostning af vibrerende, fordi Dima har netop dette, og han er uden hende, ligesom uden hænder: Vibrationen indbefatter altid.

Og hvad erstattes af barbering?

Vibrans havde kassetter med strimler af en slags fugtgivende og det er alt sammen. Nu er der ingen kassette til denne model, det kan ikke slippes overhovedet. Så jeg tager de klassiske kassetter hvid med blå striber.
Jeg har ikke prøvet det med pads, jeg bruger altid barberskum.

Jeg så på stedet med fugtighedscreme. ;)

Og i butikker for et par år siden begyndte de at kigge på mig, ikke forstå, hvilken slags levende vi talte om :)

Jeg har brugt den klassiske version i hundrede år, alle er tilfredse med det) Jeg vil købe den næste med pads, dømme efter din anmeldelse, jeg vil også lide det :) Jeg åbnede mine øjne lige til trimmeren, jeg vidste ikke engang om dets eksistens :)

Jeg elsker disse barbermaskiner) Den klassiske version af barbermaskinen (kun i blåt) er blevet brugt i mange år. Men i sommer ændrede jeg det til Gillette Venus. Olay (razor golden color). Trimmeren er meget interesseret))

Du kan kun købe nogle dyser =) Hvis du slet ikke bruger barberende geler, vil du sandsynligvis lide dyser med pads =)

Og hvordan kan du lide puderne?

Lignende indtryk =) Sandt, jeg har ikke gået nogen steder med en ny maskine =)

Jeg har et håndtag fra venusens vest og kassetten er mandlig))) Jeg har ben og under armene med en epilator. Så behøver ikke meget))))
Hvorfor komme op med en slags lugt? delirium

Og jeg kunne godt lide lugterne, men generelt elsker jeg at lugte alt =) Når du ikke lugter, bare barberer du, og i dette tilfælde er du også smuk af hele badeværelset =)

I øjeblikket bruger jeg den klassiske version. Selvfølgelig bedre end engangsmaskiner, men der mangler noget.

Jeg kunne godt lide disse nye kassetter mere, men i virkeligheden kan du komme forbi med de sædvanlige =)

Jeg kunne virkelig godt lide puderne. Det føles næsten som barbering med et skum. En polstret kassette er blevet en mere passende mulighed for mig at rejse, fordi ingen grund til at bære barberskum med dig. Og da jeg køber almindelige klassiske kassetter, passer denne razors fordel til alle)

VELKOMMEN

FØLG

oversætte

Instagram

Blog Archive

 • ►2017 (22)
  • ► december 2017 (1)
  • ► november 2017 (2)
  • ► september 2017 (2)
  • ►March 2017 (5)
  • ► februar 2017 (3)
  • ► januar 2017 (9)
 • ►2016 (187)
  • ►December 2016 (12)
  • ►November 2016 (16)
  • ►October 2016 (16)
  • September september 2016 (11)
  • ► august 2016 (16)
  • ► juli 2016 (11)
  • ► juni 2016 (22)
  • ►May 2016 (16)
  • ► april 2016 (19)
  • ►March 2016 (19)
  • ► februar 2016 (18)
  • ► januar 2016 (11)
 • ►2015 (301)
  • ►December 2015 (23)
  • ►November 2015 (16)
  • ►October 2015 (28)
  • September september 2015 (22)
  • ► august 2015 (23)
  • ► juli 2015 (19)
  • ► juni 2015 (20)
  • ►May 2015 (24)
  • ►April 2015 (26)
  • ► marts 2015 (37)
  • ►February 2015 (36)
  • ► januar 2015 (27)
 • ▼ 2014 (259)
  • ►December 2014 (25)
  • ►November 2014 (26)
  • ► oktober 2014 (32)
  • ► september 2014 (24)
  • ► august 2014 (20)
  • ► juli 2014 (24)
  • ▼ juni 2014 (13)
   • Batiste Dry Shampoo Dry Shampoo: Volumen XXL og Or.
   • Shaving Trio: Gillette Venus Olay SugarBerry.
   • Gennemsigtig koral i Guerlain Rouge G 48 Genève.
   • BeautyMen: Weled moisturizing mænds ansigtscreme.
   • Hurtig styling med Schwarzkopf Professional OSiS + B.
   • Pencil - GranVie Corre neglelaksekorrektor.
   • Akvarel med Oriflame ONE: Power Shine Lipstick.
   • Projekt Top russiske bloggere
   • Produktion af friske LUSH masker i Rusland
   • Blå pulver børste Guerlain af Emilio Pucci Pin.
   • Forårsbuket med Mavala Spring Romance 295 Mystic.
   • Min ordre fra webstedet Matryoshka ma3.ru: benefit tester.
   • Vandtæt duo til øjne Yves Rocher Couleurs Nat.
  • ►May 2014 (11)
  • ► april 2014 (22)
  • ► marts 2014 (26)
  • ► februar 2014 (20)
  • ► januar 2014 (16)
 • ►2013 (150)
  • ►December 2013 (21)
  • ►November 2013 (21)
  • ► oktober 2013 (17)
  • ► september 2013 (17)
  • ► august 2013 (17)
  • ► juli 2013 (9)
  • ►Just 2013 (19)
  • ►May 2013 (17)
  • ► april 2013 (7)
  • ► marts 2013 (5)
 • ►2012 (11)
  • ►October 2012 (1)
  • ► juni 2012 (1)
  • ►May 2012 (2)
  • ► april 2012 (2)
  • ► marts 2012 (2)
  • ► januar 2012 (3)

Populære indlæg

Statistik

Etiketter

ANSVARSFRASKRIVELSE: Alle materialer og fotografiske billeder, medmindre andet er angivet, ER EJENDOMMEN FOR JULIA PETKEVICH - SOCHNOVA OG KAN IKKE kopieres eller gengives uden forudgående skriftlig tilladelse fra forfatteren. BEBUTTERFLY ER EN DEL AF AFFILIATE ADVERTISING PROGRAMMER. DET BETYDER, AT MIG SKAL OG VIS, SKAL OG SHOW, S & T, S, S, S, S, S, S, M, T, W, TH © 2013 - 2016. Skabelon oprettet af: ThemeXpose. Alle rettigheder forbeholdes.

TRIMMER GILET VENUS TIL BIKINI ZONE / VENUS BIKINI TRIMMER

TRIMMER GILET VENUS TIL BIKINI ZONE / VENUS BIKINI TRIMMER

Detaljer om LEVERING

Leveringstid 1 - 2 dage * Pris fra 250 rubler.

Leveringstid 2 - 3 dage * Pris fra 250 rubler.

Levering 4 - 14 dage * koste op til 420 rubler.

Udnævnelse: Trimmeren er beregnet til barbering i en bikini zone.

Handling: Føl dig velplejet, sexet og feminint takket være trimmeren til Venus bikini-området - enkelt og sikkert at bruge. Glem saks og enheder på batterier - bare skub trimmeren gennem hårene i bikiniområdet med den sædvanlige barberingsbevægelse for at få en pæn hårklippning. Så giv det et færdigt look med Venus Embrace razor, som giver en mere behagelig barbering selv i bikiniområdet. *
Beskyttende kam hjælper med sikkert at trimme hårene til den ønskede længde.
En flydende kniv med 1 blad er bedre end nogen saks.
Nemt skærer hår i bikiniområdet med en velkendt barberingsbevægelse.
Specielt designet håndtag til fuld kontrol.

Ansøgning: Kør en trimmer gennem hårene i bikiniområdet med den sædvanlige barberingsbevægelse for at få et pænt hårklipp.

Gillette Venus Bikini Trimmer til Bikini Area

Føl dig velplejet, sexet og feminint takket være Venus bikini trimmeren - enkel og sikker at bruge. Glem saks og enheder på batterier - bare skub trimmeren gennem hårene i bikiniområdet med den sædvanlige barberingsbevægelse for at få en pæn hårklippning. Så giv det et færdigt udseende med Venus Embrace® razor, som giver en mere behagelig barbering selv i bikiniområdet. *

Beskyttende kam hjælper med sikkert at trimme hårene til den ønskede længde.

En flydende kniv med 1 blad er bedre end nogen saks.

Nemt skærer hår i bikiniområdet med en velkendt barberingsbevægelse.

Specielt designet håndtag til fuld kontrol.

Fordele og ulemper ved epilatoren og voks

Sådan barberes halsen korrekt