Land Noter

Det er ret nemt at arbejde med en trimmer - det er enklere end en almindelig scythe-støbning. Men overalt er der en specificitet, før du behersker en ny teknik, bør du gøre, hvad mange forlader til senere - læs omhyggeligt vejledningen. Dette er nok til at få en ide om, hvordan man bruger en trimmer, fylde den med brændstof, finde ud af, hvordan man oplader batteriet eller tilslut det til elnettet.

Starter med sikkerhed

Af de beskyttende anordninger interfererer de briller og handsker, der anbefales af instruktionerne, slet ikke, men beskyttelsen af ​​fødderne er vigtigst. Skæreværktøjer, især hvis man hugger med en benzintrimmer med metalknive, roterer med høje hastigheder, afhenter affald, småsten og trimning af vegetation, der flyver så hurtigt, at de kan forårsage personskade. Derfor er det ønskeligt at arbejde i bukser og lukkede sko eller støvler.

Hvad sker der, hvis du ikke beskytter benene

Hvad angår ørebeskyttelse, opstår der kun et håndgribeligt behov for den højeste benzintrimmer - baseret på en to-takts motor. De er normalt udstyret med specielle hovedtelefoner med hovedbånd, der er nødvendige for at reducere lydtrykket på trommehinden.

Forbereder trimmeren til arbejde

Klargøring af trimmeren til arbejde begynder med at kontrollere status for alle dele og montage i henhold til vejledningen. På samme tid skal du sørge for, at der er smøremiddel i gearkassen, og at der er nok olie i krumtaphuset på firetakts benzintrimmeren. Brændstof afhænger af hvilken type motor, to eller firetakt, en blanding af benzin med en særlig olie i forholdet 40-50: 1 eller henholdsvis ren benzin. Når brændstoftanken er fuld, skal du kun åbne hanen, og du kan forsøge at starte trimmeren, og du må ikke glemme, at før klippning starter, er det nødvendigt for det at arbejde i tomgangshastighed i 2-3 minutter.

Med et elektrisk batteri værktøj er alting simpelt. Når du har kontrolleret tilstedeværelsen af ​​smøremiddel, er det nok at sætte et opladet batteri i den rigtige stikkontakt, så den er klar til arbejde. Hvis værktøjet er tilsluttet fra lysnettet, skal du have en forlængerledning til det påtænkte skærested. Ledningen skal placeres uden for området af trimmerkniveens mulige handling.

Stedet skal være så fri for fremmedlegemer som muligt: ​​glas, sten, wire, snags osv. Tilstedeværelsen af ​​mennesker tættere end 15 meter er også uønsket. Afhængigt af kapaciteten hos den specifikke trimmer og det påtænkte arbejde, skal du vælge den passende opskæring vedhæftning. Du kan bruge et klippehoved med en linje til græs, metalknive til ukrudt eller til fremstilling af hø eller en sav til buske. Planlæg klippingen skal være sådan at bevæge sig væk fra bygninger og mennesker.

Sådan klippes trimmeren

Trimmeren skal passe godt i hånden. Mange mennesker foretrækker et ret nemt værktøj, der kan arbejde "på vægt". Ellers skal den være velafbalanceret, med en bekvem bælte eller rygsækophæng, da det er umuligt at klippe trimmeren korrekt uden den. Et meget praktisk værktøj med et "cykel" håndtag giver dig mulighed for nemt at holde klippehovedet konstant i højden, når du klipper, og spidsen af ​​klippeværktøjet i den rigtige afstand fra jorden. For at fiskelinjen kan tjene længere, er det uønsket at bringe det tæt på hegn, kantsten, murværk og andre hårde genstande. Derudover skal du ikke unødigt røre jordens overflade.

Se også:

Hvordan vælger man en trimmer at give? Hvilket er bedre: benzin eller elektrisk? Find ud af her.

Generelle græs trimmer principper

Skæringsværktøjet drejer som regel mod uret, så du kan arbejde som en trimmer på samme måde som en skråstøbning, hvilket gør højre og venstre 1-2 slag med et gradvist fremskridt fremad med 15-30 cm. Derefter forbliver klippet græs på den bearbejdede overflade til venstre. Da linjen skærer bedst med spidsen, vælges svinghastigheden og grebet empirisk. Med hurtige ledninger er skæringen lavet med hele værktøjets længde. I dette tilfælde er motoren overbelastet for meget, og græsset bliver ofte viklet på hovedet.

Niveau græsplæne

Hvis jorden er stor og plan, og græsset er ret blødt, er det mere hensigtsmæssigt at klippe langs imaginære firkanter og mentalt bryde hele området ind i dem. Efter at have tidligere klippet græsset langs omkredsen af ​​den første, fortsætter de med at arbejde i en smalende firkantet spiral med uret, indtil stedet er helt klippet. Fortsæt derefter til næste plads. Med denne metode forbliver slået græs altid på den behandlede overflade på venstre side. For at klippe vegetationen til selve roten er det nødvendigt at holde skæreplanet i en vinkel på 30 °, næsten ved at røre jorden med spidsen af ​​fiskelinjen.

Selvfølgelig er det bedre at klippe selv græsplæner med en plæneklipper vogn, som gør det muligt at lave en mere jævnt snit og samle det klippede græs i en speciel samlingsboks. Valget af en sådan plæneklipper er diskuteret i denne artikel.

Lang græs

I dette tilfælde er det mere bekvemt at klippe i begge retninger. Første pass er fra venstre mod højre, klippe græsens toppe, og derefter sænkes værktøjet til det ønskede niveau, den nedre del afskæres ved omvendt bevægelse. Det klippede græs forbliver også på den behandlede overflade på venstre side. Hvis ukrudt er for tyk, skal du for at reducere sandsynligheden for græsvikling på tromlen slå dig flere gange fra top til bund, men det er fyldt med øget forbrug af fiskelinjen.

Hældning behandling

Hældningen behandles også i henhold til princippet om "klippe græs til venstre" og vælge en retning, så toppen er til højre. Efter at have nået slutningen af ​​afsnittet, vender de tilbage til startpunktet, stiger højere af slagets bredde og slår ned den næste bane.

Træer og buske

På et sted, hvor der er mange sådanne forhindringer, er trimmeren simpelthen uerstattelig, da klippe græs med en almindelig scythe ikke er nok swing, og plæneklipperen er for stor. Til dette er en fiskelinje bedst egnet. Før du begynder at dyrke stedet, skal du klippe hvert træ eller busk fra alle sider. For ikke at beskadige dem, skal du holde trimmeren med et beskyttende hylster meget tæt på dem, vippe lidt på hovedet til jorden og omgå fra venstre mod højre.

beskæring

Beskæring af senge, græsplæner og stier langs kanterne er bekvemt at gøre med en elektrisk trimmer med en lavere motor, da sit skæreplan kan sættes lodret. For en endnu større effekt langs trimmelinjen er det nyttigt at grave en rille på ca. 4x4 cm. Derefter skærer linjen græsset under jorden, uden at røre overfladen. Resultatet er en meget ren, fejlfri lodret haircut.

Arbejde i vådt vejr

Hvis der er behov for at klippe trimmeren i noget vejr, så skal det bestemt være benzin, da det tåler vådt vejr ganske godt. Selvom det i henhold til vejledningen er forbudt at arbejde i regn eller på vådt græs af nogle producenter af tilsvarende benzinudstyr. Når du vælger en trimmer, er det også værd at være opmærksom på.

Den elektriske motor er det mest følsomme sted for batteriet trimmere. Hvis det er placeret ovenpå, er der derfor mindre sandsynlighed for, at fugt fra græsset kommer derhen, men i regnvejr kan de heller ikke fungere.

Trimmere med strømforsyning er mest følsomme for fugt.

Vanligvis fra vådt græs kommer vand til forlængerstikkene, hvor der kan opstå en elektrisk lysbue, som kan antænde isoleringsplasten eller forårsage en kortslutning. En sådan fejl er "korrigeret" ved at købe en ny forlængerledning eller udskifte stikket, men fugt på motor eller styrekreds forårsager en irreversibel trimmerfejl. Desuden er det simpelthen farligt at arbejde med et sådant værktøj i regnen, da der er stor sandsynlighed for elektrisk stød.

Opbevaring og vedligeholdelse af trimmeren

Særlig omhyggelig pleje kræver benzintrimmer. Udover rengøring og smøring af skære- og gnidningsflader fra plantesaft og snavs er det også nødvendigt at tage sig af motoren. Det hurtigste luftfilter er tilstoppet. Hyppigheden af ​​rengøring er ca. 10 timer. Derudover bliver kanten af ​​motorens køle radiator nogle gange beskidt, hvilket gør det hurtigt at overophedes, og det kan føre til anfald. Sådan rengøres radiatoren og luftfilteret i instruktionerne til en bestemt benzotrimmer.

Før du forlader trimmeren til langtidsopbevaring i slutningen af ​​sæsonen, skal du dræne alt brændstof fra det, så start motoren og vent på, at den stopper. Dette sikrer fuldstændig fravær af brændstof i tanken og karburatoren. Efter at motoren er afkølet, skru tændrøret ud, hæld 30-40 ml totaktsolie i cylinderen, drej langsomt vevakslen ved hjælp af et startkabel, så det spredes over alle hulrum inde i motoren, og drej tændrøret på plads. Derefter skal du demontere baren, hvis den er adskilt, for at dække med konserveringsfedt alle metaldele, som kan ruste og opbevare trimmeren på et sted, der er beskyttet mod fugt.

Efter afslutningen af ​​arbejdet med elektriske trimmere er det nødvendigt at tørre og rulle ledningerne og forlængerkablerne og batterierne til opladning af batteriet, da det ikke anbefales at gemme trimmeren selv i meget kort tid med et udladet batteri. Dette medfører hurtig fejl. Derefter skal du fjerne hovedet, da du skal rense beskyttelsesdækslet og tromlens indre. Hvis dette ikke er gjort, kan urtejuice tørre ud på dem og føre til, at hjulet med mekanismen, der løser fiskelinjen, vil stoppe med at fungere normalt næste gang du starter det.

Det er meget nemmere at lave elektriske trimmere til langtidsopbevaring. Det vigtigste - at beskytte dem mod fugt inde i styrekredsløbet og motoren samt fra rust på ubeskyttede metalelementer med et konserverings smøremiddel. Sørg for at oplade batteriet inden opbevaring, så din trimmer bliver så god som ny om foråret.

Hvordan man arbejder korrekt trimmer

Sådan fungerer det korrekt med en trimmer Det er vigtigt, at du altid følger sikkerhedsreglerne, når du arbejder med en trimmer, især hvis der er buske, træer og anden komprimeret vegetation på stedet.

Hvordan man arbejder trimmer

Det er vigtigt at følge sikkerhedsreglerne, når du arbejder med en trimmer, især hvis der er buske, træer og anden komprimeret vegetation på stedet.

Måske har du en elektronisk eller benzintrimmer. Handlinger ved brug af forskellige trimmere vil variere. Trimmer benzin rating af de bedste modeller. Men når du arbejder med nogen trimmere, skal du følge nogle generelle regler om, hvordan du bruger en trimmer.

 1. Før du begynder at klippe, skal du forberede stedet: Fjern store grene, ting - alt, hvad der kan forstyrre.
 2. Læs vejledningen fra din trimmer model. Benzinmestertrimmeren virker ikke. Trimmeren starter ikke roligt 55 Se de funktioner, den kan udføre. Instruktionerne skal beskrive, hvordan man bruger en trimmer.
 3. Inden trimmeren anvendes, skal du kontrollere trimmerens tilstand før du arbejder, og efter at den er slukket.
 4. Arbejd med en trimmer og plæneklipper i en beskyttende maske.
 5. Brug kun de knive og andet tilbehør, der er designet til at fuldføre din model.
 6. Skærefladen skal være parallel med plænen.
 7. Må ikke klippe vådt græs med en elektrisk trimmer. Enhver trimmer bør ikke bruges i vådt vejr.
 8. Når man græsser græsplænen i området, bør det ikke være andre mennesker.

Benzin trimmer: enhed, typer, driftsprincip

Forskellige metoder bruges til at kontrollere ukrudt, men en af ​​de mest effektive er at klippe græs med en maskine. Motoriserede enheder er opdelt i benzin og elektrisk. Ved at udføre en komparativ analyse opvejes fordelene ved benzin trimmere. Om denne teknik og vil blive diskuteret i artiklen.

Enheden og typerne af trimmer benzin

Trimmeren er designet til at skære ukrudt, afhængigt af arten kan anvendes i den private sektor og forsyningsselskaber.

Mowers design består af følgende elementer:

• motor (to- eller firetakt på benzin)

• Fast eller sammenklappelig slange (lige eller buet form);

• kontrolknapper (som cykelhåndtag eller D-formet);

• Hoveder, hvor fiskelinjen holdes

Benzin trimmere er af tre typer, hvis forskel ligger i typen af ​​motor, kraft og sortiment af skæredelen.

• Husholdningsmaskiner har som regel en kompakt størrelse, lavmotor. Mange modeller er udstyret med en sammenklappelig slange, hvilket forenkler transport af værktøj i køretøjer. For sin opgave trimmer klare sig godt i områder op til 20 hektar.

• Semiprofessional teknologi bruges til at forfine store husstande med en have og en have. Den perfekte visning af slåmaskinerne på grund af kombinationen af ​​kompaktitet og god effekt, der er tilstrækkelig til bearbejdning af store arealer.

• Professionelle modeller anvendes i store eller industrielle gårde til forarbejdning af gårde, parker, territorier. Motorerne på disse trimmere er installeret kraftigt, dimensionerne er ret voluminøse, og bladet bruges som et skæreelement.

Princippet om drift

Trimmeren fungerer på grund af motoren, der overfører rotationsbevægelse gennem akslen til arbejdshovedet. Dette sikrer rotationen af ​​skæredelen, som installeres et par centimeter fra jorden. Det er nemt at betjene enheden, den fremmes af det praktiske håndtag. Maskinernes vægt er omdirigeret til torsoen hos den person, der styrer udstyret. Trimmer kit indeholder stropper, der holder strukturen på operatørens skuldre. Et vigtigt punkt er brugen af ​​et beskyttelsesdæksel, som indeholder spredningsfragmenter og affald.

Hjælp! Som brændstof til trimmere anvendes en blanding af benzin og olie. I forskellige modeller blandes væskerne i en tank eller hældes separat.

Sådan bruges motokose korrekt

Trimmeren inden klippe brændes med brændstof, hvorefter alle elementer kontrolleres. Hvis linjen er "spist", er det værd at vikle en 2-2,5 meter ny kutter på hovedet. Det viklede metriske område afhænger af tromlens volumen og tykkelsen af ​​fiskelinjen.

Før du starter græsslåmaskinerne, gå rundt i området for at rense sten, metal og glas. Under operationen flyver de og kan skade huden. Tilstedeværelsen af ​​et hus på slangen kontrolleres også.

Mow trimmer er intermitterende for at forhindre overophedning af motoren. Af sikkerhedsgrunde skal man bære beskyttelses tøj og beskyttelsesbriller under arbejdet.

De bedste modeller til huslige behov:

• Stihl FS 38 (ca. 8.000 rubler);

• Huter GGT-2500S (6.150 rubler);

• Makita EBH341U (10.500 rubler);

• Solo 154 (13.890 rubler).

Populære Spørgsmål

Hvordan forlænger trimmerens levetid?

Efter hvert klippe skal du vaske værktøjet ud, rengøre snavs og støv. For at fylde motokosen skal være brændstof af høj kvalitet (mindst 92 mærke). Når du vælger olie, skal du foretrække de typer, der anvendes til højhastighedsudstyr.

Har du brug for at fylde brændstoftanken til øjet?

Fabrikanter anbefaler ikke at efterlade brændstof efter at have klippet i tanken. Derfor er det først værd at vurdere arbejdets omfang og fortynd olien med benzin i den rigtige mængde. Hvis brændstoffet ikke er udviklet, kan du dræne det indtil næste gang. Det er vigtigt at bemærke, at blandingen bevarer sine egenskaber i 2 uger.

Hvilke typer trimmere kan repareres?

Husstandsmodeller producerer ofte deres beskedne ressource og derefter afskrevet. I nogle tilfælde er det muligt at udskifte hoveddækslet, der er genstand for slid fra konstant friktion med sten og snavs.

Semi-professionelle og professionelle modeller kan repareres, end at udvide serviceteknologien. Men når du køber, skal du overveje, at reparation af kraftigt udstyr altid koster en størrelsesorden dyrere.

Hvad er vedligeholdelse af trimmer?

Efter arbejdet rengøres værktøjet hver gang. Fugt skumfiltret med olie. Hvis motokosa bruges ofte, så er der behov for at styre brændstoffilteret.

På grund af vibrationer under drift opstår svækkelse af forbindelseselementerne. Derfor er det med jævne mellemrum nødvendigt at stramme møtrikkerne og skruerne. Ved udskiftning af skæredelen anbefales det kun at bruge parametrene for den fiskelinje eller kniv, der er angivet af fabrikanten.

Hvordan man arbejder med en elektrisk græs trimmer

Hvis du vælger udstyr til forstæder, er det ikke altid værd at jagte kraftfulde og overordnede enheder. Værktøjet af værktøjet er utvivlsomt en vigtig parameter, men det trækker tydeligvis enhedens øgede vægt, dens store dimensioner, såvel som den høje pris og de øgede brændstofomkostninger. Men det er ikke meningen.

Hvis du har en lille have, hvor frugttræer er tæt plantet eller en lille græsplæne med blomsterbed og buske, så rydder du det af ukrudt og klipper græsset forsigtigt, det er helt klart en umulig opgave for enhver plæneklipper. I sådanne tilfælde er selv et håndværktøj en almindelig fletning, og det hjælper ikke: Du kan simpelthen ikke svinge det, mens du støder på træstammer.

Den ideelle løsning i dette tilfælde er en god og billig elektrisk trimmer. Det er så nemt, bekvemt og nemt at klare, at det altid bliver en favorit hos kvinder og ældre. En lys, lydløs elektromagnetisk motor, et håndtag med praktiske håndtag og en nylonfiskelinje gemt i en spole er hovedkomponenterne i den elektriske trimmer.

Effektivitet af elektrisk trimmer

Den elektriske slåning, der opererer fra et husholdningsnetværk, er relevant på en plot på fire til seks hektar, plantet med træer, blomster og buske. Det er bekvemt for hende at forsigtigt klippe græsset nær huset eller langs kantstenen, for at skære stierne og en miljøvenlig motor, der ikke producerer udstødning, gas eller brænding, kan endda fjerne ukrudt i et indendørs rum - et drivhus eller et drivhus.

Trimmerkablet begrænser græsets klippeområde, men det kan udvides med en standardudvidelse. Hvis denne længde ikke er nok for dig, eller hvis strømforsyningsparametrene ikke bidrager til den normale drift af elmotoren, kan du købe en type elektrisk værktøj - en batteristrimmer. Det fungerer autonomt, det indbyggede batteri varer i en halv time eller en time med intensivt arbejde - det er nok at skære træerne i haven. Trimmermotoren kan placeres øverst på værktøjet eller i bunden. Øvre motor trimmere fungerer godt på ru og ujævn relief. De er også perfekt afbalanceret og kan arbejde med højt og vådt græs - der sker ingen kortslutning. Komfort med det øges også med en enkelt skuldersløjfe, som er hængt på skulderen. Nedre motor trim kan kun bruges til fugtigt græs og til lige pletter. Ofte er det lavere motor trimmere, der arbejder på et genopladeligt batteri.

Sådan bruger du en trimmer

Husholdnings trimmeren er den nemmeste at bruge og samtidig et meget effektivt værktøj. Det lader til at være lettere ingen steder at tænde værktøjet i stikkontakten og arbejde. Men der er stadig nogle nuancer, du skal vide for at trimmeren skal arbejde i lang tid og produktivt.


Linjen har også sine hemmeligheder

Linjen er viklet på spolen inde i spolen, og dens spidser udsættes for ydersiden. Ved klippning roterer spolen, og linien drejer samtidig græsset. For at frigive tipene skal du forsigtigt slå hjulet på jorden (halvautomatisk system), der er automatiske hjul med linjen produceret af sig selv. Når man arbejder med fiskeri, er der også nogle regler:

For ikke at skade fiskelinjen og rulle. Prøv ikke at røre spolen og fiskelinjen i forskellige faste materialer - stier, grænser, hegn. Herfra forkortes linjen for tidligt, spolen kan blive beskadiget, eller endda motoren fastklemt. Spolen med fiskelinje bør heller ikke røre jorden.

Mow tips - dette er mere effektivt. Hvis du klipper hele længden af ​​linjen, kan du overbelaste motoren. Desuden reduceres effektiviteten af ​​klippe. Værktøjet skal opbevares således, at det kun knytter fiskeredskabets tips. For at gøre dette skal vippe det fremad - mod slåning.

Lang græs kræver flere mowings. Hvis græsset er over 20 centimeter, vil en klippe ikke gøre her. Det er nødvendigt at klippe to eller tre gange, fra top til bund. Dette gøres, så græsset ikke såres på en spole. Belagt græs er overophedning af motoren. Hvis græsset stadig er såret, skal du stoppe værktøjet og rense det.

Leska løb væk og gemte sig i en spole. En sådan mulighed, når du arbejder, sker i tilfælde af at du ikke har frigivet fiskelinjen fra hjulet i tide. Efter alt bliver linjen under klippning slettet og forkortet. Hvis du ikke har tid til at frigive det, skal du stoppe motoren, slukke for værktøjet fra netværket og derefter adskille spolen og passere fiskelinjens tips i de nødvendige huller.

Hvad bestemmer forbruget af fiskeri linje? Det skal huskes, at linjen bærer hurtigere, hvis græsset er hårdt. Derfor er det nødvendigt at producere oftere, når man græsser ukrudt og tørt hårdt græs. Omkring kælderen af ​​huset, tæt på væggen og kantstenen, vil forbruget af fiskeri også være større end direkte på græsplænen eller i nærheden af ​​træerne. Det er værd at overveje: Hvis du arbejder omhyggeligt og omhyggeligt, vil forbruget af trim linje være optimalt og økonomisk.

Princippet om trimmeren, anbefalinger til brug

I dag foretrækker flere og flere kvinder og mænd en universal enhed - en hår trimmer, som er blevet et nødvendigt element i personlig hygiejne og udseende pleje. At spare tid og penge er, hvad enheden tilbyder til sine ejere. Sammen med enhedens voksende popularitet vokser spørgsmålet om spørgsmål: hvordan man bruger en trimmer, hvad er de grundlæggende regler for pleje og opbevaring, hvilke dele af kroppen, som enheden er beregnet til, osv.?

Princippet om trimmeren, anbefalinger til brug

Hvad er en trimmer og typer af hår trimmere.

Flere og flere mænd udskifter saks, barbermaskiner, frisørsalong og professionelle frisører med hjemme trimmere. Og det er forståeligt - håret trimmeren er relativt billigt, det er beregnet til personlig brug, derfor er det sikrere end dets salong kolleger, det er praktisk, lille, alsidigt og altid til rådighed.

Mange tager fejl ved at trimmeren er den samme hårklipper, kun med et moderne udenlandsk navn. Funktionen af ​​enheden er imidlertid ikke kun at trimme, men også at trimme håret, hvilket kan betragtes som en stor fordel ved enheden. Trimmeren er en anordning til skæring og trimning af hår, som er udstyret med en slags saks og en barbermaskine.

Figur 1. Hårtrimmer

Før du køber enheden, skal du først finde ud af, hvilken del af kroppen det er beregnet til håret, og for det andet, hvilke egenskaber den fremtidige ejer har prioriteret.

Trim typer

Generelt kan enheder opdeles i følgende typer og underarter:

 1. Kvinder (trimmere til bikini eller intim zone, til kniplinger, armhuler, øjenbryn) eller mænd (trimmere til overskæg og skæg, til hår i hovedet, til næse og ører, til øjenbryn til krop);
 2. Trimmere til ansigt eller krop;
 3. Professionel eller til brug i hjemmet;
 4. Universal eller højt specialiseret.

Når du vælger en enhed, skal du overveje:

 • kvindelig - designet til mere følsomt arbejde med følsom kvindeskind for at undgå skader på følsom hud (blå mærker, slid, snit) udstyrene er udstyret med yderligere beskyttelsesdyser;
 • universel - takket være udskiftelige knive og dyser, kan bruges til forskellige dele af kroppen;
 • højt specialiseret - de har det godt med en eller to specifikke opgaver, for eksempel trimmere til overskæg og skæg, næse og ører, til øjenbryn, til bikiniområdet osv.
 • Mulighed for installation af længde: varierer fra 0,5 mm til 10 mm;
 • Kraften er også et vigtigt kendetegn ved enheden. Trimmere til næse og ører, for øjenbrynene arbejder hovedsageligt fra batterier, højspændingsmodeller fungerer fra elnettet eller batteriet. Der er også modeller med kombineret strømtype (netværk med autonom);
 • bladmateriale: enten rustfrit stål eller ultramoderne titanium, kulstof, keramiske belægninger, selvfølgelig er der metalblade, men sidstnævnte fejler relativt hurtigt (hårene er revet ud, rusten dækket, bladen bliver kedelige);
 • Moderne modeller af enheden har yderligere fordele: lys til vanskelige steder, laser vejledning til at skabe en ideel kontur, selvskærpning af bladet, ladningsindikator, vakuumbeholder til skårede hår osv.

Figur 2. Trimmer trim til næse og ører

Figur 3. Laserstyret skæg trimmer

Selvfølgelig er der andre nuancer, der skal tages i betragtning ved valg - dette er blades pleje og muligheden for våd hårklipp, batterilevetid, ergonomi. Før du køber, er det nødvendigt at fjerne enheden fra pakken, holde den i hånden, mærke dens vægt, bekvem placering af sagen, manglende glide, tilgængelighed af kontrolknapper, mens du holder enheden med en hånd. Du bør heller ikke blive båret væk med billige modeller, sandsynligvis vil de ikke tjene dig i lang tid. Du bør ikke tage dyre professionelle trimmere. For personlig pleje kan du købe hjemmeanaloger af enheden til en mere loyal pris.

At vælge den rigtige trimmer er afgørende for nem drift og ønskede resultater.

Hvordan man bruger en trimmer?

Princippet om trimmeren til håret er dog ret simpelt, for at opnå det ønskede resultat, idet den nøjagtige kontur bliver nødt til at tilpasse sig anvendelsen og teknikken til at udlægge skæg og overskæg.

Bekendtgørelse med instruktionerne om brug af den første og vigtigste del af arbejdet med enheden. Før du begynder at arbejde, skal du omhyggeligt gøre dig bekendt med instruktionerne, som viser hvilke dyser og tilstande der skal bruges til at få et bestemt resultat, hvordan man korrekt bruger en trimmer, hvordan man kan gemme, hvilke sikkerhedsforanstaltninger der skal følges, når man arbejder med enheden.

For eksempel arbejder nogle modeller med en våd tilstand, mens andre er forbudte at bruge på vådt hår; nogle enheder kræver omhyggelig vedligeholdelse, mens andre bare ryster og børster; der er modeller, hvis brug kan være i en allerede tændt tilstand, mens nogle først skal bringes til det behandlede hårlag og derefter tændes osv.

Det er nødvendigt at læse alle punkterne i manualen omhyggeligt, og kun derefter gå videre til arbejdet.

Forskellige dyser, kamme bruges til at styre hårets længde, antallet af dyser varierer afhængigt af enhedens konfiguration, normalt denne dyse fra 0,5 mm til 10 mm.

Figur 4. Universal enhed med dyser

For at klippe håret så tæt på huden som muligt, er dyser ikke brugt. Brug af enheden uden vedhæftede filer garanterer normalt en hårlængde på op til 0,5 mm (kort haircut). Dysen bruges til at give håret den ønskede længde, den er indstillet til at være væk fra enheden.

For et mere effektivt resultat skal du holde enheden mod hårvækst under arbejdet. Når du bruger den første gang, anbefales det at begynde at arbejde med en dyse for maksimal hårlængde for at forstå princippet om at arbejde med enheden og om nødvendigt rette det opnåede resultat.

For at opnå et ensartet resultat er det nødvendigt at holde enheden tæt på huden, og ikke at gøre pludselige bevægelser.

Enheden kræver ordentlig pleje og opbevaring. Efter hver brug skal det rengøres.

Figur 5. Børste enheden

Rengøring af enheden afhænger af dens type, formål, funktioner i denne model. Alle modeller er uden undtagelse forbudt at blive rengjort med aggressive midler: slibemidler, jernvaskeklude, ætsende væsker. Enhver manglende overholdelse af reglerne om pleje kan medføre et kedeligt kniv, ridser og defekter på krop, klinge og dyser, hvilket yderligere påvirker enhedens kvalitet og resultat. Apparater rengøres typisk med en speciel børste, som er inkluderet i enheden. Nogle modeller kan vaskes, der er modeller, der kræver mere detaljeret rengøring og smøring med olie.

Det anbefales at gemme enheden med alt tilbehør i enhedsboksen, som normalt har separate rum til alle dele af enheden. Det anbefales heller ikke at opbevare enheden i badeværelset eller i omgivelser med høj luftfugtighed.

På hjemmesiden kan du også læse artiklen om katteklipper.

Skæg og snor trimmere

Sandsynligvis de mest interessante værktøjer til brug er overskæg og skæg. Modellering overskæg og skæg kræver nogle enkle færdigheder og lidt tid.

Hvis du fjerner håret i næsen og ører eller straighten øjenbryn er ikke svært, så at konturere et symmetrisk skæg, skal du mestre rækkefølgen af ​​arbejde og styring af bevægelser.

Figur 6. Beard og overskæg trimmer

Moderne modeller gør det muligt at skabe enhver form for skæg: effekten af ​​fem timers vegetation i ansigtet, tre-dages stubbe, goatee, Hollywood skæg og andre skæg og overskæg. Resultatet afhænger af fantasi, facial konturer og ansigtshår.

Før du starter arbejde, skal du rense håret fra talg og andet snavs. For dette skæg vaskes med shampoo, kan du bruge aircondition. Tørt hår er kæmmet i retning af hårvækst, fra top til bund, for at glatte alle hårene ud. Disse enkle procedurer sikrer et ensartet resultat.

Ved modellering af skæg og overskæg er det nødvendigt at starte med skægets optimale længde. Hvis skæget er meget langt, kan du først forkorte det med en saks, og derefter fortsætte med modellering direkte med enheden. Arbejde med skæg skal begynde med en del af ansigtet, idet man konsekvent bevæger sig fra det ene øre til det andet.

Enheden skal først oprette en glat skægoverflade, og derefter bruge de passende dyser:

 1. At danne den ønskede længde;
 2. Giv den korrekte kontur ud fra ørelinjen;
 3. Fokus på den skarpe del af skægkeglen, som skal være centrum;
 4. Danner whiskers, du er nødt til at huske håret i den tidlige del;
 5. Hold apparatet i en vinkel, når der modelleres skrå linier og bøjninger;
 6. Efter at have lavet et skæg, kan du lave et overskæg, der modellerer området nær læberne og den øvre kontur;
 7. Brug enheden til at give håret på halsen en kontur, for at udføre yderligere handlinger ved hjælp af en barbermaskine;
 8. Hvis modellen ikke er udstyret med en passende vakuumbeholder, skal du sørge for yderligere foranstaltninger til opsamling af skåret hår;
 9. Rengør enheden i overensstemmelse med instruktionerne.

Hvordan man bruger øjenbryn trimmeren?

Ydermere ligner øjenbrynsmodellen et bredt håndtag med en flad bladlinje. I modsætning til apparatet til næse og ører, er denne trimmer egnet til barbering af bikiniområdet, der kan bruges til at skære håret på nakken, hvilket giver en klar linje til whiskers.

Figur 7. Øjenbryn trimmer blad og næse og ører instrument hoved

Enheden er ret nem at bruge, så længe den ikke skælver, når du arbejder med den. Glem ikke sikkerhedsforanstaltninger: pas på øjenområdet, hold enheden væk fra øjenvipper, prøv en ny enhed på et lukket område af kroppen og kun derefter gå i ansigtet.

For at forme øjenbrynene har du brug for:

 1. Comb øjenbryn, løfte op;
 2. Gå gennem enheden med en dyse langs hele øjenbrynens længde, slippe af med lange og fremspringende hår;
 3. Gå gennem enheden uden vedhæftning under og over hårlinjen - skaber en øjenbrynkontur.

Figur 8. Øjenbryn Trimmer

Hvis du følger disse enkle instruktioner og regler til brug, vil apparatet tjene i lang tid og vil være tilfreds med resultatet af arbejdet.

På vores hjemmeside kan du også læse. hvordan man vælger en elektrisk græs trimmer

Sådan vælges den mest passende trimmer til hjem og have

Ejere af private boliger eller hytter står ofte over for behovet for at trimme græsplænen eller slå græs og ukrudt. For at bruge til dette formål er den sædvanlige manuelle fletning for kedelig. Et moderne mekaniseret værktøj, kaldet en trimmer, vil hjælpe med at genoprette ordren i husstandens plot. Ved hjælp af en kompakt og manøvrerbar mekanisk fletning kan du hurtigt og uden ekstra energi koste at arrangere en smuk græsplæne foran huset eller slippe af med de tætte fordybninger af vildt græs. Med dette værktøj kan du omhyggeligt klippe græsset på de mest utilgængelige steder - under husets væg, nær træerne eller mellem sengene i haven.

Græs trimmer, dens enhed og princippet om drift

Græs trimmer trimmer er et værktøj, der arbejder på princippet om en almindelig fletning, men udstyret med en motor til rotation af skæreelementet. Afhængigt af typen af ​​denne motor er trimmere af to typer:

 • Motorklippere, der arbejder fra en benzinmotor, et særpræg i deres design er tilstedeværelsen af ​​brændstoftanken;

Elektriske fletninger kommer igen med et netledning til tilslutning til net og batteri.

Hver af disse typer trimmere har sine egne designfunktioner, der påvirker energiblokken. Ellers er deres enhed meget ens. Græs trimmere består af følgende elementer:

 • motor, der ligger over eller under, i klippehovedets område
 • en skrå gearkasse, der kun er installeret i modeller med en lige barbell med en buet skive som forbindelseselementet mellem kablet (fleksibel aksel) og trimmerhovedet, er et hovedlager bestående af to bøsninger;
 • en mellemliggende skaft placeret inde i en mekaniseret fletnings skaft (akslen er kun i trimmerne med en retlinet barbell; i fletninger med en bøjet stang i stedet for det overfører rotationsledningen fra motoren til skærehovedet et fleksibelt kabel);
 • selve stangen, ofte af teleskopisk type (som er praktisk til montering af værktøj til operatørens højde) med et håndtag fastgjort på det;
 • skærehoved med skæreelement;
 • kontrolpaneler;
 • hovedvagt

I mekaniserede fletninger anvendes en skarp fiskelinie (snor) som en skæredel med enhver tværsnitsform, oftest rund eller spiral. Hun er viklet på en spole, der sættes i spolen, så de to ender af fiskelinjen er fri. Det er med disse ender, at græsset skæres under spoleens hurtige rotation.

I stedet for at fiske linje, kan andre skæreelementer anvendes - plast og stål knive og skiver. Værktøjet er tilpasset brugen af ​​skæredelen af ​​en eller flere typer. Dette er nyttigt, når du skal arbejde med græs med forskellig stivhed.

Princippet om drift af græs trimmere er ret simpelt. Rotation fra motorakslen overføres til den mellemliggende aksel eller et kabel, der er forbundet med det i slidserne. Den anden ende af akslen går ind i en skrå gearkasse, ændrer retningen af ​​rotationsaksen og forårsager, at udgangsakslen roterer ved høj hastighed, hvorpå spidsskæreelementet er monteret.

I trimmere med en buet bjælke overføres omdrejning fra motor til skære del af et kabel gennem et forbindelsesstykke bestående af to bøsninger.

De vigtigste kriterier for valg af græs trimmer

I dag har landsbyboere og ejere af deres eget hjem eller villaer et stort udvalg af værktøjer til at bekæmpe højt græs på plottet eller at klippe græsplænen. Den mest populære og mest populære af dem er trimmeren. Dens fordel i forhold til andre typer græsslåmaskiner er dens høje manøvredygtighed, som gør det muligt at klippe græs, hvor det er meget vanskeligt at komme tæt på andre enheder.

Fotogalleri: Brug af trimmer til trimning af græs på vanskelige steder

Udvalget af græsklipper selv på markedet i dag er også ret bredt. For at finde den perfekte version af dette værktøj skal du følge visse regler. Og det allerførste, der skal gøres, er at bestemme for at udføre, hvad der virker og i hvilket volumen du har brug for en trimmer. For områder med større areal vil der kræves en mere kraftfuld fletning såvel som at bekæmpe tykninger af højt græs og ukrudt. Low-power enheder er egnet til udjævning og klippe græsplænen. Løsningen på dette problem giver dig mulighed for at vælge en eller anden type spid - benzin, el eller batteri. Hver af dem har sine egne fordele og ulemper, som skal tages i betragtning ved valg af trimmer.

De vigtigste fordele ved en trimmer, der opererer på en benzinmotor (motokos), er den højeste kraft, evnen til at arbejde i lang tid uden pause og absolut bevægelsesfrihed. Denne enhed kan klippe græsset overalt uden at trække bærebølgen der og ikke være bundet til forbindelsesstedet for husholdningsnettet. Motokosy håndterer normalt store områder, herunder og fjernt fra huset.

Men ud over fordele er der benzinstrimmer og betydelige ulemper:

 • motorstøj er for høj under drift;
 • tilstedeværelsen af ​​udstødningsgasser, som har en negativ indvirkning på miljøet og hindrer operatørens arbejde
 • behovet for regelmæssig tankning med benzin og olie
 • højere omkostninger for alle typer trimmere;
 • en stor vægt, hvoraf hovedparten falder på gastanken - 6,5-8 kg for apparater med gennemsnitlig effekt.

Trimmeren med en elektrisk motor, i modsætning til motokoserne, har:

 • lavt lydniveau
 • høj miljøvenlighed
 • mindre vægt, som er fra 1,1 til 6 kg (til kraftig fletning), kan arbejde med en sådan enhed af en kvinde, en teenager og de ældre;

Elektrokosmos har også sine ulemper, hvoraf den vigtigste er behovet for at fastgøre til elforbindelsespunkter. Dette kræver ofte en ret lang forlængerledning, hvilket skaber visse ulemper. Derudover har motoriserede trimmere mindre strøm end deres benzinmodeller, og de er ikke altid egnede til at håndtere tykke græstykkelser. Oftest anvendes trimmere med elmotor kun i gårdens gårde med et areal på op til 6 hektar.

For at øge elektrokosmos autonomi skal batterimodellerne tillades. Ladningen af ​​deres lithium-ion batterier varer i 35-40 minutter arbejde, men deres fulde opladning varer ganske lang tid, nogle gange op til 24 timer. I sådanne modeller er motoren normalt installeret med en lille effekt på 200 W, hvilket gør det muligt at trimme den klippede græsplæne på plænen.

Når du vælger det mest egnede til at arbejde på plottet eller give en trimmer, bør du overveje følgende parametre og egenskaber:

 • motorkraft;
 • værktøjsvægt, ergonomi
 • motor placering
 • stangtype - lige eller buet;
 • type skæreelement;
 • visning af håndtaget.

Trimmerens kraft afhænger af motoreffekten, og kan variere fra 200 watt til 1,8 kW. De mest kraftige fletninger er kun egnet til trimning af græsplænen med delikate græsstængler. For hjem og have er det nok nok trimmer med en motor på 1 kW, hvis der ikke er behov for at skære af for tykke stængler. Jo større mængden af ​​arbejde der skal udføres, og området for dyrkningsområdet, jo mere strøm og trimmer er påkrævet.

Vægten af ​​den mekaniserede spytte påvirker letheden med at arbejde med det. Men det skal huske på, at lighter trimmere har mindre strøm. Deres ergonomi er mere påvirket af balancen i designet, så fletningen passer komfortabelt på bæltet, så operatøren nemt kan styre værktøjet.

Motorens placering kan være øvre eller nedre. Trimmere med lavere motor er mere manøvrerbare og billigere, men de kan ikke klippe vådt græs, fordi vand kan komme ind i motoren og beskadige det.

Trimmere med motoren placeret øverst har en vis fordel over værktøjet med den lavere placering af motoren, selvom de er dyrere. Blandt deres fordele er:

 • mere magt;
 • længere drift før den teknologiske afbrydelse
 • bedre ergonomi på grund af større balance i designet.

En vigtig egenskab ved trimmeren, som skal overvejes ved valg af værktøj, er typen af ​​stang. I fletninger med en lige stang bruges en aksel til at overføre drejningsmoment fra motoren, og et kabel anvendes med en buet skaft. Spyt med en aksel, som har en højere effekt, og kan bruge knive i stedet for fiskelinje, selvom ergonomi er højere i et spid med en buet barbell.

Det påvirker ergonomien og typen af ​​håndtag. Det kan være D-formet eller i form af bogstavet "T". Det T-formede håndtag er bedre egnet til at arbejde i åbent rum, når der udføres store mængder græsklipper på et stort område.

Når du vælger en mekaniseret fletning, skal du overveje, hvilken type skæreelement der er installeret på den. Det er bedre at købe en trimmer, hvor du kan bruge både en fiskelinje og en kniv, og indstille det mest egnede værktøj afhængigt af græssets stivhed og tykkelsen af ​​stammen.

Glem ikke, når du vælger og om trimmerens kvalitet. På det moderne marked er modeller af forskellige producenter, og det er bedst at vælge det værktøj, der allerede har vist sig godt. Blandt de mest populære modeller af mekaniserede fletninger er følgende.

Bosch Art 26 Combitrim - elektrisk trimmer til lavt græs og små mængder arbejde. Det ideelle værktøj til trimning af græsplæne og klippe på steder, der er svært tilgængelige. Værktøjet er 450 W, vægten er 3 kg, en kosheniye diameter er 26 cm. Takket være den lavere placering af motoren har denne trimmer høj effektivitet.

God trimmer, det er min fjerde sæson allerede. Det er meget nødvendigt at arbejde på de områder, hvor man ikke kan klatre igennem med en græsplæneklipper. Sofistikerede justeringer gør det nemt at arbejde.

Tagirin

http://otzovik.com/review_3315405.html

Bensin trimmer Patriot 4355. Dette er en temmelig kraftig motokosa (1,8 kW) med en motorhastighed på 8000 pr. Minut. Værktøjet understøtter arbejde med fiskelinie og en stålkniv. Det har et behageligt T-formet håndtag med betjening og en bekvem ergonomisk ophæng. Trimmeren er velafbalanceret, og selv med store klippemængder bliver operatøren ikke træt af selve værktøjets vægt, hvilket er 7 kg. Slibebredde med denne trimmer 46 cm.

Meget god og bekvem benzotrimer, ingen grund til at røre rundt i lang tid at komme i gang. Jeg valgte i lang tid, så kvaliteten svarede til prisen, og nu fandt jeg en god ting! På dachaområdet på 25 hektar vokser græsset om sommeren meget hurtigt. Når det skete, at jeg ikke kom i landet i en måned, og græsset voksede til taljen. Jeg tænkte på, hvordan jeg skulle slå, fordi jeg aldrig havde slået så højt græs. Til min overraskelse klarte trimmeren med det. Jeg begyndte at klippe græsens toppe, så ned og ned, og så klippede jeg alle 25 hektar.

Marina7978

http://otzovik.com/review_4848828.html

Trimmeren med en 1 kW Makita UR3502 elektrisk motor er et ideelt værktøj til trimning af græsplæner og klippe græs uden hårde stængler. Skæreelement - fiskelinie med en diameter på 2 mm. Vægtenes vægt er 4,9 kg, men tilstedeværelsen af ​​skulderbæltet gør det nemt og bekvemt at arbejde med det. Slidbredde med dette værktøj er 35 cm.

På grund af tyngdepunktets øvre placering er styrestangen og skærehovedet meget bekvemt og trægfrit. Køling er gennemtænkt, og efter 40 minutters klippning af græsset i varmt vejr opvarmer motoren slet ikke... Vi kan sikkert anbefale denne trimmer. Velegnet til at klippe udbudet ung græsplæne, og uden problemer at klare sig med cikorie på tærsklen af ​​gården. Mowed selv små skud af elm længde på 20 centimeter. Selvfølgelig ville det være muligt at prøve disken, men det er desværre ikke færdig med det.

dreamer85

http://otzovik.com/review_3478746.html

Ud over disse mærker er der gode kvalitets- og billig trimmere til rådighed under de velkendte varemærker Husqvarna og Stihl, Alpina og Oleo-MAC, Efco og GardenLux. Når du køber produkter af ukendte producenter, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​de materialer, de er fremstillet af, og forsamlingen.

Sådan bruger du trimmeren og plejer det

Brug af enhver trimmer starter med starten af ​​motoren. I elektrohubs er alt hvad du skal gøre, at tilslutte netledningen til netværket (eller installere et lithium-ionbatteri i batterityper), og tryk på startknappen på motoren. Meget vanskeligere er tilfældet med lanceringen af ​​en benzinmotor.

Motokosa før brug skal fyldes med benzin og olie. I moderne trimmere blev der brugt to typer benzinmotorer - 2-og 4-takts. To-taktsmotorer, og de er udstyret med de fleste af slåmaskinerne, skal genopfyldes ved at hælde direkte i tanken en blanding af AI92 benzin og motorolie i forholdet angivet af værktøjsproducenten i brugsanvisningen. Dette kan være forholdet mellem olie og brændstof 1:20, 1:25, 1:40 eller 1:50. Og nogle producenter anbefaler deres eget mærkeolie.

Hvis din trimmer har en firetaktsmotor, bliver kun benzin påfyldt tanken, og olien hældes separat i motorens krumtaphus. Ved tankning skal du overholde følgende sikkerhedsregler:

 • Ryg ikke under tankning;
 • det er nødvendigt at skubbe brændstofdækslet langsomt for at lette trykket i det og undgå spild af brændstofrester gennem halsen;
 • Fyld brændstofblandingen eller benzin og olie kun med motoren af ​​og afkølet;
 • gøre tankning i en afstand på mindst 3 meter fra det sted, hvor motoren startes.

At starte benzinmotoren du har brug for:

 1. Tænd for tændingen.
 2. Primer, som er en håndpumpe med en silikone knap, pumpe op brændstof. Dette vil kræve 8 - 10 klik på denne knap (normalt er det nøjagtige tal angivet i instruktionerne til værktøjet).
 3. Sluk chokeren.
 4. Gashåndtaget skal låses i høj hastighed med proppen.
 5. To eller tre gange for at trække starthåndtaget.

Hvis motoren starter og straks standses, skal du halvtåbne luftdæmperen og genstarte lanceringen i den angivne rækkefølge. Efter start af motoren skal du frigive gassen og åbne luftdæmperen. Værktøjet er helt klar, du kan komme til arbejde.

Video: Opsætning af en gas trimmer og arbejde med den

Når du arbejder med en trimmer, skal du følge visse regler:

 • Sørg for at overholde driftsmåden, som er angivet i betjeningsvejledningen - skifte en kontinuerlig cyklus og en teknologisk afbrydelse (normalt efter 15-20 minutters arbejde er det nødvendigt at stoppe i 3-5 minutter);
 • Blandingen af ​​olie med benzin skal raffineres til enden eller drænes fra tanken under en lang pause for ikke at tilstoppe karburatorstrålerne med en oliefilm, når benzinen tørrer ud, fordi den i modsætning til olie forsvinder hurtigt;
 • slå græsset kun i fuld fart;
 • Hvis designet giver en skulderrem, skal den bruges til at sikre maksimal balance af værktøjet under driften;
 • Det er forbudt at anvende andre materialer (for eksempel et kabel) i stedet for en fiskelinje - dette kan føre til for tidlig slitage på trimmeren og skabe fare for operatøren og andre;
 • Inden arbejdet påbegyndes, skal du omhyggeligt inspicere webstedet og rense det af fremmedlegemer;
 • I forbindelse med klippning udføres trimning foran dig fra højre mod venstre, så det klippede græs falder på det allerede klippede område
 • Ved afslutningen af ​​arbejdet skal motoren være slukket, skæreelementet skal fjernes fra græsresterne og instrumentbjælken skal foldes, hvis den har en teleskopisk struktur.

Under arbejdet med at arbejde med en mekaniseret skytter, der bruger en fiskelinie som skæreelement, kan det være nødvendigt at øge ledningens længde - de frie ender af fiskelinjen, hvormed græsset skæres. Trimmerhovedet kan have tre muligheder for fodring af fiskelinjen, der giver forskellige måder at øge længden på:

 • Til manuel fodring skal du stoppe motoren og forlænge ledningen med dine hænder;

Grundlæggende sikkerhedsanvisninger, når du arbejder med en trimmer, omfatter følgende krav:

 • klippe græsset kan kun være i lukkede tøj og sko, i nærværelse af handsker og beskyttelsesbriller (arbejder motokosa, bør du bruge støjbeskyttelse hovedtelefoner eller ørepropper);

For at sikre, at trimmeren fortsætter, kræver det konstant pleje, som ikke kun består i rengøring af skæreelementerne fra græs, støv og snavsrester, men også ved rettidig smøring af gearkassen eller hovedleje. For at gøre dette skal skruen skrues af, som dækker smørehullet og kontrolleres for fedt i den. Hvis det ikke er nok, tilsæt et smøremiddel i en mængde på ca. 5 g.

Video: Sådan smøres traktor græsslåmaskiner

Typiske fejl i trimmere, hvordan man løser dem med egne hænder

Som enhver teknisk sofistikeret enhed, der opererer under ekstreme forhold, kan trimmere bryde ned. De mest almindelige årsager til nedbrud er overtrædelser af de regler, som fabrikanten har fastsat for brug af et mekaniseret spid. For eksempel manglende overholdelse af metoderne til veksling af arbejde og teknologisk afbrydelse eller uregelmæssig smøring af gearkassen og andre dele, hvilket fører til overophedning af dele og mekanismer.

Karakteristiske fejl i trimmere, der oftest manifesteres i forskellige typer af denne enhed, er:

 • fejl i værktøjets arbejdshoved, hvilket normalt manifesterer sig i en overtrædelse af fiskeriets indgivelse på grund af dens indvinding eller fastgørelse samt mekanisk skade på bunden af ​​spolen;
 • fejlfunktion karburator slåmaskiner;
 • brud på værktøjets mellemaksel, årsagen til denne funktionsfejl kan være skærende splines, som den forbinder med motorakslen;
 • Skader på hovedlagerets forbindelsesmuffer monteret mellem kablet og trimmerhovedet.
 • tilstoppede brændstof- og luftfiltre.

Stickning og sammenfiltring af fiskelinjen sker normalt, når kvaliteten er dårlig, og driftsmåderne forstyrres, hvilket fører til overophedning af trimmerhovedet og fiskelinjen. For at løse dette problem skal du:

 1. Fjern dækslet fra trimmerhovedet ved at trykke låsene med fingrene, og fjern forsigtigt dækslet.
 2. Fjern fra hovedrullen med fiskelinjen. Det skal fjernes omhyggeligt, så fjederen ikke hopper ud og flyver ind i græsset, der er installeret under det.
 3. Opløs den fastlåste eller faste fiskelinie, og oplad den med en ny. Fold linjen halvt og fastgør midten i en speciel rille på hjulets midterste skive, som deler hjulet i to rum.

Video: Sådan vindes fiskelinjen på trimmerhovedet

For trimmer er det bedre at bruge en fiskelinie af diameteren, som anbefales til brug af værktøjsproducenten. Når du køber, skal du købe en ledning af mere kendte varemærker, og tag ikke den første tilgængelige fiskelinie af mindre værdi og ukendt mærke.

Hvis benzintrimmeren ikke starter, eller motorens boder efter start, kan årsagen være en fejl i karburatoren eller et tilstoppet brændstoffilter. Fejl i karburatoren kan forekomme, når den er tilstoppet, og holder fast i oliefilmen på ventilen på denne enhed. Dette kan ske, hvis du ikke trækker brændstof-olie-blandingen til ende, og lader den stå i tanken i lang tid.

For at rense karburatoren er det nødvendigt at fjerne det fra motoren og demontere, ved at afbryde primeren (håndpumpe til brændstofpumpe), alle pakninger og nål. Hver del skal vaskes med en karburatorrenser, der blæser væske fra en cylinder ind i alle dens åbninger. Efter vask, når dele er tørre, skal du samle forgaseren og installere den på plads.

Video: Sådan rengøres trimmerforgaseren

Benzinmotoren kan standse og når tilstoppet brændstoffilterrester af græs og støv. Det skal ligesom luftfilteret fjernes fra græsslåmaskinerne og vaskes med benzin. Efter tørring skal filtrene monteres på plads.

Ofte i trimmere med en buet bar overophedet eller stopper spinding af klippehovedet. Dette sker, når lejet ikke er korrekt smurt eller hovedleje er beskadiget. Den består af to bøsninger, den ene i den anden. Denne del skal smøres eller udskiftes med en ny, hvis bøsningerne er brudt og akslen er klemt. Til dette har du brug for:

 1. Fjern trimmerhovedet.

Video: Sådan udskiftes den vigtigste lejertrimmer

For at fjerne andre funktionsfejl i trimmeren, herunder en brudt aksel eller motorfejl, skal du få hjælp fra en kvalificeret tekniker, der kan levere specialiseret reparation.

Hvordan man laver en trimmer med egne hænder

De enkleste elektroder kan fremstilles af plastrør, en lille elektrisk motor og et batteri fra en konventionel skruetrækker. Til dette skal du:

 • plastrør med en diameter på 40 mm af tilstrækkelig længde for at gøre det nemt at klippe græsset;
 • hjørne af plastprofil ved 45 grader;
 • hætte på et plastrør med en diameter på 40 mm;
 • adapter 40/50 mm.
 • forbinder ledninger.

For at gøre disse materialer til det enkleste batteri trimmer med en lavere motor position, skal du:

 1. Bor huller i stikket for at installere elmotoren;
 2. Fastgør motoren til stikket, og loddene ledes til det. Monter den samlede struktur i hjørnet;
 3. På et bekvemt sted i røret bor et hul til kontakten. Før ledningerne fra motoren gennem røret og tilslut området med motoren til dens nederste del.
 4. Installer en afbryderknapp og klemmer for tilslutning af ledninger i rækkefølge til batteriproduktionen.
 5. Fastgør batteriet gennem adapteren på røret. Den passer perfekt i et hul med en diameter på 50 mm.
 6. Fra bladene af en papirvarer kniv, en metalplade med huller og en bolt med en diameter svarende til motorakslens diameter, skal du bygge skæreelementet på vores trimmer. Fastgør denne struktur til akslen med en ledningsterminal.
 7. Skær et beskyttelsesdæksel fra en plastikspand og lim den til hjørnet med en smeltelimpistol.

Trimmeren, der er i stand til at klippe græsset, selv med en hård og tykk stamme, er klar. For nemheds skyld kan de komme op med et simpelt håndtag.

Video: Produktion af batteriet trimmer

Trimmeren er et uundværligt redskab til folk der har deres eget land, og som ønsker at holde det i orden, så det ikke bliver muligt at vokse med græs og ukrudt. Det vigtigste er at kunne vælge den rigtige mulighed for hjemmet eller dacha-versionen af ​​denne enhed, lær at bruge trimmeren og passe på den. Ovennævnte tips og anbefalinger hjælper dig med at træffe dit valg og lære at løse nogle fejl i de mekaniserede fletninger med dine egne hænder.

Hvordan tilberedes en blanding til shugaring derhjemme?

Intim barbering under graviditeten