12 bedste hår trimmere

En trimmer er en lille enhed, der er i stand til at løse mange problemer med pasning af ansigts- og ansigtshår: læg det rigtige hår i orden og fjern unødvendigt hår. For altid at glemme den usikre og kedelige saks skæring, behøver du kun at købe hjem en høj kvalitet og praktisk hår trimmer.

Kriterier for valg af den bedste trimmer til hår

Formålet med enheden

Alle trimmere er opdelt i enheder til trimning af skæg og overskæg, udstyr til fjernelse af næsehår og enheder 2 i 1, der kombinerer de to første funktioner.

Strømtype

Trimmere kan drive strømforsyning, batteristrøm, batteristrøm eller kombinere strøm fra et netværk og autonome kilder.

Bladmateriale

Det mest populære materiale er rustfrit stål. I dyrere modeller er stålblade undertiden belagt med titanium, kulstof og keramik.

Batteriets levetid

I populære modeller varierer tiden fra 30 til 100 minutter.

Hårlængdeområde

I forskellige modeller varierer hårets længde fra 0,4 til 1,5 cm.

Top Hair Trimmer Manufacturers

Søg efter den bedste hår trimmer er bedst at starte med valget af et pålideligt mærke. Listen over de bedste omfatter naturligvis virksomheder, der har vundet berømmelse som producenter af udstyr til professionelle frisører og stylister, men samtidig glemmer de ikke almindelige forbrugere. Ledende stillinger blandt dem er optaget af: det berømte amerikanske mærke Wahl, German Moser (ejet af Wahl), og også fransk Babyliss. De traditionelt stærke Philips, Braun, Panasonic, Remington husholdningsapparater er på samme fod. Men billige produkter af kendte mærker bør undgås for at undgå ubehag ved brug og for at bevare nerveceller (og penge).

De bedste trimmere til skæg og overskæg trimning

Philips BT 7210 trimmer med et vakuumsystem er en pålidelig og effektiv enhed, der gør det muligt at trimme eller trimme skæget og holde det omkringliggende rum rent. Høj kvalitet resultat af en frisure og komfort i processen med at bruge en trimmer er forsynet med følgende sæt af funktioner og egenskaber:

 • LiftTrim. Dette er et proprietært system, der præ-løfter hår, styrer dem til bladene. Resultatet er en flad børste i en bevægelse;
 • Selvskærende knive i rustfrit stål. Altid skarpe og kræver ikke smøring;
 • 20 muligheder for at indstille længden af ​​skiven. En speciel regulator giver dig mulighed for at indstille den ønskede værdi i trin på 0,5 mm. Indstillingsområde 0,5-10 mm;
 • Indbygget beholder. Det anvendte vakuumsystem er i stand til at samle op til 90% af de udskårne hår;
 • Langt autonomt arbejde. Kun 1 timers opladning giver 75 minutters batterilevetid.
 • Opladningsindikation. Tre niveauer er visuelt tilgængelige - ladet, opladet, lav opladning;
 • Kompakt trimmer. Hjælper med at trimme skæggets og overskægets linjer
 • Enkel rensning. Efter at haircutet er afsluttet, bliver de opsamlede hår rystet ud af det indbyggede kamera, og knivene fjernes og vaskes under rindende vand.

11 bedste skæg og overskæg trimmere

Det er svært at forestille sig billedet af en stilfuld og moderne mand uden et smukt velplejet skæg eller overskæg. Nøjagtigt ansigtshår er en harmonisk kombination af stil og maskulinitet. Hjælp i denne virksomhed kan trimmere, som præsenteres i et stort sortiment til salg. Men hvordan vælger man en rigtig høj kvalitet og pålidelig enhed? I denne artikel har vi forberedt dig en placering af de bedste skæg og overskægstrimmer til 2017.

Tips fra professionelle barbermaskiner: Hvordan vælger man en trimmer (skrivemaskine) til skæg og overskæg?

Udviklingen i moderne mode fortæller os, at et smukt skæg utvivlsomt er blevet en af ​​de vigtigste egenskaber ved det mandlige billede. Hvis det tidligere var nødvendigt at besøge en frisør regelmæssigt for at give ansigtshår den rigtige form og det fashionable udseende, er det nu nemt at lave det selv. Alt hvad der kræves af en mand er at købe et billigt, men godt skæg trimmer.

For at træffe det rigtige valg, anbefaler eksperter, når de køber opmærksomhed på de 7 vigtigste egenskaber.

 • Kvalitets- og teknologiproduktionsklinger. Almindeligt anvendte knive er lavet af almindeligt eller rustfrit stål. Nøglefunktionen er, at de ikke kan skærpes. I lavmodelmodeller, efter 12 måneders intensiv brug, bliver knivene ubrugelige og kræver udskiftning. Deres omkostninger er omkring 30-40% af hele pris trimmeren. Det anbefales at vælge modeller, hvor der er selvskærende knive med titaniumcoating.
 • Arbejdsområdets bredde. Jo smalere bredden af ​​skærehovedet er, desto bedre kan de karakteristiske vinkler, afrundinger og zigzags fremstilles på skæget. Det er svært at bruge sådanne modeller, men de gør det muligt at få et smukt resultat.
 • Niveauer af justering af højden på en frisure. Denne funktion er udstyret med alle trimmere. I dette tilfælde er antallet af niveauer i dyre modeller af høj kvalitet meget højere og når op til 20 tilstande. De giver dig mulighed for at justere længden af ​​hårklippet i gennemsnittet fra 0,5 til 13 mm.
 • Tilgængelighed og antal udskiftelige dyser. Det bør straks bestemme, hvad der ville kræve dyser til barbering. Valget afhænger af skægets stil og stivhed. Et stort antal dyser åbner mulighed for forsøg, men prisen dobler.
 • Rengøringsteknologi. For at rense knivene fra håret er der tre variationer: tør, våd og vakuum. Sidstnævnte betragtes som den mest innovative og høje kvalitet. Men prisen for trimmere med støvsugerblade bliver meget dyrere.
 • Batteriets levetid. Trimmeren betragtes som et kompakt bærbart tilbehør og kan være nyttigt på enhver tur. Langt de fleste modeller kan fungere uden genopladning i højst 45-60 minutter. I dette tilfælde kan batteriets genopretningstid tage op til 3-4 timer. I professionelle modeller er opladningen designet til 1,5-2 timers kontinuerlig drift.
 • Genopladningstype Få mennesker ved, men ikke alle enheder er udstyret med en 220 V stikkontakt. Nogle modeller arbejder udelukkende på batterier eller en batteristation. Hvis du ikke har tid til at lave et hårklipp i den tildelte tid - skal du udsætte maskinen og vente på genoprettelsen. I gode enheder er der flere muligheder til brug. Vær opmærksom på dette ved valg.

Eksperter anbefaler altid at være opmærksom på alle de angivne egenskaber og vælge de bedste modeller, baseret på formålet med ansøgningen. Til daglig brug vil der være nok regelmæssig budget trimmer. Dens funktionalitet er nok til hurtigt og præcist at trimme et skæg og give det en smuk form. Men hvis du ønsker at lave et komplekst "hårklipp", prøv selv en ny stil eller bare vælge et praktisk og pålideligt tilbehør til alle lejligheder, så skal du være opmærksom på mænds trimmere til professionelle, frisører og frisører. Og nu skal vi forstå.

At vælge den rigtige professionelle trimmer er den bedste?

Vi har forberedt dig for en vurdering af de 12 mest populære modeller. Alle af dem fortjener et hæderligt sted på listen og er kvalitetsrepræsentanter for deres klasse. Resultaterne er baseret på flere kriterier, som omfatter funktionalitet, funktioner, brugervenlighed, priser og anmeldelser fra købere af Aliexpress online-butikker.

11. plads. Phillips MG 1100/16

Taget fra phillips.ru

Denne model er fantastisk til brug i hjemmet. Hun har en kompakt størrelse og vægt på 130 gram. Arbejdsområdet er 21 mm bredt, og bladen selv er lavet af rustfrit stål ved hjælp af DualCut teknologi med dobbelt slibning. De giver dig mulighed for hurtigt og præcist at trimme formen på ansigtet og give præcise konturer til børster eller goatee. Inkluderet er tre kamdyser til skæring fra 1 til 5 mm. Enheden fungerer på AA-batterier.

trimmer

På det moderne marked for frisørværktøjer kan du finde et stort antal forskellige produkter. Du kan købe dem i onlinebutikker eller i specialforretninger, der distribuerer salon og hjemmeapparater. Af særlig efterspørgsel er hårklippere, hvilke typer vokser hvert år.

Populariteten af ​​forskellige apparater til haircuts skyldes, at mode kræver en perfekt glat hudoverflade. Kvinder og mænd søger en moderne og effektiv måde at slippe af med uønsket vegetation, så mange vælger trimmer. Trods alt har enheden flere fordele i forhold til andre lignende værktøjer.

Hvad er det?

En hår trimmer er en nødvendig og nyttig enhed i ethvert hjem. Denne hårklipper er en alsidig enhed, som du nemt kan oprette en stilfuld frisure, trimme overskæg og endda fjerne overskydende hår fra enhver del af kroppen.

Hovedforskellen mellem en trimmer og en hårklipper er dens størrelse. Trimmeren er meget mindre og lettere i vægt og kræver ikke en elektrisk forbindelse. Det virker enten på batterier eller på et batteri, der skal oplades med jævne mellemrum. Det er så kompakt, at det passer i enhver skuffe. Og hans arbejde skaber et minimum af støj.

Der er også forskelle i funktionelle termer. Trimmeren afviger fra maskinen, idet den ikke er beregnet til at skære hår på hovedet og skabe frisurer. Det har til formål at rette ansigtshår og trimme hårklipp. Takket være det indsnævrede hoved er denne enhed nem at fjerne hår på svært tilgængelige steder eller til at gøre en fringing.

Trimmeren har meget skarpe knive, som er nødvendige for profilarbejde. Derudover er det næsten umuligt for dem at blive såret. Knivene bevæger sig i moderat afstand fra huden, hvilket gør det muligt at barbere hårene selv på følsomme hudområder.

arter

Trimmeren er en universel maskine til hårfjerning på forskellige dele af kroppen. Derfor har den flere sorter, der hver især er beregnet til at udføre visse opgaver.

Typer af enheder varierer i type arbejde, mængde og kvalitet af dyser, strøm og strøm.

Når vi taler om den type arbejde, kan vi skelne mellem følgende typer:

 • Rotary - er enheder med høj effekt og tilstedeværelsen af ​​flere funktioner. Motoren betjenes ved frem- og tilbagegående bevægelser, som sikrer en uafbrudt drift af enheden. Denne universelle maskine overophedes ikke og kan bruges til forskellige formål. For eksempel kan kantdysen bidrage til at gøre den perfekte form af hår.
 • Vibration er en enhed, der opererer på et elektromagnetisk felt. Motoren arbejder i fremadgående handling, og knivene virker på grund af elektromagnetiske impulser. Effekten af ​​enhederne er lille, så de vil ikke kunne arbejde i lang tid uden at stoppe. Men til brug i hjemmet er den bedste løsning.
 • Pendul - usædvanlige enheder med vandret saks. De kan skære ikke kun menneskehår, men også dyrehår.

Baseret på typen af ​​strøm kan du vælge batteri, netværk og kombinerede trimmere. Det er klart, at netværksenheder arbejder direkte fra elnettet, hvilket ikke altid er praktisk. Derfor er de mest bekvemme genopladelige enheder, der om ønsket kan sættes på opladning. De er den bedste mulighed for folk, der ofte rejser.

Kombinerede enheder har både batteri og netværksfunktioner. En sådan blandet type tillader enheden at fungere problemfrit i lang tid.

Meget i arbejdet med trimmere afhænger af knivene. De kan være keramiske, stål, med diamant eller titaniumcoating. Det bedste resultat kan opnås med keramiske eller titanium knive, men de har også en størrelsesorden højere end andre enheder. Bladene kan indstilles til en hvilken som helst rækkevidde, for hvilken enheden er designet. Justering er nødvendig for at justere formen af ​​øjenbryn, skæg og overskæg.

skæbne

Formålet med apparatet er opdelt i hun- og haneindretninger til ørerne og næsen, trimmere til bikini og axilla, indretninger til overskæg og skæg.

 • Mand - en multifunktionel enhed, der er designet til at barbere og fjerne hår fra vanskelige steder. Det bør ikke kun fjerne hår, men også tynde ud og rette dem. Den mandlige trimmer har flere dyser, som kan justeres i en behagelig vinkel.
 • Kvinde - enheden, som kan være en separat enhed eller vedhæftning til epilatoren. Det er nødvendigt for høj kvalitet fjernelse af overskydende hår fra intime steder og modellering øjenbryn. I den kvindelige trimmer er der normalt en speciel dyse - kam, som hjælper med at regulere længden af ​​de skårne hår.
 • Til ørerne og næsen - En kompakt enhed, der har en dyse. Med det kan du nemt og hurtigt fjerne hår i næse og øreområder, som ikke kun ser uæstetiske ud, men forstyrrer også personen.
 • Til bikini og underarms område - en lille enhed, der hjælper med at fjerne uønsket vegetation på særligt følsomme områder af kroppen. Det fjerner hår, der ligger meget tæt på overfladen af ​​huden, men det beskadiger ikke integumentet. De kan lave et intimt hårklipp uden at bekymre sig om, at irritation eller indgroede hår vil fremstå.
 • For overskæg og skæg - en pålidelig og effektiv enhed, der giver dig mulighed for at skære eller justere formen på et overskæg eller skæg. Et specielt system er designet til at regulere grebet, og titaniumblade sikrer lang og problemfri drift.

Det er vigtigt at forstå, at ud over det tilsigtede formål deles trimmere også af form af fugtighedsbestandighed. De billigste enheder kan ikke modstå fugt, så de er designet til tør barbering. Enheder, der har en fugtighedsbestandig sag, kan nemt klare deres opgaver, selv i brusebadet. Sådanne apparater har altid en barberknap i sæt.

Egenskaber og fordele

Trimmere er en gruppe produkter, der er designet til effektiv fjernelse og skæring af hår. De er opdelt i underarter, der hver især skal udføre visse funktioner. Alle har deres egen egenskaber og fordele, som gør dem populære blandt købere.

Hovedformålet med enhederne er den kvalitative og hurtige fjernelse af hår fra de ønskede områder af kroppen. Sammenlignet med andre værktøjer har de en række fordele, der gør dem bedst af deres art:

 • Smerteløs hårfjerning og skæring. Razors og epilators lever smertefulde fornemmelser selv på ufølsomme dele af kroppen. Trimmere skærer håret uden ubehag.
 • Højkvalitets skærehår. Enheden er så tæt på huden, at du kan klippe håret så kort som muligt, så de ikke bliver synlige.
 • Sikker arbejde. En professionel maskine vil ikke forårsage skade på overfladen af ​​huden og vil ikke resultere i indfødning af håret.
 • Ingen irritation. Barbering eller plukning fører ofte til irritation og rødme i huden. Mange lider af kløe, hvilket er svært at fjerne. Trimmeren forårsager ikke sådanne problemer.
 • Kompakt enhedens størrelse. Enheden kan let passe i en håndtaske, hvorimod en hårklipper ikke altid har passende dimensioner.
 • Tilgængelighed af flere dyser. Dyser til trimmere har forskellige størrelser, så de kan fjerne hår overalt.
 • Alsidighed. Enhederne har mange funktioner: haircut, korrektion, modellering og fjernelse af hår. Men kun den universelle maskine har alle disse funktioner. De resterende instrumenter har specifikke opgaver.

På trods af dette antal positive kvaliteter har enhederne stadig ulemper. De barberer ikke hår, men skærer det lige kort. Derfor skal proceduren udføres oftere end for eksempel efter epilering. Men denne ulempe er ikke mærkbar på baggrund af enhedens fordele.

Enheden har yderligere funktioner, der gør den speciel. For eksempel fungerer nogle enheder ganske godt fra en cigaret lighter i en bil. Dette er en nyttig kvalitet, der gør det muligt for føreren at rette ansigtshår i en trafikprofil.

Nogle modeller har en baggrundsbelysning, der hjælper med at se alle hårene og ikke gå glip af nogen af ​​dem.

Interessant model med et vakuumsystem. Det er nødvendigt for at samle hårene i en separat beholder.

Næsten alle modeller leveres komplet med udskiftelige knive, som om ønsket kan justeres.

Funktionen af ​​ladningsniveauindikatoren er meget vigtig i apparatet. Det giver dig mulighed for at forstå, at det er tid til at oplade trimmeren.

For mere om trimmerfunktioner, se den næste video.

Hvordan vælger man?

Når du vælger en trimmer, skal du nøjagtigt bestemme dens funktionelle formål. Vi skal huske på, at trimmeren ikke er en nem hårklipper. Dette er en separat enhed med elementer af elektrisk barbermaskin og skrivemaskine, som er designet til at rette hår og fjerne uønskede hår.

Hår trimmer

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til anmodning "% @".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til anmodning "% @".

 • nulstille

Kategorier 0? "Hair Trimmers": "All") '> Hair Trimmers

15 bedste skæg og overskæg trimmere

Feature Rating

Trimmer - En lille, kompakt og letvægts maskine designet til at fjerne uønsket hår. Mænd bruger trimmere til ørerne og næse, fjerner de regrownes hår i disse områder, tilpasser skægets form efter personlige præferencer. Sættet af sådanne anordninger omfatter op til 5 vedhæftede filer til justering af ovalet af hårklippet, justering af sideburns og whiskers. Ved hjælp af specielle smalle vedhæftede filer kan du klippe dit hår på svært tilgængelige steder, herunder i næse og ører om få sekunder.

Mange mennesker tror, ​​at en hårklipper og trimmer er en og samme. Men det er ikke sådan, forskellene i vægt, størrelse, bortskaffelse af knivene. Ved trimmeren er afstanden mellem bladene 0,5 mm, for skrivemaskinen - fra 1 mm. Ved hjælp af trimmeren kan du fjerne uønsket vegetation næsten til glat hud uden at blive skadet. Forskellen er i kraft. En god trimmer holder en afgift (arbejder uden ledninger) i op til 3 timer - det er bekvemt at tage det på en tur. Du skal kun trimme skæget med en trimmer, da maskinen forlader mange lange, grimme liggende hår. Hvis vi sammenligner trimmeren med maskinen, er forskellene som følger: En engangsbærer fjerner håret til glat hud, trimmeren, for at undgå udskæringer, forlader en halv millimeter, arbejder stille og sikkert uden at skade huden.

Skæg og skæg - på toppen af ​​popularitet, så trimmeren skal være "i besiddelse" af enhver mand. Øre og næse vil også være fint, fordi du når som helst kan fjerne overskydende hår. Brug af en trimmer er let, det vigtigste er at vælge en passende model, og dette vil hjælpe vores rating. Takket være de givne oplysninger kan du købe den bedste trimmer til pris og kvalitet!

De bedste billige trimmere til skæg og overskæg: Et budget på op til 3000 rubler.

For mange mænd er udseendet ikke hovedprioriteten i livet. Derfor, for at opretholde et acceptabelt niveau af hår på hovedet vil hjælpe de billigste trimmere.

3 Remington MB4130

Budget trimmer Remington MB4130 har en meget anstændig pakke. Fabrikanten har udstyret enheden med titanium knive, som forbliver skarpe i lang tid. Maskinens krop er bøjet i en sådan vinkel, at det er praktisk for operatøren at bruge værktøjet i enhver retning. Hårklippets længde kan justeres, for der er 13 forskellige muligheder, både med en dyse og uden den. I standalone mode, uden problemer, vil det være muligt ikke kun at trimme overskæg og sideburns, men også for at helt forvandle frisuren. Ved afslutningen af ​​arbejdet kan knivene let demonteres og vaskes i vand. Ved hjælp af en trimmer kan du opnå et professionelt niveau af skæg og overskægskæring.

Brugere viser flatterende feedback til den overkommelige pris og god trimning af Remington MB4130 trimmeren. Maskinen er let og kompakt, praktisk og enkel. Af modellens minus er det muligt at påpege, at det er umuligt at barbere under 0, derfor er det umuligt at opnå en klar skægkontur.

2 Philips QT4015

Den præsenterede model er billigere end den foregående, men det er ikke den største fordel. Philips QT4015 kører en time uden genopladning og opladning i omtrent det samme. Giver dig mulighed for at lave hårklipp med en længde på 0,5 til 10 mm, og regulatoren hjælper med at vælge længden - du indstiller blot den ønskede længde.

Hvis du tager højde for den lave priskategori, klipper enheden godt med sine funktioner: skærer overskæg og skæg omhyggeligt. Titaniumblade - de behøver ikke at blive olieret. Brugere noterer en lille bevægelse af dysen, men dette påvirker ikke hårklippets kvalitet. Takket være dens kompakte og lette vægt er det praktisk at tage en trimmer med dig. Ved omhyggelig håndtering vil det vare i lang tid, hvis du bruger det uforsigtigt, kan bladet blive blunt, som ikke sælges separat. Vådrensningens funktion er til stede - det er bedre at børste med en børste og vaske de aftagelige dele under rindende vand.

Philips QT4015 er uundværlig, hvis du har skæg og overskæg, fordi du selv kan tage vare på disse dele af billedet!

1 Panasonic ER-GB40

Vinderen af ​​budget trimmer rating - Panasonic ER-GB40! Bliv en af ​​de bedst sælgende på grund af sin lave pris og forskellige funktioner. Velegnet til skæg og overskæg trimning og kan arbejde op til 50 minutter uden genopladning. Udstyret med en opladningsindikator, opkræver det i gennemsnit 8 timer, som en mobiltelefon. Den er færdig med en dyse, men en speciel regulator giver dig mulighed for at overvåge hårets længde og efterlade hår fra 1 til 10 mm. Modellen er efterspurgt blandt både mænd og kvinder - det fremgår af anmeldelser. Trimmer Panasonic ER-GB40 skærer jævnt mesterligt klarer kurver kæbe og hals, og længden af ​​afsnittene i ingen ændringer. Dyse - plastik, som i de fleste modeller.

Ved at analysere brugeranmeldelser kan vi fremhæve de vigtigste fordele ved trimmeren. Den er pålidelig, bruges aktivt af mænd, og hyppig brug påvirker ikke enhedens "ydeevne".

Panasonic ER-GB40 - kompakt trimmer med en vægt på kun 150 gram. Af funktionerne er det nødvendigt at bemærke næsten lydløs drift: det virker roligere end konkurrerende modeller i samme priskategori, men ikke egnet til for tykt hår.

Den bedste skæg og overskæg trimmere: pris - kvalitet

Tykt hår på ansigtet er ofte irriterende glade ejere. Regelmæssig pleje kan kun levere moderne udstyr af høj kvalitet til overkommelige priser.

3 Moser 1040-0460 Classic A

Moser 1040-0460 Classic En trimmer får 3. plads i nominationen "Det bedste pris / kvalitetsforhold." 85 minutter uden genopladning, og kun 2 timer opkræves. Det fungerer autonomt og fra stikkontakten. Til rimelige penge får du en ergonomisk, multifunktionel og brugervenlig trimmer. Med knappen kan du vælge en længde fra 0,40 til 21 mm!

Pakken indeholder 1 dyse, rengøringsbørste og olie. Hvis trimmeren bruges korrekt, vil den forsigtigt passe på dit skæg og overskæg, hvilket giver en skånsom barbering uden nedskæringer. Du vil lide præcis trimmet hår - skæget vil ligne efter en barbers hånd.

For at sikre, at trimmeren varer lang tid, skal du rengøre knivene efter hver skæring og smøre dem med olie. Forsinkelse af denne enkle regel medfører afbrydelser i arbejdet.

2 Philips BT5200

Philips BT5200 trimmer hjælper altid med at opretholde et stiligt udseende af skæg eller børstehår. Det er nemt nok at gøre dette takket være metalblade og indbygget kam. En bevægelse kan give det samme glatte skæg. På grund af kammen stiger hårene over huden, så der er ingen irritation hos de mest følsomme mænd. Vælg den ønskede længde, og stigningen kan dreje justeringshjulet. Trimmeren kan arbejde autonomt i 1 time. Dette er nok til at give den ønskede overskæg og skæg. Rengøring af maskinen udføres ved at vaske skæredelen under rindende vand.

Hos mænd, der bruger Philips BT5200 trimmeren, fremkalder flere egenskaber af modellen gode følelser. Med sin hjælp, pas på skæg og overskæg, maskinen er behagelig i hånden, en batteriladning varer i 2-3 uger barbering. Dysen er ikke særlig godt lavet, der er ingen ladning indikator.

1 Philips StyleShaver QS6141

Philips StyleShaver QS6141 trimmeren er relativt billig, mens der er mere end nok funktioner i den - det skærer skæg og overskæg, er let at rengøre og er hurtigt opladet på grund af våd rengøring. Der er mulighed for opladning, hvilket er meget praktisk i hverdagen. Hvis der er mænd i kredsen af ​​dine venner, der foretrækker at bære et skæg, er denne trimmer perfekt som gave - det er billigt, og eventets helt vil ikke længere skulle besøge frisøren hver uge.

Brugere kalder det "2 in 1" -enheden, for udover trimmeren udfører den en razors funktion. For at gøre trimmeren i lang tid, skal du altid rengøre efter skæring, ellers kan den slukke og skære ujævnt. Med elementær og rettidig pleje vil Philips StyleShaver QS6141 vare mere end et år, selvom du bruger det hver dag. Det første sted i vores bedømmelse!

De bedste trimmere til næse og ører haircuts

Næsen og ørerne hos en moderne mand bør altid se velplejede. Nogen bruger til denne saks eller nippers, nogen pincet til øjenbryn. Disse er smertefulde metoder til fjernelse af uønskede hår, det er meget mere rentabelt at købe en trimmer til skæring i næse og ører. Enheden fungerer pænt og hurtigt - du kan fjerne hår på få minutter. I online butikker er der trimmere med forskellige priser og funktionalitet, så en person, der køber dem for første gang, er svært at træffe det rigtige valg. Efter at have lært fordelene og funktionerne ved de bedst sælgende modeller, bestemmer du modellen for den bedste trimmer!

3 Galaxy GL4230

Overkommelige omkostninger tillod Galaxy GL4230 trimmeren at komme ind i de bedste tre bedste modeller til skæring i ørerne og næse. En sådan maskine kan købe enhver moderne mand, selv med en meget stingy karakter. Selvfølgelig har enheden ikke høj strøm, men han behøver det ikke. Men trimmeren håndterer direkte opgaver perfekt. Hvis du bruger det et par gange om ugen, vil værktøjet vare mere end et år. Fabrikanten har forenklet udseendet, hvilket havde en positiv indvirkning på prisen. Det skal bemærkes et højt niveau af sikkerhed, kompaktitet og ergonomi af enheden.

Gradvist er russiske mænd vant til sådanne moderne måder at passe på deres udseende, som at skære hår på deres ører og næser. Og Galaxy GL4230 for mange bliver en ægte opdagelse. Det er enkelt, praktisk og overkommeligt. Af manglerne bemærker forbrugerne ofte batteriens skrøbelighed, selv når trimmeren er inaktiv.

2 Panasonic ER-GN30

Andet sted går til trimmeren Panasonic ER-GN30, en model med et optimalt forhold mellem pris og ydeevne. Funktion af trimmeren i bekvemmelighed og pålidelighed, skærer præcist, næsten som en professionel enhed. Det kan bruges i brusebadet med barberskum. Kroppen er gummeret, så enheden vil ikke glide i våde hænder. Selv med daglig brug behøver du ikke at skifte batterierne ofte - en er nok i et halvt år.

En funktion, som nogle brugere anser for en ulempe: Spareknive er ikke leveret i sættet, de kan heller ikke findes på det frie marked. Men pas på, at trimmeren hurtigt vil fejle - mens knivene er stumpe, kan det tage flere år. Haircut hår i næse og ører vil ikke forårsage ubehag, kun en lille kittende fornemmelse. Det virker stille, hvilket giver dig mulighed for at bruge enheden til enhver tid på dagen.

1 Philips NT3160

Den første placering - Philips NT3160, nem at bruge trimmer, som er velegnet til mænd i alle aldre. Giver dig mulighed for nemt at håndtere svært tilgængelige steder og er meget enkel for begyndere at mestre. Det er næsten umuligt at blive såret eller skåret under hårklipp! Denne effekt opnås takket være den oprindeligt buede form. Håret trækker ikke ud, men forsigtigt skærer "under roden", mens du ikke føler ubehag. Trimmerhåndtaget er gummeret, så det passer komfortabelt i din hånd, glider ikke og gør ikke dets ejer skade.

Philips NT3160 er ikke egnet til et fuldskærmet overskæg og skæg, men trimningen kan bruge tips. For sin opgave - et hårklipp i næsen, håndterer ørerne perfekt. Den kører på batterier i lang tid, så enheden kan tages med dig på ture og forretningsrejser. For at undgå problemer med opbevaring og transport, leveres et specielt dæk i sættet.

Bedste Universal Trimmere

Universal trimmer - bare en godsend, fordi med sin hjælp kan du uafhængigt tage sig af hår, overskæg, skæg. Pakken indeholder en stor liste over dyser til fjernelse af uønskede hår i næse og ører.

Pæne frisure og skæg - en vigtig del af billedet af en moderne mand. Vedvarende at besøge barbera er en dyr fornøjelse, du kan nogle gange bruge sine ydelser, og i intervallerne korrigerer skægets og frisureens form ved hjælp af en universal trimmer. Denne tilgang er en god besparelse af penge, og udseendet vil altid være stilfuldt og pænt, som en stilfuld mand skal være.

Universal trimmere er udstyret med forskellige dyser, hvor du kan oprette et romantisk eller lidt brutalt billede, oprette en tre-dages stubbe eller forbedre udseendet på din egen måde. Skarpe knive, skærpet med en laser, vil ikke skade huden og fjerne helt uønsket hår på forskellige dele af kroppen.

3 Braun PT 5010

Online butikker tilbyder et stort udvalg af budget universelle trimmere - dette er kompleksiteten af ​​valget. At vælge en passende model, der giver dig mulighed for at holde dine ører, næse og skæg pæne, gør dig fortrolig med fordelene ved en trimmer, der lovligt har taget andenpladsen.

Trimmer Brown PT 5010 er letvægts, kompakt, lille som tandbørste, den har et stilfuldt design. Denne model kan kaldes 100% universel, fordi den er købt ikke kun for at fjerne uønsket ansigtshår, men også på andre dele af kroppen. For at sætte trimmeren i aktion er det nok at sætte et "AAA" type batteri.

Pakken indeholder flere dysekamme, de er nemme at bruge til at skifte de udskårne hår. Hvis du bruger enheden uden vedhæftede filer, kan du få en klar oversigt over linjerne, og takket være det lille hoved er håret nemt fjernet på vanskelige steder - et glimrende resultat opnås altid.

2 Philips MG1100

Høj kvalitet er kendetegnende for Philips MG1100 trimmeren. Med denne universelle enhed kan du godt tage hånd om dit hår og ansigt. Takket være det avancerede design og de specielle kamme af DualCut, er det nemt at trimme skæget, for at skabe en klar kontur af frisure. Maskinen giver dig mulighed for at bringe alle de fantasier, der er hjemme hos en frisør, til livs. Du kan model en goatee eller børstestørrelse, passe på sideburns og en hårlinje rundt om halsen. Enheden har en præcis justerbar kontrol og praktisk form. Selv på svært tilgængelige steder er det muligt at barbere huden jævnt.

Forbrugerne smigrer om mulighederne for Philips MG1100 trimmeren. Den er tilgængelig, kompakt og effektiv, alle dele passer perfekt. Det er behageligt at holde maskinen i hånden og bekvemt styre driftsmåden. Ulemperne ved indretningen indbefatter fraværet af dyser til næsen.

1 Remington NE3750

Det første sted i rangordningen af ​​universelle enheder er Remington NE3750, en budget trimmer med rig funktionalitet. Det kan fjerne hår i næse og ører, korrigere skægets form, overskæg, korrekte sideburns og øjenbryn. Let at lære og kan bruges i brusebadet. Der er en vådrensningsfunktion - efter hver haircut kan du vaske de aftagelige dele med vand. Copes med store belastninger, skærer forsigtigt et tykt skæg. Den er færdig med 3 dyser, en af ​​dem med dobbeltsidede knive. Gummihåndtag der giver nem brug.

En vigtig fordel er en overkommelig pris, mens producenten tilbyder høj byggekvalitet. Alle dyser er godt låsede, lette at vaske og ikke forskyde.

Videoanmeldelse

De bedste universelle maskiner præmie

Premium-universelle maskiner hjælper med en særlig omhyggelighed for at holde styr på skæg og overskæg, samt at foretage rettidige justeringer af frisure. Men dyrt udstyr til haircuts har ofte brug for professionelle frisører.

3 Moser 1871-0071 Chrom Style Pro

Højkvalitets maskine Moser 1871-0071 Chrom Style Pro er designet til professionel pleje af hovedbunden hos mænd. Det er velegnet til alle typer hår, mens du arbejder med enheden nemt og bekvemt. Selv langvarig brug af værktøjet forårsager ikke træthed hos frisøren. Et jævnt og sikkert snit sikrer skarpe knive af højlegeret stål. De drives af en kraftig motor, der drives af en innovativ mikroprocessor. Ydelsen opretholdes, når du arbejder på netværket, og når du bruger maskinen offline. Et lithium-ion batteri kan modstå et hårklipp i 90 minutter.

I anmeldelserne fremhæver professionelle frisører sådanne fordele ved Moser 1871-0071 Chrom Style Pro som roligt arbejde, produktion af høj kvalitet, bekvemmelighed og enkelhed. Utilfreds med mesteren af ​​længden af ​​det skårne hår på ansigtet, er det højere end angivet.

2 Panasonic ER-GP80

Den professionelle Panasonic ER-GP80-enhed optager selvfølgelig den anden position i vores TOP-liste. Dens kendetegn er en perfekt jævnt snit. Maskinen håndterer nemt hår med forskellig længde, du kan justere længden af ​​frisyren i intervallet 0,8. 2 mm. Alt dette sker med en fingerbevægelse på skiven. Enheden kan lige så effektivt skåret fra et husholdningsnetværk eller fra et lithiumionbatteri. Batteriets levetid er begrænset til 50 minutter. Men samtidig forbliver oscillationsfrekvensen for knive på niveauet 10.000 omdr./min. X-formede knive af slidstærkt stål og belagt med et lag titaniumnitrid og diamantlignende kulstof fortjener særlig opmærksomhed.

Panasonic ER-GP80 trimmer, ifølge mange brugere, har mange fordele. Fremhæv bør være glat og hurtig haircut, en kraftig højhastighedsmotor, bekvem justering af længden. Af minerne er der mangel på et dæk eller et tilfælde.

1 Philips HC9490

En bred vifte af stilarter kan realiseres ved hjælp af en Philips HC9490 skrivemaskine. Dette kan være en brutal stubbe eller et stilfuldt skæg, 70s-stil sideburns eller en goatee. Værktøjet er velegnet til både erfarne frisører og mænd, der er vant til at passe på deres eget ansigt. Modellen er multifunktionel, af særlig interesse er turbo-tilstanden, hvilket øger arbejdshastigheden, når der skæres tykt hår. Indstillingen for sidste længde lagres i enhedens hukommelse, og i alt kan 3 typer indstillinger gemmes for hver højderyg. I standalone mode kan maskinen arbejde op til 3 timer. I løbet af denne tid vil fagfolk kunne tjene mange kunder væk fra husholdningsnettet. Til opbevaring er der stativ og dæk.

Fordelene ved Philips HC9490 skrivemaskine er mange, brugerne er især tilfredse med den informative display og docking station, titanium blade og ergonomisk design.

Hvordan vælger man en trimmer til skæg og overskæg?

Inden du vælger en god trimmer, der passer bedst til dine behov, bør du undersøge nogle af funktionerne og egenskaberne ved sådanne enheder. Hvad skal du være opmærksom på i første omgang?

 1. Bilister bør være opmærksomme på trimmerne, der arbejder fra cigaretænderen - de kan oplades til enhver tid og barberes "på farten".
 2. Trimmere udstyret med en roterende motor er mere behagelige at bruge, skaber praktisk taget ikke vibrationer. Passer til professionel brug, ikke overophedes under kontinuerlig drift, de er i stand til at betjene strømmen af ​​mennesker, derfor er de blevet et ikke-udskifteligt værktøj i barberens arbejde.
 3. Våd og tør trimmere er det mest praktiske valg. Let at skylle med rindende vand, tolerere temperatursvingninger, så du kan gemme dem på badeværelset.
 4. Hvis du er tiltrukket af originale ting, så tag et kig på trimmerne med baggrundsbelysning. Funktionen er af interesse ikke kun på grund af designet, men også fra siden af ​​praktisk: Baggrundslyset gør det muligt at detektere lige mikroskopiske hår.
 5. En vakuumsugetrimmer er en nyttig funktion. Enheden arbejder på princippet om en støvsuger, samler beskårne hår.
 6. Hvis udskiftningsblade er inkluderet, er dette en stor bonus. På det frie marked er det meget svært at finde knivene til trimmere, så efter deres svigt skal du købe en ny trimmer. Blandt mænd er modeller med selvskærende knive efterspurgte.
 7. Ladningsindikatoren er en valgfri men nyttig trimmerfunktion. Det signalerer, at enheden skal oplades eller er forbi.
 8. Vælg modeller med forskellige driftsformer, det vil give mulighed for at eksperimentere med billedet!

Top ranking af de bedste hår trimmere for 2018 - 2017 i kategorien: trimmer til skæg og overskæg trimning, til haircut i næse og ører, multifunktionelle trimmere.

For enhver person, der ser efter hans udseende, især hovedbunden på hans ansigt, er det meget vigtigt at have en pålidelig enhed til pleje af formularen. En sådan indretning er en hår trimmer. Trimmere er opdelt i flere kategorier, universelle, som passer til enhver form for hårpleje, du behøver kun at vælge den rigtige dyse. Trimmer til skæring af skæg og overskæg og trimmere til fjernelse af hår i næse og ører. Vi rangerede de bedste hårklippere fra 2018 - 2017, så vi kan glemme saks for evigt.

Hvad skal man se efter, når man vælger en god trimmer.

 1. Funktion og formål med enheden. Læs omhyggeligt, hvilket anvendelsesområde trimmeren er beregnet til, når du vælger den i butikken. Det kan være for skæg og overskæg at fjerne hår fra ører og næse. Eller være en universel enhed, som er nok til at ændre dysen.
 2. Type mad. Enheden er i stand til at fungere på strøm, batterier eller batteri. Så hente enheden ud fra deres behov. Det er bedst at købe en trimmer, der virker, både fra netværket og fra batteriet.
 3. Bladene. Gode ​​trimmerblade skal være lavet af rustfrit stål. Og det er bedst at vælge en model med knive belagt med titanium, kulstof eller keramik, de har brug for resten, behold deres skarphed.
 4. Arbejdstid Standard batterilevetid begynder efter 30 minutter.

Hvilken hår trimmer producent er bedre.

I butikken vil du blive forvirret af de mange valg af trimmere. For at undgå unødvendige udgifter og ikke at spilde penge, er det bedst at købe trimmere fra kendte mærker, der specialiserer sig i produktion af professionelt udstyr til hårklipp. Disse mærker omfatter tre mærker: Wahl, Moser og Babyliss. Der er ingen tvivl om kvaliteten af ​​deres arbejde. Men der er også enheder fra Philips, Braun, Panasonic, Remington, som ikke ligger langt bag lederne i kvaliteten af ​​arbejde og funktionalitet, men de er meget billigere.

De bedste trimmere til skæg og overskæg trimning

1. Top ranking bedste trimmere til skæg og overskæg trimning 2018 - 2017: Philips BT 7210 - Pris 7.000 rubler.

Af antallet af positive anmeldelser af forbrugerne overhaler Philips BT 7210 trimmer alle sine konkurrenter, og denne model hoveder derfor vores placering af de bedste skæg og overskægsstrimler 2018 - 2017. Philips BT 7210 klare let at klare skæg og overskæg. Du kan trimme formen og slippe af med klæbende hår, mens du ikke spredte det trimmet hår over badet eller rummet. Philips BT 7210, en af ​​de få enheder, der er udstyret med et vakuumhalsopsamlingssystem. Beard and Mustache Trimmer Philips BT 7210 har avanceret funktionalitet og en række muligheder, der gør det muligt for uerfarne mennesker nemt at skære deres hår, samtidig med at skægets ønskede form opretholdes. Disse funktioner omfatter LiftTrim-indstillingen. En meget nyttig funktion, der forhøjer hårene, så de falder præcist på bladet. Det er ikke nødvendigt at køre flere gange på samme sted for at få håret fast i huden. Dem, der nogensinde har brugt en elektrisk barberkniv, forstår perfekt, hvad der står på spil.

Philips BT 7210 er udstyret med rustfri stålblade med en selvskærende funktion under drift, så apparatet vil tjene dig i flere år. I rangeringen af ​​de bedste trimmere til skæg og overskæg trimning 2018 - 2017, kom apparatet ind i funktionaliteten af ​​valg af snitlængde. Den er justerbar fra 0,5 til 10 mm. Hvad gør det muligt for brugeren at fjerne tydeligt hårene uden at være bange for at beskadige hele hårets form. Vakuumsystemet til opsamling af skårne hår eliminerer deres spredning i badeværelset, de samles i en speciel beholder, der er praktisk at rengøre. Philips BT 7210 har en god batterilevetid. Efter fuldt opladning af batteriet kan enheden betjene i kontinuerlig tilstand op til 1 time og 20 minutter. Opladning hurtigt, om en time er batteriet fuldt fyldt.

Philips BT 7210 skæg og overskæg trimmer vil aldrig lade dig ned, fordi der er tre indikatorer på sin sag, informere dig om opladningsniveauet for batteriet, opladet, afladet og enheden oplader. De kompakte dimensioner af selve apparatet gør det nemt at manøvrere dem og opnå den perfekte form af skæg og overskæg.

fordele:

 • Vakuummontering af klippede hår;
 • Høj kvalitet og effektivt arbejde;
 • Fabrikantgaranti 2 år.

ulemper:

2. Topbedømmelse de bedste trimmere til skæg og overskæg trim 2018 - 2017: Philips QT 4015 - Pris 3 500 rubler.

Hvis du vil opnå effekten af ​​en tre dages børstehår, er Philips QT 4015 trimmer den perfekte mulighed for dig. I rankingen af ​​den bedste trimmer til skæg og overskæg 2018 - 2017, fik enheden den avancerede funktionalitet og et anstændigt sæt af muligheder. Plus, du kan ikke forlade Philips omdømme som en kvalitet og pålidelig producent. Vurderingerne af ejerne på kvaliteten af ​​hårklipp er positive, og mange noterer sig den overkommelige pris på enheden. Det er kombinationen af ​​pris og funktionalitet, der gør Philips QT 4015 til et attraktivt tilbud på markedet. Ud over den tre-dages stubbeffekt har trimmeren andre fordele. Enkelt og bekvemt system til at indstille længden af ​​skiven, fra 0,5 mm til 10 mm. Det er nok at vælge den rigtige position og gå gennem skæg og overskæg for at fjerne alle de klæbende hår. På trods af den beskedne pris er Philips QT 4015 trimmer til skæg og overskæg udstyret med titaniumblade, og den runde form forringer irritationen på huden.

Batterilevetiden med et fuldt opladet batteri er en og en halv time, og en fuld opladning overstiger ikke en time. Indikatorerne på Philips QT 4015-pakken giver dig mulighed for at overvåge batteriniveauet. Dyserne fjernes frit og er ikke bange for vand. Så efter skæring kan du skylle hovedet med vand. Philips QT 4015 tager retmæssigt plads i rangordningen af ​​de bedste skæg og overskægstrimmer 2017 - 2016.

fordele:

 • Godt batteri med anstændig autonomi;
 • Sharp titanium blade;
 • Virkningen af ​​en tre-dages stubbe.

ulemper;

 • Plastkam, ikke den bedste kvalitet.

3. Top ranking bedste trimmere til skæg og overskæg trimning 2018 - 2017: Braun BT 5030 - Pris 4 200 rubler.

Braun BT 5030 trimmeren vil være en god gave til en mand, der følger skæg og overskægs form. Tysk byggekvalitet, dyre materialer og attraktiv ydeevne gør Braun BT 5030 trimmeren, hovedkonkurrenten af ​​de populære Philips-enheder. Rangeringen af ​​de bedste trimmere til skæg af skæg og overskæg 2018 - 2017, var ikke komplet uden modellen Braun BT 5030. Enheden tilhører ikke kategorien professionelle frisørindretninger, da den valgfrie funktionalitet er meget begrænset. Men til brug i hjemmet er Braun BT 5030 ideel. Ridge-tilslutningen giver dig mulighed for at vælge op til 20 forskellige tilstande med et afbrudt trin på 0,5 millimeter. Maksimal klippe længde, 10 millimeter. Selvom batteriet er godt, garanterer det 50 minutters batterilevetid, hastigheden af ​​opladning af batteriet, det bringer. Vi sænkede Braun BT 5030 score i rangordningen af ​​de bedste trimmere til skæg og overskæg af snit, netop på grund af den lange genopladning af batteriet. Det tager 8 timer at oplade batteriet helt. Som alle trimmere er Braun BT 5030 udstyret med indikatorlys for at informere dig om ladetilstanden. Men der er klare fordele i forhold til konkurrenterne. Braun BT 5030 trimmeren er ikke bange for vand, og den kan vaskes helt under en kran.

fordele:

 • Pålidelig dyse;
 • Skarpe knive rive ikke hår;
 • Acceptabel priskategori.

ulemper:

 • Afgifter op til 8 timer;
 • Kan ikke bruges som barbermaskine, barbering under nul virker ikke.

4. Top rating bedste trimmere til skæg og overskæg trimning 2018 - 2017: Panasonic ER-GB37 - Pris 2 500 rubler.

Et værdigt sted i rangordningen af ​​de bedste skæg og overskæg trimmere 2018 - 2017, er optaget af modellen Panasonic ER-GB37. Til dels skyldes dette producentens mærke, der producerer højkvalitets husholdningsartikler til dels for selve enhedens funktionalitet. Men hovedfaktoren er det en overkommelig pris, der er lavere end for de vigtigste konkurrenter i klassen. Panasonic ER-GB37 kan kaldes den mest stilfulde trimmer. Det usædvanlige design af sagen tiltrækker opmærksomhed, og håndtagets form passer komfortabelt i din hånd og giver dig mulighed for komfortabelt at manipulere blades position og vinkel. Trimmeren giver en behagelig og præcis udskæring af hår på grund af rustfri stålklinger placeret i 45 graders vinkel. Uden en dyse skærer Panasonic ER-GB37 hårene op til 0,5 millimeter, med en dyse øges skæringsområdet til 10 millimeter med et trin på 0,5 millimeter. Panasonic ER-GB37 er den bedste trimmer til skæring af skæg og overskægshår, også fordi det ikke er bange for vand og skum. For personer med følsom hud er det afgørende for valget af en enhed.

fordele:

 • God værdi for pengene;
 • Komfortabel brug;
 • Våd haircut.

ulemper:

 • Bladene er ikke selvskærende, hvilket påvirker holdbarheden;
 • Opladning 8 timer.

5. Top rating bedste trimmere til skæg og overskæg trimning 2018 - 2017: Remington MB 4130 - Pris 3.250 rubler.

Remington MB 4130 er en af ​​de mest omkostningseffektive trimmere på markedet. Men prisen påvirker ikke enhedens valgfri funktionalitet. I rangordningen af ​​de bedste trimmere til skæring af skæg og overskæg 2018 - 2017, falder Remington MB 4130 på grund af pris og funktionalitet. I de anmeldelser, de skriver, er MB 4130 en god gave til mænd, der aktivt overvåger deres udseende. Titanbladene er altid skarpe, det garanterer en glat snit af hår uden at rive. Den kurvede form af håndtaget giver et behageligt greb og behagelig manøvrering, når du behandler skægets og overskægets form. Ved hjælp af vedhæftet fil Remington MB 4130 er i stand til at behandle hår op til 18 millimeter lang og skabe en præcis linieform. Offline mode Remington MB 4130 50 minutter, for fuldt opladning af batteriet tager højst 4 timer.

fordele:

 • Fremragende ydeevne og ergonomi;
 • Sharp titanium blade;
 • Garanti fra fabrikanten i 3 år.

ulemper:

 • Dårlig pasform til et langt skæg.

Den bedste trimmer til hårklipp i næse og ører.

1. Topbedømmelse de bedste trimmere til at skære hår i næse og ører 2018 - 2017: Wahl 5546-216 - Pris 1 250 rubler.

Mange modne mænd ved, at overskydende vegetation i næse og ører kan være et reelt problem. Med hensyn til komfort kan dette ikke blande sig, men på et æstetisk spørgsmål kræver det en løsning. Bestil den bedste trimmer til haircut i næse og ører 2018 - 2017, ledet af en model Wahl 5546-216. Det anses for at være den mest populære og sælges i alle større netværks apparater butik. Wahl 5546-216 trimmer klare sit ansvar perfekt, den kompakte størrelse giver dig mulighed for konstant at bære enheden med dig på forretningsrejser eller på ferie. Spiser Wahl 5546-216 fra et almindeligt batteri og kræver ikke genopladning. Wahl 5546-216, den bedste trimmer til næse og ører, ifølge brugerne. Antallet af positive anmeldelser på internettet bekræfter vores mening.

fordele:

 • Den er færdig med to dyser;
 • Belysning til behagelig brug;
 • Udførelse af høj kvalitet og ergonomi.

ulemper:

 • I betragtning af trimmerens omkostninger og muligheder fandt vi ingen væsentlige ulemper.

2. Topbedømmelse bedste trimmere til haircut i næse og ører 2018 - 2017: Philips NT 3160 - Pris 1 900 rubler.

I rangordningen af ​​de bedste næse- og øretrimmer 2018 - 2017 er Philips NT 3160-modellen placeret som anden. Det var nødvendigt at reducere point for omkostningerne ved enheden, selv om det ved funktionalitet overgår alle sine konkurrenter. Tilsyneladende mener Philips, at selv de enkleste enheder skal være forsynet med ekstra muligheder. Nå, det er også godt, især for de forbrugere, der er villige til at betale lidt mere, men få en moderne og pålidelig trimmer til at skære næse og ørehår. Ud over standarder er Philips NT 3160 også udstyret med ProtecTube-indstillingen. Den indre overflade af øret og næsen, har en meget følsom overflade, ProtecTube negerer udseendet af irritation og trækker hår ud med knive. Nøjagtige og skarpe knive giver dig mulighed for at slippe af med håret om få minutter. Den maksimale komfort ved at bruge en trimmer til at skære hår i næse og ører, opnås ved et buet hoved med knive og et behageligt håndtag. Sagen og knivene på Philips NT 3160 er ikke bange for vand. Så efter arbejde kan enheden vaskes med vand. En øjenbryn trimmer, et beskyttelsesdæksel og et ekstra AA batteri er inkluderet i pakken.

fordele:

 • Komfortabelt og ergonomisk;
 • Komfortabelt haircut;
 • Funktionel anvendelse. Det kan bruges ikke kun til næse og ører, men også til pande skæring.

ulemper:

3. Topbedømmelse bedste trimmere til haircut i næse og ører 2018 - 2017: Moser 4900 -0050 - Pris 1.300 rubler.

Hvis du ledte efter en enkel trimmer til næse og ører, så kig tæt på modellen Moser 4900-0050. Enkelt design, ikke mere end en lommelygte, og den lette vægt på 60 gram, hvilket gør den til den mest kompakte repræsentant for vores ranking af de bedste trimmer til at klippe hår i næse og ører 2018 - 2017. Rustfrit stålblader sikrer en glat snit af hår og eliminerer trækker. Generelt gør Moser 4900-0050 trimmer et godt indtryk.

fordele:

 • Enkel konstruktion;
 • Case og ekstra batteri inkluderet;
 • Pålideligt arbejde.

ulemper:

4. Topbedømmelse bedste trimmere til haircut i næse og ører 2018 - 2017: Babyliss E650E - Pris 1.300 rubler.

Til hårklipp i næse og ører behøver du ikke at købe en dyr trimmer, fyldt med ekstra muligheder, som du aldrig vil bruge. Babyliss E650E trimmeren hører til enkle enheder, der passer perfekt til en opgave, der giver høj kvalitet og behagelig fjernelse af hår fra næse og ører. Den sorte plastikpose af Babyliss E650E giver den soliditet, men samtidig har den ingen effekt på ergonomi. Den sidder pænt i hånden og giver dig mulighed for at bruge den, selv med våde hænder. I rankingen af ​​de bedste trimmere til haircut i næse og ører i 2018 - 2017 faldt Babyliss E650E på grund af enkelhed. Fremragende værdi for pengene gjorde Babyliss E650E til en af ​​de mest efterspurgte modeller på markedet. Forbruger anmeldelser er positive.

fordele:

 • Krop af høj kvalitet med velovervejet ergonomi;
 • sikker;
 • Fabrikantgaranti 3 år.

ulemper:

 • Der er ingen væsentlige ulemper. Men sådan enkelhed kunne være billigere.

De bedste multifunktionelle trimmere til hårskæring.

1. Top rating bedste multifunktionelle trimmere til hårskæring 2018 - 2017: Wahl 9818-116 - Pris 1.300 rubler

Haircut trimmer Wahl 9818-116 kan sikkert kaldes en enhed til professionel brug. Mange producenter er lig med deres amerikanske konkurrent. Wahl 9818-116 er trods alt en referenceopløsning i frisørsalonen. Wahl 9818-116 er lavet i USA, hvilket garanterer dets pålidelighed og kvalitet af ydeevnen. Haircut trimmer Wahl 9818-116 opfylder alle de angivne krav og bekræfter sit ry som en multifunktionsenhed, hvilket er en sjældenhed i vores tid. Rustfrit stål tilfælde ser stilfuldt ud, men det er minus. Våd hænder glider på en så glat krop. Med hensyn til funktionalitet er trimmeren egnet til skæring af skæg, næse og ørerhår til øjenbryn. Nok at hente dysen, og du kan begynde at genskabe skønheden. Dyser er inkluderet.

fordele:

 • Udførelse af høj kvalitet;
 • multifunktionalitet;

ulemper:

 • Sædvanligvis fundet i russiske butikker.

2. Topbedømmelse bedste multifunktionelle trimmere til hårskæring 2018 - 2017: Philips QG 3335 - Pris 2 700 rubler.

Vi blev glædeligt overrasket over prisen på hår trimmer Philips QG 3335. For denne funktionalitet, en overflod af ekstra vedhæftede filer, kræver producenten en beskeden pris. Hver rubel, der bruges på Philips QG 3335, betaler sig fuldt ud. Dette er et godt valg for mænd, der ser efter deres udseende. Piger, hvis du læser vores anmeldelse, er her et tip til dig, giv Philips en QG 3335 til din mand til ferien. Philips QG 3335 multifunktions trimmer giver dig mulighed for at rette hårets vækstlinje på hovedet, bringe skæg og overskæg i rækkefølge. Det er nok at vælge den rigtige dyse. En speciel skægkam giver dig mulighed for at skære hår op til 18 millimeter. Eller dub stikker hår, uden frygt for at barbere det ekstra volumen.

I rangordningen af ​​de bedste trimmere til hårskæring kom Philips QG 3335 på bekostning af et godt sæt dyser. De giver dig mulighed for at pleje, ikke kun for skæget, overskæg og hår på hovedet, men også at skære håret i næse og ører.

fordele:

 • Kan skylles under rindende vand;
 • 60 minutters batterilevetid
 • Universal brug;
 • Godt sæt dyser:

ulemper:

 • Afgifter i lang tid, op til 10 timer.

3. Top rating bedste multifunktionelle trimmere til hårskæring 2018 - 2017: Babyliss E835E - Pris 4 000 rubler.

Franske producenter er ikke langt bag de europæiske virksomheder med hensyn til produktion af anstændige husholdningsapparater. Babyliss E835E er en flot og kompakt hår trimmer. Det har en række ulemper for sine konkurrenter, men generelt klare det med alle opgaverne. Hovedtræk ved trimmer haircut Babyliss E835E, fuld vandtæt, som giver dig mulighed for at bruge det lige under bruseren. Til hvem det kommer til at tænke på, er det ikke klart, men det er godt, når en sådan mulighed eksisterer. Trimmeren er færdig med flere dyser, de udvider Babyliss E835E's funktionalitet og gør den alsidig. Men point reduceres til høj pris, lang opladning og mange tips, hvilket ikke er klart hvordan man bruger.

fordele:

 • Fremragende vandmodstand;
 • funktionalitet;
 • Anstændig garanti.

ulemper:

 • Fuld opladning tager 16 timer;
 • Der er ubrugelige dyser.

Irritation efter depilering

Øjenbryn tråd