11 bedste skæg og overskæg trimmere

Det er svært at forestille sig billedet af en stilfuld og moderne mand uden et smukt velplejet skæg eller overskæg. Nøjagtigt ansigtshår er en harmonisk kombination af stil og maskulinitet. Hjælp i denne virksomhed kan trimmere, som præsenteres i et stort sortiment til salg. Men hvordan vælger man en rigtig høj kvalitet og pålidelig enhed? I denne artikel har vi forberedt dig en placering af de bedste skæg og overskægstrimmer til 2017.

Tips fra professionelle barbermaskiner: Hvordan vælger man en trimmer (skrivemaskine) til skæg og overskæg?

Udviklingen i moderne mode fortæller os, at et smukt skæg utvivlsomt er blevet en af ​​de vigtigste egenskaber ved det mandlige billede. Hvis det tidligere var nødvendigt at besøge en frisør regelmæssigt for at give ansigtshår den rigtige form og det fashionable udseende, er det nu nemt at lave det selv. Alt hvad der kræves af en mand er at købe et billigt, men godt skæg trimmer.

For at træffe det rigtige valg, anbefaler eksperter, når de køber opmærksomhed på de 7 vigtigste egenskaber.

 • Kvalitets- og teknologiproduktionsklinger. Almindeligt anvendte knive er lavet af almindeligt eller rustfrit stål. Nøglefunktionen er, at de ikke kan skærpes. I lavmodelmodeller, efter 12 måneders intensiv brug, bliver knivene ubrugelige og kræver udskiftning. Deres omkostninger er omkring 30-40% af hele pris trimmeren. Det anbefales at vælge modeller, hvor der er selvskærende knive med titaniumcoating.
 • Arbejdsområdets bredde. Jo smalere bredden af ​​skærehovedet er, desto bedre kan de karakteristiske vinkler, afrundinger og zigzags fremstilles på skæget. Det er svært at bruge sådanne modeller, men de gør det muligt at få et smukt resultat.
 • Niveauer af justering af højden på en frisure. Denne funktion er udstyret med alle trimmere. I dette tilfælde er antallet af niveauer i dyre modeller af høj kvalitet meget højere og når op til 20 tilstande. De giver dig mulighed for at justere længden af ​​hårklippet i gennemsnittet fra 0,5 til 13 mm.
 • Tilgængelighed og antal udskiftelige dyser. Det bør straks bestemme, hvad der ville kræve dyser til barbering. Valget afhænger af skægets stil og stivhed. Et stort antal dyser åbner mulighed for forsøg, men prisen dobler.
 • Rengøringsteknologi. For at rense knivene fra håret er der tre variationer: tør, våd og vakuum. Sidstnævnte betragtes som den mest innovative og høje kvalitet. Men prisen for trimmere med støvsugerblade bliver meget dyrere.
 • Batteriets levetid. Trimmeren betragtes som et kompakt bærbart tilbehør og kan være nyttigt på enhver tur. Langt de fleste modeller kan fungere uden genopladning i højst 45-60 minutter. I dette tilfælde kan batteriets genopretningstid tage op til 3-4 timer. I professionelle modeller er opladningen designet til 1,5-2 timers kontinuerlig drift.
 • Genopladningstype Få mennesker ved, men ikke alle enheder er udstyret med en 220 V stikkontakt. Nogle modeller arbejder udelukkende på batterier eller en batteristation. Hvis du ikke har tid til at lave et hårklipp i den tildelte tid - skal du udsætte maskinen og vente på genoprettelsen. I gode enheder er der flere muligheder til brug. Vær opmærksom på dette ved valg.

Eksperter anbefaler altid at være opmærksom på alle de angivne egenskaber og vælge de bedste modeller, baseret på formålet med ansøgningen. Til daglig brug vil der være nok regelmæssig budget trimmer. Dens funktionalitet er nok til hurtigt og præcist at trimme et skæg og give det en smuk form. Men hvis du ønsker at lave et komplekst "hårklipp", prøv selv en ny stil eller bare vælge et praktisk og pålideligt tilbehør til alle lejligheder, så skal du være opmærksom på mænds trimmere til professionelle, frisører og frisører. Og nu skal vi forstå.

At vælge den rigtige professionelle trimmer er den bedste?

Vi har forberedt dig for en vurdering af de 12 mest populære modeller. Alle af dem fortjener et hæderligt sted på listen og er kvalitetsrepræsentanter for deres klasse. Resultaterne er baseret på flere kriterier, som omfatter funktionalitet, funktioner, brugervenlighed, priser og anmeldelser fra købere af Aliexpress online-butikker.

11. plads. Phillips MG 1100/16

Taget fra phillips.ru

Denne model er fantastisk til brug i hjemmet. Hun har en kompakt størrelse og vægt på 130 gram. Arbejdsområdet er 21 mm bredt, og bladen selv er lavet af rustfrit stål ved hjælp af DualCut teknologi med dobbelt slibning. De giver dig mulighed for hurtigt og præcist at trimme formen på ansigtet og give præcise konturer til børster eller goatee. Inkluderet er tre kamdyser til skæring fra 1 til 5 mm. Enheden fungerer på AA-batterier.

Hvordan man vælger et godt skæg trimmer

Facial vegetation skal konstant opretholdes, og den nemmeste måde at gøre dette på er med en trimmer. Overvejet hvad du skal være opmærksom på, når du vælger denne enhed for at være tilfreds med købet.

Beard trimmere optrådte for længe siden, og under tilstedeværelsen af ​​denne enhed blev mange af dens sorter oprettet. Selv i sortimentet af en producent er flere trimmer linjer normalt repræsenteret på én gang, for ikke at nævne situationer, når du skal vælge mellem et dusin modeller af forskellige mærker. Det er nemt for en uforberedt person at blive forvirret i al denne sort, så hvis du skal få en trimmer, skal du vide, hvilke vigtige punkter du skal være opmærksom på, før du går i butikken. Lad os se på dette vanskelige spørgsmål ved hjælp af eksemplet på Philips trimmere.

mad

De fleste moderne skæg trimmere er drevet af indbyggede batterier, men der er også modeller med strømforsyede og endda konventionelle batterier.

Den sidste mulighed er eksotisk, som dog også har ret til liv, når den bruges et sted langt fra civilisationen. Det er bedre at købe en trimmer med et indbygget batteri, der kan fungere fra netværket. Dette er en vigtig nuance, fordi nogle modeller straks begynder at oplade batteriet, når de tilsluttes lysnettet og ikke skærer det, før det er opladet. Husk det, hvis du ikke vil komme ind i en situation, hvor du skal sidde og vente en halv time for at nå den anden halvdel af ansigtet.

Autonomi og opladningstid

Autonomi er en anden vigtig parameter, hvor trimmerens anvendelighed afhænger. Moderne modeller kan som regel arbejde på en enkelt opladning i ca. 40 minutter, selv om nogle Philips trimmers autonomi når en rekord på 75 minutter. Dette er nok til flere haircutcykler, som giver dig mulighed for at tage en trimmer på ture og rejser. Flere budgetmodeller er designet til 30 minutters arbejde, så hvis du vil spare, skal du huske at indstille trimmeren til at oplade efter hver haircut.

Opladningstid er også vigtig. For modeller med stor autonomi er det ikke lige så vigtigt som for kompakte trimmere med et lille batteri. Hvis du vælger sidstnævnte, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​hurtig opladning. Det hjælper i tilfælde, hvor batteriet er afladet i det mest uophørlige øjeblik.

Og mere. Nå, hvis batteriladningsindikatoren er meget informativ, og ikke kun for et kryds. Dette vil yderligere reducere sandsynligheden for ubehagelige situationer, når du skal sætte dig selv i orden, og trimmeren er afladet.

klinger

Bladene er en vigtig del af enhver skæreanordning, og trimmeren er naturligvis ingen undtagelse. Hvor længe det vil vare for dig, afhænger direkte af blades kvalitet. De kommer fra almindeligt stål og rustfrit stål (der er også keramik, men det findes ikke i husholdnings trimmere). Men det er, at trimmerbladene ikke er en almindelig kniv, og du vil ikke være i stand til at skærpe dem selv. Hvis der er reservedele fra fabrikanten, vil de koste så meget, at det bliver lettere at købe en ny trimmer. Derfor monteres selvskærende knive i gode trimmere. Philips bruger rustfrit stålblade, der skærpes under drift og taber aldrig deres skarphed.

Hvis du ikke ønsker at købe en ny trimmer hvert halve år eller et år, eller for at klare det faktum, at han vil trække håret, bør du kun vælge modeller med selvskærende knive.

Længdejustering

Måske den vigtigste parameter for trimmeren. Omfanget af justering af længden og dets trin afhænger af, om du vil kunne identificere dette eller det pågældende billede. Justering med udskiftelige dyser er mindre foretrukket, da det komplicerer valg af længde og tillader ikke ensartet skæring af alle børstehår. I gode moderne trimmere justeres længden ved hjælp af knivene i det bredest mulige område. I Philips-modellerne justerer et specielt hjul på håndtaget længden fra 0,5 til 10 millimeter i trin på en halv millimeter (og i nogle endda 0,2 millimeter). Samtidig vises længden på sagen, så det er ikke nødvendigt at gætte og se tæt på dysen for at forstå, hvilken længde der er installeret.

Vælg en trimmer med indstillinger for fast længde og minimum tonehøjde. Dette vil skabe effekten af ​​en tre-dages eller ugentlig stubbe, samtidig med at skæget bliver pænt og velplejet.

Særlige egenskaber

Og nu den mest interessante - ekstra muligheder. Der er mange af dem, men som i biler er det kun nødvendigt at vælge de virkelig nødvendige og nyttige. Desværre kan de ikke trimmes med en trimmer, eller de kan ikke opgives som i maskiner. Dette er en anden grund til at se nøje på egenskaberne.

 • Vakuumsystem. Virkelig nyttig ting, takket være, at de udskårne børster ikke spredes over badeværelset, men samles i en beholder.
 • Våd rengøring. Hvis trimmeren understøtter denne funktion, kan den vaskes lige under hanen og ikke spilde tid på grundig rengøring.
 • Laser pointers. Et laserstyret system, der giver dig mulighed for at opnå perfekt glatte linjer ved udformning af skæg og overskæg af kompleks form (for tiden kun realiseret med Philips trimmere).
 • Spændingsomskifter Nogle modeller kan køre fra lysnettet med en spænding på 100-240 volt. Vælg dette, hvis du rejser til forskellige lande.

Faktisk er alle de ekstra funktioner nyttige og tilføjer bekvemmelighed i brug, men det kan virke overflødigt for nogen. Ved at sammenligne modeller skal du være opmærksom på sådanne funktioner på enheden og tænke på, om du har brug for dem.

konklusion

Så før du køber en trimmer, skal du først beslutte om typen af ​​mad. Det er bedst at forblive på modeller med en kombineret version, der arbejder fra batteri og fra netværket. Det er ønskeligt, at trimmeren havde en hurtig opladningsfunktion, og batterilevetiden var 40-60 minutter. Blades kun selvslibende og kun rustfrit stål. Længdejustering bør tages som den vigtigste parameter og vælg modeller med mindste indstillingstrin. Af de ekstra muligheder er et vakuumsystem og en vådrensningsfunktion klart anset for at være nyttig. Alt andet er efter eget valg.

Et godt udgangspunkt for din søgning efter den perfekte skæg trimmer vil være den officielle Philips hjemmeside, hvor du kan sammenligne alle eksisterende typer trimmere og visualisere fordelene ved forskellige modeller. God shopping og et tykt skæg!

12 bedste hår trimmere

En trimmer er en lille enhed, der er i stand til at løse mange problemer med pasning af ansigts- og ansigtshår: læg det rigtige hår i orden og fjern unødvendigt hår. For altid at glemme den usikre og kedelige saks skæring, behøver du kun at købe hjem en høj kvalitet og praktisk hår trimmer.

Kriterier for valg af den bedste trimmer til hår

Formålet med enheden

Alle trimmere er opdelt i enheder til trimning af skæg og overskæg, udstyr til fjernelse af næsehår og enheder 2 i 1, der kombinerer de to første funktioner.

Strømtype

Trimmere kan drive strømforsyning, batteristrøm, batteristrøm eller kombinere strøm fra et netværk og autonome kilder.

Bladmateriale

Det mest populære materiale er rustfrit stål. I dyrere modeller er stålblade undertiden belagt med titanium, kulstof og keramik.

Batteriets levetid

I populære modeller varierer tiden fra 30 til 100 minutter.

Hårlængdeområde

I forskellige modeller varierer hårets længde fra 0,4 til 1,5 cm.

Top Hair Trimmer Manufacturers

Søg efter den bedste hår trimmer er bedst at starte med valget af et pålideligt mærke. Listen over de bedste omfatter naturligvis virksomheder, der har vundet berømmelse som producenter af udstyr til professionelle frisører og stylister, men samtidig glemmer de ikke almindelige forbrugere. Ledende stillinger blandt dem er optaget af: det berømte amerikanske mærke Wahl, German Moser (ejet af Wahl), og også fransk Babyliss. De traditionelt stærke Philips, Braun, Panasonic, Remington husholdningsapparater er på samme fod. Men billige produkter af kendte mærker bør undgås for at undgå ubehag ved brug og for at bevare nerveceller (og penge).

De bedste trimmere til skæg og overskæg trimning

Philips BT 7210 trimmer med et vakuumsystem er en pålidelig og effektiv enhed, der gør det muligt at trimme eller trimme skæget og holde det omkringliggende rum rent. Høj kvalitet resultat af en frisure og komfort i processen med at bruge en trimmer er forsynet med følgende sæt af funktioner og egenskaber:

 • LiftTrim. Dette er et proprietært system, der præ-løfter hår, styrer dem til bladene. Resultatet er en flad børste i en bevægelse;
 • Selvskærende knive i rustfrit stål. Altid skarpe og kræver ikke smøring;
 • 20 muligheder for at indstille længden af ​​skiven. En speciel regulator giver dig mulighed for at indstille den ønskede værdi i trin på 0,5 mm. Indstillingsområde 0,5-10 mm;
 • Indbygget beholder. Det anvendte vakuumsystem er i stand til at samle op til 90% af de udskårne hår;
 • Langt autonomt arbejde. Kun 1 timers opladning giver 75 minutters batterilevetid.
 • Opladningsindikation. Tre niveauer er visuelt tilgængelige - ladet, opladet, lav opladning;
 • Kompakt trimmer. Hjælper med at trimme skæggets og overskægets linjer
 • Enkel rensning. Efter at haircutet er afsluttet, bliver de opsamlede hår rystet ud af det indbyggede kamera, og knivene fjernes og vaskes under rindende vand.

At hjælpe skæg: Den bedste trimmer til skæg og overskæg. Vurdering blandt globale producenter

Mænd, der bærer et skæg med et overskæg, der har brug for konstant korrektion, trimning, justering af længden, i en række frisurer med skæg.

Hvis tidligere pleje blev udført med saks, hvilket ikke altid var muligt for mange, gør det i dag muligt at fjerne den overskydende længde af ansigtshår for at give den den ønskede form.

Beard trimmer, skæg og overskæg trimmer, hvilken er bedre? Det er vigtigt at bestemme formålet, som trimmeren er købt for, hvilket beløb der er tale om, hvilke krav der stilles på enheden.

Afhængig af intensiteten og anvendelsesbetingelserne kan trimmere opdeles i professionelle og indenlandske, som i første omgang bestemmer deres omkostninger. Hvis du beslutter dig for at købe en skæg trimmer, vil valget hjælpe dig med at lave de øverste skæg og overskæg trimmere.

Professionelle enheder bruges hovedsagelig i saloner. De har mange flere tips, et meget langt liv.

Husholdningerne har ret snævre knive og adskiller sig i brugervenlighed. Billige trimmere anbefales ikke på grund af upålidelighed og skrøbelighed, det bedste prisklasse er 3000-8500 r.

Hvordan vælger man et skæg trimmer? Blandt den samlede masse og mangfoldighed af trimmere i denne priskategori, kan vi fremhæve nogle, der fortjener opmærksomhed. Vi gennemgår de bedste skæg trimmere nedenfor.

Beard og overskæg trimmer, bedst placeringen

Det bedste skæg og overskæg trimmer, hvilken skæg trimmer at vælge, er op til dig at vælge fra hele listen. Beard og overskæg trimmere, ranking bedste gadgets præsenteret for din opmærksomhed.

Braun cruzer

Letvægts ergonomisk trimmer med skarpe 32 mm brede blader af rustfrit stål. Det har en meget bekvem vedhæftning til justering af hårets længde.

En funktion af enheden er tilstedeværelsen af ​​to dyser, så du kan justere hårets længde i intervallerne 1-11 mm og 10-20 mm. Batteriet giver dig mulighed for at arbejde uden genopladning i ca. 40 minutter.

Opladning tager cirka en time, hvilket også skiller sig ud fra andre enheder, der ofte kræver flere timer for fuldt opladning af batteriet. Kroppen af ​​Braun CruZer er lufttæt, så efter brug er det nok at skylle det under rindende vand. Omkostninger inden for 4000 s.

Remington touch kontrol

Trimmer med touch kontroller og et flot futuristisk design. Ud over berøringspanelet er det kendetegnet ved, at trinnet med justering af hårets længde kun er 0,1 mm, og det samlede interval er fra 0,4 mm til 18 mm langt.

Der findes også selvskærende knive med titaniumcoating, 3 hastighedsindstillinger, et batteri med tilstrækkelig strøm til 40 minutters drift og USB-opladning. Den gennemsnitlige pris på 5000 p.

Norelco vakuumstubbe

Fremragende design og nem håndtering kombineret med et progressivt vakuumsystem, sugeklippet hår, som efterfølgende falder i en speciel beholder trimmer, så du kan minimere tiden for rengøring efter skæring.

Sort klippehøjde er 1 - 18 mm, hvilket kvalitativt adskiller enheden fra konkurrenter. Derudover kan gadgeten arbejde både fra netværket og autonomt, da det har et batteri. Omkostningerne ved Norelco Vacuum Stubble er 8500 p.

Conair i-stubbe

Usædvanlig trimmer med et patenteret Conair vippehoved, der perfekt følger ansigtets konturer, og sikrer høj nøjagtighed i pleje af skæg og overskæg. Batteriniveauet og indstillingerne vises.

Stålknive 32 mm brede og effekt på 7 watt vil sørge for sikker frisyre af enhver tykkelse. Den minimale længde af håret, der efterlades af trimmeren, er 0,4 mm. Prisen på enheden er 5000 p.

Conair i-Stubble har en længdebegrænsning på 5 mm, så hvis skæget er ret langt, virker denne enhed ikke.

Wahl rustfrit stål

Skægtrimmeren er god, lavet af rustfrit stål, hvilket sikrer sin styrke og holdbarhed.

Derudover er batterilevetiden usædvanlig stor - 4 timer uden genopladning.

Inkluderet med trimmeren er 22 genstande, hvilket gør det muligt foruden at skære skæg og overskæg at fjerne overskydende hår i næse og ører. Længden af ​​det skårne hår er 0,4-13 mm.

Det er værd at være opmærksom på, at enheden ikke er kraftig, så det vil tage mere tid og handling for at opnå det ønskede resultat. Prisen på enheden er ca. 7500 p.

Panasonic Milano

Trimmeren med hovedet drejede 45 grader med knive. Det har gummierede skær og en buet form, der giver nem brug af gadgeten.

Resten af ​​Panasonic Milano med hensyn til funktionalitet er ikke meget forskellig fra konkurrenterne, der kører på det indbyggede batteri. Omkostningerne er 4000 p.

Remington MB4030

Remington MB4030 trimmer med selvskærende knive med en avanceret keramisk belægning, der giver dem styrke og holdbarhed.

Gadgeten har gummiindsatser, der giver brugervenlighed og et indbygget batteri, der gør det muligt at arbejde op til 40 minutter uden genopladning.

Længden af ​​det skårne hår er 0,5 - 18 mm. Omkostningerne ved enheden - 3000 s.

Vigtige oplysninger til dem, der bærer børster - Komplet med Remington MB4030, der er en speciel dysebørste til korrigering af børstehårene, så du kan ændre længden i området 0,5-5,5 mm med en tonehøjde på 0,2 mm, hvilket er et godt særpræg ved trimmeren.

Philips QT4015

Trimmeren har attraktivt udseende og ikke mindre attraktive egenskaber. Rustfrit stålblade giver højkvalitets hårskæring i området fra 0,5 til 10 mm, hvorefter knivblokken, som er aftagelig, kan vaskes under rindende vand.

Blandt manglerne i Philips QT4015 kan vi kun bemærke manglen på en batteriladningsindikator, da det er umuligt at forudsige, hvor lang tid det tager at oplade det. Pris trimmer - ca. 3500 s.

Philips BT9290

Den bedste skæg trimmer, den bedste enhed med et smukt design, ergonomisk og funktionel.

Det bemærkelsesværdige er afstanden af ​​hårklippets længde - 0,4-7 mm i trin på kun 0,2 mm.

Selvskærende knive er lavet af stål, udover at rense dem under hanen leveres.

Det indbyggede genopladelige batteri varer i 1 time uden genopladning, hvilket også tager 60 minutter. Philips BT9290 har flere karakteristiske og usædvanlige funktioner:

 • Tilstedeværelsen af ​​en laserpeger, som gør det muligt at justere knivens bevægelse for at opnå det perfekte resultat;
 • dobbeltsidet trimmer, med en bredde på 32 mm på den ene side og 15 mm på den anden. Den smalle side giver dig mulighed for komfortabelt at trimme smalle områder ved munden, næse.

En god bonus er en 2 års garanti, det er ikke nødvendigt at smøre enheden. Trimmer koster 8000 p.

Panasonic ER-GB40

Den praktiske trimmer i drift med attraktivt design og de gummierede indlæg undtagen at glide i en hånd.

Bladene er lavet af rustfrit stål og giver et hårklipp i størrelsesordenen 0,5-10 mm.

Muligheden for våd rengøring.

Strøm i Panasonic ER-GB40 udføres af et batteri, der kan vare 50 minutter uden genopladning, hvilket er ret lang tid - ca. 8 timer.

Omkostningerne ved enheden er 3000 p.

Det er også vigtigt at forstå, at trimmerens levetid øges væsentligt med sin omhyggelige og korrekte funktion, rettidig rengøring, smøring, om nødvendigt.

I tilfælde af kompetent og uhyggeligt valg af enheden vil pleje af skæg og overskæg være en fornøjelse og kun forårsage positive følelser.

15 bedste skæg og overskæg trimmere

Feature Rating

Trimmer - En lille, kompakt og letvægts maskine designet til at fjerne uønsket hår. Mænd bruger trimmere til ørerne og næse, fjerner de regrownes hår i disse områder, tilpasser skægets form efter personlige præferencer. Sættet af sådanne anordninger omfatter op til 5 vedhæftede filer til justering af ovalet af hårklippet, justering af sideburns og whiskers. Ved hjælp af specielle smalle vedhæftede filer kan du klippe dit hår på svært tilgængelige steder, herunder i næse og ører om få sekunder.

Mange mennesker tror, ​​at en hårklipper og trimmer er en og samme. Men det er ikke sådan, forskellene i vægt, størrelse, bortskaffelse af knivene. Ved trimmeren er afstanden mellem bladene 0,5 mm, for skrivemaskinen - fra 1 mm. Ved hjælp af trimmeren kan du fjerne uønsket vegetation næsten til glat hud uden at blive skadet. Forskellen er i kraft. En god trimmer holder en afgift (arbejder uden ledninger) i op til 3 timer - det er bekvemt at tage det på en tur. Du skal kun trimme skæget med en trimmer, da maskinen forlader mange lange, grimme liggende hår. Hvis vi sammenligner trimmeren med maskinen, er forskellene som følger: En engangsbærer fjerner håret til glat hud, trimmeren, for at undgå udskæringer, forlader en halv millimeter, arbejder stille og sikkert uden at skade huden.

Skæg og skæg - på toppen af ​​popularitet, så trimmeren skal være "i besiddelse" af enhver mand. Øre og næse vil også være fint, fordi du når som helst kan fjerne overskydende hår. Brug af en trimmer er let, det vigtigste er at vælge en passende model, og dette vil hjælpe vores rating. Takket være de givne oplysninger kan du købe den bedste trimmer til pris og kvalitet!

De bedste billige trimmere til skæg og overskæg: Et budget på op til 3000 rubler.

For mange mænd er udseendet ikke hovedprioriteten i livet. Derfor, for at opretholde et acceptabelt niveau af hår på hovedet vil hjælpe de billigste trimmere.

3 Remington MB4130

Budget trimmer Remington MB4130 har en meget anstændig pakke. Fabrikanten har udstyret enheden med titanium knive, som forbliver skarpe i lang tid. Maskinens krop er bøjet i en sådan vinkel, at det er praktisk for operatøren at bruge værktøjet i enhver retning. Hårklippets længde kan justeres, for der er 13 forskellige muligheder, både med en dyse og uden den. I standalone mode, uden problemer, vil det være muligt ikke kun at trimme overskæg og sideburns, men også for at helt forvandle frisuren. Ved afslutningen af ​​arbejdet kan knivene let demonteres og vaskes i vand. Ved hjælp af en trimmer kan du opnå et professionelt niveau af skæg og overskægskæring.

Brugere viser flatterende feedback til den overkommelige pris og god trimning af Remington MB4130 trimmeren. Maskinen er let og kompakt, praktisk og enkel. Af modellens minus er det muligt at påpege, at det er umuligt at barbere under 0, derfor er det umuligt at opnå en klar skægkontur.

2 Philips QT4015

Den præsenterede model er billigere end den foregående, men det er ikke den største fordel. Philips QT4015 kører en time uden genopladning og opladning i omtrent det samme. Giver dig mulighed for at lave hårklipp med en længde på 0,5 til 10 mm, og regulatoren hjælper med at vælge længden - du indstiller blot den ønskede længde.

Hvis du tager højde for den lave priskategori, klipper enheden godt med sine funktioner: skærer overskæg og skæg omhyggeligt. Titaniumblade - de behøver ikke at blive olieret. Brugere noterer en lille bevægelse af dysen, men dette påvirker ikke hårklippets kvalitet. Takket være dens kompakte og lette vægt er det praktisk at tage en trimmer med dig. Ved omhyggelig håndtering vil det vare i lang tid, hvis du bruger det uforsigtigt, kan bladet blive blunt, som ikke sælges separat. Vådrensningens funktion er til stede - det er bedre at børste med en børste og vaske de aftagelige dele under rindende vand.

Philips QT4015 er uundværlig, hvis du har skæg og overskæg, fordi du selv kan tage vare på disse dele af billedet!

1 Panasonic ER-GB40

Vinderen af ​​budget trimmer rating - Panasonic ER-GB40! Bliv en af ​​de bedst sælgende på grund af sin lave pris og forskellige funktioner. Velegnet til skæg og overskæg trimning og kan arbejde op til 50 minutter uden genopladning. Udstyret med en opladningsindikator, opkræver det i gennemsnit 8 timer, som en mobiltelefon. Den er færdig med en dyse, men en speciel regulator giver dig mulighed for at overvåge hårets længde og efterlade hår fra 1 til 10 mm. Modellen er efterspurgt blandt både mænd og kvinder - det fremgår af anmeldelser. Trimmer Panasonic ER-GB40 skærer jævnt mesterligt klarer kurver kæbe og hals, og længden af ​​afsnittene i ingen ændringer. Dyse - plastik, som i de fleste modeller.

Ved at analysere brugeranmeldelser kan vi fremhæve de vigtigste fordele ved trimmeren. Den er pålidelig, bruges aktivt af mænd, og hyppig brug påvirker ikke enhedens "ydeevne".

Panasonic ER-GB40 - kompakt trimmer med en vægt på kun 150 gram. Af funktionerne er det nødvendigt at bemærke næsten lydløs drift: det virker roligere end konkurrerende modeller i samme priskategori, men ikke egnet til for tykt hår.

Den bedste skæg og overskæg trimmere: pris - kvalitet

Tykt hår på ansigtet er ofte irriterende glade ejere. Regelmæssig pleje kan kun levere moderne udstyr af høj kvalitet til overkommelige priser.

3 Moser 1040-0460 Classic A

Moser 1040-0460 Classic En trimmer får 3. plads i nominationen "Det bedste pris / kvalitetsforhold." 85 minutter uden genopladning, og kun 2 timer opkræves. Det fungerer autonomt og fra stikkontakten. Til rimelige penge får du en ergonomisk, multifunktionel og brugervenlig trimmer. Med knappen kan du vælge en længde fra 0,40 til 21 mm!

Pakken indeholder 1 dyse, rengøringsbørste og olie. Hvis trimmeren bruges korrekt, vil den forsigtigt passe på dit skæg og overskæg, hvilket giver en skånsom barbering uden nedskæringer. Du vil lide præcis trimmet hår - skæget vil ligne efter en barbers hånd.

For at sikre, at trimmeren varer lang tid, skal du rengøre knivene efter hver skæring og smøre dem med olie. Forsinkelse af denne enkle regel medfører afbrydelser i arbejdet.

2 Philips BT5200

Philips BT5200 trimmer hjælper altid med at opretholde et stiligt udseende af skæg eller børstehår. Det er nemt nok at gøre dette takket være metalblade og indbygget kam. En bevægelse kan give det samme glatte skæg. På grund af kammen stiger hårene over huden, så der er ingen irritation hos de mest følsomme mænd. Vælg den ønskede længde, og stigningen kan dreje justeringshjulet. Trimmeren kan arbejde autonomt i 1 time. Dette er nok til at give den ønskede overskæg og skæg. Rengøring af maskinen udføres ved at vaske skæredelen under rindende vand.

Hos mænd, der bruger Philips BT5200 trimmeren, fremkalder flere egenskaber af modellen gode følelser. Med sin hjælp, pas på skæg og overskæg, maskinen er behagelig i hånden, en batteriladning varer i 2-3 uger barbering. Dysen er ikke særlig godt lavet, der er ingen ladning indikator.

1 Philips StyleShaver QS6141

Philips StyleShaver QS6141 trimmeren er relativt billig, mens der er mere end nok funktioner i den - det skærer skæg og overskæg, er let at rengøre og er hurtigt opladet på grund af våd rengøring. Der er mulighed for opladning, hvilket er meget praktisk i hverdagen. Hvis der er mænd i kredsen af ​​dine venner, der foretrækker at bære et skæg, er denne trimmer perfekt som gave - det er billigt, og eventets helt vil ikke længere skulle besøge frisøren hver uge.

Brugere kalder det "2 in 1" -enheden, for udover trimmeren udfører den en razors funktion. For at gøre trimmeren i lang tid, skal du altid rengøre efter skæring, ellers kan den slukke og skære ujævnt. Med elementær og rettidig pleje vil Philips StyleShaver QS6141 vare mere end et år, selvom du bruger det hver dag. Det første sted i vores bedømmelse!

De bedste trimmere til næse og ører haircuts

Næsen og ørerne hos en moderne mand bør altid se velplejede. Nogen bruger til denne saks eller nippers, nogen pincet til øjenbryn. Disse er smertefulde metoder til fjernelse af uønskede hår, det er meget mere rentabelt at købe en trimmer til skæring i næse og ører. Enheden fungerer pænt og hurtigt - du kan fjerne hår på få minutter. I online butikker er der trimmere med forskellige priser og funktionalitet, så en person, der køber dem for første gang, er svært at træffe det rigtige valg. Efter at have lært fordelene og funktionerne ved de bedst sælgende modeller, bestemmer du modellen for den bedste trimmer!

3 Galaxy GL4230

Overkommelige omkostninger tillod Galaxy GL4230 trimmeren at komme ind i de bedste tre bedste modeller til skæring i ørerne og næse. En sådan maskine kan købe enhver moderne mand, selv med en meget stingy karakter. Selvfølgelig har enheden ikke høj strøm, men han behøver det ikke. Men trimmeren håndterer direkte opgaver perfekt. Hvis du bruger det et par gange om ugen, vil værktøjet vare mere end et år. Fabrikanten har forenklet udseendet, hvilket havde en positiv indvirkning på prisen. Det skal bemærkes et højt niveau af sikkerhed, kompaktitet og ergonomi af enheden.

Gradvist er russiske mænd vant til sådanne moderne måder at passe på deres udseende, som at skære hår på deres ører og næser. Og Galaxy GL4230 for mange bliver en ægte opdagelse. Det er enkelt, praktisk og overkommeligt. Af manglerne bemærker forbrugerne ofte batteriens skrøbelighed, selv når trimmeren er inaktiv.

2 Panasonic ER-GN30

Andet sted går til trimmeren Panasonic ER-GN30, en model med et optimalt forhold mellem pris og ydeevne. Funktion af trimmeren i bekvemmelighed og pålidelighed, skærer præcist, næsten som en professionel enhed. Det kan bruges i brusebadet med barberskum. Kroppen er gummeret, så enheden vil ikke glide i våde hænder. Selv med daglig brug behøver du ikke at skifte batterierne ofte - en er nok i et halvt år.

En funktion, som nogle brugere anser for en ulempe: Spareknive er ikke leveret i sættet, de kan heller ikke findes på det frie marked. Men pas på, at trimmeren hurtigt vil fejle - mens knivene er stumpe, kan det tage flere år. Haircut hår i næse og ører vil ikke forårsage ubehag, kun en lille kittende fornemmelse. Det virker stille, hvilket giver dig mulighed for at bruge enheden til enhver tid på dagen.

1 Philips NT3160

Den første placering - Philips NT3160, nem at bruge trimmer, som er velegnet til mænd i alle aldre. Giver dig mulighed for nemt at håndtere svært tilgængelige steder og er meget enkel for begyndere at mestre. Det er næsten umuligt at blive såret eller skåret under hårklipp! Denne effekt opnås takket være den oprindeligt buede form. Håret trækker ikke ud, men forsigtigt skærer "under roden", mens du ikke føler ubehag. Trimmerhåndtaget er gummeret, så det passer komfortabelt i din hånd, glider ikke og gør ikke dets ejer skade.

Philips NT3160 er ikke egnet til et fuldskærmet overskæg og skæg, men trimningen kan bruge tips. For sin opgave - et hårklipp i næsen, håndterer ørerne perfekt. Den kører på batterier i lang tid, så enheden kan tages med dig på ture og forretningsrejser. For at undgå problemer med opbevaring og transport, leveres et specielt dæk i sættet.

Bedste Universal Trimmere

Universal trimmer - bare en godsend, fordi med sin hjælp kan du uafhængigt tage sig af hår, overskæg, skæg. Pakken indeholder en stor liste over dyser til fjernelse af uønskede hår i næse og ører.

Pæne frisure og skæg - en vigtig del af billedet af en moderne mand. Vedvarende at besøge barbera er en dyr fornøjelse, du kan nogle gange bruge sine ydelser, og i intervallerne korrigerer skægets og frisureens form ved hjælp af en universal trimmer. Denne tilgang er en god besparelse af penge, og udseendet vil altid være stilfuldt og pænt, som en stilfuld mand skal være.

Universal trimmere er udstyret med forskellige dyser, hvor du kan oprette et romantisk eller lidt brutalt billede, oprette en tre-dages stubbe eller forbedre udseendet på din egen måde. Skarpe knive, skærpet med en laser, vil ikke skade huden og fjerne helt uønsket hår på forskellige dele af kroppen.

3 Braun PT 5010

Online butikker tilbyder et stort udvalg af budget universelle trimmere - dette er kompleksiteten af ​​valget. At vælge en passende model, der giver dig mulighed for at holde dine ører, næse og skæg pæne, gør dig fortrolig med fordelene ved en trimmer, der lovligt har taget andenpladsen.

Trimmer Brown PT 5010 er letvægts, kompakt, lille som tandbørste, den har et stilfuldt design. Denne model kan kaldes 100% universel, fordi den er købt ikke kun for at fjerne uønsket ansigtshår, men også på andre dele af kroppen. For at sætte trimmeren i aktion er det nok at sætte et "AAA" type batteri.

Pakken indeholder flere dysekamme, de er nemme at bruge til at skifte de udskårne hår. Hvis du bruger enheden uden vedhæftede filer, kan du få en klar oversigt over linjerne, og takket være det lille hoved er håret nemt fjernet på vanskelige steder - et glimrende resultat opnås altid.

2 Philips MG1100

Høj kvalitet er kendetegnende for Philips MG1100 trimmeren. Med denne universelle enhed kan du godt tage hånd om dit hår og ansigt. Takket være det avancerede design og de specielle kamme af DualCut, er det nemt at trimme skæget, for at skabe en klar kontur af frisure. Maskinen giver dig mulighed for at bringe alle de fantasier, der er hjemme hos en frisør, til livs. Du kan model en goatee eller børstestørrelse, passe på sideburns og en hårlinje rundt om halsen. Enheden har en præcis justerbar kontrol og praktisk form. Selv på svært tilgængelige steder er det muligt at barbere huden jævnt.

Forbrugerne smigrer om mulighederne for Philips MG1100 trimmeren. Den er tilgængelig, kompakt og effektiv, alle dele passer perfekt. Det er behageligt at holde maskinen i hånden og bekvemt styre driftsmåden. Ulemperne ved indretningen indbefatter fraværet af dyser til næsen.

1 Remington NE3750

Det første sted i rangordningen af ​​universelle enheder er Remington NE3750, en budget trimmer med rig funktionalitet. Det kan fjerne hår i næse og ører, korrigere skægets form, overskæg, korrekte sideburns og øjenbryn. Let at lære og kan bruges i brusebadet. Der er en vådrensningsfunktion - efter hver haircut kan du vaske de aftagelige dele med vand. Copes med store belastninger, skærer forsigtigt et tykt skæg. Den er færdig med 3 dyser, en af ​​dem med dobbeltsidede knive. Gummihåndtag der giver nem brug.

En vigtig fordel er en overkommelig pris, mens producenten tilbyder høj byggekvalitet. Alle dyser er godt låsede, lette at vaske og ikke forskyde.

Videoanmeldelse

De bedste universelle maskiner præmie

Premium-universelle maskiner hjælper med en særlig omhyggelighed for at holde styr på skæg og overskæg, samt at foretage rettidige justeringer af frisure. Men dyrt udstyr til haircuts har ofte brug for professionelle frisører.

3 Moser 1871-0071 Chrom Style Pro

Højkvalitets maskine Moser 1871-0071 Chrom Style Pro er designet til professionel pleje af hovedbunden hos mænd. Det er velegnet til alle typer hår, mens du arbejder med enheden nemt og bekvemt. Selv langvarig brug af værktøjet forårsager ikke træthed hos frisøren. Et jævnt og sikkert snit sikrer skarpe knive af højlegeret stål. De drives af en kraftig motor, der drives af en innovativ mikroprocessor. Ydelsen opretholdes, når du arbejder på netværket, og når du bruger maskinen offline. Et lithium-ion batteri kan modstå et hårklipp i 90 minutter.

I anmeldelserne fremhæver professionelle frisører sådanne fordele ved Moser 1871-0071 Chrom Style Pro som roligt arbejde, produktion af høj kvalitet, bekvemmelighed og enkelhed. Utilfreds med mesteren af ​​længden af ​​det skårne hår på ansigtet, er det højere end angivet.

2 Panasonic ER-GP80

Den professionelle Panasonic ER-GP80-enhed optager selvfølgelig den anden position i vores TOP-liste. Dens kendetegn er en perfekt jævnt snit. Maskinen håndterer nemt hår med forskellig længde, du kan justere længden af ​​frisyren i intervallet 0,8. 2 mm. Alt dette sker med en fingerbevægelse på skiven. Enheden kan lige så effektivt skåret fra et husholdningsnetværk eller fra et lithiumionbatteri. Batteriets levetid er begrænset til 50 minutter. Men samtidig forbliver oscillationsfrekvensen for knive på niveauet 10.000 omdr./min. X-formede knive af slidstærkt stål og belagt med et lag titaniumnitrid og diamantlignende kulstof fortjener særlig opmærksomhed.

Panasonic ER-GP80 trimmer, ifølge mange brugere, har mange fordele. Fremhæv bør være glat og hurtig haircut, en kraftig højhastighedsmotor, bekvem justering af længden. Af minerne er der mangel på et dæk eller et tilfælde.

1 Philips HC9490

En bred vifte af stilarter kan realiseres ved hjælp af en Philips HC9490 skrivemaskine. Dette kan være en brutal stubbe eller et stilfuldt skæg, 70s-stil sideburns eller en goatee. Værktøjet er velegnet til både erfarne frisører og mænd, der er vant til at passe på deres eget ansigt. Modellen er multifunktionel, af særlig interesse er turbo-tilstanden, hvilket øger arbejdshastigheden, når der skæres tykt hår. Indstillingen for sidste længde lagres i enhedens hukommelse, og i alt kan 3 typer indstillinger gemmes for hver højderyg. I standalone mode kan maskinen arbejde op til 3 timer. I løbet af denne tid vil fagfolk kunne tjene mange kunder væk fra husholdningsnettet. Til opbevaring er der stativ og dæk.

Fordelene ved Philips HC9490 skrivemaskine er mange, brugerne er især tilfredse med den informative display og docking station, titanium blade og ergonomisk design.

Hvordan vælger man en trimmer til skæg og overskæg?

Inden du vælger en god trimmer, der passer bedst til dine behov, bør du undersøge nogle af funktionerne og egenskaberne ved sådanne enheder. Hvad skal du være opmærksom på i første omgang?

 1. Bilister bør være opmærksomme på trimmerne, der arbejder fra cigaretænderen - de kan oplades til enhver tid og barberes "på farten".
 2. Trimmere udstyret med en roterende motor er mere behagelige at bruge, skaber praktisk taget ikke vibrationer. Passer til professionel brug, ikke overophedes under kontinuerlig drift, de er i stand til at betjene strømmen af ​​mennesker, derfor er de blevet et ikke-udskifteligt værktøj i barberens arbejde.
 3. Våd og tør trimmere er det mest praktiske valg. Let at skylle med rindende vand, tolerere temperatursvingninger, så du kan gemme dem på badeværelset.
 4. Hvis du er tiltrukket af originale ting, så tag et kig på trimmerne med baggrundsbelysning. Funktionen er af interesse ikke kun på grund af designet, men også fra siden af ​​praktisk: Baggrundslyset gør det muligt at detektere lige mikroskopiske hår.
 5. En vakuumsugetrimmer er en nyttig funktion. Enheden arbejder på princippet om en støvsuger, samler beskårne hår.
 6. Hvis udskiftningsblade er inkluderet, er dette en stor bonus. På det frie marked er det meget svært at finde knivene til trimmere, så efter deres svigt skal du købe en ny trimmer. Blandt mænd er modeller med selvskærende knive efterspurgte.
 7. Ladningsindikatoren er en valgfri men nyttig trimmerfunktion. Det signalerer, at enheden skal oplades eller er forbi.
 8. Vælg modeller med forskellige driftsformer, det vil give mulighed for at eksperimentere med billedet!

Selv en barber: Vælg et skæg trimmer

Billedet består af små ting, og et velplejet skæg er en stor bonus for det. Det tager 4-6 uger at vokse, og det er den eneste midlertidige grund til at forhindre hårkaos på dit ansigt. For skæg beundret, kræver det næsten daglig pleje. Få mennesker tillader sig regelmæssige ture til barbermanden. For det første er det dyrt, og for det andet skal du konstant tildele tid til dette. I stigende grad kommer mændene til ideen: at se anstændigt hver dag, det er lettere at købe en god trimmer en gang. Med ham bliver huset til enhver tid en frisør. Og hvis stemningen opstår eller mode ændres, kan du nemt ændre udseendet selv og forblive i trenden. Men før du går til butikken for at købe en trimmer, skal du vide, hvad du skal kigge efter for at vælge den rigtige enhed.

Hvordan er trimmer bedre end andre enheder?

Hvis skæget stadig er i modningstrinnet i sindet eller på ansigtet, er det tvivlsomt, om trimmeren er nødvendig.

Ofte har modeller af elektriske barbermaskiner en indbygget trimmer. Men det kan kun bruges til små opgaver: trimning af whiskers, tanke eller kantene på hårklippet. Alvorlig pleje af skæg vil ikke fungere på grund af et for lille blad og en yderst ubelejlig ordning for en sådan procedure.

Den væsentligste forskel mellem disse værktøjer i den funktionelle. Den elektriske barbermaskin er designet til glat nul barbering, knivene skærer hårene ud af huden selv. Trimmer er designet til at forkorte håret uden tæt kontakt med huden. De kan ikke få ondt, fordi der altid er en minimumslængde af hår.

Det er meget mere bekvemt, når trimmeren har funktionen af ​​en net barberkniv. Hun behøver ikke at håndtere store områder, som med en fuld barbering. Hun vil arbejde detaljerne, hvor en tæt barbering er nødvendig for kontrast. En sådan universel enhed er f.eks. Tilgængelig i Philips-serien: skæg og børste trimmer + razor razor.

Ændring af trimmer tips, det er nemt at passe på dit ansigt og krop.

Nogle gange koster hårklipperen. Ved første øjekast er forskellen lille. Elskere af ugentlig stubbe nok til at gå gennem dens vegetation. Andre typer skæg kræver trimmer af flere årsager:

 • Den største forskel mellem enhederne er tandhøjden. I trimmeren 0,4-1,0 mm tillader meget præcise nedskæringer. I maskinens trin 3-4 mm.
 • Trimmeren er mindre og lettere. I betragtning af at flertallet af skægede mænd er omsorgsfuldt omsorg for deres smukke kvinder personligt, er det vigtigt, at positionen i hånden er behagelig. Hænder strammer mindre, det er let at lave præcise bevægelser for et godt resultat. Clipper er mere besværlig, cirka dobbelt så tung, det er svært at manøvrere det under delikat arbejde.
 • Trimmere er oftere trådløse, de opkræver længere end biler. De bruges ofte i et vådt badeværelse, hvor adgang er uønsket.
 • Trimmeren har mange flere funktioner. Med det kan du klippe hår på hovedet, fjerne hår i næse og ører, på kroppen og i det intime område. For at gøre dette skal du blot installere specielle kamme. Alle tynde former, mønstre, linjer skæres med en trimmer.
 • Trimmerens vibrationsniveau er lavere, og der er meget mindre lyd under arbejdet.

Video: Selvdesignet skæg

Hvad skal man se efter for at vælge den perfekte trimmer

Hvad er en trimmer? Det forekommer ikke noget særligt, en enhed til ansigtspleje. Men ikke alt er så simpelt. For at købet skal kunne opfylde forventningerne, er det nødvendigt at bestemme kravene "på kysten": hvad vil du få fra enheden.


Strøm system

Nogenes liv er forbundet med at flytte, nogen går næsten ikke fra huset. Baseret på dette kan du vælge den optimale type strømafbryder.

 1. Batteri. Næsten hver trimmer har et indbygget batteri. Det tager som regel 8-10 timer at oplade, men så kan du kontinuerligt bruge 30-40 minutter. For en haircut er nok. I professionelle modeller installerer seriøse producenter, for eksempel Braun, for stabilt drift to batterier. Selv under vanskelige forhold opkræver enheden kun 1 time for at arbejde autonomt i 50 minutter. Der er professionelle modeller, der kan modstå 80 minutter efter en timers opladning. Og modeller med hurtig opladning: 5 minutters opladning af et lithiumionbatteri vil give 3 minutters arbejde. For korrektionen af ​​denne tid er nok. Det er værd at være opmærksom på, om LED trimmeren har en indikator for batteriladningsstatus. Du tror måske, at dette er en mindre detalj. Men det er bekvemt at se batteriets status for at kunne oplades i tide.
 2. Netværk. Et sådant mindretal af modeller er ubelejligt at bruge. Plus det faktum, at du ikke behøver at skifte batterier. Hvis du benytter denne mulighed, er det vigtigt, at netledningen er mindst 1,8 m. Det er ønskeligt, at det kan rotere.
 3. Blandet. Kombinerer batteri og netværk, for hvilket der leveres en speciel adapter. Hvis batteriet udlades under skæring, kan du ikke vente på opladning.
 4. Fra batterier. Enkle fingerspidser er egnede. Denne kompakte model vejer oftest ca. 150 gram. Det er uønsket at bruge dem i et vådt badeværelse eller på vådt hår.
 5. Fra cigarettænderen i bilen. Sortimentet af sådanne modeller er smalt, for dem der kan lide at rejse med bil er en god mulighed for at opretholde ordren på ansigtet.
Fungerer kun fra netværket

tid

Den valgte skægform bestemmer hvilken type trimmer der er bedst at vælge.

 • For et skæg. Modellerne er udstyret med kun 1-2 dyser - kamme for at indstille hårets længde. Velegnet til elskere af lys uskadet, og indehavere af en fuld eller hipster skæg. Hår vokser i forskellige retninger, derfor for korrekt dannelse med en trimmer med et stort antal længdeformer, bygg en glat overgang fra korte hår fra sider til langt under.
 • Til overskæg og skæg. I sådanne modeller er der for større alsidighed to integrerede trimmere inkluderet. Ud over de vigtigste, fuld størrelse, er der en anden inddragelig. Kombinationen af ​​glidende trimmer er smal, mere holdbar, bøjer ikke. Dette er et godt værktøj til at give vegetation over overlæben et præcist og stilfuldt billede. En sådan trimmer understøttes for eksempel af Van Dyke eller en goatee, som kræver perfekte whiskers og en kontur, men kræver ikke mange længdeformer.
 • Universal. Kombinerer trimmeren og el-barbermaskinen. En god mulighed, når stilen omfatter en kombination af et skæg med rene barberede områder. Med en sådan enhed er der sørget for vegetationen på hele kroppen. Det har et større antal enheder, for eksempel: en razor til konturer, en dyse til næse og ører, en dyse til tynde hårklipp og modellering. Dette er et valg af unge, modige, villige til at ændre eksperimenter.

Overskæget trimmes hver 2-4 dage for at opretholde en nøjagtig form og opretholde et pænt og ryddeligt udseende.

En speciel tank til trimmede hår gør det nemt at barbere


Antal haircut niveauer

Minimale længde på en frisyre varierer i området 0,2-1,0 mm, maksimum 20-25 mm. Hvis du har brug for en hårlængde på op til 10 mm, skal du vælge en model med en enkelt dyse. Hvis du har brug for mere, skal du vælge modeller med installation op til 20 mm. Antallet af haircutniveauer kan nå op til 40. Her er parameteren som længdetrin vigtigt. I Braun, Panasonic, Philips modeller, er de sat til 0,5 mm for længder fra 1 til 10 mm. I kammen til at skære langt hår op til 20 mm kan stigningen være 2 mm. Den ønskede værdi indstilles let med den ene hånd ved hjælp af et højtryksdrejeskive eller urskive på sagen. Der er modeller, hvor ionstyring er aktiveret til ultra-præcis installation - elektronisk justering af frisureets længde. I billige modeller tilføjes dyser med fast længde til hoved trimmeren som i en klipper, hvilket giver ulejlighed ved arbejde.

Den ønskede længde af haircutet er let at installere med den ene hånd.

Bladmateriale

Fra knivens skarphed afhænger af, hvor hurtigt og præcist det ønskede resultat opnås. De er lavet af:

 • rustfrit stål;
 • titanium legering;
 • med keramisk belægning på bladet.

Selv ved at bruge det samme kildemateriale opnår producenterne funktioner i knivene til deres produkter.

 • Panasonic bruger specielle rustfrie stålblade, der er specielt skærpet i en vinkel på 45 0. Knivens skarpe forkanter forsigtigt og forsigtigt klare selv med tykke og stive børster uden at forstyrre linjens nøjagtighed.
 • Braun udstyrer sine modeller med ultra skarpe rustfrie stålblade med løftet om ubegrænset levetid.
 • Philips lægger titanium eller stål selvskærende knive. Stålklinger berører hinanden lidt under skæring, og der sker således skarphed. De er altid meget skarpe, hårklipp passerer hurtigt og præcist.
 • Babyliss bruger rustfrit stål. Feature af mærket - i det patenterede flydende hoved. Det ændrer retningen i en vinkel på 33 °, passer nemmere til huden og følger kurverne i ansigtet præcist. Haircut kommer ud pænt, men sæt et sådant hoved kun i dyre modeller.
 • Rowenta bruger knive af rustfrit stål eller titaniumlegering. Titanium er tre gange stærkere end stål. Et ekstra plus - de smøres ikke med olie.
 • Remington, Supra installerer selvskærende knive fremstillet af titaniumlegering.

Komplet sæt

Afhængigt af hvilket skæg du har på dig eller forbereder dig på at bære, vælges udstyret. Med det rigtige valg er en klar kontur af skæg og overskæg let modelleret. Skiftende dyser, du kan skære hår på hovedet og tage sig af kroppen.

 • Vedhæftning - en kam til et skæg med en hårlængde på 1-10 mm.
 • Vedhæftning - kam til hårlængde 11-20 mm. Det bruges til professionelle skæg og skabe frisurer på hovedet. Hvis du gør dit hårklipp selv, er det praktisk at endda håret på bagsiden af ​​hovedet og bag ørerne.
 • Dyse - kam til kropshår. Det giver blid kropspleje, også på intime steder.
 • Dyse til næse og ører. Lettet og smerteligt fjerner hår fra disse områder.
 • Detaljeret trimmer til præcis trimning. Perfekt til pleje af sideburns og langt hår.
Trim trim er anderledes

Ud over dyser kan kittet omfatte:

 • udskiftelige blade;
 • stå for trimmer og tilbehør;
 • barbermaskine til konturer;
 • rengøringsbørste;
 • olie til smøring af knivblokken;
 • dække.

Yderligere funktioner

Trimmeren er i stand til ikke kun at forkorte hår. Fabrikanter udvider mulighederne for en lille enhed.

 • Vakuumhåropsamlingssystem. En bemærkelsesværdig funktion, hvorved badeværelset og vasken ikke er truet af blokeringer. Klippede hår samles i en specialtank, der så nemt fjernes og rengøres. Derudover kan du trimme skæget lige inden du går i ceremoniel kjole for at opretholde et perfekt billede. Specielt anbefales til lille skæg hår.
 • Automatisk justering for enhver spænding. En dejlig funktion for dem, der rejser meget. I ethvert land justerer trimmeren automatisk til udgangsspændingen i området 100-240 V.
 • Laser vejledning. En smal bjælke viser en klar linje langs hvilken trimning der er behov for. Med ham er det lettere at opnå en klar symmetri, når man barberer rene områder på ansigtet. Det hjælper med at opretholde skægstilen, hvor det er særlig vigtigt at følge konturen - for eksempel en goatee eller en ø.
 • Hukommelse. Trimmer husker den sidst valgte længde af hårklippet. Når maskinen tændes igen, når den er slukket, installeres den automatisk i den sidste positionsindstilling.
 • Baggrundslys. Selv de mindste hår vil ikke blive savnet.
 • Vådskæring uden dyser med brug af skum, som ved barbering med en maskine. Meget behagelig både hjemme og på vejen.
Et godt værktøj til at holde symmetrien.

Vil du se stilfuldt - ikke fortryde at bruge en gang på en model af et bevist mærke med en gennemsnitlig pris på 3,5-4 tusind rubler. Det er nødvendigt at bruge trimmeren ofte, og udover varig service vil du være tilfreds med det ergonomiske design med en gummieret opsamlingszone. Når enheden er komfortabel i hånden og mindre vibrerende, er den let at kontrollere, hvilket sikrer maksimal nøjagtighed og fleksibilitet i bevægelse uden risiko for forskydning af leddet.

Professionelle modeller koster fra 8 tusind rubler. Hovedforskellen fra husstanden - længere batterilevetid. De købes, hvis standardtiden ikke er nok.

I anmeldelser af billige modeller op til 1.5 tusinde rubler bemærkes det, at batterierne ikke holder afgiften meget godt, spidserne er ubelejlige at bruge, knivene er hurtigt stump.

Anmeldelser glad skægget

Trimmer Braun BT3020. 1. Lige ligger i hånden. 2. Stilfuldt design. 3. Kvaliteten på barberingen på toppen. 4.God pris. 5. Punktjustering af længden med et godt trin. Jeg synes det virker helt fint! Et stort plus er dens kompaktitet, selv når du tager en tur, kan du tage den med dig.... Det er også værd at bemærke, at trimmeren blot holder ladningen rent og rengøres under vand. Trimmer er blevet en af ​​de vigtigste ting i dagligdagen. Amatør eksperiment med deres udseende bestemt rådgive.

curgin150

http://irecommend.ru/content/otlichnyi-trimming-ot-braun

Awesome trimmer! Philips BT7210 efterlod kun positive følelser. I første omgang brugte jeg en hårklipper til at skære og trimme et skæg. Efter skrivemaskinen var håret overalt. Denne trimmer indsamler alt skåret hår i en integreret beholder. Badeværelset er nu rent! 20 justeringer af hårlængden giver uendelige muligheder for kreativitet! Ture til frisører annulleres! Separat vil jeg notere batteriets levetid på det interne batteri. Personligt har jeg nok af en afgift i næsten en måned at trimme et skæg.

Artyom P

http://irecommend.ru/content/super-trimmer-0

... Panasonic er 2031... det koster pengene og vil fungere ikke et år. Meget god magt, for hovedet selvfølgelig virker ikke, men skæg og overskæg rager med et knæk. Der er også seks justeringer af længdeindstillingerne, som giver dig mulighed for at lave et skæg, som du slet ikke skal barberke, små knive renser håret ret rent. Det holder batteriet perfekt, jeg oplader det en gang hver 3. uge, og jeg barberer tre gange om ugen. Generelt kan du skrive meget godt, men det er bedre at tage og sørge for dig selv. Jeg anbefaler venner til alle.

provatorov

http://otzovik.com/review_2614159.html

Home Salon: let, hurtigt og stilfuldt

Resultatet er det samme som efter salonen, men opnås uafhængigt derhjemme? Det er ret ægte. Trimning er let.

 1. En trimmer uden vedhæftninger skitserer kantningen på nakken, så skæget ikke bliver til vegetation på brystet. Konturen er lavere, mellem eller øvre. Rens straks det resterende halsområde, så overskydende hår ikke blander sig med barberingen. Foring nederste kontur af halsen
 2. Bestem den ønskede længde på skæget, indstil den ønskede vedhæftning på trimmeren. Stramt tryk på dysen til huden, det korte skæg fjernes først mod hårvækst. Huden strammes i modsat retning. Hvis skæget er stort, for at fjerne overskydende længde fra siderne af ansigtet, flyt trimmeren fra top til bund. Bevægelserne skal være glatte og langsomme nok (ved første hastighed), ellers har trimmeren ikke tid til at skære hårene. Trimmer bevæger sig fra top til bund.
 3. Skitsér sidekonturen på kinderne mod øret. Trimmeren sættes på knivets hele plan eller kun på kanterne. Hjælp din hånd ved at trække huden i modsat retning. Trimmer satte hele knivets plan
 4. Fortsæt til designet først, derefter den nederste kontur af whiskers, flytte trimmeren i en hvilken som helst ønsket retning. Hvis whiskers ikke leveres, overskydende vegetation er simpelthen barbert væk. Trimmeren kan flyttes i enhver retning.
 5. Børsterne på kinderne, hvis det kræves af stilen, er barberet lige under kindbenene, parallelt med hagen. Huden strammes i modsat retning. Hvis trimmeren understøtter den våde barberingsfunktion, skal du bruge skum.

Jo mere omhyggeligt detaljerne er udarbejdet, jo tættere kommer hjemmet til det professionelle.

Mindste indsats for renhed af enheden

Når du køber en trimmer, skal du være opmærksom på, hvordan du rengør den. Holde enheden ren er ikke mindre vigtig end for en person, det skal gøres efter hver brug. Derefter forbliver værktøjet i fremragende form, hvilket hjælper med at opretholde skægets perfekte tilstand og opretholder det nødvendige hygiejneniveau.

Der er modeller, hvor skærehovedet fjernes og skylles under rindende vand. Ved efterfølgende installation er det vigtigt at sikre, at knivene er tørre.

Faste klinger rengøres med en speciel børste, der leveres med en trimmer. Hvis instruktionerne til modellen viser, at knivene regelmæssigt skal smøres, er den specielle olie (medfølger i pakningen) stiplet i 2 til 3 steder. Derefter ændres positionen af ​​kontakten flere gange for jævnt at distribuere smøremidlet. Der er modeller, hvor knivene er udstyret med et specielt reservoir - en vatpind til automatisk smøring. Derefter anbefales det at regelmæssigt fylde reservoiret.

De mest komfortable vandtætte trimmere. På deres tilfælde er der specielle åbninger, hvorigennem enheden renses, skylles simpelthen under rindende vand. Du kan endda bruge dem i brusebadet, men kun med netledningen frakoblet.

Nok skylning under rindende vand

I frisørsalonen er forskellige mennesker trimmet med en enkelt trimmer, så den er placeret i en speciel enhed til sterilisering. I hjemmet gælder denne foranstaltning ikke, fordi knivene ikke er i kontakt med huden, det er umuligt at modtage selv den mindste skade.

Når en mand vokser et skæg, går han ud fra, at en helt anden pleje vil begynde for hans udseende. Behandlingen er mere kompleks end den tidligere glatte barbering. Med udformningen af ​​konturerne, overholdelse af symmetri og konstant vedligeholdelse af formularen. Hvis du nærmer dig udvælgelsen af ​​trimmer til huset omhyggeligt, skære et skæg i stedet for at bruge tid og nerver vil blive en behagelig procedure.

Sådan vælges en sofa til depilation

Afhaling af det intime område