Maskine til mandlige intime hårklipp

Hårfjerning fra pubic zone kan forårsage irritation ikke kun hos kvinder, men også hos mænd. Flere og flere repræsentanter for en stærk halv får maskiner til en intim frisyre, som hjælper dem til at se attraktivt ud for et modsat køn.

Særlige egenskaber

Naturen har lagt ned, at mænd har meget mere vegetation på deres kroppe end kvinder. På trods af flertallets ønske om at se brutalt ud, mener mange ikke, at fjernelse af vegetation fra lyskenområdet er forkasteligt.

Der er flere faktorer, der tyder på, at du skal overvåge det intime område. Rigelig vegetation i dette område bør behandles af følgende grunde:

 • til hygiejneformål
 • for at gøre lysken attraktiv. Mange kvinder kan lide velplejede fyre;
 • hvis en mand bærer badebukser, vil denne procedure være nødvendig for ham
 • eliminering af vegetation på intime steder letter processen med at opretholde renhed. Det bliver lettere at tage vandbehandlinger;
 • Ved hjælp af en intim haircut får du et mere sexet udseende. Genitalorganet bliver visuelt større i forhold til baggrunden i form af tykt hår.

Det er værd at bemærke, at mænds intime hårklipp har eksisteret i lang tid. Repræsentanter for en stærk halvdel fra Det gamle Ægypten og Indien foretrak at fjerne vegetation fra hele kroppen for at overholde hygiejnestandarder og ikke at sprede forskellige infektioner.

Følgende typer af hårklipp er meget populære:

Haircut "baby" er den fuldstændige fjernelse af al vegetation fra lyskeområdet. Muslimske krigere brugte ofte det til at opretholde hygiejne. Brasiliansk haircut er ikke anderledes end den tidligere version, bortset fra tilstedeværelsen af ​​lige og korte hår over bunden af ​​penis. Denne stil er kun egnet til mænd, der har en lang penis og tyk vegetation.

Ved hjælp af "accent" kan du visuelt øge reproduktionsorganets længde. Haircut er dannelsen af ​​en firkant med kort beskåret hår. Men på grund af "kile" kan du visuelt tykke et medlem. For at skabe et sådant hårklipp skal shave håret over bunden og danne et billede af en kegle.

Haircut "Napoleon" -eksperter anbefaler brugen af ​​mænd, der har et reproduktiv organ med medium størrelse. Det er at fjerne vegetationen på pungen og penis selv.

Mænd forlader også ofte en tredemølle på puben, skærer ud en krone, hjerter, forskellige symboler og geometriske figurer. Sådanne haircuts kan som regel foretages i en professionel salon, men nogle mænd klare sig selv ved hjælp af trimmer og elektrisk barbermaskin.

I butikken kan du købe forskellige typer værktøjer til mandlige intime hårklipp. Barberskrabere har længe gået i baggrunden. De blev med succes erstattet af en elektrisk barbermaskin og trimmer for at eliminere vegetation i lyskeområdet. Alle kan lave et intimt hårklipp med egne hænder ved hjælp af en skrivemaskine og stencil.

Vælg en trimmer for kroppen er ikke svært. Mange producenter tilbyder modeller til arbejde på intime steder. Hvis du sammenligner en sådan enhed med en barbermaskine, skal du forstå driftsprincippet. Denne enhed kan ikke have samme virkning som et blad. Dens formål er at skabe den perfekte frisure, hvor hvert hår har samme længde.

Ingen saks kan give samme effekt som trimmeren garanterer. Der er universelle trimmere, der giver dig mulighed for at skabe en model-intim haircut sammen med tegningerne. Du skal kun udføre revision ved hjælp af en maskine eller pincet.

På trods af at denne teknik ikke skaber en glat barbering, bruger mænd det ofte til at skabe intime frisurer, fordi det eliminerer muligheden for nedskæringer og irritationer. Brug af trimmeren fremkalder ikke hårets indvækst i huden, hvilket forårsager en masse problemer for dem, der bruger en simpel barbermaskine.

Elektrisk barbermaskine til et intimt hårklipp vil fjerne håret ved roden. Producenter tilbyder modeller, der understøtter tør og våd barbering, hvilket reducerer sandsynligheden for betændelse. Modeller med teleskophåndtag, som er nemme at bruge selv på de mest utilgængelige steder, er udbredt. Elektriske barbermaskiner, der er designet til at arbejde på kroppen, kaldes ofte brudgommen.

Producent Rating

For at lave en højkvalitets frisure skal du korrekt vælge en speciel maskine. Mange producenter producerer udstyr af denne art, men kun få kunne klare kundernes tillid.

 • Braun tilbyder sine højkvalitets enheder til dets publikum. Fabrikanten producerer elektriske barbermaskiner til kroppen, hvorved det er muligt at lægge orden ikke kun den intime zone, men også armhulenes, skuldre og rygsækken. Nogle modeller er udstyret med "automatisk trimmer" mulighed, hvor der er flere tilstande til hver længde. Den våde barbering funktion tillader brugen af ​​knive. Vandtæt bolig og muligheden for udnyttelse i brusebadet gør dette mærke til en favorit blandt producenter af maskiner til intime hårklipp.
 • Philips har udviklet en række enheder, som enhver kan opretholde sin attraktivitet. Mærket har kropstrimere, der arbejder offline. Enheden har et højt sikkerhedsniveau, forårsager ikke allergi og irritation.

TOP-5 bedste maskiner til intimt hårklipp (2018)

Hårklippere er fast etableret i vores liv. Med deres hjælp kan du lave en fashionabel frisure, skære hår på ansigtet og også lave et stilfuldt intimt hårklipp.

Funktioner af udvalgte modeller

Funktionerne omfatter:

 • Det kombinerede strømforsyningssystem gør det muligt at bruge maskinen selv i mangel af stikkontakt.
 • Små dimensioner, letvægts og ergonomisk form giver en bekvem proces til trimning og skæring af hår.
 • Maskinerne arbejder praktisk taget uden støj og vibrationer.
 • Den skarpt skarpe knivblok er lavet af slidstærkt stål af høj kvalitet, som ikke er korrosionsbestemt.

Fordele og ulemper

Hårklippere på intime steder har flere fordele:

 • Det lange strømkabel giver en bekvem frisyre, begrænser ikke bevægelser under driften af ​​enheden.
 • Apparatets tilfælde er lavet af slidstærk plastik med gummierede indlæg, som sikrer en pålidelig fiksering af maskinen i din hånd.
 • Det rummelige batteri sikrer en lang drift af enheden uden tilslutning til det elektriske netværk.
 • Inkluderet med maskinen får du tilbehør til pleje af knivene.
 • Kontrolfunktionen af ​​længden af ​​det skårne hår giver dig mulighed for at lave en række haircuts.

Blandt maskinens mangler kan identificeres sådanne øjeblikke:

 • Bladene kan ikke selvskærpe.
 • Der er ikke noget system til støvsugning af det resterende afskårne hår.
 • Pakken giver ingen sag til transport af maskinen og dens daglige opbevaring.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

For at købe en slidstærkt enhed, der vil give højkvalitets haircut, skal du nøje overveje valg af model:

 • Tilstedeværelsen af ​​opladningsindikatoren giver tid til at genoplade batteriet.
 • Med en lille størrelse og let vægt er det praktisk at tage en bil med dig til hvile og rejse.
 • Køb kun skæreværktøjer i specialforretninger.

JAGUAR J-Cut Pico


Jaguar J-Cut Pico 02570 er en kompakt hårklippemaskine, som du nu kan klippe dit hår hjemme og spare tid og penge på et besøg hos en frisør. Apparatets knive er lavet af materialer af høj kvalitet, der giver et blidt hår af høj kvalitet. Indbygget ladestyringsfunktion beskytter batteriet mod overbelastning.

Den ergonomiske krop sikrer, at J-Cut Pico 02570 holdes fast i hånden under brug. Den overvejede model har en lav vægt, er velafbalanceret og er nem at bruge, selv under forholdene med intensivt arbejde. Derudover kan udstyret have reduceret vibration og støj for endnu mere behageligt arbejde. Clipper er lavet i et moderne, stilfuldt tilfælde og er lille i størrelse, hvilket gør det muligt at tage det med dig. Jaguar J-Cut Pico 02570 vil i høj grad lette din hårpleje proces.

fordele:

 • Professionel trimmer.
 • Det er kompakt i størrelse 107 mm.
 • Meget komfortabel i hånden giver bevægelsesfrihed under skæring og sætter ingen begrænsninger på kreativitet.
 • Netværk / Batteri.
 • Intelligent ladningskontrol med overbelastningsbeskyttelse.
 • Præcisionsskæring af skivehovedet med et hurtigt skift system.
 • Udstyr: står til opladning, 4 dyser, børste, olie.
 • Kraftig motor med høj hastighed.

ulemper:

 • Inkluderet er ingen saks og et tilfælde til opbevaring.
 • Ikke selvskærende knive.
 • Kropet er ikke gummeret.

Braun HC 5050


Enheden til haircuts Braun HC 5050 er et meget bekvemt værktøj til at skabe enhver moderne frisure. Den har meget skarpe og sikre knive, der garanterer perfekte resultater, hvilket sikrer dig fuldstændig sikkerhed. Desuden er foringsrøret fuldstændigt forseglet, takket være hvilket apparatet kan skylles under vandstrålen. Det unikke Memory Safetylock barbersystem er i stand til at huske de sidste indstillinger, der blev brugt, og for din komfort husker den den valgte længde.

Takket være den fuldstændigt lukkede indkapsling af enheden kan den hurtigt og sikkert skylles under rindende vand, det kan også gøres med de indre dele af enheden for maksimal hygiejne. Memorering og fastsættelse selv efter fjernelse af dysen af ​​de sidst anvendte længdeindstillinger er meget bekvemt. Det fine værktøj til den mest behagelige frisure og et dejligt udseende.

Helt sikre og meget skarpe knive hjælper dig med at få et godt resultat.

For at sikre uafbrudt strøm til at oprette den rigtige frisyre, er dobbeltbatteri funktionen til rådighed. Enheden har også 16 længdeindstillinger, og alt dette kræver kun 2 tips. Så du kan glemme en række ekstra værktøjer, de er ikke nødvendige her.

Udstyret med et flydende krystal display, der viser batteriladningsniveauet. Takket være batteriet kan den brune enhed arbejde autonomt i op til 40 minutter. Bare oplad enheden og tag den med dig på en tur eller forretningsrejse. Batteriladningstid 8 timer. Du kan ikke være bange for strømforstyrrelser: en speciel stikkontakt styrer automatisk spændingen.

fordele:

 • Fuldt forseglet krop af maskinen giver dig mulighed for hurtigt og hurtigt at skylle det under rindende vand.
 • Utroligt skarpe, men sikre blade for maksimale resultater.
 • 2 skæretip giver dig mulighed for at ændre stilen i en række 16 længdeindstillinger. Glem tusind tips!
 • Oplad bilen i hjemmet og tag den med dig på vejen.
 • Automatisk spænding regulering gør enhver tur behageligt. SmartPlug-stikket justerer automatisk spændingen (100V-240V). Alt til din bekvemmelighed - hjemme og på vejen.
 • Fanger og husker de sidst anvendte længdeindstillinger, selv efter at dysen er taget ud.
 • Det dobbelte batterisystem giver konstant strøm til en perfekt jævn frisure.
 • På grund af effektiviteten af ​​Ni-MH-batteriet løber maskinen op til 40 minutter.
 • Displayindikator: Indikator med lav ladning.
 • 16 muligheder for hårets længde.
 • Pensel til rengøring.
 • Olie og taske inkluderet.

ulemper:

 • Den anden vedhæftning til langt hår er næsten ubrugeligt. Haircut langt hår kun med en kam og en maskine uden dyse.
 • Højfrekvent squeak oplader.
 • Ingen vakuumsugning.
 • Ikke selvskærende knive.
 • Kropet er ikke gummeret.

Vi præsenterer for din opmærksomhed en gennemgang af denne model fra eksperter:

Braun cruZer6 high definition


BRAUN CruZer 6 Precision trimmer (CruZer6Precision) har et meget lille hoved til at fjerne hår på vanskelige steder og former. Det lille skæreelement gør det muligt at arbejde specielt tæt på huden og giver skarpe ender og præcise konturer.

Takket være de to kamme - 5 mm og 8 mm - giver cruZer6-præcisionen dig mulighed for nemt at overvåge længden af ​​ansigtshår. Vælg blot en af ​​de to trimmer indstillinger, og du kan styre længden af ​​dine sideburns, whiskers eller øjenbryn.

BRAUN CruZer 6 Precision trimmer (CruZer6Precision) er meget behagelig at holde og nem at rengøre. Takket være sin lille størrelse passer denne håndholdte overskægs trimmer ind i enhver kosmetikpose og er fantastisk til brug både hjemme og på farten. For at rengøre trimmeren skal du bare fjerne blekhovedet og skylle det under rindende vand.

Enheden fungerer på et enkelt AAA batteri, som kan købes i enhver butik. Trimmeren er lidt tykkere end en almindelig kuglepen, hvilket er praktisk, når du bruger og arbejder. Det stilfulde tilfælde vil også være en ejer af enheden. Glideskiften er placeret på selve trimmerarmen.

Sådan barber du en lyske til en mand - værktøjer, tips og tricks

Barbering af den male indinale zone har mange fordele:

 1. Med barbert hår i lysken bliver medlemmet visuelt større.
 2. En partner vil gøre mere villigt et slag på en barberet pubis på grund af manglen på hår, der ikke kan komme i munden.
 3. Manden, der barberede pubis, undgår ophopning af forskellige bakterier i det indinale hår.
 4. Der er ingen ubehagelig lugt, og testiklerne virker ved optimale temperaturforhold på grund af manglende hår.

Der er flere ulemper ved lyskalbering:

 1. Den største ulempe er irritation af lyskeområdet. Især om sommeren.
 2. Barbering tager meget tid og kræver regelmæssig vedligeholdelse.

Som det fremgår af sammenligningen, er fordelene noget større. Men mange mænd, der har oplevet en engangs barbering, nægter at fortsætte det på grund af irritation, fordi de ikke vil opleve det igen.

Hvilke værktøjer bruges til barbering

Hårfjerning i det intime område kan udføres med forskellige værktøjer:

 • Depilator - lover den mest langsigtede mangel på hår. Men læger advarer om, at depilatoren, når den er fjernet, skaber et lille sår i stedet for hvert hår, som senere kan blive til forskellige infektioner. En anden ulempe ved depilering er følsomheden af ​​lyskeområdet, som ikke behøver at hyppige procedurer;
 • creme depilatory - ganske let at bruge. Men mange mænd, der er bekymrede for deres fødedygtige funktioner, foretrækker betyder, at de vil beskytte deres testikler og penis mod anvendelse af aggressive kemiske forbindelser. Hvis cremen kommer ind i det åbne kød, kan du blive brændt. Derudover er metoden ikke særlig behagelig og kan forårsage en allergisk reaktion;
 • trimmer - dens anvendelse er berettiget ved den første hårfjerning, når der er langt hår, der skal forkortes. Sørg for at bruge skægspidser. Med regelmæssig barberhule er brugen ikke retfærdiggjort, da den delikate hud i pungen let kan blive skadet;
 • engangs eller genanvendelig barberskrabbe. Det kan bruges uafhængigt uden hjælp fra ekstern bistand. Det anbefales at bruge selv af fagfolk;
 • Du kan også bruge en lige barberkniv - men for at bruge den skal du have en særlig færdighed, ellers er det nemt at skære dig selv.

Af disse værktøjer er den bedste mulighed en barbermaskin. Det er den mindst farlige, og dets brug kræver ikke nogen specielle færdigheder eller bruger ekstra penge til at købe dyre værktøjer.

Sådan forbereder du dig

Gruberberøring kræver særlig behandling, da denne zone er mest følsom over for en mand og derfor kræver omhyggelig forberedelse:

 • Før du begynder barbering af hår, skal du tage et varmt brusebad, takket være, huden bliver renset og fordampet;
 • hvis proceduren foregår for første gang eller ikke er blevet udført for længe siden, skal du tæve hårene med en trimmer eller en saks. Dette vil tillade færre hår at sidde fast i en barbermaskine;
 • Anvend derefter barberingshjælpen. Det anbefales at bruge præparater til sart hud;
 • Fortsæt til barberingsprocessen. Det er bedst at barbere sig langs hårets vækst. Maskinen skal være skarp. For første gang skal du planlægge, hvad der bliver brugt mindst en halv time.
 • bedst hvis fjernelsen udføres før sengetid. Dette vil gøre det muligt for huden at roe ned, reducere den efterfølgende irritation på grund af, at personen om natten flytter mindre, sveder ikke, og derfor er barberingsområdet mindre i kontakt med tøj.

Sådan barberes et intimt område for første gang.

Barbering i lysken er værd at overveje proceduren trin for trin:

 1. Først skal du afskære langt hår med saks eller trimmer. Jo kortere det viser sig at skære håret, jo lettere vil det være at barbere dem med en barberkniv. Følgelig vil irritationen af ​​linsens delikate hud være mindre.
 2. Hvis det blev besluttet at bruge hårfjerningskrem til hårfjerning, skal du først prøve det et eller andet sted i armens skur. Således kontrollerer kroppen for en allergisk reaktion. Og først efter det kan du bruge det i lyskeområdet. Den første applikation på lårens hud skal ske så forsigtigt som muligt. Først påfør lidt creme og følg kroppens reaktion. I intet tilfælde skal fløden falde på hovedet.
 3. Det er nødvendigt at tage den mest komfortable stilling i badeværelset eller brusebadet - dette er den bedste løsning. Du kan også sidde sidder på kanten af ​​toilettet. Det vigtigste, at det var praktisk og tid til barbering var nok.
 4. Påfør skum eller barberkrem. Du skal vælge et middel til følsom hud. Nå, hvis et sådant værktøj har antibakterielle egenskaber. I processen, som du barberer, kan du tilføje barberingsmiddel for at blødgøre proceduren. Det er således muligt at opnå mindre hudirritation i slutningen.
 5. Du kan begynde barbering. Det bedste valg af maskinen vil være en ny dyse med det maksimale antal tilgængelige knive. Det er bedre at lave korte slag og skyl derefter maskinen. Dette vil give et minimum af pas på den delikate hud i lysken, og sørg for en ren barbering første gang. Efter barbering, for at opnå glathed, kan du smøre huden igen med et barberingsmiddel og gentage proceduren mod hårvækst. Under ingen omstændigheder kan man ikke trykke på maskinen, bevægelsen skal være luft.
 6. Det er meget vigtigt ikke at gå glip af området under penis og fra dets sider. Nogle hår kan vokse bogstaveligt ved roden og er lette at savne. Når du barberer - med den ene hånd skal du vippe det seksuelle organ i forskellige retninger, og den anden med maskinen for at sikre renheden af ​​barberingen ved bunden af ​​penis. Det er også vigtigt at barbere området fra siderne af pungen. Det er svært at se, om du barberer mens du står. Det er ikke svært at barbere pungen, det vigtigste er at overholde reglen om, at alle bevægelser skal være lette, og ikke at spare midler til barbering, hvilket sikrer en perfekt glidning af barbermaden og vil spare dig for at blive trukket op og springet af barbermaden.
 7. Efter proceduren skal du vaske grundigt, vask det brusebad eller bad, hvor barberingen fandt sted. Barberet lyske kan behandles med lotion, aftershave eller babyolie. Dette vil reducere efterfølgende irritation ved regrowing barberet hår.

I princippet er hele proceduren ikke særlig kompleks og er let at gøre alene. Det vigtigste er at forstå, at uanset hvor forsigtigt den første hårfjerning blev udført, er følelsen af ​​ubehag under hårgenvækst usandsynligt at blive undgået.

Nogle nyttige tips

Hver mand har sine egne hemmeligheder, som han har udviklet til en ren og smertefri barbering. Tilsvarende, når barbering hår lyske område. Over tid vil sådanne færdigheder opstå. Nå, for første gang skal du overholde følgende tips:

 • Hvis du skal bruge et gammelt blad, når du barberer igen, er det bedst at tørre det godt efter den første barbering. Således vil det ikke blive udsat for rust og vil forblive skarp;
 • under ingen omstændigheder barbere uden brug af blødgøringsmidler
 • Ved de første prøver kan barbering af lysken resultere i udskæringer. Ingen grund til at være ked af det. Der er intet galt med det. Det er nok at behandle udskæringerne med et antiseptisk middel. I fremtiden vil den akkumulerede erfaring tillade at undgå sådanne situationer;
 • under ingen omstændigheder kan du ikke flytte barbermaskinen til siden. Ellers kan du ikke undgå nedskæringer;
 • første prøver kan begrænses til ufuldstændig barbering af håret. Dette vil reducere irritation og samtidig begynde at pleje huden til barbering.

Hvad skal du være opmærksom på

Hvem advarede, han er bevæbnet. Der er nogle uventede konsekvenser, som du skal være forberedt på:

 • Det er bedst at begrænse sex efter barbering;
 • sved, der falder på den barberede overflade af lysken, forårsager brænding og kløe. Du skal være forberedt på dette;
 • også for at undgå irritation er det bedst at begrænse sportsaktiviteter umiddelbart efter barbering. Ikke kun sved, men også overdreven friktion af tøj kan forårsage irritation;
 • efter flere gange vil huden blive brugt, og proceduren vil ikke forårsage en sådan kløe;
 • Hvis der i løbet af proceduren er nedskæringer eller sår, er det nødvendigt at begrænse seksuel kontakt indtil fuldstændig heling.
 • Efter barbering skal du omhyggeligt overvåge lårens hud og være opmærksom på eventuelle støder. Der er intet galt med det, men ingen er immun fra indgroede hår.

Sammenfattende kan vi sige at barbering af en manns lyske ikke kræver nogen præstationer fra ham, men giver ham mulighed for at føle sig mere velplejede, smukke og sexede. Og så rejser han ham i øjnene og i øjnene af en kvinde til et andet niveau.

Mænds intime barbermaskine

Mænds korte, intime hårklipp eller bikini-design: Hvem har brug for det?

Haircut inden for intime områder - et begreb med flere betydninger. I bred forstand er det hårfjerning i den såkaldte bikini zone - kønsområdet, kønsområdet og indersiden af ​​lårene. Denne zone for en mand er ikke mindre delikat end en kvindes. Det er meget vigtigt at opretholde sin hygiejne. Fjernet helt eller forkortet hår på flere måder: ved hjælp af en barbermaskine, depilatory cream, voks, epilator el eller trimmer. Intime mænds hårklipp har en række fordele, de kan nemt og fuldstændigt laves hjemme. Valg af formularen er også enkel, passende designhår, du kan vælge online blandt billederne på internettet.

Nogle gange forstås udtrykket "mandligt intimt hårklipp" som et bikini-design, hvilket indebærer helt fantastiske krøllede hårklipp, hårfarve, dressing med sten og strass. På skammen kan mændene flaunt tegnet af stjernetegnet, fodboldholdets emblem og absolut et hvilket som helst symbol.

Relevant er de mannlige intime abstrakte frisurer. Denne mulighed for at pleje et bikiniområde er selvfølgelig en amatør, men det bliver stadig mere populært blandt repræsentanterne for det stærkere køn i forskellige aldre, der ønsker at hævde sig i form af maskulinitet, imponere deres partner og diversificere deres sexliv.

Mænds intime trimmer hårklipp og deres fordele

Mange kvinder betragter hår i genitalområdet hos en partner som en maskulin spændende detaljer. Men en mandlig intim haircut betyder ikke fjernelse af hår helt. Den eneste undtagelse er typen "Baby", hvilket indebærer barberet pubis. Shorn bikini område - en hyldest ikke kun til æstetik, men også:

 • lette vask og holde kønsorganer og følsomme områder rent på en mands krop;
 • forebyggelse af ubehagelig lugt forårsaget af bakterier, der multipliceres i hår i bikiniområdet;
 • forebyggelse af lus
 • mandlige selvværd faktor.

Udvælgelse af en passende frisyre vil ikke være svært, hvis du studerer online, hvordan dette eller det ser ud i virkeligheden.

Mænds intime haircut: udvælgelsen og populære typer af enkle frisurer

 1. Mænds enkle, intime hårklipp indebærer barbering eller hårdannelse over pubiczonen og på indersiden af ​​lårene. I selve pubis bliver håret forkortet.
 2. I løbet af bikinien afskærer hårklippene fra hårdækslet den øverste del af lårene.
 3. Formålet med at skabe "Atlet" frisure er at fjerne håret langs den øvre kropslinie, så det ikke er synligt fra under lavt sæt undertøj.
 4. "Accent" - en lille kvadrat hår lige over det genitale og glat barbert bikiniområde.
 5. Ved hjælp af en trimmer kan du oprette et billede på puben, fra billedet af et dyr til bilens emblem.

Valg af trimmer til bikini design derhjemme

Selvfølgelig har mænds intime hårklipp i en specialiseret salon flere fordele, herunder professionel udvælgelse, professionalisme og præcision af mesteren og så videre. Men i hjemmet kan pubhår gøres helt gratis selv eller med hjælp fra en partner, så en sådan "frisørsession" bliver en del af en kærlighedsplay. Olie i lidenskabens ild vil tilføje og dele eksempler på bikini frisurer online. For at lave et bikini-design med høj kvalitet og bevare den velplejede zone i lang tid, har du brug for en speciel maskine - en trimmer til den intime zone. For begyndere vil udvælgelsen lette minivurderingen med en beskrivelse.

 1. Ziver 108 er en miniature trimmer til et bikini område med udskiftelige dyser. Udvælgelse af dyser afhænger af hårets tykkelse. Drevet af mini-finger batterier.

Hvis et menneskes skindhår ikke er for tykt, passer den kvindelige trimmer af enhver model til ham.

Så, hvad der vil være frisyrets frisure i en mand, afhænger udelukkende af hans mod og fantasi. Og færdigheden hos en intim frisør kan forbedres ved at se pædagogiske videoer online.

Hvis du kunne lide artiklen, kan du dele den med dine venner i det sociale. netværk. Og jeg siger farvel til dig til nye møder!

Sådan fjerner du håret i lyskeområdet

Den universelle krops trimmer cruZer krop giver dig mulighed for at skabe kroppen af ​​dine drømme.

Du forsøgte sandsynligvis at trimme håret på brystet eller barbere armhulerne. Hvad med underkroppen? Trimmer til fjernelse af hårfjerning i lyskeområdet cruZer kroppen vil give dig glathed i underlivet med minimal tid. Smuk bundudsigt - nu ikke kun for piger. Så fortsæt med at forbedre!

Først skal du bruge en krops trimmer tilsluttet en stikkontakt til at skære pubic hår af enhver ønsket længde. Dette vil ikke kun give et mere velplejet udseende af lyskeområdet, men vil også forenkle yderligere ren barbering af alle dele af kroppen, som du gerne vil have helt glat. Og vær ikke bange for denne metode til fjernelse af hårfjerning i lysken: Ved hjælp af kamvedlægget for følsom hud til brudgommen til kroppen, vil dine mest følsomme zoner være i sikre hænder!

Nu tag et varmt brusebad for at blødgøre håret og åbne porerne. Påfør en lille barberkrem til følsom hud. Indbyggede Gillette Fusion-knive til ultra-glat og sikker barbering eliminerer eventuelle begrænsninger for hårfjerning i lyskeområdet - uanset hvilken del af ljummen du skal barbere rent. Bare stram din hud og brug korte, lette bevægelser af barbermaden.

For at give lysken et pænt og sexet udseende, ville det ikke skade for at fjerne håret i underlivet. Derudover er det også en fantastisk måde at give maven et mere elastisk og kontureret udseende. Måske er det derfor, du vil prøve dette hårklipp. Brug cruZer body trimmer til at skære og barbere pubic hår i én bevægelse og skabe et forførende billede af din krop.

12 bedste hår trimmere

En trimmer er en lille enhed, der er i stand til at løse mange problemer med pasning af ansigts- og ansigtshår: læg det rigtige hår i orden og fjern unødvendigt hår. For altid at glemme den usikre og kedelige saks skæring, behøver du kun at købe hjem en høj kvalitet og praktisk hår trimmer.

Kriterier for valg af den bedste trimmer til hår

Formålet med enheden

Alle trimmere er opdelt i enheder til trimning af skæg og overskæg, udstyr til fjernelse af næsehår og enheder 2 i 1, der kombinerer de to første funktioner.

Strømtype

Trimmere kan drive strømforsyning, batteristrøm, batteristrøm eller kombinere strøm fra et netværk og autonome kilder.

Bladmateriale

Det mest populære materiale er rustfrit stål. I dyrere modeller er stålblade undertiden belagt med titanium, kulstof og keramik.

Batteriets levetid

I populære modeller varierer tiden fra 30 til 100 minutter.

Hårlængdeområde

I forskellige modeller varierer hårets længde fra 0,4 til 1,5 cm.

Top Hair Trimmer Manufacturers

Søg efter den bedste hår trimmer er bedst at starte med valget af et pålideligt mærke. Listen over de bedste omfatter naturligvis virksomheder, der har vundet berømmelse som producenter af udstyr til professionelle frisører og stylister, men samtidig glemmer de ikke almindelige forbrugere. Ledende stillinger blandt dem er optaget af: det berømte amerikanske mærke Wahl, German Moser (ejet af Wahl), og også fransk Babyliss. De traditionelt stærke Philips, Braun, Panasonic, Remington husholdningsapparater er på samme fod. Men billige produkter af kendte mærker bør undgås for at undgå ubehag ved brug og for at bevare nerveceller (og penge).

De bedste trimmere til skæg og overskæg trimning

Philips BT 7210 trimmer med et vakuumsystem er en pålidelig og effektiv enhed, der gør det muligt at trimme eller trimme skæget og holde det omkringliggende rum rent. Høj kvalitet resultat af en frisure og komfort i processen med at bruge en trimmer er forsynet med følgende sæt af funktioner og egenskaber:

 • LiftTrim. Dette er et proprietært system, der præ-løfter hår, styrer dem til bladene. Resultatet er en flad børste i en bevægelse;
 • Selvskærende knive i rustfrit stål. Altid skarpe og kræver ikke smøring;
 • 20 muligheder for at indstille længden af ​​skiven. En speciel regulator giver dig mulighed for at indstille den ønskede værdi i trin på 0,5 mm. Indstillingsområde 0,5-10 mm;
 • Indbygget beholder. Det anvendte vakuumsystem er i stand til at samle op til 90% af de udskårne hår;
 • Langt autonomt arbejde. Kun 1 timers opladning giver 75 minutters batterilevetid.
 • Opladningsindikation. Tre niveauer er visuelt tilgængelige - ladet, opladet, lav opladning;
 • Kompakt trimmer. Hjælper med at trimme skæggets og overskægets linjer
 • Enkel rensning. Efter at haircutet er afsluttet, bliver de opsamlede hår rystet ud af det indbyggede kamera, og knivene fjernes og vaskes under rindende vand.

Sådan barberes en lyske til en mand - om piger som barberet lyske

Skader hos mænd, der opstår under barbering af hår i det intime område, er sjældne, men forekommer. Derfor er spørgsmålet om korrekt fjernelse af det hårede dæk i lysken akut. Hvordan barberer man et intimt område uden at skade huden eller forårsage irritation? Du skal afhente sikre værktøjer og udføre proceduren i det mest behagelige miljø.

Skal du virkelig barbere din lyske?

Det er faktisk ret svært for mænd at komme til en enkelt løsning i denne sag. Kvinden ved med sikkerhed, at hun har brug for at barbere håret på kønslæberne og i folderne og efterlade det på skindhår. Det handler kun om hygiejne, afhængigt af kritiske dage. Og hvordan man være en mand?

Hvis du barberer håret i din lyske, ser penis længere ud, mere massiv end at "gemme sig i brystet." Dette giver selvfølgelig en mands tillid, hjælper med at indstille sig til succesfuldt sex. Du kan også notere følgende fordele:

 • I mangel af hår er sveden reduceret.
 • I puljen stikker håret ikke ud under bunden, æstetikken bevares.
 • Håret er ikke klæbet i tyggegummiet tøj, ikke forstyrre dressing.

En mand kan bemærke ulemperne ved barbering. For det første er dette en fortsat kompleks og tidskrævende procedure, der kræver koncentration. For det andet, uanset hvor hårdt du prøver, første gang du stadig ridser din hud, kan der være mindre ubehagelige nedskæringer. Og for det tredje vokser stubben meget hurtigt, hvilket er fuldstændig uromantisk stikkende under samleje, og manden selv er irriterende. Du skal barbere meget ofte for at opretholde normal hudtilstand.

Og vi bør ikke glemme ikke-standardiserede situationer, når en mand lærer at barbere sin lyske for at helbrede en svampesygdom eller lus. Der er ikke behov for en barbermaskine.

Hjem hårfjerning

Beregn tiden, så den tid du bruger på et intimt hårklipp, ingen generede dig. Ideelt set, bo hjemme alene. For proceduren skal du:

 • Elektrisk barbermaskin
 • Trimmer (til skæring i vanskeligt tilgængelige steder).
 • Lille saks.
 • Maskinværktøj med skarp barbermaskine.
 • Spejlet

Kun nogle værktøjer kan bruges, afhængigt af hvordan du foretrækker at klippe. Alt, hvad du bruger til et hårklipp i det intime område, bør kun bruges til disse formål i fremtiden eller som en sidste udvej, bør desinficeres grundigt. Det er uacceptabelt at trimme håret i lysken med en trimmer og derefter i næsen.

Trin 1 - Haircut

Haircut er gjort på en tør, du kan ikke engang i badeværelset. Håret i lysken er meget hårdt, hvis det ikke bliver forkortet, vil de hamre maskinens knive, hurtigt stumpe dem. Hair trimning fjerner skamhår, i indinale folder er den resterende hårlængde ikke mere end en centimeter.

Advarsel! Brug ikke en elektrisk barberkniv til at skære pungen og et stykke hud under penis! Her er meget tynd og delikat hud, du kan beskadige det om tre sekunder, hvis el-barberhårene bider håret og trækker det, vil det være meget, meget smertefuldt.

Trimmeren er mindre end en elektrisk barberkniv, de er lettere at styre, men du bør heller ikke bringe maskinen til testiklerne, skære deres hår tæt på penisens rod. En mand, før barbering af hans æg, behøver ikke at trimme deres hår. Her er meget tynde hår, de er lettere at fjerne barbermaskinen.

En anden mulighed er at bruge små saks. På fora er det nogle gange anbefalet at tage manicure og bruge dem. Risikerer ikke !! Skarpe spidser gennemsyrer huden, ridser, stikkende. Køb baby neglesaks til babyer med tykke knive og afrundede spidser. De er helt sikre, men på trods af dette skar de perfekt og gør et godt stykke arbejde med skindhår.

Trin 2 - Hudpræparation

Tag et varmt bad, og bedre - et varmt bad. Før barberingen skal huden dampe ud så meget som muligt. På håret i lysken kan du anvende barberskum, som du bruger til ansigtet, hvis det ikke indeholder "forfriskende" komponenter - menthol, eukalyptus.

Husk alt, der køler ansigtet, i ljummen - forbrændinger!

Den bedste mulighed er at smøre pubis, folder, området omkring penis med en speciel barbergel på intime steder.

Trin tre - barbering

Gør dig komfortabel. Hvis du skal barberes i skålen på badeværelset, sæt et spejl på bunden, hvor du kan se på ljummen, skrotummet. Mænd, der ofte barberer deres lyske hævder, at det er mest bekvemt at barbere, mens de ligger på en seng eller etage.

Forbered servietter til at tørre spejlet, hænderne. Maskinen skal tages helt ny, så knivene er så skarpe som muligt. Udfør barbering:

 • Først og fremmest er området over penis barbert. Hvordan barberer man en pubis mand? Kun i løbet af hårvækst, vil det hjælpe med at undgå indvækst, reducere sandsynligheden for irritation. Håret fjernes let, bløde streger. Skub ikke, lad være med at blive såret.
 • Derefter fjernede håret på siderne. Penis kan skubbes til siden med hånden, benene - lidt adskilt til siderne for nemheds skyld, idet man tager en pose i halvsædet.
 • For at barbere området mellem roten af ​​penis og pungen, skal du hæve penis. Hånd her med yderste omhu.
 • Når du barberer under pungen, er det bedre at samle testiklerne i din hånd og løfte og se korrekt i proceduren i spejlet.
 • Hvis det er ekstremt nødvendigt at fjerne håret på pungen, tag en isterning og træk i dette område. Testiklerne vil afhente og huden bliver straks mindre, den bliver fastere, så barbering er lettere.

Ved barbering styres alle streger fra midten til siden. Efter hver bevægelse er det nødvendigt at vaske det barberede hår ud af maskinens knive. Brug varmt rindende vand, skal du bare slukke for vandhanen. Med en "barbering" åbner hårsækkene sig bedre, håret er barberet bogstaveligt "under roden".

En mand, inden han barberer sin lyske, skal overveje en række handlinger, der i høj grad afhænger af anatomiske egenskaber.

Huden på puben, i lårfalsene, bør være lidt spændt med den brugte hånd, hvilket giver en glat overflade og øger barbermassens glide. Ideelt set barberer du med en oprejst penis, så huden strækker sig jævnt fra alle sider, og drejning af penis vil være den nemmeste.

Efter barbering skal du tage et bad og rengøre huden af ​​det fjernede hår grundigt. Resterne af håret kan dobryvat under et brusebad ved hjælp af små portioner af barbergel.

Det bør tørres af med et gammelt håndklæde, som allerede har opnået tilstrækkelig blødhed og ikke ridder huden. Desuden må du ikke gnide huden i lysken, men forsigtigt promakivat, fjerne overskydende fugt. Efter barberingskrem påføres på tør hud. Det behøver ikke at gnide, det er bedre at vente 15 minutter at blive absorberet. Ved afslutningen af ​​proceduren bør du bære rummelige undertøj (helst bomuld), som ikke vil gnide huden i lysken.

Korte instruktioner til barberhøns mænd

Sådan forebygger du irritation?

Du har meget følsom hud på ansigtet, tilbøjelig til udslæt og irritationer. Det er muligt, at rødmen også vises på skindet og lysken folder efter barbering. Sådan barber du lyske uden irritation? Overhold følgende regler:

 • Kun skarpe friske knive.
 • Barbergel - med aloe (har antiinflammatorisk, beroligende effekt).
 • Forsøg ikke at opnå super-glathed, barbering mod hårets vækst, det vil helt sikkert føre til, at hår vokser ind i huden.
 • Efter barbering kan du anvende en antibakteriel creme eller en helbredende salve til huden, såsom Bepanten.

Du kan ikke bære syntetiske undertøj, tæt efter badestammer.

Vi anbefaler at læse:

Hvordan man forlænger samleje - effektive metoder

Skønhedssaloner

Hvis en mand virkelig ønsker at slippe af med vegetationen i lysken, men er bange for at barbere sit hår hjemme alene, kan han kontakte skønhedssalonen. Nu er fjernelsen af ​​håret omslag i skønhedssaloner udført ikke kun for kvinder, men også for mænd.

Du kan ikke bare barbere håret i lysken, og bede om at lave et interessant, intimt hårklipp. For at opnå maksimal glathed gør nogle mænd billeddannelse af det intime område. Mænd er sjældent enige om at vokse. Selvom denne procedure giver fuldstændig hårfjerning, er det meget smertefuldt.

I skønhedssaloner fjerner man ikke hår i lysken hos mænd med depilationskremer. De indeholder stoffer, der kan forårsage forbrændinger til den tynde og delikate hud i pungen. Hvis selv en dråbe af stoffet kommer på hovedet af penis, vil slimhinden blive beskadiget, selv vandladning vil være meget smertefuldt.

Hvis du i hjemmet besluttede at "fjerne" pubic håret med en depilatory cream, beskyt penisens hoved - læg kondom på. Og først udfør en følsomhedstest, der anvender en lille fløde på albuens bøjning i 15 minutter.

Hvordan relaterer piger til manglen på vegetation i en manns lyske?

Hvordan finder man ud af, om en pige kan lide det, når barberet på fyrens lyske? Du skal bare spørge. Selvfølgelig ikke hver forbigående pige, men en seksuel partner.

Nogen anser hårfjerning obligatorisk til hygiejneformål. Elskere af oralsex vil bare ikke have mandens hår i gang med at "kile i næsen". Men der er piger, der ikke kan stå tinte mandlige intime "stubbe" i bikiniområdet, labia. Kvinder kan have ridser på den delikate hud af "stubber" af for nylig barberede hår, udslæt, irritation efter samleje.

Frakke i det intime område er undertiden simpelthen nødvendigt, og ikke kun for isolering. Hår i ljummen hjælper med at sprede mandlige feromoner ansvarlig for seksualitet. Mange kvinder tager mænds naturlige hår, for givet. Desuden er det barberede lyskeområde lidt alarmerende: "Er personen en traditionel orientering? Har han skindlus? "

Derfor, hvis din kvinde er af den opfattelse, at en mand skal være sulten, kraftig, ildelugtende og håret, og du er helt tilfreds med tilstanden i den intime zone, bør du ikke torturere dig selv. Lad dit hår være alene, men det sker så, at han besluttede at overraske sin elskede, barberet lysken i overensstemmelse med alle reglerne, men irritationen spredte sig og smed det med en sårhelende salve i en måned.

Hvad er en trimmer til skæg, barbering på overskæg og hårskæring på hovedet: hvordan virker det og fungerer korrekt?

Trimmer - en obligatorisk egenskab til at passe på skæg og overskæg. Det er en lille og kompakt klipper, der primært arbejder på batterier. Motoren er ikke installeret i dem den mest kraftfulde. Og mange modeller er også velegnede til brug i brusebadet, det vil sige, de er ikke bange for nedsænkning i vand.

Men hvad er forskellen mellem en mænds skæg trimmer og en regelmæssig clipper brugt af frisører? Hvordan vælger du det korrekt og hvilken slags pleje er der brug for?

Hvad er en trimmer til skæg og skæg?

Hvad er en trimmer at passe på skæg og overskæg? Mange tror fejlagtigt, at skægtrimmeren kun adskiller sig i sin kompakte størrelse. Men faktisk er der mange flere forskelle:

 • afstanden mellem tænderne er betydeligt mindre;
 • smalt hoved (til mere bekvem oprettelse af glatte overgange);
 • bedre blade (da børsterne er meget hårdere end almindeligt hår);
 • kompaktitet (trimmere er kun lidt større i størrelse for en konventionel barbermaskine).

Og i nogle modeller af skæg trimmere, er der en speciel kasse til samling af børstehår. Det vil sige, at producenten oprindeligt håber, at en sådan enhed vil blive brugt hjemme, hvor barbering eller skægstyling er lavet i badeværelset.

Også i trimmerne er der nogle nyttige funktioner designet specielt til mænd. For eksempel er der i Braun styleren en ekstra barberknap, som vibrerer ved barbering (på grund af kontakt med den interne vibrationsmotor). Dette giver dig mulighed for mere glat barbering, for eksempel kinder og nakke. Og Philips er blevet berømt for sit laser pickup system, hvilket forenkler oprettelsen af ​​et glat "skåret" skæg fra templerne.

Er skæg trimmere egnet til regelmæssig barbering af hår på hovedet? Teoretisk, ja, men i det komplette sæt er dyser mere end 12 mm meget sjældne. Ja, og de er ikke egnede til barbering langt hår - bladene vil simpelthen nazhvovyv dem. Og et smalt hoved vil i bedste fald have 50-70 minutter. Ikke alle trimmer vil arbejde så meget på en afgift.

Fordelene ved at bruge enheden

 1. Den største fordel ved trimmeren er dens kompakthed. Det er praktisk taget umuligt at afskære et overskæg med en regelmæssig frisyre, for eksempel op til 5-7 mm. Vedhænget hviler simpelthen på næsen (hvis det skæres mod brystets vækst, som det skulle ske). Trimmeren i denne henseende er meget mere praktisk.
 2. De er gode til mænd, der foretrækker "tre-dages stubbe". Trimmeren bag sig selv efterlader ca. 0,4-0,7 millimeter børstehår, mens klipperen er ca. 2 mm. Det er meget lettere for ham at udføre skægmodellering. Frisører gør det ofte også - det grundlæggende hårklipp med en almindelig skrivemaskine og kompleks modellering med en miniature trimmer.
 3. For en sådan gadget kræves der minimal pleje. Som regel fjernes dyserne nemt der, hovedet foldes (i mange modeller kan det vaskes), knivene kan foldes sammen. Det er nok at adskille alt, vaske, tørre og smøre. Af den måde er det på trimmere producenterne giver ofte en længere garanti. Hvis det til regelmæssige klipper er det omkring 12-24 måneder, så for trimmere - op til 5 år (for eksempel i Philips)!

Hvordan til en korrekt vedligeholdelse af enheden?

Som nævnt ovenfor er trimmeren i form af personlig pleje uhøjtidelig. Men hvis modellen kan gennemblødes i vand, indikerer dette allerede en øget sandsynlighed for korrosion af motorens ydre del eller selve knivene, de fjedre, der presser dem.

Det vigtigste er at rengøre børsterne efter hver brug af trimmeren. I sæt til dette tilføj en lille børste med børster af mellemhårdhed. Det er umuligt at beskadige knivene selv, men det er lettere at fjerne hår fra eventuelle sprækker under motoren.

 • I konventionelle modeller sættes der ofte en lang børste på en vibrator motoraksel. Hvis der er et aftageligt hoved der, vil fjernelse det ikke medføre et problem. Hvis det ikke kan fjernes - dette kan gøres omhyggeligt med en nål (men slet ikke et tandstikker). Endnu bedre, få en dåse af trykluft (sælges i computervarer butikker).
 • Efter hver brug af trimmerbladet skal olieres. Den er bedst egnet til denne syntetiske (med en mineralbase), som også bruges til at smøre computerkøler. Vaselin, slør, glycerin - under ingen omstændigheder påført bladet, da det ikke beskytter mod korrosion.

Et par ord om professionelle skrivemaskiner

Med hensyn til arbejde er professionelle trimmere praktisk talt de samme som normalt. Og Moser-maskine (værd omkring 10 tusinde rubler) vil ikke gøre skæg mere smukt end Philips eller Gillette (for 1-2 tusinde). Og den største forskel mellem dem er pålidelighed og modstand over for langvarig belastning.

Professionelle modeller er designet på en sådan måde, at de fungerer uden fejl og 10 timer om dagen. De sædvanlige modeller bruges i gennemsnit 1-2 timer om ugen.

Og også for professionelle trimmere producerer de udskiftelige knive, det er meget lettere at få reservedele til dem (dette leveres af producenten). Og de arbejder ikke kun fra batteriet, men også fra netværket.

I professionelle maskiner, mindste sæt funktioner. Hverken brystet samlingen, eller laser pickup - alt dette er det ikke. Hvorfor? Fordi de tilføjes simpelthen med henblik på en marketingkampagne. I praksis er alle disse funktioner ikke nyttige for nogen.

3 bedste måder at øge PENIS!

 1. Den mest effektive og beviste - creme Titan gel. Vores anmeldelse kan læses her, og bestil dette link. Peg og klik!
 2. Du kan bruge forskellige øvelser for at øge penis.
 3. Og selvfølgelig er den kirurgiske vej den farligste.

Stor størrelse til dig venner!

Trin for trin instruktioner: hvordan man ansøger om et haircut?

Beard haircut er ikke meget forskellig fra hårskæring. Undtagelsen er den såkaldte "forberedende" periode, som er nødvendig for at blødgøre børsterne. Dette vil kræve:

 • vask og kam skæg
 • fugt et tykt håndklæde i varmt vand og luk børsterne med det;
 • efter 5 minutter - kom igen skæg skæget med en kam med en lille afstand mellem tænderne.

Håret skal selv begynde med nakke og kinder, det vil sige, hvor håret er helt fjernet. Herefter kan du skære skæget. Trimmerens bevægelse udføres mod brystets vækst. Hvis den er for lang, er den oprindeligt beskåret med saks.

Efter hagen er de taget til siderne og sideburns (hvis nogen), og sidst men ikke mindst, niveauer de templerne. Derefter fjernes dysen og overskægslinjen er justeret, børsterne berører læberne (munden skal være dækket) fjernes i næsens hjørner.

Top tips til en vellykket køb

Når du vælger en maskine til skæg, skal du være opmærksom på følgende egenskaber:

 1. Strøm. Den bedste mulighed er et indbygget batteri, der understøtter netværksoperationer. Batteridrevne modeller vil være ideelle til lange ture uden for byen.
 2. Klingens kvalitet. Det nye kit er dyrt, og skærpen dem hjemme vil ikke fungere. Det er bedre at vælge modeller med selvskærende rustfrit stålblade. Disse er dyrere, men fremragende forskydning og efter 3-5 år efter køb. Den dyreste er keramik, men de findes kun i professionelle modeller.
 3. Eksistensen af ​​udskiftelige dyser. Det er bedre at have et par stykker. Universal regulatorer er ikke det bedste valg, da de har en høj fejl (det vil sige at sætte 6 mm i slutningen kan vise sig at være 5 og endda 7).
 4. Yderligere funktioner. Vådrensning, vakuumkasse (til opsamling af børstehår) - nyttige tilsætninger. Laserpeger, spændingsafbryder, tips til fjernelse af hår fra næse og ører er overflødige funktioner.
 5. Mærke og garanti. Selvfølgelig ville Philips eller Moser være at foretrække for produkter fra noget ukendt kinesisk mærke.

Så en trimmer er nødvendig for pleje af et skæg. En hårklipper kan ikke udskiftes. Det er imidlertid ikke nødvendigt at købe en professionel model - den har en overdreven ressource til brug i hjemmet. Du skal bare stole på pålidelige mærker, samt fokusere på anmeldelser af køberne selv. I gennemsnit vil en kvalitet maskine skulle betale omkring 2-4 tusind rubler.

Da jeg øgede penis med 5 cm!

Hej venner! Mit navn er Anton R. Jeg er en populær blogger og indtil for nylig en 13 cm penis! Ja, ja - præcis i 13 cm! Men jeg besluttede at ændre min pik og jeg gjorde det! Det var det, jeg ville fortælle.

Når du har lidt - din pige forsøger selvfølgelig at roe, for at sige, at det vigtigste er ikke sex, men sjælen og alt det jazz. Men jeg er en ung og sund mand, jeg var 25 - og jeg troede på denne vrøvl. Indtil det tidspunkt, indtil de sendte mig en video, hvor hendes bar er to sunde mænd. Så meget for "sex er ikke vigtigt."

Jeg besluttede at det var tid til at ende med dette og begyndte at studere tonsvis af litteratur om penisforlængelse. Jeg så på fremmede videoer, oversatte engelsk litteratur på jagt efter et sæt foranstaltninger, der kan hjælpe mig. Han begyndte at prøve jelkling, forskellige folkemetoder, cremer og geler, pumper og alt det jazz.

I nogle er strukturen af ​​penis forskellige - derfor er det så svært for nogle at øge det ved hjælp af Titan gel. Men der er en løsning! Genetik og struktur af penis er ikke korrekt, men du kan bruge forskellige øvelser og metoder til massage af penis (jelking), og sammen med Titan gel giver denne teknik et REAL RESULTAT! Efter flere års søgning og et stort antal metoder, som jeg forsøgte, fandt jeg endelig min metode, der virker: TITAN GEL + GELKING var i stand til at øge min penis med 3,5 cm, og efter et par måneders træning var der endnu 1,5.

Brug denne teknik og tilfredsstil dine kvinder i sengen! Bestil Titan Gel og start med at anvende Jelking. Held og lykke til dig!

Kun i dag! Vi laver 50% rabat på Titan Gel - varerne er begrænsede! Bestil!

Sådan lyser håret på maven med hydrogenperoxid

Sugarring for begyndere: Sådan gør du hjemme (instruktion)