Maskine til mandlige intime hårklipp

Hårfjerning fra pubic zone kan forårsage irritation ikke kun hos kvinder, men også hos mænd. Flere og flere repræsentanter for en stærk halv får maskiner til en intim frisyre, som hjælper dem til at se attraktivt ud for et modsat køn.

Særlige egenskaber

Naturen har lagt ned, at mænd har meget mere vegetation på deres kroppe end kvinder. På trods af flertallets ønske om at se brutalt ud, mener mange ikke, at fjernelse af vegetation fra lyskenområdet er forkasteligt.

Der er flere faktorer, der tyder på, at du skal overvåge det intime område. Rigelig vegetation i dette område bør behandles af følgende grunde:

 • til hygiejneformål
 • for at gøre lysken attraktiv. Mange kvinder kan lide velplejede fyre;
 • hvis en mand bærer badebukser, vil denne procedure være nødvendig for ham
 • eliminering af vegetation på intime steder letter processen med at opretholde renhed. Det bliver lettere at tage vandbehandlinger;
 • Ved hjælp af en intim haircut får du et mere sexet udseende. Genitalorganet bliver visuelt større i forhold til baggrunden i form af tykt hår.

Det er værd at bemærke, at mænds intime hårklipp har eksisteret i lang tid. Repræsentanter for en stærk halvdel fra Det gamle Ægypten og Indien foretrak at fjerne vegetation fra hele kroppen for at overholde hygiejnestandarder og ikke at sprede forskellige infektioner.

Følgende typer af hårklipp er meget populære:

Haircut "baby" er den fuldstændige fjernelse af al vegetation fra lyskeområdet. Muslimske krigere brugte ofte det til at opretholde hygiejne. Brasiliansk haircut er ikke anderledes end den tidligere version, bortset fra tilstedeværelsen af ​​lige og korte hår over bunden af ​​penis. Denne stil er kun egnet til mænd, der har en lang penis og tyk vegetation.

Ved hjælp af "accent" kan du visuelt øge reproduktionsorganets længde. Haircut er dannelsen af ​​en firkant med kort beskåret hår. Men på grund af "kile" kan du visuelt tykke et medlem. For at skabe et sådant hårklipp skal shave håret over bunden og danne et billede af en kegle.

Haircut "Napoleon" -eksperter anbefaler brugen af ​​mænd, der har et reproduktiv organ med medium størrelse. Det er at fjerne vegetationen på pungen og penis selv.

Mænd forlader også ofte en tredemølle på puben, skærer ud en krone, hjerter, forskellige symboler og geometriske figurer. Sådanne haircuts kan som regel foretages i en professionel salon, men nogle mænd klare sig selv ved hjælp af trimmer og elektrisk barbermaskin.

I butikken kan du købe forskellige typer værktøjer til mandlige intime hårklipp. Barberskrabere har længe gået i baggrunden. De blev med succes erstattet af en elektrisk barbermaskin og trimmer for at eliminere vegetation i lyskeområdet. Alle kan lave et intimt hårklipp med egne hænder ved hjælp af en skrivemaskine og stencil.

Vælg en trimmer for kroppen er ikke svært. Mange producenter tilbyder modeller til arbejde på intime steder. Hvis du sammenligner en sådan enhed med en barbermaskine, skal du forstå driftsprincippet. Denne enhed kan ikke have samme virkning som et blad. Dens formål er at skabe den perfekte frisure, hvor hvert hår har samme længde.

Ingen saks kan give samme effekt som trimmeren garanterer. Der er universelle trimmere, der giver dig mulighed for at skabe en model-intim haircut sammen med tegningerne. Du skal kun udføre revision ved hjælp af en maskine eller pincet.

På trods af at denne teknik ikke skaber en glat barbering, bruger mænd det ofte til at skabe intime frisurer, fordi det eliminerer muligheden for nedskæringer og irritationer. Brug af trimmeren fremkalder ikke hårets indvækst i huden, hvilket forårsager en masse problemer for dem, der bruger en simpel barbermaskine.

Elektrisk barbermaskine til et intimt hårklipp vil fjerne håret ved roden. Producenter tilbyder modeller, der understøtter tør og våd barbering, hvilket reducerer sandsynligheden for betændelse. Modeller med teleskophåndtag, som er nemme at bruge selv på de mest utilgængelige steder, er udbredt. Elektriske barbermaskiner, der er designet til at arbejde på kroppen, kaldes ofte brudgommen.

Producent Rating

For at lave en højkvalitets frisure skal du korrekt vælge en speciel maskine. Mange producenter producerer udstyr af denne art, men kun få kunne klare kundernes tillid.

 • Braun tilbyder sine højkvalitets enheder til dets publikum. Fabrikanten producerer elektriske barbermaskiner til kroppen, hvorved det er muligt at lægge orden ikke kun den intime zone, men også armhulenes, skuldre og rygsækken. Nogle modeller er udstyret med "automatisk trimmer" mulighed, hvor der er flere tilstande til hver længde. Den våde barbering funktion tillader brugen af ​​knive. Vandtæt bolig og muligheden for udnyttelse i brusebadet gør dette mærke til en favorit blandt producenter af maskiner til intime hårklipp.
 • Philips har udviklet en række enheder, som enhver kan opretholde sin attraktivitet. Mærket har kropstrimere, der arbejder offline. Enheden har et højt sikkerhedsniveau, forårsager ikke allergi og irritation.

12 bedste hår trimmere

En trimmer er en lille enhed, der er i stand til at løse mange problemer med pasning af ansigts- og ansigtshår: læg det rigtige hår i orden og fjern unødvendigt hår. For altid at glemme den usikre og kedelige saks skæring, behøver du kun at købe hjem en høj kvalitet og praktisk hår trimmer.

Kriterier for valg af den bedste trimmer til hår

Formålet med enheden

Alle trimmere er opdelt i enheder til trimning af skæg og overskæg, udstyr til fjernelse af næsehår og enheder 2 i 1, der kombinerer de to første funktioner.

Strømtype

Trimmere kan drive strømforsyning, batteristrøm, batteristrøm eller kombinere strøm fra et netværk og autonome kilder.

Bladmateriale

Det mest populære materiale er rustfrit stål. I dyrere modeller er stålblade undertiden belagt med titanium, kulstof og keramik.

Batteriets levetid

I populære modeller varierer tiden fra 30 til 100 minutter.

Hårlængdeområde

I forskellige modeller varierer hårets længde fra 0,4 til 1,5 cm.

Top Hair Trimmer Manufacturers

Søg efter den bedste hår trimmer er bedst at starte med valget af et pålideligt mærke. Listen over de bedste omfatter naturligvis virksomheder, der har vundet berømmelse som producenter af udstyr til professionelle frisører og stylister, men samtidig glemmer de ikke almindelige forbrugere. Ledende stillinger blandt dem er optaget af: det berømte amerikanske mærke Wahl, German Moser (ejet af Wahl), og også fransk Babyliss. De traditionelt stærke Philips, Braun, Panasonic, Remington husholdningsapparater er på samme fod. Men billige produkter af kendte mærker bør undgås for at undgå ubehag ved brug og for at bevare nerveceller (og penge).

De bedste trimmere til skæg og overskæg trimning

Philips BT 7210 trimmer med et vakuumsystem er en pålidelig og effektiv enhed, der gør det muligt at trimme eller trimme skæget og holde det omkringliggende rum rent. Høj kvalitet resultat af en frisure og komfort i processen med at bruge en trimmer er forsynet med følgende sæt af funktioner og egenskaber:

 • LiftTrim. Dette er et proprietært system, der præ-løfter hår, styrer dem til bladene. Resultatet er en flad børste i en bevægelse;
 • Selvskærende knive i rustfrit stål. Altid skarpe og kræver ikke smøring;
 • 20 muligheder for at indstille længden af ​​skiven. En speciel regulator giver dig mulighed for at indstille den ønskede værdi i trin på 0,5 mm. Indstillingsområde 0,5-10 mm;
 • Indbygget beholder. Det anvendte vakuumsystem er i stand til at samle op til 90% af de udskårne hår;
 • Langt autonomt arbejde. Kun 1 timers opladning giver 75 minutters batterilevetid.
 • Opladningsindikation. Tre niveauer er visuelt tilgængelige - ladet, opladet, lav opladning;
 • Kompakt trimmer. Hjælper med at trimme skæggets og overskægets linjer
 • Enkel rensning. Efter at haircutet er afsluttet, bliver de opsamlede hår rystet ud af det indbyggede kamera, og knivene fjernes og vaskes under rindende vand.

11 bedste skæg og overskæg trimmere

Det er svært at forestille sig billedet af en stilfuld og moderne mand uden et smukt velplejet skæg eller overskæg. Nøjagtigt ansigtshår er en harmonisk kombination af stil og maskulinitet. Hjælp i denne virksomhed kan trimmere, som præsenteres i et stort sortiment til salg. Men hvordan vælger man en rigtig høj kvalitet og pålidelig enhed? I denne artikel har vi forberedt dig en placering af de bedste skæg og overskægstrimmer til 2017.

Tips fra professionelle barbermaskiner: Hvordan vælger man en trimmer (skrivemaskine) til skæg og overskæg?

Udviklingen i moderne mode fortæller os, at et smukt skæg utvivlsomt er blevet en af ​​de vigtigste egenskaber ved det mandlige billede. Hvis det tidligere var nødvendigt at besøge en frisør regelmæssigt for at give ansigtshår den rigtige form og det fashionable udseende, er det nu nemt at lave det selv. Alt hvad der kræves af en mand er at købe et billigt, men godt skæg trimmer.

For at træffe det rigtige valg, anbefaler eksperter, når de køber opmærksomhed på de 7 vigtigste egenskaber.

 • Kvalitets- og teknologiproduktionsklinger. Almindeligt anvendte knive er lavet af almindeligt eller rustfrit stål. Nøglefunktionen er, at de ikke kan skærpes. I lavmodelmodeller, efter 12 måneders intensiv brug, bliver knivene ubrugelige og kræver udskiftning. Deres omkostninger er omkring 30-40% af hele pris trimmeren. Det anbefales at vælge modeller, hvor der er selvskærende knive med titaniumcoating.
 • Arbejdsområdets bredde. Jo smalere bredden af ​​skærehovedet er, desto bedre kan de karakteristiske vinkler, afrundinger og zigzags fremstilles på skæget. Det er svært at bruge sådanne modeller, men de gør det muligt at få et smukt resultat.
 • Niveauer af justering af højden på en frisure. Denne funktion er udstyret med alle trimmere. I dette tilfælde er antallet af niveauer i dyre modeller af høj kvalitet meget højere og når op til 20 tilstande. De giver dig mulighed for at justere længden af ​​hårklippet i gennemsnittet fra 0,5 til 13 mm.
 • Tilgængelighed og antal udskiftelige dyser. Det bør straks bestemme, hvad der ville kræve dyser til barbering. Valget afhænger af skægets stil og stivhed. Et stort antal dyser åbner mulighed for forsøg, men prisen dobler.
 • Rengøringsteknologi. For at rense knivene fra håret er der tre variationer: tør, våd og vakuum. Sidstnævnte betragtes som den mest innovative og høje kvalitet. Men prisen for trimmere med støvsugerblade bliver meget dyrere.
 • Batteriets levetid. Trimmeren betragtes som et kompakt bærbart tilbehør og kan være nyttigt på enhver tur. Langt de fleste modeller kan fungere uden genopladning i højst 45-60 minutter. I dette tilfælde kan batteriets genopretningstid tage op til 3-4 timer. I professionelle modeller er opladningen designet til 1,5-2 timers kontinuerlig drift.
 • Genopladningstype Få mennesker ved, men ikke alle enheder er udstyret med en 220 V stikkontakt. Nogle modeller arbejder udelukkende på batterier eller en batteristation. Hvis du ikke har tid til at lave et hårklipp i den tildelte tid - skal du udsætte maskinen og vente på genoprettelsen. I gode enheder er der flere muligheder til brug. Vær opmærksom på dette ved valg.

Eksperter anbefaler altid at være opmærksom på alle de angivne egenskaber og vælge de bedste modeller, baseret på formålet med ansøgningen. Til daglig brug vil der være nok regelmæssig budget trimmer. Dens funktionalitet er nok til hurtigt og præcist at trimme et skæg og give det en smuk form. Men hvis du ønsker at lave et komplekst "hårklipp", prøv selv en ny stil eller bare vælge et praktisk og pålideligt tilbehør til alle lejligheder, så skal du være opmærksom på mænds trimmere til professionelle, frisører og frisører. Og nu skal vi forstå.

At vælge den rigtige professionelle trimmer er den bedste?

Vi har forberedt dig for en vurdering af de 12 mest populære modeller. Alle af dem fortjener et hæderligt sted på listen og er kvalitetsrepræsentanter for deres klasse. Resultaterne er baseret på flere kriterier, som omfatter funktionalitet, funktioner, brugervenlighed, priser og anmeldelser fra købere af Aliexpress online-butikker.

11. plads. Phillips MG 1100/16

Taget fra phillips.ru

Denne model er fantastisk til brug i hjemmet. Hun har en kompakt størrelse og vægt på 130 gram. Arbejdsområdet er 21 mm bredt, og bladen selv er lavet af rustfrit stål ved hjælp af DualCut teknologi med dobbelt slibning. De giver dig mulighed for hurtigt og præcist at trimme formen på ansigtet og give præcise konturer til børster eller goatee. Inkluderet er tre kamdyser til skæring fra 1 til 5 mm. Enheden fungerer på AA-batterier.

Mand trimmer. Hvordan man vælger

Velplejede hår er en udsmykning til en person uanset køn. Men hvor en kvinde har nok hårbørster, har en mand helt forskellige værktøjer.

Permanent hår styling af den krævede længde, støtte til den perfekte form af overskæg og skæg, fjernelse af irriterende hår i ørerne og næse er kendt for næsten alle. Og selvfølgelig er det svært at styre en kam, selv om et par saks eller en barberkniv stikker ud af det.

Men alle disse opgaver er i kraft af en trimmer, et lille værktøj designet til fint arbejde med hår. Med en korrekt erhvervet trimmer vil personlig pleje være let og behageligt.

Hvad er en trimmer

Meget ofte anvendes udtrykket "trimmer" som et synonym for begrebet "elektrisk hårklipper". Og udad, de adskiller sig lidt: små enheder med et sæt dyser, der arbejder fra elnettet, batteriet eller batterierne. Er det, at trimmeren er mærkbart lettere og mindre.

Imidlertid vil udskiftning af den ene med den anden ikke virke: klipperen er ikke beregnet til præcis skæring af små områder, og trimning kan ikke afskære den rigelige hårmasse. Derfor er det bedst at have den ene og den anden, og efter at have klippet med en maskine, skal du forbedre de områder, der kræver opmærksomhed med en trimmer for at opnå den største nøjagtighed.

Med dette værktøj kan du forme whiskers og overskæg, skæg, barber templer eller dekorere hår med skiftende længere og meget korte beskårne sektioner, skiftevis i enhver rækkefølge - alt afhænger kun af menneskets fantasi og smag.

Særlige tip vil hjælpe med at forsigtigt fjerne hår i næsebor og aurikler, også her er der specielle små kosmetiske trimmere.

Udover mænd er der også kvinders trimmere, for eksempel enheder fremstillet af Oriflame, som hovedsagelig anvendes til intime hårklipp.

Sådan vælges en trimmer

Når du køber en trimmer krop, ansigt eller lyske i første omgang skal tage hensyn til dens størrelse og den måde enheden passer i din hånd. Komfort ved brug og præcision af arbejdet afhænger af det.

Et andet vigtigt punkt - typen af ​​mad. På hylderne kan du finde:

 • Trimmere, der er tilsluttet
 • Enheder, der bruger batterier som strømkilde
 • Batteri-trimmet trimmere.

De to andre typer har en vis overlegenhed over den første, fordi de er lettere og sikrere at bruge på badeværelset, og du kan også tage med på vejen uden at bekymre sig om tilstedeværelsen af ​​afsætningsmuligheder i nærheden. Trådløse trimmere behøver ikke hyppigt køb af forbrugsstoffer, derfor er det mere rentabelt end deres kolleger på batterier.

Den gennemsnitlige varighed af deres batterilevetid er 30-90 minutter, mange modeller kan genoplades selv fra en bil cigaret lighter.

Hvis du stadig kunne lide den enhed, der har brug for en stikkontakt, skal du først finde ud af, om det virker med forskellige typer af elektriske netværk.

Det er også vigtigt at være opmærksom på antallet af dyser, den minimale og maksimale længde af en mulig klippe samt yderligere funktioner: En vakuummekanisme, som en støvsuger, der trækker udskåret hår, indbyggede lys, vandmodstand, så du kan skylle værktøjet som en almindelig barberkniv.

Sådanne kendte producenter som "Brown" udstyrer ofte deres enheder med mange lignende nyttige funktioner. Det er umuligt at give universel rådgivning her, da alle bestemmer for sig selv, hvilke af dem der er nødvendige for ham, og uden hvilket man kan gøre.

Fordele og ulemper

Den eneste ulempe ved trimmeren er, at de ikke vil kunne erstatte barbermaskinen og hårklipperen. Han vil ikke være i stand til at give en glat barbering og hurtigt skære ud store hårområder.

Listen over ydelser er dog meget mere betydningsfuld. Ved at købe en trimmer, vil en mand forenkle mange daglige opgaver for sig selv, idet han begynder med pleje af sit skæg og overskæg og slutter med fjernelse af overskydende kropshår. Derfor er det bedre at købe en trimmer end ikke at købe.

Hvordan vælger man en trimmer?

Hvad er en trimmer, og hvorfor har en mand med skæg brug for det? Hvad er forskellen mellem hårklippere og elektrisk trimmer? Tips til at vælge det bedste.

Hvad er en trimmer?

En trimmer er en elektrisk barbermaskin til trimning og trimning af håret på både ansigt og krop. Male trimmere adskiller sig fra kvindelige epilatorer primært fordi de har en speciel justerbar hætte, der giver dig mulighed for at indstille den ønskede hårlængde - normalt fra 0,5 til 10 mm.

Der er forskellige trimmer modeller - hårklippere, skæg trimning, vegetation på kroppen og endda næse hår. De fleste enheder er multifunktionelle. Som en trimmer til skæg kan der også anvendes nogle modeller af konventionelle elektriske barbermaskiner.

Skære trimmer eller krop trimmer?

Når du vælger en trimmer, er det først og fremmest nødvendigt at bestemme formålet med dets brug. Hvis du planlægger at trimme håret på kroppen, men ikke på ansigtet, vil enhver grundlæggende model med minimale tuningfunktioner passe dig, da hårets længde ikke spiller en stor rolle i dette tilfælde.

Hvis du har brug for en trimmer til skæg og overskæg, så skal du være ganske svært uden mulighed for finjustering (regulering i millimeter) og uden dyse til en kontur frisyre. Vi bemærker dog, at næsten ethvert skæg trimmer også kan bruges til trimning af kropshår.

Yderligere funktioner

De typiske ekstra funktioner af trimmere omfatter evnen til at skære vådt hår (hvilket er vigtigt for dem, der først barberer kinderne og derefter trimmer håret på hagen og overskæg med en trimmer), et rundt hoved til at skære hår i næse og ører og evnen til at skære hår på hovedet.

Når det drejer sig om hårskæring på hovedet, er det vigtigt at nævne, at denne operation er ekstremt svært at gøre alene - selvom du bare vil klippe håret meget kort, vil det være svært at gøre det ved hjælp af et spejl. Enhver anden person vil udføre denne operation hurtigere og mere succesfuldt.

Body trimmer

Når du vælger en trimmer til kroppen, skal du først og fremmest være opmærksom på bredden af ​​dysen til haircuts - maskiner med en bred dyse bliver lettere at bruge. Enheden selv skal sidde komfortabelt i hånden og ikke glide - det er bedre at købe en model med en let ribbet og gummeret overflade.

Batterikapacitet, opladningshastighed, evnen til at arbejde direkte fra en stikkontakt og ledningens længde spiller også en rolle. Billigere modeller af finger-type batteriet trimmere anbefales normalt ikke - deres batterier skal udskiftes ofte nok.

Trimmer Care: Top Tips

En trimmer er primært et system af mekaniske knive, der skærer hår. Derfor er det vigtigt at huske, at disse knive fra tid til anden skal rengøres eller endda olieres. Dyre og højkvalitetsmodeller kan normalt vaskes under rindende vand, og smøring med motorolie er ikke nødvendig.

Tilstedeværelsen af ​​en særlig ladestation har ikke altid en positiv effekt på batteriets levetid, da det hele tiden er i genopladningstilstand. Hvis du vil bruge trimmeren i mange år, udvikler du vane med at tømme batteriet først til nul, så lad det helt oplades.

De vigtigste regler for pleje af ansigtshår. Alt om, hvordan du hurtigt opnår et tykt og frodigt skæg.

Sådan vælges en trimmer: anbefalinger

 1. En smal trimmer trimmer er primært egnet til skæg trimning og overskæg trimning. Hvis du planlægger at bruge en trimmer til kropshår, vil det brede hoved være meget mere praktisk og praktisk at bruge.
 2. Evnen til præcist at styre barberhovedets højde (og dermed længden af ​​det trimmet hår) er en funktion, der er vigtig for at skære ansigtshår, men ikke så afgørende for vegetation på kroppen.
 3. Finger-betjente batteriet trimmere er mere egnede til periodisk trimning af ansigtshår på en arbejdstur eller ferie. Hvis du planlægger at bruge enheden dagligt, foretrækkes en model med et indbygget batteri.
 4. Trimmerens levetid påvirkes ikke kun af batterikvaliteten og rigtigheden af ​​dens anvendelse, men også af kvaliteten af ​​de mekaniske knive. Det er vigtigt at huske, at nogle trimmere skal smøres periodisk med motorolie.

Trimmer til trimming af kropshår og skæg trimning er et tilbehør, der er brug for af næsten enhver mand. Ved at vælge den bedste model skal du være opmærksom på funktionen af ​​regulering af dysen samt muligheden for at arbejde direkte fra elkablet.

15 bedste skæg og overskæg trimmere

Feature Rating

Trimmer - En lille, kompakt og letvægts maskine designet til at fjerne uønsket hår. Mænd bruger trimmere til ørerne og næse, fjerner de regrownes hår i disse områder, tilpasser skægets form efter personlige præferencer. Sættet af sådanne anordninger omfatter op til 5 vedhæftede filer til justering af ovalet af hårklippet, justering af sideburns og whiskers. Ved hjælp af specielle smalle vedhæftede filer kan du klippe dit hår på svært tilgængelige steder, herunder i næse og ører om få sekunder.

Mange mennesker tror, ​​at en hårklipper og trimmer er en og samme. Men det er ikke sådan, forskellene i vægt, størrelse, bortskaffelse af knivene. Ved trimmeren er afstanden mellem bladene 0,5 mm, for skrivemaskinen - fra 1 mm. Ved hjælp af trimmeren kan du fjerne uønsket vegetation næsten til glat hud uden at blive skadet. Forskellen er i kraft. En god trimmer holder en afgift (arbejder uden ledninger) i op til 3 timer - det er bekvemt at tage det på en tur. Du skal kun trimme skæget med en trimmer, da maskinen forlader mange lange, grimme liggende hår. Hvis vi sammenligner trimmeren med maskinen, er forskellene som følger: En engangsbærer fjerner håret til glat hud, trimmeren, for at undgå udskæringer, forlader en halv millimeter, arbejder stille og sikkert uden at skade huden.

Skæg og skæg - på toppen af ​​popularitet, så trimmeren skal være "i besiddelse" af enhver mand. Øre og næse vil også være fint, fordi du når som helst kan fjerne overskydende hår. Brug af en trimmer er let, det vigtigste er at vælge en passende model, og dette vil hjælpe vores rating. Takket være de givne oplysninger kan du købe den bedste trimmer til pris og kvalitet!

De bedste billige trimmere til skæg og overskæg: Et budget på op til 3000 rubler.

For mange mænd er udseendet ikke hovedprioriteten i livet. Derfor, for at opretholde et acceptabelt niveau af hår på hovedet vil hjælpe de billigste trimmere.

3 Remington MB4130

Budget trimmer Remington MB4130 har en meget anstændig pakke. Fabrikanten har udstyret enheden med titanium knive, som forbliver skarpe i lang tid. Maskinens krop er bøjet i en sådan vinkel, at det er praktisk for operatøren at bruge værktøjet i enhver retning. Hårklippets længde kan justeres, for der er 13 forskellige muligheder, både med en dyse og uden den. I standalone mode, uden problemer, vil det være muligt ikke kun at trimme overskæg og sideburns, men også for at helt forvandle frisuren. Ved afslutningen af ​​arbejdet kan knivene let demonteres og vaskes i vand. Ved hjælp af en trimmer kan du opnå et professionelt niveau af skæg og overskægskæring.

Brugere viser flatterende feedback til den overkommelige pris og god trimning af Remington MB4130 trimmeren. Maskinen er let og kompakt, praktisk og enkel. Af modellens minus er det muligt at påpege, at det er umuligt at barbere under 0, derfor er det umuligt at opnå en klar skægkontur.

2 Philips QT4015

Den præsenterede model er billigere end den foregående, men det er ikke den største fordel. Philips QT4015 kører en time uden genopladning og opladning i omtrent det samme. Giver dig mulighed for at lave hårklipp med en længde på 0,5 til 10 mm, og regulatoren hjælper med at vælge længden - du indstiller blot den ønskede længde.

Hvis du tager højde for den lave priskategori, klipper enheden godt med sine funktioner: skærer overskæg og skæg omhyggeligt. Titaniumblade - de behøver ikke at blive olieret. Brugere noterer en lille bevægelse af dysen, men dette påvirker ikke hårklippets kvalitet. Takket være dens kompakte og lette vægt er det praktisk at tage en trimmer med dig. Ved omhyggelig håndtering vil det vare i lang tid, hvis du bruger det uforsigtigt, kan bladet blive blunt, som ikke sælges separat. Vådrensningens funktion er til stede - det er bedre at børste med en børste og vaske de aftagelige dele under rindende vand.

Philips QT4015 er uundværlig, hvis du har skæg og overskæg, fordi du selv kan tage vare på disse dele af billedet!

1 Panasonic ER-GB40

Vinderen af ​​budget trimmer rating - Panasonic ER-GB40! Bliv en af ​​de bedst sælgende på grund af sin lave pris og forskellige funktioner. Velegnet til skæg og overskæg trimning og kan arbejde op til 50 minutter uden genopladning. Udstyret med en opladningsindikator, opkræver det i gennemsnit 8 timer, som en mobiltelefon. Den er færdig med en dyse, men en speciel regulator giver dig mulighed for at overvåge hårets længde og efterlade hår fra 1 til 10 mm. Modellen er efterspurgt blandt både mænd og kvinder - det fremgår af anmeldelser. Trimmer Panasonic ER-GB40 skærer jævnt mesterligt klarer kurver kæbe og hals, og længden af ​​afsnittene i ingen ændringer. Dyse - plastik, som i de fleste modeller.

Ved at analysere brugeranmeldelser kan vi fremhæve de vigtigste fordele ved trimmeren. Den er pålidelig, bruges aktivt af mænd, og hyppig brug påvirker ikke enhedens "ydeevne".

Panasonic ER-GB40 - kompakt trimmer med en vægt på kun 150 gram. Af funktionerne er det nødvendigt at bemærke næsten lydløs drift: det virker roligere end konkurrerende modeller i samme priskategori, men ikke egnet til for tykt hår.

Den bedste skæg og overskæg trimmere: pris - kvalitet

Tykt hår på ansigtet er ofte irriterende glade ejere. Regelmæssig pleje kan kun levere moderne udstyr af høj kvalitet til overkommelige priser.

3 Moser 1040-0460 Classic A

Moser 1040-0460 Classic En trimmer får 3. plads i nominationen "Det bedste pris / kvalitetsforhold." 85 minutter uden genopladning, og kun 2 timer opkræves. Det fungerer autonomt og fra stikkontakten. Til rimelige penge får du en ergonomisk, multifunktionel og brugervenlig trimmer. Med knappen kan du vælge en længde fra 0,40 til 21 mm!

Pakken indeholder 1 dyse, rengøringsbørste og olie. Hvis trimmeren bruges korrekt, vil den forsigtigt passe på dit skæg og overskæg, hvilket giver en skånsom barbering uden nedskæringer. Du vil lide præcis trimmet hår - skæget vil ligne efter en barbers hånd.

For at sikre, at trimmeren varer lang tid, skal du rengøre knivene efter hver skæring og smøre dem med olie. Forsinkelse af denne enkle regel medfører afbrydelser i arbejdet.

2 Philips BT5200

Philips BT5200 trimmer hjælper altid med at opretholde et stiligt udseende af skæg eller børstehår. Det er nemt nok at gøre dette takket være metalblade og indbygget kam. En bevægelse kan give det samme glatte skæg. På grund af kammen stiger hårene over huden, så der er ingen irritation hos de mest følsomme mænd. Vælg den ønskede længde, og stigningen kan dreje justeringshjulet. Trimmeren kan arbejde autonomt i 1 time. Dette er nok til at give den ønskede overskæg og skæg. Rengøring af maskinen udføres ved at vaske skæredelen under rindende vand.

Hos mænd, der bruger Philips BT5200 trimmeren, fremkalder flere egenskaber af modellen gode følelser. Med sin hjælp, pas på skæg og overskæg, maskinen er behagelig i hånden, en batteriladning varer i 2-3 uger barbering. Dysen er ikke særlig godt lavet, der er ingen ladning indikator.

1 Philips StyleShaver QS6141

Philips StyleShaver QS6141 trimmeren er relativt billig, mens der er mere end nok funktioner i den - det skærer skæg og overskæg, er let at rengøre og er hurtigt opladet på grund af våd rengøring. Der er mulighed for opladning, hvilket er meget praktisk i hverdagen. Hvis der er mænd i kredsen af ​​dine venner, der foretrækker at bære et skæg, er denne trimmer perfekt som gave - det er billigt, og eventets helt vil ikke længere skulle besøge frisøren hver uge.

Brugere kalder det "2 in 1" -enheden, for udover trimmeren udfører den en razors funktion. For at gøre trimmeren i lang tid, skal du altid rengøre efter skæring, ellers kan den slukke og skære ujævnt. Med elementær og rettidig pleje vil Philips StyleShaver QS6141 vare mere end et år, selvom du bruger det hver dag. Det første sted i vores bedømmelse!

De bedste trimmere til næse og ører haircuts

Næsen og ørerne hos en moderne mand bør altid se velplejede. Nogen bruger til denne saks eller nippers, nogen pincet til øjenbryn. Disse er smertefulde metoder til fjernelse af uønskede hår, det er meget mere rentabelt at købe en trimmer til skæring i næse og ører. Enheden fungerer pænt og hurtigt - du kan fjerne hår på få minutter. I online butikker er der trimmere med forskellige priser og funktionalitet, så en person, der køber dem for første gang, er svært at træffe det rigtige valg. Efter at have lært fordelene og funktionerne ved de bedst sælgende modeller, bestemmer du modellen for den bedste trimmer!

3 Galaxy GL4230

Overkommelige omkostninger tillod Galaxy GL4230 trimmeren at komme ind i de bedste tre bedste modeller til skæring i ørerne og næse. En sådan maskine kan købe enhver moderne mand, selv med en meget stingy karakter. Selvfølgelig har enheden ikke høj strøm, men han behøver det ikke. Men trimmeren håndterer direkte opgaver perfekt. Hvis du bruger det et par gange om ugen, vil værktøjet vare mere end et år. Fabrikanten har forenklet udseendet, hvilket havde en positiv indvirkning på prisen. Det skal bemærkes et højt niveau af sikkerhed, kompaktitet og ergonomi af enheden.

Gradvist er russiske mænd vant til sådanne moderne måder at passe på deres udseende, som at skære hår på deres ører og næser. Og Galaxy GL4230 for mange bliver en ægte opdagelse. Det er enkelt, praktisk og overkommeligt. Af manglerne bemærker forbrugerne ofte batteriens skrøbelighed, selv når trimmeren er inaktiv.

2 Panasonic ER-GN30

Andet sted går til trimmeren Panasonic ER-GN30, en model med et optimalt forhold mellem pris og ydeevne. Funktion af trimmeren i bekvemmelighed og pålidelighed, skærer præcist, næsten som en professionel enhed. Det kan bruges i brusebadet med barberskum. Kroppen er gummeret, så enheden vil ikke glide i våde hænder. Selv med daglig brug behøver du ikke at skifte batterierne ofte - en er nok i et halvt år.

En funktion, som nogle brugere anser for en ulempe: Spareknive er ikke leveret i sættet, de kan heller ikke findes på det frie marked. Men pas på, at trimmeren hurtigt vil fejle - mens knivene er stumpe, kan det tage flere år. Haircut hår i næse og ører vil ikke forårsage ubehag, kun en lille kittende fornemmelse. Det virker stille, hvilket giver dig mulighed for at bruge enheden til enhver tid på dagen.

1 Philips NT3160

Den første placering - Philips NT3160, nem at bruge trimmer, som er velegnet til mænd i alle aldre. Giver dig mulighed for nemt at håndtere svært tilgængelige steder og er meget enkel for begyndere at mestre. Det er næsten umuligt at blive såret eller skåret under hårklipp! Denne effekt opnås takket være den oprindeligt buede form. Håret trækker ikke ud, men forsigtigt skærer "under roden", mens du ikke føler ubehag. Trimmerhåndtaget er gummeret, så det passer komfortabelt i din hånd, glider ikke og gør ikke dets ejer skade.

Philips NT3160 er ikke egnet til et fuldskærmet overskæg og skæg, men trimningen kan bruge tips. For sin opgave - et hårklipp i næsen, håndterer ørerne perfekt. Den kører på batterier i lang tid, så enheden kan tages med dig på ture og forretningsrejser. For at undgå problemer med opbevaring og transport, leveres et specielt dæk i sættet.

Bedste Universal Trimmere

Universal trimmer - bare en godsend, fordi med sin hjælp kan du uafhængigt tage sig af hår, overskæg, skæg. Pakken indeholder en stor liste over dyser til fjernelse af uønskede hår i næse og ører.

Pæne frisure og skæg - en vigtig del af billedet af en moderne mand. Vedvarende at besøge barbera er en dyr fornøjelse, du kan nogle gange bruge sine ydelser, og i intervallerne korrigerer skægets og frisureens form ved hjælp af en universal trimmer. Denne tilgang er en god besparelse af penge, og udseendet vil altid være stilfuldt og pænt, som en stilfuld mand skal være.

Universal trimmere er udstyret med forskellige dyser, hvor du kan oprette et romantisk eller lidt brutalt billede, oprette en tre-dages stubbe eller forbedre udseendet på din egen måde. Skarpe knive, skærpet med en laser, vil ikke skade huden og fjerne helt uønsket hår på forskellige dele af kroppen.

3 Braun PT 5010

Online butikker tilbyder et stort udvalg af budget universelle trimmere - dette er kompleksiteten af ​​valget. At vælge en passende model, der giver dig mulighed for at holde dine ører, næse og skæg pæne, gør dig fortrolig med fordelene ved en trimmer, der lovligt har taget andenpladsen.

Trimmer Brown PT 5010 er letvægts, kompakt, lille som tandbørste, den har et stilfuldt design. Denne model kan kaldes 100% universel, fordi den er købt ikke kun for at fjerne uønsket ansigtshår, men også på andre dele af kroppen. For at sætte trimmeren i aktion er det nok at sætte et "AAA" type batteri.

Pakken indeholder flere dysekamme, de er nemme at bruge til at skifte de udskårne hår. Hvis du bruger enheden uden vedhæftede filer, kan du få en klar oversigt over linjerne, og takket være det lille hoved er håret nemt fjernet på vanskelige steder - et glimrende resultat opnås altid.

2 Philips MG1100

Høj kvalitet er kendetegnende for Philips MG1100 trimmeren. Med denne universelle enhed kan du godt tage hånd om dit hår og ansigt. Takket være det avancerede design og de specielle kamme af DualCut, er det nemt at trimme skæget, for at skabe en klar kontur af frisure. Maskinen giver dig mulighed for at bringe alle de fantasier, der er hjemme hos en frisør, til livs. Du kan model en goatee eller børstestørrelse, passe på sideburns og en hårlinje rundt om halsen. Enheden har en præcis justerbar kontrol og praktisk form. Selv på svært tilgængelige steder er det muligt at barbere huden jævnt.

Forbrugerne smigrer om mulighederne for Philips MG1100 trimmeren. Den er tilgængelig, kompakt og effektiv, alle dele passer perfekt. Det er behageligt at holde maskinen i hånden og bekvemt styre driftsmåden. Ulemperne ved indretningen indbefatter fraværet af dyser til næsen.

1 Remington NE3750

Det første sted i rangordningen af ​​universelle enheder er Remington NE3750, en budget trimmer med rig funktionalitet. Det kan fjerne hår i næse og ører, korrigere skægets form, overskæg, korrekte sideburns og øjenbryn. Let at lære og kan bruges i brusebadet. Der er en vådrensningsfunktion - efter hver haircut kan du vaske de aftagelige dele med vand. Copes med store belastninger, skærer forsigtigt et tykt skæg. Den er færdig med 3 dyser, en af ​​dem med dobbeltsidede knive. Gummihåndtag der giver nem brug.

En vigtig fordel er en overkommelig pris, mens producenten tilbyder høj byggekvalitet. Alle dyser er godt låsede, lette at vaske og ikke forskyde.

Videoanmeldelse

De bedste universelle maskiner præmie

Premium-universelle maskiner hjælper med en særlig omhyggelighed for at holde styr på skæg og overskæg, samt at foretage rettidige justeringer af frisure. Men dyrt udstyr til haircuts har ofte brug for professionelle frisører.

3 Moser 1871-0071 Chrom Style Pro

Højkvalitets maskine Moser 1871-0071 Chrom Style Pro er designet til professionel pleje af hovedbunden hos mænd. Det er velegnet til alle typer hår, mens du arbejder med enheden nemt og bekvemt. Selv langvarig brug af værktøjet forårsager ikke træthed hos frisøren. Et jævnt og sikkert snit sikrer skarpe knive af højlegeret stål. De drives af en kraftig motor, der drives af en innovativ mikroprocessor. Ydelsen opretholdes, når du arbejder på netværket, og når du bruger maskinen offline. Et lithium-ion batteri kan modstå et hårklipp i 90 minutter.

I anmeldelserne fremhæver professionelle frisører sådanne fordele ved Moser 1871-0071 Chrom Style Pro som roligt arbejde, produktion af høj kvalitet, bekvemmelighed og enkelhed. Utilfreds med mesteren af ​​længden af ​​det skårne hår på ansigtet, er det højere end angivet.

2 Panasonic ER-GP80

Den professionelle Panasonic ER-GP80-enhed optager selvfølgelig den anden position i vores TOP-liste. Dens kendetegn er en perfekt jævnt snit. Maskinen håndterer nemt hår med forskellig længde, du kan justere længden af ​​frisyren i intervallet 0,8. 2 mm. Alt dette sker med en fingerbevægelse på skiven. Enheden kan lige så effektivt skåret fra et husholdningsnetværk eller fra et lithiumionbatteri. Batteriets levetid er begrænset til 50 minutter. Men samtidig forbliver oscillationsfrekvensen for knive på niveauet 10.000 omdr./min. X-formede knive af slidstærkt stål og belagt med et lag titaniumnitrid og diamantlignende kulstof fortjener særlig opmærksomhed.

Panasonic ER-GP80 trimmer, ifølge mange brugere, har mange fordele. Fremhæv bør være glat og hurtig haircut, en kraftig højhastighedsmotor, bekvem justering af længden. Af minerne er der mangel på et dæk eller et tilfælde.

1 Philips HC9490

En bred vifte af stilarter kan realiseres ved hjælp af en Philips HC9490 skrivemaskine. Dette kan være en brutal stubbe eller et stilfuldt skæg, 70s-stil sideburns eller en goatee. Værktøjet er velegnet til både erfarne frisører og mænd, der er vant til at passe på deres eget ansigt. Modellen er multifunktionel, af særlig interesse er turbo-tilstanden, hvilket øger arbejdshastigheden, når der skæres tykt hår. Indstillingen for sidste længde lagres i enhedens hukommelse, og i alt kan 3 typer indstillinger gemmes for hver højderyg. I standalone mode kan maskinen arbejde op til 3 timer. I løbet af denne tid vil fagfolk kunne tjene mange kunder væk fra husholdningsnettet. Til opbevaring er der stativ og dæk.

Fordelene ved Philips HC9490 skrivemaskine er mange, brugerne er især tilfredse med den informative display og docking station, titanium blade og ergonomisk design.

Hvordan vælger man en trimmer til skæg og overskæg?

Inden du vælger en god trimmer, der passer bedst til dine behov, bør du undersøge nogle af funktionerne og egenskaberne ved sådanne enheder. Hvad skal du være opmærksom på i første omgang?

 1. Bilister bør være opmærksomme på trimmerne, der arbejder fra cigaretænderen - de kan oplades til enhver tid og barberes "på farten".
 2. Trimmere udstyret med en roterende motor er mere behagelige at bruge, skaber praktisk taget ikke vibrationer. Passer til professionel brug, ikke overophedes under kontinuerlig drift, de er i stand til at betjene strømmen af ​​mennesker, derfor er de blevet et ikke-udskifteligt værktøj i barberens arbejde.
 3. Våd og tør trimmere er det mest praktiske valg. Let at skylle med rindende vand, tolerere temperatursvingninger, så du kan gemme dem på badeværelset.
 4. Hvis du er tiltrukket af originale ting, så tag et kig på trimmerne med baggrundsbelysning. Funktionen er af interesse ikke kun på grund af designet, men også fra siden af ​​praktisk: Baggrundslyset gør det muligt at detektere lige mikroskopiske hår.
 5. En vakuumsugetrimmer er en nyttig funktion. Enheden arbejder på princippet om en støvsuger, samler beskårne hår.
 6. Hvis udskiftningsblade er inkluderet, er dette en stor bonus. På det frie marked er det meget svært at finde knivene til trimmere, så efter deres svigt skal du købe en ny trimmer. Blandt mænd er modeller med selvskærende knive efterspurgte.
 7. Ladningsindikatoren er en valgfri men nyttig trimmerfunktion. Det signalerer, at enheden skal oplades eller er forbi.
 8. Vælg modeller med forskellige driftsformer, det vil give mulighed for at eksperimentere med billedet!

Top 12 bedste hår trimmere 2017-2018

For flere år siden kom rigeligt ansigtshår tilbage i mode blandt mænd. Du kan give det et pænt og attraktivt udseende kun med regelmæssig pleje. Den mest effektive og det kan gøres trimmeren: det er i stand til at udstede en stilfuld overskæg og skæg, da han nemt fjerne uønsket hår på kroppen fra svært tilgængelige steder.

I denne rangering præsenterer top 12 de mest effektive trimmere efter købernes mening, som kombinerer godt sådanne indikatorer som priskvalitet, levetid, antal funktioner og så videre.

Når du vælger en sådan enhed, er det vigtigt at være opmærksom på mærket, så i vores bedømmelse er kun produkterne fra de bedste virksomheder repræsenteret, om hvilke selv professionelle frisører og stylister efterlader positiv feedback.

Top 12 skæg og skæg trimmere

12. Philips BT7210 Series 7000

Trimmeren er udstyret med et vakuumsystem, hvorigennem du kan trimme og justere skæg og overskæg uden at bekymre dig om faldende hår. Brug det behageligt på grund af et sæt nyttige funktioner. LiftTrim løfter specifikt håret, så de passer perfekt under bladet. For at opnå et optimalt resultat skal du blot trimme det en gang.

Bladene er selvskærende, lavet af rustfrit stål, behøver ikke speciel smøring. Om nødvendigt kan du justere længden af ​​skiven - dette sker i trin på en halv millimeter. Designet giver en beholder til trimmet hår, som vil samle omkring 90% af alle skårne hår. Trimmeren har et pålideligt batteri, der kan fungere i en og en halv time uden genopladning. Det er lille, let at rengøre, og knivene kan skylles under rindende vand.

 • Lang levetid;
 • Effektiv frisyre;
 • Lang garantiperiode - 2 år.
 • Høj pris;
 • Når for tykt skæg kan trække hårene, forårsager der noget ubehag.

11. Philips QT 4015

Brugere mener, at dette er en af ​​de bedste kompakte trimmere, produceret af dette firma og designet specielt til at skære overskæg og skæg. Ifølge producenten kan du med denne model opnå en af ​​de mest almindelige virkninger af "tre-dages stubbe".

At bruge denne enhed er meget praktisk. Den har en hurtig koblingslængde i trin på en halv millimeter, maksimumsværdien er 1 cm. Bladene er lavet af titanium. De er ikke stumpede under drift, de kan bidrage til at opnå det bedste resultat. Enderne og ryggen har en lille afrunding, som de glider sikkert over huden og ikke forårsager irritation. Enheden opkræver hurtigt, fungerer offline i ganske lang tid - cirka en og en halv time. Dysen kan vaskes med rent vand fra hanen.

 • Langt arbejde offline;
 • Tilstedeværelsen af ​​titaniumbladene;
 • Længdejustering kun 0,5 mm;
 • Rimelig pris.
 • Kammen er dækket af for tynd plastik, som kan bryde af under driften;
 • Opladningsindikatoren er ikke angivet.

10. Braun BT 5030

Denne model er ikke særlig populær i dag, selvom den er inkluderet i ranking af de bedste trimmere til højre. Den er udstyret med alle de nødvendige muligheder for en effektiv haircut. Dysen giver dig mulighed for at justere længden i 20 stillinger - fra 0,5 mm til 10 mm. En af hovedegenskaberne er tilstedeværelsen af ​​et dobbelt batteri, der sikrer pålidelig drift uanset de eksterne driftsforhold.

Afgifter i lang tid - ca. 8 timer, og i autonom tilstand kan det kun fungere i en time. Trimmeren har et LED-lys, som fortæller dig om et dødt batteri. Dysen og knivene kan vaskes med ledningsvand.

 • Universal dyse egnet til enhver hårlængde;
 • Bladene er lavet af rustfrit stål, selvskærende
 • Acceptabel pris.
 • Ikke meget pålideligt batteri, som har en lang opladning;
 • Ingen glat barbering funktion.

9. Panasonic ER-GB37

Denne model fortjener opmærksomhed blandt de bedste modeller af trimmere. Det har et stilfuldt udseende, såvel som en meget bekvem mekanisme til at skifte mellem tilstande. Bladene er lavet af rustfrit stål og har en slibning på 45 grader, som følge af hvilket hårklippet er meget behageligt og nøjagtigt.

Der er mange muligheder for indstilling, de er indstillet i 0,5 mm intervaller. Hvis du bruger en trimmer uden dyse, vil højden på de udskårne børster være 0,5 mm. Hvis det er nødvendigt, fjern overskydende hår med barberskum. Denne funktion giver dig mulighed for at bruge produktet på badeværelset eller på farten. Bladene kan vaskes med almindeligt rindende vand.

 • Acceptabel pris;
 • Komfort i drift
 • Mulighed for brug i tør og våd tilstand.
 • Bladene er ikke selvskærende, så om nødvendigt skal de ændres;
 • Batteriet oplades i lang tid - ca. 8-9 timer.

8. Remington MB 4130

Dette er en af ​​de mest berømte modeller af amerikansk produktion. Med denne trimmer kan du få et resultat, der er ret sammenligneligt med en professionel salon haircut. Det er velegnet til mænd, der betaler meget opmærksomhed på deres udseende.

Bladene er lavet af rustfrit stål, dækket af titanium, selvskærende. Produktet har en svagt buet form, der gør det muligt for trimmeren at være i optimal vinkel under afskæringen. Som med andre modeller kan længden af ​​det klippede hår justeres - der er 13 stillinger. Uden en dyse vil længden af ​​håret være fra 0,4 til 1 mm, med en dyse vil den største længde være 18 mm.

Trimmeren kan fungere offline i lang tid: Batteriet oplades fuldt ud i 4 timer, og produktet virker i ca. 1 time. Bladet kan nemt rengøres ved skylning under rindende vand.

 • Ergonomisk form;
 • Tilstedeværelsen af ​​titanbladene;
 • Lang garantiperiode - 3 år.
 • Det virker dårligt med et langt skæg.

7. Wahl 5546-216

Denne type trimmer er designet til at fjerne overskydende hår i ørerne og næsen. Produktet har en LED-baggrundsbelysning, der gør det muligt at gøre processen til at skære mere komfortabel. Pakken indeholder tre dyser - en stempeltype og to roterende. Efter direkte brug af bladet må skylles med almindeligt vand. Trimmeren har ikke et indbygget batteri - det virker fra to almindelige finger-type batterier.

 • Komfortabelt tilfælde, der passer perfekt i din hånd
 • Tilstedeværelsen af ​​baggrundslyset;
 • Inkluderet valgfri vedhæftede filer.
 • Under operationen blev ikke identificeret.

6. Philips NT 3160

Dette er en af ​​de bedste trimmere til næse og ører. Det virker ret forsigtigt, og det har desuden en række forskelle fra lignende produkter fra andre producenter. Produktionen anvender PtotecTube-teknologi, som følge af, at der ikke sker nedskæringer eller irritationer på hudoverfladen. Skærefladen er dækket af et fint rustfrit stålnet, der ikke har afrundede spidser. Denne universal trimmer har også to knive, der bevæger sig autonomt af hinanden - dette forhindrer håret at trække.

Mellem knivene er der præcise snit, takket være hvilket håret trimmes meget hurtigt uden ubehag. Trimmeren er altid i optimal vinkel. Vask bladene med vand. Sættet er udstyret med en behagelig gummiindsats, hvorfor trimmeren ikke glider i din hånd. Kittet har også et tilfælde, øjenbryn dyse, hætte, beskyttelsesmekanisme under opbevaring.

 • Pålideligheden af ​​hele strukturen
 • Tilstedeværelsen af ​​et stort sæt funktioner;
 • Brugervenlighed.
 • Høj pris;
 • Manglen på et indbygget batteri, enheden kører på fingerbatterier.

5. Moser 4900-0050

Denne enhed har kun det mest nødvendige sæt funktioner, hvilket gør det til en af ​​de bedste trimmere til ører og næse. Bladene roterer rundt om deres akse, lavet af rustfrit stål med titaniumcoating, de kan vaskes under vand efter brug. Trimmeren har en roterende motor, der drives af et standard penlampebatteri. Kroppen er lavet af metal, formet som en lommelygte eller en almindelig pen, vægten af ​​enheden er omkring 60 gram. Kittet leveres også med en praktisk taske, dækket indvendigt med velour stof.

 • pålidelighed;
 • Lang levetid;
 • Smukt udseende;
 • Enkel konstruktion.
 • Intet indbygget batteri.

4. Babyliss E650E

Dette er en af ​​de bedste trimmer modeller, der er designet til at fjerne overskydende hår fra ørerne eller næse. Samlede dimensioner er små, som giver dig mulighed for at tage enheden med dig på vejen. Kroppen er lavet af slidstærk plastik, malet i sort.

Formen er ergonomisk, på håndtaget er der en speciel indsats lavet af blødt gummi - det gør trimmeren endnu mere praktisk. Arbejdsdelene cirkulerer, designet giver en roterende kniv, lavet af rustfrit stål, dækket af et lag af titanium.

Under arbejdet er der ingen ubehag. Efter brug af trimmeren kan vingerne vaskes under rindende vand. For at de bevægelige dele ikke er forurenet under drift, har trimmeren i kittet en speciel hætte. Batteriet er ikke leveret, produktet fungerer på fingerbatterier.

 • Holdbart stødtæt hus;
 • Under arbejdet forårsager det ikke irritation eller nedskæringer;
 • Det har en lang garantiperiode - tre år.
 • Høj pris;
 • Mangel på batteri.

3. Wahl 9818-116

Dette produkt er en amerikansk fremstillet universal trimmer, der har et stort udvalg af funktioner. Han klare sig nemt med dem alle (det er ret sjældent med multifunktionelle produkter af samme art). Kroppen er lavet af rustfrit stål. Knivblokken er tilvejebragt i den, så den kan niveauere en hårstyls linje i et område af halsen, personen og ørerne.

Ved dysen til skæring af hår med overskæg og skæg er der indstillet skærehøjde - der er 6 driftsformer fra en og en halv til tretten millimeter. Inkluderet er et par skæg trimning tips: til trimning et fuldt skæg, til kort vegetation, og til dannelse af en tre-dags børstehår. Der er også en særlig kam til styling af et skæg. Tilstedeværelsen af ​​en barbering dyse giver dig mulighed for at bruge en trimmer som en almindelig elektrisk barbermaskin, der er en udskiftelig enhed til at arbejde med hår i næse og ører, der er også et designstativ.

Modellen er udstyret med et pålideligt batteri, der kan fungere offline i cirka 4 timer. Minimum trimmer er i stand til at skære 0,4 mm hår.

 • Pålidelig samling
 • Tilstedeværelsen af ​​et stort antal funktioner.
 • Ud over den høje pris blev de ikke identificeret.

2. Philips QG 3335

Det er en af ​​de bedste universelle trimmere, komplet med hvilke 6 dyser går på en gang, den er vandtæt og har en acceptabel pris. Med denne enhed, selv uden brug af dyser, kan du hurtigt trimme skæget, gør det glat. Det vil give et færdigt udseende til et hårklipp. Kammen giver dig mulighed for at forkorte skæget til den ønskede længde - den har en regulator med 18 stillinger, mellem hvilke der er en 1 mm hældning.

For at afslutte dit billede er der et modellerende skæg vedhæftning. Også inkluderet er dyser til fjernelse af hår fra næsebor og ører. Trimmeren kan bruges som hårklipper med en længde på 3 til 20 mm, der er også en dyse til justering af kropshår.

Efter ti timers opladning kan enheden arbejde kontinuerligt i ca. en time. Bladene vil ikke forårsage nedskæringer eller irritation, de er selvskærende, lavet af rustfrit stål med titaniumcoating. De kan vaskes under vand.

 • Et stort udvalg af funktioner;
 • Et stort antal dyser;
 • Der er mange driftsformer;
 • Sættet giver et dække af blødt stof.
 • Det er nødvendigt at oplade batteriet i ganske lang tid;
 • Combs er lavet af ikke for stærk plastik;
 • Høj pris

1. Babyliss E835E

Denne model er helt vandtæt, så du kan endda bruge den i bruseren. Ladestativet er ergonomisk - ud over stik til selve trimmeren er der plads til alt tilbehør, der følger med i sættet. Enheden oplades i ca. 16 timer, men den kan kun arbejde 40 minutter i den autonome tilstand.

Pakken indeholder 6 dyser: to kamme til trimning af skæg og overskæg, et hoved til fjernelse af hår fra næsebor og ører, en dyse, som erstatter el-barbermaskinen og en dyse til at skære hår på hoved og krop. Længden af ​​det resterende hår ligger i området fra 0,5 til 15 mm afhængigt af de valgte indstillinger.

 • Absolut vandtæt;
 • Udvidet funktionelt sæt;
 • Lang garantiperiode - 3 år;
 • Tilstedeværelsen af ​​en praktisk stand;
 • Lang varighed af enheden.
 • For lang opladningstid;
 • Købere bruger ikke mange vedhæftede filer overhovedet.

Og endelig, videoen

Ratingen dækker alle de mest populære modeller af trimmere, der er repræsenteret på hjemmemarkedet. Hvis du vil dele dine indtryk på dette eller det pågældende produkt, samt fortælle om din trimmermodel, beskriv de fordele og ulemper, så kan du gøre det i kommentarerne til artiklen.

5 naturlige opskrifter af kefir masker til hår præcisering

Hvordan slippe af med benhår hjemme: de mest effektive metoder