Typer af kvindelige trimmere til det intime område og hvordan man bruger dem

Fjernelse af hår i det intime område med en regelmæssig barbermaskine kan irritere følsom hud, så mange kvinder bruger en bikini trimmer til at gøre hår af en vis længde.

 • 1. Hvad er en trimmer og for hvilke zoner den anvendes
 • 2. Fordele
 • 3. Hvad er deres forskelle?
 • 4. Udvælgelseskriterier
 • 5. Bedøm de bedste modeller for kvinder
 • 6. Sådan bruges
 • 7. Sådan plejer du en trimmer
 • 8. Kontraindikationer
 • 9. Forskelle mellem trimmer og epilator

Hvad er en trimmer og for hvilke zoner den bruges

En trimmer er en speciel enhed, der forkorter hår på de rigtige steder ved hjælp af tips.

Der er en trimmer til ansigtet (groomer), som bruges til øjenbryn, whiskers over overlæben, herunder til at skære det intime område. I sjældne tilfælde bruges enheden til at forkorte armhulen.

fordele

Trimmer til hårfjerning undgår mange problemer med epilering i bikiniområdet. I modsætning til epilatoren slår apparatet ikke ud af folliklerne ved roden, derfor er proceduren smertefri. Selvfølgelig kan brugen af ​​enheden selv med en speciel dyse ikke opnå en glat hud som ved en klassisk barbering, men eliminerer muligheden for indgroet hår og udskæringer. Fordelene ved enheden bør også omfatte:

 • evnen til at gøre intimt hårklipp hjemme
 • forskellige dyser i sæt
 • rimelig pris med lang levetid
 • nem vedligeholdelse og pleje af enheden.

Hvad er deres forskelle?

Trimmere til det intime område ser ud som en epilator. Hovedforskellen mellem modellerne er omkostninger og vedhæftede filer, men der er andre funktioner.

 1. Nogle enheder med brede hoveder er designet til at arbejde på store områder, mens andre er smalle - for at skabe smukke mønstre.
 2. Intim hår trimmer drevet af batterier eller batteri.
 3. Nogle modeller til intime steder er fuldt beskyttet mod indtrængen af ​​vand inde, andre kun i hovedområdet.
 4. Enkle muligheder gør 1 type hårklipp og kompleks - 6-7

Face trimmer ligner et tykt håndtag med en kniv på enden. Enheden er også udstyret med ekstra foringer for at forbedre resultatet og beskytte huden mod skade.

Udvælgelseskriterier

For at vælge en højkvalitets trimmer til hårfjerning, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​visse funktioner og enhedsparametre.

 1. Apparatet til hårfjerning skal være fugtfast, så det kan bruges selv i badeværelset.
 2. En god model fungerer autonomt fra batterier, og det er vigtigt at få en ladningsindikator til at styre processen, for eksempel Browns biler.
 3. Apparatets tilfælde skal være af høj kvalitet og skridsikker materiale.
 4. Jo mere maskinen er til intime hårdstykker, så det er mere alsidigt og praktisk.

Velprøvet: trimmer Micro Touch Max, trimmer Veet. De opfylder alle kriterierne og har også et smukt design og behagelig form.

Top modeller til kvinder

På nuværende tidspunkt tilbydes dusinvis af modeller af hårklippemaskiner fra forskellige producenter på butikshylder, herunder en vurdering af top 5 trimmere, der er optimale i pris og kvalitet.

Maskine til mandlige intime hårklipp

Hårfjerning fra pubic zone kan forårsage irritation ikke kun hos kvinder, men også hos mænd. Flere og flere repræsentanter for en stærk halv får maskiner til en intim frisyre, som hjælper dem til at se attraktivt ud for et modsat køn.

Særlige egenskaber

Naturen har lagt ned, at mænd har meget mere vegetation på deres kroppe end kvinder. På trods af flertallets ønske om at se brutalt ud, mener mange ikke, at fjernelse af vegetation fra lyskenområdet er forkasteligt.

Der er flere faktorer, der tyder på, at du skal overvåge det intime område. Rigelig vegetation i dette område bør behandles af følgende grunde:

 • til hygiejneformål
 • for at gøre lysken attraktiv. Mange kvinder kan lide velplejede fyre;
 • hvis en mand bærer badebukser, vil denne procedure være nødvendig for ham
 • eliminering af vegetation på intime steder letter processen med at opretholde renhed. Det bliver lettere at tage vandbehandlinger;
 • Ved hjælp af en intim haircut får du et mere sexet udseende. Genitalorganet bliver visuelt større i forhold til baggrunden i form af tykt hår.

Det er værd at bemærke, at mænds intime hårklipp har eksisteret i lang tid. Repræsentanter for en stærk halvdel fra Det gamle Ægypten og Indien foretrak at fjerne vegetation fra hele kroppen for at overholde hygiejnestandarder og ikke at sprede forskellige infektioner.

Følgende typer af hårklipp er meget populære:

Haircut "baby" er den fuldstændige fjernelse af al vegetation fra lyskeområdet. Muslimske krigere brugte ofte det til at opretholde hygiejne. Brasiliansk haircut er ikke anderledes end den tidligere version, bortset fra tilstedeværelsen af ​​lige og korte hår over bunden af ​​penis. Denne stil er kun egnet til mænd, der har en lang penis og tyk vegetation.

Ved hjælp af "accent" kan du visuelt øge reproduktionsorganets længde. Haircut er dannelsen af ​​en firkant med kort beskåret hår. Men på grund af "kile" kan du visuelt tykke et medlem. For at skabe et sådant hårklipp skal shave håret over bunden og danne et billede af en kegle.

Haircut "Napoleon" -eksperter anbefaler brugen af ​​mænd, der har et reproduktiv organ med medium størrelse. Det er at fjerne vegetationen på pungen og penis selv.

Mænd forlader også ofte en tredemølle på puben, skærer ud en krone, hjerter, forskellige symboler og geometriske figurer. Sådanne haircuts kan som regel foretages i en professionel salon, men nogle mænd klare sig selv ved hjælp af trimmer og elektrisk barbermaskin.

I butikken kan du købe forskellige typer værktøjer til mandlige intime hårklipp. Barberskrabere har længe gået i baggrunden. De blev med succes erstattet af en elektrisk barbermaskin og trimmer for at eliminere vegetation i lyskeområdet. Alle kan lave et intimt hårklipp med egne hænder ved hjælp af en skrivemaskine og stencil.

Vælg en trimmer for kroppen er ikke svært. Mange producenter tilbyder modeller til arbejde på intime steder. Hvis du sammenligner en sådan enhed med en barbermaskine, skal du forstå driftsprincippet. Denne enhed kan ikke have samme virkning som et blad. Dens formål er at skabe den perfekte frisure, hvor hvert hår har samme længde.

Ingen saks kan give samme effekt som trimmeren garanterer. Der er universelle trimmere, der giver dig mulighed for at skabe en model-intim haircut sammen med tegningerne. Du skal kun udføre revision ved hjælp af en maskine eller pincet.

På trods af at denne teknik ikke skaber en glat barbering, bruger mænd det ofte til at skabe intime frisurer, fordi det eliminerer muligheden for nedskæringer og irritationer. Brug af trimmeren fremkalder ikke hårets indvækst i huden, hvilket forårsager en masse problemer for dem, der bruger en simpel barbermaskine.

Elektrisk barbermaskine til et intimt hårklipp vil fjerne håret ved roden. Producenter tilbyder modeller, der understøtter tør og våd barbering, hvilket reducerer sandsynligheden for betændelse. Modeller med teleskophåndtag, som er nemme at bruge selv på de mest utilgængelige steder, er udbredt. Elektriske barbermaskiner, der er designet til at arbejde på kroppen, kaldes ofte brudgommen.

Producent Rating

For at lave en højkvalitets frisure skal du korrekt vælge en speciel maskine. Mange producenter producerer udstyr af denne art, men kun få kunne klare kundernes tillid.

 • Braun tilbyder sine højkvalitets enheder til dets publikum. Fabrikanten producerer elektriske barbermaskiner til kroppen, hvorved det er muligt at lægge orden ikke kun den intime zone, men også armhulenes, skuldre og rygsækken. Nogle modeller er udstyret med "automatisk trimmer" mulighed, hvor der er flere tilstande til hver længde. Den våde barbering funktion tillader brugen af ​​knive. Vandtæt bolig og muligheden for udnyttelse i brusebadet gør dette mærke til en favorit blandt producenter af maskiner til intime hårklipp.
 • Philips har udviklet en række enheder, som enhver kan opretholde sin attraktivitet. Mærket har kropstrimere, der arbejder offline. Enheden har et højt sikkerhedsniveau, forårsager ikke allergi og irritation.

TOP-5 bedste maskiner til intimt hårklipp (2018)

Hårklippere er fast etableret i vores liv. Med deres hjælp kan du lave en fashionabel frisure, skære hår på ansigtet og også lave et stilfuldt intimt hårklipp.

Funktioner af udvalgte modeller

Funktionerne omfatter:

 • Det kombinerede strømforsyningssystem gør det muligt at bruge maskinen selv i mangel af stikkontakt.
 • Små dimensioner, letvægts og ergonomisk form giver en bekvem proces til trimning og skæring af hår.
 • Maskinerne arbejder praktisk taget uden støj og vibrationer.
 • Den skarpt skarpe knivblok er lavet af slidstærkt stål af høj kvalitet, som ikke er korrosionsbestemt.

Fordele og ulemper

Hårklippere på intime steder har flere fordele:

 • Det lange strømkabel giver en bekvem frisyre, begrænser ikke bevægelser under driften af ​​enheden.
 • Apparatets tilfælde er lavet af slidstærk plastik med gummierede indlæg, som sikrer en pålidelig fiksering af maskinen i din hånd.
 • Det rummelige batteri sikrer en lang drift af enheden uden tilslutning til det elektriske netværk.
 • Inkluderet med maskinen får du tilbehør til pleje af knivene.
 • Kontrolfunktionen af ​​længden af ​​det skårne hår giver dig mulighed for at lave en række haircuts.

Blandt maskinens mangler kan identificeres sådanne øjeblikke:

 • Bladene kan ikke selvskærpe.
 • Der er ikke noget system til støvsugning af det resterende afskårne hår.
 • Pakken giver ingen sag til transport af maskinen og dens daglige opbevaring.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

For at købe en slidstærkt enhed, der vil give højkvalitets haircut, skal du nøje overveje valg af model:

 • Tilstedeværelsen af ​​opladningsindikatoren giver tid til at genoplade batteriet.
 • Med en lille størrelse og let vægt er det praktisk at tage en bil med dig til hvile og rejse.
 • Køb kun skæreværktøjer i specialforretninger.

JAGUAR J-Cut Pico


Jaguar J-Cut Pico 02570 er en kompakt hårklippemaskine, som du nu kan klippe dit hår hjemme og spare tid og penge på et besøg hos en frisør. Apparatets knive er lavet af materialer af høj kvalitet, der giver et blidt hår af høj kvalitet. Indbygget ladestyringsfunktion beskytter batteriet mod overbelastning.

Den ergonomiske krop sikrer, at J-Cut Pico 02570 holdes fast i hånden under brug. Den overvejede model har en lav vægt, er velafbalanceret og er nem at bruge, selv under forholdene med intensivt arbejde. Derudover kan udstyret have reduceret vibration og støj for endnu mere behageligt arbejde. Clipper er lavet i et moderne, stilfuldt tilfælde og er lille i størrelse, hvilket gør det muligt at tage det med dig. Jaguar J-Cut Pico 02570 vil i høj grad lette din hårpleje proces.

fordele:

 • Professionel trimmer.
 • Det er kompakt i størrelse 107 mm.
 • Meget komfortabel i hånden giver bevægelsesfrihed under skæring og sætter ingen begrænsninger på kreativitet.
 • Netværk / Batteri.
 • Intelligent ladningskontrol med overbelastningsbeskyttelse.
 • Præcisionsskæring af skivehovedet med et hurtigt skift system.
 • Udstyr: står til opladning, 4 dyser, børste, olie.
 • Kraftig motor med høj hastighed.

ulemper:

 • Inkluderet er ingen saks og et tilfælde til opbevaring.
 • Ikke selvskærende knive.
 • Kropet er ikke gummeret.

Braun HC 5050


Enheden til haircuts Braun HC 5050 er et meget bekvemt værktøj til at skabe enhver moderne frisure. Den har meget skarpe og sikre knive, der garanterer perfekte resultater, hvilket sikrer dig fuldstændig sikkerhed. Desuden er foringsrøret fuldstændigt forseglet, takket være hvilket apparatet kan skylles under vandstrålen. Det unikke Memory Safetylock barbersystem er i stand til at huske de sidste indstillinger, der blev brugt, og for din komfort husker den den valgte længde.

Takket være den fuldstændigt lukkede indkapsling af enheden kan den hurtigt og sikkert skylles under rindende vand, det kan også gøres med de indre dele af enheden for maksimal hygiejne. Memorering og fastsættelse selv efter fjernelse af dysen af ​​de sidst anvendte længdeindstillinger er meget bekvemt. Det fine værktøj til den mest behagelige frisure og et dejligt udseende.

Helt sikre og meget skarpe knive hjælper dig med at få et godt resultat.

For at sikre uafbrudt strøm til at oprette den rigtige frisyre, er dobbeltbatteri funktionen til rådighed. Enheden har også 16 længdeindstillinger, og alt dette kræver kun 2 tips. Så du kan glemme en række ekstra værktøjer, de er ikke nødvendige her.

Udstyret med et flydende krystal display, der viser batteriladningsniveauet. Takket være batteriet kan den brune enhed arbejde autonomt i op til 40 minutter. Bare oplad enheden og tag den med dig på en tur eller forretningsrejse. Batteriladningstid 8 timer. Du kan ikke være bange for strømforstyrrelser: en speciel stikkontakt styrer automatisk spændingen.

fordele:

 • Fuldt forseglet krop af maskinen giver dig mulighed for hurtigt og hurtigt at skylle det under rindende vand.
 • Utroligt skarpe, men sikre blade for maksimale resultater.
 • 2 skæretip giver dig mulighed for at ændre stilen i en række 16 længdeindstillinger. Glem tusind tips!
 • Oplad bilen i hjemmet og tag den med dig på vejen.
 • Automatisk spænding regulering gør enhver tur behageligt. SmartPlug-stikket justerer automatisk spændingen (100V-240V). Alt til din bekvemmelighed - hjemme og på vejen.
 • Fanger og husker de sidst anvendte længdeindstillinger, selv efter at dysen er taget ud.
 • Det dobbelte batterisystem giver konstant strøm til en perfekt jævn frisure.
 • På grund af effektiviteten af ​​Ni-MH-batteriet løber maskinen op til 40 minutter.
 • Displayindikator: Indikator med lav ladning.
 • 16 muligheder for hårets længde.
 • Pensel til rengøring.
 • Olie og taske inkluderet.

ulemper:

 • Den anden vedhæftning til langt hår er næsten ubrugeligt. Haircut langt hår kun med en kam og en maskine uden dyse.
 • Højfrekvent squeak oplader.
 • Ingen vakuumsugning.
 • Ikke selvskærende knive.
 • Kropet er ikke gummeret.

Vi præsenterer for din opmærksomhed en gennemgang af denne model fra eksperter:

Braun cruZer6 high definition


BRAUN CruZer 6 Precision trimmer (CruZer6Precision) har et meget lille hoved til at fjerne hår på vanskelige steder og former. Det lille skæreelement gør det muligt at arbejde specielt tæt på huden og giver skarpe ender og præcise konturer.

Takket være de to kamme - 5 mm og 8 mm - giver cruZer6-præcisionen dig mulighed for nemt at overvåge længden af ​​ansigtshår. Vælg blot en af ​​de to trimmer indstillinger, og du kan styre længden af ​​dine sideburns, whiskers eller øjenbryn.

BRAUN CruZer 6 Precision trimmer (CruZer6Precision) er meget behagelig at holde og nem at rengøre. Takket være sin lille størrelse passer denne håndholdte overskægs trimmer ind i enhver kosmetikpose og er fantastisk til brug både hjemme og på farten. For at rengøre trimmeren skal du bare fjerne blekhovedet og skylle det under rindende vand.

Enheden fungerer på et enkelt AAA batteri, som kan købes i enhver butik. Trimmeren er lidt tykkere end en almindelig kuglepen, hvilket er praktisk, når du bruger og arbejder. Det stilfulde tilfælde vil også være en ejer af enheden. Glideskiften er placeret på selve trimmerarmen.

Tid til at skinne: Vælg en kvindelig trimmer til bikiniområdet

Sommer, sol, hav, strand... Jeg vil gerne føle Aphrodite, kommer ud af skummet og ikke bashfully indpakket i en pareo. Coco Chanel sagde: "Luksus er, når den forkerte side er så smuk som ansigtet." Og lad Madame tale om tøj spiller skønheden i huden en vigtig rolle i dette. Ujævnheder er også en del af stilen, selv i sådanne afsondrede steder, som ingen ser. Det fylder med indre styrke, tillid til dens uimodståelige. Intet som salongmesteren er tilgængelig for hver enkelt af os. At bringe dig selv i orden, du kan gøre uden endda et spejl, sæbe og vand. Du skal bare bruge en kvindelig trimmer til bikiniområdet.

Specificitet af bikini trimmer

Hvis du skal købe en trimmer til den intime zone, skal du forstå: dette er ikke en barbermaskine, ikke et maskinværktøj eller en epilator. Dette er et andet hårfjerningsværktøj. Frisør og maskine vil skære hårene i kanten af ​​huden, epilatoren vil simpelthen trække af roden. Det lader til, hvad vil du ellers have? Den ideelle glathed opnås, resultatet på det rigtige sted, som de siger, er indlysende. Alt ville være godt, men for huden er det et rigtigt chok. Husk reklamen "Det er mig, din mave, og jeg er irriteret"? Hun er også irriteret og sender et signal i form af smerter, kløe og ubehagelige røde prikker. Derudover kan du skære dig selv ved at åbne porten for infektion.

Med en trimmer sker det ikke. Bladene i denne lille klipper berører ikke huden, så de skærer hårene med en lille rest på 0,2-0,8 mm. Ja, perfekt glathed i dette tilfælde virker ikke. Men smerte, irritation og indvækst af hår er helt udelukket, hvilket er en rigtig gave til den følsomme delikate zone. Fremgangsmåden er let og behageligt. Den kvindelige bikini trimmer er designet til at gøre personlig pleje på svært tilgængelige steder sikkert og komfortabelt. Derfor er bredden af ​​den skærende del af den kun 20-35 mm, og håndtaget er bøjet i en lille vinkel for maksimal bevægelsesnøjagtighed. Og tro mig, huden med resterende hår på 0,2-0,5 mm ser æstetisk glædeligt ud.

Bikini-trimmeren forårsager ikke hudirritation

Brugervenlighed og hurtige resultater - Sloganet på enhver trimmer. Med det, tilbringe:

Operationsprincippet er simpelt. På det grundlæggende barberhoved bæres en dyse - en trimmer til bikini-linjen. Hun trimmer hår til den angivne minimumslængde. Hvis kittet indeholder udskiftelige dyser - kamme, sættes de over trimmerdysen og får andre længder, for eksempel 3 mm og 5 mm. "Kirsebær på kagen" bliver det sidste stadium, når spidserne fjernes, og barberhovedet "under nul" passerer langs konturerne.

Dyse - trimmer kam klæber ikke huden

Enheder er kendetegnet ved den type pleje:

 • tør. Det bør ikke bruges på våd hud;
 • våd, når proceduren må udføres på våd hud.

Ofte producerer kvinders trimmere med batteri. De er inkluderet i netværket i 12-16 timer, flere detaljer er angivet i instruktionerne. Opladning varer i gennemsnit 30 minutter, dette er nok til en haircut. Nogle modeller arbejder uden opladning i 45-60 minutter. Ifølge vurderinger, klipper trimmeren i 10-15 minutter med hyppig brug. Især hvis det er designet til en våd barbering, når proceduren finder sted i brusebadet. Dampede og bøjelige hår er meget lettere at fjerne.

Batteriet trimmer virker uden genopladning i mindst 30 minutter

Før første brug oplades trimmeren i 24 timer. Ved efterfølgende opkrævninger skal du opretholde den af ​​producenten fastsatte tid.

En anden mulighed - enheden på batteriet, oftere AA (R06, sådan kaldes fingertype). Størrelsen af ​​skæremassen er som regel ikke mere end 20 mm, hvorfor det tager længere tid at barbere. Dette påvirker ikke kvaliteten, der er ingen irritation. Sådanne modeller passer let i en kosmetikpose, og på det rigtige tidspunkt er det altid til stede. Et eksempel er en Veet Sensitive Precision trimmer til brug på tør hud. Eller en række modeller Philips BikiniGenie, som kun adskiller sig i et komplet sæt. I modsætning til Veet opretholder de en tør og våd barbering.

Batteridrevne trimmere passer nemt i en pung

Batteridrevne trimmere er bekvemme for rejselivere. Der er ingen vedhæftning til stikkontakten, så det er nemt at passe dig selv overalt. Disse trimmere er udstyret med dobbeltsidet dyse til punkt fjernelse af ansigtshår. I bikinizonen er det godt at bruge på folderne af huden.

Ingen trimmer dyse vil skade huden. Derfor bruges enheden uden yderligere cremer, geler eller lotioner.

Valg af en kvindelig enhed til modellering af den intime zone

Før de køber en trimmer, bestemmer de hvilke opgaver de skal løse. Selv om nogen vælger en skrivemaskine, fordi de kunne lide boksen eller udseendet af enheden. Det ser altid meget smukt ud, som en kvinde. Men det er bedre at nærme sig som en mand: Overvej i detaljer den type mad og udstyr.

Vær opmærksom på om trimmeren har en batteriladningsindikator ved køb. Det vil vise, når enheden er klar til brug.

Trimmer Typer

At dømme efter anmeldelser vælger de fleste af os trådløse trimmere til bikiniområdet. Først og fremmest på grund af barberingsdelen 25-35 mm bred. Bikini område er stort. Trimmeren er allerede ret tidskrævende, og med et smalt blad på op til 20 mm er proceduren endnu mere forsinket. En batterimodel bruges også til at fjerne vegetation på ben og armhuler. Derudover er der en betydelig forskel i omkostningerne. I starten er en sådan trimmer naturligvis dyrere. Men trods alt bliver det tændt hver 2-3 dage. Batterienhedens omkostninger ændres ikke, og enheden med et batteri kræver konstant investering. Det er en ting at tænde for i 5 minutter for at rette kanten eller barbere overskæget. En anden er behandlingen af ​​den intime zone, hvilket vil tage ca. 30 minutter. Da der ikke er brug for billige alkaliske batterier, er det sandsynligt, at trimmeren snart vil tage en simpel maskine. Og så - hej, røde pletter!

Trådløs trimmer med et sæt dyser til at klare alle opgaver i bikiniområdet

For eksempel modtog Remington WPG 4035 Ultimate modellen fremragende anmeldelser. Dette luksusværktøj med gummieret håndtag anvendes i brusebadet, det er tilladt selv med skum. En række dyser til at klare enhver opgave i det delikate område. Barbermaden er særligt interessant - den har meget skarpe knive med en antibakteriel nanosilvercoating. Enheden, der vejer 120 gram, er klar til at arbejde i 30 minutter uden at stoppe for at tilfredsstille resultatet. Og alt uden smerte, forsigtigt og med absolut komfort.

Det er ønskeligt, at trimmeren til hygiejne har antibakteriel belægning af knive.

Hvis du stadig er på den kompakte version af batteriet, er det værd at overveje forslagene til seriøse mærker. I deres modeller er skarpheden af ​​bladene en del af virksomhedens omdømme, så skæringsprocessen er hurtigere. For eksempel, Braun til at skabe en pæn og attraktiv bikini zone frigivet styler Silk-epil FG 1100 størrelsen af ​​en kuglepen. Kontinuerligt arbejde fra et standard AAA batteri (R03, også kaldet en lille Mizinchikov) er 120 minutter. En speciel T-formet dyse hjælper med at skabe klare konturer i bikiniområdet. Der er også et specielt ultrapræcisionshoved til fjernelse af punkter og 2 kamme til hårlængder på 5 og 8 mm. Designet til at fjerne hår på tør hud, forårsager ikke irritation og efterfølgende hårindvækst. Og ja, derudover er der 10 klistermærker til at skabe et pikant mønster.

Når man vælger en model, er det bedre at stole på et velprøvet mærke.

Billige enheder fra batterier køber overvejende for at fjerne ansigtshår. Feedback entusiastisk, fordi du kan lave smukke øjenbryn med et par bevægelser. Proceduren i bikiniområdet kritiseres ofte. Det bemærkes, at hårklippet er lang og dårlig kvalitet. Sandt nok forventer mange trimmer-effekten, som efter epilatoren, men til en meget lavere pris. At skifte til sådanne enheder fra andre metoder til depilation kommer ikke til, men de indrømmer, at der er en win-win mulighed for ferie. På samme tid, og hendes mand kan være tilfreds med at trimme hårklippet på halsen og templerne.

Dyser forskellige behov

Afslutning påvirker prisen, så du bør være opmærksom på det.

 • For eksempel, hvis kun en dyse er interesseret i en trimmer, er der ikke behov for at betale for en model med avanceret funktionalitet. Men ikke alle kvinder (hemmeligt mænd også) elsker et helt glat bikiniområde. Vælg derefter indstillingen med udskiftelige dyser - højder. De er nemme at forbinde, og vigtigst af alt skal du ændre hårets længde, f.eks. 2-4 mm eller 3-5 mm. Praktisk når en sådan dyse en, men med justeringen. I dette tilfælde ændres længden under proceduren, blot at udsætte det ønskede niveau.

Trim trim bestemmer hvilke omsorgsopgaver der kan løses

Med specielle mønstre er det nemt at lave en intim haircut selv.

Med en tynd lodret dyse er det praktisk at afgrænse de nøjagtige konturer, når du opretter et intimt hårklipp

Købere bemærker, at det er meget ønskeligt at have en opbevaringsboks i pakken. Omgående lægger det ikke vægt på det. Så viser det sig, at det er lettere at folde trimmeren med dyserne ind i en smuk taske og hænge den over løkken på krogen, end at kæmpe med hvor man skal lægge alt dette. Hertil kommer, at det er bekvemt at bære en trimmer med dig, uanset hvor du går.

Det er bekvemt at opbevare trimmeren med udskiftelige dyser i et specielt dæksel

Der er modeller med belysning af arbejdsområdet, men dette er mere bekymrende med punktet fjernelse af hår på ansigtet. For bikini-zonen er funktionen ubetydelig.

Før du køber skal du holde enheden i hånden. Han bør give en behagelig følelse, fordi du skal bruge jævnligt. Modeller til våde barbering er ofte tilgængelige med silikoneindsatser på håndtaget. Sådanne puder er behagelige at røre ved og forhindre enheden i at glide under proceduren.

Med hensyn til valg af virksomhedens producent, er kendte mærker stadig betragtes som pålidelige. De fortsætter med at forbedre deres produkter og producere nye modeller. For eksempel introducerede Remington WPG4020C modellen drevet af et finger-type batteri og kan rengøres under vand. Panasonic frigjorde ES246AC trimmeren i 2017, hvis batteri holder opladning i 45 minutter. Mens du kun kan købe nye varer fra oversøiske sælgere. Kvalitetsprodukter hører under mærket Veet. Desværre har hun mange forfalskninger. Derfor er anmeldelserne enten meget gode (om de oprindelige modeller), eller meget dårlige. Købere bemærker, at køb af ny reklame er bedre i de første måneder af salget, helst i certificerede centre. Kvalitet og sikkerhed i nært forretning er vigtig, det er bedre at bruge originale produkter af dokumenterede mærker. Desuden er sådanne køb underlagt producentens officielle garanti med mulighed for at kontakte servicecenteret.

Anmeldelser af populære modeller

Remington WPG 4035 Ultimate... Den store fordel er, at denne enhed kan bruges i brusebadet, da vandet ikke er bange for det... Trimmeren er meget kompakt og let. Praktisk i hånden, når du bruger. Hele proceduren tager bogstaveligt talt 10-15 minutter, fordi enheden løser opgaven. Jeg kan sige, at denne trimmer er meget bedre end en almindelig barbermaskine. Det forårsager ikke irritation, i form af røde prikker, er antallet af indgroede hår signifikant faldet. Dette apparat er stolt af plads i mit badeværelse.

Amyr04ka

http://irecommend.ru/content/teper-mozhno-ne-boyatsya-otkrovennykh-kupalnikov-trimmer-vernet-vam-uverennost-s-svoem-prevo

Braun Silke-Epil FG 1100... Først troede jeg, det var en ubrugelig ting. Jeg brugte en barbermaskine med gelpadser, og alt passede mig. Jeg besluttede at prøve en trimmer, til sidst jeg kunne lide det. Generelt vil jeg sige, at brug af en trimmer er meget mere økonomisk end at købe kassetter til maskiner, og kvaliteten af ​​barberingen Braun er ikke langt bagud. Jeg bruger det ikke hver dag, men jeg tager det altid på ture. De kan altid fjerne det pludselig optrådte hår, justere formen på øjenbrynene med en lille dyse. Forresten fjerner hun også hår på ansigtet, helt smertefrit... Hun tog en trimmer med hende til havet, at rejse til familie, til hospitalet, til landet, til toget. Han har altid reddet mig... Kittet har også en taske til opbevaring af enheden, den er meget kompakt og alt passer der, så jeg bærer næsten altid en trimmer i min pung...

hrjunasja

http://irecommend.ru/content/druzhba-dlinnoyu-v-2-godaWhat's better - trimmer eller epilator

Veet Sensitive Precision. Jeg kunne godt lide trimmeren meget - på trods af at jeg har meget følsom hud (jeg erkender, at jeg var bekymret for dette, da jeg brugte det for første gang), er der ingen irritationer, rødme. God ting!

Tatiana

http://www.ozon.ru/context/client_opinion/ClientGuid/a6c838f6-72be-4120-aa3c-885536483fab/

Philips BRT 381/15... Først forstod jeg ikke, hvorfor jeg havde brug for denne mirakelteknik, men jeg havde kendskab til ham bedre, jeg værdsatte ham... Håret er helt smertefrit, trimmeren kan ikke skæres, så den er ideel til dyb hårfjerning. Et andet plus ved denne metode er, at det giver absolut ingen smerte for dig...

Malya_91

http://irecommend.ru/content/epilyatsiya-bez-boli-i-porezov

Uanset kvaliteten har trimmere en fælles ulempe, desværre uundgåelig - med tiden blades bliver blunt og masken slides ud og bryder. Signalet til udskiftning er hudirritation eller hårdrækker. Fabrikanter i instruktionerne anbefaler regelmæssigt at ændre masker og knive, men det er faktisk næsten umuligt at købe dem. Forbrugerne siger, at i sådanne tilfælde er enheden simpelthen ændret til en ny.

Sammenlign: trimmer eller epilator

Hvis en fan af epilatoren foreslås at erstatte den med en trimmer, vil hun højst sandsynligt nægte det. Og føre hovedargumenterne:

 • Trimmeren barberer ikke rent. Epilatoren trækker hår fra roden og efterlader en helt glat hud. Derfor frygter de små rester af hår, der er 0,5 mm lange, og med figuren 0,8 mm tegner hjernen et billede af et overgroet felt med en tyk barbedstubbe;
 • trimmeren skal konstant barbere. Med en epilator kan du glemme proceduren i 2-4 uger, efter gentagen brug bliver håret mindre. Med trimmeren virker det ikke, du skal holde form hver anden dag.

Selvfølgelig er det sandt. Men hvis du spørger lægerne, hvad der er bedre, vil valget helt sikkert være til fordel for trimmeren. Følgerne af epilatoren - irritation, indgroede hår og helvede smerter under proceduren. Med en trimmer er alt blødt, behageligt og absolut smertefrit. Derudover gav naturen bevidst os vegetation på et sådant sted - det er et skjold fra infektioner i det hellige helvede. Indgroede hår bliver til bumser og truer med at forårsage problemer. Minimal hårdækning efter trimmer vil forlade huden rolig, sund og beskyttet. Hvad angår længden - Remington BKT4000, for eksempel, forlader kun 0,2 mm, som næsten er umærkelig.

Nogen vælger et kompromis valg: en epilator med en barberings vedhæftning - en trimmer. Men det vil være svært at gøre dig selv til et intimt hårklipp. Epilatorens dimensioner tillader ikke at manøvrere med juvelerpræcision. Og med en trimmer er det nemt.

Ledende producenter ved, at disse to enheder perfekt kan udfylde hinanden. For eksempel tilføjede Braun Silk-épil 7 7-561 til en vandtæt epilator med forskellige dyser og tilføjet en styler til bikiniområdet. Ejere af epilatoren kan gøre det samme - at genopbygge deres arsenal til skønhed med et lille mobilværktøj.

Epilator og trimmer til bikiniområdet passer perfekt til hinanden

Vi bruger og plejer

Der er ingen problemer med at bruge trimmeren. For eksempel i Veet modellerne på et batteri:

 1. Drej den nederste del mod uret, fjern hætten.
 2. Indsæt batteriet og luk ved at dreje hætten med uret, indtil den klikker.
 3. Hvis kittet kommer med flere dyser, bruges bikini-zonen mest muligt. På toppen af ​​det sætter de en dyse - en kam til at trimme håret til den ønskede længde.
 4. Drejning af kroppen omfatter en trimmer. Der er andre muligheder for optagelse, for eksempel på Philips. Sæt derefter knappen på sagen i "On" -positionen. Ligesom alle batteridrevne enheder bliver det støjende.
 5. Påfør fastgørelsen på huden og bevæg trimmeren mod hårets retning, trække lidt på huden. Herefter, for bedre resultater, bliver de passeret i forskellige retninger, fordi hårene vokser på forskellige måder.
 6. Fjern derefter kammen for endelig at fjerne de resterende hår med en dyse-trimmer.

Trimmerbevægelser rettet mod hårvækst

I batterimodellen gør det samme, skal du bare ikke sætte batteriet i sættet. Hvis der er en barberkniv ved plukningen, passeres den omhyggeligt over huden efter brug af trimmeren for maksimal glathed.

Hvis bikiniområdet har brug for korrektion i lang tid, anbefales det først at bruge dysen med den længste hårlængde.

Video: Sådan bruger du enheden

Rengøringsregler er enkle og skal specificeres i brugsanvisningen. Det hele afhænger af, hvor loyal enheden er til vandet. Konventionelt er der tre typer:

 • til kemisk rensning. Du kan kun barbere tør hud. Leveres med en lille børste for at fjerne hår fra knivene. Den har stive børster for at gøre det hurtigt og nemt;
 • til våd rengøring. Tilladt til brug på fugtig hud. Efter rengøring skal skærehovedet fjernes med en børste og skylles med varmt vand. Efter tørring sættes en dråbe smøreolie til bladene. I dette tilfælde er det umuligt at sænke kroppen i vandet;
 • Vandtæt. Du kan bruge i brusebadet med brug af skum, og derefter nok til at skylle under rindende vand og tørre godt. Ideel, men til prisen for den dyreste.

Plastdyser - kammen vaskes med varmt vand og tørres. Til hygiejne, behandlet med antiseptisk. Det er nødvendigt at gøre rengøringsproceduren efter hver brug af enheden.

Plastdyser - kamme vasket godt med varmt vand

Sikkerhedsforanstaltninger for modeller med batteri

Ved brug af trådløse trimmere er der en række små sikkerhedskrav:

 • Når du tilslutter netværket til opladning, skal hænderne, trimmeren og strømforsyningen være tør;
 • Tilslutning er tilladt i lysnettet med en spænding på 220-240 V, medmindre andet er angivet i instruktionerne.
 • oplad ikke trimmeren i nærheden af ​​vand
 • sluk for enheden, før du tilslutter netværksadapteren
 • Brug kun trimmeren, når strømledningen er afbrudt. Undlad at gøre dette under opladning af batteriet;
 • vrid ikke, bøj ​​ikke ledningen, drej den ikke om enheden;
 • Lad ikke trimmeren være tilsluttet uden opsyn.

Faktisk er de vigtigste fordele ved trimmere over andre midler til depilering fraværet af irritation og mobilitet. Det er vigtigt og behageligt for en kvinde at indse, at hun er velplejet på alle steder. Altid. Og hvis der opstår en nødsituation, er der oprettet en enhed til det, som gør det muligt at bringe sig til en perfekt tilstand i løbet af få minutter. En ægte dame sætter det altid i sin pung. Bare i tilfælde af...

Mænds intime barbermaskine

Mænds korte, intime hårklipp eller bikini-design: Hvem har brug for det?

Haircut inden for intime områder - et begreb med flere betydninger. I bred forstand er det hårfjerning i den såkaldte bikini zone - kønsområdet, kønsområdet og indersiden af ​​lårene. Denne zone for en mand er ikke mindre delikat end en kvindes. Det er meget vigtigt at opretholde sin hygiejne. Fjernet helt eller forkortet hår på flere måder: ved hjælp af en barbermaskine, depilatory cream, voks, epilator el eller trimmer. Intime mænds hårklipp har en række fordele, de kan nemt og fuldstændigt laves hjemme. Valg af formularen er også enkel, passende designhår, du kan vælge online blandt billederne på internettet.

Nogle gange forstås udtrykket "mandligt intimt hårklipp" som et bikini-design, hvilket indebærer helt fantastiske krøllede hårklipp, hårfarve, dressing med sten og strass. På skammen kan mændene flaunt tegnet af stjernetegnet, fodboldholdets emblem og absolut et hvilket som helst symbol.

Relevant er de mannlige intime abstrakte frisurer. Denne mulighed for at pleje et bikiniområde er selvfølgelig en amatør, men det bliver stadig mere populært blandt repræsentanterne for det stærkere køn i forskellige aldre, der ønsker at hævde sig i form af maskulinitet, imponere deres partner og diversificere deres sexliv.

Mænds intime trimmer hårklipp og deres fordele

Mange kvinder betragter hår i genitalområdet hos en partner som en maskulin spændende detaljer. Men en mandlig intim haircut betyder ikke fjernelse af hår helt. Den eneste undtagelse er typen "Baby", hvilket indebærer barberet pubis. Shorn bikini område - en hyldest ikke kun til æstetik, men også:

 • lette vask og holde kønsorganer og følsomme områder rent på en mands krop;
 • forebyggelse af ubehagelig lugt forårsaget af bakterier, der multipliceres i hår i bikiniområdet;
 • forebyggelse af lus
 • mandlige selvværd faktor.

Udvælgelse af en passende frisyre vil ikke være svært, hvis du studerer online, hvordan dette eller det ser ud i virkeligheden.

Mænds intime haircut: udvælgelsen og populære typer af enkle frisurer

 1. Mænds enkle, intime hårklipp indebærer barbering eller hårdannelse over pubiczonen og på indersiden af ​​lårene. I selve pubis bliver håret forkortet.
 2. I løbet af bikinien afskærer hårklippene fra hårdækslet den øverste del af lårene.
 3. Formålet med at skabe "Atlet" frisure er at fjerne håret langs den øvre kropslinie, så det ikke er synligt fra under lavt sæt undertøj.
 4. "Accent" - en lille kvadrat hår lige over det genitale og glat barbert bikiniområde.
 5. Ved hjælp af en trimmer kan du oprette et billede på puben, fra billedet af et dyr til bilens emblem.

Valg af trimmer til bikini design derhjemme

Selvfølgelig har mænds intime hårklipp i en specialiseret salon flere fordele, herunder professionel udvælgelse, professionalisme og præcision af mesteren og så videre. Men i hjemmet kan pubhår gøres helt gratis selv eller med hjælp fra en partner, så en sådan "frisørsession" bliver en del af en kærlighedsplay. Olie i lidenskabens ild vil tilføje og dele eksempler på bikini frisurer online. For at lave et bikini-design med høj kvalitet og bevare den velplejede zone i lang tid, har du brug for en speciel maskine - en trimmer til den intime zone. For begyndere vil udvælgelsen lette minivurderingen med en beskrivelse.

 1. Ziver 108 er en miniature trimmer til et bikini område med udskiftelige dyser. Udvælgelse af dyser afhænger af hårets tykkelse. Drevet af mini-finger batterier.

Hvis et menneskes skindhår ikke er for tykt, passer den kvindelige trimmer af enhver model til ham.

Så, hvad der vil være frisyrets frisure i en mand, afhænger udelukkende af hans mod og fantasi. Og færdigheden hos en intim frisør kan forbedres ved at se pædagogiske videoer online.

Hvis du kunne lide artiklen, kan du dele den med dine venner i det sociale. netværk. Og jeg siger farvel til dig til nye møder!

Intim hår trimmer

hår trimmer bikini 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter på forespørgsel "hair trimmer bikini".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter på forespørgsel "hair trimmer bikini".

Bikini maskiner

Trimmeren til bikiniområdet er en kompakt hårklipper placeret i bikiniområdet. Princippet om dets funktion er på mange måder ligner den sædvanlige epilator. Forskellen ligger i handlingsprincippet, hvor maskinen forsigtigt skærer hårene frem for at trække dem ud. Udstyret med dyser af forskellige størrelser, giver maskinerne mulighed for at lave hårklipp på en stor del for at skabe et bikini-design, for at fjerne hår på vanskelige steder.

Maskine til bikini-enhed til design

Hver kvinde forsøger at være attraktiv og velplejet. Den moderne skønhedsindustri tvinger kvinder til at slippe af med uønsket hår i forskellige dele af kroppen. Den intime zone er ingen undtagelse. Intim hår trimmer gør det nemt at skabe et æstetisk udseende af et bikini område. Det er især vigtigt at bruge det, før du besøger stranden eller poolen, når udseendet af kroppen skal være upåklagelig.

Brug en bikini trimmer er en god idé, hvis du vil diversificere dit intime liv, overraske og glæde din partner. Ved hjælp af forskellige dyser kan du oprette et interessant topiary.

Med korrekt brug kan maskinen til en intim haircut hjælpe med at justere figuren. For at gøre dette skal du vælge den korrekte form for et hårklipp. Så ejere af brede hofter kan gøre dem visuelt smalere, vælge formen på en lang smal strimmel. Skjul overdreven tyndhed hjælper haircut i form af et rektangel eller trekant.

Den mandlige trimmer til en intim frisyre er meget populær blandt velplejede mænd, der overvåger deres udseende. Smukt trimmet hår vil indikere en menneskes organisation, hans konsistens og tendens til renlighed og nethed.

Sådan bruger du en kompakt trimmer

Hvis du vælger en bikini trimmer, anbefaler vi at du overvejer det nødvendige antal dyser på forhånd. Der er modeller udstyret med en standard dyse, samt enheder med nul og ekstra dyser. Blandt de ekstra almindelige kam, barbermaskine og lodret dyse.

Hvis du vil eksperimentere med hårets længde, skal du bruge en bikini-trimmer med en kam-vedhæftning. Det giver dig mulighed for at justere længden efter ønske på 5 mulige. Justeringen foretages simpelthen ved hjælp af en speciel løftestang eller rullehjul.

Hvis du vil opnå perfekt glathed, skal du bruge en intim trimmer med en barbermaskine. For at undgå efterfølgende irritation tillader en speciel smøring af knivene med et antibakterielt middel. Bladene er fastgjort for at beskytte brugeren så meget som muligt fra nedskæringer.

Fordele ved at bruge en trimmer til en bikini

Ved hjælp af en kompakt enhed, vil du få en fejlfri linje med bikini-hårfjerning vil ikke længere skabe ubehag. Hans erhvervelse vil give dig mulighed for at passe på dig selv på et hvilket som helst passende tidspunkt, for at belyser de vildeste fantasier i virkeligheden. Mange brugere noterer sig andre fordele:

 • absolut smertefrihed
 • den intime trimmerhunde gør det muligt at glemme ubehagelig irritation;
 • Tilstedeværelsen af ​​forskellige dyser giver dig mulighed for at justere længden eller fjerne håret helt;
 • Mulighed for pleje på vanskelige steder
 • overkommelige omkostninger ved enheden, lang levetid, hurtig tilbagebetaling af køb.

Alle disse fordele giver dig også mulighed for at evaluere på deres egen oplevelsesmaskine til intime hårklipp til mænd. En mand kan endda bruge en sådan enhed i brusebadet (under forbehold af producentens anbefaling), hvilket i høj grad øger bekvemmeligheden af ​​at passe på skønheden i kroppen.

Mænds intime barbermaskine

Mænds korte, intime hårklipp eller bikini-design: Hvem har brug for det?

Haircut inden for intime områder - et begreb med flere betydninger. I bred forstand er det hårfjerning i den såkaldte bikini zone - kønsområdet, kønsområdet og indersiden af ​​lårene. Denne zone for en mand er ikke mindre delikat end en kvindes. Det er meget vigtigt at opretholde sin hygiejne. Fjernet helt eller forkortet hår på flere måder: ved hjælp af en barbermaskine, depilatory cream, voks, epilator el eller trimmer. Intime mænds hårklipp har en række fordele, de kan nemt og fuldstændigt laves hjemme. Valg af formularen er også enkel, passende designhår, du kan vælge online blandt billederne på internettet.

Nogle gange forstås udtrykket "mandligt intimt hårklipp" som et bikini-design, hvilket indebærer helt fantastiske krøllede hårklipp, hårfarve, dressing med sten og strass. På skammen kan mændene flaunt tegnet af stjernetegnet, fodboldholdets emblem og absolut et hvilket som helst symbol.

Relevant er de mannlige intime abstrakte frisurer. Denne mulighed for at pleje et bikiniområde er selvfølgelig en amatør, men det bliver stadig mere populært blandt repræsentanterne for det stærkere køn i forskellige aldre, der ønsker at hævde sig i form af maskulinitet, imponere deres partner og diversificere deres sexliv.

Mænds intime trimmer hårklipp og deres fordele

Mange kvinder betragter hår i genitalområdet hos en partner som en maskulin spændende detaljer. Men en mandlig intim haircut betyder ikke fjernelse af hår helt. Den eneste undtagelse er typen "Baby", hvilket indebærer barberet pubis. Shorn bikini område - en hyldest ikke kun til æstetik, men også:

 • lette vask og holde kønsorganer og følsomme områder rent på en mands krop;
 • forebyggelse af ubehagelig lugt forårsaget af bakterier, der multipliceres i hår i bikiniområdet;
 • forebyggelse af lus
 • mandlige selvværd faktor.

Udvælgelse af en passende frisyre vil ikke være svært, hvis du studerer online, hvordan dette eller det ser ud i virkeligheden.

Mænds intime haircut: udvælgelsen og populære typer af enkle frisurer

 1. Mænds enkle, intime hårklipp indebærer barbering eller hårdannelse over pubiczonen og på indersiden af ​​lårene. I selve pubis bliver håret forkortet.
 2. I løbet af bikinien afskærer hårklippene fra hårdækslet den øverste del af lårene.
 3. Formålet med at skabe "Atlet" frisure er at fjerne håret langs den øvre kropslinie, så det ikke er synligt fra under lavt sæt undertøj.
 4. "Accent" - en lille kvadrat hår lige over det genitale og glat barbert bikiniområde.
 5. Ved hjælp af en trimmer kan du oprette et billede på puben, fra billedet af et dyr til bilens emblem.

Valg af trimmer til bikini design derhjemme

Selvfølgelig har mænds intime hårklipp i en specialiseret salon flere fordele, herunder professionel udvælgelse, professionalisme og præcision af mesteren og så videre. Men i hjemmet kan pubhår gøres helt gratis selv eller med hjælp fra en partner, så en sådan "frisørsession" bliver en del af en kærlighedsplay. Olie i lidenskabens ild vil tilføje og dele eksempler på bikini frisurer online. For at lave et bikini-design med høj kvalitet og bevare den velplejede zone i lang tid, har du brug for en speciel maskine - en trimmer til den intime zone. For begyndere vil udvælgelsen lette minivurderingen med en beskrivelse.

 1. Ziver 108 er en miniature trimmer til et bikini område med udskiftelige dyser. Udvælgelse af dyser afhænger af hårets tykkelse. Drevet af mini-finger batterier.

Hvis et menneskes skindhår ikke er for tykt, passer den kvindelige trimmer af enhver model til ham.

Så, hvad der vil være frisyrets frisure i en mand, afhænger udelukkende af hans mod og fantasi. Og færdigheden hos en intim frisør kan forbedres ved at se pædagogiske videoer online.

Hvis du kunne lide artiklen, kan du dele den med dine venner i det sociale. netværk. Og jeg siger farvel til dig til nye møder!

Intim hår trimmer

Fjernelse af uønsket kropshår er en af ​​de "tre hvaler" af kvindelig skønhed. I en ulige kamp med konstant fornyelse af vegetationen bliver flere og flere nye metoder brugt - mirakelmaskiner med et utænkeligt antal blade, som hver især "barberer endnu renere", voks, karamel, epilatorer og så videre.

Og hvis vi lærte at kæmpe mere eller mindre med håret på benene og i armhulerne, er spørgsmålet om epilering af bikinizonen åben for mange. Og det er ikke overraskende, fordi hver af de ovennævnte metoder i forhold til det delikate intime område har sine ulemper, hvis hovedproblemer er smertestigheden af ​​selve proceduren såvel som den efterfølgende irritation og indvækst af hår. Og det er svært at lave en intim frisyre uden særlige færdigheder, og ikke alle kvinder har tid til at gå til en specialiseret salon og lysten - fra naturlig beskedenhed eller af andre subjektive grunde.

En fremragende vej ud for dem, der ønsker at lede skønheden "der" på egen hånd, er at købe en trimmer til en intim frisyre. Denne lille enhed hjælper med at løse alle de vigtigste problemer forbundet med at skabe og opretholde et æstetisk udseende af den delikate bikini zone. Men siden for mange er denne enhed grundlæggende ny og ukendt, lad os begynde, som de siger "fra ovnen".

Hvad er en trimmer til et bikiniområde?

En kvindelig bikini trimmer er en lille, sød enhed, der ligner et kryds mellem en clipper og en epilator. Men vi bør ikke forveksle det med sidstnævnte, da forskellen i princippet er: Epilatoren trækker hårene ud, og trimmeren simpelthen saks.

Når du bruger trimmeren til en frisure af intime steder, findes der en række ubestridelige fordele, blandt hvilke:

 • Perfekt glat barbering uden risiko for nedskæringer eller ubehagelig irritation
 • Kompakt størrelse og specielt design af dyserne gør det muligt at skære selv på de mest "vanskelige steder".
 • muligheden for trådløs drift
 • evnen til at bruge trimmeren i bruseren og "tør"
 • muligheder for at skabe en række intime frisurer på grund af tilstedeværelsen af ​​forskellige vedhæftede filer.

Hvilken bikini trimmer er bedre?

Når du køber en trimmer til at skære tætte steder, skal du være opmærksom på følgende egenskaber:

1. Skærepartiets bredde. Der er to typer trimmere modeller - med et bredt og smalt klippehoved. Jo bredere det er jo større er det område, der behandles af enheden i en tilgang. Indretninger med brede skæreoverflader er egnede til dem, der værdsætter deres tid, men for at danne et indviklet hårklipp med deres hjælp er meget mere kompliceret end med trimmere med en smal dyse.

2. Afslutning. Sætet indeholder som regel altid:

 • dyse kam, som giver dig mulighed for at justere hårene i samme længde;
 • barbering dyse med et maske - jo mindre er det, barberingen bliver renere;
 • Yderligere for eksempel at korrigere formen på øjenbrynene.

Det er godt, hvis kittet også indeholder en speciel børste, der letter rengøringen af ​​apparatet efter brug, samt et dæksel, da denne ting er ret intim og skal holdes ren. En interessant "bonus" kan være forme, applikationer der kan bruges til at skabe komplekse, krøllede, intime hårklipp.

3. Fugtighedsbestandighed. Før du bruger trimmeren til bikiniområdet i bruseren, skal du sørge for, at din model ikke er bange for fugt. Vær interesseret i denne mulighed ved køb, men vær opmærksom på, at trimmere med beskyttelse mod vand er betydeligt dyrere end konventionelle modeller.

4. Yderligere funktioner. Evnen til at justere ledningens længde og batteridrift.

Øjenbrynsmaskine

Hvad er forskellen mellem epilator og depilator