Typer af kvindelige trimmere til det intime område og hvordan man bruger dem

Fjernelse af hår i det intime område med en regelmæssig barbermaskine kan irritere følsom hud, så mange kvinder bruger en bikini trimmer til at gøre hår af en vis længde.

 • 1. Hvad er en trimmer og for hvilke zoner den anvendes
 • 2. Fordele
 • 3. Hvad er deres forskelle?
 • 4. Udvælgelseskriterier
 • 5. Bedøm de bedste modeller for kvinder
 • 6. Sådan bruges
 • 7. Sådan plejer du en trimmer
 • 8. Kontraindikationer
 • 9. Forskelle mellem trimmer og epilator

Hvad er en trimmer og for hvilke zoner den bruges

En trimmer er en speciel enhed, der forkorter hår på de rigtige steder ved hjælp af tips.

Der er en trimmer til ansigtet (groomer), som bruges til øjenbryn, whiskers over overlæben, herunder til at skære det intime område. I sjældne tilfælde bruges enheden til at forkorte armhulen.

fordele

Trimmer til hårfjerning undgår mange problemer med epilering i bikiniområdet. I modsætning til epilatoren slår apparatet ikke ud af folliklerne ved roden, derfor er proceduren smertefri. Selvfølgelig kan brugen af ​​enheden selv med en speciel dyse ikke opnå en glat hud som ved en klassisk barbering, men eliminerer muligheden for indgroet hår og udskæringer. Fordelene ved enheden bør også omfatte:

 • evnen til at gøre intimt hårklipp hjemme
 • forskellige dyser i sæt
 • rimelig pris med lang levetid
 • nem vedligeholdelse og pleje af enheden.

Hvad er deres forskelle?

Trimmere til det intime område ser ud som en epilator. Hovedforskellen mellem modellerne er omkostninger og vedhæftede filer, men der er andre funktioner.

 1. Nogle enheder med brede hoveder er designet til at arbejde på store områder, mens andre er smalle - for at skabe smukke mønstre.
 2. Intim hår trimmer drevet af batterier eller batteri.
 3. Nogle modeller til intime steder er fuldt beskyttet mod indtrængen af ​​vand inde, andre kun i hovedområdet.
 4. Enkle muligheder gør 1 type hårklipp og kompleks - 6-7

Face trimmer ligner et tykt håndtag med en kniv på enden. Enheden er også udstyret med ekstra foringer for at forbedre resultatet og beskytte huden mod skade.

Udvælgelseskriterier

For at vælge en højkvalitets trimmer til hårfjerning, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​visse funktioner og enhedsparametre.

 1. Apparatet til hårfjerning skal være fugtfast, så det kan bruges selv i badeværelset.
 2. En god model fungerer autonomt fra batterier, og det er vigtigt at få en ladningsindikator til at styre processen, for eksempel Browns biler.
 3. Apparatets tilfælde skal være af høj kvalitet og skridsikker materiale.
 4. Jo mere maskinen er til intime hårdstykker, så det er mere alsidigt og praktisk.

Velprøvet: trimmer Micro Touch Max, trimmer Veet. De opfylder alle kriterierne og har også et smukt design og behagelig form.

Top modeller til kvinder

På nuværende tidspunkt tilbydes dusinvis af modeller af hårklippemaskiner fra forskellige producenter på butikshylder, herunder en vurdering af top 5 trimmere, der er optimale i pris og kvalitet.

Bikini Trimmer

Menneskeheden, især den smukke halvdel, har altid forsøgt at korrigere eller supplere hvad moderens natur har givet. Tykke maner af hår på hovedet, lange buede øjenvipper, et klart øjenbryn mønster. På andre steder passer vegetationen ikke til damerne, fordi glat, ren hud har længe været guldstandarden for kvindelig skønhed. Bikini trimmeren er meget populær i dag. Nogle måder at fjerne overskydende hår er kommet ned til os siden dronningen af ​​Sheba og Nefertiti, men nu er der mange nye og bedre. De eksisterende begreber "epilation" og "depilation", der anvendes på en bestemt metode, forveksles ofte.

Hvad er depilation?

Depilation er en metode til at fjerne den synlige del af håret fra overfladen af ​​huden. Rødderne og hårsækkene forbliver i huden, så håret vokser hurtigt.

Depilation eksempler:

 • Hårfjerning med en barbermaskine eller trimmer.
 • Brugen af ​​cremer med en sammensætning, der opløse keratinskeden af ​​hårstangen (depilatory creams).

Hvad er forskellen mellem epilation og depilation?

Når epilering fjerner ikke kun den ydre del, men også hårets rod. Nogle metoder tillader ødelæggelsen af ​​hårsækkene, så ny vegetation ikke vises meget snart - plus det er mindre udtalt. Moderne metoder til hårfjerning:

 • elektrolyse;
 • laser;
 • enzym;
 • voks;
 • shugaring;
 • ultralydsmetode
 • hårfjerning med epilator

Hårfjerningsproceduren er ofte ret smertefuld og kræver forudgående anæstesi. Nogle metoder (laser, elektrolyse) er kun mulige i forhold til kabinen. Inkompetente forsøg på selvpilation med voks eller shugaring bliver ofte til problemet med indgroede hår med efterfølgende betændelse.

Hvad angår følsomme steder (for eksempel en bikini zone), så er der en særlig tilgang.

 • For det første vil du næppe være i stand til selv at foretage en hårfjerning.
 • For det andet anbefaler lægerne ikke at bruge en barbermaskine.

Hvis du af en eller anden grund ikke har råd til salonen, kan en trimmer være et rigtigt fund for dig.

Hvad er en bikini trimmer?

En trimmer er en enhed, som du kan slippe af med unødvendig vegetation på særligt blide steder. Trimmere tager deres plads i den linje, der er bestemt til at skære, forkorte eller helt fjerne håret mekanisk: barbermaskiner, epilatorer, hårklippere. Princippet om sidstnævnte er baseret på arbejdet i denne lille manuelle enhed. Som en klipper skærer en trimmer hår ud. Men han kan klippe dem meget kort, på selve huden. Effekten er den samme som efter brug af en barbermaskine, men uden irritation og nedskæringer. Dette er meget vigtigt ud fra hygiejneperspektivet, fordi sandsynligheden for komplikationer i form af udslæt og inflammatoriske processer på kroppen reduceres til nul.

Mange kvinder har allerede værdsat fordelene ved denne vidunderlige enhed til en intim haircut.

Egenskaber og fordele

Følgende hovedfordele ved sådanne indretninger kan identificeres:

 • Manøvredygtighed. Design og udstyr af trimmere er tænkt ud, så det er muligt at udføre hårfjerning eller korrektion af deres længde på de mest følsomme dele af kroppen så præcist og ubesværet som muligt. Dysernes arbejdsflade er lille, de har en bekvem form. Dette giver dig mulighed for at udføre lige komplekse, intime haircuts, hvilket er meget vigtigt for dyb bikini depilation.
 • Alsidighed. Forskellige modeller af trimmere er udstyret med udstyr, som du ikke kun kan udføre bikini og underarms udsmykning, men også korrektionen af ​​øjenbrynens form. Du kan fjerne enkelte hår, justere konturen af ​​haircutet på hovedet. Mænd med denne enhed kan ordne overskæg og skæg.
 • Atraumatisk og ingen irriterende virkning. Trimmere er designet således, at når de anvender dem, er det umuligt at beskadige huden på nogen måde. Efter påføring af dem får du en fremragende kosmetisk effekt - ingen indgroede hår og irritationer.
 • Manglende smerte. I modsætning til epilatoren, som trækker håret ud af roten og barbermaskinen, der beskadiger huden, virker trimmeren helt smertefrit og omhyggeligt skærer hårene.
 • Høj æstetisk resultat. i overensstemmelse med de hygiejniske krav Læger anbefaler ikke helt at fjerne hår i det intime område, fordi håret spiller en beskyttende rolle. Det er nødvendigt for det geniturinære systems sundhed. Kun trimmeren kan glatte håret hårdt i bikiniområdet uden at irritere huden. På andre steder kan du forsigtigt skære dem til en behagelig længde for hver kvinde.
 • Kvalitets haircuts. Nogle modeller er udstyret med skabeloner til haircut. Du kan selv model en tæt frisyre, skære håret til den ønskede længde - op til en fuldstændig barbering.
 • Mobilitet. Disse fantastiske biler er drevet af et batteri eller batterier. Du kan sikkert tage trimmeren med dig på ferie eller på en lang tur. Det vil tage lidt plads.
 • Økonomi. Ved hjælp af trimmeren kan du spare tid og penge på at besøge salonen. Under afskallingsproceduren kræves der ikke brug af cremer eller skum til barbering.

Måske kan den eneste ulempe ved disse enheder betragtes som at de kun kan fjerne den ydre synlige del af håret. Det betyder, at vegetationen hurtigt vil genvinde, og aflejringsproceduren skal udføres ofte.

Hvordan vælger man?

Valget af den model du har brug for, kan reduceres for at vurdere sådanne egenskaber:

Vandmodstand.

Der er modstandsdygtige mod ikke-fugtige modeller, de kan kun bruges på tørt hår og hud. Fugt på en sådan enhed er uacceptabel. Pakken indeholder altid en børste til rensning af arbejdsdelen. Sådanne modeller er billigere. Der er prøver med delvis vandmodstand: deres arbejdsflade er lavet af korrosionsbestandige materialer. Det kan rengøres med en børste eller rindende vand. Sådanne modeller kan arbejde med vådt hår, hvilket er vigtigt, hvis du har følsom hud.

Fuldt vandtætte modeller giver dig mulighed for at kombinere depilation med et brusebad, hvilket er meget bekvemt. Husets og arbejdsfladen af ​​sådanne indretninger er fuldt beskyttet mod fugt. Deres omkostninger er ret høje.

Arbejdsdelens bredde.

Modeller med en bred ringende del har større greb, og derfor er forbrændingen af ​​åbne områder hurtigere. Men for at opnå nøjagtigheden af ​​mønsteret, når du udfører en kompleks haircut, vil det ikke være meget nemt. Der er kunder, der er helt tilfredse med denne mulighed. I dette tilfælde er proceshastigheden og evnen til at bruge maskinen til at passe på andre områder af kroppen, såsom fødder, vigtige for kvinder.

Modellen med en smal arbejdsflade er mere bekvem til arbejde på vanskelige steder. Det giver klarhed linjer tegning en intim frisyre. Dette vil primært appellere til dem, der ønsker at være en stylist for sig selv og udføre forskellige intime hårklipp selv.

Typer af vedlagte dyser

 • Kam-dyse bruges til at vælge den ønskede længde af håret (fra 0,3 til 1 cm). Udsat med en håndtag på enheden.
 • Barberhovedet fjerner hår til en glat hud (i modsætning til en almindelig maskine eller en elektrisk barberkniv) uden at skade det overhovedet. For at gøre dette er barbermaskiner udstyret med specielle garn, som er i kontakt med huden og giver en delikat barbering uden mindre nedskæringer og irritation. Ofte er disse gitter lavet med en dusting af materialer med antibakterielle egenskaber (sølv). Jo mindre tykkelsen af ​​nettet, jo bedre og mere delikat barbering.
 • Lodret dyse bruges til at arbejde i ansigtet. Med sin hjælp, kan du bruge en punkt hårfjerning og øjenbryn form korrektion.
 • Øjenbryn kamme - specielle små dyser med en hårlængde regulator, der giver dig mulighed for at trimme hår, når modellering og korrektion øjenbryn.

Der er andre vedhæftede filer, der udvider kapaciteterne i den konventionelle trimmer. Selvfølgelig vil en sådan enhed koste mere.

Ud over kittet kan der i tillæg til vedhæftede dele medtages følgende: En strømforsyning, en rengøringsbørste, en opbevaringspose, en skræddersyet skabelon og meget mere.

Strømforsyning:

 • På batterier. Du skal bruge en konstant udskiftning af varer.
 • Fra batteriet. Sådanne modeller har normalt en opladningsindikator, som er praktisk til styring af processen: Du kan se, om der er nok opladning til at udføre aflejringsproceduren. Det er muligt at oplade enheden efter langvarig brug.

Kropsform

Det skal være behageligt at give komfort, når du arbejder. Bestem rækkevidden af ​​vigtige opgaver for dig, som enheden skal kunne klare, evaluere med ovenstående kriterier og vælge.

Hvordan man bruger?

Enhver kvindisk elektrisk trimmer skal bruges strengt til det tilsigtede formål: Forkorte håret og fjerne dem med en barbering. Hver enhed ledsages af en manual, der beskriver detaljeret apparatets egenskaber og anbefalinger fra producenten, samt mulige begrænsninger.

Før brug skal du bestemme hvilke tips du har brug for. Dette gælder især for enheder som 5-i-1, som er udstyret med flere typer dyser. Husk at du skal bruge dem på de områder, som de er beregnet til, kun så får du et godt resultat.

Vi kan fremhæve følgende nyttige anbefalinger:

 • Depilation udføres på ren, tør hud, hvis du ikke har en vandtæt maskine. Denne tilstand kan forsømmes for fugtsikre og delvist fugtighedsbestandige modeller. Haircut udføres mod hårvækst. Dette forhindrer indgroede hår.
 • En barberkniv bruges til at korrigere og vælge den ønskede længde. Ved at kombinere disse tips kan du udføre intime frisurer af varierende kompleksitet.
 • Enkelt hår rengøres med en smal dyse. Ved hjælp af en sådan dyse er det muligt at udføre behandling på vanskelige steder - for eksempel i næsen og auriklerne (til mænd).

Efter proceduren rengøres apparatets arbejdsdel med en børste eller vaskes under vand, hvis den er en vandtæt model. Det er bedre at gemme trimmeren med alle applikationer i et specielt tilfælde (efter fuldstændig tørring). Dette vil hjælpe med at beskytte den mod mulig skade og forlænge levetiden.

firma

De mest kendte mærker er Braun, Philips, Remington, Gezatone, Venus, som er veletablerede på markedet. Enheder fra disse mærker er som regel lavet af kvalitetsmaterialer, og den arbejdsdel er lavet af godt stål. Nogle eksempler:

Braun "FG 1100"

Let kompakt enhed på størrelse med en pind forsynet med en barberkniv for bikini-området, en særlig hoved til stedet skæring, hvorigennem du kan ikke kun let at fjerne hår under trange pladsforhold, men også at foretage en klar linje i simuleringen klipning. Producenten omfattede to kamme, som gør det muligt at skære hår i en længde på 5 og 8 mm. En sådan anordning er nem at bruge, nøjagtig i udførelsen af ​​det ønskede mønster. Drives af batterier. Designet til tør depilering. Denne enhed har modtaget mange positive anmeldelser vedrørende pris / ydelsesforholdet.

Philips "BikiniGenie HP6383 / 20"

Bærbar enhed med ergonomisk håndtag. Drevet af batteriet kan arbejdsfladen rengøres med rindende vand. Dysen giver sikker og præcis hårfjerning - takket være de afrundede spidser. Kammen arbejder i to længder, 4 og 6 mm. En lille barbermaskine barberer jævnt tæt på overfladen af ​​huden. Nettet er lavet af nikkel. Velegnet til brug både i brusebadet og efter det. Omfang - bikini zone.

Philips "HP6379"

Enheden er egnet til tør og våd barbering, som (ifølge fabrikantens oplyste løfter) skal være sikker og superblød. Enheden kører på batteri, batterilevetiden er 60 minutter. Omfatter tip trimmer, razor forsats til øjenbryn korrektion kredsløb, to-flange (gælder udvælgelsen af ​​den ønskede hårlængde), en særlig aftagelig fastgørelsespunkt for hårfjerning hår.

Valori Bikini Trimmer

Inkluderet - en dyse til sikker barbering, justerbar dyse-kam, trimmer med afrundede tænder. Op til 30 minutters kontinuerlig drift fra det indbyggede batteri. En sådan anordning bør påføres på tør hud. En enkel og billig løsning til dem, der altid stræber efter at opretholde bikini linjen i perfekt stand. Dysen til peeling udvider apparatets evner og skaber yderligere tiltrækningskraft for køberen.

Gezatone "DP 503"

Enhed til klipning og design af en bikini 5 i 1. Fugtbestandig krop og arbejdsflader, evnen til at arbejde på tør hud, og mens du tager et bad. Dobbelt trimmer barbermaskinen giver dig mulighed for at fjerne langt hår, hvilket giver huden perfekt glathed.

Dysen til en frisure giver mulighed for at bruge enheden til arbejde ikke kun i intime zoner, men også i et aksillært område på hovedet. Ved hjælp af kamdysen kan du justere hårets længde i området 2-4-6-8-10 mm. En dyse med en bredde på 5 mm til spotfjerning vil hjælpe med at klare overflødig vegetation på de mest utilgængelige steder for at gøre klare konturer af intime frisurer. Til korrektion og modellering af øjenbryn vedhæftet vedhæftning og to stop - for at vælge den ønskede længde af hår. En sådan enhed fungerer fra akkumulatoren, der er en ladningsindikator, netværksadapteren er tilsluttet. Instrumenthuset og dets arbejdsdele er lavet af materialer af høj kvalitet, hvilket garanterer enhedens holdbarhed. Denne enhed er ideel til kvinder, der ønsker at se på alle 100. Europæisk kvalitet.

Store funktioner i denne enhed giver dig mulighed for at give den mest komplette pleje til dig selv.

Remington "BKT4000"

Omfanget af denne model er en bikini zone. Sættet indeholder to dyser til 2 og 4 mm - til en ændring i stil. Trimmeren giver samme hårlængde - uanset hvilken retning der skal arbejdes. Drives med batteri, batterilevetid - 60 minutter. Velegnet til dem, der foretrækker at udføre proceduren hurtigt. Mindre manøvrerbare på vanskelige steder. Kan bruges til at behandle tør og fugtig hud.

Selv om det ofte er mærket, der spiller en vigtig rolle i prisfastsættelsen, er det værd at fokusere på kendte mærker, der har bevist sig på det globale marked, når de køber. Når man foretager et valg, er det ikke bare værd at evaluere enhedens funktionalitet, men også omhyggeligt at studere sine tekniske egenskaber samt at bestemme, hvilke materialer der anvendes til produktionen. Meget ofte er de mest populære modeller af berømte virksomheder fakket af svindlere. Fakes er som regel meget billigere end originaler, men kvaliteten af ​​sådanne enheder er meget lav. Derfor er det bedre at foretage indkøb i tillidspunkter, og billigt salg bør behandles med forsigtighed.

Top modeller rating

Følgende er de mest populære muligheder:

Sød elektrisk øjenbryn og bikini trimmer: "Veet Sensitive Precision".

Designet til depilation af ansigt, underarm område, bikini område. Drives af batterier, på tør hud. Til depilation i bikiniområdet er den udstyret med en 20 mm barberkniv og en kam (til længdekorrektion). Til arbejde i ansigtet er der en dyse til øjenbryn med to længder - 2 og 4 mm. Blader på 16 og 6 mm på dobbeltsidet dyse hjælper med at skabe en klar form uden indsats. Ideel til hurtigkorrektion. Arbejdsoverfladen kan vaskes med vand, mens tætheden tværtimod skal beskyttes mod fugt.

I anmeldelserne bemærkes der normalt positivt arbejdet i dyserne til øjenbryn. Hvad angår betjeningen af ​​enheden i bikiniområdet, er meninger opdelt. Der er brugere, som tror at trimmerhætten efterlader hår. Måske er det her, vi står over for store krav fra forbrugere, som forventer at epilatorvirkningen fra denne enhed.

Gennemgå Veet trimmeren i den næste video.

Trimmer "BRT 382", Philips, fremstillet i Kina.

Designet til at arbejde i bikiniområdet. Raketypen er nettet, og der er tre dyser i sættet, som giver en nem og præcis trimning og styling af frisure.

Købere noterer en jævn og jævn barbering uden irritation, en smal barbermands manøvredygtighed, kroppens komfort og lethedens lette tilslutning. Som en ulempe bemærker mange, at hårene ikke barberer "til nul". Frisehunde damer anser dette for et plus, da der ikke er nogen ubehagelig "stikkende" fra voksende hår, og risikoen for indgroede hår reduceres til nul. Som minus er der mangel på kommercielle udskiftningsmundstykker.

TOP-5 bedste maskiner til intimt hårklipp (2018)

Hårklippere er fast etableret i vores liv. Med deres hjælp kan du lave en fashionabel frisure, skære hår på ansigtet og også lave et stilfuldt intimt hårklipp.

Funktioner af udvalgte modeller

Funktionerne omfatter:

 • Det kombinerede strømforsyningssystem gør det muligt at bruge maskinen selv i mangel af stikkontakt.
 • Små dimensioner, letvægts og ergonomisk form giver en bekvem proces til trimning og skæring af hår.
 • Maskinerne arbejder praktisk taget uden støj og vibrationer.
 • Den skarpt skarpe knivblok er lavet af slidstærkt stål af høj kvalitet, som ikke er korrosionsbestemt.

Fordele og ulemper

Hårklippere på intime steder har flere fordele:

 • Det lange strømkabel giver en bekvem frisyre, begrænser ikke bevægelser under driften af ​​enheden.
 • Apparatets tilfælde er lavet af slidstærk plastik med gummierede indlæg, som sikrer en pålidelig fiksering af maskinen i din hånd.
 • Det rummelige batteri sikrer en lang drift af enheden uden tilslutning til det elektriske netværk.
 • Inkluderet med maskinen får du tilbehør til pleje af knivene.
 • Kontrolfunktionen af ​​længden af ​​det skårne hår giver dig mulighed for at lave en række haircuts.

Blandt maskinens mangler kan identificeres sådanne øjeblikke:

 • Bladene kan ikke selvskærpe.
 • Der er ikke noget system til støvsugning af det resterende afskårne hår.
 • Pakken giver ingen sag til transport af maskinen og dens daglige opbevaring.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

For at købe en slidstærkt enhed, der vil give højkvalitets haircut, skal du nøje overveje valg af model:

 • Tilstedeværelsen af ​​opladningsindikatoren giver tid til at genoplade batteriet.
 • Med en lille størrelse og let vægt er det praktisk at tage en bil med dig til hvile og rejse.
 • Køb kun skæreværktøjer i specialforretninger.

JAGUAR J-Cut Pico


Jaguar J-Cut Pico 02570 er en kompakt hårklippemaskine, som du nu kan klippe dit hår hjemme og spare tid og penge på et besøg hos en frisør. Apparatets knive er lavet af materialer af høj kvalitet, der giver et blidt hår af høj kvalitet. Indbygget ladestyringsfunktion beskytter batteriet mod overbelastning.

Den ergonomiske krop sikrer, at J-Cut Pico 02570 holdes fast i hånden under brug. Den overvejede model har en lav vægt, er velafbalanceret og er nem at bruge, selv under forholdene med intensivt arbejde. Derudover kan udstyret have reduceret vibration og støj for endnu mere behageligt arbejde. Clipper er lavet i et moderne, stilfuldt tilfælde og er lille i størrelse, hvilket gør det muligt at tage det med dig. Jaguar J-Cut Pico 02570 vil i høj grad lette din hårpleje proces.

fordele:

 • Professionel trimmer.
 • Det er kompakt i størrelse 107 mm.
 • Meget komfortabel i hånden giver bevægelsesfrihed under skæring og sætter ingen begrænsninger på kreativitet.
 • Netværk / Batteri.
 • Intelligent ladningskontrol med overbelastningsbeskyttelse.
 • Præcisionsskæring af skivehovedet med et hurtigt skift system.
 • Udstyr: står til opladning, 4 dyser, børste, olie.
 • Kraftig motor med høj hastighed.

ulemper:

 • Inkluderet er ingen saks og et tilfælde til opbevaring.
 • Ikke selvskærende knive.
 • Kropet er ikke gummeret.

Braun HC 5050


Enheden til haircuts Braun HC 5050 er et meget bekvemt værktøj til at skabe enhver moderne frisure. Den har meget skarpe og sikre knive, der garanterer perfekte resultater, hvilket sikrer dig fuldstændig sikkerhed. Desuden er foringsrøret fuldstændigt forseglet, takket være hvilket apparatet kan skylles under vandstrålen. Det unikke Memory Safetylock barbersystem er i stand til at huske de sidste indstillinger, der blev brugt, og for din komfort husker den den valgte længde.

Takket være den fuldstændigt lukkede indkapsling af enheden kan den hurtigt og sikkert skylles under rindende vand, det kan også gøres med de indre dele af enheden for maksimal hygiejne. Memorering og fastsættelse selv efter fjernelse af dysen af ​​de sidst anvendte længdeindstillinger er meget bekvemt. Det fine værktøj til den mest behagelige frisure og et dejligt udseende.

Helt sikre og meget skarpe knive hjælper dig med at få et godt resultat.

For at sikre uafbrudt strøm til at oprette den rigtige frisyre, er dobbeltbatteri funktionen til rådighed. Enheden har også 16 længdeindstillinger, og alt dette kræver kun 2 tips. Så du kan glemme en række ekstra værktøjer, de er ikke nødvendige her.

Udstyret med et flydende krystal display, der viser batteriladningsniveauet. Takket være batteriet kan den brune enhed arbejde autonomt i op til 40 minutter. Bare oplad enheden og tag den med dig på en tur eller forretningsrejse. Batteriladningstid 8 timer. Du kan ikke være bange for strømforstyrrelser: en speciel stikkontakt styrer automatisk spændingen.

fordele:

 • Fuldt forseglet krop af maskinen giver dig mulighed for hurtigt og hurtigt at skylle det under rindende vand.
 • Utroligt skarpe, men sikre blade for maksimale resultater.
 • 2 skæretip giver dig mulighed for at ændre stilen i en række 16 længdeindstillinger. Glem tusind tips!
 • Oplad bilen i hjemmet og tag den med dig på vejen.
 • Automatisk spænding regulering gør enhver tur behageligt. SmartPlug-stikket justerer automatisk spændingen (100V-240V). Alt til din bekvemmelighed - hjemme og på vejen.
 • Fanger og husker de sidst anvendte længdeindstillinger, selv efter at dysen er taget ud.
 • Det dobbelte batterisystem giver konstant strøm til en perfekt jævn frisure.
 • På grund af effektiviteten af ​​Ni-MH-batteriet løber maskinen op til 40 minutter.
 • Displayindikator: Indikator med lav ladning.
 • 16 muligheder for hårets længde.
 • Pensel til rengøring.
 • Olie og taske inkluderet.

ulemper:

 • Den anden vedhæftning til langt hår er næsten ubrugeligt. Haircut langt hår kun med en kam og en maskine uden dyse.
 • Højfrekvent squeak oplader.
 • Ingen vakuumsugning.
 • Ikke selvskærende knive.
 • Kropet er ikke gummeret.

Vi præsenterer for din opmærksomhed en gennemgang af denne model fra eksperter:

Braun cruZer6 high definition


BRAUN CruZer 6 Precision trimmer (CruZer6Precision) har et meget lille hoved til at fjerne hår på vanskelige steder og former. Det lille skæreelement gør det muligt at arbejde specielt tæt på huden og giver skarpe ender og præcise konturer.

Takket være de to kamme - 5 mm og 8 mm - giver cruZer6-præcisionen dig mulighed for nemt at overvåge længden af ​​ansigtshår. Vælg blot en af ​​de to trimmer indstillinger, og du kan styre længden af ​​dine sideburns, whiskers eller øjenbryn.

BRAUN CruZer 6 Precision trimmer (CruZer6Precision) er meget behagelig at holde og nem at rengøre. Takket være sin lille størrelse passer denne håndholdte overskægs trimmer ind i enhver kosmetikpose og er fantastisk til brug både hjemme og på farten. For at rengøre trimmeren skal du bare fjerne blekhovedet og skylle det under rindende vand.

Enheden fungerer på et enkelt AAA batteri, som kan købes i enhver butik. Trimmeren er lidt tykkere end en almindelig kuglepen, hvilket er praktisk, når du bruger og arbejder. Det stilfulde tilfælde vil også være en ejer af enheden. Glideskiften er placeret på selve trimmerarmen.

Tid til at skinne: Vælg en kvindelig trimmer til bikiniområdet

Sommer, sol, hav, strand... Jeg vil gerne føle Aphrodite, kommer ud af skummet og ikke bashfully indpakket i en pareo. Coco Chanel sagde: "Luksus er, når den forkerte side er så smuk som ansigtet." Og lad Madame tale om tøj spiller skønheden i huden en vigtig rolle i dette. Ujævnheder er også en del af stilen, selv i sådanne afsondrede steder, som ingen ser. Det fylder med indre styrke, tillid til dens uimodståelige. Intet som salongmesteren er tilgængelig for hver enkelt af os. At bringe dig selv i orden, du kan gøre uden endda et spejl, sæbe og vand. Du skal bare bruge en kvindelig trimmer til bikiniområdet.

Specificitet af bikini trimmer

Hvis du skal købe en trimmer til den intime zone, skal du forstå: dette er ikke en barbermaskine, ikke et maskinværktøj eller en epilator. Dette er et andet hårfjerningsværktøj. Frisør og maskine vil skære hårene i kanten af ​​huden, epilatoren vil simpelthen trække af roden. Det lader til, hvad vil du ellers have? Den ideelle glathed opnås, resultatet på det rigtige sted, som de siger, er indlysende. Alt ville være godt, men for huden er det et rigtigt chok. Husk reklamen "Det er mig, din mave, og jeg er irriteret"? Hun er også irriteret og sender et signal i form af smerter, kløe og ubehagelige røde prikker. Derudover kan du skære dig selv ved at åbne porten for infektion.

Med en trimmer sker det ikke. Bladene i denne lille klipper berører ikke huden, så de skærer hårene med en lille rest på 0,2-0,8 mm. Ja, perfekt glathed i dette tilfælde virker ikke. Men smerte, irritation og indvækst af hår er helt udelukket, hvilket er en rigtig gave til den følsomme delikate zone. Fremgangsmåden er let og behageligt. Den kvindelige bikini trimmer er designet til at gøre personlig pleje på svært tilgængelige steder sikkert og komfortabelt. Derfor er bredden af ​​den skærende del af den kun 20-35 mm, og håndtaget er bøjet i en lille vinkel for maksimal bevægelsesnøjagtighed. Og tro mig, huden med resterende hår på 0,2-0,5 mm ser æstetisk glædeligt ud.

Bikini-trimmeren forårsager ikke hudirritation

Brugervenlighed og hurtige resultater - Sloganet på enhver trimmer. Med det, tilbringe:

Operationsprincippet er simpelt. På det grundlæggende barberhoved bæres en dyse - en trimmer til bikini-linjen. Hun trimmer hår til den angivne minimumslængde. Hvis kittet indeholder udskiftelige dyser - kamme, sættes de over trimmerdysen og får andre længder, for eksempel 3 mm og 5 mm. "Kirsebær på kagen" bliver det sidste stadium, når spidserne fjernes, og barberhovedet "under nul" passerer langs konturerne.

Dyse - trimmer kam klæber ikke huden

Enheder er kendetegnet ved den type pleje:

 • tør. Det bør ikke bruges på våd hud;
 • våd, når proceduren må udføres på våd hud.

Ofte producerer kvinders trimmere med batteri. De er inkluderet i netværket i 12-16 timer, flere detaljer er angivet i instruktionerne. Opladning varer i gennemsnit 30 minutter, dette er nok til en haircut. Nogle modeller arbejder uden opladning i 45-60 minutter. Ifølge vurderinger, klipper trimmeren i 10-15 minutter med hyppig brug. Især hvis det er designet til en våd barbering, når proceduren finder sted i brusebadet. Dampede og bøjelige hår er meget lettere at fjerne.

Batteriet trimmer virker uden genopladning i mindst 30 minutter

Før første brug oplades trimmeren i 24 timer. Ved efterfølgende opkrævninger skal du opretholde den af ​​producenten fastsatte tid.

En anden mulighed - enheden på batteriet, oftere AA (R06, sådan kaldes fingertype). Størrelsen af ​​skæremassen er som regel ikke mere end 20 mm, hvorfor det tager længere tid at barbere. Dette påvirker ikke kvaliteten, der er ingen irritation. Sådanne modeller passer let i en kosmetikpose, og på det rigtige tidspunkt er det altid til stede. Et eksempel er en Veet Sensitive Precision trimmer til brug på tør hud. Eller en række modeller Philips BikiniGenie, som kun adskiller sig i et komplet sæt. I modsætning til Veet opretholder de en tør og våd barbering.

Batteridrevne trimmere passer nemt i en pung

Batteridrevne trimmere er bekvemme for rejselivere. Der er ingen vedhæftning til stikkontakten, så det er nemt at passe dig selv overalt. Disse trimmere er udstyret med dobbeltsidet dyse til punkt fjernelse af ansigtshår. I bikinizonen er det godt at bruge på folderne af huden.

Ingen trimmer dyse vil skade huden. Derfor bruges enheden uden yderligere cremer, geler eller lotioner.

Valg af en kvindelig enhed til modellering af den intime zone

Før de køber en trimmer, bestemmer de hvilke opgaver de skal løse. Selv om nogen vælger en skrivemaskine, fordi de kunne lide boksen eller udseendet af enheden. Det ser altid meget smukt ud, som en kvinde. Men det er bedre at nærme sig som en mand: Overvej i detaljer den type mad og udstyr.

Vær opmærksom på om trimmeren har en batteriladningsindikator ved køb. Det vil vise, når enheden er klar til brug.

Trimmer Typer

At dømme efter anmeldelser vælger de fleste af os trådløse trimmere til bikiniområdet. Først og fremmest på grund af barberingsdelen 25-35 mm bred. Bikini område er stort. Trimmeren er allerede ret tidskrævende, og med et smalt blad på op til 20 mm er proceduren endnu mere forsinket. En batterimodel bruges også til at fjerne vegetation på ben og armhuler. Derudover er der en betydelig forskel i omkostningerne. I starten er en sådan trimmer naturligvis dyrere. Men trods alt bliver det tændt hver 2-3 dage. Batterienhedens omkostninger ændres ikke, og enheden med et batteri kræver konstant investering. Det er en ting at tænde for i 5 minutter for at rette kanten eller barbere overskæget. En anden er behandlingen af ​​den intime zone, hvilket vil tage ca. 30 minutter. Da der ikke er brug for billige alkaliske batterier, er det sandsynligt, at trimmeren snart vil tage en simpel maskine. Og så - hej, røde pletter!

Trådløs trimmer med et sæt dyser til at klare alle opgaver i bikiniområdet

For eksempel modtog Remington WPG 4035 Ultimate modellen fremragende anmeldelser. Dette luksusværktøj med gummieret håndtag anvendes i brusebadet, det er tilladt selv med skum. En række dyser til at klare enhver opgave i det delikate område. Barbermaden er særligt interessant - den har meget skarpe knive med en antibakteriel nanosilvercoating. Enheden, der vejer 120 gram, er klar til at arbejde i 30 minutter uden at stoppe for at tilfredsstille resultatet. Og alt uden smerte, forsigtigt og med absolut komfort.

Det er ønskeligt, at trimmeren til hygiejne har antibakteriel belægning af knive.

Hvis du stadig er på den kompakte version af batteriet, er det værd at overveje forslagene til seriøse mærker. I deres modeller er skarpheden af ​​bladene en del af virksomhedens omdømme, så skæringsprocessen er hurtigere. For eksempel, Braun til at skabe en pæn og attraktiv bikini zone frigivet styler Silk-epil FG 1100 størrelsen af ​​en kuglepen. Kontinuerligt arbejde fra et standard AAA batteri (R03, også kaldet en lille Mizinchikov) er 120 minutter. En speciel T-formet dyse hjælper med at skabe klare konturer i bikiniområdet. Der er også et specielt ultrapræcisionshoved til fjernelse af punkter og 2 kamme til hårlængder på 5 og 8 mm. Designet til at fjerne hår på tør hud, forårsager ikke irritation og efterfølgende hårindvækst. Og ja, derudover er der 10 klistermærker til at skabe et pikant mønster.

Når man vælger en model, er det bedre at stole på et velprøvet mærke.

Billige enheder fra batterier køber overvejende for at fjerne ansigtshår. Feedback entusiastisk, fordi du kan lave smukke øjenbryn med et par bevægelser. Proceduren i bikiniområdet kritiseres ofte. Det bemærkes, at hårklippet er lang og dårlig kvalitet. Sandt nok forventer mange trimmer-effekten, som efter epilatoren, men til en meget lavere pris. At skifte til sådanne enheder fra andre metoder til depilation kommer ikke til, men de indrømmer, at der er en win-win mulighed for ferie. På samme tid, og hendes mand kan være tilfreds med at trimme hårklippet på halsen og templerne.

Dyser forskellige behov

Afslutning påvirker prisen, så du bør være opmærksom på det.

 • For eksempel, hvis kun en dyse er interesseret i en trimmer, er der ikke behov for at betale for en model med avanceret funktionalitet. Men ikke alle kvinder (hemmeligt mænd også) elsker et helt glat bikiniområde. Vælg derefter indstillingen med udskiftelige dyser - højder. De er nemme at forbinde, og vigtigst af alt skal du ændre hårets længde, f.eks. 2-4 mm eller 3-5 mm. Praktisk når en sådan dyse en, men med justeringen. I dette tilfælde ændres længden under proceduren, blot at udsætte det ønskede niveau. Trim trim bestemmer hvilke omsorgsopgaver der kan løses
 • Lovers af brugerdefineret design i bikiniområdet kan ikke undvære dysen - barbermaskinen. Med hende opnår perfekt ren barbering og et komplet billede. Stencils til bikini-kunst vil være en flot tilføjelse, hvis du vil oprette en original, intim haircut selv. Nogle gange er dette en seriøs præstation i form af plastiske skabeloner af forskellige former. For eksempel har Remington WPG4010C trimmer tre sådanne mønstre: et hjerte, en trekant og et rektangel. Det er bedre at trimme mønsteret i tør shave mode, ellers vil hårene holde fast i den våde hud og gøre det vanskeligt at arbejde. Fjernelse "under nul" er lettere ved vådberøring. Med specielle mønstre er det nemt at lave en intim haircut selv.
 • For at passe hårene på modersiden af ​​batterierne er udstyret med en lodret tynd dyse eller dobbeltsidet med indstillinger af forskellig længde. Det er også bekvemt for hende at trimme konturerne i bikini-zonen eller bruge, når man opretter et intimt hårklipp. Ikke alle bikini trimmere kommer med denne vedhæftning. Med en tynd lodret dyse er det praktisk at afgrænse de nøjagtige konturer, når du opretter et intimt hårklipp
 • Behagelige fornemmelser giver dysen til peeling. Dens opgave er at hæve hår i det behandlede område for at forhindre indvækst. Men det kan kun anvendes på våd hud. Den bløde, delikate børste roterer jævnt, så den bruges ofte med en skrubbe.

Købere bemærker, at det er meget ønskeligt at have en opbevaringsboks i pakken. Omgående lægger det ikke vægt på det. Så viser det sig, at det er lettere at folde trimmeren med dyserne ind i en smuk taske og hænge den over løkken på krogen, end at kæmpe med hvor man skal lægge alt dette. Hertil kommer, at det er bekvemt at bære en trimmer med dig, uanset hvor du går.

Det er bekvemt at opbevare trimmeren med udskiftelige dyser i et specielt dæksel

Der er modeller med belysning af arbejdsområdet, men dette er mere bekymrende med punktet fjernelse af hår på ansigtet. For bikini-zonen er funktionen ubetydelig.

Før du køber skal du holde enheden i hånden. Han bør give en behagelig følelse, fordi du skal bruge jævnligt. Modeller til våde barbering er ofte tilgængelige med silikoneindsatser på håndtaget. Sådanne puder er behagelige at røre ved og forhindre enheden i at glide under proceduren.

Med hensyn til valg af virksomhedens producent, er kendte mærker stadig betragtes som pålidelige. De fortsætter med at forbedre deres produkter og producere nye modeller. For eksempel introducerede Remington WPG4020C modellen drevet af et finger-type batteri og kan rengøres under vand. Panasonic frigjorde ES246AC trimmeren i 2017, hvis batteri holder opladning i 45 minutter. Mens du kun kan købe nye varer fra oversøiske sælgere. Kvalitetsprodukter hører under mærket Veet. Desværre har hun mange forfalskninger. Derfor er anmeldelserne enten meget gode (om de oprindelige modeller), eller meget dårlige. Købere bemærker, at køb af ny reklame er bedre i de første måneder af salget, helst i certificerede centre. Kvalitet og sikkerhed i nært forretning er vigtig, det er bedre at bruge originale produkter af dokumenterede mærker. Desuden er sådanne køb underlagt producentens officielle garanti med mulighed for at kontakte servicecenteret.

Anmeldelser af populære modeller

Remington WPG 4035 Ultimate... Den store fordel er, at denne enhed kan bruges i brusebadet, da vandet ikke er bange for det... Trimmeren er meget kompakt og let. Praktisk i hånden, når du bruger. Hele proceduren tager bogstaveligt talt 10-15 minutter, fordi enheden løser opgaven. Jeg kan sige, at denne trimmer er meget bedre end en almindelig barbermaskine. Det forårsager ikke irritation, i form af røde prikker, er antallet af indgroede hår signifikant faldet. Dette apparat er stolt af plads i mit badeværelse.

Amyr04ka

http://irecommend.ru/content/teper-mozhno-ne-boyatsya-otkrovennykh-kupalnikov-trimmer-vernet-vam-uverennost-s-svoem-prevo

Braun Silke-Epil FG 1100... Først troede jeg, det var en ubrugelig ting. Jeg brugte en barbermaskine med gelpadser, og alt passede mig. Jeg besluttede at prøve en trimmer, til sidst jeg kunne lide det. Generelt vil jeg sige, at brug af en trimmer er meget mere økonomisk end at købe kassetter til maskiner, og kvaliteten af ​​barberingen Braun er ikke langt bagud. Jeg bruger det ikke hver dag, men jeg tager det altid på ture. De kan altid fjerne det pludselig optrådte hår, justere formen på øjenbrynene med en lille dyse. Forresten fjerner hun også hår på ansigtet, helt smertefrit... Hun tog en trimmer med hende til havet, at rejse til familie, til hospitalet, til landet, til toget. Han har altid reddet mig... Kittet har også en taske til opbevaring af enheden, den er meget kompakt og alt passer der, så jeg bærer næsten altid en trimmer i min pung...

hrjunasja

http://irecommend.ru/content/druzhba-dlinnoyu-v-2-godaWhat's better - trimmer eller epilator

Veet Sensitive Precision. Jeg kunne godt lide trimmeren meget - på trods af at jeg har meget følsom hud (jeg erkender, at jeg var bekymret for dette, da jeg brugte det for første gang), er der ingen irritationer, rødme. God ting!

Tatiana

http://www.ozon.ru/context/client_opinion/ClientGuid/a6c838f6-72be-4120-aa3c-885536483fab/

Philips BRT 381/15... Først forstod jeg ikke, hvorfor jeg havde brug for denne mirakelteknik, men jeg havde kendskab til ham bedre, jeg værdsatte ham... Håret er helt smertefrit, trimmeren kan ikke skæres, så den er ideel til dyb hårfjerning. Et andet plus ved denne metode er, at det giver absolut ingen smerte for dig...

Malya_91

http://irecommend.ru/content/epilyatsiya-bez-boli-i-porezov

Uanset kvaliteten har trimmere en fælles ulempe, desværre uundgåelig - med tiden blades bliver blunt og masken slides ud og bryder. Signalet til udskiftning er hudirritation eller hårdrækker. Fabrikanter i instruktionerne anbefaler regelmæssigt at ændre masker og knive, men det er faktisk næsten umuligt at købe dem. Forbrugerne siger, at i sådanne tilfælde er enheden simpelthen ændret til en ny.

Sammenlign: trimmer eller epilator

Hvis en fan af epilatoren foreslås at erstatte den med en trimmer, vil hun højst sandsynligt nægte det. Og føre hovedargumenterne:

 • Trimmeren barberer ikke rent. Epilatoren trækker hår fra roden og efterlader en helt glat hud. Derfor frygter de små rester af hår, der er 0,5 mm lange, og med figuren 0,8 mm tegner hjernen et billede af et overgroet felt med en tyk barbedstubbe;
 • trimmeren skal konstant barbere. Med en epilator kan du glemme proceduren i 2-4 uger, efter gentagen brug bliver håret mindre. Med trimmeren virker det ikke, du skal holde form hver anden dag.

Selvfølgelig er det sandt. Men hvis du spørger lægerne, hvad der er bedre, vil valget helt sikkert være til fordel for trimmeren. Følgerne af epilatoren - irritation, indgroede hår og helvede smerter under proceduren. Med en trimmer er alt blødt, behageligt og absolut smertefrit. Derudover gav naturen bevidst os vegetation på et sådant sted - det er et skjold fra infektioner i det hellige helvede. Indgroede hår bliver til bumser og truer med at forårsage problemer. Minimal hårdækning efter trimmer vil forlade huden rolig, sund og beskyttet. Hvad angår længden - Remington BKT4000, for eksempel, forlader kun 0,2 mm, som næsten er umærkelig.

Nogen vælger et kompromis valg: en epilator med en barberings vedhæftning - en trimmer. Men det vil være svært at gøre dig selv til et intimt hårklipp. Epilatorens dimensioner tillader ikke at manøvrere med juvelerpræcision. Og med en trimmer er det nemt.

Ledende producenter ved, at disse to enheder perfekt kan udfylde hinanden. For eksempel tilføjede Braun Silk-épil 7 7-561 til en vandtæt epilator med forskellige dyser og tilføjet en styler til bikiniområdet. Ejere af epilatoren kan gøre det samme - at genopbygge deres arsenal til skønhed med et lille mobilværktøj.

Epilator og trimmer til bikiniområdet passer perfekt til hinanden

Vi bruger og plejer

Der er ingen problemer med at bruge trimmeren. For eksempel i Veet modellerne på et batteri:

 1. Drej den nederste del mod uret, fjern hætten.
 2. Indsæt batteriet og luk ved at dreje hætten med uret, indtil den klikker.
 3. Hvis kittet kommer med flere dyser, bruges bikini-zonen mest muligt. På toppen af ​​det sætter de en dyse - en kam til at trimme håret til den ønskede længde.
 4. Drejning af kroppen omfatter en trimmer. Der er andre muligheder for optagelse, for eksempel på Philips. Sæt derefter knappen på sagen i "On" -positionen. Ligesom alle batteridrevne enheder bliver det støjende.
 5. Påfør fastgørelsen på huden og bevæg trimmeren mod hårets retning, trække lidt på huden. Herefter, for bedre resultater, bliver de passeret i forskellige retninger, fordi hårene vokser på forskellige måder.
 6. Fjern derefter kammen for endelig at fjerne de resterende hår med en dyse-trimmer.
Trimmerbevægelser rettet mod hårvækst

I batterimodellen gør det samme, skal du bare ikke sætte batteriet i sættet. Hvis der er en barberkniv ved plukningen, passeres den omhyggeligt over huden efter brug af trimmeren for maksimal glathed.

Hvis bikiniområdet har brug for korrektion i lang tid, anbefales det først at bruge dysen med den længste hårlængde.

Video: Sådan bruger du enheden

Rengøringsregler er enkle og skal specificeres i brugsanvisningen. Det hele afhænger af, hvor loyal enheden er til vandet. Konventionelt er der tre typer:

 • til kemisk rensning. Du kan kun barbere tør hud. Leveres med en lille børste for at fjerne hår fra knivene. Den har stive børster for at gøre det hurtigt og nemt;
 • til våd rengøring. Tilladt til brug på fugtig hud. Efter rengøring skal skærehovedet fjernes med en børste og skylles med varmt vand. Efter tørring sættes en dråbe smøreolie til bladene. I dette tilfælde er det umuligt at sænke kroppen i vandet;
 • Vandtæt. Du kan bruge i brusebadet med brug af skum, og derefter nok til at skylle under rindende vand og tørre godt. Ideel, men til prisen for den dyreste.

Plastdyser - kammen vaskes med varmt vand og tørres. Til hygiejne, behandlet med antiseptisk. Det er nødvendigt at gøre rengøringsproceduren efter hver brug af enheden.

Plastdyser - kamme vasket godt med varmt vand

Sikkerhedsforanstaltninger for modeller med batteri

Ved brug af trådløse trimmere er der en række små sikkerhedskrav:

 • Når du tilslutter netværket til opladning, skal hænderne, trimmeren og strømforsyningen være tør;
 • Tilslutning er tilladt i lysnettet med en spænding på 220-240 V, medmindre andet er angivet i instruktionerne.
 • oplad ikke trimmeren i nærheden af ​​vand
 • sluk for enheden, før du tilslutter netværksadapteren
 • Brug kun trimmeren, når strømledningen er afbrudt. Undlad at gøre dette under opladning af batteriet;
 • vrid ikke, bøj ​​ikke ledningen, drej den ikke om enheden;
 • Lad ikke trimmeren være tilsluttet uden opsyn.

Faktisk er de vigtigste fordele ved trimmere over andre midler til depilering fraværet af irritation og mobilitet. Det er vigtigt og behageligt for en kvinde at indse, at hun er velplejet på alle steder. Altid. Og hvis der opstår en nødsituation, er der oprettet en enhed til det, som gør det muligt at bringe sig til en perfekt tilstand i løbet af få minutter. En ægte dame sætter det altid i sin pung. Bare i tilfælde af...

Trimmer til det intime bikiniområde: hvordan man vælger og bruger enheden

Mange kvinder lider af overdreven vegetation på kroppen, så de forsøger at slippe af med uønsket hår. Efter alt ser det ikke kun æstetisk glædeligt ud, men forårsager også ubehag. Heldigvis er det i dag ikke noget problem, fordi der er mange måder at fjerne overskydende hår på. Men desværre er ikke alle repræsentanter for det retfærdige køn egnet til voksning eller shugaring, og mange mennesker har ikke råd til laserprocedurer. I dette tilfælde ville den ideelle løsning være at bruge en trimmer til det intime område, som nemt kan klare det så delikate problem som en intim haircut.

Hvad er en trimmer

Trimmeren er en speciel elektrisk maskine, der er designet til at skære hår tæt på huden, næsten ved bunden. Den væsentligste forskel mellem trimmeren og barbermaskinen er, at knivene på dette apparat ikke berører kroppen, hårene skæres i en afstand på 0,2-0,8 mm. Det virker ikke uden perfekt glathed, men særligt følsom hud i bikini-zonen lider slet ikke. Ved hjælp af en trimmer kan du glemme irritationer og indgroede hår efter barbering, samt om ubærelig smerte under epilering.

Læger anbefaler ikke at fjerne hår fra det intime område fuldstændigt (med en barbermaskine, voks, sukkerpasta), da dette kan have negativ indflydelse på kvindens mikroflora.

Trimmeren, designet specielt til intime områder, har to dyser i sit kit:

 • smalt hoved, som giver dig mulighed for nemt at håndtere de mest utilgængelige steder, samt skabe kreative haircuts;
 • bred, som er i stand til at håndtere store områder på én gang.

Derudover er trimmerknuden bøjet i en vis vinkel for maksimal præcision af bevægelsen. Denne enhed er designet specielt til den kvindelige hånd, så det er praktisk og behageligt at arbejde med ham.

Den intime områdes trimmer har et smalt hoved og et buet håndtag til nem håndtering af svært tilgængelige steder.

Normalt kommer et sæt trimmere med flere forskellige tip, der giver dig mulighed for at udføre forskellige handlinger i plejen af ​​det intime område: trimning, barbering, styling.

Ofte drives enheden af ​​et batteri, som gør det muligt at udføre proceduren på ethvert sted, der er bekvemt for dig, uden at være "bundet" til stikkontakten. Denne trimmer skal genoplades efter hver brug. I gennemsnit varer batterilevetiden 30-40 minutter. Denne gang er nok at skabe en pæn hårklippning. I nogle tilfælde kræver enheden batterier, der kræver periodisk udskiftning.

Sådan vælges en enhed til den intime zone

Hvad skal jeg se efter, når jeg køber en trimmer til det intime område? Først og fremmest er det nødvendigt at stole på prisgrænser - normalt jo dyrere enheden er, desto bedre er den, den har flere forskellige funktioner, det holder batteriladningen længere. Men dette bør ikke stoppes, derfor skal der tages højde for nogle faktorer:

 • vandmodstand. Der er to typer trimmere: At arbejde med en tør hudoverflade, delvist vandtæt og vandtæt. I sidstnævnte tilfælde kan enheden bruges selv under brusebad eller bad. Delvis fugtbestandig er kun klar til våd behandling af hovedet med henblik på rengøring, de andre er generelt ikke beskyttet mod indtræk af vanddråber;
 • tilstedeværelsen af ​​batteriet. Batteriudstyr er mere fordelagtige at bruge. Du vælger: Hver gang du køber nye batterier, og ikke billige, kan du modstå langvarig drift af enheden eller simpelthen forbinde i 12-24 timer til stikkontakten, der vil forbruge elektricitet til et meget mindre beløb.
 • tilgængelighed af batteriladningsindikator. Det er endnu en plus og tillader at styre den resterende driftstid for enheden;
 • tilgængeligheden af ​​yderligere dyser. Jo flere dyser en trimmer har, desto mere praktisk og funktionel er det. Men tænk omhyggeligt, om du har brug for dem, hvis du bare skal barbere dit hår over hele området. Hvis behandlingen af ​​samme type ikke er nok for dig, og du vil have en sort udseende, skal du være opmærksom på de forskellige dyser:
  • standard kam-vedhæftning til skæring af hår fra 0,3 mm til 12 mm;
  • barberhoved - analog barbermaskine;
  • vedhæftning til spot hårfjerning - egnet til at forme øjenbryn, overskæg hos mænd, til dekorative intime hårklippninger;
  • epilator - inkluderet i pakken af ​​dyre modeller, udfører funktionen som en regelmæssig epilator, fjerner hår fra roden;
  • pimpsten - fjerner uslebne hud på fødderne;
 • sag materiale. Kroppen skal være lavet af højkvalitets og skridsikker materiale. Ofte har våde barberingsmodeller silikone glideskærer på håndtaget;
 • producenten. Vælg et kendt, velkendt mærke med gode kundeanmeldelser.

Inkluderet med trimmeren er et par forskellige tips, der bruges til forskellige formål.

Oversigt over de mest populære modeller

I øjeblikket tilbyder butikkerne et stort udvalg af forskellige trimmere til forskellige priser, fra forskellige producenter, designet til at udføre forskellige funktioner. Derfor kan problemet være vanskeligheden ved at vælge.

Sådan laver du en pasta til shugaring med honning

Sådan laver du shugaring hjemme: Opskriften på sukkerpasta og 3 måder at fjerne selvhår