Hvad er en trimmer og hvad er det til?

Modet til skæg er vendt tilbage, og nu eksperimenterer hver anden mand med billeder og stilarter af ansigtshår. Nogle foretrækker at besøge frisører og under streng vejledning af en professionel, model og pleje af deres overskæg og skæg. Andre er tættere på de samme opgaver, men udføres personligt hjemme med et sæt værktøjer og apparater.

Efter at have prøvet trimmeren, hvad det er og hvilke funktioner det indebærer, kan du sikre dig, at et moderigtigt og stilfuldt skæg kan vise sig selv uden hjælp fra en specialist. Trimmer er en alsidig og multi-funktionelle elektrisk instrument, hvorigennem du kan simulere en skæg, barbering, klippe og dub, samt slette uønskede hår, selv på svært tilgængelige steder.

Hvad er en trimmer?

Et skæg trimmer er noget mellem en clipper og en elektrisk barbermaskine. Enheden kan fungere på netværket og autonomt fra batteriet og udføre forskellige muligheder og opgaver på grund af tilstedeværelsen af ​​barberknive og dyser til ensartet skæring af hår. Og hvis før mænd skulle bruge saks og barbermaskiner, vil trimmeren i dag hurtigt og præcist håndtere alle opgaver.

Denne enhed blev oprettet specifikt til at arbejde med et overskæg og skæg, og hele processen varer kun et par minutter. Trimmere er kendetegnet ved deres kompakte størrelse og lette vægt, ergonomiske form og komfortabelt udstyr til brugervenlighed. Forskellige kun i funktioner og yderligere funktioner, vejledningen til dens anvendelse til alle modeller og mærker er omtrent det samme.

tid

For mange mænd kan et skæg trimmer synes at være et unødvendigt redskab, med hvilke funktioner en skarp barberkniv, klipper eller saks i tandem med en kam nemt kan håndteres. Men for de mænd, der har skæg som stolthed og et mode tilbehør, skal du bruge den rigtige enhed til den mest præcise og glatte modellering og pleje af ansigtshår.

Trimmerfunktionerne er som følger:

 • barberer overskydende vegetation
 • hårskæring;
 • fjernelse af overskydende længde og tykkelse af skæget (udtynding)
 • modellering ansigtshår (giver en bestemt form);
 • skære hårene i næsen og ørerne
 • skæg kant.

På grund af tilstedeværelsen af ​​forskellige vedhæftede filer og niveauer hjælper enheden på få minutter til at afskære det voksne skæg i en vis længde og derved trimme sin form og størrelse. Den lille størrelse og vægten af ​​enheden gør det nemt at klare selv med minimale former for overskæg og skæg, at passe efter overskæg, whiskers og endda øjenbryn, afskæring af overskydende vegetation.

De mest kendte producenter i dag er virksomheder:

Hvordan virker trimmeren og dens driftsprincip

Skæg og overskæg trimmer skal være den samme enhed som en almindelig klipper, men forskellig i dyser, størrelse og bruges til trimning og modellering af skæget. Men ud over de standard funktioner klassiske trimmer bør omfatte grummer funktion, der bruges på svært tilgængelige steder, for eksempel, at arbejde med hår på øjenbryn, ører og næse.

Princippet om trimmeren er den relative bevægelse af to knive i kombination med dyser, som sætter en vis længde til hårene. Pakken vil indeholde selve indretningen, en oplader, værktøj og tilbehør til pleje og opbevaring, samt en række yderligere funktioner (tilknytning til en glat barbering, ekstra klinger, vakuumsystem laserlys, lys og meget mere).

Hvad er forskellen fra klipperne?

Indledningsvis inkluderede mange modeller af elektriske barbermaskiner en trimmer dyse i deres udstyr, og det skete, at en trimmer kam blev brugt i sæt til clippers. I dag er trimmeren et uafhængigt værktøj med et multifunktionelt formål, som kan erstatte razors og clippers. Den grundlæggende forskel mellem en trimmer og en clipper er i størrelse og funktionalitet.

Forskellen mellem trimmeren og maskinen er i følgende funktioner:

 1. Tændehøjde. Hvis det i maskinen er 3-4 mm, så er der i trimmeren en meget mindre tonehøjde 0,2-1,0 mm.
 2. Vægt og størrelse. Trimmeren er meget lettere og mere kompakt end maskinen. Takket være dette er trimmeren nem at bruge, det er lettere at holde i hånden og simulere skæg og overskæg.
 3. Strøm. Næsten alle maskiner opererer på netværket, mens trimmere betyder en kombineret type strøm, det vil sige på netværket og autonomt på batteriet.
 4. Funktionalitet. Trimmer har en lang liste af muligheder og yderligere funktioner til at fjerne hår fra skæg, overskæg, øjenbryn, bakkenbarter, næse og ører, krop og selv i intime steder.
 5. Støj og vibrationer. Trimmeren er meget mere støjsvage og udsender et lavt vibrationsniveau, i modsætning til en klipper.

Ved hjælp af en trimmer kan du oprette forskellige mønstre og klare linjer, mens ingen af ​​de nymodede hårklippere vil klare sådanne opgaver. I dag er trimmeren det eneste multifunktionsapparat, der ikke kan håndteres af et andet værktøj.

Sorter, deres fordele og ulemper

For at bestemme valget af trimmer til skæg og overskæg skal en mand vide, hvordan enheden fungerer, hvilke funktioner den har, hvad der er inkluderet i kittet. Det er ved sådanne kriterier, at eksperter oftest klassificerer trimmere i typer og typer. Hver type har sine fordele og ulemper, takket være, at du kan reducere cirklen betydeligt og vælge den bedste løsning.

Efter type mad

Trimmere er de første elektriske apparater til at arbejde med barbering og skæring, der kan holde flere strømforsyninger på én gang. Producenter tilbyder to typer af power trimmere:

 1. Batteri. I dette tilfælde kan enheden fungere autonomt på grund af tilstedeværelsen af ​​et opladningsbatteri indeni. Plusser - evnen til at bruge hvor som helst uden for hjemmet, er der ingen grund til at finde et sted i nærheden af ​​stikkontakten. Ulemper - mange trimmere arbejder på et batteri, der holder omkring 30-40 minutter arbejde, hvilket måske ikke er nok, foruden opladning, for mange varer i flere timer.
 2. Netværk. Sådanne trimmere arbejder udelukkende fra det elektriske netværk, henholdsvis deres fordel er den glatte funktion i den tid, som en mand vil have brug for hårpleje. En ulempe ved indretningen er, at den ikke kan bruges udenfor hjemmet, mange modeller har en kort ledning i sættet.
 3. Kombineret. Dette er den bedste mulighed for skæg og overskæg trimmere, da det indeholder alle fordelene ved de to første typer af trimmere ifølge typen af ​​mad. Den kan bruges både fra netværket og autonomt, hvilket dækker alle ulemperne ved strømforsyningen og batteriet trimmeren.

Af de anførte typer af enheden ifølge typen af ​​strøm kan det konkluderes, at det bedste er en maskine til at korrigere skæg og overskæg, hvilket indebærer et kombineret strømforsyningssystem fra både el og batteri.

Ved at vælge

Trim udstyr er det vigtigste kriterium for at vælge en enhed i overensstemmelse med en mands behov. Faktisk er trimmeren en normal skæg maskine, men med ekstra muligheder i konfigurationen. Vi taler om vedhæftede filer, som giver dig mulighed for at trimme hår af en vis længde og tykkelse, barberer overskæg, skæg, sideburns, fjern hår på vanskelige steder og på kroppen.

Ved at plukke skelne flere typer trimmere:

 • plejemidler til fjernelse af hår på vanskelige steder
 • trimmere til afskæring af ekstra længde og tykkelse af hår på øjenbryn, templer, næse og ører;
 • trimmere med dyser til at arbejde med hår på skæget, overskæg og krop;
 • universal trimmere med alle ovennævnte muligheder.

Takket være dyserne med forskellig antal niveauer, tilstande og trinstørrelse øges trimmerens funktionalitet. Fordele ved hver mulighed kan betragtes som et smalt profilarbejde med specifikke områder på kroppen, minus - manglende evne til at arbejde med andre områder. Og kun universelle modeller klare alle opgaverne, uden at have minus som sådan.

Som barbering

Da mange trimmere ikke kun er beregnet til skæring, men også barberer overskydende hår, tilbyder producenter forskellige typer af apparater i henhold til metoden til barbering. nemlig:

 1. Tørre barbermaskiner. Denne enhed udskifter elektriske barbermaskine med sine funktioner, mange moderne modeller inkluderer endda flydende knive til perfekt barbering. Fordelene ved et sådant værktøj er et hurtigt resultat uden brug af kosmetik. Ulemper - ikke nok glat barbering, tør hud og risikoen for irritation.
 2. Trimmere til våde barbering. I dette tilfælde taler vi om enheder med en vandtæt sag, og du kan udføre et hårklipp og barbere lige i brusebadet med brug af kosmetik. Fordele - en glat barbering og fugtiggør huden, som forhindrer irritation og tørhed, let rensning af knivene under rindende vand. Ulemper - behovet for vand og kosmetik.

De fleste moderne forbedrede modeller af trimmere i dag omfatter to typer af barbering på én gang - våd og tør. Dette giver dig mulighed for at kombinere fordelene ved de to typer, samtidig med at du eliminerer deres ulemper og svagheder.

Ved bladmateriale

Enhver skæg trimmer kan vurderes i henhold til et mere kriterium - det materiale, der bruges til at gøre bladene. Det afhænger direkte af materialerne, hvor nemt, hurtigt og pænt kan trimmeren håndtere skæg og overskæg af hår. Oftest kan trimmerbladene laves af forskellige metaller:

 • rustfrit stål (standard version med acceptable funktioner);
 • fra titanium (kraftig og holdbar version);
 • fra metal med keramisk støvning (superskarp og holdbar indstilling).

Den første mulighed har en betydelig fordel - en billig pris for enheden. I tilfælde af titaniumlegeringsblade vil anordningen vare meget længere, beholde sine skæreevner, og titanium er tre gange stærkere end stål. Hvis bladets metal er dækket af keramisk belægning, behøver de ikke smøres og skærpes så ofte som metalblade.

Med vakuumsystem

For nylig indebærer alle trimmere fra velkendte mærker et komplet sæt med et vakuumsystem, takket være, at problemet med trimmerrensning er blevet løst. Takket være denne evne suger vakuumtrimmeren alle skårne hår i en speciel beholder og derved beskytter rummet mod blokeringer. Fordelene ved en sådan trimmer er indlysende - det er ikke nødvendigt at rengøre enheden og rummet. Derudover kan du barbere med en sådan enhed i tøj, og den eneste ulempe er den høje pris.

baggrundsbelyst

En anden nyfanget ekstra trimmer funktion er baggrundslyset, som vil bidrage til at skabe yderligere finkornet belysning af det behandlede område for ansigtet i mørket. Fordelene ved en trimmer med en sådan funktion er indlysende - dette er en mulighed for at se alle de hår, der vil blive afskåret, samt muligheden for den mest jævne og præcise udskæring af ansigtshår. Ulempen kan betragtes som den kendsgerning, at ikke alle mænd har brug for en sådan mulighed, for hvilken producenten hæver prisen på en trimmer.

Mini trimmere

En anden type overskæg og skæg trimmer er en mini trimmer med en kompakt størrelse og vægt. Sådanne indretninger blev oprindeligt designet til mænd, der ofte rejser og rejser. Fordelene ved sådanne trimmere er deres lille vægt og størrelse, hvilket forenkler betjeningen og gør dem mobile og ergonomiske. Desuden koster et lille skæg trimmer meget mindre end modeller med stor funktionalitet.

Ulemperne ved en lille enhed til arbejde med overskæg og skæg kan kun betragtes som arbejde fra et batteri, der ikke har tilstrækkelig kraft til langt arbejde. Derfor udføres værktøjet ofte og kræver genopladning, hvilket varer flere timer. Utilstrækkelig strøm giver ikke enheden mulighed for at klare hårde tykke hår. Derfor er en mini trimmer kun egnet til ansigtshår i en lille eller mellemlang længde og tykkelse.

konklusion

Forskellige producenter tilbyder kunderne trimmere af forskellige modeller med forskellig konfiguration, funktionalitet og yderligere funktioner. I dag kan du endda finde en trimmer med en laserpeger, som giver dig mulighed for at skabe de mest lige og klare linjer i skæg og overskæg. Det er nødvendigt at vælge en mand kun ud fra personlige behov og krav, fordele og svagheder ved hver type enhed, såvel som økonomiske muligheder.

Hvordan vælger man en trimmer?

Hvad er en trimmer, og hvorfor har en mand med skæg brug for det? Hvad er forskellen mellem hårklippere og elektrisk trimmer? Tips til at vælge det bedste.

Hvad er en trimmer?

En trimmer er en elektrisk barbermaskin til trimning og trimning af håret på både ansigt og krop. Male trimmere adskiller sig fra kvindelige epilatorer primært fordi de har en speciel justerbar hætte, der giver dig mulighed for at indstille den ønskede hårlængde - normalt fra 0,5 til 10 mm.

Der er forskellige trimmer modeller - hårklippere, skæg trimning, vegetation på kroppen og endda næse hår. De fleste enheder er multifunktionelle. Som en trimmer til skæg kan der også anvendes nogle modeller af konventionelle elektriske barbermaskiner.

Skære trimmer eller krop trimmer?

Når du vælger en trimmer, er det først og fremmest nødvendigt at bestemme formålet med dets brug. Hvis du planlægger at trimme håret på kroppen, men ikke på ansigtet, vil enhver grundlæggende model med minimale tuningfunktioner passe dig, da hårets længde ikke spiller en stor rolle i dette tilfælde.

Hvis du har brug for en trimmer til skæg og overskæg, så skal du være ganske svært uden mulighed for finjustering (regulering i millimeter) og uden dyse til en kontur frisyre. Vi bemærker dog, at næsten ethvert skæg trimmer også kan bruges til trimning af kropshår.

Yderligere funktioner

De typiske ekstra funktioner af trimmere omfatter evnen til at skære vådt hår (hvilket er vigtigt for dem, der først barberer kinderne og derefter trimmer håret på hagen og overskæg med en trimmer), et rundt hoved til at skære hår i næse og ører og evnen til at skære hår på hovedet.

Når det drejer sig om hårskæring på hovedet, er det vigtigt at nævne, at denne operation er ekstremt svært at gøre alene - selvom du bare vil klippe håret meget kort, vil det være svært at gøre det ved hjælp af et spejl. Enhver anden person vil udføre denne operation hurtigere og mere succesfuldt.

Body trimmer

Når du vælger en trimmer til kroppen, skal du først og fremmest være opmærksom på bredden af ​​dysen til haircuts - maskiner med en bred dyse bliver lettere at bruge. Enheden selv skal sidde komfortabelt i hånden og ikke glide - det er bedre at købe en model med en let ribbet og gummeret overflade.

Batterikapacitet, opladningshastighed, evnen til at arbejde direkte fra en stikkontakt og ledningens længde spiller også en rolle. Billigere modeller af finger-type batteriet trimmere anbefales normalt ikke - deres batterier skal udskiftes ofte nok.

Trimmer Care: Top Tips

En trimmer er primært et system af mekaniske knive, der skærer hår. Derfor er det vigtigt at huske, at disse knive fra tid til anden skal rengøres eller endda olieres. Dyre og højkvalitetsmodeller kan normalt vaskes under rindende vand, og smøring med motorolie er ikke nødvendig.

Tilstedeværelsen af ​​en særlig ladestation har ikke altid en positiv effekt på batteriets levetid, da det hele tiden er i genopladningstilstand. Hvis du vil bruge trimmeren i mange år, udvikler du vane med at tømme batteriet først til nul, så lad det helt oplades.

De vigtigste regler for pleje af ansigtshår. Alt om, hvordan du hurtigt opnår et tykt og frodigt skæg.

Sådan vælges en trimmer: anbefalinger

 1. En smal trimmer trimmer er primært egnet til skæg trimning og overskæg trimning. Hvis du planlægger at bruge en trimmer til kropshår, vil det brede hoved være meget mere praktisk og praktisk at bruge.
 2. Evnen til præcist at styre barberhovedets højde (og dermed længden af ​​det trimmet hår) er en funktion, der er vigtig for at skære ansigtshår, men ikke så afgørende for vegetation på kroppen.
 3. Finger-betjente batteriet trimmere er mere egnede til periodisk trimning af ansigtshår på en arbejdstur eller ferie. Hvis du planlægger at bruge enheden dagligt, foretrækkes en model med et indbygget batteri.
 4. Trimmerens levetid påvirkes ikke kun af batterikvaliteten og rigtigheden af ​​dens anvendelse, men også af kvaliteten af ​​de mekaniske knive. Det er vigtigt at huske, at nogle trimmere skal smøres periodisk med motorolie.

Trimmer til trimming af kropshår og skæg trimning er et tilbehør, der er brug for af næsten enhver mand. Ved at vælge den bedste model skal du være opmærksom på funktionen af ​​regulering af dysen samt muligheden for at arbejde direkte fra elkablet.

Hvad er en hår trimmer og hvordan man vælger det?

En velplejet person uanset køn og alder tiltrækker andres synspunkter. En kvinde med en original manikyr, silkeagtig hud, manglende uæstetisk vegetation på kroppen medfører øget interesse fra den menneskelige halvdel af menneskeheden. En mand med velplejet hår, passende ansigtshår giver et godt indtryk på kvinder. For at se godt ud, skal du gøre en masse indsats og ønske. Moderigtigt haircut, øjenbryn linje, mandlige skæg eller overskæg kræver justering inden for et par uger efter at have forladt. Ikke for at besøge frisøren eller skønhedssalon for modellering af ansigtshår, haircut korrektion linje, få et nyttigt værktøj - trimmer. Med det vil du, uden at forlade dit hjem, give dig selv gratis dyre salongtjenester. Lad os prøve at finde ud af, hvad en hår trimmer er.

Instrumentegenskaber

Hvad er en hår trimmer, hvad er det beregnet til, hvordan man bruger det? Sådanne spørgsmål bliver ofte stillet af købere i husholdningsapparater, idet man ser apparatet på hylderne. Denne elektriske enhed er lille i størrelse, designet til at trimme et skæg, overskæg, øjenbryn og forkorte eller fjerne hår i næse, ører, bikini område. Enheden fjerner vegetationen jævnt og præcist i de mest følsomme og svært tilgængelige dele af kroppen.

Enheden fungerer på batterier, netværk eller batteri. Det er nemt at styre det, det er ikke nødvendigt at besøge særlige institutioner, så mesteren kan trimme sin overskæg eller øjenbryn. Køb enheden og brug den med succes hjemme. Et stort sæt af vedhæftede filer komplet med en maskine giver dig mulighed for at forkorte vegetationen til den længde, der passer til dig.

Variety, funktionalitet, forskelle

I henhold til typen af ​​elektromotorens drift er der to typer maskiner. Trimmere er:

 • Rotary. Sådanne anordninger betragtes som mere holdbare og kraftige, i stand til at fungere uden afbrydelser og sammenbrud i lang tid. Oftere anvendes den roterende type trimmer af professionelle håndværkere;
 • Vibration. Betjeningen af ​​en vibrationsmotor er ikke meget forskellig fra en roterende motor, men den er svagere og kræver en pause i drift hvert 30. minut.
Takket være ekstra dyser anvendes trimmeren som en elektrisk barbermaskine.

Indretningerne adskiller sig fra hinanden af ​​fabrikanten, design og mange funktioner. Nogle modeller arbejder i flere tilstande - intensiv og delikat. Modellen med vakuumfunktion, som suger den skårne vegetation, er ret funktionel.

De bedste maskiner er dem, der er i stand til at forkorte håret minimalt. Vær også opmærksom på rengøringsmetoden på enheden. Der er modeller, der kan rengøres under rindende vand uden at skade arbejdsmekanismen.

Hvis vi overvejer typerne af mad trimmer, så tildele:

For dem der kan lide at rejse eller ofte tage på lange forretningsrejser og ikke ønsker at være uden passende pleje, er der batteridrevne apparater. Det er bærbart, praktisk at bruge og altid til stede, selv i mangel af elektricitet. Men en sådan enhed virker ikke i lang tid, ladningen varer i 60 minutter. Hastigheden af ​​dens drift afhænger også af batteriladens styrke, jo svagere opladningen, jo langsommere betjeningen af ​​enheden. Det tager 6-10 timer at oplade batteriet. Derfor er det tilrådeligt at kontrollere ladningens styrke og genopladning efter behov.

Trimmere med strømforsyningstype - en budgetmulighed. De er kraftige og holdbare. Det eneste minus i det er, at der er en konstant afhængighed af netværket.

For dem, der gerne vil kombinere fordelene ved hver enhed separat, er det bedst at vælge en kombineret model med batteriets strømforsyning. Det vil være praktisk til enhver tid i livet.

Udvælgelsesregler, brugstips

Vi regnede med, hvad et hår trimmer er. Overvej hvilken enhed der er egnet til privat brug. For at købe en billig men højkvalitets enhed skal du overveje følgende punkter:

 • Antallet af dyser. Det optimale antal vedhæftede filer er 3-4 stykker. Tja, hvis der i tillæg til kittet også er dyser til korrigering af formen af ​​mandlige overskæg, skæg og sideburns.
 • Bladmateriale. Kvaliteten af ​​det stål, som knivene er lavet på, påvirker produktets pris. Jo bedre blades, jo dyrere koster. Der er modeller med ekstra belægning af skæreelementer. Da dette kan være keramik, diamantbelægning og titanium, der øger levetiden for dele. Funktionaliteten af ​​enheden tilføjer selvskærende knive eller kræver ikke smøring.
 • Længden af ​​det mulige hårklipp. Forskellige modeller af trimmere giver dig mulighed for at justere længden af ​​det forkortede hår. Dette opnås ved at ændre dyserne eller ændre positionen af ​​den justerbare dyse. I forskellige modeller varierer maksimal længde fra 20-40 mm, og minimum - fra 0,5 til 4 mm.
 • Eksistensen af ​​opladningsindikatoren. Indikatorlampen efter en fuld opladning informerer dig om farveændringen.
 • Spændingsadapter Det er nødvendigt, når du rejser og rejser for at oplade enheden sikkert med den korrekte spænding og strømstyrke.
 • Vægt biler. For tunge enheder vil trætte din hånd, og dine lunger vil vibrere.

Der er specielle kits til mænd. De er udstyret med de nødvendige dyser til afkortning, udtynding af skæg og overskæg. Med det kan du justere længden af ​​det skårne hår, ændre skægets design ved hjælp af forskellige dyser. Mænd trimmer vil lette personlig pleje. Tværtimod kræver trimning af håret i næse og ører en særlig præcision. Med skødesløs brug af sakse i dette område kan du skade dig selv. Det er vigtigt at mestre de færdigheder af at bruge enheden, fordi denne trimmer hår fjernelse af vegetation i næse og ører til at hjælpe med at holde smertefri procedure til præcist og hurtigt. Afsluttede sæt i mændens stil.

Kvinders sæt er forskellige fra mænds sæt. Ofte indeholder kittet en depilation vedhæftning til arbejde med armhulerne, et bikiniområde, øjenbrynslinjekorrektion. Enheden vil hjælpe med at løse problemer med fjernelse af uønsket eller overskydende vegetation på kroppen.

Producenter producerer individuelle modeller til pleje og hårklipp i næse og ører. For at hellere fjerne vegetationen i dette område anbefales det at tørre næsen fra indersiden, rens den af ​​slimhinde sekret. Før du fjerner hårene, desinficere dysen på enheden for ikke at inficere næsen med infektionen.

Brug af enheden til det tilsigtede formål, kan du konstant opretholde udseendet i en velplejet form.

Hvad er en trimmer til?

16:12 2016-05-16 • Partnerartikler • 1602 Visninger • Kommentarer til Post Hvorfor har jeg brug for en trimmer? nej • Indsendt af: reklame • Sidst opdateret: 2018-02-03

I de senere år er der sket en reel revolution i verden af ​​personlig pleje og hårpleje. I kølvandet på denne revolution udbrudte en reel boom af popularitet for skæg blandt mænd, fordi apparaterne til nem pleje syntes. Navnene på disse enheder er trimmere. De giver dig mulighed for ikke længere at hjælpe bartendere og ofte ændre dit billede så ofte som du vil.

I dag vokser mænd sjældent skæg langs brystet, som i begyndelsen af ​​det 20. århundrede - de foretrækker en mere praktisk mulighed med en klart fast længde. At bruge en regelmæssig clipper i dette tilfælde er ikke særlig praktisk, da størrelsen er for stor, og der er nogle yderligere nuancer. Derfor vælger mænd kompakte trimmere med en række dyser og en række unikke funktioner. Dette giver dig ikke kun mulighed for at opretholde skæget i den rigtige form, men også for at give den ønskede form til whiskers og whiskers.

Desuden købes trimmere fra kataloget for onlineforretningen Euro-technika.com.ua ikke kun af mænd, der ønsker at dyrke et smukt skæg, men vil også gerne finde en let løsning på overdreven hårdhed på steder som næse, ører og andre dele af kroppen. Særlige dyser gør det nemt at slippe af med hår på steder, hvor de ikke er nødvendige, gør det hurtigt og bekvemt. De enkleste trimmere koster omkring 300 USD. Modeller med ekstra dyser, et mere udvidet sæt funktioner, LED-display og genopladelige batterier er dyrere - fra 1 000 til 2 000 UAH. og endnu mere.

De fleste modeller af elektriske trimmere har et hus beskyttet mod kontakt med vand, så efter brug kan de let vaskes under rindende vand. Afhængigt af prisen, saks, skæg børste og flere typer vedhæftninger kan leveres med trimmeren. Hårets længde i forskellige modeller kan indstilles i intervallet fra 1 mm til flere tiere mm. Hvis du vælger en elektrisk trimmer, skal du bestemme, for hvilket formål du har brug for det, og hvor ofte du planlægger at bruge det. Prisen på trimmere varierer tilsvarende.

Sådan vælges en trimmer

Pas på dit udseende er en vane, der eksisterer uden for tid og mode. Det er relevant for mænd og kvinder, for elskere (eller elskere) af frodige frisurer og korte hårklipp, til skæg eller skæg, bløde sideburns eller glat hud. Ikke overraskende, på hylderne og i katalogernes kataloger kan du finde et stort antal enheder og tilbehør til at skabe et velplejet fashionabelt billede. Disse omfatter trimmere. Lad os prøve at finde ud af, hvem der har brug for en sådan enhed, og hvordan man vælger den ideelle model.

Hvad er en "trimmer"?

Blandt trimmerne til skæring kan du finde modeller til forskellige opgaver:
1. Til skæring skæg og overskæg;
2. til pande skæring
3. At skære hår i næse og ører;
4. For at skære hår på kroppen;
5. For at skære hår i nakken og halsen;
6. For hårklipp hoved.

Lidt historie

Karakteristika (udvælgelseskriterier) af moderne trimmere

I betragtning af formålet med sådanne anordninger anbefaler vi først at være opmærksom på bladene. De spiller en central rolle i processen med at bruge en trimmer, påvirker varigheden af ​​dens anvendelse.

Også på salg kan du finde modeller af trimmere med knive af almindeligt stål eller keramik. Den første er ikke særlig pålidelig, men billigere end nogle analoger. Og prisen på enheden kan i nogle tilfælde være en væsentlig faktor. Hvis du vil gemme eller vurdere behovet for trimmer til dig personligt, er det fornuftigt at først købe en enklere model.

Keramiske knive forbliver skarpe gennem hele livscyklusen, men sidstnævnte er ikke så lang. Dårlig keramik vil smuldre, hvilket vil være en ubehagelig overraskelse i brugsprocessen. Til gengæld er der blandt husstamme trimmere modeller med keramiske knive sjældne.

Endelig er der modeller med titaniumblade. Fabrikanter af sådanne trimmere erklærer deres maksimale skarphed og holdbarhed. Men for sådanne ydelser bliver nødt til at betale anstændigt.

Når du vælger en trimmer og vurderer det materiale, som dets knive er lavet af, er det vigtigt at huske to enkle regler:
1. Skarpe kedelige blade i sådanne anordninger er ekstremt problematisk.
2. Udskiftning af trimmerbladene er ikke billigt. Punktet er, at det er det til tider lettere, om ikke billigere at købe en ny model end at søge efter og installere udskiftningsblade.

Derfor anbefaler vi at være opmærksom på selvskærende rustfri stålblade. En sådan model vil vare så længe som muligt og vil sikre komfortabel brug over hele driftsperioden.

En anden vigtig teknisk og operationel egenskaber - funktioner power trimmer. De fleste moderne modeller er drevet af et specielt indbygget batteri. Men der er stadig trimmere (omend sjældent), der udelukkende arbejder fra en stikkontakt og endda fra almindelige batterier.

Arbejde fra netværket er mere rentabelt set ud fra at spare på batterier, men stiller begrænsninger på mulighederne for at bruge enheden. Ejeren af ​​denne trimmer bliver "bundet" til stikkontakten.

Det er ikke overraskende, at trimmere, der arbejder på deres eget genopladelige batteri, fortjener det mest populære. Ved køb af sådanne modeller anbefaler vi at være opmærksom på varigheden af ​​arbejdet uden genopladning. De fleste moderne trimmere opererer på en enkelt batteriladning i 30-40 minutter. I de fleste tilfælde kan dette være tilstrækkeligt til flere haircutcykler. Men i salg kan du finde modeller, der fungerer autonomt i mere end en time. En sådan trimmer vil være nyttig for elskere af rejser i naturen og beundrere af passende hvile. Når man sammenligner modeller for at arbejde uden genopladning, er det værd at huske, at producenten ofte er middelmådig og undertiden overvurderer deres egenskaber, og det betyder, at i virkelige forhold (når man skærer et tykt skæg, meget hårdt hår osv.) mindre angivet.

Af den måde kan ikke alle modeller med et batteri arbejde ved opladning. Vi anbefaler at være opmærksom på dette (samt tilstedeværelsen af ​​funktionen for hurtig opladning), når du køber en enhed.

Det vil også være nyttigt, at den valgte trimmer har en ladningsindikator. Men det skal huskes, at det undertiden ikke er for informativt. Tillid til optegnelsen af ​​en sådan funktion i brugsanvisningen eller i reklamebøgerne er ikke værd. Nogle gange sætter producenten afgiftsindikatoren "for et kryds." Derfor er det bedre at personligt kontrollere displayets bekvemmelighed, før du køber. Dette vil hjælpe med at undgå uventede situationer i processen med at bruge trimmeren.

Muligheden for at nogle modeller arbejder fra elektriske netværk med forskellige spændinger (100-240 V) er også forbundet med emnet strømforsyning. En sådan universalitet vil være vigtig for brugere, der rejser meget til andre lande og vil bruge deres sædvanlige enhed overalt.

En god trimmer er en universel enhed, der gør det muligt at justere længden af ​​klippet hår i et stort udvalg. Dette kan gøres med udskiftelige dyser. Denne mulighed er mindre praktisk. Dyser har brug for et sted at opbevare, tage med dig for at sikre, at de ikke går tabt. Ja, og forskydningsmodel med en dyse er ikke altid den samme nøjagtigt.

Brug af en trimmer er især praktisk, hvis du kan vaske håret af det under rindende vand. Til dette skal enheden være vandtæt. Typisk rapporterer producenten om sådanne "chips" af sin model ved hjælp af catchy påskrifter på pakken. Vær opmærksom.

Praktisk og funktionel støvsuger. I dette tilfælde opsamles skårne hår i en speciel beholder. Du kan bruge denne trimmer overalt uden at bekymre dig om problemet med at rydde op efter dig.

Der er mere kontroversielle muligheder for moderne trimmere. For eksempel funktionen af ​​laser vejledning. På den ene side giver det dig mulighed for at klippe håret perfekt glat og skabe selv de mest sofistikerede former.

Funktioner, som er valgfrie for de fleste brugere, omfatter for eksempel muligheden for arkivering, det vil sige hårskæring på samme tid på forskellige niveauer for deres større visuelle overflod og tilstedeværelsen af ​​en dockingstation til opladning.

Anbefalinger til udvælgelse

Hvis du planlægger at bruge trimmeren i bruseren eller vaske den under vand, skal du være opmærksom på fugtighedsbeskyttelse. I dette tilfælde passer sådanne modeller f.eks. Til dig.

Hvad er en trimmer og hvad er det til?

Modet til skæg er vendt tilbage, og nu eksperimenterer hver anden mand med billeder og stilarter af ansigtshår. Nogle foretrækker at besøge frisører og under streng vejledning af en professionel, model og pleje af deres overskæg og skæg. Andre er tættere på de samme opgaver, men udføres personligt hjemme med et sæt værktøjer og apparater.

Efter at have prøvet trimmeren, hvad det er og hvilke funktioner det indebærer, kan du sikre dig, at et moderigtigt og stilfuldt skæg kan vise sig selv uden hjælp fra en specialist. Trimmer er en alsidig og multi-funktionelle elektrisk instrument, hvorigennem du kan simulere en skæg, barbering, klippe og dub, samt slette uønskede hår, selv på svært tilgængelige steder.

Hvad er en trimmer?

Et skæg trimmer er noget mellem en clipper og en elektrisk barbermaskine. Enheden kan fungere på netværket og autonomt fra batteriet og udføre forskellige muligheder og opgaver på grund af tilstedeværelsen af ​​barberknive og dyser til ensartet skæring af hår. Og hvis før mænd skulle bruge saks og barbermaskiner, vil trimmeren i dag hurtigt og præcist håndtere alle opgaver.

Denne enhed blev oprettet specifikt til at arbejde med et overskæg og skæg, og hele processen varer kun et par minutter. Trimmere er kendetegnet ved deres kompakte størrelse og lette vægt, ergonomiske form og komfortabelt udstyr til brugervenlighed. Forskellige kun i funktioner og yderligere funktioner, vejledningen til dens anvendelse til alle modeller og mærker er omtrent det samme.

tid

For mange mænd kan et skæg trimmer synes at være et unødvendigt redskab, med hvilke funktioner en skarp barberkniv, klipper eller saks i tandem med en kam nemt kan håndteres. Men for de mænd, der har skæg som stolthed og et mode tilbehør, skal du bruge den rigtige enhed til den mest præcise og glatte modellering og pleje af ansigtshår.

Trimmerfunktionerne er som følger:

 • barberer overskydende vegetation
 • hårskæring;
 • fjernelse af overskydende længde og tykkelse af skæget (udtynding)
 • modellering ansigtshår (giver en bestemt form);
 • skære hårene i næsen og ørerne
 • skæg kant.

På grund af tilstedeværelsen af ​​forskellige vedhæftede filer og niveauer hjælper enheden på få minutter til at afskære det voksne skæg i en vis længde og derved trimme sin form og størrelse. Den lille størrelse og vægten af ​​enheden gør det nemt at klare selv med minimale former for overskæg og skæg, at passe efter overskæg, whiskers og endda øjenbryn, afskæring af overskydende vegetation.

De mest kendte producenter i dag er virksomheder:

Hvordan virker trimmeren og dens driftsprincip

Skæg og overskæg trimmer skal være den samme enhed som en almindelig klipper, men forskellig i dyser, størrelse og bruges til trimning og modellering af skæget. Men ud over de standard funktioner klassiske trimmer bør omfatte grummer funktion, der bruges på svært tilgængelige steder, for eksempel, at arbejde med hår på øjenbryn, ører og næse.

Princippet om trimmeren er den relative bevægelse af to knive i kombination med dyser, som sætter en vis længde til hårene. Pakken vil indeholde selve indretningen, en oplader, værktøj og tilbehør til pleje og opbevaring, samt en række yderligere funktioner (tilknytning til en glat barbering, ekstra klinger, vakuumsystem laserlys, lys og meget mere).

Hvad er forskellen fra klipperne?

Indledningsvis inkluderede mange modeller af elektriske barbermaskiner en trimmer dyse i deres udstyr, og det skete, at en trimmer kam blev brugt i sæt til clippers. I dag er trimmeren et uafhængigt værktøj med et multifunktionelt formål, som kan erstatte razors og clippers. Den grundlæggende forskel mellem en trimmer og en clipper er i størrelse og funktionalitet.

Forskellen mellem trimmeren og maskinen er i følgende funktioner:

 1. Tændehøjde. Hvis det i maskinen er 3-4 mm, så er der i trimmeren en meget mindre tonehøjde 0,2-1,0 mm.
 2. Vægt og størrelse. Trimmeren er meget lettere og mere kompakt end maskinen. Takket være dette er trimmeren nem at bruge, det er lettere at holde i hånden og simulere skæg og overskæg.
 3. Strøm. Næsten alle maskiner opererer på netværket, mens trimmere betyder en kombineret type strøm, det vil sige på netværket og autonomt på batteriet.
 4. Funktionalitet. Trimmer har en lang liste af muligheder og yderligere funktioner til at fjerne hår fra skæg, overskæg, øjenbryn, bakkenbarter, næse og ører, krop og selv i intime steder.
 5. Støj og vibrationer. Trimmeren er meget mere støjsvage og udsender et lavt vibrationsniveau, i modsætning til en klipper.

Ved hjælp af en trimmer kan du oprette forskellige mønstre og klare linjer, mens ingen af ​​de nymodede hårklippere vil klare sådanne opgaver. I dag er trimmeren det eneste multifunktionsapparat, der ikke kan håndteres af et andet værktøj.

Sorter, deres fordele og ulemper

For at bestemme valget af trimmer til skæg og overskæg skal en mand vide, hvordan enheden fungerer, hvilke funktioner den har, hvad der er inkluderet i kittet. Det er ved sådanne kriterier, at eksperter oftest klassificerer trimmere i typer og typer. Hver type har sine fordele og ulemper, takket være, at du kan reducere cirklen betydeligt og vælge den bedste løsning.

Efter type mad

Trimmere er de første elektriske apparater til at arbejde med barbering og skæring, der kan holde flere strømforsyninger på én gang. Producenter tilbyder to typer af power trimmere:

 1. Batteri. I dette tilfælde kan enheden fungere autonomt på grund af tilstedeværelsen af ​​et opladningsbatteri indeni. Plusser - evnen til at bruge hvor som helst uden for hjemmet, er der ingen grund til at finde et sted i nærheden af ​​stikkontakten. Ulemper - mange trimmere arbejder på et batteri, der holder omkring 30-40 minutter arbejde, hvilket måske ikke er nok, foruden opladning, for mange varer i flere timer.
 2. Netværk. Sådanne trimmere arbejder udelukkende fra det elektriske netværk, henholdsvis deres fordel er den glatte funktion i den tid, som en mand vil have brug for hårpleje. En ulempe ved indretningen er, at den ikke kan bruges udenfor hjemmet, mange modeller har en kort ledning i sættet.
 3. Kombineret. Dette er den bedste mulighed for skæg og overskæg trimmere, da det indeholder alle fordelene ved de to første typer af trimmere ifølge typen af ​​mad. Den kan bruges både fra netværket og autonomt, hvilket dækker alle ulemperne ved strømforsyningen og batteriet trimmeren.

Af de anførte typer af enheden ifølge typen af ​​strøm kan det konkluderes, at det bedste er en maskine til at korrigere skæg og overskæg, hvilket indebærer et kombineret strømforsyningssystem fra både el og batteri.

Ved at vælge

Trim udstyr er det vigtigste kriterium for at vælge en enhed i overensstemmelse med en mands behov. Faktisk er trimmeren en normal skæg maskine, men med ekstra muligheder i konfigurationen. Vi taler om vedhæftede filer, som giver dig mulighed for at trimme hår af en vis længde og tykkelse, barberer overskæg, skæg, sideburns, fjern hår på vanskelige steder og på kroppen.

Ved at plukke skelne flere typer trimmere:

 • plejemidler til fjernelse af hår på vanskelige steder
 • trimmere til afskæring af ekstra længde og tykkelse af hår på øjenbryn, templer, næse og ører;
 • trimmere med dyser til at arbejde med hår på skæget, overskæg og krop;
 • universal trimmere med alle ovennævnte muligheder.

Takket være dyserne med forskellig antal niveauer, tilstande og trinstørrelse øges trimmerens funktionalitet. Fordele ved hver mulighed kan betragtes som et smalt profilarbejde med specifikke områder på kroppen, minus - manglende evne til at arbejde med andre områder. Og kun universelle modeller klare alle opgaverne, uden at have minus som sådan.

Som barbering

Da mange trimmere ikke kun er beregnet til skæring, men også barberer overskydende hår, tilbyder producenter forskellige typer af apparater i henhold til metoden til barbering. nemlig:

 1. Tørre barbermaskiner. Denne enhed udskifter elektriske barbermaskine med sine funktioner, mange moderne modeller inkluderer endda flydende knive til perfekt barbering. Fordelene ved et sådant værktøj er et hurtigt resultat uden brug af kosmetik. Ulemper - ikke nok glat barbering, tør hud og risikoen for irritation.
 2. Trimmere til våde barbering. I dette tilfælde taler vi om enheder med en vandtæt sag, og du kan udføre et hårklipp og barbere lige i brusebadet med brug af kosmetik. Fordele - en glat barbering og fugtiggør huden, som forhindrer irritation og tørhed, let rensning af knivene under rindende vand. Ulemper - behovet for vand og kosmetik.

De fleste moderne forbedrede modeller af trimmere i dag omfatter to typer af barbering på én gang - våd og tør. Dette giver dig mulighed for at kombinere fordelene ved de to typer, samtidig med at du eliminerer deres ulemper og svagheder.

Ved bladmateriale

Enhver skæg trimmer kan vurderes i henhold til et mere kriterium - det materiale, der bruges til at gøre bladene. Det afhænger direkte af materialerne, hvor nemt, hurtigt og pænt kan trimmeren håndtere skæg og overskæg af hår. Oftest kan trimmerbladene laves af forskellige metaller:

 • rustfrit stål (standard version med acceptable funktioner);
 • fra titanium (kraftig og holdbar version);
 • fra metal med keramisk støvning (superskarp og holdbar indstilling).

Den første mulighed har en betydelig fordel - en billig pris for enheden. I tilfælde af titaniumlegeringsblade vil anordningen vare meget længere, beholde sine skæreevner, og titanium er tre gange stærkere end stål. Hvis bladets metal er dækket af keramisk belægning, behøver de ikke smøres og skærpes så ofte som metalblade.

Med vakuumsystem

For nylig indebærer alle trimmere fra velkendte mærker et komplet sæt med et vakuumsystem, takket være, at problemet med trimmerrensning er blevet løst. Takket være denne evne suger vakuumtrimmeren alle skårne hår i en speciel beholder og derved beskytter rummet mod blokeringer. Fordelene ved en sådan trimmer er indlysende - det er ikke nødvendigt at rengøre enheden og rummet. Derudover kan du barbere med en sådan enhed i tøj, og den eneste ulempe er den høje pris.

baggrundsbelyst

En anden nyfanget ekstra trimmer funktion er baggrundslyset, som vil bidrage til at skabe yderligere finkornet belysning af det behandlede område for ansigtet i mørket. Fordelene ved en trimmer med en sådan funktion er indlysende - dette er en mulighed for at se alle de hår, der vil blive afskåret, samt muligheden for den mest jævne og præcise udskæring af ansigtshår. Ulempen kan betragtes som den kendsgerning, at ikke alle mænd har brug for en sådan mulighed, for hvilken producenten hæver prisen på en trimmer.

Mini trimmere

En anden type overskæg og skæg trimmer er en mini trimmer med en kompakt størrelse og vægt. Sådanne indretninger blev oprindeligt designet til mænd, der ofte rejser og rejser. Fordelene ved sådanne trimmere er deres lille vægt og størrelse, hvilket forenkler betjeningen og gør dem mobile og ergonomiske. Desuden koster et lille skæg trimmer meget mindre end modeller med stor funktionalitet.

Ulemperne ved en lille enhed til arbejde med overskæg og skæg kan kun betragtes som arbejde fra et batteri, der ikke har tilstrækkelig kraft til langt arbejde. Derfor udføres værktøjet ofte og kræver genopladning, hvilket varer flere timer. Utilstrækkelig strøm giver ikke enheden mulighed for at klare hårde tykke hår. Derfor er en mini trimmer kun egnet til ansigtshår i en lille eller mellemlang længde og tykkelse.

konklusion

Forskellige producenter tilbyder kunderne trimmere af forskellige modeller med forskellig konfiguration, funktionalitet og yderligere funktioner. I dag kan du endda finde en trimmer med en laserpeger, som giver dig mulighed for at skabe de mest lige og klare linjer i skæg og overskæg. Det er nødvendigt at vælge en mand kun ud fra personlige behov og krav, fordele og svagheder ved hver type enhed, såvel som økonomiske muligheder.

trimmer

Trimmer - En enhed til præcis og præcis fjernelse af hår. Oversat fra engelsk, er dette nye ord for os simpelthen oversat - haircut, trimning. De første forsøg på at finde ud af gennem søgemaskinerne om betydningen af ​​ordet, tager os til siderne for onlinebutikker, der tilbyder at købe en plæneklipper. Du bør ikke blive overrasket - ikke bare er håret klippet, men også græs i landet. Men tilbage til vores trimmer, vælg en model, der er bedre at google "kvindelige trimmer" eller "mand trimmer."

Mål og principper for arbejdet

Forresten har trimmeren en bror - en groomer. Denne enhed udfører lignende funktioner. Forresten, hvad er denne funktion? Trimmere giver os mulighed for at slippe af med uønsket hår i de mest følsomme områder af huden.

På grund af at trimmerne er forsynet med beskyttende tip, reducerer de risikoen for at beskadige huden. Kvinder bruger trimmere til at slippe af med hår i intime områder for at justere formen på øjenbrynene. Selvfølgelig er trimmermodellerne også forskellige, afhængigt af anvendelsesformålet. Eller i sætene tilbydes simpelthen forskellige dyser. Så, en groomer vil give dig mulighed for at slippe af med håret i følgende områder af huden:

I mandlige trimmere er der kun en dyse for at slippe af med hår i ørerne og næse, fordi det ikke længere er nødvendigt. En præference er givet til modeller med en smal næse og et roterende hoved, som giver dig mulighed for sikkert og jævnt at slippe af med hår. Enheder af denne art tillader mænd at ændre formen på sideburns og skæg. Og alligevel er vores hovedformål kvinders trimmere, som er en kombination af saks og en barbermaskine. Som du ved, er kvindernes hud mere mørt end mænds. Og fordi brugen af ​​en konventionel barbermaskine truer irritation, nedskæringer. Det er meget ubehageligt og smertefuldt. Derfor blev en trimmer opfundet for at hjælpe damerne, som ikke kan skæres, takket være en særlig afrunding.

Nyttige tips

Hvordan vælger man en trimmer? Artikler om dette emne på internettet en gang og fejlberegnet. Erfaringen har vist, at det er muligt at finde ud af lidt på foraene, da dette stadig er en ny enhed til "vores breddegrader", som ikke er alt for almindelig endnu.

 • Først og fremmest skal du være opmærksom på dyserne. Hvis dit mål er at fjerne hår i et bestemt område, skal du sørge for, at en sådan vedhæftning er inkluderet i kittet.
 • Typen af ​​mad er vigtig. Hvis det er et batteri, kan enheden bruges på en tur (dette er praktisk, hvis der ikke er nogen stikkontakt på hånden). Fordelen ved de enheder, der arbejder fra netværket, er, at de ikke behøver nogen batterier, og de behøver ikke regelmæssigt at købe flere.
 • Sørg for, at apparatets inderside er let at rengøre, da du skal rengøre trimmeren hver gang, efter at du har klippet. Men også fabrikanterne tog sig af dette ved at forsyne enheden med en speciel børste til rengøring.
 • Hold trimmeren i din hånd. Du skal være komfortabel og bekvem at bruge den. Dette giver dig mulighed for nemt at skifte knapper og glide dem dygtigt.
 • Du kan "shikanut" og købe en trimmer med en stativ. Så det vil være meget mere bekvemt at bruge det. På stativet passer ikke kun selve apparatet, men alle dyserne.
 • For at betjene enheden pålideligt og i lang tid, foretrækker kendte og pålidelige producenter.
 • Få enheden i et tilfælde - det bliver lettere for dig at rejse med det, og du vil ikke miste dyser. Desuden er denne enhed selv meget lys (17-25 g), så du kan tage den med dig overalt.

Hvad er trimmere og hvad er de til?

En trimmer er et lille elektrisk apparat, der bruges til at fjerne og skære hår. For nylig bruges disse enheder kun af stylister og professionelle frisører.

Nu kan alle få en trimmer til hjemmebrug. Der er mange typer trimmere, nogle modeller er designet til at fjerne hår i næse og ører. Andre modeller bruges til at fjerne hår i bikiniområdet, samt til at skære øjenbryn, skæg og overskæg.

Disse apparater gør det muligt altid og under alle omstændigheder at have et velplejet og stilfuldt udseende. Det kan endda siges, at den hektiske efterspørgsel efter trimmere var forårsaget af mode til pleje og stil.

Nogle producenter af produkter til frisører gør multifunktionelle trimmere, der giver mulighed for at løse mange problemer, der er forbundet med pleje af sideburns, skæg, overskæg. Ved hjælp af sådanne apparater kan du også skabe krøllede haircuts med prægede elementer.

Hoveddelen af ​​enhver trimmer er bladene. Bladene er lavet af meget høj kvalitet stål eller titanium. Hvis bladene er lavet af stål, så er de desuden overtrukket med nanosølv eller titansprøjtning.

Derudover indeholder kittet med disse multifunktionsenheder yderligere vedhæftede filer, for eksempel roterende - for at fjerne hår fra ørerne og næse, såvel som lineære til øjenbrynskorrektion.

Nogle trimmere kan også komme med 3 eller 12 mm dobbeltsidede vedhæftninger til trimning og korrigering af skæg, sideburns og whiskers. Barberingshoveder kan medtages i kittet for mere præcise og detaljerede haircuts.

Alle disse apparater er drevet af batterier eller strøm. De modeller, der er beregnet til professionel brug, er udstyret med et ekstra gummeret, komfortabelt håndtag og ladningsindikator. Disse trimmere kan arbejde i op til 60 minutter offline, næsten uden genopladning.

Trimmeren er en meget bekvem enhed, men du skal vælge en bestemt model meget omhyggeligt. Når du vælger dette apparat, skal du være opmærksom på tekniske og ergonomiske faktorer.

Hvor nem det er at rengøre enheden, skyldes den ergonomiske faktor. Det er bedst at vælge de enheder, der kan vaskes under rindende vandstråler.

Denne apparats glathed, lethed og hastighed kan tilskrives tekniske faktorer. Og på trimmerprisen i større grad og afhænger af disse faktorer.

Hvordan fjerner du antennerne over din overlæbe en gang for alle hjemme?

Hvad er forskellen mellem hårfjerning og depilation, hvordan man forstår den enorme verden af ​​hårfjerningsprocedurer