trimmer

På det moderne marked for frisørværktøjer kan du finde et stort antal forskellige produkter. Du kan købe dem i onlinebutikker eller i specialforretninger, der distribuerer salon og hjemmeapparater. Af særlig efterspørgsel er hårklippere, hvilke typer vokser hvert år.

Populariteten af ​​forskellige apparater til haircuts skyldes, at mode kræver en perfekt glat hudoverflade. Kvinder og mænd søger en moderne og effektiv måde at slippe af med uønsket vegetation, så mange vælger trimmer. Trods alt har enheden flere fordele i forhold til andre lignende værktøjer.

Hvad er det?

En hår trimmer er en nødvendig og nyttig enhed i ethvert hjem. Denne hårklipper er en alsidig enhed, som du nemt kan oprette en stilfuld frisure, trimme overskæg og endda fjerne overskydende hår fra enhver del af kroppen.

Hovedforskellen mellem en trimmer og en hårklipper er dens størrelse. Trimmeren er meget mindre og lettere i vægt og kræver ikke en elektrisk forbindelse. Det virker enten på batterier eller på et batteri, der skal oplades med jævne mellemrum. Det er så kompakt, at det passer i enhver skuffe. Og hans arbejde skaber et minimum af støj.

Der er også forskelle i funktionelle termer. Trimmeren afviger fra maskinen, idet den ikke er beregnet til at skære hår på hovedet og skabe frisurer. Det har til formål at rette ansigtshår og trimme hårklipp. Takket være det indsnævrede hoved er denne enhed nem at fjerne hår på svært tilgængelige steder eller til at gøre en fringing.

Trimmeren har meget skarpe knive, som er nødvendige for profilarbejde. Derudover er det næsten umuligt for dem at blive såret. Knivene bevæger sig i moderat afstand fra huden, hvilket gør det muligt at barbere hårene selv på følsomme hudområder.

arter

Trimmeren er en universel maskine til hårfjerning på forskellige dele af kroppen. Derfor har den flere sorter, der hver især er beregnet til at udføre visse opgaver.

Typer af enheder varierer i type arbejde, mængde og kvalitet af dyser, strøm og strøm.

Når vi taler om den type arbejde, kan vi skelne mellem følgende typer:

 • Rotary - er enheder med høj effekt og tilstedeværelsen af ​​flere funktioner. Motoren betjenes ved frem- og tilbagegående bevægelser, som sikrer en uafbrudt drift af enheden. Denne universelle maskine overophedes ikke og kan bruges til forskellige formål. For eksempel kan kantdysen bidrage til at gøre den perfekte form af hår.
 • Vibration er en enhed, der opererer på et elektromagnetisk felt. Motoren arbejder i fremadgående handling, og knivene virker på grund af elektromagnetiske impulser. Effekten af ​​enhederne er lille, så de vil ikke kunne arbejde i lang tid uden at stoppe. Men til brug i hjemmet er den bedste løsning.
 • Pendul - usædvanlige enheder med vandret saks. De kan skære ikke kun menneskehår, men også dyrehår.

Baseret på typen af ​​strøm kan du vælge batteri, netværk og kombinerede trimmere. Det er klart, at netværksenheder arbejder direkte fra elnettet, hvilket ikke altid er praktisk. Derfor er de mest bekvemme genopladelige enheder, der om ønsket kan sættes på opladning. De er den bedste mulighed for folk, der ofte rejser.

Kombinerede enheder har både batteri og netværksfunktioner. En sådan blandet type tillader enheden at fungere problemfrit i lang tid.

Meget i arbejdet med trimmere afhænger af knivene. De kan være keramiske, stål, med diamant eller titaniumcoating. Det bedste resultat kan opnås med keramiske eller titanium knive, men de har også en størrelsesorden højere end andre enheder. Bladene kan indstilles til en hvilken som helst rækkevidde, for hvilken enheden er designet. Justering er nødvendig for at justere formen af ​​øjenbryn, skæg og overskæg.

skæbne

Formålet med apparatet er opdelt i hun- og haneindretninger til ørerne og næsen, trimmere til bikini og axilla, indretninger til overskæg og skæg.

 • Mand - en multifunktionel enhed, der er designet til at barbere og fjerne hår fra vanskelige steder. Det bør ikke kun fjerne hår, men også tynde ud og rette dem. Den mandlige trimmer har flere dyser, som kan justeres i en behagelig vinkel.
 • Kvinde - enheden, som kan være en separat enhed eller vedhæftning til epilatoren. Det er nødvendigt for høj kvalitet fjernelse af overskydende hår fra intime steder og modellering øjenbryn. I den kvindelige trimmer er der normalt en speciel dyse - kam, som hjælper med at regulere længden af ​​de skårne hår.
 • Til ørerne og næsen - En kompakt enhed, der har en dyse. Med det kan du nemt og hurtigt fjerne hår i næse og øreområder, som ikke kun ser uæstetiske ud, men forstyrrer også personen.
 • Til bikini og underarms område - en lille enhed, der hjælper med at fjerne uønsket vegetation på særligt følsomme områder af kroppen. Det fjerner hår, der ligger meget tæt på overfladen af ​​huden, men det beskadiger ikke integumentet. De kan lave et intimt hårklipp uden at bekymre sig om, at irritation eller indgroede hår vil fremstå.
 • For overskæg og skæg - en pålidelig og effektiv enhed, der giver dig mulighed for at skære eller justere formen på et overskæg eller skæg. Et specielt system er designet til at regulere grebet, og titaniumblade sikrer lang og problemfri drift.

Det er vigtigt at forstå, at ud over det tilsigtede formål deles trimmere også af form af fugtighedsbestandighed. De billigste enheder kan ikke modstå fugt, så de er designet til tør barbering. Enheder, der har en fugtighedsbestandig sag, kan nemt klare deres opgaver, selv i brusebadet. Sådanne apparater har altid en barberknap i sæt.

Egenskaber og fordele

Trimmere er en gruppe produkter, der er designet til effektiv fjernelse og skæring af hår. De er opdelt i underarter, der hver især skal udføre visse funktioner. Alle har deres egen egenskaber og fordele, som gør dem populære blandt købere.

Hovedformålet med enhederne er den kvalitative og hurtige fjernelse af hår fra de ønskede områder af kroppen. Sammenlignet med andre værktøjer har de en række fordele, der gør dem bedst af deres art:

 • Smerteløs hårfjerning og skæring. Razors og epilators lever smertefulde fornemmelser selv på ufølsomme dele af kroppen. Trimmere skærer håret uden ubehag.
 • Højkvalitets skærehår. Enheden er så tæt på huden, at du kan klippe håret så kort som muligt, så de ikke bliver synlige.
 • Sikker arbejde. En professionel maskine vil ikke forårsage skade på overfladen af ​​huden og vil ikke resultere i indfødning af håret.
 • Ingen irritation. Barbering eller plukning fører ofte til irritation og rødme i huden. Mange lider af kløe, hvilket er svært at fjerne. Trimmeren forårsager ikke sådanne problemer.
 • Kompakt enhedens størrelse. Enheden kan let passe i en håndtaske, hvorimod en hårklipper ikke altid har passende dimensioner.
 • Tilgængelighed af flere dyser. Dyser til trimmere har forskellige størrelser, så de kan fjerne hår overalt.
 • Alsidighed. Enhederne har mange funktioner: haircut, korrektion, modellering og fjernelse af hår. Men kun den universelle maskine har alle disse funktioner. De resterende instrumenter har specifikke opgaver.

På trods af dette antal positive kvaliteter har enhederne stadig ulemper. De barberer ikke hår, men skærer det lige kort. Derfor skal proceduren udføres oftere end for eksempel efter epilering. Men denne ulempe er ikke mærkbar på baggrund af enhedens fordele.

Enheden har yderligere funktioner, der gør den speciel. For eksempel fungerer nogle enheder ganske godt fra en cigaret lighter i en bil. Dette er en nyttig kvalitet, der gør det muligt for føreren at rette ansigtshår i en trafikprofil.

Nogle modeller har en baggrundsbelysning, der hjælper med at se alle hårene og ikke gå glip af nogen af ​​dem.

Interessant model med et vakuumsystem. Det er nødvendigt for at samle hårene i en separat beholder.

Næsten alle modeller leveres komplet med udskiftelige knive, som om ønsket kan justeres.

Funktionen af ​​ladningsniveauindikatoren er meget vigtig i apparatet. Det giver dig mulighed for at forstå, at det er tid til at oplade trimmeren.

For mere om trimmerfunktioner, se den næste video.

Hvordan vælger man?

Når du vælger en trimmer, skal du nøjagtigt bestemme dens funktionelle formål. Vi skal huske på, at trimmeren ikke er en nem hårklipper. Dette er en separat enhed med elementer af elektrisk barbermaskin og skrivemaskine, som er designet til at rette hår og fjerne uønskede hår.

Hvad er en trimmer og hvordan man vælger den bedste model?

Moderne mennesker betaler meget opmærksomhed på deres udseende. Og et af hovedelementerne i personlig pleje er fjernelse af uønsket hår. Det er faktisk svært at forestille sig en respektabel, velbeklædt mand med rigelig "vegetation" i ørerne eller en velplejede dame, hvis ansigt pryder ikke kun makeup, men også mørke "antenner". En enhed kaldet en trimmer hjælper med at klare sådanne problemer. Lær om hemmelighederne ved at vælge en trimmer, om hvorfor du har brug for denne enhed, samt hvordan man bruger den, kan du fra denne artikel.

Funktioner af enheden

Hvad er en hår trimmer? Denne enhed er designet til at fjerne hår i næse, ører, på ansigtet, i armhulerne osv. Trimmeren er designet på næsten samme måde som en hårklipper, men den har en lille størrelse, takket være den kan bruges til at fjerne enkelte hår.

Hvordan virker trimmeren? Princippet er ret simpelt. Enheden er udstyret med skarpe, hurtige knive, dækket af et gitter. Bladene skærer hårene, og masken beskytter huden mod skader.

Den elektriske afskærmning kan virke både fra batterier og fra et batteri. Det er mere praktisk at købe en enhed af den anden type, da den kan genoplades fra elnettet, hvilket sparer ved udskiftning af batterier.

Mange trimmere er udstyret med mange dyser, der gør det muligt at fjerne hår i næse og ører, dekorere bikiniområdet, trimme stubben i ansigtet osv.

arter

Af motortype er enhederne opdelt i to grupper:

 • Rotary. Roterende enheder har høj effekt, kan fungere i lang tid uden genopladning og er som regel udstyret med mange ekstra funktioner. Normalt anvendes sådanne hårfjerningsindretninger i hårsaloner;
 • vibrationer. Sådanne indretninger har en relativt lille effekt og kræver genopladning hver halve time. Vibrationstrimmerne kan overophedes, hvis de holdes tændt for længe. Men de er billigere end roterende, og deres magt er nok til husholdningsbrug.

Efter type mad er der følgende typer trimmere:

 • netværk. Trimmere, der arbejder på netværket, bruges normalt i skønhedssaloner. Som navnet antyder, har de brug for konstant adgang til elnettet til at fungere. Du kan finde husholdningsnetværk trimmere, men det er næppe tilrådeligt at erhverve dem. Hvis du for eksempel går på en lang tur og ønsker at tage en trimmer med dig, har du måske ikke en stikkontakt ved hånden;
 • genopladelige. Moderne modeller oplader ca. 10 timer, og et fuldt batteri varer i en times arbejde. Det er bekvemt at tage sådanne enheder med dig på ture, men det er værd at huske, at jo mindre batteristrøm, jo ​​langsommere bladene bevæger sig. Hvis enheden er nedsat, skal du ikke bruge den: trimmeren i dette tilfælde skærer ikke, men plukker håret, hvilket giver en temmelig ubehagelig følelse. Alle dem, der bruger batteriet trimmer bør huske denne funktion;
 • kombineres. Sådanne modeller kan kaldes universelle. De kan arbejde både fra et netværk og fra batterier.

Mandlige og kvindelige modeller

Producenter producerer modeller til mænd og kvinder. Den kvindelige trimmer er mere følsom, da den er designet til at passe for tynd, følsom hud. Dette sikrer, at huden efter irritation ikke bliver irriteret. Kvinders trimmere er udstyret med dyser, der er designet til at håndtere øjenbrynene såvel som til design af bikiniområdet. Desuden ser sådanne enheder normalt mere elegant ud end mænd, og har også mere kompakte dimensioner og ergonomisk form.

Trimmere til mænd har normalt færre tips. De mest almindelige modeller til fjernelse af hår fra næse og ører. Der er enheder, der giver dig mulighed for at forme dit skæg eller overskæg og endda lave et hårklipp.

Der er også professionelle universal trimmere, der har mange dyser. Sådanne enheder er ret dyre og har en lang levetid, men du bør kun købe dem til hjemmebrug, hvis du planlægger at bruge enheden næsten dagligt. Arbejd professionelle trimmere kun fra netværket. Tænk på hvorfor du har brug for et professionelt apparat, hvis husholdnings trimmere ikke kun er billigere, men også lettere at bruge.

Valg: hvad skal man se efter?

Der er mange trimmere på markedet i disse dage. For at vælge den ideelle model for dig selv, bør du overveje følgende parametre:

 • pris. For lav pris kan indikere, at enheden vil betjene dig i kort tid, og knivene bliver kedelige hurtigt, eller batteriet vil mislykkes. Det er bedre at fokusere på middelprisede apparater;
 • bladmateriale. Det bedste er modeller med stålklinger: de købes normalt til professionel brug. Til husholdningsbrug er apparater udstyret med keramiske blade perfekt.
 • udskiftningsblade. Spørg om du kan udskifte blades af enheden. Hvis denne mulighed ikke er givet, bliver bladene kedelige, og du bliver nødt til at købe en ny trimmer, som er økonomisk urentabel.
 • driftsformer. Det er ønskeligt, at enheden havde mindst to driftsformer: intensiv og delikat. Dette vil gøre hårfjerningsprocessen mere behagelig;
 • type mad. Til husholdningsbrug, egnede apparater med en blandet type strøm eller udstyret med et batteri;
 • bekvemmelighed at rejse. Hvis du planlægger at tage en trimmer til barbering på ture, er det ønskeligt, at det kan arbejde ved spændinger fra 100 til 240 V. Der er også enheder, der kan opkræves fra en bil cigaret lighter;
 • vandmodstand. Indretningerne beskyttet mod fugt er meget bekvemme: de kan bruges i et badeværelse. Denne funktion er især relevant, hvis du planlægger at bruge en trimmer til bikiniområdet;
 • antal dyser. Tænk på hvorfor du har brug for en trimmer. Det er næppe nødvendigt at købe en dyr enhed med et imponerende sæt dyser, hvis du kun bruger to eller tre af dem;
 • ergonomi. Før du bestiller enheden i online-butikken, skal du prøve at finde en mulighed for at vurdere, om trimmeren er bekvemt i din hånd. Nogle modeller er for store eller ubelejlige dimensioner, hvilket gør brugen af ​​enheden ekstremt ubelejlig;
 • Tilstedeværelsen af ​​baggrundslyset. Takket være baggrundsbelysningen vil du ikke savne et enkelt hår, selvom du bruger en trimmer i svagt lys.

Endelig skal du være opmærksom på vakuummodellen, hvis du ikke ønsker at tilbringe tid efter rengøring. Sådanne anordninger, som en støvsuger, suger op alle de skårne hår, hvilket er meget praktisk og praktisk. Det er også tilrådeligt at købe en model, der har en batteriladningsindikator.

Hvordan bruger du enheden?

Hvordan man bruger en trimmer? At gøre dette er ret simpelt:

 • Kontroller, om enheden er klar til drift, og sørg for, at der ikke sidder blader på knivene;
 • Forbered det behandlede område. Det er tilrådeligt at tage et varmt brusebad eller bad, før du bruger en trimmer: dette vil blødgøre håret og gøre deres fjernelse mere sikker og mere behagelig;
 • Før du fjerner hår fra ørerne og næsen, skal du sørge for at rengøre dem med en bomuldspindel. Hvis du har en løbende næse eller for nylig har næseblod, skal du bruge enheden i næsepassagerne.
 • Efter brug skal du rengøre enheden med en speciel børste. Fjern alle hår fra knivene ved at fjerne den brugte vedhæftning.

Trimmeren er en praktisk, praktisk enhed, der giver dig mulighed for nemt at løse problemet med overskydende ansigts- og ansigtshår. Det er nødvendigt at henvende sig til modelvalg på en ansvarlig måde, fordi dit udseende og dermed selvtillid er afhængige af dets kvalitet!

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Hvad er en trimmer og hvad er det til?

Modet til skæg er vendt tilbage, og nu eksperimenterer hver anden mand med billeder og stilarter af ansigtshår. Nogle foretrækker at besøge frisører og under streng vejledning af en professionel, model og pleje af deres overskæg og skæg. Andre er tættere på de samme opgaver, men udføres personligt hjemme med et sæt værktøjer og apparater.

Efter at have prøvet trimmeren, hvad det er og hvilke funktioner det indebærer, kan du sikre dig, at et moderigtigt og stilfuldt skæg kan vise sig selv uden hjælp fra en specialist. Trimmer er en alsidig og multi-funktionelle elektrisk instrument, hvorigennem du kan simulere en skæg, barbering, klippe og dub, samt slette uønskede hår, selv på svært tilgængelige steder.

Hvad er en trimmer?

Et skæg trimmer er noget mellem en clipper og en elektrisk barbermaskine. Enheden kan fungere på netværket og autonomt fra batteriet og udføre forskellige muligheder og opgaver på grund af tilstedeværelsen af ​​barberknive og dyser til ensartet skæring af hår. Og hvis før mænd skulle bruge saks og barbermaskiner, vil trimmeren i dag hurtigt og præcist håndtere alle opgaver.

Denne enhed blev oprettet specifikt til at arbejde med et overskæg og skæg, og hele processen varer kun et par minutter. Trimmere er kendetegnet ved deres kompakte størrelse og lette vægt, ergonomiske form og komfortabelt udstyr til brugervenlighed. Forskellige kun i funktioner og yderligere funktioner, vejledningen til dens anvendelse til alle modeller og mærker er omtrent det samme.

tid

For mange mænd kan et skæg trimmer synes at være et unødvendigt redskab, med hvilke funktioner en skarp barberkniv, klipper eller saks i tandem med en kam nemt kan håndteres. Men for de mænd, der har skæg som stolthed og et mode tilbehør, skal du bruge den rigtige enhed til den mest præcise og glatte modellering og pleje af ansigtshår.

Trimmerfunktionerne er som følger:

 • barberer overskydende vegetation
 • hårskæring;
 • fjernelse af overskydende længde og tykkelse af skæget (udtynding)
 • modellering ansigtshår (giver en bestemt form);
 • skære hårene i næsen og ørerne
 • skæg kant.

På grund af tilstedeværelsen af ​​forskellige vedhæftede filer og niveauer hjælper enheden på få minutter til at afskære det voksne skæg i en vis længde og derved trimme sin form og størrelse. Den lille størrelse og vægten af ​​enheden gør det nemt at klare selv med minimale former for overskæg og skæg, at passe efter overskæg, whiskers og endda øjenbryn, afskæring af overskydende vegetation.

De mest kendte producenter i dag er virksomheder:

Hvordan virker trimmeren og dens driftsprincip

Skæg og overskæg trimmer skal være den samme enhed som en almindelig klipper, men forskellig i dyser, størrelse og bruges til trimning og modellering af skæget. Men ud over de standard funktioner klassiske trimmer bør omfatte grummer funktion, der bruges på svært tilgængelige steder, for eksempel, at arbejde med hår på øjenbryn, ører og næse.

Princippet om trimmeren er den relative bevægelse af to knive i kombination med dyser, som sætter en vis længde til hårene. Pakken vil indeholde selve indretningen, en oplader, værktøj og tilbehør til pleje og opbevaring, samt en række yderligere funktioner (tilknytning til en glat barbering, ekstra klinger, vakuumsystem laserlys, lys og meget mere).

Hvad er forskellen fra klipperne?

Indledningsvis inkluderede mange modeller af elektriske barbermaskiner en trimmer dyse i deres udstyr, og det skete, at en trimmer kam blev brugt i sæt til clippers. I dag er trimmeren et uafhængigt værktøj med et multifunktionelt formål, som kan erstatte razors og clippers. Den grundlæggende forskel mellem en trimmer og en clipper er i størrelse og funktionalitet.

Forskellen mellem trimmeren og maskinen er i følgende funktioner:

 1. Tændehøjde. Hvis det i maskinen er 3-4 mm, så er der i trimmeren en meget mindre tonehøjde 0,2-1,0 mm.
 2. Vægt og størrelse. Trimmeren er meget lettere og mere kompakt end maskinen. Takket være dette er trimmeren nem at bruge, det er lettere at holde i hånden og simulere skæg og overskæg.
 3. Strøm. Næsten alle maskiner opererer på netværket, mens trimmere betyder en kombineret type strøm, det vil sige på netværket og autonomt på batteriet.
 4. Funktionalitet. Trimmer har en lang liste af muligheder og yderligere funktioner til at fjerne hår fra skæg, overskæg, øjenbryn, bakkenbarter, næse og ører, krop og selv i intime steder.
 5. Støj og vibrationer. Trimmeren er meget mere støjsvage og udsender et lavt vibrationsniveau, i modsætning til en klipper.

Ved hjælp af en trimmer kan du oprette forskellige mønstre og klare linjer, mens ingen af ​​de nymodede hårklippere vil klare sådanne opgaver. I dag er trimmeren det eneste multifunktionsapparat, der ikke kan håndteres af et andet værktøj.

Sorter, deres fordele og ulemper

For at bestemme valget af trimmer til skæg og overskæg skal en mand vide, hvordan enheden fungerer, hvilke funktioner den har, hvad der er inkluderet i kittet. Det er ved sådanne kriterier, at eksperter oftest klassificerer trimmere i typer og typer. Hver type har sine fordele og ulemper, takket være, at du kan reducere cirklen betydeligt og vælge den bedste løsning.

Efter type mad

Trimmere er de første elektriske apparater til at arbejde med barbering og skæring, der kan holde flere strømforsyninger på én gang. Producenter tilbyder to typer af power trimmere:

 1. Batteri. I dette tilfælde kan enheden fungere autonomt på grund af tilstedeværelsen af ​​et opladningsbatteri indeni. Plusser - evnen til at bruge hvor som helst uden for hjemmet, er der ingen grund til at finde et sted i nærheden af ​​stikkontakten. Ulemper - mange trimmere arbejder på et batteri, der holder omkring 30-40 minutter arbejde, hvilket måske ikke er nok, foruden opladning, for mange varer i flere timer.
 2. Netværk. Sådanne trimmere arbejder udelukkende fra det elektriske netværk, henholdsvis deres fordel er den glatte funktion i den tid, som en mand vil have brug for hårpleje. En ulempe ved indretningen er, at den ikke kan bruges udenfor hjemmet, mange modeller har en kort ledning i sættet.
 3. Kombineret. Dette er den bedste mulighed for skæg og overskæg trimmere, da det indeholder alle fordelene ved de to første typer af trimmere ifølge typen af ​​mad. Den kan bruges både fra netværket og autonomt, hvilket dækker alle ulemperne ved strømforsyningen og batteriet trimmeren.

Af de anførte typer af enheden ifølge typen af ​​strøm kan det konkluderes, at det bedste er en maskine til at korrigere skæg og overskæg, hvilket indebærer et kombineret strømforsyningssystem fra både el og batteri.

Ved at vælge

Trim udstyr er det vigtigste kriterium for at vælge en enhed i overensstemmelse med en mands behov. Faktisk er trimmeren en normal skæg maskine, men med ekstra muligheder i konfigurationen. Vi taler om vedhæftede filer, som giver dig mulighed for at trimme hår af en vis længde og tykkelse, barberer overskæg, skæg, sideburns, fjern hår på vanskelige steder og på kroppen.

Ved at plukke skelne flere typer trimmere:

 • plejemidler til fjernelse af hår på vanskelige steder
 • trimmere til afskæring af ekstra længde og tykkelse af hår på øjenbryn, templer, næse og ører;
 • trimmere med dyser til at arbejde med hår på skæget, overskæg og krop;
 • universal trimmere med alle ovennævnte muligheder.

Takket være dyserne med forskellig antal niveauer, tilstande og trinstørrelse øges trimmerens funktionalitet. Fordele ved hver mulighed kan betragtes som et smalt profilarbejde med specifikke områder på kroppen, minus - manglende evne til at arbejde med andre områder. Og kun universelle modeller klare alle opgaverne, uden at have minus som sådan.

Som barbering

Da mange trimmere ikke kun er beregnet til skæring, men også barberer overskydende hår, tilbyder producenter forskellige typer af apparater i henhold til metoden til barbering. nemlig:

 1. Tørre barbermaskiner. Denne enhed udskifter elektriske barbermaskine med sine funktioner, mange moderne modeller inkluderer endda flydende knive til perfekt barbering. Fordelene ved et sådant værktøj er et hurtigt resultat uden brug af kosmetik. Ulemper - ikke nok glat barbering, tør hud og risikoen for irritation.
 2. Trimmere til våde barbering. I dette tilfælde taler vi om enheder med en vandtæt sag, og du kan udføre et hårklipp og barbere lige i brusebadet med brug af kosmetik. Fordele - en glat barbering og fugtiggør huden, som forhindrer irritation og tørhed, let rensning af knivene under rindende vand. Ulemper - behovet for vand og kosmetik.

De fleste moderne forbedrede modeller af trimmere i dag omfatter to typer af barbering på én gang - våd og tør. Dette giver dig mulighed for at kombinere fordelene ved de to typer, samtidig med at du eliminerer deres ulemper og svagheder.

Ved bladmateriale

Enhver skæg trimmer kan vurderes i henhold til et mere kriterium - det materiale, der bruges til at gøre bladene. Det afhænger direkte af materialerne, hvor nemt, hurtigt og pænt kan trimmeren håndtere skæg og overskæg af hår. Oftest kan trimmerbladene laves af forskellige metaller:

 • rustfrit stål (standard version med acceptable funktioner);
 • fra titanium (kraftig og holdbar version);
 • fra metal med keramisk støvning (superskarp og holdbar indstilling).

Den første mulighed har en betydelig fordel - en billig pris for enheden. I tilfælde af titaniumlegeringsblade vil anordningen vare meget længere, beholde sine skæreevner, og titanium er tre gange stærkere end stål. Hvis bladets metal er dækket af keramisk belægning, behøver de ikke smøres og skærpes så ofte som metalblade.

Med vakuumsystem

For nylig indebærer alle trimmere fra velkendte mærker et komplet sæt med et vakuumsystem, takket være, at problemet med trimmerrensning er blevet løst. Takket være denne evne suger vakuumtrimmeren alle skårne hår i en speciel beholder og derved beskytter rummet mod blokeringer. Fordelene ved en sådan trimmer er indlysende - det er ikke nødvendigt at rengøre enheden og rummet. Derudover kan du barbere med en sådan enhed i tøj, og den eneste ulempe er den høje pris.

baggrundsbelyst

En anden nyfanget ekstra trimmer funktion er baggrundslyset, som vil bidrage til at skabe yderligere finkornet belysning af det behandlede område for ansigtet i mørket. Fordelene ved en trimmer med en sådan funktion er indlysende - dette er en mulighed for at se alle de hår, der vil blive afskåret, samt muligheden for den mest jævne og præcise udskæring af ansigtshår. Ulempen kan betragtes som den kendsgerning, at ikke alle mænd har brug for en sådan mulighed, for hvilken producenten hæver prisen på en trimmer.

Mini trimmere

En anden type overskæg og skæg trimmer er en mini trimmer med en kompakt størrelse og vægt. Sådanne indretninger blev oprindeligt designet til mænd, der ofte rejser og rejser. Fordelene ved sådanne trimmere er deres lille vægt og størrelse, hvilket forenkler betjeningen og gør dem mobile og ergonomiske. Desuden koster et lille skæg trimmer meget mindre end modeller med stor funktionalitet.

Ulemperne ved en lille enhed til arbejde med overskæg og skæg kan kun betragtes som arbejde fra et batteri, der ikke har tilstrækkelig kraft til langt arbejde. Derfor udføres værktøjet ofte og kræver genopladning, hvilket varer flere timer. Utilstrækkelig strøm giver ikke enheden mulighed for at klare hårde tykke hår. Derfor er en mini trimmer kun egnet til ansigtshår i en lille eller mellemlang længde og tykkelse.

konklusion

Forskellige producenter tilbyder kunderne trimmere af forskellige modeller med forskellig konfiguration, funktionalitet og yderligere funktioner. I dag kan du endda finde en trimmer med en laserpeger, som giver dig mulighed for at skabe de mest lige og klare linjer i skæg og overskæg. Det er nødvendigt at vælge en mand kun ud fra personlige behov og krav, fordele og svagheder ved hver type enhed, såvel som økonomiske muligheder.

Hvad er en hår trimmer og hvordan man vælger det?

En velplejet person uanset køn og alder tiltrækker andres synspunkter. En kvinde med en original manikyr, silkeagtig hud, manglende uæstetisk vegetation på kroppen medfører øget interesse fra den menneskelige halvdel af menneskeheden. En mand med velplejet hår, passende ansigtshår giver et godt indtryk på kvinder. For at se godt ud, skal du gøre en masse indsats og ønske. Moderigtigt haircut, øjenbryn linje, mandlige skæg eller overskæg kræver justering inden for et par uger efter at have forladt. Ikke for at besøge frisøren eller skønhedssalon for modellering af ansigtshår, haircut korrektion linje, få et nyttigt værktøj - trimmer. Med det vil du, uden at forlade dit hjem, give dig selv gratis dyre salongtjenester. Lad os prøve at finde ud af, hvad en hår trimmer er.

Instrumentegenskaber

Hvad er en hår trimmer, hvad er det beregnet til, hvordan man bruger det? Sådanne spørgsmål bliver ofte stillet af købere i husholdningsapparater, idet man ser apparatet på hylderne. Denne elektriske enhed er lille i størrelse, designet til at trimme et skæg, overskæg, øjenbryn og forkorte eller fjerne hår i næse, ører, bikini område. Enheden fjerner vegetationen jævnt og præcist i de mest følsomme og svært tilgængelige dele af kroppen.

Enheden fungerer på batterier, netværk eller batteri. Det er nemt at styre det, det er ikke nødvendigt at besøge særlige institutioner, så mesteren kan trimme sin overskæg eller øjenbryn. Køb enheden og brug den med succes hjemme. Et stort sæt af vedhæftede filer komplet med en maskine giver dig mulighed for at forkorte vegetationen til den længde, der passer til dig.

Variety, funktionalitet, forskelle

I henhold til typen af ​​elektromotorens drift er der to typer maskiner. Trimmere er:

 • Rotary. Sådanne anordninger betragtes som mere holdbare og kraftige, i stand til at fungere uden afbrydelser og sammenbrud i lang tid. Oftere anvendes den roterende type trimmer af professionelle håndværkere;
 • Vibration. Betjeningen af ​​en vibrationsmotor er ikke meget forskellig fra en roterende motor, men den er svagere og kræver en pause i drift hvert 30. minut.
Takket være ekstra dyser anvendes trimmeren som en elektrisk barbermaskine.

Indretningerne adskiller sig fra hinanden af ​​fabrikanten, design og mange funktioner. Nogle modeller arbejder i flere tilstande - intensiv og delikat. Modellen med vakuumfunktion, som suger den skårne vegetation, er ret funktionel.

De bedste maskiner er dem, der er i stand til at forkorte håret minimalt. Vær også opmærksom på rengøringsmetoden på enheden. Der er modeller, der kan rengøres under rindende vand uden at skade arbejdsmekanismen.

Hvis vi overvejer typerne af mad trimmer, så tildele:

For dem der kan lide at rejse eller ofte tage på lange forretningsrejser og ikke ønsker at være uden passende pleje, er der batteridrevne apparater. Det er bærbart, praktisk at bruge og altid til stede, selv i mangel af elektricitet. Men en sådan enhed virker ikke i lang tid, ladningen varer i 60 minutter. Hastigheden af ​​dens drift afhænger også af batteriladens styrke, jo svagere opladningen, jo langsommere betjeningen af ​​enheden. Det tager 6-10 timer at oplade batteriet. Derfor er det tilrådeligt at kontrollere ladningens styrke og genopladning efter behov.

Trimmere med strømforsyningstype - en budgetmulighed. De er kraftige og holdbare. Det eneste minus i det er, at der er en konstant afhængighed af netværket.

For dem, der gerne vil kombinere fordelene ved hver enhed separat, er det bedst at vælge en kombineret model med batteriets strømforsyning. Det vil være praktisk til enhver tid i livet.

Udvælgelsesregler, brugstips

Vi regnede med, hvad et hår trimmer er. Overvej hvilken enhed der er egnet til privat brug. For at købe en billig men højkvalitets enhed skal du overveje følgende punkter:

 • Antallet af dyser. Det optimale antal vedhæftede filer er 3-4 stykker. Tja, hvis der i tillæg til kittet også er dyser til korrigering af formen af ​​mandlige overskæg, skæg og sideburns.
 • Bladmateriale. Kvaliteten af ​​det stål, som knivene er lavet på, påvirker produktets pris. Jo bedre blades, jo dyrere koster. Der er modeller med ekstra belægning af skæreelementer. Da dette kan være keramik, diamantbelægning og titanium, der øger levetiden for dele. Funktionaliteten af ​​enheden tilføjer selvskærende knive eller kræver ikke smøring.
 • Længden af ​​det mulige hårklipp. Forskellige modeller af trimmere giver dig mulighed for at justere længden af ​​det forkortede hår. Dette opnås ved at ændre dyserne eller ændre positionen af ​​den justerbare dyse. I forskellige modeller varierer maksimal længde fra 20-40 mm, og minimum - fra 0,5 til 4 mm.
 • Eksistensen af ​​opladningsindikatoren. Indikatorlampen efter en fuld opladning informerer dig om farveændringen.
 • Spændingsadapter Det er nødvendigt, når du rejser og rejser for at oplade enheden sikkert med den korrekte spænding og strømstyrke.
 • Vægt biler. For tunge enheder vil trætte din hånd, og dine lunger vil vibrere.

Der er specielle kits til mænd. De er udstyret med de nødvendige dyser til afkortning, udtynding af skæg og overskæg. Med det kan du justere længden af ​​det skårne hår, ændre skægets design ved hjælp af forskellige dyser. Mænd trimmer vil lette personlig pleje. Tværtimod kræver trimning af håret i næse og ører en særlig præcision. Med skødesløs brug af sakse i dette område kan du skade dig selv. Det er vigtigt at mestre de færdigheder af at bruge enheden, fordi denne trimmer hår fjernelse af vegetation i næse og ører til at hjælpe med at holde smertefri procedure til præcist og hurtigt. Afsluttede sæt i mændens stil.

Kvinders sæt er forskellige fra mænds sæt. Ofte indeholder kittet en depilation vedhæftning til arbejde med armhulerne, et bikiniområde, øjenbrynslinjekorrektion. Enheden vil hjælpe med at løse problemer med fjernelse af uønsket eller overskydende vegetation på kroppen.

Producenter producerer individuelle modeller til pleje og hårklipp i næse og ører. For at hellere fjerne vegetationen i dette område anbefales det at tørre næsen fra indersiden, rens den af ​​slimhinde sekret. Før du fjerner hårene, desinficere dysen på enheden for ikke at inficere næsen med infektionen.

Brug af enheden til det tilsigtede formål, kan du konstant opretholde udseendet i en velplejet form.

Hvordan vælger man en trimmer?

Hvad er en trimmer, og hvorfor har en mand med skæg brug for det? Hvad er forskellen mellem hårklippere og elektrisk trimmer? Tips til at vælge det bedste.

Hvad er en trimmer?

En trimmer er en elektrisk barbermaskin til trimning og trimning af håret på både ansigt og krop. Male trimmere adskiller sig fra kvindelige epilatorer primært fordi de har en speciel justerbar hætte, der giver dig mulighed for at indstille den ønskede hårlængde - normalt fra 0,5 til 10 mm.

Der er forskellige trimmer modeller - hårklippere, skæg trimning, vegetation på kroppen og endda næse hår. De fleste enheder er multifunktionelle. Som en trimmer til skæg kan der også anvendes nogle modeller af konventionelle elektriske barbermaskiner.

Skære trimmer eller krop trimmer?

Når du vælger en trimmer, er det først og fremmest nødvendigt at bestemme formålet med dets brug. Hvis du planlægger at trimme håret på kroppen, men ikke på ansigtet, vil enhver grundlæggende model med minimale tuningfunktioner passe dig, da hårets længde ikke spiller en stor rolle i dette tilfælde.

Hvis du har brug for en trimmer til skæg og overskæg, så skal du være ganske svært uden mulighed for finjustering (regulering i millimeter) og uden dyse til en kontur frisyre. Vi bemærker dog, at næsten ethvert skæg trimmer også kan bruges til trimning af kropshår.

Yderligere funktioner

De typiske ekstra funktioner af trimmere omfatter evnen til at skære vådt hår (hvilket er vigtigt for dem, der først barberer kinderne og derefter trimmer håret på hagen og overskæg med en trimmer), et rundt hoved til at skære hår i næse og ører og evnen til at skære hår på hovedet.

Når det drejer sig om hårskæring på hovedet, er det vigtigt at nævne, at denne operation er ekstremt svært at gøre alene - selvom du bare vil klippe håret meget kort, vil det være svært at gøre det ved hjælp af et spejl. Enhver anden person vil udføre denne operation hurtigere og mere succesfuldt.

Body trimmer

Når du vælger en trimmer til kroppen, skal du først og fremmest være opmærksom på bredden af ​​dysen til haircuts - maskiner med en bred dyse bliver lettere at bruge. Enheden selv skal sidde komfortabelt i hånden og ikke glide - det er bedre at købe en model med en let ribbet og gummeret overflade.

Batterikapacitet, opladningshastighed, evnen til at arbejde direkte fra en stikkontakt og ledningens længde spiller også en rolle. Billigere modeller af finger-type batteriet trimmere anbefales normalt ikke - deres batterier skal udskiftes ofte nok.

Trimmer Care: Top Tips

En trimmer er primært et system af mekaniske knive, der skærer hår. Derfor er det vigtigt at huske, at disse knive fra tid til anden skal rengøres eller endda olieres. Dyre og højkvalitetsmodeller kan normalt vaskes under rindende vand, og smøring med motorolie er ikke nødvendig.

Tilstedeværelsen af ​​en særlig ladestation har ikke altid en positiv effekt på batteriets levetid, da det hele tiden er i genopladningstilstand. Hvis du vil bruge trimmeren i mange år, udvikler du vane med at tømme batteriet først til nul, så lad det helt oplades.

De vigtigste regler for pleje af ansigtshår. Alt om, hvordan du hurtigt opnår et tykt og frodigt skæg.

Sådan vælges en trimmer: anbefalinger

 1. En smal trimmer trimmer er primært egnet til skæg trimning og overskæg trimning. Hvis du planlægger at bruge en trimmer til kropshår, vil det brede hoved være meget mere praktisk og praktisk at bruge.
 2. Evnen til præcist at styre barberhovedets højde (og dermed længden af ​​det trimmet hår) er en funktion, der er vigtig for at skære ansigtshår, men ikke så afgørende for vegetation på kroppen.
 3. Finger-betjente batteriet trimmere er mere egnede til periodisk trimning af ansigtshår på en arbejdstur eller ferie. Hvis du planlægger at bruge enheden dagligt, foretrækkes en model med et indbygget batteri.
 4. Trimmerens levetid påvirkes ikke kun af batterikvaliteten og rigtigheden af ​​dens anvendelse, men også af kvaliteten af ​​de mekaniske knive. Det er vigtigt at huske, at nogle trimmere skal smøres periodisk med motorolie.

Trimmer til trimming af kropshår og skæg trimning er et tilbehør, der er brug for af næsten enhver mand. Ved at vælge den bedste model skal du være opmærksom på funktionen af ​​regulering af dysen samt muligheden for at arbejde direkte fra elkablet.

Trimmer: Funktioner af valg og brug af enheden

Velplejede udseende ses positivt af andre uanset køn og alder. Glat hud og en skarp bøjning af øjenbrynene i kvinder, pæne hårklipp, stilfulde skæg og manglen på overskydende ansigtshår hos mænd øger selvtilliden og bidrager til at give et godt indtryk i forretnings og personlig kommunikation. For at bringe kroppen i orden kan du kontakte skønhedssalonen. Men der er en anden mulighed - at gøre det hjemme alene. I dag skaber den tekniske udvikling konstant og giver folk mulighed for at hjælpe kompakte og funktionelle enheder, hvorved man kan forbedre dit udseende uden at vende sig til mesterne. Disse omfatter trimmeren - en lille enhed, der hjælper med at slippe af med uønsket hår eller skabe en af ​​dem stilfulde former og frisurer.

Hvad er en trimmer

Trimmer er en kompakt teknisk enhed, der indeholder et skæreelement til skæring af hår. På grund af sin lille størrelse, smalle vedhæftninger og lethed, giver denne enhed dig mulighed for at fjerne eller trimme håret i de mest følsomme og svært tilgængelige dele af kroppen, for eksempel i næse- eller bikiniområdet.

Principen for trimmerens funktion er ganske enkel: Enhedenes elektriske motor giver bevægelsen af ​​knive, der skærer hårene. Sikkerhedsblade er dækket af et metalnet eller indlejret i en særlig kam, der beskytter mod direkte kontakt med huden. Specielle dyser giver dig mulighed for at justere hårets længde og form.

Hvad er forskelligt fra hårklippere

Trimmeren er en kompakt enhed til fjernelse af vegetation på alle dele af kroppen, og brugen af ​​yderligere vedhæftede filer gør det muligt at udføre funktionerne ved en elektrisk barbermaskine eller ophængsmaskine.

Clipper er en enhed til at arbejde med hår på hovedet, i sjældne tilfælde på ansigtet (skæg og overskæg).

Trimmer og hair clipper er meget ens i udseende og formål.

Den største forskel mellem trimmer og clippers er forskellen i størrelse. Maskinen er i gennemsnit 2 gange større og tyngre end en trimmer. Dette gør det mere funktionelt, da det let klæber med hår af nogen længde og stivhed. Men den kompakte og lette trimmer er meget mere praktisk at tage med dig på ture og ture.

Maskinen er mere velegnet til grundlæggende hårklipp, trimmer - til den endelige styling frisyre.

Det er lettere at passe på trimmer tips - du kan simpelthen skylle dem med vand. Hårklippere har brug for regelmæssig smøring, ellers begynder de at arbejde værre og trække håret ud.

En trimmer har mange flere funktioner og nyttige funktioner end en clipper, men prisen er også højere.

Video: Hvad en trimmer er, og hvordan den adskiller sig fra en hårklipper

Enhedskarakteristika

For at bestemme hvilken trimmer der skal købes, er det nødvendigt at studere instrumentets hovedkarakteristika.

Type klinge bevægelse

Ved bladernes bevægelse er trimmere opdelt i tre typer:

 • Rotary. Disse er de mest kraftfulde enheder (18-50 W) med mulighederne for langsigtet kontinuerligt arbejde, derfor bruges de ofte i det professionelle miljø for frisører og stylister. Motoren tilvejebringer frem- og tilbagegående knive;
 • vibrationer. Enheder med lav effekt (8-19 W), der har en begrænset driftstid (35-40 minutter). Bladbevægelser er også gengældende i naturen, men tilvejebringes af svage elektromagnetiske impulser. Motoreffekten kan justeres;
 • Pendulum. Den type trimmere præsenteret på det russiske marked, som også bruges til pleje dyr. Arrangeret i henhold til typen af ​​vandret saks og kræver yderligere indsats fra brugeren (komprimer instrumentets knap, indtil den stopper).

Instrumentkraft

Ifølge typen af ​​mad er der sådanne typer af trimmere:

 • enheder på almindelige batterier. Det er bekvemt at tage med på vejen, for driften af ​​enheden behøver ikke adgang til lysnettet. Effekten af ​​disse trimmere er normalt lille, og batteriforbruget er signifikant;
 • netværkstrimmer. Da en sådan anordning er drevet fra elnettet og ubegrænset i mængden af ​​energi, har den ofte fremragende ydeevne. Men ulemperne er også ret håndgribelige: vedhæftning til en stikkontakt og en ledning, der forhindrer enheden i at blive manipuleret;
 • batteri trimmer. Batterilevetiden er i gennemsnit fra 30 til 60 minutter, og sådanne enheder oplades i temmelig lang tid - 8-10 timer. Ofte forlade brugerne den til en strømkilde natten over. Men nogle premium modeller har de nyeste batterier, som er fuldt opladede på kun to timer, men sådanne enheder er ret dyre;
 • kombineret instrument. Det kan fungere både fra netværket og fra et opladet batteri, og det kombinerer derfor fordelene ved begge typer enheder.

Bladmateriale og bredde

Det er nødvendigt at være opmærksom på trimmerbladene, fordi kvaliteten af ​​enheden afhænger af kvaliteten af ​​det materiale, de er fremstillet af. Normalt anvendes rustfrit stål, men de mest avancerede modeller har keramiske eller titanium knive. Omkostningerne ved enheden med sådanne knive øges straks flere gange. En mellemliggende mulighed er stålknive med diamant eller titaniumcoating.

Den bedste løsning er kniv i rustfrit stål med titanium eller diamantbelægning.

Bladernes bredde er også vigtig, men snarere for det ønskede resultat. Hvis den er fra 37 til 47 mm, så med denne trimmer kan du oprette en fuld snit. Hvis bladet er smalt - fra 3 til 25 mm, er disse enheder designet til at skære håret i næse, ører, bikini eller i templerne, samt til modellering af skæg og overskæg.

Modellen med funktionen af ​​vakuumsugning af skårne hår er meget praktisk at bruge - det hjælper med at spare tid på rengøring efter skæring. Affald suges i en speciel beholder, som er lige nok til at ryste ud.

Andre egenskaber

Selv når du køber en trimmer, skal du være opmærksom på følgende egenskaber, der gør brugen mere enkel og behagelig:

 • ergonomi og vægt af enheden - den skal være let og behagelig at ligge i din hånd. Det er godt, hvis kroppen er trimmet med gummi eller speciel plastik for at forhindre glidning;
 • baggrundsbelysning, som vil bidrage til at skabe den perfekte kontur og ikke miste et enkelt hår;
 • Praktisk placering af instrumentknapper;
 • yderligere funktion af hår arkivering;
 • Batteriladningsindikator;
 • våd barbering funktion;
 • alle slags dyser, der gør enheden alsidig
 • et specielt tilfælde eller stativ til opbevaring af trimmer og tilbehør, herunder en børste til rengøring af knivene, som bruges til at gå tabt i det mest uophørlige øjeblik.

Takket være en speciel stativ vil enheds tilbehør altid være til stede og aldrig gå tabt.

Egenskaber af mandlige og kvindelige enheder

I trimmerlinjen er der specialudstyr til mænd og kvinder. Mænd tilbydes primært skæg og overskæg trimmere, og kvinder tilbydes til bikini zone. Yderligere dyser gør disse og andre enheder mere alsidige.

Trimmere til mænd

Mænds trimmere er normalt lavet i en streng stil, diskrete farver og former. De mest populære funktioner er skæg trimning og fjernelse af synligt hår i næse og ører.

Bristle cutters tillader mænd ikke kun at forkorte hår og designe et skæg, men endda at tynde det. Dette vil hjælpe de specielle dyser, så du kan justere skive og længde af skiven. Nogle modeller har et moderne laserstyret system, der skaber en strålekontakt og dermed hjælper med at simulere et skæg. Sådanne indretninger kan bruges til at designe hårklipp i templerne eller halsen.

Philips har en nyere laserstyret laser trimmer, der giver dig mulighed for at få perfekte linjer, når du modellerer skæg og overskæg af komplekse former. At dømme efter brugeranmeldelser, er muligheden meget praktisk og værd at pengene.

Hvad angår trimning af håret i næse og ører, kræver det forsigtighed og nøjagtighed. Brug af saks i disse vanskelige områder, især nær slimhinderne, kan føre til skade. Det er mere hensigtsmæssigt at anvende specielle trimmere med en lille størrelse, et smalt hoved og roterende cirkulære dyser. Efter at have lært, hvordan man bruger en sådan enhed korrekt, vil det være muligt at udføre proceduren omhyggeligt, smertefrit og hurtigt.

Den indbyggede laser hjælper med at simulere den nødvendige kontur med lethed.

Trimmere til kvinder

Kvindelige enheder indeholder flere dyser end mænd, og varierer i attraktivt design. De er præget af miniaturestørrelser, elegante glatte konturer og lyse farver. Det antages normalt, at overskydende vegetation vil blive fjernet i zoner af bikini, underarm og øjenbryn. Trimmerkitet indeholder ofte specielle vedhæftede filer til disse områder, såvel som depilation pincet og peeling værktøjer. Stencils til intime hårklipp kan tilføjes.

Trimmere giver kvinder mulighed for uafhængigt og rettidigt at justere øjenbrynens form, fjerne overskydende hår i næse og underarm, samt engagere sig i modellering af hår i bikiniområdet. Enheden skal kunne fungere fint og smertefrit, fordi kvindens hud er mere følsom og følsom end mænd, og kan reagere med irritation selv til minimal indvirkning.

Trimmere til det rimelige køn er skabt af producenterne under hensyntagen til disse faktorer og er særligt sarte. Desuden anbefaler lægerne ikke barbering eller depilering af intime steder, da dette kan forværre sundheden hos det kvindelige genitourinary system. Det er at skære håret i en vis længde er den mest harmløse, ud fra medicinsk synspunkt, mulighed.

Kvinders trimmere er kompakte i størrelse og attraktive i design.

Universal enheder

Der er også professionelle universal trimmere med et stort antal dyser inkluderet. Mænd og kvinder samt professionelle mestere i skønhedssaloner kan bruge en sådan enhed til næsten alle muligheder for at fjerne og modellere hår på kroppen. Imidlertid er universelle trimmere ret dyre og arbejder ofte kun fra netværket, fordi de er designet til daglige driftstimer. Derfor er køb af dem til periodisk brug af hjemmet upraktisk. Konventionelle husholdnings trimmere er ikke kun billigere, men også enklere at bruge, og deres valg er så forskellig, at det er let at finde den optimale enhed til at løse dine individuelle problemer.

Universal enhed bruges hyppigere af professionelle i skønhedssaloner.

Valg af trimmer afhængigt af anvendelsesformål

Før du køber en trimmer, skal du beslutte dig for dine opgaver - som enheden vil blive brugt oftest til. Derefter kan du begynde at lede efter en model til højkvalitets arbejde med et specifikt kropsområde (for eksempel modellering af skæg og overskæg), og brug yderligere vedhæftede filer som en nyttig bonus. Der er nogle nuancer til at vælge en trimmer til forskellige formål.

Modellering skæg og overskæg

Når du vælger en trimmer til at simulere et skæg og overskæg, er det først nødvendigt at være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​justering af børstens længde og tonehøjde. Det er på disse parametre, at mulighederne for at implementere forskellige billeder afhænger for eksempel den tre-dages stubbeffekt, der nu er fashionabel. Udskiftelige dyser er ikke den bedste løsning, fordi de skaber vanskeligheder med at vælge en bestemt længde og ikke tillader jævnt at afskære alle hårene.

Gode ​​trimmere har funktionen til at justere længden ved at udvide knivene, for der er en funktion af omskiftningsmetoder på maskinen. Størrelsen kan variere fra 0,5 til 10 mm i trin på 0,5 mm. I dette tilfælde kan indikatoren vise de valgte numre på instrumenthuset.

Specialhjul giver dig mulighed for at justere længden af ​​de tilbagetrækkelige knive

Undersøg ikke kvaliteten af ​​metallet til trimmerbladene. Det afhænger af hvor længe enheden varer, og hvor godt den vil udføre sine funktioner:

 • almindeligt stål - en billig økonomi version - står over for udseendet af rust og bladernes hurtige ødelæggelse;
 • Rustfrit stål har meget bedre egenskaber, især hvis det er belagt med titanium eller diamant. Titaniumcoating anses for allergisk og er velegnet selv for børn. Diamant- eller carbonbelægning giver metallets ekstra stivhed og giver det perfekte snit.
 • keramik er en god mulighed, materialet opvarmes ikke overhovedet og tjener i lang tid, men sådanne blade er meget dyre;
 • Knive i rustfrit stål med speciel belægning er optimale i forhold til pris / kvalitet.

Titaniumcoating trimmer knive beskytter mod allergier og irritationer

Vi må ikke glemme manglende evne til at skærpe trimmerknive på egen hånd, da deres udskiftning ofte koster så meget, at det er mere rentabelt at få en ny enhed. Derfor er det bedre at vælge en trimmer med selvskarphed eller have en ændret vinkel på skæreskærer. De kræver ikke udskiftning i lang tid.

Af de ekstra funktioner er et vakuumsystem til affaldsborttagning, en kombineret strømforsyning (netværk + batteri) og muligheden for vådberbering den mest anvendelige bekvemmelighed. Børsterne vokser i ansigtet, og irritation vil være synlig for andre, og barberingen vil fugt og beskytte huden yderligere.

Hårskæring

Til haircuts bruger ofte en speciel enhed designet specielt til dette formål. Men trimmer kan også hjælpe her. Faktum er, at clipper er større og tungere, det er ubelejligt at bære det med dig, mens trimmeren er meget bekvemt, når man rejser og rejser på grund af sin lethed og kompaktitet. Muligheden for trimmeren er imidlertid begrænset: den kan ikke skære meget langt og hårdt hår, så det bruges ikke til hovedhåret, men til modellering af enkelte dele af frisure - oftest er templerne eller bagsiden af ​​hovedet.

Trimmer er normalt brugt til at danne linjen af ​​templer og nakke.

Selv ved hjælp af trimmer lave usædvanlige frisurer og design af hår. Dette er muligt på grund af tilstedeværelsen af ​​et minimumstrin for hårskæring (fra 0,5 mm). Derudover har nogle modeller et barberhoved, som gør det muligt at skære hårene ved roden, hvis det er nødvendigt. Som et resultat kan du oprette et trendy og kreativt billede for unge mennesker, der ønsker at skille sig ud fra mængden.

Trimmer hjælper med at skabe et kunstværk på hovedet.

Når du vælger en trimmer til skæring og styling af hår på hovedet, er det nødvendigt, at når du vælger en enhed til børsterne, skal du være opmærksom på følgende egenskaber:

 • det metal, hvorfra knivene er lavet;
 • tilgængelighed af selvskærende knive og lys til arbejde i svagt lys;
 • Tilstedeværelsen af ​​et stort antal forskellige dyser, så du efter eget skøn kan ændre længden af ​​skærehår, hvis denne model ikke har et justerbart bladesystem;
 • type mad. En batterioplader med mulighed for hurtig opladning foretrækker strømnettet, da det vil være nyttigt på vejen og på rejse;
 • Ergonomi af enheden: Hvis en person skærer sine templer eller ryggen af ​​hovedet med et spejl, kan enhver ekstra bevægelse ødelægge resultatet. Trimmeren skal ligge komfortabelt i din hånd, ikke glide ud og give adgang til vanskelige steder.

Øjenbryn form korrektion

Øjenbryn trimmer findes som en selvstændig enhed, og vedhæftede filer til den sædvanlige trimmer. Udadtil ligner den en pen med et blad, en lukket hætte på enden. Den aflange form og den lille bredde af enheden gør den nem at bruge og giver dig mulighed for at fjerne overskydende vegetation fra området af superciliary buerne og justere tykkelsen og konturerne på øjenbrynene. Ofte er sådanne anordninger designet til kvinder, og for mænd er der en speciel dyse i sættet til skæg eller næse og ører trimmer.

Trimmer vil hjælpe med at skabe en attraktiv øjenbryn linje for både kvinder og mænd.

Alle tidligere henstillinger vedrørende metal og funktionalitet af skæreelementet trimmer gælder fuldt ud for enheden til øjenbrynene. Men her må vi forsøge at finde en model, der vil være meget forsigtig med den delikate hud i ansigtet, uden tweaks og udskæringer. For at forstå, hvilke enheder der smerteligt skal klare denne opgave, skal du omhyggeligt studere feedback fra brugere, som allerede har købt og bruger disse modeller.

Hårfjerning fra næse og ører

En næse og øre trimmer er en kompakt enhed designet til at skære synligt hår i disse områder. Sådan vegetation giver indtryk af at være sjusket og sjusket, så folk, der omhyggeligt overvåger deres udseende, forsøger at slippe af med det regelmæssigt.

Yderst ser trimmeren ud som et tykt afrundet håndtag med en langstrakt, smal næse, der indeholder et blad. Næsen kan være lige i forhold til anordningens akse og kan være placeret i en vinkel. Denne hældning betragtes som mere brugervenlig.

Trimmer til næse og ører ser ud som et tykt håndtag med en kniv i enden

Princippet om drift af denne type trimmer er forskellig fra alle tidligere, fordi det er her, at bladene roterer i en cirkel og skærer hårene, der faldt i hullerne i enhedens hoved. Cirkulær rotation er kun egnet til at fjerne hår i næse og ører. I nogle modeller placeres knivene på siden af ​​den lange og tynde ende af enheden og bevæger sig vandret. Sådanne indretninger kan også bruges til andre formål - overskæg trimning, øjenbryn korrektion. Anbefalingerne vedrørende blades selv er de samme: rustfrit stål med en ekstra belægning, der forbedrer materialets egenskaber.

Arbejdshovedet på enheden kan være stationært eller aftageligt. Det aftagelige hoved gør det let at skifte kedelige blade. Stationær involverer ofte udskiftning af hele enheden, det vil sige, at en sådan trimmer kun vil tjene til tab af skarphed af bladene.

Ergonomisk enhed er vigtig, fordi den skal placeres nøje og drives på sårbare og ømme områder af kroppen (næse og ører). Hvad angår formen, vil nogen gøre det, så længe det passer behageligt i din hånd og glider ikke ud. Når du køber en trimmer til næse og ører, er det vigtigt at kontrollere, hvordan det ligger i hånden og hvor nemt det er at manipulere det.

Bikini område korrektion

Bikini trimmer er primært beregnet til kvinder. Han skærer til en bestemt længde håret, der dækker voksende i bikiniområdet. Selv om du skærer håret næsten under roden, så de ikke er synlige overhovedet, vil de snart vokse tilbage, fordi trimmeren forkorter hårene og ikke trækker dem ud med roden som en epilator.

Bikini trimmer giver dig mulighed for at skabe pæne og æstetiske haircuts på intime steder

Instrumenter til et bikiniområde kan have både brede (25-30 mm) blade, der muliggør hurtig behandling af store hudoverflader samt smalle (op til 25 mm), der bruges til at skabe mønstre og mønstre. Derfor, når du vælger en bikini trimmer, skal du selv bestemme hvilke af disse funktioner, der er mere nyttige. Der er imidlertid universelle modeller med yderligere smalle dyser, ikke kun til styling af hårklippninger, men også til behandling af næse eller øjenbryn.

Hovedkravet for en trimmer er fraværet af irritation efter brug, det vil sige maksimal pleje af huden. Derudover er det godt, hvis enheden har et batteri og holder et gebyr i lang tid, for når det er afladet, begynder det at arbejde værre og trække hår ud i stedet for at skære dem af. En anden vigtig fordel er muligheden for våd barbering, som giver dig mulighed for at bruge enheden i brusebadet og med specialværktøjer.

Udskiftelige dyser

Mange modeller af trimmere er udstyret med dyser for at øge alsidigheden af ​​enheden:

 • barberhøvel - for helt at slippe af med hår, som trimmeren ikke kunne klare;
 • til øjenbryn - til pletfjerning af enkelte hår og øjenbrynskorrektion.
 • til næse og ører - for at fjerne hår i næse og ører;
 • epilator - et lille antal bevægelige pincet giver dig mulighed for at fjerne hår fra roden;
 • kam - regulerer længden af ​​skåret hår;
 • peeling - for at fjerne hård hud i albuer og fødder;
 • detaljeret trimmer til præcis trimning. Smal dyse til registrering af klare grænser for templerne, skæg eller bikiniområdet.

De fleste trimmere er udstyret med ekstra vedhæftninger til forskellige manipulationer.

Sådan bruger du en trimmer

Iagttagelse af enkle regler for brug af en trimmer, kan du udføre forskellige hår styling procedurer bruger det hjemme.

Beard og overskæg trim

Beard haircut består af to faser:

 • forkorte håret til en vis længde;
 • udformningen af ​​skæggets kontur.

Hår før skæring skal vaskes med shampoo og kambevægelser fra ører til hage. På trimmeren skal du vælge den ønskede længde eller installere en kam-vedhæftning til skæring, og det er bedre at vælge størrelsen med en margin på nogle få millimeter. Den korteste børstehår opnås ved at anvende en trimmer uden dyser.

Fortsæt derefter direkte til skægets og overskægets design:

 1. Proceduren begynder med kindområdet. Trimmeren skal smidigt flyttes langs hårets vækst: strengt fra templet til hagen. For at opnå maksimal symmetri skal du barbere hver side igen.
 2. På samme måde for at behandle området under næsen, flytter glatte bevægelser til læbernes hjørner og derefter til hagen.
 3. I sidste ende skal du trimme linjen af ​​hårvækst skæg. For at gøre linjerne klare, bruges kun bladet og afskærer hårene mod deres vækst. Glat overgang kan opnås ved at bruge dysen til en kort haircut.
 4. For at forkorte det lange skæg og give det et pænt udseende, skal du begynde barbering med en dyse af betydelig længde, der passerer den over hele skæget mod hårets vækst (bund-op). Hvis du vil reducere skægets længde, kan du ændre dysen til en kortere.
 5. Efter at have erhvervet et skæg af den ønskede længde, skal du gå til barbering af nakken. Dette gøres ved hjælp af den korteste dyse og ved lav hastighed. Spejl hjælper med at kontrollere renheden af ​​barberingen.
 6. For helt at fjerne overskæg og andre hår omkring læberne, skal du smile med din mund lukket og gå langs den strakte hud med en trimmer langs overlæben.

Det sværeste område at barbere er området omkring læber og kind. For ikke at forveksle med formularen kan du tegne det på forhånd med en kosmetisk blyant.

Det er nødvendigt at udføre proceduren i godt lys og foran et spejl for at styre barberingsprocessen. Det er uacceptabelt at bruge en enhed til flere personer, da mange mikrober fra næse og ører nemt overføres fra den ene til den anden. Trimmeren skal være en enhed til personlig brug.

Hvis du har løbende næse, allergiske reaktioner, samt en tendens til at blødning fra næsen, kan du ikke bruge en trimmer til at fjerne hår fra næsen.

Hårene begynder at vokse tilbage i 3-5 dage afhængigt af personens individuelle egenskaber. Men siden trimning er en sikker og smertefri procedure, kan det gentages når som helst, når et sådant ønske opstår.

Video: skæg trimning hjemme

Øjenbryn formgivning

Øjenbryn har brug for regelmæssig og præcis konturkorrektion. Trimmer kan nemt hjælpe i denne sag, for med sin hjælp kan du skabe den ønskede form for øjenbrynene eller blot forkorte hårene.

For en behagelig og effektiv øjenbrynskorrigeringsprocedure skal du bruge værktøjer:

 • øjenbryn trimmer eller speciel dyse;
 • pincet til fjernelse af hår, som trimmeren måske savner;
 • øjenbryn børste - hår bør omhyggeligt kæmmes;
 • blyant til tegning af øjenbrynets kontur;
 • godt spejl, helst med forstørrelsesglas.

Hårklippelsesproceduren selv består af følgende trin:

 1. Forbered en trimmer (indstil den ønskede længde eller dyse).
 2. Karm øjenbrynene med børsten først op, så ned og forsigtigt trim de hår, der går ud over håret.
 3. Spred øjenbrynene i deres naturlige retning og trim hår, der bryder grænsernes klarhed.

Øjenbrynskorrektionsproceduren vil se sådan ud:

 1. Skitse med en kosmetisk blyant tegning den ønskede form.
 2. Træk pandehuden forsigtigt op og glat barberet hår over håret (fra yderkanten til indersiden).
 3. Fjern øjenbrynens hår med en børste og vurder resultatet. Gentag om nødvendigt proceduren.
 4. Påfør cremen på ansigtets behandlede områder.

For at rette øjenbrynens form, er det nødvendigt at styre trimmeren langs konturen skitseret af en kosmetisk blyant.

Bikini område haircut

Den mest populære behandling for kvinder er trimning af bikiniområdet. Dette er let forklaret, fordi trimmeren, i modsætning til barbermaskiner og epilatorer, ikke beskadiger huden. Bedømmelse af anmeldelserne, kvinder, der har forsøgt alle kendte metoder til at slippe af med overskydende vegetation, hævder at trimmeren fungerer bedst af alt.

Hår fra bikiniområdet bør kun fjernes på ren hud, og hvis det bliver dampet i varmt vand, vil barberingen blive endnu mere behagelig.

Bikiniområdet behandles som følger:

 1. Det udvalgte hudområde smøres med barberskum, sæbe eller almindelig fløde.
 2. Under barbering trimmer bevæger sig strengt mod hårets vækst. Huden skal være lidt strakt, så hårene vil stige, og proceduren bliver mere effektiv.
 3. Med den første oplevelse er det bedre at indstille den gennemsnitlige eller minimale hastighed for at vænne sig til enheden.
 4. Der bør ikke være nogen indsats, første gang proceduren kan være lang, men over tid bliver det nemt og hurtigt.
 5. Ved afslutningen af ​​proceduren skal huden behandles med et specielt efterskæringsværktøj eller bruge en baby creme.

For at opretholde effekten af ​​glat hud, bør proceduren for hårfjerning i denne zone gentages hver 2-3 dage.

Bikini-trimmer bør ikke gives til andre mennesker, og det anbefales ikke at bruge andres enhed, fordi det truer med at videregive ubehagelige sygdomme til hinanden. Det er nødvendigt at huske, at enheden til barbering af bikiniområdet er strengt en individuel ting.

Ved at bruge smalle dyser til trimmer kan du ikke kun forkorte håret i bikiniområdet, men også skabe smukke billeder fra håret.

Haircutter i bikiniområdet ser æstetisk og kreativt ud.

anmeldelser

Trimmer købte sin mand til en gave. Meget lang valgte. Jeg ønskede, at han skulle være nem at bruge, ikke for stor, osv. Min mand kunne aldrig lide maskiner og brugte altid klipper og trimmere. Fra dem er der ingen irritation og behøver ikke yderligere værktøjer til barbering (hud osv.). Valget stoppede på modellen Remington MB4120. Anmeldelser på mange steder var fremragende, og jeg besluttede at tage det. Siden virksomheden Remington har etableret sig som høj kvalitet og overkommelig. Trimmeren har kun en dyse, som kan justeres fra 0,4 mm til 1,8 mm. Uden dysen næsten under 0. Den fungerer på to AAA-batterier. Fra netværket er der ingen mulighed, kun batteriet / batterierne. Det klare sin opgave godt, kaster ikke håret, lader det ikke igennem, skærer det kvalitativt og smertefrit :)

MarinaK93

https://otzovik.com/review_5696340.html

God eftermiddag, i dag vil vi røre emnet epilering. En philips trimmer gav mig en mand til min fødselsdag. Først forstod jeg ikke, hvorfor jeg gør det mirakel af teknologi, men kender dem tættere vurderet i henhold til dens dostoinstvu.Itak hvad det repræsenterer trimmer, faktisk det neglesaks, men ingen hår på hans hoved, og for at fjerne overskydende vegetation i meget følsomme steder (bikini zoner). Trimmeren har to tilstande: 1. Hårfjerning med resten af ​​omkring 0, 5 mm, og 2. Hårfjerning (hvis du bruger den vedhæftede fil) med den resterende del af fem millimetrov.Udalyayutsya hår smertefrit, trim umuligt at skære dig selv, så det er ideelt til dyb hårfjerning. Et andet plus ved denne metode er, at det ikke giver dig nogen smerte. Det eneste negative er, at du ikke opnår absolut glathed med denne epileringsmetode. Generelt anbefales dette produkt.

Malya_91

http://irecommend.ru/content/epilyatsiya-bez-boli-i-porezov

Fordele: Hurtigt og nemt fjernet, komplet med mange dyser, højkvalitets montering, nem at justere, kan vaskes i vand, selvskærende knive, gode og højkvalitets saks.

Ulemper: det opkræves i lang tid, fungerer ikke på netværket, men kun på batteriet; der er ingen batteriindikator.

Brugserfaring: en måned eller mere

Der er forskellige trimmere. Der er trimmere til trimning af skæg eller frisurer. Der er trimmere til næsehårskæring. Men der er universelle trimmere, der har udskiftelige tips til at skære i alle dele af tela.Vot denne trimmer jeg søgte og fandt - Philips QG3335.Mne kunne lide det en relativt billig pris, et stort antal dyser og deres brand. Stadig, et solidt brand Philips og frank trash budet.Nu producerer ikke hvad jeg skal sige, på trods af den ydre skrøbelighed af værktøjer og design, alle på trimmeren arbejder normalno.Plastik kachestvennyy.Nasadok parti og for hvert enkelt tilfælde otdelno.Reguliruyutsya dyse nemt og let ponyatno.Takzhe De fjernes og sættes på. Dyserne er selvskærende. Dyserne kan vaskes i vand. Det klipper trimmeren anstændigt, træk ikke og ikke syltetøj. Og alting ville være fint, men der er ulemper: Det tager lang tid at lade op! Der er ingen ladningsniveauindikator! Derfor er det ikke klart, hvor meget mere opladning der er nok. Der er ingen mulighed for at arbejde direkte fra netværket. Kun efter opladning. Jeg bruger dog ikke trimmeren ofte, og det er ikke et stort problem. Generelt, hvis du har brug for en billig universelt trimmer af høj kvalitet, anbefaler jeg det!

sasha2015

http://irecommend.ru/content/universalnyi-byudzhetnyi-trimmer-dlya-vsego-tela

Jeg har fulgt mit skæg i lang tid, først havde jeg trimmer fra et andet firma, han tjente ærligt mig i flere år, og jeg købte det billigt, men heldigvis brød det. Jeg troede, han ville gå for pengene. Men på nytår gav min kone mig Brown. Som hun senere tilkendegav mig valgte hun i meget lang tid og var bange for at begå en fejl, og den unge mand tog det rigtige valg. Efter at have læst instruktionerne opladede vi det fuldt ud, det tog ikke meget tid, og jeg begyndte at teste det. Det er usædvanligt behageligt i hånden, forstyrrer ikke ledningen fra opladning, og vigtigst af alt er bladet let at skylle under rindende vand. Efter en fuld opladning har jeg nok af det i et par måneder, det klipper ikke huden, efter at der ikke er indgroet hår, omkring 20 længdeindstillinger, og et andet vigtigt punkt er der en ladningsindikator. Jeg er meget tilfreds, alle procedurer tager ikke mere end 15 minutter.

Jenya_Soho

http://irecommend.ru/content/idealnyi-trimmer-dlya-vyravnivaniya-borody

Jeg kunne godt lide, værdsat, at den kan bruges som barbermaskine og hårklipper sammen. Meget økonomisk. Jeg får et hårklipp nu hjemme uden problemer. Det er også lettere at model et skæg, trimmeren kan fint trimme, tynde og fjerne for meget. Rens regelmæssigt vegetationen i hans fars næs og ører. så vi bruger hele familien! Trimmeren er letvægts, virker stille og er meget nem at rengøre, kan bruges under hanen. Den største fordel i forhold til andre trimmere og barbermaskiner er skarpe knive! lige bastard og vigtigst af alt, de er ikke dumme!

Denis

https://www.eldorado.ru/cat/detail/71228446/?show=response

Det er ret nemt at vælge et valg af din trimmer og lære at bruge det selv. For at gøre dette skal du omhyggeligt studere oplysningerne om de enheder, der præsenteres i salget, og afgøre, hvilken af ​​dem der passer til dine formål. Valget af modeller er stort og varieret. Men de vigtigste kriterier for den funktionelle trimmer er de samme for alle typer enheder: kvaliteten af ​​bladets metal, deres længdejustering, selvskærende knive, den kombinerede effektmulighed, ergonomisk design, forskellige nyttige tips i kittet. Ved at vælge en enhed med sådanne egenskaber, vil det være muligt at tage vare på kropshår i lang tid i et behageligt hjemmemiljø uden at ty til mesteres skønhedssalon. På den måde kan du spare tid og penge.

Anmeldelser til EMLA

Dyb bikini hjemme alene