Hvad er en hår trimmer og hvordan man vælger det?

En velplejet person uanset køn og alder tiltrækker andres synspunkter. En kvinde med en original manikyr, silkeagtig hud, manglende uæstetisk vegetation på kroppen medfører øget interesse fra den menneskelige halvdel af menneskeheden. En mand med velplejet hår, passende ansigtshår giver et godt indtryk på kvinder. For at se godt ud, skal du gøre en masse indsats og ønske. Moderigtigt haircut, øjenbryn linje, mandlige skæg eller overskæg kræver justering inden for et par uger efter at have forladt. Ikke for at besøge frisøren eller skønhedssalon for modellering af ansigtshår, haircut korrektion linje, få et nyttigt værktøj - trimmer. Med det vil du, uden at forlade dit hjem, give dig selv gratis dyre salongtjenester. Lad os prøve at finde ud af, hvad en hår trimmer er.

Instrumentegenskaber

Hvad er en hår trimmer, hvad er det beregnet til, hvordan man bruger det? Sådanne spørgsmål bliver ofte stillet af købere i husholdningsapparater, idet man ser apparatet på hylderne. Denne elektriske enhed er lille i størrelse, designet til at trimme et skæg, overskæg, øjenbryn og forkorte eller fjerne hår i næse, ører, bikini område. Enheden fjerner vegetationen jævnt og præcist i de mest følsomme og svært tilgængelige dele af kroppen.

Enheden fungerer på batterier, netværk eller batteri. Det er nemt at styre det, det er ikke nødvendigt at besøge særlige institutioner, så mesteren kan trimme sin overskæg eller øjenbryn. Køb enheden og brug den med succes hjemme. Et stort sæt af vedhæftede filer komplet med en maskine giver dig mulighed for at forkorte vegetationen til den længde, der passer til dig.

Variety, funktionalitet, forskelle

I henhold til typen af ​​elektromotorens drift er der to typer maskiner. Trimmere er:

 • Rotary. Sådanne anordninger betragtes som mere holdbare og kraftige, i stand til at fungere uden afbrydelser og sammenbrud i lang tid. Oftere anvendes den roterende type trimmer af professionelle håndværkere;
 • Vibration. Betjeningen af ​​en vibrationsmotor er ikke meget forskellig fra en roterende motor, men den er svagere og kræver en pause i drift hvert 30. minut.
Takket være ekstra dyser anvendes trimmeren som en elektrisk barbermaskine.

Indretningerne adskiller sig fra hinanden af ​​fabrikanten, design og mange funktioner. Nogle modeller arbejder i flere tilstande - intensiv og delikat. Modellen med vakuumfunktion, som suger den skårne vegetation, er ret funktionel.

De bedste maskiner er dem, der er i stand til at forkorte håret minimalt. Vær også opmærksom på rengøringsmetoden på enheden. Der er modeller, der kan rengøres under rindende vand uden at skade arbejdsmekanismen.

Hvis vi overvejer typerne af mad trimmer, så tildele:

For dem der kan lide at rejse eller ofte tage på lange forretningsrejser og ikke ønsker at være uden passende pleje, er der batteridrevne apparater. Det er bærbart, praktisk at bruge og altid til stede, selv i mangel af elektricitet. Men en sådan enhed virker ikke i lang tid, ladningen varer i 60 minutter. Hastigheden af ​​dens drift afhænger også af batteriladens styrke, jo svagere opladningen, jo langsommere betjeningen af ​​enheden. Det tager 6-10 timer at oplade batteriet. Derfor er det tilrådeligt at kontrollere ladningens styrke og genopladning efter behov.

Trimmere med strømforsyningstype - en budgetmulighed. De er kraftige og holdbare. Det eneste minus i det er, at der er en konstant afhængighed af netværket.

For dem, der gerne vil kombinere fordelene ved hver enhed separat, er det bedst at vælge en kombineret model med batteriets strømforsyning. Det vil være praktisk til enhver tid i livet.

Udvælgelsesregler, brugstips

Vi regnede med, hvad et hår trimmer er. Overvej hvilken enhed der er egnet til privat brug. For at købe en billig men højkvalitets enhed skal du overveje følgende punkter:

 • Antallet af dyser. Det optimale antal vedhæftede filer er 3-4 stykker. Tja, hvis der i tillæg til kittet også er dyser til korrigering af formen af ​​mandlige overskæg, skæg og sideburns.
 • Bladmateriale. Kvaliteten af ​​det stål, som knivene er lavet på, påvirker produktets pris. Jo bedre blades, jo dyrere koster. Der er modeller med ekstra belægning af skæreelementer. Da dette kan være keramik, diamantbelægning og titanium, der øger levetiden for dele. Funktionaliteten af ​​enheden tilføjer selvskærende knive eller kræver ikke smøring.
 • Længden af ​​det mulige hårklipp. Forskellige modeller af trimmere giver dig mulighed for at justere længden af ​​det forkortede hår. Dette opnås ved at ændre dyserne eller ændre positionen af ​​den justerbare dyse. I forskellige modeller varierer maksimal længde fra 20-40 mm, og minimum - fra 0,5 til 4 mm.
 • Eksistensen af ​​opladningsindikatoren. Indikatorlampen efter en fuld opladning informerer dig om farveændringen.
 • Spændingsadapter Det er nødvendigt, når du rejser og rejser for at oplade enheden sikkert med den korrekte spænding og strømstyrke.
 • Vægt biler. For tunge enheder vil trætte din hånd, og dine lunger vil vibrere.

Der er specielle kits til mænd. De er udstyret med de nødvendige dyser til afkortning, udtynding af skæg og overskæg. Med det kan du justere længden af ​​det skårne hår, ændre skægets design ved hjælp af forskellige dyser. Mænd trimmer vil lette personlig pleje. Tværtimod kræver trimning af håret i næse og ører en særlig præcision. Med skødesløs brug af sakse i dette område kan du skade dig selv. Det er vigtigt at mestre de færdigheder af at bruge enheden, fordi denne trimmer hår fjernelse af vegetation i næse og ører til at hjælpe med at holde smertefri procedure til præcist og hurtigt. Afsluttede sæt i mændens stil.

Kvinders sæt er forskellige fra mænds sæt. Ofte indeholder kittet en depilation vedhæftning til arbejde med armhulerne, et bikiniområde, øjenbrynslinjekorrektion. Enheden vil hjælpe med at løse problemer med fjernelse af uønsket eller overskydende vegetation på kroppen.

Producenter producerer individuelle modeller til pleje og hårklipp i næse og ører. For at hellere fjerne vegetationen i dette område anbefales det at tørre næsen fra indersiden, rens den af ​​slimhinde sekret. Før du fjerner hårene, desinficere dysen på enheden for ikke at inficere næsen med infektionen.

Brug af enheden til det tilsigtede formål, kan du konstant opretholde udseendet i en velplejet form.

Trimmer: Funktioner af valg og brug af enheden

Velplejede udseende ses positivt af andre uanset køn og alder. Glat hud og en skarp bøjning af øjenbrynene i kvinder, pæne hårklipp, stilfulde skæg og manglen på overskydende ansigtshår hos mænd øger selvtilliden og bidrager til at give et godt indtryk i forretnings og personlig kommunikation. For at bringe kroppen i orden kan du kontakte skønhedssalonen. Men der er en anden mulighed - at gøre det hjemme alene. I dag skaber den tekniske udvikling konstant og giver folk mulighed for at hjælpe kompakte og funktionelle enheder, hvorved man kan forbedre dit udseende uden at vende sig til mesterne. Disse omfatter trimmeren - en lille enhed, der hjælper med at slippe af med uønsket hår eller skabe en af ​​dem stilfulde former og frisurer.

Hvad er en trimmer

Trimmer er en kompakt teknisk enhed, der indeholder et skæreelement til skæring af hår. På grund af sin lille størrelse, smalle vedhæftninger og lethed, giver denne enhed dig mulighed for at fjerne eller trimme håret i de mest følsomme og svært tilgængelige dele af kroppen, for eksempel i næse- eller bikiniområdet.

Principen for trimmerens funktion er ganske enkel: Enhedenes elektriske motor giver bevægelsen af ​​knive, der skærer hårene. Sikkerhedsblade er dækket af et metalnet eller indlejret i en særlig kam, der beskytter mod direkte kontakt med huden. Specielle dyser giver dig mulighed for at justere hårets længde og form.

Hvad er forskelligt fra hårklippere

Trimmeren er en kompakt enhed til fjernelse af vegetation på alle dele af kroppen, og brugen af ​​yderligere vedhæftede filer gør det muligt at udføre funktionerne ved en elektrisk barbermaskine eller ophængsmaskine.

Clipper er en enhed til at arbejde med hår på hovedet, i sjældne tilfælde på ansigtet (skæg og overskæg).

Trimmer og hair clipper er meget ens i udseende og formål.

Den største forskel mellem trimmer og clippers er forskellen i størrelse. Maskinen er i gennemsnit 2 gange større og tyngre end en trimmer. Dette gør det mere funktionelt, da det let klæber med hår af nogen længde og stivhed. Men den kompakte og lette trimmer er meget mere praktisk at tage med dig på ture og ture.

Maskinen er mere velegnet til grundlæggende hårklipp, trimmer - til den endelige styling frisyre.

Det er lettere at passe på trimmer tips - du kan simpelthen skylle dem med vand. Hårklippere har brug for regelmæssig smøring, ellers begynder de at arbejde værre og trække håret ud.

En trimmer har mange flere funktioner og nyttige funktioner end en clipper, men prisen er også højere.

Video: Hvad en trimmer er, og hvordan den adskiller sig fra en hårklipper

Enhedskarakteristika

For at bestemme hvilken trimmer der skal købes, er det nødvendigt at studere instrumentets hovedkarakteristika.

Type klinge bevægelse

Ved bladernes bevægelse er trimmere opdelt i tre typer:

 • Rotary. Disse er de mest kraftfulde enheder (18-50 W) med mulighederne for langsigtet kontinuerligt arbejde, derfor bruges de ofte i det professionelle miljø for frisører og stylister. Motoren tilvejebringer frem- og tilbagegående knive;
 • vibrationer. Enheder med lav effekt (8-19 W), der har en begrænset driftstid (35-40 minutter). Bladbevægelser er også gengældende i naturen, men tilvejebringes af svage elektromagnetiske impulser. Motoreffekten kan justeres;
 • Pendulum. Den type trimmere præsenteret på det russiske marked, som også bruges til pleje dyr. Arrangeret i henhold til typen af ​​vandret saks og kræver yderligere indsats fra brugeren (komprimer instrumentets knap, indtil den stopper).

Instrumentkraft

Ifølge typen af ​​mad er der sådanne typer af trimmere:

 • enheder på almindelige batterier. Det er bekvemt at tage med på vejen, for driften af ​​enheden behøver ikke adgang til lysnettet. Effekten af ​​disse trimmere er normalt lille, og batteriforbruget er signifikant;
 • netværkstrimmer. Da en sådan anordning er drevet fra elnettet og ubegrænset i mængden af ​​energi, har den ofte fremragende ydeevne. Men ulemperne er også ret håndgribelige: vedhæftning til en stikkontakt og en ledning, der forhindrer enheden i at blive manipuleret;
 • batteri trimmer. Batterilevetiden er i gennemsnit fra 30 til 60 minutter, og sådanne enheder oplades i temmelig lang tid - 8-10 timer. Ofte forlade brugerne den til en strømkilde natten over. Men nogle premium modeller har de nyeste batterier, som er fuldt opladede på kun to timer, men sådanne enheder er ret dyre;
 • kombineret instrument. Det kan fungere både fra netværket og fra et opladet batteri, og det kombinerer derfor fordelene ved begge typer enheder.

Bladmateriale og bredde

Det er nødvendigt at være opmærksom på trimmerbladene, fordi kvaliteten af ​​enheden afhænger af kvaliteten af ​​det materiale, de er fremstillet af. Normalt anvendes rustfrit stål, men de mest avancerede modeller har keramiske eller titanium knive. Omkostningerne ved enheden med sådanne knive øges straks flere gange. En mellemliggende mulighed er stålknive med diamant eller titaniumcoating.

Den bedste løsning er kniv i rustfrit stål med titanium eller diamantbelægning.

Bladernes bredde er også vigtig, men snarere for det ønskede resultat. Hvis den er fra 37 til 47 mm, så med denne trimmer kan du oprette en fuld snit. Hvis bladet er smalt - fra 3 til 25 mm, er disse enheder designet til at skære håret i næse, ører, bikini eller i templerne, samt til modellering af skæg og overskæg.

Modellen med funktionen af ​​vakuumsugning af skårne hår er meget praktisk at bruge - det hjælper med at spare tid på rengøring efter skæring. Affald suges i en speciel beholder, som er lige nok til at ryste ud.

Andre egenskaber

Selv når du køber en trimmer, skal du være opmærksom på følgende egenskaber, der gør brugen mere enkel og behagelig:

 • ergonomi og vægt af enheden - den skal være let og behagelig at ligge i din hånd. Det er godt, hvis kroppen er trimmet med gummi eller speciel plastik for at forhindre glidning;
 • baggrundsbelysning, som vil bidrage til at skabe den perfekte kontur og ikke miste et enkelt hår;
 • Praktisk placering af instrumentknapper;
 • yderligere funktion af hår arkivering;
 • Batteriladningsindikator;
 • våd barbering funktion;
 • alle slags dyser, der gør enheden alsidig
 • et specielt tilfælde eller stativ til opbevaring af trimmer og tilbehør, herunder en børste til rengøring af knivene, som bruges til at gå tabt i det mest uophørlige øjeblik.

Takket være en speciel stativ vil enheds tilbehør altid være til stede og aldrig gå tabt.

Egenskaber af mandlige og kvindelige enheder

I trimmerlinjen er der specialudstyr til mænd og kvinder. Mænd tilbydes primært skæg og overskæg trimmere, og kvinder tilbydes til bikini zone. Yderligere dyser gør disse og andre enheder mere alsidige.

Trimmere til mænd

Mænds trimmere er normalt lavet i en streng stil, diskrete farver og former. De mest populære funktioner er skæg trimning og fjernelse af synligt hår i næse og ører.

Bristle cutters tillader mænd ikke kun at forkorte hår og designe et skæg, men endda at tynde det. Dette vil hjælpe de specielle dyser, så du kan justere skive og længde af skiven. Nogle modeller har et moderne laserstyret system, der skaber en strålekontakt og dermed hjælper med at simulere et skæg. Sådanne indretninger kan bruges til at designe hårklipp i templerne eller halsen.

Philips har en nyere laserstyret laser trimmer, der giver dig mulighed for at få perfekte linjer, når du modellerer skæg og overskæg af komplekse former. At dømme efter brugeranmeldelser, er muligheden meget praktisk og værd at pengene.

Hvad angår trimning af håret i næse og ører, kræver det forsigtighed og nøjagtighed. Brug af saks i disse vanskelige områder, især nær slimhinderne, kan føre til skade. Det er mere hensigtsmæssigt at anvende specielle trimmere med en lille størrelse, et smalt hoved og roterende cirkulære dyser. Efter at have lært, hvordan man bruger en sådan enhed korrekt, vil det være muligt at udføre proceduren omhyggeligt, smertefrit og hurtigt.

Den indbyggede laser hjælper med at simulere den nødvendige kontur med lethed.

Trimmere til kvinder

Kvindelige enheder indeholder flere dyser end mænd, og varierer i attraktivt design. De er præget af miniaturestørrelser, elegante glatte konturer og lyse farver. Det antages normalt, at overskydende vegetation vil blive fjernet i zoner af bikini, underarm og øjenbryn. Trimmerkitet indeholder ofte specielle vedhæftede filer til disse områder, såvel som depilation pincet og peeling værktøjer. Stencils til intime hårklipp kan tilføjes.

Trimmere giver kvinder mulighed for uafhængigt og rettidigt at justere øjenbrynens form, fjerne overskydende hår i næse og underarm, samt engagere sig i modellering af hår i bikiniområdet. Enheden skal kunne fungere fint og smertefrit, fordi kvindens hud er mere følsom og følsom end mænd, og kan reagere med irritation selv til minimal indvirkning.

Trimmere til det rimelige køn er skabt af producenterne under hensyntagen til disse faktorer og er særligt sarte. Desuden anbefaler lægerne ikke barbering eller depilering af intime steder, da dette kan forværre sundheden hos det kvindelige genitourinary system. Det er at skære håret i en vis længde er den mest harmløse, ud fra medicinsk synspunkt, mulighed.

Kvinders trimmere er kompakte i størrelse og attraktive i design.

Universal enheder

Der er også professionelle universal trimmere med et stort antal dyser inkluderet. Mænd og kvinder samt professionelle mestere i skønhedssaloner kan bruge en sådan enhed til næsten alle muligheder for at fjerne og modellere hår på kroppen. Imidlertid er universelle trimmere ret dyre og arbejder ofte kun fra netværket, fordi de er designet til daglige driftstimer. Derfor er køb af dem til periodisk brug af hjemmet upraktisk. Konventionelle husholdnings trimmere er ikke kun billigere, men også enklere at bruge, og deres valg er så forskellig, at det er let at finde den optimale enhed til at løse dine individuelle problemer.

Universal enhed bruges hyppigere af professionelle i skønhedssaloner.

Valg af trimmer afhængigt af anvendelsesformål

Før du køber en trimmer, skal du beslutte dig for dine opgaver - som enheden vil blive brugt oftest til. Derefter kan du begynde at lede efter en model til højkvalitets arbejde med et specifikt kropsområde (for eksempel modellering af skæg og overskæg), og brug yderligere vedhæftede filer som en nyttig bonus. Der er nogle nuancer til at vælge en trimmer til forskellige formål.

Modellering skæg og overskæg

Når du vælger en trimmer til at simulere et skæg og overskæg, er det først nødvendigt at være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​justering af børstens længde og tonehøjde. Det er på disse parametre, at mulighederne for at implementere forskellige billeder afhænger for eksempel den tre-dages stubbeffekt, der nu er fashionabel. Udskiftelige dyser er ikke den bedste løsning, fordi de skaber vanskeligheder med at vælge en bestemt længde og ikke tillader jævnt at afskære alle hårene.

Gode ​​trimmere har funktionen til at justere længden ved at udvide knivene, for der er en funktion af omskiftningsmetoder på maskinen. Størrelsen kan variere fra 0,5 til 10 mm i trin på 0,5 mm. I dette tilfælde kan indikatoren vise de valgte numre på instrumenthuset.

Specialhjul giver dig mulighed for at justere længden af ​​de tilbagetrækkelige knive

Undersøg ikke kvaliteten af ​​metallet til trimmerbladene. Det afhænger af hvor længe enheden varer, og hvor godt den vil udføre sine funktioner:

 • almindeligt stål - en billig økonomi version - står over for udseendet af rust og bladernes hurtige ødelæggelse;
 • Rustfrit stål har meget bedre egenskaber, især hvis det er belagt med titanium eller diamant. Titaniumcoating anses for allergisk og er velegnet selv for børn. Diamant- eller carbonbelægning giver metallets ekstra stivhed og giver det perfekte snit.
 • keramik er en god mulighed, materialet opvarmes ikke overhovedet og tjener i lang tid, men sådanne blade er meget dyre;
 • Knive i rustfrit stål med speciel belægning er optimale i forhold til pris / kvalitet.

Titaniumcoating trimmer knive beskytter mod allergier og irritationer

Vi må ikke glemme manglende evne til at skærpe trimmerknive på egen hånd, da deres udskiftning ofte koster så meget, at det er mere rentabelt at få en ny enhed. Derfor er det bedre at vælge en trimmer med selvskarphed eller have en ændret vinkel på skæreskærer. De kræver ikke udskiftning i lang tid.

Af de ekstra funktioner er et vakuumsystem til affaldsborttagning, en kombineret strømforsyning (netværk + batteri) og muligheden for vådberbering den mest anvendelige bekvemmelighed. Børsterne vokser i ansigtet, og irritation vil være synlig for andre, og barberingen vil fugt og beskytte huden yderligere.

Hårskæring

Til haircuts bruger ofte en speciel enhed designet specielt til dette formål. Men trimmer kan også hjælpe her. Faktum er, at clipper er større og tungere, det er ubelejligt at bære det med dig, mens trimmeren er meget bekvemt, når man rejser og rejser på grund af sin lethed og kompaktitet. Muligheden for trimmeren er imidlertid begrænset: den kan ikke skære meget langt og hårdt hår, så det bruges ikke til hovedhåret, men til modellering af enkelte dele af frisure - oftest er templerne eller bagsiden af ​​hovedet.

Trimmer er normalt brugt til at danne linjen af ​​templer og nakke.

Selv ved hjælp af trimmer lave usædvanlige frisurer og design af hår. Dette er muligt på grund af tilstedeværelsen af ​​et minimumstrin for hårskæring (fra 0,5 mm). Derudover har nogle modeller et barberhoved, som gør det muligt at skære hårene ved roden, hvis det er nødvendigt. Som et resultat kan du oprette et trendy og kreativt billede for unge mennesker, der ønsker at skille sig ud fra mængden.

Trimmer hjælper med at skabe et kunstværk på hovedet.

Når du vælger en trimmer til skæring og styling af hår på hovedet, er det nødvendigt, at når du vælger en enhed til børsterne, skal du være opmærksom på følgende egenskaber:

 • det metal, hvorfra knivene er lavet;
 • tilgængelighed af selvskærende knive og lys til arbejde i svagt lys;
 • Tilstedeværelsen af ​​et stort antal forskellige dyser, så du efter eget skøn kan ændre længden af ​​skærehår, hvis denne model ikke har et justerbart bladesystem;
 • type mad. En batterioplader med mulighed for hurtig opladning foretrækker strømnettet, da det vil være nyttigt på vejen og på rejse;
 • Ergonomi af enheden: Hvis en person skærer sine templer eller ryggen af ​​hovedet med et spejl, kan enhver ekstra bevægelse ødelægge resultatet. Trimmeren skal ligge komfortabelt i din hånd, ikke glide ud og give adgang til vanskelige steder.

Øjenbryn form korrektion

Øjenbryn trimmer findes som en selvstændig enhed, og vedhæftede filer til den sædvanlige trimmer. Udadtil ligner den en pen med et blad, en lukket hætte på enden. Den aflange form og den lille bredde af enheden gør den nem at bruge og giver dig mulighed for at fjerne overskydende vegetation fra området af superciliary buerne og justere tykkelsen og konturerne på øjenbrynene. Ofte er sådanne anordninger designet til kvinder, og for mænd er der en speciel dyse i sættet til skæg eller næse og ører trimmer.

Trimmer vil hjælpe med at skabe en attraktiv øjenbryn linje for både kvinder og mænd.

Alle tidligere henstillinger vedrørende metal og funktionalitet af skæreelementet trimmer gælder fuldt ud for enheden til øjenbrynene. Men her må vi forsøge at finde en model, der vil være meget forsigtig med den delikate hud i ansigtet, uden tweaks og udskæringer. For at forstå, hvilke enheder der smerteligt skal klare denne opgave, skal du omhyggeligt studere feedback fra brugere, som allerede har købt og bruger disse modeller.

Hårfjerning fra næse og ører

En næse og øre trimmer er en kompakt enhed designet til at skære synligt hår i disse områder. Sådan vegetation giver indtryk af at være sjusket og sjusket, så folk, der omhyggeligt overvåger deres udseende, forsøger at slippe af med det regelmæssigt.

Yderst ser trimmeren ud som et tykt afrundet håndtag med en langstrakt, smal næse, der indeholder et blad. Næsen kan være lige i forhold til anordningens akse og kan være placeret i en vinkel. Denne hældning betragtes som mere brugervenlig.

Trimmer til næse og ører ser ud som et tykt håndtag med en kniv i enden

Princippet om drift af denne type trimmer er forskellig fra alle tidligere, fordi det er her, at bladene roterer i en cirkel og skærer hårene, der faldt i hullerne i enhedens hoved. Cirkulær rotation er kun egnet til at fjerne hår i næse og ører. I nogle modeller placeres knivene på siden af ​​den lange og tynde ende af enheden og bevæger sig vandret. Sådanne indretninger kan også bruges til andre formål - overskæg trimning, øjenbryn korrektion. Anbefalingerne vedrørende blades selv er de samme: rustfrit stål med en ekstra belægning, der forbedrer materialets egenskaber.

Arbejdshovedet på enheden kan være stationært eller aftageligt. Det aftagelige hoved gør det let at skifte kedelige blade. Stationær involverer ofte udskiftning af hele enheden, det vil sige, at en sådan trimmer kun vil tjene til tab af skarphed af bladene.

Ergonomisk enhed er vigtig, fordi den skal placeres nøje og drives på sårbare og ømme områder af kroppen (næse og ører). Hvad angår formen, vil nogen gøre det, så længe det passer behageligt i din hånd og glider ikke ud. Når du køber en trimmer til næse og ører, er det vigtigt at kontrollere, hvordan det ligger i hånden og hvor nemt det er at manipulere det.

Bikini område korrektion

Bikini trimmer er primært beregnet til kvinder. Han skærer til en bestemt længde håret, der dækker voksende i bikiniområdet. Selv om du skærer håret næsten under roden, så de ikke er synlige overhovedet, vil de snart vokse tilbage, fordi trimmeren forkorter hårene og ikke trækker dem ud med roden som en epilator.

Bikini trimmer giver dig mulighed for at skabe pæne og æstetiske haircuts på intime steder

Instrumenter til et bikiniområde kan have både brede (25-30 mm) blade, der muliggør hurtig behandling af store hudoverflader samt smalle (op til 25 mm), der bruges til at skabe mønstre og mønstre. Derfor, når du vælger en bikini trimmer, skal du selv bestemme hvilke af disse funktioner, der er mere nyttige. Der er imidlertid universelle modeller med yderligere smalle dyser, ikke kun til styling af hårklippninger, men også til behandling af næse eller øjenbryn.

Hovedkravet for en trimmer er fraværet af irritation efter brug, det vil sige maksimal pleje af huden. Derudover er det godt, hvis enheden har et batteri og holder et gebyr i lang tid, for når det er afladet, begynder det at arbejde værre og trække hår ud i stedet for at skære dem af. En anden vigtig fordel er muligheden for våd barbering, som giver dig mulighed for at bruge enheden i brusebadet og med specialværktøjer.

Udskiftelige dyser

Mange modeller af trimmere er udstyret med dyser for at øge alsidigheden af ​​enheden:

 • barberhøvel - for helt at slippe af med hår, som trimmeren ikke kunne klare;
 • til øjenbryn - til pletfjerning af enkelte hår og øjenbrynskorrektion.
 • til næse og ører - for at fjerne hår i næse og ører;
 • epilator - et lille antal bevægelige pincet giver dig mulighed for at fjerne hår fra roden;
 • kam - regulerer længden af ​​skåret hår;
 • peeling - for at fjerne hård hud i albuer og fødder;
 • detaljeret trimmer til præcis trimning. Smal dyse til registrering af klare grænser for templerne, skæg eller bikiniområdet.

De fleste trimmere er udstyret med ekstra vedhæftninger til forskellige manipulationer.

Sådan bruger du en trimmer

Iagttagelse af enkle regler for brug af en trimmer, kan du udføre forskellige hår styling procedurer bruger det hjemme.

Beard og overskæg trim

Beard haircut består af to faser:

 • forkorte håret til en vis længde;
 • udformningen af ​​skæggets kontur.

Hår før skæring skal vaskes med shampoo og kambevægelser fra ører til hage. På trimmeren skal du vælge den ønskede længde eller installere en kam-vedhæftning til skæring, og det er bedre at vælge størrelsen med en margin på nogle få millimeter. Den korteste børstehår opnås ved at anvende en trimmer uden dyser.

Fortsæt derefter direkte til skægets og overskægets design:

 1. Proceduren begynder med kindområdet. Trimmeren skal smidigt flyttes langs hårets vækst: strengt fra templet til hagen. For at opnå maksimal symmetri skal du barbere hver side igen.
 2. På samme måde for at behandle området under næsen, flytter glatte bevægelser til læbernes hjørner og derefter til hagen.
 3. I sidste ende skal du trimme linjen af ​​hårvækst skæg. For at gøre linjerne klare, bruges kun bladet og afskærer hårene mod deres vækst. Glat overgang kan opnås ved at bruge dysen til en kort haircut.
 4. For at forkorte det lange skæg og give det et pænt udseende, skal du begynde barbering med en dyse af betydelig længde, der passerer den over hele skæget mod hårets vækst (bund-op). Hvis du vil reducere skægets længde, kan du ændre dysen til en kortere.
 5. Efter at have erhvervet et skæg af den ønskede længde, skal du gå til barbering af nakken. Dette gøres ved hjælp af den korteste dyse og ved lav hastighed. Spejl hjælper med at kontrollere renheden af ​​barberingen.
 6. For helt at fjerne overskæg og andre hår omkring læberne, skal du smile med din mund lukket og gå langs den strakte hud med en trimmer langs overlæben.

Det sværeste område at barbere er området omkring læber og kind. For ikke at forveksle med formularen kan du tegne det på forhånd med en kosmetisk blyant.

Det er nødvendigt at udføre proceduren i godt lys og foran et spejl for at styre barberingsprocessen. Det er uacceptabelt at bruge en enhed til flere personer, da mange mikrober fra næse og ører nemt overføres fra den ene til den anden. Trimmeren skal være en enhed til personlig brug.

Hvis du har løbende næse, allergiske reaktioner, samt en tendens til at blødning fra næsen, kan du ikke bruge en trimmer til at fjerne hår fra næsen.

Hårene begynder at vokse tilbage i 3-5 dage afhængigt af personens individuelle egenskaber. Men siden trimning er en sikker og smertefri procedure, kan det gentages når som helst, når et sådant ønske opstår.

Video: skæg trimning hjemme

Øjenbryn formgivning

Øjenbryn har brug for regelmæssig og præcis konturkorrektion. Trimmer kan nemt hjælpe i denne sag, for med sin hjælp kan du skabe den ønskede form for øjenbrynene eller blot forkorte hårene.

For en behagelig og effektiv øjenbrynskorrigeringsprocedure skal du bruge værktøjer:

 • øjenbryn trimmer eller speciel dyse;
 • pincet til fjernelse af hår, som trimmeren måske savner;
 • øjenbryn børste - hår bør omhyggeligt kæmmes;
 • blyant til tegning af øjenbrynets kontur;
 • godt spejl, helst med forstørrelsesglas.

Hårklippelsesproceduren selv består af følgende trin:

 1. Forbered en trimmer (indstil den ønskede længde eller dyse).
 2. Karm øjenbrynene med børsten først op, så ned og forsigtigt trim de hår, der går ud over håret.
 3. Spred øjenbrynene i deres naturlige retning og trim hår, der bryder grænsernes klarhed.

Øjenbrynskorrektionsproceduren vil se sådan ud:

 1. Skitse med en kosmetisk blyant tegning den ønskede form.
 2. Træk pandehuden forsigtigt op og glat barberet hår over håret (fra yderkanten til indersiden).
 3. Fjern øjenbrynens hår med en børste og vurder resultatet. Gentag om nødvendigt proceduren.
 4. Påfør cremen på ansigtets behandlede områder.

For at rette øjenbrynens form, er det nødvendigt at styre trimmeren langs konturen skitseret af en kosmetisk blyant.

Bikini område haircut

Den mest populære behandling for kvinder er trimning af bikiniområdet. Dette er let forklaret, fordi trimmeren, i modsætning til barbermaskiner og epilatorer, ikke beskadiger huden. Bedømmelse af anmeldelserne, kvinder, der har forsøgt alle kendte metoder til at slippe af med overskydende vegetation, hævder at trimmeren fungerer bedst af alt.

Hår fra bikiniområdet bør kun fjernes på ren hud, og hvis det bliver dampet i varmt vand, vil barberingen blive endnu mere behagelig.

Bikiniområdet behandles som følger:

 1. Det udvalgte hudområde smøres med barberskum, sæbe eller almindelig fløde.
 2. Under barbering trimmer bevæger sig strengt mod hårets vækst. Huden skal være lidt strakt, så hårene vil stige, og proceduren bliver mere effektiv.
 3. Med den første oplevelse er det bedre at indstille den gennemsnitlige eller minimale hastighed for at vænne sig til enheden.
 4. Der bør ikke være nogen indsats, første gang proceduren kan være lang, men over tid bliver det nemt og hurtigt.
 5. Ved afslutningen af ​​proceduren skal huden behandles med et specielt efterskæringsværktøj eller bruge en baby creme.

For at opretholde effekten af ​​glat hud, bør proceduren for hårfjerning i denne zone gentages hver 2-3 dage.

Bikini-trimmer bør ikke gives til andre mennesker, og det anbefales ikke at bruge andres enhed, fordi det truer med at videregive ubehagelige sygdomme til hinanden. Det er nødvendigt at huske, at enheden til barbering af bikiniområdet er strengt en individuel ting.

Ved at bruge smalle dyser til trimmer kan du ikke kun forkorte håret i bikiniområdet, men også skabe smukke billeder fra håret.

Haircutter i bikiniområdet ser æstetisk og kreativt ud.

anmeldelser

Trimmer købte sin mand til en gave. Meget lang valgte. Jeg ønskede, at han skulle være nem at bruge, ikke for stor, osv. Min mand kunne aldrig lide maskiner og brugte altid klipper og trimmere. Fra dem er der ingen irritation og behøver ikke yderligere værktøjer til barbering (hud osv.). Valget stoppede på modellen Remington MB4120. Anmeldelser på mange steder var fremragende, og jeg besluttede at tage det. Siden virksomheden Remington har etableret sig som høj kvalitet og overkommelig. Trimmeren har kun en dyse, som kan justeres fra 0,4 mm til 1,8 mm. Uden dysen næsten under 0. Den fungerer på to AAA-batterier. Fra netværket er der ingen mulighed, kun batteriet / batterierne. Det klare sin opgave godt, kaster ikke håret, lader det ikke igennem, skærer det kvalitativt og smertefrit :)

MarinaK93

https://otzovik.com/review_5696340.html

God eftermiddag, i dag vil vi røre emnet epilering. En philips trimmer gav mig en mand til min fødselsdag. Først forstod jeg ikke, hvorfor jeg gør det mirakel af teknologi, men kender dem tættere vurderet i henhold til dens dostoinstvu.Itak hvad det repræsenterer trimmer, faktisk det neglesaks, men ingen hår på hans hoved, og for at fjerne overskydende vegetation i meget følsomme steder (bikini zoner). Trimmeren har to tilstande: 1. Hårfjerning med resten af ​​omkring 0, 5 mm, og 2. Hårfjerning (hvis du bruger den vedhæftede fil) med den resterende del af fem millimetrov.Udalyayutsya hår smertefrit, trim umuligt at skære dig selv, så det er ideelt til dyb hårfjerning. Et andet plus ved denne metode er, at det ikke giver dig nogen smerte. Det eneste negative er, at du ikke opnår absolut glathed med denne epileringsmetode. Generelt anbefales dette produkt.

Malya_91

http://irecommend.ru/content/epilyatsiya-bez-boli-i-porezov

Fordele: Hurtigt og nemt fjernet, komplet med mange dyser, højkvalitets montering, nem at justere, kan vaskes i vand, selvskærende knive, gode og højkvalitets saks.

Ulemper: det opkræves i lang tid, fungerer ikke på netværket, men kun på batteriet; der er ingen batteriindikator.

Brugserfaring: en måned eller mere

Der er forskellige trimmere. Der er trimmere til trimning af skæg eller frisurer. Der er trimmere til næsehårskæring. Men der er universelle trimmere, der har udskiftelige tips til at skære i alle dele af tela.Vot denne trimmer jeg søgte og fandt - Philips QG3335.Mne kunne lide det en relativt billig pris, et stort antal dyser og deres brand. Stadig, et solidt brand Philips og frank trash budet.Nu producerer ikke hvad jeg skal sige, på trods af den ydre skrøbelighed af værktøjer og design, alle på trimmeren arbejder normalno.Plastik kachestvennyy.Nasadok parti og for hvert enkelt tilfælde otdelno.Reguliruyutsya dyse nemt og let ponyatno.Takzhe De fjernes og sættes på. Dyserne er selvskærende. Dyserne kan vaskes i vand. Det klipper trimmeren anstændigt, træk ikke og ikke syltetøj. Og alting ville være fint, men der er ulemper: Det tager lang tid at lade op! Der er ingen ladningsniveauindikator! Derfor er det ikke klart, hvor meget mere opladning der er nok. Der er ingen mulighed for at arbejde direkte fra netværket. Kun efter opladning. Jeg bruger dog ikke trimmeren ofte, og det er ikke et stort problem. Generelt, hvis du har brug for en billig universelt trimmer af høj kvalitet, anbefaler jeg det!

sasha2015

http://irecommend.ru/content/universalnyi-byudzhetnyi-trimmer-dlya-vsego-tela

Jeg har fulgt mit skæg i lang tid, først havde jeg trimmer fra et andet firma, han tjente ærligt mig i flere år, og jeg købte det billigt, men heldigvis brød det. Jeg troede, han ville gå for pengene. Men på nytår gav min kone mig Brown. Som hun senere tilkendegav mig valgte hun i meget lang tid og var bange for at begå en fejl, og den unge mand tog det rigtige valg. Efter at have læst instruktionerne opladede vi det fuldt ud, det tog ikke meget tid, og jeg begyndte at teste det. Det er usædvanligt behageligt i hånden, forstyrrer ikke ledningen fra opladning, og vigtigst af alt er bladet let at skylle under rindende vand. Efter en fuld opladning har jeg nok af det i et par måneder, det klipper ikke huden, efter at der ikke er indgroet hår, omkring 20 længdeindstillinger, og et andet vigtigt punkt er der en ladningsindikator. Jeg er meget tilfreds, alle procedurer tager ikke mere end 15 minutter.

Jenya_Soho

http://irecommend.ru/content/idealnyi-trimmer-dlya-vyravnivaniya-borody

Jeg kunne godt lide, værdsat, at den kan bruges som barbermaskine og hårklipper sammen. Meget økonomisk. Jeg får et hårklipp nu hjemme uden problemer. Det er også lettere at model et skæg, trimmeren kan fint trimme, tynde og fjerne for meget. Rens regelmæssigt vegetationen i hans fars næs og ører. så vi bruger hele familien! Trimmeren er letvægts, virker stille og er meget nem at rengøre, kan bruges under hanen. Den største fordel i forhold til andre trimmere og barbermaskiner er skarpe knive! lige bastard og vigtigst af alt, de er ikke dumme!

Denis

https://www.eldorado.ru/cat/detail/71228446/?show=response

Det er ret nemt at vælge et valg af din trimmer og lære at bruge det selv. For at gøre dette skal du omhyggeligt studere oplysningerne om de enheder, der præsenteres i salget, og afgøre, hvilken af ​​dem der passer til dine formål. Valget af modeller er stort og varieret. Men de vigtigste kriterier for den funktionelle trimmer er de samme for alle typer enheder: kvaliteten af ​​bladets metal, deres længdejustering, selvskærende knive, den kombinerede effektmulighed, ergonomisk design, forskellige nyttige tips i kittet. Ved at vælge en enhed med sådanne egenskaber, vil det være muligt at tage vare på kropshår i lang tid i et behageligt hjemmemiljø uden at ty til mesteres skønhedssalon. På den måde kan du spare tid og penge.

Sådan vælges en trimmer

Pas på dit udseende er en vane, der eksisterer uden for tid og mode. Det er relevant for mænd og kvinder, for elskere (eller elskere) af frodige frisurer og korte hårklipp, til skæg eller skæg, bløde sideburns eller glat hud. Ikke overraskende, på hylderne og i katalogernes kataloger kan du finde et stort antal enheder og tilbehør til at skabe et velplejet fashionabelt billede. Disse omfatter trimmere. Lad os prøve at finde ud af, hvem der har brug for en sådan enhed, og hvordan man vælger den ideelle model.

Hvad er en "trimmer"?

Blandt trimmerne til skæring kan du finde modeller til forskellige opgaver:
1. Til skæring skæg og overskæg;
2. til pande skæring
3. At skære hår i næse og ører;
4. For at skære hår på kroppen;
5. For at skære hår i nakken og halsen;
6. For hårklipp hoved.

Lidt historie

Karakteristika (udvælgelseskriterier) af moderne trimmere

I betragtning af formålet med sådanne anordninger anbefaler vi først at være opmærksom på bladene. De spiller en central rolle i processen med at bruge en trimmer, påvirker varigheden af ​​dens anvendelse.

Også på salg kan du finde modeller af trimmere med knive af almindeligt stål eller keramik. Den første er ikke særlig pålidelig, men billigere end nogle analoger. Og prisen på enheden kan i nogle tilfælde være en væsentlig faktor. Hvis du vil gemme eller vurdere behovet for trimmer til dig personligt, er det fornuftigt at først købe en enklere model.

Keramiske knive forbliver skarpe gennem hele livscyklusen, men sidstnævnte er ikke så lang. Dårlig keramik vil smuldre, hvilket vil være en ubehagelig overraskelse i brugsprocessen. Til gengæld er der blandt husstamme trimmere modeller med keramiske knive sjældne.

Endelig er der modeller med titaniumblade. Fabrikanter af sådanne trimmere erklærer deres maksimale skarphed og holdbarhed. Men for sådanne ydelser bliver nødt til at betale anstændigt.

Når du vælger en trimmer og vurderer det materiale, som dets knive er lavet af, er det vigtigt at huske to enkle regler:
1. Skarpe kedelige blade i sådanne anordninger er ekstremt problematisk.
2. Udskiftning af trimmerbladene er ikke billigt. Punktet er, at det er det til tider lettere, om ikke billigere at købe en ny model end at søge efter og installere udskiftningsblade.

Derfor anbefaler vi at være opmærksom på selvskærende rustfri stålblade. En sådan model vil vare så længe som muligt og vil sikre komfortabel brug over hele driftsperioden.

En anden vigtig teknisk og operationel egenskaber - funktioner power trimmer. De fleste moderne modeller er drevet af et specielt indbygget batteri. Men der er stadig trimmere (omend sjældent), der udelukkende arbejder fra en stikkontakt og endda fra almindelige batterier.

Arbejde fra netværket er mere rentabelt set ud fra at spare på batterier, men stiller begrænsninger på mulighederne for at bruge enheden. Ejeren af ​​denne trimmer bliver "bundet" til stikkontakten.

Det er ikke overraskende, at trimmere, der arbejder på deres eget genopladelige batteri, fortjener det mest populære. Ved køb af sådanne modeller anbefaler vi at være opmærksom på varigheden af ​​arbejdet uden genopladning. De fleste moderne trimmere opererer på en enkelt batteriladning i 30-40 minutter. I de fleste tilfælde kan dette være tilstrækkeligt til flere haircutcykler. Men i salg kan du finde modeller, der fungerer autonomt i mere end en time. En sådan trimmer vil være nyttig for elskere af rejser i naturen og beundrere af passende hvile. Når man sammenligner modeller for at arbejde uden genopladning, er det værd at huske, at producenten ofte er middelmådig og undertiden overvurderer deres egenskaber, og det betyder, at i virkelige forhold (når man skærer et tykt skæg, meget hårdt hår osv.) mindre angivet.

Af den måde kan ikke alle modeller med et batteri arbejde ved opladning. Vi anbefaler at være opmærksom på dette (samt tilstedeværelsen af ​​funktionen for hurtig opladning), når du køber en enhed.

Det vil også være nyttigt, at den valgte trimmer har en ladningsindikator. Men det skal huskes, at det undertiden ikke er for informativt. Tillid til optegnelsen af ​​en sådan funktion i brugsanvisningen eller i reklamebøgerne er ikke værd. Nogle gange sætter producenten afgiftsindikatoren "for et kryds." Derfor er det bedre at personligt kontrollere displayets bekvemmelighed, før du køber. Dette vil hjælpe med at undgå uventede situationer i processen med at bruge trimmeren.

Muligheden for at nogle modeller arbejder fra elektriske netværk med forskellige spændinger (100-240 V) er også forbundet med emnet strømforsyning. En sådan universalitet vil være vigtig for brugere, der rejser meget til andre lande og vil bruge deres sædvanlige enhed overalt.

En god trimmer er en universel enhed, der gør det muligt at justere længden af ​​klippet hår i et stort udvalg. Dette kan gøres med udskiftelige dyser. Denne mulighed er mindre praktisk. Dyser har brug for et sted at opbevare, tage med dig for at sikre, at de ikke går tabt. Ja, og forskydningsmodel med en dyse er ikke altid den samme nøjagtigt.

Brug af en trimmer er især praktisk, hvis du kan vaske håret af det under rindende vand. Til dette skal enheden være vandtæt. Typisk rapporterer producenten om sådanne "chips" af sin model ved hjælp af catchy påskrifter på pakken. Vær opmærksom.

Praktisk og funktionel støvsuger. I dette tilfælde opsamles skårne hår i en speciel beholder. Du kan bruge denne trimmer overalt uden at bekymre dig om problemet med at rydde op efter dig.

Der er mere kontroversielle muligheder for moderne trimmere. For eksempel funktionen af ​​laser vejledning. På den ene side giver det dig mulighed for at klippe håret perfekt glat og skabe selv de mest sofistikerede former.

Funktioner, som er valgfrie for de fleste brugere, omfatter for eksempel muligheden for arkivering, det vil sige hårskæring på samme tid på forskellige niveauer for deres større visuelle overflod og tilstedeværelsen af ​​en dockingstation til opladning.

Anbefalinger til udvælgelse

Hvis du planlægger at bruge trimmeren i bruseren eller vaske den under vand, skal du være opmærksom på fugtighedsbeskyttelse. I dette tilfælde passer sådanne modeller f.eks. Til dig.

Hvordan vælger man en trimmer?

Hvad er en trimmer, og hvorfor har en mand med skæg brug for det? Hvad er forskellen mellem hårklippere og elektrisk trimmer? Tips til at vælge det bedste.

Hvad er en trimmer?

En trimmer er en elektrisk barbermaskin til trimning og trimning af håret på både ansigt og krop. Male trimmere adskiller sig fra kvindelige epilatorer primært fordi de har en speciel justerbar hætte, der giver dig mulighed for at indstille den ønskede hårlængde - normalt fra 0,5 til 10 mm.

Der er forskellige trimmer modeller - hårklippere, skæg trimning, vegetation på kroppen og endda næse hår. De fleste enheder er multifunktionelle. Som en trimmer til skæg kan der også anvendes nogle modeller af konventionelle elektriske barbermaskiner.

Skære trimmer eller krop trimmer?

Når du vælger en trimmer, er det først og fremmest nødvendigt at bestemme formålet med dets brug. Hvis du planlægger at trimme håret på kroppen, men ikke på ansigtet, vil enhver grundlæggende model med minimale tuningfunktioner passe dig, da hårets længde ikke spiller en stor rolle i dette tilfælde.

Hvis du har brug for en trimmer til skæg og overskæg, så skal du være ganske svært uden mulighed for finjustering (regulering i millimeter) og uden dyse til en kontur frisyre. Vi bemærker dog, at næsten ethvert skæg trimmer også kan bruges til trimning af kropshår.

Yderligere funktioner

De typiske ekstra funktioner af trimmere omfatter evnen til at skære vådt hår (hvilket er vigtigt for dem, der først barberer kinderne og derefter trimmer håret på hagen og overskæg med en trimmer), et rundt hoved til at skære hår i næse og ører og evnen til at skære hår på hovedet.

Når det drejer sig om hårskæring på hovedet, er det vigtigt at nævne, at denne operation er ekstremt svært at gøre alene - selvom du bare vil klippe håret meget kort, vil det være svært at gøre det ved hjælp af et spejl. Enhver anden person vil udføre denne operation hurtigere og mere succesfuldt.

Body trimmer

Når du vælger en trimmer til kroppen, skal du først og fremmest være opmærksom på bredden af ​​dysen til haircuts - maskiner med en bred dyse bliver lettere at bruge. Enheden selv skal sidde komfortabelt i hånden og ikke glide - det er bedre at købe en model med en let ribbet og gummeret overflade.

Batterikapacitet, opladningshastighed, evnen til at arbejde direkte fra en stikkontakt og ledningens længde spiller også en rolle. Billigere modeller af finger-type batteriet trimmere anbefales normalt ikke - deres batterier skal udskiftes ofte nok.

Trimmer Care: Top Tips

En trimmer er primært et system af mekaniske knive, der skærer hår. Derfor er det vigtigt at huske, at disse knive fra tid til anden skal rengøres eller endda olieres. Dyre og højkvalitetsmodeller kan normalt vaskes under rindende vand, og smøring med motorolie er ikke nødvendig.

Tilstedeværelsen af ​​en særlig ladestation har ikke altid en positiv effekt på batteriets levetid, da det hele tiden er i genopladningstilstand. Hvis du vil bruge trimmeren i mange år, udvikler du vane med at tømme batteriet først til nul, så lad det helt oplades.

De vigtigste regler for pleje af ansigtshår. Alt om, hvordan du hurtigt opnår et tykt og frodigt skæg.

Sådan vælges en trimmer: anbefalinger

 1. En smal trimmer trimmer er primært egnet til skæg trimning og overskæg trimning. Hvis du planlægger at bruge en trimmer til kropshår, vil det brede hoved være meget mere praktisk og praktisk at bruge.
 2. Evnen til præcist at styre barberhovedets højde (og dermed længden af ​​det trimmet hår) er en funktion, der er vigtig for at skære ansigtshår, men ikke så afgørende for vegetation på kroppen.
 3. Finger-betjente batteriet trimmere er mere egnede til periodisk trimning af ansigtshår på en arbejdstur eller ferie. Hvis du planlægger at bruge enheden dagligt, foretrækkes en model med et indbygget batteri.
 4. Trimmerens levetid påvirkes ikke kun af batterikvaliteten og rigtigheden af ​​dens anvendelse, men også af kvaliteten af ​​de mekaniske knive. Det er vigtigt at huske, at nogle trimmere skal smøres periodisk med motorolie.

Trimmer til trimming af kropshår og skæg trimning er et tilbehør, der er brug for af næsten enhver mand. Ved at vælge den bedste model skal du være opmærksom på funktionen af ​​regulering af dysen samt muligheden for at arbejde direkte fra elkablet.

Hvilken epilator er bedre: disk eller pincer?

Hvordan man får stubben til at vokse på ansigtet: De mest effektive måder