Skærpe et barberblad: beviser og effektive metoder

Tilgængeligheden og bekvemmeligheden ved barberskrabere har resulteret i, at de er ekstremt populære hos både mænd og kvinder. Men det er ikke nok at vælge en god barberkniv, du skal stadig bruge og opbevare den, så den varer længere og udfører sine funktioner med høj kvalitet. Fordi ejerne og der er spørgsmål om hvordan man skærper barbermaskinen, så proceduren gav det bedst mulige resultat.

De fleste brugere forsøger ikke at skærpe knive hjemme, fordi de tror, ​​at dette er svært og usandsynligt. Men nogle beslutter stadig at finde sådanne metoder og forlænge barbermaskinens levetid.

Sådanne metoder eksisterer og er ganske effektive derhjemme. Selvom barberbladet ikke er en kniv, kan den ikke opdateres på den sædvanlige måde.

Hvorfor skær du selv

Spørgsmålet om muligheden for skarphed knivblader er relevant, og der er flere svar på det. For det første giver det dig mulighed for at forlænge maskinens levetid. Det er, i stedet for at kaste en barberkniv, kan du opdatere det og bruge det i samme tid.

For det andet sparer det penge. Efter alt kræver køb af udskiftningskassetter regelmæssigt betydelige finansielle investeringer. Og deres opdatering og opdatering vil medvirke til at udskyde gå til butikken i mindst flere måneder.

For det tredje er det ikke altid muligt at købe udskiftelige kassetter, og det er et presserende behov for barbering sikkert og simpelt. For ikke at forsinke barberingsproceduren til køb af et nyt blad, kan du skærpe det og nyde resultatet.

Razor sharpening er en nyttig og praktisk færdighed, der giver dig mulighed for at spare penge. Efter at have prøvet en gang for at anvende en af ​​metoderne til skærpning af bladet, vil hver bruger kunne lære og udføre proceduren hurtigt og effektivt.

Brug af et specielt værktøj til slibning

Efterspørgsel skaber altid forsyning, så ikke så længe siden var der specielle anordninger til slibning af knive hjemme på markedet. Enheden er en pen, der er forsynet med en lille stribe plastik, på overfladen hvor der anvendes et specielt slibemiddel. Det giver dig mulighed for at male engangs- og genanvendelige barbermaskiner med samme effektivitet, der forlænger deres liv flere gange.

En fremtrædende repræsentant for sådanne enheder er enheden af ​​det danske firma RazorPit, selvom den har en billigere analog af den ukrainske Zattoch. Indretningerne er nemme at bruge og giver et godt resultat. Sekvensen af ​​handlinger omfatter følgende trin:

 1. På overfladen af ​​enheden skal du lægge lidt kosmetik - gel eller skum.
 2. Hold den skære del af barbermaskinen over sliben i modsat retning til, hvordan barbermassen bevæger sig under barberingen.
 3. Afhængigt af maskinens varighed er 25-30 bevægelser nok til at gøre knivene skarpe igen.

Fremgangsmåden er enkel og produktiv, men du skal forstå, at selve apparatet til at skarpe en barbermaskine også koster penge. Måske er udskiftningen af ​​aftagelige kassetter på maskinen billigere.

Blade slibning med denim

I stedet for en enhed til slibning af knive kan du bruge denimmateriale eller et ribbet stof. Virkningen af ​​en sådan procedure er praktisk taget ikke forskellig fra brugen af ​​specielle enheder, men det er billigere og enklere. Fremgangsmåden er som følger:

 1. Jeans skal vende ind ude.
 2. Under et lille stykke stof skal du lægge lidt tyk ting - en papcylinder, en træbjælke eller en linjal.
 3. Jeans bliver sædvanligvis syet af et diagonalt stof, så en tæt foring skal placeres nøjagtigt. Hvis jeansne sys nøjagtigt, skal bunden fastgøres diagonalt.
 4. En barberkniv holdes langs stoffet i modsat retning til normal barbering. Det skærer knivene og holder stoffet helt.

Du kan gentage skærpningsprocedurerne for knivene flere gange, indtil stålet bliver så tyndt, at det ikke længere kan genoprettes. Men før det kommer, kan du bruge maskinen i meget længere tid uden at bruge mange penge.

Hvis du skal skærpe knivene på en elektrisk barberkniv, er det bedre at kontakte en specialist. Det er særegent, at skraberen skal deles adskilt for enhver handling, hvilket betyder at det bliver nødvendigt at samle det. For en nybegynder er det ikke altid en enkel og nem procedure. Men skarpheden af ​​en konventionel maskine er en meget ægte proces, der er værd at prøve mindst en gang.

Sådan skærper du barbermaskinen: Udfyld instruktionerne

Shaver er det mest praktisk værktøj til barbering, da det ikke kræver brug af kosmetik, hygiejne, og vigtigst, efter at barbering er ingen irritation, rifter eller hudafskrabninger på huden. Og hvis nogle år siden var en nyhed for mange mænd, har hver tredje mand i dag en elektrisk barbermaskine i arsenalen til barberingstilbehør.

På trods af enhedens funktionalitet og kvalitet har shaveren regelmæssigt brug for skarphed. Ellers vil kedelige blade ikke skære, men snarere trække hår ud af huden og forårsage alvorlig irritation og indvækst. Når du køber en sådan enhed, skal du derfor straks spørge om, hvordan du raser el-barberen efter et stykke tid, hvis knivene ikke klare deres funktioner.

Hvorfor skal jeg skærpe knivene på en elektrisk barbermaskine?

Fordelene ved en elektrisk barbermaskine er de omstændigheder, det kræver til barbering. Mere præcist kræver det ikke det, da man bruger en elektrisk barberkniv, er det nødvendigt at fjerne overskydende vegetation helt tør uden vand, skum og andre barberingsprodukter. Enheden er kompakt og mobil, men den kan bruges overalt. Enheder, der har en selvrensende funktion, ville være ideelle, men der er stadig få sådanne modeller på markedet.

Under drift er barbering af barberbladene nødvendigt, og selv om vi overvejer modeller med selvskærende knive, skal det også før eller senere skærpes. Nogle mænd foretrækker blot at skifte blades til nye komponenter, andre vender sig til specialister. Faktisk vil mange være i stand til selvstændigt at skærpe knivene på en elektrisk barberkniv for at returnere dens funktionalitet.

Særlige knivspidsere

Til skarphed af alle slags sikkerheds barbermaskiner, herunder elektriske barbermaskiner, anbefaler eksperter at bruge specielle sharpenere fra forskellige producenter. På grund af det faktum, at efterspørgslen altid skaber forsyning, blev sådanne apparater skabt til selvslibning af knive og knive. Det er en enhed i form af en pen med tilstedeværelse af en flad plast, hvis overflade er behandlet med et slibemiddel.

Takket være slibemiddelet ved hjælp af en sådan enhed kan du skærpe knive og knive i barberingsværktøjer, det være sig engangsbrug eller genanvendelige maskiner eller elektriske apparater. En fremtrædende repræsentant for en sådan skærper er RazorPit-anordningen af ​​dansk oprindelse samt den ukrainske ækvivalent til denne Zattoch-enhed med en overkommelig pris.

Instruktioner om hvordan man skærper knivene på en elektrisk barberkniv med en sådan skærp omfatter flere trin:

 1. På overfladen af ​​skærperen sætter lidt bekendt med mændens gel eller barberskum.
 2. Den skærende del af enheden skal holdes langs sliben modsat den retning, som en mand observerer under barberingen.
 3. Antallet af sådanne bevægelser skal være omkring 20-30 gange, afhængigt af el-barbermaskinens levetid.

Faktisk er skæring af knivene med skærpere den nemmeste og mest overkommelige måde for mange mænd at genoplive barberingsværktøjer. Sharpeners er relativt billige og kan bruges i lang tid til deres tilsigtede formål, hvilket sikrer den skarpe skede af et elektrisk barbermaskin eller værktøjsmaskiner.

Sådan skærper du den elektriske barbermaskin derhjemme?

Knive af elektriske barbermaskiner er normalt lavet af rustfrit stål, som er dækket på toppen med et lag af keramik eller titanium. At skarpe en elektrisk barbermaskine vil snart eller senere være nødvendigt for nogen af ​​dens ejere, derfor er problemerne med selvskarphed i hjemmet relevante for alle. Eksperter tilbyder flere effektive metoder, takket være, at enhver kan vænne sig til at genoplive apparatet og returnere det til systemet.

Med sandpapir

De mest almindelige barberblade af en elektrisk barbermaskine indebærer brugen af ​​emerypapir med en gritstørrelse på 1.200 eller 2.500 enheder. For at gøre dette, skal du fjerne apparatet fra knivene, så behandle overfladen med sandpapir 1200. Nemlig indsætte knive eller kardanaksel af enheden, sted og fast trykke ned i papiret, tænde den efter 10 sekunder og overleve.

Efter denne behandling gentages alle handlinger, brug kun papir med en maksimal kornstørrelse på 2500. Ved afslutningen af ​​arbejdet rengøres alle komponenter, rengør arbejdspladsen og opsamler elektrisk udstyr. Eksperter anbefaler brugen af ​​sandpapir uden en blød foring, når det drejer sig om at skærpe elektriske barberknive. Denne teknik følges med sådanne maskiner, for hvilke andre metoder ikke er effektive, for eksempel Era-100-modellen.

Med en skruetrækker og glas

Til at begynde med skal en mand have en boremaskine med en omvendt eller en skruetrækker, og også at forberede glas til at skærpe knivene på enheden. Princippet om slibning indebærer omvendt omvendt af skruetrækkeren, da de kun går i retning med uret, vil de kun kaste bladen. Knivene tages ud af barbermaden, placeres under glas, og derefter ved hjælp af en trekantet dyse og omvendt bevægelse skæres kniven. Lille skruetrækkerhastighed varer ikke mere end 5 minutter.

Brug af GOI pasta

Razor skarphed indebærer brugen af ​​en anden enhed - GOI pasta. Dette værktøj blev først markedsført for hundrede år siden. Det primære formål med pastaen var at polere metaller, sten, keramik og stål og senere til andre overflader. I dag tilbydes flere typer pasta:

 • for en mat effekt på overfladen;
 • til grov polering
 • til glans effekt og efterbehandling.

Hvis vi taler om metallet i elektriske barberknive, er det umuligt at påsætte pastaen i den rene form, den fortyndes til tilstanden af ​​en opløsning eller påføres med en blød klud. Den elektriske barbermaskine skæres med GOI-pasta som følger:

 • i en gryde opløses pastaen i en lille mængde vegetabilsk olie;
 • Tilsæt lidt opløsningsmiddel til blandingen;
 • Yderligere blokke af knive af en elektrisk barbermaskine bør sænkes ned i opløsningen;
 • du skal holde knive så længe en barberingsprocedure varer i gennemsnit;
 • I slutningen af ​​knivene skal du tørre med et papirhåndklæde og samle enheden.

Pastafabrikanter og specialister til slibning af knive og knive af elektriske apparater bemærker, at apparatet efter disse manipuleringer vil fungere som nyt. Ved udskiftning af knive anbefales det først at foretage en lignende polering med pasta, så barbermaskinen virker 100%.

Ved hjælp af denim

Du kan genoprette skarpheden af ​​barberknivene eller elektriske barberknive med hjælp af denim. Metoden kræver ikke økonomiske omkostninger og løfter et resultat ikke værre end i tidligere metoder. Instruktionen omfatter følgende trin:

 • denim viste sig;
 • et lille stykke jeans inde ude er placeret oven på en holdbar genstand, for eksempel en træbjælke, lineal eller papcylinder;
 • hvis jeansne sys nøjagtigt, er foringen holdt diagonalt, hvis jeans er lavet af diagonalt stof - foringen er fastgjort nøjagtigt;
 • knivene på en barbermaskine flytter på stof i modsat retning fra sædvanlige under barberingen.

Sådanne manipulationer vil bevare stoffets integritet og skærpe knivene. Men denne metode er egnet til midlertidig rystning flere gange. Ja, og for elektriske barbermaskiner, er denne metode ikke altid tilstrækkelig effektiv, mange eksperter siger, at det er svært at finde høj kvalitet jeans til knivpunktet.

konklusion

Med tålmodighed og færdigheder vil alle mennesker kunne rehabilitere sin elektriske barbermaskine og skærpe hendes knive. Dette vil give mulighed for lang tid at bevare apparatets levetid og sikre en mand med høj kvalitet og uhindret barbering af børsterne. Hvis du følger alle instruktionerne og reglerne, vil hjemmehugning ikke være ringere end den, som mesteren udfører. Skarphed med GOI-pasta anses for at være den mest kvalitative metode, hvorefter levetiden forlænges et år fremover.

Sådan skærper du elektriske barbermaskiner

Den elektriske barbermaskine er ikke længere en nyhed, og de mandlige repræsentanter, der foretrækker denne enhed til konventionelle barbermaskiner, er kendt for sine fordele. Elektriske barbermaskiner kræver hverken vand eller specielle barberingsprodukter, som de er mere mobile til, hvilket er særlig værdifuldt når de rejser. Ved barbering med en elektrisk barbermaskine er huden mindre irriteret, og muligheden for nedskæringer er udelukket. De enheder, der har en selvrensende funktion, anses næsten perfekt.

Under drift kan knivbladene kræve slibning. Apparater med selvskærende knive fremstilles nu, men selv om de, selv om de senere fejler. For at løse dette problem er det ikke nødvendigt at kontakte en specialist eller købe nye blade. Du kan skærpe knivskarber selv. Ved at vælge en af ​​skæringsmetoderne og nøje følge instruktionerne, kan du forlænge bladets levetid i mindst et år og dermed spare på køb af nye.

Måder at skærpe barbermaskiner hjemme

Elektriske barbermaskiner er roterende eller mesh. Uanset hvilken type instrument, er rustfrit stålknive for at undgå allergier dækket af et lag af titanium eller keramik. Selvfølgelig, hvis der er tvivl om muligheden for selvskærende knive, er det bedre at kontakte en specialist, eller du kan bruge en af ​​de "folkelige" måder at løse problemet på.

Sandpapir Metode

Til skæring af knivene skal du bruge 1200 og 2500 sandpapir. For at skærpe skal knivene fjernes. For det første skal knivene behandles med 1200 grit sandpapir. For at gøre dette skal du sætte dem på papir, indsætte en razor shaft eller cardan, trykke på den og tænde den i 10 sekunder. Desuden skal det samme gøres ved brug af 2500 grit-nødpapir. Efter de udførte manipulationer skal alting rengøres og monteres i omvendt rækkefølge. For større effektivitet er sandpapir bedre at tage uden et blødt substrat.

Hjælp. Denne skarphedsmetode er velegnet til de razors, der ikke kan skærpes ved hjælp af GOI-pasta, for eksempel til epoken "Era-100".

Metode ved hjælp af GOI pasta

Indsæt GOI, dukkede op for næsten hundrede år siden, og hele tiden er blevet brugt til polering af metaller, herunder stål, keramik, sten og nogle andre overflader. Populariteten af ​​dette poleringsmiddel forklares ikke kun af fremragende resultater efter applikationen, men også af dets overkommelige pris. GOI pasta er tilgængelig i 4 typer:

 • til grov polering
 • at gøre overfladen kedelig
 • til efterbehandling og glans.

Det er umuligt at anvende GOI-pastaen direkte på metaloverfladen, du kan bruge en blød klud til dette eller forblande pastaen med ethvert opløsningsmiddel.

Skarphed trin:

 1. Brug af retter, pasta fortyndet med vegetabilsk olie.
 2. Tilsæt tilgængelig opløsningsmiddel.
 3. Kniv enhed elektrisk apparat nedsænket i opløsningen.
 4. Inkluder el-barbermaskin for perioden, som normalt tager barbering.
 5. Efter alle manipulationerne tørre knivene.

Efter denne behandling vil barberbladene være lige så gode som nye.

Det er vigtigt! Hvis bladene for nylig er blevet ændret, er det nødvendigt at male dem med GOI-pasta inden starten af ​​operationen.

Skarphedsmetode med glas og skruetrækker

For at gøre slibeknive på denne måde har du brug for almindeligt glas og en skruetrækker eller en boremaskine med en omvendt.

Det er vigtigt! For at skærpe knivene på denne måde er det nødvendigt at bruge omvendt omvendt - bevægelse med uret vil kun kaste knivene endnu mere.

Bladet, der tidligere blev ekstraheret fra barbermaskinen, skal lægges på glasset, og der skal skærpes med en trekantet dyse og omvendt omvendt. Skruetrækker skal arbejde med lav hastighed, hele processen tager ikke mere end 5 minutter.

Sammenfatning

Ved hjælp af en af ​​ovennævnte metoder, med visse færdigheder og tålmodighed, kan du selv skærpe knivbladen selv, hvilket vil forlænge deres levetid i lang tid. Resultaterne af skærpning udført hjemme, underlagt alle regler og anbefalinger, må ikke give resultaterne efter professionel behandling. Praksis viser, at når der skæres kniv med GOI pasta, vil de arbejde fejlfrit i mindst et år.

Skarphed til sikkerheds barbermaskiner. årgang

Søgning fandt ikke, det er muligt, at dupe.
Men det vil dog være interessant at finde ud af, hvad vores bedstefar har brugt.
Operationsprincippet er køligt.
Billeder fra internettet.

Sjældenhed - ikke et museum. På hammeren 200 gnider loftet. Denne er fra SIEMENS.
Jeg tror - det er stadig en skærper. Til redigering er der en separat tilpasning - Pyramiden af ​​Kashpirovsky. (eller Chumak?)

(slettet af forfatteren). egnet til redigering.

Måske er det værd at overveje, hvad redigeringen er, og hvilken skærpning er. (dette er mig generelt)
Og som i vittigheden: "Hvad tror du, hvor kan jeg tegne en linje mellem erotik og pornografi?" (På billedet). " - "Jeg tænker her." - "Mmm, og jeg tænker her."

Dette tænker allerede. Man sagde, at alt er dialektisk, det andet - at alt er relativt. )

Så ligesom i en vittighed

Bladegenskaber "restaureret" på indersiden af ​​en rund glaskop. Jeg tænker med et let slibemiddel i form af tandpulver. Resten er fra den onde.

I den civiliserede verden var der særlige skarpere til denne virksomhed.
Men da bladene i det væsentlige blev disponible og deres RK begyndte at blive overtrukket med fluoroplast for at forbedre glidning, blev sådanne skærpere irrelevante. Selv om de eksisterede mange arter.

Ja, jeg havde det i barndommen. Jeg ved ikke, hvor hun gik da.
Ivan, hvordan bruger du disse i dit billede?

Jeg aner ikke, m. Aden vil fortælle?
Som jeg forstår, blev det regeret uden slibende, fordi Jeg så skarpere til at bruge slibemidler selv i en galskabsituation er svært at forestille mig. dvs. Dette er ikke skarphed og redigering. Det faktum, at grønt glas er forresten uranglas.

citat: m. Aden vil fortælle?
Nå, gamle mænd, giver du
Vi sænker bladet ind i glasset med kanterne på væggene, trykker let med en finger og med lette bevægelser kører vi til højre, så vendes det over fra bagsiden. Væskning af væggene indefra, tilsætning af tandpulverprocessen - til smag, men det kan være sådan.

I kampagnerne, med kun koldt vand (som i floden) - var der ingen problemer hidtil. Nok "maskine" og almindelig sæbe.

Sandt, de barbere ikke hver dag, normalt var der nok tid i 2-3 dage. Og den slags b / m er anstændig, og du bruger ikke for meget tid på det. For at forhindre, at insekter skjules i børsterne, er der et par gange om ugen nok.

Et skæg kan være godt, men det er sværere at holde det i orden. Mange har brug for "vaskemidler" til vask og derefter en anden til tørring. B / m glat ansigt ansigt hurtigt vaskes, tørres - og gik hvor det er nødvendigt.

Sådan skærpe du din kniv inden barberingen

Ved hjælp af en kniv forbereder vi mad, skærer mad og udfører andet arbejde på gården. Det er derfor meget vigtigt, at knivbladet altid forbliver skarpt. Teoretisk set er der ikke noget ved at skærpe knive, men i praksis viser det sig, at ikke alle kan slibe en kniv godt. For at få en ide om, hvordan man skærper knive og hvordan man gør det korrekt, anbefaler vi at læse vores artikel.

Hovedtyper af knive

Før du begynder at skærpe en kniv, skal du finde ud af, hvilket materiale det er lavet af. Knive er af flere typer:

 • Kobberstålknive - den mest overkommelige, lavet af en legering af jern og kulstof, let skarpt og forbliver skarp i lang tid. Blandt manglerne kan man bemærke - knivbladets oxidation fra samspillet med mad eller et surt medium, på grund af dette ses rust og pletter på kniven, og produkterne erhverver en metallisk smag. Over tid, efter dannelsen af ​​plaque på bladet, stopper oxidationen.

 • Knive af lavt kulstof rustfrit stål - fremstillet af en legering af jern, chrom, kulstof og i nogle tilfælde nikkel eller molybdæn. Rustfrit stålknive er dårligere i hårdhed af kulstofstål, så de hurtigt bliver stumpe og kræver regelmæssig slibning. Fordelene omfatter korrosionsbestandighed.

 • Knive af rustfrit stål af høj kulstof - en højere klasse af knive med højt kulstofindhold og tilsætning af kobolt eller vanadium. På grund af en bedre legering kræver denne type knive ikke hyppig slibning og er ikke udsat for korrosion.

 • Knive af Damaskus stål - for det meste lavet som koldt våben, men der er også køkkenindstillinger. Kniv af Damaskus stål er et flerlagsblad af forskellige højkvalitetslegeringer. Ulemperne omfatter de høje omkostninger ved knive.

 • Keramiske knive er blevet populære på grund af deres skarphed og evne til ikke at være stump i lang tid. Men foruden fordelene har keramiske knive en betydelig ulempe, som ligger i deres skrøbelighed, når de falder fra en højde og svag modstand mod brud.
 • Skæringsværktøjer

  Whetstone (whetstone)


  Slibestænger er tilgængelige med forskellige mængder slibekorn pr. Kvadrat millimeter. Derfor skal du bruge stænger med et minimum og maksimalt indhold af slibemiddel til hård slibning og efterbehandling. I mindre udenlandsk produktion er information om antallet af slibekorn på deres mærkning. Skarphøjder af indenlandsk produktion skal vælge "for øjet" eller spørge sælgeren, hvilket lille hjul der skal bruges til primær og til færdiggørelse af slibning.

  Mekanisk skærper


  Mekaniske spidser anvendes hovedsagelig til skæring af køkkenknive. Processen med skarphed, men sker hurtigt, men kvaliteten efterlader meget at ønske. Af denne grund anbefales det at anvende andre skæringsmetoder til jagt og sportslige knive.

  Elektrisk spidser


  Moderne modeller af elektriske spidser giver dig mulighed for at opnå højkvalitetsskarphed på grund af den indbyggede funktion for automatisk at bestemme vinklen på bladet. Elektrisk spidser er perfekt til husholdningsbrug og til slibeknive i cateringorganisationer. Modellen af ​​elektriske sharpenere er præsenteret i en bred vifte, så prisen kan være anderledes, men hvis du vil have dine knive altid skarpe, så køb flere "avancerede" og dyre modeller.

  Musat


  Musat - designet til at opretholde skarpe kanter af kniven. Musatets form ligner en rund fil med et håndtag. Musatas er inkluderet i sæt af knive, og mange ejere forvirrer ofte dem med værktøjet til højkvalificering af kniven. Overvej at ved hjælp af musaten vil du være i stand til at opretholde skarpheden i den skærpet kniv, men hvis kniven er helt stump, kan du ikke skærpe den med musatom.

  Sharpener "Lansky"


  Denne skærper bruges til slibning af små og mellemstore knive. Designet af skærpen gør det muligt at skærpe bladet i den valgte vinkel. Sharpener "Lansky" består af en stang med et aftageligt hjul og to hjørner forbundet med hinanden. Hjørnerne udfører samtidig funktionerne for en skrue til en kniv og en skala for valg af skarphedsvinklen. Sharpeners omfatter også slibeblokke af forskellige kornstørrelser med ANSI-mærkning.

  Skærings- og slibemaskiner


  Slibemaskiner anvendes hovedsageligt i produktion til højspidsskærende knive af roterende aksler. Udover maskinværktøj med høj præcision er der elektrisk drevne slibeskiver og roterende slibeskiver. Skærende knive på sådanne maskiner bør kun foretages af en erfaren mester, fordi knivbladet bliver ubrugeligt på grund af omdrejningshastigheden af ​​en cirkel eller en disk og en høj varmetemperatur med nogen mislykket bevægelse.

  Selvskærende knive

  Knivskarphed

  Skæringen af ​​bladet, der produceres af slibestangen, betragtes selvfølgelig som den højeste kvalitet, forudsat at den blev produceret af en erfaren mester. For at skærpe kniven på slibestangen skal du gøre følgende:

  1. Anbring det slibende kornlag på en fast overflade. Hvis stangen er lille, kan den klemmes i en skrue.

 • Ved at holde kniven i en vinkel på 20-25 grader i forhold til barens overflade, begynder du at flytte kniven langs akslen med skærekant fremad.

 • Flyt bladet langs stangen på en sådan måde, at det under bevægelsen berører hjulets overflade langs hele længden.
 • Under kørslen skal du prøve at holde samme vinkel på bladet.
 • Efter at have foretaget 2-3 bevægelser, drej kniven over og gentag skæringsprocessen på den anden side af bladet.
 • Således skifte knivene til siderne, indtil kanten (burr) vises på kanten af ​​bladet.
 • Skift det grove slibeskive til slibesten.
 • Slib kniven indtil kanten forsvinder.
 • Kontroller knivens skarphed ved at skære hamptovet foldet flere gange, eller prøv at klippe et stykke papir.
 • Sådan skærpe en kniv med en slibestang, se også i videoen:

  Skarpe en jagtkniv på en Lansky sharpener

  Jagtknive er lavet af hårdt stål, derfor kræver deres første slibning slibeblokke med et lavt indhold af slibekorn.

  1. Klem kniven i greb af en skærper.
  2. Anbring en slibeblok med et lavt indhold af slibekorn på stangen.
  3. Vælg barens vinkel (for jagtknive ligger det normalt fra 20 til 30 grader).
  4. Indsæt stangen i det ønskede hul.
  5. Smør olien med speciel olie, der er inkluderet i skærensæt.
  6. Begynd at flytte stangen langs knivens kniv, fra bunden til spidsen.
  7. Drej skærperen over og gentag processen på den anden side af kniven.
  8. Efter kanten er dannet, skift stangen og færdiggør den endelige slibning.
  9. Da jagtknivene hovedsageligt er fremstillet med et dobbeltsidet blad, ændres knivens position i en skrue og begynder skæringsprocessen på den anden side.
  10. Når du har slibet, skal du polere knivbladet med filt.

  Sådan skærpe knive i Lansky sharpeneren, se i videoen:

  Saks skarphed

  Skarpe saks skal udføres på en speciel slibemaskine. At skærpe knivene ved hjælp af improviseret (sandpapir, glasets kanter osv.) Kan midlertidigt forbedre saksens skarphed, men ikke for længe. Hvis du ikke har evnen til at skærpe saks fra en professionel, så kan du forsøge at lave en selvstændig slibning på slibestenen. Ved slibning skal du følge et par enkle regler:

  • Skarp sten bør være fint kornet.
  • Klingens skæring udføres samtidig over hele overfladen af ​​kanten
  • Hældningsvinklen på bladet skal falde sammen med fabrikskant.
  • Bladets bevægelse på stenen skal ske fra skrue til spids.
  • Sharpen saks skal demonteres.

  Skarpe saks, ikke haste, tålmodighed i denne sag vil være din allierede.

  Hvordan du hurtigt skærer saks, kan du også se i videoen:

  Skarphedskniver og mejsler

  Skarpheden af ​​flyet og mejselet skifter praktisk taget ikke fra hinanden. Derfor gælder slibningsprocessen beskrevet nedenfor for begge værktøjer:

  1. Monter mejsel på hjulet i en vinkel på 30-40 grader.
  2. Hold mejslen med din hånd, tryk på afklikken med fingrene på din hånd i tæven.
  3. Start med at køre med en mejsel på en slibesten, indtil en burr danner på mejslens glatte side.
  4. Udskift talus med en finkornet og udfør den endelige slibning af mejselet.
  5. Kontroller mejselbladets skarphed ved at fjerne chips fra hjørnet af stangen.

  Ud over manuel slibning kan mejslen skæres på en maskine med en roterende slibeskive:

  1. Tænd for maskinen og lad disken få fuld fart.
  2. Ved at holde mejslen med to hænder, læn sin afskærmning mod slibeskiven.
  3. Sørg for at observere mejselens vinkel, ellers vil du ødelægge værktøjsbladet.
  4. Tryk ikke på mejren med stor indsats, og hold den ikke for længe på disken, dette vil føre til overophedning af metalet og ødelæggelsen af ​​bladet.
  5. Fugt klinge med vand under skærning.
  6. Den endelige slibning af knivbjørnet, det er bedre at lave manuelt ved hjælp af en finkornet bar eller sandpapir.

  Glem ikke, at når du skærer produkter på maskinen, så mange gnister og små partikler, der kan komme ind i dine øjne, så sørg for at arbejde i beskyttelsesbriller. Og for at undgå at gøre dine hænder skadelige på en spindingskive, skal du bære handsker.

  Du kan også lære at skærpe værktøjer fra videoen:

  Tips til hurtig skarphed af bladet med improviserede værktøjer

  sten

  Hurtigt krydre kniven i en vandretur eller på en picnic, du kan ved hjælp af en almindelig brosten. Brug en sten, der ligger på jorden, i stedet for en slibestang og kør knivens kniv på overfladen. Du opnår ikke knivskarphed, men vil returnere en kniv til en fungerende tilstand.

  Anden kniv

  Skær to knive på en gang uden at male sten og tilbehør, det er helt muligt. For at gøre dette skal du tage en kniv i begge hænder og begynde at skærpe kniven på en kniv mod den anden sides blad. Efter 5-10 minutter af sådant arbejde bliver knivene skarpere end før.

  Glasvarer

  Knivens kniv kan være let skarpt på den hårde kant af glas eller keramiske genstande. For eksempel om bunden af ​​et glas eller kanten af ​​en flise. Det vigtigste er, at overfladen var uslebne.

  Læderremme

  Et læderbælte er mere velegnet til efterbehandling og til at give et knivskarv blad til en kniv, end for grov slibning. Men hvis der ikke er noget i nærheden af ​​bæltet, kan du forsøge at skærpe en kniv om det. For at gøre dette skal du give bæltet en strækning og begynde at køre den med en kniv, du må ikke opnå stor skarphed, men polere kniven til at skinne.

  Beskrivelse af jagtkniven og funktionerne i dens anvendelse. Hvordan man laver en kniv: Udvælgelse af materialer til strukturelle elementer, en detaljeret beskrivelse af fremstillingen af ​​alle dele og montageprocessen.

  Online-regnemaskine til at beregne antal baggrunde pr. Værelse. Sådan finder du ud af hvor mange ruller du har brug for pr. Pladsfelt.

  Hvordan man vælger et sted og hvad du behøver for at bygge en laden med dine egne hænder. Trinvise instruktioner til opførelse af træ-, mursten- og skumblokkonstruktion.

  Hvordan kan skærpe en genanvendelig barbermaskine

  Den kendsgerning, at barbermassen skal skærpes konstant, de ved næsten alt. Men få mennesker ved, hvordan man skærper en barbermaskin om jeans. Med ankomsten af ​​engangs og genbrugsapparater (kassette) razorer begyndte folk at glemme at skærpe knivene. Men det viser sig, at en barbermaskine også er helt mulig at skærpe, hvilket væsentligt udvider sit liv. I betragtning af at kassetter til en god genanvendelig barbermaskine er ret dyre, vil denne færdighed ikke være overflødig og vil give dig mulighed for at spare økonomi.

  Sådan skærper du barbermaskinen med improviserede midler

  Razor i flere århundreder er et spørgsmål om personlig hygiejne. Den første specielle anordning til fjernelse af håret - en farlig barbermaskine, det var nødvendigt at skærpe før hver brug. Desuden blev hendes blad induceret på bæltet direkte under barberingen.

  Moderne teknologi har givet os mulighed for at skabe sikre barbermaskiner. Mange af dem, som f.eks. "Vest" eller "Chic", kan bruges gentagne gange. Men selv brandede kassetter bliver gradvist ubrugelige og kræver udskiftning. Hver kassettblad er lavet af højstyrkestål, men det bliver stadig kedeligt med tiden, og der kommer burr på den, hvilket fører til smertefuld barbering og hudirritation.

  Gode ​​kassetter til genanvendelige maskiner (for eksempel "Vest-3") er ret dyre, og nogle gange (for eksempel - på forretningsrejse eller på ferie) har de simpelthen ingen tid eller sted at købe. Det viser sig, at du nemt kan udvide kassettens "liv". Alt du behøver er jeans og lidt tålmodighed. Hvis denim-ting fortsætter, skal der skæres på den forkerte side. Til disse formål er den tynde ribbet denim bedst.

  Slibeproceduren er som følger:

  • Sæt jeansne indvendigt ud for ikke at ødelægge sagen.
  • Spred dem på en flad overflade.
  • Anbring en foliemuffe, en lige smal bjælke, en smal linjal eller en anden lige genstand, hvis bredde er mindre end længden af ​​skæredelen i kassetten under stoffet. Dette er en nødvendig betingelse, da der er fremspring langs kanterne af kassetten, der ikke tillader slibning af bladet på en plan overflade. Læg stoffet under kluden, så stoffets hylstre går diagonalt.
  • Sæt kassettebladet på stangen og hold dem langs stoffet i retning modsat det, hvor maskinen bevæger sig under barberingen. Og så grinder vi bladet 50 gange og skubber det kun i en retning.
  • Vi udfolder barbermaden, og på samme måde grinder vi en kassette på jeans og tager dem nu til den anden side.

  Efter denne procedure vil det være muligt at barbere igen komfortabelt. Periodisk honing kassetter, du kan udvide deres levetid væsentligt. På denne måde kan du skærpe både engangs barbermaskiner og varemærke razors, såsom Vest.

  I stedet for denim kan du bruge en strimmel af læder af den ønskede bredde, skåret fra et gammelt bælte eller et unødigt læderelement. Skarphed skal være omvendt - den ubeskadigede side af huden. Skarphed er noget hurtigere end om klud. Det vil være nok at 20-30 passerer i en retning. I modsat retning, som i jeans, behøver du ikke at skærpe.

  Særlige skæringsværktøjer

  I øjeblikket er specielle enheder begyndt at komme på markedet, hvorved det er muligt at skærpe kniven på en hvilken som helst barbermaskin, både lav pris og solid genbrugelighed uden meget besvær.

  Den enkleste af dem er designet til manuel slibning. Vejen ligner redigeringen på denim. Kun i stedet for jeans bruger den en strimmel af speciel plastik med en blanding af det mindste slibemiddel, lagt på en bekvem base i form af en kil. Disse enheder omfatter RazorPit (producent - Danmark) og Zattoch (Ukraine). Ifølge producenterne, med en regelmæssig slibning, kan en kassette indsat i Vest-maskinen vare 5-10 gange længere.

  På de samme enheder kan du skærpe engangs barbermaskiner. Processen ligner også spidsen af ​​knivene på stoffet. Det er nødvendigt at placere en dråbe gel eller barberskum på slibestrimlen og derefter passere den sammen med skæredelen i retning modsat maskinens bevægelse ved barbering. 20-30 bevægelser er nok til at gøre bladet skarpt.

  Hvis du ikke ønsker at skærpe barbermaskinen manuelt, kan du købe en slibemaskine, f.eks. Gem en blade fra Bradex (en kinesisk lavbladsparer). Denne lille batteridrevne enhed kan hurtigt skærpe knivblader. Det er nok at placere kassetten i et særligt rum, reparere det og tænde maskinen i 5-10 minutter. Enheden er universel og egnet til at skarpe eventuelle kassette barbermaskiner.

  Hvis jobbet med genoprettelse af knivskarphed sker manuelt, skal det tages i betragtning, at knivene i kassetterne er tynde og kan blive brudt, hvis de håndteres uforsigtigt. Det er nødvendigt at udføre kassetten på skæringsfladen glat uden indsats uden at trykke på maskinen.

  Skarpe knive i barbermaskiner kan betydeligt forøge deres liv, gøre barberingen mere behagelig, og også hjælpe med at spare en vis mængde familiebudget.

  Mand liv hacking: hvordan man skærper en barbermaskine, selvom det er engangsbrug.

  Fremragende liv hacking for alle mænd. En sådan ting som marketing tvinger os til at bruge visse ting på en bestemt måde: at tygge to tygge i stedet for en; smør en fuld tandpasta pasta, ikke en ærter; og køb nye barbermaskiner i stedet for at lære at skærpe dem. Ja, ja det kan også gøres.

  Men i dag vil OFFICEPLANKTON overveje en god måde at spare på barbering og ikke købe nye barbermaskiner. Forresten kan du prøve metoden med udskiftelige patroner til en barbermaskine.

  I dag i vores artikel vil vi tale om repræsentanter for det stærkere køn, eller rettere, hvad de skal gøre, og hver dag, med deres udseende at se velplejede og attraktive. Du gættede? Du har ret, vi vil tale om den daglige, så irriterende, barberingsprocedure. Overvej hvordan man barberer, hvordan man barberer og endda afslører små hemmeligheder.

  Sådan skærper du en barberkniv.

  Hovedemnet for personlig hygiejne i mange århundreder i træk for mænd er barbermaskine.

  Den første specielle anordning til fjernelse af hår er en barbermaskine. Hun fik et sådant navn af en grund: Hvis det ikke håndteres korrekt, kan du let skære huden eller endda beskadige arterien. Hun blev ofte vist i filmens kriminelle plan som et redskab til at begå forbrydelser, og engelske herrer bar hende med dem som et middel til beskyttelse. En sådan barbermaskine bør skærpes før hver brug. Vi tilbyder dig et par tips, når du køber det.

  Bladet skal være bredt, med et afrundet hoved, det er svært at skære sig selv med et sådant blad selv for en nybegynder. Og jo bredere lærredet er, jo lettere er det at finde en behagelig barberingsvinkel. Når du vælger et håndtag, skal du være opmærksom på materialets kvalitet. Plastikhåndtag er normalt ikke holdbare. Og glem ikke at kontrollere barbermaskinens mobilitet i tilfælde af håndtaget. Det skal flyttes 270 grader. Der skal lægges særlig vægt på producenten, for ikke at løbe ind i den kinesiske falske. Hovedegenskaben ved en kvalitetsskraber er et ensartet, dybt indgraveret frimærke på lærredens overflade. Og glem ikke at købe et specielt sæt til barbering, som består af et bælte til straightening og slibning af en barbermaskine samt en barberingsbørste.

  Lad os starte proceduren:

  Her kommer vi til spørgsmålet om at skarpe en farlig barberkniv (honing). I fabrikker giver de som regel kun form til bladet, og det er op til specielt uddannede personers hænder at redigere og male. Men du kan lære dig selv.

  Den enkleste metode er at skærpe vandstenen. Det er kun nødvendigt at fugte stenen med vand og holde bladet langs stangen. Du skal køre fra dig selv og til dig selv, ændre bladet ved siderne, og selve bladet skal være vinkelret på stenen.

  Du kan også skærpe barbermaskinen med keramiske fliser. I dette tilfælde kan barbermaskinen skærpe som vædning med vand og tør.

  Den billigste og hurtigste måde kan betragtes som skarphed på sandpapir. Bemærk at sandpapir bør være KUN det mindste grit.

  Så snart barbermaskinen skærpes, forbliver det at redigere den inden barberingen.

  Hvorfor og hvordan man redigerer en farlig barberkniv.

  Hvis barbermaskinen kun skærpes, men ikke ridses, så under skæringen på grund af det afskårne blad og chipping, kan du skære dig selv følsomt. Nu er det stadig at bringe det til idealet med et glat læderrem. Det er bedst at passe bæltet bredere, så bladet passer helt på bæltet.

  Derefter påføres GOI-pastaen på båndets hud og kan korrigeres. Bevægelserne til straightening er nøjagtigt de samme som for skarpheden af ​​bladet. I dette tilfælde bør bæltet være godt spændt og uden forvrængninger. Så snart razoren regerede, kan du begynde en af ​​de foretrukne mænds måder at håndtere stubbe på.

  Efter barbering skal du vaske barbermaskinen med varmt vand og tørre tørre. Nybegyndere skal huske, at velskærket frygt varer i 2-3 måneder.

  Sådan skærper du en engangs barberkniv.

  Som regel bliver engangsbladebladene meget hurtigt ubrugelige. Selv de højeste kvalitet og dyre barbermaskiner bliver meget hurtigt blunt. Det handler kun om patronerne og deres design.

  Vi er nødt til at smide dem ud og købe nye. Med fremkomsten af ​​engangs- og genanvendelige maskiner (med udskiftelige kassetter) har folk helt glemt metoden til skærpning. Reklame og markedsføring viste os en ny måde at løse problemet på - du kan bare smide patronen og købe en ny. Når alt kommer til alt kaster du væk og køber en ny er det meget lettere og slet ikke besværligt.
  Imidlertid har denne løsning en betydelig ulempe - gode kassetter er dyre, og det er ikke altid muligt at købe det, og du skal altid se præsentabel, og kun de "præsentative" priser i supermarkeder for nye blades bekræfter uheldigvis ulempen ved denne løsning. Derfor foreslår vi ikke at smide bort engangsmaskiner, men blot at rense og skærpe dem)

  Vi skærper engangsmaskinen på dine jeans.

  Skarphed en engangs maskine på jeans.

  Vi tilbyder dig et trick, der gør dit barberblad 10 gange skarpere inden for få minutter. Metoden er enkel og billig - vi vil skarpe om almindelige jeans.
  Essensen af ​​metoden er, at der under arbejdet opstår små deformationer på knivene, der klæber til huden og børsterne. Her vil vi slippe af med dem.

  Så lad os komme i gang:

  1 Klinget skal være tørt.

  2 Drej jeans indvendigt ud og spred den på en flad overflade. Placer et ensartet objekt under dem, hvis bredde skal være mindre end længden af ​​skæredelen i kassetten, da der er fremspring langs kanterne af kassetten, som ikke vil gøre det muligt at skærpe bladet.
  3 Vi sætter kassettebladet på en flad genstand og kører den langs stoffet ANDET med et let tryk. Én gang i gang - bevægelserne skal være modsat af de bevægelser, som du barberer. Så vi bruger 50 gange i en retning. Så udfolder vi barbermaden, og på samme måde griller vi kassetten i den anden retning. Det er det hurtigt, nemt og ret effektivt. Således vil du ikke kun spare penge, men du vil også være ren barberet.

  Ved at skære kassetter på denne måde er det muligt at udvide deres levetid betydeligt. Derudover glem ikke med en nål eller et tandstikker - for at rense mellemrummet mellem knivene og frigøre det fra det akkumulerede børstehår.

  Hvis du er ked af dine yndlingsbukser, og du er bange for at tage en chance, kan du bruge en strimmel af læder af den ønskede bredde. Vær opmærksom på metoden til skærning og redigering af læderbælte til en farlig barberkniv. Kun skærpe barbermaskinen være på den modsatte, umalet side af huden. Skarphed er noget hurtigere end om klud. Det vil være nok at 20-30 passerer i en retning. I modsat retning, som i jeans, behøver du ikke at skærpe.

  Bare i tilfælde: små anbefalinger om, hvordan man barberer.

  1 Barbering bør ikke ske i hast. Proceduren skal tage et gennemsnit på 3-4 minutter. Dette er nødvendigt for at skummet havde tid til at blødgøre hud og hår. Og nok tid til at barbere omhyggeligt trin for trin hvert afsnit af huden.

  2 Før du begynder - skal du fugtige dit ansigt med varmt vand. Du kan bruge og skum. Dette undgår mikroskæring, og bladet glider let.

  3 Efter vask skal ansigtet kun være lidt vådt med et håndklæde eller slet ikke tørret, det skal være vådt - ikke tørt. Tør hud er modtagelig for skum, du kan få en elementær irritation.

  4 Barbering skal langsomt, omhyggeligt og omhyggeligt, med en minimal grad af tryk.

  5 Barbering sker strengt sammen, ikke mod hårvækst.

  6 Efter proceduren må du ikke glemme at vaske med koldt vand og anvende på dit ansigt efter barberingsbalsam. Normalt er de ikke for dyre og lindrer huden helt. Nå, som en bonus, garanteres en behagelig lugt.

  Hvordan man skærper elektriske barbermaskiner på egen hånd?

  Den elektriske barbermaskin har længe været en enhed, der bruges af mænd, der værdsætter deres tid og mobilitet. På en rejse eller forretningsrejse har denne enhed længe hjulpet repræsentanterne for det stærkere køn at se pænt og ryddeligt ud. Den nemme at bruge elektriske barbermaskinen irriterer ikke huden og giver ikke udskæringer, du behøver ikke vand og dyre kosmetik når du barberer.

  Hvordan skærpe din favorit barbermaskine?

  Men med hyppig brug af en elektrisk barbermaskin, selv med selvskærende knive, kan der kræves en ekstraordinær skærpning af knivene over tid. Med dette problem kan enhver klare sig selv uden at benytte sig af professionelle slibemaskiner. Måder at hjælpe med at løse problemet er ganske enkle. Ved hjælp af anbefalinger er det muligt at øge bladernes levetid betydeligt og ikke købe et nyt elektrisk apparat.

  Hvordan man skærper metalknive til stumme elektriske barbermaskiner?

  Ved hjælp af metoderne til slibning af barberknive og anvendelse af din egen styrke, kan du være sikker på, at handlingerne blev udført korrekt, og enheden varer mere end et år. Blandt de fælles anbefalinger er der måder at skærpe knive med værktøjer til rådighed i arsenalen af ​​enhver mand.

  Fremgangsmåden ved anvendelse af sandpapir med fint grus til slibning af metaller fra 1200 til 2500 mikron:

  • Fjern knivene fra kabinettet.
  • Sæt knive ned på slibekluden.
  • Indsæt drivakslen eller akslen. Hvis du trykker på knivene på overfladen af ​​papiret, skal du tænde for enheden i 10-15 sekunder.
  • Brug sandpapir med en mindre kornstørrelse på 2500 mikron, gentag handlingen.
  • At børste knive af metalstøv med en fluffy børste til at samle en barbermaskine.

  Advarsel! Til optimale resultater anbefales det at anvende sandpapir til arbejde på en tør overflade uden en blød base.

  Den enkleste og mest effektive måde at skærpe knivblader på er at bruge GOI-pasta, der er lavet til at genoprette beskadigede overflader af forskellige teksturer, fra stål til plast. Det kemiske produkt, der består af fint kornet kromoxidpulver, er karakteriseret som en produktiv sammensætning til slibning og polering. Til slibning af barberknive anbefales det ikke, at pasta anvendes i ren form.

  • Sæt en lille smule pasta i et lavt fad med en flad bund.
  • At blødgøre tilsæt olie (teknisk eller grøntsag).
  • Hæld lidt opløsningsmiddel (benzin, petroleum, alkohol) og rør med en træspatel. Sammensætningen skal være geléagtig og dække overflade af parabol med nogle få millimeter.
  • Sænk barbermassen i massen, så bladene er helt nedsænket med pastaen.
  • Tænd enheden og lad den arbejde i 1-2 minutter.
  • Fjern forsigtigt forbindelsen fra knivene med en blød flanelserviet.

  Det er vigtigt! Til proceduren er det bedre at bruge pasta nummer 3, der er beregnet til slibning og polering af metal.

  Hvordan man skærper en elektrisk barbermaskine med glas med egne hænder?

  Den mest populære metode til slibning af barberblad er at bruge en elektrisk boremaskine eller en motoriseret skruetrækker. Til denne skarphedsmetode skal du bruge et værktøj og glas, der måler 10 * 10 cm:

  • Træk knivene ud af enheden.
  • Tænd glasset, så knivene hviler mod overfladen.
  • Installer en trekantet bit i boringen.
  • Start den elektriske boremaskine ved hjælp af et tilbageslag ved lave motorhastigheder. Ved brug af boret med uret kan razorbladene blive ubrugelige.
  • Skær for at producere ikke mere end fem minutter.

  Det er vigtigt! For at beskytte øjnene er det ønskeligt at bruge en beskyttende maske eller beskyttelsesbriller.

  Ved at gøre brug af selvskarphed i henhold til disse anbefalinger, kan du med jævne mellemrum forlænge apparatets levetid i længere tid.

  Sådan skærper du barbermaskinen - forlænger barberskærens levetid

  Skærende knive til barbering virker for mange at være ubrugelige og usandsynlige. Hvorfor skærpe en barberkniv, hvis du kan købe nye kassetter eller en engangs maskine i en butik? Næsten alle tilhængere af våde barbering synes det, og effektiviteten af ​​bladgendannelse er høj, og selve proceduren er let at udføre med egne hænder.

  Hvorfor skærpe en barbermaskine?

  Vådskæring forbliver den mest populære måde at fjerne vegetation hos både mænd og kvinder. Højkvalitets barbering er ikke billig. Det er ikke altid muligt at købe nye barberbånd eller endda en engangs barberkniv. I dette tilfælde vil færdigheder være nyttige, hvordan man skærper barbermaskinen med egne hænder. Skarpheden forlænger barbermaskinens levetid og sparer dermed budgettet.

  Barbermaskiner

  Når forbrugernes efterspørgsel er født, kan du altid forvente tilbud fra producenter. Så firmaet RazorPit (Danmark) har udgivet en speciel enhed, der gør det muligt at skærpe barbermaskiner hjemme. En mere overkommelig analog af denne enhed er det ukrainske firma Zattoch.

  Indretningerne er en plade eller et håndtag med en stribe plastik og et slibemiddel, der påføres det. Ifølge vurderinger fra brugere, der har behandlet barberbladet med disse enheder, øges levetiden for maskiner næsten tre gange. Skarphed er som følger:

  • en lille mængde af en hvilken som helst barbergel påføres på arbejdsfladen af ​​enheden;
  • skærende del af maskinen udføres på en slibende overflade i modsat retning til maskinens bevægelse under barberingen;
  • udføre 25 til 30 skæringsbevægelser
  • Arbejdsfladen på enheden og maskinen skylles med vand.

  Proceduren tager ikke mere end 10 minutter, og din barbermaskine er klar til at arbejde igen.

  Improviseret metode - skarphed jeans

  Hvis du ikke ved, hvordan man skærper maskinens blad, og du skal shave hurtigt, vil gamle jeans løse problemet. Skarp jeans er den nemmeste og mest overkommelige måde at reparere knive på. Det vil tage lidt mere tid end at behandle færdige enheder, men effekten bliver ikke værre. Du skal bruge en denim stof, en lille afrundet bar og en direkte stumpet barbermaskine. Den runde stang erstatter med succes kartonmuffen fra madfolie eller skolelederen. Yderligere skærpning sker som følger:

  • Denim er placeret på den forkerte side op;
  • en papeblok er placeret under stoffet;
  • barberskære udføres mod anti-barberskind;
  • 100 til 150 bevægelser udføres, hvorefter bladet skylles med vand.

  Behandling med denim øger levetiden for en barbermaskin i 2 - 3 gange.

  En alternativ metode - skærper pyramiden

  Hvis du ikke ønsker at købe en speciel enhed, og spørgsmålet om hvordan man skærper knivblader er relevant, lav en pyramide enhed. Pyramiden er enkel i udførelse, den kan bruges mange gange. Pyramiden er lavet til maskinens størrelse og har en lille størrelse. Enheden kan være åben, den udføres i dette tilfælde fra almindelige trælister og døv, når pyramidens fire sider er beklædt med ethvert tilgængeligt materiale.

  Barbermaden er placeret inde i pyramiden på stativet, barberbladet skal vende mod nord. Enheden selv er også installeret under hensyntagen til kardinalpunkterne. Der er ingen videnskabelig forklaring på, hvorfor barbermaskinen bliver skarp igen i pyramiden. Men dømmer brugeranmeldelserne, er denne metode til skærpning effektiv. En engangs maskine kan skærpes på denne måde fra seks måneder til fire år.

  Er det muligt at fjerne håret permanent?

  • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
  • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
  • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
  • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

  Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

  Efter laser hårfjerning hår vokser endnu stærkere: grundene og hvad man skal gøre

  Måder at håndtere en barbermaskine korrekt og effektivt