Hårfjerning voks

Et stigende antal kvinder og mænd, der ønsker at slippe af med overskydende hår, kommer til beslutningen om, at voksaflejring er en af ​​de mest egnede valgmuligheder. Dette skyldes de mange fordele ved denne metode over nogle andre:

 • langvarig virkning
 • evnen til at fjerne det døde hudlag med hår
 • gavnlige bestanddele af huden er blevet tilsat til voks (æteriske olier, planteekstrakter;
 • let at finde til en lav pris;
 • Voksning kan ske i kabinen eller i hjemmet;
 • Over tid bliver hårene tyndere og mindre mærkbare på grund af regelmæssig skade på folliklerne.

Dette er nok til at vælge voks. Men inden du går i butikken for køb af arbejdsmateriale, er det nyttigt at lære beklædningsvarianterne at kende, og kun derefter bestemme hvilken som er bedre til hårfjerning på en eller anden måde.

Voks sorter

Voks typer er fundamentalt forskellige fra hinanden på flere måder:

 • driftstemperatur;
 • aftale;
 • ved brug af hudtyper
 • efter sammensætning.

Alle typer har deres fordele og ulemper, og det skal også tages i betragtning for at den planlagte begivenhed kan bringe det forventede resultat.

Forskelle i arbejdstemperatur

Ifølge den temperatur, hvor det er nødvendigt at arbejde med en eller anden type voks, er der en opdeling i varme, varme og kolde muligheder.

Kold voks Præsenteret i form af voksstrimler eller i rør, er der ikke behov for specielle opvarmningsanordninger. Du skal bare gnide strimlerne i dine hænder eller sætte dem på batteriet i et par sekunder, du kan varme røret i en krukke varmt vand på batteriet. Derefter anbringes produktet på huden over hårvæksten og trækker det af med en skarp rykke i modsat retning.

Fordele ved kold voksning: Hurtig, bekvem i mangel af betingelser for andre former for depilation, billig, kræver ikke meget erfaring, det er umuligt at komme til skade (brænde selv osv.).

Ulemper - det gør ondt, effekten er mindre end fra den varme eller kolde metode (hår kan forblive).

Forkølelse er god til at fjerne vegetation på kroppen (arme, ben, ryg) og på ansigtet (over læben, for at rette øjenbrynene på hagen eller kinderne).

Varm voksning. For en varm måde at slippe af med vegetation derhjemme, er det bedre at købe voks i kassetter (patroner), men du kan også i banken. De opvarmes bekvemt i en voksmølle, mikrobølgeovn eller dampet. Den færdige voks på konsistensen skal svare til den klæbrige honning. Produktet påføres området med en spatel eller en træspatel (hvis der købes voks i en dåse), lægges en papir- eller stofstrimmel oven på toppen, og alt går i stykker brat.

Fordele: Hvis du ikke overophedes, er det umuligt at blive brændt, mindre smertefuldt end med den kolde metode, sikker universel mulighed.

Ulemper: Det er nødvendigt at justere til korrekt opvarmning (ikke mere og ikke mindre end den krævede temperatur), hvis der ikke er vokssmelte. Overophedning fremkalder forbrændinger, og utilstrækkeligt opvarmet voks vil ikke fjerne hårets kvalitet.

Varm voks er velegnet til alle områder af kroppen, herunder intimt (men dyb bikini vil være mere smertefuldt) og ansigt (hage, antenner, øjenbrynskorrektion).

Hot voksning. Ikke den bedste mulighed for at arbejde derhjemme. Her har du enten brug for en god oplevelse, eller af hensyn til sikkerhed er det bedre at henvende sig til professionel hjælp fra en kosmetolog. Voks til den varme metode sælges i plader, granuler, briketter eller skiver, der kræver opvarmning til 55 ° C. For at gøre dette har du brug for en vokssmelte (en mere bekvem løsning), et vandbad eller en mikrobølgeovn.

Vassen påføres huden med en spatel, der er alderen på kroppen, indtil den hærder. Strimler til adskillelse er ikke påkrævet, da voksen ikke strækker sig og ikke rives i den afkølede tilstand, fjernes den godt uden hjælpemidler.

Fordele: Den mest smertefri type voksaflejring (under påvirkning af temperaturen, porerne udvides, og hårene kommer ud meget lettere), fjerner godt hårdt hår, der er ideelt til det intime område.

Ulemper: Farlig at bruge hjemme (du kan blive brændt), ikke egnet til korrektion af øjenbryn, fjernelse af antenner og vegetation på hagen.

Bemærk: For at rette øjenbrynene og slippe af med vegetationen på ansigtets helhed, kan specielle varme synspunkter bruges til at behandle dette område (på trods af navnet, deres arbejdstemperatur er lavere, og de er sikre på at arbejde i dette område).

Forskelle med formål

Hver zone i kroppen har sin egen følsomhed, og i den forbindelse skal voks til behandling af forskellige områder også vælge den rigtige:

 • universel mulighed eller varm voks til arbejde på kroppen, ansigt (specielt) og i bikiniområdet;
 • for arme og ben, bryst og ryg varm voks er bedre egnet, men for hårdt hår er det bedre at bruge varmt, selv om mange foretrækker koldt;
 • Til ansigtet anvendes cassette eller dåse varm voks, men voksstrimler eller varm voks, der er specielle til arbejde på ansigtsområdet, kan også bruges (for at fjerne hår omkring øjenbrynene, over læben og på hagen);
 • For en bikini er det bedst at tage en varm voks, fordi med varm og kold voksning og smerte er meget stærkere, og med hårde hår kan de ikke klare.

Hudtypeforskelle

Hver type hud på sin egen måde kan reagere på den stress, det modtager, når man fjerner vegetation med voks. For at reducere sandsynligheden for irritation, allergier og andre ubehagelige konsekvenser skabes voks til tørre, normale og følsomme typer. Hvert mærke tilbyder her sine warrants med forskellige tilsætningsstoffer, der passer til huden.

Forskelle i sammensætning

Voksen kan indeholde træharpiks, æteriske olier (aromatisk og base), ekstrakter af lægeplanter. Dette er alt nødvendigt for yderligere ernæring af huden, pleje af det og fugtgivende efter proceduren.

Populære mærker

Den største efterspørgsel er for de mærker, der giver maksimal effekt og minimal effekt. Det er også vigtigt her og bekvemmelighed i deres brug, en række hudtyper og andre vigtige punkter. Men selv de mest populære voks, som er blevet godkendt af kunder og har stor efterspørgsel, har deres fordele og ulemper, som er bedre kendt, før købet er lavet. Endvidere vil kun få mærker af deres sort blive præsenteret, og det er bedre at købe hvilken voks der er bedst - afhængigt af deres præferencer:

 1. Veet. God voks, der kan bruges hjemme. Samtidig med fjernelse af hår bekymrer sig for huden takket være de æteriske olier og urte kosttilskud i sammensætningen. Effekt - op til 4 uger. Du kan købe voks i en krukke eller i form af voksstrimler. Der er specielle muligheder for forskellige hudtyper. Praktisk også fordi det er godt afvasket med almindeligt varmt vand. Minus - kræver en hårlængde på ca. 5 mm.
 2. Depilflax. Den er præsenteret i form af varm voks i krukker eller patroner samt en varm bikini til behandling. Det kan være for enhver form for hud og vegetation af forskellig hårdhed. Klæber sig godt til huden og tætsluttede hår. Opvarmer hurtigt og langsomt fryser (der er tid til at anvende, selv i mangel af erfaring). Brugen af ​​den varme version er tilladt for ansigtet.
 3. Depileve. Voks til alle hudtyper, økonomisk at bruge. Det er godt limet, pålideligt omslutter hår, kræver ikke anvendelse med et tykt lag.
 4. Byly.Wax med guld, hvilket gør huden til at se godt ud, blødgør og fugtgivende. Der er muligheder for at arbejde på forskellige dele af kroppen og på ansigtet (omkring øjenbryn, læber, på hagen). Også solgt i reklamer og i form af voksstrimler. Godt indfanger og trækker lige kort hår.
 5. Floresan. Indeholder trægummi, olier og andre naturlige ingredienser. Du kan finde muligheder for forskellige områder af kroppen og for ansigtet (omkring læberne og øjenbrynene på hagen og kinderne). Fjerner håret af stivhed, der er egnet til brug i salonen og i hjemmet. Det er nok at anvende et tyndt lag. Der er voks af dette mærke specielt til dyb bikini.
 6. Kapous. Måske vokser den bedste kassette. Passer til alle dele af kroppen undtagen bikini. Patroner af forskellig krop for hver hudtype hver. Ikke-irriterende, nem at bruge, ikke dyrt. Minus - for tyndt lag påføres, hvilket kræver gentagelse på ét sted.

Voks, du kan vælge nogen, men det bedste er ikke uden almindelige ulemper:

 • smerte ved at bryde af huden
 • enkelte hår kan forblive;
 • hårvækst op til 4-5 mm er påkrævet;
 • irritation eller allergier er mulige;
 • blive snavset, når den fjernes fra huden;
 • Varm voks som den mest smertefri mulighed er ikke egnet til meget følsom hud.

Ethvert købt produkt, herunder voks, er stadig en vis risiko og afhængighed af kvalitet lovet af producenten, som ikke altid opfylder forventningerne. I sådanne tilfælde forhindrer intet at fremstille voks til depilation uafhængigt derhjemme.

Selvkogende voksopskrifter

For ikke at bruge penge og tid på at finde og købe det rigtige produkt, kan du lave en voks til depilation derhjemme og bruge det til din glæde. Enhver opskrift, der er angivet nedenfor, er ikke så svært at gennemføre, og hvilken er bedre - dette kan kun kendes ved sammenligning.

Opskrift 1. Det vil tage 350 g honning (naturlig), saften af ​​en halv citron og 100 ml destilleret vand. Kog alle sammen indtil væskekonsistens med omrøring (ikke for intens, men konstant). Derefter tilsættes så meget vand og kog, indtil det er tykt (du skal stræbe efter at lave en sirupagtig sirup). Lad afkøle. Opskriften ligner mere muligheden for at forberede hjemmelavede sukkeraflejringspastaer, men den kan også bruges som voks.

Opskrift 2. 400 g carnaubavoks + 170 g bivoks voks, smelt sammen, fjern fra varme. Efter 1 minut tilsættes glycerin (7 mm) og et par dråber æterisk olie (enhver). Til brug, når køling betyder til den passende temperatur.

Opskrift 3. 100 g bivoks voks + 50 g paraffin + 200 g rosin smelte i et vandbad, fjern derefter og lad det hærde. Anvend som varm voks.

Ikke det faktum, at forarbejdningen vil kræve hele delen af ​​den fremstillede voks. Ophold kan opbevares i køleskabet og opvarmes inden følgende procedurer.

Sådan bruges

Voks, kogte hjemme, bør bruges såvel som købt. Men før det er det ikke mindre nødvendigt at forberede huden til proceduren:

 • hårene vokser til 4-5 mm;
 • 2-3 dage at gøre skrælning
 • rense, rense og tørre huden før proceduren
 • Ansøg og grind talkum.

Følg fremgangsmåden i selve proceduren:

 1. varme voks
 2. Ansøg i retning af hårvækst;
 3. dække laget med en strimmel og forsigtigt glatte det (med varm voks er det ikke nødvendigt at gøre dette);
 4. på hærdning voks til at trække det væk med en skarp selvtillid rykk mod vækst.

Efter depilering, lind huden med lotion eller ethvert middel til at hæmme hårvæksten. Derefter kan dagen efter at du ikke sveder (gå til badet, saunaen, spille sport), brug parfume, 2 dage skal ikke solbade. Efter 3 dage skræl igen for at forhindre indvækst. Disse var reglerne for udførelse af depilation på områderne af ben, arme, ryg eller bryst, hvor det ikke er muligt at straks fange et bredt område uden hjælp. Der er dog steder, hvor du skal arbejde lidt anderledes.

For eksempel er en dyb bikini ikke for alle og håndterer ikke altid uafhængigt på grund af manglen på tilgængelighed for denne zone. I dette tilfælde vil kun en professionel beautician hjælpe.

Armhulen bør ikke behandles fuldt ud, men tager højde for den multidirektionelle vækst af håret på dette sted. Voksapplikationer skal være små og anvendes separat.

Ansigtsområdet (for eksempel ved korrektion af øjenbryn) kræver også opmærksomhed mod depilering for ikke at blive irriteret på det mest fremtrædende sted:

 • Særlig varm voks til afskalling af ansigtet skal påføres med små dele med en spatel eller en spatel (hvis det er granulært, tag kun et par granuler);
 • Efter opvarmning anbringes varm voks i små områder til den ønskede hårvækstzone (for eksempel hvis øjenbryn korrigeres - applikationen går til templerne og bryder i modsat retning osv.);
 • Kold voks til hårfjerning (smalle strimler) opvarmes i palmerne og påføres over området over læben, hagen eller omkring øjenbrynene.

Hvis der er enkelthår - kan de let fjernes med pincet.

Det er mere hensigtsmæssigt at gøre nogen depilation før sengetid, når der ikke er behov for at gå et sted og vise folk øjnene, fordi efter proceduren midlertidig rødme af huden er muligt. Dette er normalt, kræver ikke nogen handling (undtagen den sædvanlige pleje efter depilation) og går selv om morgenen.

Uanset hvilken type depilation der vælges, og uanset hvilket middel den udføres (butik eller hjemme), er ikke kun det korrekte valg af voks vigtigt for at opnå den ønskede effekt, men også opfyldelsen af ​​reglerne for at arbejde med det.

Varm voks til epilering

I den moderne verden af ​​skønhed er hårfjerning ved hjælp af forskellige værktøjer og enheder blevet normen. Hver kvinde har gjort epilering mindst en gang i sit liv. Depilation er ofte forvekslet med epilering, men på trods af konsonance har procedurerne en væsentlig forskel. Depilation - fjerner uønsket hår på kroppen og ansigtet ved hjælp af forskellige cremer eller barbermaskiner. Med denne procedure er der ingen indvirkning på pæren, hvilket bidrager til den meget hurtige vækst af hår igen.

Epilation er ved at blive af med hår med en rod. Det omfatter laser-, elektro-, foto-, ultralyd-, enzym-effekter, bioepilation, samt procedurer, der bruger sukker, voks og mange andre midler. Indtil nu kan forskere ikke oprette et stof eller en enhed, der vil fjerne kroppen og ansigtet fra en person fra uønskede hår én gang for alle. Derfor fra tid til anden alle kvinder, der tager sig af sig selv, gør procedurerne alene eller vende sig til mesterne. En af de mest almindelige og overkommelige metoder til fjernelse af hår er voks.

Særlige egenskaber

Korrekt kaldes proceduren voksende varm voks, men i virkeligheden har lægemidlet en temperatur på 45-55 grader, som er ret tolerabel for en menneskekrop. Varm det op, så voksen går fra et fast stof til en tykk masse og er i stand til at fange alle hårene. Det er meget vigtigt at bemærke, at varm voksning er en af ​​de mest smertefri procedurer for fjernelse af vegetation. Faktum er, at den opvarmede masse bidrager til åbningen af ​​porerne og har en smertestillende virkning på menneskets hud, hvilket gør det muligt for dig at slippe af med hår næsten umærkeligt.

Professionelle og alle, der ønsker at lave deres egne hårfjerning, behøver ikke at erhverve en stor mængde dyrt materiale. Ud over voks selv behøver du kun at købe en speciel beholder til opvarmning af stoffet, strimler eller en spatel, hvorved hår voks fjernes fra huden.

Voksning udføres hovedsageligt i armhulerne, bikini, ansigt og hvor huden er den tyndeste følsomme. I nogle tilfælde kan varmt voks anvendes på hænder og fødder.

Former og teksturer voks fremstilles:

 • Væske i briketter.
 • I metalplader.
 • I granulerne.

Sortimentet af varmt voks til hårfjerning er forskelligt og adskiller sig i form, tekstur, metode til fjernelse, behandlingszoner.

Med fjernelsesmetoden er stoffet opdelt i:

 • Fjernelse med hænder.
 • Fjernelse af papir eller klud strimler.

Varm voks kan være beregnet:

 • Til ben og arme.
 • Til ansigtet.
 • Til den intime zone.
 • Til underarms.

struktur

Før du køber voks for at fjerne uønsket hår, skal du være fortrolig med dets sammensætning. Hver producent er unik og indeholder en række harpikser, olier, voks, vitaminer, dufte og meget mere. Der skal lægges særlig vægt på olie. De skal være naturlige, da de spiller en vigtig rolle i helbredelsen af ​​huden og dens desinfektion, for eksempel mynte, rose, drue, te-træolie, lavendel.

Esters fugtiger huden helt, giver næring og gør den mere blid og blød. Derfor er syntetiske komponenter helt uacceptable i voksens sammensætning.

Men harpiksen kan være både naturlig og syntetisk. Dette er ikke noget særligt, og de påvirker ikke kvaliteten af ​​hårfjerning og hudens sundhed.

Hvordan vælger man?

Blandt det brede udvalg af svære at navigere, hvilket er bedre end voks. Først og fremmest vedrører det nybegyndere til skønhedsindustrien. Der er flere kriterier, hvormed du kan træffe det rigtige valg. Det vigtigste at være opmærksom på er sammensætningen.

Et meget stort antal ingredienser kan bidrage til en allergisk reaktion. Disse omfatter naturlige produkter som honning og bivoks, forskellige estere, aromatiske tilsætningsstoffer, planteekstrakter og syntetiske stoffer. Også i dag kan du hente en voks, der er ideel til din hudtype.

Produkter til hårfjerning kan ikke kun slippe af med uønsket hår, men også give den nødvendige pleje til huden. For eksempel mætning med fugt, vitaminer, næringsstoffer.

Smeltepunktet er lige så vigtigt, når man vælger et produkt. Nybegyndere og alle dem, der ønsker at udføre egne procedurer hjemme, er det uønsket at købe fast voks. Det kræver en temmelig høj temperatur til smeltning og i mangel af et specielt apparat og den nødvendige erfaring er der stor sandsynlighed for at få hudforbrændinger. Det er bedst at vælge voks i kassetter, som kræver temperaturer op til 38 grader.

Glem ikke, at for hvert område af kroppen er der sit eget stof. Om hvilken voks der passer til denne eller den del af kroppen, er den skrevet i detaljer i instruktionerne for hvert produkt.

Det er altid nødvendigt at vide på forhånd, hvordan voksrester er fjernet. Et produkt vaskes af med almindeligt varmt vand, mens den anden allerede kræver mere indsats og kun kan fjernes ved hjælp af et specielt fedtopløseligt præparat.

Er voksstrimler bedre?

At bestemme hvilken metode til hårfjerning er mere effektiv og bekvem, det er værd at lære hver af dem at kende. Voksstrimler er meget populære hos kvinder, når de bruges alene i hjemmet. De kan findes i enhver kosmetisk butik til en attraktiv pris. For at vokse på strimlerne "tjente" er det kun nødvendigt at varme op til kropstemperaturen. Voksens sammensætning på strimlerne er ret simpel og indeholder kun træharpiks og et klæbrigt stof. Produktet påføres med et tyndt lag på papirstrimler, og resterne fjernes let fra huden med servietter.

Det er værd at bemærke, at voksstrimler kun er beregnet til små områder af kroppen med korte eller mellemstore hår. For eksempel i ansigtet, fingre, armhuler og bikini zoner.

Fordelene ved voksstrimler indbefatter brugervenlighed og fraværet af bivirkninger, allergier. Minus er kun at bruge på små områder af kroppen og ansigt med tynde svage hår. Den tykke og lange vegetation af vokslaget vil ikke være i stand til at fange. Varm voks er mest populær i skønhedssaloner og fagfolk. Det indeholder et stort antal naturlige ingredienser og næringsstoffer, der passer til huden.

Varm voks er designet til store områder af huden og til hårde lange hår. For at smelte et fast præparat er det nødvendigt at have en særlig voksmølle, hvor forarbejdningstemperaturen kan nå sytti grader. Af fordelene ved varm voks kan du fremhæve den høje effektivitet ved fjernelse af håret, den mindste smerte under proceduren og hudpleje. Ulemperne omfatter en høj sandsynlighed for at få en forbrænding og mange kontraindikationer.

Hvordan man bruger?

Før du udfører proceduren med varm voks, skal du omhyggeligt lære bekendtskab med brugsanvisningen, kontraindikationer, regler og metoder til epilering.

Forberedelse til fjernelse af uønskede hår er også meget vigtigt. Det er værd at bemærke, at menneskekroppen er designet på en sådan måde, at det i løbet af tidsintervallet fra 11 til 17 timer føles den mindste smerte og er ret muntert. På dette tidspunkt anbefaler eksperter at udføre hårfjerning. Det har en positiv virkning på huden og bading med enhver aromatisk afslappende procedure samt afskalning, som fjerner keratiniserede hudpartikler og gør det muligt for voksen at klæbe hårene mere jævnt og tæt.

Det er bedst at fjerne hår, der har nået fem millimeter i længden.

Hvordan bliver hot voks gjort?

Hot voksaflejring er en metode til at fjerne uønsket hår fra kroppen med opvarmet voks. Ved sin temperatur er voksen ikke så varm, det opvarmes normalt til en temperatur på 45-55 oC.

En anden ting er, at en sådan voks er i en kold tilstand, og for at begynde at bruge den, skal den først opvarmes til en flydende tilstand. "Hot" det kaldes fordi i forhold til andre arter (for eksempel varm) opvarmes den til den højeste temperatur.

fordele

 1. Det kræver det mindste forbrugsstof, kun en trowel og en beholder til opvarmning.
 2. På grund af den høje temperatur varme varm voks op huden og letter hårfjerning, fordi depilation med varm voks er den mest blid måde at fjerne hår og mindst smertefuldt.

mangler

 1. Da varm voks fjernes uden brug af kludstrimler, kræves der en vis færdighed for at bruge den.
 2. Hvis du opvarmer en varm voks i mikrobølgeovnen eller i et vandbad, er der risiko for overophedning og forbrænding af huden.

Mest varmt voks bruges til at fjerne hår fra hud i ansigt, underarm og bikini områder. Men det kan bruges til epilering af hænder og fødder.

Video: Varm og varm voks

Epilation derhjemme

Først og fremmest skal du købe alt hvad du behøver for proceduren:

 • spartler;
 • vokssmelt eller en speciel tank til opvarmning af voksen i et vandbad;
 • varm voks til depilation;
 • nødvendige kosmetik til at forberede huden til proceduren og til påføring på huden efter hårfjerning.

Spatler er bedst at tage en engangs træ, som skure voks efter hver procedure er bare irriterende.

Foto: Spatler til voksning

Voskoplav, hvis du planlægger at gøre hårfjerning dig selv konstant, er det bedre at købe, da dette vil i høj grad lette processen i proceduren. Moderne voskoplavi opvarmer ikke kun den ønskede temperatur, men holder også den ønskede temperatur hele tiden, du har brug for den.

Det er normalt nok at gøre voks voks til 400 gram voks. I det tilfælde kan paraffin genopvarmes til paraffinbehandling af hænder og fødder. Parafin i dette tilfælde påføres med en børste.

Du kan selvfølgelig opvarme voksen i et vandbad og holde beholderen konstant med voks i varmt vand. Men at overføre en sådan konstruktion er ikke særlig praktisk. Der er en mulighed for, at voksen gradvist bliver overophedet eller omvendt begynder at afkøle, inden du afslutter proceduren.

Den mest ubelejlige måde er at opvarme i en mikrobølgeovn. Det er nødvendigt at opvarme voksen, så den ikke brænder huden, og opvarme det regelmæssigt under proceduren, da det køler af, hærder voks og stopper med at blive let påført huden. Hot voks til depilation kan nu købe anderledes.

De mest populære mærker er Veet, Depilflax og Caramel.

Varm voks sælges sædvanligvis i poser i form af støbte søjler, plader eller granulater. Hvis du har planer om at fjerne hår fra store hudområder, så kan du tage det i barer eller plader.

Voks i granulat bør vælge dem, der skal udføre hårfjerning af små områder. Under alle omstændigheder kan den voks, der forbliver ubrugt efter proceduren, genopvarmes, dens kvalitet lider ikke af dette.

For at forberede huden til depilation skal du bruge en særlig affedtnings lotion og talkum. Efter proceduren kan du vælge enten en beroligende og kølig lotion eller en lotion, der nedsætter hårvæksten.

Video: Veet Warm Wax

Klar til at bruge voks poloski vil gøre din hud glat i lang tid! Find ud af alt om dette i artiklen voks strimler for veet depilation.

Jeg spekulerer på, hvordan man fjerner hårfjerning med varm voks hjemme? Følg linket.

Kontraindikationer for fjernelse

Før du fjerner håret, skal du være opmærksom på, at huden ikke var:

 • integritetsskader: udskæringer, ridser, slid
 • åreknuder
 • manifestationer af virale, bakterielle eller svampesygdomme;
 • papillomer, vorter, vorter;
 • irritation, uanset årsagerne til det.

Forberedelse af proceduren

Et par dage før hårfjerning er ikke værd at solbade. Dagen før proceduren skal du bruge en skrubbe. Eksfoliering af døde hudceller letter hårfjerning.

Hot voksafstøbning

Påfør lotion for at tørre og rense huden. Hvis huden er tilbøjelig til tørhed, flak eller irritation, er det ikke overflødigt at zapalkat eller pulver babypulver sted epilation.

Vassen opvarmet til en flydende tilstand påføres huden med en træspatel i retning af hårvækst. Samtidig er det muligt at anvende straks på flere hudområder for ikke at spilde tid på at vente på en "kage" af voks for at hærde nok til at fjerne den.

Det er vigtigt at efterlade tilstrækkelige intervaller mellem voksområderne, så du senere kan fange og fjerne hver af de frosne voksplader separat. Fjernet voks efter indstilling mod hårvækst.

Video: Hot voks applikationsteknik

Meget god teknik til påføring og fjernelse af varmt voks er vist i denne video. Det er usandsynligt, at du vil være i stand til at gentage alt lige så klart første gang, men efterhånden kommer bevægelsens samme lys og tillid til dig.

Det er vigtigt at være opmærksom på følgende grundlæggende regler for voksning:

 • voks skal opsamles tilstrækkeligt, voksens konsistens skal være så flydende som muligt, men det er vigtigt ikke at overophede voksen;
 • Det første lag voks anvendes altid i retning af hårvækst, så voksen kan fordeles i en cirkulær bevægelse, otte mv. uanset retningen af ​​hårvæksten;
 • du bør ikke forsøge at strække voksen til det maksimale areal af huden, vokslaget skal være tæt nok, så voksen kan fjernes med hår, ellers vil den rive, men ikke tyk, så den ikke brydes, når den fjernes;
 • kanten af ​​voksens "kager" skal være dannet rundt og ret tæt, ellers kan ikke voksen afhentes og fjernes sammen med håret, plus du skal vaske af rester af voks;
 • umiddelbart efter voksfjernelse med hår, er det nødvendigt at trykke eller med tryk for at stryge stederne af fjernet hår, så de smertefulde fornemmelser falder.

Efter alt hår er blevet fjernet, er det nødvendigt at påføre en beroligende lotion eller olie på huden. Hvis du bruger et værktøj, der nedsætter hårvækst, er det bedre at påføre det på huden før olien.

Foto: depilflex - voks til depilering For det første er det bedre at øve på områder, der er nemme at fjerne hår med voks, fx på skinner. Først når du lærer at bruge varmt voks på enkle områder af huden, kan du gå videre til komplekse, såsom underarmområder eller dyb bikini.

For en bikini er det bedre at vælge voks i granulat. Det er mere økonomisk og påføres med et tyndere lag, der er tilstrækkeligt til at danne en elastisk kage og fjerne hår.

Har du besluttet at lave bikini hårfjerning med varm voks hjemme? Tjek denne metode mere detaljeret i artiklen voksende bikini voksning.

Jeg spekulerer på, hvad konsekvenserne kan være efter proceduren for den brasilianske hårfjerning? Følg linket.

Find ud af de sikreste og mest pålidelige typer epilering af en bikini zone ved at gå til denne adresse.

Den bedste voks til depilation: varm, varm, kold eller film

På hylderne i butikkerne er der et stort udvalg af produkter, der er opdelt i 4 grupper: kold, varm, varm og filmvoks til depilation. Hver art har sine fordele og ulemper og bruges til forskellige opgaver.

 • 1. Typer af voks til depilation
 • 1.1. varm
 • 1.2. varm
 • 1.3. kold
 • 1.4. membranøs
 • 2. Den bedste voks til depilation
 • 3. Hvordan man vælger en voks til depilation

Typer af voks til depilation

Opdelingen i typer voks beregnet til depilering afhænger af dens arbejdstemperatur. Inden du vælger en passende mulighed, skal du beslutte, hvilke dele af kroppen, den skal bruges og hvor ofte.

varm

Varm voks, som omfatter: fyrharpiks, voks og æteriske olier. Denne type stof er mere egnet til professionelle kosmetologer, da begyndere nemt kan overophede varm voks og få brændt hud.

Den faste masse opvarmes til 48 grader, varmen reducerer smerten betydeligt.

Varm voks fremstilles i forskellige beholdere: granulat, patroner og dåser. Den største fordel er at reducere smerten på grund af værktøjets høje temperatur.

varm

Varm voks er bedst egnet til selvrensning hjemme. Det opvarmer op til kun 38 grader og forhindrer dermed forekomsten af ​​forbrændinger. Ubehaget fra den varme masse er lidt stærkere end fra det varme stof.

Beslutter at bruge varm væske, skal du separat købe papir eller klud tape designet til at fjerne det fra huden. Producenter anbefaler, at du bruger denne mulighed for at fjerne benene.

Det sælges i banker eller kassetter, nogle gange er det svært at bestemme hvilken voks der er bedre. For eksempel er den anden type mere bekvem at bruge, men den bør opvarmes i en særlig vokssmelte. Hvis du bruger voks til depilering i patroner, er der ikke behov for at overvåge mængden af ​​det anvendte stof, og epileringsprocessen bliver enkel, takket være en speciel rulle i slutningen. Overskydende midler fjernes med oliebehandlede klud.

Visse ubehag tillader ikke brugen af ​​varm masse til bikini og ansigt, men det er bedre at vælge andre muligheder for depilering af disse zoner.

kold

Kold voks sælges i færdig form, selv i produktionen påføres overfladen af ​​fremtidige voksstrimler af papir til brugervenlighed. Det er nok at opvarme strimlen lidt med palmerne, skille halvdelene med stoffet og tryk det på huden. Sammenlignet med andre muligheder for depilering er dens effektivitet lavere, men reduktionen i procedurens tid er tiltalende.

Der er kold voks i rør, og konsistensen af ​​det ligner fløden. Massen opvarmes i en bekvem beholder med kogende vand og påføres det ønskede område af kroppen. Pakken indeholder ofte specielle strimler, og du kan også lave dem selv.

membranøs

Film voks til depilation kombinerer de bedste kvaliteter af varmt og koldt, så det er anerkendt som det bedste vaskemiddel. Smeltepunktet når en sikker 40 grader. Værktøjet påføres huden med en speciel spatel, og fjernelsesprocessen kræver ikke brug af yderligere materialer - epileringstape.

Før du køber skal du omhyggeligt læse sammensætningen: Tilstedeværelsen af ​​vinyl og gummi gør stoffet mere plastik. Mange kvinder bemærker filmvoksens egnethed til følsomme områder af kroppen, herunder det intime område.

Den bedste voks til depilation

Inden du vælger den bedste voks til depilation, skal du bestemme den tilladte smertetærskel og det område, der kræver hårfjerning. Nedenfor er en rangordning af de bedste værktøjer af hver type.

Voks til Veet Depilation: instruktioner og anmeldelser

Varm voks til depilation Veet har tjent mest positive anmeldelser.

Værktøjet består af komponenter af naturlig oprindelse. Det gør huden glat og fløjlsagtig.

Beskrivelse og sammensætning af produktet

I pakken med produktet er:

 • dåse med varm voks med en kapacitet på 250 ml;
 • 12 specialstrimler designet til genbrug;
 • en spatel, som er udstyret med en passende temperaturindikator
 • Instruktioner, der forklarer, hvordan man bruger varm Veet voks.

Produktets sammensætning indeholder følgende stoffer:

 • saccharose;
 • Citronsyre;
 • Aqua;
 • Citrus Aurantium Dulcis Skræl Olie;
 • parfum;
 • Cedrus Atlantica Bark Oil.

Varm voks med æteriske olier hjælper med at fjerne uønskede hår i følgende områder af kroppen:

 • fødder;
 • aksillære områder;
 • bikini område;
 • områder over overlæben.

Depilation med varm voks derhjemme gør huden fløjlsagtig og øm. Den resulterende virkning varer i op til fire uger.

Fordele og ulemper ved varm voks

Følgende fordele ved et kosmetisk produkt bør fremhæves:

 • det er jævnt fordelt over overfladen af ​​huden, fanger hvert hår individuelt;
 • Hårene fjernes let fra rødderne, så huden ser fejlfri ud;
 • Afhugningsprocessen er ganske let, fordi porerne hurtigt åbner sig under indflydelse af varm voks.

Der er visse ulemper:

 • efter depilation med varm voks kan der forekomme indgroede hår;
 • Omkostningerne ved emballering med et kosmetisk produkt er ret høje.

Kontraindikationer

Kvinder, der lider af åreknuder, psoriasis, alvorlige hudsygdomme eller diabetes mellitus rådes til at konsultere en læge, inden de anvendes.

Det anbefales at nægte at anvende varm voks til udtørring på huden i følgende tilfælde:

 • feber;
 • Tilstedeværelsen af ​​alvorlig irritation på kroppen
 • udtalt tendens til allergi
 • ridser eller anden skade på kroppen.

Sådan tilberedes voks

Voksen får lov til at opvarme i mikrobølgeovnen i 40 sekunder. Den kan placeres i varmt vand i ca. 10 minutter. Vaskens temperatur kontrolleres ved hjælp af en speciel indikator.

Voks bør påføres bikiniområdet og andre områder af kroppen med en spatel, som er pakket med kosmetik. Det skal vaskes med nok varmt vand.

Sikkerhedsforanstaltninger

Voks anbefales ikke at overophedes. Dette kan forårsage forbrændinger. Før brug, rør den opvarmede voks med en speciel spatel. Værktøjet er ikke beregnet til at fjerne hår på brystet og andre følsomme områder. Varm voks bør ikke anvendes på områder af kroppen, der har muld og ar.

I tilstedeværelsen af ​​en negativ reaktion på brugen af ​​varm voks i fortiden skal værktøjet anvendes med forsigtighed. Det anbefales at udføre en simpel følsomhedstest, før du bruger produktet. Hertil kommer voks på et lille hudområde. Hvis der i 24 timer ikke var rødhed på dette sted, kan du sikkert gå videre til depilation.

Hvis du oplever svær kløe eller smerte på det behandlede sted, bør du stoppe proceduren, fjerne voks og skyl huden grundigt med rigeligt vand. Hvis de negative symptomer ikke forsvinder, anbefales det at kontakte en lægeinstitution.

Det er vigtigt! I løbet af dagen efter depilationen bør du afstå fra at besøge solariumet eller stranden, brugen af ​​garvning.

Værktøjet skal opbevares på et sted, hvor der ikke er adgang for børn. I tilfælde af utilsigtet voks komme i øjnene, skylles grundigt med vand. Når graviditet er nødvendig for at være forsigtig, når du bruger dette værktøj på grund af høj sandsynlighed for en allergisk reaktion.

Sådan bruges

Når du udfører depilation i bikiniområdet, skal du huske at huden i dette område er meget følsom. For ikke at skade det ved et uheld skal du fjerne vævsstrimlerne så parallelt som muligt på overfladen af ​​huden.

Ved udførelsen af ​​benene skal du anvende en lille mængde hårvækstlinje. Derefter anbefales det at lægge voks på strimlen, som er tilgængelig i sættet: i dette tilfælde påføres agenten i et tyndt lag.

Rør forsigtigt hele længden af ​​håret og presser kraftigt på strimlen. Derefter skal det fjernes i en præcis og hurtig bevægelse.

Værktøj Anmeldelser

Nedenfor er nogle anmeldelser som et eksempel. Del din mening i kommentarerne i artiklen.

Alina, 30 år gammel: "Jeg hørte meget fra mine venner om forskellige voks til depilation. Tidligere brugte jeg en simpel maskine til at fjerne uønsket hår. Men når jeg så Veet i et stort supermarked og besluttede at købe det.

Pleasantly ildelugtende midler berettiger fuldt ud sin værdi. Det er nemt at bruge og utrolig effektivt. Den eneste ulempe ved afhjælpe er, at jeg har smertefulde fornemmelser under depilationen. Måske skyldes det, at jeg har følsom hud. "

Anna, 45 år gammel: "Efter en vanskelig operation blev mine æggestokke fjernet. Jeg var ved at genvinde i lang tid efter operationen og var i stand til at vende tilbage til det normale liv. Men jeg var nødt til at møde et nyt problem: håret over min overlæbe begyndte at vokse hurtigt. Det gav mig ubehag. Jeg blev selvstændig og forsøgte at undgå at møde med mine venner.

Desværre er det for smertefuldt at trække hår ud med pincet en procedure, jeg ikke kunne bestemme! En arbejdskollega råde mig til at bruge den varme voks af det berømte mærke Veet. Tilfreds med det opnåede resultat! Jeg vil fortsætte med at bruge Veet! "

Irina, 20 år gammel: "Før jeg hvilede på havet, besluttede jeg at rydde mig selv ved hjælp af Veet. Men i en fart læste jeg ikke omhyggeligt instruktionerne og anvendte lægemidlet til en del af kroppen, hvor der var en lille rødme. Som følge heraf var der på dette sted en stærk irritation, jeg måtte gå til lægen. Min udslæt kostede mig dyrt.

Veet brugte det ikke længere og præsenterede det for sin kæreste. Fra hendes side er der ikke rapporteret om klager over voks. Hun kunne virkelig godt lide ham. En ven har duftige æteriske olier, og Veet kan lide den behagelige aroma. "

Irina Matveevna, 43 år gammel: "Jeg plejede at fjerne hår i salonen. Men på grund af midlertidige materielle vanskeligheder var jeg nødt til at "stramme mine bælter". Vandretur i salonen er blevet en dyr og utilgængelig fornøjelse. Uheldigvis lært om Veet fra en nabo. Hun roste entusiastisk dette middel. Jeg besluttede at forsøge at gøre depilation hjemme alene. Alt gik fint: resultatet blev bevaret i 4 uger. Den eneste ulempe ved veeten er den relativt høje pris. Ingen yderligere kommentarer til voksen kan ikke udtrykke. "

konklusion

Varm voks Hvid, vurderinger af hvilke der kan læses på internettet, er ret effektive. Men første gang efter depilation skal kvinden observere en række anbefalinger: hun bør ikke anvende produkter, der indeholder syrer eller alkohol, svøm i poolen eller solbade under solens solstråler.

6 bedste voks til depilation 2018

Moderne kvinder og piger at fjerne hår på benene, i armhulerne og i bikiniområdet bruger voks til epilering. Det giver lang tid at holde huden jævn, delikat og bremser væksten af ​​nye hår. Hvis du bruger en barbermaskine til disse formål, så kroppen altid forbliver glat, skal du udføre en sådan procedure hver dag, hvilket er ret trættende og med tiden forkæler huden, gør håret tykkere og grovere. Brug af voks giver dig mulighed for at spare den ønskede effekt i 2-4 uger. Men du kan ikke bare købe og købe den første depilatoriske voks på tælleren. Vælg en god kvalitet voks hjælper vores bedømmelse, som består af anmeldelser af piger, der brugte sådanne værktøjer.

Tilgængelige typer

Voks til depilation er varmt, koldt og varmt. Kold kræver opvarmning til kropstemperaturen, men ifølge pigerne er det ikke meget effektivt, fordi det ikke er i stand til fuldt ud at åbne porerne. Et sådant produkt præsenteres af engangsstrimler.

Varm voks kræver også opvarmning, men ikke mere end halvtreds grader. Det påføres kroppen med en speciel spatel, danner en film efter størkning, og fjernes derefter sammen med hårene. Denne voks er mere effektiv end kold, fordi den fjerner hår med rødder og er egnet til udtørring af alle områder af kroppen.

Varm voks til depilation påføres med specielle patroner, som også skal opvarmes op til 40 grader på forhånd. Denne type voks er egnet til at fjerne hår fra ben, arme og ryg. Sammen med ham bruger de specielle papirvævede strimler til at fjerne den frosne sammensætning fra kroppen.

Depilatory voks i patroner er nem at bruge og ret økonomisk. Tætheden, tekstur og komponenter af et sådant produkt varierer afhængigt af hvilken del af kroppen de påføres. Til opvarmning af voks i patronen ved hjælp af specielle lodrette varmelegemer.

Professionel voks til depilation sælges i banker. Det kræver ikke papirstrimler. En sådan voks er egnet til bikini depilation, men i dette tilfælde skal du vælge et filmudseende.

Midlet til fjernelse af uønsket vegetation i granuler eller briketter kræver et højt smeltepunkt. Denne type bruges ofte, når det er nødvendigt for at fjerne hårdt hår.

En anden form for depilatorisk voksfrigivelse er i diske. Dette er en varm blanding med en tykk konsistens, plastik. Den bedste mulighed for bikini design og bio-depilation.

Depilation voks

Da der er mange producenter og varianter af voksprodukter til depilation, kan du nemt snuble over en falsk eller kun et produkt af lav kvalitet. Vælg et produkt blandt kendte mærker, baseret på feedback fra forbrugere og ekspertudtalelser fra eksperter.

Ud over hovedkomponenten er midlerne sammensat af omsorg for hudstoffer. Og for at gøre depileringsproceduren mere behagelig, tilsættes forskellige aromaer til voks. Desuden tager producenterne i betragtning af de fysiologiske egenskaber ved hudstrukturen ved at udvikle hver sammensætning af produktet. Derfor er der for hver type epidermis særlige produkter.

Sådan bruges Veet varm voks til at fjerne uønsket hår

Voksning kan ske i salonen og hjemme. Et bekvemt forberedelse til udførelse af proceduren er Veet varm voks. Det er smertefrit, ikke-traumatisk og effektivt.

Veet varm voks bruges af kosmetologer og kvinder, som ikke har mulighed for at besøge kosmetologerum. For at vokse kan gøres uafhængigt, skal du vælge en sammensætning med en professionel formel til brug derhjemme. I dette tilfælde får du ikke kun et godt resultat, men redder også dig selv fra ubehagelige følelser under manipulationerne.

Brugervenligheden vil også glæde dig: For at opnå en fremragende effekt på fjernelse af uønskede hår på forskellige hudområder er det nok at varme karret med voks og påføre det på huden og forsøge at overholde ensartetheden af ​​laget i tykkelse.

Fordele og teknologi til hårfjerning

Fordele ved veet voksning

Anmeldelser fra specialister og kvinder, der brugte Veet varm voks til at eliminere varierende grader af tykkelse tyder på, at denne procedure har mange fordele.

Veet Warm Wax

Blandt dem er følgende:

 • simpelt komplekst forberedelse til hårfjerning,
 • enkeltheden af ​​proceduren
 • smertefri proces
 • universality of use, stoffet er brugt på alle hudområder,
 • Post-procedureperioden kræver ikke alvorlige begrænsninger i hverdagens adfærd.

Takket være disse fordele er proceduren efterspurgt af millioner af kvinder og mænd og hjælper dem med at blive attraktive og selvsikker.

Detaljer om processteknologien

Med varm Veet voks kan hår fjernes på ansigtet, i armhulerne, på benene, på armene og i bikiniområdet. Rødhed af huden kan forekomme på disse steder efter proceduren. Dette går hurtigt, men på genoprettelsen af ​​hudfarven vil i gennemsnit tage 1-2 dage, så fjern håret i weekenden.

Effektens varighed er 4-5 uger, så skal proceduren gentages.

Husk, at din hud skal være klar til hårfjerning, så vær opmærksom på behovet for forberedende og opfølgende procedurer. En dag før epilationen er det nødvendigt at skrælle huden og fjerne de døde og døde hudceller. Det gøres så, at virkningen af ​​voks og dens vedhæftning til hårene er mere tæt. Når du har fjernet vokslaget, skal du trykke på huden med dine palmer og returnere dermis til sin tidligere rolige position. Husk, at for at forhindre hårintræthed, udføres eksfolierende procedurer regelmæssigt, de ledsages af fugtgivende huden med kosmetiske produkter, der passer til dig.

For begyndere at bruge Veet, anbefales det først at udføre hårfjerning på benene. Dette er det sikreste sted at få erfaring. Efter succes med at mastere metoden til at fjerne hår, kan du gå til armhulenes, bikiniets, ansigtets område.

Sådan tilberedes voks

Strip hårfjerning

Sådan opvarmes voksen i brugsanvisningen, som er fastgjort til æsken med stoffet. Efter at have købt det, skal du først læse alle anbefalinger til brug først, og derefter kun fortsætte til handling.

Der er flere måder at opvarme voks på: De mest populære er i et vandbad i en mikrobølgeovn. Hvis der under opvarmningen du bliver for varm voksmasse, skal du sætte beholderen til kølen for at afkøle til den ønskede temperatur.

Før du begynder at opvarme badet, skal du fjerne hele folien, det bør ikke forblive et enkelt gram. Når du vasker voks i et vandbad, må du ikke lade vand falde i krukken. Hvis dette sker, skal sammensætningen bare smides væk, det vil være ubrugeligt.

Når du opvarmer voks i en mikrobølgeovn, skal du indstille lasten korrekt, tid og arbejde omhyggeligt med badet:

 1. Fri badet fra alle folierester og læg det i mikrobølgeovnen.
 2. Når parameteren fuld effekt ovn 1000W fuld jar-bad skal opvarmes i 40 sekunder, halv - 30 sekunder.
 3. Ved parameteren for kraften i ovn 850W opvarmes hele krukken i 45 sekunder, halv 30 sekunder.
 4. Med en ovnstrøm på 650W skal tiden være 60 sekunder for en fuld dåse og 40 sekunder for halvdelen.
 5. Træk burkbadekaret ud af ekstrem forsigtighed, ikke vippe og ikke skure voks.

Proceduren for opvarmning i et vandbad giver også mulighed for gennemførelse af visse regler:

 • Sæt krukken i vandet, skal være, når det koger.
 • Så skal du lave mindste brand.
 • Kogende vand i en gryde er ikke falsk at være over voksniveauet i dåsen.
 • Dække bur burde ikke være.
 • Det er umuligt at koge voks.
 • Opvarmningstid - 5 minutter til halvdelen af ​​krukken, 10 minutter - til fulde.

Når du har opvarmet voksen, skal du sørge for at temperaturen er inden for normal rækkevidde. For at gøre dette har Veet kit en spatel med en blå peger i form af et lille firkant. Hun skal blande den opvarmede voks og se på pegeren, hvis der ikke er nogen advarsel, så skal opløsningen afkøles, indtil der kommer en blå firkant op under blanding. For overbevisning og for at kontrollere den individuelle tolerance af voksets temperatur, læg en dråbe på dit håndled og lyt til dine følelser.

Om metoden til manipulation

Forberedelse til hårfjerning

Påfør voksen også brug for en spatel. Dette er et praktisk værktøj mærket med navnet Veet. I brugsanvisningerne finder du ikoner og pile, der giver information om hvor og hvordan voks anvendes.

Når du er blevet bekendt med det, får du en klar ide om, hvordan du bruger voks på bestemte områder. Løsningen påføres benene med den konkave del af scapulaen, armhulen bruges med den afrundede del, bikinilinjen med en flad overflade og overlæben med den vinklede del.

Ved påføring af voks skal du huske, at laget skal ligge i hårets retning og være tyndt (ikke tykkere end stoffet) og kortere end kludserviet, som påføres oven på vokslaget. Behandle området i små stykker, ikke alle på én gang. Lad spatelen komme i en flaske voks på en speciel kant, det vil ikke tillade mikrober at komme på det og tillader det ikke at hærde og tykke.

Tøjet skal presses med hænderne og glattes over toppen i retning af hårvækst. Det er nødvendigt at fjerne vokslaget sammen med en serviet, for at gøre det skarpt, i retning mod hårets vækst. For at gøre dette skal du tage stoffets frie kant og dra let serviet parallelt med huden (ikke op!), Så det ikke stiger højt over hudens niveau. Stoffet kan bruges flere gange, og voks kan ikke genbruges. Hvis du ikke kunne fjerne hårene fra første gang, så kan manipulationen gentages.

Hårfjerning i benene og i armhulerne og bikiniområdet

Brug varm voks på benene

Hårfjerning voks

Ved epilering på benene skal du bruge den konkave del af scapulaen, opløsningen af ​​smeltet voks skal påføres i retning fra knæene ned til anklerne. Stofstrimler fjernes i modsat retning (bund til top), det vil sige fra anklerne til knæene.

Fra første gang vil ren fjernelse som regel ikke fungere, så vær ikke bange for at gentage proceduren. Det er ikke forfærdeligt at gøre manipulationer på ben selv tre gange, det vil ikke gøre nogen skade.

Epilation Veet varm voks i armhulen

Brug til denne afrundede del af scapulaen. På grund af det faktum, at dette område er udsat for øget svedtendens og ofte er vådt, skal den behandles med talkumpulver. Fremgangsmåden udføres i to retninger, den er forbundet med alsidigheden af ​​hårvækst i armhulerne.

Anvendelsen af ​​voks er lavet i stillingen, når armen hæves med albue op. I dette tilfælde er huden godt strakt, og voks hviler jævnt. På den øverste del af sammensætningen er fra midten af ​​zonen til albuen, på den nederste del - retningen skal vendes. Fjern voks sammen med en klud med en serviet mod væksten af ​​hår.

Hvordan man fjerner hårfjerning på bikinilinjen

Påfør voks med et fladt blad. Klip kludservietterne ud af den ønskede konfiguration. Behandler ikke hele bikiniområdet, men små områder. Dette anbefales fordi du strækker huden på hvert par kvadratiske følelser, fordi et bredere og større hudområde ikke kan strækkes af dig selv. Derfor gør det i flere trin: Anvend voks på væksten af ​​hår, fjern serviet i den modsatte retning.

Hårfjerning på overlæben

I dette område bør arbejdet vinkeldelen af ​​bladet. Det er nødvendigt at skære en strimmel af stof af den krævede form. Arbejde i to trin. Først anbring voksen på den ene side og fjern hårene, gentag derefter manipulationen med den anden del af læben.

Hvis du følger alle anbefalingerne korrekt, så vil du i en og en halv time glemme vegetationen på huden. Dette er en harmløs og effektiv måde, du behøver kun at købe en færdiglavet Veet-pakke med varm voks. Det er normalt nok at fjerne hår på alle de anførte områder.

Held og lykke og vær smuk!

Og hvad synes du om hårfjerning med Veet voks, giv din mening til os som en kommentar.

Bemærket en fejl? Vælg det og tryk på Ctrl + Enter for at fortælle os.

Hvordan man laver øjenbryn derhjemme

Sådan pluk øjenbryn korrekt