Mørke armhuler: hvorfor de vises og hvordan man kan slippe af med mørke armhuler

Mange piger er nødt til at opgive stilfulde åbne toppe på grund af de mørke armhuler. Armhulenes mørkere er forårsaget af forskellige faktorer. For at løse problemet kan du bruge råd fra en hudlæge eller bruge folkemidlet. I denne artikel lærer du, hvad du skal gøre for at genoprette hvide og skønhed i dine armhuler.

Hvorfor er armhulen mørk - hvad er årsagen til mørke pletter?

Årsagerne til mørke pletter i armhulerne er mange. De mest almindelige af disse er hormonelle forandringer i kroppen såvel som aldringsprocessen. Der er dog andre årsager til mørke armhuler, der skal være kendt for at gøre behandlingen så effektiv som mulig.

 • Barbering. Som følge af hyppig barbering af armhulerne bliver huden grov, irritation og indgroede hår forekommer. Derfor anbefaler vi, at du foretrækker andre metoder til at fjerne uønsket hår i dette område.
 • Depilation. Depilatory cremer, dog lindre hår i dette område, men indeholder kemiske komponenter, der til sidst mørkere huden.
 • Overdreven svedtendens. En anden almindelig årsag til underarm mørkningen er overdreven svedtendens og dårlig ventilation i dette område. Derfor bør man bære meget stramt tøj i tilfælde af overdreven svedtendens.
 • Brug af alkohol deodoranter. Underarm mørkningen skyldes ofte brugen af ​​alkoholbaserede deodoranter. Derfor, med regelmæssig brug, ændrer huden gradvist sin skygge.
 • Døde celler. Hver celle i kroppen dør og en ny danner i sin plads. Dette gælder også for hudceller. Døde celler dannes i armhulerne, hvilket giver huden en mørkere farve. For at løse dette problem er det bedst at bruge skrubber eller andre midler.
 • Sort acanthosis. Et af symptomerne på fedme eller diabetes er sort acanthosis. Denne tilstand er forbundet med hyperpigmentering i hudens folder.
 • Rygning. Ofte forekommer pletter i armhulerne i rygere. Denne tilstand kaldes rygerens melanose og er en overdreven ophobning af melanin i vævene. Passerer ved afvisning af rygning.
 • Melasma. Ujævn pigmentering opstår ofte under graviditeten. Det kan også skyldes hormonelle præventionsmidler eller hormonbehandling.
 • Addison's sygdom. Den sygdom, der forårsager mørkning af huden, som ikke falder ultraviolette stråler.

Hvordan slippe af med mørke armhule - råd fra hudlæger

Ifølge hudlæger er næsten halvdelen af ​​kvinderne utilfredse med underarmehud. Tips fra hudlæger hjælper dig med at holde din hud i top tilstand, men også slippe af med mørke pletter i dette område.

Hovedproduktet til underarms hygiejne er deodorant. Hans valg bør tages meget omhyggeligt. Der er ingen forskel, brug en spray, rulle deodorant eller pind. Det vigtigste er, at produktet ikke indeholder parabener, som tørrer huden ud og forårsager, at den aksillære region bliver mørkere. Formlen for deodoranter skal være hypoallergen. Det anbefales også at produktet indeholder lakridsrod, som forhindrer mørkning af huden.

Desuden anbefaler dermatologer at være særlig opmærksom på armhulenes hygiejne. Perfekt hygiejne ser ud som dette:

 1. For at rense underarmene må man kun bruge vaskemidler til følsom hud.
 2. Skum og skyll huden. Tør huden med et håndklæde. Det er den våde hud, der forårsager vækst af bakterier, hududslæt og andre problemer.
 3. Brug deodorant. Påfør det skal være et tyndt lag.

Udfør en sådan procedure mindst to gange om dagen.

En vigtig betingelse for sund og smuk underarms hud er korrekt hårfjerning. Uanset hvordan du vælger metoden til fjernelse af håret, er der generelle regler, som vil bidrage til at bevare skønhed og sundhed i underarmeområdet.

 • Før du fjerner uønsket hår, skal huden være helt ren og tør. For at rense det skal du ikke bruge en antibakteriel sæbe, ellers tørrer du huden ud. Det er bedre at give præference for flydende vaskemiddel.
 • Hvis du bruger en barbermaskine eller pincet til hårfjerning, desinficere dem.
 • Alle midler og forberedelser til hårfjerning bør være af god kvalitet.
 • Hår kan kun fjernes i retning af vækst. Hvis du fjerner hår mod deres vækst, kan mikrober komme ind i porerne, hvilket forårsager rødme, betændelse og blokering af porerne. Dette er hvad der forårsager mørkdannelse af huden.
 • Efter hårfjerning, glem ikke at fugte huden. En fremragende mulighed er en deodorant med fugtgivende ingredienser.

Sådan fjerner du mørke armhule hjemme - folkemægler

For at lette armhulenes hud, kan du bruge folkemæssige retsmidler. De er ret effektive, overkommelige og samtidig helt sikre for helbredet.

De mest effektive og populære procedurer derhjemme:

 • Citron. Universalt middel til hudbelysning. Kan bruges til at hvide armhulenes hud. Det er nok at gnide huden efter et brusebad med en halv citron.
 • Kefir. Kefir er også et glimrende redskab til hvide armpits. Den indeholder gode ingredienser, der reducerer mørke pletter og helbreder huden. Det er nok at anvende kefir på ren hud og skyl med varmt vand.
 • Soda og kikært mel. Baseret på disse komponenter kan du forberede en naturlig skrubbe for at fjerne døde hudceller. For at gøre det, bland lidt sodavand med kikært mel og naturlig yoghurt.
 • Gurkemeje. For at gøre en lysende pasta, bland gurkemeje med citronsaft. Brug daglig efter aftenbrusen, indtil de mørke pletter forsvinder.
 • Sandeltræpasta. Et af de mest effektive midler mod mørke pletter. Regelmæssig brug af sandeltræpasta lyser ikke kun huden, men fjerner også den ubehagelige lugt af sved og fjerner irritation efter fjernelse af uønsket hår.
 • Ris eddike og mel. For at lave en pasta blandes rismel med en lille mængde riseddike og påføres i 10 minutter. Dette værktøj lyser huden og gør den frisk og fløjlsagtig.
 • Gurkesaft For at forberede lysende lotion skal du hugge agurk med en blender og give saften. Brug juice med en lille mængde gurkemeje til daglig gnidning af det aksillære område.
 • Med. For at gøre huden blød og hvide den, spred et tyndt lag underarmshud med en blanding af honning og citronsaft. Så tag et bad og fugt huden med lotion.
 • Kartofler. Kartofler er også en naturlig blegemiddel. Derfor bør du forberede kartoffelsaften og anvende den i 20-25 minutter på ren hud. For at opnå de bedste resultater skal du bruge kartoffelsaft dagligt.
 • Kokosolie. Den bedste måde at lette armhinden på, samt reducere duften af ​​sved. Kokosolie bør bruges efter at have taget et bad.
 • Talkum. Hvis mørkningen af ​​huden skyldes brugen af ​​alkohol deodoranter, anbefales det at bruge talkum. Det vil holde huden tør og ren, men den beskytter armhulerne mod mørkere.

På vagt for sundhed - hvad du bør vide, forsøger at løse problemet med mørke pletter

For at løse problemet med mørke armhuler er det ikke nok at bruge kosmetik og hjemmehjælpemidler. Du skal ændre visse vaner for permanent at løse problemet med mørke pletter i armhulerne. Disse vaner omfatter:

 1. Anvendelsen af ​​alkoholbaserede deodoranter. De forårsager ikke kun hudirritation, men med tiden gør huden mørk og uren. Foretrækker deodoranter for følsom hud uden alkohol.
 2. Kassér barbermaskinen. Barbering af det aksillære område forårsager irritation og mørkdannelse af huden. Derfor er det bedre at fjerne uønsket hår med voks.
 3. Naturlige tøj. Vi anbefaler ikke at bære tøj fremstillet af syntetiske stoffer, der er dårligt ventilerede. Det er bedre at bære kun bomuldstøj og undertøj.
 4. Komfortabelt og løst tøj. Brug ikke stramme tøj for at sikre god ventilation i armhulen. Hvis tøjet er for stramt, undgår du irritation.

Mørke pletter under armene

Mørke pletter under armene leverer æstetisk og psykologisk ubehag. Især piger lider under denne betingelse, fordi de ikke kan bære åbne t-shirts. Spots kan skyldes eksterne faktorer - en reaktion på antiperspiranter eller depilation produkter.

I mere sjældne tilfælde indikerer pigmentstederne indre sygdomme. En hudlæge hjælper med at foretage en nøjagtig diagnose, bestemme årsagen til sygdommen og ordinere behandling.

Årsager til mørkningen

Armpit mørke pletter betragtes som en defensiv reaktion af huden mod kemikalier. Dette fænomen svarer til hudens reaktion efter garvning. I sjældne tilfælde indikerer mørke pletter menneskelige sygdomme.

Hovedårsagerne til mørkningen omfatter følgende:

 • allergisk reaktion på antiperspiranter - foretrækker fortrinsvis ved køb af hygiejneprodukter deodoranter. Bemærk venligst, at sammensætningen ikke indeholder alkohol. Ethyl base tørrer huden og forårsager mørkdannelse;
 • barber maskinen eller brug depilatory cremer - erstat dem med voksstrimler. Dette vil undgå mørke pletter og fjerne hår fra roten;
 • iført ubehageligt og stramt tøj - huden i armhulenes område er meget sart. Konstant friktion gør den grov, hvilket resulterer i mørke pletter;
 • overdreven svedtendens og dårlig ventilation af det aksillære område
 • ophobning af epidermis døde celler - huden skal vaskes grundigt og regelmæssigt og skales også af de øverste lag af celler. Ideelle værktøjer, der indeholder mælkesyre;
 • Acanthokeratoderma er en sygdom præget af mørkningen af ​​huden. Normalt ændrer huden sin skygge i armhulerne, lysken og halsen. Sygdommen er forbundet med forstyrrelse af den endokrine kirtel. Dette problem er almindeligt hos overvægtige mennesker.
 • Melasma er en tilstand, hvor pigmenteringen på huden spredes ujævnt. Opstår sædvanligvis under graviditet, med hormonal svigt (adolescent).

Sådan ser det ud på billedet:

Hvordan slippe af med mørke pletter under armene

Så slippe af med alder pletter er muligt eller ej? I dag i sociale netværk er omdannelsen af ​​en elev, der i 30 dage fuldstændigt slap af pigmentpletter, der dækkede sin krop fra hoved til tå, diskuteret kraftigt. Hvordan er det muligt? På det nye effektive, helt naturlige middel mod pigmentpletter, siger velkendt i hele landlægen. Find ud af, hvordan du kan slippe af med aldersspots en gang for alle ved hjælp af et helt naturligt middel >>>.

Inden du begynder behandling, bør du konsultere en hudlæge. Lægen vil kunne vurdere patientens tilstand, bestemme årsagen til de mørke pigmenterede områder. Hvis de er forårsaget af aggressive kemikalier eller andre eksterne faktorer, vil lægen foreskrive brugen af ​​medicinske hvidtekrem.

I tilfælde af at pletterne fremkommer som følge af interne sygdomme, vil der blive krævet konsultation af terapeut og endokrinolog. Terapi vil afhænge af hvert enkelt tilfælde, det konkluderes i behandlingen af ​​den underliggende sygdom. Lys huden i armhulerne og folkemidlet.

medicin

Hvis der forekommer mørke pletter under armene, kan du fjerne dem med blegemidler. Cremer og salver sælges i apoteker, du kan købe dem i professionelle skønhedssaloner.

Narkotika præsenteres i en bred vifte. Virkningen af ​​blegning opnås på grund af de aktive stoffer: kojic eller glycolsyre, hydroquinon, arbutin, kviksølv. Hver creme eller salve har sine egne kontraindikationer. Inden køb og behandling er det nødvendigt at konsultere en læge.

Folkelige måder

 1. Lysere de pigmenterede områder vil hjælpe mælk. Dette er lettere af vitaminer og umættede fedtstoffer, der udgør produktet. Tag en spiseskefuld mælk og gnid den i armhulenes hud med bløde, cirkulære bevægelser i 10 til 15 minutter, skyll derefter alt med vand.
 2. Lav en maske mejeriprodukter. Bland en stor skefuld hytteost, mel og to skjeer mælk. Påfør den resulterende blanding i huden, lad den stå i 10 minutter, skyll med varmt vand. Gentag proceduren hver dag indtil huden bliver lys.
 3. Lysepigmenterede områder bidrager til kokosolie. Det indeholder vitamin E, som har en gavnlig virkning på huden, blødgør og blødgør det. Derudover kan kokosolie anvendes som en naturlig deodorant. Smør armpits med olie og hold i ti minutter. Gentag mindst tre gange om ugen.
 4. Brug den effektive natmaske. Tag citronsaft og gurkemeje, bland ingredienserne grundigt, applicér på ren hud og lad natten over. Om morgenen skylles med varmt vand og sæbe, spredes med nærende creme.
 5. Blegning pigmenteret hud hjælper friske kartofler. Gnid på en medium rive en knol, anbring hvirvel på huden, hold, indtil den tørrer, skyll med varmt vand.
 6. Alphacider og hydrosyrer indeholdt i æbler dræber bakterier og fjerner døde celler i epidermis. Gnid en frugt på et medium rist og gnid det i din hud i to eller tre minutter. Påfør den resterende hvirvel på armhulerne og lad den gå i fem minutter. Vask masken af ​​med varmt vand. Gør det to gange om ugen.
 7. Udfør proceduren for eksfolierende døde celler. Bland tre spiseskefulde olivenolie eller solsikkeolie med et glas sukker (bedst tag et brunt udseende). Gnid skruen ind i de mørkede områder af huden i tre til fire minutter. Skyl derefter med varmt vand og påfør en nærende creme. Gentag proceduren et par gange om ugen.
 8. Bland sodavand, kikært mel og naturlig yoghurt. Fra disse komponenter får du en god skrubbe for at fjerne døde celler.
 9. En almindelig agurk har hvide egenskaber. To gange om dagen gnider du armhulenes hud med et stykke agurk. Du kan bruge følgende opskrift: Bland i lige store mængder agurk citronsaft, tilsæt blandingen lidt gurkemeje. Påfør i mørke områder og lad i en halv time. Fjern med varmt vand.
 10. Citron har etableret sig som ejer af antibakterielle og hvidtekalkningsegenskaber. Inden for et par minutter skal du gnide de mørke områder med dine armhuler med et stykke citron, skyll derefter med varmt vand og sørg for at bruge en nærende creme.
 11. Tag hydrogenperoxidet med den laveste koncentration af det aktive stof. Påfør det på de ramte områder i armhulen, vask efter ti minutter med koldt vand. Produktet hvidner pigmenteret hud.
 12. Kombiner 20 gram honning og citronsaft. Påfør i armhulenes hud, vask efter en halv time med varmt vand. Ved afslutningen af ​​proceduren, fugt huden. Brug enhver nærende creme eller brug kokosolie.

Yderligere regler

Blegemiddelkrem og folkemetoder hjælper med at lette huden, men du bør også opfylde følgende krav:

 • Vælg højkvalitets hypoallergen deodoranter, de bør ikke være alkoholbaserede;
 • bære løse ydre beklædningsgenstande, foretrækker naturlige stoffer;
 • Vælg den sikreste metode til depilering. En barbermaskine eller cremer kan irritere følsom hud. Hvis der ikke er udskiftning til barbermaskinen, skal du desinficere bladet før brug.

Læs også vores materialer, om svampen i ljummen og armhulerne eller om pletterne i lysken brun.

Pas på

Folkemetoder viser effektive resultater i kampen mod mørkningen af ​​huden. Men før du bruger, skal du være opmærksom på følgende faktorer:

 • Hydrogenperoxid og citronsaft lyser huden, men overdriver ikke det, fordi disse stoffer er aggressive for ømt hud. Over tid vil de føre til øget pigmentering;
 • Bagepulver bidrager til forandringen i hudens naturlige Ph, og det forårsager betændelse.

afsluttende

Ofte lider kvinder af øget pigmentering og undrer sig over, hvordan man fjerner mørke pletter under deres arme. Hvis problemet skyldes eksterne faktorer, er det nødvendigt at reducere indflydelsen af ​​aggressive faktorer og bruge specielle cremer eller traditionelle metoder til blegning.

Læger advarer! Et chokerende system er etableret, hvilket tegner sig for mere end 74% af hudens sygdomme - en parasitisk injektionsprocedure (Acacid, Lyamblia, Toccapa). Hydroxider giver kolossal kærlighed til organismen, og den første rammer vores immunsystem, som skal beskytte organismen mod forskellige sygdomme. Lederen af ​​Institut for Parasitologi har delet med sekretæren hvordan man hurtigt kan komme af med dem og rense dem med deres hud, det er nok. Læs videre.

Når det kommer til pletter forårsaget af sygdomme (normalt en funktionsfejl i endokrine kirtler), skal den underliggende sygdom blive helbredt, og de pigmenterede områder forsvinder alene.

Mørke armhule

Mørkearmhuler - et problem med misfarvning af huden, hvilket gør det mørkere end normal tone. Ifølge Mayo Clinic kan dette problem spredes til kvinder og mænd i alle aldre, selvom latinamerikanske og afroamerikanske kvinder er mere tilbøjelige.

grunde

Dette problem har en indvirkning på selvtillid, om valg af tøj, der har til formål at skjule problemområder. De fleste mennesker forsøger at undgå badedragt samt mærkelig tøj.

barbering

Hvis en person har mørkt hår i armhulerne, så skal man forvente samme hudfarve efter barberingen. Dette skyldes udseendet af hårsækkenet, som er under overfladen af ​​huden, det vil sige undergrunds håret bliver mørkt. Sommetider kan kløe være til stede, hvis du ikke bruger en razor skarpe nok.

Det er værd at tænke på at plukke eller bruge voks til at fjerne hår. Disse to muligheder gør det resterende hår mindre synligt og forbedrer dermed armhulenes udseende.

Selv med voks eller tweaking kan nogle mikroskrabninger efterlade små sår, der bliver mørkere og dermed problemet vedvarer. Kan kræve permanent laser hårfjerning.

Før og efter laser hårfjerning

Akkumulering af døde hudceller

Akkumuleringen af ​​døde hudceller på mikroskopiske tuberkler kan også medføre, at den aksillære farve bliver mørkere. I dette tilfælde kan du prøve peeling midler, som er sammensat af mælkesyre.

Anvendelse af deodorant og antiperspirant

Nogle antiperspiranter eller deodoranter kan forårsage misfarvning af huden. Selv om dette er et sjældent fænomen, men nogle ingredienser kan forårsage mørkningen af ​​armhulerne. Du bør prøve at ændre din deodorant eller antiperspirant.

Sort acanthosis

Det er en medicinsk tilstand, der forårsager mørkdannelse af huden i armhulerne, såvel som i "lyske, nakke, albuer, knæ, led eller folder af hud, læber, håndflader og såler af fødderne" [healthline.com]. Huden vil have mørke pletter såvel som en tykk fløjlsagtig struktur.

Sort acantose påvirker mænd og kvinder, og er mere almindeligt hos mennesker med mørkere hud og fedme. Derudover var han forbundet med "insulinproduktion eller med glandulær lidelse" [thebeautybrains.com], det vil sige det påvirker mennesker med diabetes.

Mennesker med Addison's sygdom, hypofysevanskeligheder, hypothyroidisme eller dem, der er under behandling med væksthormon, bruger orale præventionsmidler eller kolesterolpræparater, der indeholder nikotinsyre [livestrong.com], er også modtagelige for dette problem. Du bør prøve lynnedslag - creme Retin A, salicylsyre, alfa-hydroxysyrer, 20% urea, glycolsyre eller mælkesyre.

hyperpigmentering

Hyperpigmentering kan også være ansvarlig for hudens mørke farve i armhulene, lårene, lysken og halsen. Dette sker, når huden producerer for meget melanin, selvom det sjældent rammer armhulerne. I dette tilfælde er forskellige blegemidler egnede, herunder cremer, der diskuteres nedenfor.

Bakterieinfektion

Erythrasma er en bakteriel infektion forårsaget af corynebacteriums (corynebacterium minutissimum), hvor der vises "rødbrune lidt skællede pletter med klare grænser, der kan kløe lidt. De danner i fugtige dele af kroppen, såsom lænden, armhulen og hudfoldene "[nlm.nih.gov]. Infektionen spredes "under varme forhold. Folk med overvægt eller diabetes er mere modtagelige "[nlm.nih.gov].

Erythromycin gel og antibakteriel sæbe hjælper med at håndtere dette problem. I ekstreme tilfælde kan medicin være påkrævet.

graviditet

Nogle kvinder lider under mørke armhule under graviditeten. Dette skyldes den store mængde hormonforandringer, der kan øge produktionen af ​​melanin. Østrogen øger produktionen af ​​melanocytter - melaninproducerende celler. Dette er et tilbagevendende problem, der forårsager ikke kun ujævnt hudtone, men også mørkning af armhulen, næsens og overlæbehuden. Misfarvning går normalt væk efter graviditet. Men nogle kvinder har mørke armhule og forbliver efter barnets fødsel.

Stramt tøj

Hvis armhulerne konstant er underlagt friktion, kan hyperkeratose eller fortykkelse af huden forekomme som et middel til at beskytte kroppen mod irritation, det vil sige inflammatorisk hyperpigmentering opstår. Lette, løstsiddende tøj bør bæres for at reducere kontakt og gnidning af stoffet med den aksillære hud.

For at undgå væksten af ​​bakterier bør syntetiske stoffer undgås, da de ikke absorberer sved. Armhulen bør holdes tør. Du kan prøve tretinoin lotion (Retin A cream) såvel som "orale medicin som isotretinoin og dermabrasion (kan bidrage til at reducere tykkelsen af ​​den berørte hud)" [health.howstuffworks.com].

Andre årsager til, at dine armhuler er mørke

 • Kløe kan optræde efter barbering, voksning eller træning af armhulerne. Hvis du ridser huden, vises der sår, der giver en mørk skygge.
 • Overvægt. Som allerede nævnt har folk med fedme eller overvægt en tendens til at lide af dette problem på grund af acanthosis, en bakteriel infektion eller endda hudirritation.
 • Svampeinfektioner. Især når mørkningen ledsages af en svag kløe.
 • Brug af visse lægemidler, herunder præventionsmidler, forårsager ændringer i hudfarve.
 • Overdreven eksponering for ultraviolet lys stimulerer melanocytceller til at producere melanin.
 • Traumer, ar.
 • Genetiske faktorer.

Blekning metoder

De fleste metoder kan også hjælpe med at håndtere hud i knæ, lyske, nakke, indre lår eller andre dele af kroppen. Disse værktøjer og metoder kan bruges af både kvinder og mænd.

Nedenfor vil blive overvejet forskellige måder at slippe af med dette problem: brugen af ​​cremer, naturlige eller hjemme retsmidler, samt andre tilgængelige behandlingsmuligheder.

Anvendelse af cremer

Whitening creme er af afgørende betydning for at opnå de ønskede resultater. Enhver god blegning creme bør ikke kun eliminere mørkningen, men også forhindre genopkomst ved at kontrollere produktionen af ​​melanin, det vil sige "hudpigment, der er baseret på virkningerne af enzymet tyrosinase, der katalyserer den kemiske produktion af melanin. Ved at reducere tyrosinaseaktivitet kan yderligere misfarvning forhindres "[dermadoctor.com].

Hvilke ingredienser skal være i fløden

For at finde ud af om en bestemt creme er effektiv, skal du kigge på dens aktive ingredienser. Nogle af dem, der skal være i sammensætningen, omfatter hydroquinon, steroider, retinol (Retin A), tretinoin (hjælper i afskalningsprocessen, fjerner det allerede dannede pigment i epidermis), hauronosid (forhindrer tyrosinase) og arbutin (hæmmer tyrosinaseaktivitet). Arbutin og gauronosid er to søsters hydroquinonmolekyler, der fungerer på en lignende måde.

For øjeblikket anerkender US Federal Food and Drug Administration kun hydroquinon som et "blegemiddel". Dette betyder, at mange af de andre ingredienser, der er inkluderet i de anvendte produkter, skal betegnes som lysemidler, blekemidler "[dermadoctor.com]. Andre ingredienser, der kan være nyttige, omfatter:

 • Alfa hydroxy syrer (især glycolsyre og mælkesyrer)
 • Travaza - forbedrer penetrationen af ​​ingredienser, der reducerer mængden af ​​melanin
 • Melatonin lette hårsækkene
 • Kojinsyre hæmmer tyrosinaseaktivitet, og "melanocytter taber desuden deres dendritter, hvilket reducerer disse cellers evne til at passere gennem et hvilket som helst resterende pigment på keratinocytter" [dermadoctor.com.]
 • Bearberry Extract - hæmmer tyrosinaseaktivitet
 • Azeleinsyre - virker kun på stærkt aktive melanocytter
 • Vitamin C - reducerer dannelsen af ​​melanin, og virker også som en antioxidant
 • Gluconsyre - som et chelateringsmiddel binder det til kobbermolekyler, der blev brugt til at aktivere enzymtyrosinasen
 • Licorice ekstrakt (lakrids) - har glabridin, som stopper aktiveringen af ​​tyrosinase
 • Beta-caroten - fundet i gulerodsolie og blokering af tyrosinase receptoren
 • Dithiaoctandiol - forhindrer aktiveringen af ​​tyrosin uden sukker, medens sukkermolekylet er nødvendigt for aktiveringen af ​​enzymtyrosinasen.

Når du bruger cremer til at blanke hud, skal du kun anvende dem på det mørkede område og stoppe med at bruge dem, når den ønskede effekt er opnået. De fleste cremer kræver længere brug, normalt op til 6 måneder for resultater.

Den mest effektive hvidtekrem

Før du vælger nogle af de bedste cremer til whitening armhulerne, bør du læse en masse anmeldelser og anmeldelser, studere ratings for at sikre, at de er effektive. Nogle af de bedste cremer omfatter:

 • Whitening Creme Belo
 • Dove True Tone (Brightening Cream)
 • Nivea whitening roller deodorant
 • Damme whitening armhule creme - de har en bred vifte af whitening produkter
 • Mayfair whitening creme
 • Yoko papaya creme
 • Plato's Corrector
 • Melarase AM og Melarase PM systemer
 • Pink private

De kan købes online eller på apotek.

Gør det selv fløde

For at forberede whitening creme alene, skal du finde komponenter, der har evne til at whiten, påvirker melanin eller reducerer dets dannelse. Hvis du bruger naturlige ingredienser, får du et naturligt blegemiddel.

Bemærk: Hydroquinon er forbundet med hudirritation, forøget mørkning på applikationsstedet, virkninger på fostervækst mv. Produkter, der indeholder det, er tilgængelige i Europa og Sydafrika. Dog anerkender US Federal Food and Drug Administration ikke dette produkt.

Før og efter hvidtekrem (i dette tilfælde kan mærket Gluta-C bestilles på ebay.com)

Hjem retsmidler

Bagepulver

Ofte omtalt som et af de mest populære retsmidler i kampen mod dette problem. Fungerer som en skrubbe for at exfoliere eventuelle døde hudceller. Soda kan bruges alene eller med andre produkter, såsom rosenvand.

Det er nødvendigt at blande det med vand til en tyk pasta, anvende den på et mørkt område og anvende det som en skrubbe. Derefter vaskes alt væk fra. Proceduren udføres flere gange om ugen.

Citronsyre

Et andet godt hjem middel til at prøve er citron. Dette hjemmemedicin virker ikke kun som en hvidtekomponent, men også som et antiseptisk og antibakterielt produkt. Efter brug anbefales det at anvende en fugtighedscreme, da det kan tørre huden.

Gnide armhulen med et stykke citron i et par minutter. Vent ca. 10 minutter før skylning. Det whitens og fjerner døde hudceller. For de bedste resultater kan du drysse sukker på et stykke citron. Anvend to til tre gange om ugen.

Du kan også anvende en blanding af gurkemeje, naturlig yoghurt og citronsaft og lade i 10 minutter (3 gange om ugen).

kartofler

Fungerer godt som et naturligt hvidt middel med minimal hudirritation. Du skal sætte et stykke eller saft af friske kartofler på problemområdet. Efter 20 minutter skylles med varmt vand. Gør det to gange om dagen.

gurkemeje

Effektiv mod hudirritation, pletter og pigmentering på grund af dets antiinflammatoriske egenskaber [doctorasky.com]. Du skal blande ris og gurkemeje pulver i lige store mængder, tilsæt tomatjuice og mælk for at lave en pasta. Påfør den og lad den stå i 30-60 minutter, skyll derefter med varmt vand. Gentag to gange om ugen.

agurk

Agurk har naturlige hvidtekalkningsegenskaber. Det er nødvendigt at sætte et stykke eller bruge sin saft. Det går godt med citron og gurkemeje.

Appelsinskal

Exfolierer og lyser huden. Tørret, appelsinskal blandet med rosenvand og mælk, der danner en tyk pasta, der gnides med armhuler. Skyl efter ca. 15 minutter med koldt vand, gentag 2-3 gange om ugen.

mælk

1 spiseskefulde mælk + 1 spsk mel + 1 spsk yoghurt. Påfør pastaen til armhulerne og lad den være der i 15 minutter, før du skylder med koldt vand.

eddike

Dræber bakterier og lyser huden. Du skal blande det med rismel for at danne en tyk pasta. Påfør det på armhulerne lige efter et varmt brusebad, lad det tørre og skyll derefter med varmt vand. Gør denne procedure flere gange om ugen.

sandeltræ

Hjælper med at binde armhulen og fjerner lugt. Det er nødvendigt at blande 2 spsk sandeltræpulver med rosenvand til et tykt pulver, anvende mørk hud, lad det tørre og skyll med koldt vand. Gentag dagligt for hurtige resultater (inden for få dage).

Kikærter almindelig

Bland kikærmel med citronsaft og yoghurt eller gurkemeje pulver. Placer produktet i armhuleområdet i 30 minutter før skylning. Gentag dagligt i to uger.

Andre hjem retsmidler

Du kan også bruge pimpsten (sten til at fjerne døde hudceller), massage med kokosolie (indeholder E-vitamin, der kan lysere huden), olivenolie (antioxidant), E-vitaminolie, safran, æbleskaleskrubbe, et stykke kalk og n.

Den hurtigste hjemmehjælp

De fleste hjemmemekanismer, der slår huden, giver ikke øjeblikkelige og hurtige resultater. Men de, der exfolierer død hud, kan handle hurtigere.

Whitening eller blegning procedurer

Laserbehandling

Laserbehandling er ikke kun beregnet til at slippe af med rynker, akne arr, fjernelse af tatoveringer, alder, fødselsmærker, fregner, hårfjerning, hudskader osv., Men kan også rettes mod hvidt hudområder, herunder herunder armhuler. Dette er en af ​​de hurtigste og mest effektive aksillære hvidtning metoder.

En laserprocedure til lette hud "virker ved at rette koncentrerede stråler af lysenergi til mørke pletter for at fjerne hudlagene" [illuminatural6i.com]. Der findes forskellige lasermetoder til blegning, der kan gøre huden i armhulen mere lette og glattere. Nogle af de almindelige typer af lasere omfatter erbium laser, pulserende farvestråler eller PD, Nd: Yag og intens pulserende lys eller IP.

En af de vigtigste fordele ved laser terapi til mørke underarms er at give hurtigere resultater, det vil sige øjeblikkelig helbredelse af axillen og forbedre hudtilstanden. Nogle bivirkninger kan forekomme, såsom hævelse, kløe, ardannelse, blå mærker, ændringer i hudtekstur, brændende fornemmelse og andre.

Pris til armhuler laserblegning?

Laserbehandlinger til hudblegning er dyre. Det bør forventes at bruge fra 70 dollars til whitening armhulerne til sessionen. For at opnå fremragende resultater kræves op til 5 blegningssessioner.

Kemisk skræl

En alternativ behandling af dette problem er kemisk peeling. Til dette formål bruges en "sur opløsning til at fjerne skadede ydre lag af huden" [docshop.com]. Typisk anvendes alfa hydroxysyrer (AHA), phenol, retinsyre, beta-hydroxysyrer (BHA) eller trichloreddikesyre (TCA) til at exfoliere døde celler og de ydre lag af huden. Efter proceduren bliver huden glattere. Kemiske peeling er i stand til at fjerne enhver hudpigmentering.

Der er mulighed for dyb kemisk peeling, hvor genopretningstiden er længere (flere måneder). Stærkere kemikalier, såsom phenol, der faktisk blødgør armhulenes hud, bruges til at føre det. Den er ideel til meget mørke armhule, såvel som at bekæmpe rynker, precancerøse tumorer, alder og pigmentpletter. Nogle af de bedste kemiske peels omfatter:

 • Diamond Infusion Peeling Forever Flawless
 • Brightener 70% AHA Vitamin C
 • Uendelig Skin Professional Chemical Peel
 • 25% Chemical TCA Peeling til hjemmebrug
 • Agera rx peels
 • Chiralt skrælning CosMedix
 • Jessners sure peeling (salicylsyre, mælkesyre og resorcinol)
 • ZO skaler til dybdekontrol.

Andre - Green Peel, Innovation Concept Peel, Jan Marini Peels, Obagi Blue Peel, Compositum Peels, LA Peeling, Neostrata Peels, Mene Moy Peels og mange andre.

microdermabrasion

Dette er en ikke-kemisk slibeteknik til behandling af mørke områder af huden, der eliminerer eventuelle defekter, det vil sige, at denne procedure er designet til "vanskelige problemer på armhulene, arme, bryst, ryg og ben, såsom pletter, ar og ar efter kyllingepok" [bioskin.sg ]. Microdermabrasion fjerner død hud, forynder og forbedrer også tekstur.

Inden du vælger nogen af ​​ovenstående procedurer, skal du få så mange oplysninger som muligt, herunder hvordan de virker, forventede resultater, hvor meget effektivitet, eventuelle risici, forholdsregler og omkostninger.

Andre procedurer for hvide armpits

Botox behandlinger - reducere svedtendens og lugt. Overdreven sved kan mørke armhulen.

deodorant

Der er nogle deodoranter, der kan hjælpe med at bekæmpe dette problem. Nogle af de bedste deodoranter til belysning omfatter:

 • Dove Whitening Deodorant
 • Rexona Skin Light Underarm deodorant
 • Nivea Extra Whitening.

Hvordan hurtigt slippe af med mørkningen i armhulerne

Hvis du har brug for at klare problemet hurtigt, skal du straks for eksempel i en uge overveje forskellige salonprocedurer, da de giver hurtigere resultater. Virkningen af ​​brugen af ​​hjemmemekanismer kommer meget langsommere. Men nogle af dem kan arbejde om en uge eller to.

Bedste middel

Hvilken måde at bruge afhænger af årsagen til mørkningen af ​​huden, hvor hurtigt resultatet er nødvendigt på bekostning og sikkerhed. Salonprocedurer, såsom laser, kan give hurtige resultater, men de er ret dyre, nogle cremer kan give gode resultater, men lynet tager mere tid, mens hjemmehjælpemidler er ideelle til lette tilfælde.

Forebyggelse tips

Forebyggelse er altid bedre end helbredelse. Tips til forebyggelse:

 • Brug en underarm skrubbe mindst en eller to gange om ugen.
 • Regelmæssig motion og sund ernæring for at kontrollere diabetes
 • Absorberende naturlige fiberbeklædning
 • Sund mad med færre søde, stivelsesholdige, stegte fødevarer, der øger ophobningen af ​​toksiner i kroppen
 • Undgå hårfjerning cremer
 • Dagligt bad.

Hvordan slippe af med mørke armhuler: årsager og virkninger

Hej, kære læsere!

Artiklen vil diskutere hvordan man kan slippe af med mørke armhuler, som ofte skaber ubehag hos kvinder og mænd. Vi vil forsøge at fortælle dig det og hjælpe med at løse problemet en gang for alle.

Men først bør man sige, at enhver hud, omend æstetisk fejl, som mørke områder under armene, kan bære en advarsel om sygdommen eller dens trussel. Vær opmærksom på dette!

Årsager til mørkningsarmhulen: farlig eller ej?

Hvis vi taler om medicinske grunde, kan der blandt de åbenlyse identificeres:

 • Svampeinfektion (af forskellige ætiologier);
 • Intoxikation (indtagelse af giftige stoffer i kroppen);
 • chloasma;
 • Addison's sygdom;
 • Dårlig hygiejne
 • Overvægt (gnidning, overdreven svedtendring, klemning);
 • Ældrelaterede ændringer (grovdannelse af huden, fugtighed og kollagen);
 • Leverproblemer.
 1. antibiotika;
 2. kortikosteroider;
 3. svangerskabsforebyggende midler.
 • Graviditet og amning (en følge af hormonelle ændringer);
 • Hyperhidrose - overdreven svedtendens (årsagerne til sygdommen er ukendte);
 • Fysiologisk pigmentering (mørk hudtype, mørk hårfarve.).

Desuden kan udseendet af mørke armhule påvirkes af:

 • Substandard deodoranter og antiperspiranter;
 • Depilation med kedelige razors eller dårlige epilatorer.
 • Mørke ting, der farve huden i armhulen efter sveden;
 • Tøj fremstillet af syntetiske fibre, damphud;
 • Stramt undertøj og tøj gnides i armhulerne.

Meget ofte forekommer udseendet af pigmentering under hænderne på grund af fejlen -

På huden fra dem, mens solbadning forekommer pletter. Solen brænder huden under armene, hvor de påføres.

Mørke armhuler har dukket op, men hvordan man slippe af har ikke en anelse?

Ærligt, det er meget, meget svært at gøre. Prøv derfor at have ren vasket hud under garvning, helst skrælle på kroppen et par dage før garvning, og især på områderne -

Fjern døde celler, og så vil brunbrunet være ensartet og vedholdende!

Ofte tage et bad eller et bad for at fjerne frisk sved fra armhulerne, især om sommeren. Du kan ikke vente, indtil den tørrer igen og går videre. Porerne bliver hurtigt tilstoppede med snavs og deres eget hudaffald, som forgifter kroppen og efterlader efterladt spor i armhulen og mellem benene i bikinizonerne.

Ikke af hensyn til anti-reklame, men jeg vil advare dig om, at i læsernes svar skiller de ofte deodoranten af ​​Rekson-mærket. De bemærkede, at det var hans brug, der forårsagede farveændringer i deres armhuler.

Afvise det, mange igen så klaringen af ​​disse steder gennem tiden. Pas på, når du vælger parfume, prøv at vælge kun naturlige midler til beskyttelse mod sved.

Folkelige retsmidler

Udvej til det nationale valg, vil du helt sikkert vide om produktets sikkerhed, fordi de besøger vores borde hver dag. Men før du skal bruge, skal du kontrollere din hud for en allergisk reaktion. Dette er vigtigt!

At hvidre dine armhule hjælper:

 • Citroner, citronsaft eller citron æterisk olie;
 • Solbrændingen udligner hudfarven, maskerer de mørkede armhuler;
 • Persille i form af en grønd whitens og nærer huden;
 • Aspirin, fortyndet med vand, til at tørre huden om morgenen og aftenen;
 • Kartofler med persille i form af papirmasse, påført overfladen i 10-15 minutter.

Hvid hudjuice -

Det kan virke underligt, men almindelig tandblegepasta kan være nyttig til hvide armpits. Faktum er, at enhver pasta dræber mikrober og bakterier i munden, den samme effekt skaber tandpasta i aksillære zoner -

 1. fjerner lugt;
 2. whitens huden
 3. dræber bakterier.

Alternativt kan du prøve dette værktøj.

Efter enhver procedure, glem ikke at smøre huden med en nærende creme!

Professionelle værktøjer og metoder

Hvis du har mørkt hår, og du vil lette området af armhulerne eller bikini, tænk på hårfjerning for evigt. Mørkfarvede pigmentpærer afgiver ofte en mørk hudtone og gør underarmeområdet uinteressant. Efter at have slået af med dit hår, vil du lette din hud for evigt!

Professionelle måder at whiten din hud på vil hjælpe salon metoder:

 • Kemisk peeling med alfa-hydrosyrer;
 • Dermabrasion.

Glem ikke, at du bør konsultere en læge, inden du begynder at blanke din hud.

Problemet kan hjælpe med at løse:

Nogle gange er nogle hudforandringer forbundet med seksuelle sygdomme, og kræver en venerologes opmærksomhed. Det er ikke nødvendigt at skamme sig og mere skamme sig over det, det vigtigste er at tage sig af sundhed!

Professionel hvidtekrem

Hvis du beslutter dig for at bruge kosmetik, skal du være opmærksom på deres sammensætning. Gode ​​hvidtekalkningsegenskaber har en creme, hvor der er komponenter som for eksempel:

 • Gidrokislotnye;
 • hydroquinon;
 • Kojinsyre;
 • Ascorbinsyre;
 • Dezoksiarbutin.

Det bedste, ifølge sælgere og apotekere, hvidemidler til hudens hud, kan nemt klare områder i armhulen. Hvis du ikke ved, hvilke midler der er bedre, hvis du har mørke armhuler, og du vil slippe af med dem for at føle dig godt tilpas, skriv derefter navnene.

 1. Clearwin, salve;
 2. Sandeltræolie;
 3. Lakshma maxxi, hvidtekrem;
 4. Teymurov pasta;
 5. Cream DRY DRY;
 6. Deodorant alunit;
 7. Zink salve;
 8. Odaban, deodorant;
 9. Liposyre;
 10. Retin - A, eksfolierende creme;
 11. Eplan, creme;
 12. Ayrol, lotion (kun læge ordineret);
 13. Akhromin, en pigmentering creme;
 14. Hydrogenperoxid til at tørre.

Mange af disse stoffer er designet til at hjælpe med svedtendens og hudproblemer. De dræber bakterier og svampe, som kan være årsagen.

Læs brugsanvisningen omhyggeligt før brug.

Ud over disse midler anbefaler lægerne at smøre armhulen med jod og bruge Clotrimazole creme. Tjek først din læge!

konklusion

 • Før blegning skal du kontakte en læge for at udelukke alvorlige sygdomme.
 • Glem ikke at tjekke huden for en allergisk reaktion;
 • Alle produkter, der påføres huden, skal omhyggeligt kontrolleres for kvalitet!
 • Køb kun medicin i apotekskæder!
 • Brug ikke gamle barbermaskiner og billige epilatorer - traumatiser ikke huden for at forhindre mørkhed i armhulerne;
 • Brug naturlige deodoranter uden kemiske tilsætningsstoffer, der forgifter kroppen!
 • Det er bedre at opgive trange tøj og ændre syntetiske stoffer til naturlige bomuldspustende stoffer;
 • Må ikke solbade, hvis du bruger parfume og deodoranter - pletter på huden vil dukke op.

Hvis du følger de tips, vi gav i din artikel, vil du med hell løse dit problem. Hun vil ikke forstyrre dig, fordi du vil vide, hvordan du kan slippe af med mørke armhule.

Mørke pletter under armene

Udseendet af pigmentering på kroppen betyder 2 ting: reaktionen på irritation eller funktionsfejl i de indre organer. Der er mørke pletter under armene hos mænd og kvinder mellem 30 og 45 år. En sådan fejl bliver ofte årsagen til udviklingen af ​​komplekser i det kvindelige køn. På grund af det æstetiske problem tillader de ikke at bære åbne tøj. Kun en specialist kan nøjagtigt bestemme årsagen til defekten, så det anbefales, at du undersøges af en læge, inden du bliver kvitt mørke pletter alene.

Årsagerne til sygdommen

De oftest brune pletter på huden bærer ingen fare for menneskers sundhed. Dette skyldes akkumulering af hornede partikler, hyppig barbering af hår i et givet område, en allergisk reaktion på kosmetiske produkter eller friktion af tøj. Mindre almindeligt er en defekt et signal om, at der er opstået en form for fejl i kroppen:

 1. Reversible ændringer eller for tidlig ældning af huden er den mest almindelige årsag til mørke pletter. Hos kvinder efter 40 år forstyrres processen med melaninsyntese på grund af hormonelle ændringer.
 2. Endokrine lidelser manifesteres ofte i form af hudpigmentering. Folk er normalt bekymrede for black acanthosis eller "bronze" Addison sygdom. I det første tilfælde er epidermis påvirket af insulinafhængige personer eller i fedme. Symptomer på patologi - en ændring i hudtonen i folderne, undertiden hævelse af integumentet, ubehagelig lugt og kløende fornemmelser. I det andet tilfælde virker en binyrelfunktion som en provokerende faktor. De første tegn er mørke pletter under armhulen og mellem benene, så vises andre symptomer.
 3. Svamp. Ved infektion ændrer patogene svamper ofte hudtonen til mørk eller bourgogne i armhulen, da der er det mest gunstige miljø til reproduktion. Der er flere typer svampeinfektion, der forekommer i armhulerne. Symptomer er ens - det er alvorlig kløe, rødme eller mørkning af dermis, hævelse af væv og udseende af en ubehagelig lugt.
 4. Sygdomme i mave-tarmkanalen. Hvis der forekommer mørke pletter under armhulerne, kan dette indikere en nedsat lever. Denne tilstand er forbundet med problemet med fjernelse af toksiner, hvis ophobning forårsager defekter. En anden grund - en overtrædelse af jernmetabolisme, dets overskud akkumulerer gennem hele kroppen og ændrer hudtonen.

Blekning metoder

For at udføre terapi, skal du kontakte din hudlæge. Lægen vil undersøge og interviewe, og derefter ordinere behandling. Hvis pigmenteringen skyldes en hvilken som helst indre lidelse, bør du undersøges af en terapeut, en endokrinolog eller en gastroenterolog. Men ofte er terapi brugen af ​​blegemidler. På behandlingstidspunktet er det bedre at opgive brugen af ​​kosmetiske midler (depilation creme, antiperspiranter, barberskum).

Den epidermis i armhulerne er meget tynd, så det er ikke værd at udvej straks for aggressive midler. Først skal du teste for allergier og forårsage afhjælpning i et lille område. Hvis der ikke er kløe og rødme, er det tilladt at behandle hele det mørkede område. På apoteker kan du finde mange produkter til hudbelysning, men det er bedre at konsultere en specialist. Effektive produkter er baseret på koic og glycolsyre, arbutin, hydroquinon og endda kviksølv. De mest populære produkter er Ahromin og Vitex cremer til hudbelysning, samt Vighy Idealia PRO produktlinjen. De sigter mod at lindre irritation og reducere melaninproduktionen. Alle lægemidler har fordele og ulemper, før brug skal du studere instruktionerne og fjerne kontraindikationer.

Opskrifter af traditionel medicin

Nogle kosmetik har en høj pris, for en start er det muligt at prøve traditionelle metoder. Forberedelse af opløsninger til behandling af pletter på armhulenes hud kommer fra de tilgængelige produkter: citron og agurkjuice, kartofler, mælk eller eddike. Sådanne lægemidler, der fremstilles hjemme, giver som regel ikke en allergisk reaktion, når de anvendes korrekt.

Regelmæssig brug af naturligt hvidtekonserves er mere end 50% af den vellykkede behandling. Du kan klemme dem ud af citron, kartofler eller agurker. Grøntsager skal revnes, sap de berørte områder og lade i 10 minutter. Agurk er let at lave hjemmelavet pasta til hudbelysning. Agurkgrød blandet med lidt gurkemeje og citronsaft. Den resulterende pasta med et tyndt lag påføres armhulerne og efterlades i 30 minutter og vaskes derefter af med varmt vand. Du kan tørre de mørke pletter under dine arme med et stykke citron flere gange om dagen. Citrus syren fjerner stratum corneum, som lyser huden. Det er nødvendigt at bruge en fugtighedscreme efter saften for at undgå tørhed og irritation.

Citronblegning

Det andet vigtige skridt er fugtgivende huden. Brug af kosmetik til kroppen ofte overdriver det, hvilket fører til hurtig aldring. Brug af aloe vera juice eller lecithin vil have en positiv effekt på processen med at slippe af med pletter. Det er nødvendigt at bruge betyder 2-3 gange om dagen.

Det tredje skridt i retning af perfekt hud er at eksfoliere døde hudpartikler. Til skrubning kan du bruge sukker, sodavand eller appelsinskal. Fra sukker og olivenolie skal du forberede en skrubbe (3 spsk olie til et glas sukker) og gnid blandingen under et brusebad. Gentag proceduren 2-3 gange om ugen. Soda er et glimrende blegemiddel, fra det er let at forberede en renseblanding. Fra varmt vand og sodavand til at forberede en flydende pasta og behandle pletter på armhulerne. Hold værktøjet skal være et par minutter, og vask derefter af. Citron eller appelsinskal har også en god effekt. For at gøre dette skal skrællen være fortørret i solen eller batteriet og hugge. Det er muligt at blande tørskal med mælk eller rosenvand, blandingen masseres i 10-15 minutter. Efter massage er det nødvendigt at vaske af pastaen og anvende en fugtighedscreme. Den nemmeste måde er pimpsten. Våd sten skal forsigtigt rense underarmområdet til en let rødme.

Skræl kan betydeligt lette epidermis, fjerne rødme og gøre huden mere glat. Derhjemme kan den laves af rismel og eddike. Mel vil tørre fedtet hud, og eddike fjerner ubehagelige lugt og ødelægger mikroorganismer. Til madlavning skal du blande 2 spiseskefulde ris mel med 1 spiseskefuld 9% eddike og blandes grundigt til en svampet tilstand. Mørke pletter under armene og mellem benene vaskes med sæbe og vand og gnides med et papirhåndklæde. Anvend derefter det lavede værktøj, indtil det er helt tørt og vasket af. Påfør i slimhinderne ikke, ellers vil der være en kemisk forbrænding. Gentag proceduren 3-4 gange om ugen for at opnå det ønskede resultat.

Det er umuligt at opnå en god effekt uden at følge visse regler. På tidspunktet for terapi er det bedre at opgive brugen af ​​den sædvanlige kosmetik til kroppen. Regelmæssige deodoranter bør udskiftes med hypoallergen, som ikke indeholder alkohol. Stramt tøj, der gnider og ikke trækker vejret, det er også bedre at udelukke fra garderoben. Om sommeren foretrækkes lette produkter fremstillet af naturlige materialer.

At slippe af med mørke pletter på kroppen hos mænd eller kvinder er ikke så let, men stadig muligt. De kan ikke vises lige sådan, så du er nødt til at finde ud af årsagen til forandringen i farven på dermis. For små pletter er det tilladt at anvende folkemetoder, men det er bedre at fjerne meget mørke områder med professionelle midler. Korrekt valgt produkt renser huden langsomt.

Braun Hair Iron

Sådan barberes en kvindelig barbermaskin