Øjenvipper og øjenbrynskorrektion - hvordan går det?

Det første, en kvinde begynder at tage sig af, er ansigtet, eller rettere, øjenbrynens form og tilstanden af ​​øjenvipper. Mange udvej til korrigeringsprocedurer, og for denne moderne kosmetologi tilbyder mange måder, er den nemmeste måde at rette øjenbryn på, fjernelse af hår med pincet, og den mest avancerede er laser øjenbrynskorrektion.

Hvorfor har jeg brug for en korrektion?

Alle mennesker er smukke - det er ubestrideligt. Men ofte er kvinder ikke meget tilfredse med deres naturlige data, så de søger måder at justere deres udseende lidt. Det sker, at øjenbrynene er for tykke, ikke særlig smuk form, og øjenvipper er sjældne eller ikke mørke nok. Til dette og der er tjenester til justering af disse områder.

Øjenbrynskorrektion indebærer at ændre deres form og undertiden farve. Ekstra hår fjernes i overensstemmelse med den nye form, den mest velegnede til ansigtet. Du kan male øjenbrynene, hvis de ikke passer til hårets farve og øjenvipper.

Korrektion af øjenvipper betyder deres curling, farvning eller forlængelse, hvis de er for sjældne og umærkelige.

Øjenbrynskorrigeringsmetoder

med blyant

Dette er den nemmeste måde. Med en blyant kan du "trække i" de savnede hår, gøre øjenbrynene længere og mere ekspressive. Det vigtigste - overdrive det ikke, det er vigtigt, at alt ser naturligt ud. Der er også sådanne værktøjer til øjenbrynskorrigering sammen med en blyant, som øjenskygge og pulver, som vil hjælpe med at udfylde de tomme mellemrum og lidt ændre farve. Skygger kan også afslutte de nødvendige hår, og pulveret tillader kosmetik at ligge jævnt og længere.

pincet

Pincet kan ændre formen ved at trække overskydende hår ud (strengt for vækst!). Denne service leveres i saloner, og den første gang er det bedre at gøre det der. Føreren vælger den perfekte form for dig, viser dig hvordan du trækker hår ud korrekt, giver råd. Derefter kan du selv gøre det hjemme, ved hjælp af stencils eller "by eye".

trimmer

Dette er en speciel enhed til at skære hår på steder som øjenbryn, næse, ører. Det fjerner ikke hår fra roden, i modsætning til pincet, men det giver ingen smertefulde fornemmelser, og i tilfælde af mislykket korrektion vil håret vokse hurtigere, og du behøver ikke at gå i lang tid med "forkerte" øjenbryn. Øjenbryn trimmer trimmer kan være af meget anderledes form, materiale, har et andet antal dyser og andet tilbehør, og du kan vælge den perfekte til dig selv.

tråd

Plukkende hår med silketråd. Gør denne procedure kun meget erfarne håndværkere i salonerne. Det er effektivt, fordi hårene plukkes ud meget hurtigt, flere stykker på én gang.

Henna eller maling

Øjenbryn kan farves med henna eller maling, men den første er mere harmløs. Hvis håret kan farves med nogen henna, så er øjenbrynene bedre end indiske, og det skal ske i salonen. Virkningen af ​​farvning med henna varer op til 3 uger, det er en fantastisk måde at justere øjenbrynernes form og give dem udtryksevne.

tatovering

På denne måde vil du permanent slippe af med problemet med øjenbrynskorrektion, du skal kun opdatere tatoveringen en gang i et par år. Den er også lavet ved hjælp af stencils.

Laser korrektion

Det gøres ved det samme apparat som epilering. Under påvirkning af varme er hårfollikelen ødelagt, og hårene dør af. Normalt tager det 5-6 procedurer for helt at fjerne overskydende hår, hvorefter dine øjenbryn vil se perfekt ud i flere år.

dekoration

Øjenbrynsdekoration er ikke kun at trække overskydende hår ud, men en kompleks procedure, der omfatter modellering af formularen om nødvendigt - udfyldning af tomme områder, farvning med henna eller maling og styling.

Øjenvipper, hvis det er nødvendigt, kan også farves, krølles eller forstærkes, så dit udseende har fået evnen til at fange og fascinere med et slag af øjenvipper.

stencils

Til øjenbrynskorrektion er der meget praktiske "hjælpere" - stenciler eller skabeloner, der letter din proces. Lav stencils af plast, og det er bedre at købe dem i et sæt med kosmetik til korrektion.

Fra sættet skal du vælge den stencil der passer til dig. Pulver øjenbryn, læg en stencil på det og tegne konturer med en mørk blyant eller skygger. Hår udenfor omridset skal fjernes. Med denne simple enhed gør du hurtigt og uden unødvendige nerver den perfekte form.

Øjenbrynskorrektionspriser

Omkostningerne ved korrektion af øjenbryn og øjenvipper i saloner og frisørsaloner i Moskva:

 • En simpel korrektion med pincet - fra 200 rubler;
 • Korrektionstråd - fra 300 rubler;
 • Henna farvning - fra 200 rubler;
 • Tattoo - fra 4000 rubler;
 • Laserkorrektion - fra 1000 rubler pr. Procedure.

I St. Petersborg og andre store byer falder priserne på disse procedurer sammen med dem i Moskva. I andre byer og byer har priserne en stor variation, men ca. korrektion med pincett koster fra 100 rubler, trådkorrektion - fra 200 rubler, tatovering og laserkost er omtrent det samme som i Moskva.

På trods af den høje pris for laserkorrektion er dette det bedste værktøj til øjenbrynskorrektion, fordi efter nogle få procedurer vil hårene på de behandlede områder stoppe med at vokse i de næste par år (normalt ca. tre). I løbet af denne tid bliver du ikke nødt til at tænke på tilstanden af ​​dine øjenbryn og bruge penge og tid på at besøge saloner. Enig, det er meget praktisk!

Forberedelse til øjenbrynskorrigeringsprocedure

Før korrektion er det nødvendigt at vente, indtil hårene vokser til 5 mm, så det er lettere at fjerne dem. Umiddelbart før proceduren er det nødvendigt at vaske alle makeup, er det ønskeligt at dampe huden i ansigtet, så porerne åbnes.

Derefter skal du anvende en fugtighedscreme til øjenbrynsområdet i et par minutter, fjerne dets rester, kam hårene og start korrektionen.

Den standard hårfjerning ordningen er dette: tegne en imaginær linje fra næsens vinge til øjenbryn gennem øjets hjørne. Dette punkt er starten på panden. Frakturen er en linje fra næsens fløj gennem midten af ​​øjenklumpet, og enden er en linje fra vingen gennem det yderste hjørne af øjet. Denne ordning giver dig mulighed for at lave smukke klassiske øjenbryn.

Hårene trækkes strengt ud af deres vækst, en efter en. For at gøre proceduren mindre smertefuld bør huden være lidt spændt og holdes med fingrene. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du tørre huden med et desinfektionsmiddel for at forhindre infektion i porerne. Smør dette sted efter lidt med creme.

Sikkerhedsforanstaltninger

Husk at alle øjenbrynskorrektionsprocedurer udføres på ansigtet, så du skal være meget forsigtig. Brug ikke voks eller shugaring selv til øjenbrynskorrektion, du kan således forblive fuldstændig uden dem. Sådanne procedurer er bedst betroede erfarne herrer.

Hårfjerning i øjenbrynsområdet kan også føre til indvækst. For at undgå dette skal du følge alle hygiejnereglerne og følge hudens normale fugtgivende virkning. Brug en ansigtsskrub et par gange om ugen.

Se kun erfarne herrer om hvem du har positive anbefalinger. Husk at du stoler på disse mennesker, ikke kun deres skønhed, men også deres sundhed.

Video: Øjenbrynsproblemer og løsninger

Sådan pluk øjenbryn: ordninger, funktioner og teknikker

Øjenbryn er et af hovedelementerne i ansigtet. Først og fremmest rammer de øjnene, så udseendet kan se helt anderledes ud, afhængigt af øjenbrynens form. For det andet kan naturlige og korrekt foldede øjenbryn gøre dig ikke brug for makeup overhovedet. Og for det tredje er i dag øjenbryn en vigtig tendens, som internationale makeup-kunstnere fra årstid til årstid betaler øget opmærksomhed.

Eksperter minder om, at hvis du vil ændre formen radikalt, er det bedst at gøre det i kabinen. Men hvis den overordnede form passer dig, så kan du justere øjenbrynene i hjemmet - det vil spare tid og penge. En anden ting er, at på YouTube og skønhedssider kan du finde så mange vejledninger om emnet, at det kan være svært at sortere dem ud. Derudover forbliver spørgsmålet: hvilken teknik man vælger at få det perfekte resultat? I dette materiale har vi samlet alle de vigtigste ting, du skal vide, når du plukker øjenbryn.

Sådan pluk øjenbryn

Det antages, at hver mester har sin egen teknik, men alle er bygget på den samme klassiske ordning. Det er denne ordning, som vi foreslår at huske, og så, hvis der er et sådant behov, at tilpasse det til dine individuelle egenskaber.

1. Forbered værktøjerne. For at gøre det rigtigt første gang, bør dette sæt være så komplet som muligt. Så skal du:

 • Pincet. Det er bedre, hvis det ikke er med en lige, men med en skrå kant - praksis viser, at sådanne hår er fjernet mindre smertefuldt.
 • Hvid voks blyant (enhver lys eyeliner eller mælk-hvid primer til øjenskygge i en blyantdragt).
 • Stencil til øjenbryn. Det er nyttigt, hvis du ikke er sikker på dine egne kunstneriske evner.

2. Beslut på formularen. Den første og måske hovedregel her er naturlighed. Du bør ikke omforme øjenbrynens naturlige bøjning for at matche modetrends. Husk at alle modetrends kan "males" på ansigtet ved hjælp af specielle produkter og concealer, men hår, der vokser på unødvendige steder, giver dig en masse ulejlighed.

Ved korrigering er det nødvendigt at tage højde for ansigtets ovale: for eksempel har buede øjenbryn med en høj arch (visuelt gøre det allerede) passer til et rundt ansigt, glatte bøjede øjenbryn (blødgør linjer), et firkantet ansigt med en skarp hage - minimalt buede, næsten lige øjenbryn ( gøre ansigtet kortere), og det ideelle ovalt formede ansigt - klassiske øjenbryn med en skarp bue og forsigtigt afrundede hjørner (hold proportioner).

3. Følg vejledningen. Hvis du konsekvent gennemfører alle trin, får du den perfekte øjenbryn form til dig. Det virker ikke første gang - prøv igen. I spørgsmålet om øjenbryn er meget vigtig træning og "fuld af hænder".

 • Bestem øjenbryns inderside, læg en blyant på næsens vinge, så den passerer gennem øjets indre hjørne.
 • Det højeste punkt bestemmes som følger: Vedhæft en blyant til næsens vinge, så den passerer gennem eleven. I den klassiske ordning anbefales det at udføre en "linje" med en blyant gennem elevens midte, men makeupguru Elena Krygina i en af ​​hendes lektioner rådede pigerne om at løsne det. Ifølge make-up-kunstneren, hvis du holder "linjen", der rører ved eleven nedenunder, vil formen være mere moderne.
 • Bestem øjenbryns yderste kant, læg en blyant på næsens vinge gennem øjets yderste hjørne.
 • Nu forbinder de resulterende punkter med en hvid blyant, og duplikér linjen, swoop på den ønskede bredde af øjenbryn.

I tilfælde af en stencil bør du vælge den mest passende til den form, du tegnede, og tryk den så tæt på huden - og cirkulere med en fed linje.

Øjenbryn formgivning teknikker

pincet

Brug af pincet er den nemmeste og mest almindelige måde at fjerne hår på. Denne metode er bedst egnet til øjenbrynskorrigering derhjemme, og giver dig mulighed for at holde øjenbrynene i perfekt stand i lang tid efter et besøg hos en professionel. Bemærk venligst, at den bedste tid til at plukke øjenbryn er umiddelbart efter et brusebad. Dine porer er åbne, så håret fjernes mærkbart lettere og mindre smertefuldt.

tråd

I starten var denne teknik populær i Mellemøsten og Sydasien, men den blev så udbredt i Europa. Tråden snor sig ind i en løkke og fjerner hår meget hurtigt fra huden og trækker dem fra rødderne. Da denne metode hjælper med at fange hårene sammen med follikel, varer resultatet lang tid. Det er dog svært at gøre det hjemme alene, hvis du ikke er professionel. Forresten er metoden til fjernelse af hår med tråd ideel til følsom hud, hvilket giver mindre stress på det end i tilfælde af pincet eller voks.

voks

Epilering med voks er velegnet til tykke eller hårde øjenbryn, men denne metode bruges ofte i saloner, når man arbejder med meget tynde eller krøllede hår, der er vanskelige at fange. Generelt adskiller denne teknik sig ikke fra hårfjerning på ben eller bikiniområdet ved hjælp af voks - huden er dækket af et tyndt lag af produktet, hvorefter der påføres en lille papirstribe på den, som skal slids af i retning mod hårvæksten. I dette tilfælde fjernes håret også sammen med follikelet, således at øjenbrynene ikke vil kræve justering i lang tid. Men hvis du har meget følsom hud, bør denne metode undgås.

laser

Laser hårfjerning ansigt - en moderne og helt sikker metode til æstetisk medicin. Ved hjælp af en laser kan du sikkert og hurtigt slippe af med uønsket ansigtshår, hvad enten det er pande, næseseptum, "fluff" over overlæben eller øjenbryn. Før du beslutter dig for en laser øjenbrynskorrigeringsprocedure, skal du være klar til finansielle investeringer: selvfølgelig vil øjenbryn koste meget billigere end ben, men for at løse resultatet (så hårene ikke længere vises) skal du have 7 til 10 sessioner, og de skal gentages en gang om et par år.

Øjenbrynsudvidelser

På grund af populariteten af ​​sable øjenbryn (tak Cara Delevingne!), I nogle saloner begyndte at tilbyde en meget usædvanlig procedure - kapaciteten. Mester speciel vedholdende lim er fastgjort til hudhårene fra 4 til 8 mm lange, hvilket giver mulighed for at opnå det krævede volumen og endda ændre skyggen. Det er værd at sige, at denne teknik kan være en reel frelse for piger, der i deres ungdom "tweaked" deres øjenbryn, og nu vil de gerne rette op på alt.

Salonprocedurer for øjenbryn: en gennemgang og beskrivelse af de bedste

Desværre betaler nogle kvinder ikke nok opmærksomhed på deres øjenbryn, idet de understreger det på resten af ​​ansigtet - oftest øjnene eller læberne. Og mange er meget overraskede over at høre, at moderne skønhedssaloner tilbyder en lang række tjenester, der gør det muligt at bringe frække eller for blege hår i rækkefølge. For at gøre dette kan du tilmelde dig korrektion, farvning, restaurering og endda permanent makeup. Alle disse salonprocedurer for øjenbryn vil gøre dem virkelig ideelle, idet de starter med en rig og varig skygge og slutter med en smuk, elegant pause, der er klar til at køre enhver mand gal.

Øjenbrynskorrektionsprocedurer

Den første opgave, som alle kvinder regelmæssigt skal løse, er at vælge den rette form for øjenbrynene og justere dem for det, hvilket gør kurven elegant og smuk. I hjemmet er det ret svært at opnå. For det første er det svært at selvstændigt afgøre, hvad der passer til din type person. For det andet er det altid smertefuldt, ubehageligt at trække hårene ud til sig selv, og ikke alle kan ses i spejlet. Så det er bedre at bruge en af ​​salonprocedurerne for øjenbrynskorrektion.

Mange saloner tilbyder øjenbrynskorrigeringstråd. Denne procedure er en ret kompliceret kunst, der kom til os fra øst. En tråd af naturlige materialer (bomuld eller hør) på en særlig måde er strakt mellem fingrene og danner en spindelvæv. Ved at bevæge fingrene, trækker mesteren fiberen, frigiver den, og dens væv, fanger det ekstra hår og trækker dem ud af roden. Nogle saloner bruger handelsudstyr, der fremskynder proceduren. Blandt de mest åbenlyse mangler - nogle gange beskadiger tråden huden, og under øjenbrynene til arbejde er en sådan teknik meget ubehagelig.

 • voks

Salonerne udfører ofte proceduren for korrektion af øjenbryn med voks ved hjælp af specielle strimler eller hårdt materiale. Voksede strimler påføres hårene, der skal slids ud, de venter en vis tid, og de trækker huden af ​​med en skarp rykke. Sammen med dem fjernes overskydende vegetation. Hvis mesteren bruger hård voks, smeltes den på problemområdet, køles ned, fastgøres hårene og fjernes derefter med en træspatel eller en strimmel af klud.

Salon procedure øjenbryn korrektion med pincet - den mest overkommelige og bekvem måde at fjerne overskydende hår, der ikke passer ind i den overordnede linje. Føreren henter et hår i bunden med pincet, så trækker den med en skarp rusk ud af huden. Denne teknik sikrer nøjagtighed og nøjagtighed af hårfjerning. Proceduren er dog noget smertefuld, som dog kan opretholdes.

Efter pincet og øjenbryn tråde vokser meget hurtigt, så korrektionen skal udføres regelmæssigt - mindst en gang om måneden. Voksning giver et mere varigt resultat, men ikke for meget - op til 1,5 måneders hvile. Hvis dette er for kort en tid for dig, skal du bruge øjenbrynens laserkorrektionsprocedure. En lysimpuls sendes til hvert hårs rod. Uden at beskadige huden ødelægger den follikelen, fratager den af ​​mad, stopper blodforsyningen. Efter gentagen behandling dør pæren af ​​- og hårene vokser ikke længere. Overvej at laseren er dyr og kræver flere rettelser.

Kendskab til den moderne skønhedsindustri - Salonprocedure for biofixing øjenbryn. Dette er et tre-trins program, der indebærer korrektion, farve og konsolidering af det endelige resultat. Samtidig anvendes naturlige formuleringer. Som følge heraf får du en måned til 2 perfekte øjenbryn - og uden meget vegetation og med en lys skygge.

Et smukt udvalg af øjenbrynskorrektionsprocedurer, der tilbydes af moderne saloner, giver dig mulighed for at bestemme, hvilken er den mest optimale i dit tilfælde. Gennemgå funktionerne i hver, afvej fordele og ulemper, korrelere indholdet af din tegnebog og prisliste, kontakt en specialist. Nogle gange, for at forstå, hvad der er bedre, er det nyttigt at prøve alle muligheder uden at stole på andres mening, og kun derefter beslutte dig for valget.

Forøg læsefærdigheden. Udtrykket "handel" - Anglicisme, der går tilbage til det engelske ord "tråd", som oversættes som "tråd". Trods alt korrigerer tråden inden for rammerne af denne salonprocedure øjenbryn.

Har du brug for at fjerne øjenbrynens tatovering? Lær om salon og hjemme teknikker.

Permanent makeup i saloner

Et andet problem, som mange kvinder står over for, er farvning af øjenbryn, som kan være bleg og farveløs af natur eller på grund af aldersrelaterede ændringer. Daglig makeup er en kedelig start på dagen, hvilket tager meget tid, kræfter og nogle gange nerver. Samtidig går ud på gaden, kan du miste alt, hvad du har arbejdet så hårdt i en halv time. Læbestift, mascara, skygge, uanset hvor vedholdende de er, strømmer konstant. Og hvis ikke under udfældning, så i pools og saunaer - helt sikkert. En fornuftig løsning på dette problem er at tilmelde sig en permanent øjenbryn makeup procedure i salonen. Det kan gøres på flere måder.

Ikke så længe siden var øjenbrynens tatovering en meget populær salonprocedure. Med den tyndeste nål indsættes et pigment under huden, der er udvalgt på forhånd, under hensyntagen til kundens ønsker og farvetype. Ved afslutningen af ​​rehabiliteringsperioden (1-2 uger) forsvinder skorsterne (sucker, adskilt fra mikrorani), farven bliver svagt lys, puffiness forsvinder. Og nu er det muligt ikke at tænke på farvning i et par år, så der opnås varige resultater. Men hvis skyggen viste sig at være helt anderledes, kan der opstå problemer, fordi det kun er muligt at fjerne pigmentet ved hjælp af en laser, og det er en meget dyr fornøjelse.

 • Mikrobleyding

Tatovering er fortid i salonindustrien, da den længe er blevet erstattet af øjenbrynens mikrobladsprocedure. Det er lavet for hånd. I huden er mikroindsnit lavet med en speciel enhed med mikroblader, hvorefter et pigment injiceres i dem. Så skibsføreren trækker permanente hår på den oprindeligt indstillede linje. Herefter ser øjenbrynene helt naturligt ud. Der er forskellige mikrobladingsteknikker.

Øjenbrynssprøjtningsproceduren udføres kun i salonforhold. Udfører sin herre, den sidste specielle træning. Pigment i de øverste lag af huden er lavet af en elektronisk enhed, der ligner en filtpen med en nålagtig spids. Det er en pigmentdispenser, der sprøjter den under huden. Da dette er en ikke-invasiv, blodløs procedure, følger ichar ikke - derfor er der ingen skorper, som efter tatovering og mikroblading er dannet.

Den øjenbryn permanent makeup procedure løfter imponerende resultater. Splitting i en temmelig stor mængde, vil du alligevel spare en masse tid. Nu behøver du ikke bekymre dig om, at regnen vil vaske maling væk: øjenbrynene bevarer deres lyse skygge, uanset hvad. Og alligevel skal du tænke omhyggeligt, før du introducerer pigment i din hud: Fjernelse af det derfra vil være ret svært, og i denne form skal du gå 1,5 eller endog 2 år. Der er noget at tænke på. Måske, trods alt, foretrækker ikke en sådan vedvarende enkel farvning?

Mere om terminologi. Ordet "microblading" - en kombination af to engelske: "mikro", som betyder "lille" og "blad" - oversættes som "blad". Normalt udføres proceduren ikke ved hjælp af en enhed (som med en tatovering), men manuelt, men med et specielt værktøj med et tyndt blad i slutningen - dermed navnet.

Øjenbryn farvning procedure

Mange kvinder, for ikke at tage væk fra sig selv, elskede, for meget tid om morgenen til makeup, er vant til at male deres øjenbryn med resistent maling. Udvalget og paletten for de foreslåede værktøjer er så omfattende, at der ikke er nogen problemer med valget. Men der er en anden vanskelighed: hvordan man ikke skal forveksles med et tryk. I hjemmet kan det vise sig at sige mildt, slet ikke som det oprindeligt blev udtænkt, og må ikke kombineres med den generelle farvetype af det ydre. Du skal skylle alt og starte proceduren på en ny måde. Og hvis produktet heller ikke er meget høj kvalitet, er hårene alvorligt beskadige, tynde, begynder at bryde og falde ud. Alt dette kan undgås, hvis du laver et professionelt maleri i kabinen, som har mange fordele:

Enig: I salonen er proceduren for øjenbrynfarvning en garanti for en lys, holdbar og vigtigst - den meget skygge, der oprindeligt blev udtænkt. Det vil spare dig for skuffelser, ikke med de resultater, du drømte om. Og vær ikke bange for malingens aggressive virkning, for i de professionelle linjer anvendes i stigende grad planteekstrakter, og ammoniak er helt fraværende.

Bemærk. Maleri i kabinen vil være mest vellykket, hvis mesteren bruger sådanne maling som Ollin Vision, Capous, Concept, Estel, RoColor (Rusland), Igora Bonachrome, Binac, Londa (Tyskland), Kodi Professional (USA), Favorit, Refectocil (Østrig).

Øjenbryn tæthed behandlinger

Farvning og korrektion kan ikke give øjenbrynens virkelige naturlige tæthed. Proceduren for permanent makeup er ikke løst af alle, og derfor tilbyder salonerne tjenester, som er mere gunstige og mindre vedholdende, men hjælper dem, der lider af det faktum, at øjenbrynene er for sjældne. En af dem fremkalder simpelthen ydre glans, er en forklædning, mens den anden perfekt genopretter hårets hår indvendigt. Der er ikke nok resultater i et stykke tid, men for at fortsætte effekten kan du altid foretage en korrektion.

Ligesom cilia kan øjenbryn også øges. Denne salonprocedure har længe været populær hos dem, der er trætte af at trække disse linjer dagligt med kosmetik. Hver enkelt hår eller hele strimler placeres på huden. Til dette formål anvendes transparent vandbaseret lim. Dette er den perfekte, ubemærket maskering af ar og skaldede pletter. Effekten viser sig naturlig og naturlig. Proceduren er smertefri og harmløs for helbredet. Overvej at en allergisk reaktion på limen kan begynde, så det er bedre at udføre en testkontrol først.

Fremgangsmåden til laminering af øjenbryn i salonen er en af ​​de få, der ikke er ansvarlige for at maskere udseendefejl, men sørg for sundhed. Et terapeutisk serum påføres hårene, som:

 • styrker dem
 • stopper falder;
 • gør dem tykkere
 • retter øjenbrynskorrektion
 • justerer asymmetri
 • fremskynder hårvæksten
 • nærer folliklerne;
 • godbidder;
 • parallel farvning viser sig mere modstandsdygtig og mættet.

Næppe derhjemme vil du nødt til at gøre dette tilbud salon behandling for øjenbryn: så perfekt rette dem, nice farvetone, for at gøre varig permanent make-up, for at øge tætheden. De, der nogensinde har været i mesterens dygtige hænder, vil igen og igen prøve at besøge ham. For at gøre udseendet mere ekspressivt, er der undertiden ikke nok mascara med effekten af ​​6D og røgfyldte øjne makeup. Hvis øjenbrynene falder ud af billedet, forskelligt i uregelmæssighed og shaggyness, vil øjnene gå tabt og vil ikke være opmærksomme på sig selv. Så betro din skønhed til specialister.

Øjenbryn tips

Det sker ofte, at den "indfødte" form for øjenbryn, givet til en pige af natur, ikke passer til hende. Dette problem står over for størstedelen af ​​det retfærdige køn. Selvfølgelig er det muligt at lade alt tage sin kurs i kampen for naturlighed, men jo senere beslutter du at fjerne denne ulempe, desto sværere vil det være. Øjenbryn formgivning er et sæt procedurer udført både hjemme og i skønhedssaloner. Det omfatter korrektion, modellering og maling af øjenbryn. Hver fase i sin egen vanskelighed, så du skal svede, før du opnår det ønskede resultat!

Hvad er de perfekte øjenbryn?

Desværre er der ingen universel mulighed for at arrangere øjenbryn. Formularen er valgt ud fra en persons individuelle egenskaber, nemlig: størrelsen af ​​hans træk, formen af ​​hans ansigt.

Som i tøj er opgaven hos mesteren, der arbejder med øjenbryn, at fremhæve, hvad der er falmet og at skjule fejlene:

 1. Ofte bliver pigerne ked af at tænke på, at de har en stor næse. Denne visuelle effekt er skabt ved at fremhæve næsen på baggrunden af ​​resten af ​​ansigtet. Hvis du fokuserer på øjenbrynene, ser det ud til at næse er mindre. Derfor anbefales det at klienter med store funktioner ikke trækker deres øjenbryn ud.
 2. Men på de små smalle ansigter ser tykke og mørke øjenbryn meget specifikke ud. For ikke at se ud som en Goryanka-kvinde fra Gamzatovs digt, er det bedre at tegne dine øjenbryn på én gang og give dem en smal form og en bøjning.
 3. Piger med en oval ansigtsform passer lige med øjenbryn eller med en lille bøjning.
 4. Øjenbryn med en klar bøjning er godt kombineret med et rundt ansigt. Det bør ikke være skarpt, men mærkbart.
 5. Hvis ansigtsformen er trekantet, skal øjenbryn være af mellemtykkelse med en let glat bøjning.

Øjenbryn reparation

Mange mennesker har beskadigede områder på deres øjenbryn. Ansigtshuden er tynd, og derfor kan det til tider ikke være et spor af en lille ridse over tid.

Sådanne ar (eller bare hylder af hud, hvor håret ikke vokser) ødelægge den visuelle opfattelse. Der er flere muligheder for at slippe af med denne sygdom:

 1. Øjenbryn tatovering. Selvfølgelig har denne mulighed sine ulemper: så vil det være svært at ændre formen, tatoveringerne mister deres lyse farve med tiden. Imidlertid holder tatoveringen permanent skyggen, vaskes ikke af med vand, og sparer dermed tid i form af makeup.
 2. Permanent eller semipermanent. Teknikken består i at anvende en speciel maling til de beskadigede områder, som ikke slettes i lang tid. Malingen varer i omkring en måned, den kan påføres på arene i modsætning til tatoveringen, som ikke anbefales at anvendes på sådanne områder.
 3. Gør øjenbryn med henna handlinger efter samme princip som permanent. Den største fordel ved henna er i naturlig oprindelse. Det giver også øjenbryn og farvet hud en naturlig rødlig farve, hvis du ikke har valgt en mørk farve.

Henna dekoration: anbefalinger

 1. I modsætning til den allergivenlige semi-permenent kræver henna en allergitest. Påfør huden på ørepræparatet i 24 timer og proceduren. Hvis huden ikke opstår, er allergi til stede. Bag øret er det øverste lag af huden ekstremt følsomt, så testen skal udføres der.
 2. Henna er meget smuk, så hvis du tænker på, hvordan du gør øjenbrynene hjemme, skal du ikke glemme at beskytte alle overflader. Ellers får udsmykningen ikke kun dine øjenbryn, men sandsynligvis hele badeværelset.
 3. Anvend ikke stoffet på beskadiget hud og øjenvipper.
 4. Brug kun frisklavet blanding.

Øjenbryn formgivning: korrektion træning

Du kan rette øjenbryn på flere måder:

 1. Velkendt for alle, der popper øjenbryn med pincet. Hurtig, ikke arbejdskrævende, men efter 4-5 dage forsvinder resultatet, det er nødvendigt at gentage proceduren.
 2. Tripping - øjenbrynskorrigeringstråd. Ikke så smertefuldt som plukning, mindre irriterende for huden. Resultatet vil dog også forsvinde om 4-5 dage.
 3. Epilation voks. Påfør en strimmel voks, vent på at hærde og rive sammen med hårene. Resultatet er længere, effektivt, hvis du ikke har plukket dine øjenbryn i lang tid. Ellers vises de friske hår den næste dag, fordi du ikke rive dem ud ved hjælp af voks. Dyrere end andre typer rettelser.

Hvis alt er klart med epilering og tweaking, så hvad med triding? Hvis du er interesseret i øjenbryndekorationer, kan videoen hjælpe dig med at lære at rette øjenbrynene korrekt sammen med en tråd:

Haircut eller kemisk styling?

Øjenbryns hår vokser ikke altid i den rigtige mængde og i den rigtige retning. For at løse dette problem er det nødvendigt at handle på samme måde som med håret på hovedet: enten stablet eller skåret.

Haircut - en hurtig måde at slippe af med krøllede hår. Hvis du ikke gør dette, vil dine øjenbryn se slurvet ud, uanset hvordan du plukker dem.

For at klippe øjenbryn, skal du kæbe hårene opad med en lille kam, og så forsigtigt gå langs med en saks.

Kemisk styling er den samme hårretting. Du behøver ikke at skære dem, de vil ligge jævnt i nogen tid.

Selvfølgelig, hvis du beslutter dig for et hårklipp, skal du sandsynligvis regelmæssigt trimme øjenbrynene. Dette er dog en sikrere procedure, i modsætning til kemisk styling, som ødelægger håret. Argumentet kan også gives varigheden af ​​procedurens virkning. Lad dem klippe deres hår og skal, men ikke mere end en gang om ugen, mens effekten af ​​kemisk styling varer 1,5-2 uger, og selve teknikken er meget mere arbejdskrævende.

Øjenbryn farvning

Måske skal du starte med farve. Øjenbryn bør kombineres ikke kun med hårfarven, men også med hudens farve. Kastanje farve ser meget smukke ud med samme hårfarve eller rødfarve, men kun på retfærdig hud. Hvis du er heldig at solbade på havet, vær ikke bange for at male dine øjenbryn i en rigere nuance - alt bedre end når de smelter sammen med ansigtet.

Vær ikke ked af damer med gråt hår, fordi sølvhåret åbner for dem et nyt perspektiv, nemlig grå hår på øjenbrynene. Hvis du maler dem omhyggeligt, vil det vise sig meget dårligt.

For sjældne øjenbryn passer en blyant. Det er nødvendigt at anvende streger på hårets vækst og derefter børste med en børste. Hvis du ønsker at visuelt samle de øjenbryn, fremhæve bunden af ​​en mørkere nuance, og en lighter - tip til visuel afstand, tværtimod, sætter fokus på spidsen, hvilket gør det lettere basen.

Generelle anbefalinger

 1. Hvis du er stolt ejer af følsom hud, skal du ikke glemme at blødgøre hårene med vanddamp eller særlig kosmetik, før du plukker. Vælg også bløde pincet: det bør ikke ridse huden og let greb hårene.
 2. Ofte nybegyndere til udsmykningen tendens til at kopiere nogle populære form, ikke vide hvordan man arrangerer øjenbryn derhjemme. Hvis din ansigtstype bøjes for at bøje, skal øjenbrynets højeste punkt være placeret over øjets yderste spids, og øjenbrynens længde er begrænset af en linje trukket gennem næsens vinge og yderspidsen af ​​øjet.
 3. Øjenbryn formning er en vanskelig proces, der kræver erfaring. Fra første gang vil det sandsynligvis ikke være muligt at gøre dette (og for nogle mennesker fra det tiende er det svært). Hvis du beslutter dig for at trække øjenbrynene om morgenen, har det travlt med at være forsinket til arbejde, er det bedre at opgive ideen om at prøve noget nyt. Pluck øjenbryn med pincet, selvfølgelig mere smertefuldt, men hurtigere.
 4. Før du farger øjenbrynene, så prøv at give dem en form med skygger. Prøv forskellige vinkler og fliser, vælg selv det mest egnede. Skynd dig til noget - sandsynligvis skal du gå med en given form i mindst en måned.
 5. Hvis du forventer, at malingen varer lang tid, skal du undgå at vaske det malede område, når du vasker. Mest sandsynligt vil der ikke være nogen reaktion på vandet, men specielle vaske tonics, der tager sigte på at rense porerne, kan reducere malingens holdbarhed betydeligt.
 6. For begyndere, der ikke ved hvordan man tegner øjenbryn straks rådes til nøje angive omfanget af det arbejde øjenbryn blyant i tilfælde af plukning, og i tilfælde af maleriet. At skygge eller slette det er ikke svært, men du vil være roligere for dine øjenbryners integritet.
 1. Dine øjne bliver mere udtryksfulde. Den klare øjenbrynfarve tiltrækker opmærksomhed, hvilket betyder at dit udseende bliver uimodståeligt.
 2. Øjenbryn med lige længde skjul asymmetrien af ​​øjnene og næsefløjene.
 3. Store ansigtsegenskaber bliver mindre synlige.

Hvad er den bedste måde at lave øjenbryn på: hjemme eller i salonen?

Har øjenbryn i hjemmet en række mærkbare fordele: Du behøver ikke at gå hvor som helst, du kender alle værktøjerne, du steriliserer dem selv, du køber højkvalitetsmaling, fordi du vælger det selv og ikke sparer, og du bruger så meget tid som du har brug for, og du får den dyrebare oplevelse af en make-up kunstner i sin sparsel. En anden væsentlig fordel er gratis. Selvfølgelig, for malingen og "udstyr" du bliver nødt til at skallen ud en pæn sum, men alle de ejendele, du kan i fremtiden blive brugt mere end én gang, og til master job, du ikke behøver at betale, fordi alt er gjort på egen hånd.

Registrering i kabinen vil koste dig mindre med tiden. Med alle de forventninger proceduren tager højst 30-45 minutter, og salonen du besøge en gang hver 2-3 uger, mens derhjemme, kan du lider mere end en time, hvilket sikrer nøjagtighed. Men glem ikke, at du stadig skal komme til salonen! Den gennemsnitlige pris for proceduren i salonen er 600 rubler, så din session kan ikke betale sig, selvom resultatet er glattere end hjemme.

Hvad er øjenbrynens arkitektur: Grundlæggende om teknologi og beskrivelse af proceduren

Brow arkitektur (brow art) er en kosmetisk procedure, der kræver en mester af kunstneriske færdigheder, medfødt æstetisk smag og specifik viden. Processen består i udvælgelse og skabelse af øjenbrynens form i overensstemmelse med farven på hud, hår, ansigtsform, udseende. Den første justering udføres af en professionel, så har du brug for den rigtige hjemmepleje.

Grundlæggende principper for arkitektur

Denne teknik er populær blandt kvinder. Hver fashionable salon leverer tjenester fra en brovist, linjen for den er malet en måned i forvejen. Hovedmålet - at understrege fordelene, at skjule manglerne.

 1. Design, konstruktion.
 2. Korrektion.
 3. Farvning.
 4. Gennemførelse af procedurer med varig virkning.
 5. Daglig hjemmepleje og makeup.

Ved at vælge en perfekt bøjning tager makeup-kunstneren hensyn til mange parametre: øjenform, hårfarve, hele ansigtet, dets individuelle egenskaber.

Det er nødvendigt at vælge længden af ​​spidsen, formens bredde, bøjningens bøjning og farve. Andelen af ​​ansigtet er den afgørende faktor. Føreren arbejder omhyggeligt gennem hver linje og slagtilfælde.

Hvordan går det, og hvilke materialer er der brug for

Brow-kunstproceduren udføres trin for trin, hvert trin har sine egne egenskaber. I dette tilfælde kan du opnå den ideelle form under hensyntagen til alle de delikate nuancer.

Valg af formularer i overensstemmelse med persontype

En generel løsning til øjenbryn eksisterer ikke, uanset hvilken modetrends, trends blev ikke opfundet af designere, stylister (bølget mønster, pigtail, sildben). Formen afhænger af de enkelte karakteristika; der er kun generelle anbefalinger til bestemte ansigtsformer:

 • Til visuel korrektion anbefales det at forlænge rundsiden for at gøre en markant pause over eleven. Basen er bred, og spidsen er indsnævret;
 • det trekantede ansigt bliver blødt med en buet bøjning;
 • pæreformet mester gør en øget afstand fra næsebroen for at justere proportionerne;
 • rektangulær form vinder på baggrund af lige øjenbryn;
 • Den ovale type passer til enhver mulighed, men med balance. Den vandrette linje med en næppe synlig bøjning ser perfekt ud;
 • diamant ansigt har brug for hævede konturer, tending opad.

Valg af bøjningspunkt

En faset arkitektonisk plan for arbejde på øjenbrynerne kræver omhyggelig opmærksomhed på valg af break point. Der er flere teknikker:

 • Fransk. Brydpunkt på niveauet af den ydre kant af iris. Denne ordning anvendes ved arbejde med et firkantet, trekantet rundt ansigt.
 • Hollywood. Definitionsteknikken er næsten den samme som i den foregående metode. Forskellen ligger i et lille skifte mod templet. For at bestemme visuelt tegne en linje fra hagen til templet gennem iris. Det anvendes til alle typer ovaler.
 • Russisk. Den højeste top ligger over eleven. Passer kun klumpede damer.

Udarbejdelse af bredde og længde

Dette er et vigtigt skridt, det skal udføres trinvis, langsomt, for at tegne en skitse. Optimalt, når formens bredde er ½ størrelsen af ​​iris. For ejere af små øjne er øjenbryn 1/3 fra iris.

For at finde længden skal du finde punktet på basen. I øjenbrynens arkitektur findes der en ordning for at finde den: linjalen er placeret stående vertikalt, et punkt på panden er markeret, hvilket falder sammen med punktet på næsespidsen. Slutpunktet måles ved en vandret retlinie fra bundens punkt, der er placeret på samme niveau.

Hvilket værktøj er nødvendigt:

Hvad er forskellen mellem arkitektur og korrektion?

Når den korrekte skitse er klar, begynder indstillingen. Det er rettet mod at rette formen og fjerne overskydende hår, der favoriserer de etablerede grænser. Der er flere muligheder for udvikling:

 • Pincet. Denne metode bruges af mange alene og er mest populær. Tynd skarp kant fanger håret, trækker roten ud. Processen forårsager smerte, kan udføres under lokalbedøvelse.
 • Tråd. Enkel, smertefri måde. Tråden er i stand til at plukke ren og greb en næppe mærkbar fluff.
 • Trimning. Mester hæver hårene op, justerer deres længde.
 • Wax. Kvalitativt fjerner hår, men fanger dem ikke på svært tilgængelige steder.

At anvende disse teknikker kræver træning.

Funktioner af proceduren

Arkitektur og farve af øjenbryn er to uadskillelige koncepter. Når man vælger en tone, tages der hensyn til hud og hår. Der er følgende regler:

 • til naturlige blondiner maling i lysebrun eller grå;
 • varme brunetter får sort farve eller lettere med 1-2 toner;
 • brun og rød anbefales at male i mahogny, kobber skygge;
 • Platin blondiner passer blondine.

Arkitektur med henna og maling

Skønhedsbranchen tilbyder flere muligheder for farveændring, karakteriseret ved anvendelsesteknologi, holdbarhed:

 • Henna. Det naturlige farvestof er i stand til at holde i 4-8 uger. Proceduren hedder biotatuazh. Det tager 30 minutter at arbejde - 1 time. Først udfører mesteren arkitekturen, derefter studiet af bio-henna. Pastaen har tre nuancer: grå, kobber, sort. Denne metode gør det muligt at farve hår og hud, hvilket giver en let pulver effekt.
 • Farvning. Maling udføres med specielle farvestoffer, som kan omfatte oxidationsmidler og andre aggressive komponenter. Før proceduren kræves en hudprøve for allergiske reaktioner. Kvalitet materiale vil skabe et design, der kan vare 2-4 uger. Nybegynder mester kan udføre proceduren, ankommer til huset.
 • Mikrobleyding. Ydeevne er kun tilladt i salonen af ​​en professionel mester. Tegningen er påført med et særligt håndtag: skygge, hår. Hvert slag er så tynd som en cilium. Perfekt mikroblading ser naturligt ud, som om opbygningen er afsluttet. Healing foregår inden for 1 uge. Resultatet varer op til 2 år.
 • Tatovering. Dyb mikropigmenteringsteknik ved hjælp af en skrivemaskine. En tatovering er lavet til en lille dybde, der varer i flere år. Et udvalg af forskellige teknikker er muligt, sprøjtning er i mode i dag. En vigtig betingelse - valget af en erfaren mester.

Smuk, korrekt bøjning gør udseendet mere ekspressivt, ændrer ansigtets form, maskerer den sjældne vækst af hår.

Hvilken modellering at vælge, henna maling eller male eller lave en tatovering, afhænger af personlige præferencer.

laminering

Fremgangsmåden giver dig mulighed for at korrigere, behandle og farve dine øjenbryn. Lamination hjælper med at styrke udtømte hår, øge volumen. Kosmetik er valgt afhængigt af problemet og vil variere i handling, sammensætning:

 • til modellering baseret på vægtningskomponenter;
 • til behandling med planteekstrakter, vitaminer;
 • til farvning med farvende hypoallergeniske komponenter.

Processen er trin for trin med arkitektur og efterfølgende behandling af hår. Efter behandling bliver øjenbryn som øjenvipper bløde, smukke.

Hvordan man laver øjenbrynarkitektur derhjemme

Øjenbrynarkitekturen er en kompleks trin-for-trin begivenhed, som kun kan udføres fejlfrit af en uddannet mester. Den første procedure anbefales at udføre i kabinen, og derefter opretholde resultatet selv.

Hvis du vælger selvmodellering, skal du ikke skynde dig, følge hvert trin, læse beskrivelsen af ​​processen, feedback fra makeup-kunstnere, se visuelle billeder. Få en pensel, blyant, linjal til at bygge. For at male hårene i den ønskede skygge følges malinginstruktionerne nøje, uden korrektion i sammensætningens eksponeringstid.

Øjenbryn og øjenvipper - en grund til stolthed. Deres skønhed og regelmæssige form bestemmer ansigtsudtryk, de kan skjule fejl, afsløre dyder. Det er vigtigt, at alle detaljer udarbejdes, taget i betragtning. Fejl er udelukket, en mindre defekt kan ødelægge arbejdet, gøre ansigtet tungt, groft eller ikke ekspressivt nok. Pas på, når du vælger en salon eller selvmodellering.

Teknologi øjenbryn

Hjalp os

Ekaterina Savelyeva
Ejer Amelie Brow Bar på Maroseika

Eva Vistern
Brow UP Makeup Artist Trainer!

Fejende øjenbryn er stadig i trend: Modellerne viser dem på shows, fashionistas - i livet. Det lader til, at den nemmeste måde at få den perfekte form og farve på buerne på er at stole på mesteren i kabinen. Ved ikke, hvad jeg skal tilmelde mig? Vi valgte dig de fedeste procedurer - studer og vælg!

1. Triding

Enkelt sagt - hårfjerning silketråd. Ifølge vores eksperter er dette nok den mest smertefri og effektive måde at fjerne hår på. "Huden er ikke skadet, den er ikke udsat for høje temperaturer, som ved voksning, og derfor er risikoen for irritation minimal", siger Ekaterina Savelyeva.

"Proceduren giver dig mulighed for at fjerne absolut alle hårene, hvilket ikke altid er muligt at gøre med pincet eller voks. Ved at slippe af med selv pistolen omkring øjenbryn, vil du gøre grænserne meget klarere, "siger Eva Vestern. I de næste 2-3 uger kan du glemme behovet for at foretage en korrektion.

2. Microblading

En forholdsvis ny tjeneste, lidt som en tatovering. Med sin hjælp kan du "trække" hår, hvor de mangler, korrigere asymmetrien for øjenbryn, fylde dem med farve. Under proceduren injicerer masteren pigmentet i de øverste lag af huden (til en dybde på 1 mm) ved hjælp af de fineste nåle. Den vælger formen og skyggen af ​​buen og trækker hvert hår for hånd, lidt skygger maling - for at opnå det mest naturlige resultat.

Ifølge Eva Vistern skal du i en måned gå til en korrektion, som desværre er en forudsætning. Herefter vil effekten af ​​tykke øjenbryners karakter holde 6 til 10 måneder. Det hele afhænger af intensiteten af ​​pigmentapplikation, hudtype (den varer længere på tør maling). Og - uventet! - alder: hvert år fornyer cellefornyelsesprocesserne - i dette tilfælde er vi kun klar.

I skønhedssaloner udøver forskellige mikroblendingsteknikker. Vi fortæller dig, hvad hver er god til.

 • SlideTap eller skyggeteknologi er en frelse for ejere af utilstrækkeligt tætte buer. Effekten af ​​voluminøse øjenbryn farvet med skygger eller blyant er garanteret.
 • HD Line Brows eller hårteknik er løsningen, hvis øjenbrynene er naturligt tykke, men med "mellemrum". Guiden vil manuelt afslutte hårene på steder, hvor de mangler (oftest handler det om øjenbrynens tips). Ifølge Ekaterina Savelyeva kan du helt genskabe buen.

3. Øjenbryn udvidelser

Dekorativ procedure, der giver et øjeblikkeligt synligt resultat i de næste 2-3 dage, ikke mere. På næsen en vigtig begivenhed? I 1-3 timer kan mesteren nemt ændre formen på dine øjenbryn, tilføje tykkelse til dem eller rette asymmetriske buer.

Specialist bevæbnet med kunstige hår lavet af blød latex, tone til tone din egen. Hver enkelt er fastgjort til det naturlige med en speciel lim. Sammensætning, hvis noget, betragtes som et hundrede procent sikkert. "Det er muligt at opbygge latexhår selv på en næppe mærkbar ned - opmærksomhed, ejere af tynde og sjældne øjenbryn!" - glæder Eva Vestern.

 • Brug kosmetik med olier i sammensætningen;
 • del med ture til bad, saunaer og andre "varme" steder med høj luftfugtighed;
 • efter vask, gnid ansigtet med et håndklæde - det er bedre at blotte det med en engangs serviet.

4. Brow Lamination

Her taler vi om en omhyggelig regenerativ procedure, som er ordineret til alle ejere af tykt ubehæftet hår. Buerne behandles med en fikserende sammensætning, og keratin påføres næste. Sidstnævnte nærer hårene med nyttige mikroelementer, niveauer deres overflade og forhindrer fugt tab. På grund af dette er øjenbrynene tilsyneladende tykke, voluminøse og skinnende. Proceduren varer i en halv time, og resultatet varer 8-12 uger i træk.

3 spørgsmål til eksperten

Er det værd at gå henna øjenbryn farvning?

Ifølge Ekaterina Savelyeva er det nu en af ​​de mest populære procedurer i menuen med pandebjælker (20 minutter i mesterens stol - og du er færdig!). Som en bonus styrker henna håret og stimulerer deres vækst. "Effekten varer desuden i ca. en måned, og dette er i et minut den maksimale indikator for farvestoffer," siger Eva Vestern.

Men henna er ikke vist for alle. Så før du løber til salonen, vær venlig, se nedenstående liste.

 • Naturligt farvestof kan dårligt male over øjenbryn, hvis du har hud, der er tydeligt olieagtig eller tværtimod tør.
 • En allergisk reaktion på henna er ikke ualmindeligt.
 • Farvestoffet kan ikke bruges mere end en gang om måneden. Ellers tørrer hennaerne hårene, og de vil uundgåeligt kedeligt.

Hvordan vokse øjenbryn?

Fang en detaljeret handlingsplan fra Eva Vistern. Øjeblikkelige resultater venter ikke, det er nødvendigt med tid.

 • Bør dine øjenbryn hver dag med en stiv børste. Så hårene vokser i den rigtige retning.
 • Gør det til en regel en gang hver 3. dag før sengetid for at gøre et skrælnings øjenbryn med jord kanel. Pulveret vil exfoliere stratum corneum og stimulere blodgennemstrømningen til hårsækkene (og vi behøver bare det!). Hun scrubbed huden - sæt ricinusolie på buerne og gå i seng som sådan. I morgen må du ikke glemme det med en rensemiddel.
 • Se på specielle produkter, der stimulerer væksten af ​​øjenbryn og øjenvipper - med usma eller minoxidilolie i sammensætningen. Den første er en naturlig komponent, der virker meget mere effektivt end burdock og ricinusolier. Den anden er et vasodilatormiddel, der stopper hårtab og stimulerer væksten.

Hvordan male dine øjenbryn?

I hjemmet er det muligt at male øjenbryn med en særlig permanent maling (varer op til to uger) eller kål (det varer ca. 6 uger). Henna er alligevel en uforudsigelig naturlig komponent, som det er bedre ikke at være alene.

Hvad skal man gøre

 • Først bestem malingens farve. Blondiner anbefales at vælge en skygge til tone mørkere end deres eget. Brunetter er tværtimod lysere end farven på hårets rødder.
 • Bland maling og oxidant (1 til 1). Ønsker du at opnå en rig farve-blanding i forholdet 2 til 1.
 • Påfør produktet på panden med en skrå syntetisk børste og vent 5 minutter.
 • Fjern malingen fra bueens bund. Afregne yderligere 2 minutter og gør det samme med resten.
 • Næste dag på øjenbrynsområdet påfør en nærende creme eller maske. Derfor vil farvningens virkning vare meget længere.

Brow Makeup: Alt du behøver at vide

Indhold:

Hvordan formes øjenbryn?

Lad os starte med det vigtigste: spørgsmålet om hvordan man vælger formen på øjenbryn. Klart skitseret med en fed bøjning, aristokratisk og klassisk, naturlig og næsten lige. Øjenbryn former til forskellige typer ansigter foran dig.

Hvordan vælger du øjenbrynens form efter persontype?

Ovalt ansigt

 • Den korrekte øjenbrynsform kan prale med Kate Middleton. Denne klassiske version passer til piger med et langt ansigt. På grund af den glatte bøjning af øjenbrynene, vil dit ansigt se mere elegant ud. Hvordan håndteres tykke øjenbryn? Lov om princippet om "jo mere jo bedre."
 • Hvis dit ansigt er endnu mere langstrakt og med skarpe funktioner som Megan Fox, vil opadvendte og buede øjenbryn være en god mulighed. Men overdriv det ikke! Når afstanden mellem øjenbrynens bund og det indre hjørne af øjet er meget lille, ser ansigtet ondt ud.

Firkantet ansigt

Hvordan laver du øjenbrynens form til et firkantet ansigt? Kvadratkæben gør dit ansigt vinklet, så din mulighed er forsigtigt afrundede øjenbryn. Den høje, buede bue bløder fortrinsvis og forlænger visuelt ansigtet. Tag Keira Knightleys eksempel: Afgør til fordel for naturlige, moderat uforsigtige øjenbryn. Ingen stærke bøjninger og høje buer. Ellers vil ansigtet se groft ud.

Runde ansigt

Hvis du har et rundt ansigt, skal øjnene i kontrast være vinklet, så høje bøjede øjenbryn i dit tilfælde er en god ide. Og husk reglen: Jo længere fra din næse er øjenbrynets højeste punkt, jo bredere ser ansigtet ud.

Triangulært ansigt

Livet hacking for dem, der har en trekantet ansigtsform. Hvis du gør pandenskurven mere afrundet, bliver dit ansigt mindre vinkelt.

Øjenbrynskorrektionstråd

God gammel måde at få en smuk øjenbrynform på - juster dem med en tråd. Kun mesteren kan gøre det ordentligt. Ulemperne ved denne metode er ikke de mest behagelige fornemmelser i processen og ikke det mest naturlige resultat. Men hvis dit mål er grafiske øjenbryn tydeligt skitseret i et minimum af tid, kan du sikkert bruge tråden. Denne metode er kun egnet til piger med meget tykke øjenbryn, som skal tilpasses formularen helt grundigt.

Sådan pluk øjenbryn derhjemme?

Lav en ny form for øjenbryn - guiden har opgaven. Men at støtte (for at rydde alt unødvendigt) er allerede din. Vigtigt punkt! Til dette har du brug for pincett af god kvalitet. Ideelt set med et skrå og godt skærpet spids, hvilket er let at hente selv de mindste hår. Det er bedre at vælge pincet af rustfrit stål - et slidstærkt materiale, der ikke irriterer huden (for andre parametre skal du være opmærksom på, når du køber pincet, læs her). Og hvis du finder "ekstra" hår, inden du forlader huset, bør du ikke straks tage pincetten op, sæt proceduren til side for senere. Det er bedre at maskere de uønskede hår, der er "slået ud" fra den overordnede form ved hjælp af korrektoren.

For mere information om, hvordan du retter øjenbrynene med dine egne hænder i vores video-tutorial (og glem ikke at læse listen over de mest almindelige fejl ved korrektion af øjenbryn!).

Hvordan skærer du dine øjenbryn?

Saks med lige (ikke afrundet!) Blades hjælper dig. Skær kun de hår, der er ude af form. Sådanne manipulationer er specielt nødvendige krøllede hår.

Hvordan vælger du øjenbrynens farve?

Øjenbrynfarve - den vigtigste parameter. Hvis du gør dem mørkere eller lettere end nødvendigt, bliver hele billedet forkælet. Derfor lyt bedre til nedenstående tips.

Øjenbrynsfarve til blondiner

Ideelt set, hvis pandefarven er en tone eller to mørkere end hårets rødder. Kun med denne mulighed vil de se så naturligt ud som muligt. Hårfarve kan have en varm eller kold undertone. Ejere af platinblonde skal hente en grafitpenne eller skygge. Hvis du har en varm honningskygge af hår, så er øjenbryn bedre at understrege med en lysebrun blyant en tone mørkere end dit hår.

Populære lægemidler til svamp i lysken

Mænds hårfjerning