Orientalsk øjenbrynskorrektionsteknik

Glatte buede øjenbryn gør en kvindes ansigt attraktiv. Det bliver mere åbent. Derfor har kvinder altid forsøgt at opretholde den perfekte form på øjenbrynene på alle mulige måder. Dette kan gøres selvstændigt hjemme - for eksempel med pincet, eller du kan henvende dig til fagfolk, der vil modellere øjenbrynene, der er ideelle til dit ansigt og male dem i den ønskede farve. Der er mulighed for at lave en tatovering af øjenbryn. Men i det seneste er øjenbrynskorrigeringsgruppen blevet mere og mere populær. Denne gamle metode blev brugt af kvinder fra østlige lande til altid at forblive attraktiv.

"Beregn" den ideelle formular

Øjenbrynskorrektionsteknik

Fra barndommen blev små piger i øst undervist i skønhedens kunst. Det er bemærkelsesværdigt, at denne skønhed kunne skabes ved hjælp af en bomuldstråd. I Mellemøsten og i det sydlige Asien sker en sådan procedure i enhver skønhedssalon. Desuden er denne metode ikke kun en korrektion øjenbryn tråd og hårfjerning på alle dele af ansigt og krop. I traditionelle indiske familier fjerner alle kvinder overskydende hår med en tråd selv.

Denne metode er meget enkel og effektiv. Formen på øjenbrynene bliver straks meget udtryksfuld, fordi sammen med de store hår er nedtrykket trukket ud, som ikke kan fjernes med pincet.

For at beherske denne metode har du brug for en vis færdighed og erfaring. Vil du vide, hvordan dette er gjort? For at gøre dette kan du se en demo-video, der er på internettet. Teknikken består i, at tråden er stærkt spændt, dens sløjfe kastes i hårene, der trækkes ud med en skarp bevægelse. Traditionelt holder østlige kvinder den ene ende med deres tænder, men det er kun praktisk, når de modellerer en anden persons øjenbryn og ikke selv. Hvis du gør dig selv, skal du holde den med dine hænder. Trådens ender er bundet, i midten snor tråden i en sløjfe. Så du kan fjerne og hår over overlæben, på hagen, i brystvorten. Husk at tråden skal være bomuld, fordi de syntetiske elektrifier og ikke skaber den nødvendige spænding, og silketråden er for glat, så den glider af.

I skønhedssaloner anvendes en særlig kosmetisk tråd. Det er en sammenlægning af de tyndeste kapron-tråde, som med hurtig kontakt med huden nemt kan fange de ønskede hår og med en skarp spænding trækker dem. Korrigeringstråden anses derfor for at være en af ​​de mest effektive måder at simulere øjenbrynens form på. Trådfanger de hår, der ikke kan hentes med pincet.

Hvor længe varer effekten?

Øjenbrynens form efter korrektionen af ​​tråden vedvarer i ca. en måned. Derefter vokser håret tilbage. Det ændrer ikke sin struktur (stol ikke på dem, der siger, at de fjernede hår vokser mere subtile og umærkelige). Nogle gange, efter at have trukket hår ud, opstår der en lille rødme, men de passerer hurtigt. For at forhindre hudirritation i at sprede sig, og der ikke forekommer infektion, brug antiseptika til huden efter proceduren.

Fordele og ulemper ved at plukke tråd

Vi har allerede nævnt deres ideelle form blandt fordelene ved denne metode for øjenbrynskorrektion. Desuden er proceduren, selvom smertefuld (især når du gør det for første gang), men meget hurtigt. Du bliver ikke nødt til at udholde plukning i lang tid, som det sker, når du bruger pincet. Men på trods af dette afhænger fornemmelsen af ​​smertetærsklen, og det er forskelligt for hver person. Hvis proceduren er udført korrekt, er huden ikke meget skadet. Desuden udtrækkes skrælseffekten - ikke kun unødvendige hår fjernes, men også døde hudceller fjernes ved hjælp af en tråd.

Blandt procedurens mangler kan kaldes komplekse implementering derhjemme. Tross alt har vores piger ikke sådanne færdigheder som orientalske. Men med udviklingen af ​​den østlige diaspora i vores land har mange skønhedssaloner introduceret denne service, og priserne på den er ikke fabelagtige - normalt ikke meget mere end prisen på manicure. Derfor kan du altid finde en skønhedssalon, hvor du kan lave en højkvalitets øjenbrynskorrektionstråd.

En anden ulempe ved proceduren - skarp smerte. Ved plukning af pincet behandles huden med is, hvilket reducerer smerten. Når du korrigerer med en tråd, fungerer denne metode ikke, fordi våde hår absolut ikke vil holde fast i tråden. Men tross alt er proceduren ikke en behagelig tweezing med pincet, men vi husker alle, at "skønhed kræver ofre", og derfor beslutter vi igen og igen at rette øjenbrynene.

Øjenbrynskorrektion floss derhjemme

Hvis du er en modig pige, der elsker eksperimenter, kan du lære hårfjerningens kunst ved at flosse derhjemme. Måske vil det ikke fungere med det samme, men de indiske piger får formentlig ikke det med det samme. Forbered en bomuldsgarn af gennemsnitstykkelse, fugtgivende ansigtscreme, en skål varmt vand, bomuldspuder, isterninger.

Den første måde at forberede cremen på

Før korrektionstråden skal forberede huden til proceduren. Smør plukningsområdet med en fugtighedscreme. Lad det bløde i, vent et par minutter, så blød bomuldspudene med varmt vand og læg det på øjenbrynene. Dette er nødvendigt for at fjerne rester af cremen, som ikke havde tid til at blive absorberet. Slap det ønskede antal tråde ud, bind og vrid det som vist på billedet eller i videoen. En trådstreng i hårvækstzonen bevæges gradvist, kaster den over overskydende hår og trækker den. På grund af denne procedure trækkes hårene ud. Efter øjenbrynens formskorrigeringsprocedure er afsluttet, påfør isbiter og smør derefter igen med en fugtighedscreme.

Den anden metode med dampning

Forskellen er ved at forberede proceduren. Det begynder ikke med anvendelse af cremen, men med dampens damp. Du kan klare øjenbrynskorrektionen til det tidspunkt, hvor du lige tog et bad, og du kan dampe dit ansigt ved at sidde over en skål varmt vand i 10-15 minutter. Derefter skal du rense huden. Tør grundigt det sted, der skal behandles med en tonic, som indeholder alkohol eller anden alkoholholdig opløsning. For eksempel tinktur af calendula. Denne procedure affedter huden og sikrer sig mod infektion i tilfælde af skade.

Korrigere formen på øjenbrynene, træk kun hårene ud i retning af deres vækst. På grund af dette kan du undgå hudskade, reducere smerte. Efter proceduren afkøles og fugtes huden. Du kan bruge en isterning eller et specielt kølevæske til at fjerne hævelsen og rødheden i huden. Efter dette anbringes en fugtighedscreme i epileringsområdet.

Hvordan man reducerer smerte?

For at minimere smerte under proceduren og for at undgå udseende af betændelse efter det, er det nødvendigt at vælge den rigtige proceduretid. Brug aldrig det under PMS eller i de første dage af menstruation, i løbet af denne periode er kvindens krop mest modtagelige for smerte. Tag ikke øjenbryn styling, hvis du er træt efter en hård dags arbejde. På dette tidspunkt er kroppen udarmet og kræver hvile, hvilket betyder, at immunforsvaret svækkes. Sandsynligheden for infektioner og inflammatoriske processer øges. Udfør ingen manipulationer med øjenbryn, hvis der allerede er betændelse eller irritation på overfladen af ​​huden i øjenbrynsområdet. Denne procedure vil kun forværre den inflammatoriske proces.

Trådplukningsmetode

Hovedregelen til at reducere smerter - grundigt dampende huden før proceduren. Når porerne er så åbne som muligt, bliver håret fjernet meget lettere, hvilket betyder, at det ikke gør ondt.

Øjenbrynskorrektionstråd

Fotogalleri: Øjenbrynskorrektionstråd

Enhver kvinde, der bekymrer sig om hendes udseende, er uden tvivl interesseret i, at hendes ansigt var velplejet og smukt. Vores ansigt er en indikator for, hvordan vi tager vare på os selv. I den henseende spiller den systematiske korrektion af øjenbrynens form en meget vigtig rolle. Fra hvad der vil være dine øjenbryn, afhænger udseendet og udtrykkene af ansigtsegenskaber. Korrigeringen kan som regel foretages både hjemme og hos fagfolkene i din egen virksomhed - brovisterne. I dag er en metode til at fjerne ansigtshår, herunder i øjenbryn, ved hjælp af en tråd, udbredt. Det er sikkert ikke mange der har hørt om denne metode, men i salonerne er det allerede meget aktivt praktiseret at skabe ideelle former. Du bør ikke tro, at denne metode kun er tilgængelig for de valgte: Øjenbrynskorrektionen med en tråd er tilgængelig for enhver kvinde derhjemme. Hvad er nødvendigt for korrektionen af ​​øjenbryn med en tråd, og hvad er denne teknik, lad os se nærmere.

Nødvendige materialer

Faktisk har teknikken for øjenbrynskorrigeringstråd længe været kendt. Men før de europæiske lande nåede et sådant udstyr relativt for nylig. På trods af dette er denne hårfjerningsprocedure blevet ganske almindelig. Årsagen er, at korrektionen af ​​øjenbrynene med en tråd bidrager til hårgenvækst efter 3-4 uger. Enig, ganske lang effekt.

Så hvad er det nødvendigt for øjenbrynskorrektion ved hjælp af en tråd? Først og fremmest selvfølgelig selve tråden. Det skal være stærkt nok, jævnt og glat. I nogle lande i øst anvendes silketråde. Korrektion af øjenbryn med silketråd er ret besværlig, da selve tråden er meget glat, og det tager meget tid at tilpasse sig. I hjemmet anbefaler vi dig at tage en stærk bomuldstråd til denne procedure. Derudover er det nødvendigt at forberede en desinfektionsvæske og bomuldsstykker. Hudoverfladen ved siden af ​​øjenbrynet skal desinficeres for ikke at bære infektionen i kvindens krop. Du kan også forberede isterninger. De hjælper med at afkøle irriteret hud og smalle porer i disse områder af ansigtet.

Trinvise instrukser til øjenbrynskorrigeringstråd

Teknikken med øjenbrynskorrigering ved hjælp af en tråd er ret besværlig og kræver en vis færdighed fra mesteren. Fra første gang kan en sådan epilering af ekstra hår på øjenbrynene mislykkes.

For at gøre øjenbrynskorrektion med en tråd, er det nødvendigt at dreje tråden korrekt og arbejde med det efter en bestemt metode. Den optimale længde af tråden i dette tilfælde er 20 cm. Så lad os starte:

Trin 1: Det er nødvendigt at binde de to ender af tråden tæt nok, så de ikke bliver løsrevet i processen.

Trin 2: Derefter skal du dreje tråden på en sådan måde, at der frembringes en skygge af uendelighedsskiltet med to løkker. Drej tråden fem gange i den valgte retning.

Trin 3: En særlig spiral dukkede op i midten af ​​tråden. Det er nødvendigt at kontrollere, hvor fri denne spiral bevæger sig gennem hele tråden. For at gøre dette, vekselvis udvide venstre sløjfe af "uendelig", og derefter den rigtige sløjfe.

Anbefaling! Prøv først en teknik på et mindre smertefuldt hudområde.

Trin 4: Så hvis du bevæger begge løkker med pegefingeren og tommelfingeren på den ene side og den anden, skal du have trekanter. Man skal være større, den anden skal være mindre. Den del, der er større, skal være placeret i nærheden af ​​håret, den anden skal gå langs hårlinjen på øjenbrynene.

Trin 5: Spiralen skal bevæge sig fra den øvre del af øjenbryn til kanten og derefter fra den centrale del til næsebroen. Det er vigtigt at få fat i håret korrekt og drej tråden til dette. Sørg for, at øjenbrynens form forbliver som du ønsker.

Trin 6: Når tråden med spiralen bevæger sig til højre side, fungerer den højre hånd i overensstemmelse hermed. Den anden på dette tidspunkt skaber spændinger. Når håret spirer i den anden retning, sker alt lige præcis det modsatte.

Trin 7: Flyt først til toppen af ​​panden. Derefter kan du fjerne hår fra hudområdet under panden. Som regel er dette område genstand for aktiv hårvækst.

Trin 8: I arbejdet med tråd kan nogle hår forblive, der er vanskelige at samle op med en spiral. I dette tilfælde kan du bruge de gode gamle pincet. Hårfjerning med pincet under kraften af ​​enhver kvinde.

Som vi allerede har sagt, for at gøre øjenbrynskorrigering med en tråd er der brug for særlig færdighed. Alt kommer med erfaring.

Tip! Vi råder dig også til at vaske dine hænder godt med sæbe og behandle din hud og hår med et desinfektionsmiddel, inden du begynder hele proceduren.

I processen med øjenbrynskorrektion kan der forekomme små inflammationer eller endog blod. Det er også nødvendigt at behandle eventuelle sår med alkohol eller hydrogenperoxid for ikke at inficere infektionen. For at klare inflammation skal du i forvejen forberede en kold komprimering fra et stykke is. Efter selve proceduren anbefales det heller ikke at farve dine øjenbryn for ikke at inficere infektionen.

Fordele og ulemper ved proceduren

Som enhver anden kosmetisk procedure har øjenbrynskorrigeringstråden sine egne fordele og ulemper.

Med hensyn til fordelene - en af ​​de vigtigste er, at teknikken med øjenbrynskorrigering med en tråd giver dig mulighed for at skabe spektakulære øjenbrynbøjninger for at bestemme deres klare kontur. Det er derfor, at mange kosmetologer og makeup-kunstnere i praksis bruger denne særlige korrektionsteknik. Derudover giver hårfjerningstrådet dig mulighed for at fange selv de tyndeste og mindste eksemplarer, der ikke kan anvendes til almindelige pincet. Denne metode for øjenbrynskorrektion anses også for at være den mest effektive, da antallet af indgroede hår ved hjælp af denne metode reduceres mange gange. Nå, og selvfølgelig er hårfjerningshastigheden meget hurtigere end at bruge pincet.

Tip! Metoden vil være ideel til at fjerne kvindepistolen over overlæben.

At imødegå ulemperne ved en sådan teknik er det vigtigt at bemærke kompleksiteten af ​​selve teknikken og behovet for fingerfærdighed. Desuden er denne metode også ret smertefuld. Efter skader på huden ved at trække hår ud, kan blod til tider komme ud. Med hjælp af korrektion med tråde kan du genskabe en perfekt smuk øjenbryn, men uden erfaring gør du det utrolig vanskeligt.

Kontraindikationer

Der er en række kontraindikationer, der forbyder tandtrådsproceduren. For det første er der forekomsten af ​​mol, vorter eller andre træk i øjenbrynsområdet. For det andet er det forbudt at korrigere øjenbryn ved denne metode for kvinder, der lider af åreknuder. For det tredje, forekomsten af ​​forskellige infektioner i kroppen.

Interessant! Korrektion af øjenbryn med en tråd kan medføre særlig ubehag hos kvinder under graviditet eller menstruation.

Generelt er teknikken et glimrende alternativ til hårfjerning med pincet. Det vigtigste er at studere alt i detaljer for ikke at lave fejl, fordi processen med at arbejde med en tråd er ret problematisk. Vi er sikre på at du vil lykkes!

Video: Øjenbrynskorrektion floss derhjemme

Teknikken med øjenbrynskorrektion på denne måde er en ret kompliceret proces. Men kompleks betyder ikke upraktisk. Vi tilbyder dig at se en video om hvordan du kan justere formen på øjenbrynene ved hjælp af en tråd derhjemme.

Øjenbrynskorrigeringstråd: Funktioner i proceduren

Trindings er en almindelig øjenbryn depilation metode. Det udføres ved hjælp af en speciel snoet tråd. Dette er den ældste metode til hårfjerning - den blev brugt af smukke Ægypten og Østen, og ikke kun for øjenbrynsområdet. På nuværende tidspunkt er slibning kun for størstedelen kun for øjenbryn, da det giver den mest blide, smertefri og samtidig fjerner overskydende hår i dette område. Artiklen vil fortælle dig, hvordan du trækker øjenbryn med en tråd derhjemme: Vi lærer hvad det er, funktionerne i denne metode til fjernelse af hårfjerning, find ud af hvordan du kan gøre proceduren selv hjemme, hvad er dens fordele og kontraindikationer.

fordele

Der er betydelige fordele ved at fjerne uønskede hår i øjenbrynsområdet. Lad os fortælle om dem mere detaljeret.

 • Plukkende øjenbryn med en tråd fører ikke til forekomst af allergiske reaktioner: brænding, rødme, da der ikke anvendes kemiske præparater her.
 • Indgroede hår under korrektionen med tråd kan heller ikke være bange: proceduren eliminerer denne ubehagelige bivirkning ved epilering.
 • Selve proceduren er ikke så smertefuld som øjenbryn epilation med pincet eller især med varmt voks.
 • Denne procedure, mange mennesker svarer til skrubbeffekten. Tråd, trækker håret, trækker og huden, hvorfra den vokser. Som følge heraf er der en naturlig afskærmning af død hud.

Hvis vi ved hjælp af almindelige pincetter ofte ikke har mulighed for at fjerne tynde og lette hår, så er korrigeringsprocessen meget ren, når håret er helt fjernet. Dette er måske den vigtigste fordel ved øjenbrynskorrigeringstråd.

Efter øjenbrynskorrektion vokser håret ikke i lang tid. Nettoresultatet varer i fire uger. Denne fordel vil blive værdsat af travle kvinder af megacities, der har en evig mangel på tid.

Ved hjælp af en tråd kan du modellere øjenbrynene i enhver form. Tråden giver dig mulighed for at give øjenbrynene en klar og jævn form, som nogle gange er så svært at opnå ved konventionelle midler.

Som et resultat af at bruge øjenbrynskorrektion ved hjælp af en hårlinje, fortykker håret ikke og bliver ikke grovere.

Den største betydning af mange makeup kunstnere nu vedhæftes til øjenbrynens øvre linje - den såkaldte zaloy. Det menes at det er umuligt at røre og deformere den naturlige hal, da dette kan føre til en forandring af ansigtsudtrykket fuldstændigt (undertiden til en negativ). Fremgangsmåden ved trimningen giver dig mulighed for at gøre øjenbrynens hårfjerning uden at krænke en sådan vigtig hovedbøjning.

Mange damer foretrækker at give øjenbrynene et stærkt buet udseende - "hus". Denne form giver ansigtet en lidt overrasket søde udtryk, giver dig mulighed for at understrege kindbenene, trækker det ovale. Trådkorrektion er den mest effektive og effektive måde at give denne øjenbryn på denne fashionable form. Træet giver en naturlig vinkel til bøjningen - den der ser smukkeste ud.

Øjenbrynskorrektionstråd - metoden er meget enkel. Til implementeringen behøver du ikke købe dyrt udstyr: du behøver ikke købe lige elementære pincet. Du skal blot tage den sædvanlige sytråd, som findes i hvert hjem. En meget enkel plukningsteknik kan styres ved at praktisere et par timer.

Hvis du udfører proceduren regelmæssigt, kan du over tid ikke behøve øjenbrynskorrigering overhovedet. Efter hver procedure bliver hårsækkene svagere, producerer mere og tyndere hår, indtil deres styrke helt løber ud.

Metoden er den mest tilgængelige for alle. Der er ingen grund til at rejse overalt for at bekymre sig om tilstedeværelsen af ​​pincet: et stykke tråd kan findes overalt.

ulemper

Slibeproceduren har også sine svagheder. Lad os fortælle mere om dem.

At trække øjenbrynene ved hjælp af en tråd er ret svært for begyndere. Selv om der faktisk ikke er noget kompliceret i proceduren, for at korrekt og hurtigt udføre øjenbrynskorrektion med tråde, har du stadig brug for dygtighed og erfaring. Begyndere lider ofte af at give øjenbrynerne den ønskede form.

Ved udførelsen af ​​proceduren er det vigtigt at tage højde for flere vigtige nuancer, der kan være vanskelige i starten:

 • du skal følge grænsen angivet med en blyant
 • tage højde for tykkelsen af ​​selve tråden;
 • graden af ​​spænding.

Alle disse øjeblikke bliver selvfølgelig tydelige med tiden, men i første omgang kan de medføre alvorlige vanskeligheder i arbejdet.

Selvom korrektionsgarnet og mere sparsomt end pincet, men nogle gange forårsager håndgribelig smerte. Hvis huden er meget tynd og følsom, så kan der også komme blod på steder, hvor hårene trækkes ud.

Efter korrektion med en tråd kan du ikke straks farve dine øjenbryn, som du skal vente til hudens irritation aftager, og de mikroskopiske huller, der forbliver fra de trukket hår, er trukket.

Kontraindikationer

Som enhver anden kosmetisk procedure har øjenbrynshandelen også egne kontraindikationer. Så find ud af, hvem der ikke kan gøre denne procedure.

I tilfælde af krænkelse af hudens integritet i øjenbrynene er deres korrektion (herunder tråden) forbudt. Sådanne overtrædelser omfatter:

 • sår;
 • hudafskrabninger;
 • koger;
 • vabler;
 • bumser og åbenlyse irritationer.

Tilstedeværelsen af ​​mol og fremspringende papillomer nær øjenbrynene eller direkte på dem pålægger alvorlige begrænsninger af proceduren. Det anbefales ikke at forstyrre tumorer, selvom de er godartede, derfor er det bedre at ikke risikere.

Hudsygdomme såsom psoriasis, eksem og andre er også faktorer, der forbyder korrektion af tråden.

Det er alle kontraindikationer. Andre kategorier af borgere kan gøre øjenbrynens formgivning, herunder gravide kvinder.

Tips til at hjælpe dig med at trække øjenbrynens tråd hjemme:

Påkrævede inventar

Hvilke elementer og enheder vil være nødvendige for selvstændigt at udføre proceduren i huset derhjemme.

Den første ting du har brug for er selvfølgelig selve tråden. I sammensætningen skal der være økologisk bomuld eller silke. Tag en stærk tråd, så den ikke rives. Desværre har ofte sytråd ikke tilstrækkelig styrke, så tråden med en lille tilføjelse af silke eller nylon skal være mere nyttigt.

Tag og forstørre spejl. Under proceduren skal du se øjenbrynene i nærbillede for at se præcis hvilken side du skal klemme hårene på.

Forbered desinfektionsmiddel. Selvfølgelig er selve proceduren sikker, men de ekstra forholdsregler har ikke været skadelige for nogen. Derudover forbliver et mikroskopisk hul altid fra de udtrukne hår, som nogle specielt snigende mikrober kan komme ind i. Behandling af bakteriedræbende sammensætning garanterer manglen på betændelse og irritation efter proceduren.

For at reducere risikoen for bakterier skal du bære tynde gummihandsker før proceduren. De vil desuden give bedre greb med tråden, da de ikke glider og ikke sveder.

For at foreskrive den ønskede form for øjenbrynene, tag en kosmetisk blyant, som normalt opsummerer øjnene. For at sikre, at øjenbrynens form er glat og korrekt, skærpen blyanten godt inden mærkning. Og det er bedre, at blyanten er den kontrasterende farve på øjenbrynene, ellers kan nuancerne fusionere, og du vil ikke mærke den ønskede grænse.

procedure

Før du begynder at fjerne øjenbryn med tråd, skal du forberede alle de nødvendige ting og placere dem i adgangszonen. Fra tråden skal du klippe et stykke 50-55 cm lang og binde, så tråden har form som en cirkel. Så hvordan man trækker ud øjenbryn med en tråd uafhængigt i husforholdene: Vi starter.

etaper

 • Vask dine hænder grundigt med sæbe og vand for at minimere risikoen for infektion. Klare øjenbryn fra en blyant, fedt og forurening ved hjælp af kosmetisk lotion. Behandl dine øjenbryn og en zone på 3 cm omkring dem med en desinficerende forbindelse. Forresten vil banal hydrogenperoxid, som er i mange boliger, også være egnet til desinfektion.
 • Markér øjenbrynens form med en skarp blyant. Forsøg ikke at gøre øjenbryn tråd eller for bred. Overholde reglen om det gyldne middel, og afvig ikke for langt fra den naturlige form.
 • Plukningsteknikken er enkel: Tag tråden med begge hænder og læg den mellem tommelfingeren og pegefingeren i begge hænder. Vrid tråden 6-10 gange i midten: så du får et par løkker. Funktionsprincippet er som følger: Det er nødvendigt at stramme tråden, løsne den og flytte fingrene i forskellige retninger. Drejede løkker i midten trækker øjenbrynhår ud, som falder ind i dem.

Tip! Udfør proceduren omhyggeligt og omhyggeligt. Det er vigtigt, at hårene, der er inde i konturen, skitseret i blyant, ikke falder ind i løkken. Ellers vil det ikke fungere for at give en klar og jævn kontur. Og du kan helt ødelægge mønsteret af øjenbryn. Fjern hårene i retning af deres vækst, men ikke imod. Ellers kan du ikke få de mest behagelige fornemmelser, og selv smerter er mulige for personer med følsom hud. Hertil kommer, at trække hår ud i retning af deres vækst, forhindrer du deres efterfølgende indvækst.

 • Straks efter afslutningen af ​​proceduren behandles huden med en antiseptisk opløsning. Hvis du ser en lille rødme eller irritation, så ved, at dette er en reaktion af følsom hud, og det vil snart passere.

Som du kan se, involverer proceduren ikke noget kompliceret. Alle handlinger er elementære og enkle. Det vigtigste - at lære at hurtigt og dygtigt bruge en tråd, bare tilslutte de ønskede hår. Med den relevante erfaring udføres proceduren i minutter. Derudover kan den bruges til at fjerne antennerne over overlæben, som også ofte forgifter de smukke damers liv.

anbefalinger

For at beherske visdom af hårfjerning ved hjælp af en tråd, er det bedst at tilmelde en gang til mesteren, der ejer denne kunst. Efter en klar demonstration af slibningen kan du lære meget bedre, hvordan du selv udfører denne procedure.

Nyttige tips

Det vigtigste ved trinding er, hvor godt du drejer tråden og graden af ​​spænding. Hvis du aldrig har gjort denne procedure selv, anbefales det at du ikke starter browseren med det samme. Det er bedre at begynde at øve, trække håret over overlæben, og først da, når du har fingerfærdighed og forstå hvordan du holder og stram tråden, fortsæt til korrektion af øjenbryn.

Hvis proceduren forårsager alvorlig smerte, anbefales det at smøre det behandlede område med gel med lidokain, "Emla" eller andet tilgængeligt lokalbedøvende middel.

Et par dage efter behandling afstå fra skinnende øjenbryn, selv med en blyant. Denne begrænsning har til formål at minimere den mulige infektion i åbningen, indtil hullerne fra folliklerne trækkes ud. Du kan dog smøre hårene med ricinus eller burdockolie for at give dem skinne og mere tydeligt: ​​sådan behandling vil ikke forårsage skade.

Før proceduren anbefales det at anvende en lidt nærende creme på huden omkring øjenbrynene for at blødgøre det og gøre proceduren mere smertefri. Hvis hårene er meget hårde, anbefales det at dampe ud i ansigtet og være særlig opmærksom på øjenbrynene. Efter denne procedure kan hårene trækkes ud med meget mindre indsats. Tømmen af ​​timian, pebermynte eller kamille tilsat til dampkompositionen desinficerer desuden hudoverfladen og endog mætter den med næringsstoffer.

Så vi har overvejet trækets egenskaber - korrektion af øjenbrynens form ved hjælp af en almindelig tråd. Som du kan se, har proceduren ubestridelige fordele, derfor passer den til alle kvinder uden undtagelse. Med denne enkle og overkommelige metode kan du nemt bringe dine øjenbryn i rækkefølge, hvor og hvornår du vil.

Se også: Sådan trækkes du ud med øjenbryn med en tråd selv (video)

Den subtilitet af øjenbryn tråd

For at opnå en smuk og symmetrisk form for øjenbrynene bruger piger forskellige metoder: plukning med pincet, trimning af fremspringende hår med saks, brug af gelatine osv. Men ingen af ​​de beskrevne metoder tilfredsstiller ikke kvinderne, da de alle ikke giver et langvarigt resultat.

Ved hjælp af tråden kan du lave utroligt smukke øjenbryn - alle vil tro at en specialist har forsøgt. Muligheden for at fjerne tråden er meget effektiv, fordi selv de mindste hår er godt fjernet på denne måde. Du behøver ikke at besøge en skønhedssalon eller lide med pincet - det er nok at beherske hårfjerningsteknikken med tråd og bruge den hjemme.

Hvad er det?

Til dato er pigerne meget omhyggeligt tilpasset udseendet af deres øjenbryn, da omsorg for dem nu er i mode. Scruffy, med øjenbryn stikker ud hår forkæle udseendet af en pige, der forårsager en følelse af hende ubeklædt. Samtidig beskadiger konstant plukning huden, og nye hår vokser ved lynhastighed og forårsager ubehag. Men handel (et andet navn til den pågældende procedure) hjælper med at se blændende ud.

Handel er en korrektion af øjenbryn, hvor de skal trækkes ud med en tråd.

Dette udtryk er fra en engelsk ordbog, ordet betyder "streng". For dem, der kun har besluttet at prøve denne orientalske teknik, vil sandsynligvis metoden virke svært, men efter at have mestret det, vil alle kunne udføre øjenbrynskorrektion såvel som fagfolk. Der er uddannelsesmæssige videoer af kosmetologer om denne teknik.

Om metoden til at pukke øjenbryn, der kom fra øst, skal du vide noget:

 • For at undgå allergiske reaktioner skal du vælge en tråd af bomuld eller hør (vegetabilsk oprindelse);
 • hvordan tråden er snoet, gemt af træningsvideoer eller billeder - fagfolkene får det meget cool, og når de har trænet, kan alle gøre det;
 • Ved hjælp af en tråd er ikke et hår fanget, men flere, og de trækkes ud af roden, hvilket er præcis det, der er nødvendigt.

Beskrivelsen af ​​proceduren fra kosmetologernes læber lyder meget attraktivt, men teknikken har ikke kun fordele i sig selv - den har også en række ulemper, som alle bør være bekendt med.

Fordele og ulemper

Fordelene ved denne metode er ret talrige, fordi proceduren tiltrækker mange potentielle kunder.

Værdsætter handel med følgende fordele.

 • Hastighed. Det tager kun et par minutter at øjenbrynene bliver smukke og pæne. Hårene fjernes sammen med roden, så du kan sikkert gå om din virksomhed uden at frygte, at i morgen skal du bekymre dig om nålene igen.
 • Enkelhed. For at fjerne hår, behøver du kun tråd, alkohol og blødgørende creme. Dette er meget praktisk, da den beskrevne teknik kan bruges selv under rejsen. Selv uden erfaring kan du have en god depilation fra første gang. Nogle gange er der et problem med trådens spænding, da det kan bryde, men det bør ikke stoppe nogen, fordi du altid kan starte igen.
 • Convenience. Med denne teknik bliver du ikke nødt til at tænke på hvert enkelt hår, som for eksempel i tilfælde af c pincet, fordi du kan trække en hel masse hår ad gangen, hvilket fremskynder aflejringsprocessen uden at tage for meget tid. Denne procedure er imidlertid også egnet til at fjerne enkelte hår.
 • Tilgængelighed af midler. Der kræves ingen komplicerede eller dyre værktøjer.

Alt hvad du behøver for handel, er sandsynligvis hos enhver person derhjemme, og du kan selv gøre det.

 • Effektivitet. Mange piger er bekendt med et sådant problem - du trækker et hår med pincet, men han ønsker ikke at klatre ud. Stikkende hår forårsager ubehag og ødelægger øjenbrynens udseende, tråden trækker selv det hårdeste hår ud og efterlader ingen nåle.
 • Øjenbryns arkitekturens tiltrækningskraft. At vælge handel som en måde at passe på på øjenbrynene, over tid kan du blive en sand mester på dette område. Ved hjælp af teknikken kan du sikre, at øjenbrynene altid vil forblive glatte og smukke.
 • Skrubning. Metoden eliminerer ikke kun irriterende hår, men også skrubber, eksfolierende døde celler i epidermis.

Men altid og i det hele taget er der visse ulemper, og handel vil ikke være en undtagelse fra denne regel.

Det er nødvendigt at forberede sig på mulige udseende af følgende problemer.

 • Rødme. Det kan ikke undgås efter manipulation af øjenbrynene. Efter pinceterne er der ingen rødme tilbage, da hårene fjernes individuelt, fjerner tråden dem også med bundter, der sårer huden. Men du bør ikke være bange - i løbet af få timer går rødheden væk. For at fremskynde genopretningen kan du salve området med at trække ud med en helbredende creme.
 • Skader på epidermis. Anmeldelser af handel er for det meste positive - piger glæder sig til at slippe af med håret hurtigt og bekvemt, men denne metode påvirker huden ikke mindre end trimmeren.
 • Behovet for periodisk gentagelse af proceduren. Ja, denne metode er bedre end andre, men med tiden vokser hårene tilbage. Huden har ikke tid til at slappe af, da den skal blive såret igen. Hvis denne metode ikke er egnet til nogen, har pigen f.eks. Meget sart hud, du bør nægte at trække den ud med en tråd.
 • Ømhed. Mekanisk hårfjerning er i princippet ikke en behagelig ting, men proceduren med pincet er mindre smertefuld end fjernelse af en tråd.
 • Fare. Hvis du ikke er sikker på at du har forstået korrekt hvordan du bruger en tråd, er det bedre ikke at risikere det.

Det er tilrådeligt at lære af en professionel i kabinen eller at få mere viden fra videoen, da den snoet tråd ikke er et legetøj, kan det skade huden.

At fjerne hår vil have en mere blid måde for alle dem, der ikke kan lide denne procedure til kontraindikationer:

 • øjenbryn bør ikke handles, hvis huden er beskadiget: der er sår, forbrændinger, slid, bumser eller andre irritationer;
 • hvis du for nylig har flyttet smitsomme eller virussygdomme, skal en sådan procedure også opgives
 • under graviditeten skal du opgive denne metode til at slippe af med håret, da det kan føre til epileptiske anfald eller hypertonus;
 • bør stoppe med at handle, hvis en pige diagnosticeres med epilepsi
 • neoplasmer (mol, tumorer, vorter og så videre) er også kontraindikationer for brugen af ​​teknikken.

Fordelene ved den beskrevne metode er, at det er svært at fjerne lette og tynde hår med pincet, men de fanges og fjernes med en tråd. Hår vokser efter denne metode langsommere end efter pincet eller anden form for depilation, så du kan føle dig godt tilpas i flere uger.

Kvindelige repræsentanter står ofte over for vanskeligheden ved at forme deres øjenbryn. Trading løser dette problem - du kan give dine øjenbryn nogen form, og dette er et andet plus fra den østlige metode. Øjenbrynene er glatte og har klare konturer.

I dette tilfælde bør proceduren ikke betragtes som en panacea - det er ikke altid den bedste vej ud, og du bør under alle omstændigheder omhyggeligt forberede sig på det.

Hudpræparation

Før proceduren er det tilrådeligt ikke at forsømme den forberedende fase, fordi huden på grund af overholdelse af alle regler vil være minimalskadet, og smertefulde fornemmelser vil ikke medføre nogen særlig ubehag.

Til at begynde med er det nødvendigt at desinficere dette område nær øjenbrynene, hvor hårfjerning er planlagt med alkohol eller lotion. Efter denne creme er påført, som blødgør og fugter huden. Hvis cremen ikke er helt absorberet, fjernes overskuddet simpelthen.

Hudens porer åbnes på grund af dampen. Hvis du straks begynder at fjerne hår efter det, kan du undgå alvorlig smerte. Det er tilrådeligt at sidde over kogt vand i 7-10 minutter, og derefter tørre det behandlede område med alkohol.

Da ingen planlægger at bringe infektionen, bør du ikke kun rense huden omkring øjenbrynene, men også vaske dine hænder med sæbe og vand.

Når disse trin er afsluttet, kan du fortsætte direkte til selve proceduren.

Procesfunktioner

At komme i gang er at forstå, hvordan man korrekt drejer tråden.

Ordningen er ganske enkel, og trin for trin instruktioner er som følger.

 • En 20 centimeter tråd er taget af naturstof. Hvis en sådan lang ikke passer, skal du bare gøre det kortere.
 • Trådens ender på begge sider er tæt bundet, så de ikke eksploderer. Efter bindingen tages løkken i hånd og snoet, således at et bundt danner i midten.
 • Det optimale antal vendinger - 7 gange. En bred sløjfe giver dig mulighed for hurtigt at fjerne hår, især tykt.
 • I processen med fjernelse af hårfjerning skal gentagne gange bevæge sløjfen, og forsøge, så vidt det er hensigtsmæssigt, at rådgive på det stadium, hvor man drejer tråden. Dette gøres som dette: loopen ruller fra den ene side til den anden gennem åbningen af ​​palmen.
 • Korrektion ved tråd kræver stærkt sollys. Det er bedst at sidde overfor vinduet eller lede lampen mod dig selv.
 • Det skal tage en løkke i hænderne, og selen skal være over det sted, hvor korrektionen er planlagt.
 • Når øjenet bevæger sig, fanger tårnene hårene, hvilket gør det muligt at gøre øjenbrynens linie lige.

Efter at du har plukket håret med en tråd, skal du sørge for din hud. For at gøre dette skylles det behandlede område med varmt vand, hvorefter tørt ansigt tørres. Tør hud kræver fugtgivende, en creme er egnet til dette formål.

Også pleje omfatter nogle få enkle regler, som er ønskelige at overholde i mindst et par dage:

 • om sommeren skal du smøre området omkring øjenbrynene med solcreme;
 • Besøg ikke solariumet;
 • Vær ikke over brugen af ​​speciel kosmetik, der nedsætter hårvæksten.

At lave symmetriske øjenbryn i hjemmet er ikke så svært, men hver teknik har sine egne hemmeligheder. Ved hjælp af nogle regler kan du lære en kosmetisk procedure, der ikke kan skelnes fra salonen.

For at gøre dette skal du overveje nuancerne, uden hvilken det ikke bliver så nemt at mestre teknikken for øjenbrynskorrektion:

 • mens handel kun styrkes, skal du bruge en blyant til at fremhæve den nødvendige zone, der skal behandles, mens det er meget vigtigt at forsøge ikke at gå ud over sin kontur - denne mærkning vil lære formularen at modstå;
 • For at undgå smertefulde eller ubehagelige fornemmelser fjernes hårene ikke mod, men i retning af hårvækst;
 • start proceduren med øjenbryn, gradvist at komme til templerne;
 • Hvis den creme, der blev brugt før handel, var fugtig på huden, skal den tørres af, da hårene skal plukkes tørt, ellers vil der blive stak.

For at øjenbrynene viste sig perfekt, er det vigtigt at vælge deres form.

Det er vigtigt at overveje din ansigtsform - dette er ikke det øjeblik du kan eksperimentere med. Hvis det er svært for nogen at selvstændigt bestemme formularen, vil familie og venner hjælpe med i dette. Generelt behøver du bare at arme dig selv med en linjal og en blyant og forsøge at tegne populære former for øjenbryn på dit ansigt for at forstå, hvilken der er bedre.

Opgaven kan dog forenkles af professionelle råd.

 • Et ovalt ansigt betragtes som en hvilken som helst øjenbrynform vil passe. Måske kan dets ejere stadig foretage eksperimenter, da denne type ansigt er perfekt. Den aflange oval virker lidt ru, så bøjningen skal glattes - det skal vise sig at blive blødgøring. Hvis du har brug for at gøre ovalen proportionel, er det nødvendigt at forlænge øjenbrynernes ender.
 • Firkantet ansigt ser ret groft ud, fordi formålet med dannelsen af ​​øjenbryn er at gøre ansigtet blødere for at give det femininitet. Øjenbrynslinjer skal være runde og glatte. Ejere af denne type person bør ikke male deres øjenbryn og gøre dem provokerende.
 • Et rundt ansigt har sædvanligvis runde eller klumpede kinder, meget ofte forsøger piger at skjule dem med rødme eller konturer. Men de ved ikke engang, hvor nemt det er at ændre udseendet, blot ved at ændre formen på øjenbrynene. Du behøver kun at vælge grafiske og krumningsformularer, da afrundede dem vil gøre det til at se latterligt ud.
 • Det diamantformede ansigt har en indsnævret hage og pande, mens kindbenene er ret brede. Du skal lave øjenbryn, der blødgør ansigtet - bløde bøjninger passer bedst, de vil indsnævre den centrale del af ansigtet. Det vigtigste - at afstå fra grafiske linjer og lyse farver.
 • Ansigten i en trekantet form er den sværeste ud fra kosmetologi- og makeupsynspunktet. Hovedopgaven er at lave den øverste del allerede. Du kan udføre opgaven ved at reducere længden af ​​øjenbrynene, det vil sige at fjerne overskydende - det er vigtigt at længden ikke strækker sig ud over templet. Krumme, runde figurer vil gøre.

Efter at den første fase er afsluttet - mastering af hårfjerning med en tråd, kan du fortsætte til den anden. Den anden fase er at lære øjenbryn arkitektur. Det er ikke nok at trække dem ud - de har brug for konstant pleje.

For at holde dine øjenbryn smukke skal du huske otte hovedpunkter.

 • Øjenbryn gel. Denne kosmetik bruges til at give øjenbrynens volumen, det understreger hårene. Øjenbryn med det vil se naturligt og velholdt. For dette er det bedre at vælge en gennemsigtig gel.
 • Korrektionsformular. Vær opmærksom på ikke kun øjenbrynene, men også området omkring dem.

Med en lys blyant kan du lette linjen under øjenbryn - dette vil gøre udseendet ekspressivt.

Øjenbrynskorrigeringstråd - 9 enkle trin med fotos og video

Den smukke form for øjenbryn fra naturen er en ægte stolthed hos en moderne pige. Men ideelle naturlige bøjninger er ret sjældne. Øjenbrynskorrigering med en tråd (triding) gør det muligt hurtigt og praktisk smertefrit at overføre den ønskede vinkel til denne linje og forhindre de "nødvendige" hår at blive trukket ud.

Fordele og ulemper ved triding

På trods af det enorme arsenal af alle mulige teknikker og værktøjer, der hjælper med at bekæmpe overskydende vegetation i øjenbrynene, bruger piger oftest kun pincet. Det er bekvemt at bruge og giver dig mulighed for at trække det ønskede hår forsigtigt ud og beskadige huden minimalt. Men hvis vi taler om en seriøs korrektion af f.eks. Akkrete øjenbryn eller meget tykt hår, er det meget mere praktisk at bruge voks eller tråd.

Foto: Øjenbrynskorrigering er færdig (triding)

Depilering af denne zone er ikke en behagelig besættelse. Derudover kan det ikke gøres hjemme. Korrektion af øjenbryn med silketråd eller trilling er en god analog af voks eller sukkerbehandling.

Essensen af ​​metoden ligger i det faktum, at to tråde er sammensat og beslaglægger hår af enhver størrelse og tykkelse i et bestemt område. På grund af dette bliver hovedlinien af ​​vækst mest kontrast og klar i forhold til huden.

Fordele ved triding:

 1. Du kan slippe af med det tyndeste hår, som pincet ikke fanger. Selv de bedste tænger klare ikke altid med de "skadelige" tynde hår. Garnet klæber forsigtigt de korte og tynde skud, trækker dem fra roten;
 2. Denne procedure er også en ejendommelig skrubbe for øjenbrynområdet. Faktum er, at tråden, når den kommer i kontakt med håret, samtidig trækkes over huden. Så fjerner hun et antal døde celler fra overfladen, hvilket giver en peeling effekt;
 3. Browning betragtes som den sikreste procedure for at slippe af med uønsket ansigtshår på grund af det faktum, at det ikke danner indgroet hår. Hele processen med rive udføres langs vækstlinjen, ingen rynker i folliklerne eller bryder i hårene;
 4. Ifølge hastigheden af ​​sessionen kan denne teknik kun sammenlignes med voksaflejring med en varm blanding;
 5. Det plejede at være, at de øvre hår over øjenbrynene var ukrænkelige. Men nu afhænger det af dem, at linjen er generel. Makeup-kunstnere er den øvre vækstlinje, der giver særlig præference, når du placerer accenter i makeup. Tripping giver dig mulighed for nøjagtigt at give dem et smukt udseende og ikke røre hovedbøjningen;
 6. Dette er næsten den perfekte måde at skabe en husform på. På grund af lige linjer, der dannes af filamentsløjfer, opnås en meget naturlig vinkel.

Men proceduren har også nogle ulemper:

 1. Begyndere er svært at give den ønskede form. På trods af alle fotoinstruktioner og videoer er øjenbrynskorrektion med en tråd ret vanskelig at udføre. Det er vigtigt ikke at ændre bøjningens form, for at tage højde for trådens tykkelse og spændingsniveauet;
 2. Det gør ondt. Fornemmelserne er praktisk talt de samme som efter pincetten, så denne genstand er relativ. Selvom nogle anmeldelser hævder, at efter at håret blev trukket ud, viste endda blod og ichorum sig;
 3. Efter betændelse er mulig, er huden under beskadigelse af denne depilation. Hvis du også planlægger at farve øjenbryn, er det bedre at vente et par dage efter sessionen, fordi huden omkring hårene er for betændt. Det skal bemærkes, at i dette tilfælde kan korrektionen af ​​øjenbryn med voks udføres umiddelbart før maling.

Hvordan udføres øjenbrynskorrektion?

Korrektion af øjenbryn med en nylon eller silketråd er en procedure, der er svært at gøre for sig selv hjemme. I kabinen ligger prisen fra 3 til 7 dollars. Derfor er det bedre at besøge en specialist en gang, hvem vil vise dig, hvordan du trækker ud korrekt, og så prøv at trimme linjen selv.

Trin-for-trin video instruktion på øjenbryn plukning
https://www.youtube.com/watch?v=bJeo3yakcGA

og her er en anden video om den faktiske produktion:

Den vigtigste rolle under øjenbrynskorrektion afspilles af twist og trådspændingsteknikken. Eksperter anbefaler at vælge elastiske tovværk, floss, capron eller silke. Bomuld vil også fungere, men under arbejdet kan de briste. Den ønskede længde er valgt ud fra palmenes størrelse. Den optimale værdi er 20 centimeter.

Steg-for-trin instruktioner om, hvordan du drejer tråden for trilling (i 9 trin):

 1. Det er nødvendigt at binde de to frie ender sammen. For at gøre dette er det bedst at bruge en tredobbelt knude - dette vil tillade dig at stramme tråden i enhver retning uden frygt for at det vil blomstre;
 2. Den færdige løkke er snoet en gang. Det viser sig otte. Derefter snoet det fem gange i samme retning. Det viser sig tæt spolt spiral, som vil virke som en hårkrog;
 3. Den resulterende helix kontrolleres for mobilitet. For det første strækker tråden en vej og den anden. Samtidig skal vridningsstedet bevæge sig frit langs længden;
 4. Efter disse manipulationer lægges tråden på øjenbrynet på det sted, hvor det er planlagt at trække hårene ud og en korrektion begynder. Træning udføres bedst i et mindre følsomt område, siger, over overlæben; Øjenbrynskorrektionsteknik
 5. Det viste sig en loop med to trekanter. Alle hår, der skal trækkes ud, bør udelukkende placeres i en stor figur. Følgelig er den linje, der ikke påvirkes, lille;
 6. Spiralen bevæger sig over den øvre vækstlinie, først fra midten til kanten. Efter fra midten til indersiden (næse). Det er nødvendigt at strengt følge bøjningens form og trådretningen for ikke at ødelægge resultatet.
 7. Når helixen flyttes til venstre, arbejder venstre hånd, og højre hånd holder linjen under spænding. Når du flytter til højre - højre; Pige gør triting
 8. Efter lignende handlinger udføres under bundlinjen;
 9. Hvis der er nogle enkelt hår, er det bedre at hente dem med pincet.

Umiddelbart efter sessionen er huden rød og betændt. Nogle gange dannes der endda blodfletter eller sår. Dette skyldes de dybe tætte løg og tynde epidermier. For at eliminere sådanne negative manifestationer, umiddelbart efter sessionen, er det tilstrækkeligt at påføre en kold komprimering til det behandlede område og anvende et regenereringsmiddel.

Anbefalinger til øjenbrynskorrigeringstråd:

 1. Hvis det i løbet af sessionen er meget smertefuldt, så er det bedre at smøre det behandlede område med "Emloi", Lidocaine-baseret gel eller et andet anæstetikum;
 2. Før du begynder at trille, skal du vaske dine hænder og tørre dine øjenbryn med et antiseptisk middel. Dette vil bidrage til at forhindre den inflammatoriske proces;
 3. For nemheds skyld kan du præsentere den ønskede kontur med en blyant. Alternativt kan hår, der skal forblive, ligge med voks;
 4. Hvis der opstår blod eller åbne sår, efter at folliklerne er trukket ud, skal de straks desinficeres og smøres med en gendannende balsam;
 5. I løbet af de første tre dage anbefales det ikke at lægge sminke på hårene eller farve dem. Det kan også fremkalde betændelse eller endda infektion;
 6. På samme tid kan du efter forarbejdning bruge ricinus eller burdockolie til at styrke de eksisterende løg og give øjenbrynens tæthed og glans.

Anmeldelser hævder, at øjenbrynskorrigering med voks er mere praktisk end flossing. Men denne orientalske metode giver mulighed for at tilvejebringe en ideel form ved hjælp af tilgængelige værktøjer. Den gennemsnitlige varighed af depilation er en halv time, når formningen er 20 minutter med en korrektion efter pincet.

Øjenbrynskorrigeringsteknologi måde at tride på: afslør alle hemmeligheder

Hvad er kernen i teknologien?

Tråd 4-5 folder 8. På den ene side er fingrene konvergerende, i modsat fald divergerer de. Den resulterende spiral fanger uønskede hår og effektivt trækker dem ud. For at modellere øjenbrynene på denne måde har du brug for øvelse og tålmodighed. Processen er bedst anvendte bomuldsgarn. Vær forberedt på, at fra den første, måske fra den anden og endda fra tredje gang, vil du ikke være i stand til at udføre modellering i overensstemmelse med alle reglerne. Men efter regelmæssig praksis vil du nemt fjerne overskydende hår i øjenbrynområdet i sekunder.

Hvad er øjenbrynskorrigeringstråden i dag, mange damer ved det, men i praksis anvendes metoden, ikke alle, og foretrækker de mere traditionelle måder. Vil du mestre teknikken? Så gå videre! Detaljerede instruktioner hjælper dig med at klare denne opgave.

Sikkerhedsforanstaltninger

Enhver kosmetisk procedure har en række kontraindikationer, og øjenbrynskorrektion er ingen undtagelse. Udskyder modellering, indtil huden genoprettes, hvis der er:

 • sår;
 • hudafskrabninger;
 • maligne eller godartede neoplasmer;
 • infektion;
 • herpes;
 • forbrændinger og anden skade på epidermis.

Også, ikke engagere sig i hårfjerning i øjeblikke for forværring af en kronisk sygdom.

Den første procedure kan gøres i kabinen, efter at have læst mesterens arbejde og beder ham alle dine spørgsmål. Denne tilgang giver dig mulighed for at lære førstehånds alle finesser og nuancer.

Fordele ved triding

Depilation med tråd er blevet praktiseret siden oldtiden. Orientalske kvinder har altid været berømte for deres tykke øjenbryn med en forførende bøjning, og alt takket være, at de ejede en teknik til at modellere tråden til perfektion. Piger fra en tidlig alder lærte at plukke brynene med en tråd, hvilket gav dem skønhed og charme. I dag er omsorg for øjenbrynene med hjælp af tråden meget populær. Metoden har en række fordele:

 • tråden opfanger flere ekstra hår på en gang, som følge af, at depilationen forekommer mange gange hurtigere;
 • harmlessness - kernen i metoden er at fjerne et hår i retning af vækst, som følge heraf er deres indvækst helt udelukket og hårsækkene er helt udryddet henholdsvis det nye hår vokser meget længere, og effekten af ​​proceduren varer i lang tid;
 • sikkerhed - brug af en tråd minimerer risikoen for infektion;
 • giver præcis og ideel form - korrektion med en tråd - den eneste måde at arrangere kanten med perfekt nøjagtighed i overensstemmelse med dit ønske;
 • universalitet - metoden passer til alle piger, du kan anvende den selvom du har super følsom hud;
 • ingen negative konsekvenser - din hud under processen er ikke skadet, rødmer eller svulmer ikke, så der kan foretages korrektion lige før du går ud
 • minimal smerte - en måde meget mere smertefri end at fjerne hår med pincet eller andre metoder;
 • både synlig og usynlig vegetation er plukket ud.

Triding tillader ikke kun at fjerne overskydende hår, hvilket giver øjenbrynene en forførende form. Metoden er fantastisk til at slippe af med overskydende ansigtshår og effektivt fjerner overskæg og fluff.

Steg-for-trin instruktioner, hvorefter du vil give dine øjenbryn den perfekte form

Øjenbrynskorrektion ved hjælp af en tråd er en ideel variant, der ikke kræver økonomiske investeringer. Salonprocedurer - en dyr fornøjelse, som ikke alle piger har råd til. Efter at have mestret teknikken kan du betydeligt spare familiebudgetet og bruge penge på køb af en ny håndtaske, kjole eller makeup.

Trin 1. Forberedelse

Forbered først alt, hvad du har brug for:

 • tyk bomuldsgarn omkring 50-60 centimeter lang;
 • en blyant
 • forstørrelsesspejl;
 • desinfektionsmiddel;
 • saks;
 • øjenbryn pensel;
 • isterninger, hvis du har en lav smerte tærskel.

Gå på et stykke is på overfladen, inden du fortsætter med proceduren. Dette vil hjælpe med at minimere smerte.

Trin 2. Drej tråden

Det vigtigste for effektiv korrektion er en korrekt bundet tråd:

 1. Tag et stykke tråd.
 2. Binde dens ender sammen for at danne en cirkel.
 3. Fjern de resterende løse spidser med en saks.

Trin 3. Start processen

 1. Tegn den rette form ved hjælp af en blyant.
 2. Tag tråden med begge hænder.
 3. Fix mellem tommelfingeren og pegefingeren og drej de otte tre eller fire gange.
 1. Hold knuden stramt på dette tidspunkt - det vigtigste er at holde sig på plads og ikke bevæge sig.
 2. Som et resultat af perfekte manipulationer skal tråden have form af et timeglas. Hvis du havde en lignende figur, betyder det at du gjorde alt rigtigt.
 3. Hårene fjernes på grund af at vride tråden i midten. Når du fjerner håret på højre øjenbryn, bevæger du højre hånd, bevægelserne til venstre er ens.
 1. Arranger tråden, så hårene er i midten af ​​den snoet trekant.
 2. Sørg for, at tråden rører ved huden.
 3. Under træk af hår gør de mest pludselige og tillidsfulde bevægelser, ellers fungerer det ikke.
 4. Efter afslutningen af ​​proceduren skal du behandle overfladen med lotion for at undgå irritation af huden.
 5. Anvend helst en beroligende maske på dit ansigt.

Korrektion med brug af tråd efter en øvelse vil du gøre med glæde. Tænd din yndlingsmusik og start, bevæbnet med trinvise instruktioner.

Afslutningsvis

Cotton trådmodellering er den mest overkommelige og billige måde at rette øjenbrynene hjemme. Alt du behøver er et stykke tråd, tålmodighed og praktiske færdigheder. Forbløffende har effekten af ​​proceduren en måned, så du behøver ikke at slippe af med vegetationen hver uge. Dine kanter vil holde en ideel form, og du vil være uimodståelig og selvsikker, fordi hver pige drømmer om dette.

Epilation tråd

Elektriske barbermaskiner: enhed og driftsprincip