Permanente øjenbryn til blondiner: valget af farver og former

Øjenbryn tatovering for blondiner kræver et meget præcist udvalg af farve. På den ene side blander blond hår og hud mørke nuancer ikke meget godt, på den anden side er det lyse nuancer, der giver udtryk for udseendet. Desuden er det vigtigt at vælge toneintensiteten og formen på øjenbryn, og selvfølgelig teknikken til udførelse.

Metoder til tatovering

Beauticians tilbyder flere teknikker til at anvende tatovering. En pige med ret hud og blondt hår bør vælges omhyggeligt, da alle ukorrekt placerede hår kan ses på en så spektakulær "baggrund".

 • Hårmetoden er den sværeste at udføre, da det involverer tegning bogstaveligt talt hvert hår. Strokes kan være ens længde eller forskellige, hvilket giver en nøjagtig efterligning af naturlige øjenbryn, men den ideelle form og tykkelse. Således er det muligt at korrigere både formen og højden af ​​øjenbrynbue og farven. Permanent sminke af en hårtype varer fra 6 til 12 måneder, med tiden kan konturen og farven korrigeres.

Hårmetoden gør panden bue så udtryksfuld som muligt, men denne effekt kan kun opnås ved at bruge mørke nuancer. Denne løsning er mulig for lyse blondiner, der foretrækker passende sminke og fashionable tøj.

 • Optagelse - i dette tilfælde bevarer en del af stregerne en klar disposition - de danner en pandebue, og en del er skyggefuld for at danne en lysere baggrund. Optagelse udføres ved hjælp af forskellige metoder. For eksempel kan alle streger skygges, hvis du har til hensigt at bevare de naturlige hår, men for at forbedre øjenbrynens farve og udtrykkelighed. Stryk og skyggeapplikation kan kun udføres på bestemte områder, hvis du skal gøre øjenbryn længere, eller hvis der er skaldede pletter i håret. Skuddeteknik garanterer et længere resultat - op til 2-3 år.

Optagelse er at foretrække ved brug af lettere nuancer. Mørk baggrund ser for unaturlig ud, især i forhold til kølens sarte farve. Men blødbrun, rødlig, grå kan ikke bedre kombineres med denne teknik.

Som en slags procedure tilbyder skønhedssaloner biochokerende - henna tatovering. Dette er en meget god løsning til blondiner, da farvestoffets naturlige farve er meget bedre i harmoni med skøn hud og hår. Persistensen af ​​henna-mønsteret er lille - op til 6 uger. På den anden side tager proceduren selv et minimum af tid, giver ingen smertefulde fornemmelser og gør det muligt at ændre formen og farven på øjenbrynene efter et par måneder.

 • Sprøjteteknik indebærer også bevarelse af den naturlige hårlinie. Malingen påføres på en sådan måde, at der kun opnås en tilstrækkelig lys baggrund. Generelt har indtryk af øjenbryn understreget blyant eller skygger. Således kan du justere tykkelsen og farven, men formen kan ikke være radikalt korrekt.

Sprøjtemetoden er også mere egnet til en relativt let palette. Makeup af denne type ser harmonisk ud, hvis den er vedvarende i et naturligt sortiment. For højtidelige lejligheder vil øjenbrynens udtryksevne virkelig være understreget med en blyant.

I den følgende video kan du blive bekendt med hårmetoden for øjenbrynstatovering:

Farvevalg

Det vurderes, at farvepaletten af ​​tatovering er lille. Faktisk tilbyder producenterne mere end 80 nuancer af øjenbryn maling. Med en kombination af kompositioner kan antallet af nuancer simpelthen være uendelig. Men for at vælge den rigtige farve skal du følge nogle anbefalinger.

Permanente øjenbryn til blondiner skal være mørkere end en naturlig nuance med højst 2-3 toner, og hårets farve er underforstået. Denne henstilling er ikke altid gennemført, hvilket er helt naturligt:

 • En forskel på 2-3 toner anses for harmonisk, hvis der generelt skabes naturlig sminke, og hvis kransenfarvet er lyst nok - hvede, lyse guld, honningbrune;
 • hvis håret er meget let og skyggen er næsten umærkelig, farven er mørkere med 3 toner, opgaven løser ikke. I dette tilfælde er den maksimale mulige mørke farvetone, der svarer til farveskalaen, mere egnet;
 • med farvet hår lyst hvidt, gyldent, øjenbrynens farvebue kan være vilkårligt mørk og med hvidt hår, endog sort. I dette tilfælde giver tatoveringen af ​​øjenbrynerne dig mulighed for at supplere det lyse billede, så "beskedenhed" ikke er velkommen her;
 • platinfarve indebærer kun mørkegrå eller sorte øjenbryn. Valget afhænger også af billedets lysstyrke: jo rigere krøllepalet er, desto mere ekspressive skal øjenbrynene være;
 • i kompleks farvning eller fremhævning falder farvetone på øjenbrynbue sammen eller er der en skygge mørkere end krøllens mørkeste farve.

Af stor betydning er gamma-kold eller varm:

 • Ejere af ashy, platin, snehvide krøller bør vælge kolde nuancer og for øjenbrynene grå eller endda sort uanset øjenfarve;
 • Hvilken farve passer til blondiner med lysebrune fletninger, hvide hår eller gylden farve? Selvfølgelig, brune og endda rødlige nuancer. Det er også vigtigt at tage højde for øjenfarven: grønne og blå øjne tillader mere intense ingefær nuancer, grå øjne gør dig i stand til at vælge en brun og endda gråbrun skygge. På det foreslåede billede - et godt valg af farve til en gylden blondine.

Hudtonen er mindre vigtig, men også taget i betragtning: jo mørkere huden eller den lysere dens hvidhed, den mørkere og mere ekspressive skygge kan vælges til tatovering. Bleg hud kræver blødere toner.

Øjenbryn form

Det antages, at øjenbrynsbuens kontur bestemmes af typen af ​​ansigt - ovalt, rundt, trekantet. Dette er selvfølgelig sandt, men hårets farve påvirker også valget og hvordan. Mørkt hår, uanset frisure, nedsætter visuelt ansigtet, mens lys hår øger det. Derfor tyder tatovering øjenbryn til brunetter og blondiner en lidt anderledes form, og vigtigst af alt, intensitet.

 • Ejeren af ​​blondt hår, det er ønskeligt at vælge en skygge eller teknik til at anvende skygger for at øge ekspressiviteten. Hvis pandefarven er mørk, er hårmetoden tilladt.
 • Det er meget vigtigt at bestemme den korrekte længde på øjenbryn. Med blont hår er det ønskeligt, at øjenbrynet er så lang som muligt.
 • Bøjning bestemmes ved at tage hensyn til de skårne øjne og træk ved det ovale ansigt.

Tattoo omsorg

Øjenbryn tatovering behøver pleje ikke mindre end rigtige øjenbryn, og endnu mere. Dette gælder især for blondiner: og fordi hårets tone som regel er ret lys, og fordi den lyse hud næsten altid er blødere, mere skadet og derfor ikke tillader hyppig gentagelse af proceduren.

 • du kan ikke solbade i lang tid eller vende dit ansigt til solen - pigmentet brænder ud som enhver anden maling;
 • du skal nøje vælge en skrubbe - for effektiv til at reducere tatoveringen "levetiden" betydeligt
 • i de næste 2 måneder er det bedre at opgive de procedurer, der er forbundet med dampning;
 • Skorpen, der dannes efter tegning af et billede, kan ikke gennemblødes og fjernes på forhånd;
 • Det anbefales at undgå at svømme i havvand eller i en offentlig pool. Både blegemiddel og salt tjener som en effektiv klarer.

Øjenbryn tatovering - lige så effektiv løsning til blondiner og brunetter. Desuden er antallet af muligheder for fairhårede skønheder endnu større, da det ikke er begrænset til mørke nuancer.

Se også: Hvordan man vælger farven på øjenbryn til blondiner (video)

Hvad skal man gøre, hvis tatoveringen af ​​øjenbrynene var for mørk

Selvfølgelig ønskede du lyse øjenbryn, derfor gik du til en tatovering. Men lyst, betyder ikke sort som om natten! Det er det, som tatovering nu ligner dig, men ikke travlt! Måske er for lidt tid gået, og snart vil overskydende pigment komme ud, eller måske skal du gøre en indsats. Under alle omstændigheder er for mørk permanent makeup fixbar!

Hvornår kan jeg vurdere resultatet

Umiddelbart efter proceduren bliver farven på øjenbrynene mørkere end planlagt, men senere vil øjenbrynene lyse til den ønskede skygge.

Dette vil ske på den femte dag. I løbet af den første uge efter sessionen lækker huden sig, hvorefter skorpe forlades. Derefter ændres farven.

Endelig vil det være muligt at evaluere resultatet af tatoveringen kun en måned efter dets ansøgning. Hvis pigmentet er falmet for meget eller er ujævnt fordelt, vil der blive krævet en korrektion.

Hvorfor ændrer farven

Farven ændres af flere grunde:

 • under huden blandes farvestoffet med lymfeet og mørkner fra det;
 • under proceduren får malen ikke kun under huden, men også på den. Vedvarende pigment, som forbliver på hudoverfladen, ser mørkere ud af flere toner. Det vil forlade med skorpe efter helbredelse.

I helingsprocessen i stedet for tatoveringen dannes der et nyt lag af fornyede hudceller. Gennem dette lag ser pigmentet lysere ud.

Efter at skorsterne er gået, kan de første resultater vurderes. Derefter lyser farven.

Hvor meget effekten vil ændre sig

Hvor meget pigmentfarven ændres afhænger af klientens individuelle egenskaber: tilstanden og densiteten af ​​huden, stofskiftet og andre faktorer.

I unge piger kan ændringen være ganske stærk (op til et par toner). Jo ældre kvinden, jo langsommere cellefornyelsen og stofskiftet, jo tyndere hud. Minimale browsere vil være lysere halvtonetone.

I nogle tilfælde, efter udledning af pigment skorper er slet ikke synlige. Den vises igen inden udgangen af ​​måneden.

Nogle gange kan forskellige dele af huden reagere forskelligt på pigmentet. På grund af dette kan tatoveringen af ​​øjenbrynene lyse ujævnt, og en korrektion vil være påkrævet.

Farven efter helbredelse kan ikke ændres helt. Det vil alligevel lyse. Dette er en naturlig proces med cellefornyelse efter skade.

En del af malingen vil gå sammen med døde hudpartikler (skorster) i helingsprocessen.

Er det muligt at lette tatoveringen

Selvom du gjorde proceduren med en god mester, kan noget gå galt. Hvis en måned efter den første procedure, passer resultatet stadig ikke til dig, vær ikke ked af det. Du kan stadig rette det.

I kabinen

En måned efter den første session er en korrektion tildelt. Gentag proceduren vil rette formularen, udfylde for lette områder og justere farven.

Masters anbefaler alligevel at foretage en korrektion i en måned, selvom du er helt tilfreds med både farve og form. Virkningen af ​​proceduren i dette tilfælde vil være mere vedholdende og vil vare længere.

Lighten tatoveringen kan være senere. Til dette bruger mesteren en laser- eller tatoveringsfjerner. En anden mulighed er at hugge et lysere pigment over den gamle.

Lidt lysere tatoveringen øjenbryn kan være hjemme. For at gøre dette skal du bruge følgende metoder:

 • kemiske peeling (for eksempel glycolsyre);
 • eksfolierende produkter, skrubning, gommage;
 • forblive i den lyse sol;
 • hydrogenperoxidopløsning (et par dråber på et glas vand, gælder i 15-20 minutter);
 • ricinusolie (gælder på øjenbrynene dagligt).

Hvad man ikke skal gøre

Det vigtigste, der ikke kan gøres, er at forsøge at fremskynde de naturlige processer.

Du kan ikke rive af skorpe, de skal bevæge sig væk alene. Hvis de forsøger at "hjælpe", kan pigmentet undertiden gå.

Det er umuligt at male øjenbryn i de første dage efter en tatovering, så det er muligt at bringe en infektion. Det er ikke længere op til skønheden og den rigtige tone.

Du kan ikke forsøge uafhængigt at påvirke øjenbrynens farve inden for en måned efter proceduren. De vil lyse sig selv. Hvis du træffer yderligere foranstaltninger til dette, vil farven være uforudsigelig.

Sådan opnår du den perfekte skygge

Først og fremmest skal du omhyggeligt nærme sig valg af mester og salon. Kundevurdering spørgsmål. Bemærk venligst at de fleste billeder tages straks efter proceduren, så tonen og mønsteret ikke er helt det, der vil være i slutningen. Det er godt, hvis mesteren har en portefølje af værker med billeder taget 2-4 uger efter den første procedure.

Tonen vælges afhængigt af hud og hårfarve. Så for blondiner er den ideelle farve en eller to toner mørkere, og for brunetter er den tæt på hårets farve.

Tattoo på lyse øjenbryn

Tattooing gør oftest ejerne af lyse øjenbryn, der ønsker at lette morgenmakeup, da denne procedure vil tillade lang tid, gør det uden at tegne denne del af ansigtet. Tatovering bør inddrages bevidst og i trin.

Sådan laver du en tatovering på de lyse øjenbryn. Professionelle tip

1. Vælg en god mester

Det vil reducere risikoen for forkert asymmetrisk tatovering, ændre farve på øjenbryn til rød, blå osv., Behovet for at lette eller fjerne tatoveringen. Den største procentdel af fejl fra piger, der benytter sig af denne procedure, er det forkerte valg af mester, så det er bedre at følge anbefalingerne fra venner eller læse anmeldelser om en bestemt salon og dets medarbejdere.

2. Bestem typen af ​​tatovering

 • Voloskovy - tegner hvert hår. Det kræver korrektion om en måned. Det udføres i to typer: øst - mere arbejdskrævende tegning (egnet til brunetter) og europæisk lysversion (til blondiner).
 • Optagelse (skygger) - Blander nuancer af pigment tæt på den naturlige farve og derved skaber effekten af ​​øjenbryn tonet med skygger eller en blyant. Ideel til piger med blondt hår.
 • Akvarel - en kombination af de to tidligere teknikker, der skaber udseendet af naturlige øjenbryn med anvendt sminke.
 • Volumetrisk - brugen af ​​volumetrisk tegning af øjenbryn for at skabe yderligere tæthed og pomp, oftest brugt til lyse brunetter.
 • Manuelt er mikropigmentering med et specielt værktøj. Velegnet til personer med følsom hud.
 • Biotatuazh 6D - anvendelsen af ​​tredimensionale mønster, der minder om naturligt. Teknikken er den mest smertefri, helingen finder sted meget hurtigt, og øjenbrynene ser naturligt ud umiddelbart efter påføring.

Lette pander er mere velegnede til skygge (blød fjerning) eller håret europæisk metode, da de resulterende øjenbryn er bedre kombineret med hudens og hårets naturlige lysfarve.

For fairhairede piger er farven valgt en eller to toner mørkere end håret, da det vil lyse efter helbredelse.

Hvorfor og hvordan har øjenbrynens farve efter tatovering?

Når vi ser på tatoveringen, ser vi sin farve som brydning af en stråle af lys gennem huden. En stråle af lys, reflekteret fra farvestofpartiklerne, passerer gennem alle lag af epitelet og vender tilbage til vores øjne. Farven på tatoveringen (lys, mat, kold) afhænger derfor meget af hudens tilstand (farve, type, hudtykkelse) og individuelle karakteristika hos klienten (alder, immunitet eller metabolisme).

Farven på tatoveringen ændres flere gange siden den oprindelige procedure:

 • Under proceduren blandes tatoveringsmaling med lymfe og blod og bliver mørkere.
 • Efter en tid dannes en skorpe på det sted, hvor proceduren udføres, som forsvinder som det heler, så det nye lag af epitheliale hudceller vokser. Gennem det fornyede epitel er farven skygge altid set 2-3 gange lysere.
 • Efter 4-5 uger, når det øverste lag af huden helt ændres, er det ofte nødvendigt at foretage farvekorrektion.

4. Vælg øjenbrynens form og bøjning.

Det er bedre at vælge en klassisk form, da mode ændrer sig hurtigt, og det vil være svært at rette en tatovering i forbindelse med nye tendenser, og klassikerne, som vi ved, er altid i mode.

5. Lyn tatovering

Hvis effekten ikke er nok, kan du forsøge at lette dine pande selv.

For at løse dette problem skal du kontakte en god mester for at lette tatoveringen med følgende metoder:

 • ved hjælp af en laser: laserstrålen styres meget nøjagtigt og beskadiger ikke den omgivende hud, det bryder farvepigmentet i partikler, som derefter fjernes. Samtidig er risikoen for skade og få sår på ansigtet minimal.
 • impaling et lysere mønster ovenfra.
 • whitening ved hjælp af et særligt værktøj til fjernelse af tatoveringer.

Hvis der ikke er mulighed for at kontakte en specialist, kan du forsøge at lette dine øjenbryn derhjemme.

Hvordan man laver tatovering øjenbryn lettere hjemme

Til denne pasform:

 • Dyb peeling;
 • Hydrogenperoxid: Tilsæt et par dråber i et glas vand og læg forsigtigt på øjenbryn i 15-20 minutter og skyll derefter.
 • Hyppig vask med scrubs og gommas for at exfoliere huden;
 • Let hårfarve, mælk eller hvidtekrem, på øjenbrynene i et par minutter;
 • Påfør 5% iodopløsning til øjenbryn, skyll derefter grundigt;
 • Bliv i solen.
 • Castorolie påføres dagligt for at lette pigmentet og væksten af ​​naturligt hår;

6. Nyd de beundrende blik af andre!

Tattoo gør livet lettere for piger med lyse øjenbryn. Kvaliteten, naturen, timingen for korrektionen af ​​tatoveringen (normalt en gang om året) og dens omkostninger afhænger af mesteren, hvor det rigtige valg er nøglen til naturlige og velplejede øjenbryn.

Vi minder dig om, at vores salon tilbyder øjenbryn tatovering i enhver teknik. Omkostningerne ved procedurer, du kan se på sideprislisten.

Øjenbryn tatovering - anmeldelse

Øjenbryn tatovering eller frelse for lyse og sjældne øjenbryn

Jeg lavede øjenbryn til tatovering på grund af at mine øjenbryn er lyse, en øjenbryn er lidt højere end den anden, mine øjenbryn er plukket ud af den forkerte måde smukt hver dag jeg var bare frygtelig træt. Desuden kom sommeren og ved en høj temperatur begyndte varmen af ​​øjenbrynspennen at strømme. Efter vejning besluttede alle fordele og ulemper at lave en tatovering. Tilmeldt pigen Elena i salonen, som ligger i Khimki. Jeg fandt denne pige via internettet, og efter at have læst mange gode anmeldelser fra klienter i sin gruppe besluttede jeg at gå til anden ende af Moskva. Omkostningerne ved 5000r.

Proceduren var forfalsket. Hvad overraskede mig virkelig. Hvordan er proceduren:

1. Udfør anæstesi (ikke en injektion). Forlad deres øjenbryn, håret er ikke fjernet.

2. Tegn et fremtidigt øjenbryn. Man bør huske på, at som en mester trækker en sådan pande. Guiden begynder at fylde øjenbryn på den tidligere tegnede blyant. Derfor skal du straks se, hvordan øjenbrynet ser ud fra forskellige vinkler, og hvis du ikke kan lide noget, skal du fortælle herren at omdrage. Og du skal vælge en tatoveringsteknik: hårteknologi, fjerning og blandeteknologi. Jeg valgte blandet.

3. Næste begynder selve tatoveringen. Vælg et pigment, læg dig ned på en sofa og tegne en kontur til dig. De bruger et specielt apparat, hvor de lægger en nål, som de skal udskrive med dig. Jeg valgte farvemediet brunt.

4. Påfør derefter en anden anæstesi også ikke en injektion. Så er hele panden trukket. Fornemmelserne for mig var ikke smertefulde, kun en lille prikkende fornemmelse.

5. Alle procedurer er overstået. Jeg gjorde det hele om 1 time. Derefter sagde de at smøre klorhexidin hvert 10. minut i 2 timer, så ingen skorpe dannes.

Mesteren sagde, at huden vil flakse lidt, der vil ikke være skorpe, farven bliver lysere og øjenbrynene er lidt tyndere. Anbefalet hydrokortison salve til den næste dag efter korrektion 5-6 gange om dagen.

Jeg kunne virkelig godt lide proceduren, kantene blev pæne, de ser naturlige ud, du var slet ikke rød og din hud svulmede ikke.

Så hvad kan ikke gøres efter proceduren:

På den første dag kan du ikke vågte dine øjenbryn, berør med dine hænder, kun med våde klud eller klorhexidin på en bomuldspinne. Brovki kan trækkes ud samme dag, men pincet skal forbehandles.

I de næste 2 uger må du ikke solbade i solariumet, gå ikke til saunaen, til gymnastiksalen (de første 4 dage). Hvis du skal være i solen, skal du sprede 50 beskyttelsesfløde og lægge på en hat, der dækker dine øjenbryn, så de heler bedre og pigmentet ikke ændrer farve.

Sid ikke i badeværelset for de næste 4 dage. Skrab ikke, lad ikke gnide.

Nå, generelt, alt. Og du skal komme til rettelsen om en måned eller lidt mere.

Jeg anbefaler denne procedure til alle, der ønsker at befri sig fra forpligtelsen til at male hver dag med en kantsten og dem, der ønsker at understrege deres værdighed :)

1. Foto før du går til salonen.

2. Fotografér straks efter proceduren (2 timer er gået).

Øjenbryn tatovering og øjenbryn farve (42 fotos): Optimale kombinationer af permanent makeup

Med en permanent sminke af øjenbrynene vil mesteren gøre deres buer af ideel form egnet til en bestemt klient under hensyntagen til hendes ønsker og træk i ansigtet. Også makeup kunstner ved, hvordan man vælger farven på øjenbryn til tatovering permanent, mest succesfuldt. Efter alt, skabte han linjen vil vare 2-5 år.

Indførelsen af ​​farvestoffet er lavt, så billedet er gemt i et par år.

Bøjernes omrids er lavet af et specielt apparat, der injicerer et farvestof under huden til en dybde på kun 1 mm. Før du udfører denne procedure, skal du konsultere en kosmetolog, så den nye farve og form på panden linjer er ligesom og perfekt.

Hvordan vælger du en farve

Du kan selv vælge den mest passende tone, eksperimentere med skygger, blyanter, tonede geler. Så du kan tegne dine egne øjenbryn, du kan finde den mest vindende farve. Så vil mesteren afspejle det korrekt i tatoveringen for alle 5 år.

En erfaren kosmetolog ved at efter en permanent procedure, kan skyggen lidt ændre sig. Så for at opnå optimale resultater bør du i første omgang bruge en mere mættet mørk tone.

Kohler og typer af permanente

Hårmetoden er foretrukket: mesteren anvender mønsteret med individuelle hår.

Valget af nuancer afhænger af metoden til at anvende sådan makeup.

 1. Når hårmetoden tager hensyn til formen, retningen af ​​vækst af naturligt hår og deres tone. Passende, hvis klientens farvetype er lys, tilbøjelig til kontraster.
 2. Typen af ​​fjerning er mere naturlig. De korrigerer mislykket farve efter håret tatovering teknik øjenbryn.
 3. 3d effekt: dens teknologi ligner hår, men specialisten bruger flere tætte nuancer og højdepunkter med det samme. Herfra synes selv øjenbrynene med sparsomme naturligt forekommende hår smukke og ret tykke. Og omkostningerne ved proceduren er lidt højere.

Malinger til tatovering

Alle metoder er værdifulde netop unikke kombinationer af de krævede toner.

Når du udfører tatovering, skal du kun bruge sort, aske, grå og brun maling. Og allerede variationer fra deres blanding gør over 500 nuancer. De giver også den ønskede farve tatovering øjenbryn efter tatovering, individuelt valgt for hver klient.

 1. Malinger er baseret på mineraler eller planteekstrakter.
 2. Sammensætningen af ​​den sidste generation af farvestoffer plante komponenter er meget mere, da de giver de mest subtile naturlige nuancer.
 3. Undervisningen bekræfter tilstedeværelsen af ​​farvestabilisatorer her, så billedet ikke bliver blåt med tiden.
 4. Disse plantepigmenter er ikke holdbare, og deres ødelæggelseshastighed stiger stadig på grund af accelerationen af ​​metaboliske processer. Ansigtets hud fornyes hurtigere end på kroppen.

På billedet - permanente toner for at skabe en unik makeup.

Kombination med naturlige toner

Pandehuden er matchet med krøllerne:

 • brune øjenbryn harmonerer perfekt med varme gyldenbrune toner krøller;
 • med kold aske skinne af krøller - gråskalaer af øjenbryn;
 • makeup artister rådgive piger med naturligt blondt hår til at gøre deres øjenbryn 1 tone mørkere og naturlige brunetter lighter;
 • hvis hårene er tynde og sparsomme, så vil den mørke farve fremhæve denne mangel: buer - strenge ser ærligt ud unaturlige;
 • mørke browser understreger rynkerne og disproportionaliteten af ​​ansigtet.

Øjenbrynens farve bør være i harmoni med hudtonen og krøllerne.

Matchende brow farve

Mættede sorte øjenbryn.

Lysebrune til mørke kastanjeskygger

 • chokolade;
 • mørk brun;
 • mørkegrå (afhængig af øjenfarve).

Sorte eller dybe brune bryn.

Ask eller med gråt hår

Tilføj en grå tone.

Ginger ton unaturlig, hvis øjnene ikke er brune.

 • Cool sort;
 • med mørk hud - rige sort;
 • når lys - mørkegrå, mørkebrune nuancer.

Brows med rødhårede.

Farvens manifestation

Eksperter præciserer, hvornår farven vises efter tatovering øjenbryn. De advarer om, at tonen er rigere end nødvendigt, og kun en uge senere vises den ønskede skygge. Derefter vises pigmentet uden blanding med lymf og blod, og den primære skorpe forsvinder.

Efter helbredelse lyder denne makeup: 30-50% af den oprindelige farve bevares.

Og den sekundære skrælning, når den beskadigede epidermis erstattes af nye celler, vil ende i en anden uge. Det er da farven vises efter tatovering øjenbryn.

Betingelser for en vellykket tatovering

Højkvalificering af en kosmetolog garanterer et fejlfrit valg af nuancer og deres korrekte anvendelse:

 1. Hvis den endelige farve er lettere end ønsket, vil specialisten forbedre den.
 2. For mørkt mønster er problematisk at fikse: det kan kun være lidt lysere ved gentagen fjerning.
 3. Hvis malingen flyder, hjælper laseren med at fjerne pletter.

Tip! I salonen er det værd at studere fotos med prøver, når man vælger farven og resultatet af at arbejde gennem hårene.

 1. En permanent sminke med et brunt pigment kan blive rødligt om et par år, og en mørkegrå kan blive blålig.
 2. Genoprettelsen af ​​farven på tatoveringen til farvekorrektion er mulig ved den første korrektion. Master fjerner pigmentets ufuldkommenheder på grund af produktionen af ​​antistoffer af kroppen.
 3. For yderligere korrektioner kan du forbedre mætningen af ​​tone og mønster.

Vedligeholdelsesanvisninger

Effektiviteten af ​​effekten med 50% vil give en kompetent opfølgningspleje, så spørgsmålet ikke opstår, hvorfor der ikke er farve efter tatoveringen af ​​øjenbrynene.

Vær opmærksom! I de første timer af sårene vises en væske - en sucker, og inden for en dag tørrer den med en skorpe. Korken skal falde i sig selv inden for 5-6 dage, ellers vil tegningen slippe af med det.

Principperne for grundpleje er som følger:

 1. Vi skal vaske og tørre hans ansigt forsigtigt. I dette tilfælde må såret ikke gennemblødes, det vil sige en sauna, et bad og en swimmingpool - mens det er forbudt.
 2. En anden måned er du nødt til at undgå solskoldning, så det skrøbelige pigment ikke brænder ud. På solrige dage, brug en beskyttende creme (SPF) og briller.
 3. Før heling skal du minimere brugen af ​​dekorative kosmetik.

konklusion

Øjenbryn sætter ansigtet udtryk, bestemmer den yderligere makeup. Derfor bør du stole på en kvalificeret mester i at vælge farven på fremtidige øjenbrynformer. Du kan forudvælge deres farve hjemme, eksperimentelt med kosmetiske blyanter.

Professionelle vælger farven på øjenbryn til hårfarve, mens lyst definerede øjenbryn altid er mørkere end krøller. Makeup-kunstnere rådgiver andre kriterier for at beundre den naturlige skønhed: blondiner - øjenbryn er 1 tone mørkere, og brunetter er 1 tone lysere end naturlige krøller. Dette er mest i overensstemmelse med den enkelte farvetype.

Videoen i denne artikel hjælper med at bestemme farveskemaet og stille spørgsmål i kommentarerne.

Øjenbryn tatovering i lyse farver

Øjenbryn tatovering betragtes som en meget effektiv procedure, der gør det muligt for hver pige at se mere velplejede. Farveskemaet af pigmentet skal vælges afhængigt af det ydre. Så fairhairede skønheder passer ideelt til lys nuancer. Det er meget vigtigt at kontakte en erfaren mester, der kan afhente det rigtige pigment.

Typer af tatovering

For at vælge den rigtige type permanent makeup, skal du kontakte en erfaren mester. Takket være dette er det muligt at forhindre en betydelig ændring i farveområdet, fordi tatoveringen i nogle tilfælde kan ændre farven til blå eller rød.

I øjeblikket er der sådanne typer øjenbryn makeup:

 1. Hår tatovering - er ved at tegne hvert hår. Denne type make-up har brug for korrektion på bare en måned. Blonde piger er bedre at foretrække den europæiske metode. Faktum er, at østlig teknologi indebærer den omhyggelige tegning af hår. Det er mere egnet til mørkhårede skønheder.
 2. Optagelse - denne metode kaldes også skygger. I løbet af denne procedure blander mesteren flere nuancer af pigment, der ligner en naturlig farve. På grund af dette er det muligt at få effekten af ​​øjenbryn, der er tonet med blyant eller skygger. Dette er den bedste løsning til blondiner.
 3. Akvarelmetoden er en kombination af to tidligere teknologier. Takket være dette er det muligt at skabe effekten af ​​naturlige øjenbryn med anvendte kosmetik.
 4. Volumetrisk teknik - består i volumetrisk tegning af øjenbryn. Takket være dette lykkes det at skabe fantastisk tæthed og pomp.
 5. Manuel teknologi - indebærer introduktion af pigment med en speciel enhed. Dette er den perfekte løsning til piger med følsom hud.
 6. Biotatuazh 6D - involverer anvendelse af tredimensionelt mønster, der ligner en naturlig. Denne teknologi giver ikke smerte, giver hurtig helbredelse. Takket være dette ser tatoveringen naturligt ud umiddelbart efter indførelsen af ​​farvestoffet.

Lysskinnede blondiner er bedst at give preference til shtotirovaniya eller europæisk metode. Takket være dette er det muligt at få den mest harmoniske sammensætning.

Hvordan vælger du farveskemaet

Hver pige, der planlægger at lave en tatovering, skal du være særlig forsigtig med valget af farver. Du bør ikke foretrække for mørke nuancer. Ejere af fair øjenbryn skal overveje hud og hår tone.

Så vil fairhairede skønheder passe nuancer, der er et par toner mørkere end det naturlige farveområde. Til design af øjenbrynene er det muligt at vælge brune eller grå løsninger.

Piger med lysebrunt hår er ideelle kastanje og terrakotta toner.

Hvis øjenbrynene har en meget lys tone, har du råd til et farvestof tre nuancer mørkere end den naturlige skygge.

Lysskinnede piger bør foretrække det gyldne gammeldags tatovering. Takket være dette er det muligt at få et overraskende mystisk billede. Rødhårede skønheder passer til brun gamma.

Det er vigtigt at overveje, at blondiner bruger lyse farver til at udføre make-up er strengt forbudt. Hvis håret har en asy skygge, har du råd til en grå skala, når du laver makeup. Men varme løsninger i denne situation virker ikke, fordi de kan gøre billedet mere vulgært.

Sådan lyse øjenbryn tatovering

Umiddelbart efter udførelsen af ​​tatoveringen ser det normalt meget lyst ud. Nogle piger i en sådan situation forsøger at lette deres øjenbryn. Eksperter anbefaler dog ikke at gøre dette hjemme. For at udføre farvekorrektion er det værd at kontakte en professionel. Du behøver ikke at gå til salonen umiddelbart efter procedurens afslutning. For at vurdere resultatet af permanent makeup skal det tage mindst en måned.

Hvis skyggen efter den angivne tid endnu ikke er egnet, skal du anvende en laserlys. For at opnå det ønskede resultat tager det ca. 5 procedurer.

For at øge effekten, før sengetid, skal du bruge castoroliebaserede gadgets.

En række eksperter lyser tatoveringen ved at udføre kemiske peeling. Men i dette tilfælde kræves der også flere procedurer.

I nogle saloner anvendes tatoveringsfjernelse til lynnedslag. Men mange herrer anbefaler ikke at bruge denne metode. Yderligere skader på huden med nåle kan forårsage uønskede effekter. Herudover tager genopretningsperioden efter en sådan procedure længere tid end efter laser eksponering.

Hvis du selv ønsker at misfarve browsere, skal du bruge specielle formuleringer. Selvfølgelig varer denne proces lang tid, men forårsager ikke smerte. Systematisk anvendelse af en speciel salve vil gøre sminke lysere.

Lige korrekt skyggen vil hjælpe anvendelsen af ​​hydrogenperoxid. Dette værktøj bør dog bruges meget omhyggeligt, og sørg for, at huden ikke er beskadiget. Hvis rødhed i epitelproceduren bør afsluttes.

Kontraindikationer

Glem ikke forbuddet mod en tatovering. De vigtigste kontraindikationer for proceduren er som følger:

 • tilstedeværelsen af ​​kræft;
 • hæmofili;
 • infektiøse læsioner af kroppen;
 • blodsystemers patologier;
 • graviditet;
 • amning.

Det er strengt forbudt at gennemføre denne intervention i tilfælde af individuel intolerance over for anæstetiske midler. Det anbefales heller ikke at udføre proceduren for allergiske reaktioner på bestanddelene i farvestoffet. Derudover er det under alle omstændigheder umuligt at anvende permanent makeup derhjemme. Det er tilladt at gøre kun i et specielt rum i overensstemmelse med alle reglerne for asepsis og antisepsis.

Øjenbryn tatovering er meget populær, fordi det hjælper med at give billedet et mere attraktivt og velplejede udseende. Når du udfører denne procedure, skal du sørge for at tage hensyn til de individuelle egenskaber ved deres udseende. Derfor anbefales det ikke, at lysskinnede blonder foretrækker for mørke nuancer - det vil gøre billedet uinteressant og endog vulgært.

COSMOPOLITAN

Øjenbryn tatovering: 5 grunde til aldrig at gøre det

Du har sikkert nogle få venner, der har en forfærdelig historie om tatovering øjenbryn. Mislykket farve, asymmetri, unaturligt udseende - det er kun en lille del af det faktum, at piger har lidt i forfølgelsen af ​​skønheden. Før du beslutter dig for et sådant afgørende skridt, tænk: har du brug for det?

Moderne kosmetologi indebærer mange muligheder for smuk øjenbrynskorrektion uden at skulle ty til en sådan "antediluvian" -metode som tatovering. Det er derfor, at vi har påtaget os ansvaret for at afskrække dig fra en udslagsretsakt.

Det ser gammeldags ud

Nu er alt naturligt og naturligt i trenden, men selv den mest dygtigt lavede tatovering vil aldrig ligne ægte øjenbryn. Se på billederne af Hollywood-stjernens øjenbryn - har du nogensinde set en tatovering? Nej! Hvad tror du hvorfor? Fordi mode for dette er gået i begyndelsen af ​​"nul"! Pigerne, der har prøvet alle mulighederne for permanent makeup, begyndte gradvist at opgive det. Men hvis du er tæt på billedet af Anastasia Volochkova, så gå videre!

Tattoo kan ikke vaskes derhjemme

Du skal forstå, at tatoverende øjenbryn er lang tid (fra flere måneder til et par år), og hvis det blev gjort helt uden succes (hvilket sker meget ofte), vil det ikke fungere for at komme hjem og bare vaske alt væk. Hverken sæbe eller hård vaskeklud, generelt intet. Masters i skønhedssaloner oplever ofte en situation, hvor de skal lette deres "tatoverede" øjenbryn og forsøge at skabe nye i deres sted. Dette arbejde er tidskrævende, og ingen garanterer resultatet - det forekommer os, at vores ansigt ikke bør tage den risiko.

Tattoo fjernet af laser

Den eneste bevist måde at slippe af med en mislykket tatovering er laserfjernelse, proceduren er smertefuld og dyr. I gennemsnit koster en session 1000 rubler. Og hvad er mest ubehageligt, for at slippe af med de "malede øjenbryn" endelig skal du lave 4-5 sessioner, som normalt strækker sig i et par måneder. Er du klar

Han vil tilføje dig år

Alle make-up kunstnere siger i én stemme: Tatoverende øjenbryn (og med det er øjenlåg og læber) er gamle, men for en eller anden grund tror piger ikke. Og det er desværre en absolut sandhed: De tatoverede øjenbryn ser så unaturlige ud, at selv med et godt udvalg af farver er de garanteret at tilføje 5 år.

Sandsynligheden for fejl er for høj

Salonerne tilbyder flere typer øjenbryn tatovering: tegning hvert hår, det kaldes også "3D tatovering", voks tatovering, som også "efterligner" rigtige hår, skydning (øjenbryn er kun farvet med en tone). I teorien lyder alt meget fristende, men mestere får for ofte ikke det ønskede resultat.

Den mest almindelige fejl - for mørkt pigment på grund af forkert valgt maling. I dette tilfælde tilbyder salonen som regel en lille smule for at lette øjenbrynene med en laser gratis - og det tager allerede tid, for en procedure vil nok ikke være nok. Der er også mere ubehagelige punkteringer - for eksempel asymmetri, når en øjenbryn er lidt højere end den anden eller lidt tyndere. Ak, men hvis en kæreste rådede en god mester, er det ikke et faktum, at du lige er heldig - han er for fræk, denne tatovering...

Udtalelser fra fagfolk

Vi besluttede at tale om det spændende emne med øjenbrynmastrene, der fortalte alt om trenderne og hvad de skulle erstatte tatoveringen.

Hvad skal man gøre, når øjenbrynene er lyse, og tatovering ikke længere er på mode? Ejere af mørke, kastanjebrune, røde eller gyldne hvide hårfarver, vil jeg anbefale henna farvning - for at give øjenbryn den ønskede form og tykkelse. Den ideelle form for øjenbryn vil tilfredsstille mere end en uge, og hårene selv vil blive styrket takket være de gode egenskaber hos henna. Intensiteten af ​​skyggen kan variere fra lys til mørk brun med gylden.

Hvis du er ejer af kolde nuancer af hår, for eksempel den nordiske blonde, er der ingen tvivl om nogen øjenbryn med en varm subton. Løsningen er at farve dine øjenbryn med et farvestof, der passer til hårets rødder eller til en mørkere tone. Og også lidt øvelse i øjenbryn makeup. Skønhed skal være harmonisk og naturlig!

Tykke brede øjenbryn - dette er en moderne trend. Naturen har ikke belønnet dem alle med sådan "rigdom", så mange har et ønske om at tatovere deres øjenbryn for at glemme behovet for at tynde dem hver dag. Jeg afskrækker mine klienter fra denne procedure, som i de fleste tilfælde ser tatoveringen ud unaturligt. Desuden tatoverer øjenbryn øget ejerens alder, for ikke at nævne de mange medicinske kontraindikationer og ubehagelige konsekvenser i form af ar, ujævnt faldende pigment og så videre. Hvis tatoveringen viser sig at være "mislykket", skal en person have asymmetriske øjenbryn i flere år, vente til pigmentet falder, fortryde en udslætsakt eller tilskynde laserpigmentfjernelse fra huden, som ligesom tatovering er en smertefuld procedure og indebærer udseende af ar.

I øjeblikket er der måder at skabe en smuk form for øjenbryn og holde det i lang tid uden at ty til tatovering.

En af disse metoder er farvning med vedvarende henna for øjenbryn på en anden måde, bio-tatovering af øjenbryn. Henna er et moderne produkt af naturlig oprindelse. Det pletter hår og hud og varer op til 2 uger på huden og op til 6 uger på hårene. Samtidig giver det et naturligt udseende, komprimerer hårstrukturen, som giver dig mulighed for at gøre øjenbrynene tykkere, mere voluminøse og grafiske.

Øjenbryn tatovering. Hvordan øjenbrynene ser straks ud efter proceduren og i en måned. resultater

Hvordan man ser øjenbryn umiddelbart efter tatoveringsproceduren

Ofte lige efter permanent tatovering af øjenbryn forbliver skønhedssalonens kunder utilfredse med procedurens resultat, da det adskiller sig væsentligt fra den ønskede, og denne kendsgerning har sine egne grunde.

Umiddelbart efter tatoveringen af ​​øjenbrynene er deres form ikke så elegant, og tykkelsen og farven kan først frustreres. Men vær ikke ked af det! Dette er en ganske normal effekt for den indledende fase.

Hvis proceduren efter øjenbryn ikke passer til den resulterende farve, kan du rette den i løbet af en måned under korrektionen

Det skal huskes, at permanente tatovering øjenbryn ikke giver en øjeblikkelig effekt. For at øjenbrynene skal kunne erhverve den ønskede form og farve, skal noget tid passere for at helbrede, eller med andre ord skal øjenbrynene "komme over" og helt komme sig.

Som regel tager processen med at helbrede tatoveringen af ​​øjenbryn efter proceduren omkring 4 eller 5 uger og kan vurderes om en måned.

Under helbredelsesperioden sammen med skorpeene forsvinder overskydende tykkelse. Øjenbrynens farve ændres også, da pigmentet ikke vises umiddelbart.

Glem ikke også, at permanent makeup, som enhver operation, forårsager overfladisk ødem, på grund af hvilken formen på øjenbrynene kan forvrænges, og der er brug for tid til fuld genopretning.

Vær opmærksom! Inden du går til skønhedssalonen, skal du absolut anmode om tilbagemelding på institutionens kvalifikationsniveau og de kosmetologer, der arbejder der. Vurdere kvaliteten af ​​tjenesten, overholdelse af sanitære standarder, bede om certifikater for levering af kosmetiske tjenester.

Naturlige effekter af øjenbrynens tatovering i den første uge efter proceduren

Permanent øjenbryn tatovering er pigmentering af det øverste lag af huden - epidermis. Som en regelmæssig tatovering skal denne procedure gå igennem en helbredelsesperiode, hvor naturlige virkninger opstår:

 • rødme og betændelse i huden
 • hævelse og kløe;
 • spotting af ichor;
 • udseende af skorper;
 • overdreven mættet farve tatovering;
 • forvrængning af øjenbrynens form og størrelse.


Vær opmærksom! Før en tatovering vil en professionel, erfaren kosmetolog spørge om sundhed, kroniske sygdomme, blodtilstand og allergier for at undgå komplikationer. Hvis der er kontraindikationer, kan proceduren for tatovering annulleres.

Komplikationer der opstår efter øjenbrynens tatovering

Øjenbryn tatovering efter proceduren og efter en måned, som regel ikke forårsager alvorlige komplikationer eller, i antallet af tilfælde, de er meget ubetydelige.

Det mest almindelige tilfælde af komplikation kan tilskrives en øget allergisk reaktion, både til farvestofpigmentet selv og til den fysiske virkning (piercing) af huden.


Ofte anbefaler master tatovering i sådanne tilfælde et kursus antihistaminer, som fjerner dette problem eller minimerer det.

Komplikationer kan også opstå ved forkert øjenbryn hudpleje i de første dage efter permanent.

Manglende overholdelse af hygiejne, vask med kloriseret vand, drikalkohol og anvendelse af kosmetik kan forårsage alvorlig betændelse, hævelse og alvorlig kløe. Konsekvensen heraf kan i fremtiden være tatovering af dårlig kvalitet med slørede former og den forkerte skygge.

Hvordan pleje øjenbryn i de første 7 dage efter tatovering

Øjenbryn tatovering umiddelbart efter proceduren og i den første uge kræver konstant pleje for at få positive resultater i en måned.

I de første par dage på øjenbryns hud, der udsættes for tatovering, vises ichor, som skal vaskes meget forsigtigt med en neutral sæbe (helst børn), tørres med et håndklæde, forsigtigt gennemblødt og smurt med en creme til helbredelse.

Efterfølgende, når sømningen tørrer op, vises skorper på øjenbrynens hud. Krustene kategorisk kan ikke rive! Ellers kan du medføre infektionen, gøre et sår, og ensartetheden af ​​farvning af øjenbrynene vil blive brudt.

Skorpen skal smøres med cremer "Panthenol", "Bepantin" eller "Solcoseryl", som fremmer aktiv heling af øjenbrynens hud og har en antibakteriel virkning. I den første periode anbefales det at anvende mandel, fersken eller sesamolie på øjenbrynens hud.

Alle effekter på ansigtets hud i denne tidsperiode bør minimeres.

Hvad sker der med øjenbrynene en uge efter proceduren

En uge efter proceduren forsvinder ødem og rødme omkring tatoveringslinjerne, hvis de passer ordentligt.

Skorpen i slutningen af ​​den første uge begynder at falde og det foreløbige resultat af permanent makeup er synlig.

Øjenbrynens farve er endnu ikke blevet identificeret, men man kan se ensartetheden af ​​browning langs længden af ​​øjenbrynene. Hvis ødemet er helt forsvundet, er formen på øjenbrynene, bøjningen og deres bredde allerede tydelige.

I løbet af denne tidsperiode er der en aktiv heling af overfladen af ​​epidermis, små sår er trukket ind, og en genoprettelsesproces pågår.

Hvilken yderligere omhu er nødvendig for øjenbryn efter tatovering

For at øjenbrynens hud skal heles helt, kræves intensiv pleje og overholdelse af skønhedsekspertens anbefalinger i løbet af måneden. De er enkle, men skal udføres regelmæssigt og stringent:

 • Øjenbryn tatovering efter proceduren, og efter en måned kræver hygiejne. For at undgå infektion bør øjenbrynens hud rengøres med lotion (ikke alkoholisk!), Neutralt tonisk eller kogt vand.
 • Gnid ikke øjenbrynene med et håndklæde, og tør, sveden lidt fugtigheden.
 • Brug helbredende cremer eller salver. Om sommeren skal du sørge for at bruge solcreme, og om vinteren skal du bruge cremer eller salver med vitaminer.
 • Beskyt øjenbryns hud mod for meget varme eller kulde.
 • I helbredelsesperioden kan du ikke bruge kosmetik, du kan ikke farve og trække ud øjenbrynene.

Hvad du ikke kan gøre under helbredelsen af ​​øjenbryn efter tatovering

Øjenbryn tatovering efter proceduren og efter en måned foreslår særlige henstillinger. I løbet af ugen efter tatoveringen anbefales ikke:

 • når skorpe optræder, selvstændigt og tvangt rive dem væk;
 • Det anbefales ikke at prøve tint eller pulver øjenbryn;
 • Det er forbudt at vådte øjenbrynene, gnide dem med et håndklæde og røre ved dem;
 • Det anbefales ikke at uafhængigt justere øjenbrynene, trække hår ud, male med en korrigerende eller kosmetisk blyant;
 • i de første dage efter tatovering bør enhver termomekanisk og ultraviolet effekt på tatoveringsområdet undgås;
 • Det anbefales at nægte at besøge saunaen, dampbadet, solariumet og stranden;
 • Når man plejer huden, anbefales det ikke at bruge alkoholholdige lotioner.

Pas på! Øjenbryn tatovering efter proceduren og efter en måned kræver enkle, men obligatoriske regler for pleje. Manglende overholdelse af disse betingelser kan forårsage alvorlig betændelse og hævelse af huden i tatoveringsområdet og påvirker yderligere kvaliteten af ​​hele proceduren og behovet for gentagen mikroblading.

Hvordan ser øjenbrynene ud en måned efter tatovering

En måned efter tatoveringen er øjenbrynens hud fuldt restaureret, og nu kan du evaluere alt det udførte arbejde. På dette tidspunkt er alle manglerne i valg af form og farve blevet tydelige.

For en bæredygtig effekt har du brug for 2 eller 3 besøg hos en kosmetolog, hvorefter øjenbrynene forbliver de samme som en måned efter tatoveringen i lang tid.

Men i sjældne tilfælde, en måned efter proceduren, kan der forekomme uønskede fejl, der bedst kan korrigeres af din mester.

Sådan lykkes tatoveringen øjenbryn dig selv hjemme

Der er situationer, hvor efter et stykke tid for mørk permanent sminke af øjenbryn ophører med at behage pigen. I disse tilfælde er hjemmelavede metoder forpligtet til selvlysende tatoveringen. Der er flere måder at vaske pigmentet ved hjælp af hydrogenperoxid, mælk, jod, speciel kemisk blegemiddel.

Moderigtigt tatovering øjenbryn giver mulighed for et par år at glemme om morgenen make-up, det ser spektakulære og stilfulde. Men der er situationer, hvor en pige kommer til en uerfaren mester. Efter en mislykket procedure kan formen eller bøjningen se asymmetrisk, skævt, og farven er for mørk, unaturlig. Hvis det ikke er muligt at afhjælpe manglerne med en dyr laser, skal du undersøge måder at lette tatoveringen af ​​øjenbryn på egen hånd. I hjemmet kan hjælpe hydrogenperoxid, jod, det sædvanlige apotek castorca.

Præcisering af hydrogenperoxid eller mælk

Hvis der er et ønske om at lette tatoveringen, vil hydrogenperoxid bidrage til at gøre den kede farve mere naturlig. En flaske af denne nyttige væske er normalt ved hvert hus, det er billigt. Et alternativ til farveløse midler er kogt kølemælk, hvilket også får pigment til at falme med 2-3 toner.

For at sætte peroxidet under huden på egen hånd, skal du have meget mod. Væsken skal køres under huden med en tynd nål fra en sprøjte og forsøger at behandle hele den malede overflade. I hjemmet er det umuligt at lette øjenbrynene helt, den sorte farve vil falme kun med 1-3 toner. Det hele afhænger af dybden af ​​introduktionen af ​​pigmentmesteren, typen og olieagtig hud.

Den største ulempe ved fremgangsmåden ved anvendelse af mælk eller hydrogenperoxid er overtrædelsen af ​​det epidermis øvre lag. Punkteringssteder kan blive betændt og rødme på grund af manglende overholdelse af hygiejne- og sanitetsreglerne derhjemme.

Lightening med iodopløsning

I hjemmet kan du bruge en opløsning på 5% jod for at lette tatoveringen. Hvis koncentrationen er større, vil den følsomme hud i ansigtet brænde. Om morgenen og før sengetid skal jodopløsning påføres indsprøjtningsstedet med en standard bomuldspindel. Det er ikke nødvendigt at bruge meget væske, det er nok at dyppe en vatpind en gang, det er nemt at gå gennem tegningen.

De steder, hvor pigmentet ikke blev injiceret, bør ikke påvirkes, for ikke at få en utilsigtet forbrænding. Mere end tre gange om dagen for at gøre proceduren er forbudt. Eksperter anbefaler ikke at lukke jod kredsløb med gasbind eller gips af samme grund.

Ulempen ved fremgangsmåden er en stærk afskallning af huden på applikationsstedet af opløsningen. Du bør ikke bekymre dig om dette. Efter afsluttet kursus bliver huden igen glat og rent. Rip off de tørrede partikler kan ikke, ellers vil infektionen falde i sårene, lang behandling vil være nødvendig.

Castor olie ansøgning

En sikrere procedure indebærer anvendelse af ricinusolie til området af mønsteret. Effekten vil ses efter længere tid, men metoden har praktisk talt ingen kontraindikationer. Det vil kun være nødvendigt at nægte olie kun, hvis en individuel intolerance af dets komponenter afsløres. Du kan købe en flaske på ethvert apotek og bruge 40-60 rubler.

Vi anbefaler dig at læse:

Ud over tatovering med lynnedslag hjælper olieagtig væske med at vokse sparsomme hår, så de bliver tykke og sunde. Især denne metode anbefales til dem, der havde skaldede pletter på øjenbrynene, alle hår forsvandt efter mislykket pigmentering. Det er muligt at lægge midler hver dag, det anbefales at gøre det hjemme, inden du går i seng efter aftenvask.

Resultatet bliver mærkbart efter ca. 3-4 uger ved anvendelse af ricinusolie. Hårene bliver meget lettere, hvis du anvender ekstra scrubs, exfoliating masker på dit ansigt, og brug lysende cremer med en peeling effekt.

Anbefalinger fra specialister

Ofte vil piger lysere deres øjenbryn på grund af det faktum, at umiddelbart efter tatoveringen kan de ikke lide farven, den resulterende lyse skitse. Skynd dig til konklusioner er ikke det værd. Til pigmenter erhvervet sin endelige nuance, skal du vente om en måned. Når skorpen helbreder og forsvinder, vil det være klart, om alt viste sig som vi ønskede i begyndelsen.

Fuldt værdsætter den type permanent makeup vil kun blive opnået efter korrektionsformularen. Gøre det hjemme er problematisk, kræver et andet besøg i salonen. Efter 2-3 måneder bliver enhver pigmentsammensætning lettere skygge.

Ud over de ovennævnte metoder i hjemmet, kan du anvende følgende kosmetiske procedurer:

 • Brow scrubbing med hjem eller købt masker, skræl, cremer. Disse tiltag vil bidrage til gradvist at trække pigmentet fra de øvre lag af epidermis.
 • Solbadning, besøg i solariumet. For at bevare lysstyrken af ​​permanent makeup-guiden rådes til at anvende solcreme, bære beskyttelsesbriller, hatte. Du bør gøre det modsatte, men glem ikke sandsynligheden for solskoldning.

Hvis du beslutter at lette for mørke kanterne med jod, anbefales det at tildele et par dage med ferie og bruge dem hjemme. Gå ud med gule pletter på ansigtet, tør sjælden pige. Scrubs og ricinusolie kan påføres uden frygt, men rødme og svag irritation kan forekomme fra skrælningen.

Hvilke metoder der skal bruges hjemme, skal du selv bestemme. Men i nærværelse af finansiering er det bedre ikke at eksperimentere, men at kontakte en gennemprøvet salon for at fjerne maling med en laser, specielle kemiske forbindelser.

Maskine til mandlige intime hårklipp

Hvad er øjenbryn voks?