Øjenbryn tatovering: jo bedre at smøre dem efter proceduren?

For at udtrykkelige øjenbryn vil hjælpe ikke kun makeup, men også en permanent make-up. Permanent makeup er bedre end nogen anden, kun fordi du ikke kan bruge nogen skygger med blyanter: det er nok at besøge mesteren en gang og gøre øjenbryn og bekymringer ikke et enkelt år, men tre eller fire... Men hvis dine øjenbryn udføres af en professionel og med erfaring, og efter en sådan procedure vil tatovering øjenbrynene modtage god og kvalitetspleje. Hvilke procedurer skal udføres med denne del af ansigtet, når du har lavet permanent makeup, og end det er mere nyttigt at smøre dem på dette tidspunkt, skal du snakke mere detaljeret.

Hvor meget vil det helbrede og hvordan man behandler dem?

Genoprettelse begynder lige efter proceduren. Så snart permanent sminke er færdig, vil øjenbrynene være lyse og glæde med klare konturer. Meget snart, i slutningen af ​​proceduren, på de steder, hvor der var punkteringer, fremkommer nodulet: dette er huden, der aktiverede sin beskyttelsesreaktion.

Vi anbefaler at læse:

Den allerførste dag efter tatoveringen er brynene dækket af skorper. Dette stof er ubevægeligt, fordi du kan bringe en infektion her og endda beskadige pigmentet. Efter en anden to eller tre dage begynder skorsterne langsomt men sikkert at smuldre. På dette tidspunkt er det mere nyttigt at fortsætte politikken med ikke-indblanding i helbredende makeup, lavet ved hjælp af en tatoveringsmaskin. På dette tidspunkt begynder malingen langsomt, men det er stadig at opsuge huden, og de øverste og lyse lag af tatoveringen bliver tændt. Efter yderligere to uger bliver formålet med proceduren endelig mærkbar, det vil sige den farve og form, du bestilte til tatoveringschefen.

Efter permanent makeup har huden fået lov til at genvinde mindst de to uger, det heler.

I løbet af denne periode pålægges et tabu mange livsglæder:

 • Så på dette tidspunkt er det ikke nødvendigt at gå til saunaer, svømmebassiner, solter og floder, søer og havet. Der er risiko for at få en infektion gennem huden, der ikke er helt helet.
 • Du kan ikke udsætte det skadede dæk under solens direkte stråler.
 • Vi vasker os ekstremt omhyggeligt og kun to gange om dagen og tørrer dit ansigt forsigtigt og forsigtigt, helst med et papirserviet.
 • Vi damper ikke eller ridder huden, især for de berygtede skorper: de kan ikke skrælles eller fugtes overhovedet.
 • Ingen peeling og masker, samt sminke. Du skal vente mindst et par uger.
 • Lad ikke din hud overkøles og bleges.
 • Hvis tatoveringsstedet er for smertefuldt, har det lov til at tage smertestillende midler, og hvis hævelse ikke går væk, skal du spise antihistamin medicin.

Pigmenter er sjældent allergiske, men kan være smertestillende.

Men hvad kan smøre huden?

Salver og cremer

Hvad skal du bruge efter denne procedure, kan du spørge tatoveringsføreren selv, hvem der udførte den. Nogle gange sælges alle penge i salonen selv, og nogle gange gives det gratis. Men oftest skal du gå til apoteket for en "dab". Den mest universelle kan kaldes bepanten. Hun helbreder virkelig bogstaveligt alt. Det er ikke noget dårligt at få chlorhexidin på disse steder, før det er bestemt. Du kan erstatte denne salve og dens analoge - panthenol. Det vigtigste i de første dage er at smøre områderne med mikropigmentering fem til seks gange om dagen. Enhver anti-inflammatorisk salve, olie eller endda bare en fedtet fløde vil gøre. Hvis du går til en læge eller taler med en tatoveringsartner i detaljer, har du fortalt om alle funktionerne i din hud og opfattelsen af ​​forskellige midler, så bliver det meget nemmere at vælge det rigtige værktøj. Så nogle gange anbefaler læger eller mestre tetracyclin, methyluracylsalve, actovegin, redningsmand, etonium eller solcoseryl, hydrocortisol. Nogle gange anbefaler jeg også triderm og endda hygiejnisk læbestift. Det vigtigste er, at huden der aldrig skal være tør og smøre steder med dermopigmentering ikke med en finger, selvom den er ren, men med den mest almindelige bomuldspinne. Special tatovering pleje creme vil også fungere. Hvis det er forkert at passe på dermopigmentering, er der mulig inflammation, misfarvning og allergier.

Vinter og sommer

Afhængigt af, hvornår mikropigmentering blev udført, er det anderledes, når det er koldt og varmt.

Hvis mikropigmentering blev gjort om sommeren, kan den falme og ikke være så lys som du gerne vil. Derfor er det værd at smøre de steder, hvor det blev lavet med solbeskyttelsescreme (SPF ikke mindre end 30), salver, der lindrer betændelse og lette lægemidler med vitaminerne B og A. Men du bør ikke bruge fedtfløde. Hvis du har udført denne operation på vinterdage, er det især vigtigt ikke at glemme antivirale lægemidler, antibiotika og antihistaminmedicin. Det er bedre at anvende anti-inflammatorisk eller helbredende olie og vitamin creme. Men du behøver ikke at anvende noget lige før du går til frost: alt kan blive betændt selv uden at absorbere fugt. Hold huden mod hypothermia og chapping og tag ikke et bad lige efter frosten.

Ovn og øjenbryn pleje creme efter tatovering

Endelig! Al spænding, følelser og smerter bagud, og på dine øjenbryn er der allerede en frisk tatovering, din første. Det er for tidligt at dømme effekten, og det vil hovedsagelig afhænge af din hudpleje, så valget af helbredende salve skal kontaktes så ansvarligt som at lede efter en mester.

Generelle regler for pleje

Permanent make-up - en procedure, der kræver omhyggelig pleje i tre til ti dage efter dens gennemførelse. Umiddelbart efter sessionen svulmer huden og bliver betændt. Skønhedseksperter anbefaler brugen af ​​midler, som fremmer regenerering af huden.

Det første trin er en grundig desinfektion. Bakterier sparer ikke rindende vand eller simpel sæbe. Chlorhexidin eller Miramistin bruges normalt til desinfektion. Forskning bekræfter, at begge stoffer er effektive antiseptika. Sandt nok har chlorhexidin og dets analoger en betydelig ulempe - overdreven overdrypning.

Det andet element i plejen af ​​øjenbryn efter tatovering er anvendelsen af ​​en creme, gel eller salve indeholdende panthenol. Takket være det aktive stof dexpanthenol er den beskadigede hud helet, den er dybt næret og blødgjort.
Hvorfor skal jeg smøre øjenbryn efter tatovering?

 1. På det sted, hvor nålen rører, dannes en blodtumor - et stof udskilles som følge af hudens beskyttelsesreaktion. Efter tørring vises en skorpe. Den forsvinder om 4-5 dage, men denne proces vil fremskynde et passende stof.
 2. Under helingen er sandsynligheden for ødem eller allergi høj.
 3. Sårhelende salver er effektive mod revner og mulig ardannelse.
 4. Hvis øjenbrynspleje er blevet valgt korrekt, vil skorsterne hurtigt forsvinde, og det indførte pigment vil bevare farve og lysstyrke.

Regenereringstiden varer normalt ikke mere end 10 dage, hvilket betyder at brugen af ​​helbredende midler er tilladt i denne periode. Det er nok at anvende de nødvendige præparater med et tyndt lag omkring 4-5 dage flere gange om dagen, indtil tørre skorper helt falder.

Effektive midler

Nogle gange efter at have fuldført proceduren, giver skønheden sig selv et rør med et stof, der skal påføres irriteret hud i de næste par dage. Hvis mesteren ikke gav anbefalinger og klare midler, skal du selv vælge det.

Først skal du vurdere hudens struktur og individuelle egenskaber (standardreaktionen af ​​stoffer, graden af ​​helbredelse og tilbøjelighed til at udvikle allergier). Almond, fersken, sesamolie, petrolatum, 3% tetracyclin salve betragtes som sikre for alle. Sidstnævnte bekæmper infektioner ved forsigtigt at påvirke de øverste lag af huden. Det skal bruges med forsigtighed, især til gravide og personer med nyresygdom. Det er nyttigt at smøre øjenbryn med almindelig vaseline - det har ingen bivirkninger som kløe og irritation.

Læger og kosmetologer anbefaler at bruge methyluracilsalve, Levomekol, Actovegin. Lignende midler - Redningsmand, Solkoseryl, Hydrocortisoncreme. Det hjælper anvendelsen af ​​konventionel hygiejnisk læbestift eller calendula olie på de beskadigede områder. Det vigtigste er at sikre, at huden i disse områder ikke forbliver overdreven. Det er mere bekvemt at smøre ikke med fingrene, men med en bomuldspinne.

Forkert pleje fremkalder betændelse, misfarvning af pigmentet, forlænget ødem og en allergisk reaktion.

Bepanten

Populært gammelt middel i kampen mod tørhed og irritation af huden. Den aktive bestanddel er dexpanthenol. Komponenten trænger ind i de dybeste lag af huden og forårsager dens naturlige genopretning. Tilgængelig i form af en creme eller salve, mængden af ​​rør fra 30 til 100 g. Bepanten påføres efter en tatovering af øjenbryn med et tyndt lag 2-3 gange om dagen.

 • stimulerer selvudvinding af epidermis;
 • dyb fugtgivende
 • Provitamin B5 giver mætning og ernæring;
 • forebyggelse af kløe, rødme, allergier
 • bevarelse af hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

anmeldelser

"Jeg har den 4. dag efter øjenbrynens tatovering, jeg bruger det et par gange om dagen i overensstemmelse med mesterens råd. Jeg ser allerede faldende skorper, jeg råder alle til dette middel. " (Daria, 22 år gammel, Lipetsk)

"Det var længe besluttet på en permanent øjenbryn. Jeg gjorde og fortryder ikke, at jeg bruger "Bepanten". Healer hurtigt, øjenbryn kan virkelig godt lide. " (Olga, 26 år gammel, Moskva)

solkoseril

Den vigtigste aktive komponent er blodekstraktet af mælkekalve, uden protein (deprotein). Blandt hjælpematerialerne er fedtstoffer, vaseline, cetylalkohol. Mættet kompleks accelererer stofskiftet i væv, øger graden af ​​regenerering af huden. Det anbefales at smøre "Solcoseryl" mindst 3 gange om dagen, indtil fuldstændig helbredelse af skorstenen efter et frisk mønster.
fordele:

 • eliminerer tørring og rødme;
 • Regenererer hurtigt de øverste lag af huden
 • afbødning og kompleks ernæring
 • eliminering af kløe;
 • forlader ar og ar efter proceduren.
 • desinficerer ikke såret;
 • påvirker farvepigmentets kvalitet.

redningskrans

Balsam "Redningsmand" - et andet effektivt middel med antiseptisk virkning. Dette er et naturprodukt, det indeholder ikke nogen kemikalier. De vigtigste komponenter -. Aktive æteriske olier, vitaminer, havtorn olie, bivoks, propolis, etc. Det kan anvendes temmelig tykt lag på en skadet del tatovering.

 • fremskynder helbredelse
 • indeholder ikke hormoner og antibiotika
 • der er en aktiv bakteriedræbende virkning;
 • olier i balsam blødgør huden.
 • forårsager en allergisk reaktion og irritation
 • olieagtig konsistens og ubehagelig lugt.

anmeldelser

"Jeg kunne ikke lide lugten, men smed altid den og ventede på, at skorpen skulle komme ned. Rødheden gik ret hurtigt, resultatet er som. " (Julia, 23 år gammel, Vladivostok)

"Jeg køber absolut dette mirakelmiddel i mit førstehjælps kit! Scars efter tatovering helbrede meget hurtigere. " (Natalya, 28 år gammel, Kursk)

aktovegin

Det vigtigste aktive middel, som i tilfældet med "Solcoseryl" - hæmodiazat mælkekalve. Tilgængelig i form af en salve, creme eller gel, der bruges til at fremskynde metaboliske og regenerative processer i væv. Det forbedrer blodcirkulationen, det giver god helbredelse. Det er bedst at anvende værktøjet mindst 3 gange inden for 5 dage.

 • hurtig helbredelse, ingen ardannelse på huden;
 • bekæmper betændelse;
 • kan bruges selv under graviditeten (først rådfør dig med din læge).

Kun en ulempe: Den aktive komponent fjerner hurtigt latchen fra kroppen.

"På anbefaling af mesteren købte jeg Actovegin salve. De dannede skorper begyndte at falde allerede på den tredje dag. Permanent makeup med dette middel heler hurtigt, nu holder jeg altid et rør hjemme. " (Ekaterina, 32 år gammel, Kazan)

Afrejse afhængigt af sæsonen

For korrekt pleje af øjenbryn er det vigtigt at overveje, hvilken tid på året proceduren blev udført.

Hvis øjnene eller øjenbrynene tatoveres om sommeren, kan pigmentet hurtigt falme og misfarve. Anbefales ikke til længerevarende ophold i solen. Ultraviolet stråling - fjenden af ​​skadet hud. Af samme grund forbyder kosmetologer at besøge solariumet i genopretningsperioden. Derfor om sommeren skal du desuden smøre konturerne af øjenbrynene med solcreme (SPF faktor skal være mindst 30). Egnede fedtfattige midler, der er rig på vitaminerne A og B.

Hvis proceduren er lavet om vinteren, skal du anvende en salve eller fløde efter tatovering af øjenbryn indeholdende antibiotika. God beskyttelse mod allergi - antihistaminer.

Effektive olier, sårhelingmidler med en cremet tekstur. Om vinteren er huden særligt tilbøjelig til at tørre, chapping og flak. Derudover anbefales det ikke at anvende midlerne, før du går ud på gaden: huden vil inflame uden at absorbere medicin.

Hvad er bedre at ikke anvende

Beauticians anbefaler ikke produkter, der indeholder stærke stimulatorer til helbredelse: antibiotika og hormoner, som øger immuniteten. På grund af dem vil allergier, hævelse, kløe opstå, og pigmentet vil hurtigt blive fjernet fra kroppen. Det er ikke tilrådeligt at bruge baby creme i stedet for vaselin, især om sommeren. Det har en meget olieagtig konsistens og bidrager ikke til genopretningen af ​​huden.

Under forbuddet midler indeholdende alkohol, som de yderligere tørre ud huden og irritere det skadede område.

Til information tatovering og eliminere ar med brug af fortyndet pulver badyagi. Det er bedre at glemme det, hvis du ikke ønsker at få nye ar og svære allergier. I det 21. århundrede bruger lægerne en lasermetode til at fjerne en permanent. Laseren har forsigtigt og præcist indflydelse på tatoveringsområdet, og risikoen for at få ar i løbet af denne procedure er minimal.

Hvordan smøre øjenbryn efter tatovering (39 billeder) og hvordan man undgår almindelige fejl

Øjenbryn tatovering vil ikke kun kvalitativt ændre dit udseende, men også bidrage til at reducere tiden brugt på sminkeproceduren. For at resultatet efter sessionen i skønhedssalonen skal kunne være så god som muligt for ejeren, er det vigtigt at vide, hvordan man plejer det behandlede område. Vi vil tale om, hvordan man smeder en tatovering af øjenbryn, og hvilke fejl i genopretningsperioden bør undgås.

Øjenbryn efter tatovering har brug for særlig pleje

Forbered dig på proceduren

Det er svært at overvurdere betydningen af ​​ordentlig pleje til øjenbrynene efter tatovering session, dog må vi ikke glemme, at succesen af ​​proceduren i høj grad afhænger af, hvordan du får klar til det.

For at gøre en tatovering som et salgsfremmende billede, bliver en realitet, vær ikke doven til ansvarligt at komme til sessionen

Her er nogle enkle anbefalinger, der overholder som du vil øge dine chancer for et perfekt resultat:

 1. Brug lidt tid, men tag en blodprøve. Hvis en infektion er til stede i kroppen, er det ofte svært at bestemme ved øjet. Dens tilstedeværelse komplicerer genopretningsperioden for huden og fremkalder ar.

Det er bedre at vente lidt med proceduren, at helbrede, men i sidste ende være sikker på at tatoveringen ikke vil medføre negative konsekvenser.

 1. Månedlig eller amningstid er ikke den bedste tid til at gå i salonen. Du ønsker ikke at gøre dig selv med et ikke meget attraktivt resultat med dine egne hænder.
 2. Uanset hvor dyrt salonen du vil hen til, er dette langt fra en indikation af den høje kvalitet af de ydelser, der ydes til dem. Det bedste kriterium for at vælge en tatoveringsmester er de positive reaktioner af bekendtgørelser og illustrative eksempler på en specialists arbejde.
 3. Hvis du lider af diabetes, epilepsi, hypertension eller andre fysiologiske lidelser - er det bedre at informere mesteren på forhånd.

Vigtigt at vide! I ovenstående tilfælde, eksperter rådgive dig til at tilbringe en henna tatovering, hvor blækket ikke komme ind i blodet og ikke bliver en kilde til alle former for bivirkninger.

Pas på øjenbryn efter tatovering

Så du gik til salonen og lavede dig selv en luksuriøs tatovering.

Før du ved hvad de skal smøre efter øjenbryn tatovering procedure, den behandlede hud, tjek hvad der venter dig, og hvor meget healing tatovering øjenbryn:

Vær forberedt på helingsprocessen for at tage lidt tid.

 • næsten umiddelbart efter tatoveringen, på punkterne af punkteringer frigives blodets tumor (en klar væske, som kroppen frigiver som en beskyttende reaktion, frigives;
 • en dag senere danner en skorpe på huden, som ikke kan røres. Men mere om det senere;

For at undgå ubehagelige konsekvenser af tatoveringen vil hjælpe den rette pleje.

 • huden absorberer gradvist farvestof pigmenter;
 • så er der en let belysning af tatoverens øverste lyseste nuancer;
 • efter 2-3 dage forsvinder skorpen uafhængigt;
 • efter cirka to uger (måske mindre) kan du se det endelige resultat.

Øjenbryn pleje efter sessionen

Det vigtigste element, som dine browser har brug for efter tatovering, er fugtgivende. For at undgå ardannelse er det vigtigt at desinficere det beskadigede område med chlorhexidin eller miramistin. Disse løsninger gør et fremragende arbejde med bakterier, men de har en ulempe - de tørrer huden for meget.

For at undgå microcracks bør et tyndt lag creme indeholdende panthenol påføres det behandlede område.

For en bekvem anvendelse af salve på øjenbrynene, brug en speciel børste.

Anbefaling! Salve efter tatovering øjenbryn er bedre at vælge med naturlige ingredienser og olier. Undgå alkoholbaserede produkter, de tørrer kun huden mere.

Disse stoffer har vist sig bedst:

Smør huden med salve i 3-4 dage, eller indtil den beskyttende skræl kommer af.

For dem der tænker på, om det er muligt at smøre øjenbryn efter tatovering med Vaseline, gode nyheder. Det er muligt, det er meget praktisk og praktisk.

 1. Hvis du har puffiness, skal du bruge et hvilket som helst af de antihistaminer, der er kendt for dig.
 2. Hvis du føler alvorlig ubehag efter proceduren, vil smertestillende midler hjælpe med at lindre ubehag.

Hvad du absolut ikke kan gøre

Når du har studeret, jo bedre at smøre øjenbryn efter tatovering, er det ikke overflødigt at lære om, hvilke manipulationer der udelukkes på grund af deres negative indvirkning på det endelige resultat.

Rør ikke på dine øjenbryn endnu engang og helt sikkert ikke skræl den skorpe, der vises på dem

 1. Gnid ikke din hud med dine hænder eller et håndklæde.
 2. Du kan ikke slette skorpen, der dukkede op på øjenbrynene med dine hænder eller sminkefjerner. Prisen på en sådan afslapning er fjernelsen af ​​en del af farvestofpigmenterne fra huden, hvilket er grunden til, at du får et umalet område af hud, der vil skade skaderne af tatoveringen betydeligt.
 3. Er det muligt at fugt øjenbryn tatovering i de første par dage efter dets ansøgning? Svar: nej, i denne periode undgå dampbehandling til ansigtet.
 4. For en tid skal du glemme øjenbryn makeup (og hvorfor havde du brug for det efter tatovering?).
 5. Besøg ikke saunaen eller badet.
 6. Træk ikke hår ud eller barber dem med en kniv. Dette kan gøres et par uger efter den endelige helbredelse af huden.
 7. Ingen alkoholholdige lotioner i perioden med hudgendannelse!

I løbet af genopretningsperioden udelukkes kompresser og alkoholholdige øjenbryn.

 1. Undgå udsættelse for sollys på det behandlede område.

Opsummering

Faktisk er processen med øjenbrynpleje efter tatovering ret simpel. Du behøver kun at overholde de ovennævnte instruktioner og på en eller anden måde klare et ønske om at rive den skorpe, der vises på huden. Om to uger, og måske mindre (afhængigt af kroppens egenskaber), kan du fuldt ud nyde det luksuriøse resultat af proceduren.

Hvis du vil have den perfekte form og farve på øjenbryn efter tatovering, skal du ikke glemme reglerne for deres pleje

For at lære endnu flere hemmeligheder om øjenbrynpleje efter tatovering, anbefaler vi at se videoen i denne artikel.

Har du spørgsmål vedrørende det emne, der diskuteres, er du velkommen til at spørge dem i kommentarerne til materialet.

Korrekt pleje og hvordan man smeder øjenbryn efter tatovering øjenbryn

Skønhedsbranchen har steget så langt foran, at du nu kan glemme at spilde dyrebar tid på daglig makeup. En kvalitet øjenbryn tatovering vil gøre pigen ser mere velplejede og attraktive, som om hun lige havde modtaget en del af salon pleje.

For at resultatet af en sådan procedure skal bevares i længere tid, skal du bare vide, hvordan man smeder dine øjenbryn efter en tatovering. Det gør heller ikke skade for at finde ud af, hvordan opsvingstiden finder sted, og hvilke overtrædelser under øjenbrynets øje bør ikke tillades.

Hudtilstand efter tatovering

Faktum er, at permanent øjenbryn makeup (tatovering) udføres af en specialist ikke med en almindelig blyant eller pensel, men med en speciel nål. Derfor kan mindre hudskader ikke udelukkes.

Efter at have udført proceduren for tatovering på epidermis, undergår han nogle ændringer. Pigen kan se slutresultatet på hendes ansigt efter flere faser:

 • fase af den inflammatoriske proces
 • genopretningsfase (reproduktion);
 • afslutning af helingsprocessen (epithelialisering).

Betændelsesperiode. Med indførelsen af ​​pigment under huden beskadiger nålen de små blodkar og fibre af epidermis. Det inflammatoriske respons er kroppens defensive respons på en stimulus. Normalt puffiness, rødme omkring tatoveringen.

På overfladen af ​​huden begynder at skille sig ud lymfe og blod (ichor). Når denne væske tørrer, bliver den skorpen (scab). Det beskytter området mod mekanisk belastning.

Reproduktion. Efter 2-3 dage efter sessionen begynder epidermis at genvinde aktivt. På dette tidspunkt kan du hjælpe ham med en række forskellige stoffer.

Epitelialisering. Styrker i 4 dage. Karakteriseret af væksten af ​​ung hud. Skorpen begynder at afvise, og epidermis er meget skræl. Fasen slutter med fuldstændig helbredelse af det berørte område.

Med behørig omhu og overholdelse af alle anbefalinger fra skibsføreren under restitutionsperioden, opstår der ingen fejl.

Særlige træk ved pleje efter tatovering

Den epidermis omkring tatoveringen, for første gang efter dens anvendelse, kræver særlig pleje. Sædvanligvis resultaterne af proceduren bedes deres ejer efter 4-12 dage (afhængig af organismens individuelle egenskaber).

Det er strengt forbudt i helbredelsesprocessen:

 1. Gnid forsigtigt kanten med dine hænder eller et håndklæde af grov klud.
 2. At besøge et bad, pool, reservoirer.
 3. Det er udsat for direkte sollys.
 4. Det er bedre at konsultere med mesteren, hvis det ikke er klart, hvad der er tilladt at smøre de betændte øjenbryn efter tatoveringsproceduren, og hvad der ikke anbefales.
 5. Pluck øjenbryn.
 6. Anvende kosmetiske produkter.

Vær opmærksom! I intet tilfælde kan skuret trækkes ud, ellers kan infektionen udføres, blødning kan forårsages, eller øjenbrynets pigmentlinje kan forstyrres.

Også eksperter bliver bedt om at overholde disse anbefalinger:

 • Let smerte og hævelse kan lindres af smertestillende midler og
  antihistamin medicin;
 • Det er nyttigt at bruge antibakteriel sæbe;
 • det er bedre at forhindre obvetrivaniya eller hypotermi i huden;
 • Du skal bruge en blød klud håndklæde eller alkoholfri papirhåndklæde.

Dataene, ikke komplicerede i henrettelse, anbefalinger, vil give større sandsynlighed for at nyde et godt resultat og skønhed af øjenbryn.

Stadier for at forberede øjenbryn til tatovering

For at tatoveringen skal vise sig vellykket og ikke skuffe med en ujævn skygge, vedvarende ødem og en allergisk reaktion, er det nødvendigt at forberede øjenbrynene til et permanent mønster.

Mange ved ikke, hvad de skal smøre øjenbryn efter proceduren.

Så det anbefales stærkt 24 timer før proceduren:

 1. Afstå brugen af ​​fødevarer og drikkevarer, der øger trykket (stærk kaffe, te, alkohol).
 2. Undgå at tage piller som paracetamol eller aspirin.
 3. Hvis trykket altid er lavt, så kan du drikke en kop svag te, kaffe.
 4. Brug ikke kosmetik til at forhindre irritation.

Først og fremmest skal du selv tage sig af udvælgelsen af ​​en kvalificeret specialist.

Føreren vil ikke kun gøre sit job kvalitativt, men vil også fortælle dig, hvordan man smeder sine øjenbryn efter tatovering.

Vigtigt at vide! En kontraindikation til tatovering er graviditetsperioden, menstruationen og den akutte form for sygdomsforløbet.
Det er også forbudt at besøge solarium på tærsklen til at gå til salonen eller bruge ansigtsscrubs.

Medicinske præparater til at hjælpe med omhu for øjenbryn efter tatovering

Varigheden af ​​helingen af ​​de øvre lag af epidermis efter indførelsen af ​​pigmentet med en nål vil i vid udstrækning afhænge af den måde, pigen bryr sig om det berørte område.

I dag er sådanne stoffer populært:

 1. Chlorhexidin. Desinficerer og forhindrer infektionens indtrængning. Ved 1-2 dages behandling udføres hver 2-2,5 timer.
 2. Depantenol. Salve, accelerere helbredelsen af ​​sår. Påfør efter klorhexidin. Påføres på huden, inkuberet i 5-7 minutter, resterne fjernes med en bomuldsstynge. Nok 1-2 gange om dagen.
 3. I tilfælde af en allergisk reaktion anvendes specialdesignede lægemidler (Tavegil, Suprastin).
 4. Måske har brug for smertestillende midler (Ketanov).

En interessant kendsgerning! I de fleste tilfælde er omkostningerne ved proceduren afgørende. Forvent ikke store resultater fra budgetskønhedssaloner.

Ikke dårligt har vist sig salve Bepanten, Pantoderm, redningsmand. Forresten, når man besvarer spørgsmålet, hvad der endnu er mere effektivt at smøre øjenbryn efter anvendelse af tatovering, er eksperter enige om, at 3% tetracyclin salve ville være en ideel løsning.

Øjenbryn pleje efter tatovering med hjemmet retsmidler

Du kan tage sig af din ansigtshud, efter at du har anvendt permanent makeup ved hjælp af hjemmets kosmetik. Dog skal de udelukke tilstedeværelsen af ​​alkohol i sammensætningen.

Mint decoction kan gnides ind i øjenbrynene efter proceduren

Ofte hjemme hjemme til hjælp fra traditionel medicin. Opskrifter baseret på medicinske planter helbreder helt epidermis og fremmer hårvækst.

Sådanne naturlige afkog og masker er ret egnede:

 1. Stærk afkog baseret på mynte eller kamille blomster. Det gnides forsigtigt ind i øjenbrynene med en bomuldsstynge (flere gange om dagen).
 2. Rød creme med gulerødder hjælper huden med at komme sig bedre end den tidligere metode.
 3. Medicinsk søm.

Mange piger taler tværtimod om hvad, og hvad er umuligt at smøre øjenbryn efter proceduren for tatovering.

Foruden alkoholholdige lotioner er det forbudt at anvende almindelig fedtfløde.

Funktioner pleje afhængigt af årstiderne

Få mennesker ved, at reglerne for genoprettelse af beskadiget hud i virkeligheden varierer efter årstiden. Derfor skal du huske for vinterpleje:

 • lange gåture på gaden er forbudt, det er ikke nødvendigt at tillade obvetrivaniya af personen;
 • beskadiget hud absorberer langsomt fugt, så du kan ikke påføre nogen fugtighedsgivende midler eller vaske umiddelbart før du går ud;
 • Det er forbudt at tage varmt bad procedurer umiddelbart efter at komme fra gaden (et skarpt temperaturfald vil påvirke den skrøbelige epidermis negativt);
 • Du kan drikke et kursus af vitaminer, også glem ikke om antivirale lægemidler og antibiotika.

Som en mulighed, hvis du ikke kan bestemme hvad du skal smøre øjenbryn efter tatovering, så på internettet kan du finde mange nyttige tips om dette emne.

Om sommeren kan tatoveringen give mulighed for hurtig udbrændthed.

Du bør bruge beskyttende creme fra solens stråler, lette vitamin cremer og salver der fjerner den inflammatoriske proces.

Hyppige fejl i valget af hjælpemidler

Når man vælger et produkt, der skal tage sig af huden i genopretningsperioden, skal man huske at kun panthenolbaserede lægemidler er tilladt.

Smøre øjenbryn bør være baseret på panthenol creme

Det bør også mangle nogen afklarende komponent. Et sådant værktøj er bedre at vælge i den samme salon, hvor tatoveringsproceduren finder sted.

Castor, havtorn og lignende olier er i dette tilfælde forbudt.

De vil trække pigmentet ud af huden, med det resultat at slutresultatet ikke vil være som ønsket. Øjenbryn taber betydeligt farve.

Forbudte stoffer baseret på hormoner såvel som hydrogenperoxid. Det er bedre ikke at smøre svækkede øjenbryn efter en tatoverings session med noget, end med disse midler. De vil kun forværre situationen og udvikle den inflammatoriske proces.

Ubehagelige konsekvenser af forkert pleje

Fejl i pleje af permanent øjenbryn makeup i løbet af opsving perioden kan være resultatet af forskellige uforudsete komplikationer.

Castorolie vil trække i pigment

Det sker imidlertid, at det endelige resultat ikke opfylder forventningerne på grund af fejl fra en uerfarne mester. Følgende ubehagelige situationer kan opstå:

 1. Farve ujævnt over hele øjenbrynens område. Det er muligt, at antibiotika og hormoner var til stede i sammensætningen af ​​plejecremerne. Tvinge at slippe af med skorpe kan også forårsage tab af farvestof pigment.
 2. Langvarig betændelse. Skylden i denne mester er enten at komme ind i området af tatovering infektion.
 3. Skift pandefarve (blålig, grønlig farve). I dette tilfælde blev alkoholbaserede lotioner brugt, eller pigen blev i lang tid udsat for direkte sollys.
 4. Puffiness og allergisk reaktion. Alkoholholdige drikkevarer eller individuelle egenskaber hos organismen kan bidrage.

For at realisere din drøm om en smuk tatovering øjenbryn i livet, skal du strengt følge alle lægenes forskrifter. Desuden er det bedre at bruge mere tid, men at finde en specialist med stor erfaring. Skimp på en sådan procedure er heller ikke værd.

Kun under disse forhold kan du få et attraktivt udseende og beundrende blik af andre.

Hvis du vil vide, hvordan du plejer dine øjenbryn efter tatovering, se denne video:

Følgende video vil fortælle om øjenbryn-tatoveringskorrektion:

Denne video viser, hvordan du holder øje med dine øjne efter påføring af en tatovering på dine øjenbryn:

Hvorfor smøre øjenbryn efter tatovering, og hvad betyder det for dette at vælge

Når kvinden har lavet en tatovering af øjenbryn, kommer der den vigtigste fase af hudhelbredelse i området med at tegne billedet. Kompetent øjenbrynspleje vil reducere risikoen for uønskede effekter. Disse omfatter hævelse, betændelse, rødme.

Permanent make-up - en procedure, der kræver omhyggelig pleje i tre til ti dage efter dens gennemførelse. Umiddelbart efter sessionen svulmer huden og bliver betændt. Skønhedseksperter anbefaler brugen af ​​midler, som fremmer regenerering af huden.

Det første trin er en grundig desinfektion. Bakterier sparer ikke rindende vand eller simpel sæbe. Chlorhexidin eller Miramistin bruges normalt til desinfektion. Forskning bekræfter, at begge stoffer er effektive antiseptika. Sandt nok har chlorhexidin og dets analoger en betydelig ulempe - overdreven overdrypning.

Det andet element i plejen af ​​øjenbryn efter tatovering er anvendelsen af ​​en creme, gel eller salve indeholdende panthenol. Takket være det aktive stof dexpanthenol finder helingen af ​​beskadiget hud, dyb næring og blødgøring sted.

Hvorfor det er så vigtigt at fugtgøre øjenbryn efter tatovering:

 1. På det sted, hvor nålen rører, dannes en blodtumor - et stof udskilles som følge af hudens beskyttelsesreaktion. Efter tørring vises en skorpe. Den forsvinder om 4-5 dage, men denne proces vil fremskynde et passende stof.
 2. Under helingen er sandsynligheden for ødem eller allergi høj.
 3. Sårhelende salver er effektive mod revner og mulig ardannelse.
 4. Hvis øjenbrynspleje er blevet valgt korrekt, vil skorsterne hurtigt forsvinde, og det indførte pigment vil bevare farve og lysstyrke.

Regenereringstiden varer normalt ikke mere end 10 dage, hvilket betyder at brugen af ​​helbredende midler er tilladt i denne periode. Det er nok at anvende de nødvendige præparater med et tyndt lag omkring 4-5 dage flere gange om dagen, indtil tørre skorper helt falder.

Effektive midler

Nogle gange efter at have fuldført proceduren, giver skønheden sig selv et rør med et stof, der skal påføres irriteret hud i de næste par dage. Hvis mesteren ikke gav anbefalinger og klare midler, skal du selv vælge det.

Først skal du vurdere hudens struktur og individuelle egenskaber (standardreaktionen af ​​stoffer, graden af ​​helbredelse og tilbøjelighed til at udvikle allergier). Almond, fersken, sesamolie, petrolatum, 3% tetracyclin salve betragtes som sikre for alle. Sidstnævnte bekæmper infektioner ved forsigtigt at påvirke de øverste lag af huden. Det skal bruges med forsigtighed, især til gravide og personer med nyresygdom.

Det er nyttigt at smøre øjenbryn med almindelig vaseline - det har ingen bivirkninger som kløe og irritation.

Kosmetologer anbefaler at bruge methyluracilsalve, Levomekol, Actovegin. Lignende midler - Redningsmand, Solkoseryl, Hydrocortisoncreme. Det hjælper anvendelsen af ​​konventionel hygiejnisk læbestift eller calendula olie på de beskadigede områder.

Det vigtigste er at sikre, at huden i disse områder ikke forbliver overdreven.

Det er mere bekvemt at smøre ikke med fingrene, men med en bomuldspinne. Forkert pleje fremkalder betændelse, misfarvning af pigmentet, forlænget ødem og en allergisk reaktion.

Bepanten

Populært gammelt middel i kampen mod tørhed og irritation af huden. Den aktive bestanddel er dexpanthenol. Komponenten trænger ind i de dybeste lag af huden og forårsager dens naturlige genopretning. Tilgængelig i form af en creme eller salve, mængden af ​​rør fra 30 til 100 g. Bepanten påføres efter en tatovering af øjenbryn med et tyndt lag 2-3 gange om dagen.

 • stimulerer selvudvinding af epidermis;
 • dyb fugtgivende
 • Provitamin B5 giver mætning og ernæring;
 • forebyggelse af kløe, rødme, allergier
 • bevarelse af hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

solkoseril

Den vigtigste aktive ingrediens er blodekstraktet af mælkekalve, uden protein (deprotein). Blandt hjælpematerialerne er fedtstoffer, vaseline, cetylalkohol. Mættet kompleks accelererer stofskiftet i væv, øger graden af ​​hudregenerering. Det anbefales at smøre "Solcoseryl" mindst 3 gange om dagen, indtil fuldstændig helbredelse af skorstenen efter et frisk mønster.

 • eliminerer tørring og rødme;
 • Regenererer hurtigt de øverste lag af huden
 • afbødning og kompleks ernæring
 • eliminering af kløe;
 • forlader ar og ar efter proceduren.
 • desinficerer ikke såret;
 • påvirker farvepigmentets kvalitet.

redningskrans

Balsam "Redningsmand" - et andet effektivt middel med antiseptisk virkning. Dette er et naturprodukt, det indeholder ikke nogen kemikalier. Hovedkomponenterne er aktive æteriske olier, vitaminer, havtornolie, bivoks, propolis osv. Det kan anvendes i et ret tykt lag på det område, der er skadet ved tatovering.

 • fremskynder helbredelse
 • indeholder ikke hormoner og antibiotika
 • der er en aktiv bakteriedræbende virkning;
 • olier i balsam blødgør huden.
 • forårsager en allergisk reaktion og irritation
 • olieagtig konsistens og ubehagelig lugt.

aktovegin

Det vigtigste aktive middel, som i tilfældet med "Solcoseryl" - hæmodiazat mælkekalve. Tilgængelig i form af en salve, creme eller gel, der bruges til at fremskynde metaboliske og regenerative processer i væv. Det forbedrer blodcirkulationen, det giver god helbredelse. Det er bedst at anvende værktøjet mindst 3 gange inden for 5 dage.

 • hurtig helbredelse, ingen ardannelse på huden;
 • bekæmper betændelse;
 • kan bruges selv under graviditeten (først rådfør dig med din læge).
 • den aktive komponent fjerner hurtigt latchen fra kroppen.

Afrejse afhængigt af sæsonen

For korrekt pleje af øjenbryn er det vigtigt at overveje, hvilken tid på året proceduren blev udført. Hvis tatoveringen af ​​øjne eller øjenbryn er lavet om sommeren, kan pigmentet hurtigt falme og misfarve. Anbefales ikke til længerevarende ophold i solen.

Hvis øjnene eller øjenbrynene tatoveres om sommeren, kan pigmentet hurtigt falme og misfarve

Ultraviolet stråling - fjenden af ​​skadet hud. Af samme grund forbyder kosmetologer at besøge solariumet i genopretningsperioden. Derfor om sommeren skal du desuden smøre konturerne af øjenbrynene med solcreme (SPF faktor skal være mindst 30). Egnede fedtfattige midler, der er rig på vitaminerne A og B.

Hvis proceduren er lavet om vinteren, skal du anvende en salve eller fløde efter tatovering af øjenbryn indeholdende antibiotika. God beskyttelse mod allergi - antihistaminer. Effektive olier, sårhelingmidler med en cremet tekstur. Om vinteren er huden særligt tilbøjelig til at tørre, chapping og flak. Derudover anbefales det ikke at anvende midlerne, før du går ud på gaden: huden vil inflame uden at absorbere medicin.

Hvad er bedre at ikke anvende

Beauticians anbefaler ikke produkter, der indeholder stærke stimulatorer til helbredelse: antibiotika og hormoner, som øger immuniteten. På grund af dem vil allergier, hævelse, kløe opstå, og pigmentet vil hurtigt blive fjernet fra kroppen. Det er ikke tilrådeligt at bruge baby creme i stedet for vaselin, især om sommeren. Det har en meget olieagtig konsistens og bidrager ikke til genopretningen af ​​huden.

Under forbudet betyder indholdet af alkohol, da de yderligere tørrer huden og irriterer det skadede område.

Til information tatovering og eliminere ar med brug af fortyndet pulver badyagi. Det er bedre at glemme det, hvis du ikke ønsker at få nye ar og svære allergier. I det 21. århundrede bruger lægerne en lasermetode til at fjerne en permanent. Laseren har forsigtigt og præcist indflydelse på tatoveringsområdet, og risikoen for at få ar i løbet af denne procedure er minimal.

Hvordan pleje øjenbryn efter tatovering?

Moderne kosmetologi giver det retlige køn en masse forskellige muligheder for korrektion og forbedring af udseende uden at ty til kirurgi. Blandt den store liste over tjenester værd at fremhæve en sådan procedure som tatovering øjenbryn, hvilket skiller sig ud en række specifikke aspekter, der kræver detaljeret overvejelse.

Særlige egenskaber

Efter at have udført en sådan procedure, skal en vis tid passere inden det ønskede resultat opnås, og det vil desuden være nødvendigt at udføre visse arbejder på plejen af ​​øjenbryn. Dette skyldes det faktum, at dette område af ansigtet efter tatoveringen er blevet mere følsomt, og at sikre korrekt pleje vil påvirke øjenbrynernes endelige udseende væsentligt. Processen med helbredelse og restaurering af huden er en integreret del af en sådan kosmetisk procedure.

I sig selv er permanent makeup faktisk forbundet med beskadigelse af det øvre lag af hud på ansigtet, så i den første uge efter tatovering vil huden have særlig opmærksomhed.

Teknologien til at anvende farvesammensætningen ligner på at udføre en tatovering - ved hjælp af en nål med en maling, er huden punkteret og efterlader pigmentet indeni.

Der er flere teknikker til at arbejde med øjenbryn:

 • hårteknik indebærer tegning af individuelle hår;
 • fjerning - farvning af epidermis under hårene.

På trods af egenskaberne ved denne eller den metode vil inflammationsprocessen, som oftest ledsages af rødme, hævelse af dette område af ansigtet og frigivelsen af ​​ichor, være et obligatorisk respons af huden. Dette medfører selvfølgelig ganske smertefulde fornemmelser, som vil være til stede efter at have besøgt specialisten i en vis periode.

Den kendsgerning, at en sådan procedure hjælper med at fremhæve for lyse eller tynde øjenbryn, give dem den nødvendige form, korrigere de naturlige ulemper eller fejltagelser i forbindelse med analfabeter plukning, kan tale for øjenbrynens tatovering.

Før der foretages tatovering, er der i de fleste tilfælde behov for en række forberedende foranstaltninger, da kvaliteten af ​​den permanente og helingsprocessen afhænger af tilstandens tilstand og hudtype. Som praksis viser, falder det mest effektive farvestof på epidermis af den normale type, som for olieagtig eller tør hud, i dette tilfælde skal du normalisere det.

Efter den permanente helbredelse tager omkring 14 dage, er det i denne tid ekstremt uønsket at tåle tatoveringen.

Det er nødvendigt at seriøst henvende sig til salonsalget og en specialist for at undgå risikoen for helbredsproblemer og opnå et resultat, som vil opfylde forventningerne. En professionel mester vil nødvendigvis have positiv feedback fra klienterne om hans arbejde, og han skal desuden have certifikater, der bekræfter sine kvalifikationer.

Det vil være rigtigt at give føreren et billede af de øjenbryn, der forventes som følge heraf. Således kan du hjælpe specialisten til at vælge deres form og skygge. I den professionelle salon vil mesteren rådgive om behandling, pleje og helingsproces efter introduktionen af ​​pigmentet, og vil også informere dig om hvordan man eliminerer risikoen for problemer efter tatovering.

Sikkerhedsforanstaltninger

Det er værd at fremhæve en række anbefalinger, der skal følges efter proceduren. Da det er forbundet med hudskader, vil der blive dannet skorper i dette område i de første par dage, og epidermis vil kløe. Skorpen bør ikke afvises, fordi den er fyldt med dannelsen af ​​lysere områder på den farvede del, hvilket vil føre til et heterogent resultat af tatoveringen. I løbet af den første uge er det nødvendigt at afholde sig fra følgende manipulationer med ansigt og øjenbryn zone:

 • ikke gnide dit ansigt med dine hænder eller et håndklæde, du kan forsigtigt få din hud våd efter at have taget hygiejneforanstaltninger;
 • kontakt med epidermis med damp bør undgås, derfor skal ture til sauna, bad og varmt bad midlertidigt opgives;
 • det er umuligt at lægge kosmetik på øjenbrynene;
 • øjenbryn kan ikke plukkes ud;
 • behandler ikke dette område med lotioner, cremer eller andre formuleringer indeholdende alkohol;
 • Eksponering af direkte sollys, vind og havvand til tatoveringen bør undgås.

Overtrædelse af nogen af ​​de ovenstående forskrifter kan strække helingsprocessen i længere tid, samt fremkalde en uforudsete hudreaktion - irritation, hævelse, rødme.

Generelle tips

Specialister-kosmetologer giver nogle anbefalinger om, hvordan man plejer øjenbryn efter tatovering. Det er værd at bemærke de grundlæggende regler.

 • Umiddelbart efter proceduren er det nødvendigt at give maksimal hvile til huden, da dette område vil blive hævet og betændt.
 • I forbindelse med udførelse af hygiejneprocedurer er det værd at bemærke at rense øjenbrynsområdet med sæbe og almindeligt vand fra den centrale vandforsyning. Første gang du skal tørre dit ansigt med kogt vand eller kosmetisk mælk til desinfektion, der ikke indeholder alkohol.
 • For at lindre smerte kan du tage smertestillende midler. Men hvis smerten er udtalt og langvarig, skal du straks kontakte en læge.
 • Beauticians anbefaler yderligere behandler tatovering fixer farve. Men inden du påfører det obligatorisk, er det nødvendigt at teste sammensætningen på huden, for eksempel på armen, for at eliminere risikoen for en allergisk reaktion.
 • Efter proceduren vil den beskadigede epidermis være tilbøjelig til tørhed. Derfor er det ved hjælp af kosmetiske bomuldspuder det værd at anvende creme til øjenbrynene, der har en fugtgivende virkning, men ikke tilstopning af porer. Som et billigt og effektivt alternativ til sådanne formuleringer kan almindelig petrolatum anvendes. Periode med behandling af sådanne midler vil individuelt bestemme mesteren.
 • For hurtigt at komme ud af skorpe og fremskynde processen med at genoprette epidermis, kan du desuden bruge antiinflammatorisk salve. Velprøvet sammensætning "Bepanten."

Ca. en måned efter proceduren er det nødvendigt at besøge specialisten igen for at udføre korrektionen af ​​permanent makeup.

Periodiske besøg hos mesteren er nødvendige for at bevare formen på øjenbrynene i deres oprindelige form, for i løbet af tiden vil hårene vokse, der befinder sig udenfor den formede kontur, og de skal fjernes forsigtigt med pincet. For lange hår trimmet, så de ikke børster.

Med hensyn til farven på øjenbrynene, så i de første måneder vil det være ret mættet, men med tiden bliver skyggen mere "blød". Som regel vil den forblive på huden i ca. seks måneder. Derudover kan øjenbryn farves med dekorative kosmetik - en blyant eller maling. For at forlænge levetiden for farve kan du smøre det permanente med kosmetiske olier, f.eks. Mandel. Øjenbryn farvekorrektion kan udføres ikke tidligere end i en måned.

Hvordan fremskynde helingsprocessen?

For ikke at skade den naturlige proces med at genoprette huden efter tatovering, er det værd at forstå, at skader på huden efter punktering er strammet, og sårets kanter exfolierer i form af skorper, som forårsager ønsket om at rive dem så hurtigt som muligt. Men sådan hast er fyldt med udseendet af ret alvorlige problemer:

 • hvis skalaen ikke har tørret helt op, så har man fjernet det for tidligt, er der risiko for at fjerne en del af cellen med et farvestofpigment, som følge heraf vil tatoveringen have en uensartet farve;
 • en mere alvorlig komplikation kan være en infektion, fordi disse dele af epidermis midlertidigt virker som en specifik barriere, der blokerer penetrering af snavs og mikrober i de ufærdige sår. Derfor er det usandsynligt, at det vil være muligt at fremskynde helbredelsen på denne måde, men det vil være omvendt.

Der er dog flere tips, der overholder hvem du kan fremskynde helingsprocessen. Der er en række funktioner i sådanne procedurer baseret på årstidens udførelse af øjenbrynstatovering. Dette skyldes den specifikke tilstand af huden og menneskets immunitet om vinteren og om sommeren. Baseret på dette er der foretaget visse tilpasninger til plejeprocedurerne.

Om sommeren i varmt og solrigt vejr opstår der en mere aktiv frigivelse af subkutant fedt, hvilket resulterer i, at epidermis er tilbøjelig til inflammatoriske processer. Hvad angår UV-strålerne, bidrager de til hurtigere fading af malingen.

Under hensyntagen til ovennævnte egenskaber, for at sårene skal helbrede om sommeren så hurtigt som muligt, bør følgende tips følges.

 • Det er nødvendigt at lægge beskyttelsesforbindelserne på huden mod solen. De første par uger bør du undgå at solbade, det er godt at bruge hatte, der gemmer dit ansigt fra solen.
 • Om sommeren er det værd at ændre sammensætningen af ​​din kosmetiske taske, og erstatte fedt cremer med fugtgivende produkter med vitaminer.

Det er nødvendigt at købe midler for at reducere hævelse og inflammatoriske processer i øjenbrynsområdet.

Med hensyn til perioden med koldt vejr, om vinteren bliver huden meget tør. Desuden lider epidermis regelmæssigt af temperaturudsving, hvilket negativt påvirker tilstanden af ​​permanent makeup. Svækket immunitet vil heller ikke være i stand til at tilvejebringe hurtig genopretning af huden efter proceduren. Hjælp i denne situation kan være som følger.

 • For dem, der har svækket immunforsvar, er det bedst at først begynde at tage støtte og profylaktiske lægemidler. Hertil kommer, at undgå forskellige problemer med huden hjælper med at tage antihistaminer.
 • Masker eller cremer, der indeholder vitaminer i deres sammensætning, for eksempel A eller E, kan fremskynde helbredelse. Det kan også være vitaminkomplekser.
 • Før du går udenfor, skal cremen påføres ansigtet mindst en time. Derudover bør overkøling og overophedning af ansigtet undgås.

Ved brug af petroleums gelé eller baby creme til fugtighed skorpen, er det værd at bemærke, at laget af det påførte middel skal være tyndt, ellers kan våde skalaer fremkalde en inflammatorisk proces på huden.

Blandt det store antal anbefalinger til helbredelse af øjenbryn efter en tatovering kan du finde oplysninger om brugen af ​​sådanne midler som "Redningsmand" eller "Solkoseryl."

Sådanne retsmidler bør behandles med forsigtighed, da hovedegenskaberne ved sådanne produkter er evnen til at tvinge kroppen til at udvikle lokal immunitet, og i tilfælde af pigmentet under huden kan uventede reaktioner forekomme, når kroppen begynder at afvise sammensætningen under huden.

Konsekvenser af ukorrekt pleje

Desværre er der nogle gange ekstremt negative konsekvenser af tatoveringens udførelse på grund af fejl i plejen af ​​dette område af ansigtet efter proceduren. Det er værd at bemærke følgende punkter.

 • Den resulterende pandefarve bliver ujævn. Årsagen til sådanne situationer, med undtagelse af mesterens fejl, kan være brugen af ​​cremer eller andre formuleringer, som omfatter hormoner eller antibiotika. Sådanne produkter blokerer penetrationen af ​​farvestoffet under huden, som følge heraf vil farven på den permanente vil blive ujævnt fordelt.
 • Alvorlig betændelse i huden. Sådanne tilfælde kan opstå på grund af brugen af ​​ikke-sterile materialer og instrumenter under proceduren samt på grund af analfabeter, især når brug af desinfektions cremer blev forsømt. Derudover øger sandsynligheden for, at mikrober indtrænges i uhelte områder af huden, overtrædelsen af ​​anbefalinger vedrørende sollys i de første uger efter tatovering samt manglende overholdelse af grundlæggende hygiejneprocedurer. Dette gælder brugen af ​​almindeligt ledningsvand for at behandle huden kort efter at have besøgt kosmetologen.
 • Væsentlig ændring i den permanente skygge. En sådan proces kan forårsage anvendt antibakterielle lægemidler, ultraviolet lys og behandling af øjenbrynsområdet med alkoholholdige forbindelser.
 • Dannelsen af ​​ødem og allergiske reaktioner på huden. Sådanne manifestationer forekommer under anvendelse af formuleringer til øjenbryn uden først at kontrollere kroppens respons på stoffet og dets kontakt med permanent sminke.

Alt om den rigtige pleje efter proceduren med permanent øjenbryn makeup, se nedenfor.

Laser hårfjerning med alexandrit laser og dens forskelle

12 måder at bruge hydrogenperoxid til de mest usædvanlige formål