Om aggressivitet

For konceptualitet - den berømte figur:

1 - Bladeafgang (eksponering) - afstanden mellem knivets kant og tangenten til barberhovedets hoved
2 - mellemrum - afstanden mellem bladet og knivstøtten
3 - span (span) - afstanden mellem kanten af ​​bladet og kanten af ​​beskyttelsen
4 - Garda (vagt) - en del af barberhovedets bund, der også beskytter ansigtet fra bladet.

Et af de vigtigste kriterier ved valget af en maskine sammen med prisen er aggressivitet.

Alle har hørt om maskinens "aggressivitet": nybegyndere og våde barberer, erfarne barber- og barberguru.

Men at forstå blandt maskinerne - hvor noget aggressivitet - især i starten, er ikke så let.

Faktisk måske det berømte udenlandske Badger forum Blade for bekvemmeligheden af ​​razvomomanami kommunikation blev udviklet skala aggressivitet. Snarere betinget, men det samme er det bedre end ingenting. Et eller andet sted læser jeg endda disse ord om denne tabel: "internationale standarder for aggressivitet"))
..Nå... du kan kalde dette hjemmelavede bord og internationalt, men du bør ikke behandle det som en standard, der er obligatorisk for producenterne.
Generelt var det antaget, at aggressiviteten for at navigere i barberingsdiversiteten
Muhle R89 = 3,5
iKon Standart = 4.0
Parker 26C = 4,0
Muhle R41 = 9,5

* Nedenfor finder du en oversigt over aggressiviteten af ​​de mest almindelige maskiner. Nogle af de "fælles" du (som mig) vil overhovedet være ukendte, hvilket ikke er overraskende, givet geografi af forfatterne af bordet.

Bemærk: Som du forstår, er det umuligt at præcis bestemme aggressivitet, det er altid en slags konvention, en antagelse. Og værdierne kan svinge inden for grænserne af den betingede fejl på 0,5 (det blev bestemt i samme forum). Hvis det står "aggressivitet 4,0", betyder det derfor, at aggressivitet er omtrent lig med de konventionelle værdier fra 3,8 til 4,2.
Efter min mening svarer de værdier, der er skrevet som denne: "aggressivitet fra 4,0 til 4,5". Men det er generelt ikke så vigtigt for at forstå, om du har brug for en eller anden maskine.

Maskins aggressivitet bestemmes af flere parametre, blandt hvilke en af ​​de vigtigste er spalten. Også påvirke maskinens aggressivitet:
- tyngdepunktets placering
- maskinens hovedvægt
- valget af bladet,
- håndtag længde
- håndtere vægt
- hænder )

Med hensyn til de mere aggressive opencombs (åben kam), vil jeg citere udtalelsen fra den hæderlige barber swlad fra et af fora:

"Faktisk er udtalelsen fra de mere aggressive åbner velkommen. Tag en åben kam fra Merkur og deres klassiske 34C - og denne myte bliver straks brudt i stykker. Deres åbne kam er mindre aggressiv end den lukkede (på trods af at den lukkede er langt fra den mest onde). Maskens aggression bestemmes ikke af tændernes form, men af ​​de geometriske parametre (se det meget kendte billede, som venligt blev taget til grenhovedet). Den vigtigste parameter er afstanden (den ene under nummer 2), jo større afstanden mellem kniv og vagt er, desto mere aggressiv er maskinen. Derfor er den nemmeste og mest effektive måde at øge aggressiviteten på maskinen at løfte bladet over vagten ved at shimme (sætte et eller to udskårne blade eller specielle metalplader under hovedbladet). Bladoverhæng (1) påvirker især barbers komfort og evnen til at variere arbejdsvinklen på maskinen over bredere grænser. Et spænd (3) er direkte afhængig af spalten. Derfor er den eneste virkelige forskel mellem kammen og det lukkede hoved, at det bliver mindre tilstoppet og virker mere effektivt langs de voksne børster. "
Slutningen af ​​citatet.

Aggressive maskiner giver dig mulighed for at opnå den mest glatte barbering, men sammen med aggressivitet øger sandsynligheden for nedskæringer, irritation og indgroet hår (bamp).

I kombination med et passende blad (her skal alle selvstændigt søge efter deres favoritter), når man barberer med en mere aggressiv maskine for at opnå den berygtede BBS, kan to passere være tilstrækkelige.

Mindre invasive værktøjer mere undskyldelig fejl, tillader begyndere lidt pres på maskinen - som i princippet ikke er værd at gøre overhovedet: i stand til hænderne på den rigtige maskine med et ordentligt udvalgte klinge barberinger under sin egen vægt.

Promised bord af aggressivitet fra forumet Badger Blade:

Om PEARL og PARKER:

Deepak Grover, ejeren af ​​Parker, da vi spurgte ham om aggressivitet, fastslog graden af ​​aggressivitet af hans maskiner:
- "sommerfugle": lav aggressivitet
- klædt kam: medium aggressivitet
- åben kam: stærk aggressivitet

Så uden nogen tal.
Der er tal "tildelt" til denne eller denne maskine af brugere, men for at kalde dem korrekte tillader det ikke for stort en række meninger.
Vi kan kun sige, at der inden for række af maskinhoveder ikke er anderledes.
Og jeg kan tilføje til blaziru: Parker 26C er blødere end Fatip Piccolo, og Fatip Piccolo er igen mindre aggressiv end Muhle R41.

I princippet gælder alle ovenstående for de mere populære (tilsyneladende på grund af prisen) perle barbermaskiner. Men med dem er det lettere - et stort antal brugere på en eller anden måde sætter tallene og det viste sig en slags drejebord.

T-razor aggressivitet

Når man køber en t-formet barberkniv, ud over omkostninger, er aggressiviteten et vigtigt valgparameter. Under dette udtryk forstår de bladets evne til effektivt at skære stubben, og som navnet antyder, angiver det, hvor forsigtigt det er at skubbe bladet over ansigtet.

Med en aggressiv barbermaskine kan du opnå den bedst mulige barbering. Hårene skæres tættere på roden, og hvis du vælger et passende blad, er der kun to passager nok. På den anden side øger brugen af ​​en sådan maskine risikoen for udskæringer, irritation af huden, indgroet hår.

T-shki med mindre aggressivitet tillader at undgå mikrotraumas og er mere tolerante over for fejl og mangler ved udstyr. Begyndere uden risiko, kan selv en lille smule tryk på en maskine, selv om naturligvis at gøre det ikke det værd, fordi med god teknik og barbere korrekt samlet op et barberblad skærer håret under deres egen vægt.

Tegning fra internettet. (1) Blade overhæng - afstanden mellem knivets kant og tangenten til barberhovedet. (2) Afklaring er afstanden mellem bladet og knivstøtten. (3) Span - afstanden mellem kanten af ​​bladet og kanten af ​​beskyttelsen. (4) Garda er en del af bunden af ​​barberhovedet, der også beskytter ansigtet fra bladet.

Graden af ​​aggressivitet af maskinen bestemmer dens geometri, men det er umuligt at sige utvetydigt hvilken parameter er hovedparameteren i sin evaluering. Indikatoren påvirkes af:
• clearance (jo større er det, jo mere aggressiv er barbermaden);
• Knivhovedet (analogt, et større overhæng indikerer en højere aggressivitet);
• hovedvægt
• placering af tyngdepunktet i maskinen
• Håndtagets vægt og længde (tungt og langt håndtag giver dig mulighed for mere præcist at justere vinklen mellem hudoverfladen og det udragende blad. Det korte håndtag har bedre manøvredygtighed);
• et barberblad og den rigtige barberingsteknik.

I modsætning til popular tro påvirker hovedtypen ikke denne indikator. Både "lukkede" og "åbne" barbermaskiner kan ligeledes være både bløde og aggressive (i nedenstående tabel kan du se, at de lukkede Merkur razorer er for eksempel mere aggressive end den åbne, og Muehle har det modsatte - "lukket" R89 er blødere end "åben" R41).

Aggressivitet er en noget betinget, hvis ikke subjektiv, koncept. Du kan forstå, hvad barbering med en bestemt maskine kan være, måske kun i praksis eller ved at bruge erfaringer og tilbagemelding fra andre - fordelene vil blive fundet på internettet, næsten alt. De populære udenlandske ressourcer til barbering, har brugerne selv skabt en pivottabel, hvor det skønnes, aggressivitet t-nis på en skala fra 1 til 10 (hvor 1 - mild, og 10 - den mest "onde"). Her er nogle vurderinger fortjent af nogle populære modeller:

Vi gentager: Bestemmelsen af ​​graden af ​​aggressivitet er i det hele taget betinget, derfor kan dataene i denne tabel ikke kaldes ultimative sandheder. I stedet giver de en generel ide om spørgsmålet.

Forresten, i nogle T-formede maskiner, som Merkur Futur og Merkur Progress, kan du justere vinklen på bladet, det vil sige, når du drejer knappen, kan du ændre angrebsvinklen og aggressiviteten i overensstemmelse med dine behov (f.eks. Gøre barbermaskinen mere aggressiv i første omgang og i den afsluttende fase af barberingen sæt det til blød tilstand).

Disse er fremragende maskiner, for deres mangler er det muligt at tildele, måske kun de høje omkostninger.

Bordet af aggressivitet af barbermaskiner: leder efter din grad

Når man køber en barbermaskine, skal man i tillæg til omkostningerne være opmærksom på indikatoren for graden af ​​aggressivitet. Dette koncept tager højde for muligheden for et kniv til at barbere stubb kvalitativt. Derfor bliver det klart, hvordan man skal være forsigtig, når man bruger den.

En aggressiv barbermaskine kan vise det bedste resultat for en glat barbering. Alt hår er barberet tæt på roden og et par bevægelser er nok til at holde huden renskåret. Det samme blad fører imidlertid til hårvækst, hudirritation og nedskæringer.

Bord af aggressivitet barbermaskiner

En aggressiv maskine giver glat hud, mens en mindre aggressiv er i stand til at tilgive fejl og mangel på teknologi. Dette giver dig mulighed for at barberke sikkert, selv om det ikke sikrer den perfekte kvalitet og hastighed af proceduren.

Raketsens aggressivitet påvirkes af:

 • clearance - jo større afstanden fra bladet til bunden af ​​understøtningen er, desto mere aggressiv bliver anordningen;
 • blade overhæng - en større kant betyder en højere grad af aggressivitet;
 • maskinens hovedvægt
 • tyngdepunkt
 • vægt og længde af håndtaget. Det massive håndtag gør det muligt at styre vinklenes vinkel i forhold til huden. Det lille håndtag drejer;
 • knive i maskinen og teknikken til barberingsprocessen.

Konventionelt skabte brugerne et bord med aggressivitet af barbermaskiner, hvor denne værdi vurderes på en skala fra 1 til 10. Her er den blødeste barberkniv taget som 1 og 10 bedømt som den mest aggressive.

Det antages, at aggressivitetsindekset påvirker typen af ​​hoved. I praksis ser alt lidt anderledes ud. Lukkede og åbne crest muligheder kan være bløde og samtidig aggressive.

Bløde barbermaskiner er den bedste mulighed for at udforske T-formede barbermaskiner. De er velegnede til mænd med følsom hud, som er tilbøjelige til irritation og rødme efter barbering. En af de bedste muligheder ville være Feather Popular. Den største ulempe ved sådanne maskiner kan betragtes som et lille mellemrum. Denne mulighed er absolut ikke tilfreds med ejerne af tykke og stive børster.

Den gennemsnitlige aggressivitet barbermaskiner er alsidige. De passer til både begyndere og ejere af stive børster. Bladene i sådanne apparater barberer håret hårdt uden stor risiko for nedskæringer og irritation.

For tykke børster, samt for elskere af barbering om nogle dage, har du brug for en aggressiv maskinmodel. Det er ret farligt at bruge og kræver en vis færdighed.

En ekstremt aggressiv barberkniv kan ikke betragtes som nøglen til succesfuld fjernelse af håret, selve bladet spiller en vigtig rolle. Hvis den er valgt korrekt, kan den anvendes 3-4 gange. Moderne knivbelægninger er:

 • platin;
 • krom;
 • teflon;
 • keramik;
 • wolfram;
 • blandet type (krom - platin).

Der er muligheder uden belægninger, der er mærket Stainless Stell.

Vi vælger en barbermaskine

I dag, som tidligere, er mode til T-formede maskiner vendt tilbage. Til salg er et ret stort udvalg af sådanne værktøjer. Når du vælger en maskine til dig selv, skal du være opmærksom på:

 • skåret type (kam). Den kan lukkes (lukket kam) og åben (åben kam) klippe. En åben type maskine anbefales til begyndere, da den er i stand til at udføre en blød barbering af hår. Lige skær er farligere, så denne mulighed passer til en erfaren bruger. Der er også en kombineret type barbermaskine. I dette tilfælde har den ene kant en åben snit, og den anden har en lukket snit;
 • Maskinvægt er også en vigtig parameter i valget af varer. En tung maskine vil være i stand til at bevæge sig under sin egen vægt og vil ikke kræve yderligere tryk.

Klassiske maskiner kan bestå af 2 eller 3 dele. Maskinhoveder kan købes separat og skiftevis på hvert trin i barberingsprocessen. Deres eneste ulempe er varigheden af ​​forberedelsen af ​​maskinen til arbejde.

Der er en barbermaskine med et butterfly lock system. Et sådant system er pålideligt og let at bruge. Bladet kan indlæses let og hurtigt, men der er ingen mulighed for at udskifte hovedet. Maskiner med et sommerfuglsystem er meget ubelejlige ved montering og demontering af en rengøringsanordning.

Twisted og straight head shavers er tilgængelige. I det første tilfælde er enheden meget praktisk og praktisk. Det snoet hoved roterer og manøvreres i alle retninger så hurtigt, at processen med barbering af børsterne bliver hurtig og sikrer hårfjerning i en vis vinkel. Et lige hoved vil være mere godartet, det vil ikke slippe af med håret i et tryk, men det vil spare dig for unødvendige nedskæringer.

Fordelene ved at bruge T-formede maskiner:

 • dets anvendelse garanterer et kvalitetsresultat, da proceduren indebærer den foreløbige afkobling af børstehårene;
 • Raketeknikken indebærer en mindre mængde kontakt mellem bladet og overfladen af ​​den behandlede hud, hvilket har en dramatisk virkning på dens tilstand;
 • en række modeller gør det muligt for hver enkelt person at vælge den mest passende mulighed;
 • rigtige pengebesparelser, fordi knive til en sådan maskine er meget billigere.

Men ulemperne kan tælles:

 • lidt mere tid til proceduren
 • behovet for visse færdigheder.

Når du beslutter dig for køb af en barbermaskine, skal du overveje ikke blot det stilfulde design, skønheden, men også pålideligheden af ​​enheden. Barberingsudstyr har tjent deres ejere i flere årtier. I denne henseende bør du være opmærksom på, at modellerne ikke er de billigste kategorier, at bruge en barbermaskine hver dag med glæde.

Razor aggressivitet bord

Klassisk barbering fortsætter med at opleve en genfødsel i kølvandet på dens popularitet. Flere og flere mænd skifter til klassiske T-formede barbermaskiner med multi-blad. Men hvad tiltrækker mænd til en dobbeltsidet barbermaskine? Lad os analysere.

De lavede en lille passage med en barbermaskine, og fornemmelsen som om huden var blevet taget af, og enhver berøring følte smertefuldt. Velkendt? Nå, det kaldes en forsømt form for træthed. Det er nemt at få det, men ikke så meget at slippe af med.

Aggressivitet - hvordan man vælger en t-formet barbermaskine

Når du vælger din første T-formede maskine, skal du fokusere ikke kun på pris, fabrikant og design. Måske er et af de vigtigste kriterier barbermaskinens aggressivitet, det bestemmes af flere parametre: typen af ​​snit, maskinens vægt, håndtagets længde, knivene og andre. Læs mere om hver i artiklen.

 • vigtigste
 • artikler
 • T-formet barbermaskine
 • Aggressivitet - hvordan man vælger en t-formet barbermaskine

Når du vælger din første T-formede maskine, skal du fokusere ikke kun på pris, fabrikant og design. Måske er et af de vigtigste kriterier en razors aggressivitet, det bestemmes af flere parametre.

Snittetype (højderyg)

Dette er designet af barberhovedet "hoved", som igen er tilfældet med en lukket (lukket kam) og åben (åben kam) snit. I det første tilfælde giver maskinen en sikrere og blødere fjernelse af børstehår - denne mulighed er perfekt til dem, der bare skifter til en våd barbering. Et klassisk eksempel på en sådan maskine er den legendariske MUEHLE R89-model.

Med et åbent snit rager kniven lidt over kammen, som i modellen MUEHLE R41. Dette giver dig mulighed for hurtigt at opnå perfekt glathed i færre passerer, men kammen beskytter ikke mod nedskæringer og barbering med en sådan barbermaskine kræver mere dygtighed. Denne form for skæring betragtes som mere aggressiv, og nogle producenter til tider endog ligner barbering med forsigtighed.

Til venstre er en model med en lukket cut MUEHLE TRADITIONAL R89,
til højre - aggressiv åben cut MUEHLE TRADITIONAL R41

Der er også en kombineret type T-formet maskine, hvor den ene side af hovedet har et åbent snit og den anden er lukket. Det skal bemærkes, at barberskrabere med lukket snit ikke er barbermaskiner udelukkende til begyndere. Fans af klassisk våde barbering har ofte i deres arsenalmaskiner med både åbne og lukkede skær. Forresten er det slet ikke nødvendigt at købe flere barbermaskiner; i MUEHLE serien af ​​barbermaskiner og tilbehør er der en udskiftelig dyse af den krævede form for snit, der passer til alle MUEHLE håndtag.

MUEHLE T-barbermaskinen kan købes separat med en nødvendig cutter.

Maskinvægt og stoklængde

Dette er en anden faktor, der påvirker aggressiviteten af ​​barbering. En tung maskine gør det muligt for barbermaskinen at bevæge sig på bekostning af sin egen vægt og hjælper med at slippe af med vane at presse på bladet (som i princippet bør undgås, da dette kan føre til udskæringer og hudirritationer). Jo længere håndtaget jo mere præcist du kan styre vinklen på maskinen i forhold til huden. Ideelt set bør den være 30 °, samtidig er det korte håndtag mere manøvrerbart. I MUEHLE er der modeller af T-formede maskiner, ikke kun med en konventionel, men også med et udvidet håndtag, dette er R41 Grande og R89 Grande.

Standardhåndtaget betragtes som mere manøvrerbart, og den lange er mere praktisk til styring af barberingsvinklen.

Bladet

Dette er også en af ​​de vigtige faktorer, da forskellene fra forskellige fabrikanter adskiller sig. Der er blødere, som MUEHLE, hårdere som Derby Extra, og virkelig hårdere og mere aggressive som Feather.

Derudover påvirker følgende faktorer aggression:

 • selve barberskærens vægt (jo tungere, jo mindre indsats skal anvendes);
 • Placering af tyngdepunktet (hvis det er tættere på kammen, så er trykket på bladet mere);
 • barberingsteknik.

Sammenfattende vil jeg gerne bemærke, at nykommere stadig anbefales at starte med mindre aggressive modeller med lukket snit, og for dem, der er mere erfarne, anbefaler vi dig at tilføje et åbent snit til din arsenal med en barbermaskine eller prøve en model med et udvidet håndtag.

Sikkerheds barbermaskiner: beskæftiger sig med aggressivitet

Et af de første kriterier, der interesserer vores kunder, når de køber en barberkniv, sammen med pris og udseende, er dens aggressivitet. Lad os se, hvilken slags barbermaskiner der kan betragtes som bløde, mellemstore og aggressive, og hvor meget en erfaren T-bar-bruger skal bruge hver af dem. Tværtimod bør barbermaskinens valg ikke være en "quest" for at finde en passende aggressivitet, men et bevidst valg baseret på stivheden af ​​børster og hudtype.

Ifølge den almindelige klassificering bestemmes aggressiviteten af ​​en barbermaskine af følgende hovedfaktorer:

 • Blade clearance - det vil sige afstanden mellem selve bladet og barberkammen. Jo større det er, jo mere aggressivt er barbermaskinen - huden udsættes for større påvirkning, og dermed øges chancen for at skære dig selv.
 • Installationsvinklen på bladet i barbermaskinen. Erfarne brugere foretrækker ofte barbermaskiner med en særlig hældningsvinkel på bladet, hvilket gør det muligt at kontrollere bladets kontakt med huden bedre.
 • Shaver vægt og håndtag længde. En tyngre barbermaskine med et langt håndtag gør det lettere at justere vinklen mellem bladet og huden, og lysskraberne er mere manøvrerbare.
 • Udspringet af bladet ud over barberhovedet. Ofte er åbne barbermaskiner, såsom Fatip Piccolo, mere aggressive på grund af bladets større kant (svarende til hullet). Men den åbne højderyg selv er ikke en garanteret indikator for aggressivitet.
 • Nå, faktisk, brugte blad og barbering teknik.

På billedet til venstre (klik for at forstørre det) vil du se forskellen mellem de mindst aggressive og mest aggressive indstillinger af Merkur Futur sikkerheds barbermaskine. Denne justerbare barbermaskine giver dig mulighed for at ændre aggressivitet - ændrer i grunden mellemrummet mellem rakhovedets dele.

Generelt er definitionen af ​​aggressivitet forholdsvis betinget eller endog subjektiv, fordi man forstår hvilken slags en maskine kun vil kunne barbere i praksis. Dernæst ser vi på nogle få eksempler på bløde, mellemstore og aggressive barbermaskiner for at få en klarere forståelse af problemet.

Lad os tale om bløde barbermaskiner

Normalt anbefaler vi sådanne barbermaskiner til vores nybegyndere, der kun er bekendt med sikre maskiner, fordi en blød maskine er meget sværere at skære. En af de bedste muligheder for en nybegynder - Feather Popular razor - giver dig mulighed for at beherske barberingsevnen hos en T-formet maskine med minimal risiko for hudskade eller irritation. Det er også det bedste valg for ejere af bløde, ikke tykke børster.

Men især en blød barbermaskine er perfekt til ejere af følsom hud, som er tilbøjelige til irritation og rødme efter barbering - designet af en sådan maskine begrænser trykket og slagets påvirkning på huden.

Det vigtigste, lad os sige, "fejl" af bløde barbermaskiner er et meget lille hul i bladet. Det passer dig slet ikke, hvis du har rigtig tykke og stive børster, eller barberer hver få dag. I dette tilfælde skal gapmaskinen konstant rydde op fra tilstoppede hår. Og generelt vil barbering med en blød barbermaskine tage meget mere tid, pass og indsats.

MEDINTERMAG.RU

Barbering tilbehør og Pearl og Rockwell maskiner

T-formede barbermaskiner og tilbehør Pearl

Valg af en T-formet barberkniv ved dens aggressivitet

Navigator T-formet barberslibere og tilbehør Pearl

På denne side kan du se kapitel 1, 2, 3, 7 og 8 eller gå til kapitel 4, 5, 6, 9, 10, 11 og 12 ved at klikke på en af ​​dem:

1. Fordelen ved en T-formet barbermaskine eller hvorfor mænd vender tilbage til klassikerne

2. Liste over klassiske Pearl T-formede barbermaskiner

3. Kort beskrivelse af de ovennævnte Pearl barbermaskiner

Classic T-Shaped Pearl Razors

1. Fordelen ved en T-formet barbermaskine eller hvorfor mænd vender tilbage til klassikerne

Mode udvikler sig i en spiral, og i dag er der mere end nogensinde vintage og retro stil i trend. I dag er behovet for at bremse, ikke at løbe, men for at stoppe og leve øjeblikke i dit liv bevidst, særligt akut. og med glæde. En klassisk våd barbering er en del af denne tilgang til livet. Dette er ikke kun en daglig rutine, men et behageligt æstetisk ritual, en manifestation af kærlighed og opmærksomhed for dig selv. Derudover er den klassiske våde barbering meget effektiv og renere. Overholdelse af traditionelle barberingsmetoder indebærer ikke nødvendigvis tilbageskridt, og i nogle tilfælde vil du stole på afprøvede metoder, der ikke kræver for stort materialeaffald. Nu står mange overfor det faktum, at de ikke længere kan købe dyre udskiftningspatroner med tre, fire, fem knive, i hvilket tilfælde den T-formede barbermaskine viser sig at være en ret budgetmulighed, ikke på bekostning af kvalitet. Derudover har dette sin skygge af charme. En mand, der barberer en lige barberkniv, er helt forståelig overraskelse og beundring. Der er en vis undvigende dækning af maskulinitet, hvor den T-formede klassiske maskine passer til trods for sin sikkerhed. Praktisk, økonomisk gennemførlighed, barberingskvalitet og evnen til nemt at forbedre maskinen ved at installere bedre knive - det er årsagerne til den voksende popularitet hos traditionelle maskiner.

2. Liste over klassiske Pearl T-formede barbermaskiner

Vi tilbyder dig det bedste i verdens barbermaskiner i kategorien pris / kvalitet - produktionen af ​​det indiske selskab "Madhav Metal Industries" (mærke "Pearl Shaving"). I 2015 gennemførte dette firma en omfattende revision af produktionsprocessen for at producere hele rækken af ​​barberingstilbehør og producerer i øjeblikket barberingstilbehør og maskiner med højeste kvalitet. I dag ligger kvaliteten af ​​razor tilbehør og barbermaskiner af dette firma mellem referencekvaliteten af ​​de tyske Merkur barbermaskiner og præcisionskvaliteten af ​​de tyske Muehle barbermaskiner. For nogen tid siden var balanceringen af ​​de åbne kamhoveder (med en åben kam) i Pearl razors "berømt" for det faktum, at knivens overhæng på den ene side af hovedet var større og på den anden side mindre. Men den 20. maj 2016 trak producenten af ​​Pearl Shaving Machines, Madhav Metal Industries, alle åbne kam barberingsskrabere, der blev fremstillet med en asymmetrisk blade installationsfejl, og indtil 2. juli 2016 erstattede alle afsendte barbermaskiner med hoved. Åbn kam! Så fra den 2. juli 2016 er fejlen med asymmetrisk bladsinstallation i Pearl razors med Open comb hoveder (med åben kam) helt elimineret.

SSH-serien Open-Face Pearl Razors:

Pearl SSH-01 Åben kam (åben kam)

Pearl SSH-02G Åben kam (åben kam)

Detaljer: Længde: 80 mm, vægt: 73 gram

håndtag diameter: 12 mm; Bulldog håndtag vægt: 44 gram

Hovedtype: Åben kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Bulldog Håndtag Materiale: Messing

Aggressivitet: op til 6,5

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detaljer: Længde: 80 mm, vægt: 73 gram

håndtag diameter: 12 mm; Bulldog håndtag vægt: 44 gram

Hovedtype: Åben kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Bulldog Håndtag Materiale: Messing

Coating: Chrome plating + Golden anodizing

Aggressivitet: op til 6,5

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detailprisen på 1 590 rubler

Detailprisen på 1 590 rubler

Til de ovennævnte barbermaskiner i sektionen af ​​tilbehør Pearl står der maskiner og børster og separate børster som følge af købet, som du får en vidunderlig gave til dine yndlings mænd!

2. kategori

SHD-serien Open-Face Pearl Razors:

Pearl SHD-21G Åben kam (åben kam)

Pearl SHD-27 Åben kam (åben kam)

Detaljer: Længde: 100 mm, vægt: 90 gram

håndtag diameter: 12 mm, håndtag vægt: 61 gram

Hovedtype: Åben kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

Coating: Chrome plating + Golden anodizing

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detaljer: Længde: 100 mm, vægt: 90 gram

håndtag diameter: 12 mm, håndtag vægt: 61 gram

Hovedtype: Åben kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detailpris på 1 690 rubler

Detailpris på 1 690 rubler

Til de ovennævnte barbermaskiner i sektionen af ​​tilbehør Pearl står der maskiner og børster og børster og separate børster som følge af købet, som du får en vidunderlig gave til dine yndlings mænd!

Pearl SHD-29B Åben kam (åben kam)

Pearl SHD-30B Åben kam (åben kam)

Detaljer: længde: 100 mm, vægt: 90 gram

håndtag diameter: 12 mm, håndtag vægt: 61 gram

Hovedtype: Åben kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

Belægning: Kromplettering + Guld / Sort anodisering

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detaljer: længde: 100 mm, vægt: 90 gram

håndtag diameter: 12 mm, håndtag vægt: 61 gram

Hovedtype: Åben kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

Belægning: Kromplettering + Guld / Sort anodisering

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detailpris på 1 690 rubler (midlertidigt udsolgt)

Detailpris på 1 690 rubler

Til de ovennævnte barbermaskiner i sektionen af ​​tilbehør Pearl står der maskiner og børster og separate børster som følge af købet, som du får en vidunderlig gave til dine yndlings mænd!

SHD-serie Shaving Shaft Razors med lukket kam:

Pearl SHD-21G Lukket kam (med lukket kam)

Pearl SHD-27 Lukket kam (med lukket kam)

Detaljer: Længde: 100 mm, vægt: 90 gram

håndtag diameter: 12 mm, håndtag vægt: 61 gram

Hovedtype: Med lukket kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

Coating: Chrome plating + Golden anodizing

Aggressivitet: op til 4,0

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detaljer: Længde: 100 mm, vægt: 90 gram

håndtag diameter: 12 mm, håndtag vægt: 61 gram

Hovedtype: Med lukket kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

Aggressivitet: op til 4,0

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detailpris på 1 690 rubler

Detailpris på 1 690 rubler

Til de ovennævnte barbermaskiner i sektionen af ​​tilbehør Pearl står der maskiner og børster og separate børster som følge af købet, som du får en vidunderlig gave til dine yndlings mænd!

Pearl SHD-29B Lukket kam (med lukket kam)

Detaljer: Længde: 100 mm, vægt: 90 gram

håndtag diameter: 12 mm, håndtag vægt: 61 gram

Hovedtype: Med lukket kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

Aggressivitet: op til 4,0

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detailpris på 1 690 rubler

Til den ovennævnte SHD-29B barberskrab, er der en stol i tilbehørspartiet i Pearl til SST-19B maskine og en børste og en separat SMB-29 børste, hvorved du får en vidunderlig gave til dine yndlings mænd!

Pearl L serie åbne og lukkede kam barberskrabere:

Pearl L-55 Åben kam (åben kam)

Pearl L-55 Lukket kam (med lukket kam)

Detaljer: Længde: 104 mm, vægt: 104 gram

håndtag diameter: 14 mm, håndterer vægt: 78 gram

Hovedtype: Åben kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

Aggressivitet: Over 6,5

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detaljer: Længde: 104 mm, vægt: 104 gram

håndtag diameter: 14 mm, håndterer vægt: 78 gram

Hovedtype: Med lukket kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detailprisen på 1.890 rubler

Detailprisen på 1.890 rubler

Til de ovennævnte barbermaskiner i sektionen af ​​Pearl tilbehør står der for værktøjsmaskiner og barberbørster og separate barberbørster som følge af købet, som du får en vidunderlig gave til dine yndlings mænd!

Serie T Pearl Razors (Twist Platinum) med en kam lukket:

Pearl T-121 Twist Platinum Lukket kam (med lukket kam)

Detaljer: Længde: 114 mm, vægt: 105 gram

Håndtag diameter: 14 mm

Bevægelse: Twist (todelt)

Hovedtype: Med lukket kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detailpris på 1 990 rubler

Til de ovennævnte barbermaskiner i sektionen af ​​Pearl tilbehør står der for værktøjsmaskiner og barberbørster og separate barberbørster som følge af købet, som du får en vidunderlig gave til dine yndlings mænd!

6. kategori

Barbermaskiner Pearl SFB Butterfly Series (sommerfugl) med øverste bladbelastning:

Pearl SBF-11 Twist Butterfly (sommerfugl)

Pearl SBF-11G Twist Butterfly (sommerfugl)

Detaljer: Længde: 107 mm, vægt: 90 gram

Bevægelse: Twist Butterfly (sommerfugl)

Hovedtype: Topladerblad

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detaljer: Længde: 107 mm, vægt: 90 gram

Mekanisme: Twist Butterfly (sommerfugl)

Hovedtype: Topladerblad

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

Belægning: Kromplettering + Guld / Sort anodisering

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detailprisen på 1.890 rubler

Detailpris på 1 690 rubler

Til de ovennævnte barbermaskiner i sektionen af ​​Pearl tilbehør står der for værktøjsmaskiner og barberbørster og separate barberbørster som følge af købet, som du får en vidunderlig gave til dine yndlings mænd!

3. Kort beskrivelse af de ovennævnte Pearl barbermaskiner

I denne artikel kan du gøre dig bekendt med en kort beskrivelse af Madhav Metal Industries barbermaskiner (Pearl Shaving-mærke), som præsenteres ovenfor (for at zoome ind, placere musemarkøren på det):

1. kategori. Barbermaskiner Pearl SSH-01 Åben kam og Pearl SSH-02G Åben kam (åben kam). De razor data aggressivitet til 6,5. Under brug er maskinerne praktiske og informative. De er perfekt afbalancerede! En god angrebsvinkel gør barbering behagelig og samtidig meget omhyggelig - barbermaskiner kan nemt klare problemområder. På trods af den tilsyneladende øgede aggressivitet, vil delikatesse og kvaliteten af ​​barbering behageligt overraske dig - man går gennem hårets vækst og en mod - og du får den ønskede BBS. Maskinen barberer tydeligt blødere end Muehle R41, men lidt mere aggressiv end Gillette New. Maskinen er lavet af forkromet messing.

Perle SSH-01 Åben kam og Pearl SSH-02G Åben kam barberings razors er velegnet til personer med tykke og stive børster, samt for fans af mere aggressiv barbering. Disse barbermaskiner passer også folk, der kræver kvalitet på barberingen. Desuden er denne barbermaskine egnet til de mænd, hvis børster på ansigtet vokser i forskellige retninger, på grund af det korte håndtag er det yderst bekvemt at betjene denne barbermaskine (højre / venstre og op / ned). I denne kategori af maskiner er der to muligheder for Bulldog-pennen at vælge imellem, som kun er forskellige i mønster.

En detaljeret gennemgang af driften af ​​Pearl SSH-01 barberhøvlen findes i artiklen "Min erfaring med Pearl SSH-01 barberkniven eller hvordan jeg skiftede til aggressiv barbering."

2. kategori. Barbermaskiner Pearl SHD-21G Åben kam, Pearl SHD-27 Åben kam og Pearl SHD-30B Åben kam (åben kam) - aggressivitet 6.5. Hovederne i disse maskiner svarer helt til hovederne til Pearl SSH-01 og Pearl SSH-02 barbermaskiner. Disse maskiner adskiller sig fra Pearl SSH-01 og Pearl SSH-02 maskiner med et tyngre håndtag (61 mod 44 gram), hvilket giver mulighed for en mere aggressiv og forsigtig barbering. Der er flere varianter af kuglepenne at vælge imellem, som kun adskiller sig i et mønster (min personlige bemærkning: det er svært at formidle kvaliteten af ​​det knurled håndtag og attraktiviteten af ​​sin lyse gyldne farve med et fotografi - det ser "levende" charmerende!

Det dekorative håndtag af Pearl SHD-30B har et sort og gyldent mønster (i indisk-arabisk stil), som giver det et unikt udseende.

Vær opmærksom på det riflede håndtag i Pearl SHD-27 Open comb. Dette er nøjagtigt det samme rillede mønster som Pearl SHD-27 Shaving Razors og Pearl SBF-11 Twist Butterfly. Med en sådan riflet maskine vil maskinen ikke kun falde ud - det er ikke engang muligt at slå den ud af våde og sæbehænder - maskinen stikker til "hænder, man kan sige stramt!

På grund af maskinens øgede vægt er trykket på huden på bladet lidt større end i den tidligere serie af SSH-seriemaskiner. Hertil kommer, at SHD-serien razors er kendetegnet ved en fremragende afbalancering, og i praksis er de mere velegnede til personer med tykke og stive børster, samt for fans af aggressiv, men mere omhyggelig barbering. Barbering med en SHD åben kam shaver er faktisk den gyldne middel mellem den delikate barbering med Muehle R89 og den aggressive barbering med Muehle R41.

Designet af barberhovedet med en åben kam giver større kontakt med bladet med ansigtets hud, og kammen hæver børsthåren bedre, hvilket giver en tættere barbering med færre passager. De mest aggressive barbermaskiner er lavet med en åben kam.

Detaljeret feedback om driften af ​​Pearl SHD-30B Open kam barbering kan findes i artiklen "Testning af den nye Pearl SHD-30B razor".

Der bør tages hensyn til det riflede håndtag af Pearl SHD-27 Razor barbermaskinen. Dette er nøjagtig den samme korrugering som Pearl SHD-27 Open kam og Pearl SBF-11 Twist Butterfly razors. Med en sådan riflet maskine vil maskinen ikke kun falde ud - det er ikke engang muligt at slå den ud af våde og sæbehænder - maskinen stikker til "hænder, man kan sige stramt!").

Barbermaskiner Pearl SHD-21G Lukket kam, Pearl SHD-27 Lukket kam og Pearl SHD-29B Lukket kam (med lukket kam) er velegnet til både nybegyndere og erfarne brugere af T-formede maskiner. Disse maskiner kan ikke traumatisere huden, undtagen med det formål, for ondskabens skyld. Nå, fans af mere aggressiv og grundig barbering bør se på de mere aggressive barbermaskiner, der præsenteres i dette afsnit. Derudover er der flere valgmuligheder for pennerne at vælge imellem, som kun adskiller sig i tegning (min personlige bemærkning: det er svært at formidle kvaliteten af ​​det knurled håndtag og attraktiviteten af ​​pennestegningen med et billede - det ser livligt ud i live!)

4-Jeg er en kategori. Pearl L-55 Open kam barbering barberkniv (åben kam) er en massiv sikkerheds barberkniv - 104 gram - aggressivitet 6.5. Pearl L-55 barbermaskine med åben kam har et langstrakt håndtag - 104 mm, som vejer 78 gram. Disse barbermaskiner på grund af en tyngre vægt af maskinens håndtag viser sig, at blades tryk på huden ufrivilligt viser sig at være lidt større end den for SHD barbermaskinen med en åben kam (naturligvis er dette sagt med den betingelse, at du barberer uden yderligere tryk på barbermaskinen, men kun ved hjælp af sin masse), derfor er denne maskiners aggressivitet noget større (over 6,5). Denne aggressive barbermaskine er mellemliggende mellem Muehle R89 og Muehle R41.

Den Pearl L-55 Open kamskærber med åben kam kan bruges i praksis til personer med tykke og stive børster, såvel som til dem, der kan lide en mere aggressiv barbering. Disse barbermaskiner passer også folk, der kræver kvalitet på barberingen. Derudover vil denne maskine passe til den mest kræsne bruger - både hvad angår kvaliteten af ​​håndværk og efterbehandling og kvaliteten af ​​barberingen.

På det vestlige marked har Pearl L-55 Open comb razor en analog under mærket Matador Toro Mastiff Open comb. Videoanmeldelse af Matador Toro Mastiff Barbering Åbne kam kan ses nedenfor:

Pearl L-55 Closed kam barbering barberkniv (lukket kam) er en massiv sikkerheds barberkniv - 104 gram - aggressivitet 4,0). Denne barbermaskine er ideel til nybegyndere, som som regel først anvender overdreven pres med en barbermaskine og dermed en kniv på ansigtets hud, hvilket fører til skader på huden. En massiv barbermaskine og det langstrakte håndtag gør det muligt at bruge barbermaskinen med det mindste pres på huden, kun ved hjælp af maskinens egen vægt, hvilket tvinger nybegynderbrugeren til at bruge barbermaskinen med den bedste barberingsteknik, så man undgår udskæringer og hudirritation.

Disse maskiner kan ikke traumatisere huden, undtagen med det formål, for ondskabens skyld. Nå, fans af mere aggressiv og grundig barbering bør se på de mere aggressive barbermaskiner, der præsenteres i dette afsnit.

Pearl L-55 Åbent kam (med åben kam) og Pearl L-55 Lukket kam (lukket kam) for deres kvalitet og barberingskvalitet samt pris / kvalitet forhold anerkendt som en af ​​de bedste af alle kategorier af barbermaskiner Pearl.

5. kategori. Pearl Т-121 Twist Platinum Shaving Razor (med lukket kam) er den øverste model af firmaet "Madhav Metal Industries" fra Planinum serien - der er noget at være stolt af! Denne model har en aggressivitet på 4,0, hvilket lidt overstiger aggressiviteten af ​​Muehle R89 razor - lige nok til at gøre denne aggressivitet føler. Denne barbermaskine er ideel til nybegyndere, som som regel først anvender overdreven pres med en barbermaskine og dermed en kniv på ansigtets hud, hvilket fører til skader på huden. En massiv barbermaskine og det langstrakte håndtag gør det muligt at bruge barbermaskinen med det mindste pres på huden, kun ved hjælp af maskinens egen vægt, hvilket tvinger nybegynderbrugeren til at bruge barbermaskinen med den bedste barberingsteknik, så man undgår udskæringer og hudirritation.

Det unikke af Twist-mekanismen, der består af tre dele: et håndtag med en vagt fastgjort til den og topdækslet (se over kapitlet "Fra hvilke mærker og som design til at vælge en T-formet barberkniv") er en mere præcis kalibrering af bladet under installationen. Pearl T-121 Twist Platinum razor med Twist mekanismen er udelukkende tilgængelig med en lukket kam. Pearl T-121 Twist Platinum med en kam lukket refererer til universelle barbermaskiner og er velegnet til enhver bruger - både for erfarne og for begyndere, for krævende og for den uforsigtige. Det er nødvendigt at tilføje, at denne maskine vil passe til selv den mest kræsne bruger - både hvad angår kvaliteten af ​​håndværk og efterbehandling og kvaliteten af ​​barberingen. Trimning af Pearl T-121 Twist Platinum Shaving Razors i den rigtige højde er den bedste finish af alle sikkerhedsskrabere, der præsenteres i dette afsnit, og måske fra hele Pearl shaving machine familien. I det mindste vil du ikke være i stand til at finde en enkelt åbenbar fejl i efterbehandling af Pearl-maskiner, uanset hvor omhyggeligt du kigger efter dem. Og jeg vil udtrykke min personlige mening, at afslutningen med razorerne i Planinum-serien bliver endnu bedre end den, der hedder tyske producenter.

Precision Twist-mekanisme med høj knivkalibreringsnøjagtighed, fremragende Platinum-finish, optimal håndtagslængde og solid vægt, fremragende balancering og. Intet ekstra - lav Pearl T-121 Twist Platinum Closed kam shaver, der fortjener at blive lavet til dit daglige barberingsværktøj!

6-Jeg er en kategori. Rakeskærer Pearl SBF-11 Twist Butterfly og Pearl SBF-11G Twist Butterfly med toplasteblade, som nogle producenter benævnes "Butterfly" (sommerfugl). Denne bladsbelastning er meget praktisk, pålidelig og utroligt bekvemt - bladskiftet tager kun få sekunder. Bladvinklen i Pearl SBF-11 Twist og Pearl SBF-11G Twist er fast, dvs. ureguleret, som i nogle modeller af andre producenter.

På det russiske marked er der et stort antal barbermaskiner med top loading knive, såsom "Butterfly" (sommerfugl). Men for det meste er de "Butterfly" -maskiner med ret lav aggressivitet, som den tyske Timor-maskine (aggressivitet 1.5) eller den kinesiske Weishi (aggressivitet 1.5) osv.

Den aggressivitet, som Pearl SBF-11 Twist Butterfly og Pearl SBF-11G Twist Butterfly butterfly maskiner er 3,5, hvilket er mere end den tyske Muehle R89. Det er nødvendigt at bemærke en mere betydelig forskel på disse barbermaskiner. Pearl SBF-11 Twist Butterfly og Pearl SBF-11G Twist Butterfly razors mærkes mere solidt i deres hånd, da deres vægt er 24 gram mere end vægten af ​​Muehle 89 maskiner. Kvaliteten af ​​det rystede håndtag i Pearl SBF-11G Twist Butterfly-maskine og alle dets attraktive lyse gyldne farve - "live", det ser bare fascinerende ud!

Derudover skal der tages hensyn til det rillede håndtag af Pearl SBF-11 Twist Butterfly razor. Dette er nøjagtig den samme korrugering som Pearl SHD-27 Open kam og Pearl SHD-27 Closed comb. Med en sådan riflet maskine vil maskinen ikke kun falde ud - det er ikke engang muligt at slå den ud af våde og sæbehænder - maskinen stikker til "hænder, man kan sige stramt!

Pearl SBF-11 Twist Butterfly og Pearl SBF-11G Twist Butterfly razors tilhører universelle barberingsenheder og er velegnede til enhver bruger - både for den erfarne og for begynderen, til det krævende og for de ubekymrede. Disse maskiner kan ikke traumatisere huden, undtagen med det formål, for ondskabens skyld. Nå, fans af mere aggressiv og grundig barbering bør se på de mere aggressive barbermaskiner, der præsenteres i dette afsnit.

Remarque. Ordet "aggression" bør ikke tages som "fjendtlighed", "vrede" eller "malice" i ordets rigtige forstand. Aggression - dette er bare en bestemmelse af en af ​​de vigtige parametre for en barberkniv - dette er en indikator for, hvor effektivt bladet skærer håret på ansigtet. Af synonymerne er ordene "Aktivitet", "Offensivitet" eller "Effektivitet" mest hensigtsmæssige. Jeg mener, at dette bør være en obligatorisk (.) Parameter, når der beskrives egenskaber for barbermaskiner. At kende aggressiviteten af ​​en barbermaskine, vil det være lettere for dig at orientere dig om, hvorvidt det passer til din hud, hvilket i sidste ende hjælper med at undgå skade (nedskæringer) og hudirritation. Og det vil bidrage til at gøre barberingsproceduren til en ægte glæde og ikke til en daglig rutine.

Afklarende oplysninger. Faktisk for hver barbermaskine, vi tilbyder, valgte vi razorstativer, racks til barbermaskiner og børster, samt børsterne selv, som eksternt svarer til maskinerne med deres knurlingmønstre.

Det skal bemærkes, at i vores SMB Pearl børster anvendes et udvalg af badgerlappe (Super Badger), som omhyggeligt håndplukkes fra bagsiden af ​​badgerens hud tættere på nakken (hvilket er angivet ved det karakteristiske mønster med en sort strimmel i midten og lyse spidser) - i dette skind der er den mest blide bunke, der resulterer i optimale pris og kvalitet børster. På grund af tyndt og elastisk hår er bundtet tættere, men samtidig ret blødt. En flot fanformet vifteformet børstehår absorberer vandet godt og slår perfekt op i skummet både i barberhovedet og på ansigtets hud. Desuden er de taktile fornemmelser af et selektivt badger bunke med fingre og hud i ansigtet ekstremt behageligt (for at være mere præcis, forsigtigt / blødt). Penslerne med den udvalgte Bad Badger Super Badger i børsternes gradering svarer til børsterne i den højeste kategori - så tæt som muligt på Silvertip børsterne!

Højtryksforkromet metalhåndtag fremstillet af messing komprimerer børstestrålen i knudeområdet, hvilket signifikant skelner mellem håndtagene af træ, plast eller akryl med limede bjælker og gør perlebørster af høj kvalitet, praktisk og holdbar.

4. Pearl shaving tilbehør, inkl. står for barbermaskiner og barberingsbørster, barberingsboller og børster

Barberingstilbehør er en nødvendig egenskab for en moderne mand. Nye barberingstilbehør hjælper med at glemme alle de ulemper, der er forbundet med barbering, irritation, nedskæringer, ujævn barbering og andre problemer. Hvis du vælger et elektrisk barbermaskine og en T-formet barbermaskin, kan du se fordelene ved sidstnævnte. På trods af at den elektriske barbermaskine er sikrere end en T-formet barbermaskine, og især end en farlig barberkniv, forårsager en elektrisk enhed hudirritation meget oftere. Derudover barberer barbermaskinen renere, og selv om der er små udskæringer på huden, vil helbredende cremer og balsamer straks helbrede dem og også lindre irritation. Når du vælger barberingstilbehør, skal du være opmærksom på bladernes kvalitet, såvel som til geler, skum, børster og barberbægre.

Mere >>

5. Oplysninger om, hvad der generelt er T-formede barbermaskiner eller sikkerhedsskrabere.

I Rusland, populære importerede T-formede maskiner: Merkur og Muehle Tyskland, Edwin Jagger England, Tradere amerikanske, Fatip fra Italien, Ikon fra Thailand, Fjer i Japan, Parker og Pearl of India, Lord of Egypten, Weishi Kina. Også inkluderet i prisen er vintage metal razors Gillette. Det Moskva-baserede firma Mostochlegmash er fortsat den eneste russiske producent af sikkerheds barbermaskiner - sin Rapier-maskine har en lavere prisklasse, der konkurrerer med kendte kinesiske mærker.

Vanskeligheder opstår som regel i selve T-formede sikkerhedsmaskine, da i modsætning til de upersonlige, moderne "apparater", højkvalitets T-formede sikkerhedsskrabere skiller sig fordelagtigt ud. På nuværende tidspunkt imponerer T-formede barbermaskiner med deres udsøgte design og upåklagelige udseende. En rigtig T-formet barbermaskine er en enhed, der vil tjene dig i mere end et dusin år, og vigtigst, spare mange penge.

Mere >>

6. Fotogalleri

Perle barberingsholdere og tilbehør, herunder leveringsstande, børster og barberbægre, kan ses i afsnittet Fotogalleri.

Mere >>

7. Hvor kan man købe dobbeltsidede knive til T-formede barbermaskiner

I øjeblikket findes i supermarkederne "Auchan" i frie salg dobbeltsidede blade "Rapira Platinum Lux" til en pris på 11 til 15 rubler per pakke (5 blade per pakke). Disse blade fremstilles i Moskva-fabrikken Mostochlegmash.

I samme "Auchan" kan du købe dobbeltsidede blade "Gillete Rubie Platinum Plus" til priser fra 53 til 56 rubler til en pakke (5 blade per pakke), der også laves i Rusland. Disse blade fremstilles i St. Petersburg under licens fra Procter. Gamble, USA.

Det vigtigste, vi håber på, er at alle disse blade vil blive lavet i Rusland i lang tid - fordi efterspørgslen efter dem kommer tilbage i dag!

Det må siges, at Rapira Platinum Lux-bladene sidder ret hurtigt. Et blad er normalt nok (afhængigt af stivheden af ​​børstehårene) i to / fire dage med sin behagelige brug. Gillete Rubie Platinum Plus-knive er mere holdbare. Et blad er normalt nok (afhængigt af stivheden af ​​børstehårene) i seks / ni dage med sin behagelige brug.

Men på trods af ovenstående er det også nødvendigt at bemærke, at "Rapira Platinum" og "Gillete Platinum" er unikke knivblader (selv i sammenligning med udenlandske modeller). Ikke det bedste, men produceret af svensk stål med platinbelægning, af tilstrækkelig kvalitet og forholdsvis billigt!

I Rusland fremstiller Mostochlegmash-fabrikken dobbeltsidede blade "Voskhod" og "Ladas", der udover "Rapira Platinum Lux" er også registrerede varemærker tilhørende denne plante. Vi kan ikke bedømme kvaliteten af ​​disse blade selv, men ifølge forbrugeranmeldelser er disse blade det samme som Rapira Platinum Lux, ifølge nogle estimater - lidt ringere.

Rusland producerer også dobbeltsidede blade "Astra Surerior Platinum", som er meget gode i kvalitet (efter min mening bedre end "Gillete Rubie Platinum Plus"). Disse blade fremstilles i St. Petersburg under licens fra Procter. Gamble, USA. Paradoksalt nok, men i øjeblikket er det næsten umuligt at købe Astra Surerior Platinum-blade i Rusland, da disse sandsynligvis er de eneste blade i Rusland, der produceres til det europæiske marked og gennemgår passende kvalitetskontrol. Men de samme russiske blade kan købes på eBay fra Tyrkiet til 9,49 dollar per 100 stykker.

Generelt på de store felter på internettet, på mange russiske og udenlandske steder, er det ret billigt at købe forskellige mærker af dobbeltsidede blade. Personligt har jeg mødt russiske steder, hvor du kan købe Gillete Rubie Platinum Plus-blade til en pris på 680 rubler til 100 stykker blade. Det viser sig 34 rubler til en pakke (5 blade per pakke). Jeg tror, ​​at hvis du søger godt, kan du finde bedre blade og lavere priser. Det hele afhænger af dine ønsker og økonomiske muligheder!
|

8. Om aggressivitet af barbermaskiner

Sikkerheds barbermaskineres aggressivitet såvel som egenskaberne ved det materiale, der anvendes til barberhovedet, er objektivt begrundet, da de blev oprettet efter at have talt med teknologien hos Madhav Metal Industries. Forskellige barberskærers aggressivitet præsenteres i den første kolonne af bordet, taget fra det engelske forum "Blager Blade".

På prioriteter - er aggressiviteten af ​​barbermaskiner bestemt af flere parametre:

1. Afgang af bladet, måske en af ​​de vigtigste parametere (som regel jo større spalt er jo desto større afgang).

2. afstand - afstanden mellem bladet og knivstøtten;

3. Span (span) - afstanden mellem kanten af ​​bladet og kanten af ​​beskyttelsen

4. Garda (vagt) - den nederste del af barberhovedet.

Også påvirke aggressiviteten:

Aggression i international skala svarer til 0,5 (i forbindelse med dette er aggressivitet normalt angivet som følger: 1,5, 2,5... 9,5, 10,0). Hvis det for eksempel siges at en razors aggressivitet er op til 3,5 - betyder det, at det kan være omkring 3,4 eller 3,3, men ikke mindre end 3,5 (nogle producenter i det særlige tilfælde skriver: "Aggressivitet fra 3,0 til 3,5"). Og når det er angivet, at aggressivitet er over 3,5, betyder det, at aggressiviteten af ​​denne model kan være ca. 3,6, men ikke mere end 3,7 (nogle producenter i det særlige tilfælde skriver: ". Aggressivitet fra 3,5 til 4,0") - for eksempel skrive når man sammenligner nogen barbermaskiner, der har nøjagtigt det samme hoved, men den maskine, der har et overskud i aggressivitet på grund af håndtagets større vægt. Og til sidst, når de skriver at aggressiviteten af ​​en barbermaskine er 3,5, betyder det, at denne model er aggressiv omkring 3,5 - ikke mere og ikke mindre.

Ordet "aggression" bør ikke tages som "fjendtlighed", "vrede" eller "malice" i ordets rigtige forstand. Aggression - dette er bare en bestemmelse af en af ​​de vigtige parametre for en barberkniv - dette er en indikator for, hvor effektivt bladet skærer håret på ansigtet. Af synonymerne er ordene "Aktivitet", "Offensivitet" eller "Effektivitet" mest hensigtsmæssige. Jeg mener, at dette bør være en obligatorisk (.) Parameter, når der beskrives egenskaber for barbermaskiner. At kende aggressiviteten af ​​en barbermaskine, vil det være lettere for dig at orientere dig om, hvorvidt det passer til din hud, hvilket i sidste ende hjælper med at undgå skade (nedskæringer) og hudirritation. Og det vil bidrage til at gøre barberingsproceduren til en ægte glæde og ikke til en daglig rutine.

Hovederne til alle Pearl shaving maskiner er lavet af ZAMAK-3 zink legering. ZAMAK-3 zink legering er den mest almindelige legering fra hele ZAMAK zink legeringsfamilien. Denne legering er legeret med aluminium, magnesium og kobber og har fremragende mekaniske og fysiske egenskaber, nemlig det er yderst bekvemt til sprøjtestøbning, da det bevarer den nødvendige form i lang tid. Den har en Brinell-hårdhed på 97 enheder, hvilket kan sammenlignes med mildt stål (

120 HB). Styrke - 268 MPa, elasticitetsmodul - 96 GPa, smeltepunkt - 381-387 ° C, tæthed - 6,7 g / cm³, friktionskoefficient - 0,07. Det vigtigste anvendelsesområde for ZAMAK-3 er døstøbning. ZAMAK-3 zink legering er mere rustfri end mildt stål, hvilket er vigtigt for barbermaskiner, der arbejder i et vådt og relativt aggressivt miljø.

Vigtige oplysninger. Den 20. maj 2016 foretog Pearl Shaving Maskinfabrikanten Madhav Metal Industries en afgørende beslutning om at trække alle barbermaskiner til åben kam (open-crest), der blev fremstillet med en defekt i asymmetrisk bladinstallation (inden udgangen af ​​juni 2016). dvs. det er når på den ene side af hovedet skærer kanten af ​​bladet mere og på den anden - mindre). Jeg skal bemærke, at producenten fuldt ud opfyldte sine løfter - den 2. juli erstattede han alle (uden undtagelse) solgte åbne kam (åbne kam) barbermaskiner, dvs. i øjeblikket er fejlen med asymmetrisk installation af bladet helt elimineret! Desuden har fabrikanten sikret sine forhandlere, at det fremover aldrig vil tillade gentagelse af ovennævnte fejl i barbermaskinerne. Vi grundigt kontrollere installationen af ​​vingerne i den sidste kamp af hoveder Åbent kam (åben højderyg) og kan nu med 100% (.) Trygt forsikre dig om, at til dato fabrikanten har helt fjernet manglen med en asymmetrisk installation af bladet på alle sine barbermaskiner med hoved Open kam (åben kam). Og hvis det ikke er tilfældet, refunderer vi dine penge. Og uden at sige noget, kan du glemme mangler med asymmetrisk lysysinstallation i Pearl rakere med åbne kamhoveder (med åben kam).

Vi ønsker dig en rigtig god glæde af barbering.

Kvinders bikini barbermaskiner

Antenne over piger øverste læbe: hvordan slippe af med?