T-formet barbermaskin

Den T-formede barbermaskin er en klassisk type barbermaskin, som de fleste mænd bruger i dag. Opfundet af producenten Gillette i 1901, har dette vidunderlige værktøj gennemgået mange ændringer, mens det forbliver næsten uændret i form, princippet om drift og brugervenlighed.

Særlige egenskaber

Navnet på denne razor taler for sig selv - det har en T-form med en længde på et håndtag og et hoved, hvor bladet er placeret. Dette design giver maksimal komfort og sikkerhed ved barbering - dette er den største forskel mellem sådanne maskiner fra de eksisterende "farlige" barbermaskiner. Der er mange varianter af præstationer - fra klassikeren med to eller tre aftagelige dele til systemer som "sommerfugl" til den mest behagelige udskiftning af knivene, så alle kan vælge selv den mest egnede.

En sådan barbermaskine består normalt af flere dele:

 • håndtaget er plast eller metal, ofte rillet for at gøre værktøjet nemmere at holde i din hånd;
 • Crest er den nederste base, en universal kniv er placeret på den;
 • Hovedet er den øverste del af maskinen og lukker bladet.

Mænds T-formede maskiner værdsætter på grund af følgende fordele:

 • komforten ved at bruge værktøjer med et bekvemt håndtag;
 • barberingskvalitet og glat hud efter det;
 • rentabilitet - efter det gamle knivs svigt skal du bare købe en ny uden at erstatte maskinen selv;
 • universalitet - udskiftelige blade af typen "Sputnik" er identiske og billige.

Den klassiske version af den T-formede maskine bruger et standardblad, som sædvanligvis sælges i sæt af flere stykker. De er meget billigere end aftagelige kassetter, som måske stadig ikke er de samme for forskellige typer barbermaskiner.

Ved metoden for placeringen af ​​åsen er der 4 versioner af T-formede maskiner:

 • Med lukket kam eller "Lukket kam". I sådanne systemer er bladene den sikreste, de kan næsten ikke skæres. Denne mulighed anbefales til unge mænd, der lige er begyndt at barbere, men de er også perfekte til mænd med bløde børster, der skal rake 2-3 gange om ugen. Ulempen er, at de næppe er acceptable for meget groft hår, og de kan muligvis ikke rense ansigtet så grundigt som muligt.
 • Åben kam eller åben kam er bedst for erfarne mænd med grove børster. Disse barbermaskiner giver den mest rene og effektive barbering.
 • Åbne / lukkede kammaskiner kan justere en åben eller lukket kam. En sådan kombineret version vil være nyttig for mange, men selve konstruktionen er mere kompleks, den kan hurtigt svigte, og maskinen selv bliver tilstoppet hurtigere, det vil kræve rengøring.
 • Slantstangen eller Kosorez-maskinmodellen har en skrånende ryg. Brystet er vinklet i henhold til guillotinprincippet, barbering er meget effektiv. Men denne mulighed er velegnet til mænd med barbering erfaring, da det ikke er helt sikkert.

Udover de klassiske versioner af T-formede barbermaskiner, hvor den øverste del er helt fjernet, er der også modeller "Butterfly" eller "butterfly", med en speciel lås til fastgørelse. Kanten er let etableret og fjernet på den specielle faste mekanisme. Dens design er mere kompliceret end værktøjsmaskiner fra 3 dele, men hvis du behandler denne barbermaskine forsigtigt, vil den tjene med komfort i lang tid.

Alle disse muligheder er tosidige, hvilket giver endnu større bekvemmelighed, det vil sige, de kan bruges 2 gange længere end ensidige maskiner med et blad i kassetter.

Brandoversigt

Fra de T-formede værktøjsmaskiner fremstillet i Rusland kan noteres "Marshal", "Rubin", "Rapier." Classic Marshall Maxi barbermaskiner til dobbeltsidede blade er lavet med et slidstærk metalhoved og et udvidet plasthåndtag til en behagelig barbering. Producenten "Rubin" er kendt for sine razors af høj kvalitet siden sovjetiske tider. I dag er mange modifikationer præsenteret med en anden placering af kammen, metal og plasthåndtag af forskellig længde. Rapier Platinum Lux dobbeltsidet barbermaskine har et simpelt klassisk design og et langt plasthåndtag.

T-formede barbermaskiner: hvilken skal man vælge?

I den moderne mand arsenal bør være basale genstande og kosmetik til barbering af børster eller modellering af skæg og overskæg. Blandt dem kan være en t-formet barbermaskin - en slags barberkniv med lang levetid og perfekt barbering af børstehårene til selve roden. I henhold til graden af ​​efterspørgsel og brugen af ​​t-formede barbermaskiner er ledere i dag.

T-formet maskine er et værktøj til barbering af børster på ansigtet, hvilket indebærer et hoved med udskiftelige bladkassetter. Dette giver dig mulighed for at bruge værktøjet i lang tid, hvilket sikrer kvaliteten af ​​barbering med minimal risiko for skade og nedskæringer. For første gang blev en sådan apparat til barbering opfundet af producenten af ​​barberingstilbehør og kosmetik Gillette i 1901.

Varianter af T-formede maskiner

Kendt for næsten alle mænd, har den mandlige t-formede maskine til barbering, fra 1901 til i dag, gennemgået mange ændringer og ændringer, men den har bevaret sin form og funktionsprincip.

Fabrikanter af barberingstilbehør tilbyder i dag mange sorter af en sådan maskine, og de klassiske T-formede barbermaskiner til mænd antyder brugen af ​​et standardblad, som sælges komplet med en barbermaskine.

Åben (lukket) kam

Den sikreste barbering med en formet maskine kan opnås med en lukket barberkam, der er mærket med et "lukket kam" mærke. Dette system design af maskinen betyder sikre knive, så du kan bruge denne type maskine til unge mænd og begyndere i specifikationerne for barbering med denne type maskine. Pick up maskiner med denne type blad er bedre for de mænd, der barberer et par gange om ugen. Ulempen ved en sådan maskine er, at knivene ikke klare sig godt med stive børster og giver ikke altid maksimal børsterrengøring.

En anden ting er at barbere det med en åbenkrummet maskine, denne slags barbermaskine bliver markeret "åben kam". Eksperter anbefaler denne mulighed til erfarne mænd, som nemt kan klare barberingen med en formet maskine. Fordelen ved dette værktøj er den maksimale rensning af huden fra børstehårene og det cornified lag, minus - risikoen for skade er højere end den lukkede type.

Der er også en kombineret model - "Open / Closed comb" sikkerheds barberkniv t-formet, som kan regulere åbning eller lukning af kammen, afhængigt af menneskets behov. Maskinen har en kompleks struktur, hvilket resulterer i fejlagtig håndtering af maskinens ledninger til tilstopning, fejl.

Snoet (fast) hoved

Med et snoet hoved og en barbermaskin er den ideel til erfarne mænd i depilationsproblemer med et sådant værktøj. Det snoet hoved på en sådan maskine bevæger sig forsigtigt langs huden og roterer som håret vokser. På grund af dette tager hårfjerning meget mindre tid og kræfter, og hårene skæres i den rigtige vinkel. Men samtidig kalder mange eksperter sådanne blade til en t-formet barbermaskine og et hoved farligt i graden af ​​traumer.

Hvis man dog bruger en maskine med et lige fast hoved, kan en mand sikkert fjerne overskydende hår i ansigtet med sin egen manuelle indstilling af skærevinklen og retningen af ​​knivene. Ulempen ved en sådan maskine er det faktum, at det lige hoved ikke er i stand til at fjerne alle hårene på én gang i en bevægelse, som et snoet hoved. Den utvivlsomme fordel er de mindre risici for nedskæringer og slid.

almindelig

Til gengæld foreslår den klassiske barbermaskine muligheden for at fjerne den øverste del. Det er vanskeligt at skifte den sædvanlige t-formede maskine; for det er en mand nødt til at tage knivene på den hårde side og sætte dem ind i maskinens hoved. Denne maskine indeholder to hoveddele - hovedet med kniv og nederste del, som skal fastgøres til håndtaget på maskinen. Sjældent er der almindelige maskiner med 3 dele, nemlig to plader af hovedet og et håndtag.

sommerfugl

Det genanvendelige metal udseende af "Butterfly" maskine eller sommerfugl er efterspurgt mere end de sædvanlige klassiske versioner. I et sommerfuglsystem involverer mekanisk udfoldning af maskinhovedet til udskiftning af knive. Eksperter mener, at sommerfuglen er den mest bekvemme maskine til hjemmebrug, kun nogle få cirkulære bevægelser med et håndtag, og maskinen vil åbne som sommerfuglvinger under flyvning.

aggressiv

I dette tilfælde påvirkes maskinens grad af aggressivitet ved tre kriterier: bladets afgang ved maskinen, vagt og flyvning. Men oftest taler vi om knivens rækkevidde, nemlig afstanden mellem knivets kant og tangenten til barberhovedet. Derfor er graden af ​​beskyttelse mod hudskader underforstået, og jo længere denne afstand er, desto farligere vil depileringsproceduren være. Den optimale vinkel mellem kniven og tangens på barberhovedet skal ligge inden for 30 grader.

blød

Maskinens bløde udseende adskiller sig fra det aggressive, idet det indebærer selvjustering af blades vinkel. Derfor vil alle indikatorer for aggressivitet med et sådant værktøj blive holdt til et minimum, hvorfra navnet på maskinen kommer op - blødt. Den bløde sikre maskine er som regel en tysk formet barbermaskine, der sikrer en behagelig og behagelig barbering af børster.

Funktioner i udvælgelsen

På grund af denne mangfoldighed af arter ved mænd ikke, hvordan man vælger en t-formet barbermaskine efter personlige præferencer og behov. Hovedvalgskriteriet bør være mænds erfaring og hans praksis i driften af ​​en sådan enhed. For begyndere og unge mænd tilbyder producenter mange variationer af sikre maskiner med et perfekt og originalt design, men der skal stadig være mindst erfaring med håndtering af en sådan maskine.

For begyndere skal du vælge en maskine til følgende parametre:

 • kammen skal være en lukket eller kombineret type enhed;
 • lige hoved maskine;
 • mekaniske maskiner;
 • lette maskin muligheder.

Kriterierne for aggressivitet bør være direkte proportional med mænds praksis og erfaring med brugen af ​​den t-formede maskine. Detaljerede anbefalinger og tips om hvordan man vælger en maskine med en optimal grad af aggressivitet kan fås hos sælgeren. Jo tungere vægten af ​​maskinens hoved er, desto mere ekstreme bliver barberingen. Det samme kan siges om længden af ​​håndtaget, desto mindre er det, jo mere farligt vil proceduren være.

Hvordan afhenter bladet?

Pick up de bedste klinger til t-formede barbermaskiner kan være på sådanne indikatorer som aggressivitet, skarphed og holdbarhed af service. Men prisen på knivene bestemmer ikke deres kvalitet og de ovennævnte egenskaber. Eksperter anbefaler at være opmærksom på producenten og det land, hvor sådanne komponenter fremstilles. Sekundære faktorer, såsom vandhardhed, kosmetik mv., Påvirker også kvaliteten af ​​knivskarberingen.

Bladene skal vælges efter hudtype, for eksempel kan blades med minimal aggressivitetsindikatorer være velegnede til følsom hud. For andre mænd er sådanne blade ikke egnede, da de ikke klare hårdt og tykt hår, skæg og overskæg. Derfor bør menneskets personlige erfaring og præferencer også være vigtige kriterier for valg af knive.

Forskelle på maskiner, hvilken skal man vælge?

For at vælge den bedste mulighed for en t-formet maskine til en behagelig barbering af skæg og overskæg, skal en mand begynde at blive bekendt med de vigtigste fordele og svagheder ved hver maskintype. Ikke den sidste rolle i valget af maskinen vil spille forskellene mellem dem, nemlig:

 1. Graden af ​​aggressivitet og risiko for skade. For nybegyndere og uerfarne mænd er det bedre at vælge sikre typer barbermaskiner, og erfarne og dygtige mænd kan bruge farlige muligheder, som er lettere og hurtigere at klare opgaverne.
 2. Håndter materiale. Højeste kvalitet og holdbar service er maskiner med et rustfrit stålhåndtag, der vil være tungt efter vægt. Et højkvalitetsgreb vil være ergonomisk, med ribben på overfladen for at forhindre glidning i hånden, behagelig form og længde.
 3. Komforten i at adskille og samle hovedet - kam, knive og omslag. Alle dele skal være lette at åbne, og fast fastgjort og sidde fast på håndtaget, da dette påvirker barbersikkerheden.
 4. Producent. Hidtil er toppen af ​​de bedste t-formede barbermaskiner ledet af den tyske Muehle-barbermaskine, selvom den i mange kriterier og egenskaber ikke er ringere end den IDE-formede russisk fremstillede barbermaskine, der først og fremmest har været placeret på salget i mere end 20 år.

Det er værd at være opmærksom på typen af ​​maskine, nemlig versionen af ​​ryggen i maskinen - skrånende, lige, lukket eller åben, roterende eller stationær. Den billigste og mest bekvemme type t-formet maskine, der er i brug, er "Open / Closed comb" -modellen, som er universel ifølge alle menneskers behov og færdigheder.

Hvorfor betragtes tyske maskiner som de bedste i verden?

Ledere med hensyn til efterspørgsel og kvalitet af t-formede værktøjsmaskiner er tyske producenter som Muehle, Merkur Solingen, Wilkinson og Timor. Dette skyldes det faktum, at den tyske barberkniv er lavet af rustfrit stål af høj styrke type, sådanne maskiner vil være stærke og holdbare i levetiden. Rangeringen af ​​specialister ledes af modellen R89 Muhle fra Tyskland med et originalt design og kvalitetsindikatorer. Priserne på t-formede maskiner fra Tyskland fra førende producenter varierer fra 1.500 til 30.000 rubler.

Korrekt pleje og vedligeholdelse

Faktisk er barbering med en figurativ maskine ikke meget forskellig fra proceduren med engangsmæssig billig maskiner. Til barbering er det kun vigtigt at give en fedtet ren hud i ansigtet, såvel som ikke-elastisk og hårdt hår i skæg og overskæg. Du skal vaske dit ansigt med sæbe og varmt vand. Anvend derefter en barberkrem, der reducerer elastikken hos børsterne med sin alkaliske sammensætning.

Maskinen justeres og bevæges derefter over det påførte skum i optimal vinkel mellem knivene og hårene - 30 grader. Det er meget vigtigt ikke at være nidkær med barbering for ikke at beskadige hudens integritet. Efter at have passeret maskinen, skylles den i vand fra skummet, og en creme påføres igen på huden. I sidste ende skal du vaske dit ansigt, undersøge det for fuldstændig mangel på hår. Efter barbering anbringes midler til tørre ren hud.

Vedligeholdelse af en barberkniv involverer demontering af maskinen i dele, vaskes hver for sig og tørrer maskinen i naturlige forhold eller ved brug af et håndklæde. Saml maskinen skal være tør, efter at den t-formede barbermaskine er opbevaret i et specielt tilfælde eller besøgt i en stativ. Værelset skal være tørt og ventileret. Hvis maskinen ikke bruges i lang tid, er det bedre at belægge metalen med voks eller speciel olie for at beskytte mod rust.

konklusion

De mest populære on-demand og kvalitet t-formede barbermaskiner er produceret i Tyskland. Eksperter anbefaler rådgivere af klassikere og elite designer ting at være opmærksom på mærker som Wilkinson, Gillette, Mule og Timor. Blandt de russiske producenter er lederen marskal, Rapier og Rubin. Værdige eksperter mener det japanske mærke Feather Popular og Weishi fra Kina.

T barbermaskiner

Hej nybegynder. Dette vindue åbnes kun 1 gang.

Vi vil bare advare: vi har lidt af alt her.

Vi forsøgte at svare på nogle spørgsmål = HER =

Og du kan læse om barbering og levende = TAM =

Teshka. Chopper. Sikkerheds barbermaskine Det handler om ham - den klassiske barbermaskine, som vores bedstefædre og fædre barberede. Og hvem jeg barberer med glæde. Og andre brutale herrer.
A - dig?
P. S. Billeder uden forarbejdning.

WCS Classic Collection 84S, Closed Comb

PRIS: 1870 r. Lukket plade (hoved): krom zinklegering. Håndtag: Struktureret rustfrit rustfrit stål 303. Håndtaget er kompatibelt med de fleste hoveder (og hænder), da det har en standard.

WCS Classic Collection 88S, Closed Comb

PRIS: 1870 r. Håndtag: rustfrit stål 303. Kompatibel med de fleste plader (hoveder), da det har en standard gevind. Lukket plade (hoved): krom zinklegering. Samlet vægt:

115 gram. Håndtag: Vægt: 85 gr. Længde: 95.

åben - lukket Fendrihan Scientist Fuld Rustfri, STEEL-H01

PRIS: 3300 s. Denne åbne lukkede kam. Den ene side af pladen er åben, den anden er lukket. Maskinen er lavet udelukkende af rustfrit stål. Den adskiller sig kun fra den tilsvarende ambassadør, eventyr og kunstner alene ved hjælp af pyntens dekorative elementer. Vægt: 110 gr. Håndtagslængde: 95.

åben - lukket Fendrihan eventyr fuld Rostfri, STEEL-H03

PRIS: 3300 s. Denne åbne lukkede kam. Den ene side af pladen er åben, den anden er lukket. Maskinen er lavet udelukkende af rustfrit stål. Det adskiller sig fra den tilsvarende videnskabsmand, ambassadør og kunstner kun ved hjælp af pyntens dekorative elementer. Vægt: 105 gr. Håndtagslængde: 95.

RazoRock HAWK SE - v.2

PRIS: 3000 s. RazoRock HAWK SE anden version (satin, bearbejdet aluminium) + 2 SE FEAR knive. HAWK på engelsk - om en hawk eller en falk.. en rovdyr, generelt en fugl. Og ja, kigget på maskinen er ret rovdyr. Materiale: satin finish.

Fendrihan Lukket kam, 1509-BR, Messing.

PRIS: 2300 gnid. Hoved: forkromet messing. Håndtag: forkromet messing. Standard tråd. Vægt: 116g. Håndtagslængde: 100mm. Håndtag diameter: 12mm. Livstidsgaranti (gælder ikke for skæve hænder)..

YINTAL-sort, lukket kam

PRIS: 1111 r. Materiale: legering. Ikke tung maskine med korrekt justering (tyngdepunktet er i "talje" -området, hvilket er højere end indsnittene). Standard tråd. Aggressivitet kan sammenlignes med aggressiviteten af ​​det 89. hoved, som han ved.

YINTAL-C, lukket kam

Midlertidig utilgængelig: (Det var 950 rubler. Håndtagsmateriale: messing, belægning - satin krom (satin). Hovedmateriale: zinklegering, belægning - matt krom (satin). Hovedet ligner meget Maggard V3A, men knivens rækkevidde (eksponering) er lidt en lille smule.

YINTAL-L lukket kam, messing

Midlertidigt utilgængelig: (Det var 999 rubler. Håndtagsmateriale: lakeret messing. Hovedmateriale: zinklegering. Hovedet ligner meget Maggard V3A, men bladets eksponering er lidt mere. Bladet stiger nøjagtigt, vi troede det selv.

RazoRock SLOC - Knuled Radio Knob

PRIS: 2360 s. Prototypen af ​​dette hoved var 40'ernes maskine med det beskedne navn "Grand Shave King Self Lubricating". På trods af det aggressive udseende er maskinen blød. På trods af dets blødhed er det godt til barbering af hårde børster.

RazoRock SLAB - Barber Pole

Midlertidigt utilgængelig: (Det var 2440 r. Hoved: Forkromet zinklegering. Aggression:

7,5 ud af 10. Håndtag i poleret rustfrit stål 304. Standard tråd M5 x 8. Vægt: 111 gr. Håndtagslængde: 85 mm. Håndtag diameter: 12.

WCS Classic Collection 77S Åben kam

PRIS: 1770 r. Hoved: Forkromet zinklegering. Mindre aggressiv end R41. Håndtag: rustfrit stål 303. Vægt: 105 gr. Håndtagslængde: 98 mm. Håndtagets diameter: 14 mm. Tråd: M5 x 8 (standard). En lille smule video på vores.

Razorock mamba halo

PRIS: 4100 s. En hurtig, effektiv Mamba er en dødelig bid af konkurrenter, siger RazoRock, det samme som Black Mamba slangebittet. Desværre er dette parti uden et læder etui, men det er billigere med 300 rubler. Og før Mamba lurede her.

RazoRock Mamba Barber Pole

Midlertidigt utilgængelig: (Det var 4600 r. Hurtigt, effektivt Mamba er en dødelig bid af konkurrenter, siger RazoRock, det samme som Black Mamba slangebid. Her i et ægte læderhus (som det fremgår af.

RazoRock Mamba Radio Knob

PRIS: 4300 s. En hurtig, effektiv Mamba er en dødelig bid af konkurrenter, siger RazoRock, det samme som Black Mamba slangebittet. Desværre er dette parti uden et læder etui, men det er billigere med 300 rubler. Og før Mamba gemte sig.

Phoenix Prismatic Classic - Forniklet

PRIS: 2250 s. Standard tråd. Aggression: gennemsnit. Vægt: 55 gr. Hoved: Satin forniklet zinklegering. Håndtag: Forniklet messing. Håndtagslængde: 72 Håndtagets diameter: 12 mm. Kort video på vores kanal :.

PEARL L - 55 åben kam

PRIS: 1200 s. Forkromet messing. Vægt: 105 gram. Håndtagslængde: 95 mm Håndtagdiameter: 14 mm. Nederste platforms diameter: 15,5 mm..

Pearl SSP-98CM

PRIS: 1200 s. Materiale: messing, belægning: kombineret (mat og hvid) krom. Meget ligner Phoenix Prismatic, som igen er en replika af Kirby Beard maskiner. Co... Vægt: 77 gr. Håndtagslængde: 105,5 mm. Håndtag diameter: 10.

Pearl SSP-96C

PRIS: 1200 s. Materiale: messing, belægning: kombineret (mat og hvid) krom. Hoved minder Phoenix Prismatic, som igen kopierede Kirby Beard Co... Vægt: 77g. Håndtagslængde: 105,5 mm. Håndtag diameter: 10mm. Tråd.

Pearl SSP-95CM

PRIS: 1200 s. Materiale: messing, Coating: kombineret krom (mat og hvid). Vægt: 76g. Håndtagslængde: 107,5 mm. Håndtag diameter: 10mm. Standard tråd. Video minion på vores kanal :.

T barbermaskiner

Mit tidligere indlæg kom ikke ind i det varme, men jeg håbede virkelig ikke. Han var så til at kaste en fiskegrej, takket være, at jeg indså, at emnet for klassisk barbering er interessant for dig. Og jeg besluttede mig ikke for at trække og skrive dette indlæg i lang tid.

Vi starter måske fra begyndelsen. Nej, jeg vil ikke skrive om historien om barbering, skabe en T-formet maskine og lignende, for ikke at skræmme mine abonnents rester. Men kort sagt vil jeg sige, at denne maskine blev opfundet og sat i brug af kammerat Gillett i 1901. Og det blev en revolution i verden med barbering, da bladet blev udskifteligt og det behøvede ikke at blive skærpet.

Og i dette indlæg vælger vi vores første t-formede barbermaskine. Umiddelbart vil jeg advare dig om, at det vil være mere interessant for begyndere Lovers of Classic Shaving, snarere end dem, der allerede bruger den T-formede maskine.

Omkostningerne ved t-formede maskiner har en meget stor spredning. Maskiner af indenlandsk produktion på markederne kan købes for små penge, der spænder fra 50 rubler (som f.eks. Øst, marskal, brise, pilot, sparer, raver). For det meste begyndte disse maskiner at blive produceret i sovjetiske tider, og siden da er der ikke sket noget. Og ligesom mange af de sovjetiske produkter er disse maskiner kopier af billige udenlandske barbermaskiner. Jeg vil ikke tale om kvaliteten af ​​barbering med disse væv, fordi jeg ikke barberede dem. Men i mit hus er en maskine "Sunrise", købt af interesse) Jeg kan ikke sige noget dårligt om det, mange barberer disse maskiner. Men du skal selvfølgelig forstå, at disse barbermaskiner er præcis, hvad de er, og ikke forvente noget overnaturligt fra dem. Men som den første maskine - du kan prøve dig selv helt, for ikke at bruge ekstra penge.

Dernæst vil jeg tale om den maskine, som jeg startede med. Det viste sig, at jeg sååå fyrede ikke engang at købe en maskine, men "forsøger". Jeg var nødt til hurtigt at finde / købe / låne / stjæle en T-formet maskine. Jeg var den sikreste mulighed for at gå til en kosmetik, ikke en netbutik (i store netværkskosmetiske butikker som flyve, rivgosh osv., Du vil ikke finde sådanne barbermaskiner). Nå i denne butik købte jeg en shick maskine i en blisterpakke og et bundt af klinger i sættet. Her er dette:

Selve knivskarmen er plastik, men der er en metalstang i håndtaget, takket være hvilket værktøjsmaskiner der ligger behageligt i hånden. Denne razor forstår ikke de klassiske 3 dele, men kun den øverste del af hovedet skrues af, hvilket jeg synes er praktisk.

Jeg er omkring 30 år gammel, børsterne er ikke meget stive, men jeg kunne virkelig ikke barbere. Jeg går til sidst, vokser børster af millimeter til 5-8 og derefter barberer. Og min første barbering med en T-formet maskine var med en så stor børstehår.

Jeg vil ikke lyve for dig, at det var fabelagtig, magisk og jeg straks kastede en barberkniv med 3 knive. Fra første gang er alt sjældent godt. Men jeg vil fortælle dig det vigtigste, jeg kunne lide:

1. Jeg har ikke skåret mig selv. Selvom mange der, når han hører om sådanne barbermaskiner, siger at det er farligt, er det muligt at "afskære kinden".

2. I en "passage" barberede jeg næsten alle stubben under roden. Razor mak3 havde ikke noget sådant resultat.

3. Børsterne fik ikke fast i bladet og blev let afvasket med en vandstrøm.

Det var selvfølgelig ubelejligt at barbere nogle områder af ansigtet, da hovedet på denne barbermaskine ikke "flyder". Og siden jeg var vant til at barbere med maskiner med et stort antal blade, brugte jeg en t-formet maskine mange gange på den ene del af ansigtet - hvilket ikke anbefales.

Jeg var tilfreds med resultatet. Når alt kommer til alt, hvis denne razor til en pris på 150 rubler giver et sådant resultat, hvad kan de razors jeg så på internettet til 3000 rubler?) Og lige før barbering havde jeg et humør - "Jeg vil helt sikkert lide det."

I øjeblikket bruger jeg stadig denne barbermaskine, når du rejser.

Da jeg var tilfreds med barbering, var det næste spørgsmål, hvilken slags barbermaskine at købe for en alvorlig barbering. Efter at have studeret en masse oplysninger, lavede jeg flere konklusioner for mig selv:

1. Raket bør være med en lukket kam (Hvad er forskellen mellem en åben og en lukket kam, jeg vil fortælle i følgende indlæg).

2. Hun burde være med 89 hoved.

3. Det skal være en simpel konstruktion, fra 3 dele.

4. Det skal være et velkendt mærke.

I andet afsnit bor vi mere detaljeret. Hvad er et "barberhoved"? I princippet er det logisk at gætte.

89 hovedet er et klassisk T-formet barberhoved med en lukket kam. Den bruges i alle maskiner af det fremtrædende tyske mærke Muhle (undtagen den nye ROCCA-samling) og absolut i alle maskiner af det engelske mærke Edwin Jagger. De fleste kinesiske og ikke-kinesiske mærker kopierer det. Tilnærmelsesvis er dette et ideal i klassisk barbering, og det anbefales at begyndere begynder med det.

Ingen fotomaskine Muhle R106 lige med 89 hoved.

Som et resultat havde jeg lige valget mellem disse to mærker. Nemlig mellem maskinerne Muhle R89 og Edwin Jagger DE89. Maskiner er helt identiske i parametre og kvalitet. Om kvaliteten skal du sige særskilt - det er perfekt. Når du holder en sådan maskine i dine hænder, føler du, at dette er en ting. nej, ikke sådan. Føle, at dette er en ting! Værktøj til traditionelt ritual. Ritualer, som mænd har lavet i århundreder. Og når du kigger på denne maskine, indser du, at du kan overlade den til din søn, og han vil give den til hans osv.)))

Faktisk ville jeg tydeligt lægge ud i dette indlæg alle firmaer. som producerer barberingstilbehør og værktøjsmaskiner. Men noget om følelserne, talte jeg meget om min erfaring. I fremtiden vil jeg forsøge at blive samlet mere. Men dette indlæg håber jeg at gøre din appetit.

Opsummer kort:

Jeg anbefaler, til at begynde med, prøv en billig maskine. Sørg for at du er interesseret, og du vil fortsætte med at gøre det. Og hvis du vil, være opmærksom på tre virksomheder: Merkur, Muhle og Edwin Jagger. Nemlig på maskiner med en lukket kam Muhle r89, 106, 108, nogen Edwin Jagger maskiner og Merkur 33c, 34c maskiner og lignende. Disse er maskiner af en gennemsnitlig priskategori. Og dette er ikke mit valg, mange skriver om disse barbermaskiner som om deres første maskine.

PS: Jeg hævder ikke at være den ubestridte kender til klassisk barbering. Og hvis der er kommentarer til emnet - skal du tage dem i betragtning. I hvad kan også være forkert. Plus min erfaring er, at jeg beskæftiger mig med mange modeller af T-formede barbermaskiner og andre barbermaskiner, og jeg kan lave anmeldelser på dem, du er interesseret i.

En bonus her er mit billede af en klassisk Edwin Jagger 3D Laser Diamond maskine

Sådan vælges en t-formet barbermaskine

Hvis du har barberet en T-formet barbermaskine i lang tid, ved du, hvad aggressivitet er, og hvordan en åben kam er forskellig fra en lukket, du kan sikkert springe over dette indlæg, i det finder du ikke noget nyt. Hvis du vil prøve en klassisk barbering, men ikke ved hvordan du nærmer dig den, skal du læne dig tilbage.

Hvordan vælger man en t-formet barbermaskine? Der er mange producenter og endnu flere modeller af værktøjsmaskiner. Hver har sit eget design, har sin egen geometri, design, hovedtype, dermed forskellene i pris og kvalitet på barberingen. Ikke alle ønsker at håndtere alle disse detaljer, hvad skal du være opmærksom på først og fremmest? Det nemmeste svar er at læse anmeldelser og vælge en bestemt model. Mere avanceret - se på omkostninger og aggressivitet. Dette er de to vigtigste parametre, der skal orienteres.

pris

Vigtigt plus af de t-formede barbermaskiner, at den ganske gode arbejdsmaskine kan fås for små penge.

Budgetoptionerne inkluderer Weishi (fra $ 10, Kina), Timor (fra $ 20, Tyskland), Feather Popular model ($ 30, Japan). Selvfølgelig vil du ikke passere en sådan maskine til dine børnebørn, men det er en god mulighed at starte med.

Razor fra fremragende præstation og kvalitet præstation kan købes for $ 50. Disse er de klassiske modeller af Muehle, Merkur, etc.

Fra $ 85 og derover er der interessante muligheder. For eksempel maskiner med justerbar angrebsvinkel (Merker Progress and Futur) med et interessant håndtag design (Muehle, Timor), et usædvanligt design (Erbe med to blade).

aggressivitet

Aggressivitet er en barbers evne til effektivt at skære stubbe. En stærkt aggressiv maskine fjerner håret så tæt som muligt på roden, barberer rent og kræver færre passerer, men det kræver teknologi (fejl kan være fyldt med irritation eller nedskæringer). Maskinen med lav aggressivitet virker forsigtigt, med det kan du være mindre præcis.

Her er det vigtigt at foretage en reservation: aggressivitet er et betinget begreb. Producenter mærker ikke deres produkter, og denne parameter kan ikke bestemmes af øjet. Hvad vil barberingen med en bestemt maskine, kun øve shows. Heldigvis lever vi i en alder af internettet, og i næsten alle modeller kan vi finde gennemsnitlige data om aggressiviteten.

Som den første barbermaskine bør du vælge en blød model, der er mange af dem: dette kaldes allerede Feather Popular, Merkur 23C, 34C og 41C, "Butterfly" Erbe Solingen, Phoenix DOC.

Guldstandarden blandt t-formede maskiner hedder Muehle R89 (til aggressivitet under gennemsnittet). Meget er blevet sagt om ham, kort sagt - en stor barbermaskine, barbering rent, forsigtigt, svært at skære. Det er oftere end andre anbefale til begyndere (dog helt fortjent).

Mere aggressive muligheder (Parker med lukket snit, ATT H1 og H2, Fatip modeller, Muehle R41) vælges som regel af dem, for hvem en mild barbering med en lav aggressiv maskine er et forløb. Modeller med justerbar (Merkur Progress, Merkur Futur) er også en mulighed for erfarne. De kan variere aggressiviteten afhængigt af længden af ​​børster og knive. At købe en avanceret og langt fra billig barbermaskine, bare for at passe på en mode og barbere på det altid, er ikke helt rationel.

Maskinen er valgt - hvad er næste?

Og så skal du afhente bladet. Hvis du læser et indlæg dedikeret til knive, så ved du, at de er alle forskellige og opfører sig anderledes - en person er egnet, den anden er ikke. Tag derfor til den nye maskine for at prøve nogle få bladespakker fra forskellige producenter.

Hvordan vælger man en T-formet maskine (barbermaskine)?

En T-formet maskine er et værktøj, som du hurtigt og sikkert kan fjerne børster. Det har mange navne: sikkerheds barbermaskine, Double Edge Safety Razor, DE Rezor. Der er andre muligheder, som vi kaldte de mest almindelige navne.

Efter opfindelsen indtager den T-formede maskine et vigtigt sted blandt de foreslåede indretninger. Moderne barberingsenheder kunne ikke erstatte deres forgænger. Det er ikke overraskende, fordi den T-formede barbermaskine gør et fremragende arbejde med sine opgaver.

Hvordan vælger man et godt værktøj til barbering?

Fås i en bred vifte af T-formede maskiner. De kombinerer succesfuldt stilfuldt design, skønhed og pålidelighed. Barberingsudstyr har eksisteret i årtier. Af denne grund sparer det penge. Disse er ritualinstrumenter, som foretrækkes af dem, der sætter pris på kvalitet og komfort.

Hvordan vælger man en T-formet maskine, hvis barbermaskinerne ligner hinanden meget? Det virker kun sådan. Mellem dem er der forskelle, vi overvejer.

Produktionen af ​​barbermaskiner med høj ydeevne, involveret i nogle få virksomheder. Disse omfatter:

Det drejer sig om virksomheder, hvis produkter fortjener forbrugernes opmærksomhed. Efter at have købt et kvalitetsværktøj til barbering har man ingen spørgsmål. Dette er et velbegrundet fænomen, fordi fabrikanterne tænker gennem alting til mindste detalje: tyngdepunktet, balanceringen af ​​hovedet og håndtaget.

Også gode T-formede maskiner fremstilles under varemærket ikon, Tradere, Feather. Der er flere nye projekter på markedet, men de er ikke særlig populære. Derfor vil vi ikke overveje dem.

Selvfølgelig kan du tage en chance og købe en barberkniv til så lavt som $ 20. Dette er et lotteri. Måske har du heldig.

Hvad er en T-formet maskine? Denne enhed består af tre eller to dele. Der er også ikke-separable værktøjer. De bruger butterfly lock systemet.

Hvad er mere praktisk design?

Fremhæv de vigtigste punkter:

Klassisk med 3 og 2 dele

Razors af to og tre dele - med korrekt brug af maskiner i lang tid. De kan kombineres med forskellige hoveder. Den største ulempe er værktøjets lange forberedelse til arbejdsstaten;

Razor låsesystem

Butterfly - låsesystemet, kendetegnet ved pålidelighed og brugervenlighed. Blade belastes nemt og hurtigt. Ulemperne omfatter manglen på en kombination af forskellige hoveder. Der er en myte om, at en barberkniv med et sådant låsesystem er kortvarigt. Dette er en ubekræftet rygte. Hvis en mand ikke hammer negle, vil et værktøj til barbering vare mere end et dusin år.

Hvilke typer T-formede barbermaskiner er tilgængelige?

Lad os fremhæve dette øjeblik mere detaljeret:

Lukket kam

Den bedste mulighed for begyndere. Dette er en barbermaskine med et hoved med en lukket kam. Denne model er mest almindelig, fordi den er den sikreste.

Åbn kam

Designet giver kontakt med en kant med hud. En åben kam shaver har en betydelig fordel. Dette er drømmen om en mand, der kan lide en tæt barbering med et minimum antal passerer.

Åben / Lukket

Kombineret mulighed. En mand kan eksperimentere og bruge en åben eller lukket kam.

Skråstang

Speciel type barbermaskine. Den største forskel er den skråt skåret. At bruge en sådan maskine kan være repræsentanter for det stærkere køn med erfaring og dygtighed.

Hvad ser et barberhoved med et lastet blad ud?

Dette ses tydeligt i diagrammet:

 1. Blade overhæng - denne indikator henviser til afstanden mellem maskinens hoved og kanten af ​​bladet;
 2. Clearance er en parameter, der bestemmer aggressiviteten af ​​en T-formet barbermaskine. Dette er kløften mellem knivstøtten. Jo større afstanden er, desto farligere er barbermaskinen;
 3. Span - hvilket betyder afstanden mellem vagtens kant og bladet;
 4. Hovedets bund - denne genstand beskytter ansigtet mod nedskæringer.

Hvordan man bestemmer graden af ​​aggressivitet af en barbermaskine?

Blade overhang er en grundlæggende parameter. Men der er andre kriterier, der kræver opmærksomhed:

 • Vægten af ​​"hovedet" T-formet barbermaskine;
 • Håndtagslængde er en vigtig parameter. Maskinen med kort håndtag er mere manøvrerbar.
Hvis barbermaskinen har et langt og tungt håndtag, kan manden justere vinklen mellem huden og bladet.

Til salg er forskellige modeller af T-formede maskiner. Alternativt kan du give højde for barbermaskinen med funktionen at justere vinklen på bladet. Dette er et glimrende valg, fordi maskinværktøjer varer lang tid og aldrig fejler. Deres ulemper er den høje omkostninger og komplicerede rengøringsproces.

Under alle omstændigheder, hvad skal du barbere, beslutter du. Vælg en T-formet maskine fra et stort udvalg og brug det i mange år. Hav en god barbering!

Vurdering af top 3 tyske t-shaving maskiner (professionel)

T-formede maskiner, som vores bedstefar en gang har brugt, er tilbage i mode. En af høj kvalitet og stilfuld er de tyske T-formede barbermaskiner, der er kommet ind i moderne tid i en ny fortolkning.

I dag er det ikke en skam at præsentere en gave som sådan en maskine, fordi kvaliteten er på ingen måde ringere end en kassette med flere blade. Og designet er slående i sin sammenhæng og stil.

Forskellige T-formede maskiner

Når man køber en T-formet maskine, er det værd at overveje alle nuancer, da sorten rammer dem, og nogle gange er det svært at forstå, hvilken indstilling der vil være den sikreste og mest kvalitative i brug. Hver detalje fra kammen til håndtaget har sine egne egenskaber, vil påvirke teknikken og kvaliteten af ​​barberingen.

Med åben og lukket kam

En åben kam er velegnet til dem, der allerede behersker kunsten at barbere. Med denne maskine vil proceduren finde sted i minutter. Det fjerner perfekt børsterne i et par streger, men samtidig er det meget traumatisk. En uerfaren mand vil have svært ved at mestre manøvreringsteknik og trykke ham for at undgå skade.

Typer af T-formede maskiner

En lukket kam kan købes af en mand, der lige er begyndt at mestre de tyske T-formede maskiner, fordi de har brug for dygtighed og erfaring til barbering. Det er en lukket kam, der giver en følelse af pålidelighed og praktiske egenskaber til ejeren og vil bidrage til at opnå uvurderlig praktisk erfaring.

Med snoet og lige hoved

Maskinerne i den første variant er utroligt praktiske og praktiske, men kun for dem, der ikke er nye til brugen af ​​sådanne enheder. Det snoet hoved roterer i alle retninger så spændende og lynhurtigt, at barberingen ikke tager lang tid, håret skæres en efter en med utrolig hastighed og i en vis vinkel.

Det snoet hoved roterer i alle retninger så klogt og lynhurtigt, at det ikke tager lang tid at barbere.

Maskiner med et lige hoved vil ikke være så aggressive og tillader en mand at klare hårfjerningsprocessen i den retning, der kræves. Du bliver nødt til at bruge mere tid, fordi det lige hoved ikke er i stand til at fjerne håret i ét tryk, i modsætning til den snoetede. Men så slipper hun af unødige nedskæringer og skader.

Konventionelle og med et sommerfugl system

"Butterfly" er et system, der involverer mekanisk udfoldning af en maskine til udskiftning af knive. Dette er den mest hensigtsmæssige måde, da der er mange rotationer af håndtaget, og maskinen vil åbne og lukke af sig selv som en sommerfugl i flyvningen.

Konventionelle ændringer er meget sværere, du skal omhyggeligt tage bladet til en skarp kant, den korteste og indsætte den i maskinen. De består normalt af to hoveddele: hovedet og bundpladen, som er fastgjort til håndtaget.

Men der er også tre komponenter, når du skal demontere håndtaget og to plader (øverste og nederste) af hovedet, på hvilket bladet er fastgjort.

Vær opmærksom! På trods af at maskinerne med "sommerfugl" systemet er meget mere praktiske ved udskiftning af knivene, er de helt ubelejlige ved montering og demontering til rengøring. Og bladet skal renses ganske ofte. Derfor anbefales det at tænke grundigt, inden du vælger denne type maskine.

Aggressiv og blød

Flere forhold påvirker aggression: bladoverhæng, span og vagt. Det væsentligste er bladets rækkevidde, da dette er afstanden fra knivets kant og tangenten til barberhovedet.

Med andre ord påvirker det beskyttelsesniveauet for en person fra et åbent blad. Jo større afstanden er, desto farligere er barberingsproceduren. Maskinens aggressivitet reguleres også af vinklen mellem kniven og tangenten til barberhovedet. En vinkel inden for 30 grader anses for optimal.

I dag er der justerbare maskiner, når vingevinklen kan justeres uafhængigt. Naturligvis betyder bløde maskiner en mindre clearance og en minimal bladvinkel. Det er på disse faktorer, at man bør være opmærksom, når man vælger en tysk T-formet barbering, så barbering kun giver glæde.

Sådan vælges en t-formet barbermaskine

Når man vælger en T-formet maskine, skal man fokusere på erfaring og praksis. I dag er der et stort udvalg af sikkerheds barbermaskiner. De kombinerer et stilfuldt design, ekstravagance og pålidelighed. Men denne genstand vil kun være sikker for dem, der allerede har mindst minimale færdigheder til at håndtere en klassisk maskine.

Nybegynderpasningsmaskiner med minimal aggressivitet, som ikke tillader at tillade et stort antal nedskæringer.

For at gøre dette skal du vælge:

 • lukket kam eller maskine model med kombineret type kam;
 • hovedet skal være lige for at undgå unødvendige skader;
 • værktøjsmaskiner til at erstatte bladene mere bekvem og komfortabel;
 • letvægtsmaskine, der ikke vil medvirke til nedskæringer med for højt tryk på barbermaskinen.

Vigtigt at vide! Til den tyske T-formede maskine til barbering efter købet bragte kun glæde af processen, er det nødvendigt at huske om de vigtigste kriterier for aggressive barbermaskiner. Især hvis manden ikke tidligere havde erfaring med at bruge emnet af denne art.

Hovedets tyngde vil påvirke aggressiviteten. Jo tyngre konstruktionen der støtter bladet, barberingen bliver mere ekstrem, da det vil lægge mere pres på huden.

Nybegynder bør være opmærksom på håndtaget, det skal være med en riflet overflade og den optimale længde, så du kan gøre omkredsen af ​​nogle få fingre til en pålidelig barbering. Jo kortere håndtaget, desto mere aggressivt vil hårfjerningsprocessen være.

Hvis en mand allerede har brugt en T-formet maskine i det første år, kan han prøve en mere avanceret version af barbermaskinen. Det vil selvfølgelig være mere ekstremt i form af aggression, men når du mestrer det, vil barbering kun give glæde. En sådan barbermaskine kan gøre en perfekt glat overflade af huden med minimal tid.

Hvis en mand allerede har brugt en T-formet maskine i det første år, kan han prøve en mere avanceret version af barbermaskinen.

For at gøre dette, når du køber, skal du være opmærksom på den tyske T-formede barbermaskin med et åbent blad. En barbermaskine kan være aggressiv eller have sin tilpasning. Med styringen af ​​styret pres kan du justere til en tung maskine, det vil gøre processen med hårfjerning renere og mere komfortabel på kort tid.

Avancerede brugere har ubestridelige fordele i forhold til design. Da valget kan falde på den stilfulde miniature barbermaskiner med et metalhåndtag eller endda at købe en vintage version.

Populære mærker af tyske producenter

I øjeblikket kan annoncer for tyske T-formede barbermaskiner ses ganske sjældent og kun online. Men det betyder ikke, at de ikke er populære. Hvis en mand i det mindste en gang forsøger den tyske kvalitet af klassiske barbermaskiner, er det usandsynligt, at han vil forlade ham ligeglad.

De mest populære er flere kendte tyske mærker.

Muehle

Har etableret sig som et usædvanligt højkvalitetsmærke med en bred vifte. Maskiner fra denne producent er værdsat af alsidighed, da de fleste modeller er ideelle til både nybegyndere og aggressive barberingskærere.

De giver fejlfri fjernelse af håret, selv i vanskelige at nå steder. Derudover er Muehle ideel som en gave, designen er altid stilfuld og eksklusiv.

Hvis vi taler om egenskaberne, er de fleste maskiner kendetegnet ved universel afbalancering og centrering af hovedet, hvilket bidrager til bladets harmoniske arrangement.

I mange modeller er der en justering af aggressivitet. Denne souvenir vil ikke kun være behagelig, men også eksklusiv, da Muehle-maskinerne samles manuelt. Dette er en fantastisk gave til en mand, der respekterer den klassiske stil med barbering.

Merkur solingen

Det betragtes som et titlet og praktisk mærke, især for en nybegynder. Fabrikanten sørgede for, at hovedparten af ​​maskinerne havde en bred vifte af muligheder.

For eksempel kan du på internettet nemt finde maskiner af dette mærke med flere bekvemme tilstande og justeringer af aggressivitet, som gør det muligt at undgå en grov barbering eller tværtimod at mærke kraften og skønheden ved hurtig og præcis svæveflyvning.

Timor

Dette er et klassisk og diskret design, men samtidig fantastiske muligheder for barbering. Mærket gør en række forskellige maskiner, der passer til både professionel og nybegynder. Det er imponerende med sin universelle, moderne hovedbalancering og utrolig præcis glide.

I grund og grund har barbermaskiner Butterfly-systemet, som er værdsat for praktiske ved skiftende knive. En sådan gave vil behage en fastholdt og praktisk mand, designet selv vælger sin ejer. Faktum er, at næsten alle modeller har en korthed, de er lidt som de maskiner, som vores bedstefar roste så meget.

En interessant kendsgerning! Ifølge den berømte amerikanske journalist Dan Koppel, der gennemførte en uafhængig undersøgelse af de mest populære barbermaskiner, mærkes Merkur Solingen-mærket nu i udlandet.

Det er i USA i første omgang. Mærket er især elsket af stylister, der ofte må ty til at barbere et bredt udvalg af børster i deres praksis.

Hvorfor vælge den klassiske barbermaskine

Meget tilbagevenden fra antikviteter, returnerer t-formede maskiner også deres tidligere herlighed. Og det er helt naturligt. Tross alt er klyngeslibere, der har 3-4 knive, helt sikkert bekvemme, men de er slet ikke økonomiske. Det er meget mere praktisk at købe en kvalitetsmaskine og nyde den fremragende kvalitet, kun at bruge penge på knivene.

Meget afhænger af, hvilken slags barberkniv en mand vælger. Hvis dette er en billig mulighed for 200 rubler, så vil kvaliteten af ​​et sådant køb naturligvis være bedre. Det er bedre at se på den tyske T-formede barbering, selvom den forbløffer med dens værdi.

Det vil betale sig i det kommende år, når en mand ikke længere ønsker at vende tilbage til moderne barbermaskiner og bruge penge på dem hver måned.

Kvaliteten af ​​barbering ved en klassisk maskine er mange gange forskellig fra moderne og kun på en positiv måde. Det giver dig mulighed for at rense og rengøre stubbens ansigt perfekt fra ansigtet, mens du bruger et minimum af indsats og tid.

Den klassiske maskine giver dig mulighed for at rense ansigtet perfekt fra børsterne

Sikkerheden ved hårfjerning garanteres ved mindre tryk og glider på samme hudområde, hvilket er typisk for udskiftelige patroner.

Enhver vil selv kunne vælge den optimale barbermaskine til sit udstyr, selv om det er en tysk kvalitet. I dag er det meget nemt at købe T-formede maskiner, de er i store mængder i onlinebutikker eller i specialiserede butikker. Hvad angår prisen, varierer prisen på tyske maskiner fra 1.500 rubler til 30.000.

Det hele afhænger af hvilket mål køberen forfølger. Hvis du skal slå en eksklusiv gave, så kan du selvfølgelig købe en tysk maskine med en dyrebar belægning og smykker.

For den moderne gennemsnitlige mand er maskinen ret egnet i prisklassen op til 5 tusind rubler.

For en moderne gennemsnitsmand er en maskine i prisklassen op til 5 tusind rubler helt egnet til hårfjerningsprocessen for kun at give glæde.

Utvivlsomt er T-formede maskiner ikke forgæves på toppen af ​​popularitet, fordi deres fordele i forhold til moderne patroner og kassetter er indlysende. Synet af en mand, der barberer sådan et farligt og brutalt objekt, fortjener beundring.

Sådan barberes t-formet klassisk maskine, se her:

På typerne af klassiske T-formede maskiner i detaljer i denne video:

Sådan vælger du den bedste klassiske barbermaskin:

MEDINTERMAG.RU

Barbering tilbehør og Pearl og Rockwell maskiner

T-formede barbermaskiner og tilbehør Pearl

Valg af en T-formet barberkniv ved dens aggressivitet

Navigator T-formet barberslibere og tilbehør Pearl

På denne side kan du se kapitel 1, 2, 3, 7 og 8 eller gå til kapitel 4, 5, 6, 9, 10, 11 og 12 ved at klikke på en af ​​dem:

1. Fordelen ved en T-formet barbermaskine eller hvorfor mænd vender tilbage til klassikerne

2. Liste over klassiske Pearl T-formede barbermaskiner

3. Kort beskrivelse af de ovennævnte Pearl barbermaskiner

Classic T-Shaped Pearl Razors

1. Fordelen ved en T-formet barbermaskine eller hvorfor mænd vender tilbage til klassikerne

Mode udvikler sig i en spiral, og i dag er der mere end nogensinde vintage og retro stil i trend. I dag er behovet for at bremse, ikke at løbe, men for at stoppe og leve øjeblikke i dit liv bevidst, særligt akut. og med glæde. En klassisk våd barbering er en del af denne tilgang til livet. Dette er ikke kun en daglig rutine, men et behageligt æstetisk ritual, en manifestation af kærlighed og opmærksomhed for dig selv. Derudover er den klassiske våde barbering meget effektiv og renere. Overholdelse af traditionelle barberingsmetoder indebærer ikke nødvendigvis tilbageskridt, og i nogle tilfælde vil du stole på afprøvede metoder, der ikke kræver for stort materialeaffald. Nu står mange overfor det faktum, at de ikke længere kan købe dyre udskiftningspatroner med tre, fire, fem knive, i hvilket tilfælde den T-formede barbermaskine viser sig at være en ret budgetmulighed, ikke på bekostning af kvalitet. Derudover har dette sin skygge af charme. En mand, der barberer en lige barberkniv, er helt forståelig overraskelse og beundring. Der er en vis undvigende dækning af maskulinitet, hvor den T-formede klassiske maskine passer til trods for sin sikkerhed. Praktisk, økonomisk gennemførlighed, barberingskvalitet og evnen til nemt at forbedre maskinen ved at installere bedre knive - det er årsagerne til den voksende popularitet hos traditionelle maskiner.

2. Liste over klassiske Pearl T-formede barbermaskiner

Vi tilbyder dig det bedste i verdens barbermaskiner i kategorien pris / kvalitet - produktionen af ​​det indiske selskab "Madhav Metal Industries" (mærke "Pearl Shaving"). I 2015 gennemførte dette firma en omfattende revision af produktionsprocessen for at producere hele rækken af ​​barberingstilbehør og producerer i øjeblikket barberingstilbehør og maskiner med højeste kvalitet. I dag ligger kvaliteten af ​​razor tilbehør og barbermaskiner af dette firma mellem referencekvaliteten af ​​de tyske Merkur barbermaskiner og præcisionskvaliteten af ​​de tyske Muehle barbermaskiner. For nogen tid siden var balanceringen af ​​de åbne kamhoveder (med en åben kam) i Pearl razors "berømt" for det faktum, at knivens overhæng på den ene side af hovedet var større og på den anden side mindre. Men den 20. maj 2016 trak producenten af ​​Pearl Shaving Machines, Madhav Metal Industries, alle åbne kam barberingsskrabere, der blev fremstillet med en asymmetrisk blade installationsfejl, og indtil 2. juli 2016 erstattede alle afsendte barbermaskiner med hoved. Åbn kam! Så fra den 2. juli 2016 er fejlen med asymmetrisk bladsinstallation i Pearl razors med Open comb hoveder (med åben kam) helt elimineret.

SSH-serien Open-Face Pearl Razors:

Pearl SSH-01 Åben kam (åben kam)

Pearl SSH-02G Åben kam (åben kam)

Detaljer: Længde: 80 mm, vægt: 73 gram

håndtag diameter: 12 mm; Bulldog håndtag vægt: 44 gram

Hovedtype: Åben kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Bulldog Håndtag Materiale: Messing

Aggressivitet: op til 6,5

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detaljer: Længde: 80 mm, vægt: 73 gram

håndtag diameter: 12 mm; Bulldog håndtag vægt: 44 gram

Hovedtype: Åben kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Bulldog Håndtag Materiale: Messing

Coating: Chrome plating + Golden anodizing

Aggressivitet: op til 6,5

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detailprisen på 1 590 rubler

Detailprisen på 1 590 rubler

Til de ovennævnte barbermaskiner i sektionen af ​​tilbehør Pearl står der maskiner og børster og separate børster som følge af købet, som du får en vidunderlig gave til dine yndlings mænd!

2. kategori

SHD-serien Open-Face Pearl Razors:

Pearl SHD-21G Åben kam (åben kam)

Pearl SHD-27 Åben kam (åben kam)

Detaljer: Længde: 100 mm, vægt: 90 gram

håndtag diameter: 12 mm, håndtag vægt: 61 gram

Hovedtype: Åben kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

Coating: Chrome plating + Golden anodizing

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detaljer: Længde: 100 mm, vægt: 90 gram

håndtag diameter: 12 mm, håndtag vægt: 61 gram

Hovedtype: Åben kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detailpris på 1 690 rubler

Detailpris på 1 690 rubler

Til de ovennævnte barbermaskiner i sektionen af ​​tilbehør Pearl står der maskiner og børster og børster og separate børster som følge af købet, som du får en vidunderlig gave til dine yndlings mænd!

Pearl SHD-29B Åben kam (åben kam)

Pearl SHD-30B Åben kam (åben kam)

Detaljer: længde: 100 mm, vægt: 90 gram

håndtag diameter: 12 mm, håndtag vægt: 61 gram

Hovedtype: Åben kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

Belægning: Kromplettering + Guld / Sort anodisering

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detaljer: længde: 100 mm, vægt: 90 gram

håndtag diameter: 12 mm, håndtag vægt: 61 gram

Hovedtype: Åben kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

Belægning: Kromplettering + Guld / Sort anodisering

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detailpris på 1 690 rubler (midlertidigt udsolgt)

Detailpris på 1 690 rubler

Til de ovennævnte barbermaskiner i sektionen af ​​tilbehør Pearl står der maskiner og børster og separate børster som følge af købet, som du får en vidunderlig gave til dine yndlings mænd!

SHD-serie Shaving Shaft Razors med lukket kam:

Pearl SHD-21G Lukket kam (med lukket kam)

Pearl SHD-27 Lukket kam (med lukket kam)

Detaljer: Længde: 100 mm, vægt: 90 gram

håndtag diameter: 12 mm, håndtag vægt: 61 gram

Hovedtype: Med lukket kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

Coating: Chrome plating + Golden anodizing

Aggressivitet: op til 4,0

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detaljer: Længde: 100 mm, vægt: 90 gram

håndtag diameter: 12 mm, håndtag vægt: 61 gram

Hovedtype: Med lukket kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

Aggressivitet: op til 4,0

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detailpris på 1 690 rubler

Detailpris på 1 690 rubler

Til de ovennævnte barbermaskiner i sektionen af ​​tilbehør Pearl står der maskiner og børster og separate børster som følge af købet, som du får en vidunderlig gave til dine yndlings mænd!

Pearl SHD-29B Lukket kam (med lukket kam)

Detaljer: Længde: 100 mm, vægt: 90 gram

håndtag diameter: 12 mm, håndtag vægt: 61 gram

Hovedtype: Med lukket kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

Aggressivitet: op til 4,0

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detailpris på 1 690 rubler

Til den ovennævnte SHD-29B barberskrab, er der en stol i tilbehørspartiet i Pearl til SST-19B maskine og en børste og en separat SMB-29 børste, hvorved du får en vidunderlig gave til dine yndlings mænd!

Pearl L serie åbne og lukkede kam barberskrabere:

Pearl L-55 Åben kam (åben kam)

Pearl L-55 Lukket kam (med lukket kam)

Detaljer: Længde: 104 mm, vægt: 104 gram

håndtag diameter: 14 mm, håndterer vægt: 78 gram

Hovedtype: Åben kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

Aggressivitet: Over 6,5

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detaljer: Længde: 104 mm, vægt: 104 gram

håndtag diameter: 14 mm, håndterer vægt: 78 gram

Hovedtype: Med lukket kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detailprisen på 1.890 rubler

Detailprisen på 1.890 rubler

Til de ovennævnte barberslibere i pearl accessories sektionen står der for værktøjsmaskiner og barberbørster og separate barberbørster som følge af købet, som du får en vidunderlig gave til dine yndlings mænd!

Serie T Pearl Razors (Twist Platinum) med en kam lukket:

Pearl T-121 Twist Platinum Lukket kam (med lukket kam)

Detaljer: Længde: 114 mm, vægt: 105 gram

Håndtag diameter: 14 mm

Bevægelse: Twist (todelt)

Hovedtype: Med lukket kam

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detailpris på 1 990 rubler

Til de ovennævnte barberslibere i pearl accessories sektionen står der for værktøjsmaskiner og barberbørster og separate barberbørster som følge af købet, som du får en vidunderlig gave til dine yndlings mænd!

6. kategori

Barbermaskiner Pearl SFB Butterfly Series (sommerfugl) med øverste bladbelastning:

Pearl SBF-11 Twist Butterfly (sommerfugl)

Pearl SBF-11G Twist Butterfly (sommerfugl)

Detaljer: Længde: 107 mm, vægt: 90 gram

Bevægelse: Twist Butterfly (sommerfugl)

Hovedtype: Topladerblad

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detaljer: Længde: 107 mm, vægt: 90 gram

Mekanisme: Twist Butterfly (sommerfugl)

Hovedtype: Topladerblad

Hovedmateriale: ZAMAK-3 zinklegering

Håndtag Materiale: Messing

Belægning: Kromplettering + Guld / Sort anodisering

For at zoome ind, flytter du musen over billedet.

Detailprisen på 1.890 rubler

Detailpris på 1 690 rubler

Til de ovennævnte barbermaskiner i sektionen af ​​Pearl tilbehør står der for værktøjsmaskiner og barberbørster og separate barberbørster som følge af købet, som du får en vidunderlig gave til dine yndlings mænd!

3. Kort beskrivelse af de ovennævnte Pearl barbermaskiner

I denne artikel kan du gøre dig bekendt med en kort beskrivelse af Madhav Metal Industries barbermaskiner (Pearl Shaving-mærke), som præsenteres ovenfor (for at zoome ind, placere musemarkøren på det):

1. kategori. Barbermaskiner Pearl SSH-01 Åben kam og Pearl SSH-02G Åben kam (åben kam). De razor data aggressivitet til 6,5. Under brug er maskinerne praktiske og informative. De er perfekt afbalancerede! En god angrebsvinkel gør barbering behagelig og samtidig meget omhyggelig - barbermaskiner kan nemt klare problemområder. På trods af den tilsyneladende øgede aggressivitet, vil delikatesse og kvaliteten af ​​barbering behageligt overraske dig - man går gennem hårets vækst og en mod - og du får den ønskede BBS. Maskinen barberer tydeligt blødere end Muehle R41, men lidt mere aggressiv end Gillette New. Maskinen er lavet af forkromet messing.

Perle SSH-01 Åben kam og Pearl SSH-02G Åben kam barberings razors er velegnet til personer med tykke og stive børster, samt for fans af mere aggressiv barbering. Disse barbermaskiner passer også folk, der kræver kvalitet på barberingen. Desuden er denne barbermaskine egnet til de mænd, hvis børster på ansigtet vokser i forskellige retninger, på grund af det korte håndtag er det yderst bekvemt at betjene denne barbermaskine (højre / venstre og op / ned). I denne kategori af maskiner er der to muligheder for Bulldog-pennen at vælge imellem, som kun er forskellige i mønster.

En detaljeret gennemgang af driften af ​​Pearl SSH-01 barberhøvlen findes i artiklen "Min erfaring med Pearl SSH-01 barberkniven eller hvordan jeg skiftede til aggressiv barbering."

2. kategori. Barbermaskiner Pearl SHD-21G Åben kam, Pearl SHD-27 Åben kam og Pearl SHD-30B Åben kam (åben kam) - aggressivitet 6.5. Hovederne i disse maskiner svarer helt til hovederne til Pearl SSH-01 og Pearl SSH-02 barbermaskiner. Disse maskiner adskiller sig fra Pearl SSH-01 og Pearl SSH-02 maskiner med et tyngre håndtag (61 mod 44 gram), hvilket giver mulighed for en mere aggressiv og forsigtig barbering. Der er flere varianter af kuglepenne at vælge imellem, som kun adskiller sig i et mønster (min personlige bemærkning: det er svært at formidle kvaliteten af ​​det knurled håndtag og attraktiviteten af ​​sin lyse gyldne farve med et fotografi - det ser "levende" charmerende!

Det dekorative håndtag af Pearl SHD-30B har et sort og gyldent mønster (i indisk-arabisk stil), som giver det et unikt udseende.

Vær opmærksom på det riflede håndtag i Pearl SHD-27 Open comb. Dette er nøjagtigt det samme rillede mønster som Pearl SHD-27 Shaving Razors og Pearl SBF-11 Twist Butterfly. Med en sådan riflet maskine vil maskinen ikke kun falde ud - det er ikke engang muligt at slå den ud af våde og sæbehænder - maskinen stikker til "hænder, man kan sige stramt!

På grund af maskinens øgede vægt er trykket på huden på bladet lidt større end i den tidligere serie af SSH-seriemaskiner. Hertil kommer, at SHD-serien razors er kendetegnet ved en fremragende afbalancering, og i praksis er de mere velegnede til personer med tykke og stive børster, samt for fans af aggressiv, men mere omhyggelig barbering. Barbering med en SHD åben kam shaver er faktisk den gyldne middel mellem den delikate barbering med Muehle R89 og den aggressive barbering med Muehle R41.

Designet af barberhovedet med en åben kam giver større kontakt med bladet med ansigtets hud, og kammen hæver børsthåren bedre, hvilket giver en tættere barbering med færre passager. De mest aggressive barbermaskiner er lavet med en åben kam.

Detaljeret feedback om driften af ​​Pearl SHD-30B Open kam barbering kan findes i artiklen "Testning af den nye Pearl SHD-30B razor".

Der bør tages hensyn til det riflede håndtag af Pearl SHD-27 Razor barbermaskinen. Dette er nøjagtig den samme korrugering som Pearl SHD-27 Open kam og Pearl SBF-11 Twist Butterfly razors. Med en sådan riflet maskine vil maskinen ikke kun falde ud - det er ikke engang muligt at slå den ud af våde og sæbehænder - maskinen stikker til "hænder, man kan sige stramt!").

Barbermaskiner Pearl SHD-21G Lukket kam, Pearl SHD-27 Lukket kam og Pearl SHD-29B Lukket kam (med lukket kam) er velegnet til både nybegyndere og erfarne brugere af T-formede maskiner. Disse maskiner kan ikke traumatisere huden, undtagen med det formål, for ondskabens skyld. Nå, fans af mere aggressiv og grundig barbering bør se på de mere aggressive barbermaskiner, der præsenteres i dette afsnit. Derudover er der flere valgmuligheder for pennerne at vælge imellem, som kun adskiller sig i tegning (min personlige bemærkning: det er svært at formidle kvaliteten af ​​det knurled håndtag og attraktiviteten af ​​pennestegningen med et billede - det ser livligt ud i live!)

4-Jeg er en kategori. Pearl L-55 Open kam barbering barberkniv (åben kam) er en massiv sikkerheds barberkniv - 104 gram - aggressivitet 6.5. Pearl L-55 barbermaskine med åben kam har et langstrakt håndtag - 104 mm, som vejer 78 gram. Disse barbermaskiner på grund af en tyngre vægt af maskinens håndtag viser sig, at blades tryk på huden ufrivilligt viser sig at være lidt større end den for SHD barbermaskinen med en åben kam (naturligvis er dette sagt med den betingelse, at du barberer uden yderligere tryk på barbermaskinen, men kun ved hjælp af sin masse), derfor er denne maskiners aggressivitet noget større (over 6,5). Denne aggressive barbermaskine er mellemliggende mellem Muehle R89 og Muehle R41.

Den Pearl L-55 Open kamskærber med åben kam kan bruges i praksis til personer med tykke og stive børster, såvel som til dem, der kan lide en mere aggressiv barbering. Disse barbermaskiner passer også folk, der kræver kvalitet på barberingen. Derudover vil denne maskine passe til den mest kræsne bruger - både hvad angår kvaliteten af ​​håndværk og efterbehandling og kvaliteten af ​​barberingen.

På det vestlige marked har Pearl L-55 Open comb razor en analog under mærket Matador Toro Mastiff Open comb. Videoanmeldelse af Matador Toro Mastiff Barbering Åbne kam kan ses nedenfor:

Pearl L-55 Closed kam barbering barberkniv (lukket kam) er en massiv sikkerheds barberkniv - 104 gram - aggressivitet 4,0). Denne barbermaskine er ideel til nybegyndere, som som regel først anvender overdreven pres med en barbermaskine og dermed en kniv på ansigtets hud, hvilket fører til skader på huden. En massiv barbermaskine og det langstrakte håndtag gør det muligt at bruge barbermaskinen med det mindste pres på huden, kun ved hjælp af maskinens egen vægt, hvilket tvinger nybegynderbrugeren til at bruge barbermaskinen med den bedste barberingsteknik, så man undgår udskæringer og hudirritation.

Disse maskiner kan ikke traumatisere huden, undtagen med det formål, for ondskabens skyld. Nå, fans af mere aggressiv og grundig barbering bør se på de mere aggressive barbermaskiner, der præsenteres i dette afsnit.

Pearl L-55 Åbent kam (med åben kam) og Pearl L-55 Lukket kam (lukket kam) for deres kvalitet og barberingskvalitet samt pris / kvalitet forhold anerkendt som en af ​​de bedste af alle kategorier af barbermaskiner Pearl.

5. kategori. Pearl Т-121 Twist Platinum Shaving Razor (med lukket kam) er den øverste model af firmaet "Madhav Metal Industries" fra Planinum serien - der er noget at være stolt af! Denne model har en aggressivitet på 4,0, hvilket lidt overstiger aggressiviteten af ​​Muehle R89 razor - lige nok til at gøre denne aggressivitet føler. Denne barbermaskine er ideel til nybegyndere, som som regel først anvender overdreven pres med en barbermaskine og dermed en kniv på ansigtets hud, hvilket fører til skader på huden. En massiv barbermaskine og det langstrakte håndtag gør det muligt at bruge barbermaskinen med det mindste pres på huden, kun ved hjælp af maskinens egen vægt, hvilket tvinger nybegynderbrugeren til at bruge barbermaskinen med den bedste barberingsteknik, så man undgår udskæringer og hudirritation.

Det unikke af Twist-mekanismen, der består af tre dele: et håndtag med en vagt fastgjort til den og topdækslet (se over kapitlet "Fra hvilke mærker og som design til at vælge en T-formet barberkniv") er en mere præcis kalibrering af bladet under installationen. Pearl T-121 Twist Platinum razor med Twist mekanismen er udelukkende tilgængelig med en lukket kam. Pearl T-121 Twist Platinum med en kam lukket refererer til universelle barbermaskiner og er velegnet til enhver bruger - både for erfarne og for begyndere, for krævende og for den uforsigtige. Det er nødvendigt at tilføje, at denne maskine vil passe til selv den mest kræsne bruger - både hvad angår kvaliteten af ​​håndværk og efterbehandling og kvaliteten af ​​barberingen. Trimning af Pearl T-121 Twist Platinum Shaving Razors i den rigtige højde er den bedste finish af alle sikkerhedsskrabere, der præsenteres i dette afsnit, og måske fra hele Pearl shaving machine familien. I det mindste vil du ikke være i stand til at finde en enkelt åbenbar fejl i efterbehandling af Pearl-maskiner, uanset hvor omhyggeligt du kigger efter dem. Og jeg vil udtrykke min personlige mening, at afslutningen med razorerne i Planinum-serien bliver endnu bedre end den, der hedder tyske producenter.

Precision Twist-mekanisme med høj knivkalibreringsnøjagtighed, fremragende Platinum-finish, optimal håndtagslængde og solid vægt, fremragende balancering og. Intet ekstra - lav Pearl T-121 Twist Platinum Closed kam shaver, der fortjener at blive lavet til dit daglige barberingsværktøj!

6-Jeg er en kategori. Rakeskærer Pearl SBF-11 Twist Butterfly og Pearl SBF-11G Twist Butterfly med toplasteblade, som nogle producenter benævnes "Butterfly" (sommerfugl). Denne bladsbelastning er meget praktisk, pålidelig og utroligt bekvemt - bladskiftet tager kun få sekunder. Bladvinklen i Pearl SBF-11 Twist og Pearl SBF-11G Twist er fast, dvs. ureguleret, som i nogle modeller af andre producenter.

På det russiske marked er der et stort antal barbermaskiner med top loading knive, såsom "Butterfly" (sommerfugl). Men for det meste er de "Butterfly" -maskiner med ret lav aggressivitet, som den tyske Timor-maskine (aggressivitet 1.5) eller den kinesiske Weishi (aggressivitet 1.5) osv.

Den aggressivitet, som Pearl SBF-11 Twist Butterfly og Pearl SBF-11G Twist Butterfly butterfly maskiner er 3,5, hvilket er mere end den tyske Muehle R89. Det er nødvendigt at bemærke en mere betydelig forskel på disse barbermaskiner. Pearl SBF-11 Twist Butterfly og Pearl SBF-11G Twist Butterfly razors mærkes mere solidt i deres hånd, da deres vægt er 24 gram mere end vægten af ​​Muehle 89 maskiner. Kvaliteten af ​​det rystede håndtag i Pearl SBF-11G Twist Butterfly-maskine og alle dets attraktive lyse gyldne farve - "live", det ser bare fascinerende ud!

Derudover skal der tages hensyn til det rillede håndtag af Pearl SBF-11 Twist Butterfly razor. Dette er nøjagtig den samme korrugering som Pearl SHD-27 Open kam og Pearl SHD-27 Closed comb. Med en sådan riflet maskine vil maskinen ikke kun falde ud - det er ikke engang muligt at slå den ud af våde og sæbehænder - maskinen stikker til "hænder, man kan sige stramt!

Pearl SBF-11 Twist Butterfly og Pearl SBF-11G Twist Butterfly razors tilhører universelle barberingsenheder og er velegnede til enhver bruger - både for den erfarne og for begynderen, til det krævende og for de ubekymrede. Disse maskiner kan ikke traumatisere huden, undtagen med det formål, for ondskabens skyld. Nå, fans af mere aggressiv og grundig barbering bør se på de mere aggressive barbermaskiner, der præsenteres i dette afsnit.

Remarque. Ordet "aggression" bør ikke tages som "fjendtlighed", "vrede" eller "malice" i ordets rigtige forstand. Aggression - dette er bare en bestemmelse af en af ​​de vigtige parametre for en barberkniv - dette er en indikator for, hvor effektivt bladet skærer håret på ansigtet. Af synonymerne er ordene "Aktivitet", "Offensivitet" eller "Effektivitet" mest hensigtsmæssige. Jeg mener, at dette bør være en obligatorisk (.) Parameter, når der beskrives egenskaber for barbermaskiner. At kende aggressiviteten af ​​en barbermaskine, vil det være lettere for dig at orientere dig om, hvorvidt det passer til din hud, hvilket i sidste ende hjælper med at undgå skade (nedskæringer) og hudirritation. Og det vil bidrage til at gøre barberingsproceduren til en ægte glæde og ikke til en daglig rutine.

Afklarende oplysninger. Faktisk for hver barbermaskine, vi tilbyder, valgte vi razorstativer, racks til barbermaskiner og børster, samt børsterne selv, som eksternt svarer til maskinerne med deres knurlingmønstre.

Det skal bemærkes, at i vores SMB Pearl børster anvendes et udvalg af badgerlappe (Super Badger), som omhyggeligt håndplukkes fra bagsiden af ​​badgerens hud tættere på nakken (hvilket er angivet ved det karakteristiske mønster med en sort strimmel i midten og lyse spidser) - i dette skind der er den mest blide bunke, der resulterer i optimale pris og kvalitet børster. På grund af tyndt og elastisk hår er bundtet tættere, men samtidig ret blødt. En flot fanformet vifteformet børstehår absorberer vandet godt og slår perfekt op i skummet både i barberhovedet og på ansigtets hud. Desuden er de taktile fornemmelser af et selektivt badger bunke med fingre og hud i ansigtet ekstremt behageligt (for at være mere præcis, forsigtigt / blødt). Penslerne med den udvalgte Bad Badger Super Badger i børsternes gradering svarer til børsterne i den højeste kategori - så tæt som muligt på Silvertip børsterne!

Højtryksforkromet metalhåndtag fremstillet af messing komprimerer børstestrålen i knudeområdet, hvilket signifikant skelner mellem håndtagene af træ, plast eller akryl med limede bjælker og gør perlebørster af høj kvalitet, praktisk og holdbar.

4. Pearl shaving tilbehør, inkl. står for barbermaskiner og barberingsbørster, barberingsboller og børster

Barberingstilbehør er en nødvendig egenskab for en moderne mand. Nye barberingstilbehør hjælper med at glemme alle de ulemper, der er forbundet med barbering, irritation, nedskæringer, ujævn barbering og andre problemer. Hvis du vælger et elektrisk barbermaskine og en T-formet barbermaskin, kan du se fordelene ved sidstnævnte. På trods af at den elektriske barbermaskine er sikrere end en T-formet barbermaskine, og især end en farlig barberkniv, forårsager en elektrisk enhed hudirritation meget oftere. Derudover barberer barbermaskinen renere, og selv om der er små udskæringer på huden, vil helbredende cremer og balsamer straks helbrede dem og også lindre irritation. Når du vælger barberingstilbehør, skal du være opmærksom på bladernes kvalitet, såvel som til geler, skum, børster og barberbægre.

Mere >>

5. Oplysninger om, hvad der generelt er T-formede barbermaskiner eller sikkerhedsskrabere.

I Rusland, populære importerede T-formede maskiner: Merkur og Muehle Tyskland, Edwin Jagger England, Tradere amerikanske, Fatip fra Italien, Ikon fra Thailand, Fjer i Japan, Parker og Pearl of India, Lord of Egypten, Weishi Kina. Også inkluderet i prisen er vintage metal razors Gillette. Det Moskva-baserede firma Mostochlegmash er fortsat den eneste russiske producent af sikkerheds barbermaskiner - sin Rapier-maskine har en lavere prisklasse, der konkurrerer med kendte kinesiske mærker.

Vanskeligheder opstår som regel i selve T-formede sikkerhedsmaskine, da i modsætning til de upersonlige, moderne "apparater", højkvalitets T-formede sikkerhedsskrabere skiller sig fordelagtigt ud. På nuværende tidspunkt imponerer T-formede barbermaskiner med deres udsøgte design og upåklagelige udseende. En rigtig T-formet barbermaskine er en enhed, der vil tjene dig i mere end et dusin år, og vigtigst, spare mange penge.

Mere >>

6. Fotogalleri

Perle barberingsholdere og tilbehør, herunder leveringsstande, børster og barberbægre, kan ses i afsnittet Fotogalleri.

Mere >>

7. Hvor kan man købe dobbeltsidede knive til T-formede barbermaskiner

I øjeblikket findes i supermarkederne "Auchan" i frie salg dobbeltsidede blade "Rapira Platinum Lux" til en pris på 11 til 15 rubler per pakke (5 blade per pakke). Disse blade fremstilles i Moskva-fabrikken Mostochlegmash.

I samme "Auchan" kan du købe dobbeltsidede blade "Gillete Rubie Platinum Plus" til priser fra 53 til 56 rubler til en pakke (5 blade per pakke), der også laves i Rusland. Disse blade fremstilles i St. Petersburg under licens fra Procter. Gamble, USA.

Det vigtigste, vi håber på, er at alle disse blade vil blive lavet i Rusland i lang tid - fordi efterspørgslen efter dem kommer tilbage i dag!

Det må siges, at Rapira Platinum Lux-bladene sidder ret hurtigt. Et blad er normalt nok (afhængigt af stivheden af ​​børstehårene) i to / fire dage med sin behagelige brug. Gillete Rubie Platinum Plus-knive er mere holdbare. Et blad er normalt nok (afhængigt af stivheden af ​​børstehårene) i seks / ni dage med sin behagelige brug.

Men på trods af ovenstående er det også nødvendigt at bemærke, at "Rapira Platinum" og "Gillete Platinum" er unikke knivblader (selv i sammenligning med udenlandske modeller). Ikke det bedste, men produceret af svensk stål med platinbelægning, af tilstrækkelig kvalitet og forholdsvis billigt!

I Rusland fremstiller Mostochlegmash-fabrikken dobbeltsidede blade "Voskhod" og "Ladas", der udover "Rapira Platinum Lux" er også registrerede varemærker tilhørende denne plante. Vi kan ikke bedømme kvaliteten af ​​disse blade selv, men ifølge forbrugeranmeldelser er disse blade det samme som Rapira Platinum Lux, ifølge nogle estimater - lidt ringere.

Rusland producerer også dobbeltsidede blade "Astra Surerior Platinum", som er meget gode i kvalitet (efter min mening bedre end "Gillete Rubie Platinum Plus"). Disse blade fremstilles i St. Petersburg under licens fra Procter. Gamble, USA. Paradoksalt nok, men i øjeblikket er det næsten umuligt at købe Astra Surerior Platinum-blade i Rusland, da disse sandsynligvis er de eneste blade i Rusland, der produceres til det europæiske marked og gennemgår passende kvalitetskontrol. Men de samme russiske blade kan købes på eBay fra Tyrkiet til 9,49 dollar per 100 stykker.

Generelt på de store felter på internettet, på mange russiske og udenlandske steder, er det ret billigt at købe forskellige mærker af dobbeltsidede blade. Personligt har jeg mødt russiske steder, hvor du kan købe Gillete Rubie Platinum Plus-blade til en pris på 680 rubler til 100 stykker blade. Det viser sig 34 rubler til en pakke (5 blade per pakke). Jeg tror, ​​at hvis du søger godt, kan du finde bedre blade og lavere priser. Det hele afhænger af dine ønsker og økonomiske muligheder!
|

8. Om aggressivitet af barbermaskiner

Sikkerheds barbermaskineres aggressivitet såvel som egenskaberne ved det materiale, der anvendes til barberhovedet, er objektivt begrundet, da de blev oprettet efter at have talt med teknologien hos Madhav Metal Industries. Forskellige barberskærers aggressivitet præsenteres i den første kolonne af bordet, taget fra det engelske forum "Blager Blade".

På prioriteter - er aggressiviteten af ​​barbermaskiner bestemt af flere parametre:

1. Afgang af bladet, måske en af ​​de vigtigste parametere (som regel jo større spalt er jo desto større afgang).

2. afstand - afstanden mellem bladet og knivstøtten;

3. Span (span) - afstanden mellem kanten af ​​bladet og kanten af ​​beskyttelsen

4. Garda (vagt) - den nederste del af barberhovedet.

Også påvirke aggressiviteten:

Aggression i international skala svarer til 0,5 (i forbindelse med dette er aggressivitet normalt angivet som følger: 1,5, 2,5... 9,5, 10,0). Hvis det for eksempel siges at en razors aggressivitet er op til 3,5 - betyder det, at det kan være omkring 3,4 eller 3,3, men ikke mindre end 3,5 (nogle producenter i det særlige tilfælde skriver: "Aggressivitet fra 3,0 til 3,5"). Og når det er angivet, at aggressivitet er over 3,5, betyder det, at aggressiviteten af ​​denne model kan være ca. 3,6, men ikke mere end 3,7 (nogle producenter i det særlige tilfælde skriver: ". Aggressivitet fra 3,5 til 4,0") - for eksempel skrive når man sammenligner nogen barbermaskiner, der har nøjagtigt det samme hoved, men den maskine, der har et overskud i aggressivitet på grund af håndtagets større vægt. Og til sidst, når de skriver at aggressiviteten af ​​en barbermaskine er 3,5, betyder det, at denne model er aggressiv omkring 3,5 - ikke mere og ikke mindre.

Ordet "aggression" bør ikke tages som "fjendtlighed", "vrede" eller "malice" i ordets rigtige forstand. Aggression - dette er bare en bestemmelse af en af ​​de vigtige parametre for en barberkniv - dette er en indikator for, hvor effektivt bladet skærer håret på ansigtet. Af synonymerne er ordene "Aktivitet", "Offensivitet" eller "Effektivitet" mest hensigtsmæssige. Jeg mener, at dette bør være en obligatorisk (.) Parameter, når der beskrives egenskaber for barbermaskiner. At kende aggressiviteten af ​​en barbermaskine, vil det være lettere for dig at orientere dig om, hvorvidt det passer til din hud, hvilket i sidste ende hjælper med at undgå skade (nedskæringer) og hudirritation. Og det vil bidrage til at gøre barberingsproceduren til en ægte glæde og ikke til en daglig rutine.

Hovederne til alle Pearl shaving maskiner er lavet af ZAMAK-3 zink legering. ZAMAK-3 zink legering er den mest almindelige legering fra hele ZAMAK zink legeringsfamilien. Denne legering er legeret med aluminium, magnesium og kobber og har fremragende mekaniske og fysiske egenskaber, nemlig det er yderst bekvemt til sprøjtestøbning, da det bevarer den nødvendige form i lang tid. Den har en Brinell-hårdhed på 97 enheder, hvilket kan sammenlignes med mildt stål (

120 HB). Styrke - 268 MPa, elasticitetsmodul - 96 GPa, smeltepunkt - 381-387 ° C, tæthed - 6,7 g / cm³, friktionskoefficient - 0,07. Det vigtigste anvendelsesområde for ZAMAK-3 er døstøbning. ZAMAK-3 zink legering er mere rustfri end mildt stål, hvilket er vigtigt for barbermaskiner, der arbejder i et vådt og relativt aggressivt miljø.

Vigtige oplysninger. Den 20. maj 2016 foretog Pearl Shaving Maskinfabrikanten Madhav Metal Industries en afgørende beslutning om at trække alle barbermaskiner til åben kam (open-crest), der blev fremstillet med en defekt i asymmetrisk bladinstallation (inden udgangen af ​​juni 2016). dvs. det er når på den ene side af hovedet skærer kanten af ​​bladet mere og på den anden - mindre). Jeg skal bemærke, at producenten fuldt ud opfyldte sine løfter - den 2. juli erstattede han alle (uden undtagelse) solgte åbne kam (åbne kam) barbermaskiner, dvs. i øjeblikket er fejlen med asymmetrisk installation af bladet helt elimineret! Desuden har fabrikanten sikret sine forhandlere, at det fremover aldrig vil tillade gentagelse af ovennævnte fejl i barbermaskinerne. Vi grundigt kontrollere installationen af ​​vingerne i den sidste kamp af hoveder Åbent kam (åben højderyg) og kan nu med 100% (.) Trygt forsikre dig om, at til dato fabrikanten har helt fjernet manglen med en asymmetrisk installation af bladet på alle sine barbermaskiner med hoved Open kam (åben kam). Og hvis det ikke er tilfældet, refunderer vi dine penge. Og uden at sige noget, kan du glemme mangler med asymmetrisk lysysinstallation i Pearl rakere med åbne kamhoveder (med åben kam).

Vi ønsker dig en rigtig god glæde af barbering.

Voksemaskine

LiveInternetLiveInternet