Shugaring hjemme: Tips og opskrifter til fremstilling af sukkerpasta

Før eller senere, før hver pige er der et spørgsmål: Hvad er den bedste måde at slippe af med overskydende vegetation på kroppen? Og her har hver sin egen opskrift for succes. En vigtig ting er, at denne proces går hurtigt, den anden - så det ikke er for smertefuldt, og nogen sætter sig i forkant med den langsigtede effekt af proceduren.

Og hvad bare ikke opfundet for at lette damerne! Razors og depilatories, voksstrimler og specielle cremer, et hav af salonprocedurer... Og en af ​​de mest populære metoder til at slippe af med unødigt hår er epilering med sukkerpasta eller shugaring. Det handler om hende og vil blive diskuteret nedenfor. Fordele og ulemper ved en sådan procedure, kontraindikationer, forberedelse til hårfjerning med sukker og shugaringopskrift derhjemme - alt dette vil blive diskuteret i denne artikel.

Lidt teori

Navnet "shugaring" selv, som mange ved, kommer fra det engelske "sukker", det vil sige sukker. Opskriften på denne kosmetiske procedure blev imidlertid ikke opfundet i England - den er af persisk oprindelse. For nogle århundreder siden i øst brugte kvinder guldbrun sukkerblanding til at fjerne overskydende hår på kroppen. Og i Europa kom en sådan mode kun i firserne af det sidste århundrede. Derfor kaldes lejlighedsvis shugaring også persisk hårfjerning.

I det væsentlige ligner proceduren for shugaring voksning, men der er stadig betydelige forskelle mellem dem. Så at slippe af med unødig vegetation med sukkerpasta anses mindre smertefuldt. Desuden gør en sådan karamel huden mere delikat og silkeagtig end voksblandingen. Plus, prisen på shugaring kogte hjemme er lav, så det er ret overkommeligt for hver kvinde.

Derudover består enhver opskrift på shugaring af naturlige ingredienser, og derfor er proceduren også egnet til følsom hud.

Effekten af ​​shugaring varer cirka tre uger. Hår efter det vokser ikke. Det er muligt at anvende blandinger til shugaring for ben, armhuler og bikini.

Vigtige nuancer

Før du tager op på opskriften til en sukkerblanding, skal du vente på håret i de områder, der er beregnet til hårfjerning, for at vokse lidt igen. Ca. 2-5 mm. Et par dage før "time X" er det ønskeligt at lave en peeling.

Det er nødvendigt at starte shugaringproceduren med ren og tør hud. Og hvis der er skader, sår, ridser eller udskæringer på det, er det bedre at udskyde epilering af dette område ved hjælp af sukkerpasta, indtil de er helt helede. Du bør ikke gøre shugaring umiddelbart efter at komme fra solarium eller fra stranden.

Derudover vil en kontraindikation for shugaring være diabetes mellitus og åreknuder.

Før du anvender blandingen, anbefales det at tørre området for hårfjerning, tonic. Derefter skal du drysses med talkum eller almindeligt mel - så sukkeret virker strengt efter det tilsigtede formål, trækker kun hårene ud og ikke rører ved huden.

Og efter brugen af ​​shugaring pasta er efterladt, er det nødvendigt at vaske grundigt af restene af blandingen og brug en beroligende creme eller naturlig olie.

Nu ved at kende alt dette, kan du sikkert vælge opskriften til hjemmelavet sukkerpasta.

Perfekt opskrift

Så hvad er den bedste shugaring pasta opskrift? Hver pige skal vælge den ved forsøg og fejl. Nogen foretrækker en opskrift med sukker, nogen - med honning. Nogen opfanger en opskrift på en gaskomfur, og nogen leder efter den til en mikrobølgeovn. Alligevel gør blandingen for første gang, det er bedre at lave mad i 1 gang. Og så, hvis alt passer, kan du fylde på det for fremtiden.

Her er en af ​​de velprøvede opskrifter til at gøre shugaring hjemme, trin for trin.

For det bliver nødvendigt:

 1. 6 spiseskefulde sukker;
 2. 2 spsk varmt vand
 3. lidt mere end en halv spiseskefuld citronsyre;
 4. En lille skål eller gryde til madlavning, helst med en tyk bund.

Og det er værd at sørge for, at citronsyre har en normal holdbarhed - ellers vil det ødelægge opskriften.

Sukker hældes i beholderen og hæld vand. Tænd brænderen til den mindste ild, og efter at have blandet vandet og sukkeret, vente indtil shugaring-blandingen begynder at skifte farve. Dette vil ske gradvis - fra det gennemsigtige skal det blive lys gyldent. På dette tidspunkt er det tid til at tilsætte citronsyre til gryden. Glem ikke at røre massen. Om et par minutter bliver beholderens indhold en rig mørk honning farve - voila, pastaen er klar!

I stedet for syre er det helt muligt at bruge frisk juice fra en halv citron - opskriften tillader det.

Derefter skal blandingen fjernes fra varmen og hældes i en tallerken. Lad afkøle lidt for ikke at brænde huden. Hvis der er for stiv, lidt varme i mikrobølgeovnen.

Korrekt shugaring ligner en plastpasta, der nemt klæber til huden. Dette er netop hans opskrift, der modtog den mest positive tilbagemelding fra piger, som gentagne gange har prøvet det. Hvis pastaen ikke ruller ind i en klump - det betyder, at den er undercooked, du kan returnere den til ilden i et stykke tid. Men det er vigtigt ikke at overdrive det! Når alt kommer til alt, hvis massen til shugaring øjeblikkeligt bliver fast og sprød - er den allerede overcooked.

Dernæst skal du tage pastaen i dine hænder og ælte godt til lejestandarden og opkøbe en lys, let perlefarve. Hvis forkrøbet hårdt - tilsæt et par vanddråber. Rull bolde på en valnøds størrelse og distribuere dem til det ønskede område af kroppen. Så vent til frysning og rive af.

Advarsel! Det skal huskes, at sukkerblandingen påføres hårets vækst og kommer væk - på deres vækst!

Og her er en anden shugaring opskrift. For at forberede skal du tage:

 • 20 spiseskefulde sukker;
 • 6 spiseskefulde citronsaft;
 • 8-9 spiseskefulde varmt vand;
 • 1 spiseskefuld naturlig honning.

Varm sukker med vand over lav varme, indtil sukker opløses, omrør konstant. Tilsæt honning, rør og hæld citronsaft. Lidt mere at koge indtil en ensartet forbindelse af alle ingredienserne - massen skal være blød ølfarve. Sluk derefter forbrænderen og lad pastaen stå alene i et par timer. Derefter knæ det og start proceduren.

Vi håber du finder en hjemmelavet opskrift til din smag, og shugaring vil træne for ære!

Sådan laver du shugaring hjemme: Opskriften på sukkerpasta og 3 måder at fjerne selvhår

Næsten smertefri fjernelse af hår på kroppen bliver stadig mere tilgængelig. Og det kan gøres lige så effektivt både i kabinen og hjemme. Samtidig er sæt af komponenter til en sådan procedure minimal, og processen med at forberede sammensætningen er ikke byrdefuld, hvilket giver dig mulighed for at skabe et budget og nemt at fremstille materiale. Hvis du ikke ved, hvordan du laver en shugaring hjemme, vil vores anbefalinger og opskrifter hjælpe med at sørge for glatheden i din hud.

Fordelene ved shugaring derhjemme

Udtrykket "shugaring" kommer fra sukker (Eng.), Consonant with the Russian "sugar". Denne komponent er grundlaget for dannelsen af ​​en tæt og samtidig smertefuld substans, hvis formål er at fjerne hår på nogen del af kroppen eller ansigtet.

Dette er interessant. Der er en opfattelse, at shugaring er en relativt ny metode til depilation. Men det blev også aktivt brugt af de charmerende egyptiske kvinder Nefertiti og Cleopatra. Persiske skønheder forblev heller ikke ligeglade med fordelene ved sukker for at opnå glat hud.

Depilatory pasta er tilladt at købe eller lave det selv.

Uanset de anvendte råvarer har home shugaring flere fordele:

 1. Naturlig sammensætning, hypoallergen. Selvfremstillet pasta giver ingen tvivl i mangel af uacceptable komponenter.
 2. Brugervenlighed. Ubehag under sådan hårfjerning er ikke mere end fra voksproceduren.
 3. Langvarige resultater (glat hud leveres i gennemsnit i 14 dage).
 4. Yderligere plejefunktioner af pastaen. Produktet blødgør epidermis og ud over at håret fjerner døde celler.
 5. Et lille antal kontraindikationer.
 6. Regelmæssig hårfjerning med denne metode gør dem tyndere, mens væksten sænkes.

Typer af sukkerpasta til shugaring, hvordan man vælger

Evnen til at lave pasta hjemme eksisterer ikke altid. I disse tilfælde er det tilladt at vælge et produkt i butikken. Valget af produkter er ekstremt bredt: fra ultra blød til hård.

Når du vælger et produkt, skal du følge nogle anbefalinger:

 • Overvejelse af funktionerne i depilationsteknikker. Ved anvendelse af bandagefremgangsmåden ved anvendelse af specielle strimler, bør der gives fortrinsvis den bløde pasta. Manuel depilering kræver en mere stiv sammensætning på grund af behovet for et stærkt hårstik med et færdigt sukkerprodukt.
 • Kropstemperatur Afsnit af den menneskelige krop varierer ofte i temperatur. Uoverensstemmelsen er 1 - 2ºС. Hot spots bør "sendes" hårdt pasta.
 • Varmeren af ​​mesterens palmer. Folk med varme lemmer bør foretrække tyk pasta, med kølige dem - bløde.
 • Temperaturforhold på værelset. Jo højere det er, jo sværere pastaen.
 • Graden af ​​hårstivhed er den højeste i bikiniområdet og i armhulerne. Hårdt dækning indebærer brugen af ​​den samme pasta.

Der er følgende variationer af shugaring pasta:

 • Ultra blød. Halv-flydende produkt, godt til at fjerne hår på lemmer.
 • Bandage. Gælder for bandage depilation mulighed.
 • Blød. Velegnet til begyndere i affilering, da den er næsten universel og relevant for forskellige dele af kroppen, med undtagelse af bikini.
 • Medium hårdt Den anvendes til alle zoner, undtagen forfronten.
 • Tough. Den er bedst kombineret med mesterens varme fingre. Velprøvet i at fjerne det hårdeste hår.

Hvordan man laver sukkerpasta til depilation

Klip for at bekæmpe vegetation på enhver del af kroppen, der virkelig er kogt med egne hænder.

Shugaring pasta opskrift:

 • sukker - 10 el. l.;
 • vand - 4 spsk. l.;
 • citronsaft (0,5 stk.).

Algoritme for handlinger:

 • Sæt de angivne komponenter i en tyk bund beholder, bland dem.
 • Sæt blandingen på lav varme, luk beholderen med et låg.
 • Ingredienser omrører fra tid til anden og ser for at sikre, at sukker ikke holder fast i bunden.
 • Efterhånden bliver blandingen gennemsigtig. Efter kogende bobler vises på overfladen. Karmeltonen i blandingen indikerer pastaens parathed. Dette sker normalt efter 5 minutter.
 • Produktet fjernes fra varmen, afkøles. Lim kan testes - stræk et stykke i dine hænder. Hvis det stikker og ikke tager form - skal du lave pastaen i nogen tid.

Det er vigtigt at prøve ikke at fordøje pastaen (ellers får du slikkepind). Den undercooked blanding vil heller ikke fungere - det flydende stof vil simpelthen ikke fange hårene.

Hårlængde for en effektiv procedure.

Den optimale længde af hår til shugaring er 5 mm (men ikke kortere end 2).

Graden af ​​hårvækst afhænger af, hvor ofte hårfjerning skal udføres. Den gennemsnitlige frekvens af hårfjerning er en gang 3 til 4 uger. Gradvist bliver væksten af ​​vegetationen langsommere, det bliver ikke så mærkbar.

Praktiske tips til newbies

Før du bruger sukkerpasta til depilation, skal novice herrer tage højde for nogle praktiske tips:

 • Det antages, at om dagen er smertetærsklen noget højere end om aftenen. Af denne grund bør depilationen udskydes til første halvdel af dagen.
 • Skrubbning anbefales før fjernelse af håret.
 • I modsætning til voks er sukkerblandingen let afvasket med vand.
 • Ved depilering af store arealer er første gang det nødvendigt at udelukke sportsbelastninger. Intenst sved kan tilstoppe folliklerne, hvilket kan forårsage rødmen af ​​bikiniområdet - et utroligt delikat og delikat område. Efter at have gennemført depilation på dette sted, skal du opgive intimitet for en dag.

Hvordan man bruger sukkerpasta til shugaring

Sukkerfjerning af vegetation består i at udføre følgende handlinger:

 1. Depilatory behandling med affedtning lotion. Det er også tilladt at sprøjte huden med talkumpulver på toppen - pastaen passer bedst til en tør overflade.
 2. Temperaturen af ​​produktet skal være tolerant for at røre, dvs. næsten identisk med kropstemperaturen. Kold masse skal opvarmes. Du kan anvende en mikrobølgeovn (vandbad).
 3. Massen påføres i et ensartet lag på arealet dækket af vegetation. Tegning udføres mod hårets vækst.
 4. Den eksakte bevægelse af pastaen fjernes sammen med hårene (i retning af vækst).

Dyb bikini til sig selv

Mange piger har tillid til at gøre en shugaring selv kræver en utrolig, næsten akrobatisk fingerfærdighed. Faktisk er alt ikke så svært, det er kun værd at lave lidt øvelse.

Du kan lave en dyb bikini for dig selv ved at følge denne algoritme:

 1. Spred blandingen mod hårvækst. Bevægelsen skal udføres med tryk for at klæbe godt.
 2. Tag ikke en stor del af håret på en gang i løbet af deres fjernelse - alvorlig smerte kan forekomme.
 3. Vent 10-20 sekunder, tag kanten af ​​pastaen op og riv den af ​​i én bevægelse efter hårets vækst.
 4. Gentag trinene på de nødvendige steder, indtil alle hår er helt fjernet.

Rådet. Bikini område er ret vanskeligt. For at kvalitativt fjerne hår på alle sine områder er det praktisk at bruge et spejl under de første procedurer.

Bandage teknik shugaring

Der er to hovedteknikker til shugaring:

 • Bandage. Til anvendelse af halvvæskemasse anvendes spatel. En strimmel af stof lægges på toppen, revet af præcis bevægelse.
 • Manual. Depilation opstår uden brug af strimler.

De vigtigste faser af bandage teknologien:

 1. Behandl huden med lotion, fjern overskydende fedt og tør "skalaer". Hvis lotionen ikke er til stede, kan du anvende chlorhexidin.
 2. Kontroller hudens område, vælg retningen af ​​hårvæksten.
 3. Pulver huden med talkumpulver.
 4. Spatel til at fordele massen i dele af kroppen og lede den mod vegetationen. Derudover skal du have strimler af klud eller papir.
 5. Strimlen påføres pastaen, presses og glattes med hånden.
 6. Huden lige over båndet er spændt, og med en hurtig bevægelse adskiller den pastaen fra overfladen af ​​huden. Bevægelse udføres på hårets vækst.

Hudpleje efter hårfjerning

Hud efter depilation kræver en uundværlig pleje. For at gennemføre det tages der højde for flere regler:

 • Straks efter depilering skal integumentet behandles med et antiseptisk middel. Til dette formål er egnet "chlorhexidin", "miramistin" og andre dokumenterede værktøjer. Du kan anvende et beroligende lotion, der er designet til at passe til depilerede områder.
 • Umiddelbart efter depilation, bør du nægte at besøge badet, saunaen for en dag. Hvis dette forbud er blevet overtrådt, kan der dannes forbrændinger på huden. "Panthenol" er egnet til deres behandling.
 • Det depilerede område bør ikke fugtes i 12 timer.

Hvis der ikke er nogen beroligende lotion eller apotek ved hånden, kan området efter depilation behandles med infusion af følgende planter:

 • kamille;
 • eg bark;
 • salvie;
 • celandine.

Kontraindikationer

Shugaring er uforenelig med visse betingelser i kroppen, og har derfor flere kontraindikationer.

Disse omfatter:

 • diabetes;
 • epilepsi;
 • allergisk overfor sammensætningen af ​​kosmetik;
 • hjertesygdom;
 • herpes;
 • dermatologiske problemer (dermatitis, eksem osv.);
 • hævelse;
 • sår, mol inden for hårfjerning;
 • menstruation;
 • graviditet.

Gør en shugaring derhjemme er ikke så vanskelig som det kan virke ud af vane. Det vigtigste - at vælge en god opskrift og tilberede massen til at fjerne vegetationen. For dem, der ønsker at spare tid og kræfter, vil butikens produkter være egnet til hårfjerning. Og bekymre dig ikke om manglen på erfaring - efter at nogle bevægelsesforløb bliver mere sammenhængende, og proceduren selv vil tage mindre og mindre tid.

Madlavning sukkerpasta til shugaring derhjemme: 5 opskrifter

Hvis du kender den rigtige opskrift på shugaring pasta, er det ret nemt at lave mad derhjemme. Dette vil hjælpe med at spare penge i forhold til at købe færdige produkter i butikken. En af fordelene ved selvforberedelse er, at du altid kender komponenterne i pastaens sammensætning til epilering.

Egenskaber ved fremstilling af blandingen

Højkvalitets hårfjerning indebærer en forståelse for, hvordan shugaringmassen skal se ud, hvilken sammensætning den skal have, hvad der skal gøres i en eller anden uforudsete situation relateret til depileringsproceduren.

I sig selv er produktets konsistens meget lig med sukkercaramel, hvortil vand eller citronsyre tilsættes, afhængigt af hvilken blanding du vil oprette. Ud over de grundlæggende komponenter kan det indeholde andre stoffer, der kan øge effektiviteten af ​​brugen af ​​produktet, have en beroligende eller anti-allergisk virkning på huden.

En række forskellige typer pasta til shugaring (dets opskrifter og metoder til anvendelse) giver dig mulighed for at eksperimentere med målet om at vælge den mest passende mulighed.

For at forstå, hvilken shugaringopskrift der skal vælges hjemme, skal du lave pastaen i flere densitetsvarianter (fra første gang ikke mange mennesker får massen af ​​den ønskede konsistens). Pastaen skal ikke være for flydende eller viskøs (jo mørkere er den - tættere og omvendt). Denne tilstand påvirkes af den proportionelle blanding af de krævede ingredienser.

Eksperter identificerer tre typer viskositet:

 1. Blød og flygtig, der minder om tekstur af honning. Den bedste mulighed for manuel fjernelse af overskydende vegetation på kroppen manuelt.
 2. Mellemdensitet. Best for hårfjerning på hænder og fødder, fjernelse udføres ganske omhyggeligt, stoffet er effektivt til anvendelse mod hårdt hår.
 3. En tæt konsistens anvendes til særligt ømme områder af kroppen (hovedsagelig til armhuler og bikiniområder), hvor vegetationen er kendt for dens ruhed og hårdhed.

For hver pige eller kvinde er valg af tæthed individuel. Men i de fleste tilfælde skal du bruge den anden mulighed, da den er mere praktisk og nem at bruge. En anden funktion - den gennemsnitlige tæthed anvendes på næsten alle dele af kroppen.

Klassisk opskrift

Det er nødvendigt at konstant overvåge kogestoffets tilstand, det er vigtigt ikke at blive distraheret fra madlavning, ellers vil du ikke kunne opnå det ønskede resultat. En blanding til shugaring derhjemme er ikke så vanskelig at forberede som det forekommer ved første øjekast. Perederzhat ingredienser i brand, selv om nogle få sekunder, ødelæg derefter produktet.

Videoen nedenfor viser, hvordan man klargør en pasta til shugaring med den maksimale bevarelse af de anvendte komponenters gavnlige egenskaber:

Det er nødvendigt at lave mad meget hurtigt, det er det vigtigste øjeblik i processen. Massen skal påføres hurtigt på kroppen.

Forbered pasta til shugaring derhjemme kan kvalitativt underkastes følgende regler:

 • Sukkeret, der anvendes i forbindelse med fremstillingen af ​​stoffet, bør udvælges stort, da karamelisering er meget hurtigere og lettere, vil fint sukker i form af sand ikke være i stand til at bringe den fremtidige pasta til den krævede tilstand;
 • hvis sukker ikke var nok, bør du reducere antallet af andre komponenter, der bruges til at afbalancere forholdet mellem ingredienser i produktet
 • hvis du skal bruge citronsaft, er det bedst at vælge frosne eller friske, i det ekstreme tilfælde er det muligt at erstatte det tørre koncentrat;
 • i begyndelsen af ​​tilberedningsprocessen skal du vælge den rigtige gryde, helst rustfrit stål, det anbefales at afholde sig fra teflon og emalje;
 • så snart blandingen er tilberedt, er det nødvendigt at hælde det straks ud af gryden, da det vil være svært at gøre dette: Vent et par sekunder, indtil konsistensen afkøles en smule, og bevæg den forsigtigt til en anden beholder.

Pasta skal anvendes umiddelbart efter forberedelsen. Det er vigtigt, at det ikke begynder at hærde, for i en sådan tilstand vil dets anvendelse være svært.

Sukkerpasta Opskrifter

Med citronsaft

Lav en pasta hjemme kan være en klassisk opskrift. De grundlæggende ingredienser i dette tilfælde er vand, citron og sukker.

Forberedelsen skal udføres i overensstemmelse med følgende princip:

 • klemme saft fra citron
 • ifølge opskriften (til 8 spiseskefulde sukker tilsættes 2 spiseskefulde citronsaft og vand) bland alle ingredienserne;
 • Bland grundigt massen og lad den være ved lav varme;
 • indtil stoffet begynder at koge, er det nødvendigt at smelte alt sukker;
 • Til kogt pasta skal man på forhånd udarbejde beholderen;
 • hvis der er usmeltede saccharinblade, og væsken allerede koger, kan du slukke for ilden i et stykke tid og vente på, at alle granulaterne smelter;
 • efter kogning er det nødvendigt at skubbe lidt af den resulterende masse og slippe den ind i et kar med koldt vand, stoffet skal tykke, det føles som ler;
 • stoffet af den tilberedte form til brug i bandage-teknologi er blødt, ligner tyggegummi, så hvis du får dette resultat, kan madlavning udfyldes;
 • så snart stoffet bliver tykt, er det nødvendigt at fjerne gryden fra varmen og hæld i en anden beholder.

Madlavningspasta er færdig. Nu kan du fortsætte direkte til brug.

Med citronsyre

Hvis der ikke er nogen frisk citronsaft til rådighed, kan den erstattes med citronsyre. I dette tilfælde er sekvensen som følger:

 • Alle nødvendige ingredienser (4 spsk liter vand, 6 spiseskefulde granulatsukker og 2 tsk liter citronsyre) kombineres i en gryde og blandes forsigtigt;
 • varme massen i flere minutter ved at placere den på ovnen over en lille ild;
 • efter det er det nødvendigt at slukke komfuret og lade fremtiden klistre i 10 minutter;
 • det er vigtigt at røre regelmæssigt, således at sukkerkornene smelter jævnt i en gryde;
 • Den resulterende karamel skal sættes i brand igen og koges i flere minutter, det er bedre ikke at afvige fra produktet, før det er klar, ellers kan du gå glip af slutningen af ​​madlavningen;
 • du kan kontrollere tilstanden af ​​et stof ved at droppe en dråbe i vandet, og hvis det tykkes, skal du færdiggøre præparatet;
 • Korrekt shugaring udføres, når konsistensen bringes i overensstemmelse med karamelens tykkelse, så fjern produktet og lad det afkøle i et stykke tid.

Ved tilberedning af pastaen anbefales det at bære beskyttelseshandsker, da stoffet kan brænde huden i tilfælde af utilsigtet kontakt. Men en god, velkogt konsistens er svær at spildes, da den allerede har taget den ønskede tæthed.

Med honning i mikrobølgeovnen

Den bedste shugaring pasta opskrift er en nem måde at bruge en mikrobølgeovn på. Det er velegnet til dem, der har meget lidt tid til at smelte sukker på komfuret.

 • Der er ikke brug for vand, kun honning (2 spsk), citronsaft (2 spsk) og sukker (4 spsk) anvendes;
 • først skal du blande i de angivne mængder citronsaft og honning;
 • Tilsæt derefter den specificerede mængde sukker til blandingen;
 • massen skal blandes grundigt, så det er nødvendigt at sætte det i en mikrobølgeovn i 7-10 minutter;
 • Derefter røres indtil alle bobler forsvinder;
 • gentag proceduren - lad pastaen stå i yderligere 10 minutter i ovnen;
 • til den efterfølgende madlavningspasta skal du bruge en træpind, bring blandingen til det ønskede niveau af tæthed;
 • For at kontrollere niveauet af beredskab, skal du droppe noget stof i koldt vand, så tag en dråbe tandstikker for at kontrollere dens viskositet.

For at afslutte forberedelsen af ​​sukkermassen er det nødvendigt at bringe det til farven af ​​flydende honning, så snart stoffet begynder at afkøles, bliver det mere tæt. Madlavning shugaring derhjemme er let nok, hvis proportionerne er korrekt observeret.

Med eddike

Dette er en usædvanlig måde at forberede en pasta til depilation. Det er nødvendigt at overholde forsigtighedsreglerne: eddike er ikke så sikkert som citronsaft. Opskriften er simpel nok:

 • bland vand og eddike i lige store mængder i en kasserolle og tilsæt 2 gange mere granulat og sæt den mindste ild;
 • til madlavning pasta ønskede konsistens du nødt til konstant at røre massen;
 • Kontroller regelmæssigt beredskab med en dråbe anbragt i koldt vand;
 • Efter afslutning skal du fjerne fra varme og lade afkøle.

Det er nødvendigt at bruge pastaen meget omhyggeligt, først efter at du har sørget for, at alle normer og korrelationer er blevet overholdt, kan du begynde at anvende. Epilering skal gøres sådan:

Sådan opbevares den kogte masse

Når du har lavet pastaen, skal du passe på den rette opbevaring. Hvis det er korrekt opbevaret, så hvordan man forbereder blandingen igen, er det ikke nødvendigt at tænke i lang tid. Karamel er perfekt bevaret i køleskabet. Hun er kræsen og kan stille på hylden ved siden af ​​kosmetikken, men du skal bruge stramme dæksler.

Det er vigtigt ikke blot at vide, hvordan man laver sukkerpasta, men også hvordan man forlænger holdbarheden. Det vigtigste - for at forhindre luftens indtrængning i bankerne, vil en kemisk reaktion med ilt svække pastaens egenskaber. Opbevaring kræver ikke særlige forhold. Men hvis karamel hærdet over tid, kan den opvarmes i mikrobølgeovn, blandes og bringes tilbage til den ønskede konsistens.

Men du bør ikke varme meget, fordi hvis et stof udsættes for for høje temperaturer, bliver det ubrugeligt og epilering vil være umuligt. Hvordan bruger du pastaen, hvis den er overophedet? Det er værd at afkøle lidt og straks bruge til det tilsigtede formål.

Som du kan se, er det meget nemt at gøre depilation hjemme. blanding Opskrift sukker kan ændres afhængigt af de individuelle karakteristika og personlige anmodninger, så spørgsmålet om, hvordan man kan gøre shugaring skal være styret af, hvad strukturen af ​​nuancerne i din hud er, og hvilken form for hårfjerning er det rigtige for dig.

Sådan tilberedes en blanding til shugaring derhjemme

For at kvalitativt og hurtigt fjerne overskydende hår fra kroppen er det ikke nødvendigt at gå til salonen. Depilation kan udføres uafhængigt. Især til boligforhold egnede shugaring. Det vigtigste er at korrekt forberede og udstyre den korrekte pasta. Du kan købe det i butikken - det vil være dyrt. Du kan tilberede det selv. Dette er en budgetmulighed. Hvordan laver man en blanding til shugaring rigtigt? Men først skal du bestemme hvilken blanding du har brug for.

Hvordan man vælger en blanding til shugaring

Sammensætningen af ​​blandinger til shugaring er enkel - sukker, vand, citronsyre. Derfor er det så nemt at lave en blanding til shugaring derhjemme. Men med professionelle pastaer er det naturligvis mindre. Sandt og betale for komfort vil have.

Nogle producenter kan variere sammensætningen med æteriske olier. Men det er mere sandsynligt at gøre produktet mere attraktivt ud fra et markedsmæssigt synspunkt.

Hvis du vil have en sort, kan du også droppe et par dråber af din æteriske æteriske olie, når du laver mad. Bare husk at estere kan forårsage allergier.

Men tilbage til udvælgelsen af ​​sukkermasse. Blandinger til shugaring adskiller sig kun i konsistens. Der er tre typer - blødt, medium og tæt. Succesen med shugaring afhænger af blandingens sendetæthed.

Foto: Blandinger til shugaring

Tætte herrer arbejder normalt i saloner. Det er lækkert, det er svært at påføre huden (du kan kun arbejde med det med dine hænder), men det fjerner selv det tykkeste og hårdeste hår. Derfor bruges den til bikini depilation.
Blød pasta er designet til shugaring ben, hænder, ansigt, det vil sige områder med blødt hår. De arbejder med hende i manuel teknik og i bandage. For at finde et fælles sprog med hende skal det praktiseres. I uhyggelige hænder kan det begynde at smelte og holde fast i huden.

Blanding til medium densitet shugaring anbefales til begyndere. Det er nemt at anvende, du kan arbejde med det ved hjælp af bandager (bandage teknik) og hænder. Det kræver ikke betingelserne for brug og kropstemperatur. Faktum er, at i varme og ved høj fugtighed kan massen smelte og miste dens egenskaber. Så jo højere temperaturen af ​​luften og kroppen, jo strammere blandingen skal være.
Så med tætheden besluttet er det tid til at gå videre til den praktiske del af shugaring.

Hvordan laver man en blanding til shugaring derhjemme

Som allerede nævnt er opskriften til en blanding af shugaring enkel:

Mange mennesker forbereder en forbindelse til sukkeraflejring uden citronsyre. Men det er meningsløst - det er helt harmløst og forårsager ikke allergiske reaktioner. Syre er nødvendigt - ellers får du ikke en pasta, men en slikkepind. Citronsyre giver blandingen plasticitet. Med den får den viskositet og spredes ikke på huden.

Forresten kan du bruge citronsaft (citron shugaring, madlavning manual). Men i dette tilfælde vil det være svært at beregne den rigtige mængde juice. Med citronsyre vil sådanne problemer ikke opstå.
Sukker er bedre at tage så meget som muligt. Rørsukker er også egnet, men det vil øge omkostningerne ved sammensætningen betydeligt, men vil ikke medføre praktiske fordele. Du kan gøre shugaring med almindeligt sukker.

For at lave en blanding til shugaring hjemme skal du have en gryde, helst med tykke vægge. Bland 10 spiseskefulde sukker og en skefuld vand i den, tilsæt en halv sked citronsyre og sæt ilden på. Tænd en langsom brand. Sukker skal være helt opløst, og massen bliver rav. Ved konstant omrøring bringes sammensætningen til koge. Sørg for, at han ikke brænder! Yderligere styres af fornemmelser. Sammensætningen bliver mørkere. Bare vent ikke på duften af ​​brændt sukker - i dette tilfælde bliver massen ubrugelig.

Villighed bestemmes af øjet, sammensætningen skal være viskøs. Hvis du koger en tyk pasta, så slip en dråbe i en beholder med vand. Hvis dråben ikke mister sin form - blandingen skal fjernes fra ilden. Begynder kan være svært at gætte graden af ​​beredskab. Dette kommer kun med erfaring.

Husk at mindre vand i sammensætningen, jo tættere pastaen kommer til at vise sig. Derfor er det meget vigtigt at overvåge tilberedningstiden. Hvis det fordøjes og vand ikke er nok, bliver pastaen til candy. Og hvis du ikke sætter det på - vil sammensætningen være for flydende og vil ikke rette hår.

Hvis du ikke har gættet forberedelsestiden, kan situationen afhjælpes. Hvis det er for flydende, tilsæt mere sukker. Hvis, tværtimod, for tæt - tilsæt vand. Efter tilsætning af ingredienserne skal pastaen koges igen under konstant omrøring.

Når pastaen er klar, fjern den fra varmen og lad den afkøle. Nu kan du lave en shugaring.

Forresten, i stedet for almindeligt vand i blandingen, kan du tilføje bouillon af urter. Det vil ikke påvirke effektiviteten af ​​shugaring, men det er nyttigt for huden.

Sådan tilberedes en blanding til shugaring i mikrobølgeovnen

En blanding til shugaring kan laves i mikrobølgeovnen. På den ene side er denne metode mindre arbejdskrævende - pastaen er tilberedt hurtigt. På den anden side vil det være vanskeligt at kontrollere blandingenes beredskab. Men mange kvinder vælger en mikrobølgeovn til at lave pasta.
Madlavningssystemet er ensartet - bland ingredienserne i en passende beholder og sæt i en mikrobølgeovn. For det første kan ovnen tændes med fuld effekt i 20 sekunder. Fjern derefter blandingen og bland den. Dernæst reducer strømmen og tænd sekunderne med 15-20. Bland derefter det igen og kontroller graden af ​​beredskab - det bestemmes på samme måde som ved madlavning på ovnen.

Bland til shugaring uden citron

Dette er ikke den bedste løsning, men det har ret til at eksistere. Æbleeddike bruges oftest i stedet for citronsyre. Udskift kun citronen med en skefuld 6% æblecidereddike. Madlavningssystemet er det samme. Under madlavningen bliver køkkenet fyldt med ubehagelige lugtstoffer. Men når pastaen køler, vil duften fordampe.

Shugaring med eddike har en bonus - det er bedre at bruge denne pasta til varicosity, eddike er nyttigt i dette tilfælde. Men det er bedre at ikke regne med en stærk terapeutisk effekt, selvfølgelig. Ingen shugaring er i stand til at gøre et mirakel og slippe af med blodproblemer.

Og husk, hvis du fordøjer en pasta med citronsyre, kan den bruges som candy til te. Blandingen med eddike skal kastes væk. Anmeldelser af rigtige mennesker om eddikepasta er kontroversielle. Nogle kvinder anser det for absolut ubrugeligt. Så det er bedre ikke at eksperimentere og stole på beviste opskrifter.

Det sker, at i stedet for eddike eller citronsyre anbefales det at tilføje forskellige tvivlsomme ingredienser til blandingen - urtedekoktioner, for eksempel (jeg vil understrege - i stedet for eddike eller syre og ikke i stedet for vand). Eksperter siger - disse komponenter erstatter ikke syren! Det er takket være hende, at kemiske reaktioner forekommer i blandingen, hvilket giver sammensætningen med den ønskede viskositet.

Ingen syre shugarinvideo

Bland til shugaring derhjemme: video

I denne video fortæller forfatteren i detaljer hvordan man laver en blanding til shugaring derhjemme, hvilket sikkert vil spare dig tid til shopping og selvfølgelig din blodrør!

konklusion

En blanding til shugaring kan udføres ad gangen, eller den kan genbruges. Sukker er et fremragende konserveringsmiddel, så sammensætningen vil ikke forringes. Det kan opvarmes og bruges til det tilsigtede formål. Forresten er det bedst at varme op i mikrobølgeovnen. Hvis du overophedede pastaen - sæt den i fryseren i et par sekunder, vil det hurtigt afkøles.

Generelt er det klart, hvordan man laver en blanding til shugaring. Det er fortsat at vælge teknikken og finpudse det, og du kan konkurrere i sukkeraflejring med enhver professionel.

Hvordan laver man shugaring derhjemme. Trin for trin procedure

En sådan procedure som hårfjerning på mange piger og kvinder er skræmmende og frygtelig, og alt fordi de fleste af dens typer er ret smertefulde og ubehagelige. Et godt alternativ til epilator, voks og cremer er shugaring. Hvordan laver man shugaring hjemme, lad os finde ud af det sammen.

Hvad er sukker shugaring

Shugaring er en af ​​metoderne til at slippe af med uønsket kropshår. Denne metode har været kendt i meget lang tid, det siges, at dronning Cleopatra selv anvendte sukker shugaring til epilering.

Det særlige ved denne metode er, at håret er fjernet med en specielt kogt pasta af sukker, der blidt indhyller huden og praktisk talt ikke forårsager fremkomsten af ​​irritation, selv på meget følsom hud.

Sådan shugaring derhjemme

Shugaring kan nemt gøres hjemme, uafhængigt og uden hjælp af kosmetologer. At spørge hvordan man laver shugaring hjemme, bør du vide, at shugaring derhjemme udføres trin for trin, og dets gennemførelse kræver ikke specielle færdigheder og specielle forberedelser.

Den første ting at gøre er at forberede huden til proceduren. Det er nok at skrubbe kroppen (eller kun de steder, hvor hårene bliver fjernet), så tørt huden godt og under ingen omstændigheder anvende olier, lotioner og cremer i kroppen før udførelse af proceduren.

Det andet trin skal være forberedelsen af ​​shugaring derhjemme (en særlig blanding til selve proceduren).

Sådan tilberedes shugaring pasta hjemme alene

 • 10 fulde spiseskefulde sukker;
 • 4 fulde spiseskefulde vand
 • citronsaft (klem ud en halv citron eller tilsæt en halv teskefuld citronsyre).

Nogle kosmetologer anbefaler at tilsætte honning til pastaen for aroma og større viskositet, men honning er ikke inkluderet i den klassiske opskrift.

Efter blanding blandes alle ingredienserne til næste forberedelsesfase.

Sådan tilberedes shugaring pasta, så det er blødt og ikke falder fra hinanden:

Efter at alle pastaens komponenter er gået i panden med en tykk bund (dette øjeblik er meget vigtigt, skal bunden være så tyk som muligt, så pastaen ikke brænder), læg panden på en lille ild, dæksel med låg og start med at lave pastaen. Det skal blandes regelmæssigt og overvåge samtidig konsistensen.

For at sukkeret ikke brænder, skal blandingen hele tiden omrøres, det er bedre at gøre det med en træsked. Det første tegn på, at pastaen begynder at blive det nødvendige værktøj til fjernelse af håret, er boblernes udseende på overfladen. Meget snart vil pastaen få en karamelskygge, og den kan fjernes fra ilden. Den omtrentlige tidsreference er 5-7 minutter efter udseendet af bobler.

Blandingen anses for klar, når en dråbepasta hærder i vand og nemt ruller ind i en elastisk kugle, der ikke brister i dine hænder. Hvis du efter at slukke for ilden slider massen og ser mere ud som en elusiv gelé, skal du tilføje mere vand til det. På dette tidspunkt er det vigtigste ikke at overdrive det, ellers er det meget nemt at ødelægge produktet.

Andre Shugaring Pasta Opskrifter

Hvordan laver man en shugaring hjemme, ved hjælp af en shugaringopskrift, et alternativ til klassikeren? Ud over den traditionelle opskrift, som oftest bruges til at lave pasta derhjemme, er der andre.

1. Shugaring pasta uden citronsaft og syre med eddike.

Det antages, at tilsætningen af ​​citronsaft har en negativ virkning på huden, hvilket gør den følsom for sollys og tilbøjelig til udseendet af alderspletter.

 • 8 fulde spiseskefulde sukker;
 • 1 fuld spiseskefuld vand
 • 1 fuld spisesked med 6% æblecidereddike.

Du skal koge denne pasta i 10-12 minutter, den eneste minus, der ødelægger betydeligt indtryk af shugaring er den ubehagelige lugt af eddike under madlavning. 2. Indsæt i mikrobølgeovnen uden vand, men med tilsætning af honning Det er meget nemt at forberede og ikke behøver vand overhovedet! Vi skal bruge:

 • 1 fuld glas sukker;
 • 25% kop honning;
 • 25% glas citronsaft eller citronsyre.

Det er nødvendigt at blande alle ingredienserne i den endelige skål, læg i en mikrobølgeovn i 30 sekunder. I gennemsnit begynder blandingen i løbet af det 15. sekund at boble, du skal spore dette øjeblik og få det ud af mikrobølgeovnen til at blande godt. Derefter sendes blandingen igen til mikrobølgeovnen og hvert 15. sekund omrøres indtil det er ømt. Du kan tjekke beredskabet ved at droppe det i vandet. Til fuld beredskab pasta i gennemsnit skal 5 omrøring.

Shugaring hjemme trin for trin

Efter at have lavet pastaen, kan du fortsætte med proceduren selv shugaring.

Sådan shugaring derhjemme:

1. Du skal tage lidt pasta, rull ind i en bold (for bikini og underarm er lille, til andre områder som en valnød) og begynder at strække den.

2. Påfør huden på hårets vækst, glat og fjern derefter skarpt (jo skarpere bevægelsen er jo mindre smertefuld fornemmelsen), men i retning af hårvækst parallelt med huden.

3. Sæt derefter det samme stykke på huden igen og brug det, indtil håret har akkumuleret på det.

4. Mens du ripper af pastaen, skal du bruge den anden hånd til at stramme huden for at gøre processen mindre smertefuld.

Det er meget vigtigt at huske, at hvis det er forkert at rive af pastaen, kan indgroede hår og irritation forekomme. Derfor er det bedst at shugaring i små områder og overvåge nøje den retning, hvor hårene vokser i et bestemt område.

Hvis du tvivler på, om den korrekte pasta har vist sig, eksisterer svaret på spørgsmålet om hvordan man laver shugaring hjemme i netværket i formater af korte visuelle noter eller endog hele processen fra det øjeblik, hvor huden renses til demonstration af glat hud efter proceduren.

Sådan shuffaring hjemme (video)

Hvad skal jeg gøre efter proceduren?

Hud efter shugaring bør have et perfekt glat udseende, men på betingelse af at proceduren blev udført korrekt. Hvis der opstår irritation efter shugaring, skal du under ingen omstændigheder skrabe, smøre panthenol eller fede salver, du kan drysse områderne med talkumpulver og også drysses med termisk vand, det vil berolige huden og rødmen forsvinder.

Hudpleje efter shugaring

Gode ​​nyheder for alle pigerne, der er bekymrede for, hvordan man suger hjemme uden dårlige konsekvenser. Efter shugaring er procentdelen af ​​hudskader minimal, der bør ikke være irritation, når proceduren udføres korrekt, og huden selv bliver blød og fløjlsagtig. Svaret på spørgsmålet, hvis irritation er opstået efter shugaring, hvad der skal gøres, er utvetydigt - du skal lindre huden og fugte, men med fedtfattige olier og cremer og med antiseptiske salver eller termisk vand.

Sådan plejer du din hud efter shugaring

Den første regel er ikke at udsætte huden for sollys i 12 timer efter proceduren. Du kan også lave en beroligende komprimering fra en afkogning af kamille og egetræsbark. I løbet af de første tre dage efter shugaring er det ønskeligt at fugtige huden og ikke beskadige det med skrubemidler.

Kontraindikationer til proceduren

Det er værd at være opmærksom på kontraindikationerne af shugaring og bivirkninger, der opstår efter proceduren.

Bivirkninger er:

 • rødme og kløe i huden
 • øget svedtendens (især for dem, der lider af overdreven svedtendens)
 • fremkomsten af ​​små bumser i procedurens område.
Der er kontraindikationer:
 • dermatitis og tilstedeværelsen af ​​en inflammatorisk proces på huden;
 • diabetes mellitus
 • månedligt;
 • allergi over for sukker pasta ingredienser;
 • epilepsi;
 • åreknuder
 • maligne tumorer.

Og endelig gør skaderne ondt? Styrken af ​​smerte i alle forskellige, det afhænger af den enkelte følsomhed og hudtype.

Home Shugaring Anmeldelser

Home shugaring fortjener positiv feedback på grund af at proceduren er meget mere økonomisk i penge og tid brugt end i en skønhedssalon. Her er nogle anmeldelser af dem, der allerede har forsøgt shugaring derhjemme:

Shugaring pasta gør det selv / Shugaring (sukker hårfjerning) hjemme - reference

Hvordan tilberedes shugaring pasta hjemme? Hvem får ikke sukkerfjerning - her arbejder opskrift (!) Shugaring bikini + PHOTO før og efter! Hvordan svejses analog veet voks? ✉ (opdateret 01/05/2017) ✉

"Og jeg kogte, jeg kogte dig igen, igen, åh, som jeg navngiver med dig, shugaring pasta nr. 5"

Jeg skriver en anmeldelse til folk som mig - hvem, fra første gang, fungerede det ikke at lave mad, så du kan klistre hjemme. Og fra den anden. og fra den tredje. )

Hvad tror du, er det svært at være hjemme for at gentage den berømte Veet voks? Alt er muligt)) Det viser sig 1 til 1.

Med shugaring pasta var der fem forsøg. mere præcist, 5 forskellige opskrifter, et par kilo oversat sukker og endelig min "perfekte pasta". Om hende og fortælle dig i slutningen af ​​anmeldelsen.

** hvem er for doven til at læse om mislykkede forsøg - gå straks til afsnittet "Forsøg nr. 5". Men i de fejl, jeg malede, hvorfor dette skete. Jeg synes det også vil være nyttigt!

Og også tale om, hvordan man gentager den berømte voks Vit. sandt, han kæmper som den "oprindelige" mod hårvækst i modsætning til den "korrekte" pasta til shugaring.

ADVARSEL!

I oversigten er der Ønskede billeder!

** advarsel for dem, der vil bladre gennem billedet yderligere! Der er billeder af processen med shugaring bikini!

Hvorfor shugaring, men ikke andre metoder til at fjerne hår fra roden?

Min bikini zone er så modtagelig for indfødning af hår, som især manifesterede sig under graviditeten (disse er træk i denne interessante periode), og hvis du bruger andre metoder, hvor håret kæmper med AGO-vækst, bliver situationen kun værre. En barbermaskine? Også voksende, med endnu større, forfærdelig kraft. alle vil, som efter en kamp Depilatory Cream? Ikke for følsomme. disse.. zone)

For nu er det bedste for mig at shugaring

Shugaring derhjemme er blevet min obligatoriske foranstaltning - jeg har simpelthen ikke nok tid til at shugaring i kabinen.

Men selv nu, når jeg har hængt på det og slået sig ned, tror jeg stadig, at det er bedre at stole på en god mester i 15-45 minutter

Hvad er nødvendigt for at lave en shugaring pasta hjemme?

 • kogepande - som ikke er synd. Jeg har ingen emalje, den gamle, ssrovskaya, hvor hun plejede at lave slik, brugte den sædvanlige, også uden emalje.
 • opbevaringsbeholder - som ideelt set kan opvarmes i mikrobølgeovnen. Og det lukker låget.
 • blandeske

Sukker, vand og citronsyre / citronsaft.

Forsøg på at lave mad normalt shugaring pasta var mange. men i virkeligheden 5 + 1 opskrifter.

Og kun to var vellykkede for mig. ala voks hvid inklusive

Hvorfor fordøjede jeg i anden runde i henhold til den oprindeligt "mislykkede" opskrift, selvom pastaen fra første gang ikke fungerede? Fordi jeg forstod, at jeg oprindeligt ikke havde alt i orden med teknikken: Jeg korrigerede teknikken, og jeg vendte tilbage til pastaen, men intet ændrede sig. Og på den anden pasta klædte alt ud)

Shugaring pasta hjemme med citronsaft.

Dette er en pasta, jeg absolut ikke kan arbejde med... Jeg forsøgte igen og igen, ifølge forskellige opskrifter. Hun var min første pasta, og hun vendte tilbage til den igen og modificerede opskriften, efter at min pasta nummer 5 var blevet opnået med et bang

Og nej og nej.

Det er ikke min pasta.

Ikke at jeg ikke kan gøre noget med det, men også alle benene var i hæmatomer!

Men jeg vil give opskriften, da den kan være egnet til koldere hud.

10 spiseskefulde sukker; pollimon juice

Kog, omrør hele tiden. Jeg har denne pasta eller banket sammen i en klump, og det blev brudt, eller begyndte hurtigt at holde fast på kroppen. En af to ting.

Og med alt dette var det generelt umuligt at kontrollere denne proces.

Jeg synes det hele i citroner - noget surt og juicier, andre tørre. Mere, mindre osv. Der er andre muligheder, hvor mængden af ​​citronsaft justeres til det ønskede (for eksempel strengt 5 spiseskefulde) med vand, men ikke desto mindre, selv her vil du ikke kontrollere frugtenes surhed!

Under alle omstændigheder for manuel udstyr med citronsaft, kunne der ikke laves noget fornuftigt overhovedet.

Så jeg fortsatte denne madlavning til bandage-teknologi. Resultatet var, ligesom blå mærker.

Efter det sluttede jeg endelig med citron og dens saft.

. Med en citron begyndte hun noget, men her er en sur, som du kan eksperimentere med, en anden dime et dusin

Citronsyre for at hjælpe mig. Derfor kombinerede opskrifter 2,3, 4 i en gruppe.

Med en citron ikke rullet, tag en anden opskrift på sukker shugaring sukker, som indeholder citronsyre.

Den eneste forskel var proportioner de samme ingredienser. - vand, sukker, citronsyre

skiftevis blanding - et sted på en gang, et eller andet sted citronsyre blev tilsat efter kogning.

blande i processen - at blande et sted, men ikke at røre et sted.

Kraft af ild - stærk eller meget svag.

Og på grund af disse små nuancer af pasta viste sig, eller ej.

Opskrifter 2-4 (for mig, "mislykket"):

10 spiseskefulde sukker, 2 spsk vand, halv spiseskefulde citronsyre. bland alt, læg på en lille ild og rør om lejlighedsvis

6 spiseskefulde sukker med et dias, 2 spsk. vand, 0,5 spsk citronsyre. Over medium varme, omrør konstant

. og jeg kan ikke engang huske den fjerde opskrift, også til 10 skeer, hvor jeg lige har forsøgt at ændre det mange gange.

Hvad passede mig ikke?

Med medium varme pasta hurtigt karameliseret, så kun en lille brand!

Udskift ikke varmekraften under tilberedning af pasta - læg på en lille, og fortsæt med at lave mad. Jeg forsøgte at ændre pastaen hurtigt hærdet.

Omrøring er et moot punkt. Er det nødvendigt eller ej?

Hvis opskriften med en lille mængde væske, så er det nødvendigt at blande!

Hvis der er en masse vandjuice, skal du ikke røre ved det efter den første omrøring overhovedet!

Jeg kom ikke op med pastavarianter, hvor de tilføjer citronsyre efter kogning af massen ((alas, alt sidder fast i bunden på den mindste ild. Derfor blend bare med det samme!

Hvordan kontrollerede jeg pastaberedskab?

I et tilfælde - drikkede bare på en plade og vippede den, så, eller en dråbe holder formen og hvor hurtigt den strømmer ned fra den.

I den anden - i vandet, og også set, eller bryggen er allerede dannet i bolde.

Men for at sige, at pastaen var klar, desværre, kunne det ikke. (((

Du kan også tjekke efter farve.

Farven på pastaen med anmeldelser med flash og uden vil være anderledes.

Derfor er dette et dårligt vartegn.

10 spsk sukker;
4 spiseskefulde vand
en halv sked citronsyre

Skeer af sukker UDEN GOROKI!

I det omfang at fjerne overskydende med en kniv.

Citronsyre (pulver) er også uden dias.

Rør ingredienserne indledningsvis, og bland så, indtil det ikke koger, bland ikke! Og selv da er omblanding kun nødvendig, hvis noget ikke opløses eller bliver ujævnt opvarmet (men det betyder at du lavede for meget ild!)

Branden er lille, og rør ikke. Branden tilføjer ikke, og mindsker ikke.

Når du slukker panden, vil massen virke meget væske til dig - rolig, tykkere

Farven på den færdige masse er lys rav.

Jeg overløb med det samme i kapacitet.

I mikrobølgeovnen på 600 i ca. et minut eller lidt mindre - FØR du koger med bobler og forsøger at danne en bold igen.

Intet at hælde tilbage i panden og koge igen ikke nødvendigt.

Massen under afkøling (ikke varm, men stadig varm) burde let give ind i implosion og klemning, men hold en god form, form ind i en bold osv.

den større vand i opskriften svært fordøje pastaen. men jo længere koger det på en lille ild.

MIN ATTEMPT # 5

Min mest succesrige pasta

Det kan jeg ikke sige resten af ​​pastaen mislykkedes, de passer bare ikke til mig. " Det var ubelejligt for mig at arbejde sammen med dem - så blev de karameliseret for hurtigt, så de sløret, så noget andet.. så at pasta nr. 5 kom op til mit uønskede hår og mine hænder

Pasta kogte ifølge denne opskrift, det viser sig selv fra mig. som ikke gjorde resten pasta

Hun er den mest problemfri!

Sammenlignet med "fabrikken" er tætheden tættere på universalen. Ikke for stramt, men det gør sig godt til manuel teknik.

Hvad er hun god til?

 1. Mindste intervention - det er ikke nødvendigt at røre under madlavning. Fra ordet "general". Jeg berører hende kun i slutningen.
 2. Kræver ikke opvarmning. Selvom du for bedre arbejde kan varme op maksimalt 5-10 sek. I en mikrobølgeovn i 500 mode, ikke mere

VAND TIL ADDITION PÅ RECEPTION SKAL VÆRE VARMT!

Kør straks videre og tal om opvarmning. Hvis pastaen er frisk, så er den kogt samme dag som shugaringproceduren er færdig, så sætter jeg simpelthen beholderen med pastaen i en skål med varmt vand, ikke engang kogende vand. Og det er nok.

Men jeg har varme hænder! Og varm hud i sig selv.

Jeg kan bare ikke overophede pastaen før æltning, ellers vil det flyde.

HVORDAN SKAL DU BREVE ANALOG AF EN FAMOUS VANDVÆSKE?

Om det oprindelige, Wit Wit (som er enten voks eller pasta til shugaring), har jeg allerede fortalt HER.

Og da den næste krukke kom til ende, ville jeg prøve at lave det selv. Desuden var den vellykkede oplevelse at lave mad traditionel pasta til shugaring allerede i baggrunden, og jeg vidste nogle finesser.

** Forresten, til slut, vælg-skrabe eller endda hæld voksen ud af krukken uden at vaske den, vil ikke fungere. Jeg forstyrrede ikke og forlod alt som det er.

Egenskaber af voks hvid:

 1. han er meget mørk
 2. og det er meget flydende efter opvarmning

Hvad er hemmeligheden?

"Hemmelig ingrediens" - stivelse. Så jeg besluttede at tilføje det. Mit beskedne kendskab til madlavning gjorde mig stadig tænke over, hvordan man tilføjer det for ikke at forkæle sukker igen, og hele processen gik ned i drænet

** anden belysning (flash / uden)

Først skal du lave madlavning standard shuffaring pasta:

30 spiseskefulde sukker uden en bakke, 12 spsk vand, 1,5 spiseskefulde citronsyre

Over lav varme uden omrøring. Når pastaen begyndte at mørkne, tilføjede den:

3 spiseskefulde stivelse, 3 spsk vand

Vandet skal være koldt, og stivelsen blandes grundigt med det.

Hæld den fortyndede stivelse ind i den varme sirup og fortsæt madlavningen, omrør lejlighedsvis, til en mørk gul farve.

Hvis der er dannet klumper - intet forfærdeligt, efter opvarmning med æteriske olier i mikrobølgeovnen, vil de sprede sig.

Når vi lukker ned, vil vores ala-pasta Wit mørkere endnu mere!

I starten er voksen meget skummet, men den forsvinder også over tid.

Hvis du hælder voksen i en krukke fra under den oprindelige, den originale voks, vil den være duftende fra resterne af voks Vit.

Jeg tilføjede 5 dråber grapefrugtolie og 5 dråber rosmarinolie og sat dem i mikrobølgeovnen til mode 500 i ca. 1-1,5 minutter (før kogning! Se processen omhyggeligt, atomerne løber væk)

Og alt, voks ala-Vit er klar

det virker på samme måde som den ældre bror, kun efter opvarmning; med striber TIL hårvækst.

Hvis du synes klar voks virker for flydende, eller stikker ikke ordentligt, varmes den igen i en mikrobølgeovn, før du koger.

Stadig lidt klæbrig? Igen, efter køling, koges i mikrobølgeovnen.

I hvilken teknik ønsker jeg shugaring hjemme?

Shugaring bikini.

Som med de sværeste og smertefulde

Men det er muligt at gøre derhjemme!

Sandt, hvis tiden tillader det, ville jeg råde det på en shugaring bikini at gå til mesteren

Først hurtigere.

For det andet mindre smertefuldt.

Paradoxet er, at vi har en tendens til at fortryde os selv for meget.

Jeg gør først en lille smule, indtil jeg kommer ud og begynder ikke at rive allerede nådeløst))

Men først, kun en millimeter, forsøger at forlade alt som det er

Det er også muligt at komme ud af mesterhalvdelen otsugugarennom.. men det er stadig mindre sandsynligt, selvom du ved den første procedure, især efter en barbermaskine, måske har en sådan ide "stå op og løbe væk".

Hvis jeg shugaring en bikini hjemme, så er dette for det meste en manuel teknik (med en pasta til shugaring) a.

Selvom jeg straks vil sige, at i bandage-teknikken, Wit Wax, er det også ret realistisk at lave en dyb bikini (jeg viste med levende billeder fra linket ovenfor;)

Jeg får en bikinipasta til shugaring hjemme i lang tid;) Jeg laver den øvre zone, før plexus, så at sige, (læg mærke til en nybegynder!) I bogstaveligt talt 10 minutter. Men nedenfor.

. der skifter jeg til fingerteknikker)) og pastaer bogstaveligt fra en ærter. Manuel teknik kombineres også med en bandage, mini-zoner, hvor det er ubelejligt at arbejde med din hånd.

Bare husk - alt for hårvækst.

Så sommetider kan du bare ikke vride fingeren, så den er bag væksten, alle glemmer, og jeg gør bare med min højre hånd (for højre hånd, min venstre hånd er ikke en assistent)

Shugaring ben:

Her er jeg mere for bandage teknik med blød voks eller ala-voks Vit. Så hurtigere og mere bekvemt

Men om sommeren, på trods af de indgroede hår, går jeg ofte ud med en epilator.

Shugaring fjerner solbrændt!

Og om sommeren får han mig så hårdt på grund af den lette hud

Sharmaring underarms:

Her er jeg også mere for epilatoren eller for mesteren. Men grunden er ulejligheden ved at shugaring dette område.

Epilatoren er lettere.. og ideelt - efter afslutningen af ​​GW vil jeg gerne fortsætte med laser hårfjerning i det mindste i dette område

Det er ideelt, jeg har brug for shugaring primært til en bikini, som jeg ikke skjuler

FØR, IGANG AFTER.

HVORDAN DU FORBEREDER TIL SHUGARING OG HVAD SKAL DU GØRE AFTER DET.

HENSYN TIL AT FREMME EN PROCEDURE.

Før shugaring - konstant skrubbe, især en dag før time X.

Huden skal være ren (bruser) og tør.

Affedt så meget som muligt. Stænk Miramistin og vent på fuldstændig tørring.

Ideelt set anvendes talkum eller babypulver.

Men jeg fandt mig selv en loyal assistent med perfekte sorptionsegenskaber.

Sandt nok, min assistent er flygtig så meget.. og det er bedre at ikke trække vejret, når du bruger det. Men disse funktioner kompenseres mere end minimumsudgifterne og et godt lag mellem huden og pastaen. Det er nødvendigt at hælde sjældent, de holder sig til huden for shugaring pastaen - hvad der mere er nødvendigt

Under proceduren er det ønskeligt, at det ikke er varmt - pastaen kan begynde at strømme!

►► Hvordan ansøger shugaring pasta på de behandlede områder?

Når manuelle teknologiske problemer opstår. hænder))

Sandt, hvis du ikke shugaring dig selv. Nå ved du aldrig. Eller værelset er meget varmt, det er tilrådeligt at bruge handsker. Sandt, jeg arbejder i dem er ikke praktisk.

Bolde jeg Jeg ruller ikke op for at fjerne hvidhed eller nacre. Bare så de blev godt æltet og pastaen blev plastisk. Disse stykker hvidner og bliver grumle allerede i færd med shugaring.

Når du anvender pastaen i bandage teknikken (når pastaen er blødere), skal du helst bruge en spatel. Sælg den mest almindelige, ala-stick fra isen. Men men ikke for behageligt, som for mig. Mit ideal er - Spatel fra voks Vit.

I mangel af ham (det var der et eller andet sted ondt, selv om jeg har to af dem) brugte jeg et almindeligt plastkortkort. Hun er godt buet og tilpasser sig kurverne i kroppen. Ja, og forårsager et meget tyndt lag.

På billedet nedenfor viste jeg, hvordan jeg IKKE skulle anvende.

Laget bliver for tykt. Selvfølgelig vil shugaring pasta og med et sådant lag fjerne hår, men flere af dem vil forblive på kroppen end på en strimmel, jo tyndere lag, jo bedre.

►► Hvad skal man bruge med bandage teknologi til kobling med pastaen?

Ideelt - strimler, som for voks.

Jeg brugte stykker fra strimler til voks hvid))) overdrevet med tåre troede de var engangs))

Du kan simpelthen tage strimler af bomuldsstof (plader, tykk bleie osv.). Resultatet bliver ikke værre.

Selvom du bruger manual'nuyu teknik,

HOLD OVERSKE STRIPS TIL KUTTEKNIK MED DIG!

Et sted vil klæbemiddelet stikke, et sted vil der være et sådant plot, at du simpelthen ikke kan plukke pastaen der med din hånd, vinklen vil være ubehagelig.

Så kommer strimlerne til redning - limet oven på en tyk pasta, fast i kroppen og revet af

Hvad skal være den optimale længde af hår til shugaring?

Hårets længde på benene og på samme bikini vil være anderledes. Jo længere det er jo jo mere behageligt er det for mig at arbejde på mine fødder (med bandage teknik)!

Men hvis du vokser en "skov" i bikinizonen, vil det være meget, meget smertefuldt (manuel teknik).

Under alle omstændigheder højst 1 cm og ikke mindre end 0,5 cm.

Regler under shugaring-proceduren:

 • affedt huden og behandle med pulver (eller noget endnu bedre pulver!)
 • Påfør pastaen mod hårvækst
 • glat stripen (hvis det er en bandage teknik) mod hårvækst, maksimalt trykke
 • trækker hårvækst
 • Vi strækker huden så meget som muligt - det er lettere at rive ud og smerten er minimal

►► Pleje efter shugaring:

Nu har jeg lidt ændret ordningen med pleje efter shugaring

Efter proceduren behandles områderne med Miramistin.

Så påfører jeg cremen efter depilation, og efter en halv time efter blødning, efter det - bare sådan en pasta.

Ja, alt vil være hvidt der. men vi er ikke på podiet i denne formular har samlet og endnu bedre ikke at røre dette område

Årsagen - under graviditeten var der mange indgroede hår. min agony besluttede på denne måde at skære. Med en pasta af betændte områder mindre.

Efter en dag eller to, skrubbe og permanent anvende en fugtighedscreme.

Pas på tare og tilbehør efter shugaring

Hvad er charmen af ​​shugaring?

Alt vaskes med varmt vand.

Strimler af bandageudstyr gennemblødt i en skål, gryde gryder varmt vand.

Er det ondt i at shugaring derhjemme?

Og hvis det gør ondt end at stole på mesteren?

Jeg vil lyve, hvis jeg siger, at det ikke er.

Men det er mindre smertefuldt end andre metoder til at fjerne hår fra roden.

Og det gør kun ondt i de første tider, de første afsnit, og så går du ind i raseriet

Men ja, jeg finder det lettere for en anden at skade mig, og jeg så det ikke engang))

Bikini - den mest masochistiske zone.. og relativt den mindste. Problemet er, at der er en hårdhed på 1 cm. Maksimal. Og vælg deres pasta er bedre i små stykker.

Ingen har endnu opfundet noget bedre end den manuelle teknik med tæt pasta. men jeg lavede en dyb bikini og voks hvid. Ja, mod hårvækst og banding teknik og intet, viste alt ud.

Men den manuelle teknik og pasta til shugaring alt i bikiniområdet er meget lettere.

Det vil gøre ondt i plexus. Nå og labia. Men mere på grund af det faktum, at det er meget svært for dig selv at strække huden. bliver nødt til at føle sig som en yogi, kaster sit ben over skulderen og sætter hånden under bunden)))) Jeg er ikke sjov. ))

Jo bedre du trækker huden, desto mindre bliver smerten!

Skal du nedbryde dit hår? Med din anden hånd, højere fra den klæbende pasta, træk huden op!

Ulemper shugaring derhjemme:

1. Pasta opnås ikke første gang.

Selv om jeg tror, ​​at der er så heldige.

Jeg er ikke en af ​​dem.

Jeg oversatte ikke lidt sukker, indtil jeg opnåede den pasta, jeg kunne arbejde med en kort en (pasta nr. 5).

Og hvis jeg ikke var gået på salonen til shugaring og ikke havde set pædagogiske videoer, ville der have været mere sukker overført!

2. Der kan være blå mærker på kroppen.

Åh ja, jeg gik gennem benene på den "cyanotiske leopard". Du kan se her og samtidig lære om salven, hvorved du kan slippe af med disse blå mærker

Til dels var blå mærker fra ikke helt den rigtige teknik, men mere fra en mislykket klæbrig pasta. Fordi, selv da jeg arbejdede teknikken med en sådan pasta, som i tilfælde 1-3, havde jeg stadig blå mærker. Ak.

Det antages, at med forbindingsteknikken forbliver blå mærker ikke, da det er sværere at bryde end at lave fejl i den manuelle teknik. Men jeg havde blå mærker og i bandage teknologi.. dette let - lige i tide mislykket pasta!

3. Det er nødvendigt at dyrke den ønskede længde af hår.

Disse er minusser af alle teknikker til hårfjerning, hvor håret er fanget.

4. Værelset skal ikke være varmt

Når vejret er varmt smelter pastaen og stikker på kroppen.

Fordelene ved shugaring derhjemme er også:

Sukker, vand, citronsyre og gas / elektricitet (komfort

2. Den mindste smertefulde

Af de måder, hvorpå håret fjernes fra roden.

Selv med voks Wit, lidt, men mere smertefuldt.

3. Fejl kan vaskes af.

Som en måde at trække sig tilbage

Og ikke som med voksstrimler, spil med smør.

4 Tog viljestyrke og udholdenhed

Hvis du stadig ikke giver op og kog denne berygtede pasta))))

. og derefter udholde torturen i form af shugaring dyb bikini.

UPDATE 01/23/2017:

Sådan tilberedes shugaring pasta, hvis der ikke er nogen LEMONIC ACID eller citron i huset?

En opskrift på shugaringpasta uden denne sure ingrediens.

På et tidspunkt var jeg indstillet på en shugaring, men det viste sig at citronsyre var over hjemme.

Citron var også et lille stykke (men af ​​de grunde, der er beskrevet ovenfor, og der var ikke noget bestemt ønske om at lave mad med det).

Det var muligt at vente på morgenen, da butikkerne ville åbne og køre for citronsyre. Eller lave mad fra det Jeg finder den i køleskabet.

Under armen dukkede op. eddikesyre

Andelen tog 6: 4.

6 spsk. sukker skeer

4 spsk. skeer af eddike (9%, hvis intet er forvirrende).

Kogt pasta lidt mørkere end med citronsyre.

Det er mere egnet til manuel teknologi, tæt, kræver opvarmning. I princippet, hvad jeg havde brug for.

Men med eddike er det sværere at ikke fordøje en pasta til en shugaring, derfor bruger jeg kun denne metode, når der ikke er citron i huset.

Men som det viste sig kan shugaring pasta koges uden citronsyre.

OPDATERING 01.05.2017:

HVORDAN VÆGES EN SVART PASTE TIL SHUGARING?!

Målet var IKKE at få en pasta af en så høj og mørk farve.

Og lav pasta til shugaring medium densitet som ikke vil blive karameliseret i lang tid.

Og efter et stykke tid behøver det ikke at varme (!)

Baseret på opskriften på min succesfulde shugaringpasta nr. 5:

10 spsk sukker;
4 spiseskefulde vand
en halv sked citronsyre

Men lidt forvandlet.

10 spsk sukker;
6 spiseskefulde vand
1 tsk med citronsyre

Det vil sige mere vand og mere citronsyre.

Jeg koger også på lav varme og interfererer ikke. Tilberedningstiden er næsten fordoblet.

Resultatet er en mediumdensitetspasta, sådan en mørk, mættet farve.

Hvad skal man lave, hvis man ikke kan lave en shugaringpasta hjemme?

 • Mulighed nr. 1: score og gå til mesteren
 • Mulighed nr. 2: køb færdiglavet pasta, måske vil dens konsistens fortælle dig, hvad du laver forkert.
 • Alternativ nummer 3: Vær stædig puffing pindsvin, ligesom mig, og fordøj for flere opskrifter et par gange, og smid det så let i skraldet

Jeg håber, at min anmeldelse vil hjælpe med at undgå mange fejl og tilberede din succesfulde pasta. fra første gang!

ღღღ ღღღ ღღღ ღღღ end de smagfulde bager, de brugbare afgrøder! ღღღ ღღღ ღღღ

I nogle billeder, hvor hun viste processen og resultatet, ser hendes ben opsvulmet. og det er tilfældet - hun lavede en shugaring i stillingen (og et billede to dage før fødslen)

Men dette forstyrrede ikke proceduren.

►► FÅ EN GOLDEN TANNING PÅ SMØTE LEGER, OG HVORDAN FØDEVARES ETTER SHUGARING

►► INSTEAD TALC! Syv dårlige, et svar

For et år siden skrev jeg, at jeg ikke anbefaler denne masochisme. men nu, efter vellykket kogt pasta, vil jeg sige - mindre smertefri metode til at fjerne hår med roden med bikini for mig, nej.

Og også billigere.

Pasta nr. 5 skulle få alle. selvom jeg kunne lave mad)))

Sådan genkender du allergier på benene: fotos, metoder til behandling ved hjælp af medicin og traditionel medicin

Shugaring hjemme: Tips og opskrifter til fremstilling af sukkerpasta