Sådan bruges epilatoren til højkvalitets hårfjerning

Der er mange måder at slippe af med uønsket hår på kroppen, og vores dagens historie er blot en af ​​de største opfindelser af menneskeheden, der giver os mulighed for et par uger kan ikke engang huske, at vi har et sted der er overskydende hår - på apparatet! Hvordan man bruger epilatoren for at opnå en perfekt glat hud?

Siden oldtiden har det lange, tykke og skinnende hår været stolt af kvinder og piger. Hvad kan man sige om den anden vegetation på den kvindelige krop - det har aldrig været attraktivt, og hele den smukke halvdel af menneskeheden forsøgte på alle måder at slippe af med det. Hvor meget lettere var det for damer i middelalderen - lange nederdele, brede kapper og cape kunne maske uønskede hår på deres ben. Men i vores alder af mini-nederdele og oprigtig bikini er overskydende hår helt uacceptabelt!

Fordele og ulemper ved at bruge epilatoren

Uden tvivl anses epilatoren for at være en af ​​de mest effektive enheder beregnet til hårfjerning. Den eneste ulempe kan kun kaldes tilstedeværelsen af ​​smerte under epilering. Men du kan klare dem. Hvordan? Lidt senere vil vi fortælle om det.

Prioriteter for brug af epilatoren

 • Hvis du tidligere har brugt en konventionel barber til hårfjerning, så ved du sikkert, at en barberkniv ikke er i stand til at fjerne hele håret, det skærer kun den del der er over huden. Den resterende del af pæren vokser hurtigt, næste dag er det synligt for det blotte øje. Epilatoren fjerner håret helt! "Efter at have nået sine sanser", kan hårpæren give en ny proces ikke tidligere end tre eller fire uger. Bare tænk - en hel måned kan du ikke tænke på fjernelse af håret, er det ikke godt!
 • Uden at besøge dyre salonprocedurer, i et roligt og afslappet hjemmiljø kan du langsomt udføre hårfjerningen alene. Desuden kræver dette ikke nogen særlig træning eller særlig viden. Efter at have læst vores anbefalinger kan du nemt klare denne opgave.
 • Enhver anden form for hårfjerning kræver ekstra værktøjer og manipulationer: For eksempel er der brug for en speciel creme til barbering, og både før og efter påføring af en barbermaskine, og uden at tage brusebad er det ikke nok. Til voksning har du også brug for mange værktøjer - en speciel krukke til opvarmning af voks og voksstrimler. Og epilatoren kræver ikke mere end noget værktøj, han alene er i stand til at udføre hele proceduren for hårfjerning fra begyndelsen til slutningen.
 • Er det svært at bruge? Forvirrede instruktioner til brug? Intet af dette er, hvor det kommer til at udføre hårfjerningsprocedurer med en epilator. Let at bruge, nem at vedligeholde, opbevare og transportere - alt om det. Hvis du prøver at fjerne hår med en epilator, vil du helt sikkert sætte pris på fordelene ved denne metode.
til indhold ↑

Sådan bruges epilatoren

Hvis du beslutter dig for at bruge epilatoren for første gang til at fjerne hår, skal du prøve at følge disse enkle, men meget vigtige regler.

Den hurtigt roterende epilator mekanisme er designet til at fastholde og fjerne uønskede hår. Derfor, inden hårfjerning, vent indtil hårene, der tidligere er fjernet og vokser igen, har nået en længde på flere millimeter. Hvad skal være deres nøjagtige længde, du kan bestemme empirisk under selve proceduren - hvis håret er for kort, vil epilatoren simpelthen ikke fange det.

Drejningshastigheden af ​​epilatorens mekanisme kan justeres; For dem, der skal bruge det for første gang, anbefaler vi at indstille minimumshastigheden. For meget hastighed kan føre til, at fine hår ikke bliver fjernet, og vil bryde af ved bunden, så næste dag vil du få en "børste".

Før du fjerner hår, er det tilrådeligt at tage et varmt bad, eller i det mindste et varmt bad (15-20 minutter vil være nok). Hvorfor gør det Hudens overflade vil fordampe, blive bredere, og epileringsproceduren vil være meget nemmere og mindre smertefuld. OBS: For at bruge epilatoren til konventionelle modeller skal huden tørres ordentligt.

Dette råd gælder ikke for nye udviklinger, de mest moderne modeller kan bruges selv under vand! Eksempelvis har fabrikanten Braun, som i sin serie af epilatorer frigivet modellen Braun Silk-épil 7 7681 Legs, Body, bevist sig meget godt. Face WetDry løber i vand.

Nu er det tid til at tale om smerte. Når sælgeren i butikken overbevisende fortæller dig, at epilatoren er "ja det gør det slet ikke ondt, ærligt!", Tror ikke på det. Behagelige fornemmelser under fjernelse af hår - dette handler absolut ikke om epilatoren. Men alt er i vores hænder, og vi vil kunne reducere alle smertefulde følelser til et minimum:

 • Når du laver epilering, skal du med en hånd stramme huden og med den anden - for at flytte epilatoren langs overfladen. Du vil straks mærke effekten - den strakte hud svækker hårpærens "greb", og håret selv vil blive fjernet lettere;
 • Fyld hårfjerning fra det område, hvor hårene er mindre, og de selv er tyndere. Så du kan vænne sig til mulig smerte i andre dele af huden med meget hår;
 • Producenter leverer mange modeller af epilatorer med specielle dyser for at reducere følsomheden af ​​huden og følgelig reducere smerte. For eksempel har Philips HP6521-epilatoren en dyse, som er placeret foran fjernelsesmekanismen, og under epilationen gør den en lille vibration, hvorved huden bliver afslappet og lettere at fjerne håret. Og Philips HP6517 / 00 epilatoren er udstyret med en speciel kølemundstykke - før proceduren skal den sættes i fryseren, og under epilering vil kulden bidrage til at reducere smerten ved fjernelse af håret betydeligt. Der er også vedhæftede filer til "særlige" hudområder med overfølsomhed - vi taler om armhule og bikiniområdet. Med disse vedhæftninger er de spændende "pincers" arrangeret i en fortynet rækkefølge og kan samtidig fjerne ikke så mange hår som den sædvanlige mekanisme, og proceduren er derfor mere blid, sådan en vedhæftning er f.eks. Udstyret med epilatoren Rowenta EP 8550;
 • Mange forskellige måder at reducere smerte fra epilering, som tilbydes af producenterne, tyder på, at sådanne fornemmelser eksisterer, og du bør være forberedt på dette. Hvis din hud er meget følsom, skal du ikke epilere hele overfladen på én gang. Tag pauser, lad din hud hvile, og dig selv - tag et åndedræt.

Efter epilation skal du sørge for at bruge en speciel creme, der fjerner mulig irritation - det vil berolige huden og blødgøre det.

Tips til brug af epilatoren

 • I begyndelsen af ​​din "bekendtskab" med epilatoren må du ikke bruge det til at fjerne hår fra armhule og bikini zoner. Start med benene - fordi epilatorerne oprindeligt var designet specielt til at fjerne hår på benene.
 • Gem ikke på komfort! Ved at vælge en "budget" model uden yderligere funktioner og vedhæftede filer, frarøver du dig selv en række fordele i form af maksimal reduktion af smerte under epilering og glat hud i lang tid efter det. Stop med at vælge velkendte, veletablerede mærker. Tips fra venner og kolleger kan være meget værdifulde, men glem ikke - alle har deres egne individuelle karakteristika, og det faktum, at en pige ser ud til at være ticklish for en anden, vil være meget smertefuldt.
 • Kontroller forsigtigt benene før epilering - er der udvidede kar på dem og fremspringende mol over overfladen? I dette tilfælde bør disse områder udelukkes fra din procedure. Det vil være sikrere at fjerne hår på dem ved hjælp af en elektrisk barbermaskine; desuden kan nogle modeller udføre funktionerne for både en epilator og en elektrisk barbermaskin, for eksempel Philips HP 6307.
 • Brug værktøjer til at minimere hårvækst, de er tilgængelige i form af sprøjter, geler, ampuller og cremer. På denne måde kan du "sænke" væksten af ​​hår og udføre hårfjerning meget sjældnere.

Anbefaler vi hårfjerning med en epilator? Vi råder naturligvis! Ud over den fantastiske effekt af glat silkehud, vil du være i stand til permanent at glemme behovet for at fjerne overskydende vegetation på kroppen. Hvad angår smerten... husk hvordan sekretær Verochka fra filmen "Office Romance" råder dig til at plukke dine øjenbryn? Som svar på de ord, at det gør ondt og kun kan gøres under generel anæstesi, sagde hun efter vores mening den geniale sætning: "Nå er du kvinde, vær tålmodig!" Hvorfor er et par minutter af din tålmodighed i forhold til fornøjelsen at være smuk og velplejet?

Hvordan man bruger epilatoren korrekt, så den ikke gør ondt, vokser håret ikke ind. video

Glat, velplejet hud uden overskydende vegetation er en vigtig del af billedet af en moderne kvinde. For at opnå dette mål tilbyder skønhedsbranchen forskellige typer af epilatorer til hjemmebrug.

Hvis hårfjerningen er tilfredsstillende så længe som muligt, skal du kende de grundlæggende regler for denne procedure.

Typer af moderne epilatorer

I dag findes følgende typer af epilatorer på markedet:

pincer

Giver præcis og fuldstændig depilation, ideel til første brug. Den eneste advarsel for at fjerne alt, skal behandle stedet flere gange;

Diskdrev

Sådanne epilatorer er ikke helt egnede til første depilering, da hvis du bruger skiveepilatoren for første gang, tillader diskene ikke dig helt at fjerne vegetationen, bryde kernen og efterlade en rod med en ødelagt vækstvej i dybden af ​​epidermis.

Resultatet vil være kortlivede, indgroede hår og lokale betændelser kan forekomme.

Fordelene ved epilatoren over andre hjem hårfjerning produkter

Epilatoren har sådanne fordele:

 • Brugervenlighed: Enheden håndterer helt for meget hår i hjemmet, for brugen behøver ikke specielle færdigheder.

Der er modeller, der kan bruges under badet eller i vandreture

 • Lille størrelse, nem at gemme og pleje. Du kan tage dette nødvendige tilbehør med dig på en rejse, det er let og tager ikke meget plads;
 • Tilgængelighed: På markedet er der mange modeller af enhver priskategori;
 • Spar tid og penge i sammenligning med kosmetikerens besøg;
 • Effektivitet: glat, fløjlsagtig, slank hud. Resultatet af depilation varer 2-3 uger afhængigt af struktur, farve og intensitet af hårvækst, den valgte model.

Over tid øges kløften mellem sessioner (op til 1 måned eller mere), da svækket hår vokser langsommere og mindre.

Kontraindikationer

Det anbefales ikke at bruge epilatoren i følgende tilfælde:

 • skader på huden (sår, udskæringer), eksem, betændelse i hårsækkene;
 • åreknuder
 • sfæriske, konvekse mol;
 • diabetes mellitus (hvis sygdommen har ført til lav immunitet).

Vær forsigtig og opmærksom, når du fjerner hår i følsomme områder under graviditeten (især i bikiniområdet).

I løbet af denne periode anbefaler lægerne ikke at holde aktiviteter, der kan forårsage smerte, hvilket kan påvirke en kvindes velvære og psykologiske tilstand.

Korrekt forberedelse til hårfjerning derhjemme

Før depilering skal du bruge en fugtgivende kropscreme dagligt (mindst 3-4 dage), skal du anvende en skrubbe 1-2 dage før sessionen for at fjerne toppen af ​​den keratinerede epidermis.

Inden for en uge før proceduren anbefales det ikke at solbade, da solen (eller garvningen) tørrer huden. Fjernelse af vegetation fra tør hud kan forårsage irritation og sår.

Ved brug af epilatoren for første gang er det nødvendigt at forberede huden korrekt. Ved at tage et varmt brusebad eller bad åbner porerne perfekt, og depilationen bliver mindre smertefuld, vil rødderne blive svagere.

At være interesseret i hvordan du bruger epilatoren for første gang, forberede din hud - tag et varmt bad eller en brusebad, som vil bidrage til åbningen af ​​porerne.

Derudover kan tørre og hårde stænger afbrydes. Det er vigtigt at huske, at før du bruger epilatoren for første gang, skal du læse instruktionerne til brug. Mange modeller er designet til at fjerne overskydende vegetation fra en helt tør overflade.

Ved brug af epilatoren for første gang skal du indstille minimumshastigheden, fordi hvis du tidligere har barberet overskydende, har håret en tyk, tæt struktur, du kan kun fjerne dem ved lave hastigheder.

Før epilering af et bikini- eller underarmområde anbefales det at dække følsomme områder med talkum eller babypulver. Dette vil affrædere slagområdet, forsegle stangen, som følge heraf vil koblingen af ​​enhedens hoved og hårene være pålidelige, hvilket giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at udføre proceduren.

Armhulen og bikiniområdet er meget ømme områder af kroppen, der er udsat for smerte, så du skal forsigtigt strække huden, hvilket vil gøre det lettere og fremskynde processen.

Når du behandler det intime område, kan du anvende en spray med en frysning eller salve indeholdende lidokain. Perfekt egnet creme "Emla" (det er tilladt at bruge selv til gravide kvinder). Du kan bruge kølemiddlen.

Nogle mennesker drikker smertestillende midler 30 minutter før epilering, men dette er kun berettiget til kvinder med en meget lav smertetærskel.

Før depilation skal der laves en lille fodmassage: lette klappende bevægelser vil slappe af epidermis og processen vil være mindre smertefuld. De mest følsomme områder på benene ligger på anklerne og under knæene, så det er bedre at starte fra andre områder, så huden er lidt "brugt" til fornemmelserne.

På grund af den flade overflade tager depilering af benene ikke meget tid (dog ved anvendelse af epilatoren for første gang tager det mindst 30-40 minutter).

Ifølge lægerne, et par dage før menstruation, stiger smertetærsklen for kvinder. Derfor er det bedre at udføre den første procedure i denne periode, hvis der er en mulighed.

Grundlæggende regler for hårfjerning

Når du fjerner overskydende vegetation med en epilator, bemærk følgende anbefalinger:

 1. Den optimale længde af hår til depilering derhjemme ved epilatoren skal være ca. 5 mm, da pinceterne ikke kan klare en meget kort stang, og længere hår kan trækkes meget smertefuldt ud, kan der forekomme sår.
 2. Bevægelsesretningen skal være imod hårets vækst, ellers vil enheden bryde stangen og ikke trække op med roden.
 3. Under proceduren kan du ikke trykke på enheden på enheden i kroppen, ellers kan du ridse og optage irritation.
 4. Det er nødvendigt at holde enheden i en lille vinkel, så pincettene helt fanger hvert hår.
 5. Det er bedre at gennemføre en session om aftenen, før du går i seng, fordi rødme og irritation vedvarer i nogen tid i de behandlede områder, og om aftenen er følsomheden lavere.

Hudpleje efter epilering

Eksperter anbefaler efter hudpleje at tage sig af huden korrekt:

 1. Huden bør let masseres med en isterning, behandlet med en desinficerende opløsning indeholdende alkohol, derefter smurt med baby creme (eller enhver kamille creme, calendula, aloe vera, te træ ekstrakt).
 2. De første 1-2 dage (indtil rødmen er gået) anbefales ikke at besøge poolen, badet og også tage solbadning.
 3. Effekten varer længere, hvis du bruger hårvæksthæmmende midler.
 4. En gang hver 2-3 dage skal du anvende en skrubbe, mens du tager et bad eller et bad, brug massage svampe - dette forhindrer håret i at vokse ind i huden.
 5. Brug regelmæssigt fugtgivende kropscreme.

De mest populære modeller af hjemmepilatører

Philips HP6420 / 00 Satinelle

Enkel, meget praktisk at bruge, funktionel enhed. Apparatets hoved kan let fjernes og skylles under rindende vand.

Lav pris: 1 400 - 1 500 gnid. Afviger i høj pålidelighed og holdbarhed.

Philips BRE610 / 00

Kroppen er ergonomisk, har en S-formet silhuet, takket være det langstrakte håndtag gør det nemt at få de fjerneste dele af kroppen. Håndtaget på enheden er dækket af en skridsikker belægning, så hårfjerning kan udføres i brusebadet.

Laget af et keramisk materiale fjerner enhedens hoved de svageste og fineste hår i én bevægelse, hvilket reducerer procedurtiden og giver et langt, fejlfrit resultat.

Lyse lys vil ikke tillade noget hår at gå ubemærket, og en massage dyse reducerer smerte.

Hold enheden vinkelret på det område, der skal behandles. Hoved - aftagelig, vaskbar.

Modellen er uundværlig til rejser, da det indbyggede batteri giver dig mulighed for at gøre hårfjerning helt overalt uden at være bundet til en strømkilde.

Pris fra 3 700 gnid.

Braun Silke-Epil 3 3170

Smuk model, tidtestet. Ergonomisk krop, der er behageligt at holde, massage ruller stimulere og slappe af epidermis, hvilket hjælper med at reducere smerte. 20 pincet, lys baggrundsbelysning SmartLight giver mulighed for helt at fjerne vegetation, selv på vanskelige steder.

Fingersystemet løfter vedhængende hår og styrer dem mod pincetten, resultatet er perfekt glat, silkeagtig hud.

Det er meget bekvemt, at det revne hår ikke akkumuleres enten på børsten eller på pincetten, de samles ikke under det roterende hoveds mekanisme.

Enheden kan købes i gennemsnit for 3.000 rubler.

Braun Silke-epil SE 3270

Modellen suppleres med 3 dyser: barbering, trimmer og massager. Denne konfiguration giver dig mulighed for at udføre den mest behagelige fjernelse af overskydende fra bikiniområdet.

Pris: 3 150 gn.

Rowenta EP5660 Silence Soft

Afviger effektive støjreduktionssystem. Dobbeltforseglet hus gør det muligt for enheden at arbejde meget roligt. Takket være en særlig teknologi fjerner pincet hår, der er mindre end 0,5 mm i længden.

Massageballer reducerer smerter i løbet af en session, med lyse lys giver dig mulighed for at fjerne alt, der er unødvendigt. Feature af modellen - en lang ledning. Pakken indeholder dyser: Til sarte områder, trimmer, til peeling, til barbering.

Det optimale forhold mellem pris og kvalitet - prisen er ca. 3.000 rubler.

Før du bruger epilatoren for første gang, anbefales det at tørre det behandlede område med specielle vådservietter (f.eks. Braun), dette vil afkøle og bedøve epidermis.

Hvordan man gør hårfjerning epilator?

Skønhed hos en kvinde er regelmæssig pleje af hendes hår, ansigt og krop. Æstetisk udseende af damer giver silkeagtig hud uden et enkelt hår. Hver repræsentant for det svagere køn stræber efter dette ideal. For at opnå deres ønske om at have hud uden overdreven vegetation, er piger klar til at lide smerte, tilbringe en fabelagtig mængde i salonen med en kosmetolog, eksperimentere med populære opskrifter derhjemme. Er der sådan en ting: Hår epilering for evigt ved hjælp af en miniature enhed - en epilator?

Hvad betyder "epilation" og "depilation"?

Ofte forveksles betydningen af ​​disse tilsyneladende synonymer. Hver handling skal defineres for uønsket hår. Når de udsættes for hårfodens follikulære struktur med et specielt kosmetisk apparat, samt med fuldstændig fjernelse af håret, taler de om epilering.

Hvordan virker epilatoren?

En enhed designet til at fjerne hår er en integreret del af kropspleje. Epilatoren drives af elnettet. Enheden er udstyret med flere metalskiver eller et antal pincet.

Den klassiske model af enheden har ikke aftagelige vedhæftninger og fjerner kun hår fra benene. Modificerede epilatorer er i stand til at behandle områder med vegetation på dårligt tilgængelige steder (armhuler, bikiniområde).

I moderne modeller af epilatorer er der en aftagelig top, i stedet for hvilke forskellige typer modifikatorer af enhedens arbejdsflade er installeret. Ved hjælp af dyser kan huden på det behandlede område masseres og afkøles. Dyser til epilatoren behandles let og rengøres efter hver brug.

Hvilken metode er bedst at gøre hårfjerning?

Hårfjerning indebærer en del ømhed i proceduren. Mange kvinder ser ikke forskellen mellem barberings hår og hårfjerningsapparater. Fordelene ved den anden mulighed er indlysende. Efter brug af epilatoren:

Vegetation på huden vokser ikke i lang tid (mere end 2 uger).
Efter hardware epilation er risikoen for irritation minimal. Når du bruger en barberhøvel, forekommer udslæt ofte i form af røde bumser.
Udseendet af mørke pletter (hårpærer) på huden efter proceduren er udelukket.
Kvinden oplever ikke smertechok. For eksempel: når man fjerner hår ved hjælp af shugaringmetoden, når karamelpasta påføres huden, efter at den er fjernet fra huden, kan pigerne ikke komme til deres sanser i lang tid fra den opståede smerte.
Det øverste lag af huden bliver helt rent.

Prioriterede epilator

Varigt resultat

Fjernelse af uønsket hår med en barberkniv har ikke langvarig resultat. Med sin hjælp er kun halvdelen af ​​håret fjernet. Den nederste del af den forbliver under huden og ser ikke æstetisk ud efter barberingsproceduren.

På den anden dag efter barberingen kommer håret ud under det øvre lag af epidermis og detekteres ved at holde det over overfladen med en hånd. Vegetationen bliver stiv og hakket.

Pengebesparelser

Brug af et hjem epilator kan betydeligt spare på at besøge dyre saloner. Det er muligt at udføre proceduren for fjernelse af vegetation i alle zoner hjemme, der anvender reglerne for brug af en modificeret enhed.

Højkvalitets hårfjerning uden ekstra tilbehør

Epilatoren kan bruges uden brug af ekstra kosmetik: creme, skum, sæbe, balsam. Ved udførelse af proceduren på andre måder antages det, at der er eksterne genstande og manipulationer (voksstrimler, opvarmningsanordninger).

Den positive kvalitet af enheden til hårfjerning er dens bærbarhed. Du kan tage bilen med dig på enhver tur. Nem pleje, enkel håndtering af dele efter brug er de ledende kvaliteter af enheden.

Offline drift

Opgraderede enheder har ikke ledninger. Elektriske strømforsyninger, der modtages fra strømforsyningen, er indbygget i enhedens nederste base. Epilatoren kan bruges inden for en time.

Kontraindikationer til brug af epilatoren

Brugen af ​​denne type hårfjerning for nogle mennesker er ikke egnet af de relevante grunde:

Perifere aarsygdomme (åreknuder, trombose).
Krænkelse af integriteten af ​​det øvre lag af epidermis og dermis (udskæringer, sår, papillomer).
Enhver graviditets trimester.

Mens man bærer et foster, anbefaler gynækologer ikke at bruge en epilator af flere årsager:

Væskefjernelsesproceduren involverer tilstedeværelse af spasmer i nogle grupper af muskelfibre.
Blodtrykket stiger.
Epilation udelukker ikke tilstedeværelsen af ​​smerte. Under stress situationer producerer binyrerne norepinephrin, "hormonet af frygt", hvilket kan påvirke den gravide kvinders følelsesmæssige tilstand negativt.

Hvordan bestemmer du enhedens kvalitet til fjernelse af hår?

Apparater til hårfjerning skal vælges strengt individuelt. Valget afhænger af flere faktorer:

Justering af hastighedsgrænsen. For hver zone i huden er der en egen hastighedsgrænse. Bikini- og akselarealerne behandles effektivt med metalskiver med lav hastighed. Epilering af andre dele af kroppen sker ved højhastighedstilstand.

Yderligere dyser. En positiv ting ved køb af en epilator vil være tilgængeligheden af ​​yderligere enheder til enheden i form af vedhæftede filer og massageruller. Funktionen af ​​yderligere enheder: reducere smerte under epilering.

Størrelse. Epilatorens størrelse bør ikke overstige din palms størrelse. For at lette brug skal apparatets form svare til penselens fysiologiske kurver.

8 regler for en behagelig procedure

For at maksimere afslapning og få et effektivt resultat af hårfjerning, skal du følge nogle regler.

For at den første procedure ikke skal være for smertefuld, skal epilering begynde med hudområder, hvor der er den mindste mængde hår.
Det anbefales at fjerne vegetation i flere faser med pauser.
Hårlængder mindre end fire millimeter bør ikke skæres. For at opnå maksimal effekt bør epilatorskiver helt tage fat i håret, hvilket ikke sker i en given længde. Vent et par dage, og brug kun hardwaremetoden til fjernelse af hår.
Det anbefales at starte epilering ved lave hastigheder på skæreskiver. Du kan øge hastighedsgrænsen, efter at du har justeret huden til virkningerne af enheden.
Varmt vand udvider hudens porer, hvilket gunstigt påvirker fjernelseffektiviteten.
Distraktion: musikalsk akkompagnement. Nok til at omfatte en behagelig rolig musik, ikke at forvente smerte og forbedre den følelsesmæssige baggrund.
Minder fra livet om hyggelige øjeblikke. Positive øjeblikke fra fortiden påvirker produktionen af ​​"hormonet af glæde."
Fantasy, drømme: Ideer om, hvad du vil have som et øjeblik, der allerede er blevet rigtigt, har en positiv effekt på følelser.

Korrekt epilering: højdepunkter

Valget af individuelle dyser til et specifikt behandlingsområde. Læs omhyggeligt brugsanvisningen til enheden. For områder med øget smerte (bikinier, armhuler), indeholder kittet specielt tilbehør med et flydende hoved.
Håret fjernes udelukkende i en lodret vinkel af dysen. Inden for lysken og axillære folder - i en cirkulær bevægelse.
For at reducere de smertefulde symptomer skal huden være lidt strammet i modsat retning fra epilatorhovedet.
Nogle modifikatorer er udstyret med et blæsersystem. Termostaten aktiveres ved forarbejdning af områder med hård vegetation.
Proceduren anbefales i en halv time før sengetid. Tegn på rødme og irritation forsvinder under søvn.
Efter fjernelse af vegetationen skal der anvendes fugtgivende kosmetik.

Epilatorbehandling af individuelle zoner

Dyb bikini

Før epilering anbefales det at behandle et lille område af inguinalområdet med pincet. Denne foranstaltning er nødvendig for at forberede huden til smerte.

Det anbefales ikke at anvende analgetika i form af tabletter indeni. Efter proceduren skal du behandle huden med et alkoholholdigt præparat og en nærende kosmetik.

Axillære huler

For at opnå den maksimale effekt med et minimum af smerte er det nødvendigt at stramme huden fold i modsat retning fra epilator fastgørelsen. Metalknive på enheden kan ikke klare for tæt vegetation. Før epilering skal langt hår udskæres forsigtigt med negleklipper. For at mindske risikoen for irritation skal du behandle huden med en neutral kosmetik og påføre kold på overfladen.

Epilation ben

Før proceduren udføres hygiejneforanstaltninger: damp ud i fødderne, gnid huden med en hård vaskeklud. For at begynde at fjerne hår fra et mindre smertefuldt sted - ydersiden af ​​låret. Popliteal fossæerne og anklerne behandles derefter. Tiden for epilering af underekstremiteterne er op til 60 minutter eller mere.

Problemer med indgroet hår efter epilering

Hvad betyder betegnelsen "indgroet hår"? Ved regelmæssig brug af epilatoren ændres strukturen af ​​uønskede hår. Vegetation bliver blød og sjælden. Som følge af dyb hårfjerning kan enkelte hår "vokse" inde i huden.

Dette problem kan undgås, hvis du anvender skrubber, eksfolierende cremer flere timer før proceduren. Tyndning af hornhinden i huden vil ikke hæmme den naturlige vækst af hår.

Hvis problemet stadig vises, anbefales det at besøge en kosmetologs kontor. Hårinvækst kan udløse inflammatoriske hudsygdomme.

Sådan bruger du epilatoren for første gang

Epilator er en nyttig enhed, der hjælper til hurtigt og permanent at fjerne hår fra roden. Resultatet er glat og delikat hud i flere uger. Men dens anvendelse har nogle funktioner: hårets længde, forberedelsesfasen, den korrekte bevægelsesretning af enheden. For at proceduren skal kunne passere sikkert og effektivt, er det nødvendigt at kende nuancerne for, hvordan man korrekt bruger epilatoren for første gang.

Princippet om drift

Epilatorens hovedelementer er indbyggede diske eller metalpincetter. Ved at forbinde det til netværket begynder de at rotere, tager fat fra rødderne og fjerner dem helt. Moderne enheder er udstyret med en hastighedsregulator. Hun vælges individuelt - alt afhænger af smertens tærskelværdi.

De første modeller blev designet til at fjerne uønsket vegetation kun på ben og armhuler. Senere begyndte producenterne at producere enheder med specielle dyser, der er egnede til at behandle sarte områder inden for bikiniområdet. Moderne epilatorer hjælper ikke kun hurtigt med at fjerne hår, men også samtidig udføre massage på det behandlede område. På grund af dette er der en stigning i blodcirkulationen, og proceduren foregår med mindre smerte.

Det er vigtigt! Mange kendte mærker repræsenterer instrumenter med en kølefunktion, som hjælper med at "fryse" dermis en smule og reducere smerten. Eksperter anbefaler at være opmærksom på sådanne muligheder for piger med følsom hud.

Fordele og ulemper

Fremgangsmåden til fjernelse af uønsket hår med epilator har sine fordele:

 1. Brugervenlighed. Iagttagelse af alle anbefalinger fra fagfolk kan piger udføre hårfjerning uden forudgående erfaring.
 2. Bredt udvalg. Hardwarebutikkerne indeholder multifunktionelle modeller af enheden i forskellige priskategorier.
 3. Langvarigt resultat. Glat hud leveres fra 2 til 3 uger - det hele afhænger af hårvæksthastigheden. Men det er værd at bemærke, at med regelmæssig hårfjerning begynder hår at vokse langsommere og tyndere.

Et par ord og ulemper:

 1. Anvendelsen af ​​enheden i bikini og underarms-området er ret ubehageligt, så selv piger med stor smertetærskel føler stærk smerte.
 2. Uden konstant omhyggelig kontrol af epilatorens bevægelsesvinkel øges risikoen for irritation og indgroede hår.
 3. Hvis dine blodkar er placeret tæt på overfladen af ​​huden, så under proceduren kan de let blive skadet. Det er strengt forbudt at bruge enheden, hvis der er problemer med kredsløbssystemet - åreknuder, trombose og andre.

Det sker ofte, at begreberne "hårfjerning" og "depilation" er forvirrede eller generelt betragtes som synonyme. I artiklen lærer hver pige principperne for driften af ​​disse procedurer, samt hvordan de adskiller sig.

Kontraindikationer

Der er få begrænsninger på brugen af ​​epilatoren, men du skal stadig være opmærksom på dem for at undgå ubehagelige konsekvenser for helbredet:

 1. Åreknuder Under epilation øges blodgennemstrømningen til huden i det behandlede område. For syge vener er det kategorisk kontraindiceret, da deres arbejde er hæmmet, forværres den generelle tilstand.
 2. Overfølsomhed af dermis. Brug af enheden medfører alvorlig ubehag og kan forårsage irritation eller endda smertefuldt chok. Eksperter anbefaler i sådanne tilfælde at bedøve det følsomme område (hvis anæstesiens komponenter ikke forårsager allergiske reaktioner).
 3. Du kan ikke epilere område af huden, hvor der er mol, vorter eller papillomer.
 4. Det er også uønsket at udføre proceduren, hvis der er friske sår, ridser. Bedre at vente på hende at helbrede.

Eksperter giver ikke et entydigt svar på, om det er muligt at bruge epilatoren til gravide kvinder. På den ene side, hvis en pige er vant til denne type fjernelse af uønsket hår og ikke ønsker at vende tilbage til et barberkniv eller skindkrem, så skal hun købe en blid model af enheden, for eksempel Vital System fra Zepter eller SatinPerfect fra Philips.

Philips SatinPerfect Epilator

Men på den anden side advarer lægerne: smerte kan forårsage øget blodcirkulation og forårsage blødning (i de tidlige stadier) eller endda for tidlig arbejdskraft. Mange piger i forskellige fora for fremtidige mødre rådes til at vælge i denne periode mere delikate metoder til at håndtere overskydende vegetation.

Nøgleanbefalinger

For at undgå ubehag og opnå maksimal effekt, giver eksperter nogle tips om, hvordan man bruger epilatoren for første gang:

 1. Hårets minimumslængde skal være mindst 0,5 cm. Ellers vil enhedens pincet simpelthen ikke fange dem.
 2. Obligatorisk træning. Tag et varmt bad eller brusebad før proceduren. Dette vil hjælpe med at dampe dermis godt - porerne åbner og håret trækker vil være mindre smertefuldt.
 3. Epilatorens hastighed. Professionelle anbefaler piger, der udfører hårfjerning for første gang, vælg en langsom tilstand. Dette vil tillade mindre ubehageligt at fjerne lige hårdt hår (de bliver lettere at trække ud af roden og ikke at bryde). Huden vil til sidst vænne sig til denne procedure og efter et par gange vil hårene begynde at vokse langsommere og tyndere. Derefter vil det være muligt at skifte til en hurtig driftstilstand for enheden.
 4. Retning af bevægelse. Enheden skal holdes i en vinkel i bevægelsesretningen og rettes mod hårets vækst. Du bør ikke trykke det stærkt mod huden, da det kan medføre skade på dermis - ridser, irritationer.
 5. Hvis du begynder at behandle bikiniområdet, skal du bruge specielle vedhæftede filer. De vil reducere området af indfangede hår og gøre proceduren mindre smertefuld.

Efter epilering kan der forekomme små røde pletter på huden. Men rolig, det er en helt normal reaktion af epidermis på den resulterende effekt. Som regel sænker irritationen efter et par timer. Særlige kosmetik efter epilering (beroligende salve baseret på aloe vera eller kalendula, "Panthenol" "Ilon") vil bidrage til at reducere udseendet.

Udover at udføre hårfjerning er skrælning en integreret del af hudpleje. Men det sker ofte, at efter proceduren bliver dermis rød, er der ubehag. I artiklen "Peeling huden efter peeling" finder du mange effektive måder at bekæmpe problemet på.

hårfjerning

Eksperter siger, at forskellige dele af dermis har et andet niveau af følsomhed - det hele afhænger af placeringen af ​​nerveenderne. Derfor har hvert behandlet område sine egne nuancer for at fjerne uønsket vegetation. Takket være nedenstående tips vil proceduren være sikker, komfortabel og effektiv.

Epilation ben

Ifølge mange piger ligger de mest følsomme områder på benene under knæ og ankler. Men rolig, som regel, benene efter 3-5 minutter vænner sig til ubehag. Tilrettelægger hårfjerning ved fordamning af huden og dens behandling med en skrubbe. Normalt tager benepilationen ikke mere end en time.

Steg-for-trin instruktioner om, hvordan du barberer dine ben med en epilator for første gang:

 1. Forbered enheden (brug om nødvendigt en dyse til følsom hud).
 2. Epilation skal gøres langsomt og fange små hudfarve. For den bedste effekt er det værd at gå enheden flere gange gennem en zone.
 3. Håret skal fjernes i retning mod deres vækst.
 4. For at epilatoren ikke skal skade dermis, er det ikke nødvendigt at trykke det for hårdt mod benene. Desuden anbefaler eksperter at stramme huden lidt under proceduren for at reducere smerte.

Epilation af bikini og underarms

Det skal bemærkes, at områderne i armhulerne og bikinierne er meget følsomme, så du skal omhyggeligt forberede dig til korrekt udførelse af hårfjerning. Først og fremmest skal du dampe huden godt, behandle den med en delikat skrubbe. Hvis du har en lav smerte tærskel, kan du anvende en bedøvelse creme, for eksempel "Emla" (dette vil hjælpe dig med at udholde proceduren). Glem også de specielle dyser og stopper på epilatoren - med deres hjælp bliver smerten reduceret og risikoen for traume minimeres.

Trinvise instruktioner til fjernelse af hår i bikiniområdet:

 1. Huden skal dampes før proceduren.
 2. Glem ikke om dysen til et følsomt område.
 3. Enheden er rettet mod hårets vækst. Under epilering er det værd at holde huden lidt, lede enheden vinkelret for at undgå traumatisering.
 4. Hvis du behandler hele zonen på en gang, det gør ondt, er det bedre at tage en kort pause.

Underarm epilation trin:

 1. Først skal du gøre lette berøringer af enheden til det behandlede område, så derma bliver vant til nye fornemmelser hurtigere.
 2. I armhulenes område er epilatoren kørt rundt i en cirkel (for hårene vokser her ujævnt), mens huden gøres holdes og lidt spændt. Processen bliver hurtigere, mere produktiv og ikke så smertefuld.
 3. Efter afslutningen af ​​proceduren skal det behandlede område desinficeres, og påfør derefter en beroligende creme.

Hvis dette er din første gang med en epilator til fjernelse af håret, anbefaler vi at se videoen:

Pas efter proceduren

Eksperter har gentagne gange sagt, at hudpleje efter proceduren er lige så vigtig som før den. Anbefalingerne er enkle, men effektive:

 1. Gå gennem de behandlede områder med en bomuldsstynde fugtet med en desinfektionsmiddel - chlorhexidin eller hydrogenperoxid. Anvend derefter en beroligende creme baseret på naturlige ingredienser - kamille ekstrakt, calendula, aloe vera eller tea tree.
 2. Fremgangsmåden er traumatisk, og mikroranerne kan forblive på huden. Derfor er de første 3 dage efter hårfjerningen bedre ikke at gå til puljerne, fitnesscentre, til stranden, for ikke at bære infektionen.
 3. For at forlænge effekten af ​​glathed kan du bruge specielle kosmetik til at nedsætte hårvækst (creme "Aravia", "Angel Care", "Anti Grow Nano", "Danins", "Radlock").
 4. Hver 3-4 dage skrubber huden - dette forhindrer dannelsen af ​​indgroet hår.
 5. Brug regelmæssigt en fugtighedscreme.

Epilation for første gang? Hvordan man bruger epilatoren og plejer huden

Hver pige drømmer om en smuk og glat hud, hvor der ikke vil være betændte områder og indgroede hår. Men ikke kun benene, men også hele kroppen skal se perfekt ud. For at hjælpe med at løse dette problem kan epilator. For at blive ejer af en perfekt glat hud, er det meget vigtigt at følge nogle regler og anbefalinger om, hvordan man bruger epilatoren.

Hvad er typerne af epilatorer til brug derhjemme?

Butikkerne har en lang række forskellige udstyr og enheder til at gøre huden jævn. Først og fremmest bør du være opmærksom på moderne epilatorer. De er af to typer:

 • Disc. Begyndere bør ikke bruge denne enhed, især til den første procedure. Enheden fjerner et stort antal hår ad gangen, hvis rødder stadig er hårde og dybe nok. Derfor kan en hjemme disk epilator ikke helt fjerne dem, men blot skære dem væk, hvilket vil føre til en buet vej af hårvækst i fremtiden.

Disc epilator

 • Tang. Forsigtigt og forsigtigt trækker ud hvert hår i det rigtige område af kroppen. I de første tider kan det medføre lidt ubehagelige fornemmelser, men efter nogle få procedurer bliver alt fuldstændigt smertefrit.

Producenter for at optimere barberingsprocessen giver deres modeller ekstra dyser, som ikke kun fremskynder, men også forbedrer hele proceduren betydeligt, hvilket gør det behageligt og smertefrit. Hoveddyserne kan være af følgende typer:

  1. For begyndere. Det skal bruges i tilfælde af at hårfjerning udføres for første gang, eller der var en stor pause efter den sidste procedure. I denne dyse er der meget mindre tang som hovedet, hvilket gør processen så smertefri som muligt.

  Mulighed for begyndere

  Bikini område stop

  Barbering hoved

  Peeling device

  Til sarte steder

  Øjenbryn vedhæftet fil

  Derudover kan yderligere funktioner være til stede i epilatorerne, hvilket vil lette hele processen med hårfjerning og reducere smertefulde fornemmelser. For eksempel er en våd barbering, en massager og rotationshastigheden reguleret ved hjælp af en særlig omskifter. Hvis stærk støj er irriterende, kan du stoppe ved en stille model. Til dette skal du være opmærksom på niveauet af desibel. Det skal variere fra 55 til 76.

  Hvis der ikke er nok lys i badeværelset, skal epilatoren vælges med belysning.

  At bestemme, hvad der er bedre - en barbermaskine eller skræmmende fløde, læs vores artikel.

  fordele

  De vigtigste fordele ved epilatoren er:

  1. Enkelhed. For at gøre huden glat og fjerne alle hårene, behøver du ikke at have særlige færdigheder. Enheden vil klare det herhjemme.
  2. Kompakthed. Enheden tager ikke meget plads, du kan tage den med dig på en tur.
  3. Bredt udvalg. Der er et stort antal modeller på markedet. Enhver pige kan vælge den bedste enhed for sig selv.
  4. Økonomi. Ved konstant brug af enheden bliver håret tyndt og vokser langsommere, hvilket vil reducere tiden for deres fjernelse.
  5. Effektivitet. Epilatoren vil ikke kun fjerne al vegetation, men også gøre huden jævn og delikat. Resultatet forbliver i to til tre uger.

  Hvis enheden anvendes kontinuerligt, vil intervallerne mellem epilering med tiden øges til en måned.

  Hvordan man bruger?

  For at proceduren skal finde sted med den mindste smerte, men med maksimal fordel, skal du følge nogle regler om, hvordan du bruger epilatoren korrekt for første gang. Sørg for at indstille den mindste hastighed, da hårene stadig er for tætte og tykke i struktur. Deres fjernelse er kun mulig ved lave hastigheder.

  Hertil kommer, at reglerne for hårfjerning består af følgende anbefalinger:

  • Før proceduren skal du sørge for at tage et varmt bad. Dette vil hjælpe med at åbne porerne;
  • Hvis der opstår epilation i bikini- eller underarmområdet, er det bedst at anvende talkum eller babypulver til disse områder for at affedre overfladen inden start. Det anbefales også at spænde huden lidt på disse steder for at reducere smerte og ubehag;
  • følsomme områder inden den første ansøgning skal behandles med anæstetisk creme, som indeholder lidokain;
  • Før proceduren kan du lave en lysmassage af det område, hvor hårene fjernes. For at gøre dette, klap et par minutter let på huden, og gnid det derefter i en cirkulær bevægelse;
  • Enheden bør kun opbevares mod hårvækst;
  • Den første procedure anbefales at dyrke hår mindst fem millimeter.

  Nogle kvinder har en meget lav smertetærskel, og hjemmeepilation virker som en smertefuld procedure. For at reducere ubehag kan du afbryde flere gange under proceduren for koldt brusebad. Vand reducerer følelsen af ​​smerte. Før du fortsætter med at bruge epilatoren, skal huden tørres grundigt tørt.

  Mulige konsekvenser

  Meget ofte, under de første procedurer kan der være negative punkter. Dette sker normalt af følgende årsager:

  1. Der er stadig ingen specifikke færdigheder til den korrekte procedure.
  2. For følsom hud.
  3. Ikke overholdt sikkerhedsforanstaltninger.

  Som følge heraf er sådanne bivirkninger som:

  • tør og dehydreret hud;
  • irritation;
  • hår indvækst;
  • forbrændinger;
  • overdreven hårvækst.

  For at forhindre nogen af ​​disse negative situationer er det vigtigt at følge alle reglerne. Kun korrekt forberedelse før hårfjerningsproceduren og rettidig og grundig hudpleje bagefter sikrer glathed og manglende irritation.

  Tips til at gøre hårfjerning nem og komfortabel

  For at processen ikke skal bringe en følelse af ubehag og ikke ende med negative konsekvenser, skal du huske enkle tips til at bruge:

  1. Hårets længde under den første procedure må ikke være mindre end fem millimeter. Hvis du begynder at epilere hår, der er for korte, vil enheden være vanskelig at fange. Som et resultat, for at opnå glat hud vil ikke fungere. Hvis vegetationen på benene eller andre dele af kroppen er længere end fem millimeter, vil epilatoren rive dem ud for smertefuldt. Dette kan føre til dannelse af sår.
  2. Enheden skal ledes mod vækst for ikke at bryde hårene, men at trække dem ud og ødelægge pærerne.
  3. Når hårfjerning ikke anbefales, skal du trykke på hovedet for tæt på huden eller lægge pres på det. På grund af dette kan der være ridser på overfladen, eller der opstår irritation.
  4. Epilatoren holdes ikke vinkelret på huden, men i en lille vinkel, så instrumentets pincet kan få fat i hvert hår.
  5. Det er bedst at engagere sig i hårfjerning om aftenen. Huden er i øjeblikket mindre følsom. Det kan også virke lidt irritation i form af rødt, som er helt væk om morgenen.

  Det er bedst at afholde sig fra hårfjerningsprocessen, når:

  • skade på hudens integritet, det vil sige hvis der er forskellige sår, udskæringer, eksem eller betændelser på kroppen;
  • åreknuder
  • tilstedeværelse af konvekse mol eller sfæriske fremspring;
  • diabetes.

  Kvinder under graviditeten skal også være meget forsigtige, især når du bruger epilatoren i bikiniområdet.

  Hvordan man passer godt til huden, når du bruger epilatoren

  Det er meget vigtigt at observere hudpleje efter epilering. Vi skal begynde med, at en uge før den planlagte procedure er det bedre at undgå direkte sollys på det epilerede område. Dette vil føre til tør og dehydreret hud eller fremkalde alvorlig irritation på den.

  Før første brug skal du grundigt dampe hele kroppen, så hårsækkene lettere fjernes under epileringsprocessen. For at gøre dette kan du nyd i boblebadet eller tage et varmt brusebad.

  Efter fire dage skal huden aktivt fugtes med en creme, og en eller to dage før proceduren anbringes en skrubbe for at exfoliere de døde celler.

  Efter alt overskydende vegetation er fjernet, vil huden også have brug for ordentlig pleje. Hver gang efter et brusebad anbefales det at anvende en fugtighedscreme på kroppen, især på epilerede områder, for at minimere risikoen for betændelse og irritation. Også tre gange om ugen kan du bruge en kaffeskrubbe. Dette vil hjælpe med at forhindre indgroede hår.

  Skal jeg købe en epilator?

  med et krav om originalitet

  03/10/12 8:35 Svar på meddelelsen Skal jeg købe en epilator? Bruger Polaris

  Hold roen og makeup på

  03/10/12 09:39 Svar på beskeden Skal jeg købe en epilator? Bruger Polaris

  Sig aldrig aldrig.

  03/10/12 09:54 Svar på beskeden Skal jeg købe en epilator? Bruger Polaris

  Man må altid være glad. Hvis glæde slutter, se efter hvad der var galt.

  03/10/12 10:33 Svar på meddelelsen Re: Skal jeg købe en epilator? bruger Jellyfish

  Alle mine fejl har en undskyldning: Jeg bor for første gang.

  03/10/12 10:40 Svar på beskeden Skal jeg købe en epilator? Bruger Polaris

  03/10/12 17:45 Svar på beskeden Skal jeg købe en epilator? Bruger Polaris

  Hvad er meningen med at tale om fremtiden? De taler ikke om fremtiden, de gør fremtiden. (Strugatskie)

  03/10/12 19:23 Svar på beskeden Re: Skal jeg købe en epilator? af kattye

  Katten drømte om vinger: hun ønskede at prøve flagermus

  03/10/12 21:59 Svar på beskeden Skal jeg købe en epilator? Bruger Polaris

  03/11/12 07:44 Svar på beskeden Skal jeg købe en epilator? Bruger Polaris

  Den bedste måde at ikke være sent på er ikke at komme overhovedet.

  med et krav om originalitet

  03/11/12 8:21 AM Svar på meddelelsen Re: Er der et køb af epilatoren? bruger Princess86

  Hold roen og makeup på

  03.11.12 09:22 Svar på beskeden. Skal jeg købe en epilator? Bruger Polaris

  Korrigeret af brugeren Karasinka (03/11/12 09:24)

  03/11/12 10:41 Svar på beskeden Skal jeg købe en epilator? Bruger Polaris

  03/11/12 15:49 Svar på meddelelsen Re: Er der et epilator køb? af Alvina

  03/11/12 10:04 PM Svar på meddelelsen Re: Er der et epilator køb? af Rigick

  03/11/12 10:33 Svar på beskeden Skal jeg købe en epilator? Bruger Polaris

  Du alle ville have et monument! Og jeg kan ikke huske dig.

  03/11/12 10:54 Svar på meddelelsen Skal jeg købe en epilator? Bruger Polaris

  03/12/12 5:40 AM Svar på meddelelsen Er det at købe en epilator? Bruger Polaris

  03/12/12 8:57 AM Svar på meddelelsen Køber jeg en epilator? Bruger Polaris

  03/12/12 09:27 Svar på meddelelsen Re: Er der et køb af epilatoren? af miralassa

  Sig aldrig aldrig.

  03/12/12 09:35 Svar på beskeden Skal jeg købe en epilator? Bruger Polaris

  Det er bedre at gøre og fortryde det end at fortryde, at du ikke gjorde det

  03/12/12 12:34 Svar på meddelelsen Køber jeg en epilator? Bruger Polaris

  Ser du på hvad du kan lide, er jeg lidt stolt af, at du ikke kan lide mig.

  03/28/12 1:22 Svar på meddelelsen Skal jeg købe en epilator? Bruger Polaris

  03/28/12 8:31 Svar på meddelelsen Køber jeg en epilator? Bruger Polaris

  03/30/12 15:42 Svar på meddelelsen Re: Er der et epilator køb? af GuimpLena

  03/30/12 8:38 PM Svar på beskeden Skal jeg købe en epilator? Bruger Polaris

  03/30/12 8:39 PM Svar på beskeden Re: Skal jeg købe en epilator? din_drøm bruger

  med et krav om originalitet

  03/30/12 21:37 Svar på meddelelsen Re: Er der et epilator køb? bruger Dorya

  Hold roen og makeup på

  04/02/12 06:14 Svar på beskeden Skal jeg købe en epilator? fra Karasinka

  04/02/12 08:57 Svar på meddelelsen Re: Er der et epilator køb? Bruger Polaris

  04/02/12 12:56 Svar på meddelelsen Re: Er der et epilator køb? fra Karasinka

  04/03/12 03:15 Svar på meddelelsen Re: Er der et epilator køb? Bruger Polaris

  04/03/12 2:10 PM Svar på meddelelsen Re: Er der et epilator køb? fra Karasinka

  med et krav om originalitet

  04/03/12 8:56 PM Svar på meddelelsen Re: Er der et epilator køb? af troya

  Hold roen og makeup på

  04/03/12 10:52 Svar på meddelelsen Re: Er der et epilator køb? af troya

  Korrigeret af brugeren Karasinka (04/03/12 10:56)

  04/04/12 1:53 Svar på beskeden. Skal jeg købe en epilator? fra Karasinka

  Gå til forummet

  Læs os, hvor det er praktisk

  Netværksudgave "NGS.NOVOSTI" (18+)
  Registreret af den føderale tjeneste for tilsyn med kommunikation, informationsteknologi og massekommunikation (Roskomnadzor)
  Attest for registrering af medier EL nummer FS 77 - 70959 fra 09/13/2017
  Grundlægger: City Portal Network Ltd.
  Redaktionelt personale: City Portal Network Ltd.
  Chefsredaktør: Agafonov Alexander Sergeevich
  Redaktionel adresse: 630099, Novosibirsk region, Novosibirsk, ul. Lenina, 12., 6. etage, telefon +7 (383) 227 00 14
  E-mail af redaktionen: [email protected]

  NGS.SHE er et populært kvinders magasin i Novosibirsk. Publikationen kombinerer harmonisk artikler om en sund livsstil, ordentlig ernæring, kost, arbejde, relationer og køn. Professionelt råd til at hjælpe dig med at møde de nyeste modetrends. Magasinet vil fortælle om den korrekte manicure, selvpleje, moderne frisurer og de nyeste sminktrends. Anbefalinger fra fitness instruktører vil hjælpe dig med at udvikle et program af vægttab øvelser eller træningsprogrammer for at holde dig i form. På kvinders forum kan du diskutere spændende emner med læsere af magasinet. Dit eget bryllupsforum vil afsløre hemmelighederne ved at forberede en fest, vælge en brudekjole og frisure bryllupssalonen. I kataloget finder du adresser, telefonnumre og anmeldelser af skønhedssaloner, frisørsaloner, butikker af kvinders tøj og sko i Novosibirsk.

  Kontaktoplysninger til Roskomnadzor og offentlige myndigheder: [email protected]

  Udskrivning af materialer
  uden tilladelse fra NHS er forbudt

Epilator. Beskrivelse, driftsprincip og valg af epilator

Depilatory vokser og forbrugsstoffer