Er det muligt at barbere hænder med piger

Kvindernes hænder er altid i sikte, og først og fremmest bliver opmærksom på dem. Derfor forårsager tykt eller mørkt hår på hænderne et kompleks i en kvinde og afskyder andres opmærksomhed.

 • 1. Skal jeg barbere mit hår?
 • 2. Fordele
 • 3. Ulemper
 • 4. Forberedelse af proceduren
 • 5. Hvilket er bedre at bruge en barbermaskine.
 • 6. Sådan barberer du dit hår
 • 7. Hudpleje efter barberingshænder
 • 8. Alternativ til barbering
 • 9. Svar på ofte stillede spørgsmål.
 • 9.1. Kan jeg barbere mine hænder eller hår bedre?

Skal jeg barbere mit hår?

Problemet kan nærmer sig alvorligt og besøge skønhedssalonen. Men mange kvinder har travlt og slipper håret af med en barbermaskine. Ved denne lejlighed er der mange meninger, der går til ekstremer. På den ene side kan fnughåret blive mørkt, håret er mere stift. Efter et par dage begynder børsterne at vokse, hvilket mærkes, når de røres. På den anden side tager hænderne et æstetisk udseende. Derfor skal du vælge, hvad der er vigtigere eller vende sig til en anden form for depilation.

For at afgøre om hårets struktur vil ændre sig, skal du kende faser af deres udvikling:

 1. Vækstfase
 2. Håret stopper væksten og holder bare på overfladen.
 3. Fase af hvile, hår falder ud.

Som et resultat af regelmæssig barbering af hår, vil de være i den første fase det meste af tiden, så deres antal vil stige (på grund af manglen på hår i hvilefasen). Tykkelsen forbliver konstant, den øges kun visuelt på grund af, at den øvre tynde del er barbert. Hver kvinde vælger at tage dette skridt.

Efter at pigen første barberet håret for at holde hænderne i orden, skal du gentage proceduren regelmæssigt. Eller det vil tage lang tid at få håret til at genvinde sine naturlige faser.

Godbidder

Selvom der er mange andre procedurer til eliminering af uønsket hår, skal piger stadig barbere hænderne på grund af:

 • procedureens billighed, skal du kun bruge penge på maskinen, bladene, midlerne før og efter barberingen;
 • kan gøres så ofte som nødvendigt
 • proceduren tager flere minutter;
 • Barbering er tilgængelig overalt, hvad enten du er hjemme eller på forretningsrejse.
 • på den første dag vil huden være helt glat.

ulemper

Undgå barberhænder, hvis du er bange for de mulige konsekvenser:

 • irritation;
 • mørkfarvning;
 • stivhed, børstehår;
 • stigning i tæthed;
 • indvækst.

Barberhænder skal være hver få dage, hvis der er taktil kontakt med andre mennesker.

Forberedelse af proceduren

Denne fase er den korteste. Et par dage før barbering af huden. Fjernede døde celler, som normalt bliver årsagen til indgroede hår.

Hold øje med barbermaden og dens levetid. Bladene skal være skarpe. En engangs maskine eller patron bruges 3-5 gange.

Hvilket er bedre at bruge en barbermaskine

Det er bedre at købe en genanvendelig barbermaskine fra en betroet producent. De sparer ikke på knivene, da dette vil påvirke kvaliteten af ​​barberingen direkte.

Der er forskel på mandlige og kvindelige maskiner. I andet tilfælde vil bladet blive tyndere, hvilket er velegnet til delikat hud. Kvinders maskine har en speciel pude, som giver ekstra fugt, det gør det også muligt for barbermaskinen at bevæge sig mere glat.

Hvis du barberer en mandemaskine, er der risiko for skade på huden, det skærer håret tættere på huden. Ved at bryde det øverste lag bliver det mere groft og tørt.

Jo flere blade der er, jo færre gange skal du holde på et websted. Dette reducerer risikoen for udvikling af irritation. Den bedste mulighed er 3 blade.

Det svingbare hoved gentager alle bøjningerne, hvilket også medfører mindre skade.

Sådan barberer du dit hår

For at gøre proceduren hurtig og ikke-traumatisk, skal du overholde følgende regelsæt til barbering af dine hænder:

 1. Tag et bad eller varmt brusebad (porerne åbner, håret bliver blødere, proceduren bliver lettere).
 2. Påfør gelen / skummet på overfladen, der skal behandles inden barberingen (du kan erstatte det med shampoo, brusegel, flydende sæbe).
 3. Barber hår mod vækst (retning fra hånd til albue).
 4. Efter hver passage skylles bladet under rindende vand.
 5. Om nødvendigt påføres gelen / skummet igen.
 6. Rester af midler vaskes væk under vandstrømmen.
 7. Påfør fugtgivende eller helbredende creme.

Hudpleje efter barberingshænder

Når du barberer dine hænder, kan knivens hårde hud hærde efter bladet. Rødme eller irritation kan forekomme på følsom hud. For at undgå disse komplikationer skal du følge reglerne om pleje.

 1. At gøre proceduren så lille som muligt (ikke mere end 1 gang om ugen).
 2. Kløe lindre kold komprimering.
 3. Påfør aloejuice på den betændte overflade.
 4. Påfør salve "Redningsmand", "Healer".
 5. Pustler helbreder hydrokortison salve.

Alternativ til barbering

Som du ved, er der ikke kun en måde at barbere hænder på, men også andre mere gunstige metoder:

 • elektrolyse;
 • shugaring;
 • voksning;
 • depilatory creme;
 • Laser hårfjerning;
 • laser hårfjerning;
 • belysning.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg barbere mine hænder eller hår bedre?

To metoder har et sted at eksistere. Hvis håret er tykt, er håret langt, så kun fuldstændig fjernelse vil hjælpe med at slippe af med dem. Sparsomt tyndt hår er bedre at lette.

Mange ejere af mørkt hår står over for et lignende problem. Hvis der på andre dele af kroppen er mærkbar for andre, kan vegetationen være skjult.

Hvis omstruktureringen af ​​kroppen begyndte i en alder af 12 år, så skal du ikke straks afhente en barbermaskine. I denne alder er størstedelen af ​​piger.

For at barbere deres armhuler rigtigt, skal de først fugtige maskinens klinge med vand. Så holder den epilerede arm op.

Hænder og fødder. Håret og hænderne er ret stive, og huden er ikke så blød som på ansigt og lyske.

Hvis klæbningen fastgøres til hænderne, skal den afkøles til stuetemperatur på en naturlig måde.

Kan jeg barbere mit hår med en barberkniv

Ekstra vegetation er et delikat emne. Hun, som sex og penge, betragtes som uanstændigt og bliver sjældent genstand for diskussion. Ben, armhuler, bikini og endda ansigtshår - alt dette fjernes ved hjælp af samme barbermaskine. Men hvis med alle de andre hår er alt klart, så er hænder genstand for tvister og uenigheder.

Er det muligt at barbere håret på pigernes hænder? Hvor mange mennesker, så mange meninger. Nogle begynder at hævde, at i stedet for tynde hår vil vokse grove børster, andre - det er i princippet uanstændigt at gå med "shaggy" hænder.

At barbere hænder eller ikke at barbere er op til dig.

Dette er dit liv og din krop. Hvorfor fortæller nogen hvad du skal gøre? Hvorfor ikke barbere dine hænder, hvis du vil gøre dette? Man skal kun se på alle fordele og ulemper, finde ud af situationen fra forskellige sider og forsøge at finde alternative måder at fjerne hår på.

Godbidder

Det vigtigste plus er din komfort. Hvis du føler dig ubehagelig, når du har hår på dine hænder, forsvinder spørgsmålet af sig selv - selvfølgelig skal du fjerne det.

Under alle omstændigheder ser barberede hænder meget tidere end hårde ud. Lang og mørk er meget mærkbar på lys hud og kan forårsage afsky i nogle mennesker.

Du bør ikke tænke på andre menneskers meninger. Hvis nogen sætter det forkert og forsøgt at såre dig på grund af overdreven vegetation, så er det bare en dårligt person, som du ikke engang skal være opmærksom på.

Hvis det ser ud til, at alle dine samtalepartnere ser på dine hænder, så synes de i de fleste tilfælde kun for dig. Piger - sådanne skabninger, som hele tiden søger at opfinde historier, vind sig selv. Hvis du er en interessant person, vil håret på dine hænder ikke genere nogen.

ulemper

Den næste dag efter barberingen begynder nyt hår at vokse, hvilket ser ud til at være sjusket og ikke meget behageligt, når det berøres. Du skal barbere dine hænder mindst hver anden dag for at opretholde den nødvendige glathed.

Håret bliver mere synligt og spidsagtigt. Men myten, der efter barberingen håret begynder at vokse tykkere og tykkere at fjerne. For dig har det længe været bestemt, hvor mange de vil være ved hånden. Antallet af follikler fra barbering øges ikke, så du bør ikke bekymre dig om det.

Hvordan man barberer hænder

Som enhver barbering er barbering opdelt i tre faser: forberedelse, fjernelse, efterfølgende pleje. For at forberede huden skal du bruge en skrubbe. Det vil fjerne døde epidermale celler og forhindre indgroet hår. Det er nødvendigt at fjerne hårvækst, brug ikke engangsmaskiner mere end tre gange, og glem ikke at skifte patroner i genanvendelige maskiner. Kedelige blade - nøglen til problembarbering, ujævn hud og hudirritation. Efter barbering skal huden være beroliget: sanitiseret og påfør en køle- og regenererende gel.

alternativ

I hjemmet kan du fjerne hår med voks. Depilation kan endda ske selvstændigt. For at gøre dette skal du øve dig et par gange, hænge af det, og depilering varer op til 10 minutter og vil ikke medføre ubehagelige konsekvenser. Til hængende hænder skal du have voks i strimler eller i en patron.

Den nemmeste måde at bruge voks på i strimler, da det kun er for at opvarme strimlen, hold dig til hånden og fjern håret mod deres vækst. Patronvoks - til mere erfarne piger. Til sådan hårfjerning skal du have et depilation kit: voks voks, patron, strimler. Vi opvarmer patronen ved voksning og anvender voks strengt på hårets vækst. Vi fastgør en strimmel, glat og rive væk mod vækst. På strimlen forbliver ekstra vegetation, og du glemmer håret i yderligere to uger.

Sukkerpasta

Hårfjerning med sukkerpasta, shugaring, er ikke mindre populær end voks. Pasta kan tilberedes hjemme eller købes i en specialbutik. Der er forskellige teknikker til fjernelse af hårpasta: med eller uden striber. Pasta er af forskellig tæthed, hvilket påvirker dets evne til at fjerne forskellige typer hår.

Sukker anses mindre smertefuldt end voks. Men hvis du gør depilationen selv, er det lettere at klare voksen, for at fjerne sukkerpasta er det nødvendigt at stærkt forsinke huden.

Du kan fjerne hår med sukker eller voks i salonen. Hænderhinden er længe blevet medtaget i prislisten på kosmetologiklinikker og er ofte efterspurgt og ikke kun blandt kvinder.

Kosmetiske procedurer

Sammen med voks og sukker fjernes håndhår ved hjælp af lys og elektricitet. I ord er proceduren mere som en henrettelse, men i virkeligheden vil du kun føle en lille prikkende og brændende fornemmelse. De mest populære procedurer er laser, elos og elektrisk depilation. I alle tilfælde er der en indvirkning på follikelen, som til sidst ophører med at udvikle sig, det vil sige håret dør. Sådanne procedurer er dyrere end voks eller shugaring og udføres i et kursus hver måned i 6-8 måneder.

Barbering af håret med en barberkniv er beslutningen fra enhver pige. Socialt pres bør ikke forhindre dig i at træffe egne beslutninger. Det vigtigste er at leve i harmoni med sig selv og ikke forsøge at glæde hele verden. Hvis vegetationen på dine hænder er dit eneste problem, så er du meget heldig. Og hvis ikke, så skal du ikke bruge så meget tid på det og fokusere på det. Generelt bekymrer din ekstra vegetation kun dig, og de omkring dig ser din personlighed, ikke dit hår.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Alvorligt spørgsmål - skal du barbere dine hænder?

Strenge skønhedsstandarder foreskriver, at kvinders hår kun skal være på hovedet. Men det tykke hårhoved er normalt ledsaget af en ret mærkbar wooliness i hele resten af ​​kroppen. Med ben, armhuler og bikinier er alt klart i lang tid, i magasiner og internettet kan du finde en masse tips om, hvordan du kan slippe af med hår. Men når det kommer til hænder, er der ofte en opvarmet debat. Så stadig er det værd at barbere hænder?

Modstandere af barbering skræmmer alle med rædselshistorier, at efter en sådan procedure vil tykt, mørkt og spidsigt hår vokse. Og nogle unge mennesker kan ikke lide de taktile fornemmelser, når de berører den barberede dame hånd.

Argumenterne fra tilhængerne, derimod, koger ned til en ting: "Det er meget latterligt, når en kvinde, velplejet fra hoved til tå, går med shaggy hænder." Årsagerne til stigningen i hårvækst skyldes uvidenhed, da antallet af hårsække ikke ændres, og det er også deres struktur.

For at håndtere dette og beslutte, om du skal barbere hænder, se på stadierne af hårudvikling. Under normale forhold går hårsækkene igennem tre faser:

 • For det første vokser håret (anagen);
 • Så stopper hans vækst, men han holder stadig (catagen);
 • Og til sidst falder, kommer der en hviletid (telogen).

Så regelmæssig barbering bidrager til ophobning af mere hår i anagenfasen, så det bliver mere og mere samtidig. Med hensyn til den større tykkelse - da den tynde og delikate del afskæres udefra ser det ud.

Derfor, hvis du beslutter dig for at barbere dine arme, skal du overveje, om du er klar til at gøre det regelmæssigt. Hvis du er klar til at bruge maskinen hver dag, og barbering ikke forårsager allergier, så tak venligst. Hvis ikke, er det bedre at foretrække en anden metode til at slippe af med hår.

Har piger brug for at barbere hår på deres hænder?

Har piger brug for at barbere hår på deres hænder?

I stedet har du brug for, end du ikke behøver at barbere dine hænder eller slippe af med håret i hænderne på andre metoder. Det hele afhænger af graden af ​​mætning af håret på pigens hænder. Hvis en masse hår og de ikke ser smukke ud, utvivlsomt tiltrækker opmærksomhed, er det bedre at slippe af med dem.

Hvis håret er meget stort og tykt, så er det det værd, fordi for mange mænd ikke håret på pigens hænder slet ikke kan lide, især hvis de er større end den fyr selv. Men hvis håret er lille, behøver du ikke at barbere det.

God dag.

Hvis en pige har blond, næsten usynligt hår på hendes hænder, så skal de i dette tilfælde ikke være barberet.

Hvis der er meget hår og de er også mørke, så kan du fjerne håret, men ikke barbere (barbering er uønsket, så håret bliver grovere). Du kan bruge en speciel creme. Det anbefales ikke at gøre dette ved hjælp af epilatoren, fordi der er røde pletter.

Det er det, pigerne / kvinderne skriver på forummet om dette:

Det sker, at en kvinde har sort, mærkbart hår på hænderne. Her bør du ikke barbere dem, fordi barbering stimulerer endnu større hårvækst på dine hænder, og de vil vokse hurtigt igen. Det er bedre at bruge en speciel creme eller hårfjerningsmaskine. Generelt, hvis en kvinde ikke bryr sig om tilstedeværelsen af ​​tykke hår, så behøver du ikke at røre ved dem.

Da jeg stadig studerede, havde jeg en pige i min gruppe, selvfølgelig havde jeg ikke bare "mørke skove" i mine hænder. Skuespillet er ikke for svagt af hjertet. Men hun betragtede sig som en super-duper, smuk og attraktiv. Men hun ville vide, hvordan vores fyre talte om hende. Hun gik i lang tid og gjorde ingenting med hår på hænderne, men på en eller anden måde kom hun helt glat (vi angav ikke, hvordan hun slap af håret, men ALT bemærkede det!).

Jeg tror, ​​at hvis en pige er tydeligt overvældet med meget hår på hænderne, så er det stadig bedre at slippe af med dem. Og i så fald, lille blondine, så lad dem vokse)

Hvis håret er mørkt, tykt og generelt, det ser ikke så æstetisk glædeligt ud, så synes jeg det er nødvendigt. Men du skal være forberedt på, at epilationen fortsætter med at blive udført regelmæssigt, fordi håret derefter vokser hårdere og mørkere.

Og hvis de er lette og usynlige, selvom de er tykke, men de ikke fanger øjet, ser de ret æstetiske ud, så nej, ikke nødvendigvis overhovedet.

Ja, det sker, at piger har mørkt hår og desuden har de tykt hår.

Jeg har selv en fairhåret blondine, og håret på mine arme er meget blondt, og som skolepige besluttede jeg at barbere dem (jeg ved ikke selv hvorfor det er sådan en alder, som jeg på en eller anden måde vil være mærkelig), og håret begyndte gradvist at vokse og kaste, det var meget ubehageligt.

Derudover er de blevet meget hårdere, generelt efter denne historie svor jeg at barbere mine arme.

Nå, hvis håret virkelig interfererer med livet, er det bedre at vende sig til specialister, lad dem hjælpe med at slippe af med unødvendigt hår, men under ingen omstændigheder barberer man ikke med en maskine, da det kun bliver værre.

Tidligere i oldtiden fjernede piger fra adelige familier hår overalt, over hele kroppen, vegetation et eller andet sted betragtes som dårlig form, nu skal du ikke gøre det, fordi hårene er bløde og de næsten ikke er synlige, men efter et par af dem vil de blive hærdet ser forfærdeligt ud.

Jeg havde en klassekammerat i skolen, der besluttede at barbere hænder i gymnasiet, jeg havde aldrig tænkt på folk, der bar dem før, jeg plejer at være opmærksom på pigernes hår, fordi de normalt er lette og næppe mærkbare hvor længe er de der

Men det var fra en klassekammerat, hvorfor jeg så, fordi der ikke var nogen frygtelig irritation, røde hænder, og hun havde stadig tøj med åbne hænder, en fuldstændig rædsel.

Her er konklusionen: Hvis du er så meget søde piger bryr sig om dit hår på dine hænder og derved sænker dit selvværd, eller dit æstetiske billede kan simpelthen være æstetisk, så forsigtigt med et blødgøringsmiddel, alt hvad der ikke forårsager irritation, fordi dine hænder ikke er vant til barberer og barberer modigt.

Rådet:

Hydrogenperoxid 3% hjælper i dette meget godt. Der er i et apotek. Det lyser ikke kun håret godt, men gør det også mere svagt og tyndt. Bare vådt bomuldsuld i peroxid og tørre. Jo oftere jo bedre. Værktøjet virker langsomt men sikkert. Mens hårene er våde, virker peroxidet. tørre op - handlingen slutter. Og under ingen omstændigheder er det ikke nødvendigt at barbere. Jeg lavede sådan noget vrøvl i min ungdom. Kun barberede ben, ikke hænder. Så vidste hun ikke hvordan man kunne slippe af med den frygtelige sorte stubbe. Kun epilatoren hjalp. Herefter voksede hårene ikke så hårdt og groft.

Find ud af, hvad der vil ske, hvis du barberer dine hænder

Spørgsmålet om, om man skal barbere håret på pigernes hænder, er interesseret i skønheder, der ser deres udseende. Der er ikke noget konkret svar. For at finde den rigtige løsning skal du lytte til de forskellige partiers meninger og tage højde for egen krops egenskaber. Modstandere af barbering mener, at håret på hænderne efter proceduren bliver endnu tykkere og hårdere. Derudover kan nogle mænd ikke lide de følelser, der opstår ved at røre den barberede hud og hurtigt danne "børster" på deres hænder. Proponenter argumenterer for deres stilling med skønhedsstandarder, der kræver, at kvinder kun har hår på hovedet.

For at forstå, hvad der vil ske, hvis du barberer dine hænder, vil det bidrage til viden om hårudvikling. Denne proces består af tre trin:

 • anagen - en periode med aktiv vækst;
 • catagen - ophør af udvikling
 • telogen - hår falder ud, hvilket gør plads til en ny.

På grund af barberingen er denne cyklus tabt. En stor mængde hår ender i anagenfasen, som vegetationen bliver mere tæt på. For at holde din hud glat, skal du barbere det regelmæssigt eller vælge en anden mulighed for udtørring.

Det er nødvendigt at omhyggeligt overvåge bladets tilstand. Kedelig razor forbedrer hudirritation. At vide, hvordan man korrekt barberer dine hænder med en barberkniv, kan gøre denne proces mindre irriterende:

 1. Et varmt bad vil gøre dit hår blødere og tillade porerne at åbne.
 2. Påfør shaving gel, flydende sæbe eller shampoo til din hånd og spred den over overfladen.
 3. Barbermaden bør bevæge sig mod hårvækst (fra hånd til albue, fra albue til skulderled).
 4. Bladet skal regelmæssigt skylles med vand.
 5. Efter proceduren skal der påføres en fugtighedscreme på huden, hvilket vil accelerere helingen af ​​udskæringerne og forbedre tilstanden af ​​cellerne.

For at afgøre, om man skal barbere hænder, skal kvinden selvstændigt. Hvis lys vegetation næppe kan mærkes, kan du ikke forstyrre dig selv med denne tidskrævende procedure, som du bliver nødt til at gentage regelmæssigt en dag.

Ejere af mørkt hår er klar til at ofre deres tid for skønheds skyld og upåklageligt udseende. Det skal huskes, at kvaliteten af ​​barberingen afhænger af skærmens skarphed. Til ben og hænder skal du bruge forskellige maskiner eller vedhæftede filer. Hvis det ønskes, kan du barbere dine hænder dagligt, men du skal omhyggeligt tage vare på din hud.

Har piger brug for at barbere hår på deres hænder?

Nå, eller gør voks voksning og så videre. Generelt er spørgsmålet, er det på nogen måde værd at slippe af med vegetationen på dine hænder?

Da jeg stadig studerede, havde jeg en pige i min gruppe, hun havde selvfølgelig en "mørk skov" i hendes arme. Skuespillet er ikke for svagt af hjertet. Men hun betragtede sig som en super-duper, smuk og attraktiv. Men hun ville vide, hvordan vores fyre talte om hende. Hun gik i lang tid og gjorde ingenting med hår på hænderne, men på en eller anden måde kom hun helt glat (vi angav ikke, hvordan hun slap af håret, men ALT bemærkede det!).

Jeg tror, ​​at hvis pigen er tydeligt overvældet med mørkt hår i armene, er det stadig bedre at slippe af med dem. Og i så fald, lille blondine, så lad dem vokse)

Hydrogenperoxid 3% hjælper i dette meget godt. Der er i et apotek. Det lyser ikke kun håret godt, men gør det også mere svagt og tyndt. Bare vådt bomuldsuld i peroxid og tørre. Jo oftere jo bedre. Værktøjet virker langsomt men sikkert. Mens hårene er våde, virker peroxidet. tørre op - handlingen slutter. Og under ingen omstændigheder er det ikke nødvendigt at barbere. Jeg lavede sådan noget vrøvl i min ungdom. Kun barberede ben, ikke hænder. Så vidste hun ikke hvordan man kunne slippe af med den frygtelige sorte stubbe. Kun epilatoren hjalp. Herefter voksede hårene ikke så hårdt og groft.

Jeg havde en klassekammerat i skolen, der besluttede at barbere hænder i gymnasiet, jeg havde aldrig tænkt på folk, der bar dem før, jeg plejer at være opmærksom på pigernes hår, fordi de normalt er lette og næppe mærkbare hvor længe er de der

Men det var fra en klassekammerat, hvorfor jeg så, fordi hun havde en forfærdelig irritation, røde hænder, og hun havde stadig tøj med åbne hænder, en fuldstændig rædsel.

Her er konklusionen: Hvis du er så meget søde piger bryr sig om dit hår på dine hænder og derved sænker dit selvværd, eller dit æstetiske billede kan simpelthen være æstetisk, så forsigtigt med et blødgøringsmiddel, alt hvad der ikke forårsager irritation, fordi dine hænder ikke er vant til barberer og barberer modigt.

Hvorfor ikke barbere hænder?

Skønhedsstandarder hævder, at en kvindes hår kun skal være på hendes hoved. Men normalt så pigerne stærk vegetation ikke kun på hovedet.

Med bikiniområdet, armhuler og ben har alt længe været klart. Men når det kommer til spørgsmålet om hænderne, begynder altercationsne. Så er det muligt at barbere hænder?

Hvorfor ikke barbere hænder?

For at forstå, hvad der sker med vores hår, skal du først og fremmest forstå deres struktur. Vi tror alle, at hår er dødt stof. Der er ikke noget blod i håret, når vi skærer og strækker dem, føler vi ikke smerter.

Men for alt det er hår et levende stof i stand til reproduktion. Levende celler, som formere sig meget hurtigt, ligger dybt i huden. Hårsækken er hårets rod med væv, der ligger rundt om det.

Vi er født med et bestemt antal sådanne follikler, tallet er genetisk forudbestemt, og der er ikke noget, du kan gøre.

Hår udvikler sig i flere faser:

 • Anagen - en tid med aktiv vækst.
 • Catagen - ophør af vækst.
 • Telogen - hårtab.

På grund af barbering er denne cyklus tabt. En stor mængde hår ender i anagenfasen, som vegetationen bliver mere tæt på.

Normalt begynder man at vokse groft og mørkt hår, efter at en person har barberet "light fluff". Hvad afhænger det af? Faktum er, at der er en ekstern del af håret, som vi ser og føler, men der er en indre del, der er utilgængelig for vores vision, sådan en slags "stump". Den ydre del af håret er blødere og lettere på grund af det faktum, at døde hår er slettet, slides ud, er skåret mv. Dermed er det blødt og ofte blondt.

"Hamp", som er under huden, har ikke haft tid til at brænde ud og begynde at splitte, så det er hårdt og mørkt. Folk tror, ​​at hårets struktur ændres, væksten stiger, men faktisk forbliver alt som det var. Nogle mennesker tror, ​​at hastigheden af ​​hårvækst efter barbering stiger, og derefter kommer tilbage til det normale. Dette er faktisk en myte.

Lige da en millimeter hår voksede i en uge på glat barberet hud - det ses straks og håret vokser meget hurtigt, mens 6 mm vegetation stiger til 7 mm om ugen, er dette indtryk af meget hurtig hårvækst ikke længere vil være, fordi denne forskel ikke er mærkbar.

Trods det faktum, at hårets struktur ikke ændrer sig overhovedet, ser vi stadig mørke og grove stubbe, som vi forsøger at slippe af med hurtigst muligt.

Konsekvenser af barbering hår

Den mest ubehagelige i barberingen er, at når du fjerner håret, vil mørke børster vise sig ret hurtigt. Brillet er slet ikke attraktivt, og det er også ubehageligt at røre, især da en persons hænder næsten altid er i syne.

Og så skal pigen shave det meste af sin krop, og det er meget kedeligt og tager meget tid. Ved ukorrekt barbering og ukorrekt pleje kan indgroede hår, irritation, fladning optræde, og det er unødvendige problemer for pigen.

Dine hænder er ikke dine ben, du kan ikke bare skjule dem i jeans fra hele verden. Selvfølgelig vil håret vokse tilbage med tiden, blive blød og lys, men det vil tage meget tid, og før det bliver du nødt til at skjule dine hænder på alle mulige måder. Foruden barbering er der andre metoder til hårfjerning, som epilering, men disse metoder er meget smertefulde.

Derfor er det bedre ikke at barbere dine hænder, fordi det medfører så mange problemer for dig selv: konstant barbering, meget tid, du skal skjule uhærvede hænder og så videre.

Kan jeg barbere mine hænder med en almindelig maskine?

God dag! Jeg er bekymret for dette spørgsmål: er det muligt at barbere håret på hænderne og hvilke andre måder er der at fjerne uønsket vegetation? Om sommeren er jeg flov over at bære tøj med korte ærmer - håret på armene er tykt og mørkt. Jeg forsøgte at lette dem, men jeg vil helt slippe af med dem. Hjælp! Alain.

God eftermiddag, Alain! Svaret på dette spørgsmål er utvetydigt: det er bedre ikke at gøre dette. Ved at bruge en barbermaskine til at fjerne hår, vil du kun slippe af med dem i en kort periode, hvorefter håret vil vokse endnu hurtigere og endnu hårdere. Så denne metode redder ikke dig fra det eksisterende problem. Det er værd at overveje andre måder at fjerne hår på hænderne, samt at afsløre deres fordele og ulemper. Depilatory cream - fjerner vegetationen hurtigt, smertefrit og er nem at bruge. Men også i kort tid. Nogle heldige kvinder, efter flere sådanne procedurer, får glat hud på deres hænder, da håret holder op med at vokse eller bliver betydeligt tyndere. Men sådanne tilfælde er yderst sjældne, ofte fra depilation, har den samme effekt som efter barbering, allerede på den anden dag grove børster på hænderne. Derudover udviklingen af ​​en allergisk reaktion på lægemidlet.

Voksning hjælper med at slippe af med vegetation i ugen til 2 eller endnu mere. Ulemperne ved fremgangsmåden indbefatter smerte under proceduren. Hvis det ikke skræmmer dig, vil brugen af ​​voksstrimler give dig tilfredshed i en vis periode. Også den negative side af voksning er, at for proceduren skal håret på hænderne vokse betydeligt, så de kan fjernes. Og det betyder, at du i et stykke tid skal bære tøj med lange ærmer.

Epilator. Det giver dig mulighed for at fjerne hår med deres pærer - så kan du flaunt smukke hænder i en hel måned. Ulempen ved metoden er smertefuldheden af ​​proceduren, selvom de nyeste stoffer nu er mindre smertefulde, de har yderligere funktioner til massage, afkøling og strækning af huden.

Epilering. Denne metode gør ikke ondt en kvinde og er uden kontakt. Vegetation på hænderne vil ikke genere dig i lang tid. Ulemperne omfatter de høje omkostninger ved proceduren, og efter 1 gang vil der ikke være nogen effekt, det vil tage flere sessioner.

Lightening som en metode, du ikke vil overveje, men det har sine fordele. Efter hver procedure vil håret ikke kun lyse, men også tyndt, i sidste ende vil dine hænder blive glatte og din hud øm.

Er det muligt at barbere håret på pigernes hænder

Spørgsmål: Er det muligt at barbere hænder (piger)? Hvis du kan, kan du barbere dine arme kl 11?

Hænderne barberer slet ikke

Svaret er bemærkelsesværdigt pige.

Du kan kun, når du begynder at barbere så konstant..

Så vil de klatre hårdt, som en abe
spyt, det er tetosteron, drenge vil ikke svage

Svaret er Normal mand:

Svar Sergey Kudryashov:

Nej! Hænderne fryser.

hvad er pointen? alle har hår i deres hænder, det er naturligt
har du venner?
det er bedre ikke at barbere, og så bliver de endnu tykkere, tykkere og sværere

Må ikke barbere blive endnu værre! bedre at lette

En barberhud barbering vil vokse 2 gange hurtigere og bliver sværere. På hænderne bliver håret som regel fjernet med voksstrimler, men det er meget smertefuldt. Jeg vil rådgive dig om den næste mulighed, fordi du ikke har alt håret på dine hænder, sandsynligvis er der flere sådanne "forkerte" hår, de ødelægger hele udseendet. Fjern særligt langt hår, der skiller sig ud med pincet, og alle har små hår, ikke komplekse.

Svar på obligatoriske felter:

Jeg har en kæreste barberet, barberet. hun ville have barbert dig for sådanne tanker)! bedre lysere op. og alt vil være godt.

Skal jeg fjerne hår fra hænder?

Kære piger, del din erfaring, hvis der er dem, der har fjernet hår fra deres hænder på en eller anden måde, vil jeg fjerne dem med voks, men jeg er bange for, hvad der vil ske næste gang, om de bliver større, tykkere, tykkere og mørkere, nu er de ret lange men tynd og ikke sort. Jeg forfølger hele tiden tanken om, at hvis jeg fjerner hvilke slags smukke hænder der vil være, så ville jeg ikke fortryde det. Jeg synes det er værd det eller ej?

gæsten

Og at rive en epilator ud?

rør ikke. mere end sikker på at du ikke er så skræmmende

Gæsten

køb voks, prøv det på dine fødder og se håret vokse. eller på håndtaget et lille stykke forsøger at epilere

Hvorfor ikke, når jeg har styrken til at gøre dette, vokser. Det gør det ikke ondt, det varer i en måned, de vokser nøjagtigt ens.

Jeg river ud epilatoren en gang om måneden. Vokse tyndt

voksstrimler fjerner.

Jeg vokser næsten ikke. 3 måneders fjernerfaring

gæsten

Hvis en mand med hår på hans hænder ser modig ud, så så irriterer et sådant perspektiv i det mindste kvinder.

Lad os finde ud af, hvordan man korrekt fjerner (barberer) hår på dine hænder...

Hvilken barbermaskine ville passe hende?

Stort råd til en pige - vælg en kvinders barbermaskine. For eksempel har nogle Venus barbermaskiner et afrundet, flydende hoved, en fugtighedsstrimmel og et behageligt SoftGrip belagt håndtag. Disse barbermaskiner gør det lettere at barbere ankler, knæ og armhuler. For mere information om hvorfor Venus razors passer piger, læs artiklen "Rør ikke barbermaskinen!".
For at vælge Venus razor, der passer til din datter, skal du bruge Venus Razor Search. Besvar et par enkle spørgsmål, og vi vil hjælpe dig med at vælge en barbermaskine afhængigt af dine behov.

Hvad kan jeg rådgive hende om at barbering var sikkert?


Find den perfekte barbermaskine

Dine personligheds- og personlig plejevaner er de faktorer, der vil hjælpe dig med at vælge din barbermaskine. Brug Venus produktsøgning til at finde den rigtige maskine.


Rakning ben: Hvor langt skal du gå

Nogle piger rager ikke over knæene, andre barberer deres ben helt. Hvis dine hår er tyndt og let, kan du ikke helt barbere dine ben. Det er umuligt at lave en fejl - bare afgøre, hvad der passer dig bedst.


Underarm barbering

Hvis spørgsmålet om pris ikke betyder noget, så kan du
barbere dette område for at købe en særlig fløde, der er godt absorberet i
hud, fjernelse af irritation. Men praksis viser, at du kan klare dig godt
ethvert barberingshjælp (herunder fra mænds arsenal,
hvis duften ikke skræmmer ham) eller endda den sædvanlige shower gel. Men sæbe
brug anbefales ikke, da det kan tørre huden og forårsage det
irritation.

Hvis du følger et par enkle regler, kan du
undgå uønskede konsekvenser og få et godt resultat.

 1. Gør dig klar
  barbere armhulerne, pigen skal først tage et varmt bad eller en brusebad. varm
  vand åbner hudens porer og blødgør håret, så barberingsprocessen finder sted
  meget lettere.
 2. Så videre
  Våd hud påføres det valgte middel (skum, fløde eller gel).
 3. Er taget
  barberskære til kvinder, fugtet med vand og jævnt, uden unødigt pres
  de begynder at barbere deres hår. Hvis du flytter barbermaden i retning af hårvækst,
  der er mindre risiko for et snit, men resultatet er af lavere kvalitet,
  som noget hår vil overleve. Derfor mange kvinder med ikke også
  følsom hud foretrækker omvendt bevægelse af maskinen, hvor håret
  fanget bedre og barberer renere. Barbermaskiner har brug for
  skylles gentagne gange under rindende vand, slippe af med skåret hår.
 4. I slutningen
  barberingsarmhuler skal skylle med vand, tørre med et håndklæde og smøre med fløde,
  for ikke at tænke senere om hvordan man kan slippe af med armhuleirritation.
 5. dette
  proceduren bør gentages som håret vokser, efter at have ventet et par dage til
  huden har formået at komme sig.

2) En partner med mere end sædvanlig glæde indvilger i oralsex (hendes hår passer ikke ind i munden).

2) Fra hårets overflade i ljummen fordamper dine feromoner. Uden dem kan du miste noget af din appel.

3) Glat hud efter et stykke tid bliver til en stikkende børstehår. For at opretholde lyskenes skønhed skal man barbere hele tiden. (Mulighed: Du kan bede en ven om at klippe dit lyskehår. Lad hende gøre hvad hun kan lide.)

2) En partner med mere end sædvanlig glæde indvilger i oralsex (hendes hår passer ikke ind i munden).

. Den første af åbenbare grunde, og den anden simpelthen besat.

Hvordan slippe af med hår på hænderne ved blegning? For eksempel kan du ty til hydrogenperoxid, hver dag, der smører problemområderne. Eller vælg til dette formål en tør kamille, der regelmæssigt tørrer huden med afkogning.

Skal jeg barbere håret på hænderne, eller er det mere bekvemt at fjerne dem helt? Hver pige beslutter sig selv.

Skal jeg barbere mine arme?

Hej alle)
Mit navn er Lida. Og jeg er 14 år gammel. Så for nylig fortalte en dreng i lektieuddannelsen mig, at jeg havde hårde arme... Selvfølgelig bemærkede jeg det før, men det var meget skuffende. Nu besluttede jeg at barbere mine hænder, men efter at have læst på internettet, at mine hænder bliver som en pindsvin, blev det en eller anden måde skræmmende... Det er bedre at gå med et hår end med nåle... Fortæl mig hvad jeg skal gøre? Skal jeg barbere mine arme?

21. december 2011

15 kommentarer

21. december 2011 kl 07:53

Gør det ikke De er dine - ikke som en abe. Nu, hvis en pige har hår på overlæben, er det en fil, og hvis ikke en hånd, pff... Jeg har også hår på min arm og også andre piger og fyre. Og at nogen ikke kan lide noget i dig - dette er deres problem. Du vil ikke glæde alle sammen))

21. december 2011 kl. 13:28

Hilsner! Nå, ikke så meget som en pindsvin, jeg barberer dem, men hvad skal jeg gøre? Generelt var i min skole på denne score komplekset stort, jeg havde bluser med kun lange ærmer ((De siger at du kan lyse op, prøv denne mulighed bedre, hvis ikke overhovedet. Eller måske ikke så slemt?

21. december 2011 kl. 17:17

Tænk før du gør det, tænk omhyggeligt. Er det det værd? Er hans mening virkelig vigtig? Hvem er han til at påpege manglerne hos andre mennesker? Folk der elsker eller respekterer dig bliver ikke fortalt det, de vil ikke engang tænke over det. Hvis du gør dette, vil det betyde, at du accepterer hans synspunkt og efter hans opfattelse at du er enig i det.

21. december 2011 kl. 16:11

Jeg plejede at barbere mine hænder, men mit hår voksede meget hurtigt tilbage, og brystene (hvis jeg måske siger det i dette tilfælde) syntes bogstaveligt om morgenen.
Jeg misfarvede dem bare.
Og lyt ikke til dumme kommentarer. Gutens hud er ikke silke.

21. december 2011 kl. 10:11

en rose, godt jeg kan se dem meget. Som alle har hår, men jeg har meget store.. fordi jeg engang barberet håret på mine arme for cirka 2 år siden kun én gang, men nu er de tykkere, tykkere og mørkere end andre. *
Westa, jeg også, kun med langt slitage... og nu bærer jeg en sweatshirt på en nafiz-re... komplekserne i mig begyndte at udvikle sig meget stærkt..
ja nej, jeg har lige bemærket det selv før, og hans kommentar har stor indflydelse på mit selvværd..
anonyme, jeg ved ikke, hvornår fyrene har hårstandarder som og hvornår pigen.. bare sætter vittighederne i deres adresse og alt det.. og fortæl mig, hvordan du kan misfarve det?) og er det dyrt?)

23. december 2011 kl. 20:58

En særlig løsning sælges i butikkerne (i det mindste blev den solgt, nu ved jeg ikke).

Sådan vælges den bedste øjenbryn tatovering metode

Sådan bruges epilatoren