Indsæt Start Epil til shugaring

Velplejede glatte kvindelige hud siden oldtiden betragtes som benchmark for tiltrækningskraft. Indsæt "Start Epil" til shugaring hjælper moderne skønheder til nemt at slippe af med uønskede hår og få Cleopatras selvtillid.

Egenskaber og fordele

Shugaring er en metode til hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta. Moderne producenter tilbyder os kompositioner, der er klar til brug. Et sådant selskab er Aravia.

"Start Epil" - en serie af mærkevarer, herunder muligheder for fjernelse af forskellige zoner. Midler er nemme at bruge, egnet til professionelle procedurer i kabinen og til selvstændig brug.

Fordelene ved mærkevarer er indlysende.

 • Naturlig sammensætning. Selskabets pastaer omfatter kun uskadelige naturlige ingredienser. Det er vand, fructose og saccharose. Nogle typer af pastaer indeholder også vitaminer og mineraler, der passer til huden under proceduren.
 • Sikkerhed. Produkterne forårsager ikke allergiske reaktioner (i mangel af individuel fructoseintolerance) og irritation, der er velegnet til følsom hud.
 • Høj kvalitet. Produkter "Start Epil" er certificeret, underkastes streng kontrol på alle produktionsstadier.
 • Resultat. Pastiner giver fremragende vedhæftning, omslutter hvert hår og fjerner det sammen med roden. Huden forbliver helt glat og delikat. Med hver procedure bliver hårene tyndere og lettere. Deres vækst sænkes lidt, så du kan øge tiden mellem behandlingerne.
 • Behagelig aroma Naturlige ingredienser forårsager den tilsvarende lugt af lækker karamel. Dette gør epileringsprocessen så behagelig og behagelig som muligt.

Holdets holdbarhed - 3 år. Efter åbning kan pakken bruges i 6 måneder.

Ud over pastaer til hårfjerning tilbyder virksomheden relaterede produkter. Disse er præ- og post-epileringsmidler. De giver dig mulighed for at give fuldstændig hudpleje, fugt og genoprette det.

Samlingen af ​​mærkepastaer omfatter 4 typer produkter. De adskiller sig i de konsistenser og betingelser, der er nødvendige for deres anvendelse. Professionelle kan købe hele sættet, herunder muligheder for enhver lejlighed. Og piger, der kun bruger produkter til sig selv hjemme, kan vælge 1 eller 2 optimale muligheder. Valget afhænger af de dele af kroppen, hvor hår er fjernet, rumtemperaturen og en række andre faktorer. Overvej hvert produkt mere detaljeret.

Betrukket

Denne type pasta har en lav densitetstekstur. Det er kun beregnet til fjernelse af dunhår. Normalt udfører de hårfjerning på ansigt og hænder.

På samme tid i rummet skal være cool. Selv varme hænder kan påvirke konsistensen, der spredes, når den opvarmes. Og dette kan igen være et problem ved indfangning af hår.

Blød pasta er repræsenteret af tre forskellige pakker af forskellig vægt. Størrelse 500 og 600 gram - til manuel udstyr (når pastaen påføres og fjernes fra kroppen ved hjælp af håndbevægelsen). Sheet pakning er designet til bandage hårfjerning.

Den anden mulighed er mere praktisk i dette tilfælde. Det består i at anvende sammensætningen med en patron og fjerne den med specielle strimler. Dette giver dig mulighed for mere jævnt at fordele pastaens ret flydende tekstur på overfladen og udføre proceduren så effektivt som muligt.

Før du begynder, skal du sørge for at forberede huden. Tag et bad og tør din krop med et håndklæde. Tør de områder, der skal behandles, med et desinfektionsmiddel. Derefter drys huden med talkumpulver. Dette vil fjerne mulig sved i processen.

Efter påføring af sammensætningen skal du binde strimlen til pastaen. Glat det med din hånd og skarpt rive af. Bevægelsen skal rettes langs hårets vækst.

Efter at have fjernet al unødvendig vegetation skal du behandle overfladen af ​​kroppen igen med en tonic eller regenererende creme. Du kan også bruge en speciel lotion, der nedsætter væksten af ​​nye hår.

Universal sukkerpasta til shugaring "Start Epil"

"Start epil" er en sukkerpasta produceret af det russiske selskab Arabien. Specialister i virksomheden udvikler kosmetiske produkter beregnet til at udføre proceduren for depilation. Sammensætningen af ​​pastaen er rig på naturlige olier, der giver blødgøring og fugtgivende hud. Sukkerpasta "Start epil" - en god mulighed for spa shugaring derhjemme uden professionelle færdigheder.

Shugaring - en moderne type depilation

For et par år siden var ordet "shugaring" ikke forbundet med kosmetologi. Men nu er hver pige eller kvinde bekendt med proceduren for hårfjerning med sukkerpasta. På trods af opfindelsen af ​​specielle depilation cremer mister gamle metoder ikke popularitet. Det antages, at shugaring - den ældste måde at permanent rense huden fra håret. Det gamle Persiens skønheder brugte honning eller sukker til at fjerne hår. Herfra gik navnet på en shugaring - en "persisk" epilation.

Teknikken i proceduren er ret simpel, men kræver erfaring. Karameliseret sukker eller honningpasta påføres på skummet hud på forhånd. Dette kan være et hjemmeprodukt eller et specielt produkt købt hos en professionel kosmetikbutik. En tyk masse opvarmes i palmerne, påført det behandlede område af huden mod hårets vækst. Efter fortykkelse forstyrres sukkermassen pludseligt, hvilket gør bevægelser langs hårvæksten. Således forbliver alle hårene i den fjernede søde pasta.

Funktioner indsætte "Start epil"

På internettet kan du finde hundredvis af forskellige opskrifter til at lave shugaringværktøjer derhjemme. Desværre ophører de fleste forsøg med flere kilo sukker eller honning. I værste fald kan du sige farvel til din yndlingsgryde, som ikke kan rengøres fra den brændte karamel. Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre at købe et kosmetisk produkt til depilation derhjemme.

Sukkerpasta til depilation "Start Epil" består udelukkende af naturlige ingredienser:

Forskellige grader af tæthed tillader folk med forskellige typer hår at vælge det rigtige produkt. For tyndt hår anvendes der en blød pasta, og for at fjerne tykt hår er det bedre at bruge en tyk pasta. Hvordan vælger du pastaen "Start Epil"?

 1. Blød pasta er designet til brug i kølige værelser. Bruges til at fjerne vellus hår på ansigtet eller på armene. Før brug er det nødvendigt at opvarme produktet i palmerne. Velegnet til piger med blondt hår. Blond hår er som regel tyndere end mørkt hår på grund af dets lavere pigmentindhold.
 2. Mellempasta bruges i varme værelser. Før brug skal produktet opvarmes i vandbad til en temperatur på 37 grader. Bruges til alle hårtyper på alle hudområder.
 3. Tykk pasta - ideel til begyndere. Det kan endda bruges i våde områder. Graden af ​​kobling med håret - maksimumet. Hjælper med at fjerne lige tykke korte hår. Velegnet til behandling af bikiniområdet, hårfjerning på ben, hænder og ansigt. Du kan bruge mænd til at fjerne hår på ryg og bryst. Før brug opvarmes produktet i et vandbad til en temperatur på 40 grader.
 4. Universal sukkerpasta til depilation "Start Epil" kræver ikke forvarmning. Det bevarer en sammenhængende tekstur selv ved en temperatur på 27 grader. Det kan bruges på alle dele af kroppen.

Fremgangsmåde teknik

Hudpræparation

Den første fase af depilationproceduren derhjemme er hudpræparation. Den mest fedtede hud på ansigtet. For at fjerne rester af fedtet fedt fra kroppen kan du bruge en lotion eller tonic fremstillet af Arabien. Tonic med rosmarin og aloe vera essentiel olie fjerner urenheder og blødgør huden og forbereder den til proceduren. Lotion med melissa og mandelolie toner huden og beskytter den mod mulig irritation.

Indehavere af olieagtig hud skal bruge talkum. Specielt pulver absorberer fugt og efterlader et beskyttende lag på kroppen. Talc skal anvendes med en serviet lige før depilation.

Valg af depilation metode

Der er 2 måder at udføre shugaring hjemme:

 • bandage teknologi (brug af strimler);
 • manuel teknik (påføring og fjernelse af pastaen med hånden).

Til behandling af store og glatte områder af kroppen kan du bruge specielle strimler (væv eller polymer). Denne metode ligner hårfjerning med voks. Ofte bruges af begyndere, der ikke har erfaring med manuel teknologi. Den klassiske version af shugaring er en manuel teknik. Det bruges til at fjerne hår på ansigtet, i bikiniområdet (herunder den dybe) og hele kroppen.

hårfjerning

Det opvarmede produkt skal påføres det beregnede område af kroppen med en lille spatel eller med en ren hånd mod hårvækst. Med en ren hånd skal du holde huden på plads. Med en skarp bevægelsestræning klæber klæbemidlet sig til kroppen for hårvækst. Den ideelle hårlængde til effektiv depilering er 5-7 mm. Til de første prøver af hjemmeproceduren er en tæt pasta til shugaring "Start Epil" ideel.

Afslutning af proceduren

Efter shugaring føles mange piger brændende og ubehag, rødme vises på kroppen. For at berolige huden kan du bruge termisk vand "Start Epil" eller beroligende olier med eucalyptus eller kamille ekstrakt. Eucalyptus har en afkølende virkning, og kamille desinficerer og beroliger huden.

Fordele ved "Start Epil"

"Start Epil" giver dig mulighed for at udføre professionel hårfjerning i et behageligt miljø, samtidig med at du sparer mange penge. De vigtigste fordele ved pasta til depilation:

 • rimelig pris;
 • hypoallergen;
 • blid effekt på huden
 • evnen til at fjerne hår fra intime områder
 • ingen grund til at have faglige færdigheder.

Indsæt "Start Epil" er kendt for sin brugervenlighed, hvilket gjorde det til førende blandt produkterne til udførelse af shugaring-proceduren.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Start epil universal

"Universal" sukkerpasta til home depilation, en del af Start Epil-linjen, ideel til begyndere. Det er moderat tæt og plastik, det kan bruges på enhver del af kroppen og med enhver form for hår. Og vigtigst af alt - det kræver ikke opvarmning.

Start Epil - en værktøjslinje til ikke-professionelle, så du kan udføre shugaring hjemme ved hjælp af "Universal" -pasta, du behøver ikke specielle færdigheder og træning.

"Universal" pasta: hvad er dens funktioner?

 • Hypoallergen og naturlig sammensætning. Pastaen indeholder kun tre ingredienser: glucose, fructose og vand. Det forårsager ikke irritation og bivirkninger, selv egnet til følsom hud.
 • Brugervenlighed. Brug af universalpasta er enkel og bekvem - den har bevist sig under alle arbejdsvilkår, håndterer alle typer hår og hud. Perfekt til begyndere!
 • Professionelt resultat. Pastaen fjerner håret delikat og effektivt og efterlader huden glat og fløjlsagtig. Du får gode resultater som fagfolk, men hjemme!
 • Komfortabel SPA procedure. Shugaring vil ikke kun slippe af med uønsket hår, men også passe på din hud. Start Epil linje før og efter depilation - tager sig af din hud: rensning, fugtgivende og genopretning.

Du vil helt sikkert være tilfreds med det økonomiske forbrug - for at forarbejde en enkelt zone, for eksempel en skaft, skal du bruge en lille pasta pasta, en valnøds størrelse, så en krukke er nok i lang tid.

Secrets of effective depilation

Universal pasta er tyk og viskøs, men samtidig meget elastisk. Den er tilgængelig i krukker og er designet til manuel udstyr - applikation og fjernelse af pasta med hånd.

Universal pasta kan bruges under alle temperaturforhold, det vil sige, uanset temperaturen i rummet og dine hænder, vil den manifestere sig perfekt. Passer perfekt til enhver form for hår fra 2-5 mm lang.

Når du arbejder med denne pasta, er det nødvendigt at tage højde for, at det hurtigt kan varme op i varme hænder, derfor anbefales det at arbejde med handsker (vinyl eller nitril) for at forhindre klæbning.

Trin-for-trin hjemme shugaring algoritme

TRIN 1: REN HUD.

For effektiv depilering skal huden først fremstilles - rengøres af overfladeforurening og sebaceøsekretioner. Til dette formål oprettes en lotion og tonic i Start Epil-linjen, som anvendes før depilation (efter eget valg).

Det tager kun 2-3 klik at håndtere det depilerede område af et tilstrækkeligt stort område. Spred produktet jævnt over huden og fjern det med en papirserviet.

Derefter skal huden forsigtigt skubbes igennem - anvende talkum uden duftstoffer og tilsætningsstoffer i et jævnt lag. Det giver perfekt klæbning af pastaen til overfladen af ​​hud og hår, fjern overskydende fugt, skab ekstra beskyttelse.

Trin 2: Afbrydelse.

"Universal" pasta behøver ikke opvarmes i mikrobølgeovn - den er allerede klar til brug; under drift opvarmes den hurtigt til kropstemperatur.

Tag en lille smule pasta med rene hænder eller en spatel. Påfør det jævnt på det depilerede område mod hårvækst, og fastgør huden på tidspunktet for sammenbruddet. Med en skarp bevægelse af hånden skal du fjerne pastaen langs hårvæksten parallelt med huden.

Om nødvendigt skal du behandle området igen og gå videre til et andet, indtil du fjerner alle hårene. En klump pasta bruges gentagne gange!

Når du arbejder med pastaen, undgå indtrængen af ​​vand - dette kan føre til et fald i dens fasthed og ineffektivitet i proceduren.

Trin 3: Fjern de resterende rester efter afbruddet.

Sprøjt termisk vand på det drivne område og fjern resterende sukker med en uvævet stof. Dette middel renser ikke blot huden perfekt, men hjælper også med at genoprette sin naturlige beskyttelse og mineralbalance.

FASE 4: LAD DIN HUD.

Fugtighedsbevarende mælk og regenererende creme hjælper med at forhindre irritation, rødme, lindre og genoprette huden.

Vælg ethvert middel, anbring en lille mængde på huden og fordel jævnt med lysmassagebevægelser, lad det absorbere fuldt ud.

5 trin: forlængelse af effekten

Effekten af ​​depilation varer op til 4 uger, men denne periode kan øges ved at bruge et særligt plejeprodukt - 2 i 1 lotion. Anvendelsen er kun mulig 24 timer efter depilering. Brug det dagligt i 10-15 dage. Lotionen vil ikke kun forlænge effekten af ​​glat hud, men også hjælpe i kampen mod indgroede hår.

Video instruktion "Shugaring hjemme med Start Epil"

Vil du udføre proceduren for SPA-shugaring derhjemme? Bestil Start Epil produkter til alle stadier af depilation!

Start Epil Sugar Paste. Start Epil - universal sukkerpasta til afsmøring

Udnævnelse: Til alle typer hår og hud.

Depilation zoner: ben, lår, arme.

Produktets arbejdstemperatur: 27 ° С

Depilationsteknik: manuel.

Ingredienser: glucose, fructose, vand.

Sukkerpasta til shugaring "Universal" kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller, og fjerner håret 2-5 mm. Hår bliver tyndere og svækket. Diameteren er reduceret med 50%. Efterfølgende depileringsprocedurer bliver mindre smertefulde og vil kræve mindre og mindre.

Anvendelsesmåde: affedt huden med Lotion eller Tonic. For at forbedre grebet med hår, anvend Talc. At udføre proceduren for depilation. Fjern restpasta med termisk vand. Udfør proceduren med hudplejeprodukter: beroligende mælk eller regenererende creme.

Aktive ingredienser

Anvendelsesmetoder

At affedt huden med Lotion eller Tonic. For at forbedre grebet med hår, anvend Talc. At udføre proceduren for depilation. Fjern restpasta med termisk vand. Udfør proceduren med hudplejeprodukter: beroligende mælk eller regenererende creme.

Da sukker ikke er let at lave mad, anbefaler mange kvinder at bruge et færdigt værktøj: du behøver ikke bruge flere timer til at forberede det, og det har allerede den tæthed, der er nødvendig for epilering. Den mest populære er Start Epil, som ifølge producenten kun omfatter naturlige produkter: fructose, saccharose, vand.

Pasta til sukkeraffald Start Epil er fremstillet af det russiske selskab Arabien, som producerer kosmetik til både professionel og hjemlig depilering. Ifølge producenten omfatter alle virksomhedens produkter kun naturlige stoffer, for at effektiviteten af ​​aktionen er, tilsættes aminosyrer og vitaminer. Termopbevaring betyder tre år efter åbning - seks måneder.

Shugaring Paste Start Epil er certificeret og overholder internationale standarder. Tilbagemelding fra kvinder om deres indtryk efter ansøgningen bekræfter denne erklæring: alle bemærker, at det lugter kun af karamel, har den tilsvarende farve, nogle endog smagte.

Produkter designet til skønhedssaloner kaldes Aravia Professional, og i tillæg til en shugaringpasta indeholder serien også produkter til kropspleje før og efter depilering. Hjemmeserien hedder Start Epil, som i øjeblikket indeholder ti typer af pastaer af fire konsistenser: blødt, medium, tæt og universelt.

Hvilken slags Start Epil karamel at bruge i hvert enkelt tilfælde afhænger stort set af det værelse, hvor epilationen udføres, hænderne på den person, der anvender midlerne, hvilken del af kroppen håret er fjernet og endog vejrforholdene. F.eks. I varmt vejr bløder en blød pasta for hurtigt i en almindelig lejlighed, der er ikke noget formål at bruge det uden et klimaanlæg.

Blød karamel

Soft Start Epil pasta er velegnet til brug i kølige lokaler, såvel som hvis den person, der anvender den på huden, har kolde hænder. Brugt til at fjerne vellus hår fra ansigtet, hænder, hårdt hår fjerner ikke (til anmeldelser kan du ikke engang prøve). Hvis det er for varmt, eller hvis hænderne er varme, spredes pastaen og kan ikke fange hårene.

Epil Start serien tilbyder tre typer blød pasta til shugaring. To af dem til manuel udstyr (masseforskel: 600 g i en kasse, 500 g i den anden), en til bandage, når produktet påføres kroppen med en speciel patron, fjernes med stofstrimler (vægt hundrede gram).

Før du anvender Paste Epil pasta på huden, skal kroppen være forberedt. Tag et brusebad, tør huden med et håndklæde, og tør området med hår, gnid med lotion eller tonic og drys derefter med talkumpulver. Nogle kvinder bruger deres kosmetik, andre køber hudplejeprodukter, der er udviklet af samme firma før og efter epilering.

Da den bløde Start Epil pasta har en ret flydende konsistens, rådgiver mange kvinder med en bandage teknik: Fastgør båndet til den pasta, der sidder fast i huden, glat hånden og skarpt rive langs huden langs hårvæksten. Når huden er fuldt behandlet, er det nødvendigt at berolige en fugtighedsgivende og nærende creme og derefter anvende lotion til huden for at bremse hårvækst.

Medium pasta

Den gennemsnitlige Start Epilpasta anses for universel og er velegnet til brug i værelser med en gennemsnitstemperatur, samt hvis en person, der anvender karamel, har varme hænder. Som i tilfælde af blød pasta tilbyder virksomheden tre værktøjer, to til manuel udstyr og en til bandage.

Ifølge anmeldelser er det uønsket at anvende mellempasta til shugaring, hvis temperaturen i rummet er for varm: det blør, især hvis de hænder, der forårsager det, er varme.

En af fordelene ved Epil Start Start Paste er, at den i modsætning til hjemmelavet karamel ikke behøver at blive knæet, og det kræver ikke yderligere opvarmning. Produkt anmeldelser er tvetydige: kvaliteten af ​​depilation afhænger af tykkelsen og strukturen af ​​håret. Desuden kan du ikke bruge det samme stykke i lang tid, hvis du depilere et stort område, for eksempel et ben, fordi stakning sker meget hurtigt. Derfor er det ikke egnet til ben, især hvis håret vokser hårdt.

Alle var enige om, at Medium Start Epil pasta ikke klare hårdt hår. Derfor er det ofte nødvendigt at gentage proceduren på et område, mens det anbefales at bruge en pasta til bandagemetoden, anvende produktet med en patron og fjerne strimlerne. Det anbefales også at bruge en bandage teknik til en bikini zone (hvor vellykket en epilering vil være i dette område afhænger stort set af typen af ​​hår).

Tykk karamel

Start Epils tætte konsistenspasta bruges til at fjerne hårdt hår, så det er velegnet til epilering af ben, underarm og bikini områder, da det griber håret godt på steder, der er vanskelige at tørre. Det er godt at anvende i varme, våde rum og varme hænder. du har brug for små stykker til at holde højst femten sekunder, ellers vil det være smertefuldt at rive håret ud.

Start Epilus tilbyder en tæt pasta i to pakker (600 og 400 g) til manuel metode. Karamel er så tæt, at man skal bruge en krukke eller en sked for at tage et stykke fra en krukke. Før brug skal du varme op, som du kan lægge i mikrobølgeovnen lige i krukken, og du må ikke glemme at fjerne folien, hvis pakken endnu ikke er blevet brugt. Derefter knædes i hænderne og påføres i henhold til instruktionerne, og ikke glemmer at forberede huden til proceduren.

Blandt fordelene ved tæt Epil Start Start lægger kvinder vægt på, at det klæder hår af enhver type, uanset deres tykkelse og stivhed, og når man bruger talkum under shugaring (en forudsætning for en kvalitetsprocedure) holder sig ikke fast i huden. Et andet plus er, at forbruget i forhold til blød og medium konsistenspasta er lavt, hvilket er vigtigt i betragtning af den relativt høje pris for produktet.

Universalt middel


Universal Start Epil Paste er tilgængelig i to pakker og er beregnet til manuel udstyr. Karamelens egenart er, at før det påføres huden, er det ikke nødvendigt at opvarme op til trediveog grader: det er blødt, plastisk, det opvarmer hurtigt fra kropstemperaturen.

Kvinders holdning til universalpasta er tvetydig. Ifølge en gennemgang bliver det meget hurtigt under applikationen, det er ubelejligt at fjerne fra huden, fordi det strækker sig for meget, hvilket forårsager et højt forbrug, ifølge andre er blandingen ret tæt, og der er et langt nok stykke karamel.

Gør det selv

En af ulemperne ved Start Epil sukkerpasta er prisen, det er især dyrt for begyndere, for at finde den bedste blanding er det tilrådeligt at købe hver type emballage.

Den gennemsnitlige pris er:

 • 100 g (til bandage metode) - 150 rubler;
 • 400 g (manuel udstyr) - 700 rubler;
 • 600 g (manuel udstyr) - 1350 rubler.


Mange kvinder mener, at selvom Start Epil pasta ikke er dårlig at bruge, men for et produkt, der kun indeholder vand, fructose og saccharose, er prisen for høj. Derfor rådgiver de begyndere, efter at de har lært, at lære at lave mad selv.

Samtidig bør man være forberedt på det faktum, at fra den første og endnu anden gang karamel er usandsynlig at træne, sandsynligvis vil det være enten for tykt eller for klæbrigt.

Fortvivlelse og kaste ud den resulterende masse er ikke værd: nogle kvinder hævder, at hvis du blander mange forskellige sammenhænger med hinanden, sætter på mindst en ild (du kan endda fordøje) og blander godt, vil du være i stand til at lave madpastaen med den nødvendige tæthed.

I vores online butik kan du købe materialer til neglelængdeforretninger engros og detailhandel

Fremragende materialer til negle til en attraktiv pris. Hvad mere kan sømesteren drømme om?

Vores virksomhed er en officiel partner af mere end 50 produktionsvirksomheder: Nogtika, Kodi, Klio, Tartisso, Vogue Nails, Runail, Jessnail, Iris "k Professional, EMI, Patrisa Nail, Ayuna, Metzger, Euromedservice, ProLins, YRE, Kalyon, Severina, formel Profi. vi har arbejdet siden september 2008, og i den tid formået at vinde tillid hos mere end 50 000 kunder, hvoraf de fleste er blevet permanent. vi værdsætter langsigtede relationer og gør vores bedste for vores værdsatte kunder, vi aldrig tvivlet kvaliteten af ​​vores materiale til byggeindustrien Produktprogrammet omfatter mere end 8000 varer.

Webshopssiden tilbyder et omfattende udvalg af moderne materialer af høj kvalitet til negle og design. Se i vores kataloger: her og 1000 slags forskellige geler, gelpulver, akrylpulver, 3d geler, tip, filer. Derudover kan du købe på vores hjemmeside kvalitetsmaterialer til eyelash extensions, negle design materialer til pigmenter, vtirki, kamifubuki, maling og lak, rhinestones, glitter, stencils.

I vores online butiksmateriale til søm kan du finde de bedste akrylmaterialer til negle service til de bedste priser. Hver mester har sin egen teknologi, som han plejede at arbejde på. Og det er ligegyldigt, om det er akryl eller gel. Det vigtigste er anderledes - at disse materialer er sikre for kunder, høj kvalitet og pålidelig. Og vi vil helt sikkert tage sig af dette. Vores firma har solgt negle materialer i 9 år. Vi er stolte over at have fået tillid fra flere tusinde kunder, og hvem ved, måske bliver du en af ​​dem!

Det russiske selskab Arabien tilbyder højkvalitets kosmetik til Start Epil shugaring-proceduren. Denne serie indeholder værktøjer til forberedelse og gennemførelse af processen samt produkter til pleje efter proceduren.

Start Epil

En vigtig forudsætning for procedurens succes er den grundige forberedelse af depileringszonen. Til dette formål foreslås lotioner eller tonics til dette formål. Start epil lotion indeholder citron balsam ekstrakt og mandel olie. Melissa forhindrer irritation og forekomsten af ​​inflammatoriske processer. Almond olie blødgør perfekt.

Tonic med rosmarinolie og aloe-ekstrakt har omtrent samme virkning. Den er karakteriseret ved fremragende desinfektionsegenskaber, omfatter en gruppe antioxidanter og bidrager til aktiveringen af ​​regenereringsprocessen. Betydder affedtning, tone og rens huden, appliceres på området under depilation ved hjælp af en bomuldsstynge og gnides med bløde berøringer.

For bedre klæbning af hår med sukkerpasta anbefales anvendelse af specielt talkumpulver. Det indeholder ikke skadelige kemiske tilsætningsstoffer og dufte, lukker ikke porer og øger procedurens effektivitet. Talc påføres før depilation med et tyndt ensartet lag.

Paste start epil er præsenteret i flere former og bruges til proceduren shugaring. Midlerne varierer i densitetskonsistens og driftstemperaturparametre. Universal sukkerpasta egnet til affilering af zoner, der anvendes ved stuetemperatur, har en stor plasticitet og blød tekstur.

Tæt pasta bruges til bikini og underarms, der er karakteriseret ved høj luftfugtighed og temperatur. Arbejdstemperatur er 37 ºі. Værktøjet er praktisk at bruge, spredes ikke og holder sin form godt. Med hver efterfølgende procedure bliver hårene tyndere og taber deres vitalitet. Perioden mellem depilering stiger også konstant.

start epil pasta

fjerner ikke kun rene hår, men har også en afskalningseffekt. Det fjerner det øverste cornified lag af epidermis og accelererer regenereringsprocessen. I dette tilfælde er huden ikke skadet, processen foregår mest forsigtigt og smertefrit. For at rense området af depilation fra rester af pastaen, kan du bruge termisk vand med kamille ekstrakt.

Efter shugaring proceduren anbefales det at bruge næringsstoffer og fugtighedscreme for at genoprette huden. Sådanne produkter er præsenteret i form af mælk med silke proteiner og ekstrakt af lotus, beroligende eukalyptusolie og azulen, køleolie med mynte og vitamin E. De lindre irritation, gør huden smidig og fløjlsagtig.

Lotion 2 i 1 har to handlinger på én gang, forhindrer indvækst og bremser hårvækst. Det indeholder ekstrakter af te træ og valnød, papain og glycerin. Værktøjet virker på hårsækkenet, hvilket gør det svagt og livløst. Brug af det efter hver procedure, kan du øge perioden mellem depilation betydeligt.

Produkter start epil hjælper hurtigt og smertefrit at slippe af med hår i alle områder. Højkvalitetsprodukter tolereres godt af huden, forårsager ikke irritation og betændelse. Naturlige ingredienser trænger ind i det dybe lag af huden og genopretter det indefra.

For at hårene skal fjernes i kun et hul, skal du vælge den rigtige shugaring struktur. Det er trods alt hemmeligheden hos professionelle mestere. Til sådan "korrekt" kan tilskrives ganske populær pasta Start Epil.

Sortimentet af shugaring er standard, men ikke skarpt. Hver pige kan ganske vist vælge den ønskede konsistens. Til stede: Bløde, normale og tætte strukturer. Hver type er egnet til professionel, salon og til hjemmebrug.

Det fjerner helt hår fra det hårdeste og tykkeste, til den tyndeste og svageste. Start Epil Sugar Paste er lavet af 100% naturlige ingredienser: vand, fructose og glucose. Denne sammensætning gør det muligt at opnå ikke kun det maksimale resultat, men også at have en omsorgsvirkning, der fungerer som et middel til skrælning.

Naturlige ingredienser bidrager til en gunstig virkning på huden, og fraværet af dufte og kemiske produkter antyder, at shugaring ikke vil forårsage allergiske reaktioner selv på den mest følsomme hud.

Sådan bruges sukkerpasta Start epil

I brug er shugaring ret simpelt. Brugeren vælger selv den nødvendige struktur. I princippet er pastaen allerede i færdig tilstand, men til tider, hvis det er mere bekvemt, kan det opvarmes både i et vandbad og i en mikrobølgeovn.

Pasta er meget let påført. Normal og tæt shugaring fordeles over kroppen ved hjælp af hænder, efter at have rullet massen ind i en bold og fjernes med skarpe riller, også med hænderne.

Det bløde udseende lægges i pallen og fjernes i papirstrimler.

Husk, at den korrekte procedure til fjernelse af vegetation med sukkerpasta indebærer at anvende en masse mod hårvækst og dens fjernelse ved vækst!

Sukkerpasta Start Epil Anmeldelser

Shugaring kombinerer den perfekte balance mellem pris og kvalitet. Den gennemsnitlige pris afhænger af mængden af ​​banker, varierer fra 300 til 1 000 rubler. Overhovedet ikke overrasket over, at Start Epil har en stor mængde positiv feedback. Af den måde anbefales dette særlige mærke af masters som en "hjemmelavet" epilering.

Shugaring pasta Start epil - anmeldelser

Negative anmeldelser

Pastaen er meget blød, selvom du tager en fast tæthed. Derfor, for dem, der har varme hænder eller et varmt rum, vil pasta ikke fungere. Faktisk kan jeg ikke vurdere, fordi pastaen er klæbrig stramt

 • kære til dit niveau
 • ingen fordele! nogle fejl!
 • for tæt struktur

Alle udmattede - pasta dubeet, hår normalt ikke fange. Ikke elastisk og kan derfor ikke lide. Jeg forsøgte mange forskellige pastaer, og denne er den værste. Selvom ikke endnu værre var Gloria. Men at tale om, hvordan jeg følte, blev normalt brugt tæt på en bikini, så lad os tale om det. Jeg tog pastaen og strakte den lidt til en elastisk tilstand, jeg sætter den, jeg venter lidt, den skal podstat lidt og trække skarpt - og det er som en "halvkaramel" - håret udtrængte kun 70% af det. Jeg tager afsted, og der er ingen irritation. Her kan man selvfølgelig ikke drømme om dette.

 • Billig pris
 • manglende irritation
 • økonomisk
 • Giver ikke 100% af resultatet
 • smelter straks

Jeg besluttede at prøve epilering med sukkerpasta hjemme, før jeg var i salonen 2 gange. Butikken solgte kun pastaen fra start-epil-selskabet, jeg valgte en blød 200g krukke. Det blev også solgt stramt (eller hårdt), sælgeren sagde, at de afviger i hvilket rum de vil bruge - varmt eller køligt, i vores lejlighed er frisk, så jeg tog en blød en.

Det viste sig, at pastaen smelter på kroppen øjeblikkeligt, noget der kun kan gøres, når split-systemet er tændt, ved fuld effekt (det vil sige 16 grader, maksimal blæsning). Fabrikanten anbefaler at varme op, inden du bruger i mikrobølgeovnen, du behøver ikke at gøre det, pastaen smelter i dine hænder med det samme.

Til sidst var noget jeg gjorde, resultatet var, jeg kunne kun fjerne håret fra benene, og det var ikke overalt, det var umuligt at fjerne hår fra mine knæ og fingre overhovedet.

Men jeg var glad for, at jeg efter hjemmet ikke havde irritation og alvorlig betændelse som efter salonen.

Efter proceduren brugte jeg mælk, jeg kunne virkelig godt lide det, det var behageligt, det var økonomisk og nemt at anvende.

 • skal bruge strimler

Depilation vokser. Jeg besluttede at prøve sukkerpastaen, de der bruger voks ved, hvor meget travlhed under proceduren. På internettet fandt jeg en depileringsrulle med brugen af ​​sukkerpasta, hvor mesteren med bare hænder udsmidte pastaen på depileringszonen og let plukkede pastaen, rullede den ind i en bold og gentog proceduren igen. Jeg kunne godt lide, at proceduren var ret hurtig, i modsætning til voks. Hun kom til specialbutikken til saloner til sukkerpasta. Konsulenten forsikrede mig om, at der ikke ville være nogen problemer med Start Epilpastaen, jeg ville ikke ødelægge med striber eller noget andet affald, jeg forklarede til konsulenten, at jeg vil arbejde med voks med mine bare hænder uden yderligere enheder. Men jeg fik ikke mit resultat. Det viste sig, at pastaen skulle fjernes i strimler, da den simpelthen smelter i hånden. Jeg er ikke særlig glad, fordi det var muligt at bruge bare varm voks, som også fjernes med genanvendelige strimler, og det koster også meget mindre end sukkerpasta.

Neutrale anmeldelser

Sammen med min ven besluttede vi at beherske teknikken til hjemmetablering, i butikken med salon-kosmetik, de bad om voks, men efter udflugten tilbød sælgeren os mod sukkerpastaen (shugaring). Selvfølgelig vil jeg have det mindre traumatisk og hårene ikke vokser ind, disse ønsker har spillet en rolle. Pasta tog et blødt hjem

studerede teorier på internettet og praktiseres med succes på egen hånd. Ikke uden at sidde fast, men jeg forstod hvordan man forhindrer dem - man bør ikke fortryde talkum, og hænderne skal køles bedre under koldt vand, hvis huset er meget varmt, så pastaen smelter mindre på huden. For mig selv har jeg hurtigt fået samme Start Epil karamel, men af ​​medium tæthed, så hun kunne udtrække mit hårde hår lettere. Det samme, en blød løsning til dem med tynde og delikate hår. På billedet kan du se, hvordan pastaen bliver klumpet - denne klump skal vaskes i hænderne og tørre mod hårets vækst i huden under talkumpulver. Derefter trækker du depileringszonen med fingrene, trækker den langs hårvæksten. Hvis klumpen er blødgjort og pludselig sætter sig fast, vask dine hænder, rens sukkerresterets hud med vand og start igen med en anden klump, så der ikke er nogen blå mærker. Sådan beskærer jeg mine ben, arme, armhuler og lav bikini. (Jeg er dybt ubehagelig, selv om jeg ved, at mange mennesker gør det). Mest af alt kan jeg godt lide at shuffaring, at huden forbliver øm, fordi den ikke er overophedet, ikke ridset osv. Og at hårene kun er vejret i 12-14 dage. Al harmoni! Vær smuk og hensynsløs til overdreven hår.

 • fjerner hårdt hår helt
 • for tæt struktur

Denne pasta er designet til at fjerne hårdt mørkt hår, især til bikiniområdet.

Men ifølge mine bemærkninger er det mindre plastik, i nogle tilfælde trækker håret (hvis det er længere end nødvendigt). På grund af den for tykke konsistens brugte jeg pastaen ekstremt sjældent, forbruget pr. År var en halv dåse.

Når lidt mindre end halvdelen blev tilbage i krukken, tilføjede jeg en blød pasta til den. Jeg kunne virkelig godt lide resultatet, pastaen blev lidt mere flydende, og håret blev fjernet omkring 3 mm i længden, og det lignede Jolie i konsistens. 4 måneder efter blanding blev begge pastaer kandiseret.

Generelt er jeg tilfreds med pastaen, jeg har en universal, som ikke kræver opvarmning. Om vinteren fungerede det perfekt, og om sommeren, da det var varmt i rummet, smeltede det hurtigt. Derfor sætter jeg det for den koldere sæson. Det vigtigste er, at pastaen ikke virkelig gør ondt for at gøre hårfjerning (sammenlignet med epilatoren), kun mine hænder bliver trætte hurtigt))

Jeg må sige, at der er både poler og minusser, der ikke vil gå overalt. Så lad os starte med minuserne. For det første er proceduren utrolig lang. Selvfølgelig lover de at med tiden vil en hånd kumulere, og processen vil gå meget hurtigere, men sandsynligvis efter den hundrede procedure. Den anden minus er rodet. Over gulvet, babypulver (uden hvilket processen ikke er mulig), + stikker stadig til hænderne. Otteret kan kun under koldt vand.

Og endelig, fordelene ved dette værktøj: Håret efter proceduren vokser blødt, det vil sige, der er ingen børstehår. Intet indgroet hår. Og det vigtigste plus betyder, for dem, der har delikat hud, fra dette betyder (i hvert fald for mig personligt), der var ingen irritation, som er meget vigtigt for mig!

Positive anmeldelser

I dag om shugaring ikke hørt kun døv. Der er tusindvis af typer og endnu flere opskrifter til forberedelsen, og ikke alle kan lave mad. For dem, der ikke har lyst til at spise pasta fra kosmetiske virksomheder, der er kendt og ikke meget. Den mest almindelige og overkommelige pasta starter epil fra producenten Aravia.

Pasta er fremragende, en række forskellige typer giver dig mulighed for at vælge et individ, der passer til dig.

Piger anbefaler til alle og alle, meget bedre end voksepilation, men for ejere af følsom hud, der er tilbøjelige til alle former for irritationer, er dette en udsmykning. Ja, og nok i lang tid.

 • effektivitet
 • overkommelig pris
 • økonomi
 • Det sælges ikke i alle kosmetikbutikker, men kun i professionelle

Jeg plejede at gå til en skønhedssalon for depilation, og det kostede mig mange penge, og efter at have set mesterens arbejde, indså jeg, at der ikke er noget i denne procedure, du skal blot få din hånd fyldt. På jagt efter penge stødte jeg på denne pasta i en professionel kosmetikbutik, hvor sælgere roste det som det bedste for hjemmet. Pasta kommer i tre konsistenser: blød, medium og tæt. Den første er beregnet til fint hår, det andet til moderat og det tredje til groft hårdt og tykt hår. Jeg tager et stramt bikini og underarms område og et blødt ben. For året med at bruge dette værktøj undrede aldrig. Der er ingen indgroet hår, der er ingen irritation, smerten er minimal i forhold til andre midler, og selvfølgelig behøver de gemte penge, for året brugte jeg på depilation 5 gange mindre end normalt! Jeg anbefaler at bruge efter proceduren olien fra det samme firma med menthol, om hvilket jeg også vil skrive en anmeldelse.

 • Hypoallergenic og letter mesterens arbejde

Nu skal vi tale om et andet værktøj til depilation. Denne sukkerpasta til shugaring, som er elsket af mange mestre. At dømme efter hvor ofte jeg ser hende på borde af depilation masters og i butikker.

For eksempel har en af ​​mine herrer, som jeg for nylig begyndte at gå til depilation for ikke så længe siden, ofte brugt denne pasta. Denne pasta passer godt og fjerner hår. Fra denne proces går bedre og hurtigere, fordi alt afhænger ikke kun af færdigheder. Og denne sukkerpasta medfører ikke allergier og andre problemer. Hvad mange synes om det. Vi har til hensigt at købe det, så hvis det er umuligt at besøge mesteren, skal du bruge det selv.

Værktøjet er meget effektivt og nemt at bruge. Først gjorde jeg epilering kun i skønhedssalonen. Og så anbefalede min mester at købe Paste Start Epil. Hjemmebrug hjemme viste sig at være fuldstændig ukompliceret. God sammensætning, ønsket konsistens, gode resultater. Emballage er designet til flere procedurer, hvilket er meget praktisk og økonomisk.

 • hypoallergen
 • efterlader ingen forbrændinger
 • fjerner hårdt hår helt
 • meget praktisk til shugaring derhjemme
 • egnet til enhver teknologi
 • næppe skadet
 • økonomisk forbrug

En tæt pasta fjerner hårdt hår: Det er et bikiniområde og armhuler. Fanger perfekt hår, selv den korteste og tyndeste. Fremragende effekt af glathed og lavt traume i huden.

I sammenligning med voksning er det efter min mening en mindre smertefuld og blid måde. Derudover er sukkerpasta naturlig i sammensætning og kan fjerne hår fra ethvert område: fra ansigtshår til hårdt og groft hår, da det har flere tætheder, der passer til forskellige typer af kropshår.

Tidligere brugte jeg en hjemmelavet shugaringpasta kogt fra 1 kg sukker, men det var svært at varme det op, og det var nødvendigt at konstant kontrollere om det var opvarmet til den ønskede temperatur eller overophedet. Der er mange problemer med hjemmelavet sukkerpasta, og processen var meget kedelig og længe, ​​du går frem og tilbage med denne krukke, og du ved ikke, om det er klar nu eller ej. Med denne pasta er alt super, et halvt minut i mikrobølgeovnen og gik for at fjerne uønsket hår, processen tager cirka 15-20 minutter. Jeg har en høj smertefejl, så jeg sletter mig selv og der er ingen problemer, smerter, brændende fornemmelser, allergier og lignende. Alt er sterilt. Korrekt forberedelse til fjernelse af hår fra kroppen er vigtigt: Først og fremmest skal du dampe med varmt brusebad, for eksempel skrubbe din hud uden olier, tør grundigt tør din hud og påfør klorhexidin eller præ-depileringsmidler, talkum, og du er klar til proceduren.

Jeg brugte også filmvoks og flydende voks med striber, jeg synes det ikke er nødvendigt at sige, at striberne er en udførelse, og mange handlinger er endnu ikke stoppet, det er meget problematisk at vende tricket, jeg vil anbefale det i salonen. Filmvoks er en fremragende løsning, men for mig er det mere smertefuldt shugaring. Fordi det ikke er plastik og tårer håret og tager fat på hudoverfladen, fjerner den rent uden tvivl. Sommetider er huden irriteret efter den. Lugten er meget skarp, kemisk, selv hovedet kan smerte. Unaturlig.

Af den måde, efter seks måneders regelmæssig brug, kom jeg til den konklusion, at hårene begyndte at vokse tyndere, og tætheden blev reduceret med sikkerhed!

Indsæt fra Start Epil er meget overkommelig, du kan købe den i enhver professionel butik til saloner. Til en pris er det super rentabelt, fordi det ikke er nok til privat brug, det er økonomisk brugt. Banker nok i lang tid. Der er ingen allergi, irritation eller rødme. Vaskes let af, varig effekt og mindre mærkbar smertefuld virkning på huden. Tak START EPIL for vidunderlig pasta!

. En vigtig afklaring er, at det er tydeligt i mikrobølgeovnen, hvor meget der er angivet, præcis 10 sekunder og ikke et halvt minut, da jeg automatisk pressede og gik på toilettet, en halv kande under halen, vi har brug for en ny pasta, egenskaberne går tabt, pastaen bliver til en sukkerflydende fraktion, og halvdelen bliver som en sten, så følg vejledningen klart !!

 • hypoallergen
 • efterlader ingen forbrændinger
 • fjerner hårdt hår helt

År 2 Jeg havde en god voksning. Så hørte hun om nyheden (i vores by) af spa depilation-Shugaring!

Der var mange meninger, selvfølgelig var der negative anmeldelser (men de begrundede sig ikke selv, da jeg begyndte at bruge denne procedure)

Jeg studerede i et firma, der er en repræsentant for denne pasta.

Jeg kunne godt lide det faktum, at denne pasta ikke forårsager allergier.

Proceduren er mindre smertefuld og effekten varer i meget lang tid.

Et andet meget stort plus er, at håret ikke vokser i bagefter.

Det er netop tæt pasta, der er meget bedre for mig personligt, under proceduren bliver mine fingre varme og hvis pastaen er mindre tæt, smelter den meget hurtigt, og strømmen er større.

Og solid, når det justerer sig til kroppens temperatur, gør et elegant job af sin opgave og bryder ikke hårene.

En anden fordel er, at det helt fjerner hår, selv de korteste.

God til hårdt hår.

Senere mødte jeg ofte andre pasta, men denne var bedre, for mig var der ikke personligt.

Hvis det er køligt, så sætter jeg krukken i varmt vand, det blev blødere, om sommeren med hende ingen problemer overhovedet.

for dem der har kolde hænder. Det er bedre ikke at torturere dig selv, tag en blød. Forresten kan de blandes til en passende tæthed for dig)

 • Klassisk naturlig sammensætning
 • prisen
 • bekvem emballage
 • Jeg vil gerne have mere lydstyrke

Jeg købte en sukkercaramel til hjemmebrug, Start Epil, i en butik, hvor der sælges professionel hårdhedsskønhed Aravia, og jeg anser det for nødvendigt at dele min feedback med alle fans af orientalske hårfjerningsteknikker. En pæn krukke med en skala, gennemsigtig - synlig ravfarve og tykk pastaekonsistens. Skruehætte. Emballagen i sig selv indebærer evnen til at opvarme slammet i mikrobølgeovnen og varmt vand. Men jeg bliver ikke varm, kølig klump bedre.

En lille del af mos er ret let, og så snart klæbrigheden er væk og en klump rullet op, begyndte jeg at behandle benene (efter at have forarbejdet dem med lotion og talkumpulver er det vigtigt).

Smørret en tykk masse mod væksten af ​​håret, skarpt fjernet ved vækst. Jeg er vant til det - jeg gør det hurtigt og praktisk uden smerte. Næsten alle hår fjernes straks. Hvis det sker at sidde fast (det sker, hvis der er lidt talkum eller ikke at strække huden), er pastaen let afvasket med vand og en våd svamp.

Jeg tror, ​​at denne masse på 300 gram vil være nok til 8-9 gange, hvis du hærger arme, ben og armhuler.

Fra erfaring, hvis klumpen begynder at holde hårdt, fortsæt ikke med at behandle dem, kan hæmatomer forekomme. Det er bedre at tage en ny, og at gennembore din hud og fingre. Resultatet er altid godt. Og håret vil ikke vare i lang tid, og huden er ren og glat, den tørrer ikke, hvor den bliver rød, den vender hurtigt igen til normal.

 • billigt
 • er tilgængelig
 • komfortabelt
 • økonomisk
 • uden at forlade huset.

Ligesom mange piger, der elsker sig selv, forsøger jeg at passe på mig selv og være særlig opmærksom på fjernelse af uønskede hår i benene og bikiniområdet. En regelmæssig barbermaskine forårsager kun irritation, og hårvækst begynder på den anden dag, mens de er for stive, der ligner svinekødsbørster. Hvad angår ture til salonen er det for det første dyrt, og for det andet tager det tilstrækkelig tid. Derfor fandt jeg en enkel og billig måde at slippe af med ubrugelig vegetation. Sukkerpasta Start Epil ligesom intet andet bare for at hylle copes med den mission, der er betroet den. Anvendelsesmåden er klar for alle: Om nødvendigt opvarmes ovennævnte middel lidt, ruller ind i en lille kugle og spredes, lad os sige langs benet, mens du godt tager fat på alle uønskede hår, fjernes derefter i en skarp bevægelse og så videre indtil hele overfladen af ​​huden Gorny. Effekten varer op til 10-14 dage.

Start Epil - universal sukkerpasta til afsmøring

Alle kvinder har en tendens til at have en glat, fløjlsagtig hud, men for dette skal du lægge stor indsats. Særligt vanskeligt er damerne i den østlige type med tykt mørk vegetation på kroppen. Så arrangeret af naturen, at menneskekroppen er dækket af hår. Dette tilføjer ikke skønhed og ømhed til en skrøbelig kvinde. Hver repræsentant for den smukke halvdel af befolkningen er klar til at give meget, bare for at slippe af med de hadede hår på benene, underarmene, ansigtet, bikiniområdet. For at fjerne uønsket hår ved hjælp af metoder til fjernelse af hår, fjernelse af hår.

Ifølge vurderinger, blandt de mange værktøjer, der findes på det kosmetiske marked, foretrækker kvinder i stigende grad home shugaring.

Shugaring er en metode til depilering baseret på brugen af ​​sukkerpasta. Det påføres det ønskede område mod hårets vækst, efter en tid, strippet langs deres vækst. Vegetationen fjernes sammen med en tyk pasta, der giver ingen chance for noget hår.

Den nyeste udvikling for sikker shugaring

Start Epil - sukkerpasta, er et middel til fjernelse af ethvert område af kroppen. Designet til smertefri og behagelig fjernelse af vegetation derhjemme uden hjælp.

Sugar Paste Start Epil er et russisk produkt, der har kvalitets- og sikkerhedscertifikater. Fabrikanten anbefaler brug af forskellige typer pasta, afhængigt af individuelle præferencer, type hår, hud.

Sukkerpasta Start Epil

Sukkerpasta Start Epil er repræsenteret af flere sorter: blød, medium, tæt. Det adskiller sig også med boks, kapacitet: i en patron eller en krukke. Sukkerpasta til depilation i patronen - en økonomisk mulighed, fordi den regulerer det optimale flow af midler. Massen til depilering er universel, velegnet til brug på alle typer hud, hår. Afhængig af densiteten anvendt under forskellige forhold. Start Epil tykk pasta er beregnet til brug ved høje temperaturer, for eksempel om sommeren. Værktøjet til den bløde type er optimal til brug ved lav temperatur i velindrettede værelser.

Start Epil - sukkerpasta, som har følgende fordele:

 • fjerner hår to til fem millimeter lange;
 • beskytter mod udseendet af ny vegetation i en måned;
 • nye hår bliver tynde, korte, sparsomme
 • Over tid forsvinder smerten i proceduren;
 • egnet til hjemmebrug;
 • kræver ikke udenhjælp
 • beskadiger ikke det øvre lag af epidermis;
 • egnet til brug på alle typer hår, hud.

Hvordan man bruger hjemmelavet shugaring

Sugar Paste Start Epil - et bekvemt værktøj til depilation derhjemme. Påfør på enhver del af kroppen, delikat ansigtshud, bikiniområde.

Sammensætningen af ​​produkter til husholdnings shugaring omfatter naturlige ingredienser af naturlig oprindelse, hvilket gør det sikkert, helt hypoallergent. Der er ingen farvestoffer, kunstige konserveringsmidler, smagsstoffer og andre ingredienser af kemisk oprindelse. Pastaens bestanddele giver pålidelig beskyttelse af epidermis, forhindre udseende af irritation, betændelse.

Sukkerpasta til depilation Start Epil, anvendelsesmåde:

 1. Varm pastaen i mikrobølgeovnen.
 2. Forbered huden. Det skal rengøres, for at fjerne resterende fedt ved hjælp af en alkoholbaseret tonic.
 3. Påfør produktet mod huden mod hårets vækst, og fjern det sammen med håret, når de vokser. Sukkerpasta til depilering i patronen påføres direkte på huden med en installeret rulle. Top dækket med en stribe inkluderet i sættet. Strimlen presses let, så skarpt revet af.
 4. Fjern den resterende pasta. Producenten anbefaler at bruge termisk vand.
 5. Påfør fugtighedscreme på det behandlede område.

Bagepulver - vejen til det smukke og sunde hår

Efter laser hårfjerning hår vokser endnu stærkere: grundene og hvad man skal gøre