Shugaring pasta Start epil - anmeldelser

Velplejede glatte kvindelige hud siden oldtiden betragtes som benchmark for tiltrækningskraft. Indsæt "Start Epil" til shugaring hjælper moderne skønheder til nemt at slippe af med uønskede hår og få Cleopatras selvtillid.

Egenskaber og fordele

Shugaring er en metode til hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta. Moderne producenter tilbyder os kompositioner, der er klar til brug. Et sådant selskab er Aravia.

"Start Epil" - en serie af mærkevarer, herunder muligheder for fjernelse af forskellige zoner. Midler er nemme at bruge, egnet til professionelle procedurer i kabinen og til selvstændig brug.

Fordelene ved mærkevarer er indlysende.

 • Naturlig sammensætning. Selskabets pastaer omfatter kun uskadelige naturlige ingredienser. Det er vand, fructose og saccharose. Nogle typer af pastaer indeholder også vitaminer og mineraler, der passer til huden under proceduren.
 • Sikkerhed. Produkterne forårsager ikke allergiske reaktioner (i mangel af individuel fructoseintolerance) og irritation, der er velegnet til følsom hud.
 • Høj kvalitet. Produkter "Start Epil" er certificeret, underkastes streng kontrol på alle produktionsstadier.
 • Resultat. Pastiner giver fremragende vedhæftning, omslutter hvert hår og fjerner det sammen med roden. Huden forbliver helt glat og delikat. Med hver procedure bliver hårene tyndere og lettere. Deres vækst sænkes lidt, så du kan øge tiden mellem behandlingerne.
 • Behagelig aroma Naturlige ingredienser forårsager den tilsvarende lugt af lækker karamel. Dette gør epileringsprocessen så behagelig og behagelig som muligt.

Holdets holdbarhed - 3 år. Efter åbning kan pakken bruges i 6 måneder.

Ud over pastaer til hårfjerning tilbyder virksomheden relaterede produkter. Disse er præ- og post-epileringsmidler. De giver dig mulighed for at give fuldstændig hudpleje, fugt og genoprette det.

Samlingen af ​​mærkepastaer omfatter 4 typer produkter. De adskiller sig i de konsistenser og betingelser, der er nødvendige for deres anvendelse. Professionelle kan købe hele sættet, herunder muligheder for enhver lejlighed. Og piger, der kun bruger produkter til sig selv hjemme, kan vælge 1 eller 2 optimale muligheder. Valget afhænger af de dele af kroppen, hvor hår er fjernet, rumtemperaturen og en række andre faktorer. Overvej hvert produkt mere detaljeret.

Betrukket

Denne type pasta har en lav densitetstekstur. Det er kun beregnet til fjernelse af dunhår. Normalt udfører de hårfjerning på ansigt og hænder.

På samme tid i rummet skal være cool. Selv varme hænder kan påvirke konsistensen, der spredes, når den opvarmes. Og dette kan igen være et problem ved indfangning af hår.

Blød pasta er repræsenteret af tre forskellige pakker af forskellig vægt. Størrelse 500 og 600 gram - til manuel udstyr (når pastaen påføres og fjernes fra kroppen ved hjælp af håndbevægelsen). Sheet pakning er designet til bandage hårfjerning.

Den anden mulighed er mere praktisk i dette tilfælde. Det består i at anvende sammensætningen med en patron og fjerne den med specielle strimler. Dette giver dig mulighed for mere jævnt at fordele pastaens ret flydende tekstur på overfladen og udføre proceduren så effektivt som muligt.

Før du begynder, skal du sørge for at forberede huden. Tag et bad og tør din krop med et håndklæde. Tør de områder, der skal behandles, med et desinfektionsmiddel. Derefter drys huden med talkumpulver. Dette vil fjerne mulig sved i processen.

Efter påføring af sammensætningen skal du binde strimlen til pastaen. Glat det med din hånd og skarpt rive af. Bevægelsen skal rettes langs hårets vækst.

Efter at have fjernet al unødvendig vegetation skal du behandle overfladen af ​​kroppen igen med en tonic eller regenererende creme. Du kan også bruge en speciel lotion, der nedsætter væksten af ​​nye hår.

Sukkerpasta til shugaring Start Epil

Blandt det store udvalg af sukkerpastaer i moderne butikker, er ikke hver eneste af dem velegnet til dem, der begynder at forstå videnskaben om shugaring. Derfor er en let at bruge karamelmasse, Start Epil.

Denne sukkerpasta er repræsenteret af firmaet Aravia. Et sådant middel til sød depilation vil forsigtigt og forsigtigt fjerne hår og til sidst give et glimrende resultat, ikke værre end efter salonen.

Sammensætningen af ​​pastaen er helt naturlig, den indeholder kun fructose, vand og saccharose, men nogle gange kan aminosyrer og vitaminer tilsættes til yderligere hudpleje.

Produktet har en karakteristisk lugt af karamel, har en peeling effekt, fjernelse af døde partikler fra overfladen af ​​huden. Huden efter sød depilation forbliver glat og tager et velplejet strålende udseende.

Sådan vælges en pasta

Under hensyntagen til de forskellige teknikker, hvor du kan lave en shugaring, forskellige typer pastaer Start Epil. Der er i alt 10 typer af fire hovedkonsistenser:

Du kan vælge nogen, men arbejdet med hver af dem vil være lidt anderledes.

For blød pasta er det vigtigt, at værelset var køligt, og hænderne på mesteren og klientens krop var ikke varme, ellers vil karamel simpelthen begynde at smelte og flyde fra varmen.

Sådan sukkerpasta fjerner fint fine dunhår fra ansigtet og de områder af kroppen, hvor vegetationen ikke er hård (hænder, lår osv.). Blød karamel har en flydende konsistens, derfor er den velegnet til depilation i manuel (udelukkende med hænder) eller bandage (ved hjælp af bandage strips) teknik. For begyndere vil bandage teknologien være lettere at udføre.

Medium pasta kan bruges med varme hænder og ved normal stuetemperatur. Det vigtigste er ikke at være meget varmt, ellers kan denne karamel flyde og blive klæbrig. Det behøver ikke at blive opvarmet, og hvis en sådan sukkerpasta er tilberedt hjemme, så skal den i modsætning til den købte ene være knæet med dine hænder. Velegnet til udførelse i den manuelle teknik, men for bandagen passer bedre. Det klare ikke altid hårdt hår. Forbruget af en sådan pasta er lille, men et stykke til hele benet kan for eksempel ikke være nok.

Takket være den tætte pasta kan du nemt fjerne alt hårdt hår, hvorfor det bruges til at binde bikini, underarmsben, ben. Sukker tæt ombryder hår, ikke klæber tæt på huden og fungerer som pålideligt selv på ikke helt tørre områder (høj luftfugtighed er mulig i armhulerne, bikiniområdet).

Denne karamelmasse kan sikkert bruges i varme lokaler og arbejde med varme hænder. Forvarmning er nødvendig, ellers kan blandingen simpelthen ikke fjernes fra krukken, så hårdt det er koldt.

Den er kun ideel til manuel udstyr: kager fra opvarmet og mashed pasta anbringes på huden, vente 15-20 sekunder og skarp adskillelse af applikationen fra kroppen. Det anbefales ikke at vente længere, da blandingen vil holde sig tættere på huden, og det vil være sværere at rive den af.

Selv om et sådant sukker pasta og dyrt, men dets forbrug er økonomisk: en kage er normalt nok til det hele ikke meget overgroede ben.

Det er lettere at arbejde med universalpasta i manuel teknik efter forvarmning til 37 ° C. Det skal vise sig at være en elastisk konsistens, som påføres kroppen og efter et par sekunder forstyrres. Det kan bruges til at arbejde på de fleste områder (derfor kaldes det universelt), men det kræver færdigheder, ellers kan pastaen hurtigt begynde at sidde fast lige i hænderne og på huden i det behandlede område.

Til dine oplysninger: Alle de viste pastaer har en ulempe. Deres pris er ret håndgribelig, og det gælder især for begyndere, der med utilstrækkelig erfaring bruger mere sukker. Disse candies er generelt nemme at bruge og nemme at bruge ikke kun til fagfolk, men også til begyndere.

Sådan bruges

Som allerede nævnt er det ganske enkelt at arbejde med pastaer Start Epil.

Afhængigt af pastaens tæthed anvendes den i overensstemmelse med reglerne for hver teknik:

 • med manuel - med hænder, der efterlader en tættere "hale" på det sted, hvor pastaen begynder at bryde (dette er nødvendigt for en mere behagelig fangst af karamel);
 • med en bandage spatel (hvis det er praktisk, det er også muligt med en hånd), stak en bandage stripe på toppen;
 • Med en tæt blanding opvarmet til den ønskede temperatur, knæder i hænderne for at opnå en ravfarvet skygge, bliver den resulterende kage limet på det rigtige sted.

Det vigtigste at overveje: Anvendelsen af ​​sukkerpasta er altid udført mod hårets vækst.

Så, efter at have ventet et par sekunder, bryder sukkeret langs hårets vækst med en skarp bevægelse parallelt med kroppen og med en lille hudspænding på det sted, hvor rivekniven vil gå.

Derefter forbliver det kun at vaske rester af den søde masse med vand.

Det er vigtigt at observere de temperaturforhold, der passer til hver type pasta individuelt, ellers vil sukkeret flyde eller tværtimod hærde hurtigere.

Det er ikke nok nuancer, og det er næsten ikke svært at udføre en shugaring med en sådan pasta. Derfor vil enhver nybegynder nemt og hurtigt mestre hele proceduren og efterfølgende nyde skønheden og glatheden af ​​deres hud.

anmeldelser

Evgenia Smyslova, 31 år gammel. Jeg elsker shugaring! Det har længe været et rod at gøre det selv, prøvet forskellige pastaer, men det startede fra Start Epilus (kosmetikeren rådede). Det er virkelig nemt at bruge, så jeg lærte alt meget hurtigt. Indtil nu køber jeg nogle gange præcis den tætte masse af dette mærke, der passer til mit ret hårde hår.

Ekaterina Deryugina, 24 år gammel. Jeg kan lide dette mærke, og jeg har forsøgt næsten alle dens former. Jeg kunne især godt lide at arbejde i bandage-teknologien, så jeg tager for det meste en blød indstilling. Alt er simpelt, hurtigt og rent, og så lugter huden med karamel godt og ligner "skål".

Regina Remez, 19 år gammel. For seks måneder siden begyndte hun at gøre sukker depilation. Naturligvis først i kabinen. Men da ville jeg virkelig prøve det selv. Jeg købte den gennemsnitlige Start Epil og begyndte at lære af det. Jeg kan ikke sige, at det er en stor videnskab: alt er simpelt, det viste sig, men ikke første gang (et sted fra 3.), men det viste sig det samme! Nu, når denne bank er forbi, vil jeg helt sikkert prøve pastaen af ​​samme mærke, men med en anden tæthed.

Start epil universelle anmeldelser

"Universal" sukkerpasta til home depilation, en del af Start Epil-linjen, ideel til begyndere. Det er moderat tæt og plastik, det kan bruges på enhver del af kroppen og med enhver form for hår. Og vigtigst af alt - det kræver ikke opvarmning.

Start Epil - en værktøjslinje til ikke-professionelle, så du kan udføre shugaring hjemme ved hjælp af "Universal" -pasta, du behøver ikke specielle færdigheder og træning.

"Universal" pasta: hvad er dens funktioner?

 • Hypoallergen og naturlig sammensætning. Pastaen indeholder kun tre ingredienser: glucose, fructose og vand. Det forårsager ikke irritation og bivirkninger, selv egnet til følsom hud.
 • Brugervenlighed. Brug af universalpasta er enkel og bekvem - den har bevist sig under alle arbejdsvilkår, håndterer alle typer hår og hud. Perfekt til begyndere!
 • Professionelt resultat. Pastaen fjerner håret delikat og effektivt og efterlader huden glat og fløjlsagtig. Du får gode resultater som fagfolk, men hjemme!
 • Komfortabel SPA procedure. Shugaring vil ikke kun slippe af med uønsket hår, men også passe på din hud. Start Epil linje før og efter depilation - tager sig af din hud: rensning, fugtgivende og genopretning.

Du vil helt sikkert være tilfreds med det økonomiske forbrug - for at forarbejde en enkelt zone, for eksempel en skaft, skal du bruge en lille pasta pasta, en valnøds størrelse, så en krukke er nok i lang tid.

Secrets of effective depilation

Universal pasta er tyk og viskøs, men samtidig meget elastisk. Den er tilgængelig i krukker og er designet til manuel udstyr - applikation og fjernelse af pasta med hånd.

Universal pasta kan bruges under alle temperaturforhold, det vil sige, uanset temperaturen i rummet og dine hænder, vil den manifestere sig perfekt. Passer perfekt til enhver form for hår fra 2-5 mm lang.

Når du arbejder med denne pasta, er det nødvendigt at tage højde for, at det hurtigt kan varme op i varme hænder, derfor anbefales det at arbejde med handsker (vinyl eller nitril) for at forhindre klæbning.

Trin-for-trin hjemme shugaring algoritme

TRIN 1: REN HUD.

For effektiv depilering skal huden først fremstilles - rengøres af overfladeforurening og sebaceøsekretioner. Til dette formål oprettes en lotion og tonic i Start Epil-linjen, som anvendes før depilation (efter eget valg).

Det tager kun 2-3 klik at håndtere det depilerede område af et tilstrækkeligt stort område. Spred produktet jævnt over huden og fjern det med en papirserviet.

Derefter skal huden forsigtigt skubbes igennem - anvende talkum uden duftstoffer og tilsætningsstoffer i et jævnt lag. Det giver perfekt klæbning af pastaen til overfladen af ​​hud og hår, fjern overskydende fugt, skab ekstra beskyttelse.

Trin 2: Afbrydelse.

"Universal" pasta behøver ikke opvarmes i mikrobølgeovn - den er allerede klar til brug; under drift opvarmes den hurtigt til kropstemperatur.

Tag en lille smule pasta med rene hænder eller en spatel. Påfør det jævnt på det depilerede område mod hårvækst, og fastgør huden på tidspunktet for sammenbruddet. Med en skarp bevægelse af hånden skal du fjerne pastaen langs hårvæksten parallelt med huden.

Om nødvendigt skal du behandle området igen og gå videre til et andet, indtil du fjerner alle hårene. En klump pasta bruges gentagne gange!

Når du arbejder med pastaen, undgå indtrængen af ​​vand - dette kan føre til et fald i dens fasthed og ineffektivitet i proceduren.

Trin 3: Fjern de resterende rester efter afbruddet.

Sprøjt termisk vand på det drivne område og fjern resterende sukker med en uvævet stof. Dette middel renser ikke blot huden perfekt, men hjælper også med at genoprette sin naturlige beskyttelse og mineralbalance.

FASE 4: LAD DIN HUD.

Fugtighedsbevarende mælk og regenererende creme hjælper med at forhindre irritation, rødme, lindre og genoprette huden.

Vælg ethvert middel, anbring en lille mængde på huden og fordel jævnt med lysmassagebevægelser, lad det absorbere fuldt ud.

5 trin: forlængelse af effekten

Effekten af ​​depilation varer op til 4 uger, men denne periode kan øges ved at bruge et særligt plejeprodukt - 2 i 1 lotion. Anvendelsen er kun mulig 24 timer efter depilering. Brug det dagligt i 10-15 dage. Lotionen vil ikke kun forlænge effekten af ​​glat hud, men også hjælpe i kampen mod indgroede hår.

Video instruktion "Shugaring hjemme med Start Epil"

Vil du udføre proceduren for SPA-shugaring derhjemme? Bestil Start Epil produkter til alle stadier af depilation!

Start Epil - anmeldelser om kosmetik

Efter shugaring skal huden repareres og berolige irritation, da skind for hud er stress. Derfor, efter shugaring, bruger jeg altid denne creme og hjælper huden med at genoprette.

Cremen pakkes i en plastikflaske med en dispenser, hvilket gør det muligt at dosere produktet. Creme er som en ret tyk creme af hvid farve. De er meget let fordelt på huden og absorberes straks, hvorefter de ikke efterlader ubehagelige fornemmelser på huden.

Cream perfekt nærer og fugter huden, de kan også bruges hver dag i stedet for body lotion, da de helt lindrer tørhed og tager sig af huden. Forbruget er meget økonomisk, et klik på dispenseren er nok til hele benet. Efter påføring af cremen bliver huden fløjlsagtig og øm, og irritationen går væk meget hurtigt. I denne creme er shea smør, alpha-bisabolol, vitamin A, vitamin E, vitamin C, som er meget godt for huden.

Jeg køber denne lotion for anden gang, fordi takket være ham lykkedes det mig stadig at klare mit evige problem med udseende af indgroede hår efter depilation.

Lotionen er ret simpel plastflaske med dispenser-spray. Dens lugt er sødlig, dens tekstur ligner vand med en let brunfarve.

det er meget nemt at bruge: du skal bare sprøjte det på huden og tørre det med en serviet. Lotionen efter ham efterlader ikke ubehagelige fornemmelser på huden, som det kan bruges til, før han forlader huset, det vil ikke efterlade nogen mærker på tøjet.

Jeg bruger det i 14 dage efter depilation og takket være ham har jeg helt glemt problemet med indgroet hår.

Virksomheden Start Epil gjorde midlerne ikke kun til rensning af huden før depilation, men også til rensning af huden fra restene af pastaen efter shugaring. Til disse formål bruger Start Epil termisk vand. Vandmængden 160 ml.

Fordelene ved en sådan pastaudtagning fra huden er ikke kun, at vi ender med fugtet hud, fjerner irritation, men også at shugaring ikke anbefales i vådrum, hvilket betyder at vi enten løber fra værelse til badeværelse, hvilket at vaske af pastaen eller vask det af med det varme vand. Personligt vælger jeg den anden mulighed.

Det er meget nemt at bruge termisk vand: Du skal bare sprøjte det på huden og derefter fjerne pastaen med en serviet. Som følge heraf får vi en ren, fugtig hud uden irritation.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nej 0

Jeg besluttede at skrive en anmeldelse på en meget nyttig og vigtig for shugaring produkt - lotion før depilation fra Start Epil. Af en eller anden grund skrev jeg ikke en anmeldelse på det, selv om scenen med at rense huden i en shugaring er meget vigtig og bør ikke gå glip af, hvis du vil opnå et personligt resultat fra proceduren. Før proceduren er det vigtigt at affedt og rense huden fra forskellige strålinger, vil denne særlige lotion hjælpe med at klare dette, og citronmelisse hjælper med til at forhindre udseende af irritation og rødme på huden. Almondolie vil gøre huden blød og toner den. Lotionen påføres på huden i første fase af shugaring, så gnides det med et serviet på huden.

Jeg fik det samme til den tætte pasta, jeg har allerede testet det og vil gerne dele min mening med dig. Tæt pasta for mig viste sig at være mere praktisk, fordi jeg ikke skulle købe handsker - det er absolut ikke Lipnet i mine hænder, der viste sig at være meget bekvemt for mig, men jeg vil stadig købe mellempastaen (jeg er næsten ligesom en professionel bruger flere typer pastaer på en gang). Så jeg brugte en stram bikini, på mine ben fortsatte jeg med at bruge mellempasta. Fra den gode nyhed, sælges pastaen i mængden 400 gram, et hundrede gram mere end den tidligere version, og hvis de anvendes korrekt, vil disse hundrede gram vare længe.

hukommelsen er stadig af personlig kvalitet, det holder sig ikke fast, fjerner håret perfekt, bryder ikke af det, men trækker det helt ud. bare i tilfælde af at jeg i løbet af proceduren holdt bondage (hvis jeg sidder fast og skal fjerne den ved hjælp af bongezh), men jeg har aldrig haft slaveri. Så pastaen er jeg hundrede procent tilfreds.

Endelig blev jeg nødt til at købe denne patron til shugaring. Til prøvelse bestilte kun to stykker, og en af ​​dem har allerede formået at prøve. Patronen er bare perfekt til begyndere i shugaring, der finder det svært at mestre den manuelle teknik, såvel som for dem, der elsker bondage-teknikken i shugaring.

i brugen af ​​patronen er meget enkel: det er nødvendigt at opvarme det i mikrobølgeovn, og derefter sætte sukkermasse tromlen på et lille område af huden mod hårvækst (efter huden bør ordentligt forberedt), derefter udøve bondage, presse det og forpurre hårenes vækst, trækker samtidig den anden hud med hånden.

Hvis du endnu ikke har mestret den manuelle teknikker til shugaring, kan denne metode også bruges, når der ikke er tid nok til at udføre shugaring med manuelle teknikker.

I dag vil jeg fortælle dig om sukkerpasta til shugaring Start Epil. Pastaen jeg købte på råd fra en ven, der er lang tid Shugaring, hun forklarede, at sukker pasta, vigtigst af alt, det er den rigtige og naturlige sammensætning, her Start Epil solid fem-plus, som en del af denne pasta kun tre ingredienser: glukose, fructose og vand på grund af denne enkle sammensætning af pastaen er absolut hypoallergen, da der ikke er nogen urenheder og farvestoffer i den. Pastaen er ravfarvet, den har en tæt konsistens, da mit hår er hårdt og mine hænder er varme, for mig er denne pasta bare perfekt.

rigtige spørgsmål behov for at knibe off et lille stykke af pasta (hvis påkrævet, det er det tidligere nødvendigt med en mindre varme op i mikrobølgeovn), er det nødvendigt at anvende pastaen på huden og fingre, som om Stræk huden mod hårvækst, med meget af sin beholdning (på billedet) så er du nødt til at stramme huden og trække skarpt på pastaen på hårets vækst.

på pastaen bør forblive hår. For at depilationen skal være effektiv anbefaler jeg dig at dyrke hår mindst 5 millimeter lang, så pastaen vil have noget at fange, selvom shugaring er mulig med en kortere hårlængde. I tilfælde af klæbende pasta på huden er der to muligheder for at løse problemet: vask den faste pasta med termisk vand eller fjern det med en bondage (personligt bruger jeg altid bondage). Efter depilation med sukker vil irritation enten slet ikke eksistere, eller det forsvinder inden for en halv time. Resterne af pastaen efter proceduren, skal du skylle med termisk vand, der ikke kun fjerner pastaen, men også lindre huden yderligere efter proceduren.

Det er på en eller anden måde uretfærdigt, at der kun er en anmeldelse af et så vigtigt og nødvendigt produkt til shugaring på svampen. Jeg besluttede at rette op på denne uretfærdighed. Talc i shugaring bruges til at fjerne overskydende fugt fra huden under shugaring. Mange piger bruger almindeligt pulver til dette, men talkumspulver begynder epilere mere fintmalet og indeholder ikke additiver, i modsætning til pulver, hvilket gør det hypoallergent. Så de pulver stikker til pastaen, hvilket forringer dets arbejdsegenskaber og pastaen begynder at holde fast på huden. Med talkumpulver starter epil sukkerpasta bevarer sine arbejdsegenskaber længere, så du bør ikke eksperimentere med billige analoger, men du bør straks købe professionel og tilpasset procedurværktøjerne.

Efter rensning af huden med rester af sukkerpasta med termisk vand, er det nødvendigt at afslutte proceduren med yderligere næring og hudreparation. Til dette stadium valgte jeg creme med alpha-bisabolol og vitaminkompleks, da det er alpha-bisabolol, der har antioxidantegenskaber og en helbredende virkning. Et vitaminkompleks fremmer celleregenerering. En flaske creme er udstyret med en meget bekvem dispenser, en presning er nok til begge ben. Værktøjet forbruges meget sparsomt og hurtigt absorberes i huden uden at efterlade en ubehagelig film på den. Jeg bruger også creme efter et brusebad for at fodre huden og gøre det blødere.

Ikke mindre yndlings betyder i sammenligning med lotion efter depilation to i én samt termisk vand fra samme serie til Home Shigaring Start Epil er uundværlig for mig.

Ved hjælp af dette termiske vand fjerner jeg den resterende shugaring pasta fra huden. Jeg ved, at mange piger gør det med almindeligt vand fra vandet, men jeg tror, ​​at huden efter skygge allerede er under stress, og dens beskyttende funktioner reduceres og at fjerne pastaen fra huden med rent vand kan fremkalde yderligere irritation på huden. negative anmeldelser om shugaring er skrevet af denne grund). Termisk vand er meget smertefuldt for huden (jeg tror, ​​at dette ikke er en hemmelighed), det fugter meget godt, nærer huden, bidrager også til hurtig healing og beroliger irritation. Termisk vand forbedrer også beskyttelsesfunktionerne i huden, hvilket er meget vigtigt efter shugaring. Ligesom jeg skrev ovenfor, er det meget nemt og hurtigt at håndtere resterne af pasta. Termisk vand Start Epil har en let, behagelig og diskret lugt, hvilket er meget glædeligt. Det absorberes hurtigt i huden, hvilket giver en følelse af næret og hydreret hud. Jeg mener, at dette middel skal bære med dig, ikke kun for shugaring, men også for andre former for depilation (hvilken te er den sædvanlige barbering) for at lindre irritation og fugt huden.

Jeg ved, at mange piger har et sådant problem som indgroede hår efter depilation, og derfor besluttede jeg at starte mine anmeldelser med dette produkt. indgroet hår problem havde jeg i lang tid, indgroede hår kunne voks, og fra barbering, og fra electrodepilator, så når de køber midler shugaring Jeg betalte en masse opmærksomhed, især med henblik på udvælgelse af anti-indgroede hår. Og jeg stoppede mit valg præcist på dette værktøj, da sælgeren sagde, at det var ham, der havde mange gode anmeldelser, og hun bruger selv dette værktøj. (For øvrig har Epil Start Paste også inspireret mig til hende). Jeg ved, at der på internettet er mange tips om, hvordan man undgår indgroet hår, men disse tips hjalp mig ikke, så jeg var nødt til at købe et middel til indgroet hår med valnødolie.

Efter at have købt dette produkt har jeg helt sikkert glemt de indgroede hår, da det virkelig virker, og hvis det i begyndelsen har reduceret antallet af indgroede hår ganske meget, så nu har jeg slet ikke indgroede hår. Lotionen exfolierer hudens keratinøse celler, så hårene ophører med at vokse under huden. Og valnødolie, som er en del af dette værktøj, hjælper med at bremse hårets vækst på huden. Denne lotion bør påføres på ren og tør hud næste dag efter depilering og skal bruges i 10-15 dage. For at bruge det skal du bare sprøjte på huden og jævnt fordele. Lotion absorberes meget hurtigt, hvilket efterlader en let, næppe mærkbar behagelig lugt på huden. Lotion er meget god, så jeg ikke længere må lide på jagt efter de nødvendige midler efter depilation.

Jeg begyndte at bruge mælk efter depilation af Start Epil, selv før jeg begyndte at shugaring mig selv. Denne mælk blev anbefalet til mig af en pige, som jeg gik til til depilation.

Efter depilation behandlede hun naturligvis min hud som den skulle være med en termisk scoop, og derefter med mælk. Men da min hud er tilbøjelig til forskellige former for irritationer, fortsatte brændingen og rødheden også hjemme.

Denne mælk kostede dem mindre end 250 rubler i kabinen, så jeg tænkte ikke på købet i lang tid. Volumenet på 160 ml syntes mig ikke stort, men bekostningen var lille. Derudover hjælper mælken meget hurtigt til 1-2 applikationer. Undtagen efter depilation bruger jeg det ikke, så det viser sig, at en flaske er nok i mere end seks måneder.

Nu laver jeg depilation med sukkerpasta mig selv og i hvert fald vælger jeg det velkendte mærke Start Epil og Aravia.

om kosmetik Start Epil 22. december 2014

Jeg har været bekendt med Start Epil kosmetik i flere måneder. I løbet af denne tid har jeg ikke været skuffet på nogen måde, så jeg besluttede at skrive til dig om dem.

I øjeblikket, fra Start Epil har jeg en mælk med duften af ​​en lotus og termisk vand. Tidligere brugt sukkerpasta af to typer og talkum.

Start Epil er en serie af shugaringprodukter designet til hjemmebrug. At købe disse værktøjer behøver ikke at gennemgå uddannelse og har evner til at arbejde med professionelle materialer. Samtidig var jeg overbevist af min egen erfaring, at kvaliteten af ​​Start Epil ikke er værre end i den professionelle serie fra Arabien.

Kort om mine midler:

Mælk har en fantastisk delikat duft af lotus. Det beroliger huden hurtigt efter depilation, lindrer smerter og får huden til at vende tilbage til sit normale udseende.

Termisk vand. Det renser huden perfekt efter shugaring, beroliger og fugter. Dette værktøj er især vigtigt for dem, der har følsom hud eller modbydeligt vandhaner.

At fjerne uønsket hår er meget vigtigt at vælge den rigtige pasta, der passer til dig. På Start Epil, da det stadig er en serie til hjemmebrug, er der 4 typer pasta (i den professionelle serie er valget meget større og meget vanskeligere). Når du vælger tætheden af ​​pastaen, er det bedst at konsultere en professionel for at hjælpe dig med at vælge den ønskede tæthed korrekt, fordi resultatet af proceduren afhænger af det. Der er følgende typer pastaer i Start Epilus: universelle, bløde, mellemstore og tætte pastaer. Jeg valgte en pasta med medium densitet (selvom det stadig er, er det nok bedre at købe mellemstore og tætte pastaer på samme tid).

Emil Start Starts emballage er meget praktisk - en plastikburk med en skruehætte. Farven på pastaen er lys rav, duften er sød, ligner duften af ​​slik. Sammensætningen af ​​pastaen er bare perfekt, der er ikke noget overflødigt, kun vand, glucose og fructose, alt kan du endda spise det med en sådan sammensætning (jeg har ikke prøvet det selv). )))

Før du begynder proceduren skal shugaring forberede huden. Først behandler vi det med et middel før depilation, så bruger vi talkum, så kan vi sikkert gå videre til selve proceduren. For at gøre dette sætter vi på handsker (det gøres for at sikre, at pastaen ikke holder fast i hænderne), så tager vi lidt pasta fra krukken med en ren spatel (hvis pastaen er en tyk pasta, skal du varme det op på forhånd, jeg opvarmer ikke den midterste pasta) og anbring det på huden. Derefter fordeler vi med hænderne på huden mod hårets vækst, og så slår vi det af med en skarp bevægelse. På hårets vækst (huden skal strammes) strengt parallelt med vores hud. Hvis du river, er pastaen ikke parallel med huden, så kan du tjene blå mærker.

Hvis der er hår på huden, skal du genpåføre pastaen. Hvis pastaen sidder fast på huden, kan du fjerne den ved hjælp af almindelige strimler til voksning (sæt en strimmel oven på pastaen, glat og riv langs hårvæksten).

I dette billede fjernede jeg specifikt pastaen ved hjælp af en bondage for at vise, hvordan pastaen trækker hår ud:

Som følge heraf får vi glatte og smukke ben:

Med valget af anti-indgroet hårbehandling har jeg ikke haft nogen problemer eller spørgsmål, da der kun var en mulighed i butikken, hvor jeg købte dette middel (selvom jeg ikke skulle vælge og sammenligne med smerte). Jeg kunne godt lide lotionen meget, da det virkelig hjalp mig til at håndtere et sådant problem som indgroet hår.

Håndbogen siger, at lotion bør begynde at påføre huden dagen efter depilationen og bruge den i 15 dage, det er det jeg holder fast i. Det er meget vigtigt at bruge det regelmæssigt uden at savne det og ikke glemme det for at opnå præcist resultaterne.

Lugtens lugt er meget blød og blid, samt hele linjen af ​​Start Epilus. Takket være den gode spray er det meget bekvemt at påføre og distribuere produktet på huden. Lotionen absorberes meget hurtigt og efterlader ikke spor på kroppen, hvilket er meget praktisk, da du sikkert kan bruge den efter en morgenbruser og straks løber for at klæde, behøver du ikke vente længe, ​​før den absorberes.

Sammensætningen af ​​lson indeholder te træ ekstrakt og valnød olie (jeg ved, at valnød bruges i folkehårfjerning opskrifter), som bør svække hårsækkenet, så ved regelmæssig brug af dette produkt sænker hårvæksten.

Lotionen fjerner også det øvre hornagtige lag af epidermis, hvilket forhindrer indfødning af hår. Det er meget svært at sige om hårets aftagning, fordi jeg ikke ser det og aldrig husker datoen for shugaring, men det betyder, at kampene med de indgroede hår er 100%, da jeg ikke kan huske sådan et problem i lang tid.

Når jeg valgte et produkt i butikken efter depilation, kunne jeg i lang tid ikke vælge mellem "mælk med hvidt lotusekstrakt og proteiner" og fløde. Men stadig stoppet ved fløden, var det meget interessant, hvad er cremen til huden. )))

Mængden af ​​dette værktøj er ikke stort, 160 ml. Plastic flancochik med dispenser. Forbruget af cremen er minimal, en presning er nok for mig at sprede begge ben til knæet.

Kremens tekstur er meget blid, let påført huden og absorberes meget hurtigt, efterlader ikke nogen ubehagelige følelser eller klæbrighed på huden. Konsistensen for mig selv fandt ikke forskellen mellem mælk og fløde (selv om det er helt muligt, at mælken fra Start Epil stadig er forskellig i tekstur fra den sædvanlige mælk til huden. Du skal købe og prøve det samme). Duften af ​​cremen er lidt sød, ikke kvælende, behagelig.

Creme påføres straks efter at vi har ryddet huden af ​​sukkerrestrester med termisk vand. Cremen blødgør og fugter huden. Alfa-bisabolol, som er en del af, lindrer irritation, helbreder og beroliger huden. Og vitaminerne A, C, E øger enkelheden og regenererer cellerne. Takket være fløden bliver huden hurtigere efter proceduren med shugaring.

Den første fase i shugaring er selvfølgelig hudrensning. Dette er hjulpet af lotion før depilation med citron balsam ekstrakt og sød mandel olie.

Lotionen forbereder vores hud til hårfjerning. Det renser, desinficerer, fjerner urenheder fra huden. Ka kan ses fra navnet, lotionen indeholder to naturlige og meget vigtige komponenter, nemlig citronmelisse og sød mandelolie.

Melissa forhindrer udseende af irritation på huden under shugaring, helbreder og beroliger det. Sød mandelolie nærer, blødgør og toner huden.

Lotionsvolumen - 200 ml. Plastflasken har en spray, hvor værktøjet er let at påføre og spredes til huden. Efter påføring skal lotionen gnides jævnt på huden og vente, indtil den er helt tør, for at fortsætte med anvendelse af talkum. Efter anvendelse af talkum på ok, er der en lille og behagelig chill. Han har også en delikat og delikat aroma af citronmelisse. Jeg kunne virkelig godt lide lotion og i fremtiden vil jeg helt sikkert købe den og bruge den.

Før shugaring-proceduren, bruger jeg altid talcumpulver umiddelbart efter rensning af huden. Talc er nødvendig for at fjerne overskydende fugt fra huden og øge klæbens greb med hårene. Talc adskiller sig stadig fra et barns pierce, selv om talkum stadig indeholder i pulveret. For det første: i pulveret i sotava findes der mange slags smagsstoffer, zinkoksider, der kan forårsage allergier, og specielt talkum går uden tilsætningsstoffer og lugt og er allergivenligt. For det andet har pulveret en tæt tekstur, og den ligger på huden i et tyndt lag, og talkum er blid og kan let gnides på huden og efterlader ingen rester. For det tredje: På grund af at pulveret falder i et tæt lag, forbliver det på pastaen under shugaring og på grund af dette virker pastaen værre og begynder at holde fast. Derfor køber jeg nøjagtigt specielt talkum og ikke pulver.

Talc påføres tør hud efter forrensning og jævnt bundet. Talc giver en følelse af blød og silkeagtig hud, det forhindrer hudirritation. Hvis huden sveder stærkt, skal talkum under proceduren tilføjes, så pastaen virker bedre på huden og ikke klæbrig.

Jeg købte ikke termisk vand fra dette mærke med det samme, fordi jeg troede det var spild af penge (i det mindste ville jeg tænke det).

Men efter et par hårfjerningsprocedurer forstod jeg stadig, at jeg ikke kunne klare sig uden det, da sukkerpasta uundgåeligt forbliver på huden, hvilket kræver efterfølgende fjernelse fra huden. Selvfølgelig er pastaen let fjernet med almindeligt vand, men det anbefales ikke at blæse, fordi huden efter proceduren er irriteret og stadig lidt beskadiget, og vandet fra vores knap ikke er helt rent, og du kan få unødvendig unødvendig irritation på huden. Ved brug af termisk vand er meget simpelt, bør det kun påføres huden og gnide med et serviet for at fjerne rester af sukkerpasta. Det fjerner også irritation, blødgør og fugter vores hud. Det forbedrer også beskyttelsesfunktionen i huden. Termisk vand har en delikat, sødlig, diskret og behagelig lugt, hvilket gør brugen meget behagelig.

om kosmetik Start Epil 25. oktober 2014

Jeg snuble over dette firma om foråret, men kun nu er jeg moden til at skrive en komplet anmeldelse. Som altid, om foråret havde jeg et logisk spørgsmål: hvordan man forbereder din hud til stranden sæsonen? Efter at have læst mange anmeldelser på internettet om forskellige procedurer besluttede jeg at vælge denne epileringsmetode og tilfældigt "snuble" på pigernes anmeldelser på dette websted for Start Epil pasta. Jeg var meget glad for, at den officielle hjemmeside for dette mærke (aravia-prof.ru) var angivet i tilbagekaldelsen, hvor jeg nemt fandt en butik i vores by, der sælger dette produkt. Til at begynde med købte jeg kun en pasta til shugaring, som jeg allerede havde prøvet på mig selv i de kommende dage og var helt glad for, da jeg ikke havde problemer med depilationprocessen. Så gik jeg i butikken med fuld tillid til det komplette sæt til proceduren.

Jeg købte følgende produkter:

Lotion "START EPIL", inden depilering med citronbalsamekstrakt og sød mandelolie, Talc "START EPIL", Sukkerpasta "START EPIL" depilering, Termisk vand "START EPIL" efter depilering, START EPIL creme restaurering, Lotion efter depilering "START EPIL "2 i 1" mod indgroet hår og langsom hårvækst.

Jeg vil beskrive de fordele, der blev bekræftet under brugen af ​​dette sæt:

Hår er blevet tyndere og blødere, mængden af ​​hår faldt, næsten ingen indgroede hår er (svært at fortælle, hvad der gør det: fra shugaring eller fra en integreret tilgang til processen, men resultatet behager mig meget), jeg har ikke lang tid til at vokse hår, der ville gøre hårfjerning (den største forskel ved voksaflejring), er proceduren mindre smertefuld i modsætning til en elektrisk epilator eller voks.

MEN der er kontraindikationer til shugaringproceduren: åreknuder, diabetes mellitus, sår og sår i det epilerede område.

Som mange af jer ved allerede, er der to teknikker shugaring: bondazhnaya- bliver en blød pasta og specielle bånd, der anvendes over toppen af ​​pasta og skarpt rive huden af ​​hårvækst; manuel pasta og påføring, og fjernes ved hjælp af hænder (det anbefales at gøre proceduren med handsker).

Procedurens rækkefølge: Før proceduren affedt huden med en speciel lotion, påfør talcum (det vil lindre huden fra for høj fugt). Anvend pastaen (om nødvendigt opvarme den) mod hårvæksten, og riv den i vækst parallelt med huden (bevægelser skal være skarpe ) Efter proceduren vaskes rester af pastaen med termisk vand og påfør creme til huden, hvilket beroliger irritation og beroliger vores hud. Næste dag skal du begynde at bruge en speciel lotion, der forhindrer udseende af indgroet hår. Varigheden af ​​effekten efter proceduren afhænger af kroppens individuelle egenskaber og varer fra 15 til 20 dage. Efter proceduren er det forbudt at solbade, gå til bad eller solarium.

Sandsynligvis for alle piger er spørgsmålet om hårfjerning akut, siden ungdomsårene, og jeg er ikke en undtagelse. Problemer som irritation og indgroet hår har ledsaget mig i mange år. Og løsningen var meget enkel.

Jeg valgte sukkeraflejringspasta fra StartEpil-serien, fordi de er designet specielt til hjemmebrug. Som nybegynder var det lidt skræmmende for mig at tage en pasta beregnet til fagfolk. Og valget af konsistenser i pastaer StartEpil er meget mindre end i den professionelle serie. Af de tre typer pastaer valgte jeg to, bløde og tætte.

Valget af disse pastaer var ikke tilfældigt. Professionelle anbefaler at købe pasta med forskellig konsistens for at opnå den perfekte konsistens ved hjælp af blanding. Jeg er en lydig pige, så gjorde jeg det. Men for at være ærlig har jeg aldrig blandet pasta, der var ikke behov for det. Måske er det denne egenart ved StartEpil-pastaer, at alt er klar og der ikke er behov for at subtilisere noget.

Blød pasta passer bedre til tyndt eller dunet hår. Jeg fjerner hendes ben. En tætning virker bedre med tykkere hår, som vokser i armhulerne og i bikiniområdet.

Det er også værd at overveje sæsonbestemt brug af sukkerpastaer. I varmt vejr smelter pasta. I sommervarmen brugte jeg kun tyk pasta på alle hudområder.

Pastaens opførsel er stærkt påvirket af fugt. Undlad at gøre depilation i badeværelset efter at have taget et bad eller en brusebad. Under disse betingelser vil pastaen flyde og holde fast i huden.

Begge pastaer er meget smuk gul farve.

Mellem depilationer opbevarer jeg dem ved en normal stuetemperatur i et skab lukket fra solen. I flere måneders brug er pastaen ikke sukkeret, ændrede ikke farven, tekstur og densitet.

At lære at gøre shugaring var ikke så svært. På internettet er der mange pædagogiske videoer. Forresten var det mest informative, for mig, videoen fra StartEpil, du kan nemt finde den i YouTube.

Resultatet af shouagaringa:

[Redigeret af forfatteren den 21. oktober 2014]

Epilation uden smerte ved brug af "Emla"

Måder at depilere ansigtet - glem uønskede hår!