Indsæt Start Epil til shugaring

Velplejede glatte kvindelige hud siden oldtiden betragtes som benchmark for tiltrækningskraft. Indsæt "Start Epil" til shugaring hjælper moderne skønheder til nemt at slippe af med uønskede hår og få Cleopatras selvtillid.

Egenskaber og fordele

Shugaring er en metode til hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta. Moderne producenter tilbyder os kompositioner, der er klar til brug. Et sådant selskab er Aravia.

"Start Epil" - en serie af mærkevarer, herunder muligheder for fjernelse af forskellige zoner. Midler er nemme at bruge, egnet til professionelle procedurer i kabinen og til selvstændig brug.

Fordelene ved mærkevarer er indlysende.

 • Naturlig sammensætning. Selskabets pastaer omfatter kun uskadelige naturlige ingredienser. Det er vand, fructose og saccharose. Nogle typer af pastaer indeholder også vitaminer og mineraler, der passer til huden under proceduren.
 • Sikkerhed. Produkterne forårsager ikke allergiske reaktioner (i mangel af individuel fructoseintolerance) og irritation, der er velegnet til følsom hud.
 • Høj kvalitet. Produkter "Start Epil" er certificeret, underkastes streng kontrol på alle produktionsstadier.
 • Resultat. Pastiner giver fremragende vedhæftning, omslutter hvert hår og fjerner det sammen med roden. Huden forbliver helt glat og delikat. Med hver procedure bliver hårene tyndere og lettere. Deres vækst sænkes lidt, så du kan øge tiden mellem behandlingerne.
 • Behagelig aroma Naturlige ingredienser forårsager den tilsvarende lugt af lækker karamel. Dette gør epileringsprocessen så behagelig og behagelig som muligt.

Holdets holdbarhed - 3 år. Efter åbning kan pakken bruges i 6 måneder.

Ud over pastaer til hårfjerning tilbyder virksomheden relaterede produkter. Disse er præ- og post-epileringsmidler. De giver dig mulighed for at give fuldstændig hudpleje, fugt og genoprette det.

Samlingen af ​​mærkepastaer omfatter 4 typer produkter. De adskiller sig i de konsistenser og betingelser, der er nødvendige for deres anvendelse. Professionelle kan købe hele sættet, herunder muligheder for enhver lejlighed. Og piger, der kun bruger produkter til sig selv hjemme, kan vælge 1 eller 2 optimale muligheder. Valget afhænger af de dele af kroppen, hvor hår er fjernet, rumtemperaturen og en række andre faktorer. Overvej hvert produkt mere detaljeret.

Betrukket

Denne type pasta har en lav densitetstekstur. Det er kun beregnet til fjernelse af dunhår. Normalt udfører de hårfjerning på ansigt og hænder.

På samme tid i rummet skal være cool. Selv varme hænder kan påvirke konsistensen, der spredes, når den opvarmes. Og dette kan igen være et problem ved indfangning af hår.

Blød pasta er repræsenteret af tre forskellige pakker af forskellig vægt. Størrelse 500 og 600 gram - til manuel udstyr (når pastaen påføres og fjernes fra kroppen ved hjælp af håndbevægelsen). Sheet pakning er designet til bandage hårfjerning.

Den anden mulighed er mere praktisk i dette tilfælde. Det består i at anvende sammensætningen med en patron og fjerne den med specielle strimler. Dette giver dig mulighed for mere jævnt at fordele pastaens ret flydende tekstur på overfladen og udføre proceduren så effektivt som muligt.

Før du begynder, skal du sørge for at forberede huden. Tag et bad og tør din krop med et håndklæde. Tør de områder, der skal behandles, med et desinfektionsmiddel. Derefter drys huden med talkumpulver. Dette vil fjerne mulig sved i processen.

Efter påføring af sammensætningen skal du binde strimlen til pastaen. Glat det med din hånd og skarpt rive af. Bevægelsen skal rettes langs hårets vækst.

Efter at have fjernet al unødvendig vegetation skal du behandle overfladen af ​​kroppen igen med en tonic eller regenererende creme. Du kan også bruge en speciel lotion, der nedsætter væksten af ​​nye hår.

Universal sukkerpasta til shugaring "Start Epil"

"Start epil" er en sukkerpasta produceret af det russiske selskab Arabien. Specialister i virksomheden udvikler kosmetiske produkter beregnet til at udføre proceduren for depilation. Sammensætningen af ​​pastaen er rig på naturlige olier, der giver blødgøring og fugtgivende hud. Sukkerpasta "Start epil" - en god mulighed for spa shugaring derhjemme uden professionelle færdigheder.

Shugaring - en moderne type depilation

For et par år siden var ordet "shugaring" ikke forbundet med kosmetologi. Men nu er hver pige eller kvinde bekendt med proceduren for hårfjerning med sukkerpasta. På trods af opfindelsen af ​​specielle depilation cremer mister gamle metoder ikke popularitet. Det antages, at shugaring - den ældste måde at permanent rense huden fra håret. Det gamle Persiens skønheder brugte honning eller sukker til at fjerne hår. Herfra gik navnet på en shugaring - en "persisk" epilation.

Teknikken i proceduren er ret simpel, men kræver erfaring. Karameliseret sukker eller honningpasta påføres på skummet hud på forhånd. Dette kan være et hjemmeprodukt eller et specielt produkt købt hos en professionel kosmetikbutik. En tyk masse opvarmes i palmerne, påført det behandlede område af huden mod hårets vækst. Efter fortykkelse forstyrres sukkermassen pludseligt, hvilket gør bevægelser langs hårvæksten. Således forbliver alle hårene i den fjernede søde pasta.

Funktioner indsætte "Start epil"

På internettet kan du finde hundredvis af forskellige opskrifter til at lave shugaringværktøjer derhjemme. Desværre ophører de fleste forsøg med flere kilo sukker eller honning. I værste fald kan du sige farvel til din yndlingsgryde, som ikke kan rengøres fra den brændte karamel. Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre at købe et kosmetisk produkt til depilation derhjemme.

Sukkerpasta til depilation "Start Epil" består udelukkende af naturlige ingredienser:

Forskellige grader af tæthed tillader folk med forskellige typer hår at vælge det rigtige produkt. For tyndt hår anvendes der en blød pasta, og for at fjerne tykt hår er det bedre at bruge en tyk pasta. Hvordan vælger du pastaen "Start Epil"?

 1. Blød pasta er designet til brug i kølige værelser. Bruges til at fjerne vellus hår på ansigtet eller på armene. Før brug er det nødvendigt at opvarme produktet i palmerne. Velegnet til piger med blondt hår. Blond hår er som regel tyndere end mørkt hår på grund af dets lavere pigmentindhold.
 2. Mellempasta bruges i varme værelser. Før brug skal produktet opvarmes i vandbad til en temperatur på 37 grader. Bruges til alle hårtyper på alle hudområder.
 3. Tykk pasta - ideel til begyndere. Det kan endda bruges i våde områder. Graden af ​​kobling med håret - maksimumet. Hjælper med at fjerne lige tykke korte hår. Velegnet til behandling af bikiniområdet, hårfjerning på ben, hænder og ansigt. Du kan bruge mænd til at fjerne hår på ryg og bryst. Før brug opvarmes produktet i et vandbad til en temperatur på 40 grader.
 4. Universal sukkerpasta til depilation "Start Epil" kræver ikke forvarmning. Det bevarer en sammenhængende tekstur selv ved en temperatur på 27 grader. Det kan bruges på alle dele af kroppen.

Fremgangsmåde teknik

Hudpræparation

Den første fase af depilationproceduren derhjemme er hudpræparation. Den mest fedtede hud på ansigtet. For at fjerne rester af fedtet fedt fra kroppen kan du bruge en lotion eller tonic fremstillet af Arabien. Tonic med rosmarin og aloe vera essentiel olie fjerner urenheder og blødgør huden og forbereder den til proceduren. Lotion med melissa og mandelolie toner huden og beskytter den mod mulig irritation.

Indehavere af olieagtig hud skal bruge talkum. Specielt pulver absorberer fugt og efterlader et beskyttende lag på kroppen. Talc skal anvendes med en serviet lige før depilation.

Valg af depilation metode

Der er 2 måder at udføre shugaring hjemme:

 • bandage teknologi (brug af strimler);
 • manuel teknik (påføring og fjernelse af pastaen med hånden).

Til behandling af store og glatte områder af kroppen kan du bruge specielle strimler (væv eller polymer). Denne metode ligner hårfjerning med voks. Ofte bruges af begyndere, der ikke har erfaring med manuel teknologi. Den klassiske version af shugaring er en manuel teknik. Det bruges til at fjerne hår på ansigtet, i bikiniområdet (herunder den dybe) og hele kroppen.

hårfjerning

Det opvarmede produkt skal påføres det beregnede område af kroppen med en lille spatel eller med en ren hånd mod hårvækst. Med en ren hånd skal du holde huden på plads. Med en skarp bevægelsestræning klæber klæbemidlet sig til kroppen for hårvækst. Den ideelle hårlængde til effektiv depilering er 5-7 mm. Til de første prøver af hjemmeproceduren er en tæt pasta til shugaring "Start Epil" ideel.

Afslutning af proceduren

Efter shugaring føles mange piger brændende og ubehag, rødme vises på kroppen. For at berolige huden kan du bruge termisk vand "Start Epil" eller beroligende olier med eucalyptus eller kamille ekstrakt. Eucalyptus har en afkølende virkning, og kamille desinficerer og beroliger huden.

Fordele ved "Start Epil"

"Start Epil" giver dig mulighed for at udføre professionel hårfjerning i et behageligt miljø, samtidig med at du sparer mange penge. De vigtigste fordele ved pasta til depilation:

 • rimelig pris;
 • hypoallergen;
 • blid effekt på huden
 • evnen til at fjerne hår fra intime områder
 • ingen grund til at have faglige færdigheder.

Indsæt "Start Epil" er kendt for sin brugervenlighed, hvilket gjorde det til førende blandt produkterne til udførelse af shugaring-proceduren.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Start Epil - professionel kosmetik til sukker depilation

Sukkerpasta Start Epil

Kosmetik før og efter depilering

Værktøj til SPA-pleje Start Epil

Den officielle hjemmeside for mærket Start Epil startepil.ru

Høj kvalitet kan og bør være overkommelig. Dette blev bevist af Start Epil-mærket, som vælges hver dag af tusindvis af håndværkere og hundredvis af skønhedssaloner.

Start Epil - professionel kosmetik til sukker depilation, kropspleje. Dens opskrift er unik og er den eksklusive udvikling af virksomheden. Ved produktion anvendes kun råmaterialer af høj kvalitet, dufte, farvestoffer og andre kemiske komponenter i sammensætninger er ikke tilgængelige. Start Epil er absolut naturlig kosmetik.

Start Epil produktlinjer:

 • Sukkerpasta
 • Midler til pleje før og efter shugaring
 • SPA pleje produkter

Midler udstedes i beholdere af forskellig størrelse, hvilket er meget bekvemt for nybegyndere og erfarne giver dig mulighed for at forkæle dig selv med nye produkter og kunder. Kosmetik Start Epil er hygiejnisk og sikker, produkterne er certificeret i overensstemmelse med internationale standarder.

Tilgængelighed af prisen skyldes manglen på teknisk support til mærket og den relative snæverhed af produktlinjer. Seminarer om at arbejde med produkter Start Epil udføres ikke, og området kan kaldes grundlæggende.

Shugaring pasta Start Epil

Blandt de mange lignende produkter er Start Epilus (shugaring pasta) kendetegnet ved en række kvaliteter, der gør det attraktivt for købere i mange lande rundt om i verden.

Kompositionens egenskaber

Populær blandt professionelle kosmetikpasta til shugaring Start Epil er en naturlig og allergivenlig. Sidstnævnte ejendom opnås ved de naturlige komponenter, der udgør den. Der er ingen kemiske elementer eller modificerede produkter i blandingen. Den omfatter kun:

Alle komponenter rengøres ordentligt fra urenheder og indeholder ikke tilknyttede elementer, der svækker værktøjets nyttige egenskaber.

Den druesukker (glucose), der anvendes i blandingen, er en værdifuld energikilde for cellerne. På grund af dette tilføres energi under anvendelse af sammensætningen, der indeholder glucose, til kroppen på cellulær niveau.

Sukker, der er fremstillet af sukkerrør, har høje bindingsegenskaber, som giver karamel den nødvendige viskositet og plasticitet. Saccharose anvendes til behandling af diabetes, så produkter baseret på det kan anvendes uden den mindste sundhedsskadelige virkning.

Arabien, en producent af shugaring pastaer, Start Epil, bruger ikke smag, forstærkere og farver i sine produkter. Selv citronsyre, som anvendes i nogle naturlige produkter, er udelukket. Takket være disse produkter til hårfjerning kan dette firma anvendes uden frygt for allergiske reaktioner og andre skadelige virkninger.

Forskelle i pastaindhold

Delikat varmebehandling af de komponenter, der udgør værktøjet, giver dig mulighed for at få flere typer blandinger. Produkterne har følgende konsistens:

Anvendelsesområdet, applikationsteknikken og nogle andre faktorer afhænger af produktets fysiske tilstand.

Tæt sukkermasse anvendes på alle dele af kroppen. Det behøver ikke særlig forberedelse: blandingen kan opvarmes hurtigt, æltning i hænderne og derefter straks anvendes.

Arbejdstemperaturen for et tæt produkt er +37 ° C. På grund af dette er det umuligt at blive brændt under kontakt, som det er tilfældet med brug af voks. Høj massefylde gør det muligt at bruge det i velopvarmede rum. Sammensætningen smelter ikke selv i kontakt med kroppen, hvilket er naturligt varmt.

Den gennemsnitlige tæthed er velegnet til drift ved normal stuetemperatur (ikke højere end + 25-27 ° C), det mister ikke sine kvaliteter i airconditionerede værelser. Om nødvendigt kan sukkerpasta med medium konsistens opvarmes i en mikrobølgeovn til den optimale temperatur. Eksperter anbefaler at arbejde med indikatorer på + 23-40 ° С. Større varme vil føre til tab af de spændende egenskaber af blandingen og kan forårsage skade på huden.

Blød pasta er designet til behandling af områder med bandage teknologi. Dens arbejdstemperatur er den samme som for højdensitetsproduktet.

Universal er designet til manuel teknologi og kan bruges ved mellemstore temperaturer. På grund af sin alsidighed er dens effektivitet ret gennemsnitlig.

Konsistens og omfang

Det er ikke tilfældigt, at producenten producerer produkter af tre typer tæthed. Takket være dette er det muligt at bruge dem i forskellige zoner, selv vanskelige at nå.

Den bløde sammensætning er praktisk at bruge på flade områder med et stort dækningsområde:

Pastas med medium konsistens vil gøre det godt med rengøring i området af bikini, underarms. Og eksperter anbefaler at bruge en tæt blanding, når de behandler små områder af kroppen.

Den sidstnævnte type hårfjerning anbefales til dem, der er følsomme for smerte. Fjernelse af uønskede hår lidt efter lidt kan du gøre den kosmetiske procedure mere behagelig.

Eksperter anbefaler at bruge flere produkter med forskellige tætheder for at gøre en blanding af en passende konsistens. Ved at blande værktøjerne i forskellige typer kan du vælge den sammensætning, der har den mest effektive virkning.

Forskellige typer hår (tyndt, medium og tyndt) kræver en vis viskositet. Dette kan opnås ved at kombinere produkter med hinanden. At lave sådanne "cocktails" vil tillade dig at bruge sukkerpasta i ukarakteristiske forhold. For eksempel at have en tæt og blød type produkt på hånden, kan du lave en sammensætning, som vil fungere ideelt i et rum med lav temperatur.

Som et "all-weather" produkt "Universal". Det er umiddelbart klar til brug, det er ikke nødvendigt at forvarme det til driftstemperaturen. Desuden er dens densitet egnet til alle former for depilation.

Vilkår for brug

Sugar Pastes Start Epil bruges på to måder: manuel og bandage. For den første type har en tæt og medium konsistens, til den anden anvendelse en blød sammensætning.

For at lette arbejdet med produktet justerede producenten frigivelsen af ​​produktet i patroner. På grund af dette påføres blandingen jævnt og dækker huden tæt. Denne metode er velegnet til hårfjerning af store og glatte overflader.

Fabrikanten anbefaler, at blandingen opvarmes, hvis det er nødvendigt før proceduren. For at gøre dette anbefales det normalt at bruge en mikrobølgeovn, som giver en stabil sluttemperatur og opvarmer hurtigt. Hvis der ikke er mikrobølgeovn til rådighed, kan du bruge det opvarmede vandbad. Nøjagtigheden i dette tilfælde er ikke så høj, men opvarmningen er blød. Dette reducerer risikoen for at blive brændt.

Efter at have forberedt pastaen, bør du forberede huden. For at gøre dette bliver den affedtet ved hjælp af konventionelle kosmetik, cremer eller lotioner. Det anbefales at sprøjte det behandlede område med talkumpulver. Dette forhindrer blandingen i at klæbe til huden og vil forbedre kvaliteten af ​​fjernelse af uønsket hår. I nogle tilfælde kan huden forinddampes og tørres derefter.

Sammensætningen påføres huden i retning mod hårets vækst. Dette forbedrer engagementet. Efter at have udglattet og tampet sukkermassen, fjernes det i retning af hårvækst.

Ekstra fordele

Glukosen og saccharosen i pastaen føder hudcellerne. Men ikke kun denne procedure er nyttig. Sammen med håret fjernes den døde del af epidermis også. Således er depilationen suppleret med afskalning.

Da folk har brug for en anden mængde stof til at rengøre kroppen af ​​uønsket hår, tilbyder producenten flere typer emballage:

Indpakning i patroner er produceret i vægt 100 g. Dette er meget praktisk, fordi du for første gang ikke behøver købe en stor mængde stof. Og hvis det af en eller anden grund ikke virker, vil købet ikke påvirke familiebudgettet.

Takket være denne afbalancerede tilgang, dygtigt udvalgte komponenter og brugervenlighed bliver Start Epil sukkerpastaer stadig mere populære blandt kunderne.

Sukker shugaring pasta Start Epil: anmeldelser og instruktioner

Et alternativ til den klassiske metode til hårfjerning på benene og i bikinizonen er shugaring. Særlige midler bruges til det. En af produktproducenterne er Aravia Professional, der producerer sukkerepilationspasta Start Epil.

Produktbeskrivelse

Start Epil - er en professionel pasta, som er designet til shugaring derhjemme. Værktøjet er en tyk karamel sirup, der ligner honning. Tætheden af ​​konsistensen kan variere lidt afhængigt af typen. Fabrikanten har leveret flere Start Epil shugaring pastaer: tæt, medium, blød, alsidig.

Produktet er certificeret, hvilket angiver dets sikkerhed. Velegnet til alle hudtyper, herunder følsomme. Fjerner delvist hår på 2-5 mm. Fås i dåser, vægt er 400 gram. Før brug skal opvarmning i mikrobølgeovn. Ingredienser Start Epil: glucose, fructose, vand.

Værktøjet er egnet til dem, der praktiserer manuel depilering. Blandt kontraindikationerne: Udslæt på depilationsstedet, åbne sår, slid og andre skader, idiosyncrasi. Generelt er pastaen godt tolereret og forårsager ikke allergier.

For at undgå individuel intolerance er det værd at teste. For at gøre dette skal du bruge lidt på håndleddet, og fjern det efter 20 minutter med micellært vand. Hvis der ikke er sket uønskede reaktioner over tid, kan du sikkert bruge produktet.

Fordele Start Epil

Fordelene ved Start Epil omfatter følgende:

 • egnet til følsom hud;
 • fjerner håret hårdt fra 2 mm
 • beskadiger ikke huden
 • gør håret tyndere og svagere;
 • bremser hårvæksten
 • forårsager ikke allergiske reaktioner
 • naturlig sammensætning
 • godt fanger og fjerner hår;
 • praktisk at anvende.

Og så på hvordan man bruger Veet depilation creme til intime områder.

Funktioner i brug

For at gennemføre en kvalitetsprocedure skal du tage højde for egenskaberne ved hver type:

 1. Blødt designet til kolde hænder til kølige værelser. Anvendes ved fjernelse af hår med striber.
 2. Medium - til brug under kølige rumtemperaturer og varme hænder og omvendt med kolde hænder og høj stuetemperatur.
 3. Tæt - anbefales til kvinder med varme hænder, designet til værelser med dårlig aircondition. Det tåler fugt og varme.
 4. Universal - kræver ikke opvarmning. Nok til brug ved stuetemperatur. Optimale arbejdsforhold - 27 grader. Bruges hovedsagelig i salonen af ​​dygtige håndværkere.

For den højeste kvalitet depilation adfærd speciel træning. "Tæt" skal opvarmes i mikrobølgeovnen i 20 sekunder ved høj effekt.

For "Medium" og "Soft" er henholdsvis 15 og 10 minutter tilstrækkelige. Genopvarmning anbefales ikke. Med denne metode kommer fugtigheden ind i banken, hvilket fører til hurtig sugaring.

For at undgå stuck i processen med shugaring med Star Epil pasta, er det vigtigt:

 • at vælge det rigtige middel i overensstemmelse med håndens temperatur, rummets temperatur;
 • udføre stalling strengt parallelt med overfladen, ikke til siden eller opad;
 • arbejdshandsker - vandig film, der er dannet af svedende hænder, smelter værktøjet og bidrager til at klæbe.

Sådan udføres proceduren

Pasta bruges til selvskælvning. Hjertefjernelsesproceduren med sin hjælp sker i en klar rækkefølge:

 1. Forberedelse af huden - affedtning og rensning af aflejringszonen udføres ved hjælp af tonic eller mælk, tørring med et håndklæde. Talc anvendes til at gøre håret bedre blændet.
 2. Inden handsker påbegyndes, skal hænderne behandles med talkumpulver.
 3. Forberedelse betyder - læg en krukke i mikrobølgeovnen og varm op.
 4. Ansøgning på huden - en lille mængde midler anvendt til depilationsstedet mod hårvækst. Brugt ske eller træspatel.
 5. Distribution - lav to passerer gennem kroppen.
 6. Fjernelse - Tryk på huden med en hånd i stedet for sammenbrud, hold skarpt parallelt med overfladen for hårvækst.
 7. Fjernelse af rester - eliminere med serviet og termisk vand.
 8. Afslutning af proceduren - påfør et omhyggeligt middel på huden (regenereringskrem, mælk efter depilering).

OBS! Fabrikanten anbefaler at bruge produkter fra Start Epil serien i hvert trin af proceduren for at opnå maksimal effekt.

Yderligere oplysninger

Opbevaringsforhold - i lukket beholder ved relativ fugtighed

Opbevaringstemperatur - fra 0 til + 25 grader

Producent - Arabia LLC.

Brugeranmeldelser

Sukkerpasta til shugaring Start Epil har samlet mange anmeldelser. Positive kommentarer indikerer god tolerance, det næsten fuldstændige fravær af smerte, effektivitet, behagelig lugt, bekvemmelighed, effektivitet.

Negative kommentarer er meget få. De lægger især vægt på den høje pris og tekniske problemer.

Del din erfaring med denne sukkerpasta i kommentarerne under artiklen.

Varvara Kalacheva, 32, Jekaterinburg: "Efter at jeg blev irriteret for at fjerne hår med en barbermaskine, besluttede jeg at skifte til sukker depilation. Første gang hun gjorde det i kabinen syntes det dyrt. Så besluttede jeg at gøre det selv for at redde.

For proceduren valgte jeg Start Epil shugaring pasta tæt. Anmeldelser af dette produkt var meget gode, så jeg besluttede at tage en chance. Værktøjet selv er meget tilfreds, især dets lugt. Smertefornemmelse var minimal. Det viste sig kun godt efter tredje gang. Selvfølgelig, for denne procedure skal du få din hånd. "

Svetlana Sergeeva, 27 år gammel Chelyabinsk: "Af alle de pastaer, jeg har prøvet, kan jeg lide, at Epil starter mest. Jeg prøvede midt, nu bruger jeg tæt. Den eneste ulempe ved produkter er den højere pris sammenlignet med andre. Men nok i lang tid. Med applikationen er der intet problem, efter proceduren føles huden godt. Jeg bemærker en behagelig lugt og tekstur. Med Start Epil er det behageligt og interessant at udføre depilation, med det får du høj kvalitet shugaring derhjemme. "

Taisia ​​Stukalova, 37 år gammel Voronezh: "For første gang bruger jeg shugaring. Ifølge anmeldelser valgte jeg Start Epil. Anmeldt mange klip på internettet og startede proceduren. Hår fra 4 mm fjerner normalt, bortset fra at i samme område skulle gentages flere gange. Jeg er ikke professionel på dette område, og jeg gør ikke høje udtalelser. Men jeg kunne ikke lide produkterne. Undskyld for pengene brugt, men værktøjet er ikke billigt. "

Karina Voloshina, 34 år gammel, St. Petersburg: "Start Epil - shugaring pasta, der virker. Fjerner selv små hår, forårsager ikke irritation, proceduren er næsten smertefri. Før det brugte hun Gloria, men hun bragte ubehag, selvom hun endda rydde hårdt hår. Men Start Epil er den bedste mulighed for mig. Jeg købte det efter at have læst anmeldelser og absolut ingen beklager. "

Og her er tips om, hvordan man behandler smerter i gastrocnemius muskelen.

konklusion

Paste Start Epil - kvalitetsprodukter til udførelse af shugaring i husforhold. Det vælges i overensstemmelse med håndens individuelle temperatur og rummets temperatur. Hun vandt mange positive anmeldelser, og negative er yderst sjældne.

Start epilpasta shugaring

"Universal" sukkerpasta til home depilation, en del af Start Epil-linjen, ideel til begyndere. Det er moderat tæt og plastik, det kan bruges på enhver del af kroppen og med enhver form for hår. Og vigtigst af alt - det kræver ikke opvarmning.

Start Epil - en værktøjslinje til ikke-professionelle, så du kan udføre shugaring hjemme ved hjælp af "Universal" -pasta, du behøver ikke specielle færdigheder og træning.

"Universal" pasta: hvad er dens funktioner?

 • Hypoallergen og naturlig sammensætning. Pastaen indeholder kun tre ingredienser: glucose, fructose og vand. Det forårsager ikke irritation og bivirkninger, selv egnet til følsom hud.
 • Brugervenlighed. Brug af universalpasta er enkel og bekvem - den har bevist sig under alle arbejdsvilkår, håndterer alle typer hår og hud. Perfekt til begyndere!
 • Professionelt resultat. Pastaen fjerner håret delikat og effektivt og efterlader huden glat og fløjlsagtig. Du får gode resultater som fagfolk, men hjemme!
 • Komfortabel SPA procedure. Shugaring vil ikke kun slippe af med uønsket hår, men også passe på din hud. Start Epil linje før og efter depilation - tager sig af din hud: rensning, fugtgivende og genopretning.

Du vil helt sikkert være tilfreds med det økonomiske forbrug - for at forarbejde en enkelt zone, for eksempel en skaft, skal du bruge en lille pasta pasta, en valnøds størrelse, så en krukke er nok i lang tid.

Secrets of effective depilation

Universal pasta er tyk og viskøs, men samtidig meget elastisk. Den er tilgængelig i krukker og er designet til manuel udstyr - applikation og fjernelse af pasta med hånd.

Universal pasta kan bruges under alle temperaturforhold, det vil sige, uanset temperaturen i rummet og dine hænder, vil den manifestere sig perfekt. Passer perfekt til enhver form for hår fra 2-5 mm lang.

Når du arbejder med denne pasta, er det nødvendigt at tage højde for, at det hurtigt kan varme op i varme hænder, derfor anbefales det at arbejde med handsker (vinyl eller nitril) for at forhindre klæbning.

Trin-for-trin hjemme shugaring algoritme

TRIN 1: REN HUD.

For effektiv depilering skal huden først fremstilles - rengøres af overfladeforurening og sebaceøsekretioner. Til dette formål oprettes en lotion og tonic i Start Epil-linjen, som anvendes før depilation (efter eget valg).

Det tager kun 2-3 klik at håndtere det depilerede område af et tilstrækkeligt stort område. Spred produktet jævnt over huden og fjern det med en papirserviet.

Derefter skal huden forsigtigt skubbes igennem - anvende talkum uden duftstoffer og tilsætningsstoffer i et jævnt lag. Det giver perfekt klæbning af pastaen til overfladen af ​​hud og hår, fjern overskydende fugt, skab ekstra beskyttelse.

Trin 2: Afbrydelse.

"Universal" pasta behøver ikke opvarmes i mikrobølgeovn - den er allerede klar til brug; under drift opvarmes den hurtigt til kropstemperatur.

Tag en lille smule pasta med rene hænder eller en spatel. Påfør det jævnt på det depilerede område mod hårvækst, og fastgør huden på tidspunktet for sammenbruddet. Med en skarp bevægelse af hånden skal du fjerne pastaen langs hårvæksten parallelt med huden.

Om nødvendigt skal du behandle området igen og gå videre til et andet, indtil du fjerner alle hårene. En klump pasta bruges gentagne gange!

Når du arbejder med pastaen, undgå indtrængen af ​​vand - dette kan føre til et fald i dens fasthed og ineffektivitet i proceduren.

Trin 3: Fjern de resterende rester efter afbruddet.

Sprøjt termisk vand på det drivne område og fjern resterende sukker med en uvævet stof. Dette middel renser ikke blot huden perfekt, men hjælper også med at genoprette sin naturlige beskyttelse og mineralbalance.

FASE 4: LAD DIN HUD.

Fugtighedsbevarende mælk og regenererende creme hjælper med at forhindre irritation, rødme, lindre og genoprette huden.

Vælg ethvert middel, anbring en lille mængde på huden og fordel jævnt med lysmassagebevægelser, lad det absorbere fuldt ud.

5 trin: forlængelse af effekten

Effekten af ​​depilation varer op til 4 uger, men denne periode kan øges ved at bruge et særligt plejeprodukt - 2 i 1 lotion. Anvendelsen er kun mulig 24 timer efter depilering. Brug det dagligt i 10-15 dage. Lotionen vil ikke kun forlænge effekten af ​​glat hud, men også hjælpe i kampen mod indgroede hår.

Video instruktion "Shugaring hjemme med Start Epil"

Vil du udføre proceduren for SPA-shugaring derhjemme? Bestil Start Epil produkter til alle stadier af depilation!

Start Epil - Home Shugaring - ARAVIA

Sukkerpastaer til SHUGARING. I Start Epil-linjen er der 4 typer sukkerpasta ("Soft", "Medium", "Universal", "Tæt") i 4 formater (patron, dåser på 200, 400 og 750 gram) til behandling af alle zoner og typer af hår. Start Epil pastaer er helt naturlige, hypoallergeniske produkter, der består af glucose, fructose og vand. De omhyggeligt og med maksimal komfort fjerner uønsket hår og død hud fra huden i op til 20 dage.

ARAVIA

Det er egnet til at tilføje i processen med arbejde for at forøge plasticiteten og forlænge pastaens arbejdskapacitet. Helt naturlig sammensætning giver blid hudpleje. Forbedrer klæbens adhæsion, beskytter og fugter huden.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Anbefales til brug i varme, fugtige og dårligt airconditionerede værelser, samt med meget varme hænder. Mere modstandsdygtig over for fugt og høj temperatur. Sukkerpasta gør ikke ondt.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik, kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Sukker.

ARAVIA

Sukkerpasta "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Det anbefales til brug i et varmt rum såvel som i et meget varmt værelse med kolde hænder eller i et koldt værelse med varme hænder. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller og fjerner delikat.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til bandage og manuelle depilationsteknikker. Anbefales til brug i kølige, velindrettede værelser såvel som i værelser med mellemstore temperaturer. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller, delikat.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik, kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Sukker.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik, kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Sukker.

ARAVIA

Sukkerpasta "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Pastaen er beregnet til blanding. Det anbefales til brug i et varmt rum såvel som i et meget varmt værelse med kolde hænder eller i et koldt værelse med varme hænder. Sukkerpasta gør ikke ondt.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuelle og bandage depilation teknikker. Pasta er beregnet til blanding. Anbefales til brug i kølige, velindrettede værelser såvel som i rum med middel temperatur. Sukkerpasta er ikke.

ARAVIA

Indsætter et sæt: Limesukker til depilering i en patron "Gennemsnit" / START EPIL 100 gr Papirstrimler til udtørring.

ARAVIA

Indsætter et sæt: Limesukker til depilering i blækpatron "Soft" / START EPIL 100gr Papirstrimler til depilation

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Sukkerpasta til shugaring "Universal" kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmes hurtigt til kropstemperatur.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til bandage depilationsteknik. Sukkerpasta af blød konsistens til bandageudstyr af depilation. Det er optimalt til arbejde på store overflader. En speciel patron, der er designet specielt til shugaring, anvender pastaen i et tyndt jævnt lag.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til bandage depilationsteknik. Sukkerpasta af blød konsistens til bandageudstyr af depilation. Det er optimalt til arbejde på store overflader. En speciel patron, der er designet specielt til shugaring, anvender pastaen i et tyndt jævnt lag.

ARAVIA

Termisk vand er beregnet til behandling af huden efter proceduren med sukkerforhaling. Effektivt fjerner rester af sukkerpasta, giver forsigtig pleje og fugtgivende. Berør huden og mætter den med mineraler og vitaminer. Det hjælper med at forbedre hudens naturlige beskyttelsesfunktioner. Metode.

ARAVIA

Tonic er designet til at rense huden før proceduren for depilation, forsigtigt fjerner enhver form for snavs, effektivt forberedelse til proceduren. Aloe vera ekstrakt desinficerer blidt, blødgør huden, forhindrer udseende af irritation. Razmarinolie har antioxidantegenskaber.

ARAVIA

Lotionen er designet til at rense huden før aflejringsproceduren. Affedtes og fjerner omhyggeligt enhver form for forurening, der effektivt forbereder proceduren. Melissa-ekstrakt forhindrer irritation og rødme under proceduren, helbreder og beroliger huden. Sød mandelolie.

ARAVIA

Lotion 2 i 1 er designet til daglig hudpleje for at sikre en langvarig virkning efter depileringsproceduren. Lotionen blødgør og exfolierer intensivt det øvre hornlag, reducerer risikoen for indfødning af håret. Valnødreekstrakt og te-træolie, der trænger ind i håret.

ARAVIA

Talc er designet til at forbedre effektiviteten af ​​proceduren for sukker eller voksaflejring. Blødgør huden, absorberer overskydende fugt. Forbedrer sammensætningens adhæsion (sukker eller voks) til håret. Den talrige og silkeagtige struktur af talkum tilstopper ikke folliklerne og porerne. Opretter en beskyttende belægning.

ARAVIA

Regenerering creme er designet til endelig hudpleje efter depilation procedure. Den rige tekstur af cremen giver intensiv ernæring og genopretning af huden. Cremen fugtiger, blødgør og genopfrisker huden. Lettet nemt irritation og rødme. Alfa bisabolol.

ARAVIA

Fuktgivende mælk er beregnet til endelig hudpleje efter depileringsproceduren. Let tekstur giver dig mulighed for hurtigt at absorbere, beroliger og fugter huden. Afhjælper irritation og rødme. Extraktet af hvid lotus forbedrer mikrocirkulationen og huden regenerering, har en lysning.

ARAVIA

Den beroligende olie er beregnet til behandling af huden efter voksning, fjerner hurtigt voksrester fra huden, renser effektivt porerne. Azulene har en aktiv helbredende og beroligende virkning, lindrer rødmen og irritationen af ​​huden. Eucalyptus, der besidder antiseptiske egenskaber.

ARAVIA

Køleolie er beregnet til behandling af huden efter voksning, fjerner hurtigt voksrester fra huden, renser effektivt porerne. Mint ekstrakt lindrer irritation og rødme, beroliger og opfrisker huden, har en køleeffekt. Takket være de aktive ingredienser bliver produktet hurtigere.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Anbefales til brug i kølige, velindrettede værelser såvel som i værelser med mellemstore temperaturer. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller, og fjerner håret 2-5 mm.

ARAVIA

Sukkerpasta "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Det anbefales til brug i et varmt rum såvel som i et meget varmt værelse med kolde hænder eller i et koldt værelse med varme hænder. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller, forsigtigt fjerner håret 2-5.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Anbefales til brug i varme, fugtige og dårligt airconditionerede værelser, samt med meget varme hænder. Mere modstandsdygtige mod fugt og høj temperatur. Sukkerpasta skader ikke de levende.

selskab
hjælpe
produkter
Sociale netværk:
Abonner på nyhedsbreve:

nyheder, tilbud, specialtilbud

"Cosmetics Gallery" © netværk af skønhedssaloner og professionelle kosmetikbutikker, vi har arbejdet siden 2007

Moskva, m. Kina By, Lubyansky passage, hus 25

Paste Start Epil til shugaring: universal sukker til depilation, tæt og medium, anmeldelser

Indsendt af: admin i Kosmetik 09/04/2018 0 14 Udsigter

Indsæt Start Epil til shugaring

Velplejede glatte kvindelige hud siden oldtiden betragtes som benchmark for tiltrækningskraft. Indsæt «Start Epil» til shugaring hjælper moderne skønheder til nemt at slippe af med uønskede hår og få Cleopatras tillid.

Egenskaber og fordele

Shugaring er en metode til hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta. Moderne producenter tilbyder os kompositioner, der er klar til brug. Et sådant selskab er Aravia.

"Start Epil" er en produktlinje af mærket, herunder muligheder for fjernelse af forskellige zoner. Midler er nemme at bruge, egnet til professionelle procedurer i kabinen og til selvstændig brug.

Fordelene ved mærkevarer er indlysende.

 • Naturlig sammensætning. Selskabets pastaer omfatter kun uskadelige naturlige ingredienser. Det er vand, fructose og saccharose. Nogle typer af pastaer indeholder også vitaminer og mineraler, der passer til huden under proceduren.
 • Sikkerhed. Produkterne forårsager ikke allergiske reaktioner (i mangel af individuel fructoseintolerance) og irritation, der er velegnet til følsom hud.
 • Høj kvalitet. "Start Epil" produkter er certificeret og underkastes streng kontrol på alle produktionsstadier.
 • Resultat. Pastiner giver fremragende vedhæftning, omslutter hvert hår og fjerner det sammen med roden. Huden forbliver helt glat og delikat. Med hver procedure bliver hårene tyndere og lettere. Deres vækst sænkes lidt, så du kan øge tiden mellem behandlingerne.
 • Behagelig aroma Naturlige ingredienser forårsager den tilsvarende lugt af lækker karamel. Dette gør epileringsprocessen så behagelig og behagelig som muligt.

Holdets holdbarhed - 3 år. Efter åbning kan pakken bruges i 6 måneder.

Ud over pastaer til hårfjerning tilbyder virksomheden relaterede produkter. Disse er præ- og post-epileringsmidler. De giver dig mulighed for at give fuldstændig hudpleje, fugt og genoprette det.

Samlingen af ​​mærkepastaer omfatter 4 typer produkter. De adskiller sig i de konsistenser og betingelser, der er nødvendige for deres anvendelse. Professionelle kan købe hele sættet, herunder muligheder for enhver lejlighed. Og piger, der kun bruger produkter til sig selv hjemme, kan vælge 1 eller 2 optimale muligheder. Valget afhænger af de dele af kroppen, hvor hår er fjernet, rumtemperaturen og en række andre faktorer. Overvej hvert produkt mere detaljeret.

Denne type pasta har en lav densitetstekstur. Det er kun beregnet til fjernelse af dunhår. Normalt udfører de hårfjerning på ansigt og hænder.

På samme tid i rummet skal være cool. Selv varme hænder kan påvirke konsistensen, der spredes, når den opvarmes. Og dette kan igen være et problem ved indfangning af hår.

Blød pasta er repræsenteret af tre forskellige pakker af forskellig vægt. Størrelse 500 og 600 gram - til manuel udstyr (når pastaen påføres og fjernes fra kroppen ved hjælp af håndbevægelsen). Sheet pakning er designet til bandage hårfjerning.

Den anden mulighed er mere praktisk i dette tilfælde. Det består i at anvende sammensætningen med en patron og fjerne den med specielle strimler. Dette giver dig mulighed for mere jævnt at fordele pastaens ret flydende tekstur på overfladen og udføre proceduren så effektivt som muligt.

Før du begynder, skal du sørge for at forberede huden. Tag et bad og tør din krop med et håndklæde. Tør de områder, der skal behandles, med et desinfektionsmiddel. Derefter drys huden med talkumpulver. Dette vil fjerne mulig sved i processen.

Efter påføring af sammensætningen skal du binde strimlen til pastaen. Glat det med din hånd og skarpt rive af. Bevægelsen skal rettes langs hårets vækst.

Efter at have fjernet al unødvendig vegetation skal du behandle overfladen af ​​kroppen igen med en tonic eller regenererende creme. Du kan også bruge en speciel lotion, der nedsætter væksten af ​​nye hår.

Start Epil Sugar Paste. Start Epil - universal sukkerpasta til afsmøring

Udnævnelse: Til alle typer hår og hud.

Depilation zoner: ben, lår, arme.

Produktets arbejdstemperatur: 27 ° С

Depilationsteknik: manuel.

Ingredienser: glucose, fructose, vand.

Sukkerpasta til shugaring "Universal" kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller, og fjerner håret 2-5 mm. Hår bliver tyndere og svækket. Diameteren er reduceret med 50%. Efterfølgende depileringsprocedurer bliver mindre smertefulde og vil kræve mindre og mindre.

Anvendelsesmåde: affedt huden med Lotion eller Tonic. For at forbedre grebet med hår, anvend Talc. At udføre proceduren for depilation. Fjern restpasta med termisk vand. Udfør proceduren med hudplejeprodukter: beroligende mælk eller regenererende creme.

Aktive ingredienser

Anvendelsesmetoder

At affedt huden med Lotion eller Tonic. For at forbedre grebet med hår, anvend Talc. At udføre proceduren for depilation. Fjern restpasta med termisk vand. Udfør proceduren med hudplejeprodukter: beroligende mælk eller regenererende creme.

Da sukker ikke er let at lave mad, anbefaler mange kvinder at bruge et færdigt værktøj: du behøver ikke bruge flere timer til at forberede det, og det har allerede den tæthed, der er nødvendig for epilering. Den mest populære er Start Epil, som ifølge producenten kun omfatter naturlige produkter: fructose, saccharose, vand.

Pasta til sukkeraffald Start Epil er fremstillet af det russiske selskab Arabien, som producerer kosmetik til både professionel og hjemlig depilering. Ifølge producenten omfatter alle virksomhedens produkter kun naturlige stoffer, for at effektiviteten af ​​aktionen er, tilsættes aminosyrer og vitaminer. Termopbevaring betyder tre år efter åbning - seks måneder.

Shugaring Paste Start Epil er certificeret og overholder internationale standarder. Tilbagemelding fra kvinder om deres indtryk efter ansøgningen bekræfter denne erklæring: alle bemærker, at det lugter kun af karamel, har den tilsvarende farve, nogle endog smagte.

Produkter designet til skønhedssaloner kaldes Aravia Professional, og i tillæg til en shugaringpasta indeholder serien også produkter til kropspleje før og efter depilering. Hjemmeserien hedder Start Epil, som i øjeblikket indeholder ti typer af pastaer af fire konsistenser: blødt, medium, tæt og universelt.

Hvilken slags Start Epil karamel at bruge i hvert enkelt tilfælde afhænger stort set af det værelse, hvor epilationen udføres, hænderne på den person, der anvender midlerne, hvilken del af kroppen håret er fjernet og endog vejrforholdene. F.eks. I varmt vejr bløder en blød pasta for hurtigt i en almindelig lejlighed, der er ikke noget formål at bruge det uden et klimaanlæg.

Blød karamel

Soft Start Epil pasta er velegnet til brug i kølige lokaler, såvel som hvis den person, der anvender den på huden, har kolde hænder. Brugt til at fjerne vellus hår fra ansigtet, hænder, hårdt hår fjerner ikke (til anmeldelser kan du ikke engang prøve). Hvis det er for varmt, eller hvis hænderne er varme, spredes pastaen og kan ikke fange hårene.

Epil Start serien tilbyder tre typer blød pasta til shugaring. To af dem til manuel udstyr (masseforskel: 600 g i en kasse, 500 g i den anden), en til bandage, når produktet påføres kroppen med en speciel patron, fjernes med stofstrimler (vægt hundrede gram).

Før du anvender Paste Epil pasta på huden, skal kroppen være forberedt. Tag et brusebad, tør huden med et håndklæde, og tør området med hår, gnid med lotion eller tonic og drys derefter med talkumpulver. Nogle kvinder bruger deres kosmetik, andre køber hudplejeprodukter, der er udviklet af samme firma før og efter epilering.

Da den bløde Start Epil pasta har en ret flydende konsistens, rådgiver mange kvinder med en bandage teknik: Fastgør båndet til den pasta, der sidder fast i huden, glat hånden og skarpt rive langs huden langs hårvæksten. Når huden er fuldt behandlet, er det nødvendigt at berolige en fugtighedsgivende og nærende creme og derefter anvende lotion til huden for at bremse hårvækst.

Medium pasta

Den gennemsnitlige Start Epilpasta anses for universel og er velegnet til brug i værelser med en gennemsnitstemperatur, samt hvis en person, der anvender karamel, har varme hænder. Som i tilfælde af blød pasta tilbyder virksomheden tre værktøjer, to til manuel udstyr og en til bandage.

Ifølge anmeldelser er det uønsket at anvende mellempasta til shugaring, hvis temperaturen i rummet er for varm: det blør, især hvis de hænder, der forårsager det, er varme.

En af fordelene ved Epil Start Start Paste er, at den i modsætning til hjemmelavet karamel ikke behøver at blive knæet, og det kræver ikke yderligere opvarmning. Produkt anmeldelser er tvetydige: kvaliteten af ​​depilation afhænger af tykkelsen og strukturen af ​​håret. Desuden kan du ikke bruge det samme stykke i lang tid, hvis du depilere et stort område, for eksempel et ben, fordi stakning sker meget hurtigt. Derfor er det ikke egnet til ben, især hvis håret vokser hårdt.

Alle var enige om, at Medium Start Epil pasta ikke klare hårdt hår. Derfor er det ofte nødvendigt at gentage proceduren på et område, mens det anbefales at bruge en pasta til bandagemetoden, anvende produktet med en patron og fjerne strimlerne. Det anbefales også at bruge en bandage teknik til en bikini zone (hvor vellykket en epilering vil være i dette område afhænger stort set af typen af ​​hår).

Tykk karamel

Start Epils tætte konsistenspasta bruges til at fjerne hårdt hår, så det er velegnet til epilering af ben, underarm og bikini områder, da det griber håret godt på steder, der er vanskelige at tørre. Det er godt at anvende i varme, våde rum og varme hænder. du har brug for små stykker til at holde højst femten sekunder, ellers vil det være smertefuldt at rive håret ud.

Start Epilus tilbyder en tæt pasta i to pakker (600 og 400 g) til manuel metode. Karamel er så tæt, at man skal bruge en krukke eller en sked for at tage et stykke fra en krukke. Før brug skal du varme op, som du kan lægge i mikrobølgeovnen lige i krukken, og du må ikke glemme at fjerne folien, hvis pakken endnu ikke er blevet brugt. Derefter knædes i hænderne og påføres i henhold til instruktionerne, og ikke glemmer at forberede huden til proceduren.

Blandt fordelene ved tæt Epil Start Start lægger kvinder vægt på, at det klæder hår af enhver type, uanset deres tykkelse og stivhed, og når man bruger talkum under shugaring (en forudsætning for en kvalitetsprocedure) holder sig ikke fast i huden. Et andet plus er, at forbruget i forhold til blød og medium konsistenspasta er lavt, hvilket er vigtigt i betragtning af den relativt høje pris for produktet.

Universalt middel


Universal Start Epil Paste er tilgængelig i to pakker og er beregnet til manuel udstyr. Karamelens egenart er, at før det påføres huden, er det ikke nødvendigt at opvarme op til trediveog grader: det er blødt, plastisk, det opvarmer hurtigt fra kropstemperaturen.

Kvinders holdning til universalpasta er tvetydig. Ifølge en gennemgang bliver det meget hurtigt under applikationen, det er ubelejligt at fjerne fra huden, fordi det strækker sig for meget, hvilket forårsager et højt forbrug, ifølge andre er blandingen ret tæt, og der er et langt nok stykke karamel.

Gør det selv

En af ulemperne ved Start Epil sukkerpasta er prisen, det er især dyrt for begyndere, for at finde den bedste blanding er det tilrådeligt at købe hver type emballage.

Den gennemsnitlige pris er:

 • 100 g (til bandage metode) - 150 rubler;
 • 400 g (manuel udstyr) - 700 rubler;
 • 600 g (manuel udstyr) - 1350 rubler.


Mange kvinder mener, at selvom Start Epil pasta ikke er dårlig at bruge, men for et produkt, der kun indeholder vand, fructose og saccharose, er prisen for høj. Derfor rådgiver de begyndere, efter at de har lært, at lære at lave mad selv.

Samtidig bør man være forberedt på det faktum, at fra den første og endnu anden gang karamel er usandsynlig at træne, sandsynligvis vil det være enten for tykt eller for klæbrigt.

Fortvivlelse og kaste ud den resulterende masse er ikke værd: nogle kvinder hævder, at hvis du blander mange forskellige sammenhænger med hinanden, sætter på mindst en ild (du kan endda fordøje) og blander godt, vil du være i stand til at lave madpastaen med den nødvendige tæthed.

I vores online butik kan du købe materialer til neglelængdeforretninger engros og detailhandel

Fremragende materialer til negle til en attraktiv pris. Hvad mere kan sømesteren drømme om?

Vores virksomhed er en officiel partner af mere end 50 produktionsvirksomheder: Nogtika, Kodi, Klio, Tartisso, Vogue Nails, Runail, Jessnail, Iris "k Professional, EMI, Patrisa Nail, Ayuna, Metzger, Euromedservice, ProLins, YRE, Kalyon, Severina, formel Profi. vi har arbejdet siden september 2008, og i den tid formået at vinde tillid hos mere end 50 000 kunder, hvoraf de fleste er blevet permanent. vi værdsætter langsigtede relationer og gør vores bedste for vores værdsatte kunder, vi aldrig tvivlet kvaliteten af ​​vores materiale til byggeindustrien Produktprogrammet omfatter mere end 8000 varer.

Webshopssiden tilbyder et omfattende udvalg af moderne materialer af høj kvalitet til negle og design. Se i vores kataloger: her og 1000 slags forskellige geler, gelpulver, akrylpulver, 3d geler, tip, filer. Derudover kan du købe på vores hjemmeside kvalitetsmaterialer til eyelash extensions, negle design materialer til pigmenter, vtirki, kamifubuki, maling og lak, rhinestones, glitter, stencils.

I vores online butiksmateriale til søm kan du finde de bedste akrylmaterialer til negle service til de bedste priser. Hver mester har sin egen teknologi, som han plejede at arbejde på. Og det er ligegyldigt, om det er akryl eller gel. Det vigtigste er anderledes - at disse materialer er sikre for kunder, høj kvalitet og pålidelig. Og vi vil helt sikkert tage sig af dette. Vores firma har solgt negle materialer i 9 år. Vi er stolte over at have fået tillid fra flere tusinde kunder, og hvem ved, måske bliver du en af ​​dem!

Det russiske selskab Arabien tilbyder højkvalitets kosmetik til Start Epil shugaring-proceduren. Denne serie indeholder værktøjer til forberedelse og gennemførelse af processen samt produkter til pleje efter proceduren.

Start Epil

En vigtig forudsætning for procedurens succes er den grundige forberedelse af depileringszonen. Til dette formål foreslås lotioner eller tonics til dette formål. Start epil lotion indeholder citron balsam ekstrakt og mandel olie. Melissa forhindrer irritation og forekomsten af ​​inflammatoriske processer. Almond olie blødgør perfekt.

Tonic med rosmarinolie og aloe-ekstrakt har omtrent samme virkning. Den er karakteriseret ved fremragende desinfektionsegenskaber, omfatter en gruppe antioxidanter og bidrager til aktiveringen af ​​regenereringsprocessen. Betydder affedtning, tone og rens huden, appliceres på området under depilation ved hjælp af en bomuldsstynge og gnides med bløde berøringer.

For bedre klæbning af hår med sukkerpasta anbefales anvendelse af specielt talkumpulver. Det indeholder ikke skadelige kemiske tilsætningsstoffer og dufte, lukker ikke porer og øger procedurens effektivitet. Talc påføres før depilation med et tyndt ensartet lag.

Paste start epil er præsenteret i flere former og bruges til proceduren shugaring. Midlerne varierer i densitetskonsistens og driftstemperaturparametre. Universal sukkerpasta egnet til affilering af zoner, der anvendes ved stuetemperatur, har en stor plasticitet og blød tekstur.

Tæt pasta bruges til bikini og underarms, der er karakteriseret ved høj luftfugtighed og temperatur. Arbejdstemperatur er 37 ºі. Værktøjet er praktisk at bruge, spredes ikke og holder sin form godt. Med hver efterfølgende procedure bliver hårene tyndere og taber deres vitalitet. Perioden mellem depilering stiger også konstant.

start epil pasta

fjerner ikke kun rene hår, men har også en afskalningseffekt. Det fjerner det øverste cornified lag af epidermis og accelererer regenereringsprocessen. I dette tilfælde er huden ikke skadet, processen foregår mest forsigtigt og smertefrit. For at rense området af depilation fra rester af pastaen, kan du bruge termisk vand med kamille ekstrakt.

Efter shugaring proceduren anbefales det at bruge næringsstoffer og fugtighedscreme for at genoprette huden. Sådanne produkter er præsenteret i form af mælk med silke proteiner og ekstrakt af lotus, beroligende eukalyptusolie og azulen, køleolie med mynte og vitamin E. De lindre irritation, gør huden smidig og fløjlsagtig.

Lotion 2 i 1 har to handlinger på én gang, forhindrer indvækst og bremser hårvækst. Det indeholder ekstrakter af te træ og valnød, papain og glycerin. Værktøjet virker på hårsækkenet, hvilket gør det svagt og livløst. Brug af det efter hver procedure, kan du øge perioden mellem depilation betydeligt.

Produkter start epil hjælper hurtigt og smertefrit at slippe af med hår i alle områder. Højkvalitetsprodukter tolereres godt af huden, forårsager ikke irritation og betændelse. Naturlige ingredienser trænger ind i det dybe lag af huden og genopretter det indefra.

For at hårene skal fjernes i kun et hul, skal du vælge den rigtige shugaring struktur. Det er trods alt hemmeligheden hos professionelle mestere. Til sådan "korrekt" kan tilskrives ganske populær pasta Start Epil.

Sortimentet af shugaring er standard, men ikke skarpt. Hver pige kan ganske vist vælge den ønskede konsistens. Til stede: Bløde, normale og tætte strukturer. Hver type er egnet til professionel, salon og til hjemmebrug.

Det fjerner helt hår fra det hårdeste og tykkeste, til den tyndeste og svageste. Start Epil Sugar Paste er lavet af 100% naturlige ingredienser: vand, fructose og glucose. Denne sammensætning gør det muligt at opnå ikke kun det maksimale resultat, men også at have en omsorgsvirkning, der fungerer som et middel til skrælning.

Naturlige ingredienser bidrager til en gunstig virkning på huden, og fraværet af dufte og kemiske produkter antyder, at shugaring ikke vil forårsage allergiske reaktioner selv på den mest følsomme hud.

Sådan bruges sukkerpasta Start epil

I brug er shugaring ret simpelt. Brugeren vælger selv den nødvendige struktur. I princippet er pastaen allerede i færdig tilstand, men til tider, hvis det er mere bekvemt, kan det opvarmes både i et vandbad og i en mikrobølgeovn.

Pasta er meget let påført. Normal og tæt shugaring fordeles over kroppen ved hjælp af hænder, efter at have rullet massen ind i en bold og fjernes med skarpe riller, også med hænderne.

Det bløde udseende lægges i pallen og fjernes i papirstrimler.

Husk, at den korrekte procedure til fjernelse af vegetation med sukkerpasta indebærer at anvende en masse mod hårvækst og dens fjernelse ved vækst!

Sukkerpasta Start Epil Anmeldelser

Shugaring kombinerer den perfekte balance mellem pris og kvalitet. Den gennemsnitlige pris afhænger af mængden af ​​banker, varierer fra 300 til 1 000 rubler. Overhovedet ikke overrasket over, at Start Epil har en stor mængde positiv feedback. Af den måde anbefales dette særlige mærke af masters som en "hjemmelavet" epilering.

Venus - Shoking Blue

I hvilken alder kan du begynde at barbere et overskæg?