Start Epil - anmeldelser om kosmetik

Efter shugaring skal huden repareres og berolige irritation, da skind for hud er stress. Derfor, efter shugaring, bruger jeg altid denne creme og hjælper huden med at genoprette.

Cremen pakkes i en plastikflaske med en dispenser, hvilket gør det muligt at dosere produktet. Creme er som en ret tyk creme af hvid farve. De er meget let fordelt på huden og absorberes straks, hvorefter de ikke efterlader ubehagelige fornemmelser på huden.

Cream perfekt nærer og fugter huden, de kan også bruges hver dag i stedet for body lotion, da de helt lindrer tørhed og tager sig af huden. Forbruget er meget økonomisk, et klik på dispenseren er nok til hele benet. Efter påføring af cremen bliver huden fløjlsagtig og øm, og irritationen går væk meget hurtigt. I denne creme er shea smør, alpha-bisabolol, vitamin A, vitamin E, vitamin C, som er meget godt for huden.

Jeg køber denne lotion for anden gang, fordi takket være ham lykkedes det mig stadig at klare mit evige problem med udseende af indgroede hår efter depilation.

Lotionen er ret simpel plastflaske med dispenser-spray. Dens lugt er sødlig, dens tekstur ligner vand med en let brunfarve.

det er meget nemt at bruge: du skal bare sprøjte det på huden og tørre det med en serviet. Lotionen efter ham efterlader ikke ubehagelige fornemmelser på huden, som det kan bruges til, før han forlader huset, det vil ikke efterlade nogen mærker på tøjet.

Jeg bruger det i 14 dage efter depilation og takket være ham har jeg helt glemt problemet med indgroet hår.

Virksomheden Start Epil gjorde midlerne ikke kun til rensning af huden før depilation, men også til rensning af huden fra restene af pastaen efter shugaring. Til disse formål bruger Start Epil termisk vand. Vandmængden 160 ml.

Fordelene ved en sådan pastaudtagning fra huden er ikke kun, at vi ender med fugtet hud, fjerner irritation, men også at shugaring ikke anbefales i vådrum, hvilket betyder at vi enten løber fra værelse til badeværelse, hvilket at vaske af pastaen eller vask det af med det varme vand. Personligt vælger jeg den anden mulighed.

Det er meget nemt at bruge termisk vand: Du skal bare sprøjte det på huden og derefter fjerne pastaen med en serviet. Som følge heraf får vi en ren, fugtig hud uden irritation.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nej 0

Jeg besluttede at skrive en anmeldelse på en meget nyttig og vigtig for shugaring produkt - lotion før depilation fra Start Epil. Af en eller anden grund skrev jeg ikke en anmeldelse på det, selv om scenen med at rense huden i en shugaring er meget vigtig og bør ikke gå glip af, hvis du vil opnå et personligt resultat fra proceduren. Før proceduren er det vigtigt at affedt og rense huden fra forskellige strålinger, vil denne særlige lotion hjælpe med at klare dette, og citronmelisse hjælper med til at forhindre udseende af irritation og rødme på huden. Almondolie vil gøre huden blød og toner den. Lotionen påføres på huden i første fase af shugaring, så gnides det med et serviet på huden.

Jeg fik det samme til den tætte pasta, jeg har allerede testet det og vil gerne dele min mening med dig. Tæt pasta for mig viste sig at være mere praktisk, fordi jeg ikke skulle købe handsker - det er absolut ikke Lipnet i mine hænder, der viste sig at være meget bekvemt for mig, men jeg vil stadig købe mellempastaen (jeg er næsten ligesom en professionel bruger flere typer pastaer på en gang). Så jeg brugte en stram bikini, på mine ben fortsatte jeg med at bruge mellempasta. Fra den gode nyhed, sælges pastaen i mængden 400 gram, et hundrede gram mere end den tidligere version, og hvis de anvendes korrekt, vil disse hundrede gram vare længe.

hukommelsen er stadig af personlig kvalitet, det holder sig ikke fast, fjerner håret perfekt, bryder ikke af det, men trækker det helt ud. bare i tilfælde af at jeg i løbet af proceduren holdt bondage (hvis jeg sidder fast og skal fjerne den ved hjælp af bongezh), men jeg har aldrig haft slaveri. Så pastaen er jeg hundrede procent tilfreds.

Endelig blev jeg nødt til at købe denne patron til shugaring. Til prøvelse bestilte kun to stykker, og en af ​​dem har allerede formået at prøve. Patronen er bare perfekt til begyndere i shugaring, der finder det svært at mestre den manuelle teknik, såvel som for dem, der elsker bondage-teknikken i shugaring.

i brugen af ​​patronen er meget enkel: det er nødvendigt at opvarme det i mikrobølgeovn, og derefter sætte sukkermasse tromlen på et lille område af huden mod hårvækst (efter huden bør ordentligt forberedt), derefter udøve bondage, presse det og forpurre hårenes vækst, trækker samtidig den anden hud med hånden.

Hvis du endnu ikke har mestret den manuelle teknikker til shugaring, kan denne metode også bruges, når der ikke er tid nok til at udføre shugaring med manuelle teknikker.

I dag vil jeg fortælle dig om sukkerpasta til shugaring Start Epil. Pastaen jeg købte på råd fra en ven, der er lang tid Shugaring, hun forklarede, at sukker pasta, vigtigst af alt, det er den rigtige og naturlige sammensætning, her Start Epil solid fem-plus, som en del af denne pasta kun tre ingredienser: glukose, fructose og vand på grund af denne enkle sammensætning af pastaen er absolut hypoallergen, da der ikke er nogen urenheder og farvestoffer i den. Pastaen er ravfarvet, den har en tæt konsistens, da mit hår er hårdt og mine hænder er varme, for mig er denne pasta bare perfekt.

rigtige spørgsmål behov for at knibe off et lille stykke af pasta (hvis påkrævet, det er det tidligere nødvendigt med en mindre varme op i mikrobølgeovn), er det nødvendigt at anvende pastaen på huden og fingre, som om Stræk huden mod hårvækst, med meget af sin beholdning (på billedet) så er du nødt til at stramme huden og trække skarpt på pastaen på hårets vækst.

på pastaen bør forblive hår. For at depilationen skal være effektiv anbefaler jeg dig at dyrke hår mindst 5 millimeter lang, så pastaen vil have noget at fange, selvom shugaring er mulig med en kortere hårlængde. I tilfælde af klæbende pasta på huden er der to muligheder for at løse problemet: vask den faste pasta med termisk vand eller fjern det med en bondage (personligt bruger jeg altid bondage). Efter depilation med sukker vil irritation enten slet ikke eksistere, eller det forsvinder inden for en halv time. Resterne af pastaen efter proceduren, skal du skylle med termisk vand, der ikke kun fjerner pastaen, men også lindre huden yderligere efter proceduren.

Det er på en eller anden måde uretfærdigt, at der kun er en anmeldelse af et så vigtigt og nødvendigt produkt til shugaring på svampen. Jeg besluttede at rette op på denne uretfærdighed. Talc i shugaring bruges til at fjerne overskydende fugt fra huden under shugaring. Mange piger bruger almindeligt pulver til dette, men talkumspulver begynder epilere mere fintmalet og indeholder ikke additiver, i modsætning til pulver, hvilket gør det hypoallergent. Så de pulver stikker til pastaen, hvilket forringer dets arbejdsegenskaber og pastaen begynder at holde fast på huden. Med talkumpulver starter epil sukkerpasta bevarer sine arbejdsegenskaber længere, så du bør ikke eksperimentere med billige analoger, men du bør straks købe professionel og tilpasset procedurværktøjerne.

Efter rensning af huden med rester af sukkerpasta med termisk vand, er det nødvendigt at afslutte proceduren med yderligere næring og hudreparation. Til dette stadium valgte jeg creme med alpha-bisabolol og vitaminkompleks, da det er alpha-bisabolol, der har antioxidantegenskaber og en helbredende virkning. Et vitaminkompleks fremmer celleregenerering. En flaske creme er udstyret med en meget bekvem dispenser, en presning er nok til begge ben. Værktøjet forbruges meget sparsomt og hurtigt absorberes i huden uden at efterlade en ubehagelig film på den. Jeg bruger også creme efter et brusebad for at fodre huden og gøre det blødere.

Ikke mindre yndlings betyder i sammenligning med lotion efter depilation to i én samt termisk vand fra samme serie til Home Shigaring Start Epil er uundværlig for mig.

Ved hjælp af dette termiske vand fjerner jeg den resterende shugaring pasta fra huden. Jeg ved, at mange piger gør det med almindeligt vand fra vandet, men jeg tror, ​​at huden efter skygge allerede er under stress, og dens beskyttende funktioner reduceres og at fjerne pastaen fra huden med rent vand kan fremkalde yderligere irritation på huden. negative anmeldelser om shugaring er skrevet af denne grund). Termisk vand er meget smertefuldt for huden (jeg tror, ​​at dette ikke er en hemmelighed), det fugter meget godt, nærer huden, bidrager også til hurtig healing og beroliger irritation. Termisk vand forbedrer også beskyttelsesfunktionerne i huden, hvilket er meget vigtigt efter shugaring. Ligesom jeg skrev ovenfor, er det meget nemt og hurtigt at håndtere resterne af pasta. Termisk vand Start Epil har en let, behagelig og diskret lugt, hvilket er meget glædeligt. Det absorberes hurtigt i huden, hvilket giver en følelse af næret og hydreret hud. Jeg mener, at dette middel skal bære med dig, ikke kun for shugaring, men også for andre former for depilation (hvilken te er den sædvanlige barbering) for at lindre irritation og fugt huden.

Jeg ved, at mange piger har et sådant problem som indgroede hår efter depilation, og derfor besluttede jeg at starte mine anmeldelser med dette produkt. indgroet hår problem havde jeg i lang tid, indgroede hår kunne voks, og fra barbering, og fra electrodepilator, så når de køber midler shugaring Jeg betalte en masse opmærksomhed, især med henblik på udvælgelse af anti-indgroede hår. Og jeg stoppede mit valg præcist på dette værktøj, da sælgeren sagde, at det var ham, der havde mange gode anmeldelser, og hun bruger selv dette værktøj. (For øvrig har Epil Start Paste også inspireret mig til hende). Jeg ved, at der på internettet er mange tips om, hvordan man undgår indgroet hår, men disse tips hjalp mig ikke, så jeg var nødt til at købe et middel til indgroet hår med valnødolie.

Efter at have købt dette produkt har jeg helt sikkert glemt de indgroede hår, da det virkelig virker, og hvis det i begyndelsen har reduceret antallet af indgroede hår ganske meget, så nu har jeg slet ikke indgroede hår. Lotionen exfolierer hudens keratinøse celler, så hårene ophører med at vokse under huden. Og valnødolie, som er en del af dette værktøj, hjælper med at bremse hårets vækst på huden. Denne lotion bør påføres på ren og tør hud næste dag efter depilering og skal bruges i 10-15 dage. For at bruge det skal du bare sprøjte på huden og jævnt fordele. Lotion absorberes meget hurtigt, hvilket efterlader en let, næppe mærkbar behagelig lugt på huden. Lotion er meget god, så jeg ikke længere må lide på jagt efter de nødvendige midler efter depilation.

Jeg begyndte at bruge mælk efter depilation af Start Epil, selv før jeg begyndte at shugaring mig selv. Denne mælk blev anbefalet til mig af en pige, som jeg gik til til depilation.

Efter depilation behandlede hun naturligvis min hud som den skulle være med en termisk scoop, og derefter med mælk. Men da min hud er tilbøjelig til forskellige former for irritationer, fortsatte brændingen og rødheden også hjemme.

Denne mælk kostede dem mindre end 250 rubler i kabinen, så jeg tænkte ikke på købet i lang tid. Volumenet på 160 ml syntes mig ikke stort, men bekostningen var lille. Derudover hjælper mælken meget hurtigt til 1-2 applikationer. Undtagen efter depilation bruger jeg det ikke, så det viser sig, at en flaske er nok i mere end seks måneder.

Nu laver jeg depilation med sukkerpasta mig selv og i hvert fald vælger jeg det velkendte mærke Start Epil og Aravia.

om kosmetik Start Epil 22. december 2014

Jeg har været bekendt med Start Epil kosmetik i flere måneder. I løbet af denne tid har jeg ikke været skuffet på nogen måde, så jeg besluttede at skrive til dig om dem.

I øjeblikket, fra Start Epil har jeg en mælk med duften af ​​en lotus og termisk vand. Tidligere brugt sukkerpasta af to typer og talkum.

Start Epil er en serie af shugaringprodukter designet til hjemmebrug. At købe disse værktøjer behøver ikke at gennemgå uddannelse og har evner til at arbejde med professionelle materialer. Samtidig var jeg overbevist af min egen erfaring, at kvaliteten af ​​Start Epil ikke er værre end i den professionelle serie fra Arabien.

Kort om mine midler:

Mælk har en fantastisk delikat duft af lotus. Det beroliger huden hurtigt efter depilation, lindrer smerter og får huden til at vende tilbage til sit normale udseende.

Termisk vand. Det renser huden perfekt efter shugaring, beroliger og fugter. Dette værktøj er især vigtigt for dem, der har følsom hud eller modbydeligt vandhaner.

At fjerne uønsket hår er meget vigtigt at vælge den rigtige pasta, der passer til dig. På Start Epil, da det stadig er en serie til hjemmebrug, er der 4 typer pasta (i den professionelle serie er valget meget større og meget vanskeligere). Når du vælger tætheden af ​​pastaen, er det bedst at konsultere en professionel for at hjælpe dig med at vælge den ønskede tæthed korrekt, fordi resultatet af proceduren afhænger af det. Der er følgende typer pastaer i Start Epilus: universelle, bløde, mellemstore og tætte pastaer. Jeg valgte en pasta med medium densitet (selvom det stadig er, er det nok bedre at købe mellemstore og tætte pastaer på samme tid).

Emil Start Starts emballage er meget praktisk - en plastikburk med en skruehætte. Farven på pastaen er lys rav, duften er sød, ligner duften af ​​slik. Sammensætningen af ​​pastaen er bare perfekt, der er ikke noget overflødigt, kun vand, glucose og fructose, alt kan du endda spise det med en sådan sammensætning (jeg har ikke prøvet det selv). )))

Før du begynder proceduren skal shugaring forberede huden. Først behandler vi det med et middel før depilation, så bruger vi talkum, så kan vi sikkert gå videre til selve proceduren. For at gøre dette sætter vi på handsker (det gøres for at sikre, at pastaen ikke holder fast i hænderne), så tager vi lidt pasta fra krukken med en ren spatel (hvis pastaen er en tyk pasta, skal du varme det op på forhånd, jeg opvarmer ikke den midterste pasta) og anbring det på huden. Derefter fordeler vi med hænderne på huden mod hårets vækst, og så slår vi det af med en skarp bevægelse. På hårets vækst (huden skal strammes) strengt parallelt med vores hud. Hvis du river, er pastaen ikke parallel med huden, så kan du tjene blå mærker.

Hvis der er hår på huden, skal du genpåføre pastaen. Hvis pastaen sidder fast på huden, kan du fjerne den ved hjælp af almindelige strimler til voksning (sæt en strimmel oven på pastaen, glat og riv langs hårvæksten).

I dette billede fjernede jeg specifikt pastaen ved hjælp af en bondage for at vise, hvordan pastaen trækker hår ud:

Som følge heraf får vi glatte og smukke ben:

Med valget af anti-indgroet hårbehandling har jeg ikke haft nogen problemer eller spørgsmål, da der kun var en mulighed i butikken, hvor jeg købte dette middel (selvom jeg ikke skulle vælge og sammenligne med smerte). Jeg kunne godt lide lotionen meget, da det virkelig hjalp mig til at håndtere et sådant problem som indgroet hår.

Håndbogen siger, at lotion bør begynde at påføre huden dagen efter depilationen og bruge den i 15 dage, det er det jeg holder fast i. Det er meget vigtigt at bruge det regelmæssigt uden at savne det og ikke glemme det for at opnå præcist resultaterne.

Lugtens lugt er meget blød og blid, samt hele linjen af ​​Start Epilus. Takket være den gode spray er det meget bekvemt at påføre og distribuere produktet på huden. Lotionen absorberes meget hurtigt og efterlader ikke spor på kroppen, hvilket er meget praktisk, da du sikkert kan bruge den efter en morgenbruser og straks løber for at klæde, behøver du ikke vente længe, ​​før den absorberes.

Sammensætningen af ​​lson indeholder te træ ekstrakt og valnød olie (jeg ved, at valnød bruges i folkehårfjerning opskrifter), som bør svække hårsækkenet, så ved regelmæssig brug af dette produkt sænker hårvæksten.

Lotionen fjerner også det øvre hornagtige lag af epidermis, hvilket forhindrer indfødning af hår. Det er meget svært at sige om hårets aftagning, fordi jeg ikke ser det og aldrig husker datoen for shugaring, men det betyder, at kampene med de indgroede hår er 100%, da jeg ikke kan huske sådan et problem i lang tid.

Når jeg valgte et produkt i butikken efter depilation, kunne jeg i lang tid ikke vælge mellem "mælk med hvidt lotusekstrakt og proteiner" og fløde. Men stadig stoppet ved fløden, var det meget interessant, hvad er cremen til huden. )))

Mængden af ​​dette værktøj er ikke stort, 160 ml. Plastic flancochik med dispenser. Forbruget af cremen er minimal, en presning er nok for mig at sprede begge ben til knæet.

Kremens tekstur er meget blid, let påført huden og absorberes meget hurtigt, efterlader ikke nogen ubehagelige følelser eller klæbrighed på huden. Konsistensen for mig selv fandt ikke forskellen mellem mælk og fløde (selv om det er helt muligt, at mælken fra Start Epil stadig er forskellig i tekstur fra den sædvanlige mælk til huden. Du skal købe og prøve det samme). Duften af ​​cremen er lidt sød, ikke kvælende, behagelig.

Creme påføres straks efter at vi har ryddet huden af ​​sukkerrestrester med termisk vand. Cremen blødgør og fugter huden. Alfa-bisabolol, som er en del af, lindrer irritation, helbreder og beroliger huden. Og vitaminerne A, C, E øger enkelheden og regenererer cellerne. Takket være fløden bliver huden hurtigere efter proceduren med shugaring.

Den første fase i shugaring er selvfølgelig hudrensning. Dette er hjulpet af lotion før depilation med citron balsam ekstrakt og sød mandel olie.

Lotionen forbereder vores hud til hårfjerning. Det renser, desinficerer, fjerner urenheder fra huden. Ka kan ses fra navnet, lotionen indeholder to naturlige og meget vigtige komponenter, nemlig citronmelisse og sød mandelolie.

Melissa forhindrer udseende af irritation på huden under shugaring, helbreder og beroliger det. Sød mandelolie nærer, blødgør og toner huden.

Lotionsvolumen - 200 ml. Plastflasken har en spray, hvor værktøjet er let at påføre og spredes til huden. Efter påføring skal lotionen gnides jævnt på huden og vente, indtil den er helt tør, for at fortsætte med anvendelse af talkum. Efter anvendelse af talkum på ok, er der en lille og behagelig chill. Han har også en delikat og delikat aroma af citronmelisse. Jeg kunne virkelig godt lide lotion og i fremtiden vil jeg helt sikkert købe den og bruge den.

Før shugaring-proceduren, bruger jeg altid talcumpulver umiddelbart efter rensning af huden. Talc er nødvendig for at fjerne overskydende fugt fra huden og øge klæbens greb med hårene. Talc adskiller sig stadig fra et barns pierce, selv om talkum stadig indeholder i pulveret. For det første: i pulveret i sotava findes der mange slags smagsstoffer, zinkoksider, der kan forårsage allergier, og specielt talkum går uden tilsætningsstoffer og lugt og er allergivenligt. For det andet har pulveret en tæt tekstur, og den ligger på huden i et tyndt lag, og talkum er blid og kan let gnides på huden og efterlader ingen rester. For det tredje: På grund af at pulveret falder i et tæt lag, forbliver det på pastaen under shugaring og på grund af dette virker pastaen værre og begynder at holde fast. Derfor køber jeg nøjagtigt specielt talkum og ikke pulver.

Talc påføres tør hud efter forrensning og jævnt bundet. Talc giver en følelse af blød og silkeagtig hud, det forhindrer hudirritation. Hvis huden sveder stærkt, skal talkum under proceduren tilføjes, så pastaen virker bedre på huden og ikke klæbrig.

Jeg købte ikke termisk vand fra dette mærke med det samme, fordi jeg troede det var spild af penge (i det mindste ville jeg tænke det).

Men efter et par hårfjerningsprocedurer forstod jeg stadig, at jeg ikke kunne klare sig uden det, da sukkerpasta uundgåeligt forbliver på huden, hvilket kræver efterfølgende fjernelse fra huden. Selvfølgelig er pastaen let fjernet med almindeligt vand, men det anbefales ikke at blæse, fordi huden efter proceduren er irriteret og stadig lidt beskadiget, og vandet fra vores knap ikke er helt rent, og du kan få unødvendig unødvendig irritation på huden. Ved brug af termisk vand er meget simpelt, bør det kun påføres huden og gnide med et serviet for at fjerne rester af sukkerpasta. Det fjerner også irritation, blødgør og fugter vores hud. Det forbedrer også beskyttelsesfunktionen i huden. Termisk vand har en delikat, sødlig, diskret og behagelig lugt, hvilket gør brugen meget behagelig.

om kosmetik Start Epil 25. oktober 2014

Jeg snuble over dette firma om foråret, men kun nu er jeg moden til at skrive en komplet anmeldelse. Som altid, om foråret havde jeg et logisk spørgsmål: hvordan man forbereder din hud til stranden sæsonen? Efter at have læst mange anmeldelser på internettet om forskellige procedurer besluttede jeg at vælge denne epileringsmetode og tilfældigt "snuble" på pigernes anmeldelser på dette websted for Start Epil pasta. Jeg var meget glad for, at den officielle hjemmeside for dette mærke (aravia-prof.ru) var angivet i tilbagekaldelsen, hvor jeg nemt fandt en butik i vores by, der sælger dette produkt. Til at begynde med købte jeg kun en pasta til shugaring, som jeg allerede havde prøvet på mig selv i de kommende dage og var helt glad for, da jeg ikke havde problemer med depilationprocessen. Så gik jeg i butikken med fuld tillid til det komplette sæt til proceduren.

Jeg købte følgende produkter:

Lotion "START EPIL", inden depilering med citronbalsamekstrakt og sød mandelolie, Talc "START EPIL", Sukkerpasta "START EPIL" depilering, Termisk vand "START EPIL" efter depilering, START EPIL creme restaurering, Lotion efter depilering "START EPIL "2 i 1" mod indgroet hår og langsom hårvækst.

Jeg vil beskrive de fordele, der blev bekræftet under brugen af ​​dette sæt:

Hår er blevet tyndere og blødere, mængden af ​​hår faldt, næsten ingen indgroede hår er (svært at fortælle, hvad der gør det: fra shugaring eller fra en integreret tilgang til processen, men resultatet behager mig meget), jeg har ikke lang tid til at vokse hår, der ville gøre hårfjerning (den største forskel ved voksaflejring), er proceduren mindre smertefuld i modsætning til en elektrisk epilator eller voks.

MEN der er kontraindikationer til shugaringproceduren: åreknuder, diabetes mellitus, sår og sår i det epilerede område.

Som mange af jer ved allerede, er der to teknikker shugaring: bondazhnaya- bliver en blød pasta og specielle bånd, der anvendes over toppen af ​​pasta og skarpt rive huden af ​​hårvækst; manuel pasta og påføring, og fjernes ved hjælp af hænder (det anbefales at gøre proceduren med handsker).

Procedurens rækkefølge: Før proceduren affedt huden med en speciel lotion, påfør talcum (det vil lindre huden fra for høj fugt). Anvend pastaen (om nødvendigt opvarme den) mod hårvæksten, og riv den i vækst parallelt med huden (bevægelser skal være skarpe ) Efter proceduren vaskes rester af pastaen med termisk vand og påfør creme til huden, hvilket beroliger irritation og beroliger vores hud. Næste dag skal du begynde at bruge en speciel lotion, der forhindrer udseende af indgroet hår. Varigheden af ​​effekten efter proceduren afhænger af kroppens individuelle egenskaber og varer fra 15 til 20 dage. Efter proceduren er det forbudt at solbade, gå til bad eller solarium.

Sandsynligvis for alle piger er spørgsmålet om hårfjerning akut, siden ungdomsårene, og jeg er ikke en undtagelse. Problemer som irritation og indgroet hår har ledsaget mig i mange år. Og løsningen var meget enkel.

Jeg valgte sukkeraflejringspasta fra StartEpil-serien, fordi de er designet specielt til hjemmebrug. Som nybegynder var det lidt skræmmende for mig at tage en pasta beregnet til fagfolk. Og valget af konsistenser i pastaer StartEpil er meget mindre end i den professionelle serie. Af de tre typer pastaer valgte jeg to, bløde og tætte.

Valget af disse pastaer var ikke tilfældigt. Professionelle anbefaler at købe pasta med forskellig konsistens for at opnå den perfekte konsistens ved hjælp af blanding. Jeg er en lydig pige, så gjorde jeg det. Men for at være ærlig har jeg aldrig blandet pasta, der var ikke behov for det. Måske er det denne egenart ved StartEpil-pastaer, at alt er klar og der ikke er behov for at subtilisere noget.

Blød pasta passer bedre til tyndt eller dunet hår. Jeg fjerner hendes ben. En tætning virker bedre med tykkere hår, som vokser i armhulerne og i bikiniområdet.

Det er også værd at overveje sæsonbestemt brug af sukkerpastaer. I varmt vejr smelter pasta. I sommervarmen brugte jeg kun tyk pasta på alle hudområder.

Pastaens opførsel er stærkt påvirket af fugt. Undlad at gøre depilation i badeværelset efter at have taget et bad eller en brusebad. Under disse betingelser vil pastaen flyde og holde fast i huden.

Begge pastaer er meget smuk gul farve.

Mellem depilationer opbevarer jeg dem ved en normal stuetemperatur i et skab lukket fra solen. I flere måneders brug er pastaen ikke sukkeret, ændrede ikke farven, tekstur og densitet.

At lære at gøre shugaring var ikke så svært. På internettet er der mange pædagogiske videoer. Forresten var det mest informative, for mig, videoen fra StartEpil, du kan nemt finde den i YouTube.

Resultatet af shouagaringa:

[Redigeret af forfatteren den 21. oktober 2014]

Shugaring pasta Start epil - anmeldelser

Negative anmeldelser

Pastaen er meget blød, selvom du tager en fast tæthed. Derfor, for dem, der har varme hænder eller et varmt rum, vil pasta ikke fungere. Faktisk kan jeg ikke vurdere, fordi pastaen er klæbrig stramt

 • kære til dit niveau
 • ingen fordele! nogle fejl!
 • for tæt struktur

Alle udmattede - pasta dubeet, hår normalt ikke fange. Ikke elastisk og kan derfor ikke lide. Jeg forsøgte mange forskellige pastaer, og denne er den værste. Selvom ikke endnu værre var Gloria. Men at tale om, hvordan jeg følte, blev normalt brugt tæt på en bikini, så lad os tale om det. Jeg tog pastaen og strakte den lidt til en elastisk tilstand, jeg sætter den, jeg venter lidt, den skal podstat lidt og trække skarpt - og det er som en "halvkaramel" - håret udtrængte kun 70% af det. Jeg tager afsted, og der er ingen irritation. Her kan man selvfølgelig ikke drømme om dette.

 • Billig pris
 • manglende irritation
 • økonomisk
 • Giver ikke 100% af resultatet
 • smelter straks

Jeg besluttede at prøve epilering med sukkerpasta hjemme, før jeg var i salonen 2 gange. Butikken solgte kun pastaen fra start-epil-selskabet, jeg valgte en blød 200g krukke. Det blev også solgt stramt (eller hårdt), sælgeren sagde, at de afviger i hvilket rum de vil bruge - varmt eller køligt, i vores lejlighed er frisk, så jeg tog en blød en.

Det viste sig, at pastaen smelter på kroppen øjeblikkeligt, noget der kun kan gøres, når split-systemet er tændt, ved fuld effekt (det vil sige 16 grader, maksimal blæsning). Fabrikanten anbefaler at varme op, inden du bruger i mikrobølgeovnen, du behøver ikke at gøre det, pastaen smelter i dine hænder med det samme.

Til sidst var noget jeg gjorde, resultatet var, jeg kunne kun fjerne håret fra benene, og det var ikke overalt, det var umuligt at fjerne hår fra mine knæ og fingre overhovedet.

Men jeg var glad for, at jeg efter hjemmet ikke havde irritation og alvorlig betændelse som efter salonen.

Efter proceduren brugte jeg mælk, jeg kunne virkelig godt lide det, det var behageligt, det var økonomisk og nemt at anvende.

 • skal bruge strimler

Depilation vokser. Jeg besluttede at prøve sukkerpastaen, de der bruger voks ved, hvor meget travlhed under proceduren. På internettet fandt jeg en depileringsrulle med brugen af ​​sukkerpasta, hvor mesteren med bare hænder udsmidte pastaen på depileringszonen og let plukkede pastaen, rullede den ind i en bold og gentog proceduren igen. Jeg kunne godt lide, at proceduren var ret hurtig, i modsætning til voks. Hun kom til specialbutikken til saloner til sukkerpasta. Konsulenten forsikrede mig om, at der ikke ville være nogen problemer med Start Epilpastaen, jeg ville ikke ødelægge med striber eller noget andet affald, jeg forklarede til konsulenten, at jeg vil arbejde med voks med mine bare hænder uden yderligere enheder. Men jeg fik ikke mit resultat. Det viste sig, at pastaen skulle fjernes i strimler, da den simpelthen smelter i hånden. Jeg er ikke særlig glad, fordi det var muligt at bruge bare varm voks, som også fjernes med genanvendelige strimler, og det koster også meget mindre end sukkerpasta.

Neutrale anmeldelser

Sammen med min ven besluttede vi at beherske teknikken til hjemmetablering, i butikken med salon-kosmetik, de bad om voks, men efter udflugten tilbød sælgeren os mod sukkerpastaen (shugaring). Selvfølgelig vil jeg have det mindre traumatisk og hårene ikke vokser ind, disse ønsker har spillet en rolle. Pasta tog et blødt hjem

studerede teorier på internettet og praktiseres med succes på egen hånd. Ikke uden at sidde fast, men jeg forstod hvordan man forhindrer dem - man bør ikke fortryde talkum, og hænderne skal køles bedre under koldt vand, hvis huset er meget varmt, så pastaen smelter mindre på huden. For mig selv har jeg hurtigt fået samme Start Epil karamel, men af ​​medium tæthed, så hun kunne udtrække mit hårde hår lettere. Det samme, en blød løsning til dem med tynde og delikate hår. På billedet kan du se, hvordan pastaen bliver klumpet - denne klump skal vaskes i hænderne og tørre mod hårets vækst i huden under talkumpulver. Derefter trækker du depileringszonen med fingrene, trækker den langs hårvæksten. Hvis klumpen er blødgjort og pludselig sætter sig fast, vask dine hænder, rens sukkerresterets hud med vand og start igen med en anden klump, så der ikke er nogen blå mærker. Sådan beskærer jeg mine ben, arme, armhuler og lav bikini. (Jeg er dybt ubehagelig, selv om jeg ved, at mange mennesker gør det). Mest af alt kan jeg godt lide at shuffaring, at huden forbliver øm, fordi den ikke er overophedet, ikke ridset osv. Og at hårene kun er vejret i 12-14 dage. Al harmoni! Vær smuk og hensynsløs til overdreven hår.

 • fjerner hårdt hår helt
 • for tæt struktur

Denne pasta er designet til at fjerne hårdt mørkt hår, især til bikiniområdet.

Men ifølge mine bemærkninger er det mindre plastik, i nogle tilfælde trækker håret (hvis det er længere end nødvendigt). På grund af den for tykke konsistens brugte jeg pastaen ekstremt sjældent, forbruget pr. År var en halv dåse.

Når lidt mindre end halvdelen blev tilbage i krukken, tilføjede jeg en blød pasta til den. Jeg kunne virkelig godt lide resultatet, pastaen blev lidt mere flydende, og håret blev fjernet omkring 3 mm i længden, og det lignede Jolie i konsistens. 4 måneder efter blanding blev begge pastaer kandiseret.

Generelt er jeg tilfreds med pastaen, jeg har en universal, som ikke kræver opvarmning. Om vinteren fungerede det perfekt, og om sommeren, da det var varmt i rummet, smeltede det hurtigt. Derfor sætter jeg det for den koldere sæson. Det vigtigste er, at pastaen ikke virkelig gør ondt for at gøre hårfjerning (sammenlignet med epilatoren), kun mine hænder bliver trætte hurtigt))

Jeg må sige, at der er både poler og minusser, der ikke vil gå overalt. Så lad os starte med minuserne. For det første er proceduren utrolig lang. Selvfølgelig lover de at med tiden vil en hånd kumulere, og processen vil gå meget hurtigere, men sandsynligvis efter den hundrede procedure. Den anden minus er rodet. Over gulvet, babypulver (uden hvilket processen ikke er mulig), + stikker stadig til hænderne. Otteret kan kun under koldt vand.

Og endelig, fordelene ved dette værktøj: Håret efter proceduren vokser blødt, det vil sige, der er ingen børstehår. Intet indgroet hår. Og det vigtigste plus betyder, for dem, der har delikat hud, fra dette betyder (i hvert fald for mig personligt), der var ingen irritation, som er meget vigtigt for mig!

Positive anmeldelser

I dag om shugaring ikke hørt kun døv. Der er tusindvis af typer og endnu flere opskrifter til forberedelsen, og ikke alle kan lave mad. For dem, der ikke har lyst til at spise pasta fra kosmetiske virksomheder, der er kendt og ikke meget. Den mest almindelige og overkommelige pasta starter epil fra producenten Aravia.

Pasta er fremragende, en række forskellige typer giver dig mulighed for at vælge et individ, der passer til dig.

Piger anbefaler til alle og alle, meget bedre end voksepilation, men for ejere af følsom hud, der er tilbøjelige til alle former for irritationer, er dette en udsmykning. Ja, og nok i lang tid.

 • effektivitet
 • overkommelig pris
 • økonomi
 • Det sælges ikke i alle kosmetikbutikker, men kun i professionelle

Jeg plejede at gå til en skønhedssalon for depilation, og det kostede mig mange penge, og efter at have set mesterens arbejde, indså jeg, at der ikke er noget i denne procedure, du skal blot få din hånd fyldt. På jagt efter penge stødte jeg på denne pasta i en professionel kosmetikbutik, hvor sælgere roste det som det bedste for hjemmet. Pasta kommer i tre konsistenser: blød, medium og tæt. Den første er beregnet til fint hår, det andet til moderat og det tredje til groft hårdt og tykt hår. Jeg tager et stramt bikini og underarms område og et blødt ben. For året med at bruge dette værktøj undrede aldrig. Der er ingen indgroet hår, der er ingen irritation, smerten er minimal i forhold til andre midler, og selvfølgelig behøver de gemte penge, for året brugte jeg på depilation 5 gange mindre end normalt! Jeg anbefaler at bruge efter proceduren olien fra det samme firma med menthol, om hvilket jeg også vil skrive en anmeldelse.

 • Hypoallergenic og letter mesterens arbejde

Nu skal vi tale om et andet værktøj til depilation. Denne sukkerpasta til shugaring, som er elsket af mange mestre. At dømme efter hvor ofte jeg ser hende på borde af depilation masters og i butikker.

For eksempel har en af ​​mine herrer, som jeg for nylig begyndte at gå til depilation for ikke så længe siden, ofte brugt denne pasta. Denne pasta passer godt og fjerner hår. Fra denne proces går bedre og hurtigere, fordi alt afhænger ikke kun af færdigheder. Og denne sukkerpasta medfører ikke allergier og andre problemer. Hvad mange synes om det. Vi har til hensigt at købe det, så hvis det er umuligt at besøge mesteren, skal du bruge det selv.

Værktøjet er meget effektivt og nemt at bruge. Først gjorde jeg epilering kun i skønhedssalonen. Og så anbefalede min mester at købe Paste Start Epil. Hjemmebrug hjemme viste sig at være fuldstændig ukompliceret. God sammensætning, ønsket konsistens, gode resultater. Emballage er designet til flere procedurer, hvilket er meget praktisk og økonomisk.

 • hypoallergen
 • efterlader ingen forbrændinger
 • fjerner hårdt hår helt
 • meget praktisk til shugaring derhjemme
 • egnet til enhver teknologi
 • næppe skadet
 • økonomisk forbrug

En tæt pasta fjerner hårdt hår: Det er et bikiniområde og armhuler. Fanger perfekt hår, selv den korteste og tyndeste. Fremragende effekt af glathed og lavt traume i huden.

I sammenligning med voksning er det efter min mening en mindre smertefuld og blid måde. Derudover er sukkerpasta naturlig i sammensætning og kan fjerne hår fra ethvert område: fra ansigtshår til hårdt og groft hår, da det har flere tætheder, der passer til forskellige typer af kropshår.

Tidligere brugte jeg en hjemmelavet shugaringpasta kogt fra 1 kg sukker, men det var svært at varme det op, og det var nødvendigt at konstant kontrollere om det var opvarmet til den ønskede temperatur eller overophedet. Der er mange problemer med hjemmelavet sukkerpasta, og processen var meget kedelig og længe, ​​du går frem og tilbage med denne krukke, og du ved ikke, om det er klar nu eller ej. Med denne pasta er alt super, et halvt minut i mikrobølgeovnen og gik for at fjerne uønsket hår, processen tager cirka 15-20 minutter. Jeg har en høj smertefejl, så jeg sletter mig selv og der er ingen problemer, smerter, brændende fornemmelser, allergier og lignende. Alt er sterilt. Korrekt forberedelse til fjernelse af hår fra kroppen er vigtigt: Først og fremmest skal du dampe med varmt brusebad, for eksempel skrubbe din hud uden olier, tør grundigt tør din hud og påfør klorhexidin eller præ-depileringsmidler, talkum, og du er klar til proceduren.

Jeg brugte også filmvoks og flydende voks med striber, jeg synes det ikke er nødvendigt at sige, at striberne er en udførelse, og mange handlinger er endnu ikke stoppet, det er meget problematisk at vende tricket, jeg vil anbefale det i salonen. Filmvoks er en fremragende løsning, men for mig er det mere smertefuldt shugaring. Fordi det ikke er plastik og tårer håret og tager fat på hudoverfladen, fjerner den rent uden tvivl. Sommetider er huden irriteret efter den. Lugten er meget skarp, kemisk, selv hovedet kan smerte. Unaturlig.

Af den måde, efter seks måneders regelmæssig brug, kom jeg til den konklusion, at hårene begyndte at vokse tyndere, og tætheden blev reduceret med sikkerhed!

Indsæt fra Start Epil er meget overkommelig, du kan købe den i enhver professionel butik til saloner. Til en pris er det super rentabelt, fordi det ikke er nok til privat brug, det er økonomisk brugt. Banker nok i lang tid. Der er ingen allergi, irritation eller rødme. Vaskes let af, varig effekt og mindre mærkbar smertefuld virkning på huden. Tak START EPIL for vidunderlig pasta!

. En vigtig afklaring er, at det er tydeligt i mikrobølgeovnen, hvor meget der er angivet, præcis 10 sekunder og ikke et halvt minut, da jeg automatisk pressede og gik på toilettet, en halv kande under halen, vi har brug for en ny pasta, egenskaberne går tabt, pastaen bliver til en sukkerflydende fraktion, og halvdelen bliver som en sten, så følg vejledningen klart !!

 • hypoallergen
 • efterlader ingen forbrændinger
 • fjerner hårdt hår helt

År 2 Jeg havde en god voksning. Så hørte hun om nyheden (i vores by) af spa depilation-Shugaring!

Der var mange meninger, selvfølgelig var der negative anmeldelser (men de begrundede sig ikke selv, da jeg begyndte at bruge denne procedure)

Jeg studerede i et firma, der er en repræsentant for denne pasta.

Jeg kunne godt lide det faktum, at denne pasta ikke forårsager allergier.

Proceduren er mindre smertefuld og effekten varer i meget lang tid.

Et andet meget stort plus er, at håret ikke vokser i bagefter.

Det er netop tæt pasta, der er meget bedre for mig personligt, under proceduren bliver mine fingre varme og hvis pastaen er mindre tæt, smelter den meget hurtigt, og strømmen er større.

Og solid, når det justerer sig til kroppens temperatur, gør et elegant job af sin opgave og bryder ikke hårene.

En anden fordel er, at det helt fjerner hår, selv de korteste.

God til hårdt hår.

Senere mødte jeg ofte andre pasta, men denne var bedre, for mig var der ikke personligt.

Hvis det er køligt, så sætter jeg krukken i varmt vand, det blev blødere, om sommeren med hende ingen problemer overhovedet.

for dem der har kolde hænder. Det er bedre ikke at torturere dig selv, tag en blød. Forresten kan de blandes til en passende tæthed for dig)

 • Klassisk naturlig sammensætning
 • prisen
 • bekvem emballage
 • Jeg vil gerne have mere lydstyrke

Jeg købte en sukkercaramel til hjemmebrug, Start Epil, i en butik, hvor der sælges professionel hårdhedsskønhed Aravia, og jeg anser det for nødvendigt at dele min feedback med alle fans af orientalske hårfjerningsteknikker. En pæn krukke med en skala, gennemsigtig - synlig ravfarve og tykk pastaekonsistens. Skruehætte. Emballagen i sig selv indebærer evnen til at opvarme slammet i mikrobølgeovnen og varmt vand. Men jeg bliver ikke varm, kølig klump bedre.

En lille del af mos er ret let, og så snart klæbrigheden er væk og en klump rullet op, begyndte jeg at behandle benene (efter at have forarbejdet dem med lotion og talkumpulver er det vigtigt).

Smørret en tykk masse mod væksten af ​​håret, skarpt fjernet ved vækst. Jeg er vant til det - jeg gør det hurtigt og praktisk uden smerte. Næsten alle hår fjernes straks. Hvis det sker at sidde fast (det sker, hvis der er lidt talkum eller ikke at strække huden), er pastaen let afvasket med vand og en våd svamp.

Jeg tror, ​​at denne masse på 300 gram vil være nok til 8-9 gange, hvis du hærger arme, ben og armhuler.

Fra erfaring, hvis klumpen begynder at holde hårdt, fortsæt ikke med at behandle dem, kan hæmatomer forekomme. Det er bedre at tage en ny, og at gennembore din hud og fingre. Resultatet er altid godt. Og håret vil ikke vare i lang tid, og huden er ren og glat, den tørrer ikke, hvor den bliver rød, den vender hurtigt igen til normal.

 • billigt
 • er tilgængelig
 • komfortabelt
 • økonomisk
 • uden at forlade huset.

Ligesom mange piger, der elsker sig selv, forsøger jeg at passe på mig selv og være særlig opmærksom på fjernelse af uønskede hår i benene og bikiniområdet. En regelmæssig barbermaskine forårsager kun irritation, og hårvækst begynder på den anden dag, mens de er for stive, der ligner svinekødsbørster. Hvad angår ture til salonen er det for det første dyrt, og for det andet tager det tilstrækkelig tid. Derfor fandt jeg en enkel og billig måde at slippe af med ubrugelig vegetation. Sukkerpasta Start Epil ligesom intet andet bare for at hylle copes med den mission, der er betroet den. Anvendelsesmåden er klar for alle: Om nødvendigt opvarmes ovennævnte middel lidt, ruller ind i en lille kugle og spredes, lad os sige langs benet, mens du godt tager fat på alle uønskede hår, fjernes derefter i en skarp bevægelse og så videre indtil hele overfladen af ​​huden Gorny. Effekten varer op til 10-14 dage.

Shugaring Paste Start Epil - anmeldelser

Anmeldelser om "Start Epil Shugaring Paste"

Brugte en pasta af dette mærke (universal). Ikke ønsket. Lipnet er godt, bryder for godt, men fjerner samtidig meget lidt hår. 5% ud af 100

Ingen grund til at varme op.

Dårligt hår fjerner.

Da jeg besluttede at gøre en shugaring for første gang, var det første spørgsmål, "hvilken slags pasta at købe efter alle", da der er mange anmeldelser på internettet for en række pastaer. Jeg læste det i meget lang tid, sammenlignede pastaer, så på sammensætningen osv., Og til sidst valgte jeg stadig Start Epilus. Pasta Se fuld anmeldelse

Jeg kunne virkelig godt lide denne: høj kvalitet, sammensætningen er meget enkel og der er ikke noget overflødigt. Første gang, selvfølgelig, var jeg nødt til at tinker lidt for at gøre en shugaring, anden gang det var lettere, den tredje klogede med shugaring uden problemer. Så det vigtigste her er erfaring, du er nødt til at vænne sig til pastaen, at føle, hvordan man anvender det korrekt, og hvordan man tager det, og alting vil være fint. Køb pasta igen, klart.

God pasta, ikke dyrt, fremragende trækker hår.

Elskede pasta af dette mærke. Jeg har allerede købt tre typer pasta: Jeg begyndte som alt sammen med en tæt, så købte jeg allerede mellemlang og universel. Mit kæledyr, underligt nok, er en universal pasta, det kræver ikke opvarmning, og er straks klar til brug, det kan straks være hele tiden.

Påføres på depileret hudområde. Sammensætningen af ​​pastaen er fantastisk: der er ingen tilsætningsstoffer, smagsstoffer og andre ting, bare en pasta med en naturlig sammensætning uden ekstra ingredienser. Pastaen holder ikke fast, det er meget nemt at arbejde, det fjerner hår hurtigt og fra første gang.

Sammensætning, effektivitet, pris

Det er meget sjovt (eller endog mærkeligt) at læse anmeldelser af piger, der skriver, at de forsøger at ælte professionel pasta, før de knadrer dem før shugaringproceduren. Piger, husk: Kvalitetspasta kræver ikke æltning, det opvarmes (og ikke altid) og anvendes simpelthen på den forberedte hud. Jeg formoder, at det er muligt på grund af sådanne "forsøg" Alle gennemgang

piger og skriv negative kommentarer om pasta Start Epil. Jeg kan fortælle mig selv: denne pasta på personlige egenskaber, den ideelle tæthed, i hænderne under shugaring det ikke flyder og pinde, der arbejder med hende en fornøjelse at købe banken for fjerde og glade hundrede procent. Af mine kæledyr har jeg to typer tæthed: universal og tæt.

Stikker ikke, smelter ikke, fanger alle hårene

Pastaen er meget blød, selvom du har en fast tæthed. Derfor er det for dem, der har varme hænder eller et varmt rum, pastaen, der ikke fungerer. Faktisk kan jeg ikke evaluere, fordi pastaen stikker tæt

Jeg elsker shugaring! På Start Epil pasta i lang tid, jeg satte mig ned, så det er meget let og behagelig at ispolzovanii.Srazu bestukket pastaen, ingen kemikalier, kun naturlige ingredienty.Uzhe alle hans veninder proshugarila nu drømme om en professionel til at lære og arbejde på professionelle produkter og pasta "ARAVIA Professionel"

glatte ben, sund hud.

Pasta StartEpil hele sommer og efterår bruges, men jeg har det tæt. For vinteren vil jeg nok gerne lide dig, for at købe gennemsnittet, men det er koldt og tæt på husene, det blev svært at arbejde. Pastaen er virkelig meget høj kvalitet, selv lysten ser ikke ud til andre at prøve.

Dette er en uundværlig ting))))) Jeg kan virkelig godt lide sukkerpasta, jeg synes det bedste værktøj til udsmidning, og jeg kan godt lide Arabia pasta meget. Det er tykt nok, hvilket er meget vigtigt for sukkerpasta.

Sammen med min ven besluttede vi at beherske teknikken til hjemmetablering, i butikken med salon-kosmetik, de bad om voks, men efter udflugten tilbød sælgeren os mod sukkerpastaen (shugaring). Selvfølgelig vil jeg have det mindre traumatisk og hårene ikke vokser ind, disse ønsker har spillet en rolle. Pasta tog et blødt hjem Review

studerede teorier på internettet og praktiseres med succes på egen hånd. Ikke uden at sidde fast, men jeg forstod hvordan man forhindrer dem - man bør ikke fortryde talkum, og hænderne skal køles bedre under koldt vand, hvis huset er meget varmt, så pastaen smelter mindre på huden. For mig selv har jeg hurtigt fået samme Start Epil karamel, men af ​​medium tæthed, så hun kunne udtrække mit hårde hår lettere. Det samme, en blød løsning til dem med tynde og delikate hår. På billedet kan du se, hvordan pastaen bliver klumpet - denne klump skal vaskes i hænderne og tørre mod hårets vækst i huden under talkumpulver. Derefter trækker du depileringszonen med fingrene, trækker den langs hårvæksten. Hvis klumpen er blødgjort og pludselig sætter sig fast, vask dine hænder, rens sukkerresterets hud med vand og start igen med en anden klump, så der ikke er nogen blå mærker. Sådan beskærer jeg mine ben, arme, armhuler og lav bikini. (Jeg er dybt ubehagelig, selv om jeg ved, at mange mennesker gør det). Mest af alt kan jeg godt lide at shuffaring, at huden forbliver øm, fordi den ikke er overophedet, ikke ridset osv. Og at hårene kun gør deres vej i 12-14 dage. Al harmoni! Vær smuk og hensynsløs til overdreven hår.

Sukkerpasta til depilering Blød fra Start Epil

tilbagekaldelse

Shugaring er en nyttig og endog behagelig procedure for mig. Sød duftende karamel giver en glat og hårfri hud i lang tid plus et minimum af ubehagelige fornemmelser med den korrekte udførelsesmetode og et minimum af irritationer. Det er sandt, jeg er ikke praktisk, jeg er ingen konditor, og jeg smelter ikke sukker mig selv. Med massetætheden under madlavning er det meget svært at gætte. Jeg plejer at købe denne færdige Start Epil pasta til begyndere, i en butik med salonprodukter. Her er jeg temmelig let at kontrollere med det, jeg prøvede alle tre tætheder, og jeg har nok af et krukke, der vejer 300 gram for mig i et par måneder. Økonomisk.

Min yndlingspasta er en blød pasta, jeg fik hooked på det i varmesæsonen, da tykkere karamel hurtigt smeltede og begyndte at holde ved stuetemperatur + 25 ° C. Blødt arbejde fungerer ikke godt med hænder direkte, men med en spatel og strimler, og det er især bekvemt at fjerne bikinilinjen. En bred strimmel af hår fjernes brat og med næsten ingen smerte. Det er også den bedste mulighed for enhver håragtig del af benene, arme og lige armhuler. Med en sådan plade (bandage) tager jeg et rod, fast pasta, når jeg bruger en stram klump og manuel. På toppen af ​​det klæbende fastgørede hun en strimmel, pressede den, strakte hendes hud lidt, trak den op, alt. Bare husk at den rigtige retning af rysten er parallel med huden langs den, så vil der ikke være nogen smerte eller irritation, jeg taler ikke om blå mærker.

Og nogle skriver, siger de, rædsel, kom fra mesteren, det gør ondt i tårer, hæmatomer. Forlad sådanne herrer. Eller spar ikke på de professionelle, eller lær at shugarit dig selv, fortryd ikke tid til teori! Men i sidste ende får du en perfekt, fugtig og sart hud uden hår i 1-2 uger.

Epilator, voks, cremer, specielt maskiner til mig, er ikke sammenlignelige med shugaring. Hvis vi taler om hjemmet hårfjerning metoder.

Anmeldt af "vasuta_86" på sukkerpasta til depilation Start Epil gennemsnit

Navn: vasuta_86. Type anmeldelse: neutral
Rating: 1.5 ud af 5 stjerner. 19-01-2018 16:00:18

Jeg købte denne pasta ved en tilfældighed, hvilket gav fristelsen til at få et rabatkort til et 500r køb. Jeg har lang drøm at slippe af med uønsket hår, men voks gør det ikke så grundigt som vi gerne vil, og fra epilatoren så en masse indgroede hår, så jeg besluttede at prøve shugaring. Jeg læste meget om ham selv forsøgte mig selv og velkogt kogte karamel, men at knead hvert stykke var jeg meget træt og jeg besluttede at købe færdiglavet pasta. Efter at have konsulteret piger-sælgeren forklarede de mig, at pastaerne er tykke, bløde og normale, bortset fra konsistensen, de adskiller sig ikke, og alle tre river noget hår ud, uanset hvor forkert det er! Derfor besluttede jeg at tage en normal en sådan, at den ikke ville sprede sig og samtidig blive taget fra en krukke uden problemer.

Da jeg kom hjem besluttede jeg straks at prøve dette "mirakel" og tog lidt pasta med min hånd. Resultatet var vaskevasken på 10 minutter i badeværelset, fordi hun ikke ønskede at varme op og kaste i en bold, og det var helt fast i fingrene. Men jeg er stædig, agtet på internettet og i aften besluttede at henvende sig til krukken på den anden side, så prøv at anvende det med en spatel, murske, jeg havde derfor ikke i denne sag, jeg tilpasset linjen. Resultatet var fjernelsen af ​​et par hår og klæbrig pasta, men nu til linjen og benene. Jeg forsøgte en anden 3 gange at fjerne hår med denne pasta, men efter to eller tre applikationer begynder det at smelte og holde sig til huden forfærdeligt, mens du ikke fjerner håret, men gør blå mærker.

Resultatet af mit episke med denne pasta - 430 rubler. til kattens hale, og til håret på deres ben blev der tilsat blå mærker fra at rive af den klæbende løspasta. Jeg vil ikke købe denne pasta længere, det er bedre en epilator eller voks.

Jeg lagde tre stjerner til hende kun for et behageligt udseende, en lækker duft (katten gik rundt i lang tid og forsøgte at slikke) og en naturlig sammensætning.

Foto meget indsæt konsistens, mine ben efter epilering af pastaen (blå mærker eller anden måde gemte kameraet), og katten billeder, at hendes sniffing og forsøger at slikke))).

Tilføjelsen til anmeldelsen: Nå, da jeg skrev, hvad jeg skulle gøre med reglerne og bruge talkumpulver og så ville alt være OK, besluttede jeg at jeg måske har det forkert, og jeg tager fejl i at scald fremragende pasta, og jeg besluttede at forsøge at gøre det "ved reglerne". Jeg købte Start Epil talk, hældte det på benet (rent, skrubbet, tør hud), "dyppede" mine fingre ind i det og ja det var endda et par gange at holde denne "bold" ud af pastaen i mine hænder, så den næsten ikke klæbte. rive et par hår fra et ben, men så startede alt som sædvanligt - pastaen spredte ud og begyndte at holde fast i både arme og ben. Resultatet - en 10 minutters vask af pastaen fra ben og arme og næsten hele håret på benet forblev på plads.

Jeg kender ikke en pige, om mine hænder ikke er de samme, eller mine ben, men denne pasta passer mig ikke desto mindre, selv med talkumpulver! Derfor vil jeg forblive efter min opfattelse, at denne pasta kun er egnet, hvis du bruger den med en spatel, og hvis du ikke er bange for blå mærker og efterfølgende behandling med epilatoren!

Shugaring hænder

Start Epil - anmeldelser om kosmetik