Start Epil - professionel kosmetik til sukker depilation

Sukkerpastaer til SHUGARING. I Start Epil-linjen er der 4 typer sukkerpasta ("Soft", "Medium", "Universal", "Tæt") i 4 formater (patron, dåser på 200, 400 og 750 gram) til behandling af alle zoner og typer af hår. Start Epil pastaer er helt naturlige, hypoallergeniske produkter, der består af glucose, fructose og vand. De omhyggeligt og med maksimal komfort fjerner uønsket hår og død hud fra huden i op til 20 dage.

ARAVIA

Det er egnet til at tilføje i processen med arbejde for at forøge plasticiteten og forlænge pastaens arbejdskapacitet. Helt naturlig sammensætning giver blid hudpleje. Forbedrer klæbens adhæsion, beskytter og fugter huden.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Anbefales til brug i varme, fugtige og dårligt airconditionerede værelser, samt med meget varme hænder. Mere modstandsdygtig over for fugt og høj temperatur. Sukkerpasta gør ikke ondt.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik, kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Sukker.

ARAVIA

Sukkerpasta "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Det anbefales til brug i et varmt rum såvel som i et meget varmt værelse med kolde hænder eller i et koldt værelse med varme hænder. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller og fjerner delikat.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til bandage og manuelle depilationsteknikker. Anbefales til brug i kølige, velindrettede værelser såvel som i værelser med mellemstore temperaturer. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller, delikat.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik, kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Sukker.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik, kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Sukker.

ARAVIA

Sukkerpasta "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Pastaen er beregnet til blanding. Det anbefales til brug i et varmt rum såvel som i et meget varmt værelse med kolde hænder eller i et koldt værelse med varme hænder. Sukkerpasta gør ikke ondt.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuelle og bandage depilation teknikker. Pasta er beregnet til blanding. Anbefales til brug i kølige, velindrettede værelser såvel som i rum med middel temperatur. Sukkerpasta er ikke.

ARAVIA

Indsætter et sæt: Limesukker til depilering i en patron "Gennemsnit" / START EPIL 100 gr Papirstrimler til udtørring.

ARAVIA

Indsætter et sæt: Limesukker til depilering i blækpatron "Soft" / START EPIL 100gr Papirstrimler til depilation

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Sukkerpasta til shugaring "Universal" kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmes hurtigt til kropstemperatur.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til bandage depilationsteknik. Sukkerpasta af blød konsistens til bandageudstyr af depilation. Det er optimalt til arbejde på store overflader. En speciel patron, der er designet specielt til shugaring, anvender pastaen i et tyndt jævnt lag.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til bandage depilationsteknik. Sukkerpasta af blød konsistens til bandageudstyr af depilation. Det er optimalt til arbejde på store overflader. En speciel patron, der er designet specielt til shugaring, anvender pastaen i et tyndt jævnt lag.

ARAVIA

Termisk vand er beregnet til behandling af huden efter proceduren med sukkerforhaling. Effektivt fjerner rester af sukkerpasta, giver forsigtig pleje og fugtgivende. Berør huden og mætter den med mineraler og vitaminer. Det hjælper med at forbedre hudens naturlige beskyttelsesfunktioner. Metode.

ARAVIA

Tonic er designet til at rense huden før proceduren for depilation, forsigtigt fjerner enhver form for snavs, effektivt forberedelse til proceduren. Aloe vera ekstrakt desinficerer blidt, blødgør huden, forhindrer udseende af irritation. Razmarinolie har antioxidantegenskaber.

ARAVIA

Lotionen er designet til at rense huden før aflejringsproceduren. Affedtes og fjerner omhyggeligt enhver form for forurening, der effektivt forbereder proceduren. Melissa-ekstrakt forhindrer irritation og rødme under proceduren, helbreder og beroliger huden. Sød mandelolie.

ARAVIA

Lotion 2 i 1 er designet til daglig hudpleje for at sikre en langvarig virkning efter depileringsproceduren. Lotionen blødgør og exfolierer intensivt det øvre hornlag, reducerer risikoen for indfødning af håret. Valnødreekstrakt og te-træolie, der trænger ind i håret.

ARAVIA

Talc er designet til at forbedre effektiviteten af ​​proceduren for sukker eller voksaflejring. Blødgør huden, absorberer overskydende fugt. Forbedrer sammensætningens adhæsion (sukker eller voks) til håret. Den talrige og silkeagtige struktur af talkum tilstopper ikke folliklerne og porerne. Opretter en beskyttende belægning.

ARAVIA

Regenerering creme er designet til endelig hudpleje efter depilation procedure. Den rige tekstur af cremen giver intensiv ernæring og genopretning af huden. Cremen fugtiger, blødgør og genopfrisker huden. Lettet nemt irritation og rødme. Alfa bisabolol.

ARAVIA

Fuktgivende mælk er beregnet til endelig hudpleje efter depileringsproceduren. Let tekstur giver dig mulighed for hurtigt at absorbere, beroliger og fugter huden. Afhjælper irritation og rødme. Extraktet af hvid lotus forbedrer mikrocirkulationen og huden regenerering, har en lysning.

ARAVIA

Den beroligende olie er beregnet til behandling af huden efter voksning, fjerner hurtigt voksrester fra huden, renser effektivt porerne. Azulene har en aktiv helbredende og beroligende virkning, lindrer rødmen og irritationen af ​​huden. Eucalyptus, der besidder antiseptiske egenskaber.

ARAVIA

Køleolie er beregnet til behandling af huden efter voksning, fjerner hurtigt voksrester fra huden, renser effektivt porerne. Mint ekstrakt lindrer irritation og rødme, beroliger og opfrisker huden, har en køleeffekt. Takket være de aktive ingredienser bliver produktet hurtigere.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Anbefales til brug i kølige, velindrettede værelser såvel som i værelser med mellemstore temperaturer. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller, og fjerner håret 2-5 mm.

ARAVIA

Sukkerpasta "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Det anbefales til brug i et varmt rum såvel som i et meget varmt værelse med kolde hænder eller i et koldt værelse med varme hænder. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller, forsigtigt fjerner håret 2-5.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Anbefales til brug i varme, fugtige og dårligt airconditionerede værelser, samt med meget varme hænder. Mere modstandsdygtige mod fugt og høj temperatur. Sukkerpasta skader ikke de levende.

selskab
hjælpe
produkter
Sociale netværk:
Abonner på nyhedsbreve:

nyheder, tilbud, specialtilbud

"Cosmetics Gallery" © netværk af skønhedssaloner og professionelle kosmetikbutikker, vi har arbejdet siden 2007

Moskva, m. Kina By, Lubyansky passage, hus 25

Start epil

Det berømte Arabia-mærke har udviklet moderne Start Epil-midler til shugaring, så det ikke kun er muligt hurtigt og forsigtigt at slippe af med uønsket kropshår, men også at give huden en kvalitetspleje.

Aravia Start Epil produktlinjen gør det muligt at udføre en shugaring procedure hjemme, hvilket gør det skiller sig ud blandt lignende produkter på markedet. Fordelene ved denne serie kan også omfatte den naturlige sammensætning og rigdom af vitaminer, som har en gavnlig virkning på menneskets hud. Produkter forårsager ikke en allergisk reaktion, du kan bestille den på vores hjemmeside.

ARAVIA Start Epil Soft Sugar Paste - Review

Inspireret af anmeldelserne om dette vidunderlige mærke har jeg stadig Start Epilpastaen, som ikke er medium eller tæt, som sædvanlig, men blød. Her er en sød krukke:

En krukke med en skruelåg, lavet af tykt plastik, ser meget solid ud. Vægt 300 gram. Der er ingen beskyttende membran eller tætning på låget, jeg kunne ikke lide det. Jeg købte den i salonen, så jeg fik en ren krukke lige fra displayet, men hvis jeg bestilte det med levering via internettet, kunne det godt være sket, at pastaen flød, lækkede på låget og så videre. Mange gange var det, så jeg ved, hvad jeg taler om. Men så vidt jeg forstod, er emballagen i store pakker (400 gram osv.) Mere gennemtænkt.

Beskrivelse:

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik.

Anbefales til brug i kølige, velindrettede værelser såvel som i værelser med mellemstore temperaturer.

Bortset fra min quibbles til emballering, er pastaen fremragende. Desuden forstår jeg ALDRIG ikke nu, hvordan jeg har gjort hele tiden uden blød pasta, hvilket gør alt og alt i mellem og tæt. I mit hoved skete der bare en slags skift - så det viste sig som om det var mere behageligt at arbejde med blød pasta !! Jeg var så opdelt, at jeg selv laver en dyb bikini til hende (og ikke kun mig selv), og det viser sig meget godt. Sandt nok tilføjer jeg en smule mellempasta, for at udvide dens ydeevne. Jeg vil prøve andre mærker, bare uden interesse, men denne, jeg gentager, er bare en god pasta!

Jeg bruger det uden opvarmning. Egenskaberne er fremragende: elastisk, viskøs (men ikke flydende! Hvad jeg var bange for) fastholder ikke fast i hænder, spredes meget forsigtigt uden at lægge fingre i hånden bliver hænderne meget mindre trætte end ved arbejde med en tykere pasta skader huden (i form af blå mærker) er også reduceret, fordi den påføres uden stærkt tryk. Kort sagt, fordelene ved masse. Nu anbefaler jeg også)).

Prisen er forresten ganske passende - næste gang tager jeg 400 gram = 568r.

[Redigeret af forfatteren den 12. august 2015]

Alt om sukkerpasta

Da sukkerhalspasta ikke er let at lave mad, anbefaler mange kvinder at bruge en færdigbehandling: Det er ikke nødvendigt at bruge flere timer til at forberede det, og det har allerede den tæthed, der er nødvendig til epilering. Shugaring pasta Epil, som ifølge producenten kun omfatter naturlige produkter: fructose, saccharose og vand, er særlig populært.

Middel beskrivelse

Pasta til sukkeraffald Start Epil er fremstillet af det russiske selskab Arabien, som producerer kosmetik til både professionel og hjemlig depilering. Ifølge producenten omfatter alle virksomhedens produkter kun naturlige stoffer, for at effektiviteten af ​​aktionen er, tilsættes aminosyrer og vitaminer. Termopbevaring betyder tre år efter åbning - seks måneder.

Shugaring Paste Start Epil er certificeret og overholder internationale standarder. Tilbagemelding fra kvinder om deres indtryk efter ansøgningen bekræfter denne erklæring: alle bemærker, at det lugter kun af karamel, har den tilsvarende farve, nogle endog smagte.

Produkter designet til skønhedssaloner kaldes Aravia Professional, og i tillæg til en shugaringpasta indeholder serien også produkter til kropspleje før og efter depilering. Serien for sukkeraffalding af huset hedder Start Epil, som i øjeblikket indeholder ti typer pastaer af fire konsistenser: blødt, mellemtæt, tæt og universelt.

Hvilken slags Start Epil karamel at bruge i hvert enkelt tilfælde afhænger stort set af det værelse, hvor epilationen udføres, hænderne på den person, der anvender midlerne, hvilken del af kroppen håret er fjernet og endog vejrforholdene. F.eks. I varmt vejr bløder en blød pasta for hurtigt i en almindelig lejlighed, der er ikke noget formål at bruge det uden et klimaanlæg.

Blød karamel

Soft Start Epil pasta er velegnet til brug i kølige lokaler, såvel som hvis den person, der anvender den på huden, har kolde hænder. Brugt til at fjerne vellus hår fra ansigtet, hænder, hårdt hår fjerner ikke (til anmeldelser kan du ikke engang prøve). Hvis det er for varmt, eller hvis hænderne er varme, spredes pastaen og kan ikke fange hårene.

Epil Start serien tilbyder tre typer blød pasta til shugaring. To af dem til manuel udstyr (masseforskel: 600 g i en kasse, 500 g i den anden), en til bandage, når produktet påføres kroppen med en speciel patron, fjernes med stofstrimler (vægt hundrede gram).

Før du anvender Paste Epil pasta på huden, skal kroppen være forberedt. Tag et brusebad, tør huden med et håndklæde, og tør området med hår, gnid med lotion eller tonic og drys derefter med talkumpulver. Nogle kvinder bruger deres kosmetik, andre køber hudplejeprodukter, der er udviklet af samme firma før og efter epilering.

Da den bløde Start Epil pasta har en ret flydende konsistens, rådgiver mange kvinder med en bandage teknik: Fastgør båndet til den pasta, der sidder fast i huden, glat hånden og skarpt rive langs huden langs hårvæksten. Når huden er fuldt behandlet, er det nødvendigt at berolige en fugtighedsgivende og nærende creme og derefter anvende lotion til huden for at bremse hårvækst.

Medium pasta

Den gennemsnitlige Start Epilpasta anses for universel og er velegnet til brug i værelser med en gennemsnitstemperatur, samt hvis en person, der anvender karamel, har varme hænder. Som i tilfælde af blød pasta tilbyder virksomheden tre værktøjer, to til manuel udstyr og en til bandage.

Ifølge anmeldelser er det uønsket at anvende mellempasta til shugaring, hvis temperaturen i rummet er for varm: det blør, især hvis de hænder, der forårsager det, er varme.

En af fordelene ved Epil Start Start Paste er, at den i modsætning til hjemmelavet karamel ikke behøver at blive knæet, og det kræver ikke yderligere opvarmning. Produkt anmeldelser er tvetydige: kvaliteten af ​​depilation afhænger af tykkelsen og strukturen af ​​håret. Desuden kan du ikke bruge det samme stykke i lang tid, hvis du depilere et stort område, for eksempel et ben, fordi stakning sker meget hurtigt. Derfor er det ikke egnet til ben, især hvis håret vokser hårdt.

Alle var enige om, at Medium Start Epil pasta ikke klare hårdt hår. Derfor er det ofte nødvendigt at gentage proceduren på et område, mens det anbefales at bruge en pasta til bandagemetoden, anvende produktet med en patron og fjerne strimlerne. Det anbefales også at bruge en bandage teknik til en bikini zone (hvor vellykket en epilering vil være i dette område afhænger stort set af typen af ​​hår).

Tykk karamel

Start Epils tætte konsistenspasta bruges til at fjerne hårdt hår, så det er velegnet til epilering af ben, underarm og bikini områder, da det griber håret godt på steder, der er vanskelige at tørre. Det er godt at anvende i varme, våde rum og varme hænder. Påfør en pasta til shugaring brug for små stykker, hold ikke mere end femten sekunder, ellers vil det være smertefuldt at rive håret ud.

Start Epilus tilbyder en tæt pasta i to pakker (600 og 400 g) til manuel metode. Karamel er så tæt, at man skal bruge en krukke eller en sked for at tage et stykke fra en krukke. Før brug skal du varme op, som du kan lægge i mikrobølgeovnen lige i krukken, og du må ikke glemme at fjerne folien, hvis pakken endnu ikke er blevet brugt. Derefter knædes i hænderne og påføres i henhold til instruktionerne, og ikke glemmer at forberede huden til proceduren.

Blandt fordelene ved tæt Epil Start Start lægger kvinder vægt på, at det klæder hår af enhver type, uanset deres tykkelse og stivhed, og når man bruger talkum under shugaring (en forudsætning for en kvalitetsprocedure) holder sig ikke fast i huden. Et andet plus er, at forbruget i forhold til blød og medium konsistenspasta er lavt, hvilket er vigtigt i betragtning af den relativt høje pris for produktet.

Universalt middel

Universal Start Epil Paste er tilgængelig i to pakker og er beregnet til manuel udstyr. Karamelens egenart er, at før det påføres huden, er det ikke nødvendigt at opvarme op til trediveog grader: det er blødt, plastisk, det opvarmer hurtigt fra kropstemperaturen.

Kvinders holdning til universalpasta er tvetydig. Ifølge en gennemgang bliver det meget hurtigt under applikationen, det er ubelejligt at fjerne fra huden, fordi det strækker sig for meget, hvilket forårsager et højt forbrug, ifølge andre er blandingen ret tæt, og der er et langt nok stykke karamel.

Gør det selv

En af ulemperne ved Start Epil sukkerpasta er prisen, det er især dyrt for begyndere, for at finde den bedste blanding er det tilrådeligt at købe hver type emballage.

Den gennemsnitlige pris er:

  • 100 g (til bandage metode) - 150 rubler;
  • 400 g (manuel udstyr) - 700 rubler;
  • 600 g (manuel udstyr) - 1350 rubler.


Mange kvinder mener, at selvom Start Epil pasta ikke er dårlig at bruge, men for et produkt, der kun indeholder vand, fructose og saccharose, er prisen for høj. Derfor rådgiver de nybegyndere, efter at de mestrer teknikken til shugaring, for at lære at lave mad selv.

Samtidig bør man være forberedt på det faktum, at fra den første og endnu anden gang karamel er usandsynlig at træne, sandsynligvis vil det være enten for tykt eller for klæbrigt.

Fortvivlelse og kaste ud den resulterende masse er ikke værd: nogle kvinder hævder, at hvis du blander mange forskellige sammenhænger med hinanden, sætter på mindst en ild (du kan endda fordøje) og blander godt, vil du være i stand til at lave madpastaen med den nødvendige tæthed.

Start epil

Det berømte Arabia-mærke har udviklet moderne Start Epil-midler til shugaring, så det ikke kun er muligt hurtigt og forsigtigt at slippe af med uønsket kropshår, men også at give huden en kvalitetspleje.

Aravia Start Epil produktlinjen gør det muligt at udføre en shugaring procedure hjemme, hvilket gør det skiller sig ud blandt lignende produkter på markedet. Fordelene ved denne serie kan også omfatte den naturlige sammensætning og rigdom af vitaminer, som har en gavnlig virkning på menneskets hud. Produkter forårsager ikke en allergisk reaktion, du kan bestille den på vores hjemmeside.

Start Epil Line

Linjen Spart Epil er et stort udvalg af kosmetik til professionel og hjemmet hårfjerning. Serien indeholder produkter til shugaring-proceduren af ​​forskellige teknikere. Som supplement til sortimentet af relaterede kosmetik. Linjen dækker fuldstændigt mesterens behov for højkvalitets og overkommelige materialer til arbejde. En række kosmetik giver dig mulighed for at vælge de mest bekvemme produkter.

Sukkerpasta Start Epil

Udvalget af sukkerpastaer er dannet af naturlige allergivenlige produkter. Sammensætningen af ​​pastaer omfatter kun sukker, vand og fructose. Ingen parfume og syntetiske komponenter. Sukkerpasta Start Epil kan bruges på følsom hud - forårsager ikke allergiske reaktioner og irritationer.

Pasta producerer i 3 typer af tæthed. Det er let at vælge en behagelig tekstur til de forhold, hvor skyggen udføres, idet der tages hensyn til rumtemperaturen og fugtighedsniveauet. Og flere muligheder for volumen vil give mulighed for at indeholde hele sortimentet af sukkerpastaer i Start Epil-linjen, uden at dette berører budgettet.

Hudpleje Kosmetik

Komplet sortimentet af produkter til hudpleje før og efter depilering. Kosmetik til shugaring omfatter midler til affedtning og forberedelse af hud til fjernelse af irritationer og rødme. Det er nemt at vælge kosmetiske midler til gennemførelse af proceduren for hårfjerning i komplekset og efterfølgende pleje. Disse omfatter midler til at sænke hårvækst og fugtgivende og regenererende cremer og lotioner. Sortimentet af creme paraffin. Forsøgsproceduren på denne kosmetik har vist sin effektivitet: huden bliver elastisk og elastisk, processerne for regenerering og genopretning af væv lanceres.

Start Epil serien er velegnet til professionel og hjemmebrug.

Start epil aravia

For mig er al denne visdom med shugaring vanskelig, jeg finder det lettere at klare en mekanisk epilator.

Og jeg arbejdede ikke med ham. Det var et stykke tid, hårene brød kun af, og nogle gange fangede endda huden, det gør ondt (

Jeg har aldrig brugt shugaring. Jeg prøvede voks, det fjerner også alle hår fra mig. Så det meste af tiden bruger jeg en barbermaskine, nogle gange en creme.

Og jeg gik ikke til fløden, jeg prøvede det en gang, i den angivne tid, slette jeg ikke noget. Hold længere tid. irritation så var det (

Jeg ville prøve i en patron, men jeg plejer at gøre det med voks.

Prøv det, det er ret praktisk og hurtigt)

Blogsøgning

Om mig

Om mig

Mit navn er Irina, velkommen til min blog!

Jeg elsker kosmetik og dekoration og pleje. I bloggen deler jeg min mening om de testede værktøjer. Jeg er også en parfumeri maniac)) I min samling er der i øjeblikket ca. 250 varianter, og det ændrer sig konstant.

Arabia Start Epil Set nr. 2 (Aravia Professional, Home Shugaring)

For en behagelig shugaring procedure derhjemme

Fjernet fra produktionen

beskrivelse
anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Fordelagtige sæt med alt hvad du behøver for en behagelig shugaring procedure hjemme:
1. Sukkerpasta til depilering "Tæt", 400 g
2. Sukkerpasta til afsmøring "Soft", 200 g
3. Et sæt til en shugaring (sukkerpasta i en patron "Gennemsnit", 100 g + papirstrimler til afsmøring) 4. Lotion inden depilering med et ekstrakt af melissa og olie af en sød mandel, 200 ml
5. Talc uden duftstoffer og tilsætningsstoffer, 200 ml
6. Fugtighedsmælk med hvid lotusekstrakt og silkeproteiner, 160 ml

Start Epil - Sukkerpasta og Kosmetik

Konstant videnskabelig søgning og opdatering af produktudvalget gør det muligt for arabiske produkter at indtage en ledende stilling blandt professionelle kosmetik til sukkerepilation. Laboratoriespecialister sammen med førende kosmetologer arbejder konstant på at skabe nye unikke formler og teknologier for at kunne tilbyde vores kunder det bedste.

Vi præsenterer dig en linje af kosmetik til selvledende høj kvalitet og smertefri shugaring procedure hjemme "Start Epil", der ikke kun er rettet mod direkte fjernelse af uønsket hår, men giver også omfattende pleje og nødvendig pleje af din hud.

Sammensætningen af ​​alle kosmetik "Start Epil" omfatter kun naturlige aktive ingredienser afledt af planteekstrakter, æteriske olier, vitaminer og aminosyrer, alle produkter er gode og komplementerer hinanden, hvilket giver forsigtig pasning og pleje af din hud. Sammensætningen af ​​sukkerpasta til shugaring er glucose, fructose og vand, uden konserveringsmidler (herunder citronsyre), farvestoffer, vegetabilsk, vitamin og andre tilsætningsstoffer.

Serien "Start Epil" blev udviklet specielt til hjemmehugning - selvledende sukkerepilation hjemme uden special træning eller færdigheder.

Voks "depilflax"

Sådan barberer du en lyskes lyske