Hvilken kvindelig Venus razor er bedre egnet til ben og intime områder

Den nemmeste måde at slippe af med uønsket vegetation er depilation med en barbermaskine. At vælge en god maskine til bikiniområdet og benene er måske ikke så svært som det ser ud ved første øjekast. Gillette-selskabet repræsenterer Venus-linjen, hvor hver kvinde kan vælge selv en passende mulighed.

arter

Venus linjen blev skabt med hensyn til kvindelige funktioner. Dette gør det muligt at gøre hårfjerningsprocessen så effektiv og komfortabel som muligt. Typer af Venus-maskiner fra Gillette:

SPA Breeze

Trebladet barbermaskine med udskiftelige kassetter og en indbygget fugtgivende strimmel, som giver komfort og omhu under proceduren. Det flydende hoved giver dig mulighed for at håndtere vanskelige at nå områder godt. Inkluderer 2 flytbare kassetter.

Snap omfavnelse

Kompakt 5-bladet razor i en plastik kasse. I et sæt er der en udskiftelig patron (1 stk.). Maskinen indeholder to fugtighedsgivende strimler (øverst og nederst på hovedet), hvilket gør det lettere at glide over huden.

Takket være den gummerede overflade glider håndtaget ikke ud af hænderne. Funktion: plastikhus med huller til ventilation. Snap Embrace er uundværlig på ture og forretningsrejser.

Embrace

Venus Embrace - en barbermaskine med et fembladet system. Der er en fugtighedsgivende gel strimmel og gummeret tape for bedre slip på overfladen. Gentager alle linjer i kroppen. Håndtaget har en silikoneoverflade. Fjerner alle hår fra første gang, det er ikke nødvendigt at genbehandling huden.

Satin pleje

Disposable barbermaskine med to blade. Håndtere prægede. Fugtighedsstrimler indeholder E-vitamin og aloe-ekstrakt. Til salg er der pakker på 2 stk. og 4 stk.

VenusOlay

Maskine med et fembladet system og med indbyggede fugtgivende puder Olay. De er placeret på siderne af bladet, ensartet i type til den sædvanlige pressede sæbe. Når fugtgivende udgør huden danner en delikat tekstur med duften af ​​honning og mælk.

Produktet giver en ideel og behagelig barbering og samtidig forsigtig behandling af det behandlede område uden brug af ekstra midler. Fremmer naturlig hydrering af epidermis. Der er en særlig sucker i sættet.

Sensitive Touch of Aloe

En anden barbermaskine fra Gillette. Den har et plastikgreb uden gummiindsatser. Udstyret med et fembladet system til en behagelig barbering, fugtighedsgivende strimmel med aloe-ekstrakt.

Venus trimmer

Dette er en speciel barberkniv til at eliminere uønsket hår i bikiniområdet. Nøjagtigt saks, der giver lethed, sikkerhed og komfort under proceduren. Designet til tør og våd hårfjerning.

klassisk

Den klassiske version af en engangs maskine. Det har et flydende hoved, der giver hårfjerning på svært tilgængelige steder. Der er en fugtgivende strimmel.

Og her er et overblik over midlerne til at bremse hårvækst efter barbering.

Fordele og ulemper

Blandt fordelene ved Gillette Venus-maskinerne er:

 • Takket være den specielle teknologi til placering af knivene giver en sikker barbering uden nedskæringer;
 • egnet til følsom hud;
 • giver blid hårfjerning uden irritation
 • har et ergonomisk håndtag
 • gør depilationskvaliteten.

En relativ ulempe er den højere omkostning sammenlignet med andre mærker.

Tips til at vælge en maskine til bikiniområdet og benene

Før proceduren skal du beslutte dig for en passende model, der giver et bedre resultat. Hendes valg udføres under hensyntagen til aflejringszonerne, hudens følsomhed og egenskabens egenskaber. En fembladet maskine er velegnet til tykkere og længere hår, og en trebladet er til tynde og svage hår.

For følsomme områder er det bedst at købe et fembladet system. Med det kan du opnå hårfjerning fra den første. Genbehandling af bikiniområdet er ikke påkrævet, hvilket vil reducere hudens invasiveness. Til benene passer 3, 5 og 2 bladmaskiner.

Med normal hud, der ikke er tilbøjelig til irritation, kan du bruge næsten alle de viste modeller. Efter alt er alle maskiner udstyret med en fugtighedscreme. Hvis en kvinde har følsom hud, vil den mest egnede være 5-bladet razors, nemlig Snap Embrace, Sensitive Touch of Aloe, VenusOlay.

På trods af nogle forskelle i Venus-produkter er der et generelt karakteristisk - højstyrket skærpet bladstål. Det er denne kvalitet, der gør proceduren bedre og sikrere, og giver nem glidning.

OBS! Valget afhænger af personlige præferencer og brugervenlighed. På grund af de indbyggede gelpuder i VenusOlay-modeller er depilering på intime steder måske ikke helt behageligt.

anmeldelser

Om produkter brugerne udtrykkes hovedsageligt på en positiv måde. Kvinder i kommentarerne bemærker en blød fjernelse uden irritation, en lang levetid på et bånd, kvalitetsresultatet af depilationen - perfekt glat hud. I de negative anmeldelser af barbermaden Venus indikerede en høj pris. Nogle brugere sagde, at maskinerne ikke adskiller sig fra lignende analoger. Det er værd at bemærke, at alle kommentarer er subjektive.

Svetlana Tarasevich, 40 år gammel, Saratov: "Jeg har meget følsom hud, vi snakker ikke engang om elektriske epilatorer og voksfjerning af hår. Derfor skal du altid vælge en god maskine. Jeg prøvede forskellige barbermaskiner fra Venus, jeg kunne godt lide alt.

Men i dag vil jeg forlade en anmeldelse om VenusOlay - det erobret mig lige. Efter at jeg havde gennemført proceduren var der slet ingen irritation. Ja, og følelsen af ​​at jeg barber mine ben, var slet ikke. Gel puder lugter godt, fugtigt godt. Deres forbrug afhænger af hyppigheden af ​​proceduren. Den bevarer sine kvaliteter efter to måneders brug, selv efter at puderne er slidt af. Min score er fem ud af fem. "

Antonina Fedoseeva, 34, St. Petersborg: "Jeg har brugt Venus-produkter i flere år nu. Over tid har penen mistet sin præsentation. Jeg ønskede at opgradere, så jeg fik mig en Snap Embrace. Jeg kunne virkelig godt lide mini-versionen med en kompakt pen.

Maskinen er behagelig at holde hånden på trods af størrelsen. Barberer meget rent, lader ikke et enkelt hår igennem. Særlig opmærksomhed fortjener en plastikpose, som er meget bekvemt at opbevare Venus. Prisen er selvfølgelig for høj, ikke alle har råd til det. "

Polina Vasilenko, 24, Voronezh: "Jeg købte mig en Bikini Trimmer trimmer. Nu vil jeg fortælle mere detaljeret. Trims pænt og jævnt, forårsager ikke irritation på det mest delikate sted. Brugt både tørt og i bruseren. Resultatet er ikke anderledes. Blandt de fordele, jeg bemærkede for mig selv - sikkerhed, et godt resultat. Blandt manglerne er der ingen mulighed for at udskifte patronen. "

Elena Anatolyevna, 45, Moskva: "En ven roste Venus SPA Breeze så meget, at jeg besluttede at købe. Ærligt, ikke særlig imponeret. Ja, barberer godt. Men det samme resultat kan opnås fra andre maskiner. Og dulled med samme hastighed. Brugt til denne BIC, er forskellen ikke særlig følt mellem dem. Og de er billigere. "

Marina Vasiltsova, 34, Ekaterinburg: "Jeg forsøgte mange maskiner fra Venus-linjen. Fembladet, helt klart, barberer bedre og mere effektivt end trebladet. Jeg kunne godt lide alt, men jeg fremhæver stadig VenusOlay. Fugtgivende gel puder er meget tiltalende, og duften er bare super. Separat vil jeg bemærke bladernes lange levetid. Den høje pris på produkter forvirrer, og kun de bedste indtryk. "

konklusion

Venus-linjen er således repræsenteret af SPA Breeze, Snap Embrace, Embrace, Satin Care, VenusOlay, Sensitive Touch of Aloe, Classic, Bikini Trimmer. Alle er skabt under hensyntagen til kvindens hud. Brugere forlod for det meste positive tilbagemeldinger på de viste modeller. Hvilken slags kvinders barbermaskine Venus er bedre at købe, alle beslutter sig selv.

Værre maskine Gillette Venus Embrace har ikke prøvet.

God dag!

I min anmeldelse vil jeg fortælle dig, hvad der egentlig ikke passede mig i denne barbermaskine og hvilken maskine, efter min mening (og min families mening), er den bedste.

Jeg begynder med baggrunden.

Jeg prøvede mange barbermaskiner (med forskelligt antal blade, både mandlige og kvindelige, og "disponible" og genanvendelige) og konkluderede at den bedste barbermaskine er Gillette Fusion (mænd). . Min mand kom til samme konklusion, så han tog det fra mig, eller handlede det snarere for en Gillette Mach3 turbo (3-ku razor), men hun fungerede ikke for mig. Der var et problem: enten brug en til to (Gillette Fusion), eller køb mig en ny maskine. Det var billigere at købe en ny og jeg stoppede ved Gillette Venus Embrace (et anstændigt udseende, prisen er to gange billigere end fusionen).

Nu om ulemperne ved Gillette Venus Embrace:

- Ægte barberingshår (en gang eller endog to og tre). Måske er det på grund af det store barberhoved (hvor forskellige nye genstande er udstoppet: gel, rezinochki; uden hvilken jeg personligt lider behageligt), så det er meget "klumpet", mere præcist, det er ikke egnet til alle kropsdele, nemlig til ben!

- frygtelig rive huden! Selv engang! Og det er ikke kun min mening, men også mandens mening, som også testede barbermaden. Efter at have brugt det hver dag havde jeg et stort problem i armhulerne (mange sår og rødme). Det kom til det punkt, at jeg måtte gå til epilatoren.

- Materialet og størrelsen af ​​barberhåndtaget.

Det er ekstremt ubelejligt at vende det over i hendes hånd, da hun forsøger at hoppe ud / glide ud. Gillette Fusion har ikke noget sådant problem.

Det eneste plus i Gillette Venus Embrace er prisen, men igen er dette i sammenligning med Gillette Fusion.

konklusion: I måneden med at bruge Gillette Venus Embrace modtog jeg ikke kun negative følelser, men også for første gang - hudirritation! Og jeg kom til den konklusion, at det er bedre at overbetale og købe en normal ting end dette.

Venus barberkniv: beskrivelse, egenskaber og anvendelsesmuligheder

I de senere år bruger kvinder razors så ofte og jævnligt som mænd, fordi omsorg for sig selv indebærer at slippe af med uønsket hår i forskellige dele af kroppen. At vælge en god barbermaskin, hvor kassetterne ændres let, og som du nemt kan tage sig af dig selv, er ikke så svært som det kan virke.

Glatheden af ​​huden vil give en barberkniv Venus - en unik opfindelse af firmaet Gillette, designet specielt til kvinder.

Der er flere typer Venus barbermaskiner, blandt hvilke hver pige vil kunne vælge den mest egnede mulighed for sig selv. For at gøre dette skal du kende deres egenskaber og fordele samt læse brugeranmeldelser, så valget er informeret og afbalanceret, og selvpleje er enkel og effektiv.

Sort og beskrivelse af barbermaskiner

Gillette arbejder konstant på at udvikle nye produkter under hensyntagen til kvinders behov og interesser rundt om i verden, så deres selvplejeproces er så komfortabel og effektiv som mulig. Derfor er der så mange barbermaskiner, at det nogle gange ikke er så nemt at vælge. De mest populære produkter i det tyske selskab er:

 • Gillette Venus SPA Breeze - den ideelle barbermaskine til at forberede din krop til sommersæsonen, fjerner forsigtigt og hurtigt hår uden at forårsage irritation af huden;
 • Gillette Venus Snap Embrace - en lille og kompakt barbermaskine, der indeholder et udskifteligt kassettsæt, og en glat og behagelig barbering er tilvejebragt af to fugtighedsgivende strimler
 • Gillette Venus 2 Satin Care - engangs rejse- og rejsemaskiner, der er nemme at bruge og ændre;
 • Gillette Venus Embrace - en barbermaskine, der har to udskiftelige bånd, hver med 5 skarpe knive og en fugtighedscreme, der blødgør barberingen;
 • Gillette venus Olay - en speciel barbermaskine med en behagelig bæraroma, som sælges med to udskiftelige kassetter og blødgøringspuder giver komfort og glathed til barbering;
 • Gillette Venus Embrace Sensitive Touch of Aloe er en maskine med en udskiftelig kassette designet til at tage sig af følsom og delikat hud, fordi dens pads er fyldt med fugtgivende aloe vera ekstrakt.

De fleste barbermaskiner kan bruges til at fjerne hår på hænder og fødder, såvel som i bikiniområdet, fordi de alle er udstyret med fugtighedsgivende strimler.

Hvordan man vælger en passende barbermaskine

Når man vælger en barbermaskine til regelmæssig brug, er det vigtigt at forstå hovedformålet. Hver ny Gillette-udvikling overgår den forrige i sine funktioner og parametre, så barbering ikke giver kvinder ubehag og har det forventede resultat. Udskiftelige kassetter, som ofte er inkluderet i maskine sæt, kan du til enhver tid ændre kedelige blader og kun bruge en passende enhed. Selvom kvaliteten af ​​maskinerne på maskiner vil gøre det muligt at ændre meget mere bånd end to og bruge det i flere år.

På trods af de eksisterende forskelle i barbermaskiner er der en uundgåelig egenskab, som er indbygget i hver af dem - bladets højstyrke skarpe kant, der sikrer glat glidning og barberingskvalitet. En barberkniv med fem knive er velegnet til tættere og længere hår, mens der for tyndt og svagt hår kan anvendes en trebladet maskine.

En vigtig fordel ved hvert produkt fra det tyske firma Gillette er ergonomien i håndtaget på maskinerne, som let passer ind i hånden, må ikke glide selv med vådt hårfjerning og har gummiindsatser til en god pasform. Derfor er det så svært at vælge den rigtige maskine - de har alle mange fordele, er praktisk og effektive.

Hvordan man bruger en barberkniv

For korrekt og behagelig hårfjerning er det vigtigt ikke kun at vælge en passende barbermaskine, men også at købe den nødvendige kosmetik. I dag er der et stort udvalg af kvinders skum og barberingsgeler samt cremer og olier efter proceduren. Korrekt valgt produkt sikrer let glidning af knivene over huden og beskytter huden mod beskadigelser, nedskæringer, irritation.

Du skal barbere dit hår mod deres vækst, og det er nemt at feje maskinen over huden. Hvis du på nogle steder skal gå til en barbermaskine igen, skal du genopfriske lagets barbering for at beskytte din hud. Når hele proceduren er afsluttet, er det vigtigt at vaske rester af barberingsprodukter med varmt vand. Og påfør en fugtighedscreme. Til hudpleje efter barbering er der specielle værktøjer, der forhindrer hårvækst.

Du skal ændre kassetten hver 7-10 procedurer. For at forstå, at det er tid til at ændre, er det vigtigt at lytte til dine egne følelser. Når glideren ikke længere er behagelig, er det tid til at skifte kassette.

Således er det ikke så svært at vælge en passende Venus barberkniv som at bruge den korrekt med maksimal fordel og komfort til hårfjerning. Bestem hvilken mulighed der er bedst at købe, vil hjælpe anmeldelser af piger, der bruger barbermaskiner i lang tid.

Udtalelser om brugen af ​​Venus-maskiner

I næsten to år brugte jeg Venus Embrace razor, som tjente mig trofast. Og for nylig så jeg en ny Sensitive Touch of Aloe i butikken og kunne ikke modstå. Jeg er tilfreds med hendes bløde berøring på huden og kvaliteten af ​​barberingen, og den friske duft af aloe gør proceduren endnu mere behagelig. Jeg bruger en barbermaskine til håret på arme og ben, såvel som i bikiniområdet. Og jeg anbefaler det til alle.

Anastasia, 29 år gammel

I flere år i træk købte jeg mig en Venus Satin Care engangsbærer uden mulighed for at skifte bånd og var tilfreds med kvaliteten af ​​deres barbering. Men nu besluttede jeg mig ikke for at redde og købte en fuldgyldig Gillette Venus-maskine. Olay. Det lugter som vilde bær og er prisen værd. Jeg skal barbere en gang hver anden dag, men processen er helt behagelig og smertefri.

Jeg begyndte at barbere mine ben ikke for længe siden. Og selvom mine hår er tynde og sjældent vokser, ønskede jeg fuldstændig glathed af huden. Venus SPA Breeze var den perfekte mulighed for mig, hvilket gav det ønskede resultat. Jeg er glad for, at der ikke er irritationer eller nedskæringer på huden, jeg føler mig tryg og sikker.

Fællesskaber> eBay DRIVE2.RU> Blog> Набор Gillette venus. Rådet ja et spørgsmål.

Hej alle sammen Hustru besluttede at købe en razor Gilette venus. Jeg gik til butikken og var overrasket over, at maskinen selv koster omkring 500 rubler, og knivene til det er næsten 800 r 2 vittigheder.
Han klatrede på Ali og fandt disse maskiner og knive, men som det viste sig fra anmeldelserne, skærer knivene hårdt, da dette er en falsk. og værktøjsmaskiner er også falske, forskellige fra originalen. Men de er meget billigere. Jeg tog ikke en falsk.
Klatrede på ebay og fundet her et sæt i Indien. Jeg bestilte det for en uge siden, sælgeren sendte det lige nu, men med sporet som lovet.

Hvad viser sig, maskinen, 4 kanter og barbering gel tilbage i 1300 rubler. Jeg synes ikke dyrt, men er det originalen? Det blev bestikket af, at varerne stadig ikke er fra Kina, også i Indien er der europæiske fabrikker. Andre leverandører har disse sæt på forskellige måder, fra 1400 og derover.

Jeg vil ikke rådgive dig, da jeg ikke har modtaget pakken endnu, jeg har ikke tjekket det, men jeg anser det som en god gave. Så, for information, kan nogen have bestilt sådanne sæt allerede?

Kommentarer 94

Billige kinesiske patroner barberer præcis på prisen, så der ikke bliver gave. Jeg faldt selv for det: For et par år siden købte jeg et par enheder, såsom rabat, i en onlinebutik, som er dobbelt så billig som de er. I sammenligning med originalen er det ligesom, hvis man sammenligner Volga med en Mercedes, kører den også, men buzz er lav.

Hvad får dig til at tro, at dette er Kina? Indstil mulig i et andet land

Prismærket taler for sig selv, og der er måske skrevet i EU skrevet, selv om det i slutningen af ​​det sidste århundrede i Sovjetunionen blev anset for at være sjovt at barbere med indiske blade)), ønskede ikke at fornærme dig og dit køb også.

Jeg ville bare ikke være så kategorisk, efter at jeg får setet vil blive set, selv en dårlig oplevelse er også erfaring)
Og hvis det for hvidløg er gilet ikke sådan en supervirksomhed, at priserne bøjer for deres produkter, selv udskiftelige blade er dyre pennies til kostpris, men som om de solgte Ols til bryllup

Jeg ville bare ikke være så kategorisk, efter at jeg får setet vil blive set, selv en dårlig oplevelse er også erfaring)
Og hvis det for hvidløg er gilet ikke sådan en supervirksomhed, at priserne bøjer for deres produkter, selv udskiftelige blade er dyre pennies til kostpris, men som om de solgte Ols til bryllup

Kvinde barbering maskine

Smukke ben, coquettishly kigger ud fra under nederdelen er i stand til at køre gale nogen. Og selvfølgelig kan der ikke være tale om tilstedeværelsen af ​​nogen hår på dem. Derfor kæmper piger fra oldtiden med uønsket vegetation på deres ben.

I en århundreders periode med kamp for kvinder med en hovedbund på deres ben, i armhulen og bikiniområdet, betyder det ikke, at de ikke var opfundet: her og depilatory cream og voksstrimler, laser og fotoepilation, en populær shugaring maskine og selvfølgelig en kvindelig barbermaskin. Denne artikel vil blive afsat til den sidste tilpasning.

Særtræk

På trods af en lang række værktøjer og metoder til hårfjerning og depilation har kvinders barberkniv ikke mistet sin relevans, og mange unge damer foretrækker at bruge den til at fjerne overskydende vegetation i dag.

Hovedegenskaberne ved en kvindelig barbering omfatter:

 1. Tilstedeværelsen af ​​et stort antal blade for at fjerne alle hår, der vokser i forskellige retninger.
 2. Afviger glatte linjer og lyse farver, hvor razorens krop. Det kan være blå, lyserød, lilla skygge.
 3. En særlig buffer er placeret rundt om knivene, som beskytter og reducerer risikoen for skade.
 4. Tilstedeværelsen af ​​en gelstrimmel, der fugter huden under påføring af barbermaden. Takket være denne funktion bliver epidermis blød og erhverver et velplejet udseende.

Nøglefordele

Kvindelig maskine har flere fordele i forhold til andre metoder og metoder til depilering:

 • Evnen til at udføre denne manipulation alene hjemme uden at ty til hjælp udefra. Pigen behøver ikke at kontakte en skønhedssalon eller se efter en troldmand, der vil hjælpe med at slippe af med uønsket vegetation.
 • Demokratiske omkostninger - i sammenligning med andre midler til en epilering, har enhver ung dame råd til en barberkniv, uanset indkomstniveauet. Og selv købet af den dyreste kvindelige barbermaskin vil ikke være så dyrt som regelmæssige besøg hos skibsføreren for proceduren for hårfjerning.
 • Komplet hårfjerning - for eksempel, hvis du sammenligner dette værktøj med en depilatory cream eller voksstrimler, fjerner barberharen helt 100%. Andre værktøjer kan efterlade et bestemt område af hår og få dem fjernet af samme maskine.
 • Sikker brug - andre metoder til depilering forårsager ofte en allergisk reaktion, irritation, rødme, bliver årsagen til indgroede hår. En barbermaskine, hvis den anvendes korrekt, forårsager ikke sådanne manifestationer. Det eneste du skal være yderst forsigtig med den enhed, du lige har købt, ellers er der en chance for at beskadige det øvre lag af epidermis eller bare skære dig selv.
 • Mangel på ubehagelige fornemmelser - nogle kvinder kan næppe udholde smerte, så barbering er den bedste mulighed for dem.
 • Det hurtige resultat er, at efter påføring af creme eller voks til depilering, kan epidermis blive rød, og inden du viser dine ben til alle omkring dig, bliver du nødt til at vente et stykke tid, indtil irritationen går. En kvindeskærber giver det perfekte resultat umiddelbart efter brug.

Genanvendelig eller engangsbrug?

Tænker over købet af en barbermaskine, står kvinder over for et dilemma, hvilket af de ovennævnte muligheder er bedre at købe. Og en, og den anden mulighed har sine fans.

Piger, der foretrækker en engangs maskine, fremhæver de lave omkostninger i forhold til en genanvendelig model og hygiejne som hovedfordele. En sådan anordning efter en eller to applikationer kan let smides væk uden at fortryde de brugte penge.

Ulemperne ved engangsbærere omfatter:

 • irritation af huden - fordi oftest på sådanne maskiner er der ingen buffer, der beskytter mod nedskæringer;
 • Hurtigt slid - Normalt kan denne maskine modstå en eller to procedurer for depilation, hvorefter den skal udskiftes med en ny.

Genanvendelig barbermaskine har et behageligt flydende hoved, udover dets knive er lavet af højere kvalitet materiale. Tilstedeværelsen af ​​en beskyttende puffer og gel strimmel tillader piger at barbere uden at bekymre sig om nedskæringer og irritationer.

Ulemperne ved genanvendelige barbermaskiner omfatter:

 • relativt høj pris - men denne ulempe er nivelleret, da en sådan enhed vil være nok for dig i lang tid;
 • Kompleksiteten ved valg af knive til udskiftning - ikke altid udskiftelige patroner kommer i et sæt med en barbermaskine, og du skal bruge lidt tid på at lede efter en passende komponent, når det gamle blad bliver sløvt.

Barbermaskin Gillette Venus Olay

Pass forbi? Kom ind! Eller hvordan reklamer virker på os! (nyt billede)

At se reklamen for den nye barbermaskine, ikke engang bare en barbermaskine, men den nye mega-opfindelse af de to firmaer, Vines og Olya, besluttede at købe den. Fabrikanten lover at præsentere en barbermaskine, "som elsker huden."
Nå, hvordan kan du ikke fortælle det?

Og så var jeg heldig nok til at deltage i konkurrencen, dette mirakel blev spillet i den officielle Vkontakte-gruppe, og så vandt jeg det og to måneder senere kom det!

Takket være arrangørerne for det faktum, at jeg fik det gratis, ellers ville jeg være meget foruroliget, hvis jeg købte det selv (prisen for det er 450-600 rubler er ikke klart for hvad). Kan arrangørerne af konkurrencen tilgive mig, vinderne lovede at skrive en anmeldelse om det nye produkt, jeg er herunder, men jeg lover ikke at det vil være positivt...

-Design. Det ser meget flot maskine af guldfarve, puderne er også i tone
-Lugt. Meget velsmagende vanille
-Under brug er der ingen grund til at bruge barberingsgeler, pads under vand bliver til en snoet masse (dette er en minus), som sikrer god glidning
-Efter barberingsprocessen er huden meget glat, det er behageligt at røre ved det, og der er ingen mening i at bruge cremer eller lotioner.

Ulemper (som desværre opvejer)

-Super-puder under brug forhindrer hårfjerning på svært tilgængelige steder, på trods af at barbermaskine har 5 blade
-Anvendes kun to gange, men næsten ingen puder, og på den ene side er der ved at falde af (hvorfor betaler så den slags penge?)
De slutter så hurtigt, ikke kun under brug, men også som et resultat af at vaske barbermassen, da hårene holder stærkt på puderne.

Dette er en nyhed. Det er op til dig at købe eller ej, jeg ser ingen grund til at betale den slags penge til super pads til 2-3 anvendelser! Så bliver det stadig til en almindelig barberkniv.

Forresten, jeg kunne godt lide den nye gel!

Tak for din opmærksomhed og evaluering, gode køb!

? Perfekt glidning og glathed. Men du skal være klar....?

Hej alle sammen! I dag vil vi tale om serien Gillette Venus Olay. I lang tid søgte jeg en måde at slippe af med irritation. Fødder i den røde prik - det er forfærdeligt! Jeg plejede at bruge barberskum og den enkleste Venus-maskine med tre blade, men min hud er følsom, og denne metode passer mig ikke (.

Når jeg prøvede Venus Pro Skin-følsomme kassetter - de gav fuldstændig komfort, når de barberede uden irritation, men på grund af det brede fugtighedsbånd blev razorhovedet for besværligt og ikke-manøvrerbart. Ja, og det er sådan en fornøjelse, ikke billigt - 650 rubler til 4 kassetter! Men hvor skal man hen? Jeg havde allerede besluttet at gå i stykker, da jeg pludselig så i butikken et salgsfremmende kit: 4 Gillette Venus kassetter Olay og barbermaskine som gave. Nej, i min ører ringede opkaldstemmen fra en annonce ikke med ordene "dette er en barbermaskine", som elsker hud ". Jeg blev styret af den kendsgerning, at denne barbermaskine også har 5 blade, fugtgivende puder, og det koster kun 500 rubler. Jeg siger "alt", fordi Pro Skin kun har 650 kassetter! Sammen med et sæt købte jeg den mest blide Venus gel Olay i en meget attraktiv gylden krukke.

I fremtiden vil jeg gerne fortælle barbermanden mange tak for, at hun bad mig om at købe en barbergel for første gang! Og hvordan jeg boede uden ham.......

Den gyldne maskine har et behageligt gummeret håndtag, der er kendt for Vines form.

Kassetterne er 5 blade, i bunden af ​​hvilken der er en hvid strimmel, der letter glidning, øverst - en guldfugtiggørende strimmel Olay.

Disse blader syntes mig mere behagelige end Pro Skin, da sidstnævnte har et bredt fugtighedsbånd rundt om hovedets omkreds, derfor er mange steder til en barbermaskine utilgængelige.

Hvad viser kassetterne, når puderne slettes?

Det ser sådan ud som en skaldet pude, men selv efter kaster jeg ikke den væk, men jeg bruger en maskine og anbringer gel på min hud.

- Når du bruger Venus Olay kan sættes til side barbering gel. Fugtgivende striber sikrer let glidning og glatte ben.

- 5 blade, der barberer mere glat.

- Efterskæringshuden er fugtet, og du kan nægte en fugtgivende lotion.

- Der er ingen irritation! For mig er dette det vigtigste og "fattigste" plus, som jeg er klar til at tilgive både skrøbelighed og pris.

- Behagelig vanilje lugt.

- Nydelsen af ​​barberingsprocessen.

- Pads slettes ret hurtigt. På mig varede de 2-3 uger af daglig barbering "fra hoved til tå." I dette tilfælde bruger jeg en barbergel og opbevarer maskinen på et tørt sted for at undgå nedbrydning af puder. Det er, hvad de vil have folk, der sætter maskinen i en vandpulver, undskyld? Selvfølgelig bliver de våde! Selv hvis du bare lægger maskinen på siden af ​​badeværelset og brusebadpletter vil falde på det, forvent ikke noget godt.

- Høj pris Men ikke højere end Pro Skin, og det er de eneste to slags Vines-blade, der passer til mig.

- Nå, og jeg bemærker, at i kassetteprocessen danner kassetterne en slimet strækningsmasse. Men jeg reagerer på det roligt. Che fukat noget? Det vigtigste er, at barbermaden gør sit job!

Samlet set anbefaler jeg denne barbermaskin. Men kun for dem der er klar til det faktum, at båndene ikke varer længe. Du kan være sikker på at bruge denne barbermaskine + gel, du bliver ikke irriteret. Men for dem der passer til andre typer knive, rådgiver jeg det ikke - det vil være spild af penge.

Nu, hvis denne vanille også er en barbering......

Jeg kan bare ikke ignorere reklameteksten om denne smukke maskine:

"Venus og Olay mærkerne er kommet sammen for at skabe en barberkniv", der elsker huden. "

Enhver pige drømmer om en glat hud, men normalt en barbermaskine til gengæld for hår "belønner" huden med irritation. Men det ser ud til, at fejlene er forbi - Venus og Olay hudplejeekspert skabte den nye VenusOlay razor. Det er nemt og behageligt at opnå skønhed og glathed med benene. Alt takket være de fem knive, så tæt som muligt til hinanden, Garcinia indiske olie, glycerin og petrolatum i sammensætningen. Og også barbermanden har et hvidt og guld design, og det vil sikkert dekorere dit badeværelse! "
blæst væk

Jeg må sige, at da jeg på RIV GOSH nærmede sig standen med maskiner og kassetter til dem, hørte jeg ikke om superduperen. Bare der var ingen Venus Embrace, som jeg har brugt i flere år. Fra Gilette forventer jeg ikke det, deres produkter passer altid. Nå tog hun et nyt "gyldent mirakel" til 400 med noget rubler (til 2 bånd uden maskine). Jeg tror - de samme fem knive, så hvad forskellen....

Generelt fem blade, to bar af sæbe fugtgivende blok stort som mit hoved - og det hele lugter som vanille. Jeg, selvom jeg tror, ​​at duftmaskinerne er overkillede, besluttede at give en chance for et nyt produkt.

Nå, hvad kan jeg sige. Med benene klarte det. Ved befugtning bliver de "fugtede" stænger som om de er dækket af slim, hele konstruktionen virker for stor og ubehagelig, men det er ikke det vigtigste!

Hvis benene viste sig at være ret glatte, så opstod der sorg med de axillære huler. Hvor meget jeg ikke kørte maskinen på den udmattede hud, forlod bladene stadig korte hår (tilsyneladende må jeg sige tak til "fugtighedscreme", for hvilket bladene ikke rigtig holder fast i huden). Undskyld for detaljerne, men du kan ikke smide ordene ud af sangen - jeg har fået stubben i barberingsprocessen, og ikke om nogle få dage, som med andre Venus-maskiner. Og dette på trods af at jeg er en blondine med tyndt hår. Hvad afventer brunetter med mindre tyndt, kan ikke engang forestille sig.

Åh ja, læg maskinen på siden af ​​badet, mens du vasker - de fugtgivende partikler svulmede til en meget stor tilstand.

Fordele? - ser godt ud I Cosmo lover de at et hvidt og gulddesign vil dekorere badeværelset - det er et plus. Nå, vanille kan lide en anden.

Tre punkter - for at være med Venus ben (og andre glatte overflader) Olay klarte. Nå, for designet.

Opd. Efter et par uger blev de fugtgivende puder forældede, maskinen stoppede fugtning, men det begyndte at barbere normalt

Sammenligning af udskiftningskassetter til kvinder: Venus

I alle flytbare Venus-kassetter til stede: Fugtighedsstrimler og Flydende hoved.

Venus omfavner følsom

Prøv forskellige kassetter og find hvad du kan lide. Efter alt er alle Venus-flytbare kassetter egnede til alle Venus-barbermaskiner.

3 knive for tæt barbering.
Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger med kun en razor bevægelse.

5 knive placeret tættere på hinanden for mindre tryk på huden.
Stor glathed og mindre følelse af irritation.

Fugtighedsstrimler.
Giver en glat glid, fugter og hjælper med at beskytte huden under barberingen.

Nærende beskyttende tape indeholder mere fugtighedsgivende midler.

Giver en utrolig let glide, der skaber et beskyttende lag mellem knivene og huden.

Indbyggede gelpuder, der danner et rig skum, når du barberer.
Intet behov for barbering gel! Gelpadser udgør et let skum, der giver en bekvem og hurtig barbering.

Mikrogrebni.
Hæv håret, beskytt huden mod udskæringer, hvilket giver en mere behagelig barbering.

Bløde beskyttende puder af elastomer.
Glat huden forsigtigt, hvilket giver en renere og mere jævn barbering.

Barberblad Venus Breeze fra Gillette

tilbagekaldelse

Normalt betaler jeg ikke meget opmærksomhed på valg af knive til maskinen, fordi Jeg køber dem meget sjældent, de bliver "forbrugt" langsomt, fordi Jeg foretrækker stadig hårfjerning. Men bare i tilfælde af ild, har jeg altid en barbermaskine.

Jeg tog disse knive i supermarkedskassen uden at gå i detaljer og uden at tænke på deres fordele. Efter min mening er det vigtigste i dette produkt skarpheden af ​​knivene, og pr. Definition kan de nye blade ikke være stumme, så jeg anser det ikke for nødvendigt at studere sådanne varer i lang tid og kedeligt.

Indeholder 4 særskilt blækkede blade:

I klar visning ser det sådan ud:

Ved åbning og visuel undersøgelse af bladene værdsatte jeg ikke hele skalaen af ​​"katastrofen". Jeg værdsatte det, når du bruger. :)

Jeg vil forklare mere detaljeret: Knivens dimensioner på grund af disse glideklodser er bolsjevikker. Faktum er, at hvis jeg bruger en barbermaskine, bruger jeg det kun til intime steder (undskyld de intime detaljer). Fordi hårfjerning ikke altid er bekvemt, hurtigt og undertiden efterlader det en stærk irritation, og det er heller ikke en god mulighed på ferie. Så for intime steder er det absolut ikke egnet! Dimensioner forhindrer forsigtigt deres "arbejde", såvel som at bestemme nøjagtigheden af ​​at ramme bladet. Generelt er dette design beregnet til andre steder. For benene vil det efter min mening passe perfekt, fordi glidende belægning giver dig mulighed for ikke at anvende barberingsprodukter. MEN. der er en stor MEN: Denne opfindelse glæder sig kun første gang, og så begynder det at blive til en stor "sniff" (undskyld, men det er), er der lidt behageligt, rent ud fra et æstetisk synspunkt. I betragtning af det faktum, at barbermaskine ikke ligger i mit vand overhovedet, klarer hun at opsuge i 15 sekunder efter påføring og minimal skylning. At sætte det anbefales ikke, det bliver til en pasta og efterlader spor på badeværelset. Hold kun opad hoved, og liggende, og i limbo. Når det tørrer ud, viser det sig, at dette ikke er et forudindtaget syn, producerer en slags revnet jord.

Alt dette ligger væk fra barbermaden, og ikke jævnt afvaskes under brug. Også små hår holder sig til dette lag og vaskes ikke, det bliver nødvendigt at plukke af med en negle.

Jeg kan ikke sige noget imod knivene selv. Men for at de skal glide på huden, er det nødvendigt at trykke barbermaskinen, fordi puderne stikker ud. Dette pres på barbermaskinen kan føre til nedskæringer.

Generelt er disse blade ikke multifunktionelle og kan kun anvendes på bestemte områder af kroppen. For fremtiden vil jeg overveje dette, og jeg vil ikke købe dem mere. Jeg udelukker ikke det faktum, at de kunne lide nogen. Jeg har lige udtrykt min mening om dette produkt. Overvej al min beskrivelse og afgøre, om det passer dig.

Hurtigt opkald

Du kan gøre dig bekendt med billeder, varebeskrivelser, kundeanmeldelser, specifikationer, samt sammenligne dine yndlingsmodeller og vælge den bedste pris. Normal maskine. Hej alle sammen! I dag er en anmeldelse af det nye produkt fra Venus - Swirl razor med en "magisk bold". Maskinen sælges i den traditionelle emballage til denne type.

I fem år har jeg været viet Venus Embrace maskine, men da jeg så den nye Venus Swirl, havde jeg ikke råd til at nægte at købe den. Jeg løb lige tør for kassetter til min maskine, og nu havde jeg et rimeligt valg - at købe en kassette eller prøve en ny, fin maskine til samme pris (endnu billigere).

Og så er der ingen plads til maskinen, og det er ubelejligt (stativet fra den gamle Venus barbermaskine passer ikke). Jeg fik en ÅBEN PAKNING, maskinen lå lige i kassen. Jeg kunne også lide maskine, og design og bekvemmelighed og klare sit mission).

Vi anbefaler, når du køber for at kontrollere tilstedeværelsen af ​​de ønskede funktioner og specifikationer. Hovedet gentager let kroppens bøjninger og som et resultat helt barberer alt, hvad der er overflødigt. Takket være denne razors innovative egenskaber kan du let barbere hårene i områder, der er bemærkelsesværdige for kurvets og konturernes særlige kompleksitet.

Barberingsværktøj Gillette Venus Swirl, med 1 udskiftelig kassette - anmeldelser

Bare en bevægelse for en utrolig ren barbering og silkeblød hud. Den første barbermaskine med 3 blade til kvinder. Designet specifikt med funktionerne i den kvindelige krop. Glat barbering og silkeagtig hud på alle bøjninger i alt... Kode: 353634; 3 knive giver en one-touch glat og ren barbering. Kode: 323631; Vores første barbermaskine til kvinder med 5 knive gentager hver kurve i din krop uden at savne næsten et enkelt hår, selv i bikiniområdet.

Producentoplysninger

På bagsiden er emballagebeskrivelsen fra producenten på forskellige sprog. Men her begynder de første sondringer. Fra tid til anden tænkte jeg på at skifte min maskine, også fra Venus, men af ​​den gamle model. Hej Vi undskylder for emballagen af ​​varerne i ordren.

Tekniske oplysninger

Resten af ​​varerne vil blive kontrolleret for integritet og kvalitet af emballagen. Den smukkeste af alle præsenteret i linjen af ​​dette selskab. Blades er de samme på alle disse barbermaskiner. Og også erhvervet med en god rabat. Har du fundet en unøjagtighed i beskrivelsen? Den kvindelige krop består af bøjninger, og derfor under proceduren er det svært at nå vanskelige steder og ikke gå glip af et enkelt hår. Hver dag begynder tusindvis af piger rundt om i verden deres morgenmad med morgenmad, et glas vand, et brusebad og... barbering.

Det er ret nemt at forklare denne kendsgerning: processen tager ikke mere end 10 minutter i gennemsnit, det er ikke nødvendigt at tilmelde sig salonen, forberede proceduren, det er sikkert og kræver ikke ekstra omkostninger. Mange forstår ikke, hvorfor kvinders og mænds barbermaskiner er radikalt forskellige. Og endelig, ifølge statistikker begynder kvinder at barbere tidligere (kl 11-13 år og mænd kun kl 14-15).

Yderligere oplysninger

Bladene er også ændret: nu er der 5 af dem, de er tyndere og skarpere (ca. 25 nanometer). Se nærmere på nyheden og på den aftagelige patron kan du se MicroFine Comb ™ mikrobøjlen, som leder hårene direkte til knivene.

Venus Swirl er resultatet af fem års udvikling og eksperimentering. Disse eksperimenter gør det muligt at forstå, hvordan kvinder holder en barbermaskine, i hvilken retning de begynder at barbere og andre nuancer.

Redaktørerne er ikke ansvarlige for indholdet af reklamer og artikler. Forfatterens udtalelse må ikke falde sammen med redaktørernes synspunkt. Du bør ikke gemme sig fra de omkringliggende skønhed af dine ben med deres storslåede kurver og mejslede konturer. Med Venus Swirl behøver du ikke længere at vise gymnastikens vidundere, der søger at fange alle frække hår!

I dine bevægelser - din karakter. Hvert trin afslører din passion og temperament. Nu findes Gillettes tyndeste og teknologisk avancerede Contour ™ blade i den nye Venus Swirl. Fremstillet med den nyeste avancerede teknologi er de 5 Contour ™ fleksible blader tyndere og skarpere end normalt.

For mere information, kontakt virksomhedens ledere på de telefonnumre, der er angivet på webstedet. Kataloget indeholder barbermaskiner fra førende producenter. Produktbeskrivelsen er kun til orienteringsformål og kan afvige fra beskrivelsen i fabrikantens tekniske dokumentation.

Top blogging rating af Runet

Yablor.ru - bedømmelse af blogs af RuNet, automatisk bestilt af antallet af besøgende, links og kommentarer.

Phototop - et alternativt billede af de øverste indlæg sorteret efter antallet af billeder. Videobånd indeholder alle de videoer, der findes i de aktuelle blogger-poster. Top of the week og toppen af ​​måneden er placeringen af ​​de mest populære indlæg i blogosfæren for den angivne periode.

I bedømmelsesafsnittet er der statistikker over alle bloggere og samfund, der ramte hovedtoppen. Vurdering af bloggere vurderes på baggrund af antallet af indlæg, der er offentliggjort i toppen, tiden i top og deres stilling.

Shugaring at Home Recipe uden citron

Lær at tegne øjenbryn i salonen: detaljerede instruktioner