Kniv Sharpeners

Moderne husmødre bruger et stort udvalg af knive til madlavning. En bordplade med en korrekt valgt skæringsvinkel hjælper med at holde køkkenknive i orden. Special knivskarphed bruges til jagt og turistknive. Korrekt skærpet blad kan redde liv for jægere, og turister kan tjene som et redskab til at forberede træflis til ild. Mange forskellige knive bruges af mennesket, og for alle bør der være en ideel skærper. I hjemmemiljøet kan alle have en stationær maskine til slibeknive med egne hænder, hvilket vil hjælpe husmødre, uden at vente på hjælp fra en stærk halvdel af menneskeheden, at redigere værktøjets knive på egen hånd.

Små sharpenere til køkkenknive

Skrivebordsmaskine skal have et par vinkelspidser. En sådan simpel enhed vil ikke tage meget plads. Knive til kød og rengøring af grøntsager har dobbeltsidet skarpe bladet med samme vinkel. Fisk kniv sav har en ensidig blad. Serreiter til brød kan have ensidet og dobbeltsidet slibning. Og hver kniv får en vis skarphedsvinkel, som leveres af producenten. Indstilling af knivens hældning sker ved at justere stroppen. Ændring af vinklen vil slå kniven, kniven vil ikke være egnet til sikker betjening.

De fleste producenter af miniatyrmaskiner bruger "universel vinkel" til dobbeltsidet skærning af bladet. På en sådan anordning kan der skærpes flade knive. Skæren på sugekoppen er let at installere på den glatte overflade af bordet. Blader af meget tyndt stål skarpe på det uden chipping er næsten umuligt, da det er designet til mellemstykkede stålknive. Dette værktøj er ikke beregnet til serrated knive. Hans Emery har en strengt defineret bane.

Lange, men højkvalitets redigeringsblad

Professionel skærper i dette tilfælde vil fungere meget bedre. Sandt nok er prisen ganske høj. Dens arbejdsdel er den samme stang, som bruges til manuel slibning. Dens særegenhed ligger i, at den professionelle skærper gør det muligt at installere og sikre knivbladet i en vis vinkel i forhold til den bevægelige stang. Processen vil tage lidt længere tid, men der vil ikke være nogen chipping på stålbladet af nogen tykkelse, kniven vil vare længere. Sandt nok har den professionelle universelle skærper ikke sådan attraktivitet - den har ikke en plastikpose.

Det er mere hensigtsmæssigt at anvende et knivskæringssæt med justerbar klemhældning, på trods af den høje pris. Sættet har en montering på bordpladen. Ved køb af et sådant sæt er det mere rentabelt at tildele et særligt sted til sin stationære installation for at sikre sagen. Sættet indeholder 5-6 barer med varierende grader af korn. Skarphed udføres i flere trin, begyndende med en stang, der har et mindre korn. Det er stærkt ikke anbefalet at trykke på stangen, da det ikke er meget tykt. Det er bedre at lave flere barpasser langs bladet.

Nogle sæt har også en læder overdækket bar ud over emery. Det er beregnet til at give knivene en naturlig metallisk glans ved hjælp af specielle pastaer, for eksempel "goya". Også i de fleste sæt kan du finde en krukke med olie. En dråbe af dette stof hjælper med at rydde stangen af ​​metalkrummer fast i den i processen. Det skal bemærkes, at en fuldt professionel slibning af 1 kniv på en manuel maskine kan tage op til 2 timer.

Elektrisk lommelygte

Elektrisk knivskæringsmaskin giver hurtigere resultater. Dens enhed er ret enkel - den arbejdende del, det er et sandpapir med diamantsprøjtning, en slibeskive bruges til grovslibning. Ved hjælp af magneter, der fungerer som vejledninger, indstilles vinklen på skæringen af ​​bladet. Som regel har de fleste elektriske husholdningsapparater en skarphed på 20, 30 eller 40 grader. I nogle er der udskiftelige blokke, hvor sandpapiret har en anden skæringsvinkel. Det skal bemærkes, at en sådan anordning heller ikke er i stand til at skarpe et bølget blad. Serreiters kan ikke skærpes på en sådan maskine.

Enheden af ​​de fleste mekaniske og elektriske knivspidsere er designet til at skarpe flade knive, der ikke har et bølgelignende blad. Korrekt positionering af kniven mellem guiderne, du får en spids blad, men i den vinkel, som producenten angav. Kvalitetskvaliteten påvirkes af slibekornet, der anvendes i en bestemt model, som regel er denne indikator angivet i produktmærket. I modsætning til sæt udføres forarbejdning af en type slibende roterende skive. I sjældne tilfælde er der tilvejebragt en indretning til 2-faset bladbearbejdning.

Hjemmelavet elektrisk fakkel

Mekanisk anordning såvel som elektrostatisk kan indsamles uafhængigt. Hver enhed er udstyret med en slibesten. Til en manuel maskine er der brug for stænger, og det elektriske håndled, hvis enhed bestemmes af den motor, der driver bevægelsen, kræver en sten i form af en cirkel. Ofte, når der designes en hjemmelavet maskine til slibeknive, anvendes motorer fra aktivator-type vaskemaskiner, der definerer rotationsbevægelsen.

Desktop-hjemmelavet maskine udgør motoren, den roterende spiral og det bevægelige justeringsbord. Et korrekt installeret bord gør skærpningsprocessen sikker og præcis.

Motoren er monteret på en metalramme, som igen er fastgjort på bordet. Et nav er fastgjort til motoren, og en slibesten er fastgjort til den. Fra den side, der arbejder på denne maskine, installeres en enhed for at justere knivens hældning i forhold til stenen. Denne enhed er ikke værre end guiden magneter, men det vigtigste er, at hånden ikke flinch, ellers kan du få ondt på Emery, hvis en anden enhed ikke bruges som stop - stop. Til skærpning af jagtknive med tykt stål er dette nok den eneste korrekt valgte enhed.

Emery slibesten består af siliciumcarbid og korund. Mindre sandpapir er fremstillet af korund og chromoxid. Stenen selv skal være meget holdbar. I lang tid tilhører siliciumklipper sådanne sten. Til salg finder du sten fremstillet af siliciumdioxid. Disse sten er billigere, fordi de ikke er så sjældne som Arkansas. Arkansas-stenen er en finkornet homogen sten af ​​krystallinsk silica-kvarts. Korrekt udvalgt slibesten vil ikke være tilstoppet med metalchips. Emery vil vare længere.

Kniv Sharpeners

Processen med at skarpe en kniv eller et værktøj kræver ikke nogen fremragende færdigheder eller viden om særlige bevægelser. I de fleste tilfælde kan knivens skarphed, selv den mest originale og dyre, ske med almindelige slibestikker eller slibeværktøjer. Men på en betingelse - du skal forsøge at følge anbefalingerne fra fagfolk, der er involveret i skærpningsværktøjer i industrielle miljøer.

Sådan skærpe en kniv

Når man bliver spurgt hvordan man skærper en kniv, kan der være flere svar:

 • Du kan gendanne værktøjet ved hjælp af en slibestang eller et sæt af tresidede filer med et lille indsnit.
 • Brug en knivspidser. Den væsentligste forskel i denne metode fra den tidligere version er, at værktøjsholderen under bladet kan modstå en stabil vinkelskæringsvinkel;
 • Brug maskinen til slibeknive.

For almindelige mennesker er skarphedskanter en daglig ting, og hvis der er et valg, skal du bruge en knivspidser med dine egne hænder eller skærpe bladet med en manuel justering af kanten i nogle få timer, så vil tilsyneladende sund fornuft vælge en slibemaskine.

Sådan får du en skarp kant af en køkkenkniv

For ethvert værktøj er der anbefalinger til dannelse af en skarp kant. For en køkkenkniv, som enhver anden, opnås den korrekte slibning kun under følgende forhold:

 1. Bevægelsen af ​​en slibestang eller et andet værktøj begynder med den skarpeste og ender med en stump og lav værdi af bladet, oftest fra midterparten til kanten af ​​bladet med en sving som i diagrammet;
 2. Afhængigt af tykkelsen og formen af ​​bladet er der optimal skarphed. For den sædvanlige køkkenindstilling er skærekantens vinkel henholdsvis 25 o, bladet skal være skråt over baroverfladen med 12-13 o;
 3. For at opnå en effektiv skærpning af forkant anbefales eksperter korrekt at vælge type og materiale til skæringsværktøjet.

Bladets bevægelse og hældning i forhold til stangen er ikke så indlysende, som det kan forekomme ved første øjekast. For at forstå skarphedsteknikken korrekt kan du bruge videoen om knivskarphed:

Klinger af bløde og viskøse stål med et lavt indhold af chrom og kulstof kan skærpes med en fil, samtidig med at de hurtigt klæber overfladen af ​​slibestangen. Fleksible smedeblade skal fastgøres med et stop og skærpes med en bar, glidende bevægelser. Regelmæssig brug af stangen til skæring af køkkenknive fører til tilstopning af overfladen, som skal genoprettes ved stripping.

Det gamle værktøj til slibning af smedede knive blev lavet i form af to kileformede stænger af farvet egetræ. Stænger blev stablet på begge sider af bladet, så skærekanten forblev fri, "sandwich" blev bundet sammen med snor og den sædvanlige slibesten blev skærpet til skarpheden af ​​en barbermaskine. Wedges lavet af massivt træ tillader korrekt at rette stangen og få den ønskede skæringsvinkel.

I henhold til ovenstående anbefalinger udføres manuel slibning af planerknive. En finkornet emeryhud limes på det tykke glas, men er installeret med en skråkant af skærekant på overfladen af ​​slibepapiret og skærpet i cirkulære bevægelser.

At skærpe en keramisk kniv er vanskeligere, man kan manuelt trimme en forkant med en diamantbelagt nålefil eller bruge en speciel slibepasta.

Hjem muligheder for slibning af en kniv

Den enkleste enhed til slibeknive er vist i diagrammet. Til fremstilling heraf vil der kræves en bar af massivt træ, hvis øverste plan skærpes i en vinkel, der danner skærekanten. Denne løsning hjælper med at bevare vinklen på behandlingskanten korrekt. For at skærpe bladet var mere praktisk, for at fastgøre bladet i barens plan kan du pakke et par skruer.

Til slibning af knivskiver kan du personligt lave en armatur til kværnen, der vises på billedet. Denne løsning forenkler processen og giver dig mulighed for at skærpe bladet så kraftigt som muligt, men manglen på mekanisering kræver en vis færdighed og færdighed fra mesteren.

Enheder og værktøjer til redigering og slibning af knive

Skærende knive er bestemt en kreativ aktivitet, der kræver meget tålmodighed og dygtighed. Men er det umagen værd og tid at løse et problem, at en specielt designet maskine eller enhed til slibeknive kan klare sig med? Hvis knive, hjemmeværktøj, f.eks. Skovle, køkken eller skæreblade, kan du forsøge at genoprette knivens skærekant med dine egne hænder, selv skarphedsværktøjer hjælper ikke med industrielle mængder. Vil kræve en kraftfuld og produktiv maskine.

Skærende knive til skæring af knive

Den højeste form af et skarpt knivblad er ikke-sjældne modeller med kromblad og håndtag lavet af sjældne skove. Disse er snarere museumstykker eller deres billige efterligning. Et blad anses for at være et skarphed på bladet, som i 12 timer om dagen bruges til at skære rå kød og skind. Det er under sådanne forhold, at kanten af ​​en smedejernkniv af stål af høj kvalitet dør usædvanligt hurtigt.

Til små mængder skærearbejde kan knivbladene skærpes på enkle maskiner med automatisk styring af skærevinklen.

Det professionelle udstyr KNECHT USK 160 anvendes oftest til skæreområderne i kødforarbejdningsvirksomheder. Maskinen har en høj grad af alsidighed, som gør det muligt at skærpe hele rækken af ​​skæreværktøjer, fra filetblade til klædeskærer.

Maskiner til skæring af skæreelementerne i tømrerværktøjer

Skærende knive til træbearbejdningsmaskiner kræver obligatorisk brug af specialmaskiner. Hvis du kan skarpe en relativt kort kniv af en husholdningskniv eller en manuel planer, kan du manuelt skærpe den med den enkleste enhed, så du skal skærpe de lange og skarpe kanter af jointer planerne og planerne ved hjælp af et mekanisk drev af skæringsværktøjet.

Hvis du forsøger at skærpe værktøjet med dine egne hænder på slipekoppen uden støtte og styreskinner, er der dannet områder med forskellig vinkelsnit på forkant. Ved behandling af træ fører dette til dannelsen af ​​en ujævnt bølget overflade af brættet eller arrayet.

Små fladknive kan skærpes på en enkel lodret type maskine.

Cirkelsave bliver som regel skærpet på maskiner udstyret med en skillevæg og en skiveskive.

Universal slibemaskiner

I arbejdet med små snedkerarbejder, træbearbejdningsområder, reparationsvirksomheder, universale slibemaskiner anvendes der et meget stort udvalg af skæringsværktøjer, herunder skæringsknive til guillotinen.

Som et eksempel kan du medbringe en desktop model af maskinen VZ-319. På grund af den stive ramme og korrekt valgte gearforhold på det mekaniske drev, kan apparatet slibe praktisk talt ethvert værktøj, fra skovlblade til cylindriske skær.

Til husholdningsbrug kan du anbefale desktopversionerne af slibemaskinen Drejningsmoment T7. Inkluderet med skæringsenheden er et stort antal vedhæftede filer og tilbehør, der giver dig mulighed for at skærpe ethvert husholdningsværktøj.

konklusion

Slibning af knive har længe været uden for rammerne af håndværksmæssige færdigheder i kategorien almindelig mekanisk drift. Et stort antal af alle slags maskiner og tilbehør, stationære maskiner og maskiner er i stand til at udføre vanskeligt arbejde om få minutter. En en-i-en-levetid højkvalitets sharpener kan vare i flere årtier, hvilket eliminerer problemerne med regrinding knivblad.

Knivskærende Maskine: Fordele og ulemper

Brugskniven er et arbejdsredskab, hvis funktionalitet afhænger af skærets skarphed (RK). Skærekraften er påvirket af en kombination af faktorer: nedstignings geometri, forsyningens tykkelse, bladets materiale samt skærmens vinkel og renhed. De sidste to parametre betragtes som brugerdefinerede. Man kan manuelt skærpe en kniv ved hjælp af en aksel eller muskat, men det er besværligt, tidskrævende og ikke altid effektivt. Det er lettere at opnå skarpe skær ved hjælp af en specialiseret maskine.

Hvorfor knive er stump

Knive til hjemme madlavning er forskellige fra dem, der anvendes af kokke i restauranter. De fremstilles hovedsageligt af kromholdige rustfrit stål af martensitisk klasse med en hårdhed på 52-57 HRC. Klipper kanter påvirkes af kontakt med knogler, produkter fra fryseskabet og glasskærebrættet - de er hæmmede eller knækkede.

Knive til professionelle køkkener er lavet af stål med en hårdhed på op til 62 HCR, herunder højlegeret pulver med højt kulstofindhold. På trods af den øgede slidstyrke mister de også deres oprindelige skarphed på grund af intensiv brug. Mikroskopiske chips, der ikke kan skelnes mellem øjet, komplicerer tilberedning af hakket kød eller fjernelse af fileter fra fisk.

En anden grund til tab af skarphed - upassende brug af kniv. Uanset hvilket stål det er fremstillet af, er det umuligt at skære negle; en mejsel blev opfundet for dette. En knusende kniv med en razor-tynd vogn vil sandsynligvis lide, hvis du forsøger at skære grene til ild eller åbne en dåse.

Hjemmemaskiner

Lavkraft, kompakt slibemaskiner, der er designet til hjemmebrug, er enkle, pålidelige og sikre. Miniature elektriske motorer med keramiske eller diamantslibemaskiner er dækket af et hus, så det er umuligt at beskadige din hånd eller øjne. Skæringsvinklen er indstillet af fjederstyringer, som udelukker utilsigtet skade på skærekanten.

Chefens valgmaskine vist i figuren udfører tre operationer: slibning, finjustering og polering. I første fase er vinklen RK dannet, og bruttofejl (syltetøj og chips) elimineres. Hvis kniven blev brugt omhyggeligt, og han kun mistede den oprindelige skarphed, overskredes operationen. Der er lignende maskiner med mindre funktionalitet, der kun er designet til slibning.

Husholdningsmaskiner er ikke uden ulemper, blandt hvilke er:

 • manglende evne til at ændre slibevinklen angivet af fabrikanten
 • reduktion af republikken Kasakhstans hårdhed på grund af spindelens hurtige omdrejningstal;
 • manglende evne til at ændre slibeskornet
 • dannelsen af ​​"døde zoner" nær håndtaget.

Semi-professionelle løsninger

Tormek maskine (og dens mange kopier) - et universelt værktøj til slibning. RK knive til køkkenet behandles på den (herunder fleksibel bladfilet) og til træbearbejdningsmaskiner, akser, mejsler, planer og andre værktøjer skærpes. Stenen fra elektrocorundum og den færdige læderskive roterer med en hastighed på 90 omdrejninger pr. Minut, idet den første bliver anbragt i en gryde med vand. Kombinationen af ​​lave omdrejninger med konstant afkøling og slibesuspension giver en høj renhed af forarbejdning i stadiet af dannelsen af ​​RK. Efter færdiggørelsen har kanten allerede en knivskarphed.

Fjernbar værktøj - et klip til værktøjet, der skal bearbejdes - bevæger sig frit langs glideren i vandret retning. Skarphedsvinklen justeres med en armatur justeret til stentøj.

 • det er radialt, så RC er altid konkavt (ejere af skrøbelige knive vil ikke sætte pris på det);
 • I den grundlæggende konfiguration er der kun ét klip, det andet aftagelige tilbehør skal købes separat;
 • standard kornstørrelse - 220 grit.

I Work Sharp-maskiner, i stedet for et slibeskive, anvendes bælter, der bøjer under tryk af en skærpet kniv. På grund af dette opnår forsyningen en lentikulær (konveks) form. En sådan skærekant holder skarpheden længere end den konkave og modstår højere belastninger med lige store skarphed. Pakken indeholder 5 bånd med forskellige kornstørrelser. Efter afslutningen er Republikken Kasakhstans overflade et spejl. Arbejdsbredden på bæltet er 18 mm, og skæringsvinklen er indstillelig fra 15 til 30 °.

Japanskfabrikkede KING- og NANIVA-maskiner adskiller sig fra tidligere ændringer i stens og endefladens horisontale position. Billedet viser en 125 W model med en spindelhastighed på 450 rpm. Tre slibesten med kornstørrelse på 250, 1000 og 6000 gryn, en kølevæskebeholder (vand) og et knivstop indgår i basispakken. Et dræningshul er tilvejebragt i huset for at dræne overskydende væske.

Maskinerne er designet til erfarne sharpenere: de har ingen protractorer, klemmer og andet tilbehør. Vægten med justerbar vinkel hjælper med at bringe kniven til slibestenen, og behandlingen udføres "på vægt". En erfaren skærper uden anstrengelse vil vise en straight eller lenticular RC, vil lave en mikro-feed eller dobbelt vinkel. Udstyrets egenskaber: Ikke alle modeller er tilpasset europæiske elnet. Hvis maskinen blev udviklet til det japanske marked, kræves der en 230/110 V trin-down transformer til at forbinde den.

Manuel slibemaskiner

APEX Edge Pro systemet er ekstremt populært hos professionelle sharpenere. Det betragtes som en betinget maskine, da den ikke er udstyret med et elektrisk drev, men det har sine fordele:

 • glat justering af skarphedsvinklen i et bredt område;
 • valget af slibemidler er kun begrænset af skærperens fantasi;
 • der er en ekstra enhed til rette saks;
 • skærpning proces styres visuelt.

Ulempen ved systemet er kun en - prisen. For den oprindelige APEX på den officielle hjemmeside spørg fra $ 165 til $ 720. Lignende maskiner fra alternative fabrikanter er billigere, men skarphed eksperter siger, at de er værre end originalen.

Valg af slibemaskine

Hvorfor har jeg brug for en slibemaskine

Skæringsmaskinen er sat op for at være primitiv: lige på motorakslen er der en eller oftest to slibeskiver. Som regel har en skive et groft korn og er designet til grov skarphed, den anden skive - med fint korn - til efterfølgende efterbehandling eller slibning. Men et andet værktøj kræver forskellige behandlingsforhold, så der er stadig en opdeling i nogle klasser på slibemaskinerne.

Nogle slibemaskiner er udstyret med værktøjer til slibning af bor, savkæder, cirkelsave og andre værktøjer, og til slibemaskiner med en smal specialisering tilbydes der specielle slibemaskiner: til øvelser, til kæder mv.

Egenskaber ved slibemaskiner.

Strøm. Jo mere kraft en slibemaskine har, desto større belastning kan der gives til slibeskiven uden at risikere at overophede motoren. De større værktøjer og dele skal formes, jo mere strøm er det nødvendigt. Til slibning af tynde og små værktøjer (knive til gravering eller træskæring, tynde øvelser og mejsler) er der ikke mere brug for strøm. Til brug i hverdagen vil der være nok strøm på 150-250W, og for skarphedere, skovle og dybder er det bedre at vælge en maskine med mere strøm.

Det maksimale antal omdrejninger. Slibemaskinens optimale drejningsfrekvens er blevet valgt i lang tid: det er 2700-3000 omdr./min. Langsommere hastighed fører til et fald i ydeevne, ved højere hastigheder vil materialet i de produkter, der skærpes, begynde at overophedes. Store hastigheder er kun nødvendige, når der skæres hårdmetalværktøjer med små slibeskiver (diamantskiver). Kornet på en sådan disk er så lille, at dens ydelse ved normal hastighed bliver for lille. Derfor er skæreelementer lavet af hårde legeringer (borekroner, punchere, borekugler, lodning på cirkelsave) jordet med diamantskiver med frekvenser op til 15000 omdr./min.

Diameteren af ​​cirklen. Jo større værktøjet er planlagt til at blive skærpet, jo større cirkeldiameter skal være ved maskinen: En lille cirkel ved skærning af fletninger og akser vil hurtigt slukke og kræve udskiftning. Derudover har et stort slibeskive en høj inerti - det giver en mere jævn slibning og jævn belastning på motoren, hvilket har en positiv effekt på levetiden. Samtidig er diameteren af ​​cirklen direkte relateret til maskinens kraft og dermed med sin pris. Derfor er det umuligt at skære små værktøjer ved hjælp af cirkler med stor diameter.

Tykkelsen af ​​cirklen. Samt diameteren afhænger af størrelsen på værktøjet, der skal behandles. Ved skæring af mejsler og andre skæreværktøjer af lille bredde er det tilrådeligt at vælge en cirkel af tykkelse lidt større end værktøjets bredde, der skal skærpes. Et andet argument til fordel for tykkere cirkler: En tynd cirkel griner hurtigere eller mister sin form, hvilket fører til dens ubalance. I dette og i et andet tilfælde skal cirklen udskiftes. Men den større tykkelse af cirklen øger sin masse og kræver derfor mere motorkraft.

Ud over disse generelle egenskaber skal du også være opmærksom på maskinens udstyr og tilstedeværelsen af ​​yderligere muligheder i den:

Belysning i form af en lampe på et fleksibelt ben eller en individ på hver disk er en meget nyttig løsning, når du skal nøje overvåge kontaktområdet mellem værktøjet og disken, der skærpes.

Evnen til at fastgøre til den understøtende overflade er absolut nødvendig, når der skæres et stort værktøj: selv de mest kraftfulde slibemaskiner har en lille masse og kan let blive utilsigtet flyttet fra stedet og endda faldt. Under drift kan dette skade både værktøjet, der skærpes og selve maskinen. Derfor, hvis der er en sådan mulighed, er maskinen bedre til at "stramme" skruen på arbejdsbordet. Selv når der skærpes små værktøjer, vil det øge arbejelsens bekvemmelighed.

Valgmuligheder.

Hvis du har brug for en slibemaskine, har du det sjældent, og kravene til skærpekvalitet er lave - vælg fra billige basismodeller i området fra 1.700 til 3.000 rubler. Som regel kan de ikke arbejde kontinuerligt i mere end et par minutter, men de vil ikke skabe byrde på dit budget. En slibemaskine er et meget simpelt værktøj, så selv de billigste modeller af kendte fabrikanter er ret pålidelige og kan med rette håndtering tjene i mange år.

Hvis du har brug for en universal slibemaskine, ikke kun for de fleste typer værktøjer, men også til køkkenknive, skal du være opmærksom på vinkeldrevne maskiner med gearkasse og en tank til "våd" slibning. High-speed første skive er velegnet til grove skarphedsværktøj. Og den lave rotationshastighed på den anden skive og vandkøling af dens overflade garanterer højkvalitetsskæring af knive uden risiko for skade. Glem ikke at dræne vandet efter slibning - ellers vil pladen absorbere den fra den nedsænkede side og ubalancen. En sådan maskine vil koste dig 3000-5000 rubler.

Hvis du har brug for en maskine til hyppig og højkvalitets slibning af en række værktøjer, herunder øvelser og fræsere, skal du være opmærksom på kompakte højkapacitetsmaskiner - dette sikrer langvarig drift af værktøjet uden risiko for overophedning af motoren. Sådanne maskiner er præsenteret i området fra 2500 til 5000 rubler.

Hvis du ikke kun har brug for en slibemaskine, men også en kraftig gravemaskine, skal du være opmærksom på "to i et" sæt. Og justeringen af ​​omdrejninger, der er til stede i sådanne maskiner, vil være en behagelig tilsætning og vil gøre det muligt at skærpe tynde knive, der er bange for overophedning ved lav hastighed. Disse maskiner koster 3000 til 4000 rubler.

Hvis du ofte skal skærpe øvelser eller savkæder, kan du tænke på at købe specialiserede sharpenere. Slibemaskiner til boremaskiner er til rådighed til en pris på 1.800 rubler, til savkæder - fra 2.800 rubler.

Endelig skal du være opmærksom på kraftfulde maskiner med store slibeskiver, hvis du har brug for en maskine til slibning af store værktøjer og haveværktøjer. De vil koste i området fra 5.000 til 11.000 rubler.

Sådan skærper du en barbermaskine hjemme: instruktioner til forskellige metoder

Talrige producenter af mænds tilbehør og barberingstilbehør tilbyder engangs- og genanvendelige maskiner med blader af kvalitetsmaterialer. Men før eller senere vil enhver kniv begynde at miste dens egenskaber, især hvis maskinen ikke giver anstændig pleje, korrekt betjening og opbevaring. I denne henseende tilbyder eksperter en række teknikker, hvordan man kan skærpe maskinens knive, mange af dem kan bruges hjemme.

På hvordan man skærper en barbermaskine derhjemme, kender mange mænd, som i mange år praktiseret flere gammeldags måder. Til dato er mange nye ideer blevet opfundet, hvilket også hurtigt og smidigt skærer knivene og forlænger deres levetid. Det er kun vigtigt at følge alle detaljer og instruktioner, ellers er det muligt at beskadige den skarpe skærflade.

Skærpe barbermaskiner i hjemmet: Hvad er vigtigt at vide

Mange mænd tror, ​​at skarpheden af ​​knivene til en maskine er en usandsynlig eller ubrugelig øvelse. Især i betragtning af at et stort udvalg af nye blade og kassetter er til salg i butikker. Faktisk koster højkvalitets barbermaskiner en masse penge, ligesom blader til sådanne modeller. Derfor anbefaler eksperter at spare penge og skærpe knivene, medmindre du selvfølgelig ikke bruger en billig engangs barberkniv.

Der er kun få typer barbermaskiner, der kan bæres med lignende metoder:

 • engangsmaskine;
 • genanvendelige barbermaskiner med kassetter;
 • T-formede maskiner.

Hvis man ud over den rette brug og pleje vil skærpe knivene, kan man sikre en vådbarbering af høj kvalitet og spare penge ved køb af en maskine eller knive. Ellers vil knivene ikke kun skære håret hårdt og trække dem ud, men også skrabe det øverste lag af huden. En vigtig forudsætning for skarphed er at overholde instruktionerne for alle faser, ellers kan du stanse skæringsfladen.

Phased Guide

Hidtil er den mest relevante forespørgsel fra mænd i fora og samfund som følger - hvordan man skærper rakbladene Vest. Denne producent tilbyder højkvalitetsmaskiner med udskiftelige kassetter, der nemt kan forlænge holdbarheden selv uden hjælp fra en specialist. Den mest almindelige praksis for to enheder til en sådan handling - dette er en skærper til razorbladespyramid eller almindelig denim.

Pyramiden kan fremstilles uafhængigt af et materiale, der ikke er i stand til at magnetisere, for eksempel plexiglas eller pap. Den er fastgjort med lim eller klæbebånd; metalfastgørelser er forbudt. Yderligere skærpning udføres som følger:

 • mark pyramiden på en hård, lige overflade;
 • Endvidere er pyramiden orienteret til kardinalpunkterne;
 • barberblad skal placeres langs pyramiden i retning mod nord-syd;
 • Bladene skal ligge i denne tilstand under pyramiden i 6-8 timer.

Den samme metode kan bruges til at skærpe knive til kassette barbermaskiner, såsom Gillette og andre mærker.

Mange mænd har med succes brugt teknikken i mange år og noterer sig brugervenlighed og høj effektivitet. Ved hjælp af en speciel enhed fra RazorPit eller Zattoch skæres knivene på en kassette eller aftagelige knive som følger:

 • anbring en lille barbergel på overfladen af ​​enheden
 • længere langs slibens overflade, men i modsat retning, som under barberingen, udfører bevægelser fra maskinen;
 • 25-30 sådanne bevægelser ad gangen;
 • i slutningen skal maskinen og arbejdsredskabet skylles med vand.

Det vil være nok kun 5-10 minutter med sådanne manipulationer at genanimere maskinens knive og give barbermaskinværktøjet et andet liv. Dette vil ikke kun spare økonomiske ressourcer, men også give en mand med høj kvalitet og effektiv barbering af børster og overskæg uden irritation og andre konsekvenser.

Improviseret betyder at hjælpe

Hvis en enhed som en slibemaskine til barbermaskiner ikke er egnet til en mand, kan du bruge improviserede værktøjer, såsom denim. Dette er en af ​​de første metoder, der blev opfundet af mænd for mange år siden. Det er nok bare at vende stoffet indvendigt ud og derefter holde maskinen med bladene inde mod linjen i retningen af ​​stoffets tråde 30-40 gange, men uden at trykke på.

En anden metode ved hånden er et bælte af læder, og knivens skarphed følger det samme scenario som med denim. Du skal vælge et bælte, der ikke har slibede områder og folder, ellers vil knivens overflade blive brudt. Det er nødvendigt at flytte knive på et bælte fra sin sømfulde side. Dette bevarer integriteten af ​​den malede side af bæltet og forbedrer samtidig maskinens funktionalitet.

Er det vigtigt at bruge specialværktøjer?

Faktisk skal enhver valgt skærper til barbermaskiner godkendes af eksperter som læderbælte, pyramide eller denim. Andre ukendte teknikker og ikke-testede værktøjer kan nemt beskadige knivens integritet, da dette er en metalplade 0,5 mm tykk eller mindre. Trods det faktum, at internettet sælger mange skærpeskraber, er det kun få, der virkelig klare det.

Hvis vi taler om et dyrt værktøjsmaskiner og knive, er det bedre at købe muligheder for slibning, som f.eks. En enhed fra mærket RazorPit eller den ukrainske modpart fra mærket Zattoch. I denne enhed kan du skarpe knive og sikkerheds barberkassetter uden frygt for deres integritet og funktionalitet. Hvis en mand foretrækker en billig udgave af slibende jeans, skal du korrekt følge bladernes retning vinkelret på trådens retning i stoffet.

konklusion

Barberingstilbehør har alle deres eget liv, hvilket afhænger af de materialer, der produceres af selve maskinen og kvaliteten af ​​knivene i den. Engangsapparater bruger ikke mere end 1-3 gange, men T-formede barbermaskiner og genanvendelige maskiner vil vare længere, hvis du skifter skæreelementerne i tide. Og for ikke at bruge penge på køb af nye "fjer", kan du i rette tid udføre deres skærpning. For at gøre dette kan du have brug for en særlig enhed, samt en improviseret pyramide, læderrem eller denim.

Skærpe et barberblad: beviser og effektive metoder

Tilgængeligheden og bekvemmeligheden ved barberskrabere har resulteret i, at de er ekstremt populære hos både mænd og kvinder. Men det er ikke nok at vælge en god barberkniv, du skal stadig bruge og opbevare den, så den varer længere og udfører sine funktioner med høj kvalitet. Fordi ejerne og der er spørgsmål om hvordan man skærper barbermaskinen, så proceduren gav det bedst mulige resultat.

De fleste brugere forsøger ikke at skærpe knive hjemme, fordi de tror, ​​at dette er svært og usandsynligt. Men nogle beslutter stadig at finde sådanne metoder og forlænge barbermaskinens levetid.

Sådanne metoder eksisterer og er ganske effektive derhjemme. Selvom barberbladet ikke er en kniv, kan den ikke opdateres på den sædvanlige måde.

Hvorfor skær du selv

Spørgsmålet om muligheden for skarphed knivblader er relevant, og der er flere svar på det. For det første giver det dig mulighed for at forlænge maskinens levetid. Det er, i stedet for at kaste en barberkniv, kan du opdatere det og bruge det i samme tid.

For det andet sparer det penge. Efter alt kræver køb af udskiftningskassetter regelmæssigt betydelige finansielle investeringer. Og deres opdatering og opdatering vil medvirke til at udskyde gå til butikken i mindst flere måneder.

For det tredje er det ikke altid muligt at købe udskiftelige kassetter, og det er et presserende behov for barbering sikkert og simpelt. For ikke at forsinke barberingsproceduren til køb af et nyt blad, kan du skærpe det og nyde resultatet.

Razor sharpening er en nyttig og praktisk færdighed, der giver dig mulighed for at spare penge. Efter at have prøvet en gang for at anvende en af ​​metoderne til skærpning af bladet, vil hver bruger kunne lære og udføre proceduren hurtigt og effektivt.

Brug af et specielt værktøj til slibning

Efterspørgsel skaber altid forsyning, så ikke så længe siden var der specielle anordninger til slibning af knive hjemme på markedet. Enheden er en pen, der er forsynet med en lille stribe plastik, på overfladen hvor der anvendes et specielt slibemiddel. Det giver dig mulighed for at male engangs- og genanvendelige barbermaskiner med samme effektivitet, der forlænger deres liv flere gange.

En fremtrædende repræsentant for sådanne enheder er enheden af ​​det danske firma RazorPit, selvom den har en billigere analog af den ukrainske Zattoch. Indretningerne er nemme at bruge og giver et godt resultat. Sekvensen af ​​handlinger omfatter følgende trin:

 1. På overfladen af ​​enheden skal du lægge lidt kosmetik - gel eller skum.
 2. Hold den skære del af barbermaskinen over sliben i modsat retning til, hvordan barbermassen bevæger sig under barberingen.
 3. Afhængigt af maskinens varighed er 25-30 bevægelser nok til at gøre knivene skarpe igen.

Fremgangsmåden er enkel og produktiv, men du skal forstå, at selve apparatet til at skarpe en barbermaskine også koster penge. Måske er udskiftningen af ​​aftagelige kassetter på maskinen billigere.

Blade slibning med denim

I stedet for en enhed til slibning af knive kan du bruge denimmateriale eller et ribbet stof. Virkningen af ​​en sådan procedure er praktisk taget ikke forskellig fra brugen af ​​specielle enheder, men det er billigere og enklere. Fremgangsmåden er som følger:

 1. Jeans skal vende ind ude.
 2. Under et lille stykke stof skal du lægge lidt tyk ting - en papcylinder, en træbjælke eller en linjal.
 3. Jeans bliver sædvanligvis syet af et diagonalt stof, så en tæt foring skal placeres nøjagtigt. Hvis jeansne sys nøjagtigt, skal bunden fastgøres diagonalt.
 4. En barberkniv holdes langs stoffet i modsat retning til normal barbering. Det skærer knivene og holder stoffet helt.

Du kan gentage skærpningsprocedurerne for knivene flere gange, indtil stålet bliver så tyndt, at det ikke længere kan genoprettes. Men før det kommer, kan du bruge maskinen i meget længere tid uden at bruge mange penge.

Hvis du skal skærpe knivene på en elektrisk barberkniv, er det bedre at kontakte en specialist. Det er særegent, at skraberen skal deles adskilt for enhver handling, hvilket betyder at det bliver nødvendigt at samle det. For en nybegynder er det ikke altid en enkel og nem procedure. Men skarpheden af ​​en konventionel maskine er en meget ægte proces, der er værd at prøve mindst en gang.

Sådan skærper du barbermaskinen - forlænger barberskærens levetid

Skærende knive til barbering virker for mange at være ubrugelige og usandsynlige. Hvorfor skærpe en barberkniv, hvis du kan købe nye kassetter eller en engangs maskine i en butik? Næsten alle tilhængere af våde barbering synes det, og effektiviteten af ​​bladgendannelse er høj, og selve proceduren er let at udføre med egne hænder.

Hvorfor skærpe en barbermaskine?

Vådskæring forbliver den mest populære måde at fjerne vegetation hos både mænd og kvinder. Højkvalitets barbering er ikke billig. Det er ikke altid muligt at købe nye barberbånd eller endda en engangs barberkniv. I dette tilfælde vil færdigheder være nyttige, hvordan man skærper barbermaskinen med egne hænder. Skarpheden forlænger barbermaskinens levetid og sparer dermed budgettet.

Barbermaskiner

Når forbrugernes efterspørgsel er født, kan du altid forvente tilbud fra producenter. Så firmaet RazorPit (Danmark) har udgivet en speciel enhed, der gør det muligt at skærpe barbermaskiner hjemme. En mere overkommelig analog af denne enhed er det ukrainske firma Zattoch.

Indretningerne er en plade eller et håndtag med en stribe plastik og et slibemiddel, der påføres det. Ifølge vurderinger fra brugere, der har behandlet barberbladet med disse enheder, øges levetiden for maskiner næsten tre gange. Skarphed er som følger:

 • en lille mængde af en hvilken som helst barbergel påføres på arbejdsfladen af ​​enheden;
 • skærende del af maskinen udføres på en slibende overflade i modsat retning til maskinens bevægelse under barberingen;
 • udføre 25 til 30 skæringsbevægelser
 • Arbejdsfladen på enheden og maskinen skylles med vand.

Proceduren tager ikke mere end 10 minutter, og din barbermaskine er klar til at arbejde igen.

Improviseret metode - skarphed jeans

Hvis du ikke ved, hvordan man skærper maskinens blad, og du skal shave hurtigt, vil gamle jeans løse problemet. Skarp jeans er den nemmeste og mest overkommelige måde at reparere knive på. Det vil tage lidt mere tid end at behandle færdige enheder, men effekten bliver ikke værre. Du skal bruge en denim stof, en lille afrundet bar og en direkte stumpet barbermaskine. Den runde stang erstatter med succes kartonmuffen fra madfolie eller skolelederen. Yderligere skærpning sker som følger:

 • Denim er placeret på den forkerte side op;
 • en papeblok er placeret under stoffet;
 • barberskære udføres mod anti-barberskind;
 • 100 til 150 bevægelser udføres, hvorefter bladet skylles med vand.

Behandling med denim øger levetiden for en barbermaskin i 2 - 3 gange.

En alternativ metode - skærper pyramiden

Hvis du ikke ønsker at købe en speciel enhed, og spørgsmålet om hvordan man skærper knivblader er relevant, lav en pyramide enhed. Pyramiden er enkel i udførelse, den kan bruges mange gange. Pyramiden er lavet til maskinens størrelse og har en lille størrelse. Enheden kan være åben, den udføres i dette tilfælde fra almindelige trælister og døv, når pyramidens fire sider er beklædt med ethvert tilgængeligt materiale.

Barbermaden er placeret inde i pyramiden på stativet, barberbladet skal vende mod nord. Enheden selv er også installeret under hensyntagen til kardinalpunkterne. Der er ingen videnskabelig forklaring på, hvorfor barbermaskinen bliver skarp igen i pyramiden. Men dømmer brugeranmeldelserne, er denne metode til skærpning effektiv. En engangs maskine kan skærpes på denne måde fra seks måneder til fire år.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Universal maskine til skæring Leiming S1D-DW01-56

Maskinen er designet til individuel (indenlandsk) brug, så det anbefales ikke at bruge det på en "industriel" skala. Den blev købt med en kupon "S1DDW01" for 41,99 dollar.

Maskinens tekniske egenskaber:

 • Maks. slibediameter, mm: 56
 • Skærende borediameter, mm: 3..13:
 • Skærende mejsler og knive bredde, mm: 6..51
 • Justering af en skæringsvinkel i området, grader: 15..50
 • Strømforsyning, V: 220-240
 • Hoveddrev elmotor, W: 96
 • Idrifttagningshastighed for elmotoren, omdrejningstal: 1350
 • Maskindimensioner (længde bredde højde), mm: 21,50 x 18,00 x 14,00
 • Maskinvægt, kg: 1,2

Emballage - en papkasse med et billede og en kort beskrivelse af indholdet af enheden i den.

Fuldstændig levering omfatter:

 • Strømaggregat med monteret slibeskive
 • Boreskæringsenhed
 • Bloker skærknive og sakse
 • Bloker skærme mejre, mejsler og knive
 • Sikkerhedsbriller
 • Spare slibeskive
 • instruktion

Håndbogen indeholder billeder af arbejdsordren på maskinen, og der er også et diagram over dens komponenter, så det om nødvendigt kan demonteres eller endda repareres af dig selv.

Der er kun en "arbejdende" side af maskinen, afhængigt af opgaven, er denne eller denne dyse installeret på den. Vedhæftede filer behøver ikke opbevares et sted adskilt, for der er yderligere pladser til venstre og på højre side til installation og opbevaring sammen med enheden.

Her ser maskinen ud med alle dyser, der er installeret på den.

Og så - når alle dyserne fjernes fra det.

Der er en slibeskive foran, fastgjort til motorakslen med en plastmøtrik, og lige under er en lås til fastgørelse af dyser.

Ved "bunden" af maskinen er der fire huller til fastgørelse til bordet, hvis der er behov for stiv fiksering.

Maskinens tænd / sluk-knap er placeret øverst, her er en plade med de vigtigste tekniske egenskaber.

Euro-standard stikkontakt, et ret tykt strømkabel førte til maskinen fra bagsiden.

På undersiden, på "sålen" er der gummi puder til at dæmpe vibrationen og glidningen af ​​maskinen på bordets overflade.

Her er fire skruer, afskruing, som du kan fjerne maskinens overkrop.

Så det er på tide at se, hvordan denne enhed fungerer.

Først skal du på siden af ​​slibestyrets placering for at installere en dyse svarende til opgaven. Lad os starte med dysen til skæring af knive og saks.

Denne dyse er den enkleste af de tre, fordi Det indeholder ikke nogen bevægelige dele og er faktisk en støbt plast med styreskinnerne placeret på de nødvendige steder og i rette vinkler.

Emnet er en gammel, stadig "sovjetisk" køkkenkniv, der længe kun har været brugt i havenarrangementer. Før slibning så sit blad sådan ud.

Tænd maskinen og langsomt tilbringe knivbladet gennem dysen først den ene side, så den anden og så - flere gange.

Som følge heraf får vi bare en sådan skærpning.

Hun er selvfølgelig lidt uhøflig. Slibeskiven har et ikke meget fint korn, derfor kan man efter ønske efter en sådan skærkning manuelt forarbejde bladet yderligere med en mindre slibesten.

Næste på linie er saks.

Til deres skarphed anvendes samme dyse, men vejledningen til dem er placeret ikke øverst, men i midten af ​​slibeskiven.

Tænd maskinen og langsomt tilbringe flere gange fra venstre mod højre, første saks, derefter den anden.

Som følge heraf får bladet dette resultat.

Da jeg aldrig har været i stand til at skærpe saks for hånden (efter at de simpelthen stoppede med at skære), var jeg i dette tilfælde allerede glad for, at de var i stand og i øvrigt begyndte de virkelig at skære meget bedre.

Den anden dyse er designet til slibning af flade skruetrækkere, mejsler, mejsler og planerbladene fra 6 til 51 mm brede.

Dysen er forsynet med en beskyttelsesvisir og kan justeres til hældning i området fra 15 til 50 grader.

Den bevægelige platform er forsynet med en magnet for yderligere at holde værktøjet under slibning.

Værktøjet, i dette tilfælde en flad skruetrækker, skal lægges på platformen og bevæges langsomt over slibeskiven, indtil det ønskede resultat opnås.

Og nu vil vi overveje den mest interessante dyse - til slibemaskiner med en diameter på 3 til 13 mm.

Jeg tror, ​​at næsten alle ejere i huset sikkert vil have et bestemt antal øvelser, som tilsyneladende ikke bor selv som det burde være, men deres hånd stiger på en eller anden måde ikke.

Tag en af ​​disse "trætte" øvelser.

Som det fremgår af nedenstående, har skarpheden længe været klassificeret som "nej".

Slibeprocessen er opdelt i to faser: Korrekt fastgørelse af boret i en speciel enhed og i virkeligheden skæringen selv.

Først skal du indsætte en boremaskine i dysen, men ikke rette den.

Derefter indsættes dysen i specialkalibreringsværktøjet til venstre.

Skub boret helt ind i en speciel metalplade.

Sænk derefter den øverste plastikanordning med en trekantet spalte og drej langsomt boret, indtil det låses på plads. Derefter skal du spænde boret i dysen ved hjælp af hjulet.

Fjern enheden med en boremaskine fra den venstre del af dysen og sæt den om i den højre del. Tænd for maskinen og drej langsomt enheden til venstre, så til højre, og så videre flere gange.

Derefter skal du dreje enheden og gentage proceduren for skærning af anden halvdel af borekanten.

Her er boret efter slibning.

Boringens skæreevne genoprettes.

Video med demonstration af maskinen.

På trods af nogle ulemper forbundet med kornstørrelsen på slibeskiven, er maskinen som helhed meget nyttig, og jeg synes, det kan være meget nyttigt i enhver husstand.

Bladskæringsmaskin

Hjemmelavet maskine til slibeknive

 • Øvre l-formet stang 150x180 mm med en hyldebredde på ca. 45-50 mm.
 • Det lavere gensidige niveau i en rektangulær form er 50 x 100 mm.


Dele skal foldes på samme måde som håndstykkets dele blev foldet og placerede strejkepladen ved den øverste presses yderste kant. I midten laver vi to huller med et indlæg på 25 mm fra kanterne af den lille del, gennem dem strammer vi delene med to 8 mm bolte. Det er nødvendigt at vind dem i modsatte retninger, mens hovedet på den øvre (nær) bolt er placeret på siden af ​​trykpladen. Bolternes bolte er også svejset til pladerne og forpoleret for at opnå nøjagtige afrundinger.

Maskinen til slibeknive gør det selv

 • Vyacheslav Panov
 • 29. maj 2015
 • Hjemmelavet til garagenHememade lektier

Hver ejer vil være glad for at have sådan et hjemmelavet produkt nyttigt til huset, fordi nogle gange bedømmes ejeren af ​​knivens skarphed. Der er mange metoder og udstyr til skærpning af knive og knive. For eksempel er det nok til brug i hjemmet at have enten slibestænger eller annonceret på tv-enheder med et vinkelhul i hårde legeringsplader. For at genopbygge dyre jagtknive producerer vestlige producenter hårde legeringsstænger (ca. 10 x 1 x 1 cm i størrelse og i et læder etui og koster 1500-2000 p.). Det er klart, at skarphed er svært at kalde, det er snarere en fjernelse af grød på bladet. Selvfølgelig er der individuelle eksperter, der kan lave en ideel forkant uden nogen tilpasninger, se videoen på YouTube. Der er mange videoer om dette emne, og den vigtigste opgave, der løses af disse enheder, er at redde den nødvendige vinkel og bredde af kanten ved skarphed, jeg foreslår at lave en maskine til slibeknive med mine egne hænder.

Korrekt niveauslibning opnås ved at flytte slipelementet i den rigtige vinkel og langs den ønskede vej på den buede del af bladet. Til arbejde i de fleste tilfælde brug stænger med forskellige grus eller slibeskind klistret på perfekt glatte og slidstærke strimler. Manglen på bar-making i midten, som regelmæssigt fjernes ved redigering og de høje omkostninger ved søjlerne selv.

Ved arbejde fastgør armaturet en klemme til et bord. Den ønskede vinkel indstilles ved at flytte stangen med en spalte i det spiralformede stativ. Det behandlede blad er fastgjort med to strimler (i den anden version er en femmillimeter plade lavet med fastgørelse med møtrikker og skruer). Til placering af slibepapir anvendes glasstrimler på ti millimeter glas, limet sammen parvis med epoxy og en styrestang mellem strimlerne. Billeder af glasstænger med applikeret sandpapir og læder med GOI pasta i bunden uden en stang.

Skindene af forskellige tal i det næste billede.

Huden skæres i strimler og limes med en svag opløsning af PVA eller gummilim. Behandling er konsekvent fra stort korn til lavt med vand eller olie. Bevægelsen er kun fra sig selv. Ved skærpning af en meget buet del skal knivens placering på armaturet ændres for at sikre den samme bredde af glanskanten. Før skarpheden og yderligere, for nemheds skyld kan du male over kanten, der skærpes med en permanent bred markør. Med et pænt job bør man få denne kant.

Enheden er lavet af hvad det var, glas koster $ 100. sidste år, et sæt skind i 600 p. Siden sidste år, brugt omkring 7 gange. Til skarphed dyre knive. Foto modificeret klemme til massive knive.

For at beskytte mod væsken, der blev brugt under arbejdet, var det nødvendigt at klæbe det med aluminiumstape.

Forfatteren af ​​artiklen "Maskinen til slibning af knive med egne hænder" Vyacheslav Panov

Se også artikler relateret til emnet knive, vi har lidt af dem:

Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net

Hvordan trækker du ud øjenbrynens tråd