Kvinders bikini barbermaskiner

Det har længe været fashionabelt at fjerne overskydende vegetation i bikiniområdet. Det ser også ud til at være attraktivt og gør det muligt at bære gennemsigtige eller meget åbne undertøj og badetøj uden at det ubehagelige hår stikker ud under dem. Denne hyldest til mode giver et stigende antal kvinder ved hjælp af forskellige metoder til depilation.

Barbering med maskiner er en af ​​de enkleste måder at fjerne hår på, men når du anvender det, skal du "få en hånd" for at undgå rød hævelse og irritation i bikinizonen i stedet for den forventede skønhed. Men da brugen af ​​værktøjsmaskiner ikke er svært i sig selv, er det ikke overraskende, at mange kvinder vælger denne metode, fordi ikke alle kan modstå epilatorens udførelse, voksning og endog shugaring på et så følsomt sted, men cremen er ikke egnet for mange på grund af det kemiske indhold i sammensætningen. For sådanne kærester af glat hud er der kun en løsning - en kvinders barbermaskine.

Maskine fordele

Kvinder, der bruger barbermaskiner, bemærker mange fordele ved sådan depilation:

 • hovedsagelig ikke dyrt;
 • behøver ikke en specialistartiker
 • hurtigt;
 • det gør det slet ikke ondt
 • sikkert (hvis beskyttelsesstrimler er indlejret);
 • Hvis du følger de antiirriterende foranstaltninger, kan du bruge det dagligt (ikke for overfølsomhed).

For at undgå mange negative konsekvenser er det vigtigt at overholde en grundlæggende betingelse: barbering skal være våd (under brusebad eller ved anvendelse af specielle skum eller barberende geler).

Nu er et stort udvalg af barbermaskiner skabt specielt til kvinder, der giver høj kvalitet afhærdning og glat hud efter det, og alt dette i lyset af mere følsom hud end mænd.

Hvordan man vælger

For at nærme sig spørgsmålet om valg af maskine skal du være meget forsigtig, især hvis du planlægger at behandle det intime område. Med et bredt udvalg af forskellige barberingsenheder kan det være svært at forstå, så hovedvægten skal lægges til følgende kriterier:

 • Disponibel eller genanvendelig. I det første tilfælde går maskinerne i flere (3-5) stykker pr. Pakke, hver kan kun bruges et lille antal gange, da engangs razors bliver kedelige hurtigt, men de er også billige. Derfor vil bortskaffelse og udskiftning af engangsmaskiner efter brug på andre ikke være vanskeligt. Det er umuligt at ændre knivene i dem, da sådanne maskiner er "monolitiske" (faste). Genanvendelige er dyrere, men når de er sløvede, kan du købe separate kassetter med udskiftelige knive og ændre dem efter behov.
 • Antallet af blade. Jo flere blade, jo hurtigere og bedre aflejring vil finde sted, og jo færre gange skal du holde maskinen på samme sted, hvilket i sig selv er uønsket. Men barbermaskiner med flere knive er dyrere, og med skødesløs brug kan du skære dig selv.
 • Yderligere funktioner. Disse omfatter maskiner med en kam, der løfter hår under barbering og gelpuder for at fugte huden under barberingen. En god løsning til følsom hud. Men der er også en minus: gelen slutter ofte hurtigere end bladet bliver kedeligt.
 • Convenience. Da maskinerne ikke er helt sikre, bør det være praktisk at bruge dem. Håndtaget bør ikke glide i en våd hånd (og endda i sæbevand). Det er ønskeligt, at hovedet var bevægeligt for nem indtrængning på vanskelige steder.
 • Mark. Berømte mærker er ikke altid den ultimative drøm, og ikke alle kvinder kan komme op. Derfor er blindt fokus på dem næppe det værd. Det er bedre at bare studere maskinens "enhed" og bestemme, hvilken en vil fungere bedst. Måske vil for nogen ideel være en billig løsning.

Mest populære mærker

Det er på tide at vænne sig til det faktum, at maskinerne nu ikke kun er en mandlige egenskab. For nylig er mange ægte feminine versioner blevet skabt, mere gunstige, idet der tages højde for kendetegnene ved kvindernes følsomme hud og med et behageligt udseende. Her er blot nogle få, de mest solgte mærker og deres modeller, og hvilken af ​​maskinerne er bedre - alle beslutter på baggrund af hans erfaring:

Nogle modeller af dette mærke leveres med platinbelagte rustfri knive. Holdbar, selvom engangsbrug. Alle barbermaskiner af denne linje er meget skarpe og billige. Til intim depilation blev der oprettet en BIC Miss Soleil version med 3 blade og en indbygget gelstrimmel. Håret er afskåret ved bunden, huden forbliver glat. Men med uforsigtig brug og for skarpe bevægelser kan du skære dig selv.

Dorco

Særlige barbermaskiner af denne serie til depilering af det intime område af Dorco Shai Sweetie er designet specielt til kvinder. De er bygget 6 skarpe knive. Hovedet (patronen) er bøjeligt, hvilket gør det muligt for maskinen at gentage kroppens bøjninger. Håndtaget er gummeret. Indbygget stribe med aloe vera ekstrakt, vitamin E og lavendel til ekstra fugt. Genanvendelige, der er separate udskiftelige barberingskassetter. Men dyrt.

Schick

Blandt maskinerne i dette mærke er der en speciel kvinde til bikinilinjen - Schick / Wilkinson Sword Quatro til Woman Bicini. Disse maskiner til bikiniområdet leveres med en 4-graders trimmer til trimning af for langt hår. Genanvendelig med udskiftelige patroner. Dette mærke har også barbermaskiner med 3-vejs hoved og et diamantbelagt blad til holdbarhed og skarphed (se Protector 3D Diamond).

Gillette

De originale mænds mærke af barberingstilbehør specielt til kvinder lancerede Gillette Venus. Med et behageligt håndtag, lav grad af fare, flydende hoved. En økonomisk mulighed, fordi en maskine ikke bliver stump i lang tid. Forskellige Venus-dyser passer til det, men razorpatroner er dyre. De kan leveres med 3 eller 5 blade, kræver ikke skum (der er en sæbestrimmel), de barberer helt glat, de er bekvemme for vanskelige steder.

Disse mærker fortjener retmæssigt anerkendelse af forbrugerne ved at give den ønskede virkning, brugervenlighed og holdbarhed.

Hvordan kan man ikke barbere maskiner (karakteristiske fejl)

De vigtigste klager over konsekvenserne efter brugen af ​​barberskærme skyldes ukorrekt håndtering. For at undgå at være blandt de utilfredse, må man ikke gentage deres fejl:

 • Skynd dig ikke under barberingen (du kan få ondt, hårfjerning er dårlig kvalitet);
 • klippe håret for lang med en saks eller en trimmer uden en roterende dyse op til 1-2 cm;
 • Barber ikke tørt (effekten vil blive værre, plus en høj sandsynlighed for skade og irritation);
 • Kør ikke på et sted mange gange (nogle gange er det en nødvendig foranstaltning, men en sådan barbering vil medføre irritation, hævelse og kløe);
 • ikke at bruge kedelig engangsbrug (og også genanvendelig) barbermaskiner (fyldt med hårindvækst, nedskæringer, irritationer og et dårligt resultat generelt);
 • barber ikke mod vækst (dette er mere effektivt, men næsten altid fører til irritation), og hvis arbejdet langs væksten ikke gav korrekte resultater, er det bedre at bruge den bedste løsning - højre til venstre eller omvendt.

Disse fejl forklarer de negative anmeldelser, men dette er ikke maskinens skyld, men af ​​de analfabeter selv.

Sådan barberes med en maskine

Før barbering skal du gøre dig klar: barbermaden skal være ny (eller bare tilstrækkelig skarp) og ren. Det er bedre at afskære overskydende hårlængde (lange blade af en kniv bliver kedelig hurtigere, og resultatet af barbering kan være værre), og før afskalning skylles der med en skrubbe. Næste skal du gøre det:

 • tage et bad eller bad (som en sidste udvej - våd håret i bikiniområdet i et par minutter);
 • påfør skum eller barbergel
 • Træk huden (ellers kan du klippe dig selv eller beskære dit hår hårdt);
 • Smidigt og omhyggeligt udføre barbermaskinen til hårvækst (efter hver bedrift skal håret afvaskes fra maskinens hoved under rindende vand);
 • skyl det udsmykket område med vand.

Ved denne barbering anses for at være fuldstændig, forbliver det kun for korrekt at fuldføre proceduren og lære at pleje huden efter hårfjerning med en maskine.

Sidste trin og pleje efter barbering

Efter arbejdet med maskinen er færdig, forbliver det kun at udføre den obligatoriske (og meget enkle) hudpleje:

 • lav peeling (det er ikke nødvendigt at købe skrubber, du kan bruge almindelig sukker eller sodavand);
 • rengør området med sæbe eller gel;
 • pluk de resterende hår med pincet (efter maskinen kan sparsomme hår stadig forblive);
 • Anvend en balsam eller fløde efter barbering;
 • fugter det behandlede område periodisk med babyolie eller fløde til følsom hud uden duftstoffer og farvestoffer.

Advarsel! Brug aldrig barberingsprodukter, der er designet til mænd! Deres hud er mindre følsom, så når den påføres den kvindelige hud, kan man mærke en stærk brændende fornemmelse.

Hvis der opstår røde prikker under de første forsøg på at fjerne hår med en barberkniv, behøver du ikke at kæme dem, det vil føre til betændelse. Huden er stadig "i chok" fra arbejdet på det, hvis en sådan procedure er ny for den, men efter ca. 4-5 procedurer bliver den brugt, og sådanne effekter ses normalt ikke længere. Det vigtigste - ikke misbruge i den første fase af en sådan barbering hver dag. Efter en dag eller to, vil det nok være nok, og huden vil have tid til at slappe af.

Din bikini-område maskine skal opbevares tørret og adskilt fra andre hygiejneprodukter, herunder barbermaskiner til andre områder.

Kvinde barbering maskine

Smukke ben, coquettishly kigger ud fra under nederdelen er i stand til at køre gale nogen. Og selvfølgelig kan der ikke være tale om tilstedeværelsen af ​​nogen hår på dem. Derfor kæmper piger fra oldtiden med uønsket vegetation på deres ben.

I en århundreders periode med kamp for kvinder med en hovedbund på deres ben, i armhulen og bikiniområdet, betyder det ikke, at de ikke var opfundet: her og depilatory cream og voksstrimler, laser og fotoepilation, en populær shugaring maskine og selvfølgelig en kvindelig barbermaskin. Denne artikel vil blive afsat til den sidste tilpasning.

Særtræk

På trods af en lang række værktøjer og metoder til hårfjerning og depilation har kvinders barberkniv ikke mistet sin relevans, og mange unge damer foretrækker at bruge den til at fjerne overskydende vegetation i dag.

Hovedegenskaberne ved en kvindelig barbering omfatter:

 1. Tilstedeværelsen af ​​et stort antal blade for at fjerne alle hår, der vokser i forskellige retninger.
 2. Afviger glatte linjer og lyse farver, hvor razorens krop. Det kan være blå, lyserød, lilla skygge.
 3. En særlig buffer er placeret rundt om knivene, som beskytter og reducerer risikoen for skade.
 4. Tilstedeværelsen af ​​en gelstrimmel, der fugter huden under påføring af barbermaden. Takket være denne funktion bliver epidermis blød og erhverver et velplejet udseende.

Nøglefordele

Kvindelig maskine har flere fordele i forhold til andre metoder og metoder til depilering:

 • Evnen til at udføre denne manipulation alene hjemme uden at ty til hjælp udefra. Pigen behøver ikke at kontakte en skønhedssalon eller se efter en troldmand, der vil hjælpe med at slippe af med uønsket vegetation.
 • Demokratiske omkostninger - i sammenligning med andre midler til en epilering, har enhver ung dame råd til en barberkniv, uanset indkomstniveauet. Og selv købet af den dyreste kvindelige barbermaskin vil ikke være så dyrt som regelmæssige besøg hos skibsføreren for proceduren for hårfjerning.
 • Komplet hårfjerning - for eksempel, hvis du sammenligner dette værktøj med en depilatory cream eller voksstrimler, fjerner barberharen helt 100%. Andre værktøjer kan efterlade et bestemt område af hår og få dem fjernet af samme maskine.
 • Sikker brug - andre metoder til depilering forårsager ofte en allergisk reaktion, irritation, rødme, bliver årsagen til indgroede hår. En barbermaskine, hvis den anvendes korrekt, forårsager ikke sådanne manifestationer. Det eneste du skal være yderst forsigtig med den enhed, du lige har købt, ellers er der en chance for at beskadige det øvre lag af epidermis eller bare skære dig selv.
 • Mangel på ubehagelige fornemmelser - nogle kvinder kan næppe udholde smerte, så barbering er den bedste mulighed for dem.
 • Det hurtige resultat er, at efter påføring af creme eller voks til depilering, kan epidermis blive rød, og inden du viser dine ben til alle omkring dig, bliver du nødt til at vente et stykke tid, indtil irritationen går. En kvindeskærber giver det perfekte resultat umiddelbart efter brug.

Genanvendelig eller engangsbrug?

Tænker over købet af en barbermaskine, står kvinder over for et dilemma, hvilket af de ovennævnte muligheder er bedre at købe. Og en, og den anden mulighed har sine fans.

Piger, der foretrækker en engangs maskine, fremhæver de lave omkostninger i forhold til en genanvendelig model og hygiejne som hovedfordele. En sådan anordning efter en eller to applikationer kan let smides væk uden at fortryde de brugte penge.

Ulemperne ved engangsbærere omfatter:

 • irritation af huden - fordi oftest på sådanne maskiner er der ingen buffer, der beskytter mod nedskæringer;
 • Hurtigt slid - Normalt kan denne maskine modstå en eller to procedurer for depilation, hvorefter den skal udskiftes med en ny.

Genanvendelig barbermaskine har et behageligt flydende hoved, udover dets knive er lavet af højere kvalitet materiale. Tilstedeværelsen af ​​en beskyttende puffer og gel strimmel tillader piger at barbere uden at bekymre sig om nedskæringer og irritationer.

Ulemperne ved genanvendelige barbermaskiner omfatter:

 • relativt høj pris - men denne ulempe er nivelleret, da en sådan enhed vil være nok for dig i lang tid;
 • Kompleksiteten ved valg af knive til udskiftning - ikke altid udskiftelige patroner kommer i et sæt med en barbermaskine, og du skal bruge lidt tid på at lede efter en passende komponent, når det gamle blad bliver sløvt.

Hvilken opstiller er bedre: typer, udvælgelseskriterier, anmeldelser

Hår vokser på benene eller i den intime zone forårsager ubehag, og hver kvinde søger den mest effektive måde at slippe af med dem, hvis ikke for evigt, men i det mindste for den maksimale periode. Depilators gør et godt stykke arbejde med denne opgave, men hvordan man vælger fra en sådan sort er den bedste?

Mange har hørt, at der ud over at bruge maskinen er andre metoder til fjernelse af hår. Disse omfatter laserprocedure, fotoepilation, cremer, såvel som elektriske epilatorer og depilatorier. Salon ødelæggelse af hårpærer giver et godt resultat, men adskiller sig i en høj pris, hvilket ikke skal siges om populære og overkommelige depilatories.

De vigtigste typer af depilatories på handlingsprincippet

Prædikatorens princip er at flytte den del, der skærer ud, udstikker hår eller fjerner dem fra roden. Den sidste procedure er smertefuld, men virkningen af ​​den varer fra 2 til 3 uger, fra minuserne er det værd at bemærke, at depilationen varer flere timer på grund af at værktøjets hoved dækker et lille område.

Det er værd at bemærke, at værktøjer, der helt fjerner et hår, ofte omtales som "epilatorer", men mange henviser dem også til depileringsværktøjer, da de kun fjerner vegetationen et stykke tid.

Af minuserne af sidstnævnte antages det, at nogle hår vokser ind, hvilket bliver et problem for den anden procedure.

Afhængig af eksponeringsmetoden er elektriske mekanismer:

Forårsbeskyttelsesmidler

De mekanismer, der er baseret på en fjeder, trækker håret ud ved at bøje det. En sådan anordning optrådte først i butikkerne, fordi der på det tidspunkt ikke var noget valg blandt kvinder var det i god efterspørgsel.

På nuværende tidspunkt produceres foråret epilatoren kun af nogle virksomheder, der understreger dens lave omkostninger. Ulemperne ved modellerne kan overvejes:

 • sårhed i proceduren
 • irritation;
 • hår indvækst;
 • kort levetid på foråret.

Disk mekanismer

Disk epilatorer er arrangeret efter samme princip som de første, de bruger kun et sæt buede plader til greb. Denne type er praktisk taget ikke tilgængelig, da den blev erstattet af en pincet. Fra de positive karakteristika kan noteres:

 • rimelig pris;
 • praktiske;
 • procedureens hastighed.

Ulemperne, som i den foregående indretning, er:

 • smerte;
 • afbrydelse og indfødt hår.

pincer enhed

Modellerne har i deres hoved roterende og skiftevis låsende pincet, som er anbragt i et tavlermønster.

Enhederne er blevet et alternativ til de foregående enheder og kørte dem praktisk taget ud af markedet.

Fra de positive karakteristika kan noteres:

 • god præstation
 • minimal smerte
 • lav mængde indgroede og brudte hår.

Udvælgelseskriterier

Inden du vælger en enhed for at fjerne overskydende vegetation, bør du bestemme, hvilke zoner det skal bruges til.

 1. For eksempel, hvis du planlægger at behandle kun ben med dem, vil enhver billig model gøre, da smertetærsklen i deres hud er højere end andre steder, især i intime. Det skal dog bemærkes, en højere komfortmulighed med baggrundsbelysning.
 2. Øget følsomhed i huden tillader ikke brugen af ​​enkle modeller, hvilket medfører betydelige skader. Derfor anbefales det at vælge en enhed med udskiftelige hoveder i nærvær af massering af handlinger på det område, der skal epileres. Hvad angår brugen af ​​kølemiddels, er kvindernes meninger forskellige.
 3. Det mest velegnede værktøj kan betragtes som en model, der kan anvendes ved anvendelse af en speciel gel eller i vand, hvilket reducerer smertsyndrom med mere end 50%. Det vil dog være sværere at udføre manipulationerne end på tør hud på grund af hår, der holder fast i kroppen.
 4. Til følsomme steder i bikini og armhuler er en anordning med en barberkniv eller trimmer fastgørelse egnet. Brug af det gør ikke ondt, men har andre ulemper:
 • klippe hår vokser hurtigt;
 • hyppig brug forårsager ubehag for det behandlede område.

Hvis smertestillende midler, der er flere gange højere end omkostningerne ved konventionelle, ikke kan erhverves af en eller anden grund, kan du lette proceduren, hvis du tager et bad foran den og anvender smertestillende stoffer til huden.

Hvilken producent er bedre?

På trods af billedernes billighed, bør en mere behagelig drift gives fortrins til en pålidelig producent. I dag er virksomheder, der er opført på listen over producenter af høj kvalitet, teknologier:

 • Panasonic;
 • Brown;
 • Roventa;
 • Phillips.

Det er svært at afgøre, hvilken af ​​dem der indtager en ledende stilling. På baggrund af statistik over vurderinger vurderer hver kvinde det selskab, hun kunne lide fra listen, til at være den bedste til produktion af udstyr til depilation. Dette sker fordi hver virksomhed bruger en anden handlingsmekanisme for sine produkter, og hver klient finder den, der er mest acceptabel for hende.

For eksempel er produkter til hårfjerning i nogle virksomheder udstyret med en diskmekanisme, der er kendetegnet ved høj hastighed, som er ideel til benene. Depilatoren sørger også for en reduktion i rullehastighed til brug i følsomme områder.

Andre producenter specialiserer sig i pincet. Braun elektriske apparater viser høj ydeevne ved fjernelse af de mindste hår. Denne fordel skelner betydeligt Silk-Epil 3-serien i pris.

Bedste Depilators: Review og Feature

Når man køber en god epilator er vigtig ikke kun producentens ry, men også kendskabet til hvilke krav det skal opfylde. I første fase skal det afgøres, hvad der er den grundlæggende faktor for at vælge et instrument, pris eller kvalitet, hvis sidstnævnte hersker, så skal en god model:

 • har mere end en hastighedsgrænse
 • Tilnærmelse samtidigt for flere zoner;
 • har et anæstesystem
 • indeholder mere end en funktion
 • har høj ydeevne og mindst tid til at opkræve.

Acne på brystbenet hos kvinder - hvorfor de ser ud og hvordan man kan slippe af med dem, læs vores publikation.

Sådan farves mørkt hår i teknikken ombra - læs i denne artikel.

Herfra lærer du ved hjælp af hvilke metoder du kan justere ansigtsformen og understreger kindbenet.

Tre af de bedste depilatorer

Modeller udvælges ud fra graden af ​​positiv feedback og de reelle meninger af kvinder.

Braun Silke Epil 9

Enheden fra den tyske fabrikant har følgende egenskaber:

 • bevægeligt arbejdsbasis dækker et stort område;
 • en børste er tilvejebragt i hovedet og giver massage med vibrationens virkning
 • har evnen til at arbejde i vand
 • effektiv til fjernelse af tørre og våde hår
 • Tilstedeværelsen af ​​to tilstande giver dig mulighed for at håndtere intime områder;
 • har baggrundsbelysning
 • indeholder 40 mini pincet;
 • Pakken indeholder yderligere vedhæftede filer til massage, ansigtsrensning og barbering;
 • En time opladning af batteriet giver 40 minutters kontinuerlig drift.

Philips HP 6581

Følgende position er optaget af den slovenske enhed, som har funktioner som:

 • 2 hastighedsindstillinger;
 • modstandsdygtighed mod vand
 • Tilstedeværelsen af ​​belysning;
 • vaskbart hoved;
 • 32 pincet;
 • i et sæt barberings- og massage dyser;
 • batterilevetid 40 minutter.

Panasonic ES-ED90-P520

Modellen lavet i Folkerepublikken Kina, som har følgende egenskaber, stod fast på sidste trin i top tre:

 • indeholder i et sæt af 6 dyser, herunder barbering og massage;
 • har 2 hastighedsindstillinger;
 • giver mulighed for hårfjerning i vand;
 • består af 48 pincet;
 • det er muligt at tænde baggrundslyset;
 • Opladet enhedens driftstid 40 minutter.

Hvilken depilator er bedre at købe til den intime zone?

Hvis du vælger en enhed til bikini-zonen, bør du ikke være bange for irritation, fordi den vises efter næsten alle former for fjernelse af hår. Som regel vil der ikke være noget spor af rødme den næste dag. Derudover fører specielle dyser til de mindste skadeområder.

For at vælge en god model til depilering af det intime område, skal man huske på, at det skal opfylde følgende krav:

 • produceret af et pålideligt selskab
 • have en behagelig form for hånden
 • at have ekstra funktioner, herunder "blid" -tilstanden.

Overholder ovennævnte kriterier, og også under hensyntagen til kvindens mening blev følgende modeller den mest populære:

 1. Silke Epil 7 7181;
 2. Philips Bikini Perfect HP 6375;
 3. Rowenta Silence Bikini EP 5420.

Den omtrentlige pris for sådanne epilatorer varierer fra 2.000 til 5.000 rubler.

Hvad er den bedste depilatoriske creme?

For at fjerne uønsket vegetation på kroppen, har ikke kun elektriske apparater, men også depilatoriske cremer vist sig. De er forskellige:

 • smertefri;
 • fugtgivende virkning;
 • aktionshastighed
 • langsommere hårvækst.

De mest populære og effektive depilatory cremer er:

Fordelene ved værktøjet kan overvejes:

 • hurtigt resultat
 • blødgøring og fugtgivende hud
 • langsom hårvækst og udtynding.

Sally hansen

Cremen er velegnet til følsom hud og endda til ansigtet, såvel som:

 • besidder hypoallergen og fugtgivende egenskaber;
 • blødgør og plejer huden
 • sparer varige resultater.

Cliven

Depilatoren er præget af tilstedeværelsen i sin sammensætning af mandelolie, glycerin og lanolin, som brænder for huden og gør den fløjlsagtig.

For alle andre parametre svarer det til tidligere cremer.

Moderne former for depilation har praktisk taget erstattet salonprocedurer, selvfølgelig forventes sidstnævnte at få et bedre resultat, men som regel har ikke alle kvinder råd til at betale et beløb, der overstiger omkostningerne for depilators i flere sessioner.

Hvilken depilator er den bedste: anmeldelser

Braun 9-969 Silke-epil 9

Ikke så længe siden købte jeg Braun 9-969 Silke-Epil 9, jeg gav ham en lille mængde på ca. 9.500 tusind rubler. Behagelige indtryk startede lige fra varens emballage, da han havde det originale omslag.

Enheden er meget tilfreds med hurtig fjernelse af hår, der samles i en speciel beholder og ikke flyver væk på modsatte sider. Jeg var også glad for at kittet indeholder massagebørster til ansigt og krop, som jeg bruger næsten dagligt.

Panasonic ES-2013

På råd fra venner købte jeg en epilator, for at være ærlig, da jeg gik i butikken, forstod jeg ikke funktionerne overhovedet. Jeg tog den billigste model Panasonic ES-2013, som var på salg, fordi jeg i grunden havde brug for depilation af benene, anbefalede sælgeren det til mig.

Det skal bemærkes, at brugen af ​​vanen er smertefuld nok, men senere blev jeg vant til det og begyndte endda at eksperimentere med bikiniområdet. Jeg vil ikke opfordre til at købe en billig model, da de sandsynligvis de dyre arbejder smertefrit, men epilatoren kom op for mine ben.

Rowenta EP1030

Jeg blev præsenteret med en Rowenta EP1030 epilator til min fødselsdag, desværre har en ven ikke vidst, at jeg allerede havde en enhed. Men det kunne ikke desto mindre modstå tilbagemeldingen om den nye model. Ved at bruge en ny epilator kom jeg til den konklusion, at hårintag ikke er afhængig af modellen, forblev problemet på samme niveau.

De smertefulde fornemmelser er forskellige, da Roventa har massageruller, de er lidt kedelige, den gamle model var enkel, så jeg har noget at sammenligne med. Jeg kunne også godt lide, at to bevægelser var nok til helt at fjerne hårene, jeg var nødt til at tinker med min enhed.

Det forekom ubelejligt, at enheden kun fungerer fra netværket, men ledningslængden kompenserer delvis for dette.

Philips HP 6540

Epilatoren er en uundværlig ting for mig, fordi jeg har brug for regelmæssig depilation i det intime område. Hvis en almindelig barberkniv kommer ud af benene, er det generelt forbudt for et bikiniområde.

Da jeg er seriøst engageret i svømning, skal åbne rum altid have et velplejet udseende. Jeg købte en Philips HP 6540 enhed, fordi der er en ekstra enhed til følsomme steder. Der er smerte, men du kan vænne dig til det, jeg strækker min hud til dette.

Jeg var glad for, at modellen helt fjerner alle hårene, og det synes næppe synligt, jeg har personligt på dag 13. På den første dag er der irritation i form af punkter, men om morgenen passerer de.

Rowenta Soft Extreme EP8710

På råd fra en konsulent købte jeg mig selv en Rowenta Soft Extreme EP8710 epilator. Jeg beklagede næsten mit køb og delte min anmeldelse. Jeg føler mig næsten ikke smerte på grund af massagerullen og koldblæsning.

Belysning hjælper med at se små hår, men selv dette er ikke så vigtigt, fordi enheden gør benene glatte. Jeg kunne godt lide den specielle dyse til peeling, som fjerner indgroede hår og gør huden blød. Derudover har kittet en bikini trimmer, en barbering dyse og til epilering følsomme områder.

Og et par flere tips om valg af en depilator - i den næste video.

15 bedste epilatorer til kvinder

Valget af epilatoren er et alvorligt spørgsmål. De er ikke billige, så du har ikke ret til at lave fejl. Ved hjælp af vores bedømmelse vælger du en model af usædvanlig kvalitet. Mød de bedste epilatorer i 2017 - begyndelsen af ​​2018.

Udvælgelseskriterier

mad
Både batteridrevne og netværksdrevne epilatorer er egnede til hjemmebrug. På rejsen er det bedre at tage den første. Vær dog opmærksom på, at du stadig skal opkræve den, det kommer som regel fra netværket, så der er ikke noget særligt behov for autonome modeller.

dyser
Jo flere tips epilatoren har, desto bedre. Hvis du har følsom hud, kan du ikke undvære en massageapparat og en speciel hætte. En dyse, en trimmer og en barbermaskine hjælper dig med at gøre alle slags intime frisurer, og en dyse til punktfjerning er perfekt til at fjerne hår i bikini, underarm eller ansigt.

Yderligere funktioner
Epilatorens flydende hoved er en nødvendig funktion til ren hårfjerning. Tag ikke modeller uden belysning - det er meget ubelejligt. Køleformen er obligatorisk for dem, der har følsom hud. Det er ikke tilrådeligt at tage en model, der ikke kan bruges i brusebadet. Tørre hårfjerning er meget mere smertefuldt, men fjernelse af hår ved hjælp af skum giver dig mulighed for at dele med uønsket vegetation.

Hvilken producent er bedre?

Der er ikke så mange producenter af epilatorer, og købere foretrækker at vælge beviste virksomheder, snarere end risiko med ukendte mærker. Tre "hvaler" i produktionen af ​​epilatorer - Braun, Philips og Panasonic - købere vælger oftest modeller af disse firmaer. Rowenta er en anden konkurrent for titlen på et vellykket epilator brand.

Female Depilation Machine

depilation maskine 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til forespørgsel "depilation machine".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til forespørgsel "depilation machine".

Hvordan laver man depilation maskine?

Der er mange effektive metoder til at slippe af med overskydende vegetation. Salonprocedurer (fotoepilation, laserfjernelse, elektrolyse), lovende en radikal opløsning, er ret dyre. De bruger voks og sukkerpasta hjemme, men mange piger standses af smerten ved disse metoder. Fjern uønsket hår og specielle cremer.

Sammensætningen af ​​lavkvalitets depilatory cremer rejser tvivl om deres sikkerhed. Af denne grund har simpel depilering med en maskine ikke mistet sin relevans.

Hvad er fordele og ulemper ved at bruge til at bekæmpe den uønskede hovedbund af en velkendt barbermaskine? Hvad er procedurens karakteristika i sarte områder?

Barbering er den mest overkommelige, hurtige og nemme måde at fjerne uønsket kropshår på.

Barbering: fordeler og ulemper

Barbering er den mest overkommelige, hurtige, nemme og bekvemme måde at slippe af med overdreven vegetation. En lille barbermaskine er praktisk at tage på rejse. En barberkniv er billigere end de fleste salonprocedurer. Det er bekvemt at håndtere enhver del af kroppen, især fjernelse af bikini zone tager lidt tid. Intime haircuts er lavet med en barbermaskine, forlader områder med hår, eller de barberer håret helt ud. Valget afhænger af pigernes individuelle præferencer.

Moderne kvinders maskiner udvikles under hensyntagen til anatomiske og fysiologiske egenskaber. Kvindehår er tyndere end hanhår - skærpning af knivene er mindre skarpt.

Særlige håndtag, bevægelige kassette dyser, design af kvindelige modeller af barbermaskiner er generelt tilpasset til at håndtere vanskelige at nå områder af kroppen. En bred vifte af barbermaskiner giver dig mulighed for at vælge den ønskede indstilling individuelt.

Manipulering af en barbermaskine har ulemper:

 • kortsigtet resultat
 • høj risiko for at skade kniven med delikat hud (ridser, udskæringer);
 • Udseendet af irritation, pustler - Bikini-zonen er fyldt med talgkirtler og svedkirtler, især om sommeren, dannede ofte ubehagelige pustulære udslæt;
 • hår indvækst
Det er bedst at bruge engangsvæve, barberet og smidt væk.

Ukorrekt barberingsteknik, brugen af ​​en uegnet maskine model fremkalder komplikationer, hvilket giver betydeligt ubehag. Hår grove, vokse hurtigt.

Gennemførelse af proceduren

Reducerer traumeoverholdelse af barbermaskinens regler. Korrekt hudpræparation er påkrævet. Det er forbudt at skrabe en tør overflade, øger sandsynligheden for alvorlig irritation. En god mulighed - depilation under badprocedurer. Når det udsættes for varmt vand blødgør det varme damp hårdt hår, bliver huden mere elastisk. Det anbefales at gøre skrubning, let peeling - barberingsprocessen er meget lettere.

Du bør bruge specialværktøj til barbering (geler, cremer, skum, passende mænds kosmetikprodukter). For det delikate område bør du ikke bruge en almindelig billig maskine til afhugning, håndtere overskydende hår på benene. Sådanne anordninger kan skade følsom hud i det intime område. Velprøvede maskiner med bevægelige vedhæftede filer, der tilpasser sig bøjningerne, kropsfolderne, uden at beskadige huden med skarpe knive.

Depilation, eller snarere barber vegetationen, skal være i retning af hårvækst

Procedurer i proceduren:

 • Tag en behagelig kropsholdning. Det er bekvemt for mange kvinder at barbere det delikate område, mens de står eller hælder ved hjælp af et spejl.
 • Skumningsmidler bidrager til glat svæveflyvning. Bevægelsen sker strengt på den diagonale vækst af hår. Barber ikke mod hårvækst. Med din fri hånd fingre, stram forsigtigt huden - nemmere at glide maskinen.
 • Det er ofte nødvendigt at rengøre maskinen fra de udskårne børster, vask med en vandstrøm. Fjern ikke massen fra knivene med fingrene. I processen er det vigtigt at tilføje gel, fugt huden med vand.
 • Resterne af kosmetiske og barberede hår vaskes af med varmt vand fra top til bund. Brug af vaskeklude anbefales ikke - efter barbering bliver huden mere sårbar og følsom. Tør huden, blottet med et rent håndklæde, papirservietter. Gnid ikke huden med en hård klud.
 • Hvis du ved et uheld skærer, skal du behandle huden med et antiseptisk middel. Hydrogenperoxid desinficerer og stopper blødning. Et effektivt antimikrobielt middel er chlorhexidinopløsning.

Hvis afhugningen med maskinen er udført korrekt, er risikoen for irritation omhyggeligt reduceret. Beauticians anbefaler at behandle huden med specialiserede produkter. Kremens sammensætning, efterskæring indeholder allerede antiseptiske stoffer, blødgørende midler, fugtgivende kompleks.

Efter barbering pleje

Efter barbering skal du sørge for, at der ikke er rødme, irritation. I tilfælde af deres forekomst er der behov for behandling med antiseptisk, antiinflammatorisk creme (med kamille, calendula ekstrakt, æbletræs æterisk olie osv.). Skyl behovet for bouillon medicinske planter.

Hvis huden er glat og jævn, udføres den næste dag peeling. Behør perfekt opgaven med fint hav, bordssalt, malet kaffe, havregryn. Lette cirkulære bevægelser med produktet dækker hudoverfladen, massage, vask med varmt vand. Brugen af ​​cremer, der nedsætter hårvækst, blødgør hårsædet og fugter huden anbefales.

Kontakt os

Epilatorer: Effektiv, pålidelig og brugervenlig udstyr

Epilatorer er praktisk udstyr, der kan bruges til simpel, smertefri fjernelse af hår fra forskellige dele af kroppen. Modeller bruges hjemme, deres drift er ikke svært. Det vigtigste er at vælge den rigtige løsning, der opfylder de grundlæggende krav samt de opgaver, der skal løses.

Meget afhænger af designet, den form, hvor enheden er lavet. Ergonomi påvirker udstyrets hastighed, brugervenlighed. Det er vigtigt, at den elektriske epilator er bekvemt fastgjort i hånden, ikke glidet. Præference kan gives til kompakte trådløse modeller, der kører på genopladelige batterier.

Designet er et vigtigt kriterium for valg af udstyr til fjernelse af hår. Det er ønskeligt, at der blandt dets elementer var specielle diske, et flydende hoved. Som praksis viser, giver vibrerende hoveder dig mulighed for at barbere ben hurtigt uden smerte, men kvaliteten af ​​hårfjerning lider - de fjernes ikke fra roden.

Du bør også fokusere på tilstedeværelsen af ​​anæstetisk barbering funktion. Ellers vil hudpleje blive en ægte plage. Forskellige dyser er velegnede til behagelig hårfjerning, passende funktioner vælges - strækker, køler huden og masserer. Du kan bruge ekstra tilbehør - massagehandsker med en køleeffekt, gummi børster.

I dag kan du finde modeller med specielle vedhæftede filer, der er designet til de piger, der lige er begyndt at mestre epilationens hjemmebane. Epilationssystemet er tyndt, hvilket er meget bekvemt.

Online butik Wildberries tilbyder et bredt udvalg af moderne kvalitetsmodeller af udstyr til fjernelse af hjemmet. Du kan vælge enheder, der arbejder med forskellige hastigheder, modeller med vedhæftede filer til pleje af et bikiniområde, hud på ben, hænder, skiveepilatorer, så du kan udføre plejeprocedurer med maksimal komfort.

Hårfjerning: depilation maskine og alternative metoder

Der er mange måder at slippe af med hår på lemmerne og i det intime område. I betragtning af at nogle af dem er smertefulde, og nogle er dyre, fortsætter mange kvinder med at bruge maskinen til depilation.

Generelle oplysninger

Fremgangsmåden ved hårfjerning ved hjælp af en speciel maskine er populær blandt de fleste kvinder. I dag tager dette værktøj hensyn til alle de fysiologiske og anatomiske træk ved det retfærdige køn. Vegetationen på arme og ben hos kvinder er tyndere end hos mænd. Derfor skæres kniven mindre skarpt.

Nøglefordele

Denne aflejringsmetode er forskellig:

 1. Smertefri.
 2. Convenience.
 3. Hastighed.
 4. Enkelhed.
 5. tilgængelighed

En lille barbermaskine kan tages på en tur. Et kvalitetsværktøj er meget billigere end at kæmpe hår i en elite salon. Behandling af steder medfører ikke ubehag. Ved hjælp af denne enhed kan du lave et intimt hårklipp, eller helt fjerne håret. Moderne maskiner er udstyret med kassette dyser og specielle håndtag. Dette giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at behandle selv vanskelige at nå områder af kroppen.

Ulemper ved denne metode

Denne procedure har følgende ulemper:

 • hurtig hårvækst
 • høj risiko for hudskade
 • indgroede hår
 • grovt hår
 • hudirritation.

I bikinizonen er der mange sved og talgkirtler. På baggrund af uregelmæssige barberingsteknikker danner der ofte pustler.

Mandlige og kvindelige maskiner

Det er meget vigtigt at vælge det rigtige værktøj til den kvindelige hud. Der er en betydelig forskel på maskiner til mænd og kvinder. En mandlig barbermaskine, der ikke er udstyret med beskyttende buffere, skærer vegetationen meget tæt på huden. Det giver ikke ekstra fugt.

Kvinderens barbermaskine er udstyret med en speciel strimmel med en fugtgivende gel. På denne baggrund tørrer huden efter fjernelsen af ​​vegetationen ikke. Bladbevægelsen er sikker og glat.

Vigtigste udvælgelseskriterier

For at denne depileringsmetode ikke forårsager ubehag, er det nødvendigt med det største ansvar at behandle maskinens valg. Hovedvalgskriterierne anses for at være:

 1. Convenience.
 2. Tilstedeværelsen af ​​yderligere blade.
 3. Tilstedeværelsen af ​​et drejeligt hoved.
 4. Brand pålidelighed.

Sikkerheden ved proceduren ledsages af pålidelig fastgørelse af instrumentet i hånden. Det er ønskeligt, at håndtaget på maskinen er fremstillet af et specifikt materiale, der er identisk med gummi. Derefter glider værktøjet ikke på huden, selv når det bliver vand.

Risikoen for irritation er reduceret på grund af tilstedeværelsen af ​​yderligere blade.

Dette giver dig mulighed for at foretage mindste antal bevægelser på huden. Den samme funktion udføres af instrumenter udstyret med en gelstrimmel. Kvinder med tør hud skal være opmærksomme på dem. Den bedste mulighed er en maskine med et tredobbelt blad. Tilstedeværelsen af ​​et svinghoved undgår risikoen for hudskade.

Topmærker

For at bekæmpe håret på lemmerne og i det delikat område er det bedst at bruge følgende modeller:

Gillette indtager en ledende position på markedet. Dette mærke er kendetegnet ved blødhed og sikkerhed. Maskinerne fra denne producent er velegnede til enhver hud. Venus Olay er egnet til depilation til personer med følsom hud. Udstyret med 5 knive fjerner maskinen i en bevægelse overskydende vegetation. Risikoen for irritation er reduceret på grund af særlige fugtgivende puder. I dag indeholder de en emulsion baseret på olier. Det giver huden med passende pleje.

Embrase er også udstyret med en gelstrimmel, der blødgør huden. En sådan maskine har ingen særlige fordele. I første omgang kan et nyt værktøj virke ret aggressivt. Derfor anbefales det i løbet af proceduren at anvende en skindkrem, skum eller gel.

Funktioner af proceduren

Fremgangsmåden kan være smertefuld. For at forhindre dette skal du korrekt forberede huden. Skrab overfladen "tør" kan ikke. Ellers vil der forekomme alvorlig irritation. Beauticians anbefaler depilation med en maskine under en badprocedure.

Varm damp, kombineret med varmt vand, hjælper med at reducere hårets stivhed, og huden bliver elastisk.

For at lette barberingsprocessen anbefales det at skure lidt på huden eller behandle det med et let afskalningsmiddel.

Hvordan udføres proceduren?

Faser af denne procedure er som følger:

 1. Vedtagelse af den mest behagelige kropsholdning.
 2. Påføring af skummiddel.
 3. Fugtgivende huden.
 4. Vask af barberede hår.
 5. Tørre huden.

Bevægelse under depilation på denne måde udføres strengt langs den diagonale vækst af hår. En vandstråle ved skylning af kosmetik bør rettes fra toppen nedad. Vaskeklud anbefales ikke. Efter depilering bliver huden meget sårbar og følsom.

Det er bedst at tørre huden med et rent, blødt håndklæde eller et håndklæde. Brug ikke hårdt stof. Finde et snit, du skal behandle huden med et antiseptisk middel. Det anbefales at anvende chlorhexidinopløsning eller hydrogenperoxid til dette.

Hvordan pleje

Efter proceduren er det nødvendigt at sørge for, at der ikke er rødme og irritation. Men hvis de ser ud, skal huden behandles med et antiinflammatorisk middel med:

 • te træ æterisk olie;
 • calendula ekstrakt;
 • kamilleekstrakt.

Dagen efter, at kampen med overskydende hår får lov til at skrælle. Til dette kan du bruge havregryn, malet kaffe, fint saltet havsalt. Bevægelsen skal være blød, cirkulær. Derefter skal produktet skylles med varmt vand.

Derefter er det nødvendigt at behandle huden med enhver creme, der har en fugtgivende virkning, hjælper med at blødgøre håret og nedsætte hårvæksten.

Omsorg for et bikiniområde

Depilation af en bikini zone er mulig ved hjælp af:

Den optimale metode til denne procedure vælges individuelt. Dette tager højde for niveauet af smertegrænsen, hudens følsomhed over for syntetiske og naturlige produkter.

Voks ansøgning

De fleste kvinder foretrækker at vokse til alle andre metoder til at håndtere overskydende hår. Princippet i denne procedure er, at voksen påføres vegetationen og derefter fjernes med en skarp bevægelse.

Den største fordel ved denne metode er effektivitet og anvendelighed. Den største ulempe er smerte. Nogle kvinder er allergiske over for voks. Men det er ret sjældent. Voks anvendes bedst og distribueres af specielle patroner. På grund af dette er kampen med overskydende hår derhjemme blevet mere komfortabelt og bekvemt. Disse enheder giver dig mulighed for at anvende voks på de områder, der tidligere var utilgængelige.

Før aflejring skal du sørge for, at der ikke er nogen skade på huden. Hvis der er ridser eller sår, vil proceduren være meget smertefuld. Den bedste mulighed for vegetationslængde er 10 mm. Voks opfanger ikke for korte hår, og det er ubelejligt at arbejde med overgroet vegetation.

Hvis håret er lidt kortere end 10 mm., Anbefales det at bruge babypulver, som hjælper med at forbedre koblingen. Voks anvendes på hårets vækst, fjernes - mod. Hvis der stadig er få hår tilbage i det intime område, bør voksning ikke gentages. Ellers er huden skadet, der er dannet blå mærker på den.

Vaskens temperatur bør ikke være højere end 60 grader.

Anvendelsen af ​​speciel creme

At håndtere hår i et følsomt område, kan du bruge specielle cremer. Denne metode anbefales til ejere af følsom hud, der tolereres godt i kontakt med kemiske produkter. I hjertet af depilation er creme thioglycolsyre. Det er beregnet til at opløse håret.

Værktøjet påføres huden med et tyndt lag og lades i 3-4 minutter. Langere ventetid kan ikke være, fordi langvarig kontakt bidrager til udseendet af irritation eller kemiske forbrændinger. Fremgangsmåden til håndtering af hår i bikinizonen ser sådan ud:

 • anvende et middel til at vokse hår;
 • fjern cremen mod hårvækst ved hjælp af en speciel scapula;
 • Vask grundigt af rester med varmt rindende vand;
 • tør huden med et håndklæde;
 • behandle baby creme.

Den følgende procedure udføres på 7-10 dage. De mest effektive cremer er dem, der trænger ind under huden og påvirker løgene. Som følge heraf bliver vegetationen mærkbart lettere og tyndere, og væksten går langsommere.

Brug af epilatoren

Hovedprincippet i denne metode til depilering er fjernelse af hår og løg. Epilatoren giver en fremragende kortvarig effekt. Denne metode til at håndtere uønsket hår betragtes som en af ​​de hurtigste og sikreste. Bivirkninger forekommer næsten ikke. I gennemsnit anbefales epilatoren at blive brugt 1 gang / 14 dage. Epilatorer er:

Depilation med en epilator er en temmelig specifik procedure. Der er risiko for hudskader. Derfor, før proceduren er det nødvendigt at behandle de nødvendige områder med en særlig lotion, som har en affedtning og rensende virkning. Efter proceduren anbefales det at anvende et beroligende middel og afstå fra kontakt med tøj i 3-4 minutter.

Bærbare og laser epilatorer er mindre kraftige end elektriske.

Samtidig har de et større antal beskyttende funktioner. Depilation ved en epilator forårsager næsten ikke censur hos kvinder. Men nogle af dem klager over udseendet af dobbelt hår. Dette sker på baggrund af mekanisk skade på huden.

Maskinapplikation

Mekanisk barbering intim zone har mange ulemper. Det skal behandles næsten dagligt, da hårene vokser med fantastisk hastighed. Med hver ny procedure bliver de mere og mere stive og tykke. Beauticians anbefaler ikke denne metode til at håndtere uønsket hår. Huden i bikiniområdet er blid nok og følsom.

De eneste fordele ved mekanisk barbering bør betragtes som effektivitet og hastighed.

Egenskaber ved laser hårfjerning

Denne metode til bekæmpelse af uønsket hår er baseret på "selektiv fotothermolyse". Koncentreret i hårsækken og stammen absorberer melanin lysbølger i området fra 700 til 800 nm. Som et resultat opvarmes og ombrydes nærliggende celler i matrixen. Også døende skibe, der giver mad til hårsækken. Tab af stangen observeres om 2-3 uger.

Ca. 10-15% af hårsækkene "falder i søvn", og 80-90% vokser aktivt. For at forbedre resultatet kræver en hel procescyklus. Intervallet mellem dem varierer fra 3 uger til 1,5 måneder. Laser hårfjerning udføres ikke for personer med:

 • onkologi;
 • akutte infektiøse respiratoriske patologier
 • eksem;
 • herpes;
 • dermatose;
 • psoriasis.

Den største fordel ved denne metode er det langsigtede resultat. Derudover er det en temmelig sikker procedure, der ikke forårsager bivirkninger. Hårene holder op med at vokse efter 5-8 manipulationer.

Antallet af ture til skønhedssalonen bestemmes af de enkelte kendetegn hos klientens krop.

Særegenheder af pleje

Efter depilering kræver huden særlig pleje. De første 3-4 dage bør undgås hygiejniske midler, idet de i sin sammensætning har aggressive komponenter. Det er også vigtigt at overvåge hudens tilstand nøje. Hvis det er tørt, øges risikoen for, at håret vokser.

For at undgå dette kan du bruge fugtgivende hygiejneprodukter med en mild sammensætning. Det er yderst uønsket at anvende antiperspiranter og parfumer efter depilering. En anden vigtig betingelse er iført behageligt og behageligt linned. Fra stramt gnidning bør huden af ​​trusserne opgives. Normalt forsvinder ubehag efter depilation efter 24 timer. Men hvis dette ikke sker, skal du konsultere en læge.

Gel- eller hårspray: spray eller påfør

Salonprocedurer for øjenbryn: en gennemgang og beskrivelse af de bedste