Gillette Razors: Producentoversigt

Mænd, der elsker et slankt udseende, tænker: "Hvad er det for mig?" For effektivt at fjerne hår, vær sikker, acceptabel til en pris. Ja, det er også ønskeligt i en enhed. Ja, valget er ikke let. Virksomhederne forbedrer hvert år deres produkter og opgraderer det regelmæssigt til kundens behov. Hvad vil virksomhederne have? Nem barbering, mens du reducerer hudirritation.

Ikke kun det første indtryk af ham, men ofte succes på et bestemt område af livet afhænger af udseende af en barberet mand. Artiklen vil fortælle dig, hvordan du vælger en højkvalitets enhed til rensning af ansigtshår, hvilket viste sig at være et af de bedste på verdensmarkedet.

Fuld linje af Gillette maskiner

Vi tilbyder at overveje en række populære produkter.

Mach 3

Fabrikanten reagerer på at anvende modellen selv 10 gange, effekten er høj, sammenlignet med disponible enheder af 2. generation. Takket være det praktiske håndtag af sagen styrer du niveauet for presning, når du barberer.

Mach3 gillette barberpatroner er særligt gode, når de har: en pude på 5 mikrokroner ved bunden af ​​plug-in-enheden; tre knive, helt glidende på dækslet; en indikatorstrimmel, der smører membranen og reducerer irritation flydende hoved. Andre versioner:

 1. Mach3 Power. DLC belagt højstyrke stål. Praktiske maskiner til mænd, fordi batteriet er brugt.
 2. Mach3 Turbo. Barbermaskine med 3 pigge, den bedste karakterisering, der sammenligner andre MACH3 og engangsindretninger, fordi hver er bundet ved hjælp af fjedre, der perfekt passer dem, undtagen for skade. Den øverste position af Comfort smørebåndet over spidserne på Gillette Mach3 Turbo eliminerer irritation efter brug. Mulighed passer til stive børster.
 3. Mach3 Sensitive. Ståltoner med høj styrke, dækket af DLC. Barbermaskinen forbedret konfigurationen, fordi den indeholder en smøremiddel af aloe-ekstrakt, der giver høj komfort, hvilket reducerer irritationen af ​​den følsomme dermis.

Fusion

En værdig repræsentant for Gillette, der har 5 knive placeret tæt på hinanden. Dette reducerer trykket på dækslet, reducerer irritation. Med tip-trimmeren bliver hårene klippet i de mest utilgængelige områder. arter:

 1. Fusionskraft. Denne vest giver dig mulighed for komfortabelt barberet, med 15 mikrokæder. Bl.a. ændres patronen under batteriet for at skabe mikropulser, hvilket reducerer dækkets irritabilitet.
 2. Fusion Proglide. Fusion med forbedret skæringsteknologi, hvor skæringsvinklen svarer til de tynde plader, der er placeret så tæt som muligt. De er endnu mere præcise på grund af mikrobørsten, der styrer hårene til spidsen.

Fusion Proglide Power. Der er 5 skarpe plader skærpet i en særlig vinkel. Avanceret hud smørebånd til glat svæveflyvning. Funktionen mikromikroskopisk, der styrer krøller langs skiven, fungerer endnu bedre. Udskiftelige kassetter er lavet til en enhed med et batteri, som ved nedsættelse af mikropulser reducerer trykket på skallen.

Sensor Excel

Fremragende mandlig glat barbering med følgende fordele:

 1. Barberingsoverflade af 2 elementer med en belægning, der gør det muligt at fjerne det tyndere hår og holde skarpheden i lang tid. Kanterne er fastgjort af mikrofjedre, der tilpasser sig hver sides ansigt.
 2. Gillette sensor excel har 5 fleksibel mikrogrebney foring dækslet til spidsen uden at flytte forhindringer på alle områder, selv i vanskelige områder (bakkenbarter, under næsen), barbering off håret med et enkelt tryk.
 3. Excel fedtstrimler tillader pladerne at glide glat, hvilket reducerer irritationen af ​​epidermis.

Venus

Kvinder også slippe af med uønsket vegetation på dele af kroppen, regelmæssigt ved hjælp af en barbermaskine. Der er mange typer af dem, så hver dame kan nemt vælge "hendes" version.


Gillette venus razor er et unikt design, designet udelukkende til den smukke halvdel.

 1. Venus SPA Breeze. Hvis du forbereder kroppen til sommersæsonen, er dette produkt til dig. På kort tid fjerner man forsigtigt vegetationen uden at irritere huden.
 2. Gillette Venus emberace - en enhed med to sæt udskiftelige, som hver indeholder 5 knive høj skarphed og fugtgivende strimmel blødgøring barbering.
 3. Venus Olay. Indeholder 2 udskiftelige sæt, det lugter som en behagelig lugt af bær. Takket være blødgøringspladerne sker barberingen glat, forsigtigt.
 4. Venus 2 Satinpleje. Engangsprodukter til rejsende og dem, der ofte rejser. Let at bruge, kassetteændring.

Hvordan vælger man en maskine til din hud?

Vær opmærksom på følgende faktorer, når du køber nye barbermaskiner:

 1. Antallet af blade. På trods af annoncen er den samme trimmer med 4-5 point mindre fordelagtig for dækningen, fordi den ud over en glat barbering fjerner sit større lag på ansigtet. Dette påvirker den følsomme frakke negativt. Mange plader har system razors, men de bliver hurtigt kedelige, helt uden hensyn til forbrugernes individuelle egenskaber. Det er optimalt at vælge enheder, hvor 2-3 plader.
 2. Komfort. Før du køber, mærke produktet, føl dig, hvor godt det er i hånden, om det passer efter vægt. Vær opmærksom på enhedens håndtag, for hele processen med barbering holder dig i stand. Placeringen af ​​pladerne udføres i en vinkel. Vurder alle disse muligheder.
 3. Yderligere egenskaber. Foretrækker mikrograin. Han hæver sit hår, så bladet er nemmere at nærme sig og rager let og forsigtigt af. Tilstedeværelsen af ​​gummiplade gør det let at glide på huden. Nogle modeller giver en beskyttende grill, der beskytter dækslet fra skæret. Kære mærker har en sag eller står til opbevaring af værktøjer. Der er udviklinger med vibrationer, en trimmer, og tilstedeværelsen af ​​en sensor ændrer instrumentets virkning, da stivhed og børsterlængde opstår.
 4. Omkostninger og popularitet. På den officielle hjemmeside, se andre ressourcer, se hvor meget står individuelle gillette fixtures eller forskellige sæt. Et stort plus, at du ikke behøver at forlade huset på forhånd. Derudover kan du altid sætte pris på fordelene ved en separat serie ved bedømmelse, forbrugeranmeldelser, så den pris, der passer dig, er let valgt. Bestil varer gennem butikken eller send en forespørgsel online.

Korrekt pleje og vedligeholdelse

Husk: Når man holder øje med instrumentet, skal man huske: de er forbudt at banke på vasken, for ikke at skade højpræcisionselementerne; også barbermaskinen kan ikke tørres af med et håndklæde, da pladerne kan gå i stykker.

Efter flere passerer over ansigtet, er der sørget for en ordentlig pleje for at skylle barbermaden med en flydende vandstrøm. Gør dette på en sådan måde, at vandtrykket strømmer fra bag kassetten til dets forside. Så hårene, vil skummet forblive helt vasket væk. Ryst vandet, lad instrumentet tørre. Opbevar enheden sikkert, for eksempel i en holder, hvis den er fastgjort. Regler for anvendelse:

 1. Sørg for at bruge gel. Den indbyggede stribe er ikke nok. Påfør nok skum for at undgå skylning af ansigtet.
 2. Forbered ansigtet. Huden skal varme op. Når alt kommer til alt, vil porerne åbne, når du damper dit ansigt. Så vegetationen er let at rengøre. Hvis det er følsomt, skal du anvende en speciel olie. Dens beskyttelsesfilm vil spare fra klippe.
 3. Vask apparatet under koldt vand, når du begynder at barbere. Berøring af pladerne vil være mere godartet.
 4. Se nærmere på, hvordan ansigtets krøller vokser. Stryg fingeren over en tre dages prickle. Ved at flytte sin håndflade mod vegetationen, vil barb føles. Ellers glider fingeren glat over ansigtet.
 5. Skynd dig ikke for at gøre alt med det samme. Barbering af stubben i vanskelige områder, træk forsigtigt på huden, løft forsigtigt, drej hovedet op og sidelæns. Når du barberer, lægge mindre pres på instrumentet, ændrer du retningen bedre.

Efter afslutning af processen vaskes igen med køligt vand. Vask alle hud, barberede hår væk. Brug et lotion efter et stykke tid.

Udskiftelige kassetter, hvad skal man købe?

Acquire vest sæt kan være i butikker eller via internettet. Det anbefales at købe originale produkter. Udskiftelige patroner sælges også med kassetter. Hvilken serie at vælge, er det op til dig. Undersøg produktlinjen omhyggeligt, fortsæt ud fra personlige behov. Fordelene ved mærkevesten er:

 1. Tynde kanter, der jævnt virker på omslaget uden ridser.
 2. Anvendelsen af ​​en fugtgivende strimmel letter processen.
 3. Ved hjælp af en ekstra beskyttende kniv trimmer adgang til de mest ubelejlige steder er muligt.
 4. Hurtig og nem ændring af Vest-kassetten.
 5. Glat glidning med et behageligt greb.

Hyppigheden af ​​barbering, krølletæthed og stivhed, brugen af ​​barberskønhed og kassens opbevaringsforhold påvirker levetiden af ​​kittet.

Er det praktisk at bruge en barbermaskine med et flydende hoved?

Virksomheden opfandt det flydende hoved i 1977. Derefter flyttede hun i 2 fly, der gjaldt for alle fremstillede produkter. Men disse modeller opfyldte ikke fuldt ud kundernes krav, fordi de ikke kunne kontakte huden, og tilpassede sig til forskellige hulrum. Svære at nå områder forblev mindre barbert væk.

Innovation kaldet Flex Ball satte en stopper for dette. Teknologien blev skabt af virksomhedens bedste forskere under hensyntagen til hver lille ting. Det flydende hoved var i stand til at bevæge sig i 3 retninger. Takket være denne tredimensionelle måling er resultatet af barberingen blevet endnu mere effektivt. Mere end 25 tusind hår, herunder kinder, nakke, hage, er fri barberet.

Den flydende hovedplade tilpasser sig til hver bøjning i ansigtet, med en knivstabilisator, en højpræcisions trimmer. Det har egenskaberne hos Fusion Proglide med Flex Ball teknologi. Ved at gentage konturerne af udseendet, barberer hovedet børsterne i én bevægelse, og det ergonomiske håndtag hjælper dig med at styre hver af dem. Glat glid opstår på grund af smørebåndsstrimlen.

Det bedste for dig!

Dette er ikke kun vores titel, men også sloganet for virksomheden. Efter at have læst publikationen lærte du meget om virksomhedens produkter. Hvis din stubb allerede spørger om at barbere det, gør dit ansigt glat, er du velkommen til at købe dit første sæt og nyde kvaliteten sammen med tusindvis af andre glade mænd. Held og lykke!

5 bedste barbermaskiner

Ifølge Forbes-magasinet er løveandelen af ​​markedet for mænds barbermaskiner og knive i USA delt mellem to virksomheder: Gillette (66%) og Schick-Wilkinson Sword (19%). Også i Rusland er de mest populære barbermaskiner Gillette, den næstmest populære er Schick. Og segmentet af de bedste billige engangsbærere er fast besat af Bic. Alle tre virksomheder har en lang historie og stor erfaring. Og hver har de bedste modeller af barbermaskiner:

sted

model

pris

Nomineret

beskrivelse

Vores bedømmelse

Gillette Mach 3

Den mest populære barbermaskin

God til både daglig og ugentlig barbering. 3 blade og flydende hoved - den perfekte barberingskombination

9,5 ud af 10

Gillette fusion

Den bedste maskine til tykke børster

Passer perfekt med en tæt børste på bekostning af 5 hoved- og 1-kanals trimmere. Der er en speciel smørebånd

9,5 ud af 10

Schick Xtreme 3 Sensitive

Den bedste engangsmaskine

Tre fleksible knive, behageligt gummihåndtag - gode funktioner til en engangs barbermaskine

9 ud af 10

Bic følsomme

Bedste billige barbermaskine

Skarpt kniv, komfortabelt håndtag, egnet selv for følsom hud

9 ud af 10

Gillette Fusion ProGlide Power

Den mest avancerede maskine

5 + 1 skarpe blade, anti-irritationsstrimmel, komfortabelt greb, maskinvibration

10 ud af 10

Den mest populære barbermaskin
"Gillette Mach 3"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 514 rubler.

Gillette Mach 3-maskiner fremstilles af det eponymous selskab, der er en del af Procter Holding Gamble ». Oprindeligt blev Gillette grundlagt i 1901 af King Camp Gillette og placerede sig som en fabrik til fremstilling af sikkerheds barbermaskiner. Store virksomheder forsøgte at fortære det allerede tre gange, og i 2005 gik Gillette under fløjen af ​​Procter. Gamble ». Den samme maskine begyndte at producere i 1998. Efter langvarig og dyr forskning (de brugte 750 millioner dollars) kom ideen til at bruge 3 knive i barbermaskine. På grund af denne mængde hud mindre irriteret, oplever mindre pres, og processen med barbering er ganske behagelig sammenlignet med andre barbermaskiner.

fordele:

 • Ren og sikker barbering
 • Mindste irritation på huden efter barbering
 • Anti-friktionsklinger til mindre barberingsbestandighed
 • Barbermaskinen er udstyret med en unik indikatorstrimmel, der signalerer behovet for at udskifte kniven med en ny.
 • Maskine med et "flydende" hoved: tilpasser sig alle armbevægelser

ulemper:

Fra Gillette Mach 3 anmeldelser: "Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse! Blade flydende, meget behagelig barbering. Efter barbering er huden ikke irriteret (som efter engangsmaskiner). Jeg vil sige en ting: Dette er den bedste barbermaskin, jeg nogensinde har haft. "

Den bedste maskine til tykke børster
"Gillette Fusion"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 722 rubler.

Igen "Gillette" og igen "Procter Gamble ». Interessant nok er selskabet "Procter Gamble "blev grundlagt i 1837 af et simpelt lysestage William Procter og soapmaker James Gamble. I dag er virksomheden verdensledende inden for produktion af forbrugsvarer.

Gillette Fusion barbermanden startede i 2006. Dens særpræg er 5 blade (i dag er det maksimale antal) placeret tæt på hinanden. På grund af dette arrangement af bladene føler huden ikke meget pres, og barberingen gør uden irritation. Derudover har "Gillette Fusion" en sjette blade-trimmer på bagsiden af ​​barbermaskinen - en fremragende enhed til templerne, overskæg og bare for "peger skønhed" i den afsluttende fase af barberingen.

fordele:

 • Rent, pænt og forsigtigt barbering
 • 5 + 1 blade: klare alle børstehår
 • Knivene på barbermaskine er udstyret med en smøremiddel: det fugtiger huden under barberingen og tjener som en indikator for knivens nytteværdi
 • Razor vibrerer - huden reagerer ikke på en ret aggressiv procedure.
 • Flydende hoved: gentager ansigtskontur
 • Ingen irritation på ansigtet

ulemper:

Fra GilletteFusion anmeldelser: "Shave meget forsigtigt og rent enhver stubbe (selv for en uge siden)! Efter barbering er der ingen nedskæringer eller irritation. Måske en af ​​de sjældne lejligheder, når du helt kan stole på produktannoncering. Du kan købe i næsten enhver butik. Jeg har brugt maskinen i de sidste tre år, i løbet af denne tid er der ingen kommentarer! "

Den bedste engangsbæremaskine
"Schick Xtreme 3 Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Den gennemsnitlige pris pr. Pakke (4 stk.): 220 rubler.

Gode ​​engangsmaskiner? Ja, ja, det er rigtigt med "Schick Xtreme 3 Sensitive"! Denne barbermaskine er fremstillet af Schick (grundlagt i 1926), der ejes af Energizer Holdings. Det er bemærkelsesværdigt, at selv om Schick-razorerne er på andenpladsen i verdensomspændingsrangeringen, er de i Japan de førende blandt køberne!

I barbermaskinen "Schick Xtreme 3 Sensitive" er alle de samme som for dyre kolleger, men til en meget lavere pris. 3 blader, aloe vera plade, flydende hoved - luksus disponibel maskine!

fordele:

 • Glat og ren barbering
 • 3 fleksible blade: barber meget omhyggeligt
 • Barbermaskinen er udstyret med en aloe vera-baserede strimmel - fugter huden og forhindrer irritation.
 • Knivskarmen bøjer og svinger under proceduren: tilpasser sig enhver hudtekstur
 • Ergonomisk komfortabelt gummihåndtag

ulemper:

 • Ikke alle kan lide designen af ​​barbermaskine

Fra anmeldelser af Schick Xtreme3 ​​Sensitive: "Rakning med Schick Xtreme 3 Sensitive er meget praktisk: den ligger godt i hånden og glider ikke. Det flydende hoved gentager alle bøjningerne. Barberingskvalitet på højt niveau! "

"Der var intet ubehag under barberingen. Efter barbering bliver huden blød og smidig - "Schick Xtreme 3 Sensitive" barberer endda lille hår på hagen og halsen. "

Bedste billige barbermaskin
"Bic Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 20 rubler.

Den nye prisvurdering af vores rating er Bic razor. Passer som "Den bedste økonomiske barbermaskine." Økonomisk betyder billig, men slet ikke dårlig kvalitet.

Opfinderne af engangs barbermanden, Marcel Beech, blev kaldt konge af engangsartikler. Bic 's sejre begyndte med udgivelsen af ​​kendte engangspennene, da Bic tændere optrådte. Engangs barbermaskiner er selskabets tredje triumf. Først produceret i 1975, vækker Bic den uslåelige Gillette rundt om i verden. Prisen på en maskine varierer i gennemsnit omkring 20 rubler, men kvaliteten er fantastisk! Bladet er skarpt, håndtaget er behageligt, det barberer rent og ryddeligt - en god løsning til uforudsete situationer. Desuden er barbermaskinen egnet til følsom hud.

fordele:

 • Enkelt skarpt rustfrit stålblad
 • Razorbladet bevæger sig ikke
 • Irriterer ikke selv den mest følsomme hud.
 • Nem at håndtere håndtag
 • Må ikke tilstoppes
 • Blad geometri tilpasser til ethvert terræn

ulemper:

 • Hurtigt stump (men for 20 rubler - hun otbryvaet ")
 • Ofte falsk

Fra Bic Sensitive anmeldelser: "Bic maskiner barberer huden meget godt. På grund af tilstedeværelsen af ​​en kvalitet blæser ikke blokken. Lav pris med god kvalitet. Selv ugentlige børster bliver effektivt fjernet. "

Den mest avancerede barbermaskin
Gillette Fusion ProGlide Power

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 809 rubler.

Og igen er "Gillette" fantastisk! Ikke underligt, at det første sted i verden rangering af barbermaskiner tilhører dette selskab - det er hun, der sætter kursen for alle barberudviklinger. Gillette Fusion ProGlide Power er en innovativ razor! Det har alt for en perfekt barbering - ultrafine knive, en skarp kniv trimmer og (opmærksomhed) mikrochip! Enkelt sagt vibrerer barbermaskinen, men på grund af dette reduceres friktionen på hudoverfladen. For at udføre denne knowhow er et normalt batteri nok til en barbermaskin (når batteriet er lavt, blinker strømknappen). Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse!

fordele:

 • Glat, ren barbering uden irritation
 • 5 super tynde blade med en speciel belægning: dette reducerer trykket på huden
 • Knivene er udstyret med en speciel stabilisator: det holder afstanden mellem knivene optimal for en behagelig barbering.
 • Skarpe kniv trimmer til barbering i vanskelige områder
 • Meget praktisk håndtag med "kanaler" for bedre dræning.
 • Vibrerer - en god teknisk "lotion" til følsom hud.
 • Special strip fugtiger huden og forhindrer irritation.

ulemper:

 • Kære knive (selvom de ikke bør være dyre på en sådan revolutionerende barbermaskine)

Fra Gillette Fusion ProGlide Power anmeldelser: "Kvaliteten af ​​barbering ved denne maskine er meget bedre end fra elektriske barbermaskiner, der er ingen irritation på mandens hud, og der er endda lejlighedsvise nedskæringer."

"Det barberer endda lige stive børster, håndtaget er behageligt, glider ikke og roterer ikke. Barbermaskinen fungerer fra et finger-type batteri (kun det fungerer ikke fra billige dem, det er bedre at tage et godt batteri). Bladet er ikke blevet ændret i mere end tre måneder, men det er stadig skarpt. "

Hvilken slags barbermaskine er bedre at vælge?

En god barbermaskine - et løfte med fremragende udseende. En person med nedskæringer og irritationer forårsager ikke glæde, så du bør ikke spare på en god maskine.

I dag på markedet er der mere end halvtreds barbermaskiner til enhver smag og tegnebog. Du kan hente noget fra verdens ledere, du kan stoppe hos de indenlandske. Hvis der er en tendens til udseendet af tykke og stive børster og ønsket om at have et glat skåret ansigt, så er det fornuftigt at købe en barberkniv med 5 knive. Hvis barbering betragtes som et hygiejnisk "ritual" før arbejdet, så kan du købe en god barberkniv med 3 knive. Nå er emballagen af ​​engangs Bic god til at have i reserve, selvom der er en anden maskine eller elektrisk barbermaskine og er helt tilfreds. Frisøren brød eller satte sig et batteri, lejlighedsvise gæster, en uventet tur - i alle disse situationer vil en engangs maskine hjælpe, især da der kun er pennies.

Og det vigtigste er, at barbermaden passer til din hud, dine børster! Så barbering vil være en fornøjelse!

Deltag i Gillette Club og få op til 20% rabat.

Et seriøst tilbud til dem, der sætter pris på kvalitetsbarbering og fordele.

Hvad er Gillette Club?

Gillette Club er dit abonnement for regelmæssige fordele:

SPAR OP TIL 20%
FØRSTE KLASSE BLADER

GRATIS SHIPPING
PÅ ALLE INDKØBSKURV

ÅRLIG TILMELDINGSPLAN
PÅ VÆLG

Hvordan bliver man medlem af Gillette Club?

Tag tre enkle trin for at blive medlem af Gillette Club.

Tjek mulige abonnementsplaner for regelmæssigt at modtage unikke kampagnekoder.

Plan nr. 1 gudmor

Antal blade per pakke

Frekvens for at få en salgskode

Rabat på næste køb

Gratis fragt ved næste indkøb (gælder for hele kurven)

Plan nummer 2 gudfar

Antal blade per pakke

Frekvens for at få en salgskode

Rabat på næste køb

Gratis fragt ved næste indkøb (gælder for hele kurven)

Vælg knive med en mængde på 2 stk. eller 4 stk. pakket i overensstemmelse med den ønskede abonnementsplan og fortsæt til kassen.

Udfyld dine detaljer i pop op-vinduet, efter at du har bestilt din ordre og bekræft din adgang til Gillette Club.

Vent til et brev, der bekræfter din medlemsstatus.
Hvis du har spørgsmål, kontakt venligst [email protected]

Er du allerede i?

Ønsker du at spare penge lige nu?

Vælg store emballageblade med en maksimal fordel på op til 25%

10 bedste barbermaskiner

Feature Rating

En barbermaskine er en armatur, som de fleste mennesker har brug for. Det giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår på ansigt og krop på den mest klassiske måde. Den består af en pen og en kassette, på hvilken knivene er placeret, som er ansvarlige for hastigheden og kvaliteten af ​​barberingen. De afskårer håret ved bunden og derved gør huden glat. Maskiner er af flere typer:

 1. Genanvendelige er fremstillet af holdbare materialer (f.eks. Af høj kvalitet plast), de er mere bekvemme at bruge, udstyret med højkvalitets knive og kan vare i mange år. De er dyrere end den anden type og kræver en periodisk ændring af kassetten;
 2. Engangsapparater betragtes som en budgetmulighed. De gør det ikke så godt med deres hovedfunktion, men de er også nemme at bruge. Ideel til forskellige ture (rejser, forretningsrejser). Bygget til flere anvendelser.

Et særskilt segment er repræsenteret af barbermaskiner til kvinder. De adskiller sig fra mændene ved en mere blid barbering, stilfuldt lyst udseende og tilstedeværelsen af ​​kosttilskud. Nogle produkter er udstyret med skummende puder, der erstatter barberingsprodukter, andre har specielle blade, der er ideelle til følsom kvindeskind. De mest populære mærker er Gillette (Venus) og Schick. De repræsenterer en bred vifte af maskiner, der er af høj kvalitet og stilfuldt design.

Mænds maskiner kan have et flydende hoved til følsom hud og andre nyttige kosttilskud. Kvaliteten af ​​barberingen påvirkes af flere faktorer:

 • skarphed og tykkelse af bladene;
 • tilstedeværelsen af ​​diamantbelægning;
 • muligheden for at dreje hovedet.

Men ikke mindre vigtig faktor, der er værd at være opmærksom på, når du vælger en maskine er producenten. De mest populære mærker betragtes samtidigt som de mest pålidelige. Blandt dem: Gillette, Schick, Bic og andre. Vi rangerede de bedste barbermaskiner blandt verdens mest berømte virksomheder.

Bedste genanvendelige barbermaskiner

3 Bic FlexEasy

Den bedste repræsentant for budgetsegmentet er barbermanden til mænd FlexEasy fra den populære producent Bic. Det har et fastholdt design, har 3 bevægelige knive og en fugtighedsgivende strimmel med aloe-ekstrakt. Pakken indeholder 4 flytbare kassetter, som hver varer i flere uger. Udstyret med et flydende hoved, der giver dig mulighed for at barbere håret i enhver vinkel.

Bic-maskinen har et tankevækkende design, der gør det muligt hurtigt og nemt at skifte kassetter. Sammenlignet med sine konkurrenter har den mindre vægt og dimensioner. Det er bekvemt at tage denne barbermaskine med dig på vejen. De vigtigste fordele er lav pris, optimal kvalitet og stilfuldt udseende. Ulemper: svært at klare tykke børster, ubehageligt håndtag.

2 Schick Hydro 5 Power Select

Den nye generation Schick Hydro 5 Power Select-shaver er udstyret med flere vibrationsfunktioner til den sikreste og mest komfortable barbering. Den har 5 blade af en speciel form Ultra Glide, som garanterer fuldstændig bortskaffelse af selv tykk stub. At dømme efter anmeldelser, med Schick barbering er meget hurtigere og mere praktisk. Det gummierede håndtag tillader ikke, at hånden glider.

På sagen er der et display, der viser, hvornår det er nødvendigt at skifte batteri. Den specielle smørebånd med E-vitamin kan læne sig tilbage, hvis det er nødvendigt og fastgøres i en sådan position. De vigtigste fordele er høj kvalitet, effektiv barbering uden irritation og godt udstyr. Ulemper kan betragtes som høje omkostninger og utilgængelighed.

1 Gillette Fusion ProGlide Flexball

Gillette-selskabet slår alle rekorder i salg af maskiner til mænd over hele verden. Gillette Fusion ProGlide Flexball razor er blevet den nyeste innovation i mærket. Den unikke patenterede FlexBall-teknologi giver blader mulighed for at bevæge sig i ethvert plan. Dette sikrer, at helt al barbering, samt utrolig glathed i huden. Den har 5 super slanke blade, som er nok i omkring en måned. Velegnet til følsom hud.

Hovedet er udstyret med en særlig strimmel mineralolier. Det smører huden godt og giver en glat glide. Tilstedeværelsen af ​​en speciel trimmer på bagsiden reducerer trykket på barbermassen på huden og derved forebygger udseende af irritation. Fordelene er et behageligt håndtag, høj kvalitet og sikker barbering, et bevægeligt hoved og gode anmeldelser. Ulempen er den høje pris sammenlignet med lignende maskiner.

Bedste engangs barbermaskiner

4 Bic Metal

Engangsmaskiner til mænd Bic Metal fås i pakninger med 5 eller 10 stk. De er udstyret med et rustfrit stålblad og en unik metalstrimmel på toppen. Raket er designet specielt til tykke, stive børster. Hun håndterer hurtigt og effektivt sin opgave. Kompakt størrelse giver dig mulighed for at tage maskinerne på vejen.

Bic Metal er udstyret med et fast hoved. Håndtaget er lavet af plastik. En stribe metal forbereder hår til barbering. Vigtige fordele er lav pris, unik hoveddesign, gode anmeldelser. Ulemperne er: for skarpe knive, som er lette at gøre ondt.

3 Dorco Tempo 6

Dorco Pace 6 er en engangsbæremaskine til mænd af høj kvalitet, udstyret med 6 skarpe ultratynde knive. Kroppen er lavet af plastik og har glidende elementer. Det ergonomisk formede håndtag giver en behagelig barbering. En vigtig forskel på maskinen er det bevægelige hoved. Det giver dig mulighed for at barbere børsterne i ethvert plan. Anmeldelser viser gode resultater efter brug af Dorco Pace 6.

Pakken indeholder to aftagelige kassetter. En pakke er nok i lang tid. Barbermaskinen har et stilfuldt design med en kombination af flere farver. Over bladene er der en speciel gelstrimmel, der giver et blødt tryk. Fordelene ved denne maskine er at dømme efter anmeldelserne: Holdbarhed, fremragende udstyr, høj kvalitet, den mest omhyggelige barbering. Af manglerne kun de høje omkostninger.

2 Gillette 2

Engangs barbermaskiner til mænd Gillette 2 har den bedste værdi for pengene. De er lavet af slidstærkt materiale, har en ret simpel form og et fast hoved, dækket af krom. På den er to blade af japansk stål. På trods af det enkleste design af barbermaskine er det praktisk at holde det i hånden. Det berører forsigtigt huden og forårsager ikke irritation. Pakken indeholder 5 maskiner.

Kundeanmeldelser om Gillette 2 er oftere positive. Razor renser godt brystets overflade og giver ingen ubehag. Hver maskine kan bruges op til flere uger. De vigtigste fordele er skarpe knive, behagelig form, let vægt, gennemtænkt design, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

1 Schick Xtreme 3 Sensitive

Schick Xtreme 3 Sensitive Triple Blade Disposable Machine har materialer af høj kvalitet og det mest behagelige håndtag. Det er suppleret med gummierede indlæg, der ikke tillader hænder at glide. Letvægt giver en behagelig barbering og minimal tryk på huden. Bladene har en tredobbelt belægning af keramik, krom og Vidax.

Barbermaskinen er udstyret med en specialplade med aloe vera. Dette gør det muligt for bladene at glide let og ikke forårsage irritation. Velegnet til følsom hud. En pakke indeholder 4 maskiner. Fordelene er: fremragende egenskaber, glat hud efter barbering, blødt tryk, bevægeligt hoved, skridsikker håndtag. Ingen ulemper fundet.

De bedste kvinders barbermaskiner

3 Bic Twin Lady

Bic Twin Lady - et sæt 5 engangsmaskiner designet til den glateste barbering. På trods af lave omkostninger gør de det godt med deres hovedopgave. Sørg for bortskaffelse af uønsket hår af enhver tykkelse, selv på fjerne steder. Pakken indeholder maskiner af smukke pastelfarver, udstyret med to knive.

Plasthåndtag er dækket af et specielt materiale for at opnå glidende virkning. Bladene lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Velegnet til følsom hud. En barbermaskine er nok til flere anvendelser. Det er praktisk at tage maskinerne med dig på vejen på grund af deres lette vægt og kompakte størrelse. Blandt fordelene kan du fremhæve de behagelige farver, lav pris, brugervenlighed. Ulemperne omfatter muligheden for nedskæringer.

2 skick quattro

Schick Quattro-maskinen til kvinder er et glimrende eksempel på fremragende kvalitet. Det har mange positive kundeanmeldelser. Håndtaget er lavet af plastik af høj kvalitet og gummeret på toppen, og knivene er lavet af slidstærkt tysk stål. En sådan kombination giver pålidelig og lang brug. Barbermaskinen er udstyret med en speciel blødpude bestående af et kompleks af vitaminer og aloe-ekstrakt.

Piger bemærker høj effektivitet og langsigtet resultat af glat hud. Kassetten består af 4 blade med optimal tykkelse, hvilket er nok i flere måneder med konstant brug. Leveres med stativ med sugekop. De vigtigste fordele er: holdbarhed, høj effektivitet, behagelig at berøre huden, barbering selv på svært tilgængelige steder, kvalitetsmaterialer. Mangler ikke fundet.

1 Venus Olay

Den mest populære barbermaskine til kvinder er utvivlsomt Venus fra Gillette. Udgivet for et par år siden har Olay-modellen en speciel gelpude baseret på fugtgivende ingredienser. Takket være hende løber barberingen glat, og der er ingen irritation på huden. Kassetten består af 5 ultra-tynde knive placeret så tæt som muligt på hinanden. Den øvre gel stripe giver huden en behagelig vanille aroma.

GOFTGRIP håndtaget gentager palmeformen og føles næsten ikke under barberingen. En vigtig forskel på maskinen er sikker glidning. Sættet indeholder en praktisk holder og to udskiftelige kassetter. Fordelene er: glat hud, sikkerhed, optimalt tryk på huden, god fugtgivende effekt og fremragende anmeldelser. Ulempen er den høje pris på ekstra knive.

Gillette Shaving Cassettes

Gillette shaving patroner er produkter til en behagelig og sikker barbering. De er fremstillet til genbrug af maskiner fremstillet i henhold til de mest moderne standarder.

Om mærke

Navnet "Gillette" symboliserer kvalitetsprodukter til barbering. Forskellige maskiner med kassetter til mænd og kvinder er stærkt forankret i hver familiens hverdag. I dag er det svært at forestille sig, at selv i begyndelsen af ​​forrige århundrede syntes ideerne fra selskabets grundlægger, King Kemp Gillette, at mange var fantastiske.

På tidspunktet for oprettelsen af ​​sit eget firma var Gillett en rejseforhandler, der byder på produkter fra sin fars hardwarebutik. I 1895 opdagede han på toget, hvordan ubelejligt det var at bruge en lige barberkniv på vejen. Bladet, der var blevet kedeligt, var ubrugeligt, en mester var nødvendig til slibning.

En ny ide var at bære billige værktøjsmaskiner med engangsblade. En sådan barbering kunne altid smides væk og en ny taget med et skarpt blad. Realiseringen af ​​idéen om Gillette blev mulig takket være en anden opdagelse - ingeniør Nickerson tilbød forretningsmanden teknologien til hurtig og høj kvalitet slibning af stålbånd til bladene.

En forbedret barbermaskine med udskiftelige knive har vundet popularitet over flere år. Dette blev lettet af enhedens sikkerhed - i modsætning til den farlige barberkniv kunne en kort kniv kun blive skåret lidt. Derudover værdsatte praktiske amerikanere billigheden af ​​det nye produkt sammenlignet med en frisørservice.

Den rigtige succes kom til virksomheden, efter at i 1918 købte den amerikanske hær flere tusinde Gillette-mærkeværktøjer til soldaterne. På dette tidspunkt var King Gillett millionær, og salget beløb sig til en halv million enheder om året.

I slutningen af ​​det tyvende århundrede har virksomheden allerede produceret mange ting, herunder de berømte engangsflydende hovedmaskiner med en gelstrimmel. Klatret til toppen af ​​det kommercielle Olympus fortsatte og førte til overtagelsen af ​​mærker som Parker, Oral-B og Duracell. I 2005 blev Gillette en del af den kommercielle gigant ProcterGamble, der sælges for 57 milliarder dollars.

6 alternativer til Gillette barberskrabere

Og selvom Gillette-barberskrabere allerede er blevet en slags standard inden for barbering af mænd, er der ikke desto mindre en række kendte, men lige så højkvalitets- og vigtigst billigere alternativer, der kan klare selv de hårdeste børster. Denne samling indeholder det bedste, efter vores mening, barbermaskiner, der ikke er underordnede og endog overgår Gillette i nogle aspekter.

Personna M5 Magnum Travel Razor

Hvilken barbermaskine at tage på forretningsrejse eller tur? Personna M5 Magnum er en stor kandidat til dette. Det bruger ikke kun et 5-bladssystem til ren barbering, en strimmel til at blødgøre huden samt en stor og bekvem knap til hurtig skift af knive, men har også en trimmer, der gør det muligt at trimme de mest utilgængelige steder, f.eks. Under næsen. Derudover indeholder kittet et specielt tilfælde til sikker transport. Personen M5 Magnum er således et kompakt og alsidigt barbersystem, der hjælper dig altid og overalt.

$ 8.99 | At købe

Dorco Pace7 7 Blade Razor

Koreanske barbermaskiner Dorco Pace7 - dette er en rigtig samling af alle de nyeste teknologier for ren og behagelig barbering. 7 knive barberer ikke bare helt rent, men kræver kun en let håndbevægelse. En særlig fugtighedscreme med calendula ekstrakt blødgør og beroliger følsom hud, og en gummibånd sikrer en glat glide, der tager højde for alle ujævnheder i ansigtet. Hertil kommer, at skårne hår ikke sidder fast mellem knivene, men vaskes let af under rindende vand. Praktisk greb med garanteret ergonomisk form af håndtaget.

$ 25,12 | At købe

Schick Hydro 5 trimmer barbermaskin

Og selvom sammenlignet med Dorco-tempoet 7, bruger Schick Hydro-barbermaskinen kun 5 knive, dette forstyrrer ikke glat daglig barbering. En særlig tank over knivene under hele proceduren frigiver et stof, der fugter huden og dermed næsten fuldstændig eliminerer irritation. Desuden kan lygtesvinklen i Shick i modsætning til mange andre barbermaskiner justeres, hvilket gør det til en praktisk trimmer. Raket håndtaget er til gengæld specielt designet til at passe komfortabelt i enhver palme.

$ 27.13 | At købe

Bic FlexEasy fleksibel og simpel barbermaskin

Navnet på denne billige maskine fra France FlexEasy afspejler perfekt sin essens. Barbermaskinen har et simpelt design og et fleksibelt flydende hoved med 3 knive, hvilket giver et anstændigt niveau til daglig barbering. Derudover passer det lange håndtag af maskinen godt i hånden, og hudens sikkerhed er garanteret ved tilstedeværelsen af ​​en blødgøringsstrimmel og et system, som forhindrer udskæringer.

$ 13,90 | At købe

Harry's Truman German Razor Blade

Alle 5 af de skarpeste knive af denne barbermaskine er lavet i Tyskland. På denne man kunne afslutte beskrivelsen, da den tyske grundighed for at sikre produkternes kvalitet har længe været kendt for alle. Denne razor har dog også alle andre egenskaber ved en vidunderlig maskine: den har en blødgøringsstrimmel, et skridsikker håndtag og en trimmer. Således er mottoet til Harry's Truman-maskine ikke unødvendig detalje, men kun et glimrende resultat af barbering.

$ 21,94 | At købe

Rasoir Performance - rimelige besparelser

Hvis du går tilbage til Gillette-barbermaskinerne, er hovedmotivet for at skifte denne maskine til noget andet bladenes høje pris. Rasoir Performance er en moderne barbermaskine fra Frankrig med 4 knive, der ifølge mange købere varer længere og er billigere end Gillettes. Glatheden af ​​barberingen og fraværet af hudirritation bør også skrives ind i "fordelene" af denne model. Den eneste ulempe er manglen på trimmer.

Gillette barbermaskiner

Gillette, det amerikanske firma for produktion af barbering og relaterede produkter til mænd og kvinder, har længe været bredt anerkendt og er i højeste efterspørgsel blandt sine forbrugere. Dette mærke anses med rette som førende inden for hygiejneprodukter og tilbehør til barbering.

Næsten enhver Gillette razor er en af ​​de mest eftertragtede barbermaskiner, og de fleste andre mærker kan ikke sammenlignes med den.

Dette skyldes den højeste kvalitet, maksimal komfort og samtidig pleje af huden under barberingen fra det pågældende selskabs værktøjsmaskiner. Men selv de bedste af de bedste har ikke kun plusser, men også minusser.

Fordele og ulemper

Blandt de ubestridelige fordele ved Gillette razorerne er følgende:

 • perfekt glat barbering;
 • forsigtig og omhyggelig virkning på huden
 • meget lavt, næsten nul, muligheden for nedskæringer;
 • omhyggelig behandling af lige så vanskelige steder
 • overflod af yderligere muligheder
 • anvendelighed (skridsikker håndtag);
 • moderne stilfuldt design mv

Disse fordele er for mange sammenlignet med den eneste ulempe ved værktøjsmaskiner - deres høje omkostninger. Udskiftningskassetter til barbermaskiner er ikke billige, men holdbarheden af ​​deres service begrunder denne ulempe.

Hvordan man vælger

Der er altid visse kriterier, som skal styres, når man vælger et produkt. Ingen undtagelse og nogen barbermaskine Gillette.

Pris. Dette er et betinget vartegn, fordi nogen er tilfredse med ekstremt dyre modeller med mange funktioner, og for nogle ret enklere muligheder, hvis bare barbering var ren og ikke medfører hudirritation. Glatheden af ​​barberingen og hudens tilstand afhænger dog direkte af antallet af knive og tilstedeværelsen af ​​en fugtighedscreme, og det hele koster mange penge. Derfor er det næsten ikke værd at stole på prisen ved valg af en maskine, og det ville være mere logisk at se på flere andre punkter.

Hudtype Razorer med en fugtighedsgivende strimmel indeholdende nyttige urteekstrakter (aloe, etc.) er mere velegnet til et blødt låg. Det er denne innovation, der omhyggeligt tager vare på din hud under barberingen og reducerer sandsynligheden for irritation.

Antallet af blade. Her skal du stole på din hårtype. Hvis børsterne er for hårde, er det svært at klare det, så bør barberen have ca. 5 knive. Med en almindelig hårtype er et mindre antal blade tilstrækkelige (op til 3).

Convenience. Rakemaskinen skal ligge i hånden, som en "indfødt", det skal være så bekvemt at bruge som muligt. Derfor skal du være opmærksom på maskiner med skridsikre håndtag. Også barbermaskinen med et flydende hoved vil give trøst ved barbering, da hvis hovedet "flyder" og bøjer, så med en sådan maskine vil det være bekvemt at håndtere alle dele af ansigtet lige så rent.

Yderligere funktioner. De er ikke for alle, der er et behov, men de gør barberingsprocessen endnu nemmere. Fremhævning, vibration under proceduren, kamme til at løfte hår, trimmer osv. - Alt dette påvirker prisen væsentligt, men morgenbarbering vil være en fornøjelse, og resultatet vil tilfredsstille enhver, selv den mest kritiske mand.

Populære modeller

Enhver række produkter fra hver producent har altid de mest populære modeller:

 1. GilletteFusionProglidePower. Denne barbermaskine har 5 af de skarpeste knive med en speciel belægning, en fugtighedsstrimmel, der forhindrer irritation og kanaler for udledning af overskydende vand. Gillette Fusion Proglide Power razor er udstyret med en mikrochip vibration for at reducere friktion af knivene på ansigtets hud. Vibrationer virker fra et simpelt finger-type batteri (men ikke fra en billig en). På bagsiden af ​​hovedet - trimmer. Der er en ladningsniveauindikator. Barbering af denne barbering er meget ren uden at irritere huden. Minus: Gillette razor af denne model er dyr (lidt mere end 800 rubler), samt udskiftelige blade til det.
 2. Gillette Fusion Proglide Power flexball. Fugtighedsstrimler af denne barberhane er forstørret, indeholder hudplejeolier. Der er særlige drænkanaler (de tjener også til udledning af overskydende gel). Antallet af Gillette Fusion barbermaskiner, der ikke crush huden med en flexball er 5, og der er en trimmer på bagsiden af ​​hovedet. Særlige mikrobørster styrer hår lige under de skarpe knive. Der er en knivstabilisator, der giver minimal friktion og glat glidning. Gillette Fusion Proglide barbermaskine med flexball teknologi gentager præcist alle konturer og uregelmæssigheder i ansigtet og barberer stort set alle hår. Minus - Gillette Fusion Proglide razor med flexball teknologi er endnu dyrere end den tidligere model (over 1000 rubler).
 3. GilletteFusionPower. Disse barbermaskiner omfatter flere serier (CoolWhite, Phantom, etc.). Blades - 5 + trimmer med sving af hovedet. Der er 1 aftagelig kassette, barberstativ. Reduceret tryk på huden er tilvejebragt af specielle mikroimpulser, hvilket gør friktionen af ​​blades usynlige (dette system er batteridrevet). Der er mikrospor, der udjævner uregelmæssigheder i ansigtets hud og gør glidning så glat og glat som muligt. Gillette Fusion Power shaver er relativt høj - omkring 700 rubler.
 4. Gillette Sensor Excel. Fremragende barbermaskine med 3 aftagelige kassetter at vælge imellem (2 af dem med 2 blade og 1 med 3). Flydende barberhovedhoved er smal, hvilket er særligt velegnet til behandling af små områder (under næsen osv.). Excel-sensorbladen er forkromede, der er en fugtighedscreme og 5 mikrokamme til at løfte børsterne og glatte huden. Pakken indeholder også et behageligt stativ. Blandt de resterende Gillett maskiner er denne en noget forenklet version, og derfor relativt billig, kun omkring 650 rubler.

Med hensyn til bladene er Gillette Fusion Proglide udskiftelige barberingskassetter af 4 stykker velegnet til Fusion Progled Power og til Gillett Fusion Proglide flexball. Kassetterne har en fugtighedscreme med olier indeholdende mineraler og blade stabilisering. Hver kassette har 5 ikke-gnidende knive, der sikrer glathed efter barbering.

Gillette Fusion eller Gillette Fusion Power shaving patroner er 8 stykker hver. Bladene i dem er placeret tæt, hvilket reducerer trykket på huden og minimerer risikoen for irritation. Behovet for at udskifte knivene er angivet med den ændrede farve på fugtighedsstrimlen.

Sådan bruges

Før barbermaskiner kræver huden træning. For at gøre dette skal du dampe dit ansigt, vaske med varmt vand, så sug et terryhåndklæde i det, klem det og læg det på dit ansigt i et stykke tid, så porerne åbner endnu stærkere. Nu hvor huden er klar, kan du begynde barbering:

 1. Påfør et barberingsprodukt (gel eller skum) på ansigtet i en cirkulær bevægelse, så laget er jævnt;
 2. Start proceduren med kinderne, styr maskinen fra top til bund i ekstreme tilfælde - diagonalt, trække lidt med hånden (hvis det er nødvendigt);
 3. Behandl halsen mod hagen yderligere;
 4. Hagen selv er overgroet med stivere hår end på kinderne eller halsen, så du skal barbere den efter at have behandlet nakken;
 5. overskægslinjen er den hårdeste, den er barberet for at give det ekstra tid til blødgøring (når du barberer overlæben under næsen, tryk så tæt på tænderne som muligt);
 6. forsigtigt barbere hårdt for at nå steder
 7. vask skummet (gelen) for at inspicere ansigtet på kvaliteten af ​​barberingen og modificere de manglende sektioner og tilsæt skum igen;
 8. skyl ansigtet med køligt (ikke koldt!) vand, således at porerne ikke øjeblikkeligt indsnævres, hvilket forhindrer deres behandling med efterskæringslotion (eller balsam);
 9. anvende lotion (balsam).

Hvad anbefales ikke ved barbering

For at få ansigtet til at se rigtig godt udplejet, kan det under ingen omstændigheder under barberingen være:

 • tryk maskinen på huden;
 • holde imod hårvækst
 • Kør en maskine flere gange på samme sted;
 • barbering tørt;
 • Brug dumme barbermaskiner (maskinen skal være ny eller skarp nok);
 • Ignorer vaskningen af ​​maskinen med vand efter hver 1-2 hudkørsler;
 • forstyrre rækkefølgen af ​​behandlingsområder i ansigtet;
 • gnid ansigtet med et håndklæde efter barbering (bare våd det);
 • Smør ansigtskrem umiddelbart efter proceduren (for ikke at blokere deres porer);
 • brug en andens barbermaskine.

Det er også uønsket at anvende alkoholholdige midler (colognes, lotioner på alkohol osv.) Efter barbering, for ikke at overdrive huden. Dette er især vigtigt for ejere af tør eller følsom hud. Det samme gælder for barberende geler: Nå, hvis de ikke indeholder sæbe. Sådanne geler giver ikke skum, som vil give en bedre barbering første gang og uden ændringer, og vil heller ikke tørre huden.

Razor Gillette - dyrt, men resultatet af deres brug, opnået hver morgen, vil begrunde alle omkostninger.

anmeldelser

Stanislav Verbinin, 40 år gammel. For mig er der ingen sådan indikator - den høje pris, når det kommer til barbering. Kære razors er altid mere holdbare, og det betyder at købe billige ting, jeg bruger stadig det samme beløb, kun i rater. Gillette razor varer så længe, ​​at det er yderst sjældent at bruge penge på det. Dette er et stort plus, men glæden og resultatet af barbering med maskinerne i dette firma kan ikke sammenlignes med andre.

Andrei Feklichev, 32 år gammel. Gillett er virkelig et værdifuldt mærke. Jeg forsøger at få alt til barbering kun fra dette mærke. Men ansigtet er altid garanteret i orden, ingen irritation, alt er hurtigt og bekvemt. Og lotioner, skum og geler fra Gillette supplerer hinanden harmonisk og påvirker kun huden positivt.

Ivan Smolyakov, 29 år gammel. Dette er virkelig et mærke for rigtige mænd, selvfølgelig. Kun ét typisk mandligt design er noget værd, for ikke at nævne kvalitet og bekvemmelighed. Ja, og hudpleje er ikke mindre vigtigt, fordi resultatet af barbering altid er på det mest synlige sted - på ansigtet. Jeg kan godt lide at bruge Gillet, og jeg er sikker på at de fleste mænd også.

Hvordan vokse øjenbryn: regler om pleje, effektive opskrifter, tips og anmeldelser

Hvad er en enzymepilation og hvordan den udføres