Kvinde barbering maskine

Smukke ben, coquettishly kigger ud fra under nederdelen er i stand til at køre gale nogen. Og selvfølgelig kan der ikke være tale om tilstedeværelsen af ​​nogen hår på dem. Derfor kæmper piger fra oldtiden med uønsket vegetation på deres ben.

I en århundreders periode med kamp for kvinder med en hovedbund på deres ben, i armhulen og bikiniområdet, betyder det ikke, at de ikke var opfundet: her og depilatory cream og voksstrimler, laser og fotoepilation, en populær shugaring maskine og selvfølgelig en kvindelig barbermaskin. Denne artikel vil blive afsat til den sidste tilpasning.

Særtræk

På trods af en lang række værktøjer og metoder til hårfjerning og depilation har kvinders barberkniv ikke mistet sin relevans, og mange unge damer foretrækker at bruge den til at fjerne overskydende vegetation i dag.

Hovedegenskaberne ved en kvindelig barbering omfatter:

 1. Tilstedeværelsen af ​​et stort antal blade for at fjerne alle hår, der vokser i forskellige retninger.
 2. Afviger glatte linjer og lyse farver, hvor razorens krop. Det kan være blå, lyserød, lilla skygge.
 3. En særlig buffer er placeret rundt om knivene, som beskytter og reducerer risikoen for skade.
 4. Tilstedeværelsen af ​​en gelstrimmel, der fugter huden under påføring af barbermaden. Takket være denne funktion bliver epidermis blød og erhverver et velplejet udseende.

Nøglefordele

Kvindelig maskine har flere fordele i forhold til andre metoder og metoder til depilering:

 • Evnen til at udføre denne manipulation alene hjemme uden at ty til hjælp udefra. Pigen behøver ikke at kontakte en skønhedssalon eller se efter en troldmand, der vil hjælpe med at slippe af med uønsket vegetation.
 • Demokratiske omkostninger - i sammenligning med andre midler til en epilering, har enhver ung dame råd til en barberkniv, uanset indkomstniveauet. Og selv købet af den dyreste kvindelige barbermaskin vil ikke være så dyrt som regelmæssige besøg hos skibsføreren for proceduren for hårfjerning.
 • Komplet hårfjerning - for eksempel, hvis du sammenligner dette værktøj med en depilatory cream eller voksstrimler, fjerner barberharen helt 100%. Andre værktøjer kan efterlade et bestemt område af hår og få dem fjernet af samme maskine.
 • Sikker brug - andre metoder til depilering forårsager ofte en allergisk reaktion, irritation, rødme, bliver årsagen til indgroede hår. En barbermaskine, hvis den anvendes korrekt, forårsager ikke sådanne manifestationer. Det eneste du skal være yderst forsigtig med den enhed, du lige har købt, ellers er der en chance for at beskadige det øvre lag af epidermis eller bare skære dig selv.
 • Mangel på ubehagelige fornemmelser - nogle kvinder kan næppe udholde smerte, så barbering er den bedste mulighed for dem.
 • Det hurtige resultat er, at efter påføring af creme eller voks til depilering, kan epidermis blive rød, og inden du viser dine ben til alle omkring dig, bliver du nødt til at vente et stykke tid, indtil irritationen går. En kvindeskærber giver det perfekte resultat umiddelbart efter brug.

Genanvendelig eller engangsbrug?

Tænker over købet af en barbermaskine, står kvinder over for et dilemma, hvilket af de ovennævnte muligheder er bedre at købe. Og en, og den anden mulighed har sine fans.

Piger, der foretrækker en engangs maskine, fremhæver de lave omkostninger i forhold til en genanvendelig model og hygiejne som hovedfordele. En sådan anordning efter en eller to applikationer kan let smides væk uden at fortryde de brugte penge.

Ulemperne ved engangsbærere omfatter:

 • irritation af huden - fordi oftest på sådanne maskiner er der ingen buffer, der beskytter mod nedskæringer;
 • Hurtigt slid - Normalt kan denne maskine modstå en eller to procedurer for depilation, hvorefter den skal udskiftes med en ny.

Genanvendelig barbermaskine har et behageligt flydende hoved, udover dets knive er lavet af højere kvalitet materiale. Tilstedeværelsen af ​​en beskyttende puffer og gel strimmel tillader piger at barbere uden at bekymre sig om nedskæringer og irritationer.

Ulemperne ved genanvendelige barbermaskiner omfatter:

 • relativt høj pris - men denne ulempe er nivelleret, da en sådan enhed vil være nok for dig i lang tid;
 • Kompleksiteten ved valg af knive til udskiftning - ikke altid udskiftelige patroner kommer i et sæt med en barbermaskine, og du skal bruge lidt tid på at lede efter en passende komponent, når det gamle blad bliver sløvt.

10 bedste barbermaskiner

Feature Rating

En barbermaskine er en armatur, som de fleste mennesker har brug for. Det giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår på ansigt og krop på den mest klassiske måde. Den består af en pen og en kassette, på hvilken knivene er placeret, som er ansvarlige for hastigheden og kvaliteten af ​​barberingen. De afskårer håret ved bunden og derved gør huden glat. Maskiner er af flere typer:

 1. Genanvendelige er fremstillet af holdbare materialer (f.eks. Af høj kvalitet plast), de er mere bekvemme at bruge, udstyret med højkvalitets knive og kan vare i mange år. De er dyrere end den anden type og kræver en periodisk ændring af kassetten;
 2. Engangsapparater betragtes som en budgetmulighed. De gør det ikke så godt med deres hovedfunktion, men de er også nemme at bruge. Ideel til forskellige ture (rejser, forretningsrejser). Bygget til flere anvendelser.

Et særskilt segment er repræsenteret af barbermaskiner til kvinder. De adskiller sig fra mændene ved en mere blid barbering, stilfuldt lyst udseende og tilstedeværelsen af ​​kosttilskud. Nogle produkter er udstyret med skummende puder, der erstatter barberingsprodukter, andre har specielle blade, der er ideelle til følsom kvindeskind. De mest populære mærker er Gillette (Venus) og Schick. De repræsenterer en bred vifte af maskiner, der er af høj kvalitet og stilfuldt design.

Mænds maskiner kan have et flydende hoved til følsom hud og andre nyttige kosttilskud. Kvaliteten af ​​barberingen påvirkes af flere faktorer:

 • skarphed og tykkelse af bladene;
 • tilstedeværelsen af ​​diamantbelægning;
 • muligheden for at dreje hovedet.

Men ikke mindre vigtig faktor, der er værd at være opmærksom på, når du vælger en maskine er producenten. De mest populære mærker betragtes samtidigt som de mest pålidelige. Blandt dem: Gillette, Schick, Bic og andre. Vi rangerede de bedste barbermaskiner blandt verdens mest berømte virksomheder.

Bedste genanvendelige barbermaskiner

3 Bic FlexEasy

Den bedste repræsentant for budgetsegmentet er barbermanden til mænd FlexEasy fra den populære producent Bic. Det har et fastholdt design, har 3 bevægelige knive og en fugtighedsgivende strimmel med aloe-ekstrakt. Pakken indeholder 4 flytbare kassetter, som hver varer i flere uger. Udstyret med et flydende hoved, der giver dig mulighed for at barbere håret i enhver vinkel.

Bic-maskinen har et tankevækkende design, der gør det muligt hurtigt og nemt at skifte kassetter. Sammenlignet med sine konkurrenter har den mindre vægt og dimensioner. Det er bekvemt at tage denne barbermaskine med dig på vejen. De vigtigste fordele er lav pris, optimal kvalitet og stilfuldt udseende. Ulemper: svært at klare tykke børster, ubehageligt håndtag.

2 Schick Hydro 5 Power Select

Den nye generation Schick Hydro 5 Power Select-shaver er udstyret med flere vibrationsfunktioner til den sikreste og mest komfortable barbering. Den har 5 blade af en speciel form Ultra Glide, som garanterer fuldstændig bortskaffelse af selv tykk stub. At dømme efter anmeldelser, med Schick barbering er meget hurtigere og mere praktisk. Det gummierede håndtag tillader ikke, at hånden glider.

På sagen er der et display, der viser, hvornår det er nødvendigt at skifte batteri. Den specielle smørebånd med E-vitamin kan læne sig tilbage, hvis det er nødvendigt og fastgøres i en sådan position. De vigtigste fordele er høj kvalitet, effektiv barbering uden irritation og godt udstyr. Ulemper kan betragtes som høje omkostninger og utilgængelighed.

1 Gillette Fusion ProGlide Flexball

Gillette-selskabet slår alle rekorder i salg af maskiner til mænd over hele verden. Gillette Fusion ProGlide Flexball razor er blevet den nyeste innovation i mærket. Den unikke patenterede FlexBall-teknologi giver blader mulighed for at bevæge sig i ethvert plan. Dette sikrer, at helt al barbering, samt utrolig glathed i huden. Den har 5 super slanke blade, som er nok i omkring en måned. Velegnet til følsom hud.

Hovedet er udstyret med en særlig strimmel mineralolier. Det smører huden godt og giver en glat glide. Tilstedeværelsen af ​​en speciel trimmer på bagsiden reducerer trykket på barbermassen på huden og derved forebygger udseende af irritation. Fordelene er et behageligt håndtag, høj kvalitet og sikker barbering, et bevægeligt hoved og gode anmeldelser. Ulempen er den høje pris sammenlignet med lignende maskiner.

Bedste engangs barbermaskiner

4 Bic Metal

Engangsmaskiner til mænd Bic Metal fås i pakninger med 5 eller 10 stk. De er udstyret med et rustfrit stålblad og en unik metalstrimmel på toppen. Raket er designet specielt til tykke, stive børster. Hun håndterer hurtigt og effektivt sin opgave. Kompakt størrelse giver dig mulighed for at tage maskinerne på vejen.

Bic Metal er udstyret med et fast hoved. Håndtaget er lavet af plastik. En stribe metal forbereder hår til barbering. Vigtige fordele er lav pris, unik hoveddesign, gode anmeldelser. Ulemperne er: for skarpe knive, som er lette at gøre ondt.

3 Dorco Tempo 6

Dorco Pace 6 er en engangsbæremaskine til mænd af høj kvalitet, udstyret med 6 skarpe ultratynde knive. Kroppen er lavet af plastik og har glidende elementer. Det ergonomisk formede håndtag giver en behagelig barbering. En vigtig forskel på maskinen er det bevægelige hoved. Det giver dig mulighed for at barbere børsterne i ethvert plan. Anmeldelser viser gode resultater efter brug af Dorco Pace 6.

Pakken indeholder to aftagelige kassetter. En pakke er nok i lang tid. Barbermaskinen har et stilfuldt design med en kombination af flere farver. Over bladene er der en speciel gelstrimmel, der giver et blødt tryk. Fordelene ved denne maskine er at dømme efter anmeldelserne: Holdbarhed, fremragende udstyr, høj kvalitet, den mest omhyggelige barbering. Af manglerne kun de høje omkostninger.

2 Gillette 2

Engangs barbermaskiner til mænd Gillette 2 har den bedste værdi for pengene. De er lavet af slidstærkt materiale, har en ret simpel form og et fast hoved, dækket af krom. På den er to blade af japansk stål. På trods af det enkleste design af barbermaskine er det praktisk at holde det i hånden. Det berører forsigtigt huden og forårsager ikke irritation. Pakken indeholder 5 maskiner.

Kundeanmeldelser om Gillette 2 er oftere positive. Razor renser godt brystets overflade og giver ingen ubehag. Hver maskine kan bruges op til flere uger. De vigtigste fordele er skarpe knive, behagelig form, let vægt, gennemtænkt design, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

1 Schick Xtreme 3 Sensitive

Schick Xtreme 3 Sensitive Triple Blade Disposable Machine har materialer af høj kvalitet og det mest behagelige håndtag. Det er suppleret med gummierede indlæg, der ikke tillader hænder at glide. Letvægt giver en behagelig barbering og minimal tryk på huden. Bladene har en tredobbelt belægning af keramik, krom og Vidax.

Barbermaskinen er udstyret med en specialplade med aloe vera. Dette gør det muligt for bladene at glide let og ikke forårsage irritation. Velegnet til følsom hud. En pakke indeholder 4 maskiner. Fordelene er: fremragende egenskaber, glat hud efter barbering, blødt tryk, bevægeligt hoved, skridsikker håndtag. Ingen ulemper fundet.

De bedste kvinders barbermaskiner

3 Bic Twin Lady

Bic Twin Lady - et sæt 5 engangsmaskiner designet til den glateste barbering. På trods af lave omkostninger gør de det godt med deres hovedopgave. Sørg for bortskaffelse af uønsket hår af enhver tykkelse, selv på fjerne steder. Pakken indeholder maskiner af smukke pastelfarver, udstyret med to knive.

Plasthåndtag er dækket af et specielt materiale for at opnå glidende virkning. Bladene lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Velegnet til følsom hud. En barbermaskine er nok til flere anvendelser. Det er praktisk at tage maskinerne med dig på vejen på grund af deres lette vægt og kompakte størrelse. Blandt fordelene kan du fremhæve de behagelige farver, lav pris, brugervenlighed. Ulemperne omfatter muligheden for nedskæringer.

2 skick quattro

Schick Quattro-maskinen til kvinder er et glimrende eksempel på fremragende kvalitet. Det har mange positive kundeanmeldelser. Håndtaget er lavet af plastik af høj kvalitet og gummeret på toppen, og knivene er lavet af slidstærkt tysk stål. En sådan kombination giver pålidelig og lang brug. Barbermaskinen er udstyret med en speciel blødpude bestående af et kompleks af vitaminer og aloe-ekstrakt.

Piger bemærker høj effektivitet og langsigtet resultat af glat hud. Kassetten består af 4 blade med optimal tykkelse, hvilket er nok i flere måneder med konstant brug. Leveres med stativ med sugekop. De vigtigste fordele er: holdbarhed, høj effektivitet, behagelig at berøre huden, barbering selv på svært tilgængelige steder, kvalitetsmaterialer. Mangler ikke fundet.

1 Venus Olay

Den mest populære barbermaskine til kvinder er utvivlsomt Venus fra Gillette. Udgivet for et par år siden har Olay-modellen en speciel gelpude baseret på fugtgivende ingredienser. Takket være hende løber barberingen glat, og der er ingen irritation på huden. Kassetten består af 5 ultra-tynde knive placeret så tæt som muligt på hinanden. Den øvre gel stripe giver huden en behagelig vanille aroma.

GOFTGRIP håndtaget gentager palmeformen og føles næsten ikke under barberingen. En vigtig forskel på maskinen er sikker glidning. Sættet indeholder en praktisk holder og to udskiftelige kassetter. Fordelene er: glat hud, sikkerhed, optimalt tryk på huden, god fugtgivende effekt og fremragende anmeldelser. Ulempen er den høje pris på ekstra knive.

12 bedste barbermaskiner

Hver dag bekæmper vi uønsket ansigts- og ansigtshår. Kvinder, for at se perfekt ud, fjern hår på hænder, ben, i armhulerne. Mænd, der foretrækker en glat skæghud, afskæres børsterne. Der er mange værktøjer til at slippe af med hår, men den mest almindelige til dato forbliver en barbermaskine. Dette er en enkel og billig metode, som gamle mennesker forsøgte at bruge. I 1895 skabte King Gillett en barberkniv, og siden da var det hun, der blev en ægte hjælper til både mænd og kvinder.

Forbedring fra år til år frembyder fabrikanterne flere og flere nye værktøjer med et klassisk eller banebrydende design, i en simpel version eller med striber med smøring for irritation, med et andet antal udskiftelige dyser, ergonomiske håndtag, med en budgetpris og en pris, der når flere titusinder af rubler..

Vores eksperter har samlet i rangordningen af ​​de bedste barbermaskiner på vores marked. Mød og vælg den mest velegnede til dig.

Topkarberingsbedømmelser

De bedste kvinders barbermaskiner

På trods af det faktum, at den moderne skønhedsindustri tilbyder mange metoder til at slippe af med vegetationen, forbliver barbermassen på højde med popularitet indtil nu. Nogen efter vane giver deres præference til dette værktøj, som allerede har bevist sin effektivitet. Nogle ønsker ikke at bruge penge på kosmetiske manipulationer for at fjerne uønsket hår. Og alligevel kan barbermanden findes i hver piges badeværelser, fordi flertallet virkelig mener, at dette er den bedste måde at slippe af med vegetation overalt på kroppen.

Gillette venus spa brise

Skaberen af ​​den første barberkniv forestillede sig ikke, at hans opfindelse engang ville blive et nødvendigt emne for den smukke halvdel. I dag producerer Gillette værktøjer til behagelig og sikker barbering af kvindelige ben og andre dele af kroppen med uønsket vegetation på lige fod med mænd.

Piger har længe værdsat Venus Spa Breeze på grund af bekvemmeligheden og omtanke for hver detalje. Gelpadser er indbygget i det, som giver dig mulighed for at bruge værktøjet uden barberingsprodukter. Den består af naturlige olier, der blødgør huden, og duften af ​​hvid te giver en behagelig følelse under proceduren.

Barbermaskinen fjerner håret hårdt på enhver kropsbøjning, specielle mikroskiver hæver dem, forhindrer udskæringer og sikrer et bedre resultat. Et klart plus: Alle Venus-flytbare kassetter passer til enhver maskine i denne linje.

værdighed

skærebeskyttelse;

2 kassetter inkluderet

mangler

 • ikke identificeret.

Carelax Silk Touch

Det andet sted i rangeringen er taget af den tjekkiske fabrikants maskine, der fjerner håret hårdt takket være håndtaget, det er nemt at bruge og har en meget overkommelig pris. Der er 3 blade i kassetten, der endda barberer en meget kort børstehår. Kvaliteten af ​​varer opfylder europæiske standarder.

Maskinen er velegnet til brug på følsom hud. Fugtighedsstrimler med sheasmør og jojobaolie blødgør dækslet, gør det lettere for barbermaskinens bevægelse. Det gummierede håndtag giver manøvredygtighed og glider ikke ud af hænderne under proceduren.

Stål af god kvalitet gør det muligt for bladene at forblive skarpe i lang tid, hvilket øger levetiden for barbermaskinen. Kvinder noterede sig de utvivlsomme fordele ved Carelax Silk Touch sammen med sine budgetomkostninger og enstemmigt vurderede det "fremragende".

værdighed

3 blade kassette;

sæt dig ikke fast fast;

olieblødgøringsstrimmel;

mangler

 • ikke identificeret.

Dorco Razors Shai 4

Koreansk mærke maskine med 4-blad system giver en behagelig barbering og perfekt glat hud. Innovativt flydende hoved gentager alle bøjninger i kroppen, forbedrer manøvredygtigheden, giver dig mulighed for at fjerne hår på de mest utilgængelige steder. Gummi mikrograbs hæver de korteste af dem, hvilket giver et kvalitetsresultat.

Sammensætningen af ​​strimlerne omfatter blødgørende komponenter: ekstrakter af kamille og oliven, allantoin. Håndtaget er en bekvem form, dækket af et gummilag. Standen er udstyret med en sugekop, den kan bruges til at fastholde barbermaskinen lodret eller simpelthen opbevares i vandret position.

Ud over den absolutte brugervenlighed bemærkede pigerne nem pleje: takket være den åbne patron skylles knivene godt med vand. Der var også et flot "girlish" design i pink.

værdighed

4 barberblad

meget glat barbering;

manøvrerbart flydende hoved;

2 ekstra patroner;

mangler

 • ikke identificeret.

Carelax til bikini område

Vores rating omfatter et andet Carelax mærke produkt designet til at fjerne hår i det delikate bikini område, samt forkorte dem til den ønskede længde. Maskinen består af 1 skarpt barberblad, et beskyttelsesdæksel, en blødgøringsstrimmel og en lille kam.

Den særlige form af håndtaget hjælper med at barbere hår i utilgængelige intime områder. Engangsmodellen garanterer renlighed og hygiejne. Miniature størrelse giver dig mulighed for at tage det med dig på ferierejser.

Brugerne bemærkede, at trimmeren er ideel til dem, der ønsker at reducere hårets længde i det intime område, model det og samtidig fjerne overskydende vegetation i bikiniområdet. Han skærer selv korte hår, ikke rive dem, eliminerer nedskæringer. Aloe vera på strimlen beroliger følsom hud under proceduren.

værdighed

3 stykker i et sæt;

barberer og trimmer;

bekvem form af håndtaget;

lav pris - inden for 100 rubler;

mangler

 • ikke identificeret.

Bedste engangs barbermaskiner

De første engangs razors optrådte i 1975, og på grund af deres lave omkostninger blev de straks salgsledere blandt disse typer varer. I dag er deres popularitet ikke faldet. Mange vælger maskiner ikke kun på grund af prisen. De er nemme at bruge, det er bekvemt at tage dem med på ture, efter brug behøver du ikke at ændre båndene - de smides simpelthen væk og bruges af nye. Hvis du foretrækker enkelhed og bekvemmelighed, og samtidig budgetprisen også er et argument for køb, så vil de 4 razorer, der præsenteres her, blive ægte assistenter i kampen mod uønsket vegetation.

Engangsmaskine til mænd Dorco Pace 6

Dorco Pace er rangeret først med 6 knivblad, der helst fjerner børster af enhver længde. Det flydende hoved øger manøvredygtigheden og giver dig mulighed for at gentage konturerne i ansigtet. Ergonomisk formet gummihåndtag glider ikke i dine hænder. Takket være rustfrit stål kan en maskine bruges i op til 1 måned. Sættet indeholder 4 barbermaskiner.

Den beroligende strimmel fugter huden og reducerer risikoen for irritation under proceduren. Mikrokremen løfter hår, forbedrer resultatet af barberingen. Patronens åbne side gør det nemt at vaske hår og skumrester ud.

Brugere noterede sig skarpe og på samme tid sikre blader, højkvalitets barbering, stilfuldt mandligt design, holdbarhed, let vægt. Ifølge vurderinger kan Dorco Pace 6 ikke kun være en god mulighed for rejser, men også et komplet værktøj til regelmæssig brug derhjemme.

værdighed

4 stykker inkluderet;

mangler

 • ikke identificeret.

Gillette blå 3

Gillettes 3-bladsmaskine gør barberingen praktisk og behagelig. Gummieret elastomer sikrer fjernelse af hår af enhver længde ved rødderne. Hovedet glider glat over bøjningerne, hvilket ikke engang giver det mest utilgængelige område ubehandlet.

En strimmel aloe vera blødgør huden før proceduren, beroliger, forhindrer udseende af irritation efter det. Håndtagets form er skabt under hensyntagen til håndens anatomi, så det er den mest bekvemme pasform i hånden og giver dig mulighed for fuldt ud at styre processen.

Mange af respondenterne foretrak disse værktøjer, ikke kun på grund af fabrikantens navn, men også af virkelig bevist effektivitet ved barbering af områder af krop og ansigt. Den lange levetid på en maskine blev specielt bemærket, stålet er ikke kedeligt, rengøring forårsager ingen problemer.

værdighed

i et sæt på 6 stykker;

aloe vera blødgøring;

ergonomisk skridsikker håndtag;

let pleje efter brug

mangler

 • ikke identificeret.

Engangsmaskine til mænd Carelax Ultra

Et godt resultat, en behagelig barbering, lavpris er garanteret af den næste, der er inkluderet i den tjekkiske fabrikants vurderings maskine. 2 ultratynde skarpe knive i tyskland fjerner børstehår af enhver længde, giver glathed og behagelige fornemmelser efter proceduren.

Takket være stål af høj kvalitet, som ikke er kedeligt og ikke ruster, bruges barbermaskinen i lang tid. Den gennemtænkte rengøringsmekanisme vil gøre værktøjsvedligeholdelse efter brug praktisk og ikke-problematisk. I pakken 4 stk. Håndtaget er behageligt, glider ikke.

Det mandlige publikum var enig i den utvivlsomme høje kvalitet af Carelax Ultra. Letvægts, nem at bruge, med superskarpe knive og mekanisk rengøring, lav pris og stilfuldt design, de får ubetinget en solid "top fem".

værdighed

tynde skarpe knive;

4 stykker i et sæt;

fjern de hårdeste børster

mangler

 • ikke identificeret.

Carelax Women's engangs barbermaskine

Selskabet Carelax har udover mænds maskiner udgivet engangsbærer til at fjerne hår på alle dele af kroppen. Tilstrækkeligt koncist design og 1-2-gangs brug begrunder de lave omkostninger ved værktøjer. Inkluderet 5 stk. Der er en fugtighedsgivende strimmel med aloe-ekstrakt, vegetabilske olier og E-vitamin for at blødgøre stød og let bevægelse på overfladen.

Håndtaget er behageligt at holde i hånden, det glider ikke, giver dig mulighed for at udføre proceduren uden problemer. Efter brug skylles knivene godt.

Pigerne bemærkede, at barbermaskinerne er ret høj kvalitet, især for en sådan budgetpris. Mange var enige om, at de er ideelle til rejser, da de ikke optager meget plads, er lette i vægt, og de bruges virkelig en gang og derefter bortskaffes.

værdighed

god kvalitet barbering;

ikke ridse huden;

5 stykker i et sæt;

meget lav pris;

mangler

 • beskyttelsesdæksler holder ikke godt.

Top mænds genanvendelige barbermaskiner

Genanvendelige barbermaskiner er lavet af bedre materialer end engangsbrug, de er nemme at bruge, knivene er skarpere, tyndere og mere holdbare. I mange modeller findes gelpuder, som giver dig mulighed for at udføre proceduren uden først at anvende skum. Hovedværdien af ​​sådanne værktøjer er skiftet af knive efter afslutningen af ​​deres brug, mens håndtaget forbliver det samme. Vores eksperter har valgt 4 maskiner til mænd i bedømmelsen, som vil tjene i lang tid og vær venlig med en høj kvalitet og sikker barbering.

Gillette Fusion Proshield Chill

For det første er mændens barbermaskine fra det populære Gillette-mærke blandt russiske kunder. 5 skarpe knive giver den perfekte barbering. Trimmer hjælper med at fjerne hår under næsen og sideburns. Det flydende hoved følger ansigtets kontur, forhindrer udskæringer og efterlader ingen manglende sektioner.

Smørestrimler er placeret på begge sider af knivene. De letter glidning under barberingen og forhindrer forekomsten af ​​irritationer efter. Speciel teknologi afkøler huden under proceduren. En kassette er nok til 1 måneders brug.

Den utvetydige opfattelse af alle de undersøgte mænd: Fusion Proshield Chill er den utvivlsomme leder blandt lignende værktøjer. Kompetent tankevækkende design, pleje under proceduren, sikker og omhyggelig barbering - de vigtigste fordele noteret af købere.

værdighed

lang brug af 1 kassette

trimmer til bedre barbering;

mangler

 • ikke identificeret.

Dorco Razors Tempo 7

Høje karakterer fra eksperter og positive brugeranmeldelser tillod Dorco Razors Pace 7 mænds barbermaskine, der skal medtages i vurderingen. Det innovative system med 7 tynde blader hjælper med omhyggeligt at shave på svært tilgængelige steder. De er belagt med et anti-korrosionslag for at forhindre rustdannelse og et polymermateriale, der eliminerer snit under proceduren.

Metallhåndtaget med et gummilag glider ikke. En bred elastomer forbedrer kvaliteten af ​​proceduren. Strimlen indeholder en unik blødgørende og beroligende formel, der indeholder ekstrakter af calendula, lavendel, aloe vera, arganolie og vitamin E. Takket være denne sammensætning kan barbermaden anvendes på overfølsom hud.

Den patenterede teknologi hjælper med hurtigt at erstatte det gamle tape med en ny.

værdighed

7 barberblad

Langsigtet drift af 1 patron;

forbedret gummi kam;

god blødgørende virkning

mangler

 • ikke identificeret.

Schick Quattro Titanium Precision Freestyle

Quattro Titanium Precision Freestyle multifunktionelle mænds barbermaskin er udstyret med 5 tynde blade, hvoraf 4 forsigtigt barberer hår og 1 trimmer dem i vanskelige områder. De er dækket af et titaniumlag og udstyret med en speciel grill til beskyttelse mod snit.

For ejere af overskæg og skæg trimmer med justerbar længde af kammen vil være den perfekte assistent til deres pleje og modellering. Den har en bekvem tænd / sluk nøgle, vasket godt efter brug. Håndtagets overflade er vandtæt, med en gummieret knap er det nemt at udskifte patronen med en ny.

Maskinen ifølge den enstemmige udtalelse fra de interviewede mænd er den bedste i form af pris og kvalitet. Den bekvemme form af håndtaget hjælper med at styre processen, den indbyggede trimmer gør barbering og skægpleje hurtig og behagelig.

værdighed

omhyggelig fjernelse uden nedskæringer

batterier inkluderet;

overskæg og skæg trimmer;

rimelig pris inden for 500 rubler;

mangler

 • ikke identificeret.

Magnum x5

Vores rating er gennemført af en mænds barbermaskine af det amerikanske mærke Magnum X5, som har bevist sin effektivitet og kvalitet ved barbering af de mest utilgængelige steder. 5 skarpe knive med titaniumcoating sikrer en forsigtig og sikker fjernelse af børsterne, og den overkommelige pris vil være en behagelig bonus for købet.

Det flydende hoved glider glat og gentager konturerne i ansigtet. En stribe med naturlige olier og E-vitamin smører huden, letter proceduren, forhindrer udseendet af irritation. Gummikemisk kam giver spænding i huden, forhindrer risikoen for nedskæringer.

Mændene bekræftede brugervenligheden, en behagelig tilstand under proceduren, en nem ændring af kassetterne ved hjælp af en særlig mekanisme og selvfølgelig en lav pris for et godt produkt af høj kvalitet.

Kvinde barbering maskine

Barbering i lang tid indtager en ledende stilling blandt de måder at håndtere uønsket hår på kroppen af ​​en kvinde. Denne metode er hurtig, effektiv, smertefri, kræver ikke finansielle investeringer. Hovedproblemet med kvaliteten af ​​proceduren er at finde en god barbermaskine. Der er hundredvis af virksomheder og sorter af denne nødvendige enhed på det moderne marked. I artiklen betragter vi 5 prøver fra forskellige producenter og bestemmer, hvilken razor der er bedre for kvinder ifølge forbrugerne.

Barbering razor Gillette Simply Venus 3 oversigt

Virksomheden Venus har frigivet en række engangsmaskiner. Pakken leveres i 4 stykker, hver udstyret med en individuel plasthætte til beskyttelse mod støv og snavs. Attraktive design i lyserøde nuancer tiltrækker altid kvindelige befolkning i forskellige aldre.

Udstyret med tre skarpe skæroverflader til en glat barbering og en heliumstrimmel til fugtning af huden.

 • Håndtag med gummi, skridsikre indlæg.
 • Det flydende hoved giver komfortabel brug og forhindrer udskæringer.
 • Let at bruge og glat resultat.
 • Acceptabel pris - en pakke på 4 stykker koster omkring 200-300 rubler.

Ifølge kunderne barberer han rent og hurtigt, forårsager ikke irritation af huden.

Barbershave Dorco Shai 3 + 3 anmeldelse

Koreanske skønhedsprodukter bliver større. En af repræsentanterne for skønhedsindustrien - Dorco Shai 3 + 3. Fra standardmodellerne skelnes det af antallet af knive - der er 6 af dem. Ud over selve produktet indeholder pakken en aftagelig kassette i individuelle plastemballager og et stativ med en sugekop, der er fastgjort til flisen.

Den største fordel er et dobbelt, blødt bøjningshoved med 6 stålskæreflader og en fugtighedsgivende strimmel. Ekstrakter af Aloe, lavendel og E-vitamin fugtiggør huden forsigtigt under barberingen, hvilket reducerer sandsynligheden for irritation.

 • Det brede, gummierede håndtag glider ikke selv i våde og sæbehænder.
 • 6 skarpe stålblade sikrer effektiviteten af ​​proceduren.
 • Bøjningshovedet hjælper med at undgå snit på bøjningerne.
 • Silikonemassageindsatser på hovedet giver en blid massage.
 • Stålskære dele i lang tid mister ikke deres skarphed.

Ulemper: prisen uden udskiftelige kassetter er omkring 500-600 rubler, standen er ikke udstyret med et rum til opbevaring af en ekstra patron.

Schick Quattro barbering anmeldelse

Den koreanske modstykke af populære firmaer har et ret lille design, et metalhåndtag. Leveres med en udskiftelig patron og kompakt sugekopholder.

At se en kvindelig barbermaskine i en metalversion er usædvanlig. Men i kombination med en lyserød gummibelægning ser den meget stilfuld ud.

 • 4 stålblade dækket med et beskyttelsesnet for at forhindre udskæringer til sart hud.
 • Det kompakte, flydende metalhoved kan nemt nå de mest utilgængelige steder.
 • Gummi greb, der ikke glider ud af våde hænder.
 • Fugtgivende strimmel med ekstrakter af jojoba og acai, der plejer huden under proceduren.
 • Beskyttende plastikhætte, der beskytter skæredele mod støv, beskadigelse under opbevaring og transport.
 • Miniature sugekop til nem opbevaring.
 • Acceptabel pris - 250-300 rubler.

Til mindre ulemper kan tilskrives stativet på sugekoppen - det er ikke godt monteret på flisen.

Shaving Razor Shine Razor Fødselsdag T-Shirt Razor Handle 2 stk. X5 USA Blade

Aliexpress hjælper os ofte med det billige produkt. Qshave Green Lady Shaving er tilfældet, når kvaliteten matcher eller endda overstiger prisen. Varerne kommer i hvid kartonemballage. Produkt fremstillet i USA. Håndtaget og to udskiftelige patroner er inkluderet i pakken. Designet er lavet i hvid og grøn farve, den adskiller den fra andre kvindelige tilbehør til depilation, som hovedsagelig er lavet i lyserød skygge.

 • 5 skarpe stålklinger. I den første applikation bør du barbere meget forsigtigt, fordi de skærende dele er meget skarpe.
 • Det bekvemme gummierede håndtag, der forhindrer at glide fra hænderne.
 • Rimelig pris. Et sæt med to kassetter koster 350-400 rubler.
 • Plastikasker på hver patron for at beskytte mod snavs.

Ulemperne omfatter kun tilstrækkelig lang levering fra Kina og for tætte skæreelementer, hvoraf de ofte bliver tilstoppede.

Shick Intuition razor review

Det usædvanlige design vil helt sikkert tiltrække kvinders opmærksomhed. Enheden er forskellig fra det sædvanlige, massive udseende og kanter, der er indrammet af sæbe. Inkluderet er en maskine, 2 udskiftelige patroner, etui og stativ på sugekoppen. Men glæde ved første øjekast er han ikke så god i praksis.

 • Usædvanligt design. Den massive konstruktion er mere som en epilator.
 • Brug af maskinen kræver ikke brug af barberingsprodukter. Skæredelen placeres i et stykke tørt sæbeformigt stof, der skummes ved kontakt med vand. Skummet er dannet i en lille mængde, men det glider godt og har en behagelig aroma. Bladene bevæger sig langs det glat, umærkeligt.
 • 4 knive er beskyttet med et specielt mesh for at forhindre udskæringer.
 • Plastikui, der beskytter patronen mod snavs.

Ulemper: prisen på et sæt med to kassetter i intervallet 800-1000 rubler.

Ifølge anmeldelser af piger, der har oplevet et usædvanligt design, er konklusionen, at maskinen har mere visuel fornøjelse end funktionel.

Del "5 bedste barbermaskiner til kvinder"

De bedste kvinders barbermaskiner og barberingsprodukter

En klassisk barbering er en nem og hurtig måde at få glat hud i 1-2 dage, men for at barbere piger korrekt og uden irritation - skal du tage højde for alle nuancer.

 • 1. Fordele og ulemper
 • 1.1. Hvordan man vælger en kvinders barbermaskine
 • 1.2. Hvordan man vælger og hvad er det bedste kvindelige skum til barbering
 • 1.3. Hvordan man vælger og hvilken gel til kvinders barbering er bedre
 • 2. Sådan barberes uden irritation
 • 3. Hudpleje efter barbering
 • 4. Ofte stillede spørgsmål og svar
 • 4.1. Hvordan barberes under graviditet?
 • 4.2. Er udvælgelsen af ​​en barberkniv på væksthastigheden af ​​hår?
 • 4.3. Hvad er bedre skum eller barbergel?

Fordele og ulemper

Brug af barberkniv taber ikke popularitet på grund af visse fordele.

 • Læger forbyder ikke barbering under graviditet;
 • øjeblikkelig resultat;
 • lidt tid til proceduren
 • Velegnet til enhver del af kroppen.

Men barbering har også ulemper, der tvinger kvinder til at søge efter et alternativ:

 • glatheden af ​​huden opretholdes i 2-3 dage, hvorefter proceduren skal gentages;
 • efter brug af en barbermaskine, dannes spiky og mørk "hamp";
 • blader let traumatisere huden;
 • mulige indgroede hår og irritation.

Hvordan man vælger en kvinders barbermaskine

Kvindelig maskine adskiller sig fra den ene i sit udseende; producenterne forsøgte at gøre det behageligt, smukt og moderigtigt. Alle barbermaskiner kan opdeles i engangs og genbruges, sidstnævnte mulighed er dyrere, men det er værd. Så høj kvalitet kvinders barbermaskine har følgende muligheder:

 1. Gummihåndtag, der ikke tillader barbermaskinen at falde ud af våde hænder.
 2. Flydende hoved med knive, der fjerner hår selv i svære at nå steder, efter kurverne i kroppen.
 3. En aftagelig kassette skal have mindst 2-3 skarpe og jævne knive. I dette tilfælde vil folliklerne blive afskåret på en gang, og du behøver ikke at holde det samme sted flere gange.
 4. Speciel indbygget strimmel med en beroligende gel, det påvirker øjeblikkeligt den behandlede hud og reducerer ubehag, ofte viser sådanne striber desuden graden af ​​bladslitage.

På hylderne i kosmetiske butikker kan du se forskellige muligheder. De bedste barbermaskiner til kvinder er fra Gillette, Schick, Veet og BIC. Producenter tilbyder klassiske maskiner af forskellige farver samt modeller udstyret med pads med barbergel.

Hvordan man vælger og hvad er det bedste kvindelige skum til barbering

Forkert valgt produkt kan tørre ud eller forårsage irritation på huden. Derfor bør du være opmærksom på barberskum til kvinder, de indeholder mere omsorgsfulde ingredienser - æteriske olier og et minimum af parfume.

 1. Før køb er det nødvendigt at bestemme typen af ​​hud, fordi helt forskellige kosmetiske produkter er egnede til følsom og olieagtig hud.
 2. Konsistensen af ​​et godt skum bør være ensartet og jævnt fordelt over overfladen af ​​huden.
 3. Du behøver ikke at spare penge på barberskum, fordi kvaliteten af ​​depilation og den tid, der bruges på proceduren afhænger af det.

Ofte producerer producenter, udover barbermaskiner, yderligere midler før og efter barbering, så du kan straks købe et kit. Velbevist skum Veet, Gillette.

Hvordan man vælger og hvilken gel til kvinders barbering er bedre

Sammen med barberskum bruger kvinder specielle geler, men det antages, at de bliver brugt mere økonomisk og giver bedre kontakt mellem knivene og huden.

 1. Alle depilationshjælpemidler er skræddersyet til hudtype, og barberingsgel er ingen undtagelse.
 2. Gelen indeholder specielle stoffer, der skaber skum og blødgør folliklerne. Det er værd at overveje, at de i forskellige grader tørrer huden, så sammensætningen skal omfatte fugtighedsgivende, omsorgsfulde og antibakterielle komponenter.
 3. For ejere af særlig følsom hud er hypoallergeniske muligheder blevet oprettet.

Gillette og Veet har gode produkter til forskellige hudtyper, de lugter godt og tager sig af kroppen under depilering. Ifølge vurderinger fra kvinder gør Avon og Oriflame produkter ganske godt med opgaverne.

Sådan barberes uden irritation

Irritation efter barbering hos kvinder er et ret almindeligt problem, der tvinger dig til at lede efter alternative måder at fjerne hår på. For at nyde en glat krop efter depilation, snarere end at fjerne acne og indgroede hår, er det nok at handle efter et bestemt mønster.

 1. Først skal du kontrollere tilstanden af ​​bladet. Skift kassetten, når det gælder EU
 2. og dumme og gamle barbermaskiner ridse huden og dem, der tvinger dem til at holde på ét sted flere gange.
 3. Før starten af ​​depilation skal du tage et bad eller en brusebad, vandet vil blødgøre folliklerne og gøre dem nemme at skære.
 4. Det er nødvendigt at anvende skum eller andre barberingsprodukter på huden, som ikke fordeles for tykt over overfladen.
 5. En pæn barberbevægelse udføres over hårvæksten, nogle gange må man handle i den modsatte retning for at opnå en perfekt glat hud.
 6. Skum sammen med skåret hår vaskes ud under rindende vand.
 7. Ved afslutningen af ​​proceduren påføres efterskæringen på huden, og maskinen vaskes og tørres.

Aftershave pleje

Efter epilering skal huden blive fugtet og genoprettet fra mikroskopiske skader; en særlig efterberøringscreme eller traditionelle metoder vil være egnet til dette formål. Alo-, mynte- og kamilleafkok har en gavnlig effekt på epidermis.

Hvis pimples, rødme eller indgroede hår forbliver efter proceduren, skal du bruge en gel efter irritation efter barbering, hvilket hurtigt eliminerer symptomerne og regenererer huden. Store producenter tilbyder lignende produkter.

Du bør være opmærksom på nogle forbud:

 1. Brugen af ​​alkoholholdige lotioner og geler efter barbering er udelukket, alkohol tørrer huden og forårsager udslæt. Der er mange harmløse antibakterielle midler, for eksempel hydrogenperoxid.
 2. Det er ikke nødvendigt at beskadige de pro-epilerede zoner med skrubber eller hårde vaskeklude. En dag er bedre at opgive syntetiske tøj.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvordan barberes under graviditet?

Barbering forbliver den mest beviste og sikre måde at slippe af med uønsket hår til kvinder, der venter på fødslen af ​​en baby. Fremgangsmåden følger standardmønsteret, men det er værd at passe på komfort og bekvemmelighed. Det er vigtigt at omhyggeligt vælge hjælpemidler - de skal indeholde et minimum af parfume og have en neutral lugt.

Er udvælgelsen af ​​en barberkniv på væksthastigheden af ​​hår?

Selve barbermærket selv påvirker ikke tiden for hårvækst, meget vigtigere er bladenes tilstand og kvalitet. Dumme maskiner virker uforsigtigt, efterlad grimme hampe, som hurtigt bliver til en stikkende børstehår. Vælg blot en genanvendelig barbermaskin med flere blade, så folliklerne ikke vokser for hurtigt.

Hvad er bedre skum eller barbergel?

Hver kvinde bestemmer individuelt hvilket værktøj der er mere foretrukket og mere praktisk at bruge. Ud fra forbrugsmæssigt synspunkt er det mere praktisk at bruge gelen, normalt er en lille mængde nok til at få masser af skum. For prisen vinder skum, er det billigere, men ender hurtigere, så fordelene er tvivlsomme.

Kvinders bikini barbermaskiner

Det har længe været fashionabelt at fjerne overskydende vegetation i bikiniområdet. Det ser også ud til at være attraktivt og gør det muligt at bære gennemsigtige eller meget åbne undertøj og badetøj uden at det ubehagelige hår stikker ud under dem. Denne hyldest til mode giver et stigende antal kvinder ved hjælp af forskellige metoder til depilation.

Barbering med maskiner er en af ​​de enkleste måder at fjerne hår på, men når du anvender det, skal du "få en hånd" for at undgå rød hævelse og irritation i bikinizonen i stedet for den forventede skønhed. Men da brugen af ​​værktøjsmaskiner ikke er svært i sig selv, er det ikke overraskende, at mange kvinder vælger denne metode, fordi ikke alle kan modstå epilatorens udførelse, voksning og endog shugaring på et så følsomt sted, men cremen er ikke egnet for mange på grund af det kemiske indhold i sammensætningen. For sådanne kærester af glat hud er der kun en løsning - en kvinders barbermaskine.

Maskine fordele

Kvinder, der bruger barbermaskiner, bemærker mange fordele ved sådan depilation:

 • hovedsagelig ikke dyrt;
 • behøver ikke en specialistartiker
 • hurtigt;
 • det gør det slet ikke ondt
 • sikkert (hvis beskyttelsesstrimler er indlejret);
 • Hvis du følger de antiirriterende foranstaltninger, kan du bruge det dagligt (ikke for overfølsomhed).

For at undgå mange negative konsekvenser er det vigtigt at overholde en grundlæggende betingelse: barbering skal være våd (under brusebad eller ved anvendelse af specielle skum eller barberende geler).

Nu er et stort udvalg af barbermaskiner skabt specielt til kvinder, der giver høj kvalitet afhærdning og glat hud efter det, og alt dette i lyset af mere følsom hud end mænd.

Hvordan man vælger

For at nærme sig spørgsmålet om valg af maskine skal du være meget forsigtig, især hvis du planlægger at behandle det intime område. Med et bredt udvalg af forskellige barberingsenheder kan det være svært at forstå, så hovedvægten skal lægges til følgende kriterier:

 • Disponibel eller genanvendelig. I det første tilfælde går maskinerne i flere (3-5) stykker pr. Pakke, hver kan kun bruges et lille antal gange, da engangs razors bliver kedelige hurtigt, men de er også billige. Derfor vil bortskaffelse og udskiftning af engangsmaskiner efter brug på andre ikke være vanskeligt. Det er umuligt at ændre knivene i dem, da sådanne maskiner er "monolitiske" (faste). Genanvendelige er dyrere, men når de er sløvede, kan du købe separate kassetter med udskiftelige knive og ændre dem efter behov.
 • Antallet af blade. Jo flere blade, jo hurtigere og bedre aflejring vil finde sted, og jo færre gange skal du holde maskinen på samme sted, hvilket i sig selv er uønsket. Men barbermaskiner med flere knive er dyrere, og med skødesløs brug kan du skære dig selv.
 • Yderligere funktioner. Disse omfatter maskiner med en kam, der løfter hår under barbering og gelpuder for at fugte huden under barberingen. En god løsning til følsom hud. Men der er også en minus: gelen slutter ofte hurtigere end bladet bliver kedeligt.
 • Convenience. Da maskinerne ikke er helt sikre, bør det være praktisk at bruge dem. Håndtaget bør ikke glide i en våd hånd (og endda i sæbevand). Det er ønskeligt, at hovedet var bevægeligt for nem indtrængning på vanskelige steder.
 • Mark. Berømte mærker er ikke altid den ultimative drøm, og ikke alle kvinder kan komme op. Derfor er blindt fokus på dem næppe det værd. Det er bedre at bare studere maskinens "enhed" og bestemme, hvilken en vil fungere bedst. Måske vil for nogen ideel være en billig løsning.

Mest populære mærker

Det er på tide at vænne sig til det faktum, at maskinerne nu ikke kun er en mandlige egenskab. For nylig er mange ægte feminine versioner blevet skabt, mere gunstige, idet der tages højde for kendetegnene ved kvindernes følsomme hud og med et behageligt udseende. Her er blot nogle få, de mest solgte mærker og deres modeller, og hvilken af ​​maskinerne er bedre - alle beslutter på baggrund af hans erfaring:

Nogle modeller af dette mærke leveres med platinbelagte rustfri knive. Holdbar, selvom engangsbrug. Alle barbermaskiner af denne linje er meget skarpe og billige. Til intim depilation blev der oprettet en BIC Miss Soleil version med 3 blade og en indbygget gelstrimmel. Håret er afskåret ved bunden, huden forbliver glat. Men med uforsigtig brug og for skarpe bevægelser kan du skære dig selv.

Dorco

Særlige barbermaskiner af denne serie til depilering af det intime område af Dorco Shai Sweetie er designet specielt til kvinder. De er bygget 6 skarpe knive. Hovedet (patronen) er bøjeligt, hvilket gør det muligt for maskinen at gentage kroppens bøjninger. Håndtaget er gummeret. Indbygget stribe med aloe vera ekstrakt, vitamin E og lavendel til ekstra fugt. Genanvendelige, der er separate udskiftelige barberingskassetter. Men dyrt.

Schick

Blandt maskinerne i dette mærke er der en speciel kvinde til bikinilinjen - Schick / Wilkinson Sword Quatro til Woman Bicini. Disse maskiner til bikiniområdet leveres med en 4-graders trimmer til trimning af for langt hår. Genanvendelig med udskiftelige patroner. Dette mærke har også barbermaskiner med 3-vejs hoved og et diamantbelagt blad til holdbarhed og skarphed (se Protector 3D Diamond).

Gillette

De originale mænds mærke af barberingstilbehør specielt til kvinder lancerede Gillette Venus. Med et behageligt håndtag, lav grad af fare, flydende hoved. En økonomisk mulighed, fordi en maskine ikke bliver stump i lang tid. Forskellige Venus-dyser passer til det, men razorpatroner er dyre. De kan leveres med 3 eller 5 blade, kræver ikke skum (der er en sæbestrimmel), de barberer helt glat, de er bekvemme for vanskelige steder.

Disse mærker fortjener retmæssigt anerkendelse af forbrugerne ved at give den ønskede virkning, brugervenlighed og holdbarhed.

Hvordan kan man ikke barbere maskiner (karakteristiske fejl)

De vigtigste klager over konsekvenserne efter brugen af ​​barberskærme skyldes ukorrekt håndtering. For at undgå at være blandt de utilfredse, må man ikke gentage deres fejl:

 • Skynd dig ikke under barberingen (du kan få ondt, hårfjerning er dårlig kvalitet);
 • klippe håret for lang med en saks eller en trimmer uden en roterende dyse op til 1-2 cm;
 • Barber ikke tørt (effekten vil blive værre, plus en høj sandsynlighed for skade og irritation);
 • Kør ikke på et sted mange gange (nogle gange er det en nødvendig foranstaltning, men en sådan barbering vil medføre irritation, hævelse og kløe);
 • ikke at bruge kedelig engangsbrug (og også genanvendelig) barbermaskiner (fyldt med hårindvækst, nedskæringer, irritationer og et dårligt resultat generelt);
 • barber ikke mod vækst (dette er mere effektivt, men næsten altid fører til irritation), og hvis arbejdet langs væksten ikke gav korrekte resultater, er det bedre at bruge den bedste løsning - højre til venstre eller omvendt.

Disse fejl forklarer de negative anmeldelser, men dette er ikke maskinens skyld, men af ​​de analfabeter selv.

Sådan barberes med en maskine

Før barbering skal du gøre dig klar: barbermaden skal være ny (eller bare tilstrækkelig skarp) og ren. Det er bedre at afskære overskydende hårlængde (lange blade af en kniv bliver kedelig hurtigere, og resultatet af barbering kan være værre), og før afskalning skylles der med en skrubbe. Næste skal du gøre det:

 • tage et bad eller bad (som en sidste udvej - våd håret i bikiniområdet i et par minutter);
 • påfør skum eller barbergel
 • Træk huden (ellers kan du klippe dig selv eller beskære dit hår hårdt);
 • Smidigt og omhyggeligt udføre barbermaskinen til hårvækst (efter hver bedrift skal håret afvaskes fra maskinens hoved under rindende vand);
 • skyl det udsmykket område med vand.

Ved denne barbering anses for at være fuldstændig, forbliver det kun for korrekt at fuldføre proceduren og lære at pleje huden efter hårfjerning med en maskine.

Sidste trin og pleje efter barbering

Efter arbejdet med maskinen er færdig, forbliver det kun at udføre den obligatoriske (og meget enkle) hudpleje:

 • lav peeling (det er ikke nødvendigt at købe skrubber, du kan bruge almindelig sukker eller sodavand);
 • rengør området med sæbe eller gel;
 • pluk de resterende hår med pincet (efter maskinen kan sparsomme hår stadig forblive);
 • Anvend en balsam eller fløde efter barbering;
 • fugter det behandlede område periodisk med babyolie eller fløde til følsom hud uden duftstoffer og farvestoffer.

Advarsel! Brug aldrig barberingsprodukter, der er designet til mænd! Deres hud er mindre følsom, så når den påføres den kvindelige hud, kan man mærke en stærk brændende fornemmelse.

Hvis der opstår røde prikker under de første forsøg på at fjerne hår med en barberkniv, behøver du ikke at kæme dem, det vil føre til betændelse. Huden er stadig "i chok" fra arbejdet på det, hvis en sådan procedure er ny for den, men efter ca. 4-5 procedurer bliver den brugt, og sådanne effekter ses normalt ikke længere. Det vigtigste - ikke misbruge i den første fase af en sådan barbering hver dag. Efter en dag eller to, vil det nok være nok, og huden vil have tid til at slappe af.

Din bikini-område maskine skal opbevares tørret og adskilt fra andre hygiejneprodukter, herunder barbermaskiner til andre områder.

Sådan barberes et bikiniområde uden betændelse

Overlæbe epilation