5 bedste barbermaskiner

Ifølge Forbes-magasinet er løveandelen af ​​markedet for mænds barbermaskiner og knive i USA delt mellem to virksomheder: Gillette (66%) og Schick-Wilkinson Sword (19%). Også i Rusland er de mest populære barbermaskiner Gillette, den næstmest populære er Schick. Og segmentet af de bedste billige engangsbærere er fast besat af Bic. Alle tre virksomheder har en lang historie og stor erfaring. Og hver har de bedste modeller af barbermaskiner:

sted

model

pris

Nomineret

beskrivelse

Vores bedømmelse

Gillette Mach 3

Den mest populære barbermaskin

God til både daglig og ugentlig barbering. 3 blade og flydende hoved - den perfekte barberingskombination

9,5 ud af 10

Gillette fusion

Den bedste maskine til tykke børster

Passer perfekt med en tæt børste på bekostning af 5 hoved- og 1-kanals trimmere. Der er en speciel smørebånd

9,5 ud af 10

Schick Xtreme 3 Sensitive

Den bedste engangsmaskine

Tre fleksible knive, behageligt gummihåndtag - gode funktioner til en engangs barbermaskine

9 ud af 10

Bic følsomme

Bedste billige barbermaskine

Skarpt kniv, komfortabelt håndtag, egnet selv for følsom hud

9 ud af 10

Gillette Fusion ProGlide Power

Den mest avancerede maskine

5 + 1 skarpe blade, anti-irritationsstrimmel, komfortabelt greb, maskinvibration

10 ud af 10

Den mest populære barbermaskin
"Gillette Mach 3"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 514 rubler.

Gillette Mach 3-maskiner fremstilles af det eponymous selskab, der er en del af Procter Holding Gamble ». Oprindeligt blev Gillette grundlagt i 1901 af King Camp Gillette og placerede sig som en fabrik til fremstilling af sikkerheds barbermaskiner. Store virksomheder forsøgte at fortære det allerede tre gange, og i 2005 gik Gillette under fløjen af ​​Procter. Gamble ». Den samme maskine begyndte at producere i 1998. Efter langvarig og dyr forskning (de brugte 750 millioner dollars) kom ideen til at bruge 3 knive i barbermaskine. På grund af denne mængde hud mindre irriteret, oplever mindre pres, og processen med barbering er ganske behagelig sammenlignet med andre barbermaskiner.

fordele:

 • Ren og sikker barbering
 • Mindste irritation på huden efter barbering
 • Anti-friktionsklinger til mindre barberingsbestandighed
 • Barbermaskinen er udstyret med en unik indikatorstrimmel, der signalerer behovet for at udskifte kniven med en ny.
 • Maskine med et "flydende" hoved: tilpasser sig alle armbevægelser

ulemper:

Fra Gillette Mach 3 anmeldelser: "Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse! Blade flydende, meget behagelig barbering. Efter barbering er huden ikke irriteret (som efter engangsmaskiner). Jeg vil sige en ting: Dette er den bedste barbermaskin, jeg nogensinde har haft. "

Den bedste maskine til tykke børster
"Gillette Fusion"

Bedømmelse: 9,5 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 722 rubler.

Igen "Gillette" og igen "Procter Gamble ». Interessant nok er selskabet "Procter Gamble "blev grundlagt i 1837 af et simpelt lysestage William Procter og soapmaker James Gamble. I dag er virksomheden verdensledende inden for produktion af forbrugsvarer.

Gillette Fusion barbermanden startede i 2006. Dens særpræg er 5 blade (i dag er det maksimale antal) placeret tæt på hinanden. På grund af dette arrangement af bladene føler huden ikke meget pres, og barberingen gør uden irritation. Derudover har "Gillette Fusion" en sjette blade-trimmer på bagsiden af ​​barbermaskinen - en fremragende enhed til templerne, overskæg og bare for "peger skønhed" i den afsluttende fase af barberingen.

fordele:

 • Rent, pænt og forsigtigt barbering
 • 5 + 1 blade: klare alle børstehår
 • Knivene på barbermaskine er udstyret med en smøremiddel: det fugtiger huden under barberingen og tjener som en indikator for knivens nytteværdi
 • Razor vibrerer - huden reagerer ikke på en ret aggressiv procedure.
 • Flydende hoved: gentager ansigtskontur
 • Ingen irritation på ansigtet

ulemper:

Fra GilletteFusion anmeldelser: "Shave meget forsigtigt og rent enhver stubbe (selv for en uge siden)! Efter barbering er der ingen nedskæringer eller irritation. Måske en af ​​de sjældne lejligheder, når du helt kan stole på produktannoncering. Du kan købe i næsten enhver butik. Jeg har brugt maskinen i de sidste tre år, i løbet af denne tid er der ingen kommentarer! "

Den bedste engangsbæremaskine
"Schick Xtreme 3 Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Den gennemsnitlige pris pr. Pakke (4 stk.): 220 rubler.

Gode ​​engangsmaskiner? Ja, ja, det er rigtigt med "Schick Xtreme 3 Sensitive"! Denne barbermaskine er fremstillet af Schick (grundlagt i 1926), der ejes af Energizer Holdings. Det er bemærkelsesværdigt, at selv om Schick-razorerne er på andenpladsen i verdensomspændingsrangeringen, er de i Japan de førende blandt køberne!

I barbermaskinen "Schick Xtreme 3 Sensitive" er alle de samme som for dyre kolleger, men til en meget lavere pris. 3 blader, aloe vera plade, flydende hoved - luksus disponibel maskine!

fordele:

 • Glat og ren barbering
 • 3 fleksible blade: barber meget omhyggeligt
 • Barbermaskinen er udstyret med en aloe vera-baserede strimmel - fugter huden og forhindrer irritation.
 • Knivskarmen bøjer og svinger under proceduren: tilpasser sig enhver hudtekstur
 • Ergonomisk komfortabelt gummihåndtag

ulemper:

 • Ikke alle kan lide designen af ​​barbermaskine

Fra anmeldelser af Schick Xtreme3 ​​Sensitive: "Rakning med Schick Xtreme 3 Sensitive er meget praktisk: den ligger godt i hånden og glider ikke. Det flydende hoved gentager alle bøjningerne. Barberingskvalitet på højt niveau! "

"Der var intet ubehag under barberingen. Efter barbering bliver huden blød og smidig - "Schick Xtreme 3 Sensitive" barberer endda lille hår på hagen og halsen. "

Bedste billige barbermaskin
"Bic Sensitive"

Bedømmelse: 9 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 20 rubler.

Den nye prisvurdering af vores rating er Bic razor. Passer som "Den bedste økonomiske barbermaskine." Økonomisk betyder billig, men slet ikke dårlig kvalitet.

Opfinderne af engangs barbermanden, Marcel Beech, blev kaldt konge af engangsartikler. Bic 's sejre begyndte med udgivelsen af ​​kendte engangspennene, da Bic tændere optrådte. Engangs barbermaskiner er selskabets tredje triumf. Først produceret i 1975, vækker Bic den uslåelige Gillette rundt om i verden. Prisen på en maskine varierer i gennemsnit omkring 20 rubler, men kvaliteten er fantastisk! Bladet er skarpt, håndtaget er behageligt, det barberer rent og ryddeligt - en god løsning til uforudsete situationer. Desuden er barbermaskinen egnet til følsom hud.

fordele:

 • Enkelt skarpt rustfrit stålblad
 • Razorbladet bevæger sig ikke
 • Irriterer ikke selv den mest følsomme hud.
 • Nem at håndtere håndtag
 • Må ikke tilstoppes
 • Blad geometri tilpasser til ethvert terræn

ulemper:

 • Hurtigt stump (men for 20 rubler - hun otbryvaet ")
 • Ofte falsk

Fra Bic Sensitive anmeldelser: "Bic maskiner barberer huden meget godt. På grund af tilstedeværelsen af ​​en kvalitet blæser ikke blokken. Lav pris med god kvalitet. Selv ugentlige børster bliver effektivt fjernet. "

Den mest avancerede barbermaskin
Gillette Fusion ProGlide Power

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Gennemsnitlig pris: 809 rubler.

Og igen er "Gillette" fantastisk! Ikke underligt, at det første sted i verden rangering af barbermaskiner tilhører dette selskab - det er hun, der sætter kursen for alle barberudviklinger. Gillette Fusion ProGlide Power er en innovativ razor! Det har alt for en perfekt barbering - ultrafine knive, en skarp kniv trimmer og (opmærksomhed) mikrochip! Enkelt sagt vibrerer barbermaskinen, men på grund af dette reduceres friktionen på hudoverfladen. For at udføre denne knowhow er et normalt batteri nok til en barbermaskin (når batteriet er lavt, blinker strømknappen). Barbering med en sådan maskine er en fornøjelse!

fordele:

 • Glat, ren barbering uden irritation
 • 5 super tynde blade med en speciel belægning: dette reducerer trykket på huden
 • Knivene er udstyret med en speciel stabilisator: det holder afstanden mellem knivene optimal for en behagelig barbering.
 • Skarpe kniv trimmer til barbering i vanskelige områder
 • Meget praktisk håndtag med "kanaler" for bedre dræning.
 • Vibrerer - en god teknisk "lotion" til følsom hud.
 • Special strip fugtiger huden og forhindrer irritation.

ulemper:

 • Kære knive (selvom de ikke bør være dyre på en sådan revolutionerende barbermaskine)

Fra Gillette Fusion ProGlide Power anmeldelser: "Kvaliteten af ​​barbering ved denne maskine er meget bedre end fra elektriske barbermaskiner, der er ingen irritation på mandens hud, og der er endda lejlighedsvise nedskæringer."

"Det barberer endda lige stive børster, håndtaget er behageligt, glider ikke og roterer ikke. Barbermaskinen fungerer fra et finger-type batteri (kun det fungerer ikke fra billige dem, det er bedre at tage et godt batteri). Bladet er ikke blevet ændret i mere end tre måneder, men det er stadig skarpt. "

Hvilken slags barbermaskine er bedre at vælge?

En god barbermaskine - et løfte med fremragende udseende. En person med nedskæringer og irritationer forårsager ikke glæde, så du bør ikke spare på en god maskine.

I dag på markedet er der mere end halvtreds barbermaskiner til enhver smag og tegnebog. Du kan hente noget fra verdens ledere, du kan stoppe hos de indenlandske. Hvis der er en tendens til udseendet af tykke og stive børster og ønsket om at have et glat skåret ansigt, så er det fornuftigt at købe en barberkniv med 5 knive. Hvis barbering betragtes som et hygiejnisk "ritual" før arbejdet, så kan du købe en god barberkniv med 3 knive. Nå er emballagen af ​​engangs Bic god til at have i reserve, selvom der er en anden maskine eller elektrisk barbermaskine og er helt tilfreds. Frisøren brød eller satte sig et batteri, lejlighedsvise gæster, en uventet tur - i alle disse situationer vil en engangs maskine hjælpe, især da der kun er pennies.

Og det vigtigste er, at barbermaden passer til din hud, dine børster! Så barbering vil være en fornøjelse!

Mænds maskiner

En af de mest nødvendige ting for mænd er en barbermaskine, men hvor ofte vælger vi en god maskine? Vi tror alle, at alle gode ting er mest værdifulde. I dag kan jeg argumentere for dig! Til din opmærksomhed præsenterer jeg online butik alt for barbering gillettegud. ru mænds værktøjer. Nu skal du ikke betale for alt godt. Ikke sjældent, sammen med maskinen går udskiftelige knive, det er meget bekvemt for dem, der foretrækker pris og kvalitet. Nu vil jeg tale om fordelene ved disse barbermaskiner:

 1. På grund af det faktum, at det er meget fleksibelt, fjerner det hår, hvor andre barbermaskiner simpelthen ikke kan barbere. Det er heller ikke nødvendigt at udføre et sted flere gange, en gang er nok til at fjerne bogstaveligt talt hvert hår.
 2. Hver barberkniv fra denne linje har sine egne knive, men ved en er de ens, fordi de alle er helt skarpe! Plus, hvad de gør på ingen måde irriterer din hud! Også ved barbering har de ingen modstand, på trods af brugen af ​​det.
 3. Nu har hver Gillette razor en speciel dyse til følsom hud efter bladene, så der ikke er irritation efter barberingen.

Og i konklusion. Den nye serie af barbermaskiner er en ny 2018! Jeg anbefaler det til dig!

Gillette Razors: Producentoversigt

Mænd, der elsker et slankt udseende, tænker: "Hvad er det for mig?" For effektivt at fjerne hår, vær sikker, acceptabel til en pris. Ja, det er også ønskeligt i en enhed. Ja, valget er ikke let. Virksomhederne forbedrer hvert år deres produkter og opgraderer det regelmæssigt til kundens behov. Hvad vil virksomhederne have? Nem barbering, mens du reducerer hudirritation.

Ikke kun det første indtryk af ham, men ofte succes på et bestemt område af livet afhænger af udseende af en barberet mand. Artiklen vil fortælle dig, hvordan du vælger en højkvalitets enhed til rensning af ansigtshår, hvilket viste sig at være et af de bedste på verdensmarkedet.

Fuld linje af Gillette maskiner

Vi tilbyder at overveje en række populære produkter.

Mach 3

Fabrikanten reagerer på at anvende modellen selv 10 gange, effekten er høj, sammenlignet med disponible enheder af 2. generation. Takket være det praktiske håndtag af sagen styrer du niveauet for presning, når du barberer.

Mach3 gillette barberpatroner er særligt gode, når de har: en pude på 5 mikrokroner ved bunden af ​​plug-in-enheden; tre knive, helt glidende på dækslet; en indikatorstrimmel, der smører membranen og reducerer irritation flydende hoved. Andre versioner:

 1. Mach3 Power. DLC belagt højstyrke stål. Praktiske maskiner til mænd, fordi batteriet er brugt.
 2. Mach3 Turbo. Barbermaskine med 3 pigge, den bedste karakterisering, der sammenligner andre MACH3 og engangsindretninger, fordi hver er bundet ved hjælp af fjedre, der perfekt passer dem, undtagen for skade. Den øverste position af Comfort smørebåndet over spidserne på Gillette Mach3 Turbo eliminerer irritation efter brug. Mulighed passer til stive børster.
 3. Mach3 Sensitive. Ståltoner med høj styrke, dækket af DLC. Barbermaskinen forbedret konfigurationen, fordi den indeholder en smøremiddel af aloe-ekstrakt, der giver høj komfort, hvilket reducerer irritationen af ​​den følsomme dermis.

Fusion

En værdig repræsentant for Gillette, der har 5 knive placeret tæt på hinanden. Dette reducerer trykket på dækslet, reducerer irritation. Med tip-trimmeren bliver hårene klippet i de mest utilgængelige områder. arter:

 1. Fusionskraft. Denne vest giver dig mulighed for komfortabelt barberet, med 15 mikrokæder. Bl.a. ændres patronen under batteriet for at skabe mikropulser, hvilket reducerer dækkets irritabilitet.
 2. Fusion Proglide. Fusion med forbedret skæringsteknologi, hvor skæringsvinklen svarer til de tynde plader, der er placeret så tæt som muligt. De er endnu mere præcise på grund af mikrobørsten, der styrer hårene til spidsen.

Fusion Proglide Power. Der er 5 skarpe plader skærpet i en særlig vinkel. Avanceret hud smørebånd til glat svæveflyvning. Funktionen mikromikroskopisk, der styrer krøller langs skiven, fungerer endnu bedre. Udskiftelige kassetter er lavet til en enhed med et batteri, som ved nedsættelse af mikropulser reducerer trykket på skallen.

Sensor Excel

Fremragende mandlig glat barbering med følgende fordele:

 1. Barberingsoverflade af 2 elementer med en belægning, der gør det muligt at fjerne det tyndere hår og holde skarpheden i lang tid. Kanterne er fastgjort af mikrofjedre, der tilpasser sig hver sides ansigt.
 2. Gillette sensor excel har 5 fleksibel mikrogrebney foring dækslet til spidsen uden at flytte forhindringer på alle områder, selv i vanskelige områder (bakkenbarter, under næsen), barbering off håret med et enkelt tryk.
 3. Excel fedtstrimler tillader pladerne at glide glat, hvilket reducerer irritationen af ​​epidermis.

Venus

Kvinder også slippe af med uønsket vegetation på dele af kroppen, regelmæssigt ved hjælp af en barbermaskine. Der er mange typer af dem, så hver dame kan nemt vælge "hendes" version.


Gillette venus razor er et unikt design, designet udelukkende til den smukke halvdel.

 1. Venus SPA Breeze. Hvis du forbereder kroppen til sommersæsonen, er dette produkt til dig. På kort tid fjerner man forsigtigt vegetationen uden at irritere huden.
 2. Gillette Venus emberace - en enhed med to sæt udskiftelige, som hver indeholder 5 knive høj skarphed og fugtgivende strimmel blødgøring barbering.
 3. Venus Olay. Indeholder 2 udskiftelige sæt, det lugter som en behagelig lugt af bær. Takket være blødgøringspladerne sker barberingen glat, forsigtigt.
 4. Venus 2 Satinpleje. Engangsprodukter til rejsende og dem, der ofte rejser. Let at bruge, kassetteændring.

Hvordan vælger man en maskine til din hud?

Vær opmærksom på følgende faktorer, når du køber nye barbermaskiner:

 1. Antallet af blade. På trods af annoncen er den samme trimmer med 4-5 point mindre fordelagtig for dækningen, fordi den ud over en glat barbering fjerner sit større lag på ansigtet. Dette påvirker den følsomme frakke negativt. Mange plader har system razors, men de bliver hurtigt kedelige, helt uden hensyn til forbrugernes individuelle egenskaber. Det er optimalt at vælge enheder, hvor 2-3 plader.
 2. Komfort. Før du køber, mærke produktet, føl dig, hvor godt det er i hånden, om det passer efter vægt. Vær opmærksom på enhedens håndtag, for hele processen med barbering holder dig i stand. Placeringen af ​​pladerne udføres i en vinkel. Vurder alle disse muligheder.
 3. Yderligere egenskaber. Foretrækker mikrograin. Han hæver sit hår, så bladet er nemmere at nærme sig og rager let og forsigtigt af. Tilstedeværelsen af ​​gummiplade gør det let at glide på huden. Nogle modeller giver en beskyttende grill, der beskytter dækslet fra skæret. Kære mærker har en sag eller står til opbevaring af værktøjer. Der er udviklinger med vibrationer, en trimmer, og tilstedeværelsen af ​​en sensor ændrer instrumentets virkning, da stivhed og børsterlængde opstår.
 4. Omkostninger og popularitet. På den officielle hjemmeside, se andre ressourcer, se hvor meget står individuelle gillette fixtures eller forskellige sæt. Et stort plus, at du ikke behøver at forlade huset på forhånd. Derudover kan du altid sætte pris på fordelene ved en separat serie ved bedømmelse, forbrugeranmeldelser, så den pris, der passer dig, er let valgt. Bestil varer gennem butikken eller send en forespørgsel online.

Korrekt pleje og vedligeholdelse

Husk: Når man holder øje med instrumentet, skal man huske: de er forbudt at banke på vasken, for ikke at skade højpræcisionselementerne; også barbermaskinen kan ikke tørres af med et håndklæde, da pladerne kan gå i stykker.

Efter flere passerer over ansigtet, er der sørget for en ordentlig pleje for at skylle barbermaden med en flydende vandstrøm. Gør dette på en sådan måde, at vandtrykket strømmer fra bag kassetten til dets forside. Så hårene, vil skummet forblive helt vasket væk. Ryst vandet, lad instrumentet tørre. Opbevar enheden sikkert, for eksempel i en holder, hvis den er fastgjort. Regler for anvendelse:

 1. Sørg for at bruge gel. Den indbyggede stribe er ikke nok. Påfør nok skum for at undgå skylning af ansigtet.
 2. Forbered ansigtet. Huden skal varme op. Når alt kommer til alt, vil porerne åbne, når du damper dit ansigt. Så vegetationen er let at rengøre. Hvis det er følsomt, skal du anvende en speciel olie. Dens beskyttelsesfilm vil spare fra klippe.
 3. Vask apparatet under koldt vand, når du begynder at barbere. Berøring af pladerne vil være mere godartet.
 4. Se nærmere på, hvordan ansigtets krøller vokser. Stryg fingeren over en tre dages prickle. Ved at flytte sin håndflade mod vegetationen, vil barb føles. Ellers glider fingeren glat over ansigtet.
 5. Skynd dig ikke for at gøre alt med det samme. Barbering af stubben i vanskelige områder, træk forsigtigt på huden, løft forsigtigt, drej hovedet op og sidelæns. Når du barberer, lægge mindre pres på instrumentet, ændrer du retningen bedre.

Efter afslutning af processen vaskes igen med køligt vand. Vask alle hud, barberede hår væk. Brug et lotion efter et stykke tid.

Udskiftelige kassetter, hvad skal man købe?

Acquire vest sæt kan være i butikker eller via internettet. Det anbefales at købe originale produkter. Udskiftelige patroner sælges også med kassetter. Hvilken serie at vælge, er det op til dig. Undersøg produktlinjen omhyggeligt, fortsæt ud fra personlige behov. Fordelene ved mærkevesten er:

 1. Tynde kanter, der jævnt virker på omslaget uden ridser.
 2. Anvendelsen af ​​en fugtgivende strimmel letter processen.
 3. Ved hjælp af en ekstra beskyttende kniv trimmer adgang til de mest ubelejlige steder er muligt.
 4. Hurtig og nem ændring af Vest-kassetten.
 5. Glat glidning med et behageligt greb.

Hyppigheden af ​​barbering, krølletæthed og stivhed, brugen af ​​barberskønhed og kassens opbevaringsforhold påvirker levetiden af ​​kittet.

Er det praktisk at bruge en barbermaskine med et flydende hoved?

Virksomheden opfandt det flydende hoved i 1977. Derefter flyttede hun i 2 fly, der gjaldt for alle fremstillede produkter. Men disse modeller opfyldte ikke fuldt ud kundernes krav, fordi de ikke kunne kontakte huden, og tilpassede sig til forskellige hulrum. Svære at nå områder forblev mindre barbert væk.

Innovation kaldet Flex Ball satte en stopper for dette. Teknologien blev skabt af virksomhedens bedste forskere under hensyntagen til hver lille ting. Det flydende hoved var i stand til at bevæge sig i 3 retninger. Takket være denne tredimensionelle måling er resultatet af barberingen blevet endnu mere effektivt. Mere end 25 tusind hår, herunder kinder, nakke, hage, er fri barberet.

Den flydende hovedplade tilpasser sig til hver bøjning i ansigtet, med en knivstabilisator, en højpræcisions trimmer. Det har egenskaberne hos Fusion Proglide med Flex Ball teknologi. Ved at gentage konturerne af udseendet, barberer hovedet børsterne i én bevægelse, og det ergonomiske håndtag hjælper dig med at styre hver af dem. Glat glid opstår på grund af smørebåndsstrimlen.

Det bedste for dig!

Dette er ikke kun vores titel, men også sloganet for virksomheden. Efter at have læst publikationen lærte du meget om virksomhedens produkter. Hvis din stubb allerede spørger om at barbere det, gør dit ansigt glat, er du velkommen til at købe dit første sæt og nyde kvaliteten sammen med tusindvis af andre glade mænd. Held og lykke!

SweetHome rating for barbermaskiner


Vælg en perfekt barbermaskine, som den perfekte kvinde, i det virkelige liv, er en mand ret svært. Fokus på reklame er dumt, råd fra venner kan have en betydelig pris og kvalitet variation, og kontrol med dig selv snesevis af modeller af barbermaskiner, der tilbydes i butikken, er upraktiske.
En af måderne er uafhængige ekspertvurderinger udgivet i førende publikationer. Nylige sådanne publikationer omfatter forskning af Dan Koppel, en amerikansk forfatter og journalist for The SweetHome.com.

I sidste sommer købte Dan efter udgiverens ordre mere end hundrede forskellige barbermaskiner: næsten alt, der var til rådighed blandt de moderne mænds modeller til salg. Fra den billigste disponible til prestigefyldte dyre. Med udskiftelig barbermaskine og faststof med et andet antal blade, herunder klassiske T-maskiner med flade blade. Raketerne fordelt i landet "ved abonnement" - modeller Dollar Shave Club og Harry blev ikke glemt.

Samtidig har Koppel interviewet snesevis af bartendere - professionelle, der professionelt leverer barberservice til frisører og skønhedssaloner. Og jeg fandt ud af deres præferencer.
Endelig samlede han en gruppe af ti mænd, som gik ind for at teste forskellige barbermaskiner på sig selv. Den "eksperimentelle" havde for det meste hård, undertiden snoede vegetation på ansigtet, der har brug for seriøse værktøjer til fjernelsen.


Undersøgelsen tog højde for anbefalingerne fra praktikere inden for barbering, resultaterne af test af en erfaren gruppe - og selvfølgelig Dan Koppels personlige opfattelse. Hvem har forsøgt at finde en løsning, der er optimal til prisen, bekvemmeligheden, hastigheden og kvaliteten af ​​barberingen.
Og hvis maskinen ifølge de fleste indikatorer kun fjernede stubben "lidt bedre", men koster dobbelt så meget som den nærmeste testkonkurrent, blev den fjernet fra konkurrencen. Men udelader de mange detaljer af forfatteren med hensyn til undersøgelsen, giver vi de resulterende resultater. således

Den bedste mænds barbermaskine i rangordningen af ​​The SweetHome

1. Gillette Mach3 Sensitive Power Razor. En Mach3-linje, der har været i produktion i et årti siden produktionsstart, barberer trebladsmaskinen samt de nyeste modeller af Gillette og andre konkurrerende mærker. Samtidig omgåes dem let i en kombination af omkostninger, hastighed og kvalitet af barbering.
Maskinen barberer endog følsom hud uden irritation, klæber godt med børstehår af enhver type. Et behageligt greb fastholdt selv i sæbevand. Vibrationstilstand, der leveres af et udskifteligt batteri i håndtaget på maskinen, bidrager også til barbers komfort. Hvis mikroimpulser synes overflødige - de er nemme at slukke.

Modellen er kompatibel med tre typer patroner: Standard, Turbo og Sensitive, som også udvider valget. Og placeringen af ​​knivene i dem gør det nemt at skylle, rengøring af overfladen under barberingen.
Prisen på Gillette Mach3 Sensitive Power shaving razor på Amazon og eBay varierer fra et gennemsnit på $ 9 til $ 14. Et sæt af 4 udskiftelige kassetter koster $ 10-11, ud af 8 - $ 20 - 23. Det er, normalt mindre end $ 3 pr. kopi.
I de indenlandske butikker kan Mach3 Sensitive Power shaving maskine i midten af ​​februar købes til en pris på 360-500 rubler. Et sæt 4 udskiftelige kassetter koster i gennemsnit 650 - 850 rubler, af 8 - i 1300 - 1500 rubler.

2. BiC Hybrid Advance 4. Konditioneret engangsmaskine, solgt i et sæt håndtag og fire udskiftelige patroner. Et godt valg til rejse - en relativt billig barbermaskine er ikke en skam at tabe. Samtidig er resultaterne af barbering med komplette firebladede patroner sammenlignelige i kvalitet til Mach3, håndtaget har en bekvem ergonomisk form, og prisen på et sæt på det udenlandske marked er i gennemsnit 7 dollar.

3. Merkur HD Slant Safety Razor 37C. Den bedste T-maskine til barbering blandt de testede modeller. Fremstillet af en tysk producent baseret i byen Zollinger. Det viste sig at være for det tredje i bedømmelsen, da det er betydeligt ringere end de to tidligere modeller med hensyn til barberingshastighed: proceduren med brugen tager mindst 15-20 minutter.
Under brug kræver visse færdigheder: Når man flytter fra maskiner med patroner til Merkur 37C, skal man vænne sig til det. Samtidig er prisen - og på Amazon.com, for eksempel den $ 40-45, hurtigt kompenseret af billedernes billedkvalitet som forbrugsstof.
Forresten var det klassiske T-maskiner i undersøgelsen af ​​The SweetHome, der blev valget af bartendere professionelt engageret i at fjerne stubbe fra mandlige ansigter.


4. Gillette Fusion Proglide Power. Maskinen med en god barbering var kun på fjerdepladsen på grund af den høje sammenligning af Mach3 Sensitive Power, prisen på forbrugsstoffer. Testresultat: Der er ingen mening at betale for dobbeltprispatroner.

Afslutningsvis bemærker vi, at barberingsprocessen som helhed er en ejendommelig og meget personlig ritual. Stærkt afhængig af hudtype og stivhed i ansigtshår, livsstil, indkomstniveau og selvfølgelig vaner. Derfor er det næppe værd at betragte resultaterne af bedømmelsen som den eneste rigtige beslutning.

Vurdering af de bedste barbermaskiner i henhold til kundeanmeldelser

Hver dag bruger millioner af mænd i vores land barbermaskiner. I betragtning af det store udvalg af modeller og producenter - er det ret svært at vælge den perfekte hygiejneartikel. Anbefalinger, der er bekendt med de individuelle egenskaber ved din hudtype og børster, er måske ikke egnede, og det er ikke praktisk at kontrollere dig selv snesevis af muligheder. Hvordan finder man en mellemplads? Stop med at kigge efter en billig barbermaskine eller en prestigefyldt vej; med udskiftelige eller faste kassetter T-formet med et fladt hoved eller en maskine med fem knive? Dette vil fortælle vores uafhængige vurdering.

Hvilken fast barbermaskine er bedre

Gillette

Ledende inden for produktion af hygiejneprodukter og tilbehør til barbering. I over hundrede år har den amerikanske bedrift produceret innovative barbersystemer, værktøjsmaskiner og udskiftelige kassetter til dem samt andet tilbehør til mænd og kvinder.

Schick

Det indtager den næste position i rangeringen af ​​producenter af barberingstilbehør over hele verden. Selskabets strategi tager sigte på at maksimere produkternes kvalitet og den konstante introduktion af høje teknologier inden for modellerne af maskiner.

Ledende inden for produktion af barbermaskiner til engangsbrug. Bic brand barbering enheder er tilgængelige for enhver forbruger, mens skarpheden af ​​knivene ikke er ringere i kvalitet.

Topkarberingsbedømmelser

Bedømmelsen er baseret på ægte købers opfattelse, mens der blev taget hensyn til følgende parametre:

 • antallet af knive i kassetten;
 • Antallet af flytbare kassetter;
 • omkostningerne ved enheden
 • omkostningerne ved at pakke et ekstra kassettkompleks
 • sikkerhed i daglig barbering;
 • at slippe af med den tre-dages stubbe;
 • hoved komfort til barbering utilgængelige steder;
 • komfort under proceduren;
 • hudbeskyttelse mod nedskæringer;
 • tilpasningsevne til facial konturer;
 • nem kassette udskiftning;
 • bekvemmelighed under opbevaring, standens tilstedeværelse;
 • tilgængelighed af et blad til at trimme hår
 • flydende hoved.

Schick Quattro Titanium - pålidelig model til genanvendelse

Som nævnt ovenfor specialiserer Schick sig i produktionen af ​​kvalitetsværktøjsmaskiner og besidder et stort segment af det globale marked på dette område. Ifølge en uafhængig brugerundersøgelse anerkendes Schick Quattro Titanium barbermaskine som den bedste blandt lignende modeller fra andre mærker. Barbermaskinen kan genbruges med fire knive, en beskyttende forbindelsesledning, en udvidet aloe vera desinfektionsstrimmel og et roterende hoved. Maskinen er ideel til en sikker og pæn daglig barbering, såvel som for at slippe af med hårdt regrosterede børster. Desuden er der på bagsiden af ​​modellen udstyret med en ekstra klinge-trimmer, som udfører funktionen til at trimme overskæg og hår på templerne. Schick Quattro Titanium barbering razor kan med rette kategoriseres som en premium klasse.

fordele:

 • behagelig, pæn og glat barbering;
 • ultra-tynde fleksible blade i mængden af ​​4 stykker, som meget omhyggeligt påføres huden under hygiejneprocedurer;
 • fuldstændig mangel på udskæringer på grund af den indbyggede stabilisator mellem bladene;
 • en bred plade baseret på aloe vera, som sikrer en glat glidning af hovedet, forhindrer forekomsten af ​​udskæringer og fugtiger huden;
 • hovedet roterer i alle retninger, hvilket gør det muligt at justere til lindring af enhver facialkontur;
 • Tilstedeværelsen af ​​en ekstra skarpe kniv trimmer for vanskelige områder på ansigtet og trim håret;
 • Praktisk ergonomisk håndtag med gummielement, som eliminerer glidning i hænderne;
 • banebrydende design;
 • Pakken indeholder et praktisk opbevaringsstativ.

ulemper:

 • ifølge forbrugerne er der ingen.

Hvis vi overvejer kundeanmeldelser om maskinen Schick Quattro Titanium, er karakteristikken for modellen kun positiv. Brugere er tilfredse med den komfortable højkvalitets barbering og fuldstændig fravær af utilsigtede nedskæringer og irritationer, som opnås ved beskyttelse mod friktion mod friktion og en bred blødgøringsstrimmel med aloe vera. En række forbrugere har noteret det praktiske gummerede håndtag og hovedet, som vender i alle retninger, og gentager kurverne i ansigtet i barberingsprocessen. Også tilfredse er mænd, der har tætte, tætte børster, som er barberet med lethed. Nogle har bemærket bladernes øgede skarphed selv efter tre måneders regelmæssig brug af barbermaden. Moderne design, der fordelagtigt skiller sig ud fra andre razors modeller, blev ikke efterladt uden opmærksomhed.

Gillette Blue 3 - den bedste mulighed for engangsbrug

Lederen i produktionen af ​​barbermaskiner udgav også en budgetmodel til en enkelt brug. Som de populære Gillette genbrugsmaskiner af mærket er razeren udstyret med tre blade.

fordele:

 • pæn og glat barbering
 • skarpe knive, som er uafhængigt fastgjort fra hinanden, hvilket giver bekvemmelighed ved vask af maskinen;
 • hygiejneplade, der forhindrer forekomst af udskæringer og fugter huden
 • hovedet roterer i alle retninger, hvilket gør det muligt at justere til lindring af enhver facialkontur;
 • blødt gummihåndtag, der eliminerer glidning i hænderne;
 • egnet til følsom hud, der er tilbøjelig til at flakse.

ulemper:

Hvis vi overvejer kundeanmeldelser om Gillette Blue 3 razor, er karakteristikken for modellen også positiv her. I denne maskine er sådanne parametre som lav pris og fremragende kvalitet forbundet. Brugere markerer et praktisk gummeret håndtag og hoved, som vender i alle retninger, og gentager kurverne i ansigtet under barberingen. På trods af at maskinen er designet til engangsbrug, giver barbering ikke noget ubehag. Bladene kan barbere selv små, uklare hår i hagen og halsen. Derudover bemærkede kunderne, at bladene forbliver skarpe selv efter ti applikationer, og i alt 12-15 hygiejneprocedurer er nok til maskinen.

Bic Sensitive - engangs model for at slippe af med tykke børster

Måske er billigere maskine end producenten Bic ikke fundet. Betyr lavpris dårlig kvalitet af proceduren? Lad os analysere fordele og ulemper ved denne model og finde ud af svaret.

fordele:

 • skarp rustfrit stål blad;
 • egnet til barbering følsom hud;
 • behageligt greb;
 • kassetten er ikke tilstoppet;
 • bladets geometri er i stand til at tilpasse sig enhver kontur af ansigtet;
 • ekstremt lav pris.

ulemper:

 • hovedstivhed;
 • bladet bliver hurtigt kedeligt;
 • Til salg ofte falsk;
 • engangsmaskine.

Kunder taler også godt om den Bic Sensitive maskine. Særligt tilfredse er mænd med tykke og stive børster, der har erfaring med at hurtigt tilstoppe genanvendelige barberbånd. Hovedet er let at vaske, mens det er helt barberet både en dag og omgroede børster. At have kun ét blad forhindrer udskæringer eller irritationer under den hygiejniske procedure.

Manfort - den mest overkommelige løsning til en enkelt brug.

Denne maskine sælges ifølge brugerne i netværket af butikker med en fast pris Fix Price. På trods af at Manfort-varemærket ikke er kendt på markedet for producenter af barbermaskiner, har det fundet sin bred vifte af forbrugere.

fordele:

 • lav pris;
 • tredobbelt blad på hovedet;
 • Glat barbering af de daglige børster fra første gang;
 • Tilstedeværelsen af ​​en beskyttelseshætte til opbevaring
 • fugtgivende bånd af irritation.

ulemper:

 • fast hoved;
 • et tyndt håndtag, der ikke er meget behageligt at holde i dine hænder;
 • enkelt lavt nøgle design
 • engangs barbermaskin.

Brugere reagerer godt på Manfort-maskinen ganske godt, for sammen med den billige pris ved denne model efterlader barbermaskinen ikke noget spor af det daglige børstehår efter den første skæring med knivene på huden. På trods af det faste hoved under den hygiejneprocedure oplever mænd ikke ubehag, og blødgøringsstrimlen lindrer huden mod nedskæringer og irritationer. Det tredobbelte blad er let skyllet, og efter proceduren er lukket med en beskyttende hætte til nem opbevaring.

Hvilken maskine til barbering er bedre at købe

Uden tvivl er en god barbermaskine en garanti for det smukke udseende af enhver mand, fordi en person med mange irritationer og nedskæringer i samfundet ikke giver anledning til glæde. Derfor er det bedre ikke at spare på køb af højkvalitets razor. I betragtning af at valget af indenlandske producenter og verdensledere er præsenteret på markedet, anbefaler vi at du starter med prisen.

Hvis du har en tendens til udseendet af tykt eller stiv stub på ansigtet - er det værd at købe en barberkniv med fem knive. Og hvis barbering til dig - den sædvanlige hygiejneprocedure inden du går i arbejde, er barbermaskinen med tre knive perfekt.

Også for sikkerhedsnet har du en pakke af engangsbærere, hvis hovedbåren bryder eller et dårligt batteri er beskadiget. Til en lav pris vil en engangs maskine altid hjælpe, hvis uventede gæster ankommer, eller du skal gå et sted hurtigt.

Hvis du er ansvarlig for at vælge den rigtige maskine til barbering, så sørg for, at en daglig hygiejnisk procedure, der tager dig så meget tid, vil være en fornøjelse!

Betyder "mere" altid "bedre"? Hvilken barbermaskin er bedre til mænd: 3 eller 5 blade. Top barbermaskin til mænd 2018

At slippe for evigt af den daglige mandlige straffeservitude er usandsynligt at lykkes. Men barberingsprocessen kan forenkles og gøres mere behagelig. For at gøre dette er alt hvad du behøver, at vælge den rigtige barbermaskine. Hvilken barbermaskin er bedre til mænd, 3 eller 5 blade? Hvad er forskellen mellem modellerne, og hvilken razor er mere effektiv til håndtering af børster?

Hvor mange blade har du brug for i en maskine?

Annoncører hævder, at jo større antal blade på en barbermaskine, renere huden vil være efter en bevægelse. Fabrikanterne lover at reducere sandsynligheden for hudirritation ved brug af en maskine med et stort antal blade. I praksis er situationen lidt anderledes.

I standard mænds barbermaskiner er moderne modeller normalt fra tre til fem blade. Ifølge vurderinger er der en mærkbar forbedring, når man flytter fra en enkeltbladet razor til en tobladet model. De samme mænd taler om effektiviteten af ​​en trebladet razor sammenlignet med en tobladet.

Men forskellen mellem en barberkniv med tre knive og en barbermaskine med fire skarpe overflader er ikke længere så indlysende. Når man skifter en barbermaskine til en fembladet maskine, er nogle unge overrasket over at mærke et fald i kvaliteten af ​​deres barbering. Med hensyn til effektivitet er en billig maskine med fem knive sammenlignelig med en tobladet razor fra en pålidelig producent, men sandsynligheden for hudirritation efter brugen er højere.

Hvad er årsagen? Faktisk er der flere nuancer i dette spørgsmål:

 1. Kvaliteten af ​​materialer, der anvendes i barberkniven påvirker effektiviteten af ​​barberingen og maskinens holdbarhed. En maskine med tre blade af høj kvalitet vil være mere effektiv og mere behagelig at bruge end en fembladet "kinesisk" barbermaskine.
 2. For følsom hud kan fem knive være for meget. Selvom bevægelsen udføres kun én, på huden passerer maskinen stadig fem gange i træk. Det øverste lag af huden er under alle omstændigheder skadet. Efter en så hård indvirkning uden blødgøring af balsam og cremer kan det ikke gøres.
 3. Jo flere blade, jo bredere overfladen af ​​maskinhovedet. Dette betyder, at en smalere maskine vil passere bedre i vanskelige at nå og buede steder, kontakt med huden bliver strammere, hvilket betyder at hårene bliver barberet fra bogstaveligt talt første gang. I tilfælde af brede hoveder kan proceduren gentages flere gange.

Sådan vælger du den rigtige barberkniv:

 • Vær opmærksom på den virksomhed, der producerer varerne. Kinesiske varer er ofte billigere på grund af brugen af ​​billige råvarer. Det betyder, at ved afgangen du modtager varerne ikke er af højeste kvalitet. Men Kina og Kina er forskellige, og i dette land er der virksomheder, der beskæftiger sig med produktion af dyre "elite" barbermaskiner. Hvis indskriften "Made in China" ikke inspirerer tillid til dig, skal du være opmærksom på andre muligheder;
 • Overvej de enkelte karakteristika for børster og hud. Maskinen, der nærmede sig ni mænd, kan virke forfærdelig til den tiende. Alle har forskellige børster - nogle mænd har råd til at barbere hver tredje dag, da håret vokser langsomt, mens det er blødt og ikke meget mærkbart på ansigtet. Andre "heldige" skal gentage proceduren hver dag og fjerne en tykk og hård bunke. Vi bliver nødt til at eksperimentere og kigge efter den mest passende løsning.
 • Må ikke jagte mængden. Tro ikke på alt hvad de siger i reklame. Det er nødvendigt at vælge en maskine ikke med maksimum, men med en tilstrækkelig (ifølge personlige følelser) antal blade. Hvis en trebladet razor klare sig godt med en opgave, er der ikke meget at betale for ekstra blade, der vil skrabe af næsten jævn hud, hvilket yderligere irriterer det.

Top barbermaskin til mænd 2018

Producenter af barbermaskiner konkurrerer om kundeloyalitet ved hjælp af en række markedsføringsteknologier. Vælg den perfekte maskine, der passer til din hudtype, det vil kun vise sig af erfaring, men listen over "ansøgere" til testning kan bestemmes statistisk og henviser til anmeldelser fra dem, der allerede har tjekket barbermaskiner af populære mærker.

Listen over foretrukne af den mandlige befolkning på planeten omfatter:

Overvejet den perfekte maskine til regelmæssig brug. Der er kun tre knive i den, men det flydende barberhoved giver nøjagtig gentagelse af facialkonturer, hvilket reducerer risikoen for irritation.

 1. Schick Xtreme 3 Sensitive.

Barbermaskinen har tre knive og er udstyret med et gummieret greb, som forhindrer at glide fra hænderne og anvendeligheden. Dette er en god mulighed for dem, der foretrækker engangsmaskiner.

På trods af lave omkostninger har denne maskine en høj kvalitet spids blad og et behageligt håndtag. Et andet plus ved modellen er, at der næsten ikke er nogen irritation for barbermaden.

Overvej favoritter mere

Rangeringen af ​​de bedste engangsmaskiner omfatter:

Virksomheden producerer ikke kun barbermaskiner, men også tilbehør til barbering. For første gang blev hun populær tilbage i 1955, og til denne dag betragtes som en af ​​de bedste virksomheder. Behagelig prisfastsættelse er god. Der er 6 knive i barbermanden, hovedet design er flydende, der er en strimmel til fugtning af huden, der er gummiindsatser på håndtaget, hvilket gør det behageligt og praktisk.

 • Barbering er blød og behagelig.
 • Frisøren savner ikke et enkelt hår.
 • Intet behov for gentagne bevægelser.
 • Forskellige former for irritation er udelukket.
 • Acceptabel prispolitik.
 • Hovedets form er åben, hvilket giver dig mulighed for nemt at skylle maskinen.
 • Klart følger ansigtets konturer.
 • Du kan ikke være bange for, at barbermassen vil glide ud af din hånd.
 • Nær håndtaget er ret svagt montering.

Virksomheden fik stor popularitet blandt de indenlandske producenter. Det er hele sættet af barbermaskiner fra 5 stykker, i hver maskine på 2 kanter. Der er en fugtgivende strimmel. Maskiner kan bruges til følsom hud uden frygt for allergiske reaktioner og rødme. Maskinens hoved er smalt, fordi det er bekvemt at betjene. Helt enkelt klare selv de hårdeste børster. Håndtag i hånden glider ikke.

 • Acceptabel prispolitik.
 • Tilgængelighed findes i næsten alle butikker.
 • Akut.
 • Praktisk.
 • Barber forsigtigt.
 • Inkluderer 5 barbermaskiner.
 • Giver dig mulighed for at barbere og præcist barbere flere gange.
 • Kan ikke barbere sig for stive børster (øvelser).

I et sæt af 4 barbermaskiner. Perfekt barbering, er hygiejnisk, fungerer som et godt supplement til den genanvendelige maskine. Huden efter barbering er meget glat og ømfindtlig. I barbermaskinen 3 knive, som kvalitativt og præcist berører huden. Håndtaget er behageligt, ikke glat. Maskinens hoved er flydende, hvilket forenkler barberingen meget. Bladene er ikke forurenet, vasket godt.

 • Acceptabel prispolitik.
 • Der er ingen irritationer af nogen art.
 • Kan bruges flere gange, kvaliteten af ​​barberingen vil være fremragende.
 • Hoved flyder på bænken.
 • Inkluderer 4 barbermaskiner.
 • Stålets kvalitet kunne være bedre.
 • Ikke egnet til følsom hud.

Det tyske selskab har længe været populært. Pakken indeholder 5 barbermaskiner, hver med 2 knive. Separat ros fortjener stål med en tredobbelt belægning. Der er et knivrensningssystem. Der er strimler af aloe vera, som vil barbere selv den mest delikate hud. Glider glat og gentager konturerne i ansigtet. Fremragende skylning med vand.

 • Køb af emballage engangsmaskiner af dette firma er mere rentabelt end at tage en barbermaskine med en udskiftelig patron.
 • Ikke dum, så du kan bruge mere end én gang.
 • Let at rengøre.
 • Velegnet til følsom hud, forårsager ikke irritation.
 • Praktisk at barbere håndtag, skridsikker.
 • Der er en rengøringsmekanisme.
 • Hovedet er ret tyndt.
 • I nogle batcher blev der observeret bluntede blade.

Barbermaskiner lavet i Kina er af god kvalitet. Inkluderet 5 stk. Hver maskine har 2 knive, der giver en skånsom og sikker barbering. Flydende hoved eliminerer muligheden for skade, det følger helt af ansigtets konturer. Der er en fugtgivende strimmel. Hvert blad har en krom finish.

 • Det barberer godt uden irritation og allergiske reaktioner.
 • Blad af høj kvalitet.
 • Barberskrabere er brugervenlige.
 • Der er en fugtgivende strimmel.
 • Ikke meget behageligt håndtag på maskinen.

Rangeringen af ​​de bedste genanvendelige maskiner omfatter:

I dag er Gillette Fusion den mest populære barberings barbermaskine. Og alt sammen på grund af det faktum, at virksomhedens producent bruger meget tid på at studere egenskaberne hos en mands krop. Knivhovedet indeholder 5 knive. Håndtaget er behageligt, glider ikke, giver dig mulighed for at 100% mærke maskinen og barberingsprocessen. Takket være det flydende hoved er barberingen perfekt. Fugtighedsstrimler indeholder mineralolie, der påvirker huden så meget som muligt. Inkluderer 2 flytbare kassetter, hvor hver af dem har en trimmer på bagsiden. Patronen varer i gennemsnit 30 dage, og mere er muligt, men anbefales ikke af fabrikanter.

 • Rakemaskinen har 5 knive.
 • Inherent system microblading.
 • Komfort, glidende udelukket.
 • Giver dig mulighed for at fjerne hår på vanskelige steder.
 • Perfekt til følsom hud.
 • Der er en indikator med vitamin E og aloe vera.
 • Huden efter barbering er blød og øm.
 • De høje omkostninger ved flytbare kassetter.
 1. Shick quattro titanium

En barbermaskine er fantastisk til varig brug. Ud over de 2 kassetter, der er inkluderet, er der også et stativ, hvilket er meget bekvemt. Bladet har en titaniumcoating, der garanterer højkvalitets barbering. På hver maskine 4 blade. Der er et gitter, der kan beskytte mod nedskæringer. Desuden kan Shick Quattro Titanium razor ikke bare barbere og trimme, men også simulere.

 • Enheden udfører flere funktioner på én gang.
 • En positiv effekt på huden irriterer ham ikke.
 • Nem at bruge, falder ikke ud af hænderne, glider ikke.
 • Du kan barbere i brusebadet uden at bruge vand.
 • Pakken indeholder en kassette, batteri og stativ.
 • Der er 2 trimmere.
 • Yderligere omkostninger ved køb af en flytbar patron eller batterier.

For dem der foretrækker klassikerne - er dette den perfekte løsning. Raket er lavet af rustfrit stål med satin finish. Fås kun i sølv. Egnet til daglig brug, giver et perfekt resultat. Brug kun maskinen, håndtaget glider ikke og falder ikke ud af hænderne.

 • Maskinens vægt er meget let.
 • Høj praktisk.
 • Pakken indeholder et andet blad.
 • Det vigtigste er at rette en barberingsvinkel korrekt.
 • Maskinen har en krom finish
 • I butikkerne er det svært at finde det "native" blad.
 • Emballagen er ret dårlig, så for en gave vil en sådan maskine ikke komme ned.

Der er en anden type værktøjsmaskiner - T-formet. Sådanne maskiner er meget praktiske, bladene ændres meget simpelt. Inkluderet er 2 blade. Sådanne maskiner er ret budget, de gør et godt stykke arbejde, men risikoen for skade er ikke særlig stor.

Den mest berømte løsning - T-formet maskine Pilot Classic. Dens pris er meget lav, og kvaliteten af ​​barbering er tværtimod høj. En sådan maskine kan bruges af både mand og kvinde. Fordele Pilot Classic ligger i modelens anvendelighed.

Faktisk, hvor mange mennesker, så mange meninger. Nogen kan stadig ikke beslutte sig for maskinen, nogle foretrækker sand og pålidelig barbering af et usikkert firma. Læs derfor bedømmelsen, men glem ikke at give præference baseret på dine ønsker.

Sukkerfri, ikke tilsat sukker eller usødet: Hvad er forskellen og hvordan man vælger den mindst skadelige produkt

Brasiliansk hårfjerning