Schick razors (chic): typer og specifikationer

Mange af de stærkere køn var overbeviste om, at brugen af ​​barbermaskiner var spild af penge. De er kortvarige, og renheden af ​​barberingen på samme tidspunkt af meget tvivlsom kvalitet. Al den negative reaktion fra dem blev fjernet på samme tidspunkt, da Shik razor faldt i hænderne.

Maskiner fra andre producenter kan ikke prale af højkvalitets barbering, mens der sikres udskæringer og hudirritation efter brug. Hele linien af ​​razors Chic er præget af skarpe kanter og næsten perfekt barbering. Artiklen vil snakke detaljeret om fordele, ulemper og de mest populære modeller af Schick-linjen.

Barbering Rakere Chic

De første barberetanke af mærket Schick blev født så tidligt som 20'erne i det sidste århundrede. Lidt senere fusionerede virksomheden med et andet kendt varemærke Wilkinson Sword, som er en pioner inden for udvikling af barberingstilbehør, og deres fælles årsag er blevet benchmark for kvalitet og pålidelighed for mange kunder. Europæiske købere TM Schick (Schick) er mere velkendt, så lad os tale om maskinerne i dette særlige mærke.

Virksomheden producerer ikke kun mænds, men også kvinders barbermaskiner, der fuldt ud opfylder kundernes behov. Og hvert år er antallet af forbrugere stigende på grund af en række forbedringer, som er tusindvis af medarbejdere hos producenten.

værdighed

Modern Shaving Machine Shik har en række fordele, som omfatter:

 • Tilstedeværelsen af ​​flere batterier, der giver dig mulighed for at vælge den rigtige tilstand til barbering;
 • Blades unikke bearbejdning gør det muligt for dem at være så skarpe som muligt, hvilket sikrer en tæt barbering på den allerførste pas;
 • øget beskyttelse mod nedskæringer
 • automatiske knivrensningsanlæg;
 • det let flydende hoved giver mulighed for at gentage ansigtskonturerne med nøjagtighed for den mest effektive barbering;
 • Tilstedeværelsen af ​​en smørebånd imprægneret med E-vitamin og aloe-ekstrakt giver dig mulighed for at berolige tør og irriteret hud;
 • Nogle modeller er udstyret med en trimmer.

mangler

Til dato skal du meget omhyggeligt henvende dig til købet, fordi salget er fyldt med falsk. Originale Schick barbermaskiner sælges ikke overalt, og det er bedre at shoppe hos betroede butikker eller direkte fra leverandører. Der er også mange falske flytbare kassetter, der bruger knive af lav kvalitet. Ofte klager kunderne, at knivene er helt nye og stærkt rive huden. Lad os sige lige nu, mens kampene med forfalskninger er meget vanskelige, og det er den eneste ulempe, så køberen skal passe på, at han ikke bliver bedraget.

Omkostninger til

Schick-linjens prispolitik afhænger direkte af modellen. Hver kunde ønsker at få en multifunktionel maskine, der vil tjene i lang tid og samtidig arbejde effektivt. Tilstedeværelsen af ​​alle disse funktioner tyder naturligvis på en høj pris på en barbermaskine, men hvis du tænker på resultatet, retfærdiggør beløbet et kvalitetsindkøb.

Linjaler Chic

På grund af det store udvalg af barbermaskiner er mange mænd tabt og kan ikke bestemme sig for en model, og derfor er det ikke bare nødvendigt at undersøge hver barbermaskins funktionalitet fra linjen, men også for at tage hensyn til deres behov. Den funktion, som er nødvendig for en person, er ubrugelig for en anden.

Derfor, før du beslutter dig for en model, skal du overveje følgende faktorer:

 • hudtype. Producenter af barbermaskiner Shik inkluderet i modellinjen, der er designet til at arbejde med delikat hud. Ud over en forsigtig barbering vil en barberskive give en blid hudpleje efter kontakt med en fugtgivende strimmel;
 • aldersgruppe. Hvis der købes en barbermaskine til en ung mand, der lige er begyndt at barbere, er det bare nødvendigt at købe en model med et flydende hoved, der gør barberingen så behagelig og ren som muligt, selvom den unge mand endnu ikke har skærpet sin barberingsteknik. Det er også værd at overveje at der ikke skal være mange blade i kassetten (ideelt set en eller to) for ikke at skade følsom hud. Det er også bedre at give præference til en model med indbygget trimmer for at korrigere mindre ufuldkommenheder og fjerne hår på vanskelige steder.

Den mest populære model i lineup

Mest af alle mænd kunne lide den nye model i Schick Quattro Titanium lineup, som er tilgængelig i to sorter. Schick Quattro Titanium Sensitive sælges komplet med en stativ og to bladkassetter. Hver kassette har fire titaniumblade med en diamantbelægning. Sådanne skæreblader giver en perfekt barbering, og et tyndt net forhindrer skader på huden og udskæringer. Modellen er udstyret med et trimmerblad for at skabe klare linjer, når der laves overskæg og skæg og en særlig strimmel gennemblødt i beroligende gel.

Schick Quattro Titanium Precision er udstyret med fire titaniumblade og et beskyttelsesnet. Denne model af Chic Quattro Titanium har kun en kassette med fire knive, som giver dig mulighed for at udføre proceduren for barbering sparsomt. Beroligende strimmel gennemblødt med jojobaolie og aloesaft. Der er en lille trimmer, der perfekt klare fint arbejde.

Pleje og vedligeholdelse

Pleje af razors af en lineal chic er simpel som alle geniale. Det vigtigste efter hver brug for at vaske knivene grundigt af rester af hår og skum. Hvis hovedet er fjernet, anbefales det at fjerne det, når der skylles. Når båndene er tørre, opsamles razeren og opbevares på et specielt stativ eller i et andet særligt tørt sted.

Hver mand er enig i, at barberingsprocessen er meget vigtig, og at den ikke bliver en rutineøvelse, men forårsager positive følelser, du skal bekymre dig om en kvalitetsskraber. Hver model af Chic-linjen er unik, holdbar og garanterer høj kvalitet og ren barbering i lang tid.

Alle disse positive kvaliteter giver helt ret til, at chic-maskiner ligger øverst på de bedste barbermaskiner, fordi ikke alle producenter kan prale med halvdelen af ​​dem. At købe eller ej er et personligt valg af alle, men man kan ikke argumentere for den velfortjente høje rating af barbermaskiner Shik!

Barbermaskiner chic


I værdsættelse har vi forberedt på dig:

 1. Rabatter på alle produkter i vores butik, som hedder "FORSIGTIG". Så det er ligegyldigt, om du er ny kunde eller nybegynder, rabatten vil være tilgængelig for alle!
 2. Din kurv ved altid hvad og hvor meget du sætter ind i det! Hun selv vil lave en ekstra rabatberegning.
 3. Selvfølgelig har vi ikke glemt om AKS, GIFTS og BONUSER.

Så gå til den del af butikken, der er nødvendig for dig, og fortsæt til handelskøb:

Schick Hydro 5 Premium - avancerede teknologier

Se, hvordan New Schick Hydro 5 Premium, i avanceret robotform, bruger sin nyeste teknologi til at skabe en fantastisk glide og udføre en hurtig og behagelig barbering takket være et unikt smøre gelreservoir. - Guys, beskyttelse og komfort overalt. Garanteret!

TILBUD AF UGEN v.2

Mød! Wilkinson Sword

Fejlfri glathed? Easy!

"Vær ikke vild!" - Freakish annonce fra Schick

Kontant eller Online Betaling. Fordele og ulemper.

Vores QR kode

Sæbe og barbering i et enkelt trin!

Schick Intuition barbermaskine til fantastisk glans!

Tak Schick Intuition!

Du kan nyde renheden og friskheden, uanset hvor du er!

Brug mere tid til dig selv!

Læg dig tilbage i din yndlingsstol i selskab med din yndlingsbog.

Glæd dig hver dag!

Vlex din glatte fod, uanset om du er på stranden eller i badet! ;)

Skik filosofi. innovationer

Schick | Historien om barbering

Schick®-historien er fortalt af opfinderen og samtidig tjene i det amerikanske militær, løjtnant oberst Jacob Schick. Han forlod tjenesten i 1910, men vendte tilbage til service i begyndelsen af ​​første verdenskrig.

Under hans pusterum fra hæren lavede oberst Schick et bud på udvinding af mineraler i Alaska og British Columbia. Under en særlig hård vinter, mens temperaturen svingede ved 40 ° C under nul, bemærkede han, at det var meget svært, næsten umuligt at barbere.

Omkring denne tid spredte han sin ankel og blev tvunget til at blive i lejren, alene i flere måneder. Det var i denne periode med ensomhed, at han først tænkte på muligheden for tør barbering og skitseret et design, der gør det muligt at barbere uden vand eller skum. Innovation! Efter krigen forsøgte han at vække interesse for sit projekt, men ikke held og begyndte at arbejde på andre opfindelser.

HVAD ER DEN ALMINDELIGE MELLEM EN SKRIVE OG EN SHAVING MACHINE?

I 1921 opfandt obersten Schick en ny type barberkniv - The Magazine Repeating Razor (Razor med en genopladningsbutik). Inspireret af et hærgevær, havde maskinen reserveblade ved bunden af ​​håndtaget, klar til at blive placeret i en barberingsposition uden rutine og farlige manøvrer med et skarpt blad. Produktionen af ​​denne innovative barbermaskine begyndte i Jersey i 1926. Disse barbermaskiner var forløberne af den berømte Schick Injector Razor (Schick Injector).

I 1927 lykkedes Schick med sin tørre barbering metode, og et år senere blev han stærkt sikker på succes, og at den våde barberingsmetode ville blive dømt med en elektrisk barbermaskin, så han skabte et separat firma og begyndte at producere og sælge Schick elektriske barbermaskiner. Han solgte senere Magazine Repeating Razor Company til præsidenten for American Circuit and Cable Company.

PIONEERS I SAFE SHAVE

I 1946, Eversharp, Inc. erhvervet Magazine Repeating Razor Company (Razor med genopladningsbutik) og omdøbt den til Schick Safety Razor Company (Chic razor). Den amerikanske kæde- og kabelvirksomhed fremstillede produkter til Chic frem til 1958, indtil Schick lancerede egne produktionsfaciliteter i Bridgeport, Connecticut. I 1961 flyttede Schick sine produktionsanlæg til sit nuværende hjem i Milford, Connecticut, hvor Shaving Products Group's flat er i øjeblikket baseret, og i de følgende år udviklede Schick mange innovationer og innovationer.

I 1963 blev Schick den første amerikanske producent for at sælge Teflon-belagte rustfrit stålblade. Dette non-stick materiale, ved at reducere friktion, giver dig mulighed for at opnå fantastiske resultater i komfort og bekvemmelighed under barberingen. Fem år senere var Schick den første til at udvikle en anden innovation, hvis forskere formåede at anvende et tyndt lag krom på kanten af ​​bladet, hvilket gjorde det mere holdbart. Efter overtagelsen af ​​Schick by Warner-Lambert i 1970 flyttede den veletablerede tekniske udvikling frem som tidligere.

FUSER MED WILKINSON SWORDEN

Begyndelsen af ​​Wilkinson Sword dateres tilbage til 1772, da Henry Nock startede armbranchen og lancerede produktion af bajonetter i London. Han blev en af ​​de førende producenter af pistoler i England og tog til sidst en partner - James Wilkinson.

James arvede forretningen i 1805, da blev hans søn født. Virksomheden blomstrede og flyttede senere til mere rummelige lokaler i 1877, efterfulgt af udvidelse for at dække produktionen af ​​farlige barbermaskiner.

I 1898 introducerede Wilkinson Sword Pall Mall sikkerheds barbermaskine og kom ind i en ny fase i sin historie. Under første verdenskrig krævede produktionen af ​​bajonetter større prioritet, mens produktionen af ​​barbermaskiner måtte standse. I 1920 begyndte Wilkinson (Wilkinson) igen at reagere på forbrugernes anmodninger og begyndte at producere barbermaskiner, haveværktøjer og sigter. Talrige små produkter blev lavet i Wilkinson Sword, og snart blev der sælges sauer og manicurevarer under logoet af krydsede sværd. Til denne dag har Wilkinson produceret smukke parade sværd, skabt for hånd i løbet af de sidste to århundreder.

INSPIRERET NYT LIV I EN OLD SHAVER

Razors og blades er et forretningssegment, hvor mange teknologiske gennembrud er blevet fremmet og skabt. For at udvikle rustfrit stål slibningsteknologi dannede Wilkinson Sword et joint venture med et tysk firma Osberghaus KG, der blev grundlagt i Solingen i 1956. Wilkinson Sword var den første producent til at indføre dobbeltkantet rustfrit stål.

Før det var bladene lavet af carbonstål, og det nye materiale måtte forlænge bladets liv. I 1961 tilføjede Wilkinson Sword et tyndt lag Teflon på kanten af ​​bladet for at forbedre komforten ved at reducere friktionen.

I 1970 introducerede Wilkinson Sword det første integrerede blad, dvs. bladet blev installeret i en plastikpose og blev den første producent for at have patenteret en knivbindingpatron. Yderligere tekniske forbedringer fulgte efter hinanden, og mange nye produkter er blevet introduceret siden da.

Shaving Products Gruppe ingeniører og forskere, der stadig giver nye måder at forbedre kvaliteten af ​​barberingen på. Efterfølgende i fodsporene til Jacob Schick og Henry Wilkinson er Shaving Products Group forpligtet til at udvikle og producere de bedste barberingsprodukter.

Krig imod hår

Hård start

I tusindvis af år har folk været i konstant konflikt med den stædige hårvækst på deres ansigt. På tidligere tidspunkter skrabede folk hår på grove genstande, såsom sten, flint, muslingeskal og andre spidse genstande. Senere eksperimenterede de med bronze, messing og strygejern.

De gamle egyptere barberede skæg og hoveder, da det var en skik, der blev vedtaget senere af grækerne og romerne omkring 330 f.Kr. under Alexander den Store. Denne praksis var gældende som en beskyttende foranstaltning for soldater, som forhindrede dem fra en fjende, der kunne få fat i håret i hånd-til-hånd-kamp eller nærkamp. Barbering blev en standard og en vigtig bestanddel af enhver selvrespektiv person (rimelig mand), som spredte sig over det meste af verden, fordi samfund af uhøfne mennesker blev kendt som "barbarer", hvilket betyder "uberørt - uberørt".

I de seneste århundreder har folk brugt stålskrabere - den såkaldte "cut-throat" af indlysende årsager. På grund af denne farlige kniv som design kræves barbermaskiner til slibning fra en bar eller en lædersøm. Dette "våben" kræver betydelig besvær hos sin ejer for at undgå triste konsekvenser.

ENDELIG - SAFE SHAVERS

I slutningen af ​​1800-tallet skete der en væsentlig ændring med opfindelsen af ​​de første sikkerhedsskrabere. Nye T-formede værktøjer indbefattede sikkerhedsblade for at forhindre alvorlige udskæringer af huden og kunne genanvendes (gamle blade kunne erstattes med nye) eller engangsbærer af kulstofstål blev brugt. Indførelsen af ​​engangsblade indebar, at brugere af barbermaskiner ikke længere behøvede at skærpe bladet på en slynge eller bar og dermed ikke skulle skærpe disse færdigheder.

Skick kassetter og maskiner

Viser alle 17 resultater.

Shick Quabro Titanium Sensitive med 2 kassetter

Schick Quattro-følsomme barberpatroner til følsom hud. I en pakke med 8 patroner

Patroner til barbering Schick. Patroner til barbering Schik ultreks plus. I en pakke med 5 patroner

Schick Hydro 5 udskiftelig barberingskassette

4 stk. Pr. Pakke

Udskiftelige patroner til barbering Schick Hydro 5. En pakke med 8 patroner.

Schick Quattro udskiftelig barberingssæt 8 stk.

8 stk. Pr. Pakke

Schick Hydro 5 barbermaskin

Schick Hydro 5 barbermaskin

Schick Hydro 5 Sensitive Shaving Machine

Shick Quattro Titanium Precision Black Cassettes

4 stk. Pr. Pakke

Shick Quattro Titanium kassetter. Kassette Chic Quattro

4 stk. Pr. Pakke

Schick Ultrex Plus-maskine

Maskine + 2 kassetter

Shick Quattro for kvinder

Shick Quattro-kassetter til den kvindelige maskine. 6 kassetter i en pakke

6 stk. Pr. Pakke

Shick Quattro kassetter til en kvindelig væv

3 stk. Pr. Pakke

Shick Quattro Titanium Precision Electric Machine

Maskine + kassette + blade trimmer

Shick Quattro Titanium maskine med 2 kassetter

Maskine + 2 kassetter

Schick FxDiamond barbersystem kombinerer problemfrit den nyeste teknologi og den uovertruffen kvalitet af de unikke klinger af det berømte Solingen stål med alfa-diamant belægning. Maskinens flydende hoved giver dig mulighed for tydeligt at følge alle bøjninger og konturer i ansigtet, reducerer trykket og fremmer en perfekt glat barbering uden at irritere huden. Takket være det ergonomiske håndtag er shaveren komfortabel at holde, det glider heller ikke i våde hænder og minimerer muligheden for utilsigtede nedskæringer. Den originale moderne design af barbermaden vil tilfredsstille repræsentanter for det stærkere køn i alle aldre.

De udskiftelige Schick FxDiamond kassetter er udstyret med to diamantklinger med hex sharpening. En særlig skæringsform gør det muligt at skære hår i selve basen og gør barberingen endnu mere effektiv. De innovative FX-fleksible fleksible blader giver barbermassen glidende glæde over huden, lige efter ansigtets form. Den trapezformede beskyttelsesstrimmel forbedrer glidebladernes glide og garanterer et fremragende resultat. En særlig mikrobrush kombinerer hårene nøjagtigt under knivene og bidrager til barberingen af ​​hvert hår. En fugtighedsgivende strimmel med vitamin E og aloe-ekstrakt fugter huden forsigtigt og gør det muligt for barbermaskinen at glide over det endnu mere glat og nemt.

Schick FxDiamond-barbersystemet er unikt i verden og har ingen analoger. Det gør daglig barbering til en nem og fornøjelig proces, der ikke kræver tid og kræfter. Med denne storslåede barbermaskine bliver din hud altid perfekt glat og delikat.

Shick Quattro Titanium Sensitive i Zelenograd

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Prisen på en skik quattro titaniumfølsom barbermaskine i Zelenograd butikker

På hjemmesiden kan du vælge en skik quattro titaniumfølsom barbermaskine i henhold til specifikationerne, se detaljerede billeder, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd online butikker. Det er nemt at købe schick quattro titanium følsom barbering razor billigt (inklusive på kredit)! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

Skick kassetter og maskiner

Viser alle 17 resultater.

Shick Quabro Titanium Sensitive med 2 kassetter

Schick Quattro-følsomme barberpatroner til følsom hud. I en pakke med 8 patroner

Patroner til barbering Schick. Patroner til barbering Schik ultreks plus. I en pakke med 5 patroner

Schick Hydro 5 udskiftelig barberingskassette

4 stk. Pr. Pakke

Udskiftelige patroner til barbering Schick Hydro 5. En pakke med 8 patroner.

Schick Quattro udskiftelig barberingssæt 8 stk.

8 stk. Pr. Pakke

Schick Hydro 5 barbermaskin

Schick Hydro 5 barbermaskin

Schick Hydro 5 Sensitive Shaving Machine

Shick Quattro Titanium Precision Black Cassettes

4 stk. Pr. Pakke

Shick Quattro Titanium kassetter. Kassette Chic Quattro

4 stk. Pr. Pakke

Schick Ultrex Plus-maskine

Maskine + 2 kassetter

Shick Quattro for kvinder

Shick Quattro-kassetter til den kvindelige maskine. 6 kassetter i en pakke

6 stk. Pr. Pakke

Shick Quattro kassetter til en kvindelig væv

3 stk. Pr. Pakke

Shick Quattro Titanium Precision Electric Machine

Maskine + kassette + blade trimmer

Shick Quattro Titanium maskine med 2 kassetter

Maskine + 2 kassetter

Schick FxDiamond barbersystem kombinerer problemfrit den nyeste teknologi og den uovertruffen kvalitet af de unikke klinger af det berømte Solingen stål med alfa-diamant belægning. Maskinens flydende hoved giver dig mulighed for tydeligt at følge alle bøjninger og konturer i ansigtet, reducerer trykket og fremmer en perfekt glat barbering uden at irritere huden. Takket være det ergonomiske håndtag er shaveren komfortabel at holde, det glider heller ikke i våde hænder og minimerer muligheden for utilsigtede nedskæringer. Den originale moderne design af barbermaden vil tilfredsstille repræsentanter for det stærkere køn i alle aldre.

De udskiftelige Schick FxDiamond kassetter er udstyret med to diamantklinger med hex sharpening. En særlig skæringsform gør det muligt at skære hår i selve basen og gør barberingen endnu mere effektiv. De innovative FX-fleksible fleksible blader giver barbermassen glidende glæde over huden, lige efter ansigtets form. Den trapezformede beskyttelsesstrimmel forbedrer glidebladernes glide og garanterer et fremragende resultat. En særlig mikrobrush kombinerer hårene nøjagtigt under knivene og bidrager til barberingen af ​​hvert hår. En fugtighedsgivende strimmel med vitamin E og aloe-ekstrakt fugter huden forsigtigt og gør det muligt for barbermaskinen at glide over det endnu mere glat og nemt.

Schick FxDiamond-barbersystemet er unikt i verden og har ingen analoger. Det gør daglig barbering til en nem og fornøjelig proces, der ikke kræver tid og kræfter. Med denne storslåede barbermaskine bliver din hud altid perfekt glat og delikat.

Barbering maskine

Med alle de mange valgmuligheder, der findes i dag, er det nogle gange svært at bestemme selv med hygiejneartikler. Hvilken maskine til barbering at vælge med den perfekte kombination af fremragende kvalitet og gode priser, vi snakker i denne artikel.

Der findes forskellige typer barbermaskiner til enhver smag, størrelse, funktion og tegnebog.

 • Engangsmaskiner - den mest overkommelige og nemmeste at vælge. Prisen svarer ikke altid til kvaliteten, men navnet taler for sig selv. Sådanne maskiner har selvfølgelig et blad, der hurtigt bliver kedeligt, og her skal vi tænke på rentable investeringer i denne virksomhed. Disposable barbermaskiner anbefales at tage med dig på ferie, på rejse, til arbejde (hvis en mand for eksempel arbejder i skift). Pakken er let nok til at passe i en rygsæk eller lille kuffert. Sådanne modeller er som regel kassetter, som du behøver ikke at løbe til butikken hver aften for at se perfekt om morgenen. Engangsoptioner kan erstatte og medicinsk maskine, som bruges til at fjerne patientens hår før kirurgi.
 • Genanvendelige maskiner er markedsledere. De vælges oftere på grund af deres anvendelighed. Barberingstiden er 10 minutter, og selve processen er meget sikker. Flere patroner, der kommer i sættet, udstyret med flere parallelle knive. Irritation er næsten umulig på grund af tilstedeværelsen af ​​et smøremiddel, som løfter børsterne i tid til barbering. Bladene er lavet af stål af høj kvalitet og har en sikker belægning. Et blad kan tjene mindst 3 procedurer. Producenter leverer et stort udvalg af billigere modeller (med et konventionelt blad) til dyre muligheder (rustfrit stål, med en speciel belægning, en mild barbering). Køberne nævner, at det bløde hoved og flydende håndtag er meget behagelige at bruge. Til genanvendelige barbermaskiner kan du også købe gelstrimler, blade - trimmer og dyser.
 • Dobbeltskårne barbermaskiner oplever nu en top popularitet blandt den mandlige befolkning. De er mere effektive end engangsmaskiner, men for prisen på et metalhus, som du ofte skal købe separat, koster det meget. Disse muligheder leveres med et konventionelt blad, der skal ændres manuelt. De skal tages i bulk. Men du skal begynde barbering med sikre muligheder, da en sådan enhed nemt kan skæres.
 • Den elektriske barbermaskin er ideel til tør og våd barbering, men processen går ikke altid hurtigt og smidigt. Den batteridrevne enhed virker ikke altid hurtigt, men et par trimmer tips gør barberingen mere raffineret: du kan trimme et skæg eller lave en smuk kontur, der nu er populær. Forskellige rotor (roterende hoveder) og maske (metal blade) barbersystem. Selvfølgelig afhænger det hele af prisen - billige modeller er i stand til at stramme processen i en halv time til barbering og dyre modeller, der fungerer uden ledning, med rå hud (og barberkrem!) Og med kraftige batterier koster flere tusinde.
 • Øjenbryn trimmer bruges til at fjerne hår på svært tilgængelige steder. Uundværlig for piger, der konstant overvåger øjenbrynens form. Denne enhed hjælper med at spare på at besøge salonen. Mænd bruger det til at trimme deres overskæg og skæg. Metal håndtaget er lavet af rustfrit stål eller titanium, arbejder fra batterier og en lille dyse trimmer, som omhyggeligt beskytter fangstområdet, så du kan ikke bekymre sig om sikkerhed og kvalitet af processen. Prispolitikken for sådanne enheder vil behageligt overraske.

Hvordan man undgår irritation?

For at slippe af med et skæg, er det bedst at barbere om aftenen, så om morgenen kan huden bevæge sig væk fra stress. En af de mest effektive retninger i barberingen, men mere traumatisk, betragtes fra bunden opad. Før barbering er det bedst at fugtige huden, anvende et specielt kosmetik eller stof. Under processen er det ikke nødvendigt at presse maskinen for tæt på ansigtet, hvilket kan skade det øverste lag af huden. Brug af sæbe er strengt forbudt. Kosmetik bør typisk indeholde glycerin, olier, antioxidanter.

Efter processen er det nødvendigt at tørre ansigtet. Hvis huden er følsom og har mørke hår, er det bedre at vådte det med et vådt håndklæde. Når huden har roet lidt, skal du påføre en beroligende gel eller fløde. Du skal undgå alkoholkrem, ellers vil følelsen af ​​tæthed og skrælning ikke tage lang tid at vente.

Maskiner skal holdes rene, brug ikke rustne og gamle knive, ellers kan der forekomme infektion.

Hvordan skæres knivene?

Denne procedure kan forlænge maskinens levetid i lang tid. Bradex-maskinen kan klare sig selv ved at placere en kniv i den i 10 minutter.

Du kan bruge en speciel maskine til skarphed i manuel tilstand. For eksempel er RazorPit designet til denne form for skærpning. Det er nødvendigt at fælde lidt barberskum på bladet og holde dem på skrivemaskinen ca. 20 gange. Den er velegnet til engangsmaskiner.

En meget budget mulighed kan betragtes som skarpe jeans, en lille lærduk, bredden egnet til bladet.

Hvordan demonteres og desinficeres?

Barbermaskinen skal vaskes straks efter barbering, så næste gang er der ingen problemer med en kedelig og snavset kniv. Hvis det er en genanvendelig maskine, er det nok at skylle det med varmt vand. T-formet maskine er bedre at demontere, forsigtigt fjerne bladet, vask under strømmen. Ingen grund til at stole på det faktum, at metalet er beskyttet mod korrosion, vil tjene meget lang tid. Uden ordentlig pleje vil bladerne hurtigt ruste og miste deres skarphed.

Når alt er rengjort, skal maskinen behandles med alkohol eller en lille smule vodka og straks tørres med en tør klud eller tørres under en strøm af varm luft.

Hvis rummet er vådt, er det bedre at opbevare barbermaden i et lukket rum eller i et andet rum.

Aggressivitet bord

På et af fora blev den såkaldte "aggressiv skala" udviklet. Det blev vedtaget for frit at kunne navigere i forskellige maskiner. Her er nogle begreber: Muhle R41 = 9,5, Parker 26C = 4,0, Muhle R89 = 3,5.

Aggressiviteten påvirkes af forskellige parametre: mellemrummet, barberbladets vægt, vægten af ​​metalhåndtaget, bladet, tyngdepunktet. De mest aggressive modeller opnår en glattere barbering, men beskærer huden betydeligt, mindre aggressive modeller gør det muligt for begyndere at vælge med hvilken styrke at barbere, selv om det ikke påvirker barberingen, så ofte kan de selv navigere som et blad.

Bordet er ret vilkårlig, og det er bedre at stole på din egen erfaring, og i tilfælde af fravær, håndtere positive anmeldelser for hele sortimentet præsenteret på tællere.

Hvordan barberes?

Vask med varmt vand vil hjælpe med at undgå irritation og blødgøre hårde hår, barbermaskinen bliver blødere uden at forårsage ubehag. Rabe bedre efter et brusebad. Påfør derefter gel eller skum. Hårfjerning på tør hud er fyldt med nedskæringer og irritation. Cremen vil gøre huden jævn, over hvilken maskinen glider glat uden at forårsage skade. Hvis der sker travlt barbering, kan du bruge aircondition. Hvis der anvendes en barberbørste, er det nødvendigt at piske en dråbe fløde til en tilstand af skum i 2-3 minutter, og anbring den derefter i en cirkulær bevægelse på ansigtet. Og hvis du kan slappe af og ikke skynde dig overalt, skal cremen få lov til at fugte huden og sænke hårene i 2-3 minutter.

Ved våde barbering for at holde enheden optimalt i en vinkel på 30 grader. Du skal forsigtigt holde maskinen i ansigtet, ikke for presset. Over tid tilpasser mænd sig til hårvækst, men hvis der ikke er nogen erfaring i denne virksomhed, er det nødvendigt at barbere i retning af hårvækst, oftest fra top til bund. Hvis du går i den modsatte retning, er det muligt at få irritation, som desuden skal behandles.

Hver har sine egne hårvækstegenskaber, så det er bedst at huske hvor og i hvilket sted de vokser og i hvilken vinkel for at undgå irritation. Man bør ikke glemme, at før barbering af skæg er det bedre at lave et hårklipp, en barberkniv let kan barbere stubben, men med langt hår skal det være stramt, du skal lette opgaven. Skyl klinget under varmt vand med varmt vand. Det er nødvendigt at undgå at strække huden, såvel som for at undgå pres på barbermaskinen, det skader huden, maskinen og bladet. Dette gælder også for benets udtørring.

Når tør barbering skal anvende en speciel lotion til barbermaskiner på batterier. Lotion med tilsætning af alkohol hjælper med at desinficere huden. Disse maskiner er designet til hårklipp snarere end forsigtig barbering, så de er gode til at bruge, når du barberer dit hoved. I starten er det bedre at starte med ømme og følsomme områder, for så vil el-barbermaskinen varme op og beskadige huden. Efter proceduren er det nødvendigt at rengøre enheden og smøre klippematerialet lidt.

Efter barbering skal du vaske, bedre med en skrubbe, som vil hjælpe med at slippe af med overskydende hår og døde hudpartikler, vask derefter med koldt vand og fugtgivende. Det er bedre at nære huden uden at tilføje parfume eller alkohol, som kun vil irritere. Det er bedre at finde en gel med en behagelig aroma og afsæt parfume til senere brug. Bladene varer længere, hvis de tørres og efterlades på et sikkert sted umiddelbart efter barberingen.

Udvælgelseskriterier

Du skal være opmærksom på maskinens kvalitet, materialet (plastik, metal), følg det kit, der følger med barbermaskinen, knivene og materialet - det er alle enkle kriterier. Det land, der gør maskinerne, spiller næsten ingen rolle. Selvfølgelig spiller tyske og amerikanske maskinværktøjer mere autoritet, men deres kinesiske kolleger er ikke værre. Sandelig, kammerater fra Mellemriget tegner kredit for produktionen af ​​engangsbærer (med hensyn til firmaet Gillette), hvad angår elektriske barbermaskiner, er statistikkerne hidtil beklagelige. Det er bedre at bruge lidt mere økonomi og købe en japansk model, især hvis det er værd at vælge som gave. Den japanske barbermaskine vil vare meget længere end den kinesiske modstykke.

Den russiske produktion af barbermaskiner er tvetydig. De siger, at de sovjetiske producenter var berømt for den smukke T-razor, men efter Sovjetunionens sammenbrud var mange planter i nabolandene, og andre producenter ophørte med at eksistere. Overlevende mærker forsøger at konkurrere med billige kinesiske produkter og Gillette-fabrikker, hvilket praktisk talt reducerer produktionen af ​​barbermaskiner i Rusland til nr. Men mange siger, at Schick-selskabet er værdigt for mænds opmærksomhed. Nå, hvorfor ikke prøve det.

Topbedømt

En række modeller forbløffer fantasien ikke kun med funktioner, men også med udseendet, du kan vælge en barbermaskine til enhver smag og farve, det er nok at undersøge hver model omhyggeligt.

 • QShave kan tilbyde god kvalitet for små penge. Produktion i USA tilbyder en kassette med 3 eller 5 blade, du kan hente kits med en genanvendelig barbermaskine, en holder til maskinen og andre attributter. Virksomheden tilbyder endda en kam til trimning af et skæg i flere farver, hvilket gør mændene stilfulde. Generelt er et godt selskab med en prispolitik på 200 rubler til en genanvendelig maskine. Hvis du ikke har tid til at shoppe, vil et enkelt og tilgængeligt websted let tage barbermaskinen lige til døren med et par klik.
 • Headliner tilbyder lave priser og gennemsnitlig kvalitet. Den genanvendelige maskine er nem at bruge, og de blade, der følger med kittet, er meget gode i anmeldelser.

Barbermaskiner chic

schick barberblad 0? hotKeyText.join (''): '' ">

Vi accepterer din brug af cookies (se mere om vores privatlivspolitik). Du kan justere dine Cookie-indstillinger i menuen til venstre.

 • Bedste match
 • Pris (stigende)
 • Pris (faldende)
 • Antal ordrer
 • Sælger Rating
 • Dato tilføjet (fra nyt til gammelt)

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til forespørgsel "schick razor blade".

Ingen produkter fundet

Ingen produkter til forespørgsel "schick razor blade".

Barbermaskiner chic

Schick lavet i Tyskland.

Schick (Chic) barbermaskiner, knive og barbering tilbehør - er standarden for kvalitet, prestige og pålidelighed!

Historisk set er dette produkt kendt under to varemærker: Schick og WILKINSON SWORD. WILKINSON SWORD blev grundlagt i 1772 i Tyskland af Henry Knock, og Schick blev grundlagt i 1921 i Amerika af oberst J. Schick. Indtil 1993 udviklede begge virksomheder uafhængigt af hinanden, og i 1993 integrerede Warner Lambert to mærker i en produktlinje. Siden 2003 er Energizer Holding Inc., verdens største batteriproducent, blevet ejer af Schick / WILKINSON SWORD.

Uanset ejeren af ​​en kontrollerende aktiepost har konceptet produktionskvalitet altid været baseret på begrebet garanteret kvalitet og højteknologi!

Bladene har en trelags belægning: krom - så bladet ikke ruster, alfa-diamant - så bladet forbliver skarpt længere, teflon - for en glidere glidning af bladet over huden.

Blades har et unikt grillsystem, der beskytter mod nedskæringer.

Bladene - fleksible, hvilket giver en glattere barbering.

Maskinerne har et unikt knaprensningssystem til knive.

Schick har altid været førende inden for innovation! Her er blot de vigtigste milepæle i udviklingen af ​​mærket:

1898. Verdens første sikre maskine med dobbeltsidet klinge.

1962. Det første blad af rustfrit stål med Teflon belægning.

1978. Den første to-blad maskine med en rengøringsmekanisme.

1992. Det unikke beskyttelsesnetværk.

1998. "Alpha-diamant" klinge belægning.

2004. Verdens første maskine med fire blade - Schick Quattro.

2005. Verdens første kvindelige barbermaskin, der sæber og barberer med en gestus - Schick Intuition.

Schick investerer ikke i reklame, men i ny teknologi og kvalitet!

Schick (Chic) Quattro Titanium Barbermaskiner

Maskinen er designet til at opfylde kravene til moderne mænd:

 • Fire blade teknologi - til større glathed, for større barbering
 • Den nye udformning af skæren - for at øge skarpheden af ​​knivene og forbedre kvaliteten af ​​barberingen
 • Alfa-diamantbelægning - For længere brugstid forbliver bladet skarpt, ikke "trækker" og "trækker" ikke huden
 • Vitamin E og Aloe Vera gennemblødte plader - for at forbedre glid og hudspænding
 • De største slots til vask
 • Dynamisk beskyttelsesgitter teknologi: Beskytter - for maksimal beskyttelse
 • Fire knive bevæger sig synkront og ændrer samtidig hældningsvinklen afhængigt af pressekraften - for at forhindre udskæringer og ridser

Schick Quattro Titanium Shaving Machine

Schick Quattro Titanium Shaving Cassette

Schick (Chic) maskine Protector 3D Diamond

  Dual Supersystem Protector Diamond

 • Alfa-belagte blade - robust og slidstærk
 • Patenteret Protector Wire Mesh Protector - Uovertruffen sikkerhed
 • bladbevægelser i tre dimensioner - optimal hudkontakt
 • Maskinens håndtag er funktionelt og attraktivt.
 • Schick Protector 3 kassetter

  Schick (Chic) Ultrex Plus maskine

  flydende hoved barbersystem

  • med dobbelt blad
  • med rengøringsmekanisme
  • aloe gennemblødt plade for en glat og ren barbering

  Schick Ultrex Plus, www.mirbritv.ru

  Razor Schick INTUITION Sensitive Skin

  Den første våde barbering er alt 1, såning og barbering med en gestus.

   Designet opfylder alle kvinders krav:

 • Maskinen er meget lys og passer komfortabelt i håndfladen
 • Gummerede overflader øverst og nederst på håndtaget giver et sikkert greb selv i et vådt miljø
 • let at skifte blader
 • let at bruge, fugt kun klimaanlægget og det begynder at skumme lidt
 • Klimaanlægget og det tredobbelte flydende bladhoved udgør en enkelt enhed og kan kun udskiftes på samme tid.
 • Hver gang den bruges, justeres skærehovedets position automatisk til niveauet for det faste balsam
 • Praktisk krog til maskinen er monteret på væggen med en sucker
 • Velegnet til følsom hud, udvalgte komponenter giver beskyttelse og pleje huden under barbering, hjælper med at fugte huden og undgå irritation
 • Frisøren leveres ikke til Rusland siden 2013.

  Schick (Chic) Lady Protector Plus maskine

   Specielt designet til kvinder:

 • dobbeltflydende system med befugtningsstrimmel
 • finkantede beskyttelsesgaller dækker og skærer knivene
 • Den bløde bøjning af håndtaget passer perfekt ind i kvindens håndflade og sikrer maskinens manøvredygtighed
 • Praktisk stativ med sugekopper giver dig mulighed for at opbevare det på et bekvemt sted for dig.
 • Skick lady protector

  Schick Lady Protector Shaving Cassette

  Schick QUATTRO til kvinder barbering maskine

  Fire ultratynde blader af tysk stål med afskårne beskyttelsesgitter, en udvidet strimmel til hudspænding med E-vitamin og B5 og en fugtighedsgivende strimmel med Aloe Vera. Flydende hoved, optimeret bladposition til løbende kontakt med kroppen, behagelig gummihåndtag for bedre kontrol - alt dette giver en langvarig effekt på glat, silkeagtig hud.

  Schick Quattro til kvinder barbering maskine

  Schick Quattro til kvinder barbering kassetter

  Rakbarber til mænd Schick EXTRA 2 PLUS

  Extra 2 Plus mænds barbersystem indeholder et dobbeltblad og en push-knap Push / Clean knivrensningsmekanisme. Det flydende hoved giver mulighed for grundig indtrængning af svært tilgængelige områder, en smøremiddelstrimler med Aloe Vera fugter huden, og den gummierede overflade af håndtaget muliggør bedre styring af maskinen i hånden.

  Schick Extra 2 Plus

  Schick (Chic) T-formet maskine Premium

  Schick (Chic) Premium Classic T-formet razor med metalstang + 5 dobbeltsidede blade. Dobbeltsidede klassiske knive har tredobbelt skarphed og tredobbelt belægning (krom / keramik / Vidax (Teflon)), som giver højkvalitets barbering. Kants klassiske bilaterale Schick (Shik) er kompatible med alle andre razors fra andre producenter.

  Skick premium klassisk barbermaskine, plastik med metalstang.

  Schick Extra 2-serie engangs barbermaskiner

  dobbeltklinge • rengøringsmekanisme • tyndt maskinehoved • glidende gummihåndtag

   • Fire barberingsversioner er produceret.
  • Shick Precision - til normal hud (uden fugtighedsgivende strimmel)
  • Shick Sensitive - for følsom hud indeholder E-vitamin
  • Shick Activ / Premium - Til følsom hud indeholder Aloe Vera, Vitamin E, Hydraskin
  • Shick for Women - for lidt tør og følsom hud indeholder Aloe Vera

  Disposable barbermaskiner med 2 blade Schick (Chic) S chick 2 og Schick 2 Plus (analoger af DORCO TD-706 og DORCO TG-708)

  • Bladene har tredobbelt slibning
  • triple blade belægning (krom, keramik, teflon)

  Lag 1 - krom - beskytter knivene mod korrosion. Lag 2 - keramik - bevarer bladets hårdhed, hvilket giver kanten af ​​bladet med uovertruffen skarphed. Lag 3 - Teflon - reducerer friktionen for glat slip af bladet.

  Schick (Chic) Xtreme 3 engangs barberskrabere

   • Engangsbærer

  Xtreme 3:

  • trebladet fleksibelt bladsystem - ligesom et barberknivsystem
  • trapezformede gule stropper strammer huden og tvinger hvert hår på ansigtet i bladets sti til at rette sig
  • tre knive fra den første fange hver børstehår
  • Maskinens flydende hoved følger perfekt ansigtets konturer
  • grøn aloe vera og lanolin skive forhindre ubehagelig hudirritation.

  Schick Xtreme 3

  Schick Shaving Brush lavet af naturlig børstehår.

  Designet til whipping cream og barbering gel.

  Rakbarber til mænd Schick Hydro 5: anmeldelser

  I dag er en bred vifte af forskellige barberingstilbehør præsenteret for forbrugernes opmærksomhed. Meget populære er maskinerne fra den britiske producent Wilkinson Sword - Schick Hydro 5.

  Med deres deltagelse er barberingsprocessen garanteret at være nem, høj kvalitet og sikker. Schick Hydro 5 barberskrabere er beskrevet i artiklen.

  Brand historie

  Det er kendt, at Gillette monopoliserede markedet for barberingsprodukter. Produkterne fra denne producent har fået stor popularitet i verden. Som nogle eksperter havde forventet, havde Gillette efter en tid haft en værdig konkurrent - det britiske selskab Wilkinson Sword, som oprindeligt specialiserede sig i produktion af sværd, segler og sakse. På området for fremstilling af skæreprodukter fra denne producent har akkumuleret en meget rig oplevelse. Efter et stykke tid blev virksomhedens aktiviteter udvidet sammen med traditionelle produkter, Schick Hydro 5 barberingstilbehør dukkede op på hylderne. Således blev der født et nyt mærke. I dag betragtes barbermaskiner af dette mærke som moderne og meget pålidelige, i kvalitet og efterspørgsel er ikke ringere end Gillette.

  design

  I modsætning til Gillette-barbermaskinerne er Schick Hydro 5 mere ergonomisk. Fabrikanten sikrer korrekt justering af vægten af ​​enheden. At dømme efter de mange anmeldelser af forbrugere, er Schick Hydro 5 håndtagene, sammenlignet med Gillette, meget mere bekvemme. Imidlertid er patronerne i begge fabrikanters maskiner skråtstillet i en vinkel. Ydermere har håndtagene også et lignende design. Ved fremstillingen af ​​Schick-maskiner overholder fabrikanten den højteknologiske stil. Produkterne kommer i forskellige farver: metallgrå, mørkblå og lysegrøn.

  Blades "Ultra Glide"

  Bladene lavet af højkvalitets materiale - alfa diamant. De skæreprodukter, der er fremstillet af det, forbliver skarpe i lang tid. På kanten af ​​bladene for at forhindre udseende af rust påføres kromlodning. Således er der tilvejebragt en trelagscoating for hvert blad:

  • Chrome - forhindrer rust.
  • Alfa diamant - holder kant skarp.
  • Teflon - giver en glat glide.

  Hver barberkassette leveres med fem knive og en trimmer.

  Fugtighedsstrimler

  Patroner af maskiner er udstyret med en fugtighedsgelé i form af en speciel strimmel. Dens opgave er at genopfylde hudens fugt og reducere friktionen. Hvis du har brug for at bruge en barberskar på vanskelige steder, kan fugtestrimlen vippes tilbage. For at gøre dette skal du blot udføre en simpel bevægelse, som også kaldes en "flip". Derefter kan maskinen bruges til at barbere halsområder, rette sideburns og skabe et overskæg og skæg.

  Skin Guards System

  Et særpræg ved Hydro 5 fra lignende produkter af andre mærker er indførelsen af ​​Skin Guard-systemet, hvis princip er at udstyre knivene med en speciel metalindsats, der begrænser skærekantens pasform til huden og forhindrer irritation. Af mange eksperter blev indførelsen af ​​Skin Guards-systemet oprindeligt set som et godt kommercielt træk.

  Schick Hydro 5: forbrugeranmeldelser

  Købere har værdsat den bløde, efterlader ingen barberkniv og ridser glidning af knivskarvene over huden. Ulempen ved hudvagter er kun, at pladerne i den ligger meget tæt på knivene, hvilket resulterer i en forhindring for at sikre, at deres skærekant klæber tilstrækkeligt til huden. Som følge heraf er brugen af ​​disse maskiner ifølge nogle forbrugere ikke i stand til at give en ret ren barbering i ét pass.

  fordele

  Bedømmelse af anmeldelser er følgende fordele forbundet med Schick Hydro 5-maskinerne:

  • Bladkassetterne kan bevæge sig i tre dimensioner.
  • Håret trækkes ikke ud under barberingen.
  • Der er et ensartet tryk på knivene på huden.
  • Maskinen er udstyret med et specielt knacksystem, takket være, at patronen er nem at rengøre. Derudover giver maskinen mange huller til spyling.
  • Under barberingen er der ingen rødme i huden og irritation. Dette blev gjort muligt ved tilstedeværelsen i maskinen af ​​en speciel beholder, som indeholder en fugtighedsgelé. Den består af E-vitamin, aloe vera-ekstrakt og lanolin, som har en beroligende virkning på huden.
  • Håndtaget på maskinen er gummibaseret, hvilket forhindrer det i at glide ud af hænderne.

  Forbedret modifikation

  Schick Hydro 5 Power Select er en højkvalitets barberkniv med en vibrationsfunktion. Den er færdig med en udskiftelig patron og et "lillefinger" batteri, hvorfra enheden er drevet.

  Denne ændring blev oprindeligt oprettet for den koreanske forbruger. Dette forklarer tilstedeværelsen af ​​påskrifterne på boksene på koreansk.

  Barbermaskinen kan arbejde i følgende vibrationsfunktioner:

  Vibration mode er meget kraftfuld. Hvis maskinen er tændt i ekstra mode og efterladt på bordet, kan den falde. Hvis det er nødvendigt, kan vibrationen slukkes, og Power Select-modellen kan bruges som standard Schick Hydro 5. Højglidning på huden sikres af en meget mobil patron. Bladene i produktet er fastgjort meget fast. For både maskinen og den grundlæggende version leveres et hoved fyldt med gel. Om nødvendigt kan den vippes til siden. I denne model tog producenten hensyn til innovative teknologier. Power Select-maskiner har høj ergonomi og moderne design. At dømme efter forbrugeranmeldelser er det meget nemt, bekvemt og sikkert at barbere med disse maskiner.

  Schick Wilkinson Hydro 5 Groomer

  Denne model blandt forskellige mænds tilbehør fremkom i 2010. Maskinen er færdig med fem patroner med trelagsskovle, en gel fugtighedsbevarende beholder, en indikatorstrimmel og en trimmer.

  Specielt fugtgivende pad aktiveres, når det interagerer med vand, hvilket forhindrer irritation og ridser under barberingen. Denne modifikation af maskinen er meget populær især hos mænd med følsom hudtype. På grund af sit unikke design er barbermaskinen meget effektiv, når den anvendes selv på de mest utilgængelige steder. Ifølge forbruger anmeldelser er med håret skåret på selve rotten. På grund af det meget bekvemme design af patronerne er deres knive ikke helt tilstoppet med børster. Efter brug af maskinen er det praktisk at vaske patronerne. Et træk ved denne ændring er tilstedeværelsen af ​​en speciel indikatorstrimmel.

  Hvis barberingen ikke udføres perfekt nok, reagerer denne strimmel herpå ved at ændre dens farve. Kassetternes levetid påvirkes af børstens individuelle karakteristika og hyppigheden af ​​brugen af ​​denne barbermaskine.

  Schick Hydro 5 Premium

  At dømme efter forbrugerens anmeldelser, er denne ændring ikke meget forskellig fra de grundlæggende Schick-barbermaskiner. I dette tilfælde er patronerne udstyret med opdaterede kassetter og er mærket Premium.

  Til fremstilling af kassetter fremstillede fabrikanten en mørkere plastik. Pakker med dem er indeholdt i en speciel pimply polyethylen, som forhindrer deres skade under transport. Patronerne er udført med fem kanter og mobilbeholderen. Gelen, som den indeholder, ligner mange forbrugere i sammensætningen af ​​sæbe. Du kan frigøre knivene ved at flytte hovedet med gelen til side. Enhver, der benyttede sig af denne ændring, bemærkede ikke meget forskel fra basen Hydro 5. Mange forbrugere er overbeviste om, at Premium-præfikset er den sædvanlige reklameflytning fra producenten.

  Afslutningsvis

  Blades modeller af Hydro 5-maskiner er i gennemsnit designet til at fungere i en måned. Den forholdsvis lange levetid og høj funktionalitet på grund af den store popularitet af disse barberingsprodukter blandt forbrugerne.

  Sådan laver du shugaring hjemme: Opskriften på sukkerpasta og 3 måder at fjerne selvhår

  Braun Face epilatorer